Referat af HB- møde den 9. april 2011 i Rømersgade 5-7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB- møde den 9. april 2011 i Rømersgade 5-7"

Transkript

1 Ref. nr /Per Christiansen Referat af HBmøde den 9. april 2011 i Rømersgade 57 Tilstede fra HB: Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl.), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche og Mike White. Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Grøn (administrationschef) Frits Bredahl (pressechef) deltog under pkt. 9. Referent: Per Christiansen Afbud: Annabel Voller, Poul Petersen (suppl.) og Walther Knudsen Pkt. 1. Valg af dirigenter Finn og Jens K blev valgt til dirigenter. Pkt. 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 3. Godkendelse af referat fra sidste møde Referatets pkt. 9 om ajourføring vedr. forretningsorden blev godkendt af HB. Ingen yderligere bemærkninger til referatet, der derefter blev godkendt. Pkt. 4. Opfølgningspunkter fra sidste møde Statistikgruppen vil gerne holde møde med Vejdirektoratet ikke holdt endnu; afventer om der til VD bliver udmøntet penge til statistik og vidensformidling Nedsættelse af internationalt udvalg er nedsat, jf. dagsordenens pkt. 12 Pkt. 5. Orientering fra direktør og landsformand (bilag) Fra direktøren Medlemsstatistik fremsendt. Sekretariatet: Bo Houmanns ansættelse er ophørt. Bo Grøn er ansat som administrationschef indtil sommer. Bo præsenterede sig på mødet. Der vil skulle tages stilling til, hvordan vi fremtidigt bemander administrationen. Lise Bjørg Pedersen, Kristian Tommerup Simonsen og Miki Jesper Højdal har sagt op for at finde nye udfordringer. De har alle været meget glade for at arbejde i Cyklistforbundet, og erfaringerne herfra bruges til afsæt i de ny job.

2 Afhængig af budget og opgaver er der således 46 vakante stillinger i sekretariatet, hvor ansættelserne nødvendigvis må ske successivt. Stillingerne i sekretariatet besættes i flg. rækkefølge: Itmedarbejder, cykelsmed, kontorleder, rejsesekretær samt eventuelt en yderligere medarbejder til cykelturisme og en til markedsføring. Frits Bredahl er indtrådt i ledergruppen som kommunikationschef med overordnet ansvar for Cyklistforbundets kommunikation eksternt og internt. Medarbejderseminar afholdes mandag den 11. april, hvor vi dels skal følge op på brandingprocessen, dels skal sætte fokus på medarbejderne i en organisation i stadig forandring. Finn gjorde opmærksom på, at en begrundelse for kontingentstigning var ansættelse af rejsesekretær. Dette medførte en kortere debat. Cycling Embassy: Opgaver og bevillinger reduceret, Indtil videre er Jacob Schiødt Stenbæk ansvarlig. Politisk arbejde: Notat som gennemgik, hvad der var sket i årets første kvartal, blev omdelt og kommenteret. DCF har meldt ud om behovet for nedsættelse af hastigheder og bidraget til debat om effekten af cykelhjelme. HB bekræftede sin opbakning til de to politiske emner. Aktiviteter: VCTA har budgetteret med deltagere. Man er lidt forud i forhold til samme tid sidste år (22.000), men påsken ligger på det tidspunkt, hvor der plejer at være flest tilmeldinger. Det er foretaget nogle tilretninger af kampagnesitet, som desværre har givet anledning til tekniske problemer. Der arbejdes på, at få både hjemmeside og faktureringsdelen til at fungere tilfredsstillende. For at klare de mange forespørgsler, der var ved at lægge sekretariatet ned i 2010, er oprettet et callcenter. Kampagnemagasinet er udkommet som et særnummer af Cyklister, hvilket er med til at profilere DCF s cykelrelaterede arbejde. Møder: Friluftsrådet holder generalforsamling den 28. april Jens Loft, Annabel Voller og Poul Petersen deltager. Fra formanden Vi er nu repræsenteret i et kommunalt Færdselssikkerhedsudvalg i Gribskov. Claus deltager i møde i Svendborg mandag for at oprette en ny afdeling. Cykelhjelme eller ej er pt. stort emne i pressen. Højresvingskampagne startet. Vi er selvfølgelig med. Der findes næsten kun skadestueregistreringer sted i Glostrup, Odense og Århus. Fra HVUs 10 års jubilæum kan nævnes: Cyklistforbundet var stærkt repræsenteret med 6 deltagere, hvilket ikke gik ubemærket hen. DCF har foreslået nedsat en tværministeriel taskforce for at gøre arbejdet med ubeskyttede trafikanter bredere, hvilket Claus drøftede med en ansat fra Transportministeriet. Claus havde i forsamlingen nævnt temaet Farten ned i byerne (behandles senere på dette møde). Jette forslår en cykelhjelmstællekampagne i lighed med cykellygtetællinger.

3 Pkt. 6. Øvrige meddelelser Redaktionelt Det nye magasin er udkommet, og der er redaktionsmøde den 12. april kl. 16. HB havde stor ros til det nye magasin og til Rikkes indsats med at løfte bladet. Der blev fremlagt en række ideer til distribution i videre omfang (biblioteket, cykelhandlere, lægekonsultationer, diverse uddannelsesinstitutioner, aftale med Røde Kors om køb af gammelt oplag, relevant presse mv.) Digitalt Ligger lidt i dvale indtil vi har fået bemanding på plads efter Bo Houmanns ophør. Andre Mike omdelte notat om politisk lobbyseminar d. 26. februar 2011 i Aarhus Mike fortalte om Cykelmodeshow, der afholdes den 15. april i Kennedy arkaden i Aalborg Mike nævnte, at bycyklerne i Aalborg er i gang igen; Mulighed for cykling i gågaden er sendt i høring. Pax sagde tak for godkendelse af budget fra Sygklister. Pkt. 7. Økonomi regnskab 2010 og budget 2011 Årsrapport med ledelsesberetning var fremsendt i udkast Jens Loft orienterede kort Rydahl fandt ud af, at vi havde ca til gode fra for megen indbetalt moms, så hun skal både have ros og en statue. HB havde stor ros til kvaliteten af regnskabsføringen. Årsresultatet for 2010 blev et mindre underskud, og der var investeret over ½ mio. kr. af hensættelserne især i IT. Årsregnskabet blev underskrevet af HB Budget 2011: Revideret budget omdelt. Underskuddet er angivet til kr., hvilket forventes at blive reduceret afhængig af de projekter, vi kan få i hus. Resultatet er også afhængigt af, om det lykkes at nå budgetmålene for VCTA, som er den største årlige aktivitet. Budgettet understreger behovet for at styrke indtægter til dækning af driftsudgifter. Tipsmiddeltilskuddet udgør under 1 pct. af omsætningen. Pkt. 8. Butikken. Orientering og drøftelse af udvikling Bilag fremsendt Bo redegjorde for omstillingsprocessen. Butikken skal nytænkes, da bl.a. DSBkort udgår. HB understregede, at butikken skal fremtræde som DCFs ansigt udadtil, og at der skulle arbejdes på at afgrænse målgrupper. Butikken skal fortsat være kendetegnet ved høj kvalitet. Opfølgning: Christian Matthiesen inviteres til HBmøde i august Pkt. 9. Branding nyt LOGO

4 Efter et kort oplæg præsenterede Frits Bredahl brandinggruppens forslag til nyt logo, som var resultat af en længere varende proces, og hvor der blandt andet var blevet lagt vægt på følgende kvaliteter: På samme tid klassisk, moderne og langtidsholdbar På samme tid feminin og maskulin Inkluderende, inviterende, imødekommende og samtidig dynamisk Giver forskellige associationer stor fordel at de er billedskabende Kan anvendes i mange sammenhænge, trykte + elektroniske medier Mange kombinationsmuligheder bl.a. farvemæssigt Langtidsholdbar små løbende justeringer er mulige. Beslutning: HB godkendte det ny logo og glædede sig over det vellykkede resultat. Logoet skal ses som et element i større proces med modernisering af den måde, som Cyklistforbundets udtrykker sig på. Logoet er medtaget i hovedet på dette referat. Pkt. 10. Styrkelse af afdelingerne. Nyt om generalforsamlinger med politiske formøder Fremover sendes månedsnyt hver måned med deadline 1. i måneden Jens L præsenterede det norske cykelblad. Jens L havde været til generalforsamling i FredensborgHumlebæk og Hillerød med arrangement med deltagelse af lokale politikere. Pkt. 11. Farten ned i byerne Claus fortalte om barrierer i form af forældede cirkulærer om hastighedsdæmpende foranstaltninger, og hvad vi kan gøre fremover for at få byrum til bymennesker. Færdselslovens 42 stk. 5 giver mulighed for lavere hastighedsgrænser. Iflg. 40 kan man sænke hastigheden uden fartdæmpende foranstaltninger. Pia Olsen Dyhr (SF) har stillet spørgsmål til justitsministeren om, hvornår Cirkulære nr. 72 af 5. juli 1985 bliver moderniseret, så der tages hensyn til de bløde trafikanter. Opfølgning: Claus sender sine notater til HB HB behandlede en henvendelse fra Åbyhøj Grundejerforening om fartdæmpning (bilag omdelt) og er indstillet på at yde hjælp i den udstrækning, der kan lade sig gøre. Vi foreslår, at vi forsøger at få et samarbejde med FDM om at sætte en hastighedsgrænse på den rekreative Margueriterute. Pkt. 12. Internationalt arbejde Nyt fra Sevilla og tanker omkring ny international gruppe Jens Kvorning havde været til ECFgeneralforsamling i Sevilla og fortalte om sine indtryk herfra. Internationalt udvalg har holdt et møde og holder det næste mandag den 11. april. Jens foreslog at man fra 2012 arbejder med opbygning af cyklistorganisation i Mocambique. Det støttede Jette og Pax, mens Claus mente, at det ville give en større effekt at satse på flytning af transport fra bil til cykel i storbyer snarere end fra fødder til cykel i udviklingslande.

5 DCF har ikke erfaring og ressourcer til at blive lead partner i et ulandscykelprojekt, men det kan, når der kan findes den nødvendige arbejdskraft at blive ngopartner i f.eks. Baisikelis ny projekt i Mocambique. Jens L oplyste, at DCF er blevet Leadpartner på Pilgrimsruten (EV3), og at det gav nogle særlige udfordringer i forhold til de krav, der stilles af EUkommissionen. DCF har god hjælp af ECF. Pkt Udmøntning af Cykelpuljen Ikke noget nyt om den forventede udmøntning af puljen. Beslutning herom indgår i det valgtaktiske spil. Pkt. 14. Studietur til Bornholm Pkt. 15. Eventuelt Jette fremlagde foreløbigt program med HBmøde fredag aften, Folkemøde i Allinge og testning af CYCLISTISTIC den ny gateway til cykeloplevelser i Danmark. Finn spurgte om der bliver afskedsreception for de medarbejdere der stopper. Der tages afsked onsdag 27. april Pax foreslog at mulighed for indstik med lokalblade i Cyklister følges op. Den norske ordning virkede god. Bjarne: Bør vi have en udsendt medarbejder på turistbureauet? Mike oplyste, at han d. 17. marts 2011 på DCF s vegne havde deltaget i et halvdagsseminar i Skagen med overskriften Cykelturisme og Pakkerejser, hvor Destination Toppen af Danmark stod som arrangør. Mike har udarbejdet en fyldig afrapportering til Claus Rex, og som HBinteresserede kan få udleveret, hvis de beder om det. Mike spurgte om cykelturen på landsmødet kunne kombineres med en cykeldemonstration mod tredje Limfjordsforbindelse over Egholm. Svaret var nej. Mike ville vide hvor stort Landsmødets musikbudget er. Claus ville gerne have HBmødet den 19. nov. flyttet til 26. nov. I konsekvens heraf flyttes Kommunikationsseminaret til 19. nov. Desuden flyttes julestuen fra 8. december til 15. december. Opfølgning Kalenderen tilrettes med de nye datoer Jens K ønskede medlemshvervning sat på dagsordenen på næste møde Opfølgning Medlemshvervning sættes på dagsordenen på næste møde Pkt. 16. Opfølgningspunkter fra dette møde Christian Matthiesen inviteres til HBmøde i august FU Claus sender sine notater vedr. hastighedsnedsættelse til HB Claus Kalenderen tilrettes med de nye datoer FU, sekr Medlemshvervning sættes på dagsordenen på næste møde FU Pkt. 17. Evaluering af dette møde Pax syntes mødet havde været spændende især Sevilla og internationalt arbejde. Var glad for det nye logo.

6 Finn syntes det havde været et godt møde, selvom han havde været betænkelig ved først at starte kl. 12. Bo syntes det havde været interessant med masser af energi. Per glædede sig over den sædvanlige gode disciplin. Claus havde fået mere respekt for FDF, som er Bos foreningsbaggrund. i Mike fandt mødet OK. Jette syntes det havde været spændende Bjarne syntes, at det var gået meget godt. Jens L var tilfreds med, at vi trods et lidt sammenpresset forløb havde nået det vi skulle. Jens K mente at forventningerne stemte bedre overens med fakta end tidligere. Var glad for at få materiale i god tid. Der var stor ros til Christina Klein for tidlig udsendelse, chokolader og frugt.

Referat af HB- møde 5. februar 2011

Referat af HB- møde 5. februar 2011 17-02- 2011/tjj Referat af HB- møde 5. februar 2011 I mødet deltog: Anette Pax Koertz, Claus Steffen Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White, Poul Petersen (suppl.) og Walther

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/6 31. maj 2012 csh Dagsorden møde nr. 3/2012 Referat af HB-møde 03/2012 den 31. maj 2012 på Oslo-færgen I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Annabel Voller, Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche,

Læs mere

Referat af HB-møde den 16. august 2008

Referat af HB-møde den 16. august 2008 04-2008 Referat af HB-møde den 16. august 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Søren Løkkegaard, Walther Knudsen Afbud: Anders Hybholt

Læs mere

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Notat 24-06-2014 HB-møde jam Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Rudi Tobisch og

Læs mere

Referat af HB-møde den 9. april 2005

Referat af HB-møde den 9. april 2005 Referat af HB-møde den 9. april 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese. Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen. Sabine

Læs mere

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Houmann (administrationschef)

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Houmann (administrationschef) Referat af HB- møde 2/2010 den 10. april 2010. Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Mike White, Poul Petersen (supp) og Søren Løkkegård.

Læs mere

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 05-2006 Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 Tilstede fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac og Bjarne

Læs mere

Referat af HB-møde den 15. marts 2008

Referat af HB-møde den 15. marts 2008 02-2008 Referat af HB-møde den 15. marts 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Søren Løkkegaard, Walther

Læs mere

Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde

Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde HOVEDBESTYRELSE 26. marts 2013 Referat Side 1/77 jam Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde På mødet deltog: Annette (Pax) Koertz, Jette Gotsche,, Claus Steffen Hansen, Henrik

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN 24. marts 2012 Referat af møde nr. 2/2012 Side 1/9 csh Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent).

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent). Bilag 1 Notat 15. juli 2015 Referat HB jam Pkt. 3 Referat af Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 20. juni 2015 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Birgitte Rønning, Mike Hedlund- White, Claus

Læs mere

Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7 Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White,

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 18. august 2012 csh Dagsorden møde nr. 4/2012 Referat af HB-møde 04/2012 den 28. august 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7 Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp) til kl. 16,00), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike

Læs mere

Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7.

Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7. 01-2010 Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7. Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White, Søren

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Referat af HB-møde den 20. august 2005

Referat af HB-møde den 20. august 2005 Referat af HB-møde den 20. august 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen,

Læs mere

Referat af HB- møde 01/2012 den 28. januar 2012 i Rømersgade

Referat af HB- møde 01/2012 den 28. januar 2012 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 28. januar 2012 csh Dagsorden møde nr. 1/2012 Referat af HB- møde 01/2012 den 28. januar 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Anette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSE referat Side 1/7 tjj/jlr Referat af HB-møde 01/2013 den 26. januar 2013 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen,

Læs mere

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst...

14/ Referent: Heidi Dagsordenspunkter: Mål: Ansvar: Referat: Siden sidst... Dagsorden: Bestyrelsesmøde i Falihos - Banevænget 17, Kollemorten - Give (hovedbunkeren) 14/11-15 10.00-16.00 Indkaldte:Rasmus, Tanja, Ditte, Heidi, Kristine, Dennis Fravær: Rasmus Mødeleder: Dennis Ordstyrer:

Læs mere

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse Bilag 1 Notat 20. august 2016 HB-møde tbs Pkt. 3. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 20. august 2016 Mødet foregik i Aarhus-afdelingens lokaler. Forud for den formelle dagsorden fortalte formand for Aarhus

Læs mere

Referat af HB-møde den 24. marts 2007

Referat af HB-møde den 24. marts 2007 02-2007 Referat af HB-møde den 24. marts 2007 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen, Bent Jensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Poul Petersen Fra sekretariatet:

Læs mere

Referat af HB-møde den januar 2007

Referat af HB-møde den januar 2007 01-2007 Referat af HB-møde den 20.-21. januar 2007 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Poul Petersen Fra sekretariatet:

Læs mere

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Trine Juncher Jørgensen (souschef)

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Trine Juncher Jørgensen (souschef) HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 17. november 2012 tjj/jlr Dagsorden møde nr. 5/2012 Referat af HB-møde 05/2012 den 17. november 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart.

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Bestyrelsen Fomars Billund den 18.11.2014 Referat fra bestyrelsesmødet i Fomars Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Afbud: Jan Olsen, VDK Michael Sølvsten,

Læs mere

Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014

Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014 Notat 8. februar 2014 HB-møde jam/kb Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014 Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Bjarne

Læs mere

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: ,

Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: , Stifternes Kapitalforvaltnings sekretariat Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C Tlf.: 86 14 51 00, e-mail: kmaar@km.dk Den 30. januar 2018 Dokument nr.: 13600/18 Sagsbeh.: BAB/jf Referat fra møde i Stifternes

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde

Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde Dato: 4 september 2014 Tid: kl. 10.00-12.00 Sted: Aarhus Rådhus, mødelokale 285 Afbud: Lars Møller Søren Steensen Per Røner Kim Herlev Jørgensen Bjarne Pedersen Tomas Therkildsen

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 27. august 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. Afbud Fraværende

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af HB-møde den 28. marts

Referat af HB-møde den 28. marts 02-2009 Referat af HB-møde den 28. marts Tilstede fra HB: Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Poul Petersen og Søren Løkkegaard Fra sekretariatet: Jens Loft

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 42086/15 BAB/mni REFERAT AF MØDE i Den Fælles Kapitalforvaltning, afholdt torsdag den 16. april 2015 i Århus Bispegård, Århus Stift Tilstede var: Fra bestyrelsen:

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015 Kl. 16.00 19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Deltagere: Auditoriet, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Per Gotfredsen

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014

REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 REFERAT FRA LS-MØDE D. 16. MARTS 2014 Deltagere: Amalie, Simon, Mathias, Vibeke, Morten, Ilija, Henriette og Cecilie Afbud: Mieke og Christian Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Pkt.

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af HB-møde i Viborg den august 2007

Referat af HB-møde i Viborg den august 2007 04-2007 Referat af HB-møde i Viborg den 18.-19. august 2007 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen (Pkt. 1 til 11, samt 13. og 14.), Bent Jensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

Referat af HB-møde den 11. marts 2006

Referat af HB-møde den 11. marts 2006 02-2006 Referat af HB-møde den 11. marts 2006 Tilstede Fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Gerhard Gliese, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac,

Læs mere

Referat Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: Møde slut: Fraværende:

Referat Mødedato: Mødetidspunkt: Sted: Møde slut: Fraværende: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Poul Larsen og Torben Andersen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 101 sprotokol

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden:

Emne: Generalforsamling 2007. Dato: Fredag den 27. april 2007. Byggecentrum, Middelfart. Dagsorden: Emne: Generalforsamling 2007 Dato: Fredag den 27. april 2007 Sted: Deltagere: Byggecentrum, Middelfart Se deltagerliste Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse af beretning 3) Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019.

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 29. marts

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011

Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Referat fra bestyrelsesmøde i Pileforeningens bestyrelse. Lørdag d. 2. april 2011 Tilstede: Lis, Anna E. Vibeke, Emma, Susanne og Hanne. Afbud: Lise Ref.: Hanne Referatet sendes til bestyrelsen og regnskabsføreren

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar.

Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Referat fra bestyrelsesmøde i Radiograf Rådet Region Midtjylland d. 3. februar. Deltagere: Charlotte Boye, Christina Thisted Høeg, Alice Munk, Karsten Eriksen, Kirsten Petersen, Anne Borgen Paulsen, Pia

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012

Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Skolebestyrelsesmøde på Lykkesgårdskolen 20. marts 2012 Indkaldte: Forældrerepræsentanter: Mette, Gitte, Hans-Erik, Lena, Jesper, Susan, Thomas, Jacob, Medarbejderrepræsentanter: Connie, Jacob Elevrepræsentanter:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016.

Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. Referat fra generalforsamlingen d. 11. marts 2016. DAGSORDEN Louise, Jens og Sven har meldt afbud og Niels kan først komme kl. 12.30. Tom Petersen deltager som gæst. Christian deltager som gæst. 1. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 11. december 2012 Tid: Kl. 13-15 Sted: KL-huset, lokale S-06 Afbud: Niels Højberg, Jann Hansen, Nich Bendtsen Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Hans Berthelsen, direktør

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3

Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Ejerforeningen Ved Vandløbet 1-3 Referat af generalforsamling torsdag den 12. maj 2011 Til stede: 1A Egon 1B Claus (formand) 1C Jan 1D Bent (bestyrelsesmedlem) 1E Niels 3B Jette 3C Ulla 3D Søren 3E Henning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Punkter til beslutning/godkendelse

Punkter til beslutning/godkendelse Notat 1. april 2016 HB-møde tbs Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. marts 2016 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Claus Bonnevie, Henrik Eriksen, Mike Hedlund-White, Jens Kvorning,

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere