Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7"

Transkript

1 Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White, Walther Knudsen og Poul Petersen (suppl.) Afbud: Søren Løkkegård. Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør), Anette Jerup Jørgensen og Bo Houmann (Administrationschef) Gæst: Roger Christensen Referent: Jens K. Jensen Dagsorden pkt. 01 Valg af dirigenter Finn Ivo Heller og Walther Knudsen pkt. 02 Godkendelse af dagsorden Punkt 15 og 16 rykkes frem Punkt 14 deles op i to pkt. 03 Godkendelse af referat fra sidste møde Bilag: Referat af HB- møde juni 2010 Revideret HB- kalender Bjarne Johanson gør opmærksom på, at Tal om cykling endnu ikke er lagt ud på hjemmesiden. Ellers er referatet godkendt. pkt. 04 Opfølgningspunkter fra sidste møde Aktivcyklisten er stadig på standby. De af hverveudvalget foreslåede vedtægtsændringer, der blandt andet skal muliggøre etablering af en ungdomsafdeling, vil blive udsendt til skriftlig høring i HB, inden forslaget udsendes med landsmødemappen. pkt. 05 Orientering fra direktøren Bilag: Medlemsstatistik Velo- city Global i København: Stor tilfredshed med arrangementet, der havde deltagere fra 60 lande. Næste (europæisk) konference finder sted i marts 2011 i Sevilla. En afledet effekt af den store udenlandske opmærksomhed er, at danske politikere også får øjnene op for værdien af den danske cykelkultur. Walther fandt det glædeligt, at Velo- city konferencen i år fandt sted i en by, der rent faktisk cykler i modsætning til årene før. Andre HB- medlemmer, der havde deltaget i Velo- city, havde også et rigtig godt indtryk. Cykelkampagnerne kører, men er lidt besværliggjort af, at IT- udstyret opgraderes samtidig med, at tilmeldingerne kommer elektronisk. Det giver en stresset og hektisk arbejdssituation. Der er tilmeldte til AlleBørnCykler. ABC har fået presseomtale i forbindelse med skolestart, og ABC nyder størst popularitet i provinsen, hvor hverdagscyklingen er lavere end i hovedstadsområdet.

2 Der skal afholdes et strategiseminar september De afholdes i en ny fremtidsspejderlejr ved Roskilde Fjord, og målet er deltagere fra HB, sekretariat og gæster udefra. HB gav Jens Loft ideer til indholdet. Bo Houmann har revideret medlemstallet. Lise Bjørg planlægger en workshop om politisk lobby i forhold til kommunerne - først i København d. 9. oktober - siden i provinsen (dato ukendt). Fra sekretariatet: Anette Jerup Jørgensen skal på barselsorlov fra årsskiftet. Trine Juncker Jørgensen kommer tilbage fra barsel også fra 1. januar Christian er kommet godt i gang med DCF butikken. Alle kortbøger er blevet opdaterede undtaget Sydsjælland. De sælger godt, og DCF har i forbindelse med leverancen fået udleveret filerne til kortbøgerne. pkt. 06 Øvrige meddelelser a. Fra landsformanden Vejdirektoratet har udgivet en pjece om forbedring af trafiksikkerhed: Et og kun ét blåt cykelfelt har vist sig at nedbringe antallet af cykeluheld med ca. 30 pct. Dette er billigt i anlæg. Cykelstier i åbent land giver en nedsættelse af uheld med 62 pct.. Dette er dyrt i anlæg. Cykelstier giver desuden flere cyklister. DCF er for første gang blevet inddraget i planlægning af kampagner for ældre cyklister sammen med Vejdirektoratets nedsatte gruppe desangående. b. Fra redaktionen Finn Ivo Heller er klar over, at meddelelsen skal deles op i medlemsbladet og i webgruppen. Dette vil også komme i stand fremover. Indkaldelsen til Landsmødet er desværre ikke kommet med i dette nummer af Cyklister. Indkaldelsen vil derfor blive annonceret i dagspressen og ved brev til kendte delegerede. Magasinet i forbindelse med VCTA vil blive ændret lidt som resultat af en brugerundersøgelse. Der vil komme færre opskrifter og mere cykelstof. Webfølgegruppen skal holde første møde d. 8. september. Ny person bliver Andreas Hansen. Der vil komme mere på næste HB møde. c. Fra andre (bl.a. Friluftsrådets projektgruppe Stier ) Poul Petersen orienterede om Friluftsrådet: 3 arbejdsgrupper omkring stier for forskellige landsdele er i gang. Første del har været at definere typen af stier samt stiregistrering. 40 pct. af Danmarks stier er forsvundet i de sidste 20 år. Der arbejdes med at sikre resten og evt. genoprette nogle af de forsvundne stier. Jens Loft: Skov- og Naturstyrelsen og Vejdirektoratet har hver deres register over stier. Ingen af dem fungerer optimalt - til dels på grund af bureaukrati. Mike White fremviste et eksemplar af ByPad bedømmelse af Aalborg til gennemsyn. Mike White fortalte om det seneste møde med NT vedrørende medtagning af cykler i busser, hvor det blev besluttet at søge midler til et forprojekt via den såkaldte Buspulje. Bjarne Johansson spørger til Aktivcyklisten. Svar: Der kommer noget snarest.

3 Jette Gotsche orienterede om cykel- super- stier. Et initiativ i København omkring gode og lange pendlerruter. Pkt. 07 Færdselslov og cyklistadfærd (behandlet før pkt 6) a. Møde med justitsministeriet den Bilag: Notat fra mødet i justitsministeriet og bilag om retsbevidsthed Jens Loft: Justitsminister Lars Barfoeds har i modsætning til sin forgænger afgivet en rapport i Folketingets trafikudvalg med svar på de af udvalget stillede spørgsmål. Politiet er blevet mere lydhøre overfor cyklisters ønsker. Anette Jerup Jørgensen og Roger Christensen: Oplevede dele af mødet positivt, og Allan Nyring fra Rigspolitiet ville tage nogle af de rejste spørgsmål op i politikredsenes samarbejdsforum, så der kommer en mere ensartet linje over for ønsker fra kommunerne. Samtidig kunne Claus Hansen læse i referatet, at justitsministeriets standardsvar stadig er nej til DCF- forslag. Den mest væsentlige ændring for cyklisters fremkommelighed (i Færdselsloven) er en vis mulighed for flere undtagelser fra faste regler. Skiltning angående højresvingende cyklister virker i dag meget mangelfuld. En form for national ensartethed kunne være ønskelig. Walther Knudsen foreslår, at lokalafdelinger udpeger steder for kommunerne, hvor der kan laves højresvingsshunts. Han tilbyder at lave et udkast til et standardbrev angående dette. Vejteknisk udvalg udfærdiger brev til ministerier og Vejregelrådet angående forslag til skiltning i forbindelse med højresving for rødt lys. Anette Jerup Jørgensen vil tage kontakt til relevante parter for at tjekke omfanget af politiets undervisning i færdselsadfærd og håndtering af konflikter med trafikanter. b. Højresvingsulykker Igangværende tiltag: Skiltning, kampagner, tilbagetrukket stopstreg for biler samt lastbildøre med bedre udsyn gennem glasdør i højre side. Hvad med afkortede cykelstier? Bjarne Johansson er generelt imod, mens Claus Steffen Hansen mener, at der bør tages stilling fra sted til sted. Jens Loft: DCF s politik er stadig, at der skal være et lovpligtigt orienteringsstop. DCF er ikke positiv overfor en bipper, der skal larme, når lastbilen blinker til højre. Dette bakkes op af en enig HB. Claus Steffen Hansen foreslår, at vi skriver til Søren Underlien Jensen for at få dokumentation angående tryghed og sikkerhed i forbindelse med afkortede cykelstier. c. Knallertlovforslag i høring Justitsministeriet afviser at tvinge knallert 30 væk fra cykelstierne. Ændring af hastighedsgrænserne er heller ikke aktuel. Der kommer hårdere sanktioner overfor færdselsovertrædelser fra knallerters side. Bjarne Johansson foreslår, at DCF i højere grad offentliggør, at vi ønsker knallerterne væk fra cykelstierne. Mike White foreslår, at vi bruger et miljøargument mod knallerter på cykelstien.

4 Cykel- og knallertforhandlerne er imod, at knallerterne skal væk fra cykelstien. d. Regler og cyklistadfærd Besøg af Anette Jerup Jørgensen under dette punkt. Anette orienterede om, at der kan være forskel på, hvad folk ønsker af regler, og hvad de gør i praksis, f.eks. svinge til højre for rødt. Efterfølgende diskussion i HB med diverse eksempler. Som referent kan jeg kun konstatere, at HB medlemmer har forskellige holdninger til småovertrædelser. Pkt. 08 Forslag til hædringer a. Årets Cykelby Punktet er drøftet foreløbig fortroligt. b. Peter Elmings initiativpris Bilag: ja Punktet er drøftet foreløbig fortroligt. c. Årets aktive dynamo Punktet er drøftet foreløbig fortroligt. pkt. 09 Økonomi kontingent for 2011 og 2012 Bilag: Indstilling om kontingent for 2011 og 2012 FU går ind for en kontingentforhøjelse på 50 kr. fordelt over 2 år. Forventet merindtægt: kr. pr. år. Der skal være mulighed for at betale kontingentet over 12 måneder. Enstemmigt vedtaget! Kassereren ønsker regler for støtte til (lokal)afdelingerne. Ønsket om en stigning i kontingentet grunder sig især på et ønske om at kunne yde (lokal)afdelingerne en mere professionel hjælp både organisatorisk og trafikpolitisk. Walther ønskede, at disse planer forelå konkrete og præcise, når kontingentforhøjelsen skulle meldes ud. Bo orienterede om økonomien. Det ser OK ud, selvom aktivitetsniveauet er højt. Der skal snart gøres status. Der pågår rationaliseringer på IT- og telefonområdet. DCF har tegnet en ulykkesforsikring for frivillige, der måtte komme til skade under udførelse af frivilligt arbejde. DCF har tegnet en bestyrelses- ansvarsforsikring, som også dækker lokale afdelinger. pkt. 10 Styrkelse af DCF s afdelinger Bilag: notat om DCF medlemsstatistik Webfølgegruppen undersøger nye muligheder, og elektronisk AC overvejes. pkt. 11 Udmøntning af Cykelpuljen Jens Loft oplyser, at der er deadline 30. august DCF har søgt om medfinansiering af en digital gateway for cykelturister samt bevilling til en ny cykelhåndbog. Den nye udgave vil, hvis ansøgningen imødekommes, blive i en lidt kortere form, og den skal også udkomme elektronisk. pkt. 12 Evaluering af arbejdsprogram 2010 Claus Steffen Hansen har markeret punkterne fra sidste års arbejdsprogram med smileys for at vise, hvad der er blevet arbejdet med. Ganske få punkter er slet ikke blevet behandlet. På langt de fleste er der gjort en indsats, og smiley erne markerer, hvordan det er gået.

5 Under den efterfølgende diskussion var HB enige om, at en pæn del af arbejdsprogrammet er opfyldt, men DCF har naturligvis ikke fået gennemført alle ønsker. De to svageste punkter er Sikkerhed og tryghed og Styrket Cyklistforbund. pkt. 13 Landsmøde Program Forslag til program præsenteret af Jens Loft. Programmet er udarbejdet af FU. - Beretning Forslaget udsendes til HB i god tid - Forslag fra HB Claus Steffen Hansen: Vedtægtsændringer, så temaafdelinger med henblik på unge kan oprettes. - Arbejdsprogram 2010 og Hvem genopstiller? HB- medlemmerne Jette og Bjarne J genopstiller, og begge suppleanter genopstiller. Bilag: Forslag til program Walther Knudsen minder om, at DCF husker at annoncere Landsmødet i dagspressen. Dele af programmet er stadig åbent, men er overordnet i orden. Pkt. 14 Cykelturisme og CTU Viborg og Kolding Bilag: Statusnotat. Jens Loft orienterede om status. Der er indsendt ansøgning om fondsmidler til udvikling af den digitale gateway for cykelturister.. Vi vil ikke i første omgang arbejde med tematiserede ruter, som der ellers står i statusnotatet. Vi håber, at det lykkes, at få midler til at etablere internetportalen. Pkt. 14 a Cykelturistugen Den var en succes i Viborg, og det kører tilsyneladende på skinner i Kolding til Måske er Stevns stedet i Fremtiden lader således til at være sikret foreløbig. Jens Kristoffer har kontakt til eventuelt aktive til Cykelturistugen. Pkt. 15 Tal om cykling Bilag: Data fra DTU Bjarne Johansson præsenterede statistikker over formål med cykling samt cyklede distancer, som er skaffet fra DTU. Jon Stene har været behjælpelig med at oversætte statistikkerne til virkelighedens verden. Claus efterlyste mere præcise mål for brug af statistikkerne, og Jens Loft mente, at der skulle arbejdes mere med spørgsmålene til kommunerne. Målet måtte være, at øge kommunernes fokus på udvikling af cykling blandt borgerne. Mike White er meget glad for tallene, og mener, at de er et vigtigt redskab for DCF s lobbyvirksomhed. Bjarne Johansson glæder sig til at få suppleret tallene ud fra brevet til kommunerne. Han mener, at de foreslåede spørgsmål er de rigtige. Bilag: Udkast til kommunebrev Bjarne Johansson præsenterede brev til kommunerne. Brevet skal dog lige i udvalg igen. Det tilstræbes, at en grafisk visning af tallene kan være klar til cykelkonferencen. Svarene fra kommunerne skal dog ikke stiles direkte til direktøren. Pkt. 16 Cykelpolitik Bjarne Johansson mener. at den udgave af cykelpolitik, der ligger på hjemmesiden bør godkendes på Landsmødet.

6 Jens Loft er ikke enig, og mener, at kun udvalgte punkter bør komme op på landsmødet. Claus Hansen mente noget lignende. Walther Knudsen tilsluttede sig. Han frygter flueknepperi. Jens Kristoffer og Jette Gotsche tilsluttede sig dette. Forslaget blev nedstemt. pkt. 17 Eventuelt Finn ønsker møde med DSB sat på opfølgningslisten. pkt. 18 Opfølgningspunkter fra dette møde Brev til kommuner færdiggøres (statistik) Vejteknisk udvalg sender brev angående skiltning af højresving Claus Steffen Hansen skriver til Søren Underlien Jensen, Trafitec Møde med DSB Aktivcyklisten Udsendelsespolitik Send til HB: Hverveudvalget arbejder med vedtægtsændringer Arbejdsprogram Skriftlig beretning pkt. 19 Evaluering af dette møde Mike: Det var OK Poul: Godt at dirigenterne holdt fast i tiden Øvrige havde ikke så meget at tilføje.

Referat af HB-møde den 16. august 2008

Referat af HB-møde den 16. august 2008 04-2008 Referat af HB-møde den 16. august 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Søren Løkkegaard, Walther Knudsen Afbud: Anders Hybholt

Læs mere

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Houmann (administrationschef)

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Houmann (administrationschef) Referat af HB- møde 2/2010 den 10. april 2010. Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Mike White, Poul Petersen (supp) og Søren Løkkegård.

Læs mere

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Annabel Voller, Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche,

Læs mere

Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7 Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp) til kl. 16,00), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike

Læs mere

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 05-2006 Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 Tilstede fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac og Bjarne

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/6 31. maj 2012 csh Dagsorden møde nr. 3/2012 Referat af HB-møde 03/2012 den 31. maj 2012 på Oslo-færgen I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7.

Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7. 01-2010 Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7. Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White, Søren

Læs mere

Referat af HB- møde 5. februar 2011

Referat af HB- møde 5. februar 2011 17-02- 2011/tjj Referat af HB- møde 5. februar 2011 I mødet deltog: Anette Pax Koertz, Claus Steffen Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White, Poul Petersen (suppl.) og Walther

Læs mere

Referat af HB-møde den 9. april 2005

Referat af HB-møde den 9. april 2005 Referat af HB-møde den 9. april 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese. Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen. Sabine

Læs mere

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Notat 24-06-2014 HB-møde jam Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Rudi Tobisch og

Læs mere

Referat af HB-møde i Viborg den august 2007

Referat af HB-møde i Viborg den august 2007 04-2007 Referat af HB-møde i Viborg den 18.-19. august 2007 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen (Pkt. 1 til 11, samt 13. og 14.), Bent Jensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 18. august 2012 csh Dagsorden møde nr. 4/2012 Referat af HB-møde 04/2012 den 28. august 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent).

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent). Bilag 1 Notat 15. juli 2015 Referat HB jam Pkt. 3 Referat af Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 20. juni 2015 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Birgitte Rønning, Mike Hedlund- White, Claus

Læs mere

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Trine Juncher Jørgensen (souschef)

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Trine Juncher Jørgensen (souschef) HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 17. november 2012 tjj/jlr Dagsorden møde nr. 5/2012 Referat af HB-møde 05/2012 den 17. november 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen

Læs mere

Referat af HB-møde den 24. marts 2007

Referat af HB-møde den 24. marts 2007 02-2007 Referat af HB-møde den 24. marts 2007 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen, Bent Jensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Poul Petersen Fra sekretariatet:

Læs mere

Referat af HB-møde den 28. marts

Referat af HB-møde den 28. marts 02-2009 Referat af HB-møde den 28. marts Tilstede fra HB: Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Poul Petersen og Søren Løkkegaard Fra sekretariatet: Jens Loft

Læs mere

Referat af HB-møde den januar 2007

Referat af HB-møde den januar 2007 01-2007 Referat af HB-møde den 20.-21. januar 2007 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Poul Petersen Fra sekretariatet:

Læs mere

Referat af HB-møde den 15. marts 2008

Referat af HB-møde den 15. marts 2008 02-2008 Referat af HB-møde den 15. marts 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Søren Løkkegaard, Walther

Læs mere

Referat af HB-møde den 20. august 2005

Referat af HB-møde den 20. august 2005 Referat af HB-møde den 20. august 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen,

Læs mere

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN 24. marts 2012 Referat af møde nr. 2/2012 Side 1/9 csh Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Redegørelse om behovet for en mere cyklistvenlig færdselslov inden for Justitsministeriets område

Redegørelse om behovet for en mere cyklistvenlig færdselslov inden for Justitsministeriets område Trafikudvalget 2009-10 TRU alm. del Bilag 457 Offentligt Folketinget Trafikudvalget Christiansborg 1240 København K Civil- og Politiafdelingen Dato: 8. september 2010 Kontor: Færdsels- og våbenkontoret

Læs mere

Referat af HB- møde 20. august 2011 i Rømersgade 7

Referat af HB- møde 20. august 2011 i Rømersgade 7 30082011/pccshjlr HBmøde nr. 04/2011 Referat af HBmøde 20. august 2011 i Rømersgade 7 I mødet deltog: Annabel Voller, Bjarne Brændeskov (suppl.), Claus Steffen Hansen, Finn Ivo Heller, Mike White, Poul

Læs mere

Referat af HB-møde den januar 2008

Referat af HB-møde den januar 2008 01-2008 Referat af HB-møde den 19.-20. januar 2008 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen,

Læs mere

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017

af Cyklistforbundet. Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Cyklistforbundet Lyngby-Taarbæk/Rudersdal lokalafdeling Vedtægter for lokalafdelingen Forslag pr. 23. februar 2017 Gammel tekst Ny tekst 1 Dansk Cyklist Forbund, Lyngby- Taarbæk/Rudersdal afdeling er en

Læs mere

Referat af HB-møde den 11. marts 2006

Referat af HB-møde den 11. marts 2006 02-2006 Referat af HB-møde den 11. marts 2006 Tilstede Fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Gerhard Gliese, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac,

Læs mere

Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014

Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014 Notat 8. februar 2014 HB-møde jam/kb Referat Møde i hovedbestyrelsen 8. februar 2014 Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Bjarne

Læs mere

Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde

Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde HOVEDBESTYRELSE 26. marts 2013 Referat Side 1/77 jam Referat af HB-møde 02/2013 den 23.-24. 24. marts 2013 i Roskilde På mødet deltog: Annette (Pax) Koertz, Jette Gotsche,, Claus Steffen Hansen, Henrik

Læs mere

Cyklistforbundets vedtægter

Cyklistforbundets vedtægter Notat 18. december 2015 Cyklistforbundets vedtægter Navn og formål 1. Forbundets navn er Cyklistforbundet. 1. Forbundets binavn er Dansk Cyklist Forbund. 2. Cyklistforbundets formål er: 1. At skabe større

Læs mere

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSE referat Side 1/7 tjj/jlr Referat af HB-møde 01/2013 den 26. januar 2013 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen,

Læs mere

Referat af HB-møde den 31. januar og 1. februar 2009 i Esbjerg

Referat af HB-møde den 31. januar og 1. februar 2009 i Esbjerg 01-2009 Referat af HB-møde den 31. januar og 1. februar 2009 i Esbjerg Tilstede fra HB: Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Poul Petersen, Søren

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse Bilag 1 Notat 20. august 2016 HB-møde tbs Pkt. 3. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 20. august 2016 Mødet foregik i Aarhus-afdelingens lokaler. Forud for den formelle dagsorden fortalte formand for Aarhus

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

Referat af HB- møde 01/2012 den 28. januar 2012 i Rømersgade

Referat af HB- møde 01/2012 den 28. januar 2012 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 28. januar 2012 csh Dagsorden møde nr. 1/2012 Referat af HB- møde 01/2012 den 28. januar 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Anette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Punkter til beslutning/godkendelse

Punkter til beslutning/godkendelse Notat 12. november 2016 HB-møde tbs Godkendt referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. november 2016 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Claus Bonnevie, Henrik Eriksen, Mike Hedlund-White

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Referat af HB-møde den 21. november 2009, Rømersgade 7

Referat af HB-møde den 21. november 2009, Rømersgade 7 05-2009 Referat af HB-møde den 21. november 2009, Rømersgade 7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White, Poul

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Punkter til beslutning/godkendelse

Punkter til beslutning/godkendelse Notat 1. april 2016 HB-møde tbs Referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. marts 2016 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Claus Bonnevie, Henrik Eriksen, Mike Hedlund-White, Jens Kvorning,

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 13. september 2010 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skovkro Deltagere: Jesper Holm (formand), Martin Skov Jensen, Peter Hansen, Hanne

Læs mere

Referat af HB- møde den 9. april 2011 i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde den 9. april 2011 i Rømersgade 5-7 Ref. nr. 022011/Per Christiansen Referat af HBmøde den 9. april 2011 i Rømersgade 57 Tilstede fra HB: Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl.), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette

Læs mere

Punkter til beslutning/godkendelse

Punkter til beslutning/godkendelse Notat 02-02-2016 HB-møde tbs Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 14. november 2015 Godkendt på HB-mødet den 30. januar 2016 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Mike Hedlund-White, Jens

Læs mere

Forslag til behandling

Forslag til behandling Forslag til behandling (pkt. 6. og 7.) Landsmøde 2017 1 Forslag til behandling på Landsmøde 2017 1. Forslag fra Hovedbestyrelsen (dagsorden punkt 6.) 2. Indkommende forslag fra medlemsforeningerne (dagsorden

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat af HB-møde den 10. november 2007

Referat af HB-møde den 10. november 2007 05-2007 Referat af HB-møde den 10. november 2007 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen (fra kl. 13). Fra sekretariatet:

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK

KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK Publiceret af Trine Stig Mikkelsen RESULTATER SAMLET KOMMUNALVALG 2017 OG CYKELPOLITIK Publiceret af Trine Stig Mikkelsen Hvilket parti stiller du op for? 10 6,3% Alternativ

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr /12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6-2011/12 Tid: Tirsdag den 1. november 2011 kl. 19 00-21 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Lars Fischer og Peter Frederiksen

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.02.2013 Tid 16:00 Sted Rådmandshaven 20, mødelokale 5 Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Svend C. Dahl Søren Drost Broegaard Lindy Nymark Christensen

Læs mere

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015

Cyklister i Kolding. Jelssøerne. Nr. 1 feb. 2015 Jelssøerne Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2015 Kommende cykelture VCTA Elektronisk blad og turprogram Generalforsamling 2015 Regnskab 2014 og budget 2015 Efterårets cykelture CYKLIST- FORBUNDET I KOLDING

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

MJK Limfjordens generalforsamling lørdag den 28/02-2009 kl. 14:00 i Kulturbroen.

MJK Limfjordens generalforsamling lørdag den 28/02-2009 kl. 14:00 i Kulturbroen. Nyhedsbrev februar 2009 Hej alle gode MJ ere! Vi gentager for en sikkerheds skyld fra sidste nyhedsbrev: Indkaldelse til: MJK Limfjordens generalforsamling lørdag den 28/022009 kl. 14:00 i Kulturbroen.

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. juni 2016 Godkendt på HB-møde 20. august 2016

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. juni 2016 Godkendt på HB-møde 20. august 2016 Notat 31-08-2016 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 25. juni 2016 Godkendt på HB-møde 20. august 2016 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Claus Bonnevie, Henrik Eriksen, Mike Hedlund-White,

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen)

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Møde slut: 12.30 Fraværende: Gytte Gade, Poul Larsen og Henrik Christensen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Referat. Styrelsesmøde d. 16. september 2016 kl (frokost fra ) på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle

Referat. Styrelsesmøde d. 16. september 2016 kl (frokost fra ) på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle Referat Styrelsesmøde d. 16. september 2016 kl. 12.00 17.00 (frokost fra 12.00-12.30) på Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle Deltagere: Fmd. Poul Erik Kandrup (PEK), næstfmd. Knud Jepsen (KJ), best.medl.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 22. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 03-2010 19. marts 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 2. Godkendelse af referat fra møde 02 2010 3. Bestyrelsens siden sidst 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Tilstede var: Richard Andersen (RA), formand for Dansk Fåreavl. Bjarne

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN. Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl I Studiestræde 24, 2. sal Ledelsesmøde: Torsdag d. 9. oktober 2014, kl. 19.00 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Bente, Niels-Peter, Stig, Marianne (RR-gr.) & Mette AFBUD: Gunna & Henrik Dagsorden 1. Præsentationsrunde

Læs mere

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling

VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling VEDTÆGTER, Amnesty International, dansk afdeling Som vedtaget på landsmødet den 5. maj 2013 1 Foreningens navn Foreningens navn er Amnesty International, dansk afdeling (i det følgende kaldet foreningen).

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 22. maj 2013 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Der forelå afbud fra: Torben Larsen Anders Gadegaard For mødet

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

Referat af HB-møde den 13. juni 2009, Rømersgade 5

Referat af HB-møde den 13. juni 2009, Rømersgade 5 03-2009 Referat af HB-møde den 13. juni 2009, Rømersgade 5 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller (til og med pkt. 7 b: Meddelelser fra redaktionen, kl. 12,40), Flemming Møller, Jens K. Jensen,

Læs mere

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde.

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. UNIVERSITETSLÆRERLANDSKLUBBEN Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. Til stede: Peter Andersen (lokalklub 1), Erik Riise (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Torsdag d kl

Torsdag d kl Mødedato: Torsdag d. 23.02. 2017 kl. 17.00 Mødested: Løgstrup-Hallens Cafeteria, Vordevej 1, 8831 Løgstrup Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE den 26. marts 2015

Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE den 26. marts 2015 Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE den 26. marts 2015 Deltagere: Peder Udengaard (PU), Knud N. Mathiesen (KNM), Claus Bjarne Christensen (CBC), Helen Conway-Blake (HCB), Marianne Banner (MB), Peter Bach-Nielsen

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere