Møde onsdag d. 23. april

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde onsdag d. 23. april 14.00 16.00"

Transkript

1 Møde onsdag d. 23. april Deltagere: Knud Aage Thiemer og Gert Jacobsen, AAB, Finlandsparken Adda Johansen og Conny Ebbesen, Østerbo, Moldevej Eigil Jensen og Winnie Petersen, Lejerbo Ulla Varneskov og Leif Hansen, Vejle Kommune Tommy Mølgaard, AAB Vejle Tino Pedersen, Lone Myrhøj og Karen Sommer Møller 1. Velkommen til Lone 2. Godkendelse af referat fra Styregruppemøde/følgegruppe 3. Siden sidst: igangværende tiltag kommende tiltag nye opgaver (inden for 1-3 måneder) a. Status fra Tino. (bilag eftersendes b. Indberetninger til Landsbyggefonden: Status på målopfyldelse og milepælsplan for 2014 for de enkelte projekter under helhedsplanen. 4. Økonomi regnskab for 2014 (1.4.14) og budget 2014 (bilag eftersendes) 5. Andre punkter a. Sommerferieaktiviteter. b. Ansøgning fra Fritidscentret vedr. Havehus (-sommerferieaktivitet) c. Tilbud om besøg fra Borgerservice vedr. NEMid og digetal post. (se nedenstående*) d. Hjemmeside kig på og kom med kommentarer. Siden er under opbygning. e. Opgangsambassadør i Moldeparken. Status. Udarbejdelse af velkomstmapper. f. Forslag til fælles møde/studietur mellem de tre bestyrelser i Nørremarken - tilbud fra SSP om tur inklusiv møde vedr. gadeplansprojekt. g. Fællesmøde mellem Ungeråd og Styregruppen på deres banehalvdel. h. Undervisning- status? i. vt. ekstra administrativ hjælp fra praktikant/flexjob. Bl.a. hjemmeside, organisering af fitness mv. Sat i bero indtil videre. 6. Evt. - Infotavle NOVAskolen. Der er etableret kontakt til skolen desangående. Ovejelse om tilknytning til hjemmesiden. - Introprogram for Lone. Bent Iversen fra Jobcentret deltog i mødet fra kl for at orientere om samarbejde med Jobcentret og virksomhedsnetværk. Pkt. 1. Godkendelse af referat fra den og velkommen til Lone som starter 5. maj Referat godkendt

2 Pkt. 2. Siden sidst: igangværende tiltag kommende tiltag nye opgaver (inden for 1-3 måneder) a. Status fra Tino. b. Indberetninger til Landsbyggefonden: Status på målopfyldelse og milepælsplan for 2014 for de enkelte projekter under helhedsplanen. Der var ingen bemærkninger til statusnotatet. Milepælsplaner vil blive gennemgået med Lone og Raeka. 3. Økonomi regnskab og budget 2014 Principperne for fordeling mellem budgetposterne er de samme som i Andre punkter Beboeraktivitet kontonr til fælles ting Familieaktivitet kontonr primært til Østerbo og Lejerbo (da Finlandsparken har Klyngerne) c. Sommerferieaktiviteter. (tilbagemelding fra klynger/frivillige kommer d Aftale med Leif/gadeplansindsats omkring tovholderrolle? Anden hjælp Sanja fra Tjansen. Ansøgning fra Bjarke). Aftale om planlægningsmøde. Bilag: Projektskabelon d. Ansøgning fra Fritidscentret vedr. Havehus (-sommerferieaktivitet) Knud har forespurgt hos klyngerne,østerbo,lejerbo, bokseklubben og idrætsforeningen. Knud har positiv respons fra grøn sundhedsklynge og kreativ klynge om at lave noget. Helle Brynaa har indkaldt til koordineringsmøde vedr. ferieaktiviteter mandag Deltagere er Sardjan, Rene, Leif, Knud, Helle og Karen. _ Der er et problem med huset, da det er i dårlig stand og er samlingssted for ikke positive aktiviteter. Knud har fundet frivillige til at hjælp med at stille et nyt hus op hvis vi kan finder midler. Prisnniveau omkring kr. Leif og Tommy aftaler nærmere hvorledes det kan konverteres med ferieaktiviteter. Karen sender kontaktoplysninger til Katrine Mørcholdt Buus fra Vejle Kommune, Borgerservice. (kambu@vejle.dk). Så kan man selv aftale nærmere med hende mht. Østerbo, Lejerbo, Finlandsparken og mht. de unge med Leif Hansen og Raeka.

3 e. Tilbud om besøg fra Borgerservice vedr. NEMid og digetal post. (se nedenstående*) f. Hjemmeside kig på og kom med kommentarer. Siden er under opbygning. Tino og Karen har haft et møde med Tommy Ligaard og startet på at lægge materiale ind. Men Tommy er ikke stabil, så vi overvejer at bruge AABs hjemmeside som udgangspunkt i stedet. Vi risikerer, at de kr. der allerede er brugt vil være spildt på firmaet der gik konkurs, men hvis hjemmesiden aldrig kommer til at fungere og vi hele tiden er afhængig af ekstern hjælp fra Tommy Ligaard eller andre er det bedre at bruge AABs løsning. Karen/Tommy arbejder videre med dette punkt. Vi opfordrer til at der kommer mere dialog med dem. Raeka må hjælpe dem med at arrangere et møde med styregruppen/bestyrelsen. g. Fællesmøde mellem Ungeråd og Styregruppen på deres banehalvdel. h. Opgangsambassadør i Moldeparken. Status. Udarbejdelse af velkomstmapper. i. Forslag til fælles møde/studietur mellem de tre bestyrelser i Nørremarken - tilbud fra SSP om tur inklusiv møde vedr. gadeplansprojekt. Opgaven afventer at Lone starter. Informationer er givet videre fra Tino til Lone. Det er vigtigt der hurtigt kommer kontakt til de frivillige. Afventer at Lone starter. Vigtigt der snart kommer et møde med de frivillige der har meldt sig. I forbindelse med start på Gadeplansprojekt vil SSP gerne invitere på en endagstur til eksempelvis Århus for at få fælles inspiration, tættere kendskab til hinanden og holde et opstartsmøde undervejs. Hvis ikke der er interesse for tur kan vi bare holde et lokalt opstartsmøde. De ansatte vil være Rene med 27 timer. De sidste 10 timer vil blive en kvindelig medarbejder. Sradjan er stadig fast her. Srajan respondere ikke på telefonopklad. Men Leif har fulgt op på Addas henvendelse til politiet. Der har også været ro i påsken.

4 Der var blandet respons på deltagelse i en tur, men der var enighed om at SSP planlægger og inviterer. Så kan styregruppemedlemmerne selv afgøre om de vil/kan deltage. j. Undervisning- status? Kursus afholdt torsdag. d med 10 deltagere blandt klyngere og Lejerbo og Østerbo Der kommer et kursus mere omkring budgetlægning og der er lagt op til noget bredere via CAMPUS. OBS: Vigtigt at adresselisterne opdateres. Både i Klyngerne og evt. nye i bestyrelserne. Knud vil hjælpe Lone og Raeka med dette. k. Evt. ekstra administrativ hjælp fra praktikant/flexjob. Bl.a. hjemmeside, organisering af fitness mv. Sat i bero indtil videre. l. Ekstra punkt vedr. Familieskole Afventer Lone er kommet godt i gang. Sprogcentret og Sundhedsplejen har udviklet et projekt sammen med Raeka omkring Familieskole. Det ligger i forlængelse af forløbet i 2013 med Sprogcentret i Nørremarken og tidligere erfaringer fra Eventyrlig leg med sprog. Projektbeskrivelsen er sendt til alle. De søger penge udefra (frist ultimo april), så økonomisk vil det ikke belaste helhedsplanen udover lokaler. Styregruppen bakker op om ansøgningen.

5 Pkt. 8. evt. - Fastelavn med Idrætsforeningen. Hallen er booket for Infotavle NOVAskolen. Der er etableret kontakt til skolen desangående. - Introprogram for Lone. - Nørremarkcentret udseende. - Kryds mellem Moldeparken og Finlandsvej. - Fritidspasordning Mht. input til siden overvejes tilknytning til Nørremarkens hjemmesiden før den bliver sat op. Medsendes referatet. Vi vil gerne have indflydelse på udseende på centret. Vi bør invitere TU og teknisk direktør herop. Vi kan vise færdiggørelse af finlandsparken. Leif har også interesse i at få gjort institutionerne mere opdaterede. Leif har nedsat en arbejdsgruppe Det aftales mellem Leif og Knud at lave en fælles dag med mad. Karen tjekker hvornår der er høringsfrist til centret. _ Eigil har talt med Teknik og miljø og fået oplyst, at der er opmærksomhed på problemerne i krydset mellem Moldeparken og Finlandsvej. Men det er ikke aktuelt lige nu. _ Ulla: kommunen starter en fritidspasordning. Der er ansat en projektleder der starter 1.5. Tanken er noget med fritagelse for kontingent og mentorordning. Der er opstart d Der kan deltage en fra hver helhedsplan. Besøg af Jobkonsulent Bent Iversen - notater Talene viser, at den største gruppe er kontanthjælpsmodtagere. Særlig målgruppe er de unge (63) der skal ha uddannelseshjælp. 50 er fleksjobvisiteret men har ikke fået job. Det burde blive lettere nu, da de nye regler betyder, at man som arbejdsgiver kun skal betale for de timer man leverer arbejde for. Beskæftigelsessituationen går den rigtige vej langsomt. Desuden en tendens, at flere seniorer bliver på arbejdsmarkedet. Få på efterløn.

6 228 er mange. Opdelt på kategorier er det 85% som kræver lidt mere for at blive jobparate. Særlig målgruppe er dem der kommer i rehabiliteterende team. Under 40 år kommer man ikke på førtidspension. Ellers plan for hvordan man kommer tilbage til arbejdsmarkedet. Oftest i små etaper så man bygger op omkring ressourceforløb. Der er generelt utilfredshed med antallet af ressourceforløb i DK. Vejle er generelt godt med. Ca 2 dage om ugen er der møde mellem 10 medarbejdere som ved hvert møde kan nå 6 borgere. Det bliver godt modtaget af borgere. Ofte med en bisidder. Her kan ses en lille fim om hvordan det foregår. Projektet i Løget med fremskudt mentorindsats forventes kopieret her - når vi har fået erfaringer. Vi forventer 100 deltagere i målgruppen der skal tilknyttes en mentor (en ansat som kan hjælpe med diverse sociale udfordringer) En sagsbehandler kan også være mentor. Vi arbejder med uddannelse af medarbejdere i fht. systemisk metoder. Jobcentret vil gerne ændre image fra myndighed til service. Link til Fuck det møde Der søges lige nu penge til et empowermentprojekt hvor borgerne sættes i centrum for eget liv. Det vil blive for hele Vejle. Hvad gør man for at få Nørremarken og Løget af ghettolisten? Jobcentret tror ikke på at at blive etableret i et område men gerne synligt med aktiviteter og indsats. Dvs. ikke et skilt i område. De ting boligområderne er sat på ghettolisten for kan boligselskaber ikke gøre noget ved. I Løget har vi opdaget, at borgere kan ha optil 50 forskellige sagsbehandlere. Det vil vi prøve at reducere til færre. Forskellige metoder afprøves. Fx opgangvis. Mht. virksomhedsnetværk var vi jo i planlægning på det før jul. Vi havde jo kontakt til ca. 10 som så meldte afbud så vi valgte at aflyse. Derfor en ny runde og det viste sig, at det er for abstrakt. Vi er ikke tilknyttet til arbejdskraften. Vi vil gerne teste med BRF om de kan få virksomhederne med så det vil vi gerne afprøve i at lave et netværk for hele Vejle. Projekt omkring energirigtige tiltag. Kurser for serviceledere og ejendomsfunktionærer i boligselskaber. Kan være fyraften eller dagtimer. 4 timers kursus i alt. Det udvikles af SDE. Når det er beskrevet sendes det til Karen og videre til tekniske chefer.

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012

Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Forum for Koordination og Udvikling - Referat d. 5. februar 2012 Mødedato 5. februar 2013 Mødested / lokale Skolegade, lok. 2325 Mødetidspunkt Kl. 13 Sluttidspunkt Kl. 15 Deltagere Niels Ågesen, Tommy

Læs mere

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller.

Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Referat fra møde d. 28. april 2015 kl. 16.30-18 Deltagere: Ulla Varneskov, Ove Hansen, Tage Majgaard, John Lassen og Karen Sommer Møller. Afbud: Knud Aage Thiemer Dagsorden: 1. Hvad gør vi ved Knud Aage

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 BPS 15. maj 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 15. maj 2014 Mødedato Torsdag d. 15. maj 2014 Mødested BYLAB i Teknik og miljøforvaltningen. Kirketorvet 2 Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat

Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Boligpolitisk Styregruppe: Mandag d. 4. juni 2012: Referat Mødedato Mandag d. 4. juni.2012 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2 Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Hans Helge

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Tirsdag den 2. februar 2010

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Tirsdag den 2. februar 2010 Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Tirsdag den 2. februar 2010 Mødedato Mødested/lokale Skolegade 1, mødelokale 2315 Mødetidspunkt kl. 13.00 Sluttidspunkt kl. 14.45 2. februar 2010 Deltagere

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 12. september 2013 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Torsdag den 12. september 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Trine Henriksen (MB)

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 9. september 2010

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 9. september 2010 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 9. september 2010 Mødedato 9. september 2010 Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00 Deltagere Arne Sigtenbjerggård,

Læs mere

Mødetidspunkt kl. Kl

Mødetidspunkt kl. Kl Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 13. december 2012 REFERAT Mødedato Torsdag d. 13. december.2012 Deltagere Mødested/lokale Mindegade 17 Mødetidspunkt kl. Kl. 15.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.00

Læs mere

Indhold. Nyhedsbrev. Nyhedsbrev om Ungekontakten, nr. 3, december 2014. Officiel indvielse af Ungekontakten. Nyhedsbrev #3 december 2014 1

Indhold. Nyhedsbrev. Nyhedsbrev om Ungekontakten, nr. 3, december 2014. Officiel indvielse af Ungekontakten. Nyhedsbrev #3 december 2014 1 om Ungekontakten, nr. 3, december 2014 Nyhedsbrev Ungekontakten Svendborg Kommune A. P. Møllersvej 37, indgang A 5700 Svendborg Åbningstider: Mandag-onsdag kl. 9-15 Torsdag kl. 10-16.30 Fredag kl. 9-14

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

Fodfæste på arbejdsmarkedet

Fodfæste på arbejdsmarkedet Fodfæste på arbejdsmarkedet Oversigt undervisningsforløb Ulige uger: Fodfæste i beskæftigelse konsulent Lisbeth Petersen Nyfjord mandag (OPSTART) Sundhed og livsstil ved fysioterapeut Janni Langelund -

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011

Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011 Boligpolitisk Styregruppe Referat tirsdag d. 20. december 2011 Mødedato Tirsdag den 20.12..2011 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00

Læs mere

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015

Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Referat af styregruppemøde d. 23/2 2015 Til stede: Hanne Heilmann, bestyrelsesmedlem i Nivåhøj III Peter Vilain, afdelingsformand i Nivåhøj III Helge From, afdelingsformand i Kvartererne Ole Månsson, souschef

Læs mere

RESSOURCEFORLØB en vej til job eller uddannelse

RESSOURCEFORLØB en vej til job eller uddannelse RESSOURCEFORLØB en vej til job eller uddannelse I denne guide kan du læse om, hvad et ressourceforløb er. Og du kan læse, hvad du selv kan gøre for at få det bedst mulige ud af et ressourceforløb. Formålet

Læs mere

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Ansøgningsskema for Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Finanslovskonto 17.49.24.20 Projektets navn: Fritidsjob i Skovparken / Munkebo Ansøger Kommune/Region/Organisation:

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

På tur til Vollsmose

På tur til Vollsmose FORÅR 2014 På tur til Vollsmose Så blev det tirsdag den 11. marts, dagen hvor vi skulle besøge Vollsmosesekretariatet, og nogle af deres frivillige opgangsambassadører. Bussen ankom planmæssigt kl. 9.00

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl I afdelingsbestyrelsens lokaler Referat af afdelingsbestyrelsesmøde Den 2. juni 2016, kl. 18.30-21.30 I afdelingsbestyrelsens lokaler Afdelingsbestyrelse: Inge Nielsen, Karen Løvendahl Jensen, John Frederiksen, Jørnanker Døpke, Rikke

Læs mere

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID

3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 ÅR MED BOLIVVEJLE STATUS OG FREMTID 3 år med BolivVejle status og fremtid 2 BolivVejle Læs om projekter og resultater fra de første tre år med BolivVejle og om fremtiden BolivVejle er den fælles platform

Læs mere

NOTAT: Resultater af fremskudt beskæftigelsesindsats i Æblehaven/ Rønnebærparken

NOTAT: Resultater af fremskudt beskæftigelsesindsats i Æblehaven/ Rønnebærparken Social, Job og Sundhed Sagsnr. 299689 Brevid. 3277646 Ref. ANNEK Dir. tlf. annek@roskilde.dk NOTAT: Resultater af fremskudt beskæftigelsesindsats i Æblehaven/ Rønnebærparken 26. september 2019 Indledning

Læs mere

Landsbyggefonden prækvalifikation for Nørremarken

Landsbyggefonden prækvalifikation for Nørremarken Landsbyggefonden prækvalifikation for Nørremarken Ansøgning til en boligsocial indsats fra 2013 1. Problemkomplekset 1.1 Hvilke problemer ønskes løst/afhjulpet? På Nørremarken ligger der 3 almene boligafdelinger

Læs mere

Notat. Udvikling i jobcentrets målgrupper 3. kvartal Sygedagpenge og jobafklaringsforløb. Til: Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget.

Notat. Udvikling i jobcentrets målgrupper 3. kvartal Sygedagpenge og jobafklaringsforløb. Til: Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Til: Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget. Vedrørende: Udviklingen i Jobcentrets målgrupper i 3. Kvartal 215 Udvikling i jobcentrets målgrupper 3. kvartal 215. et viser udviklingen i Jobcentrets målgrupper

Læs mere

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. Møde i. Integrationsrådet. Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30. Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af Møde i Integrationsrådet Torsdag den 13. juni 2013 kl. 17.00 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer Isabella Mørch (formand)

Læs mere

Spørgsmål 1 Har BIF i forbindelse med borgerens sag anvendt en såkaldt beskæftigelsestrappe som værktøj i sagsbehandlingen?

Spørgsmål 1 Har BIF i forbindelse med borgerens sag anvendt en såkaldt beskæftigelsestrappe som værktøj i sagsbehandlingen? KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Direktionen Til Ulrik Kohl, MB E-mail: Ulrik_Kohl@br.kk.dk 02-11-2016 Sagsnr. 2016-0360781 Dokumentnr. 2016-0360781-2 Kære Ulrik Kohl Tak

Læs mere

HÅNDBOG FOR LOKALGRUPPER I ERHVERVSGUIDERNE

HÅNDBOG FOR LOKALGRUPPER I ERHVERVSGUIDERNE HÅNDBOG FOR LOKALGRUPPER I ERHVERVSGUIDERNE 1 INDLEDNING Dette er en håndbog for lokalgrupper i Erhvervsguiderne. Du kan læse mere om initiativet på www.erhvervsguiderne.dk. Håndbogen indeholder råd og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Afbud Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Poul Meisler Ulla Dinesen Tid Onsdag, den 14. november 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening,

Læs mere

Landsbyggefonden prækvalifikationsansøgning for Vejle områderne Løget og Nørremarken

Landsbyggefonden prækvalifikationsansøgning for Vejle områderne Løget og Nørremarken Landsbyggefonden prækvalifikationsansøgning for Vejle områderne Løget og Nørremarken Ansøgning til en boligsocial indsats fra 2017 Opsummering Ansøgningen om prækvalifikation er en fælles ansøgning for

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA. Finanslovens konto 17.46.67.80 Helhedsorienteret hjælp til aktivitetsparate Mulighed for arbejdsmarkedserfaring for udsatte ledige

ANSØGNINGSSKEMA. Finanslovens konto 17.46.67.80 Helhedsorienteret hjælp til aktivitetsparate Mulighed for arbejdsmarkedserfaring for udsatte ledige ANSØGNINGSSKEMA Finanslovens konto 17.46.67.80 Helhedsorienteret hjælp til aktivitetsparate Mulighed for arbejdsmarkedserfaring for udsatte ledige Ansøgningen sendes til: Styrelsen for Arbejdsmarked og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Redegørelse for udviklingen i jobcentrets målgrupper i 3. kvartal 2017

Redegørelse for udviklingen i jobcentrets målgrupper i 3. kvartal 2017 Vedrørende Erhvervs- og beskæftigelsesudvalgsmøde Dato: 23.11.217 Redegørelse for udviklingen i jobcentrets målgrupper i 3. kvartal 217 et viser udviklingen i Jobcentrets målgrupper fordelt på følgende

Læs mere

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016

Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Referat fra Forum for Koordination og Udvikling d. 17. maj 2016 Mødedato Tirsdag d. 17. maj 2016 Mødested / lokale Skolegade 1, lokale 2325 Mødetidspunkt Kl. 9.00 Sluttidspunkt Kl. 10.20 Deltagere Tommy

Læs mere

Dagplejens forældrebestyrelse. Administrationsbygningen Vojens lokale 6 (kælderen) Majbritt Westergaard, Lone Larsen, Malene Bro

Dagplejens forældrebestyrelse. Administrationsbygningen Vojens lokale 6 (kælderen) Majbritt Westergaard, Lone Larsen, Malene Bro HADERSLEV KOMMUNE Udvalg: Dagplejens forældrebestyrelse Møde d. 29. marts 2011 kl. 17.15- ca. 19.30. Mødeværelse: Deltagere: Evt. afbud: Administrationsbygningen Vojens lokale 6 (kælderen) Henrik Hansen,

Læs mere

Introduktion til det kommunale beskæftigelsesområde

Introduktion til det kommunale beskæftigelsesområde Introduktion til det kommunale beskæftigelsesområde Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget den 6. februar 2018 www.ballerup.dk Arbejdsmarkedscentrets kerneopgaver De to kerneopgaver Hjælpe ledige borgere

Læs mere

Midtvejsevaluering af Projekt Seniorkorps Udarbejdet af Lbr konsulent Lise Kragh Møller, august 2011

Midtvejsevaluering af Projekt Seniorkorps Udarbejdet af Lbr konsulent Lise Kragh Møller, august 2011 Midtvejsevaluering af Projekt Seniorkorps Udarbejdet af Lbr konsulent Lise Kragh Møller, august 2011 1.0 Baggrund Struer Lokale Beskæftigelsesråd har i perioden august 2010 til december 2011 finansieret

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Next step Projektperiode: 1.11.2011 31.12.2012 Målgruppe: Projektansvarlig

Læs mere

Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige

Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige Projektansøgning LBR s styregruppe behandlede på møde den 24. juni et forslag til en aktivitet

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Gang i rotationen Projektperiode: 1.12.2011 31.12.2012 Målgruppe:

Læs mere

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv

Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Brugervejledning for ansøgninger til udlodningsmidler til friluftsliv Ansøgninger indsendes via et elektronisk ansøgningsskema, som findes på www.friluftsrådet.dk/tilskud. Dér kan du også læse om, hvad

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00

Referat. Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 SØHUSSKOLEN, Bispeengen 3, 5270 Odense N, Tlf. 63 75 76 00, Fax. 63 75 76 27 1. Mødeleder Susanne Referat Skolebestyrelsesmøde den 4. februar 2015 kl. 18.30 til 21.00 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe

Boligpolitisk Styregruppe Teknik & Miljø Referat til mødet i Boligpolitisk Styregruppe 3. september 2018 i Finlandsparken, Det kulinariske hus, Finlandsvej 103 B, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 7 Velkomst ved borgmesteren

Læs mere

Samtaler med a-kassen

Samtaler med a-kassen Samtaler med a-kassen 1 A-kassen 2 Indhold Samtaler... 4 CV samtalen i a-kassen... 4 Personlig samtale i a-kassen... 4 Fællessamtale mellem dig, a-kassen og jobcentret... 6 Samtalekontorer... 7 Book en

Læs mere

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020

Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 Status på mål i beskæftigelsesplan 2017 til 2020 I beskæftigelsesplan 2017 til 2020 er der opstillet 12 mål for beskæftigelsesindsatsen i 2019. De 4 mål er udmeldt af beskæftigelsesministeren, de sidste

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Referat

Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Referat Boligpolitisk Styregruppe Torsdag d. 14. marts 2013 - Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. Torsdag d. 14. marts 2013 Mindegade 17 Kl. 16.00 18.00 Deltagere: Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Tids og aktivitetsoversigt ifm. BIU-beslutning vedr. kommunalt Sprogcenter for ydelsesmodtagere

Tids og aktivitetsoversigt ifm. BIU-beslutning vedr. kommunalt Sprogcenter for ydelsesmodtagere KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration Tids og aktivitetsoversigt ifm. BIU-beslutning vedr. kommunalt Sprogcenter for ydelsesmodtagere

Læs mere

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3).

DAGSORDEN. G:\Dagsordener\Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)\2008\Møde nr. 04 den 16. april 2008\45687-08_v1_Dagsorden til LBR møde den 16 04 2008(3). Lokalt Beskæftigelsesråd (LBR) DAGSORDEN Møde nr. : 04/2008 Sted : Mødelokale 2 Dato : 16. april 2008 Start kl. : 12.00 Slut kl. : 14.00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen, DA Tom Levi Larsen,

Læs mere

PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud

PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud PIXIBOG: Information og guides til Åben Dagtilbud Indholdsfortegnelse Åben Dagtilbuds portalen... 3 Link til portalen... 3 Hvad kan Åben Dagtilbuds portalen?... 3 Gratis tilbud til institutionerne... 3

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 15. november 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 16. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 15.

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Dagsorden 8. maj 2012

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Dagsorden 8. maj 2012 Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Dagsorden 8. maj 2012 Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. sluttidspunkt kl. 8. maj 2012 Skolegade. Lok. 2325 13.00 15.00 Deltagere Niels Ågesen,

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 21. august 2014

Boligpolitisk Styregruppe torsdag 21. august 2014 Boligpolitisk Styregruppe torsdag 21. august 2014 Mødedato Torsdag d. 21. august 2014 Mødested Skolegade Mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl. 15.15 Forventet sluttidspunkt Kl. 16.30 Deltagere Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle

Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Forum for Koordination og udvikling for BolivVejle Mødedato Deltagere 1. november 2010 Mødested/lokale Skolegade. Lok. 2315 Mødetidspunkt kl. 13.00 Forventet sluttidspunkt kl. 15.00 Tommy Mølgaard, Torben

Læs mere

Brønderslev Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Det Lokale Beskæftigelsesråd. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Dato: 26. maj 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 09.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/104 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Redegørelse for udvikling i jobcentrets målgrupper 1. kvartal 2017

Redegørelse for udvikling i jobcentrets målgrupper 1. kvartal 2017 Vedrørende Erhvervs- og beskæftigelsesudvalgsmøde Dato: 1.6. Redegørelse for udvikling i jobcentrets målgrupper 1. kvartal et viser udviklingen i Jobcentrets målgrupper fordelt på følgende områder: Sygedagpenge/jobafklaringsforløb

Læs mere

Status for indsatsen ved Jobcenter Aalborg

Status for indsatsen ved Jobcenter Aalborg Status for indsatsen ved Jobcenter Aalborg Februar 2019 I dette notat gives et overblik over udviklingen på beskæftigelsesområdet og en status for målopfyldelsen for målene i Jobcenter Aalborgs beskæftigelsesplan

Læs mere

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d

Referat netværksmøde for kliniske undervisere d Referat netværksmøde for kliniske undervisere d. 18.09.17 Referent: Stine Ordstyrer: Esra 1. Uddannelsesleder Ane kruse holder oplæg fra 9-10 Ane beretter om skolens tanker omkring opbygningen af dokument

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 2. december Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 2. december Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Referat mandag den 2. december 2013 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Tidsplan for brugerundersøgelse af borgernes møde med rehabiliteringsteamet...2

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Karen Rod Jensen Tid Onsdag, den 16. januar 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården

Læs mere

Rehabilitering og recovery i Sønderjylland

Rehabilitering og recovery i Sønderjylland Den 11. januar 2019 v/ Niels Aagaard, Projektleder Rehabilitering og recovery i Sønderjylland Et samarbejdsprojekt om et forløbsprogram for borgere med angst og/eller depression i relation til beskæftigelsesområdet

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Statusnotat: Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere i Horsens Kommune

Statusnotat: Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere i Horsens Kommune Sekretariat Jobcentret Sagsbehandler: Mathilde Kragh Jensen Sagsnr. 15.00.00-A00-3-17 Dato:31.3.2017 Statusnotat: Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere i Horsens Kommune Beskæftigelsesudvalget har jf.

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling

Forum for Koordination og Udvikling Teknik & Miljø Refer til mødet i Forum for Koordinion og Udvikling 2. maj 2017 i Lokale 2325, Skolegade 1, 7100 Vejle Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af dagsorden og refer 1 2 Værtsskab

Læs mere

Bilag vedr. uddybning af organisering af det boligsociale samarbejde i Gellerup Toveshøj.

Bilag vedr. uddybning af organisering af det boligsociale samarbejde i Gellerup Toveshøj. (sendt til LBF april 2009) Bilag vedr. uddybning af organisering af det boligsociale samarbejde i Gellerup Toveshøj. Formålet med dette notat er at indfri Landsbyggefondens forudsætninger om en mere fyldestgørende

Læs mere

Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev.

Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Haderslev Boligselskab Referat af organisationsbestyrelsesmøde mandag den 30. maj 2016, kl. 17.00 på SC Haderslev, Naffet 2, kld., 6100 Haderslev. Dagsorden: 1 Referat fra mødet d. 11. april 2016 inkl.

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde tirsdag d. 15. marts 2011

Boligpolitisk Styregruppe møde tirsdag d. 15. marts 2011 Boligpolitisk Styregruppe møde tirsdag d. 15. marts 2011 Mødedato Tirsdag den 15. marts 2011 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, 1. sal Mødetidspunkt kl. Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 18.00

Læs mere

Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007

Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007 Referat fra integrationsrådsmøde d. 29.11.2007 Fremmødte: Nana Babayan, Carla M. Vieira, Pia L. Pedersen, Liselotte Pedersen, Helle Bak Andreasen, Thorkild Poulsen, Kirsten E. Andersen, Tarmizi Abdul Ghani,

Læs mere

Ledelsesinformation på beskæftigelsesområdet

Ledelsesinformation på beskæftigelsesområdet Ledelsesinformation på beskæftigelsesområdet Resultater for Indhold: Opfølgning på Beskæftigelsesplan Konkrete mål Evt. supplerende oplysninger Status og tal er på udvalgte steder markeret med trafiklysfarver

Læs mere

Samtaler i a-kassen og jobcenteret

Samtaler i a-kassen og jobcenteret Samtaler i a-kassen og jobcenteret 1 A-kassen Indhold Samtaler når du bliver ledig... 3 CV samtalen i a-kassen... 3 Jobsamtaler i Jobcentret... 4 Personlige samtaler i a-kassen... 4 1. Samtale om Uddannelsesmuligheder...

Læs mere

Samarbejdsaftale om de boligsociale helhedsplaner i Helsingør Kommune

Samarbejdsaftale om de boligsociale helhedsplaner i Helsingør Kommune Samarbejdsaftale om de boligsociale helhedsplaner i Helsingør Kommune Samarbejdsaftalens parter: Helsingør Kommune Boligselskabet Boliggården Boligselskabet Nordkysten Samarbejdsaftalen gælder i helhedsplanens

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009

Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Boligpolitisk Styregruppe møde d. 1. december 2009 Mødedato 1. december 2009 Deltagere Mødested/lokale Havneparken 2, Mødetidspunkt kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt kl. 17.30 Leif Skov, Sonny Berthold,

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Referat af SSP styregruppens møde den 25.06.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Birgit Madsen () udvalgsmedlem Birgitte Winther () udvalgsmedlem Bjarne

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 23. oktober 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 15. november, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 23.

Læs mere

Målopfyldelsesskema Generelle oplysninger

Målopfyldelsesskema Generelle oplysninger Målopfyldelsesskema Generelle oplysninger Landsbyggefondens journalnummer: 1505 Område: BoLivVejle Tovholder: Boligsocial indsats - 0350 Arbejdernes Andels-Boligforening 029 29, Finlandsparken Boligorganisation(er):

Læs mere

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 10. december 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.

Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 10. december 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken. Afdeling Børglumparken Tæt på naturen v/torben Ringsø Jensen, afdelingsformand Børglumvej 87 7400 Herning 10. december 2014 M: 22 73 11 58 E: torben@boerglumparken.dk Afdelingsbestyrelsesmøde Emner Bestyrelsen

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Mødelokale 3, Køge Rådhus (det gule rådhus)

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Mødelokale 3, Køge Rådhus (det gule rådhus) Referat af SSP styregruppens møde den 18.12.2014 kl. 16:00 i Mødelokale 3, Køge Rådhus (det gule rådhus) Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Helle Poulsen (V) udvalgsmedlem Jacob Mark (F) udvalgsmedlem

Læs mere

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat

Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Boligpolitisk Styregruppe Mandag d. 10. marts 2014 Referat Mødedato Mandag d.10. marts 2014 Mødested AAB Vejle Mødetidspunkt Kl. 16.00 Forventet sluttidspunkt Kl. 18.00 Deltagere Arne Sigtenbjerggaard,

Læs mere

Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016

Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016 Forum for Koordination og Udvikling d. 8. november 2016 Mødedato Tirsdag d. 8. november 2016 Mødested / lokale Teknik og Miljø, Kirketorvet, mødelokale 1 Mødetidspunkt Kl. 11.00 Sluttidspunkt Kl. 12.30

Læs mere

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A.

Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Afdeling 42 afdelingsbestyrelsesmøde d. 1. september kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Kim L. og Poul Erik under pkt. 1 Knud Erik, Ole Dorthe,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Slutevaluering af 'Ungeprojektet' i Rudersdal Kommune 30. januar 2012

Slutevaluering af 'Ungeprojektet' i Rudersdal Kommune 30. januar 2012 Det Lokale Beskæftigelsesråd Beskæftigelse Projekt og Udvikling Stationsvej 36 3460 Birkerød beskaeftigelse@rudersdal.dk www.rudersdal.dk Slutevaluering af 'Ungeprojektet' i Rudersdal Kommune 30. januar

Læs mere

Indsatsen for borgere med komplekse problemstillinger aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år. Arbejdsmarked

Indsatsen for borgere med komplekse problemstillinger aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år. Arbejdsmarked Indsatsen for borgere med komplekse problemstillinger aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere over 30 år Arbejdsmarked Hvem er de aktivitetsparate borgere Borgere der ikke vurderes parate til at komme

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

1. Status på indsatsen - herunder de to strategiske tiltag

1. Status på indsatsen - herunder de to strategiske tiltag Notat Sagsnr.: 15.2.-P5-1-17 Dato: 14-12-217 Titel: Status Fleksjob og Ledighedsydelse Sagsbehandler: Borgerservice og Beskæftigelse Udvalget Vækst og Erhverv drøftede på møde i juni 217 udfordringer for

Læs mere

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk

Referat. Netværksmøde for jyske familienetværk Referat Netværksmøde for jyske familienetværk Aarhus, den 29. august 2015 Program Mit/mine vigtigste emner Udslusning af familier - hvornår og hvordan? Emne fra familienetværk i Kolding Udslusning af familier

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Pårørendemøde 25. november 2014

Pårørendemøde 25. november 2014 Pårørendemøde 25. november 2014 1. Velkommen v/helle Vi startede med en præsentationsrunde. Året der er gået - pårørenderådsformand Lise Rasted har været nødsaget til at melde afbud, hvorfor Helle gav

Læs mere

Frist for indsendelse af ansøgning: 7. august kl Se desuden vejledning til ansøgningsskemaet på Socialstyrelsens hjemmeside 1.

Frist for indsendelse af ansøgning: 7. august kl Se desuden vejledning til ansøgningsskemaet på Socialstyrelsens hjemmeside 1. Enhed Center for Data, Analyse og Metode Sagsnr. 2018-1700 Skema til ansøgning om processtøtte og uddannelse fra Socialstyrelsen til metoderne Critical Time Intervention (CTI), Social Færdighedstræning

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Job og Vejledning Forår 2019

Job og Vejledning Forår 2019 Job og Vejledning Forår 2019 JOB OG VEJLEDNING Job og Vejledning er til for dig, der er jobsøgende, fordi du er ledig eller på vej til at blive det. Det kan også være, du er blevet opmærksom på, at du

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017

RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12. SAGSTYPE: Referat MØDETID: MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 RÅD: ÆLDRERÅDET MØDE NR. 12 SAGSTYPE: Referat MØDETITEL: Ordinært møde MØDEDATO: 23. januar 2017 MØDESTED: Allerød Rådhus, Lokale F MØDETID: 8.30-11.30 TILSTEDE: Ib Skovgaard Nielsen, Kjel Bording Johansen,

Læs mere