Referat af HB-møde den 28. marts

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af HB-møde den 28. marts"

Transkript

1 Referat af HB-møde den 28. marts Tilstede fra HB: Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Poul Petersen og Søren Løkkegaard Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen Referent: Per Christiansen Afbud: Flemming Møller, Walther Knudsen Fraværende: Jens Peter West pkt. 01 Valg af dirigenter: Jens Kristoffer og Bjarne pkt. 02 Godkendelse af dagsorden Godkendt pkt. 03 Godkendelse af referat fra HB-møde i januar Godkendt pkt. 05 Opfølgningspunkter fra sidste møde 1. Sekretariatet arbejder videre med at få en bekendtgørelsesændring vedr. brug af kort og betaling herfor i Kort- og Matrikelstyrelsen er i gang (hører under: Forprojekt Nationale Cykelruter) 2. Forslag til skatteregler vedr. cykling sendes endnu engang til HB er sket 3. Jane Lund Henriksen inviteres til HB-møde for drøftelse af arbejdet i Friluftsrådet - junimødet 4. Der arbejdes med at lave en folder og finde sponsorer til adfærdskampagne er i gang 5. Sekretariatet arbejder på, at fremskaffe relevante nøgletal for cyklisme Er omkostningsfyldt og skal overvejes nøjere 6. Notat vedr. cykelvenlig færdselslov prioriteres højt, da det også står på trafikudvalgets (i Folketinget) opfølgningsliste. Mere omfattende end først forventet. Vi søger at få møde med justitsministeren om hovedlinier for en mere cyklistvenlig holdning. Det haster og gentages som opfølgningspunkt. Foreløbigt notat sendes til HB og til Roger Christensen til kommentarer 7. Jens Loft og Walther færdiggør høringssvar vedr. lovændringerne vedr. lille og stor knallert, og sender det til justitsministeren Er ikke sendt, da lovforslaget er udsat. Pkt. 05 Orientering fra direktøren Personale forhold Bilag fremsendt vedr. Regnskabs- og administrationsfunktionen Revisionen er inddraget til at afslutte 2008 og til at foretage de mest nødvendige ting, og der er ansat en bogholderihjælp foreløbig for 1 ½ måned. Der er ansættelsesstop til øvrige opgaver indtil regnskabschef og organisationssekretær er på plads.

2 9 sekretariatsmedarbejdere, inkl. Flemming Funch deltog i turen til Fietsersbonds sekretariat i Holland. Notat fra turen var rundsendt Trine Juncher Jørgensen er forfremmet til kampagnechef Lise Bjørg Pedersen er blevet forfremmet til politisk chef. Politik Forligspartierne holder møde om Den grønne Trafikaftale den 2. april 2009 for at fastsætte de nærmere vilkår for støtte og administration. Høringssvar til lovforslag vedr. Forårspakke 2.0 Vækst, klima og lavere skat, hvor Kræftens Bekæmpelse, Diabetesforeningen, Forbrugerrådet og Danske Cykelhandlere er med, har været fremsendt til HB og er sendt til Skatteministeriet. Det overvejes også at søge om foretræde for skatteudvalget. Der er modtaget henvendelse fra Phillip Rasmussen, Lollands kommune. Han arbejder på forbedring af kommunens cykelstinet og søger politisk opbakning til at anlæg af en cykelsti på Femernbroen kommer til at indgå i projekteringen. Det skønnes, at 1 % af anlægsudgifterne (ca. 400 mill) kan sikre en cykelforbindelse mellem Tyskland og Danmark over broen. Direktøren er genvalgt til Forbrugerrådets forretningsudvalg, og rådet har indarbejdet bedre forhold for cyklister både i Forbrugerrådets forebyggelsespolitik og klimapolitiken, hvilket er med til at understøtte Cyklistforbundets politiske ønsker. Friluftsrådet holder snart landsmøde. Vi bør til efteråret overveje at søge om driftstilskud som friluftsorganisation. Jens Loft nævnte eksempler på foreninger, der får driftstilskud, bl. a. Dansk Vandrelaug, Dansk Ornitologisk Forening m. fl. En bevilling fra Friluftsrådet kan styrke arbejdet med rekreativ cykling. Kampagner VCTAs kampagnemagasin er udgivet, og holdene er ved at tilmelde sig. ABC- indbydelser sendes ud næste uge. Ansøgning vedr. LYS PÅ med Ludvig afventer svar fra Foreningen Østifterne. Årets kampagne er afsluttet. Loa Bendix arbejder blandt andet med klimaevents, og notat vedr. klimaprojekter og andre mulige events i 2009 var rundsendt. Velo-city 2009 i Bruxelles får en stor dansk stand. Resultaterne af The Cycling Embassy of Denmark er ved at vise sig. Cyklistforbundet har påtaget sig sekretariatsrollen. pkt. 06 Øvrige meddelelser a. Fra landsformanden: Vejsektorrådet er nu officielt nedlagt. Tom Bencke, konservativt folketingsmedlem, er blevet formand for Rådet for Større Færdselssikkerhed., som i øvrigt gerne vil have nyt navn. Augustinusfonden har bevilget 1 mill. kr. til højresvingskampagne. Der er møde i Spejlgruppen 2. april. Claus deltager. Medlemsstatistik omdelt.

3 Den nye afdeling i Lemvig er kommet godt fra start. Guldborgsund afdeling har 25 års jubilæum d. 25. april, hvor Claus har lovet sig væk til Aalborg. Finn repræsenterer HB på dagen. Poul Petersen var blevet rosende omtalt på Vejcenter Sjællands årsmøde, da han havde skaffet mange ekstra penge til cykelstier i Faxe. Der er kommet repræsentant i Vordingborg, Peter Vergo Silkeborg repræsentant stopper. Det overvejes om der skal tages initiativ til at starte ny afdeling i Silkeborg. I Randers-Langå efterlyses afdeling Indtil nu er i år dræbt 3 cyklister. Sidste år på samme tid var tallet 20. Claus havde været på tur med lastbil med glasdør, der gik helt ned i højre side Esbjerg afd. har fremsendt notat vedr. landsmødet. Claus har svaret. Brøndby og Hvidovre afdeling er nu en realitet. Vedtægterne godkendt af HB. b. Redaktionen (Finn) Seneste møde var driftsmøde. Det handlede overvejende om kommunikationsstrategien. Den digitale side er svagheden. Statusnotat skal udarbejdes, når Michael Hammel vender tilbage fra orlov. AC-nyt bliver stort set ikke læst på hjemmesiden. Selvom interesserede får sendt AC-nyt pr. mail, bør den fortsat ligge på hjemmesiden. Bjarne nævnte, at redaktionsmedlemmerne ikke blev refereret i referater fra redaktionsmøderne. Formen af referaterne kan tages op på næste redaktionsmøde. c. Fra andre Bjarne oplyste, at programmet for CykelTuristUgen er udgivet. Lå til omdeling ved mødet. Han så gerne, at det blev formidlet via mailinglisterne. P.t. er ca. 45 tilmeldt, målet er omkring 150. Det fandt Jens Kristoffer vel optimistisk, da deltagertallet normalt ligger på lige godt 100. Claus oplyste, at han havde to ekstra eksemplarer af rapporten: Mod nye mål (Færdselssikkerhedskommissionen). Bjarne oplyste, at Roskilde afdeling havde haft møde med Roskildes Teknik- og miljøudvalg Indlæggene fra DCF var godt modtaget. Godt en uge før mødet var afholdt kommunalt fyraftensmøde om cyklisternes fremtid i Roskilde. Bjarne havde ud fra indlæggene foretaget en tilpasning af oplægget fra Roskilde afdeling, Blandt andet var indføjet noget om cykelturisme. Bjarne sender afdelingsoplægget til HB Fra Friluftsrådet Poul oplyste, at mange er ude med riven efter cyklister, især p.g.a. mountainbikernes vilde kørsel. Cyklister skal selvfølgelig færdes fornuftigt. Pkt. 07 Økonomi Jens Loft oplyste. at likviditeten er god som følge af de seneste års gode resultater, men at problemerne med at finde en egnet regnskabschef ville medføre en merudgift, der ville påvirke regnskabet negativt i år.

4 Sekretariatet havde afvist et krav vedrørende den tidligere kort og guidebøger. Det var sekretariatets vurdering af denne sag nu havde fundet sin afslutning. Den danske udgave af guidebogen for Fyn var udsolgt, mens vi for de øvrige stadig kunne imødekomme efterspørgslen. Pkt., 08 Trafikpolitik indledende drøftelse Bjarne bad om kommentarer til to udsendte bilag et fra Det Økologiske Råd og et fra Socialdemokratet om (grøn) trafikpolitik. Han ville gerne have afdækket, hvilke emner de andre politiske partier har med. Poul oplyste at det økologiske råd har lavet godt materiale, men at det ikke fænger i kommunerne, fordi forvaltningerne ikke arbejder sammen. Claus omdelte bilag med trafik-overskrifter fra CYKELPOLITIK som et muligt arbejdspapir. Bjarne konstaterede, at vi har haft en cykelpolitik i mange år, og at der ingen konflikt er i forhold til Trafikpolitik. Han ser gerne, at vi har meninger, der rækker ud over cyklen, hvilket giver mulighed for deltagelse i flere fora. Poul mente, at vi har gode muligheder for at præge børn, men ikke bilister, overvægtige o. l. Bjarne spurgte til samarbejdet med Økologisk Råd Jens Loft oplyste, at Det Økologiske Råd gør et stort arbejde. De er ligesom Cyklistforbundet afhængige af støtte fra fonde og til projekter. Han mente, at cyklen er en del af helheden, men at det ikke betyder, at vi skal forholde os til alle trafikproblemer. Her kan vi læne os op af andre, herunder Det Økologiske Råd. Jens Kristoffer ser gerne et mere konkret udspil til næste møde. Bjarne vil samle de erfaringer sammen, som vi i forvejen har. Cykelpolitik er et godt eksempel og inspirationskilde. Der vil eventuelt senere kunne nedsættes et udvalg. Han var tilfreds med de udmeldinger, der var kommet og modtager gerne inspirationer fra andre kilder. pkt. 09 Cyklistkampagner Søren Troels Berg fra Rådet for Større Færdselssikkerhed var inviteret som oplægsholder. Søren indledte med et oplæg, hvoraf nogle hovedpunkter var: Det er også en udfordring for DCF. RfSF arbejder især på tre områder: Det nationale samarbejde Strategien Samarbejdet med DCF Cyklisternes manglende kendskab til gældende regler i trafikken og kendskab til særlige risikoområder var en væsentlig faktor.

5 Man havde stillet en række spørgsmål til 1527 cyklister over 18 år. Motiverne for at cykle var især motion (37 %) og glæde (22 %), mens det spillede en mindre rolle at det var billigt (5 %), til gavn for miljøet (3 %) og at man ikke havde andre muligheder (3 %) Der var også stillet en række spørgsmål til brug af cykelhjelm, brug af cykellygter m. v. Undervejs blev stillet mange spørgsmål og der blev givet mange input. RfSF vil gerne og har allerede opprioriteret cyklistområdet og holder bl. a. ½-årlige møder med Trine Juncher Jørgensen om en koordinering af kampagneaktiviteten.. Claus så gerne et endnu tættere samarbejde mellem DCF og RfSF. pkt. 10 CYKELVIDEN i nye klæder Der var fremsendt et bilag seneste CYKELVIDEN i farver! Claus opfordrede til, at man fik studeret og blev inspireret af siderne. Jens Loft oplyste, at Vejdirektoratet har ydet økonomisk støtte til opgraderingen, men at ejerskabet er DCFs. Driftsudgifterne er ca ,- kr; hvoraf en del i 2009 dækkes via et sponsorat med Veksø A/S, der blandt andet producerer cykelstativer. Pkt. 11 Cykelbyer, og hvordan milliarden får ben at gå på? Jens Loft henviste til artikel i Cykelviden. Han oplyste at Kommunernes Landsforening har fået lempelser på anlægssiden. Og at en del udskudte projekter nu er vendt tilbage i København. Bjarne gav eksempler fra Roskilde og omegn på nyttevirkninger Jens Loft oplyste, at Transportministeriet har lavet oplæg til udmøntning af aftalen, der skal drøftes det med forligskredsen. Vejdirektoratet havde leveret input til arbejdet. Sekretariatet var ikke bekendt med indholdet, men ville følge sagen tæt, så det sikres at der kommer synlige resultater ud af cykelmilliarden. Det måtte ikke ende i sognerådspolitik. Når der kommer noget mere konkret på banen, skal DCFs afdelinger aktiveres. Man skal ikke opfinde den dybe tallerken hver gang, men hver by skal finde ud af, hvad der er væsentligt for dem. Der kunne laves en-dags-workshops om cykelby-inspiration i København og i Jylland med deltagelse fra afdelingerne. Over de næste 5 år skal der inklusiv de kommunakle midler investeres omkring 3 mia. kr. Organisationer vil også få mulighed for at søge midler, og DCF måtte, når vilkårene er kendte vurdere mulighederne. Søren mente at de store kommuner har ressourcer og projekter, men så også gerne, at små kommuner også fik gavn af midlerne. Poul mente, at små kommuner ofte er udkantskommuner og derfor cykelmæssige u-lande.

6 Pkt. 12 De forskellige udvalg og projektgruppers arbejdsopgaver Den fremsendte oversigt blev gennemgået og kommenteret Pkt. 13 Eventuelt Finn fandt det upraktisk at næste HB-møde lå dagen før Store Cykeldag Claus mente, at cykelkampagnernes (Rådets) målgruppe var forkert. Det var voksne år i byområder, som ikke er specielt uheldsramte. Søren spurgte, om DCF er engageret i Klimatopmødet. Der er elektronisk fremsendt en oversigt (Søren havde ikke haft mulighed for at se den). Planlægningen er gennemgående lidt sent ude, selv om DCF i øvrigt har været tidligt på stikkerne før topmødet. Opfølgning: DCFs aktiviteter på klimatopmødet tages op på næste møde. Jens Loft oplyste, at et medlem af Grønne familier kunne tænke sig at udvikle en økologisk cykelrute, der passerede økologiske brug og andre grønne tiltag. pkt. 19 Opfølgningspunkter fra dette møde: 1. Notat vedr. Cykelvenlig Færdselslov prioriteres højt, da det også står på Folketingets trafikudvalgs opfølgningsliste. - sekr 2. DCFs aktiviteter på klimatopmødet tages op på næste møde - FU Pkt. 20. Evaluering af mødet. Claus mente at det havde været en vægtig dagsorden uden unødvendige punkter Bjarne fandt at det havde været et udmærket møde Poul mente, at der havde været gode ordstyrere, debatten havde været livlig og indlægget fra RfSF havde været godt. Finn mente, at der var brugt megen tid på faste punkter, så debatemnerne var blevet for presset. Måske burde mødet starte lidt tidligere. Jens Loft fandt, at det var godt med en gæst udefra, og at det havde været gode ordstyrere. Søren var glad for at mødet startede midt på dagen. Han følte sig godt orienteret om situationen på sekretariatet. Trafikpolitik kræver noget mere tid. Jens Kristoffer fandt, at det havde været et udmærket møde. Der havde været en god orientering, men det havde også været lidt presset p.g.a. den korte tid. Per har ikke noget væsentligt at tilføje.

Referat af HB-møde den 16. august 2008

Referat af HB-møde den 16. august 2008 04-2008 Referat af HB-møde den 16. august 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Søren Løkkegaard, Walther Knudsen Afbud: Anders Hybholt

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/6 31. maj 2012 csh Dagsorden møde nr. 3/2012 Referat af HB-møde 03/2012 den 31. maj 2012 på Oslo-færgen I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat af HB-møde den 24. marts 2007

Referat af HB-møde den 24. marts 2007 02-2007 Referat af HB-møde den 24. marts 2007 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen, Bent Jensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Poul Petersen Fra sekretariatet:

Læs mere

Referat af HB-møde den 31. januar og 1. februar 2009 i Esbjerg

Referat af HB-møde den 31. januar og 1. februar 2009 i Esbjerg 01-2009 Referat af HB-møde den 31. januar og 1. februar 2009 i Esbjerg Tilstede fra HB: Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Poul Petersen, Søren

Læs mere

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006

Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 05-2006 Referat af HB-møde den 7. oktober 2006 Tilstede fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac og Bjarne

Læs mere

Referat af HB-møde den 15. marts 2008

Referat af HB-møde den 15. marts 2008 02-2008 Referat af HB-møde den 15. marts 2008 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen, Søren Løkkegaard, Walther

Læs mere

Referat af HB-møde den 9. april 2005

Referat af HB-møde den 9. april 2005 Referat af HB-møde den 9. april 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese. Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen. Sabine

Læs mere

Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7.

Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7. 01-2010 Referat af HB-møde den 30. januar 2010, Rømersgade 7. Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White, Søren

Læs mere

Referat af HB-møde den januar 2007

Referat af HB-møde den januar 2007 01-2007 Referat af HB-møde den 20.-21. januar 2007 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Poul Petersen Fra sekretariatet:

Læs mere

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Houmann (administrationschef)

Fra sekretariatet: Jens Loft Rasmussen (direktør) og Bo Houmann (administrationschef) Referat af HB- møde 2/2010 den 10. april 2010. Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Mike White, Poul Petersen (supp) og Søren Løkkegård.

Læs mere

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7

05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 05-2010 Referat af HB-møde den 4. december 2010, Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Annabel Voller, Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche,

Læs mere

Referat af HB- møde 5. februar 2011

Referat af HB- møde 5. februar 2011 17-02- 2011/tjj Referat af HB- møde 5. februar 2011 I mødet deltog: Anette Pax Koertz, Claus Steffen Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette Gotsche, Mike White, Poul Petersen (suppl.) og Walther

Læs mere

Referat af HB-møde den 20. august 2005

Referat af HB-møde den 20. august 2005 Referat af HB-møde den 20. august 2005 Til stede Fra HB: Annie Hammershøi, Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Gerhard Gliese, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Per Christiansen, Poul Petersen,

Læs mere

Referat af HB-møde den januar 2008

Referat af HB-møde den januar 2008 01-2008 Referat af HB-møde den 19.-20. januar 2008 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen,

Læs mere

Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7 Referat af HB- møde nr. 3/2010 den 19. juni i Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp) til kl. 16,00), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike

Læs mere

Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7 Referat af HB- møde nr. 4/2010 den 21. august 2010 i Rømersgade 5-7 Tilstede fra HB: Bjarne Brændeskov (supp), Bjarne Johansson, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens K. Jensen, Jette Gotsche, Mike White,

Læs mere

Referat af HB-møde i Viborg den august 2007

Referat af HB-møde i Viborg den august 2007 04-2007 Referat af HB-møde i Viborg den 18.-19. august 2007 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen (Pkt. 1 til 11, samt 13. og 14.), Bent Jensen, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens

Læs mere

Referat af HB-møde den 10. november 2007

Referat af HB-møde den 10. november 2007 05-2007 Referat af HB-møde den 10. november 2007 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Jens Kristoffer Jensen, Jette Gotsche, Jørgen Hansen, Poul Petersen (fra kl. 13). Fra sekretariatet:

Læs mere

handlingsplan for cyklisme

handlingsplan for cyklisme handlingsplan for cyklisme prioriterer cyklismen højt, og vil med denne handlingsplan vise at vi sætter handling bag cykelpolitikken. Cykling er for en integreret del af den moderne by, og cyklismen værdsættes

Læs mere

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015

Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Notat 30. november 2015 Beslutningsreferat fra Cyklistforbundets landsmøde 31. oktober 2015 Valg af dirigenter Roger Christensen Henning Liljendahl Valg af referent Trine Bielefeldt Stjernø Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af HB-møde den 11. marts 2006

Referat af HB-møde den 11. marts 2006 02-2006 Referat af HB-møde den 11. marts 2006 Tilstede Fra HB: Annie Hammershøi, Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Flemming Møller, Gerhard Gliese, Jørgen Hansen, Kurt Hansen, Poul Petersen, Benedicte Leyssac,

Læs mere

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen

Annabel Voller, Annette (Pax) (suppleant,) Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Mike White (fra pkt. 4) og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSEN Side 1/8 18. august 2012 csh Dagsorden møde nr. 4/2012 Referat af HB-møde 04/2012 den 28. august 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts

Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Notat 24-06-2014 HB-møde jam Referat møde i hovedbestyrelsen den 22. marts Deltagere: Jette Gotsche, Annabel Voller, Birgitte Rønning, Mike Hedlund-White, Henrik Eriksen, Jens Kvorning, Rudi Tobisch og

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af HB-møde den 11. november 2006

Referat af HB-møde den 11. november 2006 06-2006 Referat af HB-møde den 11. november 2006 Tilstede fra HB: Anders Hybholt Sørensen, Claus Hansen, Gerhard Gliese, Finn Ivo Heller, Jens Kristoffer Jensen, Jørgen Hansen, Poul Petersen (fra kl. 11).

Læs mere

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent).

Fra sekretariatet: Klaus Bondam (direktør), Jakob Schiøtt Stenbæk Madsen (referent). Bilag 1 Notat 15. juli 2015 Referat HB jam Pkt. 3 Referat af Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 20. juni 2015 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Birgitte Rønning, Mike Hedlund- White, Claus

Læs mere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere Til Medlemmerne af Det Grønne Råd 5. september 2016 Sagsbeh MKBM/KK Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) By- og Miljøområdet Vej, Park og Miljø Rådhuset 2000 Frederiksberg

Læs mere

Referat af HB-møde den 13. juni 2009, Rømersgade 5

Referat af HB-møde den 13. juni 2009, Rømersgade 5 03-2009 Referat af HB-møde den 13. juni 2009, Rømersgade 5 Tilstede fra HB: Claus Hansen, Finn Ivo Heller (til og med pkt. 7 b: Meddelelser fra redaktionen, kl. 12,40), Flemming Møller, Jens K. Jensen,

Læs mere

Henrik Vinther Jensen, TDC (TDC) Kaj Simonsen (Forenede Danske Antenneanlæg) Jacob Davidsen, Vindeby Vandforsyning (Danva)

Henrik Vinther Jensen, TDC (TDC) Kaj Simonsen (Forenede Danske Antenneanlæg) Jacob Davidsen, Vindeby Vandforsyning (Danva) Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 9. februar 2010 Ref: HS Dato: 05. marts 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade

Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade HOVEDBESTYRELSEN 24. marts 2012 Referat af møde nr. 2/2012 Side 1/9 csh Referat af HB- møde 02/2012 den 24. marts 2012 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen,

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

handlingsplan for cyklisme

handlingsplan for cyklisme handlingsplan for cyklisme Ballerup prioriterer cyklismen højt, og vil med denne handlingsplan vise at vi sætter handling bag cykelpolitikken. Cykling er for Ballerup en integreret del af den moderne by,

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat af HB- møde den 9. april 2011 i Rømersgade 5-7

Referat af HB- møde den 9. april 2011 i Rømersgade 5-7 Ref. nr. 022011/Per Christiansen Referat af HBmøde den 9. april 2011 i Rømersgade 57 Tilstede fra HB: Annette Pax Koertz, Bjarne Brændeskov (suppl.), Claus Hansen, Finn Ivo Heller, Jens Kvorning, Jette

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling 3. maj 2014 Referat Der var ca. 10 deltagere til generalforsamlingen, incl. bestyrelse og Cyklistforbundets direktør. Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 30. august 04 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling

Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Generalforsamling i Cyklistforbundets Aalborg-afdeling Valg af ordstyrer og referent 13. april 2013 Referat Mike White ordstyrer og Jørgen Østeraa referent. Bestyrelsens årsberetning Mike aflagde mundtlig

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden fællesmøde Ejendoms- og Arealudvalget og Teknik- og Miljøudvalget onsdag den 6. maj 2009, kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset.

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde (dirigent bliver Per Seerup)

1. Godkendelse af referat fra sidste møde (dirigent bliver Per Seerup) Referat Klimarådets møde 17. august 2017 Deltagere: Bjørn Tving Stauning (Formand) Per Seerup (dirigent) Jens Ross Andersen Pelle Andersen-Harrild Ida Nielsen Jens Rolfgaard Søren Smidt-Jensen (referent)

Læs mere

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT

Digitaliseringsudvalget Fredag den kl Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Digitaliseringsudvalget Fredag den 10.02 2012 kl 11.00 13.00 Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus REFERAT Til stede: Steen B. Andersen, Marc P. Christensen, Lars Bornæs, Claus Vesterager, Michel

Læs mere

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen

I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen, Mike White og Walther Knudsen HOVEDBESTYRELSE referat Side 1/7 tjj/jlr Referat af HB-møde 01/2013 den 26. januar 2013 i Rømersgade I mødet deltog: Annabel Voller, Annette (Pax) Koertz, Claus Steffen Hansen, Jette Gotsche, Henrik Eriksen,

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 21. MAJ 2014 Tilstede: Afbud: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John Jensen

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog:

Godkendt af Djøfs bestyrelse den Referat af bestyrelsens møde den 19. juni Fra bestyrelsen deltog: BESTYRELSEN FOR DJØF Godkendt af Djøfs bestyrelse den 12.08.2019 Referat af bestyrelsens møde den 19. juni 2019 Fra bestyrelsen deltog: Henning Thiesen Sara Gundelach Vergo (til pkt. 5) Karsten Boye Rasmussen

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Niels Skov Nielsen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Forslag om tekst for Parmatchklubben

Forslag om tekst for Parmatchklubben REFERAT Frederikshavn Golf Klub i henhold til aftale indkaldes hermed til bestyrelsesmøde Tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 17:00 i Frederikshavn Golf Klub med følgende dagsorden. Tilstede: TV- Tore Vedelsdal

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen.

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 14. februar 2019 Kl. 16:00. Medlemmer. Bemærkning: Afbud: Jacob Panton Kristiansen. Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Dansk Cyklist Forbund Gentofte

Dansk Cyklist Forbund Gentofte Dansk Cyklist Forbund Gentofte 2011.11.28 DCF Gentofte Stiftet: 1994 Medlemmer: ca. 800 heraf ca. 450 husstande Hjemmeside: www.dcfafd.dk/gentofte dcf.dk afdelinger Blad: Lokalnyt, med posten 2 x året

Læs mere

Natur- Miljøteamet er sekretariat for Grønt Råd og varetager formandskabet for Grønt Råd.

Natur- Miljøteamet er sekretariat for Grønt Råd og varetager formandskabet for Grønt Råd. Notat 27. januar 2011 Dok. nr. 5998875 Sags id. 863351 Teknik og Miljømyndighed Natur og Miljø Dan Raahauge BERETNING FOR GRØNT RÅD 2009-2010 T 54676426 Grønt Råd blev oprettet af Byrådet i 2007. Grønt

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 08.-06.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 08. juni 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.30 Deltagere Bjørn Bjerking,

Læs mere

Beslutningsreferat af Færdselssikkerhedskommissionens 70. møde den 3. september 2012

Beslutningsreferat af Færdselssikkerhedskommissionens 70. møde den 3. september 2012 Civilafdelingen Dato: 6. november 2012 Kontor: Færdselskontoret Sagsbeh: Jørgen Jørgensen Sagsnr.: 2011-820-0002 Dok.: 533994 Beslutningsreferat af Færdselssikkerhedskommissionens 70. møde den 3. september

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den kl Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 13.12.2017 kl. 14.30 Afbud: Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Velkomst til Jette Suppleant

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 19. november 2014 kl. 16.30 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet var fastsat følgende dagsorden: Afbud fra Erik Andreassen

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 19. ordinære møde i Ældrerådet den 15. december 2015

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 19. ordinære møde i Ældrerådet den 15. december 2015 REFERAT til Ældrerådets 19. ordinære møde tirsdag den 15. december 2015 kl. 09.00 til ca. 13.30 I M1 på DOKK1 Til stede Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Birthe Skov Ryberg

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011

Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 Velkommen til Borgermødet 26. april 2011 1 Dagsorden Valg af dirigent. Formanden har ordret. Orientering om cykelstien Fremlæggelse af Plan 2011 Opbakning til plan 2011, Dirigent Orientering om bus 324

Læs mere

Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved.

Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved. Årsmøde 2016 I Landdistrikternes Fællesråd 18.marts kl. 10.00 15.00 Roberthus, Tybovej 2, 6040 Egtved. Landdistrikternes Fællesråd Dagsorden: 09:30 Ankomst, registrering og morgenkaffe 10:00 Landdistrikternes

Læs mere

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1

Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Dagsorden 10. Forretningsudvalgsmøde den 19. marts 2013 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til 10. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 19. marts 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt.

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt. Møde den: 12.01.2010 AU, Teknisk Forvaltning UNI-lab projektgruppemøde nr. 4 REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (ST) TEK, Anders Roed (AR) SUN, Ole Bjørn Hansen (OBH) DMU, Christina Breddam (CB) DJF, Bent

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde

Afdelingsbestyrelsesmøde Den 20. marts 2014 Referat Mødeart: Afdelings- og Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato:

Læs mere

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse

Bilag 1. Punkter til beslutning/godkendelse Bilag 1 Notat 20. august 2016 HB-møde tbs Pkt. 3. Referat af hovedbestyrelsesmøde den 20. august 2016 Mødet foregik i Aarhus-afdelingens lokaler. Forud for den formelle dagsorden fortalte formand for Aarhus

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Vordingborg Kommune Seniorrådet

Vordingborg Kommune Seniorrådet Vordingborg Kommune Seniorrådet Dato 19. januar 2018 Tidspunkt 9:00 12:00 Mødelokale 1 Sted Storegade 56, Stege Fraværende Bemærk Dagsorden udsendes 10 dage før ordinært møde. Borgmester Mikael Smed deltager

Læs mere

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016 Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 27.-29. maj 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Rikke Østergaard, Dennis Gartig, Nikolaj Mailand, Jack Hansen, Rasmus Christiansen, Amanda Reichert,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn

Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 27. februar 2015 Rådhus Allé Frederikshavn Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 27. februar 2015 Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Michael Christensen Mariagerfjord

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Dagsorden Deltagelse: Referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 21. maj 2013 Klokken 10.00-17.00 Imperial Hotel Vester Farimagsgade 9 1606 København V Referat Mødt:

Læs mere

Punkter til beslutning/godkendelse

Punkter til beslutning/godkendelse Notat 12. november 2016 HB-møde tbs Godkendt referat af hovedbestyrelsesmøde den 12. november 2016 Til stede fra hovedbestyrelsen (HB): Jette Gotsche, Claus Bonnevie, Henrik Eriksen, Mike Hedlund-White

Læs mere

f f Cykelhandleplan2012

f f Cykelhandleplan2012 CykelHandleplan...KORT UDGAVE 2012 - udmøntning af Cykelpolitik Esbjerg Kommune 2012-20 f f f: Cykelhandleplan2012 INDLEDNING Cykelhandleplanen, som du ser her, er en kort udgave af Cykelhandleplan 2012

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH)

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 28. MAJ 2018 STED: GULDBORGSUND ZOO TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA GROTH BJARNE

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere