Praktikstedsbeskrivelse for sygeplejestuderende Distrikt Øst.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktikstedsbeskrivelse for sygeplejestuderende Distrikt Øst."

Transkript

1 Praktikstedsbeskrivelse for sygeplejestuderende Distrikt Øst. Sygeplejegruppen: I distrikt Øst er der for tiden ansat 9 sygeplejersker. Antallet af sygeplejersker justeres løbende i forhold til hvor mange visiterede sygeplejeydelser distriktet skal levere. Blandt sygeplejerskerne finder man stor bredde i forhold til såvel faglige kompetencer, som i forhold til erfaringer indenfor faget. Sygeplejerskerne dækker vagter dag/aften og weekend. Sygeplejerskerne har ingen formel overbygningsuddannelse (diplom eller master) men en del relevante kortere efteruddannelser / kurser i forhold til det daglige arbejde eller de ressourcefunktioner de varetager. Sygeplejerskerne er alle dygtige generalister. Da behovet for evidensbaseret specialist - viden er støt stigende, har ældreområdet ansat at antal konsulenter indenfor følgende områder: Demens Psykiatri Diabetes, sår og ernæring Inkontinens Palliation Senhjerneskadede Høreomsorg I Distrikt Øst er ansat konsulenter indenfor demens, diabetes, sår og ernæring, palliation og høreomsorg. En af sygeplejerskerne er klinisk vejleder (diplom modul). Sygeplejerskerne er organiseret i tværfaglige geografiske team, dvs. under en kvalitetsansvarlig teamleder. Kvalitetsansvaret er på det enkelte borgerforløb dvs. at teamlederen ikke har det sygeplejefaglige ansvar, men ansvaret at stille det rigtige hold til borgerens problemstilling. De tværfaglige team består af SSH, SSA, Pædagoger, kostfaglig personale, Sygeplejersker, Ergoterapeuter, Fysioterapeuter og Beskæftigelsesvejleder. Det sygeplejefaglige ansvar hviler på distriktschefen.

2 Sygeplejerskerne deltager i de tværfaglige teammøder, og holder monofaglige møder eller fagligt forum når det er nødvendigt dog mindst en gang om måneden. Hvad kendetegner distriktet i forhold til sygeplejen? Distrikt Øst er hjemmepleje i den indre by, de sociale boligkvarter mod Østre Ringvej og Kalbyrisskoven, og leve-bo miljøerne i plejeboligerne på Munkebocentret, Helgesvej og Kildemarkscentret. Fra at være præget af de fine ældre damer og herrer i herrskabslejlighederne i bygernen, har Øst, i takt med at bykernen har undergået et generationsskifte, udviklet sig til et distrikt med en overvægt af sundhedsproblematikker der er knyttet til de social dårligere stillede i boligblokkene i den østlige del af byen. Der er mange misbrugsproblematikker, ofte med en psykiatrisk overbygning, og flere og flere brugere under 67, hvor hele familien skal medtænkes. Denne borgergruppe begynder også at flytte ind i plejeboligerne. Nedenstående sygeplejeopgaver er de hyppigst forekommende: Besøg hos nyudskrevne borgere, med henblik på sikring af den faglige indsats, beskrivelse af helbredstilstanden og udarbejdelse af specifikke handleplaner Insulingivning og andre injektioner Sondeernæringer Øjendrypninger hos nyopererede Sårpleje Kompressionsbehandling Palliation Medicindosering

3 Deltage i udarbejdelse af tværfaglige handleplaner Journalføring og anden dokumentation/administration Oplæring af Social- og Sundhedsassistenter og Social- og Sundhedshjælpere i forskellige opgaver. Så snart forløbene er i en stabil fase overgår de tekniske sygeplejeopgaver til social- og sundhedsassistenterne eller efter konkret oplæring til social- og sundhedshjælperne. Sygeplejen udvikles ved supervision, faglige fora, oplæring på sygehuset (specielle kateter, sårskift, tekniske redskaber), kurser og i det tværfaglige rum. I det tværfaglige samarbejde er sygepleje logik ingen selvfølge og det er udviklende at skulle forklare sig ligesom det er udviklende at få andre faggruppers viden og vinkler. Projekter: Øst er med i sårplejeprojektet, hvor diagnosticering og behandling skal forbedres: Ressource sygeplejersken skal frikøbes 1 dag i hver uge i 2008/2009 for at lave sårhandleplaner. Der skal indkøbes doppler og kamera og bruges moderne sårplejeprodukter. Det er målet at kunne afslutte 1/3 del af sårskiftene i løbet af ½ år. Hvilke kompetencer ses som nødvendige / anerkendes? Det ses som uundværligt at basissygeplejersken har min. 2 års erfaring fra en medicinsk eller kirurgisk afdeling. Det er en klar fordel at have været flere steder og i flere specialer, for at favne bredt. Især psykiatrisk erfaring kan bruges i vores distrikt Både for at kunne skelne mellen fysiske og psykiske komponenter hos de borger med multiple (oftest kroniske) diagnoser, men i høj grad for overhovedet at kunne skabe kontakt til borgerne.

4 Sygeplejersken skal være selvstændig og sikker i sin rolle. Hun kan ikke hvile på understøttende logikker som på sygehuset (hvid kittel, tekniske redskaber, rum til sygepleje/administration, magtsymboler ) men er gæst i borgerens bolig og kan kun bruge sin faglighed, professionelle tilgang og sine personlige kompetencer. Sygeplejersken skal udvise handlekraft, beslutsomhed og ansvarlighed. Tilrettelæggelse af de studerendes kliniske praktikforløb Studiemiljøet er præget af mange samarbejdspartnere og at der forventes selvstændighed. Selvstændighed både i forhold til egen læring, dvs. holde øje med om opgave/borgersammensætning fremmer de mål der er sat for praktikken og i forhold til egen formåen. Der kan være opgaver der står meget klare i gå-med situationer, som alligevel udvikler sig til mere, når den studerende står alene i borgerens hjem. Her skal vejlederen kunne stole på, at der kommer absolut ærlige tilbagemeldinger om, hvor meget af opgaven der er udført og i hvilken grad, så sygeplejersken kan følge op på kvaliteten. De studerende er med til både de monofaglige og tværfaglige møder. Alt efter relevans kan de også deltage i faglige fora eller oplæring i specielle teknikker på sygehuset. Opgaver / dagligdag Der er afsat tid på ruten/ opgave listen til fordybelse i både sygdomsbillede eller borgerens situation (journal). De sygeplejestuderende skal dokumentere på samme måde som sygeplejerskerne i det elektroniske patientjournal, men kan sideløbende have uddybende skriftlige opgaver, der enten uddyber den faglige argumentation eller refleksion. Dette både i forhold til sygeplejens opgaver og sygeplejens rolle.

5 Der forsøges ikke kun at lave ruter /opgavelister med ren tekniske sygeplejeopgaver, men der tages udgangspunkt i helhedspleje af de borgere der ydes sygepleje til, hvor den grundlæggende sygepleje også i rehabiliterende øjemed (personlig pleje, arbejde med ADLer) indgår. Der skal også gives mulighed for at følge borgerne til eksterne eller interne samarbejdspartnere, som fx læge, sagsbehandler, fysioterapeut eller ergoterapeut. Der er i nogle praktikker mulighed for at følge forflytningsundervisning på 1½ dag, hvor det er ønskeligt. Der vil være mange dage, hvor du følger en sygeplejerske (enkelte en SSA), men også dage senere i din praktik, hvor du har små selvstændige opgaver. Arbejdsdagen vil typisk starte og slutte sammen med vejlederen eller en anden sygeplejerske, hvor de daglige opgaver gennemgås / følges op. Samtaler Der er i løbet af den første uge afsat tid til en forventningssamtale, hvor der vil være en dialog om målene og operationalisering af disse. Vi forventer, at du medbringer din portfolio, så din vejleder kan se tidligere refleksioner og læringsprodukter. Denne samtale forventes at tage 1½ time, og kan godt foregå i gruppen, dvs. med alle de studerende der sammen kommer til distriktet. Midtvejs og slutevalueringen foregår individuelt og, alt efter vejlederens kompetence og erfaring, i samspil med de klinisk undervisnings ansvarlige. Klinikker konkretiseret reflektion Der er under praktikken mulighed for at lave klinikker sammen, hvor en sygeplejestuderende fremlægger et forløb / borgerproblematik, og får faglig

6 sparring af de medstuderende og vejlederen. Klinikken vil i nogle forløb erstatte den ugentlige samtale. Der skal dog gives mulighed for en individuel samtale til refleksion og faglige drøftelser, hvis der er individuelle problemstillinger i praktikforløbet. En af klinikkerne kan foregå tværfagligt, dvs. med SSH/SSA, fysioterapeuter eller ergoterapeuter, eller evt. studerende af disse fag, for at få øje på borgerens helhedsforløb. Dette vil typisk være en borger under genoptræning/rehabilitering. Konsulentopgave / pædagogisk opgave Det er ligeledes ønskeligt at de sygeplejestuderende fremlægger enten en borgerhandleplan (omsorgsplan) eller en faglig opgave (håndhygiejne eller lignende) til et tværfagligt teammøde, for at afprøve konsulent opgaven. Har ikke haft farmakologi og vil ikke kunne undervise i medicin/insulingivning. Oplæggene til disse klinikker eller undervisningsseancer samt den tværfaglige handleplan indgår i protefolioen. Udviklingen af undervisiningsmiljøet er mest på det tværfaglig plan, og på at få helhedsforløb til at virke, i stedet for de meget tekniske opgavelister, der er kendetegnende for nogle basissygeplejerskes arbejde. Der arbejdes på, at tage videooptagelser af praktiske situationer til hjælp for at reflektere.

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca. 36.000 indbyggere.

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca. 36.000 indbyggere. Center for Sundhed & Pleje Beskrivelse af klinisk uddannelsessted Sygeplejestuderende Præsentation af det kliniske uddannelsessted Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring

Læs mere

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere.

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere. Center for Sundhed & Pleje Beskrivelse af klinisk uddannelsessted Sygeplejestuderende Præsentation af klinisk uddannelsessted for sygeplejeenheden Faxe kommune. Faxe Kommune består af by og landdistrikter

Læs mere

Beskrivelse af praktiksted

Beskrivelse af praktiksted Beskrivelse af praktiksted Sygehus: Nykøbing F Afdeling: Medicinsk Afsnit for lungesygdomme Opfyldelse af EU s anerkendelsesdirektiv: a) Almen medicin og medicinske specialer Kontaktperson og stillingsbetegnelse:

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering i Odder er en del af s Ældreservice. I kommunens ældreservice indgår to plejecentre Stenslund og Bronzealdervej, hjemmeplejen

Læs mere

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere.

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere. Center for Sundhed & Pleje Praktikstedbeskrivelse- Uddannelsessted for Sygeplejestuderende Faxe kommune Præsentation af det kliniske uddannelsessted for sygeplejeenheden Faxe Kommune består af by og landdistrikter

Læs mere

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Ældreområdet Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Klinisk undervisningssted Ældreområdet Hjemme Sygeplejen Billund Kommune Adresse Nygade 29 7200 Grindsted Telefon Teamleder Ann

Læs mere

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere.

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere. Center for Sundhed & Pleje Beskrivelse af klinisk uddannelsessted Sygeplejestuderende Præsentation af det kliniske uddannelsessted Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring

Læs mere

1. Kliniske forløb. 2. Stedets data. Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune PH aktiv

1. Kliniske forløb. 2. Stedets data. Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune PH aktiv 1. Kliniske forløb Det kliniske undervisningssted kan opfylde kravene til klinisk undervisning i et eller flere af følgende moduler. Vi vil bede jer sætte kryds ved de forløb I mener at kunne dække som

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Hjemme- og Sygeplejen i Odder er en del af s Ældreservice. I Ældreservice er Hjemme- og Sygeplejen integreret med både

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering er en del af Odder Kommunes Ældreservice. OKKA er en døgnåben korttidsenhed med 14 pladser. OKKA`s adresse er Ålykkecentret,

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Plejeboligerne Bronzealdervej i Odder Kommune er en del af Odder Kommunes Ældreservice. Bronzealdervej er en plejeboligenhed

Læs mere

Beskrivelse af klinisk undervisningssted

Beskrivelse af klinisk undervisningssted Beskrivelse af klinisk undervisningssted 24.11.14 Klinisk undervisningssted Adresse Assens kommune Sundhed og uddannelse, Sdr. Havnevej 5 5610 Assens Att: Reila Frost refro@assens.dk Telefon 64747176 Kliniske

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende. Ældre & Sundhed i Lolland Kommune

Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende. Ældre & Sundhed i Lolland Kommune Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende Ældre & Sundhed i Lolland Kommune Indholdsfortegnelse 1. Organisatoriske forhold på uddannelsesstedet... 3 1.1 Ældre & Sundhed i Lolland Kommune... 3 1.2

Læs mere

Kildebo - Center for Neurorehabilitering

Kildebo - Center for Neurorehabilitering Kildebo - Center for Neurorehabilitering Praktikstedsbeskrivelse for elever og studerende Beskrivelse af praktikstedet; Kildebo Center for Neurorehabilitering er et specialiseret døgntilbud for voksne

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted

Godkendelse af klinisk undervisningssted Godkendelse af klinisk undervisningssted Halsnæs kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Februar 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder mb3@ucc.dk

Læs mere

Klinisk undervisning i træningsafdelingen Faaborg-Midtfyn Kommune

Klinisk undervisning i træningsafdelingen Faaborg-Midtfyn Kommune Klinisk undervisning i træningsafdelingen Faaborg-Midtfyn Kommune Træning, aktivitet og rehabilitering (TAR) i Faaborg-Midtfyn kommune består af 4 teams. Et i henholdsvis Faaborg, Broby, Gislev og et i

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Center for bostøtte i eget hjem i består af 4 centre i hhv. Syd, Nord, Vest og Centrum, der har fælles ledelse ved centerleder

Læs mere

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes

Hvis der sker ændringer i godkendelsesperioden, der får væsentlige konsekvenser for de studerendes GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE TIL KLINISKE UNDERVISNINGSSTEDER 1 Et klinisk

Læs mere

4. semester, overgangssemester efteråret 2017

4. semester, overgangssemester efteråret 2017 4. semester, overgangssemester efteråret 2017 Tema- 4. semester Varighed 8 uger Uge 1. Intro til det nære sundhedsvæsen Forventningssamtale med klinisk vejleder Uge 2. Valgfrie element: i borgers oplevelse

Læs mere

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted og undervisningsforløb. Gastromedicinsk afsnit 03-5

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted og undervisningsforløb. Gastromedicinsk afsnit 03-5 Beskrivelse af det kliniske undervisningssted og undervisningsforløb Gastromedicinsk afsnit 03-5 1.0 Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Præsentation af det kliniske undervisningssted: Gastromedicinsk

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Special og Rehabliteringscenter Adresse Funkevej 9A Telefon 73766200 Mail: lwh@aabenraa.dk Klinisk vejleder Lone Wad Hoffmann Dato 07-11-2018

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse

Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedets navn og adresse Socialpsykiatrisk bosted i Kjellerup Vestergade 42 C 8620 Kjellerup www.bosted-kjellerup.silkeborgkommune.dk Tlf. 89703574 Organisatorisk placering

Læs mere

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere.

Faxe Kommune består af by og landdistrikter beliggende i områder omkring Faxe, Rønnede og Haslev. Faxe Kommune har ca indbyggere. Center for Sundhed & Pleje Praktikstedbeskrivelse- Uddannelsessted for Sygeplejestuderende Faxe kommune Præsentation af det kliniske uddannelsessted for sygeplejeenheden Faxe Kommune består af by og landdistrikter

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. Semester Odder Kommune Psykiatri-klinikken 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af Hjemmesygeplejen i Sundhed & Omsorg

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Pleje og Omsorg, Skive Kommune Resenvej 25, Skive Plejeboliger og Hjemmeplejen 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig

Læs mere

Retningslinjer for klinisk uddannelse af sygeplejestuderende Sundheds- og Omsorgscentret i Høje-Taastrup Kommune

Retningslinjer for klinisk uddannelse af sygeplejestuderende Sundheds- og Omsorgscentret i Høje-Taastrup Kommune Retningslinjer for klinisk uddannelse af sygeplejestuderende Sundheds- og Omsorgscentret i Høje-Taastrup Kommune April 2013 Dok.nr. 108149-13 Side 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Formål 3. Lovgivning

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 2. semester Pleje og Omsorg, Skive Kommune Resenvej 25, Skive Plejeboliger og Hjemmeplejen 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig

Læs mere

Beskrivelse af det kliniske undervisningsforløb på 3. modul Skriv navnet på det kliniske undervisningssted

Beskrivelse af det kliniske undervisningsforløb på 3. modul Skriv navnet på det kliniske undervisningssted Beskrivelse af det kliniske undervisningsforløb på 3. modul Skriv navnet på det kliniske undervisningssted Adresse: Byparkvej 87, 2600 Glostrup Kommune Telefonnr. til afd./stedet: 45117065 Telefaxnr.:

Læs mere

SSU møde i Hjemmeplejen

SSU møde i Hjemmeplejen SSU møde i Hjemmeplejen Ballerup Hjemmepleje 27. februar 2018 Ledere af hjemmeplejen Karin Bjerre Kohn og Tine Gitte Nielsen Agenda 1 af 2 Hjemmeplejens organisering Beskrivelse af fagteams Planlægning

Læs mere

Vision for sygeplejestuderendes kliniske uddannelse på RH i JMC

Vision for sygeplejestuderendes kliniske uddannelse på RH i JMC Vision for sygeplejestuderendes kliniske uddannelse på RH i JMC 1 De 13 punkter i Vision for sygeplejestuderendes kliniske uddannelse på RH er udarbejdet på tværs af RH og har været gældende i alle centre

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse for sundhedsuddannelserne i ældreområdet

Praktikstedsbeskrivelse for sundhedsuddannelserne i ældreområdet Praktikstedsbeskrivelse for sundhedsuddannelserne i ældreområdet Nord Symfonien,Birkevang, Røljeparken Vest Søvang, Marskvej 22 Fugleparken Øst Munkebocentret Kildemarkscentret Syd Birkebjergcentret Bakkegården

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 3. semester Korttidsafsnittet Odder Kommune VIA Sygeplejerskeuddannelsen side 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af

Læs mere

Klinisk undervisning i træningsafdelingen i Faaborg-Midtfyn Kommune

Klinisk undervisning i træningsafdelingen i Faaborg-Midtfyn Kommune Klinisk undervisning i træningsafdelingen i Faaborg-Midtfyn Kommune Træningsafdelingen (TAR) i Faaborg-Midtfyn Kommune består af 5 teams. Et i henholdsvis Faaborg, Broby, Ringe, Gislev og Espe (ved Ringe)

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af klinisk praktiksted.

Ansøgning om godkendelse af klinisk praktiksted. Ansøgning om godkendelse af klinisk praktiksted. BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Adresse Telefon 63337430 / 63336703 Klinisk vejleder Dato Pleje- og Omsorgsafd. Nyborg

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse Sygeplejestuderende Center for Socialpsykiatri Døgnboligen, Grimstrupvej 101C, 4700 Næstved

Praktikstedsbeskrivelse Sygeplejestuderende Center for Socialpsykiatri Døgnboligen, Grimstrupvej 101C, 4700 Næstved Praktikstedsbeskrivelse Sygeplejestuderende Center for Socialpsykiatri Døgnboligen, Grimstrupvej 101C, 700 Næstved Faglig og Administrativ leder: Dorthe Olsen Telefon: 5588 1260 Mobil: 20 66 Mail: dorol@naestved.dk

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs Kommune 6. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs Kommune 6. semester Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs Kommune 6. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted. udfærdiget af. sygeplejerske Britt Jørgensen, klinisk uddannelsesansvarlig

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted. udfærdiget af. sygeplejerske Britt Jørgensen, klinisk uddannelsesansvarlig Beskrivelse af klinisk uddannelsessted udfærdiget af sygeplejerske Britt Jørgensen, klinisk uddannelsesansvarlig 1 Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til grunduddannelserne. Den første side beskriver

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse

Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedets navn og adresse Lokalcenter Præstehaven Vestervej 3,5 og 7 8362 Hørning 87948700 Organisatorisk placering Præstehaven i Hørning er en del af Ældreområdet i Skanderborg

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester Hjemmesygeplejen Sundhed & Omsorg Odder Kommune 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 6. semester - del 1 Pleje og Omsorg, Skive Kommune Resenvej 25, Skive Plejeboliger og Hjemmeplejen 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver

Læs mere

Sygeplejeprofil. -Sygeplejen Rebild

Sygeplejeprofil. -Sygeplejen Rebild Sygeplejeprofil -Sygeplejen Rebild Sygeplejeprofil Sygeplejeprofilen er udarbejdet med udgangspunkt i sygeplejerskernes egne oplevelser og hverdagsfortællinger, den gældende lovgivning omkring hjemmesygeplejen,

Læs mere

Praktiksteds- beskrivelse

Praktiksteds- beskrivelse Praktiksteds- beskrivelse for social- og sundhedsassistentelever på Medicinsk Sengeafsnit Sydvestjysk Sygehus Grindsted Engparken 1 7200 Grindsted Tlf.nr: 7918 9202 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. PRÆSENTATION

Læs mere

Du kan læse mere om Psykiatriplanen og statusfolderen på dette link:

Du kan læse mere om Psykiatriplanen og statusfolderen på dette link: Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til grunduddannelserne. Den første side beskriver generelle forhold i Psykiatrien Region Sjælland. Resten af dokumentet beskriver forhold i: Distriktspsykiatrisk

Læs mere

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6

Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Radiografuddannelsen Den generelle studieplan del 2 Modul 6 Oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1. Uddannelsesmæssige forhold i Medicinsk Center... 2 1.1 Syn på læring... 2 2. Læringsmuligheder... 3 3. Vejledende

Læs mere

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Ældreområdet Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Klinisk undervisningssted Adresse Telefon og mail oplysninger Undervisningsstedets betegnelse, organisation og struktur Ældreområdet

Læs mere

PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE SOCIAL OG SUNDHEDSUDDANNELSERNE ÆLDREOMRÅDET

PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE SOCIAL OG SUNDHEDSUDDANNELSERNE ÆLDREOMRÅDET PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE SOCIAL OG SUNDHEDSUDDANNELSERNE ÆLDREOMRÅDET GULDBORGSUND KOMMUNE MAJ 2013 1. Organisatoriske forhold på uddannelsesstedet 1.1. Struktur I Guldborgsund Kommune er der ca. 62.000

Læs mere

1. Formål med afdelingsprofilen side Hjemmesygeplejens virksomhedsområde side 3-5

1. Formål med afdelingsprofilen side Hjemmesygeplejens virksomhedsområde side 3-5 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Formål med afdelingsprofilen side 1 2. Organisering af hjemmesygeplejen side 1-2 a. Organisation b. Lovgrundlag c. Vejledning om hjemmesygepleje 3. Værdigrundlag side 2-3 4. Hjemmesygeplejens

Læs mere

Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2019

Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2019 Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2019 Hvad er hjemmesygepleje: Hjemmesygepleje er for eksempel Fokus på sundhedsfremme og forebyggelse med henblik på at bevare og styrke borgernes sundhed. Undersøgelse

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 3. semester Norddjurs kommune Hjemmesygeplejen Grenaa Sygehusvej 12 8500 Grenaa Tlf. 89 59 29 20 1 Klinisk studieplan Den kliniske studieplan giver dig

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse. for. Social-og sundhedsassistentelever

Praktikstedsbeskrivelse. for. Social-og sundhedsassistentelever Praktikstedsbeskrivelse for Social-og sundhedsassistentelever Neurorehabiliteringen Engparken 1 7200 Grindsted Tlf.nr: 7918 9400 Indholdsfortegnelse 1. Præsentation af Neurorehabiliteringen 2. 2. Ledelse

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 3. semester

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan. 3. semester Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 3. semester Akut Sengeafsnit, ASA Regionshospitalet Herning Gl. Landevej 61, 7400 Herning Tlf: 78432000 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan

Læs mere

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted Botilbuddet Parkvænget

Beskrivelse af det kliniske undervisningssted Botilbuddet Parkvænget Beskrivelse af det kliniske undervisningssted Botilbuddet Parkvænget Adresse: Byparkvej 87 Postnummer: 2600 Telefonnr.til afd./ stedet: 45 11 70 65 Telefaxnr.: 45 11 70 99 Hjemmeside: Lederen Navn og titel:

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Aabenraa Kommunes Special- og Rehabiliteringcenter Adresse Funkevej 9A, Rødekro 6230 Telefon 73766200 Mail: lwh@aabenraa.dk / gmj@aabenraa.dk

Læs mere

Uddannelses- og praktikplan

Uddannelses- og praktikplan Uddannelses- og praktikplan - for ergoterapeutstuderende Indhold Velkommen til Bostedet Hadsund... 2 Praktikstedsbeskrivelse:... 3 Organisatoriske forhold:... 4 De ergoterapeutfaglige forhold:... 5 De

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Akutafsnittet er organisatorisk set, en del af Sundhed og Omsorg i Struer kommune. Sundhed og Omsorg består desuden af

Læs mere

Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune Praktikstedsbeskrivelse

Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune Praktikstedsbeskrivelse Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune Praktikstedsbeskrivelse Praktikstedets navn og adresse Socialpsykiatrien i Silkeborg kommune Bostøtten team Midtby Psykiatriens hus Falkevej 5 8600 Silkeborg www.socialpsykiatri-silkeborg.dk

Læs mere

Gribskov kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted

Gribskov kommune 4. semester - Godkendt Klinisk Undervisningssted Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted Gribskov kommune/center for social og Sundhed, Rådhusvej 3,3200 Helsinge www.gribskov.dk Hvem har det ledelsesmæssige

Læs mere

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Center for bostøtte i eget hjem i Århus Kommune består af 4 centre i henholdsvis Syd, Nord, Vest og Centrum. De sygeplejestuderende

Læs mere

Ansvars og kompetenceområde. for. social- og sundhedsassistenter

Ansvars og kompetenceområde. for. social- og sundhedsassistenter Ansvars og kompetenceområde for social- og sundhedsassistenter Ældreområdet Guldborgsund Kommune Januar 2013 1 Faglig kompetenceprofil: Social- og sundhedsassistenter Social- og sundhedsassistenter arbejder

Læs mere

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune

Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune Evaluering for klinisk undervisning Træningsafdelingen Svendborg Kommune 1) Selvevaluering for klinisk undervisning for perioden august 2013-2014 2+3) 4) Selvevaluering og handleplan af læringsmiljøet

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Børneafdelingen Regionshospitalet Randers 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende

Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende Børne-og Ungdomspsykiatrisk klinik 1 Ny Østergade 12 4000 Roskilde Kontakt i afsnittet: Uddannelsesansvarlig sygeplejerske: Christina Thøgersen

Læs mere

Praktikbeskrivelse for fysioterapeutstuderende

Praktikbeskrivelse for fysioterapeutstuderende Praktikbeskrivelse for fysioterapeutstuderende i Odense Kommune Institutionens navn Træning; Odense Kommune Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ Tlf. 66 13 13 72 Institutionens webadresse: Kontakt oplysninger

Læs mere

Aktivitetshuset i Odense Kochsgade 29 5000 Odense C Tlf. 63 754 854 Mail: aktivitetshuset@odense.dk Web: www.odense.

Aktivitetshuset i Odense Kochsgade 29 5000 Odense C Tlf. 63 754 854 Mail: aktivitetshuset@odense.dk Web: www.odense. Aktivitetshuset i Odense Kochsgade 29 5000 Odense C Tlf. 63 754 854 Mail: aktivitetshuset@odense.dk Web: www.odense.dk/aktivitetshuset Arbejdspladsen Organisation: Aktivitetshuset er et aktivitets- og

Læs mere

Klinisk undervisningssted - kontaktoplysninger

Klinisk undervisningssted - kontaktoplysninger Navn og adresse på klinisk undervisningssted: Ungdomspsykiatrien Afsnit U1 Smedegade 10-16 4000 Roskilde Kontaktoplysninger på leder: Afsnitsledelse Tina Fibiger Gildberg, Mailadresse: tigi@regionsjaelland.dk

Læs mere

Klinisk undervisning hos træningsgruppen i sundhedsafdelingen

Klinisk undervisning hos træningsgruppen i sundhedsafdelingen Trænende terapeuter Middelfart kommune Skovgade 64, 2.sal 5500 Middelfart www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Fax +45 8888 5501 Direkte telefon:8888 4663 Dato: 3. oktober 2012 Klinisk undervisning

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Specialcenter Baunegården, Bjerggårdsvej 5, Tebstrup 8660 Skanderborg Landsbyen Sølund Dyrehaven 10, 8660 Skanderborg 1 Klinisk uddannelsesplan

Læs mere

Psykiatrien Slagelse Retspsykiatrisk Opsøgende Team Fælledvej 6, 4200 Slagelse

Psykiatrien Slagelse Retspsykiatrisk Opsøgende Team Fælledvej 6, 4200 Slagelse Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende Psykiatrien Slagelse Retspsykiatrisk Opsøgende Team Fælledvej 6, 4200 Slagelse Kontakt i afsnittet: Uddannelsesansvarlig sygeplejerske: Teamsygeplejerske

Læs mere

PRAKTIKBESKRIVELSE 2. udgave - Pædagoguddannelsen A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter nedenfor

PRAKTIKBESKRIVELSE 2. udgave - Pædagoguddannelsen A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter nedenfor PRAKTIKBESKRIVELSE 2. udgave - Pædagoguddannelsen 2014 Praktikbeskrivelsen består af 2 hoveddele: A. Beskrivelse af praktikstedet B. Uddannelsesplan for første praktikperiode, herunder studerendes læringsmål

Læs mere

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs kommune 5. semester

Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs kommune 5. semester Godkendt klinisk undervisningssted Halsnæs kommune 5. semester Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Sygeplejerskeuddannelsen Nordsjælland Marts 2017 Uddannelsesleder Merete Brædder

Læs mere

A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter:

A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter: PRAKTIKBESKRIVELSE A. Beskrivelse af praktikstedet Skriv i de hvide felter: Institutionens navn: Ahornparken Adresse: Skovgårdsvej 32, 3200 Helsinge Tlf.: 72499001 E-mailadresse ahornparken/gribskov@gribskov.dk

Læs mere

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted Beskrivelse af klinisk uddannelsessted 1. Kliniske forløb 1. semester 2. semester 4. semester 5. semester 6. semester 1 uge 1 uge 2. Stedets data A) Undervisningsstedets navn Socialpsykiatri og rusmiddel,

Læs mere

PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE SOCIAL OG SUNDHEDSUDDANNELSERNE ÆLDREOMRÅDET

PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE SOCIAL OG SUNDHEDSUDDANNELSERNE ÆLDREOMRÅDET PRAKTIKSTEDSBESKRIVELSE SOCIAL OG SUNDHEDSUDDANNELSERNE ÆLDREOMRÅDET Redigeret d. 1.9.2016 1. Organisatoriske forhold på uddannelsesstedet 1.1. Struktur I Guldborgsund Kommune var der 60.997 borgere pr.

Læs mere

BESKRIVELSE AF KLINISK UDDANNELSESSTED

BESKRIVELSE AF KLINISK UDDANNELSESSTED BESKRIVELSE AF KLINISK UDDANNELSESSTED ÆLDREPSYKIATRISK TEAM VORDINGBORG Uddannelsesansvarlig sygeplejerske: Lene Månsson Hansen Ældrepsykiatrisk Team Vordingborg Færgegårdsvej 15, 4760 Vordingborg Telefon

Læs mere

Kompetencekort Studerende

Kompetencekort Studerende Kompetencekort Studerende Modul 6 Et lærings- og evalueringsredskab i Klinikken Uge 1 Uge samtaler Forventningssamtale Planlagt dato Udført/ aflyst Dato for afleverede refleksioner Uge 2 Intro til refleksion

Læs mere

SOSU Temadag, eftermiddag

SOSU Temadag, eftermiddag SOSU Temadag, eftermiddag Hvilke kerneopgaver ser I der bliver fokus på i fremtiden for social- og sundhedsassistenter som faggruppe? Følge med i, hvad der sker af forandringer/ændringer på psykiatriområdet,

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Hjemmesygeplejen, Haderslev Kommune Adresse Rådhuscentret 7,1 6500 Vojens Telefon Se nedenfor. Mail: Se nedenfor. Klinisk vejleder Se

Læs mere

Klinik beskrivelse Hjertemedicinsk sengeafsnit 43-3 HOS

Klinik beskrivelse Hjertemedicinsk sengeafsnit 43-3 HOS Klinik beskrivelse Hjertemedicinsk sengeafsnit 43-3 HOS 1.0 Organisatoriske forhold på det kliniske undervisningssted 1.1 Præsentation af det kliniske undervisningssted Hjertemedicinsk afsnit er specialiseret

Læs mere

Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende Børne- og ungdomspsykiatrisk klinik Næstved

Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende Børne- og ungdomspsykiatrisk klinik Næstved Beskrivelse af uddannelsesforhold for sygeplejestuderende Børne- og ungdomspsykiatrisk klinik Næstved Adresse: Rådmandsengen 1A, 4700 Næstved Kontakt i afsnittet: Uddannelsesansvarlig sygeplejerske: Hanne

Læs mere

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold

1. Organisatoriske og ledelsesmæssige forhold BESKRIVELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED Klinisk undervisningssted Center for korttidspladser Adresse Mågevænget 10, 6400 Sønderborg Telefon 27904567 Mail: losa@sonderborg.dk Klinisk vejleder Lone Semak

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester. Botilbuddet Harebakken Favrskov Kommune

Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester. Botilbuddet Harebakken Favrskov Kommune Sygeplejerskeuddannelsen i VIA Klinisk studieplan 4. semester Botilbuddet Harebakken Favrskov Kommune 1 Klinisk uddannelsesplan Den kliniske studieplan giver dig en præsentation af det kliniske uddannelsessted,

Læs mere

Job- og personprofil for sygeplejerske i akutteam i Assens Kommune

Job- og personprofil for sygeplejerske i akutteam i Assens Kommune Job- og personprofil for sygeplejerske i akutteam i Assens Kommune Assens Kommune som arbejdsplads Assens Kommunes personalepolitik hviler på værdierne respekt, åbenhed, udvikling, arbejdsglæde og ordentlighed.

Læs mere

I praktikuddannelsen afsættes tid til vejledning, fordybelse og refleksion i forbindelse med de udførte arbejdsopgaver.

I praktikuddannelsen afsættes tid til vejledning, fordybelse og refleksion i forbindelse med de udførte arbejdsopgaver. Praktikuddannelsen Formål I praktikuddannelsen skal eleven tilegne sig erhvervsfaglig kompetencer i et fagligt funderet praksisfællesskab gennem udførelse af og refleksion over daglige arbejdsopgaver inden

Læs mere

Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune

Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune Godkendelse af klinisk undervisningssted Gribskov kommune Redegørelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Navn på det kliniske undervisningssted Gribskov kommune/center for social og Sundhed,Rådhusvej

Læs mere

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF:

GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: GODKENDELSE AF KLINISK UNDERVISNINGSSTED DETTE DOKUMENTET BESTÅR AF: 1. GRUNDLAG FOR GODKENDELSE TIL KLINISK UNDERVISNING 2. GENEREL KLINISK STUDIEPLAN TIL MODUL 12 GENERELLE KRITERIER FOR GODKENDELSE

Læs mere

Fagprofil - sygeplejerske.

Fagprofil - sygeplejerske. Odder Kommune. Fagprofil - sygeplejerske. For sygeplejersker ansat ved Odder Kommunes Ældreservice. I Odder Ældreservice arbejder medarbejderne ud fra: en rehabiliterende tilgang. en sundhedsfremmende

Læs mere

Generel klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens

Generel klinisk studieplan Sygeplejerskeuddannelsen i Horsens Modul 6 Uddannelsessted: Bofællesskabet Malteriet Beskrivelse af organisatoriske og ledelsesmæssige forhold Organisatorisk placering Horsens Kommune har ca. 80.000 indbyggere. Af de 80.000 bliver ca. 5.000

Læs mere

Indledning. Godkendt af Sundhed- og omsorgschef Kirstine Markvorsen efter høring i HMU den 11.09.2013. Revision foregår mindst hvert andet år.

Indledning. Godkendt af Sundhed- og omsorgschef Kirstine Markvorsen efter høring i HMU den 11.09.2013. Revision foregår mindst hvert andet år. 1 Indledning Stilling som Social- og sundhedshjælper og Social- og sundhedsassistent beskriver faggruppernes opgaver og ansvarsområder i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune. Stillingsbeskrivelserne er struktureret

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse

Praktikstedsbeskrivelse 1 Praktikstedsbeskrivelse for Sygeplejestuderende Ældre & Sundhed i Lolland Kommune 2 Udarbejdet af Uddannelsesgruppen, foråret 2009 Gitte Overvad, uddannelseskoordinator; Lise Davidsen, uddannelseskonsulent;

Læs mere

Resultataftale 2013 for Sygeplejen

Resultataftale 2013 for Sygeplejen Resultataftale 2013 for Sygeplejen Evaluering af resultataftalen og effektmålene for 2012. Vi har i 2012 arbejdet målrettet med præcisering af dokumentation. For at gøre journalen mere overskuelig og ensartet,

Læs mere

Målbeskrivelse: Klinisk Undervisning. for ergoterapeutstuderende. i Herning Kommune

Målbeskrivelse: Klinisk Undervisning. for ergoterapeutstuderende. i Herning Kommune . Målbeskrivelse: Klinisk Undervisning for ergoterapeutstuderende i Herning Kommune februar 2011 1 Præsentation af Herning Kommune som undervisningssted: Herning Kommune har et indbyggertal på ca. 84.000

Læs mere

Sygeplejeprofil. for hjemmesygeplejersker i Århus Kommune. Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg

Sygeplejeprofil. for hjemmesygeplejersker i Århus Kommune. Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Sygeplejeprofil for hjemmesygeplejersker i Århus Kommune Århus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg Sygeplejeprofilen er skrevet med udgangspunkt i sygeplejerskernes egne hverdagsfortællinger,

Læs mere

Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2018

Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2018 Hjemmesygepleje Kvalitetsstandard 2018 Hvad er hjemmesygepleje: Hjemmesygepleje er for eksempel Råd og vejledning til håndtering af nye livssituationer i forbindelse med sygdom Undersøgelse og behandling

Læs mere

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted for sygeplejestuderende på. Plejecenteret Søndervang

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted for sygeplejestuderende på. Plejecenteret Søndervang 1 Søndervang Beskrivelse af klinisk uddannelsessted for sygeplejestuderende på Plejecenteret Søndervang Rådhusvej 1, 4640 Faxe. Tlf. 5676 1600 Kom indenfor i et moderniseret plejecenter i grønne omgivelser,

Læs mere

Ansvars- og kompetenceområde. for. sygeplejersken

Ansvars- og kompetenceområde. for. sygeplejersken Ansvars- og kompetenceområde for sygeplejersken Ældreområdet Guldborgsund Kommune Sygeplejerskens arbejdsområde/ kompetence i Ældreområdet, i Guldborgsund Kommune. Formålet med den kommunale hjemmesygepleje,

Læs mere

Praktikstedsbeskrivelse Psykoseteam, Vejle

Praktikstedsbeskrivelse Psykoseteam, Vejle Psykiatrisk Afdeling Kolding-Vejle Praktikstedsbeskrivelse Psykoseteam, Vejle kontaktperson Susanne Vakker Maass, uddannelseskoordinator Voksenpsykiatrisk afd. Kolding-Vejle Under overskrift Maj 2014 1

Læs mere

STILLINGSBESKRIVELSE BASISSYGEPLEJERSKE I FINSENCENTRET (ONK)

STILLINGSBESKRIVELSE BASISSYGEPLEJERSKE I FINSENCENTRET (ONK) STILLINGSBESKRIVELSE BASISSYGEPLEJERSKE I FINSENCENTRET (ONK) Navn CPR.nr. Klinik - afsnit Stilling Dato for ansættelse Nærmeste leder Afholdes 3-månederssamtale? Nej Ja dato: Har medarbejderen særlige

Læs mere

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted for Sygeplejestuderende på plejecenteret Søndervang

Beskrivelse af klinisk uddannelsessted for Sygeplejestuderende på plejecenteret Søndervang 1 Beskrivelse af klinisk uddannelsessted for Sygeplejestuderende på plejecenteret Søndervang Rådhusvej 1, 4640 Faxe. Tlf. 56 76 16 00 Søndervang Kom indenfor i et moderniseret plejecenter i grønne omgivelser,

Læs mere

Du kan læse mere om Psykiatriplanen og statusfolderen på dette link:

Du kan læse mere om Psykiatriplanen og statusfolderen på dette link: Beskrivelse af uddannelsesforhold i relation til grunduddannelserne. Den første side beskriver generelle forhold i Psykiatrien Region Sjælland. Resten af dokumentet beskriver forhold i: DISTRIKTSPSYKIATRIEN

Læs mere