Columbine brugervejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Columbine brugervejledning"

Transkript

1 brugervejledning Vejledning for operatører ved version 2.4

2 Side 2 Indhold 1. Aftale Produkter Indledning Fejlmelding og spørgsmål Generelt Vis eksisterende BB Skift til Bitstream Access uden samproduktion (BSA US) Skift til Bitstream Access (BSA) Skift til Ethernet Bitstream Access uden samproduktion (ebsa US) Skift til Ethernet Bitstream Access (ebsa) Skift til Vula uden samproduktion (VULA US) Skift til Vula UC uden samproduktion (VULA US UC) Skift til Vula (Vula) Skift til Vula UC (Vula UC) Skift til Delt Rå Kobber (DRK) Skift til Rå Kobber (RK) Skift til Gensalg Bredbånd (GBB) Ombook/Annuller... 21

3 Side 3 1. Aftale Anvendelse af Columbines Skift af Bredbåndudbyder funktionaliteten forudsætter indgåelse af XDSL brancheaftalen. 1.1 Produkter Columbines Skift af Bredbåndsudbyder anvendes ved skift til de bredbåndsprodukter som Columbine allerede kan håndtere. Der kan skiftes til (oprettes) Rå kobber Delt rå kobber Bitstream Access Bitstream Access uden samproduktion Gensalg Bredbånd Ethernet Bitstream Access Ethernet Bitstream Access uden samproduktion VULA C VULA UC Ønsker du at skifte til (oprette) IPConnect IPConnect uden samproduktion Gensalg Bredbånd på Basislinie kan Columbines funktionalitet Skift af Bredbåndsudbyder ikke anvendes. Anvend i stedet de nuværende oprettelsesblanketter til disse produkter, hvor du i bemærkningsfeltet bedes oplyse: 1. Skift af Bredbåndsudbyder 2. Referencenummeret på det eksisterende bredbånd 3. Telefonnummer/kredsløbsnummer for det bredbånd, der nedtages 1. Denne tekst fortæller Wholesales kundeservice, at de skal håndtere skiftet. 2. Info til afgivende Operatør. Hvis dette mangler afvises ordren. 3. Dette udfyldes kun, hvis der på den pågældende adresse er mere end et bredbånd. Kundeservice skal vide hvilken bredbåndforbindelse, som skal opsiges. Hvis der er mere end et bredbånd på adressen og dette felt ikke er udfyldt afvises ordren.

4 Side 4 2. Indledning Du sidder nu med vejledningen til TDC Wholesales forespørgsels- og ordresystem Columbine. Adgang til systemet for brug af Skift af Bredbåndsudbyder sker via Core id til Selvbetjening Wholesale. Via Selvbetjening Wholesale vælges Skift af Bredbåndsudbyder i ordreafgivelsesmenuen. Skift af Bredbåndsudbyder giver mulighed for opsigelse af eksisterende bredbånd i forbindelse med oprettelse af nyt bredbånd til samme slutbruger på samme adresse. 2.1 Fejlmelding og spørgsmål Adgang til Wholesale Online bestilles via adressen market@tdc.dk. Hvis du allerede har adgang til Wholesale Online, fås adgang til denne funktionalitet hos egen lokaladministrator. Løsningen er tilgængelig på XML og HTML. Problemer med adgang Hvis du har problemer med din adgang eller ikke kan anvende pakken Skift af bredbåndsudbyder, bedes du henvende dig til din lokaladministrator.

5 Side 5 Hvis du ved anvendelse af Skift af Bredbåndsudbyder får fejlmeddelelser, som du ikke er bekendt med, eller hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte: Wholesales Kundeservice på telefon #3. Henvendelser kan ske alle hverdage mellem klokken 08:00-16: Generelt Information På adskillige skærmbilleder er der et i. Dette betyder, at du kan få yderligere information om det pågældende felt ved at holde cursoren på feltet. Når man starter et Skift af Bredbåndsudbyder sker der det, at det nuværende bredbånd på adressen bestilles opsagt til en udførselsdato Snarest. Dette sker automatisk og straks. Dette sker, da den oprettelse af bredbånd man skal i gang med at bestille, skal have en fremføring (koblingsvej) at anvende. Derefter opretter man det bredbånd, man ønsker sammen med den udførselsdato man ønsker. Systemet vil automatisk ombooke opsigelsen af det eksisterende bredbånd til den samme dato som oprettelsen. Begge ordrer påføres et krydsreferencenummer, som sikrer, at de følges ad. Det vil sige, at hvis den ene annulleres, bliver den anden automatisk også annulleret, og hvis den ene ombookes, bliver den anden automatisk også ombooket. Hvis man dropper ud af oprettelsen, så hænger der en løs opsigelse. Denne fjernes automatisk næste nat. Hvis man starter en SBBU igen på samme adresse, så fjernes den automatisk, så man kan prøve igen Generelt om skift symmetrisk/asymmetrisk Ved et Delt bredbånd forstås et bredbånd, der ligger på samme kobberlinje som en telefonitjeneste af typen PSTN eller ISDN. Ved et helt bredbånd forstås et bredbånd, der ligger alene på en kobberlinje. Bredbåndet kan have en VoIP telefonitjeneste eller andre tjenester (fx tv), men det er fortsat et helt bredbånd. Den oprindelige tanke med SBBU er, at de fysiske ressourcer (kobberlinjen) genbruges. Der er derfor vigtigt, at der skiftes symmetrisk for at sikre dette. Altså fra delt til delt eller fra helt til helt. Skift fra delt til delt samt helt til helt er uproblematiske. Skift fra hel til delt: kan ikke lade sig gøre, da der ikke er telefoni på den nuværende linje.

6 Side 6 Skift fra Delt til Helt: her bliver det problematisk, da systemet ikke kan genbruge den opsagte kapacitet, og derfor vil lede efter en ledig hel kobberlinje til adressen. En sådan findes sjældent, og systemet vil iværksætte nedgravning af nyt kobberkabel, hvilket skal undgås, hvis muligt. Systemet blokerer ikke for det. Ved valg af Skift af Bredbåndsudbyder vises følgende skærmbillede. Menuen er dynamisk, og der vises kun de produkter, der indgået aftale om. Punkterne vil i det følgende blive gennemgået. 3.1 Vis eksisterende BB

7 Side 7 Benyttes til at få oplyst om den ledningsvej som frigives er en hel eller en delt ledningsvej. Vis eksisterende bredbånd benyttes ikke til selve bestillingen, men er alene til information. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis der ikke kendes et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer og postnummer, opgang, etage og sidedør. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer Eksisterende bredbånds telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. Eksisterende bredbånds telefonnummer kan enten udfyldes med det telefonnummer som bredbåndsforbindelsen ligger på eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen.

8 Side 8 Oplysninger om telefonnummer, status, brugernavn, installationsadresse, kundenavn, kundeadresse, bredbåndstype og benyttet kapacitet vises. 3.2 Skift til Bitstream Access uden samproduktion (BSA US) Funktionen benyttes til at skifte til BSA uden samproduktion. Skifte skal forstås således: Eksisterende bredbånd bestilles opsagt, og en BSA uden samproduktion bestilles oprettet. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis der ikke kendes et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer og postnummer, opgang, etage og sidedør.

9 Side 9 Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd, som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende bredbånd bestilles nu automatisk opsagt, og der vises BSA uden samproduktion oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af BSA uden samproduktion. 3.3 Skift til Bitstream Access (BSA) Funktionen benyttes til at skifte til BSA. Skifte skal forstås således: Eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en BSA bestilles oprettet. Bemærk, at der skal være eksisterende telefonlinie på adressen. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, Husnummer og Postnummer Telefonnummer kan enten være et 8 cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer

10 Side 10 AO-referencenummer skal udfyldes med afgivne Operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbs nummer. Opsæt BB telefonnummer skal udfyldes hvis BSA ønskes oprettet på et andet telefonnummer (på samme adresse) end det telefonnummer det eksisterende bredbånd ligger på. Ved nedtagelse af bredbåndsforbindelser som benytter hele linien skal dette felt altid udfyldes med et telefonnummer. Når felterne er udfyldt klikkes der på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt, og der vises nu BSA oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af BSA. 3.4 Skift til Ethernet Bitstream Access uden samproduktion (ebsa US) Funktionen benyttes til at skifte til ebsa uden samproduktion. Skifte skal forstås som, eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en ebsa uden samproduktion bestilles oprettet. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis du ikke kender et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer, postnummer, opgang, etage og sidedør.

11 Side 11 Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag bredbånds telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Når felterne er udfyldt klikkes der på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt, og der vises ebsa uden samproduktion oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af ebsa uden samproduktion. 3.5 Skift til Ethernet Bitstream Access (ebsa) Funktionen benyttes til at skifte til ebsa. Skifte skal forstås som eksisterende bredbånd bestilles opsagt, og en ebsa bestilles oprettet. Bemærk, at der skal være en eksisterende telefonlinje på adressen. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt.

12 Side 12 Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Opsæt BB telefonnummer skal udfyldes, hvis BSA ønskes oprettet på et andet telefonnummer (på samme adresse) end det telefonnummer, det eksisterende bredbånd ligger på. Ved nedtagelse af bredbåndsforbindelser som benytter hele linjen skal dette felt altid udfyldes med et telefonnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende bredbånd bestilles nu automatisk opsagt, og ebsa oprettelsesbilledet vises nu. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af BSA. 3.4 Skift til Vula uden samproduktion (VULA US) Funktionen benyttes til at skifte til Vula uden samproduktion. Skifte skal forstås som, eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en Vula uden samproduktion bestilles oprettet.

13 Side 13 Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis du ikke kender et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer, postnummer, opgang, etage og sidedør. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt, og der vises Vula uden samproduktion oprettel-

14 Side 14 sesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af Vula uden samproduktion. 3.5 Skift til Vula UC uden samproduktion (VULA US UC) Funktionen benyttes til at skifte til Vula UC uden samproduktion. Skifte skal forstås som, eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en Vula UC uden samproduktion bestilles oprettet. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis du ikke kender et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer, postnummer, opgang, etage og sidedør. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt.

15 Side 15 Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Når felterne er udfyldt klikkes der på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt, og der vises Vula uden samproduktion oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af Vula UC uden samproduktion. 3.6 Skift til Vula (Vula) Funktionen benyttes til at skifte til Vula. Skifte skal forstås som eksisterende bredbånd bestilles opsagt, og en Vula bestilles oprettet. Bemærk at der skal være eksisterende telefonlinje på adressen.

16 Side 16 Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, Husnummer og Postnummer Telefonnummer kan enten være et 8 cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivne Operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbs nummer. Opsæt BB telefonnummer skal udfyldes hvis Vula ønskes oprettet på et andet telefonnummer (på samme adresse) end det telefonnummer, det eksisterende bredbånd ligger på. Ved nedtagelse af bredbåndsforbindelser som benytter hele linien skal dette felt altid udfyldes med et telefonnummer. Når felterne er udfyldt klikkes der på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt og der vises nu Vula oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af Vula 3.7 Skift til Vula UC (Vula UC) Funktionen benyttes til at skifte til Vula. Skifte skal forstås som eksisterende bredbånd bestilles opsagt, og en Vula UC bestilles oprettet. Bemærk at der skal være eksisterende telefonlinje på adressen.

17 Side 17 Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, Husnummer og Postnummer Telefonnummer kan enten være et 8 cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivne Operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Opsæt BB telefonnummer skal udfyldes hvis Vula UC ønskes oprettet på et andet telefonnummer (på samme adresse) end det telefonnummer, det eksisterende bredbånd ligger på. Ved nedtagelse af bredbåndsforbindelser som benytter hele linjen skal dette felt altid udfyldes med et telefonnummer.

18 Side 18 Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt og der vises nu Vula oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af Vula UC 3.8 Skift til Delt Rå Kobber (DRK) Funktionen benyttes til at skifte til DRK. Skifte skal forstås således: Eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en DRK bestilles oprettet. Bemærk, at der skal være eksisterende telefonlinie på adressen. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis du ikke kender et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer, postnummer, opgang, etage og sidedør. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer.

19 Side 19 Opsæt BB telefonnummer skal udfyldes hvis DRK ønskes oprettet på et andet telefonnummer (på samme adresse) end det telefonnummer, det eksisterende bredbånd ligger på. Ved nedtagelse af bredbåndsforbindelser, som benytter hele linien, skal dette felt altid udfyldes med et telefonnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt og DRK oprettelsesbilledet vises. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af DRK. 3.9 Skift til Rå Kobber (RK) Funktionen benyttes til at skifte til RK. Skifte skal forstås således: Eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en RK bestilles oprettet. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis du ikke kender et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer, postnummer, opgang, etage og sidedør. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes, hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse.

20 Side 20 bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt og RK oprettelsesbilledet vises. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af RK Skift til Gensalg Bredbånd (GBB) Funktionen benyttes til at skifte til GBB. Skifte skal forstås således: Eksisterende bredbånd bestilles opsagt og en GBB bestilles oprettet. Bemærk at der skal være eksisterende telefonlinie på adressen. Her indtastes nøglerne: Telefonnummer, husnummer og postnummer. Hvis du ikke kender et telefonnummer på adressen benyttes: Gadenavn, husnummer, postnummer, opgang, etage og sidedør. Telefonnummer kan enten være et 8-cifret telefonnummer eller kredsløbsnummer AO-referencenummer skal udfyldes med afgivende operatørs referencenummer for det bredbånd som bestilles opsagt. Nedtag BB telefonnummer skal udfyldes hvis der på den pågældende adresse findes mere end en bredbåndsforbindelse. bredbåndsforbindelsen ligger på, eller med bredbåndforbindelsens kredsløbsnummer.

21 Side 21 Opsæt BB telefonnummer skal udfyldes hvis GBB ønskes oprettet på et andet telefonnummer (på samme adresse) end det telefonnummer det eksisterende bredbånd ligger på. Ved nedtagelse af bredbåndsforbindelser, som benytter hele linien, skal dette felt altid udfyldes med et telefonnummer. Når felterne er udfyldt klikkes på Søg knappen. Eksisterende Bredbånd bestilles nu automatisk opsagt og der vises nu GBB oprettelsesbilledet. Ordren fortsættes som ved en almindelig bestilling af oprettelse af GBB Ombook/Annuller Den eksisterende Columbine ombook og annuller funktion anvendes. Dog med følgende særlige forhold: Modtagende operatør kan ombooke oprettelsesordren, hvilket medfører at opsigelsesordren også bookes om til samme udførselsdato. Afgivende operatør kan ikke ombooke hverken oprettelses eller opsigelsesordren. Modtagende operatør kan annullere oprettelsesordren, hvilket medfører at opsigelsesordren også annulleres Afgivende operatør kan annullere opsigelsesordren, hvilket medfører at oprettelsesordren også annulleres Ordrer kan ombookes eller annulleres i Columbine, hvis der er mere end 2 arbejdsdage til udførsel. Hvis der ønskes ombooking eller annullering på et tidspunkt, der er tættere på udførsel end 2 arbejdsdage, må ordren indsendes via service.tdc.dk til Kundeservice.

COLUMBINE Brugervejledning. Vejledning for operatører af Vula Access Version 1.0 februar 2013

COLUMBINE Brugervejledning. Vejledning for operatører af Vula Access Version 1.0 februar 2013 COLUMBINE Brugervejledning Vejledning for operatører af Vula Access Version 1.0 februar 2013 1 1. Indledning... 3 1.1 Fejlmelding og spørgsmål... 3 1.2 Generelt... 4 2. Vula Acces... 5 2.1 Opret Bestilling

Læs mere

RP-Retningslinier-for-håndtering-af-bredbåndskunder-ver-11. Retningslinier for håndtering af XDSL-kunder som skifter operatør

RP-Retningslinier-for-håndtering-af-bredbåndskunder-ver-11. Retningslinier for håndtering af XDSL-kunder som skifter operatør Retningslinier for håndtering af XDSL-kunder som skifter operatør 1 af 16 13 July 2016 1. Indholdsfortegnelse: Retningslinier for håndtering af XDSL-kunder som skifter operatør... 1 1. Indholdsfortegnelse:...

Læs mere

1. Indledning Gensalg Fastnet XDSL-produkter Transmissionsprodukter Straksservice... 5

1. Indledning Gensalg Fastnet XDSL-produkter Transmissionsprodukter Straksservice... 5 Bilag 2: Priser Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 2. Gensalg Fastnet... 1 3. XDSL-produkter... 3 4. Transmissionsprodukter... 5 5. Straksservice... 5 1. Indledning Priserne på service er delt op i

Læs mere

Bilag 5: Fejlmeldeprocedurer og andre processer

Bilag 5: Fejlmeldeprocedurer og andre processer Bilag 5: Fejlmeldeprocedurer og andre processer Gældende fra 16. juli 2018. 1. Omfang Dette bilag gælder for følgende produkter: ebsa FBSA Kobber RåFiber/ VULA C VULA UC FTTH Produkter x x X x x x I nedenstående

Læs mere

Bilag 8: Forretningsgange for Gensalg Fastnet

Bilag 8: Forretningsgange for Gensalg Fastnet Bilag 8: Forretningsgange for Gensalg Fastnet 1. Indholdsfortegnelse 1. INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 2. INDLEDNING... 2 3. FORMÅL... 2 4. DEFINITIONER... 2 5. PROCESSER... 3 5.1. Overdragelse fra TDC til gensælger...

Læs mere

KPI-rapportering for bestilling af bredbåndsprodukter. Til Erhvervsstyrelsen

KPI-rapportering for bestilling af bredbåndsprodukter. Til Erhvervsstyrelsen KPI-rapportering for bestilling af bredbåndsprodukter Til Erhvervsstyrelsen 1 KPI for bestilling af bredbåndsprodukter (1) Markedsafgørelserne på marked 4 og 5 forpligter TDC til at offentliggøre SLA og

Læs mere

Bilag 2: Priser og gebyrer for rå kobber og delt rå kobber

Bilag 2: Priser og gebyrer for rå kobber og delt rå kobber Bilag 2: Priser og gebyrer for rå kobber og delt rå kobber Dette bilag: udgør Bilag 2 til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg Kobber erstatter Bilag 3 Priser og gebyrer for rå kobber, dateret 6.

Læs mere

Bilag 1e: Produktbeskrivelse for Shared fiber acces

Bilag 1e: Produktbeskrivelse for Shared fiber acces Bilag 1e: Produktbeskrivelse for Shared fiber acces Shared fiber acces er under udvikling, og der kan forekomme ændringer i produktbeskrivelsen indtil End-To-End-testen er gennemført i løbet af september.

Læs mere

Pair Bonding 27/ Ver 4.0

Pair Bonding 27/ Ver 4.0 1 Pair Bonding 27/9-2016 Ver 4.0 Pair Bonding baggrund for TDCs implementering af Pair Bonding. Baggrund: Pair Bonding er en effektiv måde at udvide dækningen med bredbånd, især til Slutbrugere, der ikke

Læs mere

Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic

Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic Dette bilag udgør bilag 1a til Produkttillæg for Bredbånd Basic og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 1 Produktspecifikation for Bredbånd Basic hørende

Læs mere

Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar

Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar Dette bilag udgør bilag 1a til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Rå kobber/delt rå kobber eller Standardaftale for Rå kobber eller

Læs mere

Bilag 2a: VULA Priser og gebyrer

Bilag 2a: VULA Priser og gebyrer Bilag 2a: VULA Priser og gebyrer 1. Indledning Dette bilag udgør bilag 2a til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for VULA. Ved hjælp af Produktnummer, Produkttekst og Aktion kan man entydig finde

Læs mere

Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic

Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic Dette bilag udgør bilag 1a til Produkttillæg for Bredbånd Basic og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 1 Produktspecifikation for Bredbånd Basic hørende

Læs mere

Pair Bonding 25/6-2015 Ver 2.0

Pair Bonding 25/6-2015 Ver 2.0 1 Pair Bonding 25/6-2015 Ver 2.0 Pair Bonding baggrund for TDCs implementering af Pair Bonding. Baggrund: Pair Bonding er en effektiv måde at udvide dækningen med bredbånd, især til Slutbrugere, der ikke

Læs mere

KPI-rapportering for bestilling af. Til Erhvervsstyrelsen, den 16. december 2013

KPI-rapportering for bestilling af. Til Erhvervsstyrelsen, den 16. december 2013 KPI-rapportering for bestilling af bredbåndsprodukter Til Erhvervsstyrelsen, den 16. december 2013 Revideret august 2014 1 KPI for bestilling af bredbåndsprodukter (1) Markedsafgørelserne på marked 4 og

Læs mere

Bilag 4: Service Level Agreement for rå kobber og delt rå kobber

Bilag 4: Service Level Agreement for rå kobber og delt rå kobber Bilag 4: Service Level Agreement for rå kobber og delt rå kobber Bilag 4 gældende pr. 1. marts 2015. 1 Indhold 1 INDHOLD... 1 2 INDLEDNING... 1 3 KVALITET... 2 4 LEVERINGSPRÆCISION... 3 5 LEVERINGSTID...

Læs mere

Bilag 1i: Produktbeskrivelse for Pair Bonding

Bilag 1i: Produktbeskrivelse for Pair Bonding Bilag 1i: Produktbeskrivelse for Pair Bonding 1. Omfang Pair Bonding er et produkt, hvor xdsl-forbindelsen produceres på 2 kobberpar for at levere en given hastighed, i stedet for 1 kobberpar. Dette bilag

Læs mere

Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH

Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH Dette bilag udgør bilag 1a til Produktspecifikation for Rå fiber FTH og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 1: Produktspecifikation for Rå fiber. 1.

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: Ethernet BSA til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_EBSA_v_140319140319 Side 1 af 6 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke vilkår for TDC

Læs mere

Anneks til undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet,

Anneks til undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet, Anneks til undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet Teknologisk Institut sendte den 30. september 2008 udkast til rapport vedr. undersøgelse af TDC s

Læs mere

VULA PairBonding er et produkt, hvor xdsl-forbindelsen produceres på 2 kobberpar for at levere en

VULA PairBonding er et produkt, hvor xdsl-forbindelsen produceres på 2 kobberpar for at levere en Bilag f: Produktbeskrivelse for VULA Pair Bonding. Omfang VULA PairBonding er et produkt, hvor xdsl-forbindelsen produceres på kobberpar for at levere en given hastighed, i stedet for kobberpar.. Indhold.

Læs mere

Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar

Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar Dette bilag udgør bilag 1a til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Rå kobber/delt rå kobber eller Standardaftale for Rå kobber eller

Læs mere

til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Aftale nr.: Rammeaftale nr.: Dato: Produkttillæg: Ethernet BSA til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester mellem og TDC A/S PT_EBSA_v_std_020913.docx Side 1 af 7 1 Præambel Dette

Læs mere

Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Ethernet BSA G.SHDSL

Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Ethernet BSA G.SHDSL Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Ethernet BSA G. 1. Omfang Ethernet BSA G. er et produkt, hvor XDSL-forbindelsen produceres efter G..biz standarden og benytter 1-4 trådpar til at levere en given hastighed.

Læs mere

Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Ethernet BSA G.SHDSL

Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Ethernet BSA G.SHDSL Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Ethernet BSA G.SHDSL 1. Omfang Ethernet BSA G.SHDSL er et produkt, hvor XDSL-forbindelsen produceres efter G.SHDSL.biz standarden og benytter 1-4 trådpar til at levere

Læs mere

Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic

Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic Bilag 1a: Produktspecifikation for Bredbånd Basic Dette bilag udgør bilag 1a til Produkttillæg for Bredbånd Basic og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 1 Produktspecifikation for Bredbånd Basic hørende

Læs mere

TDC præsentationer til NGA forum 22/8

TDC præsentationer til NGA forum 22/8 TDC præsentationer til NGA forum 22/8 Bredbånd/udvikling 22. august 2017 TWD/1808 2017 1 VULA videreudvikling /NGA-forum møde 22/8 TDC Præsentationer 1.Velkomst (v/formanden) 2.Status over markedsafgørelser

Læs mere

Bilag 4 : Service Level Agreement for rå kobber og delt rå kobber

Bilag 4 : Service Level Agreement for rå kobber og delt rå kobber Bilag 4 : Service Level Agreement for rå kobber og delt rå kobber 1 Indhold 1 INDHOLD...1 2 INDLEDNING...1 3 KVALITET...2 4 LEVERINGSPRÆCISION...3 5 LEVERINGSTID...4 6 FEJLRETNINGSTID...5 7 KOMPENSATION...6

Læs mere

Status for Netudbygning

Status for Netudbygning Status for Netudbygning Peer Ulf Jacobsen Netplanlægger, Operations Cable Management Forum, 8. juni 2012 1 Udbygning med FTTH i Dong-området Konvertering af DONG s tekniske platform til TDC-DSLAM er med

Læs mere

Columbine Brugervejledning for generelle INFO tjenester

Columbine Brugervejledning for generelle INFO tjenester Columbine Brugervejledning for de generelle tjenester: Ordreoversigt, Kundeoversigt, Adresseoversigt, Afstandsmåling, Central/Kunde-oplysninger, adressesøgning x-felt - samhusning. Columbine Brugervejledning

Læs mere

Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar

Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar Bilag 1a. Procedurer for rå kobber og delt rå kobber trådpar Dette bilag udgør bilag 1a til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Rå kobber/delt rå kobber eller Standardaftale for Rå kobber eller

Læs mere

Bilag 2: Priser for Bredbånd Basic

Bilag 2: Priser for Bredbånd Basic Bilag 2: er for Bredbånd Basic Dette bilag udgør bilag 2 til Produkttillæg for Bredbånd Basic og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 2 er hørende til Aftale om Bredbånd Basic. 1. Generelt erne er

Læs mere

Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH

Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH Dette bilag udgør bilag 1a til Produktspecifikation for Rå fiber FTH og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 1: Produktspecifikation for Rå fiber. 1.

Læs mere

Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH

Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH Bilag 1a: Produktspecifikation for Rå fiber FTH Dette bilag udgør bilag 1a til Produktspecifikation for Rå fiber FTH og erstatter samtidig følgende bilag: Bilag 1: Produktspecifikation for Rå fiber. 1.

Læs mere

NET INFO via Columbine HTML Version 22, 14. marts 2017

NET INFO via Columbine HTML Version 22, 14. marts 2017 NET INFO via Columbine HTML Side 1 1 Indhold 1. Generelt... 3 2. NET INFO... 4 2.1. HTML Brugergrænsefladen... 6 3. Forespørgsel... 7 3.1 Søgning på specifik ledningsvej (LID)... 8 3.2 Søgning på adresse...

Læs mere

Introduktion til fastnetbredbånd

Introduktion til fastnetbredbånd Introduktion til fastnetbredbånd Oversigt over de meste anvendte begreber Begreb Accessnet Accessforbindelse (-linje) ADSL Aggregeringsnet Arkivtjeneste Backbonenet Bitstream Access Broadcast BSA Central

Læs mere

Manual: Henvendelser til Wholesale Kundeog Fejlservice samt SP Mobil Support

Manual: Henvendelser til Wholesale Kundeog Fejlservice samt SP Mobil Support Manual: Henvendelser til Wholesale Kundeog Fejlservice samt SP Mobil Support TDC Wholesale 70 10 14 20 Teglholmsgade 3 Danmark Side 1 Indhold FORORD... 2 GENERELT... 3 HENVENDELSER TIL BREDBÅND & TELEFONI...

Læs mere

til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Aftale nr.: Rammeaftale nr.: Dato: Produkttillæg: VULA til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester mellem og TDC A/S PT_VULA_v_std_020913.docx Side 1 af 7 1 Præambel Dette Produkttillæg

Læs mere

Rapport over. Undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet

Rapport over. Undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet Rapport over Undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet 03-12-2008 Indhold RESUME 5 1 INDLEDNING 6 1.1 Baggrund 6 1.2 Formål 6 1.3 Introduktion til samtrafikprodukter

Læs mere

Bilag 1f. Produktspecifikation for delstrækninger

Bilag 1f. Produktspecifikation for delstrækninger Bilag 1f. Produktspecifikation for delstrækninger Dette bilag udgør bilag 1f til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Rå kobber/delt rå kobber eller Standardaftale for Rå kobber eller Standardaftale

Læs mere

Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Boligforenings FBSA (BFBSA)

Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Boligforenings FBSA (BFBSA) Bilag 1f: Produktbeskrivelse for Boligforenings FBSA (BFBSA) 1 Omfang Produktspecifikationen er en beskrivelse af TDC s Boligforenings FBSA (BFBSA) løsning. BFBSA er et lag 2 produkt(osi), der er målrettet

Læs mere

Produkttillæg: VULA UC. til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester. PT_VULA_UC_v_ af 7

Produkttillæg: VULA UC. til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester. PT_VULA_UC_v_ af 7 Produkttillæg: VULA UC til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_VULA_UC_v_140319 1 af 7 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke vilkår for TDC s levering

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f: Beskedsvar/Voicemail Dette bilag: Udgør bilag 1f til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Gensalg fastnet Erstatter tidligere bilag: Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail hørende til Standardaftale

Læs mere

Bilag 4: Service Level Agreement

Bilag 4: Service Level Agreement Bilag 4: Service Level Agreement Gældende fra 16. juli 2018. 1. Omfang Dette bilag gælder for følgende produkter: Produkter x x X x x x I Nedenstående benyttes Produktet som reference til ovenstående produkter.

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: Ethernet BSA til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_EBSA_v_std_220115 Side 1 af 7 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke vilkår for TDC

Læs mere

Pair Bonding Ver 1.0 TWD

Pair Bonding Ver 1.0 TWD 1 Pair Bonding 0210-2013 Ver 1.0 TWD Pair Bonding - produktet Pair Bonding (PB) er et tillægsprodukt til VULA, VULA UC, ebsa, BB Basic og Rå/Delt rå kobber. 2 Pair Bonding er defineret ved: at xdsl-produktet

Læs mere

Høringsnotat vedrørende: Undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet

Høringsnotat vedrørende: Undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet Høringsnotat vedrørende: Undersøgelse af TDCs forretningsgange i relation til visse samtrafikprodukter på teleområdet Teknologisk Institut afsluttede primo september 2008 sin undersøgelse af TDCs forretningsgange

Læs mere

65 afgørelse vedr. anmodning om at hvilende abonnement ikke kan begrunde afvisning af adgang til delt rå kobber

65 afgørelse vedr. anmodning om at hvilende abonnement ikke kan begrunde afvisning af adgang til delt rå kobber Cybercity A/S Overgaden Neden Vandet 7 1414 København K 65 afgørelse vedr. anmodning om at hvilende abonnement ikke kan begrunde afvisning af adgang til delt rå kobber Cybercity har ved brev af 10. juni

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: IP Transmission kabel-tv net til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_IP_Trans_kabel-tv_net_v_std_190115 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. PARTER...

Læs mere

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail

Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Bilag 1f. Beskedsvar/Voicemail Side 2 Indhold 1. Priser/ Produktnummer... 3 2. Faktablad... 3 3. Produktbeskrivelse... 3 3.1. Beskrivelse af produktet... 3 3.1.1. A-abonnentens brugergrænseflade... 3 3.1.2.

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

1. Priser/Produktnummer Faktablad Produktbeskrivelse... 2

1. Priser/Produktnummer Faktablad Produktbeskrivelse... 2 Bilag 1h: Saldospær Dette bilag: Udgør bilag 1h til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Gensalg fastnet Erstatter følgende bilag: Bilag 1h. Saldospær hørende til Standardaftalen for Gensalg

Læs mere

TDC præsentationer til NGA forum 13/10

TDC præsentationer til NGA forum 13/10 TDC præsentationer til NGA forum 13/10 Bredbånd/udvikling oktober 2017 TWD/11/10 2017 1 VULA videreudvikling / NGA-forum møde 13/10 TDC Præsentationer 1. Valg af formand 2. Afrapportering (v/ TDC) fra

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: BSA coax (tidligere BSA Kabel-tv net) til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_BSA_Coax_v_211215 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. PARTER... 3

Læs mere

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet:

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: Kære mødebookere Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: 1. Leveringssted: I skal selv skrive lokalenummer på jeres bestilling.

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: VULA til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_VULA_v_140319140319 Side 1 af 6 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke vilkår for TDC s levering

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: VULA til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_VULA_v_std_220115 Side 1 af 8 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke vilkår for TDC s levering

Læs mere

Bilag 1i: Vækning *55

Bilag 1i: Vækning *55 Bilag 1i: Vækning *55 Dette bilag Udgør bilag 1i til det mellem parterne tiltrådte Produkttillæg for Gensalg fastnet Erstatter samtidig følgende tidligere bilag: Bilag 1i. Vækning hørende til Standardaftalen

Læs mere

Aftale nr.: Dato: Standardaftale om. Frit operatørvalg. mellem XXX TDC A/S

Aftale nr.: Dato: Standardaftale om. Frit operatørvalg. mellem XXX TDC A/S Aftale nr.: Dato: Standardaftale om Frit operatørvalg mellem XXX og TDC A/S 1. Aftalens parter 1.1 Denne tillægsaftale er indgået mellem: XXX (Operatøren) og TDC A/S Wholesale Teglholmsgade 3 0900 København

Læs mere

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Sidst opdateret d.19/11-2008 Forord... 3 Hvad er TDC IP Telefoni Scale?... 3 Scale administratorens opsætning af tjenesten efter levering... 4 Opsætning

Læs mere

Bilag 1h. Saldospær. Gensalg fastnet bilag 1h Saldospaer v standard doc

Bilag 1h. Saldospær. Gensalg fastnet bilag 1h Saldospaer v standard doc Bilag 1h. Saldospær Side 2 Indhold 1. Priser/ Produktnummer... 3 2. Faktablad... 3 3. Produktbeskrivelse... 3 3.1. Beskrivelse af produktet... 3 3.2. Salgsargumenter... 4 3.2.1. EFU... 4 3.2.2. Målgruppe...

Læs mere

Bilag 1c: Produktspecifikation for Multikanal

Bilag 1c: Produktspecifikation for Multikanal Bilag 1c: Produktspecifikation for Multikanal 1. Omfang Dette bilag gælder for følgende produkter: ebsa FBSA VULAC Produkter x X x Mulighederne kan benyttes for produkterne Ethernet BSA, VULA Contended

Læs mere

TDC A/S Nørregade København C. Cybercity A/S Frederikskaj 1780 København V

TDC A/S Nørregade København C. Cybercity A/S Frederikskaj 1780 København V TDC A/S Nørregade 21 0900 København C Cybercity A/S Frederikskaj 1780 København V Afgørelse om diskrimination i forbindelse med udbetaling af samlerabat I denne afgørelse tages der stilling til Cybercitys

Læs mere

Brugeroprettelse Første login. Brugervejledning - Optagelse.dk

Brugeroprettelse Første login. Brugervejledning - Optagelse.dk Brugeroprettelse Første login Brugervejledning - Optagelse.dk Brugeroprettelse Første login Brugervejledning - Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen Styrelsen for It og Læring Styrelsen for It og

Læs mere

Modellering af Pair Bonding i LRAICmodel

Modellering af Pair Bonding i LRAICmodel Modellering af Pair Bonding i LRAICmodel Præsentation i Samtrafikforum 26. februar 2013 1 Behovet for Pair Bonding TDC s brug af kobberpar til produktion af xdsl sætter en række begrænsninger i båndbredden

Læs mere

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013

Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Oktober 2013 Abonnementsbetingelser DLG TV Bredbånd gennem Mobilic Indholdsfortegnelse 1. DLG TV Bredbånd/Mobilic... 3 2. Digital modtager... 3 3.

Læs mere

Teknisk Branchemøde. Torsdag d. 5 december 2013 TDC/TWD

Teknisk Branchemøde. Torsdag d. 5 december 2013 TDC/TWD Teknisk Branchemøde Torsdag d. 5 december 2013 TDC/TWD 1 Dagsorden VULA UC - ADSL tagging VULA IT implementering af priser på hastigheder 1 3 VULA UC ADSL tagging Tagging oprindelig specificeret, jf. møde

Læs mere

Produkttillæg IP Transmission kabel-tv net

Produkttillæg IP Transmission kabel-tv net 3. marts 2012 Rammeaftale nr. Aftale nr. Produkttillæg IP Transmission kabel-tv Til Rammeaftale om levering og drift af YouSee s engrostjenester mellem og YouSee A/S YouSee A/S Teglholmsgade 1

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning TDC Bredbånd Installationsvejledning Fastnet TDC Box Version 6.0 Surf mere S u r f m e re Introduktion og din ordre Denne vejledning hjælper dig med at installere din bredbåndsforbindelse. Udstyr fra TDC:

Læs mere

Produkttillæg: Ethernet transmission af BSA og VULA trafik. Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Produkttillæg: Ethernet transmission af BSA og VULA trafik. Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: Ethernet transmission af BSA og VULA trafik til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_ETrans_v_171117171117 Side 1 af 5 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Juni 2016

Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale. Juni 2016 Tillægsvilkår for YouSee Bredbåndstelefoni FriTale Juni 2016 Indholdsfortegnelse Abonnementsvilkår for YouSee s telefonitjenester (YouSee Telefoni) YouSee s telefonitjeneste (PSTN) YouSee s ISDN-tjeneste

Læs mere

TDC præsentationer til NGA forum 3. maj 2018

TDC præsentationer til NGA forum 3. maj 2018 TDC præsentationer til NGA forum 3. maj 2018 Bredbånd/udvikling maj 2018 TWD/02/05 2018 1 Dagsordenspunkter Opdatering/status ift. GDS (v/tdc): TDC s statistik for fejl og GDS-vurdering GDS Plus (ny GDS-type)

Læs mere

Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation

Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation Løsningsbeskrivelse til bestilling af SMS-notifikation Version 1.0, jnr.: 1084-V0667-11 Løsningsbeskrivelse Side 1 af 22 Indholdsfortegnelse 1. Manuel bestilling af SMS-notifikation... 3 1.1 Løsningens

Læs mere

Corporate Netbank Administration Brugervejledning - Oprettelse af brugere og bestilling af Nordea eid

Corporate Netbank Administration Brugervejledning - Oprettelse af brugere og bestilling af Nordea eid Corporate Netbank Administration Brugervejledning - Oprettelse af brugere og bestilling af Nordea eid Indhold Log på Corporate Netbank... 3 Opret bruger... 4 Bestil Nordea eid... 5 Godkend oprettelse af

Læs mere

Bilag 1 Produktbeskrivelse for Ethernet BSA Multikanal

Bilag 1 Produktbeskrivelse for Ethernet BSA Multikanal Bilag 1 Produktbeskrivelse for Ethernet BSA Multikanal 1. Omfang Ethernet Bitstream Access Multikanal er en tillægstjeneste til Ethernet Bitstream Access ADSL. Tillægstjenesten gør det muligt at opdele

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Worflow plugin til Dynamics CRM

Worflow plugin til Dynamics CRM Worflow plugin til Dynamics CRM INTRO Med Lassos workflow plugin til Microsoft Dynamics CRM er det muligt at trække staminformation og nøgletal til dit CRM-system uden at skrive en eneste linje kode! Vha.

Læs mere

Aftale nr.: Rammeaftale nr.: Dato: Produkttillæg: Kobber. til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester. mellem <Kunde> og TDC A/S

Aftale nr.: Rammeaftale nr.: Dato: Produkttillæg: Kobber. til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester. mellem <Kunde> og TDC A/S Aftale nr.: Rammeaftale nr.: Dato: Produkttillæg: Kobber til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester mellem og TDC A/S 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke

Læs mere

Bilag 1b: Produktspecifikation for transmissionsydelser

Bilag 1b: Produktspecifikation for transmissionsydelser Bilag 1b: Produktspecifikation for transmissionsydelser 1 Indhold 1 Indhold...1 2 Omfang...1 3 Transmissionskapacitet...1 3.1 Transmissionskapacitet 2 Mbit/ s...2 3.2 Transmissionskapacitet > 2Mbit/s...2

Læs mere

Bilag 1b: Produktspecifikation for transmissionsydelser

Bilag 1b: Produktspecifikation for transmissionsydelser Bilag 1b: Produktspecifikation for transmissionsydelser 1 Indhold 1 Indhold... 1 2 Omfang... 1 3 Transmissionskapacitet... 1 3.1 Transmissionskapacitet 2Mbit/s... 1 3.2 Transmissionskapacitet > 2Mbit/s...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk Manual til Indbetalingsportal HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 3 HVORDAN TILFØJER JEG

Læs mere

Tillægsaftale. Grossist Service. mellem TDC A/S XXX

Tillægsaftale. Grossist Service. mellem TDC A/S XXX 4. december 2007 Tillægsaftale om Grossist Service mellem TDC A/S og XXX 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...1 1.1 Bilagsliste... 2 2 Præambel...3 3 Parterne...3 4 Tillægsaftalens ikrafttræden...3

Læs mere

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015

Hiper aftalevilkår version 1.0. 14. december 2015 Hiper aftalevilkår version 1.0 14. december 2015 1. Aftalens indgåelse a. Disse betingelser er gældende for aftaler mellem Hiper A/S [Hiper] og en privatperson over 18 år [Kunden] om et abonnement på bredbånd

Læs mere

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Indhold Generelt om indberetning til sundhedsordning 1 Adgang til indberetningsløsningen 1 Indberetning af medarbejdere 2 Bekræftelse af indberetning

Læs mere

Guide til Frivillige foreninger

Guide til Frivillige foreninger Brug Frivillige foreninger på Virk.dk til at oprette et CVR nr. til din frivillige forening. Det er også her, du retter i foreningens oplysninger, fornyer og lukker dens CVR nr.. Du kan tilgå løsningen

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Tillægsaftale. Ethernet Bitstream Access Multikanaler (Ethernet BSA Multikanaler) mellem. TDC Totalløsninger A/S. Cybercity A/S

Tillægsaftale. Ethernet Bitstream Access Multikanaler (Ethernet BSA Multikanaler) mellem. TDC Totalløsninger A/S. Cybercity A/S 20. september 2007 Tillægsaftale om Ethernet Bitstream Access Multikanaler (Ethernet BSA Multikanaler) mellem TDC Totalløsninger A/S og Cybercity A/S 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 2 1.1

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Side 2. Side 3-20 Indholdsfortegnelse Adgang og jeg har glemt mit password Togbillet Version 1.0 2. juli 2013 Adgang og jeg har glemt mit

Læs mere

om den manglende transparens i TDC s organisering, processer og itsystemer,

om den manglende transparens i TDC s organisering, processer og itsystemer, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att. postmar@erst.dk Telia Danmark Filial af Telia Nättjänster Norden AB, Sverige Holmbladsgade 139 2300 København S Tlf.: 82 33 70

Læs mere

BESTILLING AF MANGLENDE PUBLIKATIONER LEVERINGSREKLAMATIONER KØB KØRSEL

BESTILLING AF MANGLENDE PUBLIKATIONER LEVERINGSREKLAMATIONER KØB KØRSEL BRUGERVEJLEDNING BESTILLING AF MANGLENDE PUBLIKATIONER LEVERINGSREKLAMATIONER KØB KØRSEL Sidst opdateret af NRA den 15-04-2009 Indholdsfortegnelse Side Indledning 3 Ajourfør Reklamationer (Bestillinger)

Læs mere

Arbejdsgruppen for videreudvikling af VULAproduktet

Arbejdsgruppen for videreudvikling af VULAproduktet Arbejdsgruppen for videreudvikling af VULAproduktet Afrapportering på VULA-forum v/ Lars Høyrup Jensen Onsdag den 24. april i ERST Arbejdsgruppens baggrund På VULA-forum 28. januar 2013 blev det besluttet

Læs mere

Udskiftning. Start med at vælge Installationsanmeldelse, Udskiftning i menuen til venstre. VVS Testesen ApSI. Information. Adresse

Udskiftning. Start med at vælge Installationsanmeldelse, Udskiftning i menuen til venstre. VVS Testesen ApSI. Information. Adresse Start med at vælge Installationsanmeldelse, Udskiftning i menuen til venstre VVS Testesen ApSI Adresse Testgade 27 9999 Testby Information test@gmail.com 99 88 77 66 29 22 22 22 Side 1 af 11 Vælg om du

Læs mere

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland Bookingsystem til hoteller -Data: C5 bookingsystem til hoteller Indhold 1. Daglig brug af bookingsystemet. 2. Ny booking et værelse 3. Ny booking flere værelser 4. Ankomst 5. Rengøring 6. Afrejse 7. Værelsesoversigt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5.

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5. Form 04-91-01 04-92-01 Indkøbsservice - Vejledning/Instruktion Navn Vejledning til ILS online, praktiserende læger Udarbejdet af Lena Rachlitz Gældende fra 10. januar 2018 Godkendt af Erstatter Vejledning

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

Bilag 1 Produktspecifikation

Bilag 1 Produktspecifikation 6. marts 2012 Bilag 1 Produktspecifikation Til Rammeaftaletillæg Installationsydelser Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. TEKNIKERBESØG... 3 2.1 YOUSEE A/S TEKNIKERBESØG... 3 2.2 DANSK KABEL TV A/S

Læs mere

Bilag 1b Infrastruktur & Kapacitet

Bilag 1b Infrastruktur & Kapacitet 6. marts 2012 Bilag 1b Infrastruktur & Kapacitet Til Produkttillæg BSA Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. DEFINITIONER... 3 3. INFRASTRUKTUR - TEKNISK SET UP... 4 3.1 FREMFØRING AF SLUTKUNDENS DATATRAFIK...

Læs mere

Bilag 1: Produktspecifikation for Installationsydelser.

Bilag 1: Produktspecifikation for Installationsydelser. Bilag 1: Produktspecifikation for Installationsydelser. 1. Indholdsfortegnelse 1. INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 2. OMFANG... 3 3. ANVENDTE FORKORTELSER OG DEFINITIONER... 3 4. PLUG & PLAY TEST... 3 5. INSTALLATIONSBESØG

Læs mere