Generelle forretningsbetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelle forretningsbetingelser"

Transkript

1 1 Generelle forretningsbetingelser

2 1. Om SkolePlan Forretningsbetingelserne i dette dokument er de gældende for følgende virksomhed: SkolePlan ApS Samsøvej Hinnerup Tlf: Mail: support@skoleplan.dk 2 CVR-nummer: Bank: Danske Bank, Begrebsdefinitioner Ved åbningstid i dette dokument forstås samt på alle hverdage (dansk tid). Juleaftensdag betragtes som en helligdag på lige vilkår med andre helligdage. Arbejdstimer i dette dokument er defineret ved timer, der ligger indenfor og alle hverdage. 3. Tilgængelighed Kørende servere 3.1 Definition af tilgængelighed hos SkolePlan Tilgængelighed er i denne sammenhæng defineret ved, at en kundes virtuelle servermiljø er fuldt operativt i vores datacenter. Ved et eventuelt servernedbrud er der derved ikke tale om tilgængelighed. 3.2 Målsætning for tilgængelighed Målsætning for hosting af virtuelt servermiljø hos SkolePlan ApS er minimum 99,5% over en periode på tre måneder. Målingen af tilgængelighed står SkolePlan ApS for, og eksterne tjeneste som eksempelvis Pingdom og Sitebeak kan ikke benyttes som dokumentation for server-utilgængelighed. Eventuelle driftsforstyrrelser med henblik på service og opgradering, der på forhånd er blevet varslet, tæller ikke med i tilgængelighedsstatistikken. Den præcise formel for udregningen af tilgængelighed hos SkolePlan ApS er som følger: Tilgængelighed = (3 mdr. døgndrift varslet nedetid utilgængelighed) x 100 / (3 mdr. døgndrift varslet nedetid) 4. Support hos SkolePlan ApS 4.1 Målsætningen for support SkolePlan ApS forpligter sig til at starte support senest fire arbejdstimer efter en support-ticket er modtaget. Er der tale om manglende tilgængelighed, forpligter SkolePlan ApS sig yderligere til at påbegynde support senest 1 arbejdstime efter meldingen om driftsnedbrud er modtaget.

3 Ved driftsforstyrrelser udenfor normal åbningstid, er det muligt at skrive til Ved oprettelse af sådan support-ticket begyndes support hurtigst muligt efter begyndt arbejdstid og senest efter tre arbejdstimer. Kunden forpligter sig før kontakt til supporten til at kontrollere, om der er forbindelse til internettet. 4.2 Åbningstid for support og kontaktmuligheder Kontaktmuligheder: Telefon: mandag-fredag: og Mail: mandag-fredag: og Driftsnedbrud Er der driftsnedbrud udenfor normal åbningstid jf. herover, er det muligt at skrive til vagt@skoleplan.dk. 5. Forhold for drift 5.1 Forhold for drift Alle servere tilknyttet SkolePlan ApS er placeret i et sikret driftscenter. Dette driftscenter sørger for at opretholde den ønskede tilgængelighed og backup med videre, såfremt dette indgår i kundens aftale. SkolePlan ApS forbeholder sig retten til at udføre serviceopdateringer, opgraderinger og lignende i tidsrummet torsdag fra (natten mellem onsdag og torsdag). Servicearbejde, der påvirker driften meddeles pr. til relevante kunder minimum 3 dage før arbejdet udføres. Uplanlagt systemarbejde eller andre hændelser med indflydelse på driften, helt eller delvist, meddeles pr. eller telefon/sms til relevante kunder. 5.2 Opdateringer Opdateringer og patches på servere vil ske løbende. Dette er for at sikre et kontinuerligt højt sikkerhedsniveau og en høj tilgængelighed. 6. Backup 6.1 Backup I forhold til backup er det nødvendigt at skelne mellem de såkaldte databærende servere og ikke-databærende servere: Databærende servere: Løbende ændringer, når brugerne ændrer data. Ikke-databærende servere: Ændres kun, når en konsulent aktivt laver ændringer i software på serveren. Der tages backup af samtlige databærende servere hver eneste nat. Ikkedatabærende servere bliver der foretaget backup af på ugentligt basis. Backuppen er placeret fysisk andetsteds end de primære servere. Backuppen vil, i tilfælde af nedbrud og datatab, blive brugt til genetablering.

4 6.2 Genetablering I tilfælde af datatab, er det som udgangspunkt muligt ved hjælp af backups at redde data. Dette arbejde udføres på konsulentvilkår, efter gældende timepris. En virtuel server kan genetableres indenfor 24 timer. 6.3 Reetableringsforhold SkolePlan ApS benytter sig af CBT-teknologi. CBT står for Change Block Tracking. Såfremt kundespecifikke softwareløsninger ikke understøtter CT-teknologien, garanterer SkolePlan ApS ikke for konsistensens af den foretagne backup. Det er kundens ansvar at sikre, de kundespecifikke softwareprodukter også understøtter CBT. For backup generelt gælder det, at reetableringen tager udgangspunkt i sidst foretagne backup. Data, produceret og mistet samme dag, kan ikke retableres Retention SkolePlan ApS gemmer al data taget fra backup (også ellers slettede filer) i et minimum af 14 dage. Herefter forbeholder SkolePlan ApS sig retten til at slette disse. 7. Trafik Som udgangspunkt er der fri trafik både ind og ud af datacentrene, med mindre andet er specificeret i aftalen. Ved misbrug af den frie trafik, forbeholder SkolePlan ApS sig retten til at begrænse båndbredden for den enkelte kunde for at opretholde et højt niveau for alle. 8. Erstatningspligt Såfremt en kunde har tabt data hos SkolePlan ApS som følge af grov uagtsomhed hos SkolePlan ApS, er denne erstatningspligtig. SkolePlan ApS har intet erstatningsansvar for hverken direkte eller indirekte driftstab, følgeskader og avancetab af enhver art herudover. Erstatningen for datatab kan maksimalt udgøre dét beløb, kunden har betalt i driftsudgifter de seneste tre måneder før hændelsen. Ønsker en kunde erstatning for datatab, skal dette meddeles SkolePlan ApS skriftligt med det samme og senest en måned efter datatabshændelsen. En overskridelse af fristen medfører mistet mulighed for erstatning efter disse regler. 9. Behandling af persondata og fortrolige data SkolePlan ApS har retningslinjer for installation og implementering af systemer. Såfremt en kunde opbevarer personfølsomme eller personhenførbare data, skal dette meddeles til SkolePlan, der vil iværksætte et højere sikkerhedsniveau for at sikre disse data.

5 10. Tavshedspligt Der gælder gensidig tavshedspligt ved aftaler med SkolePlan ApS. SkolePlan ApS har ubetinget tavshed i forhold til oplysninger opnået om en given kunde eller andre forhold, der kommer frem i forbindelse med kunden. Denne pligt gælder både SkolePlan ApS som juridisk person og alle tilknyttede konsulenter. Ligeledes har kunden ubetinget tavshedspligt om SkolePlan ApS forhold. SkolePlan ApS forbeholder sig retten til at benytte kunden som reference på websites ejet af (eller kontrolleret af) SkolePlan ApS Aftaleperiode og opsigelse Enhver aftale startes med en fastlagt aftaleperiode på 12 måneder, hvori aftalen er uopsigelig. Herefter vil aftalen, med mindre andet aftales mellem SkolePlan og kunden, blive forlænget løbende for aftaleperioden (12 måneder). En opsigelse af aftalen skal være os i hænde senest en måned før udløbet af igangværende aftaleperiode. SkolePlan ApS forbeholder sig retten til at opsige en kunde efter samme varsler. SkolePlan ApS har ret til uden varsel at slette kundens løsning samt data fra 4 uger efter sidste betalte driftsperiode. 12. Misligholdelse Misligholder kunden aftalen, dette være sig ved manglende betalinger, misbrug af produkter og trafik, ved konkurs, likvidation eller betalingsstandsning, er SkolePlan ApS berettiget til med det samme at hæve aftalen. Misligholder SkolePlan ApS aftalen ved eksempelvis at have manglende tilgængelighed i længere tid, ved at være skyld i grove datatab eller ved ligeledes at gå konkurs, at starte en likvidation eller en betalingsstandsning, har kunden ret til øjeblikkeligt at hæve enhver aftale. Såfremt en kundes data er til gene for andre kunder, ikke respekterer gældende lovgivning herunder ved at hjælpe til brud på ophavsretten eller truer data- og driftssikkerheden for SkolePlan ApS, er denne berettiget til øjeblikket at afbryde forbindelsen til kundens løsning. Dette medfører ikke en øjeblikkelig sletning. Overskrides fristen for betaling af drift med en uge, er SkolePlan ApS berettiget til med et 3 dages varsel at lukke for forbindelsen. Data slettes ikke her. Overskrides betaling med over 4 uger, kan SkolePlan ApS slette data og løsning uden varsel. Forbindelse genetableres øjeblikkeligt med betaling af det skyldige beløb (i det omfang der ikke er gået mere end 4 uger). 13. Force Majeure SkolePlan er i øvrigt ikke ansvarlig for tab, der skyldes force majeure, herunder men ikke begrænset til lov forskrifter, myndighedsforanstaltninger eller lignende, svigtende strømforsyninger, svigtende telekommunikation, nedbrud i lokale systemer hos kunden, manglende leverancer for underleverandører,

6 driftsproblemer forårsaget af enten kundens eller SkolePlans underleverandører, brand, røgskade, eksplosion, vandskade, hærværk, indbrud, terror eller sabotage, strejke, lockout, boykot eller blokade. Dette gælder selv om SkolePlan er part i konflikten, og selv om konflikten kun rammer dele af SkolePlans funktioner. 14. Licensbetingelser For softwareprodukter, der ikke er berettiget ved lejelicenser, er kunden ansvarlig for at opretholde lovligheden af det installerede software. Såfremt software er installeret på kundens server, er det udelukkende kundens ansvar at dokumentere licensensejeskabet. SkolePlan ApS er ikke ansvarlig på nogen måde for en eventuel manglende licensering. Kunden vil blive holdt ansvarlig for alle omkostninger, SkolePlan ApS pådrager sig i forbindelse med kundens brud på gældende licensregler Forsikring Al hardware, der benyttes i vores datacenter, er forsikret. Hvis det ønskes, bør kunden selv etablere en driftstabsforsikring. 16. Ved tvister Opstår der tvister i forbindelse med aftalen, der ikke kan løses ved hjælp af dette dokument, skal disse anlægges ved Retten i Viborg eller Vestre Landsret. 17. Fortolkning Opstår der uoverensstemmelser mellem de generelle forretningsbetingelser mellem kunden og SkolePlan ApS i dette dokument og den endelige aftale mellem samme, eller øvrige aftalers vilkår og indhold, skal forretningsbetingelser i dette dokument have forrang og derved fortolkes efter. 18. Løbende prisregulering SkolePlan ApS forbeholder sig retten til med varsel på tre måneder at regulere priserne på software, såfremt leverandører af software ændrer priser eller licensbetingelser. Herudover vil alle driftspriser blive reguleret efter den forholdsmæssige udvikling i nettoprisindekset. Denne regnes på en tolv-måneders periode fra december måned til december måned med virkning fra det nye år. 19. Priser, fakturering og rykkere Faste serviceabonnementer forlænges for 12 måneder ad gangen. For disse 12 måneder skal der betales forud. Faktureringsdatoen er den første dag i perioden. Konsulentydelser faktureres efter medløben tid bagud. Timelønnen afregnes til 995,-kr og regnes per påbegyndte halve time. Rentebetingelser: 1% pr. påbegyndte måned.

7 Rykkergebyr: Første rykker er gratis. Ved anden rykker pålægges der gebyr på 100,- kr. Alle fakturaer har forfaldsdato 8 dage efter fakturadato. Alle priser oplyst er, med mindre andet specifikt nævnes, eksklusive moms. 7

Corpitals NAVonline betingelser # ( )

Corpitals NAVonline betingelser # ( ) Corpitals NAVonline betingelser #00014207 (2018-03-01) 1. Omfang 1.1. Nærværende Betingelser beskriver vilkår for benyttelse af via hosting platformen NAVonline.com. 2. Tidsrum 2.1. Almindelig åbningstid

Læs mere

SYSTEMHOSTING A/S: Generelle forretningsvilkår

SYSTEMHOSTING A/S: Generelle forretningsvilkår SYSTEMHOSTING A/S: Generelle forretningsvilkår Generelle Forretningsbetingelser Opdateret 20.12.2013 Version 2.7 DA 1 (10) Indholdsfortegnelse 1 Virksomhedsinformationer... 3 2 Ekstern audit... 3 3 Definitioner...

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Hosted services Pharmakon A/S 12. februar 2016

Hosted services Pharmakon A/S 12. februar 2016 Hosted services Pharmakon A/S 12. februar 2016 Vilkår og forretningsbetingelser 1. Ordreafgivelse Kunden er forpligtet til at opgive korrekt kontaktinformation. Minimum af kontaktinformation er navn, apotek,

Læs mere

Nyit.dk ApS - Secure Online Backup, Generelle betingelser for brug.

Nyit.dk ApS - Secure Online Backup, Generelle betingelser for brug. Nyit.dk ApS - Secure Online Backup, Generelle betingelser for brug. Sidst revideret 18-05-2010 Levering Secure Online Backup klient programmet leveres som download program via vores hjemmeside, med mindre

Læs mere

HOSTING VILKÅR 10. REVISION JANUAR CompuSoft A/S. Sunekær 9. DK-5471 Søndersø. CVR-nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

HOSTING VILKÅR 10. REVISION JANUAR CompuSoft A/S. Sunekær 9. DK-5471 Søndersø. CVR-nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) HOSTING VILKÅR 10. REVISION JANUAR 2019 CompuSoft A/S Sunekær 9 DK-5471 Søndersø CVR-nr.: 21774774 (i det følgende kaldet leverandøren) COMPUSOFT A/S INFO@COMPUSOFT.DK WWW.COMPUSOFT.DK HOSTING VILKÅR -

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting Nedenstående betingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for nærværende aftale for Hosting, og er gældende i det omfang, en eller flere

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR SUPPORT OG PROGRAMMELOPDATERING

GENERELLE BETINGELSER FOR SUPPORT OG PROGRAMMELOPDATERING GENERELLE BETINGELSER FOR SUPPORT OG PROGRAMMELOPDATERING DEL I: INDLEDNING Aftalegrundlag I disse betingelser er beskrevet rammerne for, hvordan DFF-EDB leverer support og programmelopdatering til sine

Læs mere

Nyit.dk ApS Generelle salgs og leveringsbetingelser.

Nyit.dk ApS Generelle salgs og leveringsbetingelser. Nyit.dk ApS Generelle salgs og leveringsbetingelser. Sidst revideret 10-02-2011 Indhold Handelsbetingelser... 3 Bestilling... 3 Priser, levering og forsendelse... 3 Fakturering ved hosted services... 3

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR HOSTING AF YDELSER FRA LUNDBERG

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR HOSTING AF YDELSER FRA LUNDBERG Version 1.0.1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR HOSTING AF YDELSER FRA LUNDBERG Nærværende almindelige betingelser er gældende for aftaler om hosting af udvalgte ydelser hos Lundberg Data A/S (herefter Lundberg

Læs mere

Software udvikling & Web udvikling

Software udvikling & Web udvikling Software udvikling & Web udvikling Udarbejdet af: MS Elektronik & Data Rev. 1.1 2002 1. Systemets omfang 1.1 (i det efterfølgende "MSE") giver hermed brugeren en ikkeoverdragelig og ikke-eksklusiv brugsret

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

HOSTING VILKÅR 11. REVISION FEBRUAR CompuSoft A/S. Sunekær 9. DK-5471 Søndersø. CVR-nr.: (i det følgende kaldet leverandøren)

HOSTING VILKÅR 11. REVISION FEBRUAR CompuSoft A/S. Sunekær 9. DK-5471 Søndersø. CVR-nr.: (i det følgende kaldet leverandøren) HOSTING VILKÅR 11. REVISION FEBRUAR 2019 CompuSoft A/S Sunekær 9 DK-5471 Søndersø CVR-nr.: 21774774 (i det følgende kaldet leverandøren) COMPUSOFT A/S INFO@COMPUSOFT.DK WWW.COMPUSOFT.DK HOSTING VILKÅR

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Service Level Agreement (SLA) Aftalevilkår er gældende fra januar 2016. Telefon: E-mail: Web: 8742 8000 support@nhc.dk Silkeborg 2016 Dokumentversion: Dato: Oprettet af: Ændret af: Seneste ændring: 1.1

Læs mere

Forretningsbetingelser. for brugen af

Forretningsbetingelser. for brugen af Forretningsbetingelser for brugen af Forretningsbetingelser De nedenstående forretningsbetingelser er til enhver tid gældende for kundens brug af IT-systemer leveret af Siteloom Contracts ApS (fremover

Læs mere

Følgende forretningsbetingelser er gældende for køb hos Nordjysk Webdesign ApS

Følgende forretningsbetingelser er gældende for køb hos Nordjysk Webdesign ApS Følgende forretningsbetingelser er gældende for køb hos Nordjysk Webdesign ApS 1. Generelle betingelser 1.1. For at kunne købe produkter hos Nordjysk Webdesign ApS forudsættes det, at kunden er myndig.

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 4 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser... 5 6. Leveringsbetingelser... 5 7. Force majeure...

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

1.4. Såfremt der opstår uoverensstemmelser mellem Kunden og IntraHost afgøres disse ved dansk ret.

1.4. Såfremt der opstår uoverensstemmelser mellem Kunden og IntraHost afgøres disse ved dansk ret. Generelle Handelsbetingelser for IntraHost ApS CVR: 36897880 Senest revideret d. 1/06-2015 1. Generelt 1.1.Enhver aftale som indgås mellem IntraHost ApS (herefter IntraHost) og en kunde (herefter Kunden)

Læs mere

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING Cookieinformationsløsningen opsættes af Sitemorse Danmark til kunden. Service og sikkerhed Oppetid Sitemorse hoster løsningen samt relaterede komponenter og indhold

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement

Standard Vilkår. 1. Formål og omfang. 2. Beskrivelse af løsningerne. 3. Særligt om applikationer og web-services. 4. Særligt om Abonnement Standard Vilkår 1. Formål og omfang Disse Vilkår fastlægger rammerne for (Ingenium Golf) levering af Applikationer og Web-Services til Kunder, samt dertil knyttede abonnementer. Vilkårene kan udelukkende

Læs mere

Bestilling af online backup

Bestilling af online backup Bestilling af online backup 1. kundelogin (telefonnummer): 2. Abonnement: Sæt kryds Plads på server Oprettelse Månedligt abonnement 500 MB 499,- 100,- 1 GB 499,- 135,- 2 GB 499,- 170,- 3 GB 499,- 205,-

Læs mere

SIGNIT.DK VILKÅR INDHOLD

SIGNIT.DK VILKÅR INDHOLD SIGNIT.DK VILKÅR INDHOLD 1. Aftalens parter... 2 2. Servicens indhold... 2 2.1. Du får online adgang til signit.dk herefter kaldet servicen i denne periode... 2 2.2. Servicen giver dig sikkerhed på denne

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Oktober 2017 1. Anvendelse 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle produkter og leverancer ( Produkterne ), der leveres af SuperTrack ApS

Læs mere

Business Data A/S. Service Level Agreement for Business Datas levering af cloud-løsninger og andre it-ydelser

Business Data A/S. Service Level Agreement for Business Datas levering af cloud-løsninger og andre it-ydelser Business Data A/S Service Level Agreement for Business Datas levering af cloud-løsninger og andre it-ydelser Version 3.0.1 (senest redigeret 20. november 2014) Indhold 1. Generelt... 2 2. Definitioner...

Læs mere

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører

Forretningsbetingelser for Ødegård ApS. 1. Aftale og aftaleparter. 2. Ødegård ApS ydelser. 3. Bemanding og underleverandører 1. Aftale og aftaleparter 1.1 Disse forretningsbetingelser gælder for de bogførings-, rådgivnings-, og regnskabsmæssige assistanceydelser, som Ødegård ApS leverer til Kunden. 1.2 Kundeaftalen mellem Kunden

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 21/

Handelsbetingelser Gældende per 21/ Handelsbetingelser Gældende per 21/04-2016 1. Generelt 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Sotea A/S 19. april 2016 version 1.0 1

Sotea A/S 19. april 2016 version 1.0 1 version 1.0 1 1.... 3 2.... 3 3.... 4 4.... 5 5.... 5 6.... 6 7.... 6 version 1.0 2 1. Nærværende Service Level Agreement dokumenterer det aftalte serviceniveau, og beskriver kundens garanti i forbindelse

Læs mere

Konsulent vilkår. 1. Aftalens omfang. 2. Priser. 3. Betalingsbetingelser. 4. Øvrige betingelser for denne aftale

Konsulent vilkår. 1. Aftalens omfang. 2. Priser. 3. Betalingsbetingelser. 4. Øvrige betingelser for denne aftale Konsulent vilkår 1. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren påtager sig forpligtelsen at levere IT konsulent ydelser til kunden som nedenfor beskrevet.1.1.1. IT konsultation vedr. kundens LAN/WAN, server, desktop,

Læs mere

Vilkår for hosting. 6. revision 7. maj 2005. CompuSoft A/S Anderupvej 16 5270 Odense N CVR-nr. 21774774 (i det følgende kaldet leverandøren)

Vilkår for hosting. 6. revision 7. maj 2005. CompuSoft A/S Anderupvej 16 5270 Odense N CVR-nr. 21774774 (i det følgende kaldet leverandøren) Vilkår for hosting 6. revision 7. maj 2005 CompuSoft A/S Anderupvej 16 5270 Odense N CVR-nr. 21774774 (i det følgende kaldet leverandøren) CompuSoft A/S, Anderupvej 16, DK 5270 Odense N, Tlf. +45 6318

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Handelsbetingelser. Generelle handelsbetingelser for Sydjysk Data ApS

Handelsbetingelser. Generelle handelsbetingelser for Sydjysk Data ApS Handelsbetingelser Generelle handelsbetingelser for Sydjysk Data ApS Sydjysk Data ApS CVR: 30570898 Senest revideret d. 22/05-2018 Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 2 2. Definitioner... 2 3. Betaling

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER 1. FORORD

VILKÅR OG BETINGELSER 1. FORORD VILKÅR OG BETINGELSER 1. FORORD 1. Psychcon A/S har udviklet en tjeneste, som kan bruges til at etablere videomøder mellem Kunden (behandleren) og dennes klienter (herefter benævnt Tjenesten ). Tjenesten

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Bestilling af remote backup

Bestilling af remote backup Bestilling af remote backup 1. kundelogin (telefonnummer): 2. Abonnement: Sæt kryds Plads på server Oprettelse Månedligt abonnement 1 GB 0,- 56,- 5 GB 0,- 125,- 10 GB 0,- 220,- 15 GB 0,- 275,- 20 GB 0,-

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for hosting

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for hosting . 03-07-2017 Generelle salgs- og leveringsbetingelser for hosting Aftalen og dennes fortolkning Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser bekriver de vilkår hvorunder Leverandøren leverer sine

Læs mere

1. Aftalens parter Servicens tilgængelighed og indhold... 2

1. Aftalens parter Servicens tilgængelighed og indhold... 2 INDHOLD 1. Aftalens parter... 2 2. Servicens tilgængelighed og indhold... 2 2.1. Du får online adgang til den 24/7... 2 2.2. Du kan udveksle dokumenter med servicen via en krypteret forbindelse... 2 2.3.

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

NOVAX REMOTE BACKUP AFTALEVILKÅR OG LEVERINGSBETINGELSER. Selskaberne NOVAX A/S og NOVAX Vet ApS fremstår samlet som NOVAX A/S i nedenstående.

NOVAX REMOTE BACKUP AFTALEVILKÅR OG LEVERINGSBETINGELSER. Selskaberne NOVAX A/S og NOVAX Vet ApS fremstår samlet som NOVAX A/S i nedenstående. Generelt NOVAX A/S og NOVAX Vet ApS tilbyder med NOVAX Remote Backup, at kunden kan få foretaget backup af sine data og få dem opbevaret fysisk adskilt fra sine produktionsdata. Kunden indgår aftale med

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER

GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER GENERELLE BETINGELSER FOR LEVERING AF KONSULENTYDELSER Aftalegrundlag Enhver levering af konsulentassistance fra DFF-EDB vil ske i henhold til nærværende betingelser for levering af konsulentassistance.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Generelt Når ServerEksperten.dk har modtaget bestilling på et produkt, udsendes der automatisk en ordrebekræftelse pr. mail til kunden. ServerEksperten.dk s bogholderi, sender en

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

Vilkår og betingelser for brug af GLASSHOUSE og relaterede ydelser

Vilkår og betingelser for brug af GLASSHOUSE og relaterede ydelser Vilkår og betingelser for brug af GLASSHOUSE og relaterede ydelser 1. Definitioner og aftalegrundlag 1.1 Definitioner. Virksomheden henviser til 3dbyggeri danmark ApS, CVR-nummer 30281543 Kunden henviser

Læs mere

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 1. Aftalegrundlag 1.1 Nærværende generelle abonnementsvilkår (herefter benævnt "Vilkår") fastsætter de nærmere Vilkår for Skolevisioner ApS', CVR-nr.

Læs mere

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER

MIDGAARD EVENT ApS INDLEDENDE BESTEMMELSER MIDGAARD EVENT ApS Almindelige betingelser - gældende fra 1. april 2012 INDLEDENDE BESTEMMELSER 1.1 Nærværende betingelser er gældende for samtlige kontrakter om levering af ydelser fra MIDGAARD EVENT

Læs mere

SYSTEMAFTALE SELSKAB

SYSTEMAFTALE SELSKAB SYSTEMAFTALE SELSKAB 1. Indledning: 1.1 Denne aftale omhandler tilslutning til ordrebestillingssystemet DANPOT, som er indgået mellem DANPOT DATA A/S og Kunden tilsammen benævnt Parterne. 2.Ydelsen: 2.1

Læs mere

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement Dette dokument vil gennemgå de serviceforpligtelser, som leverandøren har til kunden i forbindelse med en købsaftale, forudsat der specifikt er henvist til den korrekte versionering

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

1.1 Generelt InfoCloud.infocd.dk ( portalen ) drives af InfoCD A/S, Skovdiget 4B, 2880 Bagsværd, cvr-nr (herefter kaldet InfoCD ).

1.1 Generelt InfoCloud.infocd.dk ( portalen ) drives af InfoCD A/S, Skovdiget 4B, 2880 Bagsværd, cvr-nr (herefter kaldet InfoCD ). 1. Generelle vilkår 1.1 Generelt InfoCloud.infocd.dk ( portalen ) drives af InfoCD A/S, Skovdiget 4B, 2880 Bagsværd, cvr-nr. 19 56 07 83. (herefter kaldet InfoCD ). Portalen hostes hos Microsoft Azure,

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Shoporama ApS Gældende fra 21. maj 2018 Nedenstående forretningsbetingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for samhandel med Shoporama ApS (herefter blot Shoporama)

Læs mere

Generelle Vilkår Hosting

Generelle Vilkår Hosting Generelle Vilkår Hosting Business Data A/S v1.2 1 / 8 Indholdsfortegnelse Indhold Indholdsfortegnelse... 2 Generelle Vilkår... 3 Generelle Vilkår for Business Data ApS levering af Ydelserne under Aftalen...

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR HOSTING

GENERELLE BETINGELSER FOR HOSTING GENERELLE BETINGELSER FOR HOSTING DEL I: INDLEDNING Aftalegrundlag I disse betingelser er beskrevet rammerne for, hvordan DFF-EDB leverer hosting til sine kunder. Disse betingelser udgør sammen med det

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 05/

Handelsbetingelser Gældende per 05/ Handelsbetingelser Gældende per 05/08-2016 1. Generelt 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER

ALMINDELIGE BETINGELSER ALMINDELIGE BETINGELSER Lovgivning Enhver aftale som indgås med Sitemorse Danmark er omfattet af de til enhver tid gældende almindelige betingelser samt gældende dansk og international lovgivning. Kunden

Læs mere

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser

Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser Direktoratet for Kriminalforsorgen Standardkontrakt for indkøb af konsulentydelser indgået mellem [Konsulentnavn/virksomhed] [Adresse] [Postnr.] CVR-nr. [xx xx xx xx] (Herefter leverandøren ) og Kriminalforsorgen

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

PERSONALEGUIDE. Regler og vilkår

PERSONALEGUIDE. Regler og vilkår PERSONALEGUIDE Regler og vilkår Version: Maj 2014 Indhold Indledning... 3 1. Definitioner... 3 1.1 Aftale... 3 1.2 Kunden... 3 1.3 Kundeportal... 3 1.5 Værktøjer... 3 1.6 Bluegarden... 3 2. Aftalens omfang...

Læs mere

Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering

Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering Forretningsbetingelser for oplagring og håndtering 1. Opbevaring og håndtering K. Hansen Transport AS opbevarer og håndterer indleverede varer for kunden i henhold til almindelig god opbevaringsskik, samt

Læs mere

Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse

Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse Udkast Kontrakt om medarbejdertilfredshedsundersøgelse i Region Syddanmark mellem Region Syddanmark Damhaven 12 7100 Vejle CVR-nr. 29190909 (i det følgende benævnt Region Syddanmark) og XXX (i det følgende

Læs mere

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice

Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 7. december 2017 DAFO - Forskerservice Standardvilkår for ydelser fra Forskerservice 1. Indledende bestemmelser Disse Standardvilkår gælder for alle ydelser leveret af Forskerservice i og uden for kontrakt.

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice

Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Samarbejdsaftale vedrørende bogføring og regnskabsservice Mellem Bogholder navn Bogholder firmanavn Bogholder adresse Bogholder postnr/by xx@bogholder.dk Tlf. xx xx xx xx CVR. xx xx xx xx i det følgende

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort Gældende pr. 20. november 2017 Tillægsaftale om Elektronisk 1. Elektronisk 1.1 Kunden og Nykredit Bank, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V, kundeservice@nykredit.dk,har dags dato i henhold til Aftale

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Standardvilkår SUPPORT DRIFT HOSTING OUTSOURCING. Gl. Køge Landevej 890 2665 Vallensbæk Strand 70 25 24 25 mail@baesdata.dk www.baesdata.

Standardvilkår SUPPORT DRIFT HOSTING OUTSOURCING. Gl. Køge Landevej 890 2665 Vallensbæk Strand 70 25 24 25 mail@baesdata.dk www.baesdata. Standardvilkår SUPPORT DRIFT HOSTING OUTSOURCING Gl. Køge Landevej 890 2665 Vallensbæk Strand 70 25 24 25 mail@baesdata.dk www.baesdata.dk Baes Data ApS udbyder en lang række ydelser vedrørende drift og

Læs mere

Forretningsbetingelser - Trade conditions

Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser - Trade conditions Forretningsbetingelser Gældende pr. 13.06.2005 Firma oplysninger WB Electronics ApS Langelandsvej 1a 7400 Herning Danmark Telefon +45 96264520 Fax +45 96264409

Læs mere

LønAdministration Sverige

LønAdministration Sverige LønAdministration Sverige Regler Gældende fra 1. august 2015 1. Hvad er LønAdministration Sverige? LønAdministration Sverige er en ydelse, hvor Bluegarden på grundlag af oplysninger fra kunden foretager

Læs mere

2.4 Alle estimater angivet i forbindelse med tilbud eller aftale, er med mindre andet specifikt er anført afgivet uden forbindtlighed.

2.4 Alle estimater angivet i forbindelse med tilbud eller aftale, er med mindre andet specifikt er anført afgivet uden forbindtlighed. 1. Indledning 1.1 Med mindre andet er skriftligt aftalt, er nærværende generelle vilkår gældende for alle tilbud, salg og leverancer fra Capto A/S (herefter Leverandøren ). Såfremt der i forbindelse med

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse 1.1 Betingelserne gælder for alle aftaler om MHD s salg og levering af produkter/ydelser til

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved at benytte FirmaPlus services og produkter accepteres nedenstående forretningsbetingelser. Evt. afvigelser aftalt i kontrakten har forrang frem for forretningsbetingelserne.

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 23. november

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 23. november Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 23. november - 2016 Side 1 af 5 1 OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til

Læs mere

1 Kontrakt...2 1.1 Aftaleperiode...2 1.2 Opsigelse...2 1.3 Overdragelse af aftalen...2 1.4 Anvendelse af underentreprenører...2 1.

1 Kontrakt...2 1.1 Aftaleperiode...2 1.2 Opsigelse...2 1.3 Overdragelse af aftalen...2 1.4 Anvendelse af underentreprenører...2 1. 1 Kontrakt...2 1.1 Aftaleperiode...2 1.2 Opsigelse...2 1.3 Overdragelse af aftalen...2 1.4 Anvendelse af underentreprenører...2 1.5 Kvalitetskontrol...2 1.6 Priser...2 1.7 Prisregulering...3 1.8 Betalingsbetingelser...3

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Forretningsbetingelser for Combo IT ApS (CVR: 33757751)

Forretningsbetingelser for Combo IT ApS (CVR: 33757751) Forretningsbetingelser for Combo IT ApS (CVR: 33757751) 1. Aftalens formål og omfang Denne aftale fastsætter de nærmere vilkår for Combo IT ApS (Combo IT) levering af software, hardware og konsulentydelser

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Generelt 3 2. Indgåelse 3 3. Opsigelse 4 4. Priser 4 5. Betalingsbetingelser 5 6. Leveringsbetingelser 5 7. Force majeure 6 8. Reklamations-

Læs mere

Generelle betingelser for hosting. Resource it ApS. 1. oktober 2008

Generelle betingelser for hosting. Resource it ApS. 1. oktober 2008 Generelle betingelser for hosting Resource it ApS 1. oktober 2008 RESOURCE IT, ØSTER ALLÉ 6, 9530 STØVRING, TELEFON 69 80 80 69 1. ANVENDELSE... 1 2. LEVERANDØRENS HOSTINGYDELSER OG HOSTINGPRISER... 1

Læs mere

Vilkår og betingelser for brug af Glasshouse, Glasshouse Data Management System og relaterede ydelser

Vilkår og betingelser for brug af Glasshouse, Glasshouse Data Management System og relaterede ydelser Vilkår og betingelser for brug af Glasshouse, Glasshouse Data Management System og relaterede ydelser Opdateret: 06.02.2018 1. Definitioner og aftalegrundlag 1.1 Definitioner. Virksomheden henviser til

Læs mere

Generelle vilkår. driftstid blive reageret uden ophold på alle hændelser, der har betydning for kundens anvendelse af systemet.

Generelle vilkår. driftstid blive reageret uden ophold på alle hændelser, der har betydning for kundens anvendelse af systemet. Generelle vilkår Dette dokument beskriver de generelle betingelser for at benytte services hostet hos Green Volcano. 1. Ikrafttræden og varighed Kundens brugsret gælder fra ikrafttrædelsesdatoen jf. parternes

Læs mere

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer. Følgende vilkår er gyldige pr. 1 Jan. 2014: 1. Kundens status: 1. Virksomheden handler kun med juridiske enheder der lovligt set kan indgå denne aftale, derudover handles der derfor ikke med privat personer.

Læs mere

om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse med ITsystemer til vejforvaltning, trafikledelse og trafikinformation Delaftale: Nr. [...

om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse med ITsystemer til vejforvaltning, trafikledelse og trafikinformation Delaftale: Nr. [... RAMMEAFTALE mellem Vejdirektoratet Guldalderen 12 DK-2640 Hedehusene (i det følgende kaldet Kunden) og [ ] [ ] [ ] (i det følgende kaldet Leverandøren) om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse

Læs mere

Rammekontrakt vedr. levering af motion og fysioterapi

Rammekontrakt vedr. levering af motion og fysioterapi Rammekontrakt vedr. levering af motion og fysioterapi 1. Parterne Imellem Lemvig Kommune Jobcenter Lemvig Rådhusgade 2 7620 Lemvig (i det følgende kaldet ordregiver) og Firma Adresse Postnr. By. (i det

Læs mere

TØNDER Skibbroen 4 6270 Tønder. KØBENHAVN Ny Vestergade 17, 4. 1471 København K. HOVEDKONTOR Munkehatten 28 5220 Odense SØ

TØNDER Skibbroen 4 6270 Tønder. KØBENHAVN Ny Vestergade 17, 4. 1471 København K. HOVEDKONTOR Munkehatten 28 5220 Odense SØ 1. Generelle forretningsbetingelser for PRAXIS Digital (v 13-03-15) 1 Anvendelse 1.1 Nærværende betingelser er gældende for alle PRAXIS Digitals leverancer, fx levering af specialudviklede softwareløsninger,

Læs mere

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste - Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste Marts 2008 1. Generelt Disse abonnementsvilkår er gældende for aftaler om abonnement på Uni-tel A/S s IP-telefonitjeneste, indgået mellem kunden og

Læs mere

Digital Brands standard leverings- og hostingbetingelser for werbløsninger

Digital Brands standard leverings- og hostingbetingelser for werbløsninger Digital Brands standard leverings- og hostingbetingelser for werbløsninger 1 Definitioner Ved applikation eller løsning forstås den af Digital Brands leverede web løsning til kunden, herunder også eventuel

Læs mere