Referat generalforsamling 16/3 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat generalforsamling 16/3 2016"

Transkript

1 Referat generalforsamling 16/ Tilstede fra bestyrelsen: Jane Iversen, Søren Lyng Winther, Claus Josefsen, Kamilla Bergström Aaberg (referent). Afbud fra Else Andersen og Søren Holst. Ordstyrer: Mads Keiser 108 haver Michael Møller fra Miljø- og Teknikforvaltningen om rotter. M.M. oplyste om nedenstående forhold med vigtige anvisninger og foranstaltninger, der bør foretages, både af den enkelte andelshaver og foreningen, i forhold til at bekæmpe rotterne i Strandbo. Det er samtidig lovmæssigt vores forpligtigelse og ansvar at følge disse anvisninger og foranstaltninger: - Michael forklarer om den brune rotte som er den der findes i Danmark. Rotterne trives godt i kloakkerne, da der både er mad, vand og varme nok til at de kan leve der. De kan blive ca. 1 år gamle og kan leve af 25 gr. mad om dagen. - Rotterne kommer primært op ad de private kloakker, som ikke er tætte og mange private forholder sig ikke til den del af vedligeholdelsen. - Trådhegn, eternitplader og lign. kan bruges til at afskærme under husene og skal gå helt ned under jorden og op under huset, så rotterne ikke kan komme ind. Til gengæld kan de godt lide at få den ro og fred som afskærmning giver. - Brændestabler er også et sted rotterne ynder at bo, derfor skal de ca. stables 25 cm op over jorden. - Rotter kan kravle i træer og hoppe ned på/i husene, derfor kan det være godt at beskære de grene der vokser over husene. - Ryd op rundt om husene, så rotterne ikke har en masse steder at gemme sig. - Fuglefodring er også kilde til meget føde til rotterne, og skal derfor ikke finde sted i Strandbo. - Dagens katte tager ikke rotter. - Tænk ved ombygning over, at der i toiletterne kan komme rotter op imens der laves toilet og vandlåsen står åben.

2 - Nedfaldsfrugt skal fjernes da dette også er stor fødekilde for rotten, som tager det med sig til et roligt sted. - Kompost med madrester (skræller, skrog o.l.) tiltrækker også rotter og derfor er det alene kompostering med græs, blade o.l. der er tilladt. - Alle der ser en rotte skal melde det til TMF s rotteopsyn. - Alle ejendomme i Strandbo, inkl. stikrør og kloakker, skal rottesikres. - Der er foldere om rottesikring tilgængelige hos bestyrelsen og på TMF s hjemmeside, hvor de fleste råd og vejledninger om rotter kan findes. Jonas Hansen fra Thorskilde ang. tilstanden af Strandbos kloakker: - Pga grundvand, lavt liggende kloakker og kørsel med tunge biler på kloakkerne bliver kloakkerne deformeret og nogle steder er de gået i stykker. - Ved Tv-inspektionen var der flere rotter i systemet, ved nogle haver var aktiviteten stor, da rotterne finder derhen hvor de let kan komme til og fra kloaksystemet, ved defekte kloakrør på matriklerne og hvor de har ro til at bo uforstyrret. - Jonas fortæller om de rottespærrer der er sat op i fællesrørene og deres funktion, og om den serviceaftale om spuling og servicering af rottespærrerne. - Thorskilde har afgivet et bud på ,- ex moms for reparation af de defekte kloakrør og givet tilbud til medlemmerne på 1200,- ex moms for tv-inspektion og spuling af stikrør ind til egne huse. Dette anbefales, både for at sikre almen bolig vedligehold og for at sikre rotterne mindst mulig tilgang til/fra kloakkerne fra husene. Rotterne finder frem til de haver der ikke er rottesikrede. Et par beboere har fået dette gjort og fået repareret det defekte og sat rottespærrer op ind til huset. - Pga. enkelte beboere der bruger kloaksystemet om vinteren vil der ligge afføring som tørrer ud som rotterne kan leve af, derfor skal der spules ved hver påbegyndt sæson for at nedsætte risikoen for rotter og stoppede kloakrør - Spørgsmål fra Nina om tilstand ift. alderen besvares ved, at det er forventeligt og kan svare til almindelig slitage ift. de forhold der gør sig gældende for Strandbo. - Jonas nævnte muligheden for at vi kunne lave et centralt sted for aflevering af affald for at mindske kørsel på havegangene. Se i øvrigt under Ad 4.

3 Ad 1-3) Mads Keiser vælges til dirigent og tilkendegiver at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og der er 54 medlemmer repræsenteret og 4 fuldmagter - Nye medlemmer bydes velkommen og der holdes et minuts stilhed for afdøde Spørgsmål til formandens beretning: Anette Breitenstein S38 spørger til det nye byggeri der kommer v Engvej og spørger til den sti der henvises til i skrivelsen og hvad dette indbefatter ift. stien. Dette besvares ved at den nuværende sti vil blive nedlagt og en ny nedgang til trapperne under metroen, etablere. Ad 4) Regnskab og budget: - Elses beretning om regnskabet oplæses af Mads da Else er ikke tilstede - - Regnskabet vedtages af generalforsamlingen Budgettet: - S28 spørger om vandledningerne også bør inspiceres? o Kloakmesteren (Holger) tilkendegiver at dette ikke er nødvendigt. - S40 spørger om der i overslaget ligger inspektion ved hvert enkelt hus? o Det er en udgift som påhviler hver andelshaver at sikre kvaliteten af kloaktilførslen til eget hus. Og det er tilrådeligt, at alle bør får det gjort, da rotterne blot finder hen til de huse og kloaksystemer der ikke er sikrede/defekte. - Et par medlemmer ønsker at beslutningen udsættes da der ikke er klarhed om hvad tilbuddet inkluderer. o Bestyrelsen foreslår at kloakkerne repareres for de givne tilbud. o Et par medlemmer tilkendegiver, at de ønsker at vide om den udgift er på bekostning af cykelstigruppen - (ad pkt. 5 der flyttes op) Deraf fortæller Arne om cykelstigruppens arbejde som beslutningsgrundlag, som indbefatter en advokatudgift indlagt i budgettet på ,-. o Nina spørger til om Foldshack alene skal behandle vores sag og derved betales af os, hvis der er så mange andre interessenter omkring Strandbo involveret?

4 Dette bekræfter Arne o Claus giver udtryk for at der ikke fremligger en klar forklaring af hvad vi får for advokatpengene? Og ønsker, at der også fremadrettet overvejes hvad der skal gøres hvis værste tilfælde bliver resultatet både juridisk og praktisk. o Jannie F ønsker at vide hvad worst case er Arne forklarer at det kan betyde fuld ekspropriation af 4 haver. Claus mener at vide, at der alene må eksproprieres det som er nødvendigt/som der skal bruges til stiføringen og ikke mere. Laila fortæller at der er tegnet vandafledning ind foruden selve stien, deraf er der mere inddraget. - Tom foreslår at vi har brug for professionel hjælp for at kunne varetage det retslige i opgaven med cykelsti arbejdet - Sommer henviser til andelstanken og at støtte op om de der risikerer at miste deres haver - Da Strandbo ingen gæld har, men er ca. 10 mio værd, stilles der forslag om at vi finansierer os ud af det, så det ikke handler om prioritering mellem de andelshaverne der risikerer at blive ramt af eksproprieringen og vores kloakkers tilstand - Budgettet godkendes - Det vedtages at bestyrelsen får mandat til at skaffe finansiering til reparation af kloakkerne. Endvidere blev det besluttet at afsætte et rammebeløb på ,- til cykelstiarbejdet, hvis der bliver behov for advokatbistand i den forbindelse. Opgavefordeling af frivilligt arbejde i Strandbo Følgende meldte sig til det frivillige arbejde i Strandbo FRIVILLIGE OPGAVER I STRANDBO: ANSVARLIG: Flaghejsning Svend Erik + Pasning af blomster i Engvejsafdelingen Benny Pasning af kummer på festpladsen Fællesarbejde Rengøring af toiletter i Engvejsafdelingen Brugere Pasning af området ved toiletter i Engvejsafdelingen Fællesarbejde Pasning af festpladsen Fællesarbejde Rengøring af toiletterne i Strandvejsafdelingen Klubhusbrugere Pasning af området omkring toiletterne i Strandvejsafdelingen Fællesarbejde Snerydning Engvejsafdelingen og Tovelillevej Benny

5 Snerydning på Amager Strandvej Vandåbning Pasning af container Strandvejsafdelingen om foråret Pasning af container Engvejsafdelingen om foråret Pasning af container Strandvejsafdelingen om efteråret Pasning af container Engvejsafdelingen om efteråret Fødselsdagsfest den 13. august Benny Mads + Holger Mads + Arne Søren + Søren Mads + Arne Søren + Søren Janni + Sommer Ad 5) a. Vedtægtsændring 17 ift. at forlænge perioden med oktober måned, spørges om renovationen så følger med? a. Generalforsamlingen stemmer for at vi udvider renovationen med en måned med den merudgift det medfører (ca ,-) b. Ved skriftlig afstemning om forslaget er der 47 der stemmer for vedtægtsændringen (5 er gået). Ved dette pålægges bestyrelsen at sørge for renovation i hele sæsonen. b. Vedr. ændring af ordensreglementet pkt. 3 Claus forklarer mundligt motivationen og det arbejde der ligger til grund for ændringsforslaget. o Bigum tilkendegiver utilfredshed med at de har fået godkendelse til at bygge skur af bestyrelsen i august 15 og efterfølgende skulle søge kommunen om tilladelse, efter bestyrelsens indsigt i de lovmæssige byggeregler siden da er blevet klarere. Mener i øvrigt, at vide at et skur på 7 m2 er fritaget for at skulle godkendes ifølge det han havde læst på kommunens hjemmeside. o Bestyrelsen forklarer, at det gennem omfattende kommunikation med kommunen, er blevet dem bevidst, at bestyrelsen ikke har bemyndigelse til at give dispensation til byggeri, såfremt det samlede byggeri på den enkelte lod overstiger 10% af loddens areal. Det med de 7 m2 beror på en fejlopfattelse. o Al byggeri skal henholde sig til Udlodningstilladelsen af 1933 for Strandbo og de af kommunen gældende regler/administrationspraksis.

6 o Al byggeri, der ligger ud over Udlodningstilladelsen og de tilknyttede forudsætninger, er et anliggende mellem kommunen og andelshaverne. Bestyrelsen skal imidlertid give en fuldmagt (som er et krav fra kommunen) til den enkelte andelshaver, der skal ledsage en ansøgning til kommunen om dispensation fra Udlodningstilladelsen. Bestyrelsen har ikke bemyndigelse til at meddele dispensation fra Udlodningstilladelsen til et byggeri. o Det betyder, at hvis en andelshaver ønsker, at bygge nyt, ændre eller bygge til skal vedkommende: 1. søge om dispensation til at bygge, såfremt det samlede byggeri på lodden bliver mere end 10 % af den enkelte lods areal. Der kan højest forventes dispensation op til 20% af den enkelte lods areal, dog maksimalt 60 m2. 2. For at søge kommunen om dispensation fra Udlodningstilladelsen skal bestyrelsen give en fuldmagt, der skal ledsage ansøgningen. 3. Bestyrelsen skal endvidere naturligvis i sådanne tilfælde jævnføre ansøgningen med Strandbos egne supplerende bestemmelser i ordensreglementet, der ikke strider imod lovgivningen. Bestyrelsen ønsker at tilføje: Det er meget vigtigt som andelshaver, at være opmærksom på, at ved ønske om nyt byggeri, tilbygning m.m. på den enkelte lod skal man: o søge om dispensation fra Udlodningstilladelsen o ikke søge om byggetilladelse, idet denne vil blive afvist af kommunen Det vil sige, at du som andelshaver ikke kan søge Københavns Kommune om en byggetilladelse til byggeri. Du kan kun ansøge om dispensation fra Udlodningstilladelsen vel at mærke efter at du har fået en fuldmagt fra bestyrelsen til at søge dispensation. Du skal populært sagt betragte Udlodningstilladelsen af 1933, som Strandbos grundlov.

7 o Da denne viden blev bestyrelsen bevidst, måtte bestyrelsen i vinter kontakte de tre byggesager, som var aktive i Strandbo, og bede ansøgerne om, at følge de gældende regler, d.v.s. 1. at søge kommunen om dispensation fra Udlodningstilladelsen til det ønskede byggeri, idet 2. bestyrelsen ikke har bemyndigelse til at meddele dispensation, 3. og at ordenreglementet i Strandbo ikke kan tilsidesætte lovgivningen, Udlodningstilladelsen og Københavns Kommunes regler og administrationspraksis. o Claus tilkendegiver klart, at ændringen i ordensreglement i realiteten alene handler om at få ordlyden til at passe til lovgivningen, Udlodningstilladelsen og kommunens administrationspraksis og at det der stemmes om kun handler om, hvorvidt naboaccepten skal være del af forslaget eller ej. Et par refleksioner på udfordringerne omkring naboaccept blev diskuteret. - Forslag 2 med nabogodkendelse blev vedtaget (22 for naboaccept og 16 imod naboaccept), med aftale om, at vi til næste generalforsamling gør status over de erfaringer der kommer om naboacceptens funktion i praksis. Carlos tilkendegiver, at alt hvad der ansøges om nu er en sag mellem andelshaver og kommunen og der diskuteres om hvorvidt bestyrelsen skal se dispensationen fra kommunen når denne foreligger. Bestyrelsen ønsker at tilføje: Bestyrelsen skal under alle omstændigheder give fuldmagt (som er et krav fra kommunen) til at ansøge om dispensation og derfor skal bestyrelsen naturligvis have dokumentation for den opnåede dispensation, der herefter er tilgængelig for alle. Bestyrelsen vil på baggrund af vedtagelsen af ændringen af ordensreglementets pkt. 3 udarbejde en vejledning på hjemmesiden med et tænkt eksempel på hvad en andelshaver skal gøre når vedkommende ønsker, at bygge nyt, bygge til eller ændre eksisterende byggeri på den enkelte lod.

8 Ad 6) Valg af bestyrelse - Jane stiller ikke op som formand og afgår med stor applaus for det store engagement og arbejde gennem årene. Jane vil dog gerne fortsætte i bestyrelsen. - Ligeledes stiller Sten og Søren H ikke længere op og specielt Søren H takkes også for sit store arbejde med information og kommunikation, som Søren heldigvis gerne fortsat vil være bestyrelsen behjælpelig med. - Kamilla er af bestyrelsen foreslået som formand. Foruden at varetage den tillid med ansvarsfuldhed med de tilgængelige kompetencer hun og bestyrelsen har, forklarer Kamilla under hvilke praktiske forudsætninger hun stiller op som formand, så generalforsamlingen ved hvad de rent praktisk også stemmer på. Da Kamilla hverken ønsker eller har mulighed for at være fuld tilgængelig for henvendelser i sin arbejds- eller fritid, vil følgende være gældende med hende som formand, mhp. at sikre en bæredygtig bestyrelse- og bestyrelsesarbejde: o Arbejdet for alle i bestyrelsen er frivilligt arbejde, og foruden de fastsatte Åbent hus aftner, er det bestyrelsen der beslutter, hvordan deres bestyrelsestid og tilgængelighed skal formes og hvordan henvendelser prioriteres og fordeles. o Der henstilles til at man som andelshaver gør sig overvejelser om bagatelgrænsen for ens henvendelse. o Medlemmer skal læse og søge svar i ordensregler, vedtægter, hjemmesiden og kommunen inden henvendelse til bestyrelsen. o Medlemmer skal henvende sig skrifteligt på Strandbos mail info@hfstrandbo.dk og/eller ved åbent hus, for at få kvalificerede besvarelser. Mailen læses regelmæssigt og besvares primært i forbindelse med bestyrelsesmøder, ved hastesager løbende. o Ved presserende ærinder (dvs. ærinder der ikke KAN besvares i den tilgængelige information, over mail eller vente nogle dage) kan man henvende sig til Strandbos telefon på tlf Denne varetages af én i bestyrelsen (primært formanden, foruden i ferier o.l.) o Kamilla stiller foreløbigt op for ét år. - Kamilla blev herefter valgt som formand og bestyrelsen er konstitueret med denne sammensætning:

9 Kamilla Bergström Aaberg, Signelilvej 77: Formand Jane Ivarsen, Signelilvej 59: Næstformand Else Andersen, Signelilvej 29: Kasserer Claus Josefsen, Signelilvej 93: Bestyrelsesmedlem Søren Lyng Winter, Engvej 67C : Bestyrelsesmedlem Jesper Nykjær Jeppesen, Signelilvej 70: Suppleant NB. Da ingen meldte sig til posten på GF, har bestyrelsen efter henvendelse fra John Bergqvist, Signelilvej 53 besluttet at indsætte John som suppleant i bestyrelsen. Eventuelt Ift. til BBR forklarer Tom at de ejendomsvurderinger der er blevet tilsendt fra SKAT på baggrund af BBR indsendelse, er en fejl vi vil modtage en ny vurdering med ordlyden forbigået ved vurderingen Efterfølgende er det blevet bestyrelsen klart, at de der har fået en ejendomsvurdering SELV skal henvende sig til SKAT og gøre opmærksom på fejlen med ændret status og vurdering. - S97 (Ole) vores faste skraldemand er stoppet, i stedet kommer afløseren Ronnie til at køre i Strandbo. - Claus fortæller at der er kommet nye skilte op i begge afdelinger ift. de nye numre, for at forbedre overblikket over de nye husnumre. Alle andelshavere skal selv sætte deres egne numre op på huse og låger snarest. - Jane takkede for sin tid som formand og takkede alle der havde støttet og hjulpet hende undervejs.

Andelshaveselskabet Strandbo 18. april 2019

Andelshaveselskabet Strandbo 18. april 2019 Andelshaveselskabet Strandbo 18. april 2019 Referat af ordinær generalforsamling i Andelshaveselskabet Strandbo Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i Restaurant Krunch' selskabslokale, Øresundsvej 14,

Læs mere

Andelshaveselskabet Strandbo

Andelshaveselskabet Strandbo Andelshaveselskabet Strandbo Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Andelshaveselskabet Strandbo: Onsdag den 16. marts 2016 kl. 19.30 i Sundbyøsterhallens Cafeteria, Amagerbrogade 189, 2300 København

Læs mere

Referat generalforsamling 2011.01.11

Referat generalforsamling 2011.01.11 Referat generalforsamling 2011.01.11 OEP byder velkommen generalforsamlingen 2011, og præsenterer bestyrelse m.m.. OEP meddeler at der foreslås ændring af rækkefølge i udsendte dagsorden på grund af prioritets

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Andelshaveselskabet Strandbo 27. februar 2018.

Andelshaveselskabet Strandbo 27. februar 2018. 27. februar 2018. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Andelshaveselskabet Strandbo: Onsdag den 14. marts 2018 kl. 19.00 i Restaurant Krunch's selskabslokale, Øresundsvej 14, 2300 København S. Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling - lørdag d. 4. september 2010, kl. 14.00 Sted: H/F Brandhøj, festpladsen. Deltagere: Advokat Mads Kofod (rådgivende for H/F Brandhøj i forbindelse med kloakeringsarbejde),

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

- Der er 533 parceller i GF2 (lejer, andelsboliger og parcel huse). Stor andel er lejere.

- Der er 533 parceller i GF2 (lejer, andelsboliger og parcel huse). Stor andel er lejere. G ru ndejerforen i ngen GF2 Ordinær generalforsamling onsdag d. 26. april 2A17 kl. 19.00. Hvenekildeløkken 300. 5240 Odense NØ. Referat. 1) Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Visti fra AB Fjordagerparken.

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 1.4.2018 Tilstede: Have 1-2, 3, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 32, 33, 34, 35, 38, 39, 40 Ikke tilstede: 6, 8, 9, 12,

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00

Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Referat af afd. 8 s afdelingsmøde den 12. september 2013 kl. 19.00 Deltagere: ca. 90 beboere (82 husstande) incl. bestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Knud Erik Karstensen, Lilli Jensen, Christian Pedersen,

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2011 Referat

GENERALFORSAMLING 2011 Referat GENERALFORSAMLING 2011 Referat FORENINGEN KLITPLANTAGEN BLOKHUS Samler alle fælles interesser i klitplantagen www.klitblokhus.dk Bestyrelsen Formand: Fleming Friis Larsen Strandgårdsvej 40 Skovduesvinget

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Enø Strands Vandværk.

Enø Strands Vandværk. Enø Strands Vandværk. Referat fra generalforsamlingen afholdt 06.07.2014, kl. 10.00 på Karrebæksminde Kro. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år. 3. Revideret regnskab til godkendelse.

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Grundejerforeningen Søndertoften

Grundejerforeningen Søndertoften Grundejerforeningen Søndertoften Referat af Generalforsamling 25/11-2013 Søndertoften, den 10. januar 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede advokat Simone Voergaard 258, som blev

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent

ISAFJORD. Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 5. marts 2014 kl. 19.00. 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent ANDELSSELSKAB M. B.A. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden & valg af referent 2. Godkendelse at referat fra seneste bestyrelsesmøde 3. Økonomi. Indeståender. Restancer. Meddelelser. Valuar 4. Meddelelser

Læs mere

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed.

Stk. 1. Generalforsamlingen er udvalgets højeste myndighed. Vedtægter SAND Fyn 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Fyn Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af de vedtægter,

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Frederiksberg 7. maj 2007 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Jeg indkalder hermed til ordinær generalforsamling, for Ejerforeningen Frederiksvej 42, på 1. sal th. onsdag d. 30 maj, klokken 19.00

Læs mere

Referat af Haveforeningen Åbrinken årlige generalforsamling d. 3 marts 2011

Referat af Haveforeningen Åbrinken årlige generalforsamling d. 3 marts 2011 Referat af Haveforeningen Åbrinken årlige generalforsamling d. 3 marts 2011 Referent: Sekretær: Teena Winckler have 99. Bestyrelsen ved mødet start bestod af: Formand Christine Mosekjær, have 42, Næstformand

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. www.jaernen.dk REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN d.18. JUNI 2011 KL 15.30 i Strøby Forsamlingshus. Dagsorden (ifølge vedtægterne) A. Valg af dirigent. B. Bestyrelsens beretning. C. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20.

GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. Side 1 af 6 GENERALFORSAMLING 9. AUGUST, 2014 VIGEN 20. REFERAT 1: Valg af dirigent. Arne Lærkeborg valgt. Denne konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt iflg. vedtægterne. 17 ud af 23

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I REFERAT AF GENERALFORSAMLING I TEGLHØJ GRUNDEJERFORENING LØRDAG DEN 24.MAJ 2014, AFHOLDT I SFO BIKUBEN, BØGHSVEJ 2 I HORNBÆK. 17 deltagere: Jimmy og Kirsten, Hindb.7; Martin Hindb.8; Inger, Tran.13; Merle,

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2009

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2009 Risskov den 28. april 2009 Referat fra ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2009 1. Valg af Referent. Torben nr. 41 blev valgt som referent. 2. Valg af dirigent. John nr. 31 blev valgt som dirigent.

Læs mere

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Vinterbadning i Veddelev Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Initiativgruppens præsentation af foreningens idegrundlag

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner.

Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. Vedtægter for Landsforeningen Skolens Venner samt lokalforeninger under Skolens Venner. 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Skolens Venner og dens hjemsted er den til enhver tid valgte

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og bestemmelserne i vedtægterne er opfyldet.

Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt indkaldt og bestemmelserne i vedtægterne er opfyldet. Referat af generalforsamlingen den 9. juni 2013 Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent Erik Søgaard takker for valget som dirigent. Dirigenten kunne konkludere at generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1.

Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Ref. gen.fors. 2011. Andelsboligforeningen Merlegårdsparken AFD. 1. Referat fra ordinær generalforsamling Torsdag, den 24. marts 2011. kl. 18.30 i Fælleshuset. Formanden bød velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30.

Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Referat af generalforsamlingen søndag den 26. august 2018, kl. 10:30. Generalforsamlingen blev for igen i år afholdt i festteltet på Ætnavej. Der var ca. 20 fremmødte. Dagsorden jf. foreningens vedtægter

Læs mere

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018

Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018 Grundejerforeningen Løjtegårdens Villaby Referat, generalforsamling d. 22. februar 2018 Afholdt: Løjtegårdsskolens festsal Stemmeberettigede til stede: 20 ud af 215 mulige Bestyrelse tilstede: Formand

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011

Referat af Grundejerforeningen Holluf Piles ordinære generalforsamling tirsdag d. 15.2.2011 Pkt. 1 valg af dirigent/referent: Ole Halkiær Jørgensen, HK 355, valgt som dirigent. Maya Lykke Nielsen, bestyrelsen, valgt som referent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d

H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d H/F Grøndalsvænge Referat af generalforsamling d. 17.3.2019 Taastrup d. 17.3.19 Til stede var have: 3, 5, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 33, 35, 38, 40 (19 haver i alt) Referent: Jacob,

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014

Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 Referat fra Ekstraordinær generalforsamling 25/5 2014 1. Valg af dirigent. Maj-Britt blev valgt. Og erklærer den ekstraordinær generalforsamling for lovlig. 2. Valg af 3 stemmetællere. Stemmetællere valgt.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Februar Bestyrelsen foreslår bidraget uændret kr ,00.

Februar Bestyrelsen foreslår bidraget uændret kr ,00. Dagsorden iflg. vedtægterne 11 stk. 5 Februar 2019 Indkaldelse til Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Flintevænget Tirsdag, den 2. april 2019, kl. 19:00 i Hedehuset, lokale 4, Hovedgaden 371,

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a.

Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET GRØN ENERGI NÆSTVED HALLERNE A.M.B.A 1 Navn og stiftelse Stk. 1 Andelsselskabets navn er Andelsselskabet Grøn Energi Næstved Hallerne a.m.b.a. Stk. 2 Andelsselskabet er stiftet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Alle foreninger er organiseret med en bestyrelse eller ledelse om man vil der forestår arbejdet indadtil og repræsenterer foreningen udadtil.

Alle foreninger er organiseret med en bestyrelse eller ledelse om man vil der forestår arbejdet indadtil og repræsenterer foreningen udadtil. Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethesvej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 Fax: 46 31 50 13 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Dir. tlf. 46 31 40 44 kimjp@roskilde.dk

Læs mere

Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013

Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013 Grundejerforeningen Fjordhusene Referat fra Generalforsamling d. 29. oktober 2013 1) Valg af dirigent Anders (82) blev valgt. 2) Formandens beretning v. Jacob (152), se bilag 1. Generalforsamlingen godkendte

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Mødereferat Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Torngårdsalle og Torngårdsparken, Aabybro Tid: Tirsdag den 26. april 2011 kl. 19:00 Sted: Friskolen, Aabybro Deltagere: I alt 36

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING

VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING VEDTÆGTER FOR SELSKAB FOR EVIDENSBASERET COACHING NAVN OG AFGRÆNSNING 1. Selskabets navn er Selskab for Evidensbaseret Coaching af Dansk Psykolog Forening. Stk. 2. Selskabet er oprettet i medfør af love

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2007, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere