Callcenter WANEK& MYRNER WANEK & MYRNER. Få momen og rabat m årsaftaler. Kontakt til en stærkere beskæftigelsesindsats

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Callcenter WANEK& MYRNER WANEK & MYRNER. Få momen og rabat m årsaftaler. Kontakt til en stærkere beskæftigelsesindsats"

Transkript

1 Callcenter Kommunikation der styrker beskæftigelsen Møde b Kamp ooking agner E-ma il tilla delse r WANEK& Wanek & Myrner - alle rettigheder forbeholdes id Få momen tum og rabat m ed årsaftaler Callcenter Kontakt til en stærkere beskæftigelsesindsats Kommunikation der styrker brænder for at levere nytænkende kommunikationsløsninger, der får endnubeskæftigelsen flere i job og uddannelse.

2 Mødebooking 2 Nye tillægsydelser! SMS-reminders Besøgsskema Salgstræning Vores callcenter booker kvalitetsmøder for landets jobcentre og VEU-centre til meget konkurrencedygtige priser Mødebooking giver de stærkeste resultater. Så enkelt er det. Hver eneste gang det opsøgende arbejde er blevet outsourcet til os, har vores kunder oplevet en ny frihed til at fokusere på deres kernekompetencer. Det giver job- og uddannelsesordrer og stærkere relationer til virksomhederne. Senest har vores booking af møder på kampagnen Luk op for nye jobmuligheder kastet hele jobtilbud / pladser af sig. Og på Rødovres kampagne for rekrutteringsservice er gennemsnitsprisen for en jobordre 650 kr. Kvalitet, kvalitet, kvalitet Vi ved, at det kan have stor værdi at koble bestemte konsulenter med bestemte brancher, ligesom enkelte konsulenter kan have brug for lidt længere tid pr. møde. Vi kan prioritere tilpasningen efter jeres ønsker, for vi ved, at det giver den bedste kvalitet og de bedste resultater. Vores størrelse og fokus på beskæftigelses- og uddannelsesområdet gør også, at vores projektledere hele tiden har hands-on på alle opgaver og kan dreje / justere med kort varsel. Resultatet overstiger vores forventning Som led i vores regionale ungekampagne i 2012 har vi benyttet os af Wanek & Myrners mødebooking med regionens jobcentre. Wanek & Myrner har håndteret mødebookingen meget professionelt, og den grundige forberedelse og dialog med virksomhederne har skabt grobund for jobcentrenes virksomhedsbesøg af høj kvalitet og har dermed forbedret mulighederne for at åbne dørene for flere unge. Faktisk har i gennemsnit hvert virksomhedsbesøg indtil videre kastet en tilkendegivelse om at få en ny ung medarbejder, elev, praktikant mv. af sig. Resultatet overstiger langt vores forventninger. Nikolaj Marker, (tidligere) specialkonsulent. Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland. Priser Illustration af besøgsskema (online og print) Merværdi, merværdi, merværdi Da vi har valgt at fokusere på beskæftigelses- og uddannelsesområdet, kan vi også tilbyde en række supplerende ydelser og services, som alle giver merværdi og stærkere resultater med virksomhedskontakten. Blandt andet forberedelsesskemaer til virksomhederne, besøgsskemaer til konsulenter, guide til det gode virksomhedsbesøg og salgstræning for konsulenter. Kontakt os og hør mere om, hvordan vores callcenter kan understøtte jeres indsats. Vi har fuld gennemsigtighed på vores mødebookingpriser, mængderabatter og servicepakker. Det giver vores kunder komplet bevægelsesfrihed i forhold til at definere opgaveløsningen. Nogle kunder kan nøjes med en generel mødebekræftelse og tager den derfra, mens andre vil have fuldt referat af samtalen, SMS-reminders til virksomhederne og adgang til detaljeret statistik på hele kampagnen.

3 Årsaftaler mødebooking 3 Få mængderabat på møderne og fordel dem på hele året! Stadig flere jobcentre ser årsaftaler på mødebooking som et stærkt redskab til at nå i mål med den lokale strategi for virksomhedskontakten Konceptet på vores årsaftaler er lige så effektivt, som det er enkelt. I fortæller os, hvordan jeres virksomhedsstrategi ser ud, og hvilke målsætninger I har for året, fx: Illustration af forberedelsesskema (sendes til alle ja-tak virksomheder) I tager hånd om de praktiske udfordringer Hvilke grupper af ledige, der har mest brug for nye jobåbninger i virksomheder (fx unge, fleksjobbere, langtidsledige)? Hvilke brancher og virksomhedstyper, I ønsker samarbejde med (fx nytilflyttede, mellemstore, håndværksvirksomheder mv.)? Hvilke kontaktmål I har for konsulenterne (som team eller enkeltvis) på virksomhedskontakten? Så kvitterer vi med udkast til en årsaftale på jeres opsøgende arbejde, hvor vi med detaljerede handle- og tidsplaner sætter mødebookingen i system og sikrer metode og momentum i virksomhedskontakten over hele året. Det lange perspektiv gør det væsentligt nemmere at koordinere for sæsonudsving i de forskellige brancher, så vi får fat i virksomhederne på de helt rigtige tidspunkter, og med det større antal møder kan vi tilbyde store mængderabatter. Da vi udelukkende booker møder på beskæftigelses- og udddannelsesområdet, kan vi starte op med meget kort varsel samt tilbyde en række unikke tillægsprodukter, så I får endnu mere ud af virksomhedskontakten (fx mødeforberedelsesark, besøgsskemaer, guide til det gode virksomhedsbesøg mv.). Kontakt os for en uforpligtende snak om potentialet i en årsaftale for jeres jobcenter. Når I arrangerer et møde med en virksomhed for os, bliver der taget hånd om tingene. Jeg kan godt lide, at I altid sender os en lille tekst om, hvad virksomheden gerne vil vide mere om. Jeres phonere har bl.a. været gode til at fortælle om uddannelsesaftaler, og det kan vi godt mærke, at virksomhederne er positive over for, når vi kommer ud til møderne. Henning Hansen, virksomhedskonsulent. Jobcenter Lolland. Priser Vi har fuld gennemsigtighed på vores møde-bookingpriser, mængderabatter og servicepakker. Det giver vores kunder komplet bevægelsesfrihed i forhold til at definere opgaveløsningen. Nogle kunder kan nøjes med en generel mødebekræftelse og tager den derfra, mens andre vil have fuldt referat af samtalen, SMS-reminders til virksomhederne og adgang til detaljeret statistik på hele kampagnen.

4 Kampagne + mødebooking 4 Bureau og callcenter under samme tag - oplev synergien! Med kombinationen af direct mail kampagne og mødebooking kan I sætte fokus på et specifikt beskæftigelsestilbud og støvsuge markedet for nye åbninger Direct mail kampagner (postudsendelse af informationsmaterialer til udvalgte virksomheder) er både vores ældste og stærkeste disciplin og samtidig grundstenen i de fleste af vores kampagneaktiviteter. Konceptet, som har været en stor succes for mange af vores kunder, består i at kombinere direct mails med mødebooking. Med den kombination kan vi nemlig slå to fluer med ét smæk. Først når vi bredt ud til hele målgruppen - fx alle virksomheder med mere end tre ansatte i kommunen - og herefter følger vi op pr. telefon og støvsuger markedet for konkrete leads og åbninger i virksomhederne via mødebookingen. På den måde får vores kunder både skabt generel opmærksomhed om et specifikt tilbud - fx muligheden for tilskud til voksenlærlinge - og samtidig finder vi alle de virksomheder, der vil mødes om mulighederne for at oprette en lærlingeplads. Kampagne og mødebooking samlet under ét tag Vi klarer processen fra A-Z, da vi både har kreative kommunikationsfolk og callcenter i samme hus. Det sikrer en sammenhæng i strategi og budskab for hele kampagnen - lige fra udvælgelse af virksomhedsemner, over tekst og design af informationsmaterialet til ordlyden i callscriptet. Prøv os og oplev synergien ved at samle opgaverne ét sted. Vi har fået virkelig god respons Vi har fået virkelig god respons fra virksomhederne på baggrund af direct mail-kampagnen. Jeg forventer et resultat, som ligger betydeligt over, hvad vi havde turdet håbe på, hvad angår at skaffe praktikpladser, elevpladser, løntilskud, ordinær ansættelse mv. til unge. Desuden giver kampagnen et øget kendskab og synlighed af jobcentrene blandt virksomhederne samt et endnu bedre samarbejde. Bl.a. tror jeg også, at det har haft en positiv effekt, at introduktionsbrevet var godkendt og underskrevet af den lokale borgmester. Jesper Switzer Møller, (tidligere) arbejdsmarkedskonsulent. Jobcenter Ringsted. Professionalisme kendetegner jer bedst Professionalisme er det ord, der kendetegner jer bedst. Jeres indsats giver os mulighed for at komme ud og fortælle om mulighederne for samarbejde, forventningsafstemme et kommende match mellem en kandidat og en virksomhed, støtteordninger og øvrige nye tiltag. Martin Holtoug, erhvervskonsulent. Unge Centret i Køge. I åbner døren til virksomhederne Når I booker møder for os, står jeres phonere for den første kontakt til virksomhederne, og det er I rigtigt gode til. I bryder isen, så det er lettere for os at tage den efterfølgende dialog. Ser man på antallet af møder, I får aftalt for os, må man sige, at I gør det rigtig godt! Henning Thomsen, udviklingskonsulent. Jobcenter Vallensbæk.

5 tilladelser 5 9 jobcentre udnytter allerede potentialet i marketing Med tilladelser kan I kommunikere nemt og effektivt med alle jeres virksomhedskontakter - på én gang! Vi har stor erfaring med at indhente tilladelser, som kan bruges til at udsende nyhedsbreve eller andet digitalt informationsmateriale. Og med vores nye marketingsystem EasyMail (se separat produktark) kan vi tilbyde at opbygge mailinglisten direkte i systemet, så det hele står køreklart i løbet af ganske få uger. På den måde får I hurtigt adgang til at bearbejde jeres virksomhedskontakter med digital information om jeres tilbud og services. tilladelserne sikrer også, at alle modtagere på forhånd har tilkendegivet interesse i jeres ydelser, og derfor er det en meget effektiv kommunikationsform, hvor I udelukkende rammer positive respondenter. Inden vi går i gang med at indhente tilladelserne, definerer vi sammen bruttomålgruppen (fx alle private virksomheder i kommunen), og I får ringelisten til gennemsyn, så vi sikrer, at vi henter de tilladelser, der er vigtigst for jer. Vores primære kommunikationskanal Jobcenter Københavns Virksomhedsservice bruger nyhedsbrevet som vores primære kommunikationskanal, når vi skal informere vores virksomheder om nye tilbud, eller når vi vil sætte fokus på specielle udfordringer og muligheder på beskæftigelsesområdet. Det sparer os både tid og penge i forhold til traditionelt informationsarbejde. Vi har været glade for at kunne trække på Wanek & Myrner, som ved flere lejligheder har hjulpet os med at udføre kampagner og optimere vores digitale virksomhedskontakt. De er dygtige til at indsamle permissions og udføre kampagner på tværs af medier. Jeg kan varmt anbefale andre jobcentre at bruge Wanek & Myrners særlige ekspertise inden for digitale kampagner. Elisabeth Halsskov, tidl. kommunikationsmedarb. Jobcenter København. EasyMail - se også separat produktark Med vores EasyMail system kommunikerer I ubesværet og direkte med alle jeres virksomheder - på én gang. På den færdige mailingliste samler vi alle relevante informationer om modtagerne, så I kan sortere på listen og fx målrette jeres s i forhold til brancher, virksomhedsstørrelse osv. Mulighederne og potentialet er stort. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med at få udbytte af marketing som kommunikationsform. I kan bruge systemet til at fortælle de gode historier fra jeres lokalområde, til at invitere til arrangementer, eller til at promovere udvalgte jobsøgere - direkte i indbakken hos alle jeres kontakter. Køreklart system fra kr inkl. 12 måneders systemabonnement (op til 500 abonnenter på mailingliste). Ring og få tilsendt produktark.

Undersøgelse af virksomhedernes kendskab til og efterspørgsel på service fra Jobcenter Faaborg-Midtfyn. Virksomhedsundersøgelse 2013

Undersøgelse af virksomhedernes kendskab til og efterspørgsel på service fra Jobcenter Faaborg-Midtfyn. Virksomhedsundersøgelse 2013 Undersøgelse af virksomhedernes kendskab til og efterspørgsel på service fra Jobcenter Faaborg-Midtfyn Virksomhedsundersøgelse 213 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. SAMMENFATNING OG INDSATSMÆSSIGE

Læs mere

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Inspirationskatalog Redaktion: David Graff og Carsten Kjærgaard Fotos: Chili Foto Grafisk tilrettelæggelse:

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

SÆT MÅL OG STYR EFTER DEM

SÆT MÅL OG STYR EFTER DEM SÆT MÅL OG STYR EFTER DEM - OM RESULTATBASERET STYRING I JOBCENTRE > AUGUST 2011 BESKÆFTIGELSESREGION SYDDANMARK 2 DET ER RELATIVT ENKELT AT MÅLE PÅ DE ARBEJDSMARKEDSPARATE HVOR HURTIGT DE KOMMER I JOB,

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015-2020

ROSKILDE KOMMUNE VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015-2020 ROSKILDE KOMMUNE VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015-2020 1 Resumé På baggrund af reformer på beskæftigelsesområdet og behovet for en mere virksomhedsrettet indsats i Jobcenter Roskilde, har forvaltningen, i samarbejde

Læs mere

Strategi for samarbejde med virksomheder

Strategi for samarbejde med virksomheder Strategi for samarbejde med virksomheder Aarhus Kommunes strategi for samarbejde med virksomheder om beskæftigelsesindsatsen Aarhus Kommunes strategi for samarbejde med virksomheder om beskæftigelsesindsatsen

Læs mere

Reform af beskæftigelsesindsatsen - fra ord til handling MÅLRETTET LEDERE I JOBCENTRE OG A-KASSER

Reform af beskæftigelsesindsatsen - fra ord til handling MÅLRETTET LEDERE I JOBCENTRE OG A-KASSER Reform af beskæftigelsesindsatsen - fra ord til handling MÅLRETTET LEDERE I JOBCENTRE OG A-KASSER Forord En ny reform på beskæftigelsesområdet er lige på trapperne. Denne gang drejer det sig om reformen

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi

Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Kommunikationsstrategi Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kommunikationsstrategi 2 KOMMUNIKATIONSSTRATEGI Social-, Børne- og Integrationsministeriet arbejder for at skabe reelle fremskridt for den enkelte borger. Det

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Fra papir til internet. Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder

Fra papir til internet. Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder Fra papir til internet Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder Fra papir til internet Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder Forord Forord Håndværksrådet og Erhvervs- og

Læs mere

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål.

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål. Bilag 1 Side 1 af 13 Kære respondent, Endnu en gang tak for din medvirken i vores kortlægning af danske kommuners brug af sociale medier. Afhængigt af dine svar ventes undersøgelsen at tage maksimalt ti

Læs mere

Vejen til varig beskæftigelse den enkelte i centrum. Reform af beskæftigelsesindsatsen

Vejen til varig beskæftigelse den enkelte i centrum. Reform af beskæftigelsesindsatsen Vejen til varig beskæftigelse den enkelte i centrum Reform af beskæftigelsesindsatsen April 2014 3 Indhold Den arbejdsløse i centrum.............................................................................................................................................

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

jobmuligheder Beskrivelse Varighed Økonomi Målgruppe Akutjob skal minimum varighed. For at opnå jobpræmie skal ansættelsen minimum

jobmuligheder Beskrivelse Varighed Økonomi Målgruppe Akutjob skal minimum varighed. For at opnå jobpræmie skal ansættelsen minimum Luk op for nye jobmuligheder Netop nu er der brug for virksomheder, der kan se potentialet og mulighederne i de mange stærkt motiverede ledige, som hidtil har haft vanskeligt ved at finde de rette jobåbninger.

Læs mere

Akademikernes Centralorganisation

Akademikernes Centralorganisation Akademikernes Centralorganisation Evaluering af Akademikerkampagnen Marts 2011 Appendiks Indholdsfortegnelse 1. SPØRGERAMMER... 3 1.1 SPØRGERAMME FOR VIRKSOMHEDER, DER HAR SAGT NEJ TAK TIL MØDE... 4 1.2

Læs mere

TEMA udgave 2 2008. Perspektiv. Ernst & Young s videnmagasin for den offentlige sektor TEMA udgave

TEMA udgave 2 2008. Perspektiv. Ernst & Young s videnmagasin for den offentlige sektor TEMA udgave TEMA udgave 2 2008 Perspektiv Ernst & Young s videnmagasin for den offentlige sektor TEMA udgave Ansvarshavende Tommy Nørskov Redaktør Niels Henrik Hammerstrøm Redaktion Hans Henrik Lichtenberg, Henrik

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

Vækst på et arbejdsmarked for alle Arbejdsmarkedspolitik i Norddjurs Kommune 2015

Vækst på et arbejdsmarked for alle Arbejdsmarkedspolitik i Norddjurs Kommune 2015 Vækst på et arbejdsmarked for alle Arbejdsmarkedspolitik i Norddjurs Kommune 2015 Norddjurs Kommune Godkendt i kommunalbestyrelsen den 24.02.2015 Indhold Indledning - arbejdsmarkedspolitikkens tilblivelse...

Læs mere

Jobrotation. Brug jobrotation. - få efteruddannet medarbejdere og brug ledige som vikarer. Faktaark - oversigt. Kontakt os

Jobrotation. Brug jobrotation. - få efteruddannet medarbejdere og brug ledige som vikarer. Faktaark - oversigt. Kontakt os 1 Jobrotation Brug jobrotation - få efteruddannet medarbejdere og brug ledige som vikarer Hvem har ikke brug for efteruddannelse? Prøv en gang at se på jeres virksomhed i et uddannelsesperspektiv. Hvornår

Læs mere

Principper for organisering af kommunernes web-arbejde

Principper for organisering af kommunernes web-arbejde Principper for organisering af kommunernes web-arbejde Opsamling på KL-workshop afholdt i marts 2013 Indhold Indledning - Organisering af web-arbejdet i kommunen... 3 Udfordringen... 3 Hvilken rolle spiller

Læs mere

Kommunikations- Politik i Egedal Kommune Revideret 2015

Kommunikations- Politik i Egedal Kommune Revideret 2015 Kommunikations- Politik i Egedal Kommune Revideret 2015 2 Indholdsfortegnelse 1. DEN KOMMUNIKERENDE ORGANISATION 3 2. VERDEN OMKRING OS 4 3. SYV FOKUSOMRÅDER FOR GOD KOMMUNIKATION FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE

Læs mere

FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH

FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH FÅ HJÆLP TIL ET EFFEKTIVT JOBMATCH Jobcentret kan tilbyde relevante kandidater til en lang række jobåbninger og uddannelsespladser i nogle tilfælde med tilskud til opkvalificering i forhold til jeres kompetencebehov.

Læs mere

Bedre matchning. - Inspirationsguide til bedre matchning af ledige og virksomheder

Bedre matchning. - Inspirationsguide til bedre matchning af ledige og virksomheder Bedre matchning - Inspirationsguide til bedre matchning af ledige og virksomheder Oktober 2014 Indhold 1. Indledning 3 2. Matchning: Udfordringer og løsninger 5 1) Anvendelse af Jobnet.dk... 5 2) Kvalificering

Læs mere

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine.

Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Se hvordan lead scoring kan gøre hjemmesiden til en effektiv salgsmaskine. Marketing Lead Scoring Hjemmeside Side 1 INDLEDNING 3 SÅDAN OPLEVER KUNDERNE DIN HJEMMESIDE 4 1. SEK. FØRSTEHÅNDSINDTRYKKET 4

Læs mere