Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 25. og 26. april 2017 Park Hotel, Middelfart

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 25. og 26. april 2017 Park Hotel, Middelfart"

Transkript

1 Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 25. og 26. april 2017 Park Hotel, Middelfart Deltagere: Mikkel Channo Jessen, Susanne Bjørn Jensen, Dennis Desezar, Sten F. Larsen, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm-Laursen, Bo Willestofte, Poul Balle, Knud Larsen, Niels Søndergaard, Keld Buchhardt, Kent Bülow, Jørgen Maach, Morten Andersen, Franciska Moser Sørensen (referent), Jean Bouduin. 26. april deltog også næstformændene: Claus Nielsen, Benny Chr. B. Christensen, Søren Jensen, Henriette Thorkildsen, Bo Michal Sørensen, Jan D. Kristensen, Anita Guldbæk Cueto, Jan Riber Jakobsen, Steen Clausen, Ronni Plindstrup, Leif Sørensen, Afbud: Henrik Bo Larsen. Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Godkendelse af protokol fra 5. områdegruppebestyrelsesmøde 9. og 10. marts Beretning fra virksomheden 4. Beretning fra udvalg og arbejdsgrupper. 5. Økonomi. 6. Sager til behandling. 7. Tema, Bisidder rollen, arbejdstidsregler, depotstrukturens følger for os 8. Aktivitets liste 9. Meddelelser fra lokalgrupper 10. Kommende møder 11. Eventuelt og evaluering af mødet. 1. Mødets åbning. 2. Godkendelse af protokol. Fra det 5. områdegruppebestyrelsesmøde 9. og 10. marts Bemærkninger er indarbejdet, og protokol blev underskrevet på mødet. 1

2 3. Beretning fra virksomheden Informationer. Der er i perioden udsendt følgende TPO nyhedsbreve: TPO info nr. 3, 2017 Depotstruktur TPO info nr. 4, 2017 Depotstruktur II TPO info nr. 5, 2017 Manglende backupsystem i toget giver sikkerhedskritiske situationer. Mikkel fortalte lidt om infomøderne i Vest vedrørende depotstruktur, og baggrunden for at vi i første omgang kom med en kortfattet TPO-info nr.3, lige da beskeden fra DSB kom. Vi mente at de mere politiske udmeldinger kunne komme, når folk havde haft lejlighed til at synke budskabet fra DSB, men at vi i første omgang ville have fokus på at vores medlemmer skulle vide, at alle TR var til rådighed. Vedr. sagen på kystbanen med litra ET s backup-system, der umuliggjorde information via togets højtaleranlæg, finder vi det aldeles uacceptabelt at vi kan sættes i en situation, hvor vi ikke kan informere via togets højtaleranlæg. Det er urimeligt for vores arbejdsmiljø, og kompromitterer både vores og passagernes sikkerhed Hovedbestyrelsen. Møde i går, hvor HB-medlem Bjarne Pedersen blev ekskluderet fra Dansk Jernbaneforbund, grundet Hovedbestyrelsens mistillid til ham. Mikkel redegjorde for overenskomsten for det private, der blev vedtaget med et tydeligt ja men dog med stor modstand indenfor blandt andet byggefagene. Stemmetal for de forskellige områder omdeltes til bestyrelsen. Vejlesagen: DJ har stævnet DSB med krav om fogedforbud mod at køre enmandsbetjent med litra, der ej er beregnet til enmandsbetjening. (Alle litra på nær MQ) Sagen er berammet til maj-juni i år. Bestyrelsen drøftede sagen. Vedr. HELP-forsikring: Man kan ikke lave en kollektiv binding af alle medlemmer, da det formentlig er dårlig markedsføringsskik, men forbundet har aftalt med HELP, at folk kan tilmelde sig på frivillig basis, hvilket både DJ s hovedbestyrelse og TPO er tilfredse med HSU. Sidste møde d.16.marts. Der blev orienteret om MG s fejl på hydraulikpumpe-problemet, der nu angiveligt løst, og MG kører igen. DSB har udsendt meget vidtgående forslag om forsøg med brug af videoovervågning. Kort fortalt vil man bruge eksisterende overvågning på diverse lokationer inklusiv tog, til behandling af kundeklager med risiko for følgende disciplinærsager. Bestyrelsen drøftede for og imod brug af videoovervågning til disciplinær sager og kundeklager. Emnet blev dog tilbagesendt til behandling i Personalepolitisk Udvalg på krav fra M-siden, med henblik på en indstilling til HSU på næste møde i juni.

3 3.3.1 HSU kompetenceudvalg. Møde i Kompetencefonden i marts. Der blev bl.a. drøftet problemet med at kurser bevilliges, men senere må aflyses pga. manglende tilmeldinger fordi folk ikke kan undværes i driften. K17 ser bedre ud end K16 mht. punktlighed, og ser man bort fra nedskrivning af IC4, ser årsregnskabet 2016 sundt ud. Bevillingsmøde afholdes den hvor Mikkel deltager OSU. DSB er kommet med et kommissorium til ipad til førerborde, hvilket LPO havde mange kritikpunkter overfor. Hos S-togs Lkf har de meget aggressive procedurer for at ringe til sygemeldte medarbejdere allerede på 1.dagen. AH har senere meldt tilbage at det er samme regler i hele DSB; at lederen har pligt til at ringe til medarbejderen senest på 2.dagen. CBTC-signalsystemet der testes på Hillerødbanen har store problemer. DSB erkender at man har problemer med inddrivelsesprocenten af kontrolafgifter, særligt overfor gruppen asylansøgere. Bestyrelsen drøfter problemet. Det går ud over arbejdsmiljø og tager tid fra andre kunder, påvirker retfærdighedssans at høre om den lave inddrivelsesprocent. Et så omfattende problem bør DSB også selv være interesserede i at komme til livs. Vi ser også et stort problem i at vores billetteringsudstyr ikke kan kontrollere om pendlerkort i DSB App en er tilbagebetalt, fordi de er købt på stjålne kreditkort (Fraud) ESU. Der blev talt om en del LKF-ting, men også om det nye prøveafsnit på Bernstorffsgade (Kh), som alle opfordres til at tage forbi og se. Solbrillesagen: Leif Fabrin mener fortsat at Togpersonalet ikke må bære solbriller når de har kundevendte arbejdssituationer, men at det kan anvendes i afgangsproceduren. Vi fremhævede, at medarbejdere har krav på at kunne beskytte sine øjne mod solens stråler. DSB fastholder fortsat. ESU m-siden synes det er uartigt at ledelsen har så lidt tiltro til deres egne medarbejderes sunde dømmekraft. Referat er lagt på abc Personalepolitisk udvalg. DSB har ønsket at ændre i fraværspolitikken: AT der skal laves samtale efter 2 perioder/ 5 arbejdsdage. M-siden fik dog, efter længere tovtrækkerier, dog sat det op til 7 dage. TPO fastholder, at det efter vores opfattelse ikke er den rette medicin i forhold til fravær. TPO bedt om at indkaldelsesbrevet primært bør lægge vægt på omsorg for medarbejderen og ikke at sygefravær er omkostningsfuldt for virksomheden. Det er dog fortsat den enkelte leders vurdering, om det er nødvendigt at indkalde til fraværssamtale. HR anerkender, at der skal ses på, hvis visse ledere skulle have svært ved at navigere i disse regler.

4 3.6 ASU Møde 6.april. Man vil gerne benytte stationsbygningen i FA som opholdslokaler for personalerne, særligt da FA forventes at blive et større depot. Er dog kun planer, der ikke er budgetteret endnu. Snakkede om kampagnen om mobning/chikane Sektionen Møde 19.april, hvor sektionen konstituerede sig. Mikkel er formand, Søren Max er næstformand. Hans Merstrand sekretær. Lokomotivpersonale står også overfor effektiviseringer/besparelser, om end de ikke trues med depotlukninger. Bestyrelsen drøftede mulighederne for igen at holde DJ/TPO-arrangementer 1.maj. Der var opbakning til at Mikkel og Susanne kan arbejde videre og fremkomme med forslag til bestyrelsen til den næstkommende første maj. Sektionen har desuden drøftet DSB s udmelding om at satellithold kan dele opholdslokaler med Lokomotivpersonalet Uniform Testskemaerne er uredigeret sendt til uniformsgruppen, men de har ikke komplet overblik over tilbagemeldinger endnu. De kan slet ikke nå at sy om og redigere design til næste (sommer) gå-test. Det har været et generelt problem med forkerte og afvigende størrelser. Dog er det nødvendigt at gå-teste, igen, når der er ændret/justeret i de ting der skal ændres. Flere underskriftindsamlinger om ønsket om habitjakke, vest og lang frakke, men der er ikke taget stilling til dette endnu. Ej heller i øvrigt til tilbehør og sko. Den ny uniformsaftale er ikke underskrevet, så der er stadig ikke afklaring om flere detaljer Fagkategori togpersonale. Ingen afholdte møder eller faste datoer. Der rettes henvendelse til DJ med henblik på at få afholdt et møde Områdegruppen. 4. Beretning fra udvalg og arbejdsgrupper Planlægningsudvalget. Sidste møde 17.marts. Planlagt seminar blev udskudt grundet den dengang forestående depotstrukturændring. Seminar er i stedet for planlagt til oktober. Info om sommerens sporarbejde. Mikkel mindede Planlægningsudvalget om, at ved totalspærringer i landsdækkende trafik, skal det sikres at turene klippes over, belært af vores erfaringer med sporarbejdet i pinsen 16. Mht. K18 vil M-siden i Planlægningsudvalget holde skarpt fokus på at sikre, at kørslen ligger geografisk hensigtsmæssigt og at al kørsel, der kan vendes omkostningsneutralt, vendes fra øst mod vest. 4.2 Strategipolitisk udvalg. Der er aftalt i udvalget at vi afholder møder lige før bestyrelsesmøderne og at der fra hvert møde laves et notat til bestyrelsesmødet.

5 4.3 Uddannelsesudvalget. Der har ikke været afholdt møde siden sidste bestyrelsesmøde 4.4 Arbejdsmiljø HAMU: møde i Roskilde, hvor vi dels drøftede hvordan vi kan skabe tættere dialog og samarbejde mellem forbundet og de lokale arbejdsmiljørepræsentanter men i højere grad blev bombarderet med en minimerkonomuddannelse af Richard. Gulvmarkering i flexarealer (DD, MG, ET): Ønsket om gulvmarkering ønsker DSB ikke at imødekomme. Forslag om pladskrav til cykler på NV-banen er frafaldet. Teknologiudvalg: Der kommer ny 3G EPID i sommeren 18. Herefter vil det ikke være muligt for personalet at opgradere 1, eller tjek ind/ud. Kunder der vil opgraderes til 1 skal gøre det på perron/ DSB App/ kontant/betalingskort hos Tgf. Til gengæld vil Epid 3 gøre det nemmere at tjekke rejsekort med andre enheder end BTR, og gøre det nemmere at se fx pendlerrejsekort. I dag affinder DSB sig med at vi kun udfører grundig kontrol når vi har tid til det. Antal THTR-genstart nogenlunde dalende, men der er stadigvæk omkring 40% der har mere end 1 obligatorisk genstart. Det er alligevel mange De tager stadig fat i dem med mange genstarter og hjælper dem (hvad enten det er udstyret eller brugerfejl). THT: Inden længe stopper alt udvikling på den. Plan om udvikling af nyt værktøj: ønskværdigt at inddrage TPO/AMO. De er først lige startet op med processen her d.1/4 Risikovurdering depotstruktur: Franciska var d.17.marts med til at lave risikovurdering for depotstruktur sammen med Jan, Jane, Leif Fabrin og Thomas Knattrup. Vådserviet: En ny type vådserviet (enkeltpakket, desinficerende og uden parfume) er forhåbentlig ved at blive godkendt til indkøb af DSB s Arbejdsmiljøafdeling. EAMU Togdrift d : M-siden løftede følgende punkter: Ergonomi og Pendlerrejsekort går ud over ergonomien fordi kontrolfunktionen er længere, og fordi man skal tage THT op af holderen ved hver skanning. Der savnes generelt fokus på ergonomi for togpersonalet. Frontdøre: Der savnes en grundig evaluering af de handlingsplaner, der indgik i risikovurderingen. Togpersonalets udfordringer med mange op- og nedformeringer er fortsat eksisterende, særligt for depoterne FA og AR. Jane får til opgaver at se på det sammen med AMIR fra FA/AR. Udmelding fra DSB om, at måtterne kun skal forefindes i MFB kan ikke accepteres. Problem med nye og tykke måtter. Skal også løses. Skiftelokaler af meget ringe stand; det gælder både i Øst og Vest. Vi ønsker samlet fokus på, hvordan forholdene kan optimeres. Anette Haugaard indstillet på at det skal løses. 5. Økonomi. 5.1 Regnskab. Knud gennemgik årsregnskab. Underskud på budgettet i 16, der tages fra Områdegruppens formue med et nettounderskud på i alt ca kroner. Underskuddet blev forklaret med øget lokalgruppetilskud, en stor og ubudgetteret portoregning fra områdegruppevalget, flere områdegruppemøder, samt flere jubilæumsgaver. Til

6 gengæld lavere udgifter til honorar til formand/næstformand. Jubilæumsgaver vil stige markant de næste år (ex 10 i år mod 55 i 2020). Et mindre underskud på telefonregninger og kontormaskiner, der dog forventes normaliseret fra Regnskab 2016 er godkendt. Revision d.29.maj. Budget 2017 godkendt Arbejdsgruppen for ny hjemmeside har opbakning fra bestyrelsen til at arbejde videre og finde tilbud.. 6. Sager til behandling. 6.1 Indkomne forslag Fra Strategipolitisk udvalg: Forslag om ændringer af vedtægter, så de tager højde for den nye depotstruktur så holdvalg ikke længere er efter depotanciennitet. Bestyrelsen drøftede for og imod, og om det skal ændres ved protokollat eller ved ekstraordinært tillidsmandsmøde, og om der skal differentieres mellem indirekte eller direkte tvangsforflytninger. Enighed om at der skal være fælles regler for alle depoter. Der skal sikres via forbundet at vi vælger en juridisk gangbar løsning. Fremtidig procedure for holdvalg: Arbejdsgruppe nedsat bestående af Keld, Bo, Sten, Peter Hans-Jørgen, Dennis, der skal komme med konkret oplæg inden næste områdegruppemøde d.6.juni Fra Jørgen Maach: Seniorordninger og deltidsordninger. Der bør ses på ensrettede regler for de forskellige depoter, da det i dag er meget uens på tværs af landet. Vi mener ikke at DSB er i tråd med reglerne for statens område vedrørende seniorordningerne. Dette går Mikkel og Susanne videre med Fra Jørgen Maach: Billettering 2:2. Kunne muligvis medvirke til at højne arbejdsglæden og forbedre arbejdsklimaet, fordi mange går og føler sig alene og savner sine kollegaer. Der drøftes for og imod. Enighed om at det bør undersøges og afprøves. Jørgen Maach kommer med et mere konkret oplæg, som Susanne og Mikkel kan drøfte med forretningscheferne Fra Jørgen Maach: Evaluering af ny Togføreruddannelse. Drøftelser om uddannelsen og om PI ernes behov for efteruddannelse. Vi spørger efter en evaluering i Uddannelsesudvalget på næste møde ultimo maj Fra Jørgen Maach: TPO love/forretningsorden. Forslag om at hvis regler for anciennitet/depotanciennitet skal vedtages på et tillidsmandsmøde, skal de samlede love/forretningsordener opdateres og indstilles til beslutning samtidig, så der ikke skal afholdes ekstraordinære tillidsmandsmøder i tide og utide. Dette var der enighed om på mødet Fra Bo Willestofte: Debat om information såvel internt som eksternt. Der drøftes hvordan formænd bedst informerer hinanden på tværs omkring lokale aktiviteter, og hvordan ledelsen i TPO bedst informerer den øvrige bestyrelse. Mikkel anerkender at informationsniveau fra ledelse til bestyrelse vedrørende det daglige arbejde ikke har været optimalt. Særligt depotstruktursaftalen, men også den nye aftale på S-togsrevisorområdet har tæret både på tid og mentale ressourcer. Kalenderen ser dog bedre ud nu, hvorfor der, i videst muligt omfang, vil sættes fast tid af til ugenyt til bestyrelsen.

7 Ny hjemmeside. (Punktet taget på Dag 2, hvor næstformændene er til stede) Dennis fremlagde arbejdsgruppens oplæg til ny og mere tidssvarende hjemmeside. Hjemmeside skal fungere både fra pc og smartphone. - Åben del samt lukket del for TR (som i dag) - Oversigt over TPO aftaler - Oversigt over alle lokalgrupper og tillidsfolk - Oversigt over Arbejdsmiljøorganisationen. - Alle lokalgrupper vil få en underside, de kan lægge info op på. Debat om, hvorvidt TPO-aftaler bør ligge frit på hjemmesiden, eller kun på den lukkede, eller om der skal laves medlems-login. Mikkel takkede for mange gode input, og sørger for input fra forbundsledelsen vedrørende offentlig tilgang til aftaler. Forventer at vi er klar til at træffe beslutninger om ny hjemmeside på næste Områdegruppebestyrelsesmøde. 7. Tema - Bisidderrollen Dennis præsenterede det udleverede kompendie Tillidsvalgt og hvad så? Desuden fremlagde og fortalte han om de forskellige slags samtaler for tjenestemænd og overenskomstansatte, rettigheder og pligter. Desuden om bisidderrollen før, under og efter samtalen. Gruppearbejde med et eksempel på en faglig sag, der skal løses. Også gennemgang af regler vedrørende handicap og sygdom. - Fortolkning af arbejdstidsregler vil blive diskuteret på et kommende best. møde. - depotstrukturens følger for os Depotstrukturen og hele forløbet drøftes med for- og næstformænd. Det er ikke en underskrevet aftale om depotstruktur; det er en beslutning DSB har taget, og DJ/TPO har så været med til at drøfte den og præge den. DJ/TPO har altså været inviteret til drøftelser af hvordan nedskæringerne skulle finde sted, men ikke hvor mange nedskæringer. Der debatteredes forskellige scenarier for satellitdepoter og fremtidige holdvalg og bedst mulig beskyttelse af kollegaerne. TPO afholder primo maj et møde med Anette Haugaard vedrørende status på depotstrukturen, hvor nogle af disse usikkerheder vil blive drøftet. 8. Aktivitetsliste (ikke i brug i øjeblikket) 9. Meddelelser fra lokalgrupper København Nykøbing F Kalundborg 9.5. Odense Fredericia Tinglev Esbjerg Aarhus.

8 9.10. Aalborg Struer Toginstruktører S-tog 10. Kommende møder: TPO bestyrelsesmøder: 8. juni 2017, 26. september 2017, november HB DJ møder: 24. april 2017, 23. august 2017, 26. oktober 2017, 12. december Revision: 29. maj 2017 TPO planlægningsudvalg: internt møde den 24. maj 2017 Strategipolitisk udvalg: lige før bestyrelsesmøderne Personalepolitisk udvalg: ingen fastsatte møder HSU møder: OSU møder: ESU møder: ASU møder: Sektionen: 1. juni Eventuelt herunder evaluering af mødet. Intet

Referat 4. Områdegruppebestyrelsesmøde 6-7 december 2016 på Park Hotel i Middelfart

Referat 4. Områdegruppebestyrelsesmøde 6-7 december 2016 på Park Hotel i Middelfart Referat 4. Områdegruppebestyrelsesmøde 6-7 december 2016 på Park Hotel i Middelfart Deltagere: Mikkel Channo Jessen, Susanne Bjørn Jensen, Dennis Desezar, Sten F. Larsen, Peter Ørn, Anette Strande, Hans

Læs mere

Dagsorden 2. Områdegruppebestyrelsesmøde 6. september 2016 i Fredericia

Dagsorden 2. Områdegruppebestyrelsesmøde 6. september 2016 i Fredericia Dagsorden 2. Områdegruppebestyrelsesmøde 6. september 2016 i Fredericia Deltagere: Mikkel Channo Jessen, Susanne Bjørn Jensen, Dennis Desezar, Sten F. Larsen, Peter Ørn, Anette Strande, Hans Jørgen Worm-Laursen,

Læs mere

Protokol 7. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 8. juni 2017 på Hotel Park, Middelfart

Protokol 7. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 8. juni 2017 på Hotel Park, Middelfart Protokol 7. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 8. juni 2017 på Hotel Park, Middelfart Deltagere: Mikkel Channo Jessen, Susanne Bjørn Jensen, Dennis Desezar, Sten F. Larsen, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm-Laursen,

Læs mere

Referat 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 7-8. juni 2016 på Park Hotel i Middelfart

Referat 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 7-8. juni 2016 på Park Hotel i Middelfart Referat 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 7-8. juni 2016 på Park Hotel i Middelfart Deltagere: Mikkel Channo Jessen, Susanne Bjørn Jensen, Dennis Desezar, Benny Christensen, Peter Ørn, Anette Strande, Hans

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 22. Oktober på Næsbylund. Deltagere: Niels Henrik Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

Protokol 7. Områdegruppebestyrelsesmøde 11. september i Fredericia.

Protokol 7. Områdegruppebestyrelsesmøde 11. september i Fredericia. Protokol 7. Områdegruppebestyrelsesmøde 11. september i Fredericia. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Protokol 5. Områdegruppebestyrelsesmøde 7. marts 2013 i togpersonalets mødelokale Fredericia.

Protokol 5. Områdegruppebestyrelsesmøde 7. marts 2013 i togpersonalets mødelokale Fredericia. Protokol 5. Områdegruppebestyrelsesmøde 7. marts 2013 i togpersonalets mødelokale Fredericia. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen,

Læs mere

Protokol 14. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 12. og 13. september 2018 Hotel Park i Middelfart

Protokol 14. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 12. og 13. september 2018 Hotel Park i Middelfart Protokol 14. Områdegruppebestyrelsesmøde Den 12. og 13. september 2018 Hotel Park i Middelfart Deltagere: Mikkel Channo Jessen, Susanne Bjørn Jensen, Claus Nielsen, Sten Flemming Larsen, Peter Ørn, Mia

Læs mere

Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 Juni på Næsbylund.

Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 Juni på Næsbylund. Protokol 6. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 Juni på Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde 27. Oktober 2010 på Hotel Næsbylund.

Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde 27. Oktober 2010 på Hotel Næsbylund. Protokol 16. Områdegruppebestyrelsesmøde 27. Oktober 2010 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Ole Christoffersen, Peter Ørn, Lis B Larsen Hans Jørgen Worm-Laursen (afbud syg)

Læs mere

Protokol 9. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 marts på Næsbylund.

Protokol 9. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 marts på Næsbylund. Protokol 9. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 marts på Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen, Niels Søndergaard,

Læs mere

Protokol 22. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 6. februar 2012 Hos DJ Valby

Protokol 22. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 6. februar 2012 Hos DJ Valby Protokol 22. Områdegruppebestyrelsesmøde (ekstraordinært) 6. februar 2012 Hos DJ Valby Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Lillian Haaning, Peter Ørn, Lis Larsen, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul

Læs mere

Beretning 3. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 september 2012 på Hotel Næsbylund.

Beretning 3. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 september 2012 på Hotel Næsbylund. Beretning 3. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 september 2012 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Henriette Thorkildsen, Poul Balle, Leif Sørensen, Niels

Læs mere

Protokol 8. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 december på Næsbylund.

Protokol 8. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 december på Næsbylund. Protokol 8. Områdegruppebestyrelsesmøde 3-4 december på Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Referat af 9. sektionsbestyrelsesmøde d. 14.09.2010 i København

Referat af 9. sektionsbestyrelsesmøde d. 14.09.2010 i København Referat af 9. sektionsbestyrelsesmøde d. 14.09.2010 i København Tilstede: Afbud: Preben S Pedersen LPO Carsten M Olesen Jørn Nicolaisen SPO Dan B Kirchhoff SPO Henning E Laursen SPO Niels Henrik Nielsen,

Læs mere

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Dansk Jernbaneforbund Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Den 9. oktober 2014 2 Protokol fra hovedbestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 Deltagere: Forbundsformand Henrik Horup Næstformand Preben S. Pedersen

Læs mere

Protokol 17. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3 december 2015 på Bogense Hotel.

Protokol 17. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3 december 2015 på Bogense Hotel. Protokol 17. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3 december 2015 på Bogense Hotel. Deltagere: John Kildsgaard, Henrik Novak, Lasse Thorsøe, Peter Ørn, Dennis Desezar, Poul Balle, Lajla Hallundbæk, Niels Søndergaard,

Læs mere

Togpersonalets Områdegruppe DSB

Togpersonalets Områdegruppe DSB Togpersonalets Områdegruppe DSB Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke. Områdegruppens daglige arbejde varetages af formanden og næstformanden, som drager omsorg for, at alle

Læs mere

Forretningsorden for Sektionsbestyrelsen.

Forretningsorden for Sektionsbestyrelsen. Forretningsorden for Sektionsbestyrelsen. Pkt. 1. Sektionens sammensætning Dansk Jernbaneforbund, Sektion DSB består af de medlemmer, der er ansat inden for DSB SOV og DSB Vedligehold a/s, samt medlemmer

Læs mere

TPO Århus - Referat af bestyrelsesmøde

TPO Århus - Referat af bestyrelsesmøde TPO Århus - Referat af bestyrelsesmøde Århus, D. 06-08.06.2012 Mødedeltagere: Lasse Daugaard Thorsøe (LT) Bo Willestofte (BW) Jeanette Nielsen (JN) Bo M. Sørensen (BMS) Tina Ketelsen (TK) Helle Hvidkjær,

Læs mere

Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB

Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB - o - 1. Konstituerende Bestyrelsesmøde Torsdag den 28. april 2016 Arbejdermuseets Festsal Rømersgade 22, 1362 København K Tlf. 33 93 25 75 Referat

Læs mere

Togpersonalets Områdegruppe DSB

Togpersonalets Områdegruppe DSB Togpersonalets Områdegruppe DSB Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke. Områdegruppens daglige arbejde varetages af formanden og næstformanden, som drager omsorg for, at alle

Læs mere

Protokol (udkast) 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 23. maj 2012 på Blommestien Idestrup.

Protokol (udkast) 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 23. maj 2012 på Blommestien Idestrup. Protokol (udkast) 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 23. maj 2012 på Blommestien 1 4872 Idestrup. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle,

Læs mere

Beretning 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 23. maj 2012 på Blommestien Idestrup

Beretning 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 23. maj 2012 på Blommestien Idestrup Beretning 1. Områdegruppebestyrelsesmøde 23. maj 2012 på Blommestien 1 4872 Idestrup Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Referat af 15. sektionsbestyrelsesmøde d i København

Referat af 15. sektionsbestyrelsesmøde d i København Referat af 15. sektionsbestyrelsesmøde d. 05.06.2012 i København Tilstede: Afbud: Preben S Pedersen LPO Carsten M Olesen LPO Jørn Nicolaisen SPO Dan B Kirchhoff SPO Henning E Laursen SPO Niels Henrik Nielsen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Protokol 10. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-4 Juni på Marielyst.

Protokol 10. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-4 Juni på Marielyst. Protokol 10. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-4 Juni på Marielyst. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen, Susanne B. Jensen,

Læs mere

Protokol 12. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3. December på Bogense Kro og Hotel.

Protokol 12. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3. December på Bogense Kro og Hotel. Protokol 12. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3. December på Bogense Kro og Hotel. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Referat af 3. sektionsbestyrelsesmøde d. 24.03.2009 i København

Referat af 3. sektionsbestyrelsesmøde d. 24.03.2009 i København Referat af 3. sektionsbestyrelsesmøde d. 24.03.2009 i København Tilstede: Afbud: Carsten M Olesen LPO Preben S Pedersen LPO Jørn Nicolaisen, SPO Dan B Kirchhoff SPO Henning E Laursen, SPO Niels Henrik

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Protokol 17. Områdegruppebestyrelsesmøde 7-8. december 2010 på Hotel Næsbylund.

Protokol 17. Områdegruppebestyrelsesmøde 7-8. december 2010 på Hotel Næsbylund. Protokol 17. Områdegruppebestyrelsesmøde 7-8. december 2010 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Lillian Haaning, Peter Ørn, Lis B Larsen, Hans Jørgen Worm-Laursen, Tommy K

Læs mere

Protokol 2. Områdegruppebestyrelsesmøde 15. august 2012 på Hotel Næsbylund.

Protokol 2. Områdegruppebestyrelsesmøde 15. august 2012 på Hotel Næsbylund. Protokol 2. Områdegruppebestyrelsesmøde 15. august 2012 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle, Leif Sørensen,

Læs mere

Diverse faglig orientering fra områdegruppebestyrelsen, inkl. udvalg og arbejdsgrupper.

Diverse faglig orientering fra områdegruppebestyrelsen, inkl. udvalg og arbejdsgrupper. Diverse faglig orientering fra områdegruppebestyrelsen, inkl. udvalg og arbejdsgrupper. 5. Udgave marts 2014 Udsendte informationer. Der er siden sidste områdegruppebestyrelsesmøde udsendt følgende info.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt i Upsalagade 20 B, 2100 København Ø

Læs mere

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 9. oktober 2017 kl. 10.00-12.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

Beretning 21. Områdegruppebestyrelsesmøde 6-7. december 2011 på Hotel Næsbylund.

Beretning 21. Områdegruppebestyrelsesmøde 6-7. december 2011 på Hotel Næsbylund. Beretning 21. Områdegruppebestyrelsesmøde 6-7. december 2011 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Lillian Haaning, Peter Ørn, Lis Larsen, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle,

Læs mere

Protokol 11. Områdegruppebestyrelsesmøde 2. September på hotel Scandic Roskilde kl. 09.30 20.00

Protokol 11. Områdegruppebestyrelsesmøde 2. September på hotel Scandic Roskilde kl. 09.30 20.00 Protokol 11. Områdegruppebestyrelsesmøde 2. September på hotel Scandic Roskilde kl. 09.30 20.00 Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle,

Læs mere

Protokol 13. Områdegruppebestyrelsesmøde 9. marts 2014 på Næsbylund.

Protokol 13. Områdegruppebestyrelsesmøde 9. marts 2014 på Næsbylund. Protokol 13. Områdegruppebestyrelsesmøde 9. marts 2014 på Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk, Susanne

Læs mere

Protokol 14. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3 juni 2015 på Næsbylund.

Protokol 14. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3 juni 2015 på Næsbylund. Protokol 14. Områdegruppebestyrelsesmøde 2-3 juni 2015 på Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Hans Jørgen Worm- Laursen, Poul Balle, Lajla Hallundbæk, Susanne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål

stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål 1. Navn stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål stk. 1. Områdegruppens formål er at varetage medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige og sociale interesser samt

Læs mere

Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H

Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H 1. Navn Forretningsorden for TPO Lokalgruppe København H Lokalgruppen København H (KH) 2. Formål At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Dansk Jernbaneforbund Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Den 27. juni 2016 2 Protokol fra hovedbestyrelsesmødet den 27. juni 2016 Deltagere: Forbundsformand Henrik Horup Næstformand Preben S. Pedersen

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde Århus, D. 4. maj 2009 Mødedeltagere: Rene B Sørensen Flemmning Hamann Bo Willestofte Lasse Daugaard Thorsøe Tina Ketelsen Afbud: Miriam Frank, SIR Helle Hvidkjær, SIR

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Protokol 4. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 december 2012 på Hotel Næsbylund.

Protokol 4. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 december 2012 på Hotel Næsbylund. Protokol 4. Områdegruppebestyrelsesmøde 5-6 december 2012 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Ørn, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul Balle,

Læs mere

Togpersonalet Administrationen Administration. Admc John Haugaard Heidi Kristensen. Tinsp John Haugaard, Fa 15205 / 56617

Togpersonalet Administrationen Administration. Admc John Haugaard Heidi Kristensen. Tinsp John Haugaard, Fa 15205 / 56617 Administration 08-06-2011 Togpersonalet Administrationen Administration Admc John Haugaard Heidi Kristensen Tinsp Admc Finn Klaus Bjørnskov, Møller Frederiksen Fa 15201 DSB Produktion/fondet Side 1 af

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 52 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 24. november 2017 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

Protokol 18. Områdegruppebestyrelsesmøde 15. marts 2016 på Fredericia Banegård. (udkast)

Protokol 18. Områdegruppebestyrelsesmøde 15. marts 2016 på Fredericia Banegård. (udkast) Protokol 18. Områdegruppebestyrelsesmøde 15. marts 2016 på Fredericia Banegård. (udkast) Deltagere: John Kildsgaard, Henrik Novak, Lasse Thorsøe, Peter Ørn, Dennis Desezar, Poul Balle, Lajla Hallundbæk,

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB.

Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. 1. NAVN Forretningsorden for lokalgruppe Fredericia Togpersonale DSB. Stk. 1 LOKALGRUPPE FREDERICIA TOGPERSONALE DSB. 2. FORMÅL. Stk. 1 At sikre medlemmernes interesser fremmet mest muligt. Stk. 2 At sikre

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål 1. Navn stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål stk. 1. Områdegruppens formål er at varetage medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige og sociale interesser samt

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Love for TPO Lokalgruppe KH

Love for TPO Lokalgruppe KH Love for TPO Lokalgruppe KH 1. Navn Lokalgruppen København (KH) 2. Formål At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. Stk. 2 At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel i som udenfor Togpersonalets

Læs mere

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30

Referat fra FU-møde. 03. Næste mødedato: Torsdag d. 22. marts kl. 18:30 Referat fra FU-møde Mødedag...: 23. februar 2012 Mødetidspunkt: Kl. 18:30 Mødessted : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Henning Dam (HD) Ordstyrer: Carl Aage Sørensen Mødetype: Forretningsudvalg

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Beretning 23. Områdegruppebestyrelsesmøde 13-14. marts 2012 på Hotel Næsbylund.

Beretning 23. Områdegruppebestyrelsesmøde 13-14. marts 2012 på Hotel Næsbylund. Beretning 23. Områdegruppebestyrelsesmøde 13-14. marts 2012 på Hotel Næsbylund. Deltagere: Niels H Nielsen, John Kildsgaard, Henrik Novak, Peter Andersen, Annette Tranberg, Hans Jørgen Worm-Laursen, Poul

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB

Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB - o - 1. Konstituerende Bestyrelsesmøde Torsdag den 24. april 2008 DAC, Dansk Arkitektur Center Strandgade 27 B, 1401 København K Tlf. 32 64 54

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg indenfor maler

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg indenfor maler 0 Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg indenfor maler 03-04-2014 Selandia Til stede / afbud / fraværende uden afbud Til stede: Charlotte Haslund Pet Vedel Helle Lemvig Ellis Jørgensen Niels

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2015 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-15-24-04 Referat fra sektorbestyrelseskonference 21. og 22. september, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev. Til stede:

Læs mere

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde

TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde TPO Århus Referat af bestyrelsesmøde Århus, D. 3. august 2009 Mødedeltagere: Rene B Sørensen Flemmning Hamann Bo Willestofte Lasse Daugaard Thorsøe Tina Ketelsen Miriam Frank, SIR Helle Hvidkjær, SIR Hans

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret.

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Forretningsudvalgsmøde (20082012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Peter RønningBæk Thorben Meldgaard

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål

1. Navn. stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål 1. Navn stk. 1. Områdegruppens navn er Togpersonalets Områdegruppe DSB (TPO). 2. Formål stk. 1. Områdegruppens formål er at varetage medlemmernes faglige, uddannelsesmæssige og sociale interesser samt

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016

Referat Generalforsamling. Hoptrup Frivillige Brandværn. d. 29. januar 2016 Referat Generalforsamling Hoptrup Frivillige Brandværn d. 29. januar 2016 Hoptrup den 04/02/16 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning v. Kaptajnen. REFERAT: Bent Mikki Kristensen blev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE

VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE VEDTÆGTER FOR TOGPERSONALETS LOKALGRUPPE ODENSE 1 NAVN Togpersonalets lokalgruppe Odense 2 FORMÅL At søge medlemmernes interesse fremmet mest muligt. At søge samarbejde med andre personalegrupper, såvel

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tid: Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 19.15 21.25 Sted: Til stede: Afbud: Bestyrelseslokalet Bue Kjems, Claus Bech, Claus Buhl, Lisbet Elkjær, Tom Gudmandsen, Michael Bartholdy,

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 47 Mødedato 7. november 2012 Referat godkendt og udsendt d. 14. november 2012 Deltagere: Anne, Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja (afbud fra Ingelise).

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt?

1/17 17/ Formalia 3. 2/17 17/ Nyt fra A-kassen 4. 3/17 17/ Økonomi 4. 4/17 17/ Salg Rørholmsgade - køb nyt? REFERAT FOA Mariagerfjord - Afdelingsbestyrelse Dato: 07.06.2017 kl. 8:30 Sted: Arkivsag: 17/129086 Tilstede: Annette Press (), Bente Dahl Linnemann Nielsen (), Elly Andersen (), Gitte Ulla Østergaard

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Bestyrelsesmøde 1/3-2015 hos Niels Jørgen Deltagere: Hans, Jørgen, Jeppe, Niels Jørgen, Peter Afbud: HP Dagsorden: 1. Bemærkninger til sidste referat 2. Økonomi, herunder forslag til kontingent for 2016

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I

STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I STATUS PÅ DI FORHANDLINGER I sidste uge startede forhandlingerne op i gruppen for arbejdstid. Det er ikke muligt at give jer nogle oplysninger undervejs på disse forhandlinger, før det endelig er afsluttet

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere

Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB

Dansk Jernbaneforbund Stationspersonalet Områdegruppe DSB Dansk Jernbaneforbund Forretningsorden for Områdegruppebestyrelsen 1. Områdegruppens virke Områdegruppens virke og daglige arbejde varetages af formanden fra områdegruppens kontor. Til bistand ved områdegruppens

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere