Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl. Referat. d august 2016 på Sørup Herregaard.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl. Referat. d august 2016 på Sørup Herregaard."

Transkript

1 Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl Referat Ordinært hovedbestyrelsesmøde d august 2016 på Sørup Herregaard. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse og underskrift af referater. 2. Ajourføring af konstitutionslisten. 3. Møde- og aktivitetsplan for 2016/ Offentliggørelse og anvendelse af HB-referater. 5. Status på drøftelser med Rigspolitiet om arbejdstidssager. 6. Informationsdeling i forbindelse med alvorlige hændelser i kredsene. 7. Organisering og forhandlingsret for civile medarbejdere. 8. Organisationsarbejdsgruppen. 9. Evaluering af uge 24/ Kongres MSI-medlemsundersøgelsen. 12. Økonomi. 13. Drøftelse af ledelsessituationen. 14. Studiekreds Folkemøde på Bornholm Nordisk Politiforbund (2 HB-medlemmer til det fremadrettede samarbejde i Nordisk Politiforbund). 17. TR-kursusinstruktørvirksomhed. 18. TR-kurser Rigspolitiets oprydning i skyggepensionsforløb. 20. Meddelelser. H.C. Andersens Boulevard 38 DK-1553 København V Tlf Fax mail@politiforbundet.dk cvr-nr

2 Ad 1: Mødet åbnes - herunder godkendelse og underskrift af referater. Næstformand Claus Hartmann bød hovedbestyrelsen velkommen til mødet og rettede samtidig en særlig velkomst til Absalon Áargarð, Færøernes Politiforening, og Finn Jeppesen, Grønlands Politiforening. Der var afbud fra forbundsformand Claus Oxfeldt, og Finn Agerholm var mødt som suppleant for Michael Bergmann Møller, Københavns Politiforening. Referat fra ordinært hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 11. juni 2016 forelå til underskrift, og referat fra ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 22. juni 2016 forelå til godkendelse og underskrift. Der var ikke modtaget indsigelser til referatet. Referatet fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag d. 22. juni 2016 blev godkendt, og begge referater blev underskrevet. Ad 2: Ajourføring af konstitutionslisten (j.nr ). Forbundssekretær Svend-Erik Jakobsen. Forhandlingsudvalgets indstilling til hovedbestyrelsens konstitution blev gennemgået. En ajourført konstitutionsliste udsendes. Der vil i løbet af 2017 komme en relativ stor udskiftning af hovedbestyrelsens medlemmer. Hovedbestyrelsen blev derfor opfordret til hurtigst muligt at melde de nyvalgte foreningsformænd ind. Hovedbestyrelsen godkendte konstitutionslisten med enkelte ændringer og tilføjelser og tog påmindelsen om at melde nye hovedbestyrelsesmedlemmer ind hurtigst muligt til efterretning. Ad 3: Møde- og aktivitetsplan for 2016/2017 (j.nr ). Forbundssekretær Svend-Erik Jakobsen. Den udsendte møde- og aktivitetsplan for 2016/2017 blev gennemgået. Finn Moseholm meddelte, at der stadig er ledige pladser på efterårets og vinterens senkarriere-kurser. Hovedbestyrelsen godkendte møde- og aktivitetsplanen. 2.

3 Ad 4: Offentliggørelse og anvendelse af HB-referater (j.nr ). Næstformand Claus Hartmann. Forhandlingsudvalgets indstillingsnotat HB-Referat og Information til medlemmerne blev gennemgået. Hovedbestyrelsen havde en grundig drøftelse af forhandlingsudvalgets indstillingsnotat, som betyder, at FU- og HB-referater fremover ikke bliver lagt på Politiforbundets hjemmeside, men alene distribueres via hovedbestyrelsens medlemmer. Den nye referatform/-model aktiveres fra næste HB-møde. Hovedbestyrelsen var enige i, at Politiforbundet og herunder hovedbestyrelsen har en forpligtigelse til at fortælle, hvad der arbejdes med - dog ikke i forhold strategierne. En enig hovedbestyrelse vedtog forhandlingsudvalgets indstillingsnotat med få bemærkninger. Forsøget vil blive evalueret på hovedbestyrelsesmødet i Tønder d november Ad 5: Status på drøftelser med Rigspolitiet om arbejdstidssager (j.nr ). Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Jensen. Der blev orienteret om status på drøftelserne om arbejdstidssager med Rigspolitiet, hvor en del sager er afsluttet. Sagerne vedrørende ubrudt tjeneste og opgørelse af ordinære fridag for polititjenestemænd på ukontrollabel tjeneste er endnu ikke afsluttet, ligesom der ikke er enighed med Rigspolitiet omkring udligning af normtid. Der er aftalt møde d. 14. september 2016 om ubrudt tjeneste med HR-Partner. Hovedbestyrelsen havde en grundig drøftelse af arbejdstidssagerne og arbejdstidsaftalen generelt, hvor især spørgsmålet om planlægning af tjenesten i forhold til normen gav anledning til diskussion. Hovedbestyrelsen var enige i, at selv om vi ikke er nået helt i mål, er vi kommet langt i forhold til de store emner. Der skal dog stadig forsøges at finde en løsning i sagerne vedrørende ubrudt tjeneste, opgørelse af ordinære fridage for polititjenestemænd på ukontrollabel tjeneste og planlægning af tjenesten i forhold til normen. Ad 6: Informationsdeling i forbindelse med alvorlige hændelser i kredsene. Næstformand Claus Hartmann. På baggrund af konkret sag blev hovedbestyrelsens medlemmer påmindet om at underrette Politiforbundet, når der er sket en alvorlig hændelse i politikredsene, så formandskabet er forberedt på henvendelser fra bl.a. pressen. Hovedbestyrelsen tog efter en drøftelse påmindelsen til efterretning. 3.

4 Ad 7: Organisering og forhandlingsret for civile medarbejdere (j.nr ). Sekretariatschef Stig Bertelsen. Uddrag af referat fra FU-møde d. 9. august 2016: "Organisering og forhandlingsret for civile medarbejdere I forlængelse af tidligere drøftelser vedrørende Politiforbundets mulige optagelse af medarbejdere, der er civilt ansat i de opgaver, som er gledet fra polititjenestemænd, besluttede Forhandlingsudvalget, at der udarbejdes oplæg til drøftelse på HB-mødet d august 2016." Stig Bertelsen gennemgik forhandlingsudvalgets indstillingsnotat Organisering og forhandlingsret for civile medarbejdere, og orienterede om, at notatet er udarbejdet på baggrund af hele opgaveglidningssituationen. ATK-målere, civile køreprøvesagkyndige og medarbejdere til 112 ansættes på individuelle kontrakter, da der ikke er overenskomst på området. Stig Bertelsen skitserede herunder fordelene og ulemperne ved individuel aftale/fælles overenskomst. Hovedbestyrelsen havde en grundig drøftelse af forhandlingsudvalgets indstillingsnotat og besluttede, at de civile medarbejdere fremover kan optages som medlemmer af Politiforbundet. Sekretariatet vil sende indmeldelsesmateriale ud til hovedbestyrelsens medlemmer, der forestår rekrutteringen. Ad 8: Organisationsarbejdsgruppen (j.nr ). Næstformand Claus Hartmann. Claus Hartmann orienterede om organisationsgruppens oplæg til kongrestema, og henviste i øvrigt til Visionsudvalgets rapport Fremtidens Politi og Politiforbundets parallelrapport Politiets fremtid fremtidens politi. Stig Bertelsen uddybede tankerne bag forslaget. Claus Hartmann redegjorde herefter for øvrige temaer, der behandles i organisationsarbejdsgruppen og for det videre arbejde i gruppen herunder om de inddragelse af Hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsen tog oplægget samt orientering til efterretning. 4.

5 Ad 9: Evaluering af uge 24/2016 (j.nr ). Forbundssekretær Flemming Olsen. Flemming Olsen orienterede og evaluerede efter ønske fra flere foreninger om de relativt store politimæssige indsatser i uge 24/2016 Folkemødet på Bornholm, statsbesøg af USA s udenrigsminister John Kerry og Christianiaindsatsen. Hovedbestyrelsen havde en drøftelse af indsatserne i uge 24/2016. Der var enighed om, at Politiforbundet var væsentlig mere inddraget end hidtil, men den korte tidshorisont i forbindelse med John Kerrys besøg var et stort problem, ligesom der er et større tidsmæssigt planlægningsbehov i forbindelse med den politimæssige indsats ved Folkemødet på Bornholm i Ad 10: Kongres 2017 (j.nr ). Forbundssekretær Svend-Erik Jakobsen. Der blev orienteret om status på arbejdet i forbindelse med kongressen i Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 11: MSI-medlemsundersøgelsen (j.nr ). Sekretariatschef Stig Bertelsen. Der blev orienteret om status på MSI-medlemsundersøgelsen, som har været udskudt pga. tekniske vanskeligheder. Der lægges op til, at MSI-undersøgelsen revitaliseres i forlængelse af kongressen efter nærmere aftale med leverandøren. Hovedbestyrelsen tog orienteringen og udskydelsen til efterretning. Ad 12: Økonomi (j.nr ). Økonomichef Steen Vedsted Sørensen. Perioderegnskab med budgetopfølgning pr. d. 31. maj 2016, som viser et tilfredsstillende resultat indenfor budgettet, samt opsamling af den underliggende struktur fra Politiforeningerne blev gennemgået. Hovedbestyrelsen tog perioderegnskab og budgetopfølgning til efterretning. 5.

6 Ad 13: Drøftelse af ledelsessituationen (j.nr ). Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Olsen og formand for Politilederforeningen Michael Agerbæk. Politilederforeningens temperaturmåling af konsekvenserne af lederreform 2.0 og refleksioner over case vedrørende lederreform 2.0 blev præsenteret for hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsen tog præsentationen til efterretning. Hovedbestyrelsen var enige i, at tidens pressede situation i høj grad også påvirker ledernes arbejdsmiljø og understregede, at de afdækkede problemstillinger tages alvorligt. Hovedbestyrelsen besluttede, at Jørgen Olsen og Michael Agerbæk skal afdække alle problemstillinger, før der kan tages endelig beslutning omkring konsekvenserne af lederreform 2.0. Ad 14: Studiekreds (j.nr ). Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Jensen. Med udgangspunkt i notat om forhandlingsudvalgets indstilling til årets studiekredsemne, blev der orienteret om, at næste års emne bliver Kommunikation tavshedskultur, følelser og dybe grøfter. Emnet vil blive offentliggjort i det kommende nummer af fagbladet Dansk Politi, og der vil blive udsendt gruppespørgsmål og litteraturhenvisninger. En enig hovedbestyrelse tiltrådte efter en drøftelse årets studiekredsemne. Ad 15: Folkemøde på Bornholm 2017 (j.nr ). Næstformand Claus Hartmann. Claus Hartmann evaluerede først Folkemødet på Bornholm 2016, som han mente havde haft det bedste forløb nogensinde. Politiforbundets to seancer forløb godt, og alt i alt var både opbygning og koncept rigtig godt. Dernæst indstillede han på vegne af formandskabet, at Politiforbundets deltagelse i næste års folkemøde nedskalleres af hensyn arbejdspresset i forbindelse med kongressen i Hovedbestyrelsen var enige i næstformandens evaluering af årets folkemøde, og var enige i formandskabets indstilling om nedskallering af næste års deltagelse på folkemødet. 6.

7 Ad 16: Nordisk Politiforbund (2 HB-medlemmer til det fremadrettede samarbejde i Nordisk Politiforbund) (j.nr ). Næstformand Claus Hartmann. Der blev orienteret om Nordisk Politiforbunds kommissorium Opprioritering af Nordisk Politiforbunds arbejde ved at inddrage repræsentanter fra medlemslandenes hovedbestyrelser, jfr. forslag fra Politiets Fellesforbund. Ifølge kommissoriet skal Politiforbundet udpege 2 hovedbestyrelsesmedlemmer til det fremadrettede arbejde. Hovedbestyrelsen besluttede, at Jørgen Fisker og Annette Nielsen udpeges som Politiforbundets Styremedlemmer i den fælles nordiske Visionsarbejdsgruppe under Nordisk Politiforbund. Ad 17: TR-kursusinstruktørvirksomhed (j.nr ) Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Jensen. Der blev orienteret om indstillingsnotat om Politiforbundets fremadrettede TR-kursusinstruktørvirksomhed. Hovedbestyrelsen drøftede indstillingsnotatet og besluttede, at Politiforbundets fremadrettede TR-kursusinstruktørvirksomhed skal køre efter en model, hvor gruppen af kursusinstruktører fremover vil bestå af to forbundssekretærer og ind til videre en instruktør fra kredsene. Ad 18: TR-kurser 2017 (j.nr ). Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Jensen. Der blev orienteret om indstillingsnotat om følgende ændringer af Politiforbundets tillidsmandskurser i 2017: Grunduddannelsen ændres fra 4 til 3 moduler. Grundkurserne ændres fra 6 til 5 dage. Kursusindholdet på grundkurserne er justeret. FTF-modulerne erstattes med andre eksterne undervisere. Erfaringsudveksling og netværksdannelse prioriteres. Der indføres et nyt TR-O kursus for erfarne TR med en varighed af 3 dage. TRX-Leder/TR videreføres som et 2 dages kursus. TRX-kurser oprettes som hidtil efter behov. Kurserne gennemføres således: TR-G1 i uge 14. TR-G2 - ej aktuelt, da kurset i 2016 ikke er fyldt helt op. TR-G3 i uge 20. TR-O i uge

8 TR-X L/T i uge 46. TR-X Lederforening i uge 3. TR-X Personalejura er endnu ikke programsat. Hovedbestyrelsen drøftede indstillingsnotatet, som blev taget til efterretning. Ad 19: Rigspolitiets oprydning i skyggepensionsforløb. Forbundssekretær Poul-Erik Olsen. Der blev orienteret om, at der er konstateret omfattende fejl i administration af løn- og pension hos det tjenestemandsansatte kontorpersonale. Der har tidligere været iværksat en oprydning, men nu er den beklageligvis gal igen. Fejlene bunder angiveligt i en utilstrækkelig vejledning fra Moderniseringsstyrelsen, og problemerne drejer sig overvejende om pension og supplerende PFA-pension, herunder skyggepensionsforløb. De berørte kolleger er blevet tilskrevet om den fremadrettede genopretning, mens eventuelle bagudrettede følger af den fejlagtige administration fortsat afventer. Politiforbundet har på nuværende tidspunkt endnu ikke tilvejebragt et samlet overblik over omfanget og hvor mange medarbejdere, det drejer sig om. De berørte medarbejdere opfordres til via den stedlige politiforening at sende en kopi af skrivelsen fra Rigspolitiet til Politiforbundet, som vil være behjælpelig med eventuelle spørgsmål. Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning og besluttede, at der i Politiforbundet tilvejebringes det nødvendige overblik, ligesom spørgsmål om muligheden for tilbagesøgning af supplerende pension og ændring af skyggepensionsforløb m.m. undersøges nærmere og hvorefter hovedbestyrelsen træffer eventuel beslutning om det videre. Ad 20: Meddelelser. Status på Lønteknisk Udvalg. Poul-Erik Olsen orienterede om, at udvalget frem mod kongressen skal formulere en fremadrettet strategi og principper, og at udvalgets arbejde hænger sammen med en lang række andre projekter. Udvalget er relativt langt fremme og forventer at kunne fremlægge et udkast til drøftelse og beslutning for hovedbestyrelsen ultimo oktober. 8.

9 Meddelelser fra PPU (j.nr ). Jørgen Olsen orienterede fra mødet i Rigspolitiets Personalepolitisk Udvalg (PPU) d. 15. august 2016, hvor følgende bl.a. blev drøftet: - Sygefraværet er næsten alle steder for nedadgående. - Trivselsmålingen blev godkendt og afvikles efter følgende plan: D. 14. november d. 4 december Medarbejdere og ledere besvarer spørgeskemaet. D. 19. december Lokale ledere, SU og AMU modtager rapporter for eget område. D. 2. januar Samlet rapport for egen enhed/sektion udsendes til alle medarbejdere, og samlet rapport for det område, man er repræsentant for, udsendes til tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. - Mental parathed. Der er gennemført forskellige pilotprojekter i 1. halvår om mental parathed, som i al sin enkelthed går ud på at styrke medarbejdernes resiliens/modstandskraft overfor voldsomme hændelser. Projekterne har ingen indflydelse på de psykologiske støttetiltag i forlængelse af voldsomme hændelser, men skal alene ses som forebyggende. - Skånetjeneste, herunder politiets sociale profil, hvor der nu er udarbejdet en oversigt over skånemuligheder og en skabelon til registrering af disse. En decideret profil, derunder en fælles stillingtagen til beredskabsparathed vil ikke blive udarbejdet, idet forholdende i de forskellige kredse kan være divergerende, ligesom forskellige personlige forhold skal inddrages i vurderingen af personlige krav. - Elektroniske cigaretter. Ny lov trådte i kraft d. 7. juli 2016 og det anbefales, at sidestille cigaretter og elektroniske cigaretter i rygepolitikken. - Personalelægen har opsagt sin stilling, og opgaven vil fremadrettet blive delt mellem forsvarets læger og lægekonsulenter. Der forventes ikke fremover at blive mulighed for at konsultere disse i forbindelse med sygdom, hvilket Politiforbundet beklagede, idet den nuværende læge har haft mange positive resultater i forhold til kolleger, som har haft fysiske og psykiske skader. Forkyndelse i straffesager overgår til retterne (j.nr ). Claus Hartmann orienterede om, at opgaven overgår til retterne, hvilket betyder en budgetmæssig reducering. Politiforbundet følger op på sagen. Udmøntning af Flerårsaftalen (j.nr ). Claus Hartmann orienterede om, at processen kører i kredsene, men der er stor forskel på, hvor langt man er nået. Rigspolitiet er i dialog med de enkelte kredse. Opgaveglidning - herunder PFU (j.nr / ). Jørgen Olsen orienterede om, at PFU stadig er i gang med analyse af, hvilke grundkompetencer der skal være i en samlet pakke, som f.eks. skydning. Det påregnes, at arbejdet er færdigt ultimo

10 Status på differenceløn for tjenestemandsansatte pensionister i civile stillinger (j.nr ). Finn Moseholm orienterede om, at lovformeligheden endnu ikke er afklaret. Politiforbundets advokat har klargjort en klage til Ligebehandlingsnævnet, men pt. afventes dog resultatet af en fornyet juridisk undersøgelse, som er foranstaltet af Rigspolitiet. Kriminalforsorgens nye regler om mobiltelefoner (j.nr ). Claus Hartmann orienterede om, at sagen har høj prioritet hos Rigspolitiet, og der er søgt om dispensation for politiet, men der er en række forhold og tekniske udfordringer, som gør en sådan dispensation vanskelig. Politiforbundet vil løbende blive orienteret om udviklingen i sagen. Afgivelser til grænsekontrol og bevogtninger (j.nr ). Peter Jørgensen spurgte til muligheden for samme dækning af julevagter, som sidste år. Flemming Olsen tager kontakt til Rigspolitiets Koordinerende Stab. Jørgen Jensen meddelte, at rekvisitionerne også er forlænget på bevogtningsområdet, hvor der i øvrigt forsøges med et nyt bevogtningskoncept. Næstformand Claus Hartmann afsluttede mødet, idet han henledte opmærksomheden på næste hovedbestyrelsesmøde, som er berammet til afholdelse som videokonference d. 15. september For referat Jan Hempel Forbundssekretær 10.

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00688 2. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 26. februar 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00139 22. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 24. april 2014 kl. 1000-1200 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01095 20. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 16. januar 2014 kl. 0930 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00700 19. november 2014 HB/mk Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. november 2014 på Hotel Tønderhus DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde lørdag den 20. juni 2015 kl. 1000 på Marienlyst, Helsingør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00303 21. maj 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00064 24. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 27. februar 2015 kl. 1200 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference)

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl Ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00863 4. november 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 31. oktober 2013 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01111 1. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 19 og 20. marts 2014 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01112 6. august 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 12. - 13. august 2014 på Comwell Sorø DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. 2.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00410 27. juni 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00140 27. maj 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 23. maj 2014 kl. 1000-1600 i Forbundshuset Mødet blev indledt med 2 temadrøftelser: De nye

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes. 2. Flygtningesituationen

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00259 23. april 2013 CRM Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 17. april 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00041 3. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 5. februar 2015 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00539 20. august 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 13. 14. august 2013 kl. 1000 på Comwell Grand Park Korsør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00066 30. april 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 23. april 2015 kl. 0900 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2012-00972 17. januar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 9. januar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00306 2. juli 2013 Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 26. juni 2013 kl. 1000 i forbundshuset. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes m.v. 2. Forslag til projektorganisering

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 21. maj 2015 kl. 1000 i Forbundshuset Uden for mødets dagsorden var indbudt politiinspektør

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01017 7. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 18. december 2013 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00017 7. marts 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 26. februar 2014 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. august 2015 på Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00699 3. november 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 0930-1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00283 22. oktober 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 8. oktober 2015 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00701 11. december 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. december 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 10. marts 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 10. marts 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00689 18. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 10. marts 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00065 10. marts 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 17. - 18. marts 2015 på Sinatur Hotel Storebælt DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved-

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019.

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 29. marts

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00302 31. juli 2013 FO Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00085 18. februar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 11. februar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01116 20. januar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 15. januar 2015 kl. 1000 1530 i Forbundshuset Mødet blev indledt med en temadrøftelse: Klaus

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00171 2. april 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde den 19. - 20. marts 2013 kl. 1000 på Scandic i Silkeborg DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af forretningsudvalgsmøde onsdag den 3. februar 2016 på hotel Scandic, Sydhavnen

Referat af forretningsudvalgsmøde onsdag den 3. februar 2016 på hotel Scandic, Sydhavnen Referat af forretningsudvalgsmøde onsdag den 3. februar 2016 på hotel Scandic, Sydhavnen Til stede: Kim Østerbye René Larsen Bo Yde Sørensen Bente Benderska Allan Kjær Brian Hedensted Mette Frets Nielsen

Læs mere

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering Referat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Onsdag den 22. juni 2011 kl. 10.00 11.30 Sted: Politigården i Odense Afbud: Hans Jørgensen, Erik Christensen og Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Anker Boye, Arne

Læs mere

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift.

HBM/7/1/ januar 2009 J.nr JD/vv. Der forligger referater fra HBM/16/10/2008 samt HMB/27/11/2008 til underskrift. 26. januar 2009 J.nr. 421.1 JD/vv Referat af hovedbestyrelsesmøde den 7. januar 2009. Til stede: Johnny Kuhr Tine Nielsen Lise Hansen Tina Lambrecht Tina Frank Brian Errebo-Jensen Marianne Breyen Solvejg

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1

Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat 1. Forretningsudvalgsmøde den 8. maj 2012 Side 1 Referat af 1. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 8. maj 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 (Spisepause 18.00-18.30) STED: Forbundskontoret Mågevej

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d juni 2012 på Hotel Nørrevang i Marienlyst med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d juni 2012 på Hotel Nørrevang i Marienlyst med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 15. 17. juni 2012 på Hotel Nørrevang i Marienlyst med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved-

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 16. maj 2018 kl. 17.00 på Torvehallerne i Vejle. Til stede: Lotte Klein, Henrik Mikkelsen, Bo Christensen, Rune Søe, Rikke Belcher,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter september 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 20.- 21. september 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Politik

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december Mødeaktivitetslisten foreligger for perioden TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 9. december 2010 1. Referater til underskrift Der forelægger referat til underskrift fra HBM 28.10.2010 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden 2.1 -

Læs mere

Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde

Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Referat 10. januar 2018 Hovedbestyrelsens ordinære møde Tid Sted Deltagere 9.45 14.30: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.00-13.00 frokost) Rundvisning og nytårskur frem til kl. 16.00. Skolen på Strandboulevarden,

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 17. og 18. december 2014.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 17. og 18. december 2014. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 19. december

Læs mere

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Til medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 19-04-2018 EMN-2018-00010 Maren Munk-Madsen Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Deltagere: Afbud: Regionsdirektører: Deltagere

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr

Referat. fra. FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december FIUSYS. nr 155 Referat fra FOA Fag og Arbejde Vendsyssel. Bestyrelsesmøde mandag den 17. december 2018 FIUSYS. nr. 9501-18-08-01 Mødet startede kl. 9.00 og sluttede kl. 15.35 Mødet blev afholdt i afdelingens lokaler

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den. 14 januar 2019 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Aktuelt 3.2. Bornholm 2019

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011

INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 TIL ORIENTERING INDKALDELSE TIL HOVEDBESTYRELSESMØDE DEN 6. oktober 2011 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM 5.-6. september 2011 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC

Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC Holbæk, 29.11.17 Referat af bestyrelsesmøde på Nordvestsjællands HF og VUC 28.11.17 Til stede: Jakob Thykier, Jens Kronborg, Turid Eikeland, Sine Agerholm, Sarah Buskbjerg (personalerepræsentant), Ida

Læs mere

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen

Repræsentanter Navn Deltager Afbud. X Rasmus Kjeldsmark Jakobsen. X Frank Jensen. X Gitte Petersen. X Ivan Bøgh. X Karsten Carlo Hansen Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE Svanevej 22 2400 København NV Tlf. 36 17 72 00 www.dui.dk Referat 13. Hovedbestyrelsesmøde Dato: Lørdag 19/8-17 Tid: Kl. 10.40 12.23 Sted: Landsforbundet DUI-LEG og VIRKE

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl

Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den 18. november 2015 kl Referat fra møde i Jagthundeudvalget Onsdag den kl. 18.00 22.00 Sted Ejby Hallen Halvej 5 5592 Ejby Mødedeltagere Administrationen Stig Egede Hansen, HB formand for Jagthundeudvalget Kirstein Henriksen,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Børnepolitiske initiativer om konventionen samt kontakten til Børneambassadørerne

Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Børnepolitiske initiativer om konventionen samt kontakten til Børneambassadørerne Referat af 22. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 29. april 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876 Forretningsorden for bestyrelsen i T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k CVR nr. 31995876 1 - GRUNDLAG Stk. 1 Denne forretningsorden opsummerer og supplerer bestemmelserne om

Læs mere

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007

Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Referat fra møde i Portøruddannelsesnævnet onsdag den 7. november 2007 Til stede Erik Brouer, formand, Danske Regioner Karen Stæhr, næstformand, FOA FOA: Stig Ove Jensen Elias Pedersen Danske Regioner:

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Birthe Hansen Nicki Hagesen Svend Jensen Bent Christensen LP BH NH SJ BC Afbud

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere