Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1"

Transkript

1 Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus Plotcenteret... 1 Tjek-in... 1 Våbentjek:... 2 Kamp... 2 Mure/vægge/bygninger... 2 In-game genstande... 2 Livspoint (LP)... 2 Rustningsregler (RP)... 2 Let Rustning giver:... 3 Medium Rustning giver:... 3 Tung Rustning giver:... 3 Slagkofte giver:... 3 Våben og skade... 3 Karakterdrab... 4 At lave en ny karakter efter et karakterdrab At gennemsøge folk... 4 Krystaller og Krystal-Energi (KE)... 5 Spilmekanik... 5 Minen... 5 Broen... 5 Fraktioner... 5 Nidding... 5 Krig... 5 Det store slag... 6 LARP MIT! (Spil med!)... 6

2 Agara Dette er regelsættet for Agara. Vi anbefaler dig at gå ind på vores hjemmeside, og læse mere om verdenen. Hvis du er ny til rollespil eller bare ny til Agara anbefaler vi man læser begynderguiden (på igennem, da den forklare de basale ting omkring spillet. At starte en karakter Når du starter en karakter i Agara har du 15 EP at købe evner for. For hver spillegang du deltager med din karakter, vil du modtage nogle EP som du kan bruge til at købe evner for. Karakterarket kan downloades fra hjemmesiden. Sådan får du Evne-Point (EP): Hver spilgang hvor du har dit karakterark med, får du 5EP for at dukke op og 1-10EP for hvor godt dit kostume er. Disse EP kan du så købe evner for når du kommer hjem fra spilgangen. Jo sejere du ser ud, jo flere EP får du. (Så hvis du kan har en kappe på får du 1 EP for kostume og hvis du ligner en filmhelt får du 10 EP. Du er altid meget velkommen til at spørge hvad du kan gøre for at få flere EP for dit kostume) Møgvejrs-bonus. Hvis spillelederne vurdere det dårligt vejr, det regner, sner eller blæser måske. Så kan de give alle spillere ekstra EP for dagen for at møde op og spille med. Dette sker til fælles briefingen. Plotcenteret I Plotcentret kan du altid få fat i en spilleder, og få svar på sine spørgsmål og have adgang til reglerne. I Plotcenteret er der også en kiosk, så man kan købe sig en sodavand eller en chokoladebar. Vi vil dog gerne bede alle spillere om at sørge for at holde off-game-ting og offgame-mad, til off-game-områder. Tjek-in Tjek-in foregår om morgenen inden spilstart. Først får man checket sine våben og evt. andet udstyr (fx pile). Det er også våbencheckeren giver dig også dine EP for dagen. Herefter skal du betale til en spilleder som står efter våbentjekket. Her vil en spilleleder tage imod din betaling og udlevere evt. krystaller og gly for dagen. Efter dette går man til kroen hvor der vil være en fælles briefing inden spillet går i gang. Hvis man kommer for sent skal check-in foregå i Plotcentret. Våbentjek: Når du ankommer til scenariet skal alle dine våben, skjolde og rustninger godkendes af en spilleleder, OGSÅ hvis du ankommer for sent (altså efter våbencheck er overstået). Kommer du for sent skal du have tjekket dit våben i Plotcentret, hvor du også tjekker ind og betaler.

3 Buer må ikke trække mere end 30lb (pund) og du skal selv kunne holde din bue spændt i 30 sekunder. Pile må ikke være hjemmelavede og skal være forsikrede. Vi anbefaler IDV pile med fladt og rundt hoved. Er man i tvivl om en pil er forsikret, så spørg der hvor du køber den. Husk altid at tjekke spidsen, når du samler pilen op og før du skyder den af sted (det kan være nogen har trådt på pilens hoved og beskadiget det). TIP: marker dine pile og kastevåben så du kan kende dem, når du samler op, evt. skriv dit navn og telefonnummer på. Kamp Kamp skal altid udkæmpes på en forsvarlig måde. Dette betyder, at det er forbudt at slå i hovedet eller skridtet (disse slag tæller heller ikke som skade). Hvis du kommer til at ramme en anden i hoved eller skridt, så spørg om de er okay inden I fortsætter kampen. I kamp er det vigtigt vi respektere hinanden, der er både store og små at finde på Agaras slagmarker og der skal være lige plads til alle. Vis hensyn og pas på hinanden, så får vi de bedste kampe. Når man er i kamp mister man først rustningpoint og derefter livspoint. Skjolde blive ødelagt. Man skal være opmærksom på at fra et skjold bliver ødelagt eller man falder i kamp går der 15 minutter før man kan bruge det igen. Man må ikke deltage i den samme kamp hvis man har været nedkæmpet. Skjoldet kan heller ikke bruges i samme kamp. Mure/vægge/bygninger Agara baserer sig på at Kan man så kan man. Dvs. at hvis man kan hoppe over en mur, så kan man det. Det er dog vigtigt at vi respektere at der er nogle der har brugt lang tid på at bygge tingene til Agara og man skal derfor ikke gøre noget der ødelægger det andre har bygget. Ved Fee-folkets beder vi folk respektere at man ikke kan gå gennem murene selvom de er tynde, for ikke at ødelægge labyrinten. Gange og tunneller herinde vil være tydeligt markeret. In-game genstande Alle in-game genstande som gly (penge) og krystaller skal opbevares i en pung eller taske der synligt på dig som person. Man må altså ikke gemme dem i sin sko, under trøjen eller et andet sted. Livspoint Alle starter med et 1 LP (livspoint). Det er muligt med evner og magiske genstande at forhøje dette. Rustningsregler Der er tre rustningskategorier: let, medium og tung (hver af dem er beskrevet nærmere herunder). Man får kun RP (RustningsPoint) for det der udløser flest mulige point. Maksimalt RP tal er således 7 med fuld metalrustning og slagkofte. Man kan altid spørge en spilleleder om hjælp til at tælle sine RP. Store dele er: Brystplade, Ringbrynje, Skuldersæt, Hjelm, Tungt lårpanser, Bevor, Ringbrynje hoser.

4 Små dele er: En armskinne, En benskinne, Nyrebælte, Circlet, Enkelt skulder, Gorget, Kamphandske, Tassét. Let Rustning giver: Læder: 1 RP Metal: 2RP Let rustning er: Én stor del (som en brystplade eller et skulder sæt) eller to små dele (som arm- og benskinner). Medium Rustning giver: Læder 2 RP Mix 3RP Metal 4RP Medium rustning er: to store del eller en stor og tre små. Tung Rustning giver: Læder 3 RP Mix 5 RP Metal 6RP Tung rustning er: to store del og tre små, plus en hjelm. ELLER et fuldt rustnings sæt uden hjelm For at få tung rustning skal du have det godkendt af en spilleder. Slagkofte giver: +1 RP Våben og skade For et våben skader er det vigtigt at det svinges i et ordenligt slag. Det vil i langt de fleste tilfælde betyde at et 90 graders sving er minimum for at give skade. Alle våben skader som udgangspunkt 1. To-håndsvåben (Hammere, økser og sværd): Skader 2. De skal være 130cm eller gå dig til skulderen for at tælle som et to-håndsvåben. Tohåndsvåben giver også skjoldskade, dette skal siges tydeligt når skaden bliver givet. Hvis et skjold modtager skjoldskade to gange er det ødelagt. Pile: skader 3.

5 Krudtvåben: skader 1 og kan bruges indenfor 3 meter hvor man peger på personen, så der ingen tvivl er i forhold til hvem der bliver skudt. Geværer må bruges op på op til 8 meters afstand. Der findes dog evner, magiske våben og lign. Der kan hæve dette. Karakterdrab Kræver spilledergodkendelse. For at slå en anden spiller ihjel, skal du lægge en hånd på spillerens skulder, lægge et våben på halsen af karakteren du vil slå ihjel, og sige karakterdrab (spilleren falder bevidstløs til jorden, hvis han/hun ikke allerede ligger ned) og får karakteren ikke hjælp indenfor 2 minutter er denne død. Man kan ikke råbe om hjælp i de 2 minutter man ligger og forbløder. Man må også gerne karakter-dræbe på andre måder, fx: bødlen hugger hovedet af en forbryder på torvet ( hvis man henretter med krudtvåben SKAL det gøres bagfra ved nakkeskud, for en sikkerheds skyld) Der kan være mange variationer der giver fedt rollespil. Det vigtigste er, at det ikke foregår i en kampsituation og offeret skal forstå hvad der skal til at ske. Når en karakter laver et karakterdrab skal angriber og offer sammen gå til plotcentret hurtigst muligt, for at få godkendt drabet. Her skal angriberen begrunde hvorfor hans karakter valgte at karakterdræbe en anden karakter. Når spillelederen har fået forklaringen vil han vurdere om grunden er god nok, og herefter vil karakterdrabet blive afvist eller godkendt. HUSK I skal også gå til plotcentret selv om angriber og offer er enige. Hver specielt opmærksomme på hvis offeret er en erklæret nidding eller offer og angriber stammer fra to fraktioner der ligger i krig med hinanden. OBS: Kun Agara-karakterer kan udføre et drab! Dvs. spillere som har lavet en karakter- og har karakter arket på sig når det sker. At lave en ny karakter efter et karakterdrab. Hvis du er blevet karakterdræbt kan du lave en ny karakter hvor du må overføre 25% (rundet op) af dine EP fra din gamle karakter til din nye. Det vil sige du overføre 25% + 15 start EP. Dette skal godkendes af en spilleleder inden du går i spil med karakteren. At gennemsøge folk Karakterer der ligger bevidstløse eller døde på jorden kan gennemsøges for værdigenstande. Man sætter sig blot ned ved siden af personen og siger Jeg søger! Derefter bevæger man begge håndflader hover personen mens man tæller til 30 sekunder, man skal altså have begge håndflader fri til at søge (har man evnen lommetyveri, tager det kun 10 sekunder at søge) Derefter må søgeren og den søgte blive enige om hvilke spil-relevante genstande der bliver fundet og plyndret. Obs. Der skal altid efterlades minimum en kopper på personen der stjæles fra.

6 Krystaller og Krystal-Energi Krystaller er off-game en lilla sten, man kan bruge til et væld af in-game handling. Helt basalt bruger man dog energien fra krystallerne til at kaste magi, lave alkymistiske drikke og udvikle teknologiske apparater. Hver krystal indeholder 1 KE (Krystal energi), når man opbruger krystallerne skal de afleveres i plotcenteret. Dette er meget vigtigt for at spillet fungerer. Spilmekanik I Agara er der en række ting man gøre brug af i spillet, nogle ting gavner hele ens fraktion, mens andre er mekanismer der påvirker personer individuelt. Minen Broen Fraktioner Nidding Krig I Agara ligger en mine, den kan man kæmpe om eller forsøge at handle sig til adgang ved. Dem der opholder sig ved minen når den giver afkast vil få udleveret afkastet fra en spilleleder. Oftest vil det være en mængde krystaller, men fra tid til anden kan man finde gamle magiske eller teknologiske genstande, det kan dog også være man har vækket et monster i dybet der kommer ud for at hærge. Der kan også graves efter krystaller. Broen er et ældgammelt teknologisk vidunder. I øjeblikket virker den ikke, men efterhånden som spillerne udforsker Agara vil der blive mulighed for at udnytte broen. I fordumstid blev broerne brugt til at rejse mellem planerne (man kan læse mere om broen i ingame-teksterne) Der er tre fraktioner i Agara: Hydrauklanen, De Sortblodede og Fee-folket. Som spiller skal man være en del af en af disse tre fraktioner. Hver fraktion har et råd, som ved spilstart hver gang vil modtage en mængde krystaller til at fordele i fraktionen. Når folk bryder lovene i Agara kan de blive erklæret nidding, dette skal ske foran rådet i den fraktion man hører til, som så vil bringe det videre til de to andre fraktioner. En person der er dømt til nidding er fredløs og alle har lov til at karakterdræbe vedkommende. Det er dog altid sund fornuft at snakke med ens fraktionsråd inden man endelig beslutter sig for at udråbe nogen til nidding. Enhver fraktion kan udråbe krig mod en eller begge de andre fraktioner. Når der er udråbt krig vil karakterdrab være mere almindelige og derfor er krig altid en alvorlig ting. Der kan sagens forekomme mindre væbnede sammenstød, uden der udråbes krig. Det store slag Regler for den store kamp sidst på dagen:

7 Vi afslutter hver spilledag med en stor kamp til sidst for alle dem der har lyst til at slås. Kampen er OffGame kamp, hvilket vil sige det altså ikke er som ens karakter man slås men bare for sjov. Da vi er mange til denne kamp er det vigtigt at overholde følgende regler: 1. Man spiller ikke længere sin karakter og kan derfor ikke bruge magi og andre evner der kræver karakter. Rustning, race evner osv. er stadig gældende. 2. Når man er "død" tager man sit våben på hovedet og går ud af kampområdet. LARP MIT! (Spil med!) Larp mit eller på dansk spil med er et koncept brugt i det tyske rollespil Conquest of Mythodea. Da vi mener konceptet giver grundlag for et godt spilmiljø har vi valgt at adoptere til Agara-kampagnen: Larp mit! eller Spil med! betyder at man altid skal forsøge at være ingame og skabe de bedste rammer for rollespillet som muligt. Rollespil er bedst når vi er fælles om det! Vi glæder os til at se jer i Agara.

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Regelsæt version 1.0

Regelsæt version 1.0 Regelsæt version 1.0 AUGUST 1, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Introduktion til Liverollespil... 2 Spilmesteren, spilleledere og NPC er... 2 Ingame og offgame... 2 Våben- og rustningstjek...

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 1 Indhold Spillemesteren... 3 In-Game & Off-Game... 3 Våbentjek og våbenregler... 4 Penge i De 5 Riger... 4 Kroen... 4

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev Evnesæt version 1.0 1. AUGUST, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Evner i Halenir... 2 Kort om evner... 2 Specielle evner og magi... 2 Almindelige evner... 3 EKSTRA LP... 3 STYRKE...

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Evner. Tønder Live. Ver. 08/ Side 32

Evner. Tønder Live.  Ver. 08/ Side 32 Evner Tønder Live www.toenderlive.dk. Side 32 Ver. 08/01012013 Opdateret den 5. januar 2013 Ødelæg forbedringer Ødelæg forbedringer 1 Rød urt 1 Rød monster 1 Grøn urt Denne evne fjerner en forbedring på

Læs mere

Lyng Rollespils Smede Regelsæt

Lyng Rollespils Smede Regelsæt Lyng Rollespils Smede Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Smeden... 2 Smede Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for smed... 4 Smed Karakterark... 8 Om Smeden Som smed er man en stor del af rollespillets

Læs mere

Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8

Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8 Smede regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8 Om at spille Smed Som smed er man en

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Vølvens Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille vølv... Vølv påkaldelser... Vølv gudtjenester... Valgfrie ever for vølv... Vølv karakterark... 6 Vølv karakterark.

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI

REGLER TIL KRIGSLIVE XVI REGLER TIL KRIGSLIVE XVI Dette regelsæt er skrevet til Krigslive XIV, men læner sig kraftigt op af reglerne fra alle tidligere Krigslives. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

Nybegynder Guiden Utopia 2015

Nybegynder Guiden Utopia 2015 Nybegynder Guiden Utopia 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE GENEREL VIDEN... 2 HVAD ER ROLLESPIL?... 2 NY I ROLLESPIL... 2 FORKORTELSES FORKLARING... 3 ROLLE/KARAKTER... 3 AT LAVE EN ROLLE... 3 KOSTUMER, EVNER O.L...

Læs mere

En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense!

En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 2.1 1 Indhold Indhold... 2 Spillemesteren... 4 In-Game & Off-Game... 4 Våbentjek og våbenregler... 5 Penge i De 5 Riger...

Læs mere

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt Agaras Evnesæt Velkommen til Agaras evnesæt. Her i finder du alle de forskellige evner du kan købe for at skabe din karakter. Evner er der for at repræsentere ting vi ikke kan uden at bruge regler. Da

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog.

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog. Generelle evner Læse og skrive evner Elvisk(3 EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive det ældgamle elversprog. Glyseisk(4 EP): Spilleren er i stand til at læse og tegne de ældste hieroglyffer.

Læs mere

Til I KONGENS SKYGGE

Til I KONGENS SKYGGE REGEL HÆFTET Til I KONGENS SKYGGE Reglerne version Beta 1.2 Lavet af Kristian Færge Kristianfaerge@hotmail.com Indholdsfortegnelse: Spillet Side 3 Hvad går i kongens skygge ud på? Side 3 Regel konceptet

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Racebeskrivelse, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Racebeskrivelse, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Racebeskrivelse, version 1.0 1 Indhold Grupper, racer og karakterer... 3 MENNESKE (samt Højlændere og Dværge)... 4 ELVER (Skovelver og højelver)...

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Grundregler i Kimbri. Racer

Grundregler i Kimbri. Racer Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense!

En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 3.0 1 Indhold Indhold... 2 Spillemesteren... 4 In-Game & Off-Game... 4 Våbentjek og våbenregler... 5 Penge i De 5 Riger...

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Hvis du er her som ny spiller, kan vi anbefale at du læser hele grundsystemet igennem, da alle de grundlæggende ting du behøver at vide om reglerne, står

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag. Hvad alle skal vide

Grundbogen til Sidste Søndag. Hvad alle skal vide Hvad alle skal vide Dette kapitel beskriver de regler som alle der deltager ude til Sidste Søndag skal kende. Det indeholder fire afsnit som beskriver fire forskellige dele af reglerne. Det første afsnit

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven Grundsystem Indledning Dette er det grundsystem, hvor de allervigtigste regler for anden søndag i Vestskoven er gennemgået. Vi forventer at enhver spiller har sat sig ind i disse regler. Der findes flere

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Praktiske oplysninger Hvor og hvornår? Falthea kampagnen foregår i Tange Plantage ved Ribe. Adressen er Tangevej 122A, 6760 Ribe. Kampagnen foregår den første lørdag i hver måned, fra marts til november.

Læs mere

Vigtige generelle regler

Vigtige generelle regler Noget om Helte Vigtige generelle regler - Spilgenstande 2 - Våben og rustninger 2 - Døden 2 - Hvil 2 - Eliksirer/Besværgelser/Velsignelser/forbandelser 3 - Eliksirer 3 - Snigmord, Bonk og Lommetyveri 4

Læs mere

Introduktion til Skyggekrigene

Introduktion til Skyggekrigene Introduktion til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3,2 INDHOLD Introduktion:... 3 Spillets historie:... 3 Begreberne off-game og in-game :... 3 Mellem spilgangene:... 3 Snyd

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE X

REGLER TIL KRIGSLIVE X Regler til Krigslive X REGLER TIL KRIGSLIVE X Dette regelsæt er skrevet til Krigslive X. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er en fælles forståelse af hvad der er sjovt og hvad

Læs mere

A'kastin fantasiens hersker

A'kastin fantasiens hersker A'kastin fantasiens hersker Det almindelige regelsæt v. 3 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Hvad er liverollespil?...2 Generelle regler...2 Karakter skrivning...5 Erfarenheds point XP...5 At få nye evner...5

Læs mere

Introduktion 1. Ordbog 2. Praktiske oplysninger 3. Udklædning 4. Våben 4. Rosenlunden: 5. Kort af Rosenlunden 6. Regler for kamp 7

Introduktion 1. Ordbog 2. Praktiske oplysninger 3. Udklædning 4. Våben 4. Rosenlunden: 5. Kort af Rosenlunden 6. Regler for kamp 7 Introduktion Velkommen til Ripen LiveRollespils juniorscenarier! Live rollespil er et spil, og derfor er der også regler. Det er vigtigt at reglerne overholdes for at alle kan få en god rollespiloplevelse.

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

LV regelsæt version 8.1

LV regelsæt version 8.1 Indholdsfortegnelse GENERELLE REGLER I LV... 3 DET GODE ROLLESPIL... 3 SÅDAN LAVER DU DIN KARAKTER... 4 NIVEAU STIGNING... 4 TJEK UD... 5 SÅDAN ER KARAKTEREN OPBYGGET... 5 KARAKTER DØD... 5 LIGRØVERE...

Læs mere

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille apoteker Alkymi opskrifter..3 Valgfrie evner for apoteker Apoteker karakterark 5 Oversigt

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Præst. Gudebeskrivelser. Oversigt over påkaldelser, velsignelser, valgfrie evner og karakterark 2018, v Om

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Indhold. Det almindelige regelsæt v. 4.21

Indholdsfortegnelse. Indhold. Det almindelige regelsæt v. 4.21 Det almindelige regelsæt v. 4.21 Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Hvad er liverollespil?... 2 Generelle regler... 2 Hvem bestemmer?... 3 Opførsel i skoven... 3 Våbentjek og sikkerhed... 3 Offgame...

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Håndbog for kæmpere og dommere

Håndbog for kæmpere og dommere DMKS = Dansk Middelalder Kampsport Sammenslutning IMCF = International Medieval Combat Federation Håndbog for kæmpere og dommere Side: 1 Udstyr 2 Våben og Skjolde 3 Tilladte kampteknikker på banen og definition

Læs mere

[ ] Den 16. og 17. juni 2012 på Haderslev Kaserne/Vesterskoven EVENT. Se mere på www.ungdomsringen.dk

[ ] Den 16. og 17. juni 2012 på Haderslev Kaserne/Vesterskoven EVENT. Se mere på www.ungdomsringen.dk 2012 EVENT Den 16. og 17. juni 2012 på Haderslev Kaserne/Vesterskoven [ ] Se mere på www.ungdomsringen.dk [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk] [www.ungdomsringen.dk]

Læs mere

Lyngrollespil grundlæggende regelsæt

Lyngrollespil grundlæggende regelsæt Lyngrollespil grundlæggende regelsæt Indholdsfortegnelse Grundlæggende regelsæt 2018, v 3 Om regelsættet... 2 Opstart af karakter... 3 Ordbog... 3 Karakterark... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 4 Spilbare

Læs mere

Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga.

Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga. REGELSÆT Praktisk info Dette er det gældende regelsæt, som anvendes til rollespilskampagnen Nordlenets Saga. Tid og sted Kampagnen afholdes i Hareskoven nær Værløse, og finder sted den 1. søndag i hver

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Lyngrollespil grundlæggende regelsæt

Lyngrollespil grundlæggende regelsæt Lyngrollespil grundlæggende regelsæt Indholdsfortegnelse Grundlæggende regelsæt 2018, v 3 Om regelsættet... 2 Opstart af karakter... 3 Ordbog... 3 Karakterark... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 4 Spilbare

Læs mere

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Evner og professioner

Evner og professioner Evner og professioner Tyv Natten er ung, tyven er på rov, og folkets hjem er usikre, ingen kan vide sig sikre, når tyven render rundt i nattens mulm og mørke. Tyven er den ukendte skikkelse, som ingen

Læs mere

Trivsel og Bevægelse i Skolen

Trivsel og Bevægelse i Skolen Trivsel og Bevægelse i Skolen Indholdsfortegnelse : Politi og røvere Udbryderkongen Grænselegen Hvad er klokken Hr. Løve De blå de må gå s.1 s.2 s.3 s.4 s.5 : Sjipning Trylleelastik Diabolo Kendama Jonglering

Læs mere

Frikvartersaktiviteter

Frikvartersaktiviteter Trivsel og Bevægelse i Skolen Eksempelsamling Frikvartersaktiviteter Indholdsfortegnelse CHASE: Politi og røvere s.1 Udbryderkongen s.2 Grænselegen s.3 Hvad er klokken Hr. Løve s.4 De blå de må gå s.5

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena

Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Appendix - Len, ressourcer, handelsstation og arena Len Beskrivelse Len er et stykke jord man kan eje. Der er stor forskel på de forskellige len, både i hvor de ligger, hvad de koster, men også hvilke

Læs mere

Apoteker regelsæt -Læge og alkymist

Apoteker regelsæt -Læge og alkymist Apoteker regelsæt -Læge og alkymist Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Apoteker Evner... 2 Alkymi niv 1... 3 Alkymi niv 2... 3 Alkymi niv 3... 4 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 4 Apoteker

Læs mere

Generelle evner Indholdsfortegnelse

Generelle evner Indholdsfortegnelse Generelle evner Indholdsfortegnelse Lærdes evner... 2 Læse og Skrive evner... 2 Magirelaterede evner... 3 Andre evner... 4 Mentale evner... 4 Sociale Evner... 5 Naturvidenskabelige evner... 6 Alkymistevner...

Læs mere

Kimbri Økonomi plan V.1

Kimbri Økonomi plan V.1 Kimbri Økonomi plan V.1 For at skabe mere handel og økonomi i kimbri må der ændres lidt i kampreglerne for rustning og skjolde. Desuden får hver spiller udleveret: 1 Guld og 3 Sølv pr. spilgang Det blive

Læs mere

Grundsystem. Oprydning i skoven

Grundsystem. Oprydning i skoven Grundsystem Sådan spiller vi i Tempus Vivo Rollespil i Tempus Vivo handler om at have det sjovt, og det er det allervigtigste. Både at du selv har det sjovt, men også at alle andre har det. Når vi spiller

Læs mere

Guide: Magiske genstande

Guide: Magiske genstande Guide: Magiske genstande Om at lave magiske genstande Når man som spiller skaber en magisk genstand skal det ikke forståes som om man fysisk fremstiller genstanden, men nærmere at man fortryller en allerede

Læs mere

Vi vil også meget gerne opfordre dig til at læse vores hjemmeside igennem en gang til.

Vi vil også meget gerne opfordre dig til at læse vores hjemmeside igennem en gang til. Velkommen Dette er anden del af deltagerbrevet, der indeholder de sidste praktiske informationer og nogle flere spilmæssige betragtninger, der er relevante for dig lige op til scenariet. Som altid er det

Læs mere

Live-regelsystemet KIS

Live-regelsystemet KIS Live-regelsystemet KIS Vigtigste regel: Udvis respekt for alle Næstvigtigste regel: Gør noget for at alle har det sjovt (aldrig modsat) Også vigtigt: Siger eller råber nogen stop, så stoppes der med det

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

BFO Rosenlund. fælleslege

BFO Rosenlund. fælleslege BFO Rosenlund fælleslege Indhold 1.Det gyldne skind... 2 2.Fangelege... 3 3.Stjæl æg... 4 4.Høvdingebold... 5 5.Katten efter musen... 5 6.Rundbold... 6 7.Fang fanen... 7 8.Jord... 8 9.Stik bold... 8 10.Alle

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Sådan skriver du en god baggrundshistorie De Vestlige Riger - af Munken og Myten

Sådan skriver du en god baggrundshistorie De Vestlige Riger - af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Sådan skriver du en god baggrundshistorie... 2 Introduktion... 2 Se på det udgangspunkt din rolle har... 2 Race... 3 Navn... 3 Profession... 3 Dette er de mest udbredte professioner...

Læs mere

RoS-Live: Tankernes, drømmenes og fantasiens verden

RoS-Live: Tankernes, drømmenes og fantasiens verden Indholdsfortegnelse Forord... 1 Praktisk info... 2 Karakteropbygning... 3 Ros racer og kulturer... 4 Kamp, død og sult... 5 Våben, rustninger og skjolde... 6 Mure og porte... 8 Magisystem... 10 Magioversigten...

Læs mere

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen

Blå pudder. Et manuskript af. 8.A, Lundebjergskolen Blå pudder Et manuskript af 8.A, Lundebjergskolen Endelig gennemskrivning, 16. Sept. 2010 SC 1. INT. I KØKKENET HOS DAG (14) sidder på en stol ved et to mands bord i køkkenet. Hun tager langsomt skeen

Læs mere

VIRUPSKOLEN S SFO ROLLESPIL 2013. Læs dette sammen med en voksen

VIRUPSKOLEN S SFO ROLLESPIL 2013. Læs dette sammen med en voksen VIRUPSKOLEN S SFO ROLLESPIL 2013 Læs dette sammen med en voksen Når du spiller rollespil er der nogle generelle anvisninger og regler som dels gør at spillet bliver bedst muligt for både dig selv og medspillere

Læs mere

Grundbogen til Sidste Søndag

Grundbogen til Sidste Søndag Hvad er rollespil I dette kapitel vil vi forklare lidt omkring hvad rollespil er. Først vil vi forsøge at definere rollespil (en svær opgave), og derefter har vi et afsnit skrevet specielt til forældrene

Læs mere

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for.

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for. Specialkaraktersystem Dette system skal du læse, Når du bliver medlem af Zone2 og gerne vil have en specialkarakter. Specialkarakter (SK) En specialkarakter, også kaldet en SK, er en rolle, som du kan

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Mavebøjning i kæde. Mavebøjning i makkerpar FYSIK TRÆNING FYSIK TRÆNING

DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN DGI TRÆNERGUIDEN. Mavebøjning i kæde. Mavebøjning i makkerpar FYSIK TRÆNING FYSIK TRÆNING Nr.10256 Alder: 8-90 år - Tid: 5 min. Nr.10255 Alder: 8-90 år - Tid: 5 min. Mavebøjning i kæde Materiale Bold Mavebøjning i makkerpar At styrke de lige mavemuskler Deltagerne sætter sig skråt for hinanden.

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Start tal for alle Alle karakter har 3 vigtige tal der bestemmer hvad de kan. Ingen af disse tal kan aldrig overstige 4, og normalt ikke komme under 0, hvis de ender på -1 som F.eks. en normal ork kriger

Læs mere

Præst,vølv og shaman. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst,vølv og shaman. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst,vølv og shaman Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille præst... 2 Gudebeskrivelser... 2 Asur s påkaldelser og velsignelser... Gorgonsul

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Babylons Juniorkampagne - regelsystem, Version 1 Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves

Læs mere

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015

Wallflower. By station next. manus kortfilm. Vigga Nymann 2015 Wallflower 1. By station next. manus kortfilm Vigga Nymann 2015 SCENE 1.INT. PÅ S VÆRELSE. DAG. 2. Freja (16) sidder med sin mobil, og er inde på en fyr ved navn Mads (17) Facebook-profil. Freja sidder

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere