LOKALPLAN NR for et område til parcelhuse m.v. ved Krakesvej i Gram

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR for et område til parcelhuse m.v. ved Krakesvej i Gram"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 077 for et område til parcelhuse m.v. ved Krakesvej i Gram Skanderborg Kommune 1996

2 Redegørelse INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 077 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger l l LOKALPLANEN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens område og zonestatus 3. Områdets anvendelse 4. Udstykninger 5. Vej-, sti- og parkeringsforhold m.v. 6. Varmeforsyning 7. Bebyggelsens omfang og placering 8. Bebyggelsens ydre fremtræden 9. Ubebyggede arealer 10. Grundejerforening 11. Servitutter 12. Ophævelse af lokalplan 13. Vedtagelsespåtegning LOKALPLANENS BILAG Lokalplankort Matrikulære forhold Illustrationsplan Principiel udformning af veje og stier kortbilag l kortbilag 2 kortbilag 3 bilag 4

3 Redegørelse Lokalplanområdet Lokalplanområdet er beliggende i Gram Vest og afgrænses mod nordøst af Sagastien, mod sydøst af det eksisterende boligområde ved Lodbrogsvej, og mod sydvest af del af den planlagte fordelingsvej/omfartsvej. Mod nordvest omfatter lokalplanområdet del af den planlagte hovedstiforbindelse mellem Højvangen og Stilling-Gram. Området gennemskæres af Sigkærgårdsvej. Det samlede areal udgør ca. 10 ha, når der ses bort fra arealet til Hovedstien. Ca. 20 % af området er ved lokalplanens udarbejdelse i privat eje, resten ejes af Skanderborg kommune. I Kommuneplanen er områdets anvendelse fastlagt til boligformål. Lokalplanens baggrund og formål I 1990 vedtog byrådet en lokalplan med nr. 064 for området. I henhold til planen skulle området anvendes til tæt-lav bebyggelse placeret inden for storparceller med en max bebyggelsesprocent på 30. Inden for området ville der kunne opføres ca. 150 boliger. Planlægningen resulterede ikke i bebyggelse inden for området. I 1995 byggemodnede kommunen 25 parcelhusgrunde på naboarealet ved Lodbrogsvej. Alle grundene blev solgt i løbet afkort tid. For at tilvejebringe nye grunde i Gram har kommunen besluttet at ændre planlægningen for lokalplanområde 064, således at området kan anvendes til parcelhusbebyggelse. Det blev samtidig besluttet, at der alternativt skal være mulighed for at indpasse et begrænset antal tætlave boliger. Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til parcelhuse og et par mindre tæt-lave boligbebyggelser. Området kan udstykkes i ca. 60 grunde med en varieret grundstørrelse fra 700 m 2 op til ca m 2. Inden for området kan udstykkes 2 storparceller til tæt-lav boligbebyggelse på henholdsvis ca m 2 og ca m 2. Hvis det ønskes, kan storparcellerne ændres helt eller delvist til parcelhusgrunde. På parcelhusgrundene må kun opføres eller indrettes én bolig på hver grund.

4 Der udlægges friarealer til fælles anvendelse for områdets beboere, bl.a. et centralt område midt i bebyggelsen og et område ved omfartsvej en mod vest. Planen sikres gode stiforbindelser mellem boliger og friarealer og til det overordnede stinet uden for området, herunder til Stilling Skole. Der udlægges areal til 1 1 /2 p-plads pr. bolig ved tæt-lav bebyggelse. I forbindelse med parcelhuse skal der etableres 2 p-pladser pr. bolig. Parcelhuse må opføres i l-l Vi etage, mens tæt-lav boliger må opføres i l, l deller 2 etager. Beboelsesbygninger i l og 2 etager skal udføres med taghældning på Beboelsesbygninger i 1 1 A etage skal udføres med taghældning på Tæt-lav bebyggelserne skal dog have ensartede taghældninger. Tage skal dækkes med tegltagsten,betontagsten eller tagstensformede stålplader belagt med stenmateriale. Langs den fremtidige Sigkærgårdsvej (fordelingsvej/omfartsvej) udlægges et beplantningsbælte (støjafskærmningszone), ligesom der på samme strækning skal etableres et 5 meter bredt plantebælte på de enkelte grunde. Hegn omkring de enkelte grunde må kun udføres med beplantning. Bestemmelserne om beplantning, taghældning og tagmaterialer har til hensigt at give de enkelte parceller/bebyggelser visse fælles træk, og sigter på at få det samlede område til at fremstå med et harmonisk præg. Lokalplanens forhold til anden planlægning Kommuneplanen 1993: Størstedelen af lokalplanområdet ligger inden for enkeltområde B (byudviklingsområde). Endvidere omfattes en del af lokalplanområdet af enkeltområde D (ny fordelingsvej/omfartsvej) og af enkeltområde D (hovedstiforbindelse). Lokalplanen er i overensstemmelse med kommuneplanens bestemmelser.

5 Rammebestemmelserne for de tre enkeltområder er følgende: ENKELTOMRÅDE B rss&rslsmt x: ' : " % " " % s.-- Eksisterende og nyt boligområde. Områdets anvendelse Boligformål (tæt-lav og aben-lav boligbebyggelse). Bebygelsesprocenten for den enkelte ejendom til aben-lav boligbebyggelse må ikke overstige 25. Bebyggelsesprocenten for den enkelte storparcel til tæt-lav boligbebyggelse må ikke overstige 30. Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 2 etager.

6 ENKELTOMRÅDE D Ny fordelingsvej/omfartsvej. Områdets anvendelse Offentlige formål (fordelingsvej/omfartsvej). Andre forhold Ved anlæg af vejen skal det tilstræbes, at det beregnede ækvivalente støjniveau, der påføres eksisterende og planlagte, sammenhængende støjfølsom bebyggelse, ikke overstiger 55 db(a) udendørs. ENKELTOMRÅDE D gfckrgård " : X-'^Pf* mmm Wi,..?% iife-'^-'-r/^p^ *" ' "H t MafjinggårffV^.-;,, ^4 y ^'x^vv: -,::- :^r" i N / '-- X v. \.- i\...--' : o "S" - ^. ^ Del af den fremtidige hovcdstiforbindclse mellem Skanderborg og Stilling, Skolesticn 11, principiel linieforing.

7 Områdets anvendelse Fastlægges til stiformål. Andre forhold Ved anlæg af stien skal der sikres en niveauadskilt skæring med den planlagte omfartsvej/fordelingsvej, syd om Stilling/Gram (D ). Lokalplan nr. 064: Lokalplanområdet er omfattet af hidtil gældende lokalplan nr. 064, som ophæves ved den endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplan nr By- og landzone: Lokalplanområdet er beliggende i byzone. Der ændres ikke på dette forhold. Naturbeskyttelsesloven: Lokalplanområdet er ikke omfattet af beskyttelseslinier m.v. i medfør af Naturbeskyttelsesloven. Landbrugsloven: Der er ikke landbrugspligt på de berørte arealer. Støjforhold: Området grænser mod sydvest op til den kommende fordelingsvej/omfartsvej. Ved planlægningen af såvel den kommende vej som lokalplanområdet er der taget hensyn til trafikstøjen herfra, således at boligerne og deres udendørs opholdsarealer ikke udsættes for et støjniveau over 55 db(a). Det grønne areal med beplantningsbælte langs fordelingsvejen/omfartsvejen indgår i afskærmningszonen for boligområdet.

8 ... Hovedsti... lokalsti/fortov Lokal ve j /sti l leve j Blind boligvej Traf iktorv/bunp Vendeplads/parkering Vej- og stiplan Vej- og stiforhold: Området skal vejbetjenes fra den planlagte fordelingsvej/omfartsvej (fremtidige Sigkærgardsvej). Strækningen fra Skanderborgvej (landevejen) frem til Lodbrogsvej vil blive anlagt i Den resterende del af omfartsvejen syd om Gram anlægges i Inden for lokalplanområdet nedlægges Sigkærgardsvej som vej. Strækningen bibeholdes dog som stiforbindelse gennem området. Når Lodbrogsvej-kvarteret tilsluttes den nye fordelingsvej/omfartsvej, vil Sigkærgardsvej blive ændret til sti på strækningen fra lokalplanområdet til Gramvej. Den nuværende Sigkærgardsvej vil også fremover vejbetjene Sigkærgård og en tilgrænsende ejendom. Inden for lokalplanområdet reserveres areal til en hovedsti på strækningen fra Sagastien til den kommende fordelingsvej/omfartsvej. Stien planlægges på længere sigt ført under vejen og videre frem til Højvangen til forbindelse med "Skolestien".

9 På længere sigt kan en del af arealerne mellem lokalplanområdet og Skanderborgvej tænkes inddraget til bebyggelse. Som det fremgår af vej- og stiplanen kan området vejbetjenes af en ny vej fra den kommende fordelings-/omfartsvej. Området kan stimæssigt tilsluttes det overordnede stisystem. Teknisk forsyning: Området er omfattet af Skanderborg Kommunes spildevandsplan , område 9.4, godkendt af Skanderborg byråd den Spildevand ledes til Skanderborg Centralrenseanlæg. Regnvand ledes til Stilling Solbjerg Sø, dels til Illerup Å. Elforsyning skal ske fra Østjysk Elforsyning. Vandforsyning skal ske fra Skanderborg kommunale Vandforsyning. Varmeforsyning skal ske fra Skanderborg Fjernvarme a.m.b.a. Renovation foretages af I/S Reno Syd.

10 Lokalplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må der ifølge Planlægningslovens 18 ikke retligt eller faktisk etableres forhold i strid med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation fra bestemmelser i lokalplanen under forudsætning af, at dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til 47 i Planlægningsloven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen i henhold til Planlægningslovens 18. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelsen af planen, jvf. ovenfor.

11 Lokalplan nr. 077 for et område til parcelhuse m.v. ved Krakesvej i Gram I henhold til Planlægningsloven (lov nr. 746 af 16. august 1994 med ændring i medfør af lov nr. 311 af 17. maj 1995) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2 nævnte område: 1. Lokalplanens formål l.01 Lokalplanen formål er, at at al at at muliggøre, at lokalplanområdet kan anvendes til boligformål med aben-lav og tæt-lav bebyggelse, sikre, at der udlægges arealer med hensigtsmæssig placering til veje, vendepladser, stier og fælles friarealer m.v., fastlægge bestemmelser om tagform, tagmaterialer, hegn og beplantningsbælter for derved at give området et harmonisk præg, herunder i forhold til omgivelserne, sikre, at der udlægges areal til hovedstien fra Sagastien til den kommende fordelingsvej/omfartsvej, og ophæve den hidtil gældende lokalplan nr. 064 for omådet. Lokallanens område o zonestatus 2.01 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. l og 2 og omfatter matr. nr. 7 dn samt dele af matr.nre. 5 ay, 6 bi, 7 at og 7 dm, Gram, Skanderborg jorder Lokalplanområdet er beliggende i byzone.. Områdets anvendelse 3.01 Området må kun anvendes til boligformål Området opdeles i arealer til - parcelhusbebygelse, - storparceller til tæt-lav bebyggelse eller parcelhusbebyggelse, - fælles friarealer, som vist på kortbilag l Inden for de på kortbilag l viste parcelhusgrunde må kun opføres eller indrettes én bolig på hver ejendom.

12 3.04 Inden for de på kortbilag l viste storparceller må bebyggelse kun bestå af tæt-lav bebyggelse i form af række- og kædehuse, dobbelthuse og lign. med tilhørende fælleshus Storparcellerne kan ændres til parcelhusbebyggelse i princippet som vist på kortbilag Dersom den enkelte storparcel helt eller delvis udstykkes til enkeltejendomme, må der kun opføres eller indrettes én bolig på hver af disse ejendomme Inden for området kan der tillades opført nødvendige bygningsanlæg i forbindelse med fælles forsyningsanlæg m.v. Udstykninger 4.01 Udstykninger må i princippet kun foretages i overensstemmelse med den på kortbilag l viste opdeling i parcelhusgrunde og storparceller. Storparcellerne kan alternativt udstykkes som parcelhusgrunde Parcelhusgrunde må ikke udstykkes med en mindre størrelse end 700 m Storparceller kan tillades udstykket i enkeltejendomme. Grunde kan da tillades udstykket med en størrelse, der er mindre end 700 m I forbindelse med udstykning af storparceller i enkeltejendomme kan kommunen stille særlige krav vedrørende bebyggelsens ydre fremtræden, friarealernes disponering og udformning m.v. Vei-. sti- og parkeringsforhold Vej- og stiforhold: 5.01 Der udlægges areal til veje og stier med en beliggenhed og udformning i princippet som vist på kortbilag l og Boligvejene udlægges i en bredde af 8,0-16,0 m. Hovedstien udlægges som vist på kortbilag l og 4. Øvrige stier udlægges i en bredde af ca. 4,0 m Nuværende Sigkærgårdsvej nedlægges som vej, men opretholdes som sti inden for området bilag l: Overkørsler: 5.04 Overkørsler skal placeres mindst 0,5 m fra kabelskabe, lysmaster og lignende. Parkering: 5.05 Ved parcelhusbebyggelse etableres mindst 2 parkeringspladser pr. bolig på den enkelte grund. 10

13 5.06 Inden for den enkelte storparcel udlægges mindst l 1 /* parkeringsplads pr. tæt-lav bolig Som led i byggemodningen kan der etableres parkeringspladser på boligvejene, i princippet som vist på bilag Inden for lokalplanområdet må der ikke ske parkering af lastbiler, sætteevogne og større varevogne (over 3500 kg) eller henstilles større både og campingvogne. Byggelinier: 5.09 Der pålægges byggelinier langs fordelings vej e, stier og fælles friarealer med de på kortbilag l viste afstande fra skel. Varmeforsyning 6.01 Bebyggelse skal tilsluttes fjernvarmeforsyningen. Bebyggelsens omfang og placering Parcelhusgrunde: 7.01 Bebyggelsesprocenten på parcelhusgrunde må ikke overstige 25 for den enkelte grund Bygninger må ikke opføres med en højde på mere end 8,5 meter, målt efter reglerne i Bygningsreglementet Bygninger må ikke opføres med mere end l l /2 etage Tagenes vinkel med det vandrette plan skal være mellem på bebyggelse med l etage og mellem på bebyggelse med 1 1 Æ etage Tage over garager, carporte, udhuse, terrasser, udestuer og andre mindre bygningsdele kan tillades opført med anden taghældning end den under afsnit 7.04 anførte. Storparceller: 7.06 Den enkelte storparcel må kun bebygges i overensstemmelse med en af kommunen godkendt bebyggelsesplan Bebyggelsesprocenten for den enkelte storparcel under ét (incl. færdsels- og parkeringsareal, interne stier og lege- og opholdsarealer) må ikke overstige Bygninger må ikke opføres med en højde på mere end 8,5 meter, målt efter reglerne i Bygningsreglementet Bygninger må ikke opføres med mere end 2 etager. 11

14 7.10 Bygningsreglementets bestemmelser om højder i forhold til nabo, sti og vej samt bestemmelser om afstande til skel gælder ikke internt på storparcellerne Tagenes vinkel med det vandrette plan skal være mellem på bebyggelse med l og 2 etager, og mellem på bebyggelse med 1 1 Æ etage. Tagenes vinkel med det vandrette plan skal dog være ensartet inden for den enkelte storparcel Tage over garager, carporte, udhuse, terrasser, udestuer og andre mindre bygningsdele kan tillades opført med anden taghældning end den under afsnit 7.11 anførte I det omfang storparcellerne anvendes til parcelhusgrunde gælder bestemmelserne i punkt herfor i stedet for Bebyggelsens vdre fremtræden 8.01 Tage skal dækkes med tegltagsten, betontagsten eller tagstensformede stålplader belagt med stenmateriale. De i punkt 7.05 og 7.12 anførte tage samt solenergianlæg er ikke omfattet af denne bestemmelse Til udvendige bygningssider må ikke anvendes materialer, som efter kommunens skøn virker skæmmende Inden for storparcellerne skal farve- og materialevalg for ydervægge, træværk m.v. fastlægges i forbindelse med udarbejdelse af bebyggelsesplaner og; skal kunne godkendes af kommunen Ingen form for reklameskiltning må finde sted Der må ikke opsættes udendørs antenneanlæg. Ubebyggede arealer 9.01 De på kortbilag l med åben priksignatur viste arealer udlægges til fælles friarealer. Herudover udlægges der et grønt bælte langs fordelingsvejen/omfartsvejen På enkelte grunde udlægges areal til et 3 m bredt beplantningsbælte, som vist på kortbilag 1. På grunde langs fordelingsvejen/omfartsvejen udlægges dog et 5,0 m bredt beplantningsbælte Beplantningen af de oven for nævnte fælles friarealer og beplantningsbælter foretages af udstykkeren som et led i byggemodningen Beplantningsbælte på private grunde, jfr. 9.02, skal vedligeholdes af de pågældende grundejere. 12

15 9.05 Langs boligvejene foretages træplantning i princippet som vist på kortbilag l og Anlæg af og beplantning langs boligveje foretages af udstykkeren som et led i byggemodningen og efter en af kommunen godkendt plan. Principperne herfor fremgår af kortbilag 3 og Inden for den enkelte storparcel skal der sikres en hensigtsmæssig udformning og placering af lege- og opholdsarealer Hegn i naboskel og langs vej- og stiskel skal udføres som levende hegn Hegn inden for den enkelte storparcel skal udføres som levende hegn og/eller som fast hegn i ensartet udformning og materialevalg Terrænregulering på mere end +/- 0,5 m i forhold til det eksisterende terræn eller nærmere skel end 1,0 m må kun foretages med kommunens tilladelse. 10. Grundejerforeninger De til enhver tid værende ejere af fremtidige udstykkede grunde inden for lokalplanområdet skal være medlem af en grundejerforening for området Grundejerforeningen kan på grundsælgerens foranledning stiftes, når 25 % af grundene er solgt ved betinget eller endeligt skøde Med 2/3 flertal af de på generalforsamling fremmødte medlemmer kan det besluttes, at ejere af grunde uden for området kan optages som medlemmer af grundejerforeningen, eller at grundejerforeningen kan sluttes sammen med en anden grundejerforening Kommunen er berettiget til at udvide grundejerforeningens område eller kræve den sammensluttet med andre grundejerforeninger Grundejerforeningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesse i forbindelse med de ejendomme, der hører under foreningens område Grundejerforeningen kan fastsætte nærmere regler for fremskaffelse og fordeling af midler, der skal anvendes til gennemførelse af foreningens formål Såfremt Skanderborg kommune ikke overtager de anlagte veje, stiarealer og fælles friarealer som offentlige, skal grundejerforeningen være pligtig til vederlagsfrit at modtage skøde på disse arealer og herefter overtager vedligeholdelsen af disse. Vedrørende friarealet omkring Sagastien og selve stien (Sagatien), der er anlagt uden for 13

16 lokalplanens område, kan grundejerforeningen pålægges andel vedrørende vedligeholdelse og overtagelse. (Se fodnote ) 11. Servitutter Den under og tinglyste servitut på matr.nre. 6 a (i dag 6 bi) og 7 at, Gram, Skanderborg jorder, om færdselsret bortfalder, i forbindelse med at der kan anvises anden vejadgang inden for eller uden for området. (Se fodnote n - 01 ). 12. Ophævelse af lokalplan Den af Skanderborg byråd den vedtagne lokalplan nr. 064 for et område til tæt-lav bebyggelse - Gram vest ophæves. 13. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Skanderborg byråd den 28. februar P.b.v. Aleksander Aagaard y l Borgmester Finn Burgsø Vicedirektør p de fleste ejendomme langs Sagastien er der den tinglyst deklaration om udlæg af grønne områder langs stien og om fordeling af omkostningerne vedrørende disse Q er er vec ( den under pkt nævnte deklaration tinglyst aftale om, at den til enhver tid vadende ejer af matr.nr. 7 at når som helst er berettiget til at kræve en på vedlagt rids rids vist færdselsret på 5 m over matr.nr. 7 at slettet, mod at anvise ejeren af matr.nr. 6 a (i dag 6 bi) anden færdselsret. 14

17 Lokalplanen er vedtaget endeligt af Skanderborg byråd den 19. juni P.b.v. Aleksander Aagaard^ / Borgmester Finn Burgsø Vicedirektør

18 NORD I \ Lokalplangrænse Støjgrmse 55 db(a) OO.OOOO - I I Hovedst i...-l.l.ll. Stier Bygge I in ier t i :I :I1 :1] i.. I,,. I Fael les fr iarea ler Bep lan tn ingsbæl te 100 m \ D Storparcel \ O AM traier \ Parcelhusgrunde 120 Hus nr \ LOKALPLAN NR. 077 Skanderborg kommune Teknisk Forvaltning Byplanafdelingen Januar 1996

19 7 dm

20 NORD

21 ., 4. i Il!,i ZI L 1.l :-- ~~bertslund. mini I ' I 1 Brosten FMOV Rabat Cykelsti Rabai Kerebane Rabai Fortov _ Snit i boligvej (I 6m vejudlæg) -I :I O0 I I I I I I O m - - I q 1- Albertslund. mini 4 < I - I - rosten Rabat Kerebane Rabat Forlov Rabat " Y '' _ Snit i boligvej (I2 m vejudlæg) 1:IOO i9 Privatgrund Privatgrund Privatgrund Privatgrund Planudsnit af boligvej (I 2m vejudlæg) 1 :20( LOKALPLAN NR. 077 O 5 10 m KORTBILAG 4 - PRINCIPIEL UDFORMNING AF VEJE OG STIER 1 : 100/1:200 Skanderborg kommune Teknisk Forvaltning Byplanafdelingen Januar 1996

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN NR For to boldbaner i "Fælleden"

LOKALPLAN NR For to boldbaner i Fælleden LOKALPLAN NR. 076 For to boldbaner i "Fælleden" Skanderborg Kommune 1995 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 076 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund l Lokalplanens indhold l Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup.

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. LOKALPLAN N R. 079 for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. Skanderborg Kommune 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 079 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 031 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EDELSBORG. Edelsbor LOKALPLÅNOMRÅD

LOKALPLAN NR. 031 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EDELSBORG. Edelsbor LOKALPLÅNOMRÅD LOKALPLAN NR. 031 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED EDELSBORG Edelsbor LOKALPLÅNOMRÅD SKANDERBORG KOMMUNE 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den

Læs mere

LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ. Stilling

LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ. Stilling LOKALPLAN NR. 026 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED BAKKEVEJ OG ET FRIAREAL VED STILLING SØ Stilling SKANDERBORG KOMMUNE 1984 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" SKANDERBORG KOMMUNE 1987

LOKALPLAN NR.046. FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN SKANDERBORG KOMMUNE 1987 LOKALPLAN NR.046 FOR ET OMRÅDE TIL ETAGE- 06 RÆKKEHUSBEBYGGELSE VED TRIERSVEJ / loul LA COURS VEJ I HØJVANDEN" LOKALPLANOMRÅDE^0 M SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE...- Beskrivelse

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/29-1. Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boligområde ved Hærvejen i Bov 1997 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/29-1 Boliger ved Hærvejen i Bov 1. udkast af juli 1996 Lokalplanen er udarbejdet af Teknikog Planafdelingen, Bov

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET

LOKALPLAN NR FOR BOSAGER-OMRÅDET Bosager Bakkesvinget Bakkedraget Bosager Udsigten Frederikparken Joachimparken LOKALPLAN NR. 2-9906 FOR BOSAGER-OMRÅDET Omfartsvejen Bosager Arnkilgade Nr. Havnegade Als Sund Aabenraavej Station Chr. X's

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg. Næsset

LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg. Næsset LOKALPLAN NR. 078 for Kulturhuset og Byparken i Skanderborg Næsset Skanderborg Kommune 1996 NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 078 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram

LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram LOKALPLAN NR. 151 for et område til en bolig og sti ved Kærgårdsvej i Gram Skanderborg Kommune 2007 Hvad er en lokalplan? I følge Lov om Planlægning skal der udarbejdes og offentliggøres en lokalplan,

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 35 vedrører et ubebygget område nord for Ring 4 op mod kommunegrænsen til Værløse og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov Lokalplanen er udarbejdet af Arkitektfirmaet 78 A/S, Rødekro i samarbejde med

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN NR. 77. August 2002. Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter

LOKALPLAN NR. 77. August 2002. Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter LOKALPLAN NR. 77 August 2002 Parcelhusbebyggelse ved Storkens Kvarter Lokalplan nr. 77 Indhold Indhold: Redegørelse: Forhold til anden planlægning Lokalplanlægning Lokalplanloven Varmeplan Forurening Vandforsyning

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 44. Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE Boligområde ved Bakkedal/Overmarken HOLSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 For et boligområde syd for Overmarken i Holsted - Overmarkens forkengelse. APRIL 1998 Holsted Kommune for et boligområde

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej.

Lokalplan nr for et boligområde ved Røsnæsvej. Indhold Lokalplan nr. 2.1-3 for et boligområde ved Røsnæsvej. Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

NR. 015 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STILLING SKOLE TIL OFFENTLIGE FORMÅL M.V. .-^. ^0. p V\ ' &clk)btw(iuf(l \ ' 4 ' .-Q. SKANDERBORG KOMMUNE 1980

NR. 015 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED STILLING SKOLE TIL OFFENTLIGE FORMÅL M.V. .-^. ^0. p V\ ' &clk)btw(iuf(l \ ' 4 ' .-Q. SKANDERBORG KOMMUNE 1980 LOKALPLAN NR. 015 FOR ET OMRÅDE VED STILLING SKOLE TIL OFFENTLIGE FORMÅL M.V. p V\.-^. ^0 ' &clk)btw(iuf(l l \ ' O O 4 ' -si n.-q. SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDFORTEGNELSE Side REDEGØRELSE Beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE.

BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B-15. Boligområde ved Komponistvænget - N. W. Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter. Side INDHOLDSFORTEGNELSE. BRØNDERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR B-15 Boligområde ved Komponistvænget - N W Gades Kvarter - Otto Mallings Kvarter INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Beskrivelse Beskrivelse af lokalplanens indhold 1 1 Beskrivelse

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Skive kommune. Et område til åben-lav boligbebyggelse ved Petuniavej i Resen. L 159608. Manenlyst -,- - --T- -s

Skive kommune. Et område til åben-lav boligbebyggelse ved Petuniavej i Resen. L 159608. Manenlyst -,- - --T- -s --T- -s -,- - L 159608 Skive kommune Et område til åben-lav boligbebyggelse ved Petuniavej i Resen.. - Manenlyst Teknisk forvaltning 1995 O 250 500 750 1 O00 1250 m Lokalplan nr. 64.1 - Et område til åben-lav

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 LOKALPLAN NR. 79 BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens formål og indhold 2 Forhold til anden planlægning 2 Kommuneplanlægning

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 135 For areal til åben- og tæt lav boligbebyggelse ved Solgårdsvænget i Voldum. December 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 104 INDHOLDSFORTEGNELSE

LOKALPLAN NR. 104 INDHOLDSFORTEGNELSE NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 104 REDEGØRELSE Lokalplanområdet...l Lokalplanens baggrand og formål... l Lokalplanens indhold... l Lokalplanens forhold til anden planlægning...3 Lokalplanens retsvirkninger...5

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Krokusvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 218 For et område ved Krokusvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Status for området for planen. Afgrænsning Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem det eksisterende

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR.42-203 FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE NORD FOR BOGENSEVEJ PÅ ÆRTEBJERGGÅRDS JORDER I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål......... 2 AFSNIT 2. Område

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Boligområde ved Nordmarken Vedtaget af Vallø Kommunalbestyrelse den 16. december 2004 1 Lokalplan 1-26 Boligområde ved Nordmarken Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område på Munkeengen. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 203 For et område på Munkeengen Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 081

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 081 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 081 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l De miljømæssige forhold inden for lokalplanens område 2 Lokalplanens forhold

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere