Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. maj 2012 kl. 17.00"

Transkript

1 Referat af OB-møde Mødedato: 2. maj 2012 kl Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro, Adm. Direktør Inge Vilhof, Direktionssekretær Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: Dato 3. maj 2012 Afbud: Ingen Næste møde 6. juni 2012 kl Protokoller: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Revisionsprotokol Politiske sager: 3. Ledelsesrapportering 4. Boligbutikkens fremtid 5. Styringsdialog (tilbagerapportering, såfremt alle kommuner - København, Ballerup og Ishøj - er kommet med tilbagemeldinger) 6. Valg af revisor 7. Lønpolitik AAB 8. Revision af standardhusorden 9. Syn ved køkkenudskiftninger 10. Kommunikationsudstyr til Organisationsbestyrelsen Artillerivej 34 Tlf København S Fax aab@aab.dk

2 Side 2 Diverse 11. Direktionsberetning a. Personaleforhold 12. Orientering fra udvalgene Eventuelt: 13. Eventuelt København, den 6. juni 2012 Bent Haupt Jensen Formand Christian Høgsbro Adm. direktør

3 1. Godkendelse af referat Side 3 Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde den 11. april 2012 skal godkendes og underskrives af formand og direktør. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender referatet fra Organisationsbestyrelsesmøde den 11. april 2012, og at formand og direktør underskriver dette. Ingen Referatet blev godkendt. Formand og direktøren underskrev protokollen.

4 2. Revisionsprotokol Side 4 Revisionsprotokollat vedrørende byggeregnskab for helhedsplan omfattende byggeskader, mertilsagn, tag og bad, installationer, elevatorer blok 1 og 18 samt tunneller, afdeling 55. Forelægges til underskrivelse. Revisionsprotokollat af 12. april 2012, side Revisionsprotokollatet blev underskrevet

5 3. Ledelsesrapportering Side 5 I henhold til OB s målepunkter for direktøren, som blev vedtaget på OBseminaret i august 2011 blev det besluttet: OB har brug for et løbende overblik over udlejninger - klagesager - helhedsplaner og hvad der ellers giver et billede af virksomhedens produktion. Konkret betyder dette, at direktøren er ansvarlig for at der udarbejdes en kvartalsvis afrapportering på økonomiske og administrative nøgletal. Deadline: første kvartalsrapport foreligger til OB-møde maj Målepunkt: foreligger version 1.0 til OB-møde maj 2012: ja/nej. Administrationen har nu udarbejdet den første ledelsesrapport, hvor der er 4 fokusområder: økonomi, kunde, proces og medarbejder & forandring. Der er tale om version 1.0 og OB bedes tage stilling til om rapporteringsformen er fyldestgørende og giver OB det fornødne overblik over virksomhedens produktion, herunder om der er punkter, der mangler. Det indstilles til OB, at tager rapporten til efterretning samt vurderer om rapporteringsformen er fyldestgørende og giver OB det fornødne overblik over virksomhedens produktion. Ledelsesrapport. OB tog rapporten til efterretning og kom med forskellige input til rapporteringsformen.

6 4. Boligbutikkens fremtid Side 6 BoligButikken er en fælles indgangsdør til de almene boliger i København, der skal gøre det lettere for de boligsøgende at søge bolig. Ejerkredsen bag BoligButikken består af 3B, FSB, KAB, AAB, DOMEA og Boligkontoret Danmark. I takt med af flere og flere selskaber tilbyder deres medlemmer elektroniske selvbetjeningssystemer, bliver det stadig mere nødvendigt at være i stand til at udveksle data mellem Boligbutikken og dens ejere elektronisk. BoligButikken har fået et tilbud om, at det vil koste op mod 1. mio. kr. at tilrette ejerkredsens IT-systemer, således at der kan udveksles data. Dette har foranlediget Boligbutikkens bestyrelse, hvor AAB er repræsenteret ved Christian Høgsbro, til at drøfte Boligbutikkens fremtid. Man har på den baggrund besluttet at droppe tanken om gensidig udveksling af filer mellem BoligButikken og boligorganisationerne. Set i lyset af de udfordringer der følger med de nuværende filoverførsler fra BoligButikken til boligorganisationerne, er der ikke tiltro til, at en investering i størrelsesordenen 1 mio. kr. til et sådant projekt vil kunne fungere tilfredsstillende. I stedet har man besluttet, at arbejde på at lave en fælles boligsøgningsportal, hvor de boligsøgende kan tilgå de (stor)københavnske boligorganisationer via en fælles platform. Det letter de boligsøgendes tilgang til det almene boligmarked og viser omverdenen organisationernes vilje til at samarbejde til glæde for de boligsøgende. Dette indebærer, at BoligButikken i princippet fortsætter som i dag, men at der ikke sker dataudveksling mellem den og organisationerne. I stedet skal den fælles portal så at sige have snablen nede i hvert medlems database. Der er endnu ikke sat økonomi på denne løsning. BoligButikken har i 2011 indtjent kr. til AAB. Det indstilles til OB, at tager orienteringen til efterretning. Ingen. Der var enighed om, at AAB fortsat finder det vigtigt, at borgerne har mulighed for en fælles indgang til den almene sektors enkelte boligorganisationer, fx via fælles portalindgang. OB tog orienteringen til efterretning.

7 5. Styringsdialog Side 7 På OB-mødet den 7. december 2011 fremlage administrationen den udarbejdede dokumentationspakke 2011 for AAB til brug for styringsdialogmøder. Det blev aftalt, at OB i foråret 2012 får en tilbagemelding på det forgangne års styringsdialogmøder og drøfter de erfaringer man har gjort sig. På første OB-møde efter sommeren 2012 drøfter OB derefter, hvilke emner og fokuspunker, man vil rejse på de kommende styringsdialogmøder og hvilke konkrete punkter, der skal ind i dokumentationspakken AAB har nu gennemført styringsdialogmøder i de fleste beliggenhedskommuner og er klar til en tilbagemelding på styringsdialogmøderne. I henhold til vejledning om afholdelse af styringsdialog hedder det Såfremt en afdeling ikke har samme tilsynsmyndighed som afdelingens boligorganisation, er afdelingen ikke omfattet af kravet om styringsdialog.. Kommunalbestyrelsen eller boligorganisationen vil i sådanne tilfælde kunne tage initiativ til et dialogmøde, hvis der er behov derfor. Flere kommuner har øjensynlig ikke læst reglerne, da administrationen har fået adskillige indkaldelser, hvor kommunen tror at det er obligatorisk at afholde møde. Desværre bærer en lang række møder præg heraf. Administrationen har prioriteret aktiv deltagelse i styringsdialogmøderne med Københavns Kommune, Ballerup Kommune, Ishøj Kommune og Frederiksberg Kommune. For de øvrige beliggenhedskommuner har AAB sporadisk deltaget på lokalt niveau i nogle tilfælde med administrativ bistand. Dialogmøderne med omegnskommunerne har udelukkende drejet sig om lokale forhold, mens mødet med Københavns Kommune, der er AAB s hovedtilsynskommune, har drejet sig om AAB som helhed. I forhold til de lokale møder, henvises der til de vedlagte bilag. Alle referater bliver gjort offentligt tilgængelige på de respektive kommuners hjemmesider. Fra mødet med Københavns Kommune ved Center for Bydesign skal fremhæves fokus på politik for henlæggelser, modernisering af driftskoncept, fremtidssikring af AAB s boligmasse og opfølgning på udlejningsaftalen og levering af sær- og puljeboliger. Fra Kommunens side har styringsdialogen været anvendt som et redskab til at fremme fælles indsatsområder i forhold til f.eks. Københavns Kommunes Klimaplan, Politik for Udsatte Byområder og Boligstrategi for Unge og Studerende i København.

8 Administrationen er af den opfattelse, at styringsdialogerne har været positive og bidraget til et godt fokus på sammenhængen mellem AAB s strategiske fokus og drift. Styringsdialogen er også et godt redskab til et tættere og mere helhedsorienteret samarbejde med kommunerne. Side 8 Det indstilles til OB, at tager orienteringen til efterretning og drøfter hvilke temaer, der skal fokuseres på fremadrettet i de kommende styringsdialogmøder. Som nævnt vil emnet blive taget op igen i september Referater af styringsdialogmøder med Københavns Kommune og Ballerup Kommune. Referaterne fra Ishøj Kommune og Frederiksberg Kommune eftersendes, når disse bliver offentliggjort. Referater fra Ishøj og Frederiksberg kommuner er fortsat ikke modtaget. Vil tilgå OB, når de modtages. OB tog orienteringen til efterretning og besluttet at drøfte emner for de kommende styringsdialogmøder til september 2012.

9 6. Valg af revisor Side 9 I henhold til AAB s vedtægt skal OB indstille valg af revisor til det ordinære repræsentantskabsmøde. Administrationen indstiller, at revisionsopgaven bydes ud i EU-udbud af økonomiafdelingen. På den baggrund indstilles det, at Organisationsbestyrelsen indstiller til repræsentantskabet, at OB får mandat til at vælge revisor på baggrund af et EUudbud, hvor det mest økonomisk fordelagtige tilbud vælges. Organisationsbestyrelsen indstiller til Repræsentantskabsmødet den 29. juni 2012, at OB får mandat til at vælge revisor på baggrund af et EU-udbud, hvor de mest økonomisk fordelagtige tilbud vælges. Ingen Organisationsbestyrelsen godkendte til Repræsentantskabsmødet den 29. juni 2012 at indstille, at OB får mandat til at vælge revisor på baggrund af et EUudbud, hvor de mest økonomisk fordelagtige tilbud vælges.

10 7. Lønpolitik AAB Side 10 Organisationsbestyrelsen besluttede i august 2008 den lønpolitik, der pt. er gældende for AAB. Politiken er vedlagt som bilag. Essensen i politikken er, at det skal tilsikres at AAB er i stand til at ansætte, udvikle og fastholde veluddannede medarbejdere, og at AAB ønsker gode lønog ansættelsesvilkår uden at være lønførende i sektoren. Dette indebærer, at AAB i videst muligt omfang skal tilstræbe en aflønning, der svarer til gennemsnittet for den almene sektor. Det indstilles til OB, at drøfte den vedhæftede lønpolitik. Lønpolitik i AAB bilag fra OB-mødet den 20. august OB drøftede den generelle lønpolitik og var enige i at tilstræbe en aflønning, der svarer til gennemsnittet for den almene sektor.

11 8. Revision af standard husorden Side 11 Vi er ved at løbe tør for trykte standardhusordener og har derfor brug for at genoptrykke. Ved samme lejlighed skal begrebet medlemsmøde ændres til afdelingsmødet, jf. de nye vedtægter. Når vi alligevel skal genoptrykke publikationen foreslår administrationen tre mindre ændringer, baseret på erfaring siden husordenen blev godkendt senest af Repræsentantskabet den 25. november Ændringerne er i punkterne: 9.3. Præcisering af at det er tilladt at holde certificeret servicehund Regler om husdyr på besøg 14.1 Om at holde vinduer lukkede når man spiller musik Boligudvalget indstiller at Organisationsbestyrelsen godkender revisionen af standard husordenen. Udkast til revideret standard husorden. Der var enighed om at ændre formuleringen af pkt til om nødvendigt skal vinduerne holdes lukket OB godkendte den foreslåede revision af standardhusordenen med ovennævnte ændring.

12 9. Syn ved køkkenudskiftninger Side 12 Flere og flere afdelinger får, som led i den kollektive råderet, indsat nye køkkener ved genudlejning. Det kan være vanskeligt at nå at skifte køkken inden for de typisk 14 dage afdelingerne har adgang til lejemålet, især hvis fraflytningssynet ligger sent. Og det er ikke altid muligt for vurderingsafdelingen at tilgodese alle afdelingers behov for at lægge synet så tidligt som muligt. Dette indebærer risiko for tomgangsleje eller behov for at opnormere i vurderingsafdelingen. En mulig løsning på problemet kan være at færdiggøre køkkenudskiftningen efter indflytning. Det foreslås, at der i en 1-årig prøveperiode gøres forsøg med, at afdelingerne har mulighed for at færdiggøre køkkenudskiftningen i de første 7 dage efter genudlejning. Konkret indebærer det, at nedenstående tekst indarbejdes i lejekontrakterne i de relevante tilfælde: Udskiftning af køkken Jeg er informeret om, at afdelingen sætter nye køkkener i flytteboliger i henhold til beslutning på afdelingsmødet. Hvis køkkenet i min bolig er under udskiftning ved overtagelsen, så accepterer jeg at køkkenudskiftningen færdiggøres i op til en uge fra jeg har overtaget boligen, uden nedslag i huslejen. Det indstilles, at Organisationsbestyrelsen godkender, at der i en 1-årig prøveperiode gøres forsøg med, at afdelingerne har mulighed for at færdiggøre køkkenudskiftningen i de første 7 dage efter genudlejning. Ingen Organisationsbestyrelsen godkendte, at der i en 1-årig prøveperiode gøres forsøg med, at afdelingerne har mulighed for at færdiggøre køkkenudskiftningen i de første 7 dage efter genudlejning.

13 10. Kommunikationsudstyr til Organisationsbestyrelsen Side 13 Formandsskabet foreslår, at der i forbindelse med indkøb af ipads til OB besluttes nye retningslinjer for, hvilket kommunikationsudstyr, der stilles til rådighed for OB-medlemmerne. Som det fremgår af nedenstående tabel foreslår formandsskabet bl.a. at fastnetabonnement erstattes af et mobiltelefonabonnement. Eksisterende ADSLabonnementer fortsættes, men der tegnes ikke nye abonnementer for nye OBmedlemmer. I dag Bærbar Stationær PC Mobilbredbånd ADSL Printer Fastnet tlf. Fremadrettet ipad m. mobilbredbånd Mobiltelefon ADSL Printer Bærbar/stationær Ved indførelse af ipads vil materiale fremover alene blive udsendt elektronisk, hvorfor det vil medføre en besparelse på udsendelse af materiale. Angående ipads OB-medlemmerne skal tage stilling til om de ønsker en sort eller hvid ipad samt cover. Der er herefter 1-2 ugers leveringstid (med forbehold). IT anbefaler en ipad 32 GB Wi-Fi + 4G. Denne model har en lagerkapacitet, der sammen med nedenstående funktionalitet sikrer at de nødvendige data kan lagres lokalt. Udlevering samt undervisning De indkøbte ipads udleveres til OB-medlemmerne i forbindelse med et introduktionsmøde. Formålet med dette møde er at alle bliver fortrolige med og selv får afprøvet, hvordan de fremover henter OB-materiale og efterfølgende kan lave noter og markeringer i materialet. Apple id og App s IT opretter et Apple id til alle OB-medlemmer, hvortil der ikke er knyttet kreditkort. Administrationen administrerer og vurdere hvorvidt en app, der er forbundet med en udgift, er relevant i forhold til OB-arbejdet. Såfremt app en skal installeres indkøbes denne af IT og sendes til det pågældende Apple id.

14 Det vil sige at AAB til hver en tid administrerer og ejer alle de tilknyttede Apple id er samt indkøbte app's. Ønskes der andre end de af administrationen valgte app s på enheden, kan den enkelte person selv oprette et Apple id og af den vej betale for app s. Side 14 Udvalgte app s: Til at understøtte en elektronisk arbejdsgang er følgende app s udvalgt: Goodreader Bruges til at læse og markere i pdf-dokumenter Filebrowser Bruges som stifinder i forhold til netværksdrev Budget Indeholdt i nedenstående budget er der kun medregnet det i dokumentet beskrevne udstyr. Der tages derfor forbehold for andre ønsker. ipads 52623,- App s 540,- I forhold til dette anslås den årlig udgift til trykning og distribution af skriftligt OB-materiale at koste godt kr. om året. Således vil investeringen i ipads have tjent sig hjem på mellem 3 og 4 år. Hertil kommer dog, at det er forventningen, at anvendelsen af ipads vil medføre en betydelig bedre mulighed for informationsdeling og udveksling for OB, og give OB-medlemmerne bedre arbejdsforhold. Det indstilles, at OB følger indstillingen. Ingen. Palle Madsen ønskede fortsat en papirversion af materialet fremsendt, hvorfor han ikke kunne stemme for forslaget. OB fulgte indstillingen.

15 11. Direktionsberetning OAB-sagen Et tidligere medlem har lagt sag an mod OAB ved Byretten for mistet anciennitet. Nu er ministeren gået ind i sagen og meddelt, at han ønsker bedre løsninger for fremtiden vedrørende opkrævning af ajourføringsgebyrer på ventelisten. Hvad dette konkret betyder vides endnu ikke, men løsningen kunne f.eks. være, at der bliver stillet krav om en rykkerprocedure inden et medlem slettes af medlemslisten på grund af manglende rettidig betaling af ajourføringsgebyr. Side 15 OB ønskede, at der hvis der sker en ændring, arbejdes for at indføre et rykkergebyr, så de, der ikke betaler til tiden skal betale for fortsat at være medlem og således være med til at dække omkostningerne ved en evt. rykkerprocedure. Overenskomstforhandlinger Overenskomstforhandlingerne mellem BL og ejendomsfunktionærerne (ESL) er brudt sammen og fortsætter nu i Kooperationens overenskomstudvalg, hvor en dommer (forligsmand) skal prøve at mægle mellem parterne. Nyt kontosystem 115 / 116 I 2013 træder en ny kontoplan for konto 115 og 116 i kraft. Landsbyggefonden har sammen med KL indført nyt klassifikationssystem til erstatning af SfBsystemet. Dette indebærer, at kontoplanen opdeles i 6 hovedgrupper 1) terræn 2) bygning, klimaskærm, 3) bygning, bolig- /erhvervsenhed, 4) bygning, fælles indvendig, 5) bygning, tekniske installationer & 6) materiel. Umiddelbart er det helt forfra med kontoplanerne og der ligger en stor opgave for administrationen og afdelingsbestyrelserne i at konvertere til det ny system og til at administrere det efterfølgende. Driftsafdelingen vil derfor holde en række informationsmøder i efteråret om de ny planer. Organisationsdiagram Nyt organisationsdiagram blev fremvist og gennemgået på mødet. Pia Skov bliver leder for henholdsvis Kundeservice og Drift. Henrik Schultz udnævnes til udlejningschef, og der er opslået en stilling som chefjurist til varetagelse af ledelsesfunktionen i team jura. Michael Bagge Kuehn bemærkede, at orienteringen om organisationsændringen burde have været udsendt til OB inden mødet, således det havde været muligt at forberede sig. Mente endvidere, at diagrammet viser, at der er dårlig kommunikation mellem inkasso og udlejning. Det øvrige OB var ikke enig i Michael Bagge Kuehns betragtninger, da diagrammet ikke viste noget om enkeltsagsbehandling, ligesom man ikke forstod det fremlagte eksempel i forhold til diagrammet.

16 Organisationsdiagram i endelig grafisk udformning udsendes senere. Side 16 Afdeling 34 Der er udarbejdet en rapport vedrørende afdeling 34, som konkluderer, at der er fare for sammenstyrtning af gavlene ved kraftige vindstød. En udbedring skønnes at ville koste mindst 4 mio.kr. Der vil hurtigst muligt blive indkaldt til ekstraordinært beboermøde med forslag om huslejestigning. Hvis det nedstemmes vil administrationen vende tilbage til OB. OB var bekymret for, om der er andre afdelinger med lignende bygningskonstruktion.

17 11.a. Personaleforhold Side 17 Barsel/Fratrædelse Margretha Magnusardottir er pt. sygemeldt og går på barsel den 27. april Margretha er midlertidigt ansat og fratræder den 15. maj Marlene Tagemose fratræder sin stilling som økonomimedarbejder den 31. oktober 2012.

18 12. Orientering fra udvalgene Side 18 a) Uddannelsesudvalget Næste møde holdes den 14. maj 2012 Der er ikke modtaget tilbagemeldinger vedrørende det udsendte materiale om temamøder, hvorfor udvalget arbejder videre med forslaget. b) Økonomi- og Forvaltningsudvalget Næste møde holdes den 22. maj Da flere er forhindret denne dato findes ny mødedato. c) Boligudvalget Der har været holdt møde den 18. april 2012 Næste møde holdes den 13. juni 2012 d) BPU-udvalget Næste møde holdes den 7. maj 2012 e) Afdelingsudvalget Næste møde holdes den 9. maj 2012 f) Sikkerhedsudvalget Næste møde forventes holdt den 18. juni 2012 g) Det decentrale forvaltningsudvalg Uge 20: Workshop for medarbejdere for test af nye modeller. Den 14. maj 2012 kl (21) møde med bestyrelsesudvalg for test af nye modeller. Uge 22: Halvdagsseminar med OB for test af nye modeller (evt. hverdag kl (21) h) BMF-fonden Jørn Nielsen ønskede at udtræde som AAB s repræsentant i BMFfonden ved det kommende valg. Det blev foreslået at Christian Høgsbro indtræder i stedet. OB besluttede at behandle punktet, selv om det ikke havde været optaget på dagsordenen inden mødet. Der var enighed om at indstille Christian Høgsbro som AAB s repræsentant i BMF-fonden.

19 13. Eventuelt Side 19 Der kan ikke træffes beslutninger under dette punkt Efter flere afholdte afdelingsmøder var der bekymring for om afdelingerne er orienteret godt nok om det nye vedligeholdelsesreglement. Administrationen tager spørgsmålet op. Det er aftalt med HK, at AAB-logo vil blive opsat på gavlen i løbet af sommeren.

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 5. september 2012 kl Referat af OB-møde Mødedato: 5. september 2012 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Käthe Pedersen

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Referat af OB-møde Mødedato: 2. oktober 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Michael Bendixen Bjarne Lindqvist David Jennow Helle Jønsson Christian

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 29. juni 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: Ingeniørforeningens

Læs mere

Referat af ekstraordinært OB-møde

Referat af ekstraordinært OB-møde Referat af ekstraordinært OB-møde Mødedato: 20. juni 2012 kl. 17.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle Madsen Käthe Pedersen Christian Høgsbro,

Læs mere

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede:

Referat. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 22. juni Til stede: Referat Mødedato: 22. juni 2011 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Käthe Pedersen Michael Bendixen Ole Sales,

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. november 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. november 2011 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Bjarne Lindqvist Palle S. Madsen Michael Bendixen Michael Bagge Kuehn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge #JobInfo Criteria=side1# Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 25. juni 2013, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra : Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Gunnar Sørensen, Mogens W. Gertz og Anders Petersen. Fra administrationen deltog

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde Mødedato: Onsdag den 30. november 2011 kl. 19.00 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Sted: HK s mødesal

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 6. marts 2013 kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Nibe Ældreboligselskab...

Læs mere

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 21. JANUAR 2014 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt.

GODKENDELSE AF FORHANDLINGSPROTOKOL FRA DEN 21. JANUAR 2014 Forhandlingsprotokollen blev gennemgået og godkendt. REFERAT FRA ORGANISATIONSBESTYRELSENS MØDE Tirsdag den 18. februar 2014 Tilstede: Christian Mariegaard, Preben Karlson, Jørn Laursen, Bjarke Mortensen, Annie Svejgaard, Diana Jensen og Lotte Eskesen (referent)

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 27. MAJ 2015 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Organisationsbestyrelsesmøde den 25. august 2015, kl. 10.00 Baunehøjparken 32 A, 4040 Jyllinge Til stede: Fra KAB: Afbud fra: Indholdsfortegnelse Selskabet:... 3 1. Godkendelse af referat efter organisationsbestyrelsesmøde

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 28. maj 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. maj 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard John Würfel Jægerspris Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Mødedato: 2. april 2014 kl Referat af OB-møde Mødedato: 2. april 2014 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Jette Kragh Palle S. Madsen Helle Jønsson David Jennow Christian Høgsbro, Adm. Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 23. september, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 19. august blev

Læs mere

EN SELVEJENDE ALMEN BOLIGORGANISATION

EN SELVEJENDE ALMEN BOLIGORGANISATION Vedtægter Bo42 CVR-nr.: 38428411 EN SELVEJENDE ALMEN BOLIGORGANISATION Oprindeligt: Knudsker Boligselskab, Svaneke Boligforening og Boligselskabet af 1942 i Rønne vedtaget 31. maj 2016 Kapitel 1 Navn,

Læs mere

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN

755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN 755 BOLIGSELSKABET STRANDPARKEN Referat af bestyrelsesmøde den 25. november 2013 kl. 18.00 i selskabslokalet Rødtjørnen 10A. Deltagere: Formand S ren Keldorff, Lars Bryde Hansen, Monna S rensen, Pia Johansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Vedtægter. for. den selvejende boligorganisation. Køge Boligselskab

Vedtægter. for. den selvejende boligorganisation. Køge Boligselskab Vedtægter for den selvejende boligorganisation Køge Boligselskab Indholdsfortegnelse Kapitel I. Navn, hjemsted og formål... 1 Kapitel II. Organisationens ledelse... 2 4-10 Repræsentantskabet... 2-4 11-13

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 14. august 2012, kl. 17:00, Protokollens

Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 14. august 2012, kl. 17:00, Protokollens Organisationsbestyrelsen CC: Forretningsfører Tony Sørensen CC: Referatmappen. Holbæk, den 15. august 2012 Referat af ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 14. august 2012, kl. 17:00, Protokollens side;

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde 18. december 2013

2. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmøde 18. december 2013 Tilstede: Poul Ankersen Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen Dagsorden:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre

Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 28. april 2016, kl. 17.00 Hvidovreparkens beboerlokale, Hvidovregade 18B, Hvidovre Organisationsbestyrelsen: Formand Carsten Groth-Rasmussen, næstformand Mogens

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 Afdelingsbestyrelsens arbejde Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 1 1 Emnerne i dagens program Hvem bestemmer hvad? Ansvar og opgaver i Bo42 Afdelingsbestyrelsens opgaver Hvad

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG

Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Bestyrelsesprotokol nr. 693 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært bestyrelsesmøde torsdag den 8. april 2010 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Hvidovre, den 5. februar 2014 Referat Den 4. februar 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Afdeling: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Deltagere: Lars Holm

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris

Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris Jægerspris Boligselskab 139 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 21. september 2010 i Fælleshuset, Mølleparken 18 i Jægerspris 1. Godkendelse af referat fra mødet den 24. marts 2010 2. Fremtidig

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk

Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Domea Fredensborg Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 16. september 2015 kl. 14.00 i fælleshuset Baunebjergvej Humlebæk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 3. april 2014 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956

VEDTÆGTER. for. Aalborg Boligselskab af 1956 VEDTÆGTER for Aalborg Boligselskab af 1956 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Stk. 1. Boligorganisationens navn er Aalborg Boligselskab af 1956. Boligorganisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. Stk.

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 11. maj 2015 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. september 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23. september blev

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Annette Ploug Pihl, Birgit Bilstrup, Carsten Groth-Rasmussen,

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT afl organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 14.00 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden: 1 Nørre-Aaby Ældreboligselskab... 2 1.1 Orientering fra

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Referat Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 6. marts 2012, kl. 16.30 Administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: Bente Roskvist, Bent Nielsen, Niels Peter Frandsen, David Nielsen-Ourø

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 29. oktober 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 22. oktober 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme.

REFERAT. Byggeudvalget består af den samlede bestyrelse. Bent Nielsen blev genvalgt som foreningens repræsentant i Vojens Fjernvarme. REFERAT Bestyrelsesmøde 26. juni 2014 17:00 Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen Deltagere: Henrik Brønd HB Bent Nielsen BN (afbud) Kjeld Petersen KP Bo Bierbaum BB Jacob Nilsson JN

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby

Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl. 17.00 i festlokalet, Møllehaven, Melby Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 3 2 Halsnæs Ny Boligselskab...

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå

Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde den 15. november 2011, kl. 19.00 i Tingstedet, Valmuens Kvarter 31, 2990 Nivå Til stede: Afbud: Fra KAB: Indholdsfortegnelse 1. Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Godkendelse af dagsorden... 3 Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Alliken... 3 Orientering fra administrationen... 11 Nybyggeri...

Godkendelse af dagsorden... 3 Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet Alliken... 3 Orientering fra administrationen... 11 Nybyggeri... Boligselskabet Alliken Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 26. februar 2013 kl. 17.00 På Kalundborg Vandrehjem, Stadion Allé 5, 4400 Kalundborg Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Boligselskabet Farumsødal Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 15. september 2015 kl. 17.00 På Nordtoft, Farum

Boligselskabet Farumsødal Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 15. september 2015 kl. 17.00 På Nordtoft, Farum Boligselskabet Farumsødal Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 15. september 2015 kl. 17.00 På Nordtoft, Farum Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat... 2 3

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, 2300 København S med deltagelse af: Fra Samvirkende Boligselskaber og Brumleby: Margrete Pump, kundedirektør, Anne Mette Fredsgaard Svendsen,

Læs mere

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015

Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 2015 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 25. november, kl. 17.30. Afbud: Bestyrelsesmødet blev grundet sygdom rykket fra den 18. til den 25. november 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2.

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 1-2012 Langelandsvej 30, kl. 19.00 Tirsdag den 14. februar 2012 Pkt. 1. Selskabet udlejning 4 Pkt. 2. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Dagsorden til OB-møde

Dagsorden til OB-møde Dagsorden til OB-møde Mødedato: 2. marts 2016 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Jørn Nielsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Søren Jensen Claus Olander David Jennow

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard Jannie Yvonne Mejer John Würfel

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Jørgen Cramer, formand Bente Christoffersen, næstformand Bent Puggaard Jannie Yvonne Mejer John Würfel Jægerspris Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 25. september 2012 kl. 17.00 i fælleshuset, Mølleparken 18, 3630 Jægerspris Dagsorden: 1 Godkendelse af referat... 2 2 Jægerspris

Læs mere

Boligselskabet Domea Vordingborg 1

Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Boligselskabet Domea Vordingborg 1 Referat af organisationsbestyrelsesmøde den 9. december 2010, kl. 16.00 på Nyråd Kro, Nyråd hovedgade, 4760 Vordingborg Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Læs mere

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.

Referat af OB-møde. 1. Protokoller og økonomistyring. 2. Indstillingssager. 3. Orienteringssager. 4. Eventuelt. Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17. Referat af OB-møde Mødedato: 21. juni 2017 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, formand Gunvor Abrahamsen, næstformand Hanne Dahlerup Jette Kragh Bjarne Lindqvist Christina Søby Jensen Charles Thomassen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs.

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 28. april 2016, kl. 16.30, i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Til stede: Afbud fra: Fra KAB: Indholdsfortegnelse Selskabet:...

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem X Henrik

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

For de afdelinger, hvor der ikke var afholdt møde henvistes til indstilling fremsendt som bilag 2.

For de afdelinger, hvor der ikke var afholdt møde henvistes til indstilling fremsendt som bilag 2. Selskabsbestyrelsesmøde Parkvænget 25, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: 1. Opfølgning fra sidste møde 2. Godkendelse af afdelingsbudgetter Afdelingerne havde med undtagelse

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Johan Leo, medlem Lis Leth, medlem Marie Jørgensen, medlem Else Pedersen, medlem Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat af organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 20. august 2012 kl. 10.00 På Toftehøjen, Toftehøjvej 20, 4130 Viby Sj., Opholdsstuen. Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ.

Per Bro præsenterede sig selv, og fortalte om hvad han tidligere havde arbejdet med og hvordan han så fremtiden i BOSJ. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Vær venligst opmærksom på vi begynder spisning 17.45 og mødet senest kl. 18.30 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og

Læs mere

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl

Referat fra OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede sager: Mødedato: 2. maj 2013 kl Referat fra OB-møde Mødedato: 2. maj 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Bjarne Lindqvist Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Christian

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 12. december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 12. december 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. januar 2016, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen, Karen Rod Jensen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle

Referat Ordinært bestyrelsesmøde. Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat Ordinært bestyrelsesmøde Torsdag, den 7. april 2016 Kl. 17:30 Mindegade 17A, Vejle Referat: Blad nr.: 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. GODKENDELSE AF PROTOKOL... 3 2. ORIENTERING FRA FORMANDEN... 3 3.

Læs mere

Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl.

Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl. Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 7-2010 Skjoldenæsholm konference center lørdag og søndag den 20 21 november 2010 kl. 13-13 Boligpolitiske sager... 4 Pkt. 34. Hastrupparken

Læs mere

Vilh. Kiers Kollegium

Vilh. Kiers Kollegium KOLLEGIEKONTORET 17. marts 2016 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vilh. Kiers Kollegium Møde nr. 37 tirsdag den 15. marts 2016 Referat af møde nr. 37 i Vilh. Kiers Kollegiums

Læs mere

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup

DAGSORDEN. til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND. 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup DAGSORDEN til bestyrelsesmøde i BOLIGSELSKABET SJÆLLAND Tid og sted: Onsdag den 19. maj 2010 kl. 17.30 på Parkvej 83, 4140 Borup & Torsdag den 20. maj 2010 kl. 18.00 på Køgevej 46, 4000 Roskilde Afbud:

Læs mere

Nanna Møller Kristensen org.best./afd.30-26

Nanna Møller Kristensen org.best./afd.30-26 Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af organisationsbestyrelsesmøde, torsdag den 25. september 2014 kl. 13.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Godkendelse af referat... 2 2 Kundeservice...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Peter Hansen, næstformand Bente Nees Anne Grethe Christensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: John Adelsteen Andersen, formand Peter Hansen, næstformand Bente Nees Anne Grethe Christensen Danske Funktionærers Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde nr. 80 Onsdag den 17. juni 2015 kl. 17.00 i Restaurant Mums, Karen Oldsdattersstræde 9, Roskilde Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat Den 5. oktober 2015

Referat Den 5. oktober 2015 Hvidovre, den 9. oktober 2015 Referat Den 5. oktober 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 33 Mødested: Afdeling 6, Trivselshuset Mødetid kl. 16.30 Palle sørger for at købe lidt

Læs mere

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret

NB: Mødet startetede med demonstration af isyn af ½ times varighed. 9. Bistand til genhusning af beboere fra højhuset Peder Lykke Centret Referat af OB-møde Mødedato: 3. april 2013 kl. 17.00 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Michael Bendixen Palle S. Madsen Käthe Pedersen David

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00

Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Referat Organisationsbestyrelsesmøde torsdag d. 19. juni på ejendomskontoret kl. 15:00 Birkerød d. 2. juli 2014 Bestyrelsesmedlem Bjarke Christensen (formand) BC Carsten Wolff (næstformand) CW Curt Carlsen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke)

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Hans Peter Andersen, formand Lis Højsager, næstformand Heidi Schöwing-Hansen (deltog ikke) Boligselskabet BSB Lunderskov Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 20. september 2011 kl. 16.00 Mødet holdes på Boligcenter Haderslev, Naffet 2, 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Øvrige deltagere: Kundechef Frank Hansen Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Der var afbud fra: Bent Andersen

Øvrige deltagere: Kundechef Frank Hansen Ejendomsmester Lars Kjeldgaard Jensen. Der var afbud fra: Bent Andersen Morsø Ældreboligselskab Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 2. juni 2015 kl. 10.00 kl. 10.00, i fælleshuset i Rotaryparken, Rotaryparken 35, 7900 Nykøbing Mors. 1 Godkendelse af

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Rosensgade Kollegiet afdeling 6 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 65 den 4. april 2016 kl. 14.00 på Kollegiekontoret. Til stede: Christian Brinkmann Poulsen Sarah Bloch

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Referat Sted Start 20. april 2014 Mariebo-Møllen Kl. 17:00 Deltagere, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Per Carstens, og Lars Olsen. Endvidere deltog og direktør Deltog ikke Referent Dirigent Der var afbud

Læs mere

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd.

I mødet deltog fra repræsentantskabet: Mogens Mikkelsen afd. 30-17 Laurits Larsen afd. 30-25 Elly Standly afd. 30-25 Knud Holst afd. Boligselskabet Nykøbing Mors Referat af ordinært organisationsbestyrelsesmøde, Mandag den 22. februar 2016 kl. 15.00, i gildesalen Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors side 1 Godkendelse af referat... 2

Læs mere

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M.

Kollegieboligselskabet. Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Kollegieboligselskabet Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 31. august kl. 17 00 på Hinderupgaard, Niels Bohrs Allé 21, 5230 Odense M. Dagsorden: 1. Protokol 2. Revisionsprotokol 3. Meddelelser fra

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00

Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 Indkaldelse til bestyrelsesmøde, Støvring Gymnasium, 15. marts 2016 kl. 16.00 - ca. 18.00 1. Velkomst til Lærke N. R. Dalgaard, der som næstformand i elevrådet indtræder i bestyrelsen. 2. Fastlæggelse

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. Side 173/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 11. august 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Dagsorden udsendt den 15. februar 2016 Referat udsendt 11. marts 2016 Referat fra formøde for generalforsamling Torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 Mødested:

Læs mere

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl

Referat af OB-møde. Protokoller: Politiske sager: Afdelingsrelaterede indstillingssager: Mødedato: 7. december 2011 kl Referat af OB-møde Mødedato: 7. december 2011 kl. 16.30 Til stede: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn Nielsen, Næstformand Michael Bagge Kuehn Jette Kragh Svend Lauridsen Palle S. Madsen Michael Bendixen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge

Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Organisationsbestyrelsesmøde den 9. juni 2015, kl. 10.00 i fælleshuset Mølleengen, Mølleengen 64, 4040 Jyllinge Tilstede: Fra KAB: Leif Tingvad, Eivind Poulsen, Grete Andersen, Hanne Olesen, Connie Poulsen,

Læs mere

Referat OB-møde den 4. maj 2011

Referat OB-møde den 4. maj 2011 Referat OB-møde den 4. maj 2011 Mødedato: 4. maj 2011 kl. 16.30 Kontaktperson Inge Vilhof Direktionssekretariatet Direkte tlf.: 33 76 01 02 E-mail: ivi@aab.dk Deltagere: Bent Haupt Jensen, Formand Jørn

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne.

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne. REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet Alliken Dato: 4. juni 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Forretningsfører

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune

Mødereferat. Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943. Aarhus Kommune Mødereferat Aarhus Kommune Teknik og Miljø Styringsdialog 2015, Boligforeningen af 10. marts 1943 Mødedato: 9. juni 2015 Mødetid: 10.00 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra Boligforeningen:

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Dorte Radik Vejen Byggeselskab Bestyrelsesmøde Mødetid: Mandag den 23. november 2015 kl. 17.00 Mødested: Mødedeltagere: Afbud: Falkevej 6, Vejen Leif Nielsen Tage Øhlenschlæger Randi Fait Kurt Frøsig Grete Noes LN

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere