Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II"

Transkript

1 Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Referat af DAB mrk. PRJ / Dato 23. juni 2017 Informationsmøde for beboerne i opgang 249 Tirsdag den 20. juni 2017 kl i selskabslokalerne Hans Henrik Barfoed fra DAB bød velkommen og præsenterede fra Nordic Flyt Bjørn, fra ejendomskontoret ejendomsleder Allan Olsson, ejendomskontorassistenter Lone Petersen og Bettina Blæsbjerg fra DAB boligrådgivere Rikke Dahl og Tina Richard, projektleder Nanna Christensen, administrationssekretær Merrit Rosberg samt genhusningskonsulent Katja Christoffersen(kom lidt senere) 1) Status på helhedsplanen og gennemgang af tidsplanen (Nanna Christensen, DAB) Vi skal helt tilbage til starten, hvorfor er vi gået i gang, Hvorfor renovere? I har: Nedslidte installationer for vand, varme, afløb og el Utidssvarende elevatorer Dårligt isolerede ydervægge og vinduer Kuldebroer Kuldenedfald og trækgener i boligerne Hvad bliver der bygget? Toiletter og badeværelser Elevatorer Facader, vinduer, franske døre og altandøre Glaslukkede opgange Ventilationsanlæg og solceller Nye, større altaner Administration: DAB Telefonekspedition: Kontorets åbningstid: Toftebæksvej 21, st. 9 Telefax: mandag mandag onsdag Kgs. Lyngby Postgiro: tirsdag - onsdag torsdag Telefon: SE. Nr: torsdag Internet: dab@dabbolig.dk

2 Oprindelig tidsplan Hvorfor tager det længere? Der er fundet PCB i fuger og asbest under altanerne, og ved altanerne mod nord, skal der laves ekstra stålbjælker. Der har været myndighedskrav til elevatorerne. Problemer med opstart på facadeelementmontagen gjorde, at byggeriets start blev udskudt en smule. Forhold er anderledes end forudsat, bl.a. - Forurening - Nordaltan - Dårligt vejr Projektafklaringer, bl.a. - Facadeelementer - Skærpede krav til elevatorer - Tilkøbsarbejder, bl.a. - Istandsættelse af lejligheder

3 Hvorfor ikke bare Bygge? Det skal være den bedste løsning der bygges I skal leve med løsningerne i mange år fremover Ny tidsplan Er tilbageflytningen fast? Tidsplan har taget højde for - Buffer for ekstra vejrlig - Den tid det tager at bygge Så JA, med mindre vi støder på noget uforudset Vi har ikke stødt på noget, der skulle forrykke tidsplanen.

4 BEBOER BEBOER- EJENDOMSKONTOR KOORDINATOR Grønnevej257/261 DAB RÅDGIVER NCC SVAR TIL BE- BOER Nanna beboerne henvender sig til beboerkoordinatoren på ejendomskontoret. Hvis ejendomskontoret ikke kan svare på spørgsmålet, videresendes til DAB/Rådgiver/NCC, der vender tilbage med et svar til beboerne. Beboer hvilke facadeelementer er der blevet brugt? Nanna det er nogle elementer, der er lavet på Tåsinge. Det er et træskellet med glasfiberisolering. Isoleringskanalerne kører i facadeelementerne, og yderst ligger der en vindspærreplade - det er den mørkegrå plade I kan se på 253. fiberbetonen bliver monteret efterfølgende. Beboer man har prøvet, at få de bedste løsninger, men køkkenkonsulenten har været dårlig angående køkkenbordspladerne. Nanna der er nogle køkkener ud til facaderne som ikke har særlig meget bordplads efter renoveringen, det er på grund af brandkrav der skal opfyldes samt tilgængelighedskrav. Beboer mindre vinduer, højskabe. Det er fint at sige, at man har brugt de bedste løsninger, når man ikke har gjort det.

5 2) Midlertidige / permanente lejekontrakter (Hans Henrik Barfoed, DAB) I har alle fået et tilbud og I har fået en kontrakt. Processen er så lang, at I alle sammen ved hvor I skal flytte hen, nogle permanent andre midlertidigt. Der er to forskellige kontrakter, en på det oprindelige lejemål og en på genhusningsboligen. I må ikke have en husleje, der er højere i genhusningsboligen end i den oprindelige bolig. Derfor kan der være tilføjet en huslejereduktion. I kan komme i en situation, at udgiften til varme er lavere end I har nu. Beboer jeg har fået tilbudt en genhusningsbolig magen til den jeg har, men vælger at få den som permanent bolig, er indskuddet højere end nu eller er indskuddet det samme. Hans Henrik det kan godt være det bliver lidt højere. Beboer vi er flyttet fra en større til en mindre bolig permanent, vores indskud er steget med kr i forhold til hvad vi betalte for 30 år siden. Hans Henrik man kan sige, at det stå i forhold til dit tidligere indskud. Beboer datoen der stå på den midlertidig bolig, holder den? Hans Henrik ja. Beboer jeg er forundret over, at man skal betale indskud, hvis man ønsker at blive permanent genhuset. Hans Henrik du får indskuddet retur fra din gamle bolig, hvis der ikke er sket mislighold. Beboer der har været nævnt nogle steder, at man skal betale indskud når man flytter til en permanent bolig. Hans Henrik det skal betragtes som man gør boet op, hvor der så er et nyt indskud. Beboer der er en meget stor forskel i indskuddet. Hans Henrik det er penge I har stående, det er ikke penge der forsvinder. Den bolig I kommer ind i er bedre, derfor, selvom det er fra en stor til en mindre bolig. Beboer indskuddet er det ikke forrentet i de 30 år jeg har boet her? Hans Henrik nej, det må vi ikke ifølge loven.

6 Beboer når man flytter fra en type til samme type, hvorfor skal man betale kr mere, det syntes jeg ikke er helt fair. Beboer flytning af internet og telefon, skal jeg etablere et nyt firma, hvem betaler det. Hans Henrik der kan være nogle forhold. Allan jeg mener, at Virumgård har YouSee, derigennem kan du få en internetløsning. Beboer når vi flytter i genhusningsboligen, kommer vi til at lave huller i væg og lofter, hvem dækker disse huller? Hans Henrik det er sådan, at den bolig I flytter ind i, der bliver de forhold der nu er registeret. Det kan være en bolig der ikke er istandsat, derfor er det rimeligt at I hænger hylder eller lamper op. Lamper skal ikke reetableres. Det er byggesagen, der skal foretage reparationerne, når sagen er færdig. Du må ikke lave 100 huller, det vil vi betragte som mislighold af genhusningsboligen. Man skal kunne bo og leve i genhusningsboligen i den periode man bor der. 3) Hårde hvidevarer. Telefoni og internetopkobling (Allan Olsson) Allan I skal rengøre komfur og køleskab. Vi prøver at genbruge så mange som muligt, så vi kan være bekendt at bruge dem et andet sted. Det kan være at der i genhusningsboliger ikke er hårde hvidevarer. Hvis der ikke står noget i genhusningsboligerne, kontakter I ejendomskontoret. Telefon og internet, kontakt ejendomskontoret i den pågældende bebyggelse, hvor I skal genhuses. Beboer - vi bor 1. sal dør, vi har et komfur der har fået demonteret soklen. Allan - hvis du har et andet end standard bliver det byttet. Beboer - vi skal flytte den 7. juli, hvor mange dage har vi efter flytningen til at lave det der mangler. Allan I har 3 dage som standard, til at boligen skal være afleveret. Beboer - når man flytter fra boligen skal gulvtæpperne tages af. Allan- det skal betragtes som du flytter og ikke kommer tilbage, så de skal tages af.

7 4) Aflevering af lejemål i Sorgenfrivang II, herunder eventuelle skillevægge (Allan Olsson) Hvis I har fået godkendt opsætning af væg Så skal I vise godkendelsen til ejendomskontoret, som vil sørge for at væggen bliver fjernet Hvis I IKKE har fået godkendt opsætning af væg Så skal I selv fjerne den Vi har konstateret, at der er lejere, der har sat en skillevæg op, døre eller andet, det skal fjernes inden I flytter, hvis det ikke er godkendt af DAB, ellers bliver det gjort for jeres regning. Beboer - har man i DAB ikke kopier. Allan - hvis det er rigtige gamle kan det være svært at finde, kontakt DAB. Beboer - vi har en skydedør i køkkenet som den forrige lejer har etableret, skal vi tage den ned. Allan - hvis den er som erstatning for en anden dør. Der komme en ny i forbindelse med ombygningen, så I må gemme skydedøren.

8 Beboer - der sidder også en markise på altanen. Allan - man anbefaler, at man fjerner hvad der er i boligen. Der er nogle steder at NCC fjerner den. Den kan ikke bruges i de nye altaner. Beboer - mange af de samme boliger har ikke vindfang ved hoveddøren. Allan - varme dør har man selv accepteret, hvis man ikke ønsker den, skal den fjernes, da den ikke bliver etableret: I har ikke det træk når I kommer tilbage. Beboer - jeg har en type 5, vi har blændet den ene dør. Allan - I skal tage pladen af og sætte døren på. Beboer - vi har også et skab, den forrige lejer har sat op. Allan - det skal rives ned. Beboer - skabene bliver malet i spisestuen, plastichåndtagene er knækket. Allan - fjern dem, og køb nogle nye at sætte på, når du flytter tilbage 5) Aflevering af nøgler i Sorgenfrivang II (Allan Olsson) I skal aflevere alle nøgler til hoveddør, kælder, postkasse, nøglebrik og vaskebrik. Vi skal nok holde dem for jer, når I kommer tilbage får I nogle nye nøgler. Hvis I ikke kommer tilbage, kan de bruges af den nye lejer. I får ny nøglebrikker der hvor I kommer hen. Spørgsmål fra salen. Beboer - vi skal aflevere vaskekortet. Allan - du får et nyt i den anden bolig du flytter over i. 6) Indbo fra kælderrum til opbevaring eller til genhusningsboligen (Nordic Flyt) Bjørn I har fået oplyst i jeres breve, at den 10, 11 og 12 tømmer vi kælderen og tager det med til lager. Dem der skal permanent genhuses, hvis de flytter inden den 25. juni kan vi flytte dem direkte. Når I ringer til os, skal I fortælle os, hvor når I flytter og om det er permanent.

9 Beboer - Jeg skal flytte den 3 og 4 juli, jeg skal have opbevaret noget. Kan I tage kælderrum samme dag. Bjørn - nej vi tager det den 8, 9 og 0 juli. Beboer - vi skal midlertidig genhuses i 253 skal vi selv flytte det. Bjørn - ja, vi tager det med, hvis der er et kælderrum ledigt. I må meget gerne flytte det selv. Beboer - jeg får først nøgle den 28. juli, kan jeg flytte nogle af mine ting inden den 25. over i 255 Allan - vi skal lige have åbnet op for bebyggelsen, lav en aftale med ejendomskontoret. 7) Indbo fra boligen, herunder flyttebrochuren og handy man (Nordic Flyt) Sorgenfrivang II Flytteprocessen Vi kommer forbi inden flytningen og Siger goddag, før du skal flytte. Her foretages en vurdering af dine behov, og i aftaler: Hvor mange flyttekasser skal du bruge i alt Hvor meget indpakningspapir og bobleplast skal du bruge Hvilke møbler skal adskilles af dig, før vi kan flytte dine ting Derudover taler vi lidt omkring specielle forhold, om du mener du har behov for yderligere hjælp, hvilket vi så kommunikerer videre til Allan Olsson Beboer jeg kan ikke alene klare flytningen Bjørn når jeg kommer, skal jeg nok hjælpe dig videre i processen. Forberedelsen Alt der kan adskilles skal som udgangspunkt adskilles. Dette for at sikre at dine effekter ikke pludselig knækker, eller bliver leddeløse når de bæres af vore folk (spørg gerne vore koordinatorer, hvis du er i tvivl).

10 Flyttefolkene er ikke supermænd, men dygtige gutter der har teknikken på plads til at flytte dine ting ordentligt og pænt. Husk derfor at når der pakkes kasser, skal de ikke veje mere end ca. 20 kg. Læg evt. tunge ting i bunden. Og fyld op med tøj eller linned.. Så holder både kasser og flyttemænd meget længere. Brug kun de udleverede flyttekasser. De er konstrueret til at kunne stables. De billige kasser kan ikke holde og der er derved risiko for at skade dine effekter. Beskyt dine effekter bedst muligt Vi har tæpper med på flyttedagen Kemikalier og væsker. Spørg vore koordinatorer om forholdsregler Beboer - hvor tidligt får vi kasser. Bjørn - når jeg har været oppe hos jer. Beboer - jeg spurgte efter bobbelplast, men fik papir. Bjørn - Helle er meget ny, vi har mange forskellige udbud der kører, så vi kan lave fejl. Beboer - kommer der bobbelplast sammen med flyttekasserne, skal jeg ringe ind og sige det. Bjørn ja, sig at jeg sagde det. Beboer - skal man sætte mærkater på. Bjørn - der skal skrives på mærkaterne, de kommer med sammen med flyttekasserne. Beboer - mærkater når I nu flytter i kælderrum står der i sedlen, at hvis der er noget der kan smides ud, har I mærkater til det. Bjørn - den 1. juli begynder vi at sætte flyttekasser ned med mærkater. Beboer - mærkaterne skal de sætte på forneden for enden? Bjørn - ja, kasserne bruges 7 gange så kan de ikke anvendes mere. Flytningen Vi ankommer på aftalt dag, og aftalt tidspunkt, med minimum 2 mand. Vi starter med alle flyttekasserne, så du bedes sikre at der er fri og uhindret adgang til disse Herefter tages alle større effekter, og sidst tager vi evt. Køl/frys (hvis det skal med)

11 Sørg gerne for afdækning i din nye bolig, så vi ikke slæber snavs ind.. Bjørn I behøver ikke at tømme jeres fryser før til sidste sekund, så flytter vi det med over i den nye bolig. Beboer - afdækning af boligen er det blot gangen. Bjørn - ja, der kan have være et regnskyl så vi ikke slæber mudder med ind. Flyttekasser og pakkemateriale Bestilles på tlf Leveres inden for et interval på 4 timer på udvalgte dage 8-12 eller Afhentning bestilles ligeledes på tlf og afhentes i samme intervaller Vælger du at beholde et antal flyttekasser, afregnes de med kr. 25 pr. stk. inkl. moms, enten ved Mobile pay eller kontant. Bjørn- flyttekasserne skal opbevares inde i lejligheden. Allan - det er vigtigt at de ikke stilles på reposer, kældergange el. lignende - ring til Nordic flyt. Bjørn - I må ikke tage flyttekasserne med op fra kælderen. Beboer - hvor tidligt kan man få flyttekasserne. Bjørn - I kan ringe så kommer vi flyttekasserne. Vi kommer med dem og I kvitterer for dem. Handy mand og nedpakning Har du ikke tid eller mulighed for selv at klare nedpakning, eller montering og demontering af gardiner, lamper og billeder, og er du ikke berettiget til betalt hjælp, kan du rekvirere hjælp hos Nordic Flyt Vore teknikere er meget erfarne og hurtige, og med relevante uddannelser Betaling herfor afregnes til Flyttefirmaet, men til ekstra fordelagtige priser, og betaling foretages via mobile pay eller kontant betaling.

12 Pr. time, pr. mand: 362,50 inkl. moms. Eller fast tilbud kontakt os på Bjørn I bestiller når vi kommer og besigtiger. Allan - dem der kan få en handy mand, hvis man selv kan flytte, gør man det, hvis man er ældre kan man få hjælp. Prøv evt. at få hjælp fra familien. Har man brug for hjælp, får man hjælp. Bjørn opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere tages med. Vaskemaskine, opvaskere og tørretumblere Vi afmonterer alle disse enheder ved fraflytningen, og monterer dem igen, til eksisterende lovlige installationer uden omkostning for jer. Der foretages ikke modificeringer, forlængelse af slanger eller montering af T-stykker mm. Kun installation direkte til eksisterende tilslutninger Er der ikke en heldækkende installationsmulighed i tilflytningsboligen, kan dette udføres mod egenbetaling af materialer og arbejdsløn, direkte til os Husk godkendelse/tilladelse på ejendomskontoret først Bjørn angående gulvtæpper vil vi godt ruller dem af og tage dem med, men vi kan ikke stå til ansvar for gulvet der er under gulvtæpperne. Beboer - det er væg til væg tæpper og de ægte tæpper. Hans Henrik - det gælder alle tæpper, da gulvene skal laves. Hans Henrik - man skal kontakte ejendomskontoret i den bolig hvor I flytter til, angående opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine så I får tilladelse til dette før I flytter. Allan - jer det flytter internt, er der kun forbedret til 1 maskine, ønsker man begge dele monteret i boligen, skal man selv afholde omkostningerne til de øvrige.

13 Beboer - bolig type 8, der bliver der lavet plads i skabet i gangen, så man kan få vaskemaskinen installeret. Allan - el, vand og afløb skal færdiggøres, elinstallationen skal tilsluttes m.m. det skal man selv betale. Beboer - gælder det også for 5 boligerne. Allan - det gælder i alle boligerne, at der kun er forberedt til en maskine Beboer - i min spisestue er der fodpaneler, de er ikke ens, nogle er brune nogle hvide, hvad med dem? Allan - når du vender tilbage er alle hvide. Beboer - da vi fik gjort stuen større, sidder panelerne ikke fast. Allan - lad os se på det, det kan være vi kan få dem fastgjort. Beboer - panelerne skal de gøres rene. Allan - kun hvis der sidder klatter på. I den proces bliver de mange gange beskidte. Beboer - gælder det også nikotingule vægge Allan - de bliver malet inden du flytter tilbage. Allan - husk hvis I flytter internt, hæv det 10 cm. fra kældergulvet, hvis der skulle ske f.eks. rørspringning. Det gælder også når I flytter tilbage. Kælderrums flytningen Kælderrum Flyttes jf. varslingsbrev, juli. Du SKAL være til stede ved tømning af rum, og skal i samme ombæring underskrive lagerbeviset Kasser vil være til rådighed i kælderen, fra 1 juli. Vi efterfylder efter behov Husk at DU SELV hæfter for antal leverede kasser, så brug dem med omtanke Kasser fra kælderen må ikke bruges i lejligheder, da der så ikke kan holdes kontrol med antal.. Dette vil medføre unødvendige omkostninger for afdelingen Bjørn det er en 6,8 m3 container, så kommer der 14 lange skruer i. Husk ikke at sætte julepynten ind i containere, det er stordrift, så husk alt

14 I skal bruge i genhusningsperioden, at tage det med til genhusningsboligen. Der kan stå ca. 120 kasser i containerne. Reklamationer og mangler Det kan ikke undgås, at der fra tid til anden opstår skader i forbindelse med flytningen. For at sikre hurtig skadebehandling, bedes følgende efterlevet: Skader skal meldes senest 14 dage efter flytningen til flyttefirmaet Vi sender altid en skadekonsulent ud og tale med jer. Skader behandles af Codan Forsikring, og vi er underlagt alle alm. Forsikringsregler, hvilket indebærer at det er Taksator som fastsætter erstatninger og udbedringer og ikke Flyttefirmaet. Mangler skal anmeldes til flyttefirmaet straks ved konstatering For at lette behandlingen, bedes du have evt. kvitteringer og billeder klar ved anmeldelse. I får en kvittering med navn på og hvornår I er flyttet, så I har den som dokumentation. Beboer - når man selv sørger for genhusning, ser man det først efter om 1 år. Bjørn - når du har fået dit indbo tilbage. Beboer - skal vi betale for kasserne. Bjørn - vi leverer ikke flyttekasser, hvis du selv genhuser. Beboer - jeg skal have det opbevaret. Bjørn - ja, det er de samme regler, selvom du beholder dem 1 år. Hans Henrik I får ikke lov til at flytte selv.. Det er en meget nøje logistikplan der er lagt, så alt skal gå op i en højere enhed, så vi kan ikke have nogle der selv flytter rundt. Man kan heller ikke få penge, flytningen skal ske af Nordic Flyt.

15 Beboer - jeg har nøglen den 28. juli hvor jeg har ferie, flyttefirmaet kommer den 1. august, jeg skal flytte over i blokken her. Nanna - der er en ret stram tidsplan i forhold til flytning, vi flytter mere eller mindre en 1. etage hver dag. hvis I har nogle planter el. lignende er det helt fint, men ikke de store ting, det forstyrrer flyttefolkene. Hans Henrik - det er gået forrygende godt, jeg er meget forbavset over hvor godt det er gået. Tak Tak for jeres tid og tak for den tillid der er vist os til denne store og meget spændende opgave. Vi ser frem til at flytte jer hjem i Danmarks flotteste højhus Flytteteamet Bjørn I ringer til et af disse numre eller ) Pixibog med information om genhusningsafdelingen (Hans Henrik Barfoed, DAB) Hans Henrik - alle der ikke skal bo her i Sorgenfrivang II har fået en Pixibog, vi har ikke sendt den ud til jer, da I kender forholdene, hvis I ikke er klar over hvilke muligheder der er i genhusningsafdelingen, kig på nettet eller på ejendomskontoret. Beboer - jeg har ikke fået en Pixibog, jeg har selv fundet min egen genhusning. Hans Henrik - er det en Lyngby almennyttige Boligselskabs boligafdeling? Beboer - jeg genhuser selv. Hans Henrik - det er derfor du ikke har fået en Pixibog.

16 9) Indflytning og udlevering af nøgler til genhusningsboligen (Allan Olsson) Når I skal have jeres genhusningsbolig, får I nøgler m.m. udleveret, vi laver en indflytning i jeres bolig, bedømmelse af gulve når I overtager den. I kan ikke forvente, at få en helt istandsat bolig, da der har boet andre før jer. Hans Henrik - gå i dialog med dem der boer der i forvejen, det kan være der hænger persienne, gardiner m.m. I kan overtage. Allan - jer der skal genhuses i 255, der er boligerne helt ny istandsat, I må godt skrue noget op, men pas på gulvene, de har ikke nået at hærde færdige inden I flytter ind. Det tager ca. 3 uger før de er hærdet færdig. Beboer - nu siger I en hærdningsperiode på 3 uger, hvordan flytter vi så ind. Allan - vi kan ikke nå det ellers. Hans Henrik - man kan gå på gulvene uden man ser sine sko på lakken. Allan - hårdheden er ikke optimal før efter 3 uger, lad være med at trække noget over gulvene. Beboer - jeg har gulvtæpper i hele lejligheden. Bjørn - læg evt. lidt gulvtæppe, skåret fra det gulvtæpper I ikke skal have med, og læg det i en bane i gangen til flyttefirmaet. Bjørn - afdækningspap koster under kr. 100 i Harald Nyborg. Beboer - angående nøgler hvis man ikke kan nå at afhente dem i arbejdstiden. Er der ikke onsdagsåben. Allan se kontortid. Alt skal ske i dagtimerne.

17 10) Midlertidig postadresse og boligstøtte (Hans Henrik Barfoed, DAB) Hans Henrik - det er meget vigtigt at melde flytning til postvæsnet men ikke til folkeregisteret, kun hvis I fraflytter, eller genhuser jer selv langt væk. Beboer - det kan ikke være rigtigt. Vi genhuser os selv i Nordjylland, vi bor i Lyngby-Taarbæk. Hans Henrik - det undersøger vi. Det til postvæsenet er gældende 6 måneder, I skal give besked igen når de 6 måneder er gået. I kan få problemer med boligstøtte som I evt. får, det er det vi gerne vil undgå. Efterskrift: Post og adresseændring hvis du skal have ny bolig efter renoveringen Hvis du skal tilbage til en anden bolig end din nuværende, skal du melde permanent flytning til både Post Danmark, forsikringsselskabet og folkeregisteret. Post og adresseændring hvis du skal tilbage til samme bolig Hvis du skal tilbage til præcis samme bolig, skal du melde midlertidig adresseændring til Post Danmark og til dit forsikringsselskab, men ikke til folkeregisteret. En midlertidig adresseændring af din postadresse gælder i højst 6 måneder. Det er en regel Post Danmark har, som vi desværre ikke kan ændre på. Det betyder, at du skal huske at registrere din midlertidige adresse igen to til tre uger før, de første 6 måneder er gået, hvis du skal være genhuset i længere tid. Hvis du er i tvivl om hvad du skal gøre, så ring ind til DAB på og få vejledning. Indskud til en ny bolig i Sorgenfrivang II Indskud fra nuværende bolig i Sorgenfrivang II kan overføres til ny permanent bolig i samme afdeling uden at den pågældende beboere skal betale en eventuel indskudsdifference.

18 Indskud i ny bolig i selskabet Indskuddet fra nuværende bolig kan overføres til boligen i ny afdeling i boligselskabet. Der vil i den forbindelse blive set bort fra en eventuel difference i forhold til indskuddets størrelse i de to afdelinger. Vedtaget af selskabsbestyrelsens møde den 30. marts ) Egen forsikring og flytteforsikring (Hans Henrik Barfoed, DAB og Nordic Flyt) Hans Henrik - det er vigtigt at melde flytning til jeres eget forsikringsselskab, de har krav på at vide hvor det indbo I har forsikret er og i hvor lang en periode. Det er jeres forsikring der dækker mens det er opmagasineret. Husk at gøre det i tide, hvis genhusningen trækker ud, så huske at melde det til forsikringen. Beboer - i tilfælde af hvis man skal have opmagasineret sine ting. Bjørn. det bliver placeret på adressen Agerstedvej i Rønnede. Adressen står også på lagerbeviset. Beboer - hvad nu med vores internet, hvornår skal vi melde flytning om det. Kan vi gøre det nu. Vi skal flytte her i huset. Allan - hvis I har Parknet i dag, skal I kontakte Parknet, hvis I ikke har Parknet, kan I få sat jeres internet i parkering indtil i flytter tilbage. Hvis der er internet i den afdeling I flytter over i, så kontakt den udbyder. Ring til Parknet og få dem til at åbne den forbindelse I har i boligen hvor I flytter hen. Hans Henrik - I er velkommen til at deltage på de beboermøder i de afdelinger I bliver genhuset i. I kan ikke deltage i afstemningerne, I kan deltage i de klubber og arrangementer der er. Det er fordi i bevarer de beboerdemokratiske rettigheder her i Sorgenfrivang II, I bliver inviteret til møderne her i afdelingen mens I er genhuset. Beboer - hvordan får vi de informationer. Hans Henrik - de bliver sendt til jer der er genhuset rundt omkring i landet. Det kan blive lidt forsinket på grundt af Postvæsnet skal ændre jeres adresse til genhusningsadressen.

19 12) Hjemmesiden i Sorgenfrivang II i genhusningsperioden (Allan Olsson) Allan - alle relevante fælles informationer bliver lagt op på hjemmesiden. Posten har vi oplevet af svingende karakter, vi oplever at posten ikke kommer frem til tiden. Er der noget, så ring til os på kontoret, så kan vi evt. sende det til jer på en . Vi prøver at opdatere hjemmesiden jævnligt. 13) Tilbageflytning til Sorgenfrivang II (Hans Henrik Barfoed, DAB) Vi vil ikke sige noget om det i dag, jeg er ret sikkert på at I er orienteret om fraflytningen, det skal nok gå rigtigt godt. I bliver inviteret til et møde om tilbageflytningen når tiden nærmer sig. Beboer - vi bliver tilbud en varig bolig. Vi kommer ikke tilbage. Vi har lavet et tilvalg til køkken. Har vi mulighed for at vælge nogle tilvalg. Hans Henrik - nej, I må leve med de tilvalg der er. Beboer - kan man hjælpe den beboer hvad man har valgt. Allan - man kommer ned på ejendomskontoret, nogle af tilvalg er lige lavet til nogle af de andre lejligheder. Det kan også være et standard valg. Beboer - kommer der en gennemgang af boligen, der var nogle gymnastikredskaber monteret. Allan - tag den ned ved fraflytning. Beboer - man skal flytte den dato, så skal man hente nøgler den dag. Allan - vi prøver at I kan få nøglerne dagen før. Jeg vil ikke love noget, vi bestræber os på dagen før, men kontakt os, så vi kan oplyse datoen. Beboer - hvis man skal ind i 255, hvornår skal man skrive kontrakt med den lejlighed. Allan - spørg pigerne fra Lyngbykontoret. Allan - hvis der opstår spørgsmål ring eller kom forbi Lone eller Bettina på kontoret. Med venlig hilsen LAB selskabsbestyrelsen, styregruppen, afdelingsbestyrelsen og DAB

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00

Informationsmøde. selskabslokalerne. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Kære beboere i Sorgenfrivang II I inviteres hermed til Informationsmøde i selskabslokalerne Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 Mødet handler om helhedsplanen/renoveringsprojektet, der efter planen påbegyndes

Læs mere

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan

GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AFDELING 06 VESTERPORT GENHUSNING Realisering af fysisk Helhedsplan AAB Horsens, Vesterport, Afdeling 06 Andreas Flensborgsgade, Kongensgade, Løvenørnsgade GENHUSNING På et ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

GENHUSNING. Her kan du læse om genhusning og muligheder under et genhusningsforløb Folderen er vejledende, og skal anses for generel information.

GENHUSNING. Her kan du læse om genhusning og muligheder under et genhusningsforløb Folderen er vejledende, og skal anses for generel information. GENHUSNING Her kan du læse om genhusning og muligheder under et genhusningsforløb Folderen er vejledende, og skal anses for generel information. Individuelle spørgsmål om en konkret situation i forbindelse

Læs mere

MIDLERTIDIG GENHUSNING

MIDLERTIDIG GENHUSNING Information om MIDLERTIDIG GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19. november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig.

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig. Genhusningspjece DAB mrk. ASG-2014-10599 1706 AKB/KFC Dato November 2016 1706 Kære Beboere i Sorgenfrivang II Sorgenfrivang II er i gang med en omfattende renovering som betyder, at samtlige beboere skal

Læs mere

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12

GENHUSNING AFDELING 801 RØDKÆRSBRO AFDELING 801. Østervang 10-32 Østerled 4-12 AFDELING 801 RØDKÆRSBRO GENHUSNING AFDELING 801 Østervang 10-32 Østerled 4-12 GENHUSNING På et afstemmende beboermøde den 25. oktober 2011 er det besluttet at renovere boligerne i afdeling 801, Østervang

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058 Referat Dato 11. maj 2017 Informationsmøde for beboerne i opgang 255 Mandag den 12. juni 2017 kl. 19.00 i selskabslokalerne Teamleder

Læs mere

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget

Indhold. Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget Spørgsmål / svar vedr. renovering på Dianavænget I forbindelse med informationsmødet den 29. september 2015 og genhusningsmødet den 7. oktober 2015, er der blevet stillet en række spørgsmål som er blevet

Læs mere

GENHUSNING I GÅRDHUSENE

GENHUSNING I GÅRDHUSENE Renoveringen af ALBERTSLUND VEST 3. udgave September 2016 GENHUSNING I GÅRDHUSENE Genhusning Indhold Beboerne i afdeling VA Vest Gårdhuse har på et beboermøde besluttet, at gårdhusene i Albertslund Vest

Læs mere

GENHUSNING I GÅRDHUSENE

GENHUSNING I GÅRDHUSENE Renoveringen af ALBERTSLUND VEST 1. udgave August 2018 GENHUSNING I GÅRDHUSENE Genhusning Indhold Beboerne i afdeling AB Vest Gårdhuse har på et beboermøde besluttet, at gårdhusene i Albertslund Vest skal

Læs mere

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig.

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig. DAB mrk. ASG-2014-10599 0203 AKB Dato 16. marts 2016 0203 / Lejer Genhusningspjece Kære Beboere i Korngården Korngården er i gang med en omfattende renovering som betyder, at samtlige beboere skal genhuses.

Læs mere

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info

afdeling Trige Parkvej Genhusning praktiske info Ny afdeling 20 Trige Parkvej Genhusning praktiske info Kære beboer I denne folder kan I læse om jeres muligheder og rettigheder i renoveringsfasen. Folderen er tænkt som en hjælp, når du skal udfylde det

Læs mere

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning

Vejledning og guide. Renovering/Genhusning Vejledning og guide Renovering/Genhusning Indholdsfortegnelse Introduktion til genhusning Spørgsmål til genhusning Genhusningsboligen Opbevaring, tæpper og målere Husleje, forbrug m.m. Paraboler, husdyr

Læs mere

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej

Informationsfolder om GENHUSNING. Afd. 7: Solsortevej/Rylevej Informationsfolder om GENHUSNING Afd. 7: Solsortevej/Rylevej December 2013 Genhusning Midlertidig eller permanent flytning ifm. renovering Hvis I stemmer ja på det afstemmende beboermøde den 12. december

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Referat af DAB mrk. PRJ-2011-00058 Dato 31. oktober 2016 Informationsmøde for beboerne i opgang 259 Torsdag den 27. oktober 2016 kl. 19.00 i selskabslokalerne

Læs mere

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig.

Hvor stor en bolig kan jeg få? Du vil som udgangspunkt blive tilbudt en bolig i ca. samme størrelse som din nuværende bolig. Spørgsmål og svar vedr. genhusning Genhusning generelt Hvad er genhusning? Genhusning, midlertidig eller permanent, sker i forbindelse med store og gennemgribende renoveringer i en boligafdeling. Ved midlertidig

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Maj 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg besked,

Læs mere

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar

Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Renoveringssag Poul La Cours Vej FAQ Ofte stillede spørgsmål og svar Vi bliver ofte mødt af beboerne i afdelingen med mange forskellige, og meget relevante, spørgsmål i forbindelse med renoveringssagen

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du hen? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Korskærparken 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvis din lejlighed skal renoveres Du får betalt

Læs mere

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig.

En genhusning er en stor omvæltning og det er derfor vigtigt, at du føler der bliver taget hånd om dig. DAB mrk. ASG-2015-10931 2314 MHJ/KFC Dato Oktober 2018 Genhusningspjece Kære Beboere i Islevtoften II Islevtoften II står over for en omfattende renovering som betyder, at samtlige beboere skal genhuses.

Læs mere

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Genhusning praktiske info

NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget. Genhusning praktiske info NY afdeling 21 Rydevænget & Fjældevænget Genhusning praktiske info Kære beboer Denne folder er til jer, som skal genhuses i forbindelse med renoveringen af afd. 21. Her kan I læse om jeres muligheder

Læs mere

Genhusning. - Guide til procedurer og retningslinjer (Revideret 2015) Side 1 af 12

Genhusning. - Guide til procedurer og retningslinjer (Revideret 2015) Side 1 af 12 Genhusning - Guide til procedurer og retningslinjer (Revideret 2015) Side 1 af 12 Opstart af genhusning: Genhusningsprocessen starter med en individuel samtale med en genhusningskoordinator om: Dine ønsker

Læs mere

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision B Den 02. oktober / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H G K

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Brøndby 2007 v/ Formand: Freddy Rasmussen 1 Opsigelsen - 3 måneders

Læs mere

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade

Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Genhusning Afdeling 35 Hammelodden/Teglværksgade Dagsorden Hvem skal genhuses? Hvornår skal du genhuses? Hvor længe skal du være genhuset? Hvem hjælper dig med din genhusning? Permanent eller midlertidig

Læs mere

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7

GENHUSNING. Information om genhusning af beboere i afdeling 7 GENHUSNING Information om genhusning af beboere i afdeling 7 BoligKorsør marts 2013 INDHOLD Genhusningspjecen...1 Hvad betyder genhusning?...3 Muligheder for genhusning...5 Udgifter i forbindelse med flytningen...10

Læs mere

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD

GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD GENHUSNINGSFOLDER December 2011 1. udgave, december 2015 GENHUSNING GÅRDHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdeling AB Syd Gårdhuse har på en urafstemning besluttet, at gårdhusene i Albertslund

Læs mere

Information om PERMANENT GENHUSNING. for beboere i Møllevangen

Information om PERMANENT GENHUSNING. for beboere i Møllevangen Information om PERMANENT GENHUSNING for beboere i Møllevangen RENOVERING OG GENHUSNING Kære beboer, På et besluttende beboermøde den 19 november 2012 blev det vedtaget at renovere boligerne i Møllevangen.

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Så vi håber du kan få svar på nogle af dine spørgsmål her. Skal du genhuses

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd.

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september Henning Smiths Vej / Poul Buås Vej Himmerland afd. Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Revision A Den 1. september 17 / Himmerland afd. 03 2 Adresser og lejligheder 3 Rækkefølgeplan Der tages forbehold for ændringer B A C E D F I H

Læs mere

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning

Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Telefon 76 22 12 00 Mail: post@boligfa.dk Hjemmeside: www.boligfa.dk 1 Hvor skal

Læs mere

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1

Renovering af Løget By - Løget Høj 45. 23-09-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 45 1 Renovering af Løget By - Løget Høj 45 1 Arbejder på Løget Høj 45, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader Boligen - køkken og bad - Alle badeværelser renoveres - Alle

Læs mere

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING

PRAKTISK INFO OM GENHUSNING PRAKTISK INFO OM GENHUSNING Oktober 2014 Kære beboere på Gl. Skolevej Hvor var det dejligt at se, at så mange af jer beboere kunne afse en mandag aften til orienteringsmødet om den kommende og nødvendige

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven 27. august 2015 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo?

Gem denne information! Hvor skal du bo? Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 Indholdsfortegnelse Hvor skal du bo, når din bolig skal.... 3 Tryghedspakken og spørgeskemaet 3 Boligstøtte og

Læs mere

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej

Genhusning. Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Genhusning Anders Larsensvej, Kapellanvej, Sejerøvej Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Genhusning som boligselskabet arrangerer...3 Flyttesyn, indskud og anciennitet...5 Dine rettigheder...6

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1

Velkommen til etapemøde! 17-12-2014 ETAGERÆKKEHUSENE AFD.41 Løget Høj 47 & 51 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Løget Høj 47 & 51, afd. 41! Facader - Rækkehusene får nye vinduer - Rækkehusene får nye facader - Rækkehusene får nye overdækninger mod haven Boligen - køkken og

Læs mere

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne

Informationsmødet. afholdt. Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00. selskabslokalerne Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Kære beboere Hermed fremsendes referat fra: Informationsmødet afholdt Mandag den 5. maj 2014 kl. 19.00 i selskabslokalerne Mødet handlede om helhedsplanen/renoveringsprojektet,

Læs mere

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården

Genhusning. Information om genhusning i Margrethegården Genhusning Information om genhusning i Margrethegården Indhold Indhold...2 Hvad betyder genhusning?...3 Midlertidig genhusning eller fraflytning?...4 Udgifter i forbindelse med genhusningen...7 Flyttesyn,

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING

PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING PRAKTISK INFO OM TILBAGEFLYTNING Januar 2017 Kære kommende beboere på Gl. Skolevej Med henvisning til vores afdelingsinformation nr. 05 af den 20. december 2016 følger her lidt praktisk information omkring

Læs mere

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken

Genhusning. Vejledning om genhusning i Skoleparken Genhusning Vejledning om genhusning i Skoleparken 11-12-2013 Indhold Genhusning hvad betyder det... 2 De fleste skal ikke genhuses... 2 Varig genhusning... 2 Skal jeg genhuses varigt?... 2 Bliver jeg hørt?...

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Genhusning Humlevænget Slides fra møderne 12, 22 og 23. januar Slides er opdateret ud fra spørgsmål ver. 3

Genhusning Humlevænget Slides fra møderne 12, 22 og 23. januar Slides er opdateret ud fra spørgsmål ver. 3 . Genhusning Humlevænget Slides fra møderne 12, 22 og 23. januar 2019 Slides er opdateret ud fra spørgsmål ver. 3 Genhusningsteamet Tina Willer Konsulent Trine Trampe Konsulent Diana Milling Koordinator

Læs mere

Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål:

Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: F A Q Svar på ofte stillede spørgsmål. Renovering af Dammene s boliger er godt i gang. Vi har oplistet nogle spørgsmål / problemer, som vi håber, vil give svar på mange spørgsmål: Hvordan får jeg den bedste

Læs mere

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer

Når du flytter. 1. Boligen skal tømmes og rengøres. Kære beboer Når du flytter Når du flytter Kære beboer Du har nu valgt at fraflytte din bolig i Baldersbo. I den forbindelse ønsker vi at sikre dig en så problemfri fraflytning som mulig. Når du læser denne brochure,

Læs mere

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om

Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om Gem denne information! Hvor skal du bo? Praktiske oplysninger om flytning og genhusning 1 2 Indholdsfortegnelse Tryghedspakken og spørgeskemaet 4 Hvor skal du bo, når din lejlighed skal... 5 Hvis din bolig

Læs mere

Folder om genhusning & flytning

Folder om genhusning & flytning Folder om genhusning & flytning Ryhaven September 2016 Kære beboer Renoveringen i Ryhaven er ved at tage form og det betyder, at du ikke kan bo i dit hus i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses

Læs mere

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget

Klerkegården. Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Klerkegården Det skal du vide om udskiftning af varmeanlægget Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Arbejdet udføres i to omgange Side 4 Reparationer udføres bedst muligt Side 5 Her kan du stille

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 5. udgave, august 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning Januar 2017 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Tidsplanen i en byggesag vil altid rykke. Der skal derfor tages forbehold for ændringer i tidsplanen.

Tidsplanen i en byggesag vil altid rykke. Der skal derfor tages forbehold for ændringer i tidsplanen. Genhusningspjece Kære Beboere i Blok O Sandbyvej 38-48 Renoveringen i din blok er så småt gået i gang. Alle boliger i afdelingen står over for en omfattende renovering, som betyder, at I alle skal genhuses.

Læs mere

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56

GENHUSNING. Af beboerne i Søndergade 42-56 GENHUSNING Af beboerne i Søndergade 42-56 Hvornår genhuses man? Renoveringen indebærer, at ejendommen ikke er beboelig i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses i en anden bolig. Der gives varsel

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 4. udgave, marts 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken

Genhusning. Æblehaven og Rønnebærparken Genhusning Æblehaven og Rønnebærparken Hvis du har spørgsmål, kan du stille det på bosj.dk/reno-æble-rønne. Her vil vi også løbende samle spørgsmål og svar. Indhold Indhold... 2 Hvad betyder genhusning?...

Læs mere

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1

Renovering af Længehusene LÆNGEHUSENE AFD.42 1 Renovering af Længehusene 1 Forberedende arbejder i området Inden renoveringen må forventes følgende arbejder i området og omkring husene: Byggeledelse, entreprenør og AAB vil inspicere om alt er ryddet

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 3. udgave, februar 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Den 25. juni Søheltekvarteret Himmerland afd

Se spørgsmål og svar vedr. genhusning bagerst i hæftet. Den 25. juni Søheltekvarteret Himmerland afd Se spørgsmål og svar vedr. genhning bagerst i hæftet. Den 5. juni 0 Søheltekvarteret Himmerland afd. - 1 - Indhold Rækkefølgeplan... Tidsplan - genhning... 5 Hlejer... Adresser - Lejligheder afdeling...

Læs mere

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang.

Afd. 9 Munkebjergparken. Så er renoveringerne i fuld gang. Så er renoveringerne i fuld gang. Først lidt billeder og fortælling. Afd. 9 Munkebjergparken Bramstrupvej NYE ADRESSER Bramstrupvej 7 A, st. Bramstrupvej 9 A, St. Bramstrupvej 11 A, st. Bramstrupvej

Læs mere

Når du flytter ind i din nye bolig.

Når du flytter ind i din nye bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter ind i din nye bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ind i din nye bolig? Indholdsfortegnelse Velkommen

Læs mere

Retningslinjer for genhusning

Retningslinjer for genhusning Retningslinjer for genhusning Hvem skal genhuses? Hvem der skal genhuses, afhænger af hvad der skal laves i den enkelte bolig Nogle beboere skal ikke genhuses, men kan blive boende i boligen mens der renoveres

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017 Ravnkildevej Himmerland afd. 50 Revision D Den 23. maj 2017 2 Index Ravnkildevej Rækkefølgeplan...04 Ravnkildevej Tidsplan...05 Ravnkildevej Huslejer...06 Ravnkildevej Gårdhavehuse Placering... 07 Ravnkildevej

Læs mere

Rheumpark. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6

Rheumpark. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Rheumpark Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 2 og 6 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhusene

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Vi larmer og støver. - Information om byggeriet - Afdeling 6 - Frejaparken 2-36

Vi larmer og støver. - Information om byggeriet - Afdeling 6 - Frejaparken 2-36 Vi larmer og støver - Information om byggeriet - Afdeling 6 - Frejaparken 2-36 Denne folder henvender sig til beboere i Vivabolig Afd. 6 - Frejaparken 2-36, 9000 Aalborg Folderen er udgivet af Vivabolig

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 26. marts 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen

Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen . Ellebo Blokmøde Blok 3, d. 30.maj 2016 v/ Finn Larsen Dagsorden Byggeproces og genhusning Genhusningsmuligheder Genhusningsvilkår Boligerne i Ellebo Spørgsmål . Byggeproces og genhusning Byggeperiode

Læs mere

Når du flytter fra din bolig.

Når du flytter fra din bolig. Lyngby-Taarbæk kommune Ejendomskontoret Når du flytter fra din bolig. Hvordan skal du forholde dig og hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig? Indholdsfortegnelse Opsigelse af din

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning

Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Oftest stillede spørgsmål i forbindelse med genhusning Du har sikkert en hel del spørgsmål i forbindelse med din genhusning? Her får du nogle af svarene! Inden genhusningen modtager du et spørgeskema fra

Læs mere

Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan

Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Afd. 4 Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej, Aalborg Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Generel

Læs mere

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.

Bytte Bolig. Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig. Bytte Bolig Hvordan kan du bytte bolig? Og hvordan får du overblik over alle reglerne og de praktiske ting, når du vil bytte? www.dabbolig.dk SIDE 1 af 6 sider Bytte bolig - hvordan er reglerne? Hvorfor

Læs mere

ENGPARKEN GENHUSNING FRA A TIL Å. Læs inde i bladet

ENGPARKEN GENHUSNING FRA A TIL Å. Læs inde i bladet ENGPARKEN Information om genhusning til beboere på Abildgårdsvej 21-29 og 42-48 November 2015 GENHUSNING FRA A TIL Å I forbindelse med den omfattende renovering og modernisering af Afdeling 7, Engparken,

Læs mere

PERMANENT GENHUSNING

PERMANENT GENHUSNING RENOVERING og UDVIKLING af MJØLNERPARKEN PERMANENT GENHUSNING 2019 #1 HVAD ER PERMANENT GENHUSNING... side 2 SKRIV DIG OP... side 2 HVAD SKER DER MED DIN BOLIG?... side 3 SÅDAN GØR DU, NÅR DU SKAL FLYTTE...

Læs mere

Genhusningsprocedurer. Betty Nansens Alle

Genhusningsprocedurer. Betty Nansens Alle Genhusningsprocedurer Betty Nansens Alle Hvem er jeg? Trine Trampe 40 år Uddannet Cand.comm. fra RUC med pædagogik som andet fag. Ansat i KAB 1. juli 2012 Genhusning af Birkhøjterrasserne PCB Genhusning

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab ønsker med denne folder at give svar på en lang række af de spørgsmål, som du naturligt har til din genhusning.

Fyns almennyttige Boligselskab ønsker med denne folder at give svar på en lang række af de spørgsmål, som du naturligt har til din genhusning. Genhusningspjece Fyns almennyttige Boligselskab ønsker med denne folder at give svar på en lang række af de spørgsmål, som du naturligt har til din genhusning. Du vil kunne læse om genhusning og dine rettigheder

Læs mere

Post af betydning -rigtigt meget om HP4

Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Post af betydning -rigtigt meget om HP4 Sommeren er over os, og vi vil lige minde om husordenen, der siger, at der skal være ro i gården kl. 21 og i sommer ferien kl. 22. Og husk, at selv om du har ferie,

Læs mere

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42

Velkommen til infomøde 19 03 2013 BLOKKENE AFD.42 Velkommen til infomøde Velkommen til infomøde Program Velkomst ved formand for afdelingsbestyrelsen Henrik Pedersen Generel information om renoveringen af Løget By; hvad og hvor Forventede tidsplaner Generel

Læs mere

Spørgsmål og svar om genhusning

Spørgsmål og svar om genhusning februar 2016 Spørgsmål og svar om genhusning Tryk på spørgsmålet, så kommer du til svaret Hvem skal genhuses?... 2 Hvem beslutter, om jeg skal genhuses midlertidigt eller permanent?... 3 Hvornår får jeg

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan

Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Lille Tingbakke, Vodskov, afd. 6 Boligselskabet Limfjorden Generel information om genhusning i forbindelse med helhedsplan Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk I denne

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II

Afdelingsbestyrelsen Sorgenfrivang II Jens Erik Basballe Esben Knudsen Birgit Borre Henrik Hansen Birthe Rasmussen Torben Andersen Allan Olsson Michael Tang Pedersen Kim Vesselgaard Preben Mac 13. april 2017 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012 Beboerinformation - Riddersborgparken Afdelingsmødet den 6. september 2012 Riddersborgparken taber 3,2 millioner kroner om året For mange boliger på Lolland, men der er venteliste til Riddersborgpar- kens

Læs mere

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab

Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Sorgenfrivang II Lyngby almennyttige Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde tirsdag den 18. november 2014, kl. 19.00 i selskabslokalerne 56 lejemål var repræsenteret. Formand Preben Mac bød velkommen

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen

Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Genhusning Generel information Renovering af Østparken afd. 5 Odinsgade, Havrevangen og Bygholmen Vivabolig Vesterbro 23 9000 Aalborg tlf. 9630 9460 mail@viva-bolig.dk Genhusning - renovering af Østparken

Læs mere

FOLDER OM GENHUSNING. Marts 2013 2. Udgave. Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk

FOLDER OM GENHUSNING. Marts 2013 2. Udgave. Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk FOLDER OM GENHUSNING Marts 2013 2. Udgave Holbæk Boligselskab Følg renoveringsprocessen på www.ladegaardsparken.dk INDHOLDSFORTEGNELSE FOLDER OM GENHUSNING HVORFOR GENHUSES? HVORNÅR GENHUSES? HVOR BLIVER

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50

SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 SPØRGSMÅL OG SVAR: GENHUSNING I FORBINDELSE MED RENOVERING I AAB AFDELING 50 Kære beboer i AAB afdeling 50 På de følgende sider har vi samlet spørgsmål og svar omkring genhusning i forbindelse med den

Læs mere

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2

PAB Afd. 8. Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 PAB Afd. 8 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Nedrivning af højhusene i Albjergparken 1 og Tranumparken 2 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med

Læs mere

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1

T13. Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 T13 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Nedrivning af højhuset Tranumparken 1 Som I ved, har vi længe forsøgt at finde en løsning på at komme af med PCB-forureningen i højhuset Tranumparken 1. Som I

Læs mere

Nørrevang. Informationsmøde torsdag 8. januar 2015

Nørrevang. Informationsmøde torsdag 8. januar 2015 Nørrevang Informationsmøde torsdag 8. januar 2015 Nørrevang - genhusning Kurt Rytter Kundechef KAB Finn Larsen - Udlejningschef KAB Peter Rørbye Driftschef KAB Louise Østvand Genhusningskoordinator KAB

Læs mere

SORGENFRIVANG I Side 26 af 33 Lyngby almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig!

SORGENFRIVANG I Side 26 af 33 Lyngby almennyttige Boligselskab RÅDERET. Hvis du vil ændre din bolig! SORGENFRIVANG I Side 26 af 33 RÅDERET Hvis du vil ændre din bolig! SORGENFRIVANG I Side 27 af 33 Råderet Tilpas din bolig til dine behov! Du har gode muligheder for at ændre din bolig, så den passer til

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN. Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål

MUNKEBJERGPARKEN. Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål Information vedrørende planen og genhusning: Hvad skal der ske nu og de næste måneder. Spørgsmål HVOR STARTER VI RENOVERINGEN: Vi er i gang med at analysere og tage stilling til hvor vi skal starte renoveringen.

Læs mere

Notat. Håndtering af genhusning i forbindelse med ombygning af Avedøre Stationsby Nord. Hvad betyder ombygningen for beboerne i Avedøre Nord

Notat. Håndtering af genhusning i forbindelse med ombygning af Avedøre Stationsby Nord. Hvad betyder ombygningen for beboerne i Avedøre Nord Notat Til: Forretningsfører Ejendomsleder Byggeprojektleder Kontaktoplysninger Kopi til: Udlejningschef T F Håndtering af genhusning i forbindelse med ombygning af Avedøre Stationsby Nord Dette notat omhandler,

Læs mere