LOKALPLAN NR. 065 for et erhvervsområde ved Brydehusvej (vedtaget marts 1992)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN NR. 065 for et erhvervsområde ved Brydehusvej (vedtaget marts 1992)"

Transkript

1 LOKALPLAN NR. 065 for et erhvervsområde ved Brydehusvej (vedtaget marts 1992) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Erhvervsområdet ved Brydehusvej er hovedsageligt bebygget i perioden fra midten af 1950'erne til midten af 60'erne. Områdets anvendelse og udnyttelse er fastlagt i partiel byplanvedtægt nr. XI, godkendt af boligministeriet den 11. marts Ejendommene syd for Industriparken er dog omfattet af partiel byplanvedtægt nr. XV, godkendt af boligministeriet den 1. maj Der er, indenfor planområde A, overvejende tale om mellemstore industrivirksomheder repræsenterende en lang række brancher. Ejendommene langs Industriparkens nordside, planområde B, anvendes til mindre industrivirksomhed og håndværk, samt i tilknytning hertil een bolig. En række af områdets virksomheder er virksomheder, der i henhold til miljøbeskyttelseslovens kapitel 5, eller autoværksteder kræver kommunens eller amtets særlige godkendelse. Der er dog ikke indenfor området lokaliseret tungere miljøbelastende virksomheder. På grund af konstateret forurening af matr.nr. 23 dh Ballerup har Københavns Amt registreret ejendommen som affaldsdepot. Der er på ejendommene matr.nr. 9 qb og 9 ha konstateret forurening. Københavns Amts behandling heraf er endnu ikke afsluttet.

2 Ballerup kommunalbestyrelse ønsker med lokalplanen at imødekomme et ønske fra grundejere i området om, at der skabes mulighed for at opføre eller indrette bebyggelse til en anvendelse, der ligger ud over anvendelsesmulighederne i henhold til partiel byplanvedtægt nr. XI og XV, f.eks. til motionscentre. Planbestemmelserne vedr. planområde B, bebyggelsens omfang og placering, er ændret i forhold til byplanvedtægten. De ændrede bestemmelser gør det muligt at lovliggøre en del af de bygningsmæssige forhold, der kan konstateres etableret i strid med bestemmelser i bygge- og planlovgivningen. Forslaget til lokalplan nr. 065 var fremlagt for offentligheden i perioden fra den 18. september 1991 til den 17. november Inden indsigelsesfristens udløb var der indkommet 8 bemærkninger, ændringsforslag eller indsigelser. Indsigelserne drejede sig i det væsentlige om placeringen af vejbyggelinien langs Brydehusvej samt om bebyggelsesgraden for planområde A. Kommunalbestyrelsen besluttede, på baggrund af indsigelserne, at ændre en række bestemmelser ved lokalplanens endelige vedtagelse således: Byggelinien langs Brydehusvej fastsættes til 10 m i stedet for 12. Ejendomme, indenfor lokalplanens planområde A, tillades bebygget med 1/2 af nettogrundarealet i stedet for 1/3. Nærmere naboskel end 5 m gives mulighed for at opføre indtil 50 m2 skure, garager o.lign. med en samlet længde på indtil 12 m. Det præciseres, at ændret anvendelse, hvortil kommunalbestyrelsen kan give tilladelse, skal være erhvervsmæssig, samt at bebyggelse til disse formål skal opfylde visse miljømæssige betingelser. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING Kommuneplan. Ballerup kommunalbestyrelse vedtog den 24. oktober 1985 kommuneplan Forslaget til lokalplan nr. 065 omfatter kommuneplanens enkelt område 6.E.6. og 6.E.7. samt del af enkeltområde 6.E.9. Kommuneplanens rammer for lokalplanlægning fastlægger enkeltområde 6.E.6. og 6.E.9. til erhvervsformål mellemstor fremstillingsvirksomhed mv. Der kan endvidere opføres eller indrettes bebyggelse serviceprægede erhverv samt institutioner med tilknytning til erhvervsmiljøet. Grunde må ikke udstykkes mindre end 1400 m 2. Det bestemmes endvidere, at det bebyggede areal ikke må overstige 1/3 af grundarealet - 6.E.9. dog 1/2 af grundarealet- og bygningernes rumfang må ikke overstige 2 m 3 /m 2 grundareal. Rammebestemmelserne for enkeltområde 6.E.7. fastlægger områdets anvendelse til erhvervsformål, mindre fremstillingsvirksomhed mv. Der kan opføres eller indrettes enkelte boliger for personer med tilknytning til de pågældende virksomheder. Det bebyggede areal må ikke overstige 1/4 af grundarealet. Bebyggelse kan opføres i 1 etage. Lokalplan nr. 065 er i overensstemmelse med kommuneplanens bestemmelser.

3 Partielle byplanvedtægter. Med lokalplanens endelige vedtagelse aflyses partiel byplan vedtægt nr. XI i sin helhed. Partiel byplanvedtægt nr. XV aflyses for de ejendomme, der omfattes af lokalplan nr LOKALPLANENS INDHOLD Det er lokalplanens formål at fastholde områdets anvendelse til erhvervsformål, mellemstore og mindre fremstillingsvirksomheder samt håndværk. Lokalplanen giver dog mulighed for lokalisering af service- eller administrative erhverv, der kan indpasses i området, efter kommunalbestyrelsens godkendelse på baggrund af en vurdering af de trafikale, parkerings- og miljømæssige konsekvenser. På baggrund af en risiko for miljømæssige konflikter i forbindelse med lokalisering af sådanne "mere miljøfølsomme" virksomheder, kan kommunalbestyrelsen stille krav om en støjisolering, der kan reducere omgivelsernes indvirkning på det indendørs støjniveau. Ejendomme udlagt til mellemstore virksomheder - planområde A - kan udnyttes med et bebygget areal på op til 1/2 af nettogrundarealet i op til 2 etager, højst 8 m. Bebyggelsen må dog højst udgøre 2 m 3 /m 2 grundareal Nærmere naboskel end 5 m gives mulighed for at opføre indtil 50 m 2 skure, garager o.lign. med en samlet længde på indtil 12 m. For planområde B - mindre fremstillingsvirksomhed og håndværk - er den maksimale bebyggelsesprocent fastsat til 30. Bebyggelse kan opføres i 1 etage, højst 5 m. Bestemmelserne vedr. bebyggelsens omfang og placering giver i forhold til partiel byplanvedtægt nr. XI, mulighed for at opføre bebyggelse nærmere naboskel (2,5 m) samt mulighed for yderligere bebyggelse i selve skelbræmmen, op til 12 m's længde i skel mod øst ELLER vest. Baggrunden for disse lempelser er ønsket om at give mulighed for en berigtigelse af en del forhold, der er konstateret etableret i strid med bestemmelser i bygge- og planlovgivningen. Lokalplanen er ledsaget af retningslinier for skiltning, se bilag 2.

4 LOKALPLANENS BESTEMMELSER I henhold til planloven (lov nr. 388 af 6. juni 1991) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2 nævnte erhvervsområde ved Brydehusvej i Ballerup. 1. LOKALPLANENS FORMÅL Det er lokalplanens formål, at fastholde områdets anvendelse til erhvervsformål, mellemstore og mindre industrivirksomheder samt håndværksvirksomhed, at give mulighed for etablering af erhvervsmæssig service- og administrationsvirksomhed, at give mulighed for lovliggørelse af en del bygningsmæssige forhold i strid med plan- og byggelov, at aflyse partiel byplanvedtægt nr. XI. 2. OMRÅDE- OG ZONESTATUS Lokalplanen afgrænses, som vist på kortbilag 1, og omfatter følgende matr.nr.e: 9 ha, 9 hf, 9 hn, 9 hv, 9 hx, 9 hy, 9 ma, 9 mi, 9 mk, 9 nl, 9 nn, 9 ns, 9 nt, 9 oe, 9 of, 9 og, 9 oh, 9 oi, 9 ok, 9 ol, 9 ot, 9 ou, 9 qb, 9 ræ, 23 cz, 23 dc, 23 de, 23 df, 23 dh, 23 di, 23 dk, alle Ballerup by, Ballerup, samt alle ejendomme, der efter den 14. marts 1991 udstykkes herfra Området har byzonestatus Lokalplanområdet er opdelt i 2 planområder: Planområde A, forbeholdt mellemstore fremstillingsvirksomheder. Planområde B, forbeholdt mindre fremstillingsvirksomheder og håndværksvirksomheder. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE. Planområde A: 3.1. Der kan indenfor planområdet opføres eller indrettes bebyggelse til mellemstore fremstillingsvirksomheder. Der kan endvidere opføres eller indrettes bebyggelse til administration, laboratorier og lagerformål i tilknytning til de pågældende virksomheder Kommunalbestyrelsen kan, efter ansøgning i hvert enkelt tilfælde, meddele tilladelse til, at der, indenfor lokalplanens planområde A, opføres eller indrettes bebyggelse til erhvervsmæssig service-, administrationsvirksomhed og lignende, der efter kommunalbestyrelsens vurdering kan indpasses i området, uden at erhvervsområdet herved ændrer karakter Kommunalbestyrelsens tilladelse til anvendelse af en ejendom i.h.t. 3.2 vil være betinget af, at bebyggelsen udformes og indrettes således, at eventuelle miljømæssige genevirkninger fra de omliggende virksomheder undgås. Planområde B: 3.4. Der kan indenfor planområdet opføres eller indrettes bebyggelse til mindre fremstillingsvirksomhed og håndværk.

5 Der kan endvidere opføres eller indrettes bebyggelse til administration, laboratorier, og lagerformål i tilknytning til de pågældende virksomheder Indenfor lokalplanens planområde B kan een bolig for een husstand opretholdes, under forudsætning af, at boligen anvendes af den person, der driver virksomheden. Fællesbestemmelser: 3.6. Der må indenfor lokalplanområdet ikke udøves nogen form for virksomhed, som ved støv, røg, støj, rystelser, ilde lugt eller ved sit udseende eller på anden måde trods afstand og afskærmning, efter kommunalbestyrelsens skøn, er til ulempe for de omkringliggende bolig- og erhvervsområder Der må indenfor lokalplanområdet ikke drives handel med dagligvarer eller foregå særlig udvalgsvarehandel Indenfor lokalplanområdet kan opføres de nødvendige transformerstationer, når deres ydre afstemmes efter den omliggende bebyggelse, bygningshøjden ikke overstiger 3 m, og det bebyggede areal ikke er over 30 m2. Transformerstationer kan placeres i naboskel. 4. UDSTYKNINGER Indenfor lokalplanens planområde A må ingen grund udstykkes med et areal mindre end 1400 m 2 eller større end 5500 m Indenfor lokalplanens planområde B må ingen grund udstykkes med et areal mindre end 700 m2 eller større end 1600 m VEJ- OG STIFORHOLD Lokalplanområdet vejbetjenes fra Brydehusvej og fra Industriparken Fra Ballerup Byvej er der, langs vestskellet af matr.nr. 23 cz Ballerup by, Ballerup, etableret en stiadgang til lokalplan-området Til Ringvej B4 og til Ballerup Byvej må der ikke, ud over Brydehusvej, Industriparken og den i 5.2. nævnte stiadgang, være direkte adgang for kørende, gående eller anden færdsel fra de tilgrænsende ejendomme. Byggelinier: 5.4. Langs Ballerup Byvej gælder de af vejbestyrelsen, Københavns Amt, til enhver tid fastsatte byggelinier, for tiden 22,5 m fra vejmidten Langs Ringvej B4 gælder de af vejbestyrelsen, Vejdirektoratet, til enhver tid fastsatte byggelinier, for tiden 25 m fra vejmidten Langs Brydehusvej og Industriparken pålægges byggelinier i en afstand af 10 m fra vejmidte. Parkering: 5.7. Der udlægges areal til parkering efter følgende normer: 1 p-plads pr. 50 m 2 bruttoetageareal fremstillings- og lagervirksomhed. 1 p-plads pr. 25 m 2 bruttoetageareal administration, servicevirksomhed o.lign.

6 5.8. Der skal til enhver tid forefindes det nødvendige antal parkeringspladser til dækning af virksomhedernes parkeringsbehov. Kommunalbestyrelsen kan til enhver tid forlange de udlagte parkeringspladser anlagt. 6. LEDNINGER OG TEKNISKE ANLÆG Ledninger til el-forsyning, vejbelysning, telefon, fællesantenneanlæg o.lign. må ikke fremføres som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler Der kan indenfor lokalplanområdet placeres de forsynings-, rensnings- og afløbsanlæg, som er nødvendige for virksomhedernes drift eller er betingede af miljøhensyn. 7. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Planområde A: 7.1. Bebyggelsens rumfang må ikke overstige 2 m 3/m 2 nettogrundareal, og det bebyggede areal må ikke overstige 1/2 af nettogrundarealet Bebyggelse kan opføres i 1-2 etager Bebyggelse på matr.nr. 23 cz Ballerup by, Ballerup, kan opføres i indtil 3 etager Intet punkt af en bygnings ydervægge eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m fra eksisterende terræn eller et af kommunalbestyrelsen godkendt reguleret terræn Kommunalbestyrelsen kan dog tillade, at en bygning eller en del af en bygning opføres i en større højde, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør det Ingen bebyggelse må opføres nærmere naboskel end 5 m Uanset bestemmelsen i 7.6 kan der nærmere end 5 m fra naboskel opføres indtil 50 m 2 skure, udhuse, garager o.lign. med en samlet længde af op til 12 m. Planområde B: 7.8. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Bebyggelse kan opføres i een etage Intet punkt af en bygnings ydervægge eller tagflade må gives en højde, der overstiger 5 m Bebyggelse må ikke opføres nærmere naboskel end 2,5 m Uanset bestemmelsen i kan bebyggelse opføres i naboskel mod nord samt opføres med en samlet længde af op til 12 m i naboskel mod øst eller mod vest. 8. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Skiltning og reklamering må kun finde sted efter nærmere retningslinier godkendt af kommunalbestyrelsen. Bilag 2.

7 8.2. Til udvendige bygningssider og tagflader må ikke anvendes materialer, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende. 9. AFSKÆRMNING Kommunalbestyrelsen kan i forbindelse med godkendelse iht stille krav om, at bygninger støjisoleres, således at der indendørs for arbejds- og opholdsrum ikke bliver et beregnet højere døgnækvivalent, konstant støjniveau, end 35 db(a), samt at den nødvendige rumventilation skal kunne ske uden brug af oplukkelige vinduer. 10. UBEBYGGEDE AREALER Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer, affald o.lign., skal overholdes Det på bilag 1 viste 10 m brede beplantningsbælte, over matr.nr. 23 cz Ballerup by, Ballerup, langs Ballerup Byvej, skal holdes beplantet i overensstemmelse med godkendt beplantningsplan Det på bilag 1 viste beplantningsbælte, over matr.nr. 23 dk Ballerup by, Ballerup, langs Industriparken, skal holdes beplantet Vedligeholdelsen af de i og nævnte beplantningsbælter påhviler grundejerne. 11. FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Ny bebyggelse i området skal, i henhold til Ballerup kommunes varmeplan, tilsluttes naturgasnettet med henblik på dækning af energibehovet til opvarmning og forsyning med varmt vand Uanset bestemmelsen i kan kommunalbestyrelsen, efter ansøgning i hvert enkelt tilfælde, meddele tilladelse til anvendelse af alternative energikilder til supplering af energiforbruget. 12. MILJØFORHOLD Københavns Amt har registreret matr.nr. 23 dh Ballerup by, Ballerup, som kemikalieaffaldsdepot Københavns Amt har ejendommene matr.nr. 9 ha og matr.nr. 9 qb Ballerup by, Ballerup, under behandling med henblik på registrering som affaldsdepot. 13. SERVITUTTER Den under den 21. januar 1966 på matr.nr. 23 dk Ballerup by, Ballerup, tinglyste deklaration vedrørende beplantningsbælte, aflyses.

8 13.2. Den under den 12. september 1988 på matr.nr. 23 cz Ballerup by, Ballerup, tinglyste deklaration vedrørende beplantningsbælte, aflyses. 14. AFLYSNING AF PARTIEL BYPLANVEDTÆGT Den af Boligministeriet, den 6. februar 1958, godkendte partielle byplanvedtægt nr. XI, tinglyst den 11. marts 1958, aflyses i sin helhed Den af Boligministeriet, den 1. maj 1963, godkendte partielle byplanvedtægt nr. XV, tinglyst den 9. august 1963, aflyses, for så vidt angår matr.nr.e.: 9 ma, 9 mi, 9 mk, 9 nn, 9 ns, 9 nt, 9 ot, 9 ou alle Ballerup by, Ballerup. 15. RETSVIRKNINGER Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser Eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil Når der er foretaget offentlig bekendtgørelse af en endeligt vedtaget lokalplan, må der ikke retligt eller faktisk etableres forhold i strid med planens bestemmelser, jfr. lov om planlægning, Kommunalbestyrelsen kan dispensere fra bestemmelser i en lokalplan, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen, jfr. lov om planlægning, 19, stk Videregående afvigelser kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan, jf. lov om planlægning, 19, stk. 2. I henhold til 27 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående lokalplan endeligt. Ballerup kommunalbestyrelse, den 26. februar sign. Ove E. Dalsgaard / sign. K. O. Møgelvang

9

10 BILAG 2. RETNINGSLINIER FOR SKILTNING I ERHVERVSOMRÅDET VED BRYDEHUSVEJ - LOKALPLAN NR Lokalplan nr. 065 for erhvervsområdet ved Brydehusvej, vedtaget af kommunalbestyrelsen den 26. februar 1992, indeholder i 8.1. en bestemmelse om, at skiltning og reklamering kun må finde sted efter nærmere retningslinier godkendt af kommunalbestyrelsen. Retningslinierne har til hensigt at undgå en skæmmende ukontroleret skiltning, der slører den skiltning, der er nødvendig for områdets virksomheder, af hensyn til kunder og leverandører. Det er afgørende for et skilteprojekts godkendelse, at det følger retningsliniernes bestemmelser og intentioner. Fritstående skilte, flagstænger o.lign. må ikke placeres foran byggelinier. Skiltning på fremmed grund er ikke tilladt. FACADESKILTNING. Som hovedregel gælder, at skiltning skal underordne sig bygningens fagdeling og facadeopdeling. Det vil bl.a. sige, at skiltningen ikke må dække eller overlappe markante og betydningsfulde linier i facaden. Maksimumhøjden fastsættes til 60 cm. Bogstaver og figurer skal udføres i neon, træ, metal eller opaliseret acryl. Skilte kan være indirekte belyst eller belyst ved hjælp af projektører. Lysskilte skal være udformet således, at blænding undgås. Kun bogstaver og symboler må fremstå lysende. Kommunalbestyrelsen kan, efter særlig ansøgning, tillade at retningslinierne om dimensionering, materialevalg m.v. fraviges,hvis skiltningen indarbejdes som en fuldt integreret del af en bygnings facade. UDHÆNGSSKILTE. Vinkelret facadeskiltning skal tilpases bygningens arkitektur, farver og øvrige skiltning. Det vil bl.a. sige, at skiltningen skal placeres i overensstemmelse med fagdelingen.

11 Skiltets højde og bredde må maksimalt være 70 x 70 cm, og må maksimalt incl. ophæng være 80 cm fra facaden. Vinkelret facadeskiltning skal placeres med underkant mindst 250 cm over terræn. Vinkelret facadeskiltning kan udføres i neon, metal eller opaliseret acryl. Lysskilte skal være udformet således, at blænding undgås, og således at kun bogstaver og symboler fremstår lysende. HENVISNINGSSKILTE. Virksomheder med ingen eller begrænset facade mod vej kan betjene sig af henvisningsskilte. Henvisningsskilte skal placeres ved den port, passage eller anden adgang, som leder til virksomhedens hovedadgang. Størrelsen af skiltet/skiltene skal afpasses efter omgivelserne. Den samlede højde må dog ikke overstige 120 cm og bredden må ikke overstige 80 cm. Henvisningsskilte må ikke være lysskilte. PROCEDURE FOR OPSÆTNING AF SKILTE. Når en virksomhed ønsker at opsætte eller udskifte et skilt, skal der udarbejdes et projekt. Projektet skal som minimum vise skiltets størrelse, placering, farve og materialevalg. Hvis ansøger ikke er ejendommens ejer, skal ejendommens ejer godkende projektet. Projekt sendes med evt. ejerpåtegning til: Ballerup kommune Bygningsinspektoratet Rådhuset 2750 Ballerup.

LOKALPLAN NR. 050 for et erhvervsområde omkring Industriparken (Løven) (vedtaget januar 1989)

LOKALPLAN NR. 050 for et erhvervsområde omkring Industriparken (Løven) (vedtaget januar 1989) LOKALPLAN NR. 050 for et erhvervsområde omkring Industriparken (Løven) (vedtaget januar 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup kommunalbestyrelse har ønsket at nedlægge Industriparken som offentlig

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 025 for et område mellem Kornvænget, Ringvej B4 og Ballerup Boulevard (vedtaget juni 1983) BESTEMMELSER I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Det er lokalplanens formål at revidere dele af de nugældende lokalplaner nr. 011 og 033 således,

Det er lokalplanens formål at revidere dele af de nugældende lokalplaner nr. 011 og 033 således, LOKALPLAN NR. 077 Ballerup Erhvervspark ved Baltorpbakken (vedtaget sep. 1993, delvist erstattet af lokalplan nr. 101 for så vidt angår delområde A). LOKALPLANENS BESTEMMELSER I henhold til Planloven (lov

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i

Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT. For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Partiel byplanvedtægt nr. 9 SØNDERHALD KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT For et område udlagt til centerudvidelsesområde i Assentoft by ved hovedvej A16, øst for Assentoft kirke. SØNDERHALD KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989)

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) INDLEDNING LOKALPLANENS BAGGRUND. På baggrund af grundejerforeningens ønske om at sikre at områdets karakteristiske træk

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse Lokalplan nr. 11 Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse 27.08.1986 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 11 for område E3 i Gørløse Skævinge kommune LOKALPLAN NR. 11 for et område i kommuneplanen benævnt E3, beliggende

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

A: Stationsnært planområde omkring Brydehusvej og Industriparken med mellemstore erhvervsejendomme.

A: Stationsnært planområde omkring Brydehusvej og Industriparken med mellemstore erhvervsejendomme. BESTEMMELSER 1. LOKALPLANENS FORMÅL. 1.1. Det er lokalplanens formål, gennem revision af lokalplanerne: 065, 076 og 103, at sikre en fortsat omdannelse og modernisering af erhvervsområdet, herunder at

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12

TINGLEV KOMMUNE. Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 TINGLEV KOMMUNE Erhverv Ringvejen. Bolderslev LOKALPLAN NR. 2.12 13.09.1990 TINGLEV KOMMUNE LOKALPLAN.1 BAGGRUND Tinglev kommune har siden kommunesammenlægningen arbejdet for at en erhversmæssig udbygning

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG PARTIEL nr: 16 BYPLANVEDTÆGT for et område, vest for Delfinvej mellem Nyborg Fjord, Provst Hjortsvej, Gormsvej, Jernbanen, Knudshovedvej, Storebæltsvej og Motorvej A 1. august -1977 NYBORG KOMMUNE I medfør

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ

ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Lokalplan nr. 5.38 Erhvervsområde nord for Bygmestervej, Hals ULSTEDVEJ BYGMESTERVEJ Fremlagt fra den 10.03.2004 til den 05.05.2004 Endelig vedtaget den 25.08.2004 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 5.38 Erhvervsområde

Læs mere

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE Byplanvedtægt 15 Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.15 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 15 I

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981) INDLEDNING BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup bymidte er i dag omfattet af i alt 7 byplanvedtægter.

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Lokalplan nr. 2.16 Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Fremlagt fra den 10.07.2003 til den 04.09.2003. Endelig vedtaget den 22.10.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968)

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 42 for et område mellem Præstevænget, Bydammen, Lindevænget og Jonstrupvej i Ballerup-Måløv kommune. (vedtaget januar 1968) PLANENS BESTEMMELSER I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET LOKALPLANEN I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

Lokalplan Ishøj Varmeværk

Lokalplan Ishøj Varmeværk Lokalplan 1.14 Ishøj Varmeværk Ishøj Kommune Ishøj kommune - Lokalplan 1.14 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter bestemmelser for områdets anvendelse til offentlige formål. Området opdeles i to

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade

Partiel byplan SVOGERSLEV. Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2. (Fra 1/ Roskilde kommune) for el omrade Kornerup- Svogerslev kommune Nr. 2 Partiel byplan for el omrade SVOGERSLEV beliggende syd tor hovedvejen i Svogerslev (Værkstedsområde vest) (Fra 1/4 1970 Roskilde kommune) KORNERUP-SVOGERSLEV KOMMUNE

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-14 ERHVERVSOMRÅDE - SVANSBJERG Indhold : Redegørelse side 1 -' 6 -del side7-14 Kortbilag I, il og III bagest i hæftet KØGE KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan Baldershøj

Lokalplan Baldershøj Lokalplan 1.19 Baldershøj Ishøj Kommune 2003 JSHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.19 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område omfatter et ca. 10 ha stort areal, der er beliggende umiddelbart syd for det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE LOKALPLAN 42 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 3650 ØLSTYKKE OVERSIGTSKORT OVER LOKALPLANOMRADETS AFGRÆNSNING HAMPELANDSKOLEN rt-n HAMPELAND STENBUKKEN

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

BYPLANVEDTÆGT NR. 4 ULFBORG - VEMB KOMMUNE. For et boligområde i Vemb (Bigården) TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN BYPLANVEDTÆGT NR. 4 For et boligområde i Vemb (Bigården) ULFBORG - VEMB KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN Tingvej 5-6990 Ulfborg - tlf. 97 49 15 55 ULFBORG-VEMB KOMMUNE RINGKJØBING AMT PARTIEL BYPLAJWEDTÆGT

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune.

Byplanvedtægt for byplanområde XXV. i Herlev kommune. Byplanvedtægt for byplanområde XXV i Herlev kommune. I medfør af byplanloven ( lovbekendtgørelse nr. 16o af 9. maj 1962) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev kommune. 1 Byplanvedtægtens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV LOKALPLAN NR. 90 for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 90 - Erhvervsområde E 11, HC Handelscenter Syd INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE... 3 INDLEDNING... 3 BYRÅDETS HENSIGT MED

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.11 κ κ κ κ κ κ κ Erhvervsområde i Skimmede September 1988 Lokalplan nr. 1.11 Tølløse Kommune FREMLÆGGELSESPERIODE: Dette lokalplanforslag er fremlagt til offentlig gennemsyn

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 019 FOR LAUTRUPGÅRD (vedtaget juni 1981) INDLEDNING BAGGRUND FOR LOKALPLANEN

LOKALPLAN NR. 019 FOR LAUTRUPGÅRD (vedtaget juni 1981) INDLEDNING BAGGRUND FOR LOKALPLANEN LOKALPLAN NR. 019 FOR LAUTRUPGÅRD (vedtaget juni 1981) INDLEDNING BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Oprindeligt var det tanken, at hele Lautrupgård området skulle benyttes til administrations- og kontorformål,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 30 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 30 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 30 vedrører Herlev skole, som ligger mellem Herlev Bygade og Herlev Hovedgade. Skolen skal nedlægges og bygningerne ønskes indrettet

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr Område i Hersted Industrikvarter. Specialarbejderskole, værksted mv. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr Område i Hersted Industrikvarter. Specialarbejderskole, værksted mv. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 5.1 Område i Hersted Industrikvarter Specialarbejderskole, værksted mv. 1983 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 28 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 28 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 28 vedrører et boligområde ved Herlev Hovedgade, Gåseholmvej og Sønderlundvej mellem Engløbet og Stumpedal og fastlægger, at området

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune andinspektørfirmaet Jeppesen. & Bjerre 'A Akieltorv 2 A. 6000 Kolding Tif, 05 52 05 77.v r: -"- v "'F?3

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere