REFERAT DEN 10. SEPTEMBER 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT DEN 10. SEPTEMBER 2018"

Transkript

1 REFERAT DEN 10. SEPTEMBER 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 24./25. august Mødestart: Fredag kl. 13. Lørdag kl. 9 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. 0. Good governance Bestyrelsen afholdte seminar om good governance på baggrund af en rapport med anbefalinger fra en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter for både DIF s bestyrelse, specialforbundene og DIF s administration. Medlemmerne af arbejdsgruppen; Henriette Gilhøj, Kasper Jepsen og Jesper Møller samt sekretær for gruppen, Jan Larsen, deltog under dette punkt. Jon Mortola Hansen fra DIF s administration var ordstyrer. Bestyrelsens drøftelser fordelte sig på fire hovedgrupper: Transparens, ansvarlighed, integritet og demokrati. Disse temaoverskrifter dækkede over tre gennemgående mål med forslagene: Styrke specialforbundenes indsigt i og indflydelse på DIF s virke. Øge DIF s troværdighed og anseelse i omverdenen. Sikre ordentlig og sikker drift i DIF. Bestyrelsen besluttede på baggrund af en grundig drøftelse at præsentere forslagene til good governance i DIF for specialforbundene på budgetmødet, hvorefter forslagene føres videre i de rette fora. SAGER TIL BESLUTNING: 1. Økonomi, herunder budgetudkast for 2019 og periodiseringsmidler Bestyrelsen drøftede udkast til budget 2019.

2 På baggrund af en gennemgang af budgettet for 2019 fra DIF s økonomiansvarlige og DIF s økonomidirektør godkendte bestyrelsen at fremme budgettet for repræsentantskabet på budgetmødet den 28./29. september. Budgetudkastet for 2019 baserer sig på en fuld genopretning uden periodisering på 304 mio. kr. fra udlodningsmidlerne i 2019, hvor der sker en stigning i de aktivitetsbestemte tilskud på 2,6 mio. kr. Budgetforslaget indeholder endvidere en stigning i de kollektive forsikringer på 5,17 kr. pr. medlem efter fastfrysning af DIF s andel på 5 mio. kr. samt en stigning i tilskuddet til Idrættens Kompetence Center på 0,5 mio. kr. Derudover indeholder budgetforslaget en række øvrige indsatser som fx DIF Konference, CRM-system, Børne/unge konference og opgradering af ITnetværk m.v. i idrættens Hus. SIDE 2 AF 9 Bestyrelsen drøftede endvidere fordelingen af periodiseringsmidlerne. Der var enighed i bestyrelsen om et forslag til fordeling af periodiseringsmidlerne på henholdsvis 15 mio. kr. til styrkelse af egenkapitalen, 15 mio. kr. til renovering af Idrættens Hus samt 34 mio. kr. til udvikling af forbundene og idrætterne. De nærmere detaljer om fordelingen af periodiseringsmidlerne vil fremgå af budgetmaterialet samt præsenteres på budgetmøde Dagsorden til budgetmøde 2018 Bestyrelsen drøftede dagsorden til budgetmøde Bestyrelsen godkendte med enkelte bemærkninger dagsordenen, der bliver udsendt til specialforbundene sammen med det øvrige budgetmateriale den 6. september. 3. Strategiaftaler Bestyrelsen drøftede status for strategiaftaler. DIF s administration har afholdt møder med alle specialforbund i juni med henblik på at drøfte status for strategiaftalerne med DIF. I første omgang har fokus været på procesmålene i strategiaftalerne, idet det er for tidligt at vurdere på effekten af specialforbundenes strategiske spor efter kun et halvt år. Bestyrelsen noterede med tilfredshed fremdriften i specialforbundenes strategiske spor, og der var bred enighed i bestyrelsen om, at strategiaftalerne indtil videre virker efter hensigten, og at specialforbundene arbejder målrettet og seriøst med at indfri sporenes resultatmål. Bestyrelsen vil på budgetmødet fremlægge status for repræsentantskabet og på bestyrelsesmødet i december gøre status over resultatmålene i specialforbundenes strategiaftaler.

3 Bestyrelsen drøftede afslutningsvis det særlige opmærksomhedspunkt, hvor specialforbund, der mister Team Danmark støtte, skal hjælpes med at genstarte deres elitearbejde. 4. Diversitet Bestyrelsen drøftede oplæg til diversitet i DIF s bestyrelse. Bestyrelsens drøftelser var delt op, således at bestyrelsen drøftede, hvordan DIF sikrer en stærkere pipeline af kandidater, som er interesseret i at stille op til bestyrelsen, hvordan DIF sikrer en større åbenhed og gennemsigtighed omkring valgprocessen til bestyrelsen, og endeligt hvordan DIF arbejder med en åben og inkluderende bestyrelseskultur, der motiverer til en større mangfoldighed. SIDE 3 AF 9 Bestyrelsen havde forud for drøftelserne udfyldt en mini-undersøgelse, der vurderede, hvilke initiativer der havde størst effekt på diversitet i DIF s bestyrelse, samt en efterfølgende prioritering af disse initiativer. Initiativerne, som bestyrelsen vurderede, var bl.a. åbenhed om genopstilling til DIF s bestyrelse, bestyrelsens egen indstillingsret, styrkelse af den demokratiske og politiske debat ved fx vælgermøder, arbejde med en mere inkluderende kultur i bestyrelsen. Bestyrelsen besluttede at udfolde og konkretisere de tiltag, som bestyrelsen vurderede til at have størst effekt på diversitetsdagsordenen, yderligere med henblik på, at bestyrelsen kan vælge, hvilke forslag der vil være formålstjenstlig for DIF at iværksætte. Bestyrelsen besluttede endvidere at præsentere repræsentantskabet for bestyrelsens overvejelser om diversitet i DIF på budgetmødet Nordisk Møde Bestyrelsen drøftede program og forslag til det kommende nordiske møde den 14. til 16. september. Bestyrelsen godkendte at fremme to forslag om henholdsvis fælles sanktioner på matchfixing-området og fortsættelse af den nordiske lederuddannelse. I forhold til forslaget om fælles sanktioner på matchfixingområdet har en nordisk arbejdsgruppe undersøgt, hvorvidt fælles sanktioner på tværs af de nordiske lande er muligt. Konklusionen var, at målsætningen om at fremlægge et forslag til et fællesnordisk system var urealistisk, så længe forskellen mellem de respektive landes systemer er så stor, som den er på nuværende tidspunkt. Arbejdsgruppen har derfor indstillet til, at der etableres et bilateralt system, baseret på indgåelse af en-til-en aftaler mellem landende, hvori enkelte lande stadig vil kunne indgå aftaler om at anerkende hinandens sanktioner. Et sådanne format ville relativt nemt kunne

4 sikre, at Norge, Sverige og Danmark ville kunne anerkende hinandens sanktioner. DIF s bestyrelse tilsluttede sig, at denne løsning bliver præsenteret på det nordiske møde. I forhold til fortsættelse af den nordiske lederuddannelse tilsluttede DIF s bestyrelse sig indstillingen om at fortsætte NILE samt undersøge muligheden for at udvide uddannelsen med flere nationer. Bestyrelsen ønskede afslutningsvis at blive orienteret om, hvordan kandidater, som har gennemført den nordiske lederuddannelse, har klaret sig internationalt. 6. Frivillighedsudspil SIDE 4 AF 9 Bestyrelsen drøftede udkast til frivillighedsudspil. Bestyrelsen havde en række konkrete bemærkninger til udspillet, som vil blive indarbejdet af administrationen. Bestyrelsen besluttede på den baggrund, at: - administrationen går i gang med at drøfte 1. udkastet (med bestyrelsens ændringer) med DGI og DUF med henblik på at komme med et fælles udspil i efteråret. - et 2. udkast foreligges DIF s bestyrelse til 2. behandling (og evt. godkendelse). 7. Initiativpulje Bestyrelsen drøftede ansøgning om projektet, Famly Sport, til initiativpuljen. Famly Sport har som formål at skabe sjov og glæde på institutionsområdet samt understøtte forbundene i udviklingen af deres børneidræt via såkaldte motionskasser. Motionskasserne bringes ud til institutionerne på samme vis som Nemlig, Årstiderne og Kreakassen. Det er ambitionen, at 11 specialforbunds discipliner leveres direkte til 1000 institutionerne. Bestyrelsen bemærkede, at projektet understøtter DIF ambitioner om, at tilknytte nye aktører uden for DIF-idrætten med henblik på at skabe nye innovative motionstilbud til børn indenfor institutionsområdet og i forbundene. Bestyrelsen bemærkede endvidere, at virksomheder ikke på egen hånd kan ansøge om midler fra initiativpuljen, men skal gøre det enten sammen med DIF og/eller et specialforbund. Bestyrelsen bemærkede også, at der skal ske en tæt koordinering med Famly Sport og andre DIF-initiativer på institutionsområdet fx KFUM s initiativer på området. Samtidig skal der være særlig opmærksomhed på, at de rette ekspertiser er til stede, når konceptet implementeres i institutionerne.

5 Bestyrelsen godkendte på den baggrund at bevillige kr. til projektet. 8. Aktivitetsgodkendelse Dansk Svømmeunion (åbent vand) Bestyrelsen drøftede ansøgning fra Dansk Svømmeunion (åbent vand). Bestyrelsen godkendte Dansk Svømmeunionens ansøgning om aktivitetsgodkendelse af åbent vand. Fra 1. januar 2019 vil Dansk Svømmeunion modtage aktivitetstilskud. Tilskuddets størrelse afhænger af antallet af øvrige godkendte aktiviteter i DIF s specialforbund. Bestyrelsen besluttede endvidere, at DIF fremover selv vil opgøre, hvor mange antal medlemmer og foreninger den givende aktivitet har, forud for behandling i bestyrelsen. SIDE 5 AF 9 SAGER TIL ORIENTERING: 9. Amnesty Samarbejdsaftale Bestyrelsen drøftede samarbejdsaftale med Amnesty. Formålet med aftalen mellem DIF og Amnesty er at styrke DIF s arbejde med menneskerettighederne i DIF s nationale og internationale arbejde. Aftalen omfatter tre hovedområder: 1. DIF s internationale arbejde: Her vil Amnesty stå til rådighed med informationer om menneskerettighedssituationen i lande, som DIF samarbejder med. 2. EM, VM, OL og PL: Her vil DIF og Amnesty samarbejde i forbindelse med store, internationale sportsbegivenheder. 3. DIF s nationale arbejde: Her vil DIF, i det omfang det er muligt, deltage i arbejdet for at komme homofobi og diskrimination i sporten til livs. Bestyrelsen godkendte, at samarbejdsaftalen officielt underskrives med Amnesty den 3. september. 10. Play the game - Samarbejdsaftale Bestyrelsen drøftede samarbejdsaftale med Play the game. Aftalen omhandler følgende: - Muligheden for at søge økonomisk støtte hos DIF til afholdelsen af Play the Game konferencer. - Fripladser til DIF ved samme Play the Game konference. - DIF's mulighed for at udnævne et medlem af Play the Game s programkomite. - Rådgivning, oplæg, paneldeltagelse og andre vidensinput fra Play the Game, når DIF afholder arrangementer for specialforbund;

6 - Afholdelse af fælles kurser, workshops og seminar. - Play the Game dialog med udvalgte Specialforbund omkring governance i deres internationale forbund. - DIF's ansvar for at fremme den viden Play the Game besidder i relevante internationale fora. - Samarbejde om at øge danske myndigheders interesse for, viden om og engement i international idrætspolitik. Bestyrelsen godkendte udkast til samarbejdsaftale, herunder at DIF forpligter sig, jf. aftalen, til at behandle en ansøgning fra Play the Game om økonomisk støtte til Play the Game konferencen. En sådanne ansøgning forventes at ligge i omegnen af kr. 11. Afrapportering af DIF og DGI s foreningspulje SIDE 6 AF 9 Bestyrelsen drøftede status på DIF og DGI s foreningspulje. DIF og DGI's foreningspulje åbnede for ansøgninger d. 3. maj og har siden da modtaget ansøgninger. Puljens ca. 45 mio. kr. (årligt) tilstræbes ligeligt fordelt på tre beløbskategorier: under 25 t.kr., t.kr. og t.kr. I førstnævnte kategori er der løbende sagsbehandling efter først-til-mølle-princippet. I de øvrige kategorier er midlerne fordelt på henholdsvis månedlige og kvartalsvise bevillingsrunder, således at der også er midler til rådighed og uddeling sidst på året. I beløbskategorien under 25 t.kr. er der pr. 13. aug. lavet 521 bevillinger, beløbende sig til godt 9,5 mio. kr. I beløbskategorien mellem t.kr., som behandles af et administrativt udvalg, er der på hidtil eneste møde i juni måned lavet 97 bevillinger, beløbende sig til lige knap 4 mio. kr. I beløbskategorien over 100 t.kr., som behandles af et politisk-administrativt udvalg senere på måneden, er der pt. 197 ansøgninger, beløbende sig til knap 70 mio. kr. Pengene ser således ud til at blive fordelt i indeværende år. Der skal foregå en evaluering af tildelingerne, efter foreningspuljen har fungeret i et år. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. 12. Bevæg dig for livet Bestyrelsen drøftede Bevæg dig for livet. Formand for visionsgruppen, Thomas Bach, orienterede om de målrettede dialoger, visionsgruppen havde haft med styregruppen for bl.a. cykling og løb. Endvidere blev der orienteret om arbejdet med kommuneaftalerne, der tegner til at vokse til forhåbentlig kommuner i den kommende tid.

7 Udvalgte kommuner anfører selv, at Bevæg dig for livet har givet en anledning til at forvaltningerne taler på tværs. Bl.a. i Aalborg, hvor bevægelse tænkes ind i sundhedsindsatsen. Bestyrelsen var tilfredse med denne fremdrift og ønskede, at de gode historier i kommunerne blev kommunikeret bredere ud i forhold til best practice. 13. Meddelelser fra formanden Formandens skriftlige orientering forelå inden mødet. Formanden orienterede endvidere om arbejdet i EOC, herunder analyse af organiseringen af EOC s kontor i Rom, drøftelser af fremtiden for EOC s EUkontor i Bruxelles samt det kommende European Games i Minsk, Hviderusland. SIDE 7 AF Meddelelser fra direktionen Direktionens skriftlige orienteringer forelå inden mødet. DIF s direktion orienterede endvidere om møder med udvalgte specialforbund for at erfaringsudveksle om bl.a. landsholdsaftaler, herunder spørgsmålet om bl.a. kommercielle rettigheder for forbund og spillere. Endvidere orienterede direktionen om muligheden for at lave en DM-uge inspireret af SM-veckan. Der skal ske en dialog med specialforbund og TV, inden bestyrelsen og udvalgte specialforbund forelægges et beslutningsgrundlag. Direktionen orienterede også om drøftelser med Kongehuset og interesserede parter om en videreførelse af Royal Run, herunder også fremtidig finansiering. Kulturministeriet har anmodet om indstillinger til bestyrelsen for henholdsvis Anti Doping Danmark, Sport Event Denmark og Lokale og Anlægsfonden. Frist for indstillinger er den 17. september, hvorfor bestyrelsen får det i skriftlig høring. Afslutningsvis blev der orienteret om tilpasningen i DIF s administration, der bl.a. indebar afskedigelsen af to medarbejdere for at få plads til andre kompetencer. 15. Meddelelser fra bestyrelsen Orienteringen forelå skriftligt inden mødet. Bent Clausen orienterede kort om de igangværende forhandlinger mellem DBU og Spillerforeningen om en landsholdsaftale for bl.a. herrelandsholdet.

8 Bent Clausen orienterede også, at DBU s fodboldskoler i de udsatte boligområder oplever en øget diversitet Orientering fra udvalg og bestyrelse Udviklingsudvalg: Kandidater til det kommende udvalg drøftes på næste bestyrelsesmøde Medieudvalget: Ingen orientering siden sidst Aktivkomiteen: Ingen orientering siden sidst Team Danmark: Konstituering af den nye bestyrelse i Team Danmark sker til oktober Udelukkelsesnævnet: Ingen orientering siden sidst Lokale- og Anlægsfonden: Ingen orientering siden sidst Sport One Danmark: Ingen orientering siden sidst HR-gruppen: Ingen orientering siden sidst Arbejdsgrupper: Ingen orientering siden sidst ENGSO: Der er oprettet et nyt forum i regi af ENGSO. Lotte Büchert foreslog, at en DIF-konsulent og et medlem af udviklingsudvalg bliver medlem af dette forum Museum: Ingen orientering siden sidst. SIDE 8 AF Evt. anden orientering Orientering om kommende arrangementer formanden 27/8 Møde vedr. fremtidig finansiering, Idrættens Hus 27/8 Møde Olympisk Idrætsforums Fondspartnerskabsgruppe, København 28/8 B-møde Danske Spil, Brøndby 28/8 Møde med DAI vedr. Idræt for Sindet, Idrættens Hus 29/8 Repræsentantskabsmøde Center for Holdsport, NordeaFonden 30/8 Ride4Rehab Skive-Holstebro 30/8 Møde vedr. museumsarbejde og DIF-jubilæum 2021, Idrættens Hus 30/8 Møde med Aktivkomite vedr. OL-krav mv., Idrættens Hus 31/8 Åbning Aarhus Festuge, Aarhus 1/9 DM Kajak, Holstebro 1/9 Arrangement med 3 luftidrætter, Struer 2/9 Ride4Rehab Haderslev-Fredericia 2/9 DABU Årsmøde, Ejby 3/9 Møde Parasport Danmark vedr. PL-krav mv., Idrættens Hus 3/9 Tivoli-middag, Grøften 4-6/9 EOC CoCom møde European Games 2019, Minsk 11/9 Møde vedr. Euro 2020, DBU 11/9 B-møde Brøndbyhallen, Brøndby 12/9 Konference vedr. sociale medier, Altinget 13/9 Møde med DBU vedr. OL-krav, Idrættens Hus 13/9 Møde med DBU vedr. håndtering af matchfixingsager, Idrættens Hus 14-16/9 Nordisk Møde (herunder møde med Færøerne og Grønland vedr. OL-krav), Gotland

9 17/9 B-møde Vækstfonden, Hellerup 18/9 Play the Game seminar om Good Governance, DBU 19-21/9 EOC ExCom møde, Stockholm 22/9 NOC Slovakia 25 års jubilæum, Bratislava 16. Evt. SIDE 9 AF 9

REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016

REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016 REFERAT DEN 22. SEPTEMBER 2016 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6. Mødedato: Den 2./3. september Mødestart: Fredag: Kl. 15. Lørdag: Kl. 9. Mødested: Preben Elkjær (fredag) og Morten Frost

Læs mere

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje REFERAT DEN 9. NOVEMBER2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 8 BESTYRELSEN Mødedato: Den 6. oktober 2017 Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

REFERAT DEN 9. NOVEMBER 2017

REFERAT DEN 9. NOVEMBER 2017 REFERAT DEN 9. NOVEMBER 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 9 BESTYRELSEN Mødedato: Den 31. oktober 2017 Mødestart: Kl. 17. Middag ca. kl. 20 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT DEN 19. JUNI 2018

REFERAT DEN 19. JUNI 2018 REFERAT DEN 19. JUNI 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 4 Mødedato: Den 3. maj Mødestart: Kl. 17 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. SAGER TIL BESLUTNING:

Læs mere

REFERAT DEN 12. MAJ 2017

REFERAT DEN 12. MAJ 2017 REFERAT DEN 12. MAJ 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 4 Mødedato: Den 5. maj 2017 Mødestart: Kl. 15.00 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Formanden

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

REFERAT DEN 22. NOVEMBER 2018

REFERAT DEN 22. NOVEMBER 2018 REFERAT DEN 22. NOVEMBER 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 8 Mødedato: Den 13. november Mødestart: Kl. 17 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Anne

Læs mere

REFERAT DEN 15. JUNI 2016

REFERAT DEN 15. JUNI 2016 REFERAT DEN 15. JUNI 2016 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5. Mødedato: Den 7. juni Mødestart: Kl. 15. Mødested: Morten Frost Referent: RLI. Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Særlig velkomst

Læs mere

REFERAT DEN 8. MARTS 2017

REFERAT DEN 8. MARTS 2017 REFERAT DEN 8. MARTS 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 1 Mødedato: Den 24. januar Mødestart: Kl. 13 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI. Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Formanden

Læs mere

REFERAT DEN 27. JUNI 2017

REFERAT DEN 27. JUNI 2017 REFERAT DEN 27. JUNI 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 13. juni 2017 Mødestart: Kl. 17 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Formanden

Læs mere

REFERAT DEN 16. MARTS 2017

REFERAT DEN 16. MARTS 2017 REFERAT DEN 16. MARTS 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 2 Mødedato: Den 28. februar 2017 Mødestart: Kl. 14.00 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI. Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

REFERAT DEN 8. FEBRUAR 2018

REFERAT DEN 8. FEBRUAR 2018 REFERAT DEN 8. FEBRUAR 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 1 Mødedato: BESTYRELSEN Den 23. januar Mødestart: Kl. 15.30 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen. Formand

Læs mere

REFERAT DEN 16. MARTS 2018

REFERAT DEN 16. MARTS 2018 REFERAT DEN 16. MARTS 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 2 Mødedato: Mødestart: Kl. 17 Mødested: Referent: Deltagere: BESTYRELSEN Den 27. februar Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen. Afbud:

Læs mere

REFERAT 21. JUNI 2013 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT 21. JUNI 2013 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT 21. JUNI 2013 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2013 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni 2013 Mødestart: Kl. 17.15 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

REFERAT DEN 31. JANUAR 2019

REFERAT DEN 31. JANUAR 2019 REFERAT DEN 31. JANUAR 2019 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 1 Mødedato: Den 22. januar Mødestart: Kl. 15 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. TEMADRØFTELSE:

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT DEN 10. APRIL 2018

REFERAT DEN 10. APRIL 2018 REFERAT DEN 10. APRIL 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 16. og 17. marts Mødestart: Kl. 17 (fredag). Kl. 9. (lørdag). Mødested: Preben Elkjær (fredag). Mødelokale i 2.

Læs mere

at investere fremfor at belønne.

at investere fremfor at belønne. REFERAT DEN 9. OKTOBER 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 6 og 7 BESTYRELSEN Mødedato: Den 29. august og den 2. september 2017 Mødestart: Kl. 9 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT DEN 12. DECEMBER 2018

REFERAT DEN 12. DECEMBER 2018 REFERAT DEN 12. DECEMBER 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 9 Mødedato: Den 11. december Mødestart: Kl. 17 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Afbud:

Læs mere

REFERAT DEN 6. DECEMBER 2017

REFERAT DEN 6. DECEMBER 2017 REFERAT DEN 6. DECEMBER 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 10 BESTYRELSEN Mødedato: Den 5. december 2017 Mødestart: Kl. 15. Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

REFERAT DEN 1. MARTS 2019

REFERAT DEN 1. MARTS 2019 REFERAT DEN 1. MARTS 2019 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 2 Mødedato: Mødestart: Kl. 17 Mødested: Referent: Deltagere: BESTYRELSEN Den 26. februar Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen. Afbud

Læs mere

BESTYRELSESMØDE FORUM BESTYRELSEN

BESTYRELSESMØDE FORUM BESTYRELSEN REFERAT DEN 2. DECEMBER 2015 BESTYRELSESMØDE FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 09 Mødedato: Den 1. december Mødestart: 14.00 Mødested: Hotel Guldsmeden (Babette) Referent: RLI Niels Nygaard bød HKH Kronprins

Læs mere

Bestyrelsen havde 1. behandling af forslag til den nye økonomiske støttestruktur i DIF.

Bestyrelsen havde 1. behandling af forslag til den nye økonomiske støttestruktur i DIF. REFERAT 22. JANUAR 2016 BESTYRELSESMØDE FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 01 Mødedato: Den 19. januar Mødestart: 17.15 Mødested: Morten Frost Referent: RLI Mikkel Nørtoft var inviteret med til punkt 1 om den

Læs mere

REFERAT DEN 23. JANUAR 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 23. JANUAR 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 23. JANUAR 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 1 Mødedato: Den 21. januar 2014 Mødestart: Kl. 17. Mødested: Bestyrelsens mødelokale Referent:

Læs mere

REFERAT DEN 21. JUNI 2018

REFERAT DEN 21. JUNI 2018 REFERAT DEN 21. JUNI 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 12. juni Mødestart: Kl. 17 Mødested: Aarhus International Sailing Center, Ester Aggebos Gade, 8000 Aarhus Referent:

Læs mere

REFERAT DEN 15. NOVEMBER 2016

REFERAT DEN 15. NOVEMBER 2016 REFERAT DEN 15. NOVEMBER 2016 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 8 Mødedato: Den 1. november 2016 Mødestart: 17.00 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI. Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-17/20 Dato 5. februar 2019 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Brøndby Deltagere Peer Huniche (PH), Peter Rasmussen (PR), Mogens Damgaard

Læs mere

REFERAT 31. MARTS 2016

REFERAT 31. MARTS 2016 REFERAT 31. MARTS 2016 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3. Mødedato: Den 19. marts Mødestart: Den 19. marts kl. 9 Mødested: Comwell, Aarhus Referent: RLI. Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

REFERAT DEN 15. OKTOBER 2018

REFERAT DEN 15. OKTOBER 2018 REFERAT DEN 15. OKTOBER 2018 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 7 Mødedato: Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: BESTYRELSEN Den 28. september Preben Elkjær RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Charlotte

Læs mere

1. at skabe en langsigtet aftale om Danmarks deltagelse i international idræt og idrætspolitik,

1. at skabe en langsigtet aftale om Danmarks deltagelse i international idræt og idrætspolitik, Kulturudvalget 2014-15 KUU Alm.del Bilag 143 Offentligt FULD TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Samråd om spørgsmål S vedr. Idan/Play the Games internationale oplæg: Den globale idræts krise er Danmarks

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar Referat fra: Forbundsbestyrelsesmøde 2 / 2013-2014 Tilstede: FKN, JST, HAJE, MAK, LRA, AML, MEM, UBL, HHE (øk), SHO (fordelingsnøglen) Fraværende: LMA, UCH, AJA Lørdag den 1. februar 2014 De bemærkes at

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 28. februar 29. april 2019 Ledelsesresumé Rammer og vilkår Team Danmarks uddannelse Det personlige lederskab i elitesport blev igangsat d. 21-23. marts i Aarhus. Der deltager

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-11/14 Dato 9. februar 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 08-2016 Dato: Tirsdag den 13. december 2016 kl. 14.00 19.30 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

Kontakt evt. Maria Suurballe, ,

Kontakt evt. Maria Suurballe, , Bestyrelsesmøde IV/2017 13. december 2017 Referat 18. december 2017 Tid: Onsdag, den 13. december kl. 10.00-14.00 Sted: FO-byen, Frederiksgade 78 B, 1, Aarhus Forplejning: Deltagere: Afbud: Let julefrokost

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2014

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 02-2016 Dato: Mandag den 29. februar 2015 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Mads Christensen, Christian Hangel, Line

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-17/20 Dato 21.-22. juni 2019, fredag kl. 16.00 lørdag kl. 12.30 (frokost) Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-05/08 Dato 21. september 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

GOOD GOVERNANCE OG DBU S FAVNTAG MED FIFA

GOOD GOVERNANCE OG DBU S FAVNTAG MED FIFA GOOD GOVERNANCE OG DBU S FAVNTAG MED FIFA Jesper Møller Formand Dansk Boldspil-Union FODBOLDPYRAMIDEN UEFA DBU danske klubber INTERNATIONALE REFORMER AF GOOD GOVERNANCE FIFA på vej ud af krisen? - Reformer

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve

Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Lokalt Beskæftigelsesråd Greve Mandag den 04.12.06 kl. 18.30 i Job- og Erhvervsservice 3. sal Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Præsentationsrunde...3 2. Godkendelse af forretningsorden...4

Læs mere

Elite 2650 Ansøgningsvejledning

Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 Ansøgningsvejledning Elite 2650 er en økonomisk pulje, hvis formål er at støtte og udvikle idrætten på eliteplan. Puljen kan søges af kommunale idrætsklubber og -foreninger, og sigter mod at

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 6. november 3. december 2018 Ledelsesresumé Dual Career Team Danmark har udpeget 41 Team Danmark-uddannelsespartnere blandt 57 modtagne ansøgninger fra ungdomsuddannelsesinstitutioner

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2016

Repræsentantskabsmøde 2016 Lørdag d. 16. april 2016 på Hellebjerg Idrætsefterskole - cirka 30 deltog i mødet 1. Valg af dirigent. Henning Christiansen blev foreslået og valgt. Han kunne konstateret at repræsentantskabsmødet var

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 07-2016 Dato: Mandag den 24. oktober 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet.

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet. Internt notat Til: Bestyrelsen Fra: DL Journal nr.: GR,2 Vedr.: Referat bestyrelsesmøde 18. 19. november 2018 Sted: Hovedkontoret, Brovejen 4, 4800 Nykøbing F. DAGSORDEN LØRDAG Pkt. A. Organisationens

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 03-2017 Dato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 17.00 21.00 Sted: Deltagere: Nyborg Sejlforening, Griffensund 15, 5800 Nyborg Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert,

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl

Forretningsudvalgsmøde for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl Esbjerg den 4.oktober 2018 for Folkekirkens Hus, i Huset, Skolegade 52, torsdag 11.oktober, kl. 15.30-17. Mødet indledes med en sang Dagsorden 1: Godkendelse af referat af 16.aug.2018 og dagsordenen 2:

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Mødet afholdtes hos Hans Græsvig og startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Bilag: Referat fra bestyrelsesmøde III/2015, den 7. oktober 2015 (tidligere udsendt) Der var ingen kommentarer til referatet.

Bilag: Referat fra bestyrelsesmøde III/2015, den 7. oktober 2015 (tidligere udsendt) Der var ingen kommentarer til referatet. Bestyrelsesmøde IV/2015 16. december 2015 Referat 23. december 2015 Tid: 13.00-16.00 Sted: FO-byen, Frederikgade 78 B, 2 (gården), Aarhus Deltagere: Johs. Poulsen (JP), Mikkel Rugaard (MR), Gurli Martinussen

Læs mere

Dansk Faldskærms Union

Dansk Faldskærms Union Dansk Faldskærms Union DANISH PARACHUTE ASSOCIATION Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 26 26 Fax +45 43 43 03 45 Email: DFU@DFU.dk Brøndby 1. maj 2006 Referat fra bestyrelsesmøde,

Læs mere

Fritidsrådet Beslutningsprotokol

Fritidsrådet Beslutningsprotokol Fritidsrådet sprotokol 27-08-2014 16:00 Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Lokale 1 Afbud fra: Ivan Greve Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forretningsorden for Dansk Golf Union s bestyrelse (BS) og Dansk Golf Union s forretningsudvalg (FU)

Forretningsorden for Dansk Golf Union s bestyrelse (BS) og Dansk Golf Union s forretningsudvalg (FU) Forretningsorden for Dansk Golf Union s bestyrelse (BS) og Dansk Golf Union s forretningsudvalg (FU) Dansk Golf Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Telefon 43 26 27 00 - Fax 43 26 27 01

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 31. marts 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 03-2009 28. marts 2009 Idrættens Hus kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted. 23. april 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 22. april 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Kl. 13.15 til 14.00 møde med ministeren

Læs mere

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02

Dato: :15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 REFERAT 2017 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 06-02-2017 10:15 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale S-02 Deltagerfortegnelse...3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...4 1.1. Godkendelse af

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-05/08 Dato 30. oktober 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Talent- og Eliteidrætspolitik

Talent- og Eliteidrætspolitik Talent- og Eliteidrætspolitik Baggrund og formål Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget besluttede mødet den 2. december 2014 at igangsætte arbejdet med at formulere en politik indenfor talent- og eliteidræt,

Læs mere

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 21. august 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

5. Orientering 5.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 5.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

5. Orientering 5.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 5.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-10/2016 REFERAT MØDEDATO & TID: tirsdag den 29. november 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere