Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1"

Transkript

1 Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus Plotcenteret... 1 Tjek-in... 1 Våbentjek:... 2 Kamp... 2 Mure/vægge/bygninger... 2 In-game genstande... 2 Livspoint (LP)... 2 Rustningsregler (RP)... 2 Let Rustning giver:... 3 Medium Rustning giver:... 3 Tung Rustning giver:... 3 Slagkofte giver:... 3 Våben og skade... 3 Karakterdrab... 4 At lave en ny karakter efter et karakterdrab At gennemsøge folk... 4 Krystaller og Krystal-Energi (KE)... 5 Spilmekanik... 5 Minen... 5 Broen... 5 Fraktioner... 5 Nidding... 5 Krig... 5 Det store slag... 6 LARP MIT! (Spil med!)... 6

2 Agara Dette er regelsættet for Agara. Vi anbefaler dig at gå ind på vores hjemmeside, og læse mere om verdenen. Hvis du er ny til rollespil eller bare ny til Agara anbefaler vi man læser begynderguiden (på igennem, da den forklare de basale ting omkring spillet. At starte en karakter Når du starter en karakter i Agara har du 15 EP at købe evner for. For hver spillegang du deltager med din karakter, vil du modtage nogle EP som du kan bruge til at købe evner for. Karakterarket kan downloades fra hjemmesiden. Sådan får du Evne-Point (EP): Hver spilgang hvor du har dit karakterark med, får du 5EP for at dukke op og 1-10EP for hvor godt dit kostume er. Disse EP kan du så købe evner for når du kommer hjem fra spilgangen. Jo sejere du ser ud, jo flere EP får du. (Så hvis du kan har en kappe på får du 1 EP for kostume og hvis du ligner en filmhelt får du 10 EP. Du er altid meget velkommen til at spørge hvad du kan gøre for at få flere EP for dit kostume) Møgvejrs-bonus. Hvis spillelederne vurdere det dårligt vejr, det regner, sner eller blæser måske. Så kan de give alle spillere ekstra EP for dagen for at møde op og spille med. Dette sker til fælles briefingen. Plotcenteret I Plotcentret kan du altid få fat i en spilleder, og få svar på sine spørgsmål og have adgang til reglerne. I Plotcenteret er der også en kiosk, så man kan købe sig en sodavand eller en chokoladebar. Vi vil dog gerne bede alle spillere om at sørge for at holde off-game-ting og offgame-mad, til off-game-områder. Tjek-in Tjek-in foregår om morgenen inden spilstart. Først får man checket sine våben og evt. andet udstyr (fx pile). Det er også våbencheckeren giver dig også dine EP for dagen. Herefter skal du betale til en spilleder som står efter våbentjekket. Her vil en spilleleder tage imod din betaling og udlevere evt. krystaller og gly for dagen. Efter dette går man til kroen hvor der vil være en fælles briefing inden spillet går i gang. Hvis man kommer for sent skal check-in foregå i Plotcentret. Våbentjek: Når du ankommer til scenariet skal alle dine våben, skjolde og rustninger godkendes af en spilleleder, OGSÅ hvis du ankommer for sent (altså efter våbencheck er overstået). Kommer du for sent skal du have tjekket dit våben i Plotcentret, hvor du også tjekker ind og betaler.

3 Buer må ikke trække mere end 30lb (pund) og du skal selv kunne holde din bue spændt i 30 sekunder. Pile må ikke være hjemmelavede og skal være forsikrede. Vi anbefaler IDV pile med fladt og rundt hoved. Er man i tvivl om en pil er forsikret, så spørg der hvor du køber den. Husk altid at tjekke spidsen, når du samler pilen op og før du skyder den af sted (det kan være nogen har trådt på pilens hoved og beskadiget det). TIP: marker dine pile og kastevåben så du kan kende dem, når du samler op, evt. skriv dit navn og telefonnummer på. Kamp Kamp skal altid udkæmpes på en forsvarlig måde. Dette betyder, at det er forbudt at slå i hovedet eller skridtet (disse slag tæller heller ikke som skade). Hvis du kommer til at ramme en anden i hoved eller skridt, så spørg om de er okay inden I fortsætter kampen. I kamp er det vigtigt vi respektere hinanden, der er både store og små at finde på Agaras slagmarker og der skal være lige plads til alle. Vis hensyn og pas på hinanden, så får vi de bedste kampe. Når man er i kamp mister man først rustningpoint og derefter livspoint. Skjolde blive ødelagt. Man skal være opmærksom på at fra et skjold bliver ødelagt eller man falder i kamp går der 15 minutter før man kan bruge det igen. Man må ikke deltage i den samme kamp hvis man har været nedkæmpet. Skjoldet kan heller ikke bruges i samme kamp. Mure/vægge/bygninger Agara baserer sig på at Kan man så kan man. Dvs. at hvis man kan hoppe over en mur, så kan man det. Det er dog vigtigt at vi respektere at der er nogle der har brugt lang tid på at bygge tingene til Agara og man skal derfor ikke gøre noget der ødelægger det andre har bygget. Ved Fee-folkets beder vi folk respektere at man ikke kan gå gennem murene selvom de er tynde, for ikke at ødelægge labyrinten. Gange og tunneller herinde vil være tydeligt markeret. In-game genstande Alle in-game genstande som gly (penge) og krystaller skal opbevares i en pung eller taske der synligt på dig som person. Man må altså ikke gemme dem i sin sko, under trøjen eller et andet sted. Livspoint Alle starter med et 1 LP (livspoint). Det er muligt med evner og magiske genstande at forhøje dette. Rustningsregler Der er tre rustningskategorier: let, medium og tung (hver af dem er beskrevet nærmere herunder). Man får kun RP (RustningsPoint) for det der udløser flest mulige point. Maksimalt RP tal er således 7 med fuld metalrustning og slagkofte. Man kan altid spørge en spilleleder om hjælp til at tælle sine RP. Store dele er: Brystplade, Ringbrynje, Skuldersæt, Hjelm, Tungt lårpanser, Bevor, Ringbrynje hoser.

4 Små dele er: En armskinne, En benskinne, Nyrebælte, Circlet, Enkelt skulder, Gorget, Kamphandske, Tassét. Let Rustning giver: Læder: 1 RP Metal: 2RP Let rustning er: Én stor del (som en brystplade eller et skulder sæt) eller to små dele (som arm- og benskinner). Medium Rustning giver: Læder 2 RP Mix 3RP Metal 4RP Medium rustning er: to store del eller en stor og tre små. Tung Rustning giver: Læder 3 RP Mix 5 RP Metal 6RP Tung rustning er: to store del og tre små, plus en hjelm. ELLER et fuldt rustnings sæt uden hjelm For at få tung rustning skal du have det godkendt af en spilleder. Slagkofte giver: +1 RP Våben og skade For et våben skader er det vigtigt at det svinges i et ordenligt slag. Det vil i langt de fleste tilfælde betyde at et 90 graders sving er minimum for at give skade. Alle våben skader som udgangspunkt 1. To-håndsvåben (Hammere, økser og sværd): Skader 2. De skal være 130cm eller gå dig til skulderen for at tælle som et to-håndsvåben. Tohåndsvåben giver også skjoldskade, dette skal siges tydeligt når skaden bliver givet. Hvis et skjold modtager skjoldskade to gange er det ødelagt. Pile: skader 3.

5 Krudtvåben: skader 1 og kan bruges indenfor 3 meter hvor man peger på personen, så der ingen tvivl er i forhold til hvem der bliver skudt. Geværer må bruges op på op til 8 meters afstand. Der findes dog evner, magiske våben og lign. Der kan hæve dette. Karakterdrab Kræver spilledergodkendelse. For at slå en anden spiller ihjel, skal du lægge en hånd på spillerens skulder, lægge et våben på halsen af karakteren du vil slå ihjel, og sige karakterdrab (spilleren falder bevidstløs til jorden, hvis han/hun ikke allerede ligger ned) og får karakteren ikke hjælp indenfor 2 minutter er denne død. Man kan ikke råbe om hjælp i de 2 minutter man ligger og forbløder. Man må også gerne karakter-dræbe på andre måder, fx: bødlen hugger hovedet af en forbryder på torvet ( hvis man henretter med krudtvåben SKAL det gøres bagfra ved nakkeskud, for en sikkerheds skyld) Der kan være mange variationer der giver fedt rollespil. Det vigtigste er, at det ikke foregår i en kampsituation og offeret skal forstå hvad der skal til at ske. Når en karakter laver et karakterdrab skal angriber og offer sammen gå til plotcentret hurtigst muligt, for at få godkendt drabet. Her skal angriberen begrunde hvorfor hans karakter valgte at karakterdræbe en anden karakter. Når spillelederen har fået forklaringen vil han vurdere om grunden er god nok, og herefter vil karakterdrabet blive afvist eller godkendt. HUSK I skal også gå til plotcentret selv om angriber og offer er enige. Hver specielt opmærksomme på hvis offeret er en erklæret nidding eller offer og angriber stammer fra to fraktioner der ligger i krig med hinanden. OBS: Kun Agara-karakterer kan udføre et drab! Dvs. spillere som har lavet en karakter- og har karakter arket på sig når det sker. At lave en ny karakter efter et karakterdrab. Hvis du er blevet karakterdræbt kan du lave en ny karakter hvor du må overføre 25% (rundet op) af dine EP fra din gamle karakter til din nye. Det vil sige du overføre 25% + 15 start EP. Dette skal godkendes af en spilleleder inden du går i spil med karakteren. At gennemsøge folk Karakterer der ligger bevidstløse eller døde på jorden kan gennemsøges for værdigenstande. Man sætter sig blot ned ved siden af personen og siger Jeg søger! Derefter bevæger man begge håndflader hover personen mens man tæller til 30 sekunder, man skal altså have begge håndflader fri til at søge (har man evnen lommetyveri, tager det kun 10 sekunder at søge) Derefter må søgeren og den søgte blive enige om hvilke spil-relevante genstande der bliver fundet og plyndret. Obs. Der skal altid efterlades minimum en kopper på personen der stjæles fra.

6 Krystaller og Krystal-Energi Krystaller er off-game en lilla sten, man kan bruge til et væld af in-game handling. Helt basalt bruger man dog energien fra krystallerne til at kaste magi, lave alkymistiske drikke og udvikle teknologiske apparater. Hver krystal indeholder 1 KE (Krystal energi), når man opbruger krystallerne skal de afleveres i plotcenteret. Dette er meget vigtigt for at spillet fungerer. Spilmekanik I Agara er der en række ting man gøre brug af i spillet, nogle ting gavner hele ens fraktion, mens andre er mekanismer der påvirker personer individuelt. Minen Broen Fraktioner Nidding Krig I Agara ligger en mine, den kan man kæmpe om eller forsøge at handle sig til adgang ved. Dem der opholder sig ved minen når den giver afkast vil få udleveret afkastet fra en spilleleder. Oftest vil det være en mængde krystaller, men fra tid til anden kan man finde gamle magiske eller teknologiske genstande, det kan dog også være man har vækket et monster i dybet der kommer ud for at hærge. Der kan også graves efter krystaller. Broen er et ældgammelt teknologisk vidunder. I øjeblikket virker den ikke, men efterhånden som spillerne udforsker Agara vil der blive mulighed for at udnytte broen. I fordumstid blev broerne brugt til at rejse mellem planerne (man kan læse mere om broen i ingame-teksterne) Der er tre fraktioner i Agara: Hydrauklanen, De Sortblodede og Fee-folket. Som spiller skal man være en del af en af disse tre fraktioner. Hver fraktion har et råd, som ved spilstart hver gang vil modtage en mængde krystaller til at fordele i fraktionen. Når folk bryder lovene i Agara kan de blive erklæret nidding, dette skal ske foran rådet i den fraktion man hører til, som så vil bringe det videre til de to andre fraktioner. En person der er dømt til nidding er fredløs og alle har lov til at karakterdræbe vedkommende. Det er dog altid sund fornuft at snakke med ens fraktionsråd inden man endelig beslutter sig for at udråbe nogen til nidding. Enhver fraktion kan udråbe krig mod en eller begge de andre fraktioner. Når der er udråbt krig vil karakterdrab være mere almindelige og derfor er krig altid en alvorlig ting. Der kan sagens forekomme mindre væbnede sammenstød, uden der udråbes krig. Det store slag Regler for den store kamp sidst på dagen:

7 Vi afslutter hver spilledag med en stor kamp til sidst for alle dem der har lyst til at slås. Kampen er OffGame kamp, hvilket vil sige det altså ikke er som ens karakter man slås men bare for sjov. Da vi er mange til denne kamp er det vigtigt at overholde følgende regler: 1. Man spiller ikke længere sin karakter og kan derfor ikke bruge magi og andre evner der kræver karakter. Rustning, race evner osv. er stadig gældende. 2. Når man er "død" tager man sit våben på hovedet og går ud af kampområdet. LARP MIT! (Spil med!) Larp mit eller på dansk spil med er et koncept brugt i det tyske rollespil Conquest of Mythodea. Da vi mener konceptet giver grundlag for et godt spilmiljø har vi valgt at adoptere til Agara-kampagnen: Larp mit! eller Spil med! betyder at man altid skal forsøge at være ingame og skabe de bedste rammer for rollespillet som muligt. Rollespil er bedst når vi er fælles om det! Vi glæder os til at se jer i Agara.

Grundbogen til Sidste Søndag. Hvad alle skal vide

Grundbogen til Sidste Søndag. Hvad alle skal vide Hvad alle skal vide Dette kapitel beskriver de regler som alle der deltager ude til Sidste Søndag skal kende. Det indeholder fire afsnit som beskriver fire forskellige dele af reglerne. Det første afsnit

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere

Live-regelsystemet KIS

Live-regelsystemet KIS Live-regelsystemet KIS Vigtigste regel: Udvis respekt for alle Næstvigtigste regel: Gør noget for at alle har det sjovt (aldrig modsat) Også vigtigt: Siger eller råber nogen stop, så stoppes der med det

Læs mere

Generelle regler Utopia Live

Generelle regler Utopia Live Reglerne er lavet af foreningen Utopia og må ikke bruges uden tilladelse fra bestyrelsen. Ønsker du mere viden om Utopia, kan du læse mere på www.utopialive.dk Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse Spilkonceptet

Læs mere

Regler - Liverollespil

Regler - Liverollespil Regler - Liverollespil Kamp I kamp gælder det således, at alle er i besiddelse af et bestemt antal livspoint eller helbredspoint (Hp) som gør sig gældende for hele kroppen - de er såkaldt flydende. Det

Læs mere

Asteria Live Regelsæt Grundreglerne

Asteria Live Regelsæt Grundreglerne Asteria Live Regelsæt Grundreglerne Indholdsfortegnelse Forord Side 03 Hvorfor regler og karakter-skemaer? Side 03 Skemaløse spillere Side 03 Regler alle skal kunne Side 04 Hitpoints Side 04 Hvad sker

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Karakterskabelse til Skyggekrigene

Karakterskabelse til Skyggekrigene Karakterskabelse til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3,4 1 INDHOLD Introduktion til karakterskabelsen:... 3 Racer:... 4 Oplæringsstier:... 11 r:... 27 Raceevner:... 45 Specialistevner:...

Læs mere

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 1 Aarhus Requiem Regelsamling Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 2 Indhold Om det at være vampyr... 5 1. Oplysninger på Karakterark:...

Læs mere

Regler til Lethian XI. Version 11.1

Regler til Lethian XI. Version 11.1 Regler til Lethian XI Version 11.1 Indhold 1 Introduktion 3 2 Basisregler 4 2.1 Kampagneregler....................................... 4 2.2 Kampregler.......................................... 6 2.3 Oprustning..........................................

Læs mere

Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever?

Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever? Hvorfor tage i Kærehave Skov med udviklingshæmmede elever? Af Lars Jensen, Lars Kjær, Jacob Svarre, Mie Hersted, lærere og pædagoger på Ådalsskolen i Ringsted. Flere klasser på specialskolen Ådalskolen

Læs mere

Det Nødvendige. Credits

Det Nødvendige. Credits 1 Indholdsfortegnelse Det Nødvendige... 2 Credits... 2 Introduktion... 3 Genre... 3 Stilen... 4 Spillederens Job... 5 Genesis: Byg-selv-Galakse... 6 Forklaring af Genesis siderne... 7 Spilpersons skabelse

Læs mere

Mikkel og Line får stråler

Mikkel og Line får stråler Mikkel og Line får stråler En bog for børn om at få strålebehandling Aarhus Universitetshospital Onkologisk Afdeling D Stråleterapien Mikkel og Line får stråler Denne bog handler om Mikkel og Line. De

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

Leg og læring i bevægelsesbåndet. Kom lad os lege!

Leg og læring i bevægelsesbåndet. Kom lad os lege! Leg og læring i bevægelsesbåndet Kom lad os lege! Kom lad os lege! er en inspirationsplakat til børn i indskolingen. Dette hæfte indeholder gamle og nye lege samt reglerne på legene. Vi synes, at der er

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Kære Aisha. Et rollespilsdigt om håb og svar For en spiller og en spilleder

Kære Aisha. Et rollespilsdigt om håb og svar For en spiller og en spilleder Kære Aisha Et rollespilsdigt om håb og svar For en spiller og en spilleder Introduktion I den senere tid hører vi af og til I medierne om et ungt, kompetent og elskeligt menneske, som får afvist sin ansøgning

Læs mere

Materiale til spiller i OIK:

Materiale til spiller i OIK: Materiale til spiller i OIK: Du har valgt at spille ishockey i OIK!!!! Enten starter du nu som ny spiller, eller også har du været her i nogen tid, og har allerede fundet glæden ved at bruge fritiden på

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Bliv klædt på til træning Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Side 2 Bliv klædt på til træning Ny træner......det kan være en stor mundfuld Er du helt ny træner? Er du evt. presset

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

Konflikt- håndtering

Konflikt- håndtering Konflikthåndtering Forord 2 Denne pjece er fra BAR Kontor til medarbejdere og ledere i kontorog administrative virksomheder. Pjecen er en del af et større undervisningsmateriale, som du finder på BAR Kontors

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge

SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge. Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge SÅDAN HAR DU EN STØTTENDE SAMTALE Psykiatrifondens guide til samtaler med børn og unge PSYKIATRIFONDEN.DK 2 Psykiatrifonden 2014 DEN STØTTENDE SAMTALE

Læs mere

Bibelcamping Time 1. Kom - vi spiller fodbold. Forkyndelsen og aktualisering 4-9-årige. Konkret tekstgennemgang. Vanskelige ord. Emne. Tekst.

Bibelcamping Time 1. Kom - vi spiller fodbold. Forkyndelsen og aktualisering 4-9-årige. Konkret tekstgennemgang. Vanskelige ord. Emne. Tekst. Bibelcamping Time 1 Kom - vi spiller fodbold en del af et hold er to ting, de skal gøre: De skal vende om til Gud og tage imod hans frelse (omvendelsen) og de skal blive døbt. Peters prædiken bevirker,

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere