LOKALPLAN NR For Trollesminde erhvervsområde, etape 3. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR For Trollesminde erhvervsområde, etape 3. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 254 For Trollesminde erhvervsområde, etape 3. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

2 Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 254 for Trollesminde erhvervsområde, 3. etape. Status for området før planen Området er en del af det meget store landbrugsareal, der var i drift under Statens Forsøgsgårde. Kommunen overtog Trollesminde og Favrholm den 1. januar Et areal af forsøgsgårdene (ca. 50 ha), i tilknytning til det tidligere Statens Mejeriforsøg, er inden for de seneste år overtaget af Novo Nordisk A/S til erhvervsformål. Med lokalplan nr. 223 og nr. 226 er arealet overført til byzone og anvendelsen fastlagt til erhvervsformål. Jordene har iøvrigt kun været anvendt til planteavl, hvorved landbrugspligten har været overholdt. Lokalplanens forhold til anden planlægning Regionplanlægningen Et tillæg til Regionplan 1989 udlagde ca. 50 ha på Statens Gårde til erhvervsformål. Frederiksborg Amt har med Regionplan 1993 udlagt et areal på yderligere ca. 100 ha på Statens Gårde til erhvervsformål, med henblik på en styrkelse af det store erhvervsområde af regional betydning. Den videre udvikling og afgrænsning af erhvervsområdet Trollesminde erhvervsområde har været forhandlet med Frederiksborg Amt. Kommuneplanlægningen Med tillæg til Kommuneplan , nr. 18, udlægges et areal omkring og vest for det tidligere Statens Mejeriforsøg. Enkeltområde 8.E.4. Før lokalplanen kan endeligt vedtages, er det nødvendigt, at Kommuneplanen suppleres med endnu et tillæg, der ændrer afgrænsningen af enkeltområde 8.E.4, således at denne lokalplan i

3 afgrænsningen af enkeltområde 8.E.4, således at denne lokalplan i sin helhed er omfattet af tillæget. Sideløbende med fremlæggelsen af lokalplanforslaget, er der derfor fremlagt et forslag til tillæg til Kommuneplan , nr. 38, der skaber grundlag for Byrådets endelige vedtagelse af lokalplanen. Kommuneplantillæget ændrer alene afgrænsningen af enkeltområde 8.E.4, der fastlægges forsat følgende rammebestemmelser for enkeltområdet a. Området kan anvendes til erhvervsformål, katagori I og IV. Området udlægges som erhvervsområde for virksomheder med stort arealbehov. Området må kun anvendes til fremstillingsvirksomhed, lager- og transportvirksomhed, engroshandel, forskning og uddannelse samt administration i tilknytning til disse aktiviteter. Ved erhvervsområdets udbygning skal de til enhver tid gældendende og vejledende minimumsafstande til planlagt eller eksisterende forureningsfølsom arealanvendelse respekteres. Hvis afstande tillades kortere, skal det ske ud fra en vurdering af de faktiske forureningsforhold i hvert enkelt tilfælde, og de nødvendige afhjælpningsforanstaltninger skal etableres. Under forudsætning af ovenstående kan Byrådet efter konkret vurdering herudover tillade, at virksomheden udøver funktioner, der ifølge kommuneplanens hovedstruktur karakteriseres som kategori V-aktivitet. b. Inden for området kan opføres eller indrettes boliger for personer med tilknytning til virksomheder placeret i området. Antallet af boliger skal fastlægges i en lokalplan. c. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom eller området om helhed må ikke overstige 50. d. Bebyggelsen må maksimalt opføres eller indrettes med 3 etager. Udover foranstående bestemmelser vil de i Kommuneplanen fastlagte generelle bestemmelser være gældende. Ved udarbejdelsen af forslag til Kommuneplan er kategoriseringen af erhvervsvirksomheder ændret, så der benyttes den klassificering Miljøstyrelsen anvender i rapporten " Håndbog om miljø og planlægning".

4 Kategori I svarer til Klasse 1-2 Kategori II - Klasse 1-2 Kategori III - Klasse 1-2 Kategori IV - Klasse 3 Kategori V - Klasse Kategori VI - Klasse 7 Forslag til Kommuneplan , der er offentlig fremlagt i perioden fra den 3. juli til den 2. oktober 1996, angiver i rammerne for lokalplanlægning, enkeltområde 8.E.5, udlæg til erhvervsformål, der bl.a. omfatter lokalplanforslagets lokalplanområde. Forslaget til rammebestemmelser for enkeltområde 8.E.5 fastlægger, ud over forslaget til generelle rammer for lokalplanlægningen, følgende: 8.E.5. a. Området kan anvendes til erhvervsformål, klasse 1, 4 og 5. Området udlægges som erhvervsområde for virksomheder med stort arealbehov. Området må kun anvendes til fremstillingsvirksomhed, lagerog transportvirksomhed, engroshandel, forskning og uddannelse samt administration i tilknytning til disse aktiviteter. b. Der kan inden for området indrettes eller opføres enkelte boliger for personer med tilknytning til virksomheder placeret i området. Antallet af boliger i området skal fastlægges i en lokalplan. d. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom eller området som helhed må ikke overstige 50. e. Bebyggelsen må maksimalt opføres eller indrettes med 3 etager. Lokalplan 223 Lokalplanen omhandler 1. etape af Trollesminde Erhvervsområdes udbygning. Planen omfatter bl.a. det tidligere Statens Mejeriforsøg samt et areal, ligeledes til erhvervsformål, vest herfor. Bebyggelsen inden for lokalplanen, delområde 1, er fastlagt med angivelse af en byggezone, dermed er zoner, der skal friholdes for bebyggelse tillige fastlagt. Delområde 1, i lokalplan 223, er også omfattet af denne lokalplan.

5 Zonerne, der i lokalplan 223 friholdes for bebyggelse, er uforenelige med intentionerne i denne lokalplan, om en ensartet og sammenhængende bebyggelsesstruktur, hvorfor lokalplan 223 ophæves ved denne lokalplans endelige vedtagelse. Spildevandsplanlægningen Lokalplanområdet er omfattet af Spildevandsplan for Hillerød Kommune og er beliggende i opland 10. Varmeplanlægningen Lokalplanområdet forsynes dels af HNG, naturgas, dels med fjernvarme fra Hillerød Kommunale Varmeværk. Vand- og elforsyningen Lokalplanområdet forsynes dels af et privat vandværk, dels af Hillerød kommunale Vandværker. Lokalplanområdets elforsyning vareatges af NESA. Kildepladszone Kildepladszone En del af lokalplanområdet, del af matr. nr. 1 ar Trollesminde, er beliggende indenfor kildepladszonen for Frederiksgade Vandværk. Inden for kildepladszonen skal der tages særlige hensyn, med henblik på at undgå forurening af grundvandet, herunder ved anlæg og vedligeholdelse af ubebyggede arealer. Naturbeskyttelsesloven Inden for lokalplanområdet findes søer / vådområder omfattet Naturbeskyttelseslovens 3. Det øst-/vestgående jorddige, delvist beliggende i lokalplanområdets nordlige afgrænsning og delvist beliggende inden for lokalplanområdet samt stendiget beliggende ved lokaplanområdets vestlige afgrænsning er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 4. Tilstanden af lokaliteter, der er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3 og 4, må ikke ændres uden fredningsmyndighedens særlige tilladelse jf. Naturbeskyttelseslovens 65, stk. 3.

6 Landbrugspligt Lokalplanen omfatter lanbrugspligtigt areal. Lokalplanens virkeliggørelse forudsætter ophævelse af landbrugspligten. Lokalplanens idemæssige indhold Lokalplanområdet omfatter det tidligere Statens Mejeriforsøg samt et stort areal af Statens Gårde, ca 50 ha, vest her for. Lokalplanområdet skal anvendes til erhvervsformål og udlægges til erhverv med stort arealbehov. Firmaet Novo Nordisk A/S er ejer af arealerne omfattet af lokalplanen og det er hensigten at skabe grundlaget for firmaets fortsatte udbygning med produktionsvirksomhed, laboratorier, pilot plants (forsøgsvirksomhed) samt administration m.v. i tilknytning hertil. Novo Nordisk's aktiviteter inden for området vil omfatte en lang række funktioner, derfor er lokalplanområdets anvendelse fastlagt til såvel erhvervsklasse 1-, 4- og 5- virksomhed. Ved lokalplanområdets udbygning skal de til enhver tid gældende og vejledende minimumsafstande til planlagt og eksisterende forureningsfølsom arealanvendelse respekteres. Hvis afstande tillades reduceret, skal det ske ud fra en vurdering af de faktiske forureningsforhold i hvert enekit tilfælde, og de nødvendige afhjælpningsforanstaltninger skal etableres. Ved placering og indretning af bebyggelse og udendørs anlæg i den østlige del af lokalplanområdet, skal der tages særlige hensyn til de omkringliggende boligområder. Lokalplanen fastlægger en byggezone, som i princippet skal udnyttes, så administrative funktioner, laboratorier m.v. placeres på arealets nordlige del, mod Pedr Oxe's Alle, i områdets sydlige del og mod Roskildevej, mens produktionsenheder m.v. placeres omkring den øst - vest gående fordelingsvej, vej E - A- B. For virksomhedens samlede område skal der udarbejdes have- og beplantningsplaner, der skal sikre at området får en grøn karakter og en naturlig overgang fra erhvervsområdet til det åbne land. Parkeringsarealer inden for lokalplanområdet skal, i forhold til bebyggelsesplaner og haveplan, indpasses, så det samlede område får en åben og parklignende karakter.

7 Vejadgangen til lokalplanområdets østlige del sker fra Peder Oxe's Alle, ad adgangsvej over det nord for beliggende erhvervsområde (lokalplan 226). Til lokaplanområdets vestligste del etableres vejadgang fra Peder Oxe's Alle's forlængelse. Lokalplanen giver mulighed for, at der kan etableres flere veje inden for området end de veje, der er vist på lokalplanens kortbilag. Planen er opbygget, så erhvervsområdet ved senere lokalplanlægning kan udvides mod syd.

8 Lokalplanen I henhold til lov om planlægning (bekendtgørelse nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1 Lokalplanens formål Lokalplanens formål er - at skabe byplanmæssig hjemmel for udbygning af Trollesminde erhvervsområde, samt - at sikre, at området vil være udformet hensigtsmæssigt i såvel funktionel som visuel henseende, herunder i forhold til omgivelserne. 2 Områdets afgrænsning og zonestatus 2.1. Lokalplanens afgrænses som vist på kortbilag A og omfatter følgende matr.nr.: del af 1 ar, 1 ld og del af 1 a Favrholm Hillerød Jorder, del af 1 a, del af 1 op og del af 1 cø Trollesminde, Hillerød Jorder, samt de parceller, der efter den 1. juli 1996 udstykkes fra de nævnte ejendomme Med Byrådets offentlige bekendgørelse af lokalplanen overføres eksisterende landzonearealer indenfor lokalplanområdet til byzone. Byzonearealer inden for lokalplanområdet fastholdes i byzone. 3 Områdets anvendelse 3.1. Lokalplanområdet udlægges til erhverv med stort arealbehov.

9 Lokalplanområdet må kun anvendes til erhvervsformål, klasse 1-, 4- og 5- virksomhed. Lokalplanområdet må kun anvendes til fremstillingsvirksomhed, lager- og transportvirksomhed, engroshandel, forskning og uddannelse samt administration i tilknytning til disse aktiviteter. Der må ikke inden for lokalplanområdet foregå detailhandel. Ved erhvervsområdets udbygning skal de til enhver tid gældende og vejledende minimumsafstande til planlagt eller eksisterende forureningsfølsom arealanvendelse respekteres. Hvis afstandene tillades reduceret, skal det ske ud fra en vurdering af de faktiske forureningsforhold i hvert enkelt tilfælde og de nødvendige afhjælpningsforanstaltninger skal etableres. Under forudsætning af ovenstående kan Byrådet, efter konkret vurdering, herudover tillade at der inden for lokalplanområdet udføres aktiviteter, der ifølge kommuneplanens hovedstruktur karakteriseres som klasse 5- aktivitet. Den anvendelsesmæssige disponering af lokalplanområdet skal ske under hensyntagen til de, til enhver tid, gældende og vejledende minimumsafstande til planlagt eller eksisterende miljøfølsom arealanvendelse. Lokalplanområdet skal anvendelsesmæssigt disponeres, så der fortrinsvis placeres klasse 1-funktioner (administration, forskning m.v.) i den nordlige og sydlige del samt mod Roskildevej, mens de egentlige produktionsanlæg fortrinsvis placeres i omkring den øst - vest gående fordelingsvej, vej E - A - B Der kan inden for lokalplanområdet opføres eller indrettes enkelte boliger for personer med tilknytning til virksomheden, portnerboliger eller lignende. Der kan højst opføres eller indrettes 6 boliger indenfor lokalplanområdet Der kan inden for lokalplanområdet etableres tekniske anlæg, som transformatorstationer og lignende. 4 Udstykninger 4.1. Lokalplanområdet må ikke yderligere udstykkes.

10 Byrådet kan kræve matrikulære sammenlægninger, så lokalplanområdet udgør een samlet ejendom Uanset ovenstående kan der foretages udstykninger til brug for de i 3.3 nævnte tekniske anlæg. Grunde til tekniske anlæg kan udstykkes med et areal mindre end 700 m2. 5 Vej - og stiforhold Veje Inden for lokaplanområdet opbygges et internt vejnet med en hovedstruktur, i princippet som vist på kortbilag B. Vejene C - D og E - F skal fungere som adgangsveje til området. Vejen E - A - B skal fungere som hoved-fordelingsvej. Hoved-fordelingsvejen E - A - B skal have en udlægsbredde på ca. 20 m. Det langs vejen beliggende dige skal indarbejdes i vejudlæget. Vejenes endelige placering, opbygning, udformning m.v. fastlægges i forbindelse med detailprojekteringen af de enkelte udbygningsafsnit og skal godkendes af Byrådet Der kan inden for lokalplanområdet, efter Byrådets nærmere godkendelse, udlægges ydeligere areal til vejformål, herunder areal til andre veje og stier end de oven for nævnte, herunder interne veje i eller gennem byggezonerne Alle veje inden for lokalplanområdet forudsættes udlagt som private veje.

11 Vejadgang Der må ikke etableres direkte vejadgang fra Roskildevej til lokalplanområdet. Vejadgang til lokalplanområdet er etableret fra Peder Oxe's Alle, over det nord for beliggende erhvervsområde (lokalplan 226), til vej E - F. Efter anlæg af Peder Oxe's Alle's forlængelse mod vest, etableres vejadgang til lokalplanområdets vestlige del, vej C - D, i princippet som vist på kortbilag B. 5.2 Ved udlæg og anlæg skal vejadgange, inden for lokalplanområdet, sikres de fornødne hjørneafskæringer og oversigtsarealer. Parkering Der skal inden for lokalplanområdet udlægges areal til parkering svarende til 1 p-plads pr. 50 m2 erhvervs-/institutionsareal og 2 p- pladser pr. bolig. Herudover skal der udlægges areal til kunde- og gæsteparkering, hvis nærmere størrelse fastlægges af bygningsmyndigheden De efter udlagte parkeringspladser skal anlægges inden for de i kortbilag B viste byggezoner. Områdets parkeringspladser indpasses i forhold til bebygggelsesplaner og haveplan på en sådan måde, at det samlede område får en åben og parklignende karakter. 6 Ledningsanlæg El-ledninger, herunder til vejbelysning, skal udføres som jordkabler.

12 Opmærksomheden henledes på de i området eksisterende kabel- og ledningsanlæg, samt på servitutter om sådanne anlæg, der kan være begrænsende i forhold til de i lokalplanen indeholdte bebyggelsesog udnyttelsesmuligheder. Højspændingsledningerne over lokalplanområdets sydlige del omlægges til jordledninger efter nærmere aftale med NESA. 7 Bebyggelsens omfang og placering 7.1. Bebyggelseprocenten for området som helhed må ikke overstige Bebyggelse skal placeres inden for de på kortbilag B viste byggezoner, og bebyggelsen skal udformes, så der efter Byrådets skøn opnås en god arkitektonisk helhedsvirkning og bebyggelsesmæssig tilpasning til landskabstrækkene Byrådet kan give tilladelse til, at bebyggelse opføres i højst 3 etager og med en bygningshøjde over færdigreguleret terræn på højst 12 m. Byrådet kan, til brug for byggesagsbehandlingen, stille krav om. at der udarbejdes en bebyggelsesplan - eller andet materiale - for et efter Byrådets skøn passende område og/eller bygggeafsnit. Byrådet kan tillade, at en bygning eller dele af en bygning opføres i en højde, der overstiger 12 m, hvis særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør dette, eller hvis Byrådet finder, at der herved opnås en god arkitektonisk helhedsvirkning Bebyggelse må ikke gives en taghældning, der overstiger 45.

13 7.5. Stuegulvkoten for den enkelte bygning fastsættes af bygningsmyndigheden. 8 Bebyggelsens ydre fremtræden 8.1. Bebyggelsens facade- og tagudformning skal godkendes af Byrådet. Det skal tilstræbes, at de enkelte nyopførte bygningers proportioner og udformning iøvrigt er i overensstemmelse med hinanden, så bebyggelsen fremtræder som en bygningsmæssig helhed Bebyggelsens ydervægge skal opføres i murværk og fremstå som blank, skuret eller pudset mur eller i betonelementer med en overfladestruktur efter Byrådets nærmere godkendelse. Rejste tage skal beklædes med røde tagsten, hvide eller sorte bølgeplader eller sort tagpap på listedækning. Mindre bygninger kan opføres med facader i træ eller lignende materialer, når bygningernes udtryk tilpasses områdets øvrige bebyggelse. Andre materialer end de oven for nævnte kan anvendes, hvis der efter Byrådets skøn herved opnås en god arkitektonisk helhedsvirkning Til udvendige bygningssider må kun anvendes farver, der efter Byrådets skøn ikke virker skæmmende Skiltning og reklamering må kun finde sted efter Byrådets nærmere godkendelse.

14 8.5. Der kan kun opsættes solfangere eller parabolantenner på tagflader efter Byrådets nærmere godkendelse. 9 Ubebyggede arealer 9.1. Der skal udarbejdes en plan for lokalplanområdets ubebyggede arealer. Planen skal redegøre for adgangsforhold, befæstelser, parkerings-, opholds- og friarealer, beplantning, belysning m.v. Planen skal bl.a. sikre, at der inden for området udlægges opholdsarealer svarende til mindst 20 % af erhvervsetagearealet og 100 % af bolig etagearealet Opholds-, færdsels- og adgangsarealer skal udformes under størst mulig hensyntagen til synshandicappede og fysisk handicappede, herunder kørestolsbrugere. Til enheder (bolig, fælleslokale/erhverv/institution) i bygningernes stueetage skal adgang fra det fri være niveaufri. Hvis niveauforskelle ikke kan undgås, skal højdeforskelle udlignes med ramper i overensstemmelse med bygningsreglementets bestemmelser Ubebyggede arealer skal ved dyrkning, beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplag af materialer, affald og lignende skal overholdes. Udendørs oplag må kun indrettes med Byrådets særlige tilladelse. Inden for den del af lokalplanområdet, der er beliggende indenfor kildepladszonen, skal der så vidt muligt tages særlige miljøhensyn, herunder ved vedligeholdelse af ubebyggede arealer, til sikring af grundvandet Der skal etableres et 5 m bredt bælte mod fremtidig vej nord for området, forlængelsen af Peder Oxe's Alle. Bæltet skal fremtræde som et sammenhængende parkbælte med græs og spredte grupper af opstammede løvfældende træer.

15 Bæltet må ikke bebygges og må ikke anvendes til oplag, parkering eller lignende. Der må ikke hegnes i bæltet. 9.5 Mod naboejendomme skal etableres levende hegn efter bygningsmyndighedens nærmere anvisning. Hegnets sammensætning af arter bestemmes af Byrådet. Levende hegn kan kombineres med trådhegn. Trådhegnet skal placeres på en sådan måde, at det visuelt skjules af det levende hegn Parkeringsarealer skal fremstå som træbeplantede Det øst - vest gående jorddige, delvis langs lokalplanområdets nordlige afgrænsning, og stendiget langs en del af lokalplanens vestlige afgrænsning skal bevares og må kun ændres eller gennembrydes med Byrådets og fredningsmyndighedernes tilladelse Belysning inden for lokalplanområdet skal ske ved parkbelysning med en maksimal lyspunktshøjde på 5 m, dog kan arealer ved porte og døre belyses med amaturer på væg. Byrådet kan give tilladelse til anden belysning og lyspunktshøjde, hvis særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift m.v. nødvendiggør dette Terrænregulering må ikke finde sted uden Byrådets nærmere godkendelse. 10 Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før der er etableret udendørs anlæg i overensstemmmelse med den for ejendommen godkendte

16 haveplan, samt før de udlagte parkeringspladser er anlagt i et omfang, som krævet ved byggetilladelsens udstedelse Ny bebyggelse må ikke tages i brug før de i 9 angivne opholdsarealer og beplantede bælter er etableret. 11 Eventuelle tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Uanset foranstående bestemmlse må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der fra Jordbrugskommisionen i Frederiksborg Amt er givet tilladelse til ophævelse af landbrugspligten Uanset foranstående bestemmelser må tilstanden i vådområder, der er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 3 ikke ændres uden fredningsmyndighedens tilladelse, ligesom der ikke må foretages ændringer af diger, der er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 4, uden fredningsmyndighedens tilladelse. 12 Ophævelse af lokalplan Ved den endelige vedtagelse af denne lokalplan ophæves lokalplan nr. 223 vedtaget af Hillerød Byråd den 18. juni Lokalplanens retsvirkninger Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge planlægningslovens 18, kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser.

17 Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at dette ikke ændrer den særlige karakter af de områder, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til 47 i planlægningsloven kan der foretages ekspropriation af private ejendomme eller private rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af planen, jf. ovenfor. Lokalplanen indeholder i 2.2 bestemmelse om, at det af planen omfattede område overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår bl.a. af bekendtgørelse nr. 549 af 9. juli 1991 om frigørelsesafgift m.v. af fast ejendom. Vedtagelsespåtegning I henhold til 27 i planlægningsloven vedtages foranstående lokalplan endeligt. /Søren Adsersen Tinglyst den 11. marts 1997

18

19

LOKALPLAN NR For Trollesminde Erhvervsområde, etape 2. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For Trollesminde Erhvervsområde, etape 2. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 226 For Trollesminde Erhvervsområde, etape 2 Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 248 Hillerød Handelsskole ved Trollesmindeallé Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 177a. For området ved Hotel Hillerød. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 177a. For området ved Hotel Hillerød. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 177a For området ved Hotel Hillerød Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Lokalplanens udarbejdelse er foranlediget af ønskerne om at kunne udvide hotellet

Læs mere

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Kirken i Østergade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 162 Kirken i Østergade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR Et erhvervsområde syd for Herredsvejen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Et erhvervsområde syd for Herredsvejen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 244 Et erhvervsområde syd for Herredsvejen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde i Tolvkarlevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 186 For et erhvervsområde i Tolvkarlevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 259 Vejadgang til Hammersholt erhvervsområde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR for en forlængelse af Peder Oxes Allé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR for en forlængelse af Peder Oxes Allé. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 258 for en forlængelse af Peder Oxes Allé Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR et område ved Åmosevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR et område ved Åmosevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 237 et område ved Åmosevej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 140. For Politigården. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 140. For Politigården. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 140 For Politigården Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 266. for et område ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 266. for et område ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 266 for et område ved Trollesminde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR. 227. For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 227. For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 227 For ældrecenter og ældreboliger i Grønnegade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Trollesminde. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 166 For et erhvervsområde ved Trollesminde Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR For området ved Hillerødsholmskolen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For området ved Hillerødsholmskolen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 274 For området ved Hillerødsholmskolen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 133 FOR ET GRØNT OMRÅDE I HILLERØD ØST Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Kommune har i henhold til Planlægningslovens bestemmelser udarbejdet lokalplan for et

Læs mere

LOKALPLAN NR Et område mellem Københavnsvej og Skansevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Et område mellem Københavnsvej og Skansevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 239 Et område mellem Københavnsvej og Skansevej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR Jollehavn i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Jollehavn i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 149 Jollehavn i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et boligområde ved Bøgebakkevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et boligområde ved Bøgebakkevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 268 For et boligområde ved Bøgebakkevej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Kongens Vænge. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Kongens Vænge. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 233 For et erhvervsområde ved Kongens Vænge Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup.

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. LOKALPLAN N R. 079 for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. Skanderborg Kommune 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 079 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKALPLAN NR. 275 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BRØDESKOVVEJ/KOLLERØDVEJ. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 275 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BRØDESKOVVEJ/KOLLERØDVEJ. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 275 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BRØDESKOVVEJ/KOLLERØDVEJ Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. '

1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' LOKALPLAN 1.35 1B2 Boligbebyggelse på Sværdagergård i Jyllinge. ' Lokalplanens baggrund og formål. Gundsø byråd har vedtaget denne lokalplan for ejendommen Sværdagergård i det gamle Jyllinge for at give

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151. Johannesskolen i Lille Dyrehavevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 151. Johannesskolen i Lille Dyrehavevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 151 Johannesskolen i Lille Dyrehavevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 271. For området ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 271. For området ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 271 For området ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Ndr. Jernbanevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Ndr. Jernbanevej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 144 For et område ved Ndr. Jernbanevej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29 FREDERIKSSUND KOMMUNE Lokalplan for et område ved Kirkegade Vedtaget af byrådet den 3. juli 1984 LOKALPLAN nr.29 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE A Indledning B B 1 B 2 B 3 B 4 C D Forholdet

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere