Tak til. Indledning. Dokumenter

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tak til. Indledning. Dokumenter"

Transkript

1 Tak til Vi vil til Kongernes By gerne starte med at takke arrangørerne fra Sex, Drugs and Rock n Roll for at vi må låne deres regelsystem og for at inspirere os til at gennemføre denne kampagne. Vi har dog valgt at omskrive dele af reglerne over flere omgange således det er tilpasset vores kampagne. Indledning Inden vi begynder på at beskrive karakterenes evner og mærkværdigheder, vil vi kort præsentere vores tanker for reglerne. Grundlæggende ønsker arrangørerne at folk starter som mennesker og gennem spillet tilegner sig de overnaturlige krafter. Reglerne fylder til denne kampagne en stor del af det tekstmateriale der forelægger, dog er der to ting man skal huske inden man lader sig rive med. For det første er regler et stykke spilmekanik og altså ikke kernen i spillet. Husk at være rimelig og følge både reglerne og spillets ånd. Det er vigtigt at man husker sin rolle i alle de kolossale kosmiske kræfter, der stilles til rådighed på de følgende sider. Se karakterreglerne som et krydderi for spillet, frem for den drivende faktor. en tommelfinger regel kan være først at vælge hvilken en rolle man gerne vil spille og derefter tage de evner der mest naturligt passer til rollen. Og med disse ord er også vi klar til at slippe helvedet løs Dokumenter KB regler 3.0 Beskriver vores overordnede samt menneske spilleres regler Vampyrer 3.0 Beskriver hvad vampyr spillere skal forholde sig til Rotter 3.0 Beskriver hvad rotter skal forholde sig til Frimurer 3.0 Beskriver hvad frimurer skal forholde sig til Kemi Beskriver hvad kemikere skal forholde sig til Blodsmagi Dette dokument er ikke frit tilgængeligt, men ved køb af evner om blodsmagi sender vi de brudstykker man kender.

2 Karakterskabelsen Mennesker (eneste mulighed for senere at blive frimurer eller varerotte) Ghoul 12 Gen Vampyr 11 Gen vampyr 10 Gen vampyr Vampyr skabt af anden spiller Færdighedspoint Som før skabelse Viljestyrke 2 3* som generation Diciplinpoint 0 1* ** Baggrundspoint Som før skabelse Blodpulje som generation Kamptal 3 4* som generation *Effekten forsvinder hvis man en aften ikke drikker 1 blodspoint fra sin sire en aften. **Man må aldrig vælge discipliner på højere niveau end ens skaber har og max niveau 3.

3 Færdigheder Færdigheder er betegnelsen for de evner rollen besidder, der ikke er af en overnaturlig karakter. Dødelige kan altså have de samme færdigheder som vampyrer. Færdigheder kan også være viden om særlige emner, personer og grupperinger. Men de har som sådan ikke noget med det at være vampyr at gøre. Alle færdigheder har et niveau fra 1 10 men spillere skal aldrig forvente at opnå over niveau 8. Se mere om færdigheder under Færdighedsbeskrivelser. Viljestyrke Viljestyrkepoint er udtrykket for hvor viljestærk en rolle er. Disse point kan bruges til at modstå mentale discipliner der bliver brugt på dig. Det koster til at starte med 1 viljestyrke at modstå en mental disciplin uafhængig af dens niveau. Brugeren af den mentale disciplin kan dog vælge at bruge 1 viljestyrke per niveau han har i den givne disciplin. Derved stiger prisen for at modstå disciplinen tilsvarende med 1 viljestyrke. Eksempelvis kan en Malkavian med 3 i dementation ofrer 3 i viljestyrke og derved koster det 4 viljestyrke at modstå hans discipliner. Discipliner Vil man bruge en disciplin koster det 1 point af Blod medmindre andet er nævnt i beskrivelsen af den Specifikke evne. Disciplinernes beskrivelse ligger i de seperate dokumenter for hver race. Visse discipliner kan modstås med viljestyrke. Hvis dette er tilfældet, er evnen markeret med *. Man kan maks starte med niveau 3 i en klandisciplin. Man kan starte med 1 niveau i en disciplin som ligger udover ens klandiscipliner. Baggrundspoint Man har baggrundspoint man kan bruge på følgende fordele til sin karakter ved karakterskabelse: Hvert point gør at man kan stige 1 i: En Ressource Vælg enten Indflydelse, Økonomi eller Herd. Se detaljer i næste kapitel. Færdighedspoint: Man får 2 ekstra færdighedspoint for hvert baggrundspoint man sætter i

4 færdighedspoint. Man kan max bruge disse færdighedspoint 1 gang til at hæve 1 færdighed over niveau 3. Bemærk: Man får ikke sine Baggrundspoint, hvis du ikke har indsendt din karakter mindst en uge før spilweekenden og kan derved heller ikke vælge at starte som lavere generation. Blodpulje En karakters mængde af blod/indre mørke/mana/åndekraft og viljestyrke repræsenteres i spil af to forskellige slags spiselige tokens. Disse udleveres af arrangørerne ved check in. Ønsker man at bruge blod/mana/åndekraft eller viljestyrke i løbet af spil, spiser man det pågældende token demonstrativt foran offeret. Kamptal Kamptal bruges til at finde ud af hvem der er vinder en kamp i tilfældet af dette. Forskellige racer og vampyrer starter med forskellige kamptal. se under kampreglerne.

5 Ressourcerne Ressourcer er udtryk for karakteren formåen indenfor nogle særlige, relevante felter. Disse er næsten altid bundet op på Roskilde. At man er ressourcestærk og velrespekteret i en anden by, betyder altså ikke at man nødvendigvis er det i Roskilde. Herd Herd er adgang til dødelige eller steder hvorfra man let har adgang til sin specifikke form for kraftpoint. Dette kan være alt fra eksklusive og dekadente natklubber til varmestuer eller hospitalsafdelinger. For hvert point i Herd kan man i baren hente 5 Blod/Åndekraft/Mana per niveau karakteren har i Herd. ens Herd kan også trække på til at gøre andre ubehagelige ting. Indflydelse Det kan være klemmer på politikere eller ordensmagtener, i medierne eller andet. Igennem denne ressource kan man i nogen grad påvirke den dødelige verden til at hjælpe sig eller plage andre flokke. Indflydelsen er en generel indikator på karakterens magt i Roskilde. Det skal defineres hvor ens indflydelse ligger. Hver spilgang kan man bruge op til sit niveau i Indflydelse til at påvirke de dødeliges verden. Har man fx 3 i Indflydelse, kan man i løbet af weekenden bruge 1 på én sag og 2 på en anden. Eller 3 på en enkelt sag. Eller 1 på tre forskellige. Økonomi Økonomi er helt simpelt økonomisk formåen. En nystartet karaktér starter med kr på kontoen for hvert niveau i økonomi karakteren har. Man får 3.000kr på kontoen mellem hver spilgang. Økonomi kan bl.a bruges på Det frie marked. ved in check informere karakterer med økonomi spiledelsen om dette også indsætter vi pengene på karakterens konto.

6 Territorier Territorier er de geografiske områder i Roskilde som flokken har en grad af kontrol over. Man vil typisk få information om hvad der foregår indenfor flokkens territorium. Samtidig giver nogle territorier bonusser til andre ressourcer, så længe de er under flokkens kontrol. Territorier til Kongernes By vil typisk kun være vigtige bygninger og steder i Roskilde. Desuden kan det kræve visse evner eller rollespils mæssige tilgange, for at kunne overtage et territorium. Man kan overtager et territorie ved forskellige mekanismer. Såfremt man har netværk som færdighed kan man gå i baren og gører brug af denne evne. Afhængig af ens niveau i netværk vil man lærer hvordan et territorie kan overtages. Mest almindeligt kan territoriet bestikkes med penge eller indflydelse. Visse territorier kan overtages ved at man udfordrer de nuværende ejere til kamp om territoriet. Sidst er der visse opgaver som kan løses hvormed man overtager et territorie. Alt sammen koordineres med baren.

7 Generelle regler for kampagnen Mennesker Mennesker i Old World of Darkness er ligeså diverse som mennesker i vores verden, men lever i en mere dyster og mørk verden end vores. Menneskerne til Kongernes By er folk som af den ene eller anden grund har vist sig værdige nok til at blive hævet til et stadie over byttedyr, men stadig ikke en del af vampyrenes fulde fællesskab. Dette er repræsenteret i kampagnen ved at man typisk er under biskoppen eller en anden mægtig NPC s beskyttelse. Fornærmer man vampyrsamfundet nok kan sådan beskyttelse dog godt ophæves. Når man starter sin karaktér som menneske er det generelt en god ide at gøre arrangørerne opmærksom på hvad man ønsker med sin rolle, da det ellers er umuligt for os at ligge mulighederne frem i spillet. Som menneske kan man blive til både vampyr, varerotte eller frimurer, men dette skal opnåes gennem spil. Det er klart lettest at blive disse andre racer med hjælp fra de andre spillere. Man kan som menneske, ved hjælp af npc ere og en masse ressourcer få muligheden for at blive forholdsvis mægtigere vampyr, varerotte eller frimure. Kød og Blod Mennesker der kommer ned på 5 blod har mistet så meget blod at de bliver bevidstløse. Mennesker kan KUN genvinde blod ved blodstranfusioner med lægekundskab eller ved at besøge hospitalet (mesterbunkeren). Andre spillere kan også tilkalde en ambulance til en evt. besvidstløs (der ringes igen til mesterbunkeren). At indvolvere autoriteterne kan let få konsekvenser. Mennesker dør hvis de kommer ned på 0 blod (vær opmærksom på regler for karaktérdrab). Med mindre man explicit er blevet skadet uforeneligt med liv, kan lægekunstskab bruges til at genoplive mennesker. Bevidstløs Bliver man bevidstløs og der ikke er nogen til at tilkalde i hjælp er det i orden at tage kontakt til arrangørerne for at få hjælp til at blive fundet.

8 Ghouls Hvis et menneske bliver fodret 1 blodspoint fra en vampyr, bliver det til ghoul. Derved får mennesket +1 kamptal og +1 viljestyrke resten af weekenden. Et ghoul der fortsætte med at være ghoul igennem et mellemspil kan lærer dot 1 i max. 1 af vampyrens kendte discipliner efter regler om mellemspil og oplæring. Et ghoul bliver ikke bevidstløs af blodmangel, påvirkes ikke af sand tro og kan rejse sig fra bevidstløs ved at bruge 3 blod (6 ved alvorlig skade). Man kan kun være ghoul for en vampyr af gangen. Man får ikke mere blod i kroppen blot af at indtage det gennem munden. Det koster 1 blodspoint at aktivere en disciplin. Man er som ghoul blodsbundet til sin vampyr. Dvs. Man har svært ved at sige nej til ting ens vampyr beder af en og man ønsker i det hele taget at gøre alt det man kan for ham/hende. (slå evt. Bloodbond op på OWOD wiki). Andet end vampyrer, mennesker og ghoul Hvis man har en idé til en rolle der ikke er mennske, ghoul eller vampyr, skal man være velkommen til at kontakte Arrangørgruppen. Vi er meget åbne for nye ideer og tanker, men hav i baghovedet at vi kan lide rollespillere bedre end powerplayers. Dette sagt med lidt pænere ord, så fortrækker vi at folk skriver et fedt koncept og evt. ønske om at spille noget andet end det normale. Arrangørerne ønsker ikke at have over 10% af spillerne, der er andet end de normale racer. Såfremt vi får mange henvendelser om andet, skal du være klar på at kunne lave din plan om til noget der falder indenfor de gængse rammer. Husk at sende en ansøgning i god tid. Viden om mentale discipliner Dette er en lille guide til hvorvidt man ved om der er brugt mentale discipliner på en. Svaret er forholdsvis simpelt: Det bestemmer offeret selv om end! Som offer skal man tage højde for hvor meget ens karakter ved om det okkulte generelt og om den specifikke disciplin der er blevet brugt på en. yderligere gør det også en forksel hvad disciplinen har fået en til at gøre, hvis den har fået en til at gøre noget som strider enormt meget med ens karakteres natur så er der størrer chance for at man har en ideen om at der er nogle som har påvirket en. hvis man bruger viljestyrke til at modstå en evne ved man altid at der er nogle som har prøvet at påvirke en, men ikke præcist hvad der har prøvet at gøre. Er man immun overfor en mental disciplin eller effekt (typisk frygt eller smerte) opdager man slet ikke at der er nogen som forsøger at gøre noget ved én.

9 Stoffer Stoffer kan have forskellige indvirkninger på en karakter og kan både værer kanyler, pulver, drikke og piller. Alle Stoffer har en bestemt effekt og en bestemt varighed som fremgår af en lille vedhæftet seddel. Stoffer skal bruges samme spilgang som de er fremstillet til. Stoffer til kamp indtages efter kampen er startet, men før der bliver erklæret discipliner og sammenlignet kamptal. Medmindre der er god grund til andet, så er det tydeligt at man indtager et drug og andre må gerne bruge dette til at bedømme om de vil bruge en disciplin på dig. Nogle stoffer har ingen effekt, men til gengæld en markedsværdi. Arrangørerne vil afhængigt af div. mellemspil og spillerhandlinger hver spilweekend indsætte et antal NPC ere eller andre muligheder for at afsætte disse drugs til penge/herd/indflydelse. Udvikling og erfaring Ønsker man at blive bedre i en disciplin eller færdighed er der 2 måder for dette. 1.Mulighed er at man udfører noget i spillet, som derved giver et ekstra niveauer. Dette kan fx være at fortære sjælen fra en vampyr af lavere generation, slå en aftale af med dæmon eller andet ekstraordinært væsen eller lignende. 2. Mulighed er i mellemspil se mere herunder. Mellemspil I mellemspillet opfordrer vi alle spillere til at sende os en mail med deres handlinger ved sidste spilgang, planer for mellemspil og ønsker for fremtidig spil. Disse mails er altid hvad danner rammen for de plots vi som arrangører sætter i spil. For at opnå regeltekniske fordele ved ens mellemspil (tjene ressourcer, udvikle karaktér osv) skal man herudover have brugt størstedelen af sin tid på en af følgende 4 mulighederne. Samle ressourcer For hver 2 karaktére der arbejder sammen om et projekt, kan de tjene 1 ressource, som de må værer enige om hvem af dem modtager. Projektet SKAL give mening og være i forlængelse af det spil der er spillet under sidste spilgang. Undervise/lære En spiller kan dedikere sin tid til at undervise og/eller lære en disciplin og en færdigheder. ved at gøre dette bruger spilleren sit mellem spil på endten at lære eller undervise i en disciplin og lære eller undervise i en færdighed til/fra en anden spiller. Altså kan man godt undervise en person i

10 en færdighed og lære en disciplin af en anden person. man lære et niveau i den disciplin/færdighed man bliver lært op i pr. mellemspil. Altså tager det 3 mellemspil, hvor man dedikere sit mellem spil til at lære og har en lære mester som er villig til at dedikere sit mellemspil på at undervis, at lære forditude 3 og netværk 3 eksempelvis. Udforske Den sidste mulighed er at man vælger at udforske en genstand, historie, område, ritual osv. Hvad effekten af dette bliver, kommer helt an på hvor godt dette er beskrevet og giver mening i forhold til ens tidligere handlinger. Dette er bl.a muligheden for at påvirke NPC ere, få informationer som man ellers ikke har adgang til, men det er generelt her man har størst frihed for fantasien. Det frie marked Det frie marked er en spilteknisk mulighed for at gøre brug af eller lærer færdigheder karakteren normalt ikke besidder. Ved at bruge noget af sin økonomi, og derved leje en NPC med en bestemt færdighed til en specifik scene. Priserne for leje af ekspertise er som følgnede: Npc en evne niveau Pris for leje: For at lærer evne i mellemspil: kr 5.000kr kr kr kr Kr kr Ikke muligt ved frit marked kr Ikke muligt ved frit marked kr Ikke muligt ved frit marked At leje en npc s evne hjælp kræver altid en forklaring på hvorledes man har taget kontakt til en person med sådanne evner.

11 Kampregler Dette kampsystem er designet udelukkende til nærkamp med næver og nærkampsvåben. Skydevåben vil altså ikke optræde i kampagnen. Kamptal Kampene foregår altid ved kamptal, dvs. de to parter der skal til at slås fortæller og sammenligner deres kamptal, og den med det højeste vinder. og derefter spilles kampen som en showkamp. Alle roller har et kamptal som er defineret af ens discipliner, færdigheder, grundkamptal, drugs, gyffer og andet. Rustning Rustninger har, som kampfærdighederne, et niveau fra 1 5. Disse lægges oven i kamptallet, på samme måde som de andre faktorer. Våben kræver en færdighed at bruge og står beskrevet under færdigheden Nærkampsvåben. Rustninger kræver ikke noget for at kunne anvende dem, men kræver at man har noget der simulerer følgende: Kraftigt læder giver +1 kamptal. Motorcykeludstyr giver +2 kamptal Stiksikker/skudsikker vest eller ringbrynje giver +3 kamptal Taktisk sikkerhedsudstyr giver +4 kamptal Bombedragt/keramiske plader giver +5 kamptal. Alle rustninger skal vurderes og godkendes af en arrangør. I bedømmelsen af rustninger, bliver der kigget mere på udseendet end på reel beskyttelsesværdi. Eksempler på kamptal En Brujah bølle med et drug, skudsikker vest og et par år på bagen kunne se således ud: 11. gen = 6 grundkamptal 2 celerity = 3 3 fortitude = 6 1 Potense = 1 3 i nævekamp = 3 kampdrug = 2 Skudsikkervest = = 24 i kamptal

12 Discipliner i kamp I enhver kamp kan man nå at bruge 1 disciplin. Discipliner meldes ud før der bliver sammenlignet kamptal og tager effekt samtidigt medmindre andet er nævnt. Visse discipliner fx. frygt sætte den ene deltager i kampen ud af stand til at kæmpe, og derved er det ikke nødvendig at indregne denne persons kamptal bagefter. Vinde / Tabe Vinderen af en kamp kan vælge mellem følgende udfald for taberen/taberne Lade dem gå Tæve dem bevidstløs/torpor/kvæstet og evt fængsle/bagbinde/bortfører osv. Karaktérdrab/døden (se regler for karaktérdrab herunder) Uafgjort Hvis man ender op med ens kamptal, vælger begge en af ovenstående udfald. Det værste af udfaldende rammer begge parter. Karakterdrab/Kampe til døden: Hvis din karaktere bliver drabt er den ude af kampagnen og spilleren bliver nød til at lave en ny karakter for at spille med igen. Det er absolut kun under følgende 3 omstændigheder at der er tilladelse til at dræbe karakterer. 1: Enhver kamp bør tydeligt, inden kampens start, annonceres om den er til døden eller om det blot er for at få ret, om et territorie eller noget i den stil. Hvis den ene part ønsker at kæmpe til døden, bliver kampen(og alle delkampe) således, men såfremt den anden part ikke ønsker at deltage i en kamp til døden, gives de en rollespilsmulighed for at flygte. 2: Den anden måde er at gm erne har givet en tilladelse til karaktérdrab i denne situation har man ikke denne samme rollespilsmulighed for at flygte. som man har i tilfældet oven over. Det vil altid være sådan at den person du har tilladelse til at dræbe også har tilladelse til at dræbe dig. Såfremt man har fået arrangørernes tilladelse til at dræbe en karaktér, behøver man ikke selv at udkæmpe kampen. Man må gerne sende andre til at gøre dette, omend man så er forpligtet til at informere lejesoldaterne om at de også kan blive karaktérdrabt i forsøget herpå.

13 3: Den tredje mulighed er at man spørger en spiller offgame om det er okay med karaktérdrab og ved gensidig enighed herom, er det også tilladt. Dette kan fx. være efter en kamp eller under andre specielle omstændigheder. Efter en kamp hvor der er blevet kæmpet til døden kan den vindende person/hold vælge først at slå den karaktérdræbte person(er) i torpor/bevidstløs mhp. fx afpresning, vidresalg til diableri, blodsmagi, tortur osv inden de endelig dræber personen(erne). Dette medfører dog en risiko at personen(erne) kan befries, en vampyr senere kan vågne fra torpor og kæmpe sig fri, flygte eller på anden måde undgå døden såfremt man ikke får fængslet, bundet, holdt dem eller tilsvarende. Reglerne tvinger aldrig nogen til at slå andre karaktére ihjel hvis de ikke har lyst, altså kan man altid som dræbende part efter en kamp til døden vælge alligevel ikke at slå sin modstander ihjel.

14 Massekampe Ovenstående kampregler gælder kun for 1 mod 1 kampe. I tilfælde af flere modstandere på en af siderne skal følgende regler bruges. Flere mod 1 Denne simple kampform udkæmpes ligesom 1 mod 1. Alle får mulighed for at kaste én disciplin inden kamptal udregnes. Taberen vælger herefter en modstander som han tager med i torpor såfremt modstanderen har lavere kamptal end taberen. Taberen fortsætter med at udvælge modstandere indtil de udvalgtes samlede kamptal overstiger hans. Såfremt det er en kamp til døden, bringes de udvalgte ikke i torpor, men istedet karaktérdræbes. Flere mod flere I første omgang stiller grupperne sig op overfor hinanden og aktivere de discipliner og spiser de drugs man ønsker at bruge i kampen (spiser blodstokens og river drugtokens over). Alle der er blevet ramt af discipliner som sætter dem ud af kampen deltager nu ikke i resten af kampscenen og derved alle runder af delkampe. Fordeling i runder af delkampe Efter disciplinernes effekt er trådt i kraft skal de kæmpende parter fordeles. Det hold med flest kæmpende starter med at en fra holdet vælger hvem hun vil kæmpe imod. Herefter vælger en fra modsatte hold en at kæmpe imod (som ikke allerede er i kamp). Dette fortsætter indtil det ene hold løber tør for deltager. Herefter må det hold med de resterende deltagere fordele deres resterende deltagere efter deres eget ønske. Såfremt der er lige mange på begge hold, starter det hold med den off game yngste deltager med at vælge. Hver delkamp udkæmpes nu med kamptal. Såfremt der stadig er flere på hver side efter første runde delkampe går man tilbage til fordelingen igen. Evt. udkæmpes resterende delkampe som 1 mod 1 eller fl ere mod 1. Husk! Husk igen at passe på jer selv og andre når I slås, og pas på at I ikke skræmmer udenforstående. Der er ingen der gider, at skulle forklare sig overfor politiet, og det giver os kun et dårligt ry, når vi ikke kan beherske os i det offentlige rum.

15 Færdighedsbeskrivelser Alle færdigheder er på niveau 1 10 omend spillere ikke skal forvente nogensinde at opnå niveauer over 8. Forfalske Du ved hvordan man kan forfalske underskrifter, borgerkort, dokumenter, genstande og meget meget mere, samtidigt med at du kan gennemskue forfalskninger som er lavet af personer med samme eller lavere forfalsknings niveau end dig. Dette fungere spilteknisk ved at skrive dit forfalsknings niveau på bagsiden af det forfalskede. Kun en med det samme niveau, eller højere i Forfalske kan gennemskue forfalskningen. Hacking Du kender til kodebrydning, og andre former for computerkriminalitet. I spillet kan der være forskellige disketter, USB sticks, computere, eller lign. der har en kryptering eller en password. Hvis dit niveau i færdigheden overstiger pågældende spilgenstands, kan du nemt hacke dig igennem krypteringen eller koden. Teknisk ligges der altid en mappe på skrivebordet som er navngivet med det relevante niveau for at få adgang. Spillere der medbringer ingame computere osv, bedes ligeledes pladsere deres ingame dokumenter i en mappe der er navngivet med deres niveau i hacking. En anden måde at hacke på er ved fx. at hacke biblioteker, butikker, hospitaler og lignende. Dette gøres ved at skrive på facebook til Mark KBSpilmester med følgende formular komplet udfyldt. Bemærk vi forsøger at imiterer maskiner, og vil ikke svarer på nogen som helst detaljer der ikke er udtrykt i formularen. Offgame Hvilken spiller angriber: Hvad er dit niveau i hacking: Ingame Hvor vil man angribe: Hvor sidder hackeren nu: Hvad leder man efter:

16 Kemi Du har som kemiker i kongernes by mulighed for at lave stoffer, som giver forskellige bonusser eller minusser i forskellige situationer. Kemikeren får udleveret sine stoffer i baren inden spilstart. Spillerens niveau i kemi afspejler hvor mange og hvor kraftige stoffer en spiller kan få udleveret. Hvert stof har en stof værdi, som afspejler hvor stor indsats det kræver at fremstille stoffet. For hvert niveau i kemi man har, kan man i mellemspillet have fremstillet stoffer, hvor deres sammenlagte stofværdi er op til ens niveau i kemi. For overblik herover se tabellen nedenfor. Navn Stof værdi Effekt varighed Energizer 1 +1 kamptal 1 scene Buzzer 1 2 Kamptal 1 time Kiddie dope 1 Euforiserende. Markedsværdi: time Upper 1 Du bliver glad 1 time Lightning 2 +2 kamptal 1 scene Bummer 2 4 kamptal 1 time Morfin 2 Euforiserende. Markedsværdi: time Downer 2 Du bliver sløv og må ikke starte en kamp 1 scene Amfetamin 3 +3 Kamptal 1 scene Jellies 3 6 kamptal 1 time LSD 3 Euforiserende. Markedsværdi: time Brainwash 3 Gendanner 1 viljestyrke, 10 kamptal 1 time Metamfetamin 4 +4 kamptal 1 scene Moggies 4 8 kamptal 1 time Kokain 4 Euforiserende. Markedsværdi: time Antidot 4 Fjerner effekten af alle andre stoffer Stardust 5 +5 kamptal 1 scene Heroin 5 Euforiserende. Markedsværdi: time Zonk 5 Immun til frygt 1 scene

17 Lægekundskab Med denne evne kan man foretage genoplivning af dødelige, samt vide noget om dødeliges tilstand. For hvert niveau man har i lægekunstskab har man 2 min fra en dødelig er død, til at genoplive dem. Såfremt en dødelig reddes ender han på hospitalet (mesterbunkeren), hvor yderligere afgøres. Dødelige dør ved at komme ned på 0 blod eller ved kamp til døden. Evnen kræver at man bruger visse remedjer, så som forbindinger, infusionsvæsker, insprøjtninger eller andet godt. Desuden kan man med følgende niveauer vide noget om dødeliges medicinske tilstand. Du kan genkende død / levende / sovende / paralyseret Du kan se om en dødelig er påvirket af stoffer og vække dødelige fra bevidstløshed ved 5min førstehjælp. Du kan se antal blodpoint tilbage og lave blodstranfusioner mellem 2 karaktére. Kræver remedier der ligner transfusionssæt (fx. modificeret plastikslange). Du kan genkende folk der burde være døde (vampyre) Du kan genkende pykisk syge / tvangstanker / hallucinationer (Under påvirkning af mentalediscipliner eller bare malkavian). Låsesmed Denne færdighed bliver forholdsvis sjældent nødvendig Denne evne bruges til at åbne låse og afbryde alarmsystemer. Hver dør/port/vindu/pengeskab som arrangørerne ønsker at være ingame låst, er markeret med et lamineret ark der markere at døren er låst. På arket vil fremgå hvilket niveau låsen kræver for at dirke den op samt hvilket niveau det kræver at afstille alarmen. Nogle af de låste dører vil have en rigtig kodelås påsat, og her står koden på arket til brug for dem med højt nok niveau i låsesmed. Såfremt man ikke har nok i låsesmed til at afstille alarmen forventer vi at man bruger tid på at ringe arrangørerne op og informere dem herom. Dette opkald repræsentere den tid det tog at forsøge at afinstallere alarmen. Yderligere kan men med denne evne lave låse der kræver op til ens niveau i låsesmed at bryde igennem. Der monteres her en seddel på døren med det niveau man har og det kræver at dirke låsen. Kravet til denne færdighed er at man har redskaber til at åbne låse og afbryde alarmsystemer med. Dette kan være dirke af forskellige slags, en bidetang, ledninger med påførte bidehasper m.m.

18 Nærkampsvåben Denne færdighed indbefatter alle nærkampsvåben man kan støde på til kampagnen: Køller, knive, sværd, blyrør, osv. Disse våben kan bruges af alle, men giver kun en bonus i kamp hvis man har et pågældende niveau i denne færdighed. Alle mindre våben (Baseball bats, knipler, knive, kortsværd, blyrør osv.) kan give en bonus svarende til dit niveau i Nærkampsvåben op til 3. Alle større våben (skovøkse, langsværd, motorsav, tohåndssværd osv.) kan give en bonus svarende til dit niveau op til 5. Det kræver personligt tilpassede våben (via NPC) at bruge nærkampsvåben over niveau 5. Nævekamp For hvert niveau rollen har i denne evne, lægges 1 til rollens kamptal. Disse point er ikke kumulative på samme måde som de fysiske discipliner. Nævekamp bonus kan neutraliseres af fortitude 2. Okkult Viden Okkult viden underinddeles i emner så som vampyrer, varulve, frimurer, ritualer, osv. Man kan således godt have okkult viden vareulve 5 og okkult viden ritual 2 samtidig. Der er ingen angivelse på hvor meget man præcist ved på de forskellige niveauer, da der er mange forskellige emner, men det er helt sikkert, at der gives mere viden om de forskellige emner jo højere ens niveau er. BEMÆRK: Sabbat ritualer har sin egen færdighed. Teknisk kræver Okkult Viden ligesom Netværk en samtale med en arrangør når du bruger evnen. Netværk Du har et netværk uden for spillet som kan hjælpe dig med at finde informationer om personer eller begivenheder i gadebilledet. Nogle situationer er præget af mere hemmelighedskræmmeri end andre og derfor kan der ikke med sikkerhed opsættes en konkret niveauinddeling. Basisprincippet er stadig, at jo højere niveau du har i denne færdighed, jo mere vil du få at vide når du efterspørger information om noget. Man kan bruge sit netværk det antal gange per spilgang som man har niveau i færdigheden. Teknisk kræver Netværk ligesom Okkult viden en samtale med en arrangør når du bruger evnen.

19 Tortur Denne evne giver en mulighed for at få informationer ud af andre karakterer ved tortur. Det kræver magiske objekter eller former for Alvorlig Skade før man kan torturere vampyrer og andre overnaturlige væsener. For hvert niveau man har i tortur, skal offeret efter 10 min tortur svare fyldestgørende på 1 spørgsmål. Er man først blevet tortureret en gang, er man efterfølgende immun overfor tortur fra samme person resten af aftenen. Det er tilladt at stille samme spørgsmål flere gange. For hvert viljestyrkepoint offeret vælger at forbruge, kan han vælge at svare falsk eller ikke svare på 1 spørgsmål. Der opfordres til at man rollespiller med på et falskt svar, men det er op til torturmesteren selv om han ser igennem løgnen.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke...

Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke... Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke...3 Udvikling og erfaring...4 Andet end vampyrer...4 Færdighederne...5

Læs mere

Regler for Frimurerne

Regler for Frimurerne Regler for Frimurerne Egenskaber Immunitet over for blodsbånd: Frimurenes magikere er immune over for blodets bånd der kommer fra at drikke vampyrblod. De kan derfor heller ikke bliver til Ghouls som normale

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1 Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus.... 1 Plotcenteret... 1 Tjek-in... 1 Våbentjek:... 2 Kamp... 2 Mure/vægge/bygninger... 2 In-game genstande... 2 Livspoint

Læs mere

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner De Okkulte Rundt om på kontinentet Falthea findes der individer der har særlige evner som ingen andre end dem selv helt ved hvor kommer fra. Disse individer siges at være i kontakt med overnaturlige væsner

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Regler for Vampyrer. Jage blod. Blodsbånd. Færdigheder kun vampyrer kan vælge

Regler for Vampyrer. Jage blod. Blodsbånd. Færdigheder kun vampyrer kan vælge Regler for Vampyrer Her følger lidt mere overordnede regler for det at være vampyr og deres styrker og svagheder. Jage blod Blod kan i spillet skaffes på flere måder. Fælles for hvordan man skaffer sit

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev Evnesæt version 1.0 1. AUGUST, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Evner i Halenir... 2 Kort om evner... 2 Specielle evner og magi... 2 Almindelige evner... 3 EKSTRA LP... 3 STYRKE...

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Nybegynder Guiden Utopia 2015

Nybegynder Guiden Utopia 2015 Nybegynder Guiden Utopia 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE GENEREL VIDEN... 2 HVAD ER ROLLESPIL?... 2 NY I ROLLESPIL... 2 FORKORTELSES FORKLARING... 3 ROLLE/KARAKTER... 3 AT LAVE EN ROLLE... 3 KOSTUMER, EVNER O.L...

Læs mere

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Len Beskrivelse Len er et stykke jord man kan eje. Der er stor forskel på de forskellige len, både i hvor de ligger, hvad de koster, men også hvilke

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 1 Aarhus Requiem Regelsamling Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 2 Indhold Om det at være vampyr... 5 1. Oplysninger på Karakterark:...

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Regelsæt version 1.0

Regelsæt version 1.0 Regelsæt version 1.0 AUGUST 1, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Introduktion til Liverollespil... 2 Spilmesteren, spilleledere og NPC er... 2 Ingame og offgame... 2 Våben- og rustningstjek...

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed Runesmedning Indledning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Hvis du er her som ny spiller, kan vi anbefale at du læser hele grundsystemet igennem, da alle de grundlæggende ting du behøver at vide om reglerne, står

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 1 Indhold Spillemesteren... 3 In-Game & Off-Game... 3 Våbentjek og våbenregler... 4 Penge i De 5 Riger... 4 Kroen... 4

Læs mere

Denne bog har lix 20.

Denne bog har lix 20. Denne bog har lix 20. Glæd dig til de næste DE SKJULTE DÆMONER-bøger: Bog 1: Den nye dobbeltgænger Bog 2: Dødens krystaller (er udkommet) flere bind under forberedelse NICOLE BOYLE RØDTNES Illustreret

Læs mere

Vigtige generelle regler

Vigtige generelle regler Noget om Helte Vigtige generelle regler - Spilgenstande 2 - Våben og rustninger 2 - Døden 2 - Hvil 2 - Eliksirer/Besværgelser/Velsignelser/forbandelser 3 - Eliksirer 3 - Snigmord, Bonk og Lommetyveri 4

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

SAGAregler BASISroller 0.7,5

SAGAregler BASISroller 0.7,5 Grundkarakterer Magimodstand Krigeren Magimodstand er evnen til at modstå enkelte magiske formularer der bliver kastet på en selv. Magimodstand virker kun hvis den er blevet aktiveret ved et særligt Ritual

Læs mere

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke

Udfordringen. Indledning og formål. Mulm og Mørke Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Forløbets varighed: 4 trin + en nat Udfordringen Indledning formål Dette mærke tager fat i en stolt spejdertradition, nemlig at

Læs mere

KARAKTER SYSTEMET 4.1

KARAKTER SYSTEMET 4.1 KARAKTER SYSTEMET 4.1 Skrevet og redigeret af: Andreas P. Christian B. Johansen, Mejlhede, Alfred Felumb, Martin V. Pind, Mikael R. Bønnét, Sebastian Winther og Æmilie Cholewa-Madsen 3. JANUAR 2015 BABYLON

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

LV regelsæt version 8.1

LV regelsæt version 8.1 Indholdsfortegnelse GENERELLE REGLER I LV... 3 DET GODE ROLLESPIL... 3 SÅDAN LAVER DU DIN KARAKTER... 4 NIVEAU STIGNING... 4 TJEK UD... 5 SÅDAN ER KARAKTEREN OPBYGGET... 5 KARAKTER DØD... 5 LIGRØVERE...

Læs mere

Guide: Magiske genstande

Guide: Magiske genstande Guide: Magiske genstande Om at lave magiske genstande Når man som spiller skaber en magisk genstand skal det ikke forståes som om man fysisk fremstiller genstanden, men nærmere at man fortryller en allerede

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Matematik i Ridderspillet.

Matematik i Ridderspillet. Matematik i Ridderspillet. Forhistorie Ridderspillet er startet som børnenes projekt ved at en gruppe drenge, der var meget fascineret af riddere gerne ville lave deres eget spil. Den første version af

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Hvor og hvornår? Falthea kampagnen foregår i Tange Plantage ved Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Kampagnen foregår den første lørdag i hver måned, fra marts til november.

Læs mere

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven Grundsystem Indledning Dette er det grundsystem, hvor de allervigtigste regler for anden søndag i Vestskoven er gennemgået. Vi forventer at enhver spiller har sat sig ind i disse regler. Der findes flere

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Vogter af Naturens Sjæl

Vogter af Naturens Sjæl Vogter af Naturens Sjæl Druider er magibrugere, der får besværgelser fra 1. til og med 3. grad. Derefter udvikler de sig gennem forskellige former for evner. Kald, grader og priser Druiders kræfter er

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

De sidste levedøgn Center for Velfærd & Omsorg Center for V

De sidste levedøgn Center for Velfærd & Omsorg Center for V De sidste levedøgn Center for Velfærd & Omsorg De sidste levedøgn De sidste levedøgn Når døden nærmer sig, opstår der tit usikkerhed og spørgsmål hos de nærmeste. Hvad kan man forvente i den sidste levetid?

Læs mere

H E L L IG M A G I H Æ F TE T

H E L L IG M A G I H Æ F TE T H E L L IG M A G I H Æ F TE T Dette er hæftet som alle Hellig magi kastere skal bruge. I starten af hæftet er der en kort introduktion med oversigt og regler om hvordan magien virker i dette regelsystem.

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Evner. Tønder Live. Ver. 08/ Side 32

Evner. Tønder Live.  Ver. 08/ Side 32 Evner Tønder Live www.toenderlive.dk. Side 32 Ver. 08/01012013 Opdateret den 5. januar 2013 Ødelæg forbedringer Ødelæg forbedringer 1 Rød urt 1 Rød monster 1 Grøn urt Denne evne fjerner en forbedring på

Læs mere

Når døden nærmer sig. Information til pårørende. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center

Når døden nærmer sig. Information til pårørende. Regionshospitalet Silkeborg. Diagnostisk Center Når døden nærmer sig Information til pårørende Regionshospitalet Silkeborg Diagnostisk Center De sidste levedøgn Når døden nærmer sig hos et alvorligt sygt menneske, opstår der ofte usikkerhed og spørgsmål

Læs mere

Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen

Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen Information til børn og unge med OCD. Hvad er OCD? Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen 1 Introduktion Psykologerne Johansen, Kristoffersen & Pedersen ønsker at sætte fokus på OCD-behandling

Læs mere

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT

Kasper og Nikoline. an original screenplay by. Lille Næstved FINAL DRAFT Kasper og Nikoline an original screenplay by Lille Næstved FINAL DRAFT (555) 555-5555 MyEmail@emailaddress.com Kasper og Nikoline SCENE 1: (INT)(VENTEVÆRELSE/SKOLEGANGEN)

Læs mere

De sidste levedøgn... Information til pårørende

De sidste levedøgn... Information til pårørende De sidste levedøgn... Information til pårørende Ældreservice www.skive.dk Denne pjece giver information om de forandringer, man hyppigst ser de sidste døgn i et menneskes liv. Pjecen er tænkt som et supplement

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for.

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for. Specialkaraktersystem Dette system skal du læse, Når du bliver medlem af Zone2 og gerne vil have en specialkarakter. Specialkarakter (SK) En specialkarakter, også kaldet en SK, er en rolle, som du kan

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer)

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer) Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

Drageherren. Forløbet - generelt

Drageherren. Forløbet - generelt Drageherren Forløbet - generelt Som indledning tales der om fantasygenren. Der fortælles, at der kan være tale om to eller ét univers, hvor der sker ting, som ikke kan ske eller sker i vores verden. Der

Læs mere

Jeg er en vinder -4. Guds fulde rustning troens skjold

Jeg er en vinder -4. Guds fulde rustning troens skjold Jeg er en vinder -4 Guds fulde rustning troens skjold Mål: Målet med undervisningen er, at børnene ser hvordan djævelen prøver at modarbejde Herrens planer. Gud ønsker, at alle kommer til at tro på ham,

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

SÅDAN KAN DU GØRE NÅR DU MØDER BEBOERE MED PSYKISK SYGDOM. EN GUIDE TIL ANSATTE I BOLIGSELSKABER

SÅDAN KAN DU GØRE NÅR DU MØDER BEBOERE MED PSYKISK SYGDOM. EN GUIDE TIL ANSATTE I BOLIGSELSKABER SÅDAN KAN DU GØRE NÅR DU MØDER BEBOERE MED PSYKISK SYGDOM. EN GUIDE TIL ANSATTE I BOLIGSELSKABER VI SKAL HJÆLPE DEM, SÅ GODT VI KAN. DE ER BEBOERE LIGESOM ALLE ANDRE. CARSTEN, varmemester 2 NÅR EN BEBOER

Læs mere

Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser?

Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser? OODBMS Vs. RDBMS 1 Indholdsfortegnelse Hvorfor skal vi bruge objekt orienteret databaser?... 3 OODBMS i erhvervslivet... 4 Bagsiden af medaljen... 5 OODBMS i praksis... 6 Konklusion... 8 2 Hvorfor skal

Læs mere

Vi har ganske givet vore egne eksempler, som vi bærer rundt på af store og små brud, der er sket. Nogle af os har brud, der endnu gør ondt.

Vi har ganske givet vore egne eksempler, som vi bærer rundt på af store og små brud, der er sket. Nogle af os har brud, der endnu gør ondt. 1. søndag efter påske Brændkjær 408-300 - 54-249 -236, v. 5-6 218 Vi ved som regel, når vi har dummet os, når vi har begået en fejl. Vi har vel prøvet det alle sammen. Har prøvet at sige det, der ikke

Læs mere

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående.

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Caspershus Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Ud over informationen i denne folder, står vi naturligvis altid til rådighed med støtte, råd og vejledning. Det er meget individuelt,

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Babylons Juniorkampagne - regelsystem, Version 1 Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Magi, magiske væsner og fortryllede genstande

Magi, magiske væsner og fortryllede genstande Magi, magiske væsner og fortryllede genstande Dette system giver oplysninger omkring magiske genstande, magiske væsner, og en lang række andre fænomener man kan støde på i Niraham. Det adskiller sig fra

Læs mere

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0 Ritualer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3.0 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion:... 3 In-game om ritualisten:... 3 Regelteknisk:... 3 Stien:... 3 Vælg dit fokus:... 3 Natur:...

Læs mere

Jeg er en vinder -6. Guds fulde rustning åndens sværd

Jeg er en vinder -6. Guds fulde rustning åndens sværd Jeg er en vinder -6 Guds fulde rustning åndens sværd Mål: Vi fortæller børnene, hvor vigtigt det er, at kende og bruge Guds Ord. Grib Åndens sværd, som er Guds ord. Bibelen er ikke bare en bog med bogstaver,

Læs mere

Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg

Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg Pernille var anorektiker: Spiseforstyrrelse ledte til selvmordsforsøg Pernille Sølvhøi levede hele sin ungdom med spisevægring. Da hun var 15 år, prøvede hun for første gang at begå selvmord. Her er hendes

Læs mere

Baggrund for XP turnering

Baggrund for XP turnering Turnering Baggrund for turnering -turneringen blev en realitet i forbindelse med projektet Bring Minoriteterne i Spil (BMIS). Behovet for en ny turneringsform opstod i arbejdet på en række skoler, hvor

Læs mere

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn

Satellit af BKO Charlottenlund Fort. Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn Satellit af BKO Charlottenlund Fort Aktivitetshæfte Samarbejdslege for børnehavebørn Udarbejdet af MOtivaTION ApS for Gentofte Kommune, Gentoftegade, Ordrup, Dyssegård og Vangede Bibliotek 02-03-2015 Billedlotteri

Læs mere

Samtykke til databehandling? Ja Nej. Oplysninger CPR nummer Navn Adresse Husnummer Postnummer By. adresse. Telefonnummer

Samtykke til databehandling? Ja Nej. Oplysninger CPR nummer Navn Adresse Husnummer Postnummer By.  adresse. Telefonnummer Samtykke til databehandling? Ja Oplysninger CPR nummer Navn Adresse Husnummer Postnummer By E-mailadresse Telefonnummer Hvor har du hørt om os? Fra egen læge Fra jobcenteret Fra medier Fra en pårørende

Læs mere

Kompendium over Obligatoriske Regler

Kompendium over Obligatoriske Regler Kompendium over Obligatoriske Regler Praedia - Dragesang Sommeren 2016 Kompendium med de obligatoriske regler Dette kompendium indeholder de obligatoriske regler alle spillere skal have læst og kende til.

Læs mere

Til I KONGENS SKYGGE

Til I KONGENS SKYGGE REGEL HÆFTET Til I KONGENS SKYGGE Reglerne version Beta 1.2 Lavet af Kristian Færge Kristianfaerge@hotmail.com Indholdsfortegnelse: Spillet Side 3 Hvad går i kongens skygge ud på? Side 3 Regel konceptet

Læs mere

Kirke på vej. Roskilde Stift

Kirke på vej. Roskilde Stift Kirke på vej Roskilde Stift Kirke på vej men hvorhen? det enkle svar på det spørgsmål er: ud blandt mennesker dér, hvor de er. Det er visionen og drivkraften bag Kirke på vej. Det er en spændende og udfordrende

Læs mere

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9

Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse !!!!!! Hilsen. Kasper & Tobias. Side! 1 of! 9 Det du skal til at læse nu, er det første kapitel i vores bog. Rigtig god oplevelse Hilsen Kasper & Tobias Side 1 of 9 1 -" DIN BESLUTNING Det er altså ikke så svært. Livet handler om at træffe én beslutning.

Læs mere

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig!

Skærtorsdag. Sig det ikke er mig! Skærtorsdag Sig det ikke er mig! Matthæus 26, 17-30 fra DNA Disciplene har lige sat sig til bords med Jesus, for at spise et festmåltid sammen. Det er højtid. Alle er fyldt med festglæde. Jesus rejser

Læs mere

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER KEVINS HUS Igennem de seneste år er det blevet mere og mere åbenlyst, hvor vigtigt det er at arbejde med læseforståelse, når vi snakker om indholdet i vores

Læs mere

BFO Rosenlund. fælleslege

BFO Rosenlund. fælleslege BFO Rosenlund fælleslege Indhold 1.Det gyldne skind... 2 2.Fangelege... 3 3.Stjæl æg... 4 4.Høvdingebold... 5 5.Katten efter musen... 5 6.Rundbold... 6 7.Fang fanen... 7 8.Jord... 8 9.Stik bold... 8 10.Alle

Læs mere

3.s.e. Påske d.15.5.11. Johs.16,16-22.

3.s.e. Påske d.15.5.11. Johs.16,16-22. 3.s.e. Påske d.15.5.11. Johs.16,16-22. 1 Dagens tekst er hentet fra Jesu afskedstale den sidste aften, han er sammen med sine disciple inden sin tilfangetagelse, lidelse, død og opstandelse. Han forudsiger,

Læs mere