Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde"

Transkript

1 Hovedbestyrelsen Journalnr august 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde august 2014 på Comwell Sorø DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. 2. Evaluering af arbejdsformen i forhold til HB, FU og sekretariatet. 3. Ajourføring af konstitutionslisten. 4. Møde- og aktivitetsplan for 2014/ Økonomi. 6. Modernisering af den offentlige sektor. 7. Tillidsreformen. 8. Fremlæggelse og debat fra de 4 arbejdsgrupper. 9. Lederreformen. 10. OK Rigspolitiets kulturanalyse. 12. Kongres Lommebog PPU mødet hos Rigspolitiet. 15. Forebyggelsespakke 16. Meddelelser. Ad 1: Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. Forbundsformand Claus Oxfeldt bød Hovedbestyrelsen velkommen til ordinært hovedbestyrelsesmøde, og rettede i den forbindelse en særlig velkomst til nyvalgt foreningsformand Absalon Argaard (Færøernes Politiforening) og Finn Jeppesen (Grønlands Politiforening), der som gæster var inviteret til at overvære hovedbestyrelsesmødet og til Johan Kofod (Københavns Politiforening), der er indtrådt som nyt hovedbestyrelsesmedlem. Der forelå afbud fra Henrik Schwarz (Bornholms Politiforening) på grund af sygdom. 40.

2 Referat fra hovedbestyrelsesmøde d. 26. juni 2014 til godkendelse. Ingen indsigelser modtaget Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde d. 26. juni 2014 blev godkendt uden bemærkninger. Ad 2: Evaluering af arbejdsformen (j.nr ). I forhold til: Hoved- og centralorganisationen: Der var enighed om, at der fremadrettet skal være større fokus på arbejdet med Hoved- og centralorganisatoriske forhold, særligt i forhold til de overordnede drøftelser om fusion/samarbejde mellem LO og FTF og omkring forhold på det statslige område. Hovedbestyrelsen: Fysiske møder kontra videokonferencer (inkl. Færøerne og Grønland): Der var enighed om, at videomøder var et godt supplement til de fysiske møder, dog ikke i forbindelse med bredere politiske drøftelser, hvorfor videomøder fremover skal indgå i Møde- og aktivitetsplanen og det anbefales, at politiforeningerne indkøber relevant udstyr hertil. Der arbejdes videre med et fast koncept og indkøb via forbundet. Der var ligeledes enighed om, at formændene for politiforeningerne i Grønland og Færøerne fremover skal gives mulighed for overværelse af videokonferencer. Forretningsordenen: Forretningsordenen er vedhæftet. Den vedtagne forretningsorden for afholdelse af hovedbestyrelsesmøder justeres i forhold til beslutning om muligheden for afvikling af hovedbestyrelsesmøder som videomøder og med deltagelse af formændene for politiforeningerne i Grønland og Færøerne. Videobriefinger: Forsøget med videobriefinger er forløbet positivt og fungerer godt som informationsudbredelse. Der var enighed om at fastholde videobriefingerne, hvorfor de fremover skal indgå i Møde- og aktivitetsplanen. Politiforeningsformændene i Grønland og Færøerne tilbydes at indgå i deltagerkredsen. 41.

3 Foreningernes og/eller Politiforbundets legitimitet i relation til en medlemstilslutning på 99,9%. Herunder og samarbejde/inddragelse samt medbestemmelse/indflydelse: Overordnet var der enighed om, at der er et godt klima og samarbejdet fungerer godt i Hovedbestyrelsen. Der var en grundig drøftelse i forhold til Politiforbundets legitimitet. For at sikre gensidig orientering hovedbestyrelsesmedlemmerne imellem, vil der fremover være mulighed for at orientere om lokale foreningsforhold på videokonferencemøderne. Referater fra bestyrelsesmøder: Hovedbestyrelsen bakkede op omkring den tidligere beslutning om, at referater fra hovedbestyrelsesmøderne ikke skal fungere som medlemsinformation, men alene som arbejdspapir for hovedbestyrelsesmedlemmerne og lokale bestyrelser. Det enkelte hovedbestyrelsesmedlem skal sikre videreformidling af information til medlemmerne, ligesom forbundets informationsafdeling sikrer enkelte punkter fra hovedbestyrelsesmøderne lagt på hjemmesiden umiddelbart efter møderne. Overvejende flertal i Hovedbestyrelsen fastholder det nuværende koncept. I forhold til politiforeningernes fremsendelse af lokale bestyrelsesreferater til Politiforbundet, er der fortsat enkelte politiforeninger, der ikke fremsender referater som besluttet. Referater fra SU-møder: I forhold til politiforeningerne fremsendelse af lokale samarbejdsudvalgsreferater til Politiforbundet, erindres det om også at fremsende disse til sekretariatet. Sociale arrangementer for Hovedbestyrelsen med ledsagere: Der var en drøftelse om økonomisk fordeling i forbindelse med ledsagerdeltagelsen i forhold til fremadrettede sommerhovedbestyrelsesmøder. Punktet tages op på kommende hovedbestyrelsesmøde. Forhandlingsudvalget: Der var ingen bemærkninger i forhold til evaluering af forhandlingsudvalget. Sekretariatet: Der var ingen bemærkninger i forhold til evaluering af sekretariatet. 42.

4 Ad 3: Ajourføring af konstitutionslisten (j.nr ). Udkast til konstitutionsliste er vedhæftet. Seniorkonsulent Hans Bundesen gennemgik konstitutionslisten, som forhandlingsudvalget havde justeret og indstillet i forhold til besættelse af posterne i udvalg, styreog arbejdsgrupper. Hovedbestyrelsen havde en drøftelse af forhandlingsudvalgets indstilling, hvorefter konstitutionslisten med enkelte justeringer blev tiltrådt. Den endelige konstitutionsliste udsendes særskilt. Ad 4: Møde- og aktivitetsplan for 2014/2015 (j.nr ). Udkast til Møde- og aktivitetsplan er vedhæftet. Seniorkonsulent Hans Bundesen gennemgik grundigt det udsendte udkast til Møde- og aktivitetsplan 2014/2015, herunder særligt forslag af datoer for afholdelse af Midtvejskonference i 2015 og Politiforbundets Kongres Hovedbestyrelsen tilsluttede sig den fremlagte Møde- og aktivitetsplan for 2014/2015, herunder afholdelse af Midtvejskonference d. 16. april 2015 og Politiforbundets Kongres 2017 til afholdelse d maj. Endelig Møde- og aktivitetsplan udsendes særskilt. Ad 5: Økonomi (j.nr ). Der vil under mødet blive givet en økonomisk status. Økonomichef Steen Vedsted Sørensen gav en økonomisk status af Politiforbundets overordnede økonomi og de forskellige tiltag og udfordringer der indgår i forbindelse med omlægning til nyt økonomistyringssystem. Opgaven med omlægningen til nyt styresystem har vist sig at være mere omfattende end forventet, hvorfor endeligt regnskab for 2013 forventes til forelæggelse for Hovedbestyrelsen ultimo oktober

5 Hovedbestyrelsen havde en drøftelse af det fremlagte, herunder omfanget af omlægning til det nye økonomistyringssystem, hvorefter orienteringen blev taget til efterretning. Ad 6: Modernisering af den offentlige sektor (j.nr ). PowerPoint præsentation til Kaj Rasmussens oplæg er vedhæftet. Hovedbestyrelsesmedlem Kaj Rasmussen fremlagde sin præsentation af Modernisering af den offentlige sektor. Præsentationen var en historisk underbyggelse af skiftende regeringers fastholdelse af reformering og modernisering af den offentlige sektor, særligt i forhold til markedsgøring af denne, koncernstyring samt mål- og resultatstyring siden starten af 1980-erne. Der blev givet en fortolkning af konsekvenserne af Omprioriteringer og Lav vækst kontra nulvækst. Hovedbestyrelsen tog fremlæggelsen til efterretning. Ad 7: Tillidsreformen (j.nr ). Med fokus på kerneopgaverne i politiet. Uddrag af referat fra HB-møde 23. maj 2014: "Introduktion af Tillidsreformen som oplæg til august mødet. Forbundssekretær Poul-Erik Olsen orienterede om status på arbejdet med Tillidsreformen som omhandler udvikling og modernisering af den offentlige sektor, under anvendelse af de 7 principper for samarbejde mellem parterne på det offentlige arbejdsmarked. De syv principper kategoriseres således - Styring i den offentlige sektor skal fokusere på mål og resultater. - Dialog, åbenhed og klare mål skal være udgangspunkt for opgaveløsningen. - Ledelse og styring skal tage afsæt i tillid og ansvar. - Udvikling og fagligt handlerum skal bygge på velbegrundet dokumentation. - Opgaveløsningen skal baseres på viden om, hvad der virker. - Ledelse og engagement skal fremme innovation. - Offentlig service skal inddrage borgernes ressourcer. 44.

6 Principperne skal fremme opgavevaretagelsen og kulturen med fokus på tillid og samarbejde. Der udsendes fra Politiforbundet et antal spørgeskemaer til politiforeningerne og frem mod augustmødet vil der ske central opsamling. I tilknytning til de udsendte spørgeskemaer udsendes der ligeledes relevant materiale. Hovedbestyrelsen tilsluttede sig processen." Mail med 7 bilag er vedhæftet. Forbundssekretær Poul Erik Olsen orienterede om status på processen vedrørende Tillidsreformen og kerneopgaver i politiet, idet der fra politiforeningerne var modtaget et stort og kvalificeret antal input, som danner grundlag for en sammenskrivning. I forhold til de 7 principper for samarbejde mellem parterne på det offentlige arbejdsmarked, anbefales det, at der formuleres et antal fokusområder til anvendelse i den videre proces. Hovedbestyrelsen havde en generel drøftelse af processen i forhold til tillidsreformen og der var enighed om, at lade forhandlingsudvalget arbejde videre med udfindelse af et antal fokusområder til anvendelse i den videre proces. De udfundne fokusområder fremlægges efterfølgende til godkendelse i Hovedbestyrelsen. Ad 8: Fremlæggelse og debat fra de 4 arbejdsgrupper. Arbejdsgruppe 1 (j.nr ): Politiforbundets Organisering og Beslutningsstruktur. Forbundssekretær Poul-Erik Olsen fremlagde status på gruppens arbejde, idet der mangler at blive afholdt et afsluttende møde forinden færdiggørelse af rapporten. Arbejdsgruppe 2 (j.nr ): Ledernes organisering. Rapport med 4 bilag er vedhæftet. Forbundssekretær Finn Moseholm redegjorde for gruppens arbejde og henviste til den udsendte rapport og de anførte anbefalinger. 45.

7 Næstformand Claus Hartmann redegjorde på styregruppens vegne for det udfærdigede indstillingsnotat, der danner grundlag for beslutning om den videre proces vedrørende Ledernes organisering. Hovedbestyrelsen havde en grundig drøftelse af rapportens indhold, anbefalinger og det udfærdigede indstillingsnotat. Der var en generel anerkendelse af gruppens arbejde og den udarbejdede rapport, idet kommissoriet var fulgt. Det udfærdigede indstillingsnotat med anbefaling om nedsættelse af arbejdsgruppe, som skal afdække præmisserne for den fremtidige organisering af ledere blev godkendt af en enig Hovedbestyrelse med bemærkning om, at arbejdsgruppen udvides med et hovedbestyrelsesmedlem. Arbejdsgruppe 3 (j.nr ): Inddragelse af medlemmer - herunder info og kommunikation. Rapport inkl. bilag er vedhæftet. Forbundssekretær Claus Redder Madsen redegjorde for gruppens arbejde i forhold til den færdige og udsendte rapport, og de i rapporten anførte, konkrete anbefalinger. I tilknytning til Hovedbestyrelsens tidligere beslutning om de sociale medier og at oprette en Facebook-side, som platform for det videre arbejde, afventes et konkret forslag fra Informationsafdelingen til plan for ressourcer/tidshorisont/udmøntning forud for endelig beslutning. Hovedbestyrelsen havde en drøftelse af rapporten og de givne anbefalinger, og afventer således Informationsafdelingens forslag. I forhold til drøftelserne om medlemstilbud og eventuel gennemførelse af én samlet medlemsundersøgelse afventes færdiggørelse af Politiforbundets regnskab for Arbejdsgruppe 4 (j.nr ): Politiforbundets indsats for synliggørelse af politiets ressourcemangel. Næstformand Claus Hartmann fremlagde en status på gruppens arbejde, idet arbejdet ikke er endeligt afsluttet. Hovedbestyrelsen afventer fremlæggelse og debat vedrørende arbejdsgrupperne 1 og

8 Ad 9: Lederreformen (j.nr ). Forbundsformand Claus Oxfeldt orienterede om status på lederreformen, idet Rigspolitiet og Politiforbundet d. 29. august 2014 afholder evaluering af bemandingsprocessen, hvor det fra foreningerne modtagne materiale, vil indgå i den samlede evaluering. Der er udsendt breve til de 72 afskedigede ledere med tilbud om, at de kan fortsætte deres medlemskab af Politiforbundet. Hovedbestyrelsen havde en drøftelse af status på lederreformen, idet der i flere kredse var udfordringer for kollegaer der var overgået til ukontrollabel tjeneste i forhold til den gennemsnitslige ugentlige arbejdstid på 37 timer. Orienteringen blev herefter taget til efterretning. Ad 10: OK15 (j.nr ). Kravene og den videre strategi/"køreplan". Forbundsformand Claus Oxfeldt orienterede om status på OK15, idet der er indkaldt til bestyrelsesmøde i Centralorganisationen af 2010 (CO-10) d. 9. september 2014, hvor de modtagne krav fra organisationerne skal drøftes. Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 11: Rigspolitiets kulturanalyse Nærmere fremlæggelse vil ske under mødet. Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Olsen gav en grundig orientering om status på Rigspolitiets kulturanalyse, idet der blev henvist til den udsendte rapport fra konsulentfirmaet Conmoto, udfærdiget med udgangspunkt i analyser og forskningsprojekter der er gennemført i politiet i perioden , der skulle beskrive kulturtræk som en metode til at få implementeret Rigspolitiets mangfoldighedsstrategi der blev vedtaget i Der blev orienteret om den fremadrettede proces, herunder særligt - Gennemførelse af gruppeinterview i kredsene i uge 33 og Validering i 3 politikredse, Syd- og Sønderjylland, Fyn og Københavns Vestegn. 47.

9 - Gruppeinterview og validering på tværs i Rigspolitiets område. - Orienteringsmøde i Personalepolitisk Udvalg (PPU) d. 26. august Workshop i oktober måned Hovedbestyrelsen havde en drøftelse om projektet, idet der ikke var tilfredshed med processen og den manglende inddragelse af tillidsværket. Orienteringen blev efterfølgende taget til efterretning. Ad 12: Kongres 2017 (j.nr ). Indstillingsnotat med 4 bilag er vedhæftet. Seniorkonsulent Hans Bundesen redegjorde for gruppens arbejde i forhold til de fremtidige forudsætninger for afholdelse af kongres, samt de overvejelser og afklaringer der er foretaget, set i lyset af at en kongres er en manifestation såvel fagligt som socialt. Det udsendte indstillingsnotat blev gennemgået i forhold til - Grundlaget for kongresafholdelse. - Overvejelser om den praktiske afvikling. - Udkast til et kongresprogram. - Afklaring af økonomiske omkostninger. - Afklaring af økonomisk fordeling af omkostninger. Hovedbestyrelsen tilsluttede sig indstillingsnotatet i forhold til rammerne for afviklingen af fremtidige kongresser. Ad 13: Lommebog 2015 (j.nr ). Uddrag af referat fra HB-møde august 2013: "Lommebogen. Uddrag af referat fra FU-møde 6. august 2013: Politiets Lommebog I tilknytning til Politiets Lommebog, som udgives af Politiets Sprogforbund i et oplag af ca stk., og hvortil forbundet årligt har udgifter svarende til ca. kr ,-, havde forhandlingsudvalget en drøftelse set i forhold til, at hovedparten af 48.

10 indholdet og oplysningerne i lommebogen i forvejen er tilgængelig andre steder (Hjemmesiden, App, fagbladet). Forhandlingsudvalget drøftede forholdet, herunder et eventuelt reduceret oplag fra 2015, og besluttede at bringe spørgsmålet om forbundets fortsatte deltagelse i udgivelse af lommebogen op til drøftelse på Hovedbestyrelsens møde d ( ) Hovedbestyrelsen besluttede at fastholde nuværende aftale om deltagelse i udgivelse af lommebogen." Seniorkonsulent Hans Bundesen redegjorde for den tidligere beslutning om fastholdelse af igangværende aftale om deltagelse i udgivelsen af Politiets Lommebog. Der indstilles til fortsat deltagelse i udgivelsen i Hovedbestyrelsen drøftede deltagelsen i udgivelsen særligt i forhold til anvendelsen af lommebogen kontra de sociale medier, som i særdeleshed anvendes af de unge kollegaer. Hovedbestyrelsen besluttede at fastholde udgivelsen i 2015 og spørgsmålet om videre deltagelse vi indgå i en medlemsundersøgelse. Ad 14: PPU mødet hos Rigspolitiet. Nærmere fremlæggelse vil ske under mødet, idet der afholdes PPU møde hos Rigspolitiet mandag d. 11. august Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Olsen gav en grundig orientering fra mødet i Personalepolitisk Udvalg som blev afholdt d.d., herunder særligt - Ledelsesgrundlaget, hvor lederseminarerne er gennemført, ligesom kom godt i gangmøderne også er ved at være gennemført. Koncern HR har i flere kredse sammen med Politiforbundet gennemført møder med tillidsrepræsentanter. - Sygefravær, som i 1. halvår faldt fra 4,5 dage til 4,3 dage. - Opkvalificering af administrative medarbejdere, hvor der med succes har været gennemført en workshop med fokus på kernefaglighed. - Stress workshop er nu udbudt lokalt til lederne og kan afvikles lokalt over flere dage i hold af mindst Mangfoldighedsstrategi, hvor der afholdes en workshop i regi af Rigspolitichefens Centrale Samarbejdsudvalg (CSU) d. 26. august 2014 med henblik på at skabe fundament for en udvidet work-shop i oktober måned, som skal medvirke til at skabe grundlag for implementering af mangfoldighedsstrategien. - Trivselsmåling og ledelsesevaluering gennemføres i perioden 21. oktober 5. november 2014, og opfølgning kan begynde i december. Der vil være mulighed for lokale spørgsmål, og her skal opmærksomheden henledes på at arbejdsmiljøorganisationen er en del af trivselsundersøgelsen, da en del af spørgsmålene di- 49.

11 rekte vedrører arbejdsmiljøet. HR-partnerne orienteres d. 28. august 2014, hvorefter de lokale samarbejdsudvalg og arbejdsmiljøorganisationer inddrages i relation til lokale spørgsmål. - HR s handlingsplan 2015 der i udpræget grad bygger på kredsspecifikke krav, som er udfundet ved to besøgsrunder i politikredsene. Herunder Professionel ledelse, Effektive og serviceorienterede HR-ydelser, Organisationsudvikling og kultur samt Strategisk rekruttering og kompetence- og karriereudvikling. - Udvikling af politifaglige ledere, herunder uddannelseskrav til politiledere, revideret karriere- og testforløb for politikommissærer samt national koordinering af politiledernes udviklingsforløb og identifikation af kritiske nøglestillinger. - IT-vejledning, hvor der udenom PPU er iværksat en proces i samspil mellem Koncern IT, Koncernstyring og Koncern HR med henblik på at afdække omfanget af områder, der med fordel kan inddrages i en vejledning. Politiforbundet indgår i processen når afdækningen er foretaget. Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad 15: Forebyggelsespakke, Politi (Politi, beredskab og fængsler). Bilag er vedhæftet. Forhandlingsudvalgsmedlem Niels Hedeager orienterede om deltagelse i udredningsarbejdet vedrørende en forebyggelsespakke udviklet for politiet under Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse. Der er samlet en restpulje på 8 mio. kr. der ikke er disponeret og vil bortfalde hvis der ikke forligger projekter for de afsatte midler ved udgangen af Forebyggelsespakkerne sigter mod at forbedre arbejdsmiljøet og fremme sundheden på arbejdspladserne på kort eller lang sigt. Der opfordres til at gennemgå oplægget og afsøge mulighederne lokalt. Hovedbestyrelsen drøftede mulighederne for at udfinde projekter som kan indgå i forebyggelsespakken. Københavns Politi afsøger for øjeblikket aktuelt for et bestemt projekt. Orienteringen blev derefter taget til efterretning. Ad 11: Meddelelser. Forbundsformand Claus Oxfeldt havde følgende meddelelser: Referatet fra Kongres 2013 er færdiglavet og sendt til godkendelse og underskrift hos dirigenterne. Efterfølgende vil det blive trykt og sendt ud til foreningerne. 50.

12 I tilknytning til PFA-pension og de hvilende depoter blev der orienteret om status, idet der fra Politiforbundet har været lagt pres på PFA-pension og CO-10 for at opnå en afklaring i forhold til administrationsbidrag. PFA-pension har udarbejdet et nyt tilbud som pt. ligger til vurdering i sekretariatet. Der afholdes møde i CSU fredag d. 15. august 2014 og Politiforbundet har anmeldt følgende emner - Status på økonomien, herunder ansættelse af politiaspiranter i 2014/ Status vedrørende etablering af reaktionspatruljer kontra beredskabet. - Drøftelse af Rigspolitiets kulturanalyse. Derudover bringes følgende emner til drøftelse - Forebyggelsespakker til politiet. - Status på udmøntning af lokalløn. Forhandlingsudvalgsmedlem Jørgen Olsen havde følgende meddelelser: I tilknytning til vejledning om tjenestefrihed til organisationsarbejde er der udsendt et udkast til foreningerne. Rigspolitiet gennemfører lokale møder med de enkelte politiforeninger med henblik på nærmere lokal belysning. Hovedbestyrelsesmedlem Annette Nielsen havde følgende meddelelser: Københavns Politiforening har modtaget mange henvendelser fra medlemmer, der ikke har fået udmøntet den aftalte lokalløn. Efterfølgende er det konstateret, at indberetningerne til Rigspolitiet er foretaget, men det er den konkrete udmøntning der ikke er foretaget af Rigspolitiet. Rigspolitiet har anerkendt fejlen og har angivet manglende ressourcer som årsag til den manglende udmøntning, hvilket er yderst utilfredsstillende, da det er en tilbagevendende problemstilling. Sekretariatet havde følgende meddelelser: Seniorkonsulent Hans Bundesen havde følgende meddelelse: I tilknytning til sagen vedrørende beskikkelse af advokat i adfærds- og straffesager med modsatrettede interesser blev der orienteret om status, idet der ligger flere sager i bero, hvor DUP-en har meddelt, at samme advokat ikke kan beskikkes i sager med flere kollegaer. Denne afgørelse fra DUP-en er påklaget af advokat Torben Koch først i Byretten, efterfølgende i Landsretten, hvor afgørelsen er bekræftet. Der er planlagt møde med advokat Torben Koch d. 18. august 2014 med henblik på nærmere afklaring af sagen. 51.

13 Forbundsformand Claus Oxfeldt afsluttede herefter mødet og varslede det næste hovedbestyrelsesmøde til afholdelse d. 17. september 2014 som videokonference. For referat Svend-Erik Jakobsen 52.

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01095 20. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 16. januar 2014 kl. 0930 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00140 27. maj 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 23. maj 2014 kl. 1000-1600 i Forbundshuset Mødet blev indledt med 2 temadrøftelser: De nye

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00303 21. maj 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00139 22. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 24. april 2014 kl. 1000-1200 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00041 3. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 5. februar 2015 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00700 19. november 2014 HB/mk Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. november 2014 på Hotel Tønderhus DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00410 27. juni 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01111 1. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 19 og 20. marts 2014 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00064 24. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 27. februar 2015 kl. 1200 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00863 4. november 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 31. oktober 2013 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde lørdag den 20. juni 2015 kl. 1000 på Marienlyst, Helsingør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference)

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl Ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00699 3. november 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 0930-1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00688 2. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 26. februar 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2012-00972 17. januar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 9. januar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00539 20. august 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 13. 14. august 2013 kl. 1000 på Comwell Grand Park Korsør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01017 7. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 18. december 2013 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00701 11. december 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. december 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00259 23. april 2013 CRM Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 17. april 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00306 2. juli 2013 Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 26. juni 2013 kl. 1000 i forbundshuset. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes m.v. 2. Forslag til projektorganisering

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00017 7. marts 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 26. februar 2014 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00066 30. april 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 23. april 2015 kl. 0900 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01116 20. januar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 15. januar 2015 kl. 1000 1530 i Forbundshuset Mødet blev indledt med en temadrøftelse: Klaus

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. august 2015 på Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes. 2. Flygtningesituationen

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00065 10. marts 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 17. - 18. marts 2015 på Sinatur Hotel Storebælt DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 21. maj 2015 kl. 1000 i Forbundshuset Uden for mødets dagsorden var indbudt politiinspektør

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00302 31. juli 2013 FO Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00171 2. april 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde den 19. - 20. marts 2013 kl. 1000 på Scandic i Silkeborg DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl. Referat. d august 2016 på Sørup Herregaard.

Hovedbestyrelsen Journalnr d august 2016 JH/dl. Referat. d august 2016 på Sørup Herregaard. Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00694 d. 25.-26. august 2016 JH/dl Referat Ordinært hovedbestyrelsesmøde d. 25. - 26. august 2016 på Sørup Herregaard. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00085 18. februar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 11. februar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 17. og 18. december 2014.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 17. og 18. december 2014. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 19. december

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00697 12. september 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 17. september 2014 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00118 5. marts 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 28. februar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010

Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB møde den 9. marts 2010 Indkaldelse til HB-møde den 9. marts 2010 Dagsorden: 1. Referater til underskrift Der foreligger referat fra HBM 18/02/10 til underskrift 2. Mødeaktivitet og rulledagsorden

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved-

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Evaluering

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 27. februar 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Sammen om DSR 3.2. Generalforsamling

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00283 22. oktober 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 8. oktober 2015 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 Kredsbestyrelsesmøde den 13. november 2017 kl. 9.00 11.00 intro for nye KB medlemmer der er kaffe fra kl. 8.30 Kl. 11.00 14.30 ordinært KB møde kl. 15.00 18.00 Reception i forbindelse med ændringer i kredsformandskabet

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde.

Referatet er godkendt via mail. Dagsordenen sættes til godkendelse. a) Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Referat af 20. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 11. februar 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Forretningsorden

Forretningsorden Forretningsorden 2019-2020 Vedtaget af hovedbestyrelsen den 19. januar 2019 med ikrafttrædelse samme dato. 1. Hovedbestyrelsen 1.1 Opgaver og ansvar Hovedbestyrelsens opgave og ansvar er at varetage den

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019.

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 29. marts

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN

DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN Dato: Ref.: DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE DEN 27.02. 2015 Dato: 27.02.2015 Tid: 9.00 10.00 Kaffe fra kl. 8.30 Sted: Birk Centerpark 4, Herning Indkaldte: Peter Sandkvist Grete Rask Anders Røn Kallesøe

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 22. september 2016.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 22. september 2016. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 25. september

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg torsdag den 21. maj 2015 kl. 13:30 Mødelokale 3, Roskilde Sygehus Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron Michael Nørgaard Kim Leck Fischer

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere.

Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Landsbranceklubben for kommunale specialarbejdere. Referat fra 3.2.2011. 1) Der var velkomst og godtagelse af dagsordenen. Forretningsorden gældende fra ledelsesmødet 16 maj 2011, godkendt med de tilførte

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7

FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7 FORENINGEN AF TEKNISKE OG ADMINISTRATIVE TJENESTEMÆND 6.09.07 Sekretariatet J.nr. 0.3.2./2007-7 Nærværende udgave af referat fra hovedbestyrelsens møde den 28. august 2007 er redigeret til brug for offentliggørelse

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013

Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013 Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 70 Mødested: Afd. 3 s lokaler Afdeling: Gillesager 258 Mødetid kl. 18.00

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet.

Referatet blev godkendt. Fremadrettet sendes referat fra det foregående møde med som en del af bilagsmaterialet. Referat Styregruppen for DDB Møde den 26. marts 2014, kl. 15.00-17.00 og d. 27. marts 2014, kl. 17.00 18.00. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Lone Gladbo (Kulturdirektør

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 26. juni Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 26. juni 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 14. maj 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Samarbejde mellem

Læs mere

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen

Afbud: Iver Enevoldsen Bjarne Sandager Thomas Bisgaard Thomsen Lars H. Olsen Dagsorden for Videnudvalget Mødedato 5. februar 2014 Mødetid Kl. 16.00-18.00 Mødested Ved Fjorden 6, 6950 (Rådhuset) Mødelokale 1 Fraværende Bemærkninger R E F E R A T Deltagere: Bent Brodersen Tine Korsholm

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014

Forretningsorden. Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering. September 2014 Forretningsorden Partnerskab for vidensopbygning om virkemidler & arealregulering September 2014 1 2 Indhold 1: Baggrund... 4 2: Partnerskabets sammensætning... 4 3: Koordineringsgruppe... 5 4: Sekretariat...

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 8. september.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 24. september 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 30. august 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet blev afholdt i Kost- og Ernæringsforbundet, Nørre Voldgade 90, 1358 København K Mødelokalet

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen. Referat 22. februar 2016 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 2. februar 2016, kl. 10.15-15.15 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen,

Læs mere

Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Børnepolitiske initiativer om konventionen samt kontakten til Børneambassadørerne

Forbundsformanden orienterer om aktuelle emner siden sidste møde. Børnepolitiske initiativer om konventionen samt kontakten til Børneambassadørerne Referat af 22. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 29. april 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 13. marts 2017 kl. 13:00 Mødelokale 10. Deltagere:

Referat. Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 13. marts 2017 kl. 13:00 Mødelokale 10. Deltagere: Referat Møde i Personalepolitisk underudvalg Mandag den 13. marts 2017 kl. 13:00 Mødelokale 10 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Marianne Evers Arne Cyron- afbud Michael Nørgaard Kim Leck Fischer Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10

Tid: Fredag, den 8. september 2017 kl Sted: Lokale 327, Merkurvej 10 Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Kenn Ivan Kjellberg (Dansk Industri) (Afbud) Claus Rosenkrands Olsen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) (Afbud) Jonna Nielsen

Læs mere

HovedUdvalg. Dagsorden. Den 30. november Tidspunkt: 09:00-13:00. Sted: Vestskolen afd. Skovbakken

HovedUdvalg. Dagsorden. Den 30. november Tidspunkt: 09:00-13:00. Sted: Vestskolen afd. Skovbakken HovedUdvalg Den 30. november 2017 Tidspunkt: 09:00-13:00 Sted: Vestskolen afd. Skovbakken Deltagere: Henning Haahr, Jette Lorenzen, Karsten Poulsen, Morten Møller, Anne Stenbæk, Ole Stounbjerg, Thomas

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 29. august Dagsorden. 1. Referat fra HBM d. 26. juni Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 29. august 2013 Dagsorden 1. Referat fra HBM d. 26. juni 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Strategiplan 2014 2.2 Rådgivende forum om vækst blandt selvstændige fysioterapeuter

Læs mere