Referat af bestyrelsesmøde fredag den 20. november 2015 kl i sekretariatet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde fredag den 20. november 2015 kl i sekretariatet."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde fredag den 20. november 2015 kl i sekretariatet. Til stede: René Skau Björnsson, Gitte Holmgaard, Astrid Engberg, Finn Bonnichsen, Kirsten Lund Larsen, Svend Bladt, Mine Suurballe og Inge Marie Nielsen Afbud fra: Peter Rødbro Johannessen Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra den 21. august Bilag 1. Rettelser er tilføjet under punkt 4 og Forslag om en fornyelse af BFs logo. Bilag Det nuværende logo er fra Nonfirmation 6. Bestyrelsen beslutter, hvorvidt der kan ydes støtte til Nonfirmation ved uddeling af konfirmationsstipendier Modeller for deling af overskuddet vedr. juleindsamlingen. Bilag Økonomi 9. Budgetopfølgning 31. oktober Bilag 4 eftersendes. 10. Hjælpefonden 11. Renter til brug for BFs drift a. Det indstilles, at kr. af renteindtægterne i 2015 bevilges til BFs drift. 12. Siden sidst. Bilag Crowdfunding gennem Charlii.com. Bilag Børne og ungdomspolitisk høring på Christiansborg den 24. november Eventuelt 16. Næste møde 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat fra den 21. august Referatet blev godkendt. 3. Forslag om en fornyelse af BFs logo. Det nuværende logo er fra 1986/1987. Inge Marie redegjorde for logoets udvikling fra et bøgetræ med dansende børn i 1970erne til et egetræ med dansende børn første gang set i Børn i Tiden i Der kan ikke henvises til bestyrelsesreferater, da der desværre ikke pt. findes bestyrelsesreferater tilgængelige fra årene 1986 til Svend spurgte til, om man har indhentet tilbud eller fundet kandidater til evt. udførelse af nyt logo. Sekretariatet foreslår en konkurrence på fx en designuddannelse.

2 Kirsten var positiv overfor ideen og syntes, at man skal holde fast i træet som symbol og også gerne bevare børnene. Kirsten var også positiv overfor at ændre navn. Gitte var positiv overfor nyt logo og fandt, at BF skal holde fast i træet og børnene. Astrid fandt, at det er en god idé at forenkle, men man skal holde for øje, at man er en paraplyorganisation. Derfor er Fællesråd det rigtige ord, med mindre man er på vej til at blive en velgørende organisation. René fastslog, at bestyrelsen ikke skal lægge sig fast på navnet i dag. Navnet skal forelægges i Fællesrådet, hvorimod logoet er bestyrelsens område. Gitte fandt, at navn og logo hører sammen. Inge Marie pegede på, at man i et opgaveopdrag vedr. logoet kan tage højde for, om BF har et dobbelt navn som nu, eller det evt. bliver forkortet. René fandt, at designere kan gøres opmærksomme på, at logoet evt. skal korrespondere med forskellige navne. Gitte fandt, at der er forskel på, hvem man er, og om man derfor kan nøjes med et logo. Hvis man ikke er et etableret brand, er der behov for, at navnet er med, for at man kan genkendes. Svend fandt, at et nyt logo kan være en del af en proces, der evt. fører hen mod et nyt navn. Svend tilbød at tage kontakt til Kolding Designskole. Gitte nævnte, at opdraget skal klargøre, at BF forbeholder sig ret til at ændre eller afvise forslag. Kirsten fandt, at arbejdet med forslag til nyt logo kan sættes i gang uanset, om det skal være det korte eller det lange navn, da det er almindeligt, at man får flere forskellige bud. Hun foreslog ligeledes en dansk og en engelsk udgave. René understregede, at jo flere begrænsninger vi sætter, jo mere begrænser vi den kunstneriske frihed. Bestyrelsen besluttede, at processen omkring nyt logo sættes i gang. Forslag forelægges bestyrelsen i april Sekretariatet laver en beskrivelse af hvilken opgave, der ligger i det, og Svend tager kontakt til Kolding Designskole med henblik på at give et oplæg omkring Børnesagens Fællesråd og foreslå, at studerende designer nogle bud på nye logoer. Bestyrelsen vil i april 2016 overveje, om der på Fællesrådsmødet skal lægges op til en drøftelse af BFs navn. 4. Nonfirmation Bestyrelsen drøftede, hvorvidt der kan ydes støtte til Nonfirmation ved uddeling af konfirmationsstipendier 2016.

3 Bestyrelsen traf en enig beslutning om, at konfirmationsstipendier ikke gives til nonfirmationer. 5. Modeller for deling af overskuddet vedr. juleindsamlingen. René omtalte et overskud på fra et lokalt løb i Århusområdet, som vil blive overrakt til formanden i januar 2015 under medvirken af lokale præster. Beløbet skal gå til konfirmationsstipendier i Århusområdet. Inge Marie nævnte, at BF prøver at agere på de initiativer, som vi får henvendelser om bl.a. gaver og brugt konfirmationstøj. Konfirmationsstipendierne finansieres af overskuddet fra juleindsamling i Danmarks kirker. Der er ikke pt. anden fundraising til denne uddeling. Derimod bliver der ansøgt eksterne midler til julestipendier, og BF modtager enkelte firmabidrag, som uddeles. Bestyrelsen har af Fællesrådsmødet i maj 2015 fået en henstilling om at se på retningslinjerne vedrørende fordeling af overskuddet fra juleindsamling i danske kirker. De nuværende retningslinjer er fra 2006 og trænger til en opdatering eller revision. Bestyrelsen bad i august 2015 sekretariatet om at udarbejde to modeller for mulige fremtidige uddelinger, der både tilgodeser medlemsorganisationerne, tilskud til aktiviteter i foreninger, der ikke er medlem af BF og stipendier til enlige forsørgere. Bestyrelsen er opmærksom på, at antallet af ansøgninger til stipendier er steget i de senere år. Desuden er antallet af medlemsorganisationer steget fra 14 i 2006 til 20 i Sekretariatet havde lagt to modeller frem som besluttet. Gitte Holmgaard fandt, at fordelingen af overskuddet ved juleindsamlingen i Danmark kirker skal holdes op mod BFs formål og hovedopgaver. Med det øgede antal ansøgninger er det nærliggende at drøfte, hvad der er BFs primære opgave, hvad de indsamlede midler skal gå til og forholde sig til, om det er til medlemsorganisationernes aktiviteter, til BFs fortalervirksomhed eller til uddeling af stipendier. Det giver forskellig mening, alt efter hvordan man kigger på en paraplyorganisation. Astrid understregede, at formålsparagraffen siger, at vi er ansvarlige for at uddele indsamlede midler til aktiviteter i medlemsorganisationer. Det bør stå centralt i diskussionen af midlernes fordeling. Kirsten fremhævede, at der ikke står noget i vedtægterne om, hvordan fordelingen skal være. Hun foreslog, at retningslinjerne opdateres med den samme procentvise fordeling som i de nuværende retningslinjer. René bemærkede, at alle pengene bliver brugt fornuftigt, uanset om de tilgår medlemsorganisationer, uddeles i aktivitetsstøtte eller som stipendier. Han fandt, at de store og rige medlemsorganisationer måske ikke har brug for de indsamlede

4 midler, og om det ikke er en idé at give dem mulighed for at give pengene tilbage med mulighed for at bruge dem på stipendier. For de mindre medlemsorganisationer betyder det meget med et uøremærket tilskud til aktiviteter for udsatte børn og unge. Inge Marie nævnte, at hvis man vil ændre på noget til fordel for fortalervirksomhed, så skal man øge de nuværende 10 % i retningslinjerne, som går til truede børn. Svend fandt, at hvis en medlemsorganisation vælger at frasige sig sit beløb, skal det være øremærket til uddeling til stipendier. Beløbet vil ikke kunne gå til BFs drift. Han fastslog, at uddeling af stipendier er vigtigt, men at vi også skal også lave alt det andet socialpolitiske arbejde. Astrid understregede, at det er vigtigt, at vi går ud og siger, hvad vi samler ind til. Vi skal have fremstillet, hvordan pengene bliver brugt i medlemsorganisationerne. Inge Marie nævnte, at information om støtteaktiviteter i medlemsorganisationerne har været nedprioriteret, fordi det har vist sig svært at for beskrevet de støttede aktiviteter konkret. Finn nævnte muligheden af at vælge noget ud, som er støtteværdigt. Kirsten bemærkede, at det skal være et spørgsmål om af afstå sit bidrag, så en organisation ikke budgetterer med det. René foreslog faste procenter, som en tydelig fordelingsnøgle. Inge Marie argumenterede for at hæve procenten til BFs fortalervirksomhed fra de nuværende 10 % op til 15 %. Bestyrelsen besluttede at opdatere retningslinjerne for provenuet ved juleindsamlingen og dermed tydeliggøre procenterne for fordelingen af de indsamlede midler. Et nyt sæt retningslinjer med opdaterede procentsatser fremlægges for BFs revision. Udkastet til nye retningslinjer vil blive fremlagt ved næste bestyrelsesmøde til godkendelse. Inge Marie gav tilsagn om, at BF fremover igen vil anmode om konkret information fra medlemsorganisationer om, hvad midlerne bruges til, således at det kan bruges i BFs fortalervirksomhed og i informationsarbejdet. Hvis en medlemsorganisation ønsker at afstå fra bidraget, vil disse midler gå til stipendier. Flg. procentsatser til fordeling indarbejdes i retningslinjerne: 60 % til medlemsorganisationer 25 % til stipendier og aktivitetstilskud 15 % til forstærket indsats for truede børn og unge 6. Økonomi Budgetopfølgning 31. oktober Hvis man ser på den samlede indtægt, vil det munde ud i et mindre fald, da tips og lottomidlerne næppe når 2013-niveauet, som der er budgetteret ud fra. Inden for de forventede udgifter kan der godt være nogle forskydninger, men udgiftsniveauet forventes at holde.

5 Der købes to nye PC er, som betales over 2 regnskabsår. Det blev aftalt, at der fremover fremlægges en realiseret bogføring for bestyrelsen. 7. Hjælpefonden Det blev godkendt, at kr. af årets afkast bevilges til BFs drift. 8. Siden sidst Den skriftlige orientering blev taget til efterretning. 9. Crowdfunding gennem Charii.com. På Charii.dk kan man crowdfunde til velgørenhedsprojekter. Man laver et indsamlingsmål på eksempelvis 5000 kr. og så deler man i høj grad selv på de sociale medier. Hvis pengene kommer ind, afregnes de med 8 % administrationsbidrag til Charii.com. Astrid nævnte, at BF skal have et spændende indsamlingsprojekt for at trække donorer til. René var enig i, at der skal være et projekt at crowdfunde til. Gitte mente, at man risikerer at bruge for meget energi på det, i forhold til hvad man får ud af det. Bestyrelsen besluttede, at BF ikke på nuværende tidspunkt indgår en samarbejdsaftale med Charii.com 10. Børne og ungdomspolitisk høring på Christiansborg den 24. november 2015 Der har været en god promovering på de sociale medier, og der har været god opmærksomhed omkring arrangementet. Der forventes ca. 140 til høringen, som er det maksimale antal deltagere. 11. Eventuelt Intet. 12. Næste møde Næste møde den 1. februar 2016 kl hos Jysk Børneforsorg Fredehjem i Århus. Møde den 8. april 2016 kl på sekretariatet på Frederiksberg. Fællesrådsmøde Odense den 24. maj kl Referat v/mine Suurballe og Inge Marie Nielsen 3. december 2015

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

Referat af Fællesrådsmøde den 19. maj 2015 i Mødecenter Odense, Odense

Referat af Fællesrådsmøde den 19. maj 2015 i Mødecenter Odense, Odense Referat af Fællesrådsmøde den 19. maj 2015 i Mødecenter Odense, Odense Deltagere: Barnets Hus Børn og Familier BoPam Børns Vilkår DLO FBU ForældreLANDSforeningen Foreningen af Danske Døgninstitutioner

Læs mere

BØRNESAGENS FÆLLESRÅD

BØRNESAGENS FÆLLESRÅD BØRNESAGENS FÆLLESRÅD Emdrupvej 115A, 5., 2400 København NV - tlf.: 24 62 62 29 bf@boernesagen.dk - www.boernesagen.dk CVR nr. 23 19 04 19 Referat af bestyrelsesmøde 20. juni 2013 Tilstede: Birgitte Bjerre,

Læs mere

Karen Madsen og Otto Bernt Juhl Bodil Neujahr og John Bayard Rasmussen

Karen Madsen og Otto Bernt Juhl Bodil Neujahr og John Bayard Rasmussen BØRNESAGENS FÆLLESRÅD Emdrupvej 115A, 5., 2400 København NV - tlf.: 24 62 62 29, e-mail: bf@boernesagen.dk - www.boernesagen.dk Børnesagens Fællesråd Fællesrådsmøde den 15. maj 2013 Deltagere: Barnets

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. juni hos Ungdommens Røde Kors, Hejrevej 30, 2400 Kbh. NV

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. juni hos Ungdommens Røde Kors, Hejrevej 30, 2400 Kbh. NV Referat af bestyrelsesmøde mandag den 23. juni hos Ungdommens Røde Kors, Hejrevej 30, 2400 Kbh. NV Tilstede: Peter Rødbro Johannesen, René Skau Björnsson, Mads Espersen, Kirsten Lund Larsen, Nielsen, Marie

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Mandag den 24. januar 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af

Læs mere

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Offentligt referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 4. december 2017 i Havnekontoret Juridisk Kontor Offentligt referat til mødet i Havnebestyrelsen 4. december 2017 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 26 Underskrive referat fra seneste møde 1 27 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 21.35 i Borgerhuset Referat Afbud: Paw Nielsen, Dennis Lund og Stine Andersen. 20/2014: Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Godkendelse

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Referat fra Fællesrådsmødet den 21. maj 2014

Referat fra Fællesrådsmødet den 21. maj 2014 Referat fra Fællesrådsmødet den 21. maj 2014 Deltagere: Barnets Hus Børn og Familier BoPam Børns Vilkår DLO FBU ForældreLANDSforeningen Foreningen af Danske Døgninstitutioner Foreningen Grønlandske Børn

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Jonna E. Menne (udvalgssekretær)

Jonna E. Menne (udvalgssekretær) Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Torsdag 27. august 2015, kl. 12.00-16.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE 10 gode råd til kommuner, som uddeler 18-midler Udskrevet: 2019 Indhold 10 gode råd til kommuner, som uddeler 18-midler................................... 3 2 Guide 10 gode råd til kommuner, som

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT

FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT FORRETNINGSUDVALGET: FORRETNINGSUDVALGET FU/7 den 5. december 2017 REFERAT Stig Glent-Madsen, formand Peter Kellermann Brandorff, næstformand Birgit Buddegård, formand for Asyludvalget Ilse Fjalland, formand

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 30-04-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Werner I. Madsen, Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 4. oktober 2011 kl. 12.45-16.15. 1. december

Læs mere

Bestyrelse - Renovest A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen, Oudrup

Bestyrelse - Renovest A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen, Oudrup Bestyrelse - Renovest A/S (Bestyrelsesmøde) 17-06-2019 15:00 Konferencen, Oudrup Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse

Læs mere

Julekollekten c/o Børnesagens Fællesråd. Årsrapport 2012

Julekollekten c/o Børnesagens Fællesråd. Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Julekollekten c/o Børnesagens

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Tilstede var: Richard Andersen (RA), formand for Dansk Fåreavl. Bjarne

Læs mere

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR).

Mette Skougaard (MS), Hanne Frederiksen (HF) og Katherine Richardson (KR). Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2014. Til stede: Lars Kirdan (LK), Thomas Vang-Christensen (TV), Rune Weber (RW), Carsten Filskov Sørensen (FS), Jacob Redecker 3n (JR), Mathias Dahl Christensen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20. april 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM marts 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

HB-mødeindkaldelse. Dagsorden. 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering HB-mødeindkaldelse Tirsdag d. 19. maj 2015 Dagsorden 1. Dagsorden og referat af HBM marts 2015 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Nykredit - afkast og muligheder for alternative investeringer 2.2 Næste

Læs mere

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015

Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Blad nr. 3035 Menighedsrådets møde torsdag den 23. april 2015 Dagsorden Beslutning Afbud fra Jens Arendt, Paul Kofoed Christiansen og Rune Viberg 1. Godkendelse af mødets dagsorden Godkendt. 2. Meddelelser

Læs mere

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013 Mødereferat Dato: 17. september 2013 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Finn Stengel Petersen Christen Dam Larsen Kent Falkenvig Gert N. S. Jensen Inger Vejlgaard Jess Jan K. Pedersen Niels

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007

Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Referat fra bestyrelsesmødet 29.01.2007 Afbud fra Anni Jensen 1) Godkendelse af referatet fra bestyrelsesmødet 11.12.2006 Referatet blev enstemmigt godkendt. 2) Ordinær generalforsamling 05.02.2007 Bestyrelsen

Læs mere

Referat 1. bestyrelsesmøde

Referat 1. bestyrelsesmøde 1. bestyrelsesmøde 25.1.2011 Dagsorden: 1. Godkendelse af referat 2. Program for 1. repræsentantskabsmøde 2011 3. Fagråd og inddragelse af repræsentantskabet 4. Repræsentantskabets forretningsorden 5.

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat

Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE. Referat Årsmøde FONDEN ROSKILDE DOMSOGNS MENIGHEDSPLEJE Referat STED: Konventgården DATO: Onsdag, den 11. april 2018 Tid: Kl.: 18.30 20.30 Møde nr.: 60 1. 1 Forretningsudvalget indstiller, at Morten Mark Østergaard

Læs mere

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00

REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde. tirsdag den 28. august Kl. 15:30 18:00 3. september 2018 REFERAT AF Landsklubben for Forskning og Formidling bestyrelsesmøde tirsdag den 28. august 2018 Kl. 15:30 18:00 Hotel Vejlefjord, Stouby Deltagere: Erik S. Christensen, Kent Laursen,

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Karin Thomsen, udpeget af Domea May Houmann Vinie Larsen Ballerup Boligselskab Referat af ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde torsdag den 18. august 2011, kl. 18.00 i bestyrelseslokalet i Bispevangen 12, st.th. Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Notat til drøftelse i Social- og Sundhedsudvalget med afsæt i nuværende Rammer for det frivillige sociale arbejde

Notat til drøftelse i Social- og Sundhedsudvalget med afsæt i nuværende Rammer for det frivillige sociale arbejde Tekst markeret med blå - Nuværende rammebetingelser for 2019 Tekst markeret med rød - En evaluering af 18 puljen fra 2017-2019 Tekst markeret med grøn - Forslag til drøftelse for justering gældende fra

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 8871/15 MJOH Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Anne Steenberg (Aalborg Østre

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: /07 Dato: 14. juni 2007 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Onsdag, den 20. juni 2007 kl. 1630 Sted: Nymindegab Kro Medlemmer: Peter Christensen Hans Peter Geil (afbud) Erwin

Læs mere

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk.

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk. REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 2014 REFERAT Den 17. juni 2014 Tidspunkt : 17. juni Kl. 11-16.30. Sted : Peter Bangs Vej 30 Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet Fraværende/Afbud : Afbud meldes

Læs mere

(Landsstyremedlemmet for Erhverv, Arbejdsmarked og Erhvervsuddannelser)

(Landsstyremedlemmet for Erhverv, Arbejdsmarked og Erhvervsuddannelser) 3. mødedag, fredag den 7. marts, 2008 Dagsordens punkt 47. Forslag til landstingsbeslutning om Grønlands Hjemmestyres udtalelse til anordning om ikrafttræden for Grønland af lov om statsautoriserede og

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Referat af møde i anerkendelsesudvalget

Referat af møde i anerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i anerkendelsesudvalget Torsdag 20. marts 2014, kl. 12.00-15.00 29. april 2014 Til stede

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Referat af generalforsamling GF POST Jylland

Referat af generalforsamling GF POST Jylland Referat af generalforsamling 2015 - GF POST Jylland Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 26.maj 2015, kl. 18.30 på Restaurant Kronborg, Horsens. Generalforsamlingens dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus.

Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Referat fra Økonomiudvalgets møde den 30. oktober 2006 kl. 15.00 på Aars Rådhus. Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE 125. Ansøgning om støtte fra Plan09 midler til udarbejdelse af

Læs mere

1. Præsentation af nye medarbejdere Sophie Christensen (kommunikation) og Anna Worm (natur) præsenterede sig selv.

1. Præsentation af nye medarbejdere Sophie Christensen (kommunikation) og Anna Worm (natur) præsenterede sig selv. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober kl. 14-17 Mødelokale 1 (kld.), Kirkevej 9, 7760 Hurup Deltagere: Torben Juul-Olsen, Esben Oddershede, Jens Brolev, Ingrid Agerholm, Liselotte Schouboe- Madsen,

Læs mere

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 16. DECEMBER 2013

REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 16. DECEMBER 2013 Bestyrelsen REFERAT CBS BESTYRELSESMØDE 16. DECEMBER 2013 Til stede: Formand Peter Schütze, næstformand Eva Berneke, Karsten Dybvad, Lisbet Thyge Frandsen, Arvid Hallén, Alfred Josefsen, David Lando, Anne

Læs mere

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden:

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden: Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl. 10-12, lok. 1.02 Juridisk Institut Niels Jernes Vej 6b 9220 Aalborg Chefkonsulent Tlf. 9940 2791 lut@law.aau.dk Dagsorden: 4. oktober

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Breelteparken Mandag 12.12.2016 kl. 14:15 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Kriterier for anvisning af plejebolig og ældrebolig 3 Frøken Anne Marie Green-Nielsens

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 17. januar 2010 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Bjarne

Læs mere

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab

3) Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed det forløbne år. 4) Fremlæggelse og godkendelse af foreningens regnskab Referat af generalforsamling i foreningen Sammen om Lolland-Falster 6. april 2017 kl. 19.00, der blev afholdt i Højrebyhallens cafeteria, Bøgevej 2, 4920 Søllested. Generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen

Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, kl. 18.30 i Andelslandsbyen Afbud: Ingen Referat af Bestyrelsesmøde onsdag den 26. november 2014, Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt 2. Godkendelse af referat. Godkendt 3. Meddelelser fra formanden kl. 18.30 i

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde den 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde den 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 7. august 2017 kl. 10-12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 402 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Deltagere: Anders Dinsen ADHD-foreningen Carsten Hussing Høreforeningen Karl Vilhelm Nielsen UlykkesPatientForeningen og Polioforeningen

Deltagere: Anders Dinsen ADHD-foreningen Carsten Hussing Høreforeningen Karl Vilhelm Nielsen UlykkesPatientForeningen og Polioforeningen Center for Sundhed Sekretariatet Kongens vænge 2 3400 Hillerød REFERAT Møde i: Dato: 5. september 2018 Kl.: 16.00-18.00 Sted: Regionsgården, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Mødelokale H5 Telefon 38666000

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Fraværende: Social- og sundhedsassistentelev Eva Jørgensen, elevrepræsentant

Fraværende: Social- og sundhedsassistentelev Eva Jørgensen, elevrepræsentant Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 30. aug.

Læs mere

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne.

Vedtægterne blev godkendt. Skoleledernes Samråd har ændret navn til Roskilde Campus, så navnet ændres i vedtægterne. Elite- og Talentrådet Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat

Læs mere

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby

Mødedato: Torsdag d kl Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Mølleåværket A/S Referat Dato: 26-06-2018 Ref.: msv Mødenr.: 2/2018 Mødedato: Torsdag d. 21.6.2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kongens Lyngby Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Mødet blev afholdt den 19. maj 2014 fra kl. 11:30 til 14:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Mødet blev afholdt den 19. maj 2014 fra kl. 11:30 til 14:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse. Bilag 1. Referat fra møde den 19. maj 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 19. maj 2014 fra kl. 11:30 til 14:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

Bilag 3. Center for Frivilligt Socialt Arbejdes ti gode råd til kommuner, som uddeler 18-midler

Bilag 3. Center for Frivilligt Socialt Arbejdes ti gode råd til kommuner, som uddeler 18-midler KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Center for Socialpolitik og Udvikling NOTAT Bilag 3. Center for Frivilligt Socialt Arbejdes ti gode råd til kommuner, som uddeler 18-midler 19. november 2018 Center

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017

REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 REFERAT BESTYRELSESMØDE 12/8-2017 Deltagere: Sofie, Anders, Ann-Cathrine (AC), Alice, Mads, Nicolaj, Kim (ref.) 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Sofie byder velkommen. Der er ingen kommentarer til

Læs mere

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet.

- Drøftelse og identifikation af organisatoriske udfordringer i Dansk Folkehjælp, blev drøftet. Internt notat Til: Bestyrelsen Fra: DL Journal nr.: GR,2 Vedr.: Referat bestyrelsesmøde 18. 19. november 2018 Sted: Hovedkontoret, Brovejen 4, 4800 Nykøbing F. DAGSORDEN LØRDAG Pkt. A. Organisationens

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Tirsdag den 30. maj 2017 kl. 16.30 18.00 i Københavns Bispegård, Nørregade 11, 1165 København K med efterfølgende besigtigelse i Ørestaden. Fraværende med afbud:

Læs mere

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30.

Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Generalforsamling i BOS Danmark den 29. april 2008 kl. 18.30. Medborgerhuset, Kapelvej 44, 2200 København N Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Formandens beretning 3) Godkendelse af regnskab

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Den 11. juni 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 07-2009 10. juni 2009 Telefonmøde

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg

Direktionen. Torsdag 8. januar AKKC Europa Plads Aalborg Direktionen Torsdag 8. januar 2015 AKKC Europa Plads 4 9000 Aalborg 1 1. Dagsorden Dagsordenen er godkendt. 2 2. Status på udpegningerne Direktionen tager orienteringen om sammensætningen af ErhvervsForum

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen, DFP, deltager

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere

Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017

Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017 Referat fra forretningsudvalgsmøde 5. oktober 2017 Deltagere: Lone Nørager Kristensen, Berit Andersen, Peter Vomb, Peter Balle Fraværende med afbud: Lene Sahlholdt Fra kontoret: Per Olesen (ref.) Mødestart

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 REFERAT

REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 REFERAT Den 18. december 2012 Tidspunkt : Tirsdag den 27.november 2012 kl. 10-16.15 Der serveres morgenbrød fra kl. 9.30 Sted : Strandgade 27 A Tilstede : Repræsentantskabet,

Læs mere