Dansk Arbejder Idrætsforbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Arbejder Idrætsforbund"

Transkript

1 Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-11/14 Dato april 2014 Sted Vilcon Hotel og Konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen (AN), Peter Rasmussen (PR) (kun 26. april), Sonja Søe Bergmann (SSB), Mogens Damgaard (MD), Palle Thomsen (PT) Nyt møde 20. maj Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 20-11/ Opfølgning af sager 2.3. Møde i samarbejdsudvalget 31. marts 3. Sager til behandling/ særlig drøftelse 3.1. Kongres 15. november Adfærdskodeks om matchfixing 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger 4.2. Regnskab for Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget 5.2. Regionsudvikling og organisatorisk struktur 5.3. Idræt for sindslidende 5.4. Senioridræt udviklingsprojekt 5.5. Uddannelse 5.6. Internationalt arbejde 5.7. Politisk udvalg 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Indmeldelse af foreninger 6.2. Udmeldelse af foreninger 6.3. Medlemsregistrering 7. Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i forbundsledelsen 20. maj 8. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Afholdte regionsgeneralforsamlinger 8.2. Følgegruppe satspuljeprojektet Sundhedsfremme for mennesker med psykiske lidelser 8.3. Årsmøde DIF 3. maj og fællesmøde 2. maj 8.4. CSIT kongres oktober 2014 i Lignano, Italien 8.5. Special Olympics

2 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen JL bød velkommen. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af punkterne 3.2 og Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 20-11/14 Godkendt Opfølgning af sager DIF økonomi er startet på at sætte sig ind i opgaverne omkring bogholderi og regnskab for DAI. Forbundsledelsen besluttede i den forbindelse at give Karina Kamper og Natascha Nyeng Rasmussen fra DIF økonomi adgang til at oprette og godkende betalinger i Netbanken, mens betalinger skal endelig godkendes af DAI medarbejder. Herudover får de lov til at importere filer med betalinger til Arbejdernes Landsbank samt trække filer med betalinger fra Arbejdernes Landsbank. Alis har sidste arbejdsdag 28. maj, hvor der bliver afholdt en lille reception for hende på forbundskontoret kl Møde i samarbejdsudvalget 31. marts Der henvises til tidligere udsendte referat. Ingen bemærkninger. 3. Sager til behandling/ særlig drøftelse 3.1. Kongres 15. november 2015 Forslag til tidsplan for kongresforberedelse og møder frem mod kongressen blev gennemgået, rettet til og vedtaget. Ernst Nielsen fra DAI Region Syddanmark har sendt et forslag til foredragsholder fra Syddansk Universitet. Forslaget vil indgå i overvejelserne. Forbundsledelsen finder det vigtigt, at det skal være en kendt foredragsholder, som kan trække deltagere evt. sammen med et mere fagligt input. PT arbejder videre med opgaven. Der blev nedsat en arbejdsgruppe med JL, AN, SSB og PT for udarbejdelse af forslag til nyt arbejdsprogram Adfærdskodeks om matchfixing Alle specialforbund skal inden 3. maj indføre et adfærdskodeks om bekæmpelse af matchfixing og tilsvarende uetisk adfærd som supplement til DIF s Matchfixingregulativ fra Der forelå forslag, som forbundsledelsen godkendte. Lægges på DAI s hjemmeside. 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger Der er ikke modtaget ansøgninger Regnskab for 2013 Årsrapporten er færdigrevideret og revisionsprotokollat er underskrevet af forbundsledelsen. Der mangler at blive foretaget kritisk revision.

3 5. Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget Udvalget vil se på det problem, der blev nævnt på sidste møde i samarbejdsudvalget omkring høje økonomiske omkostninger for deltagelse i landsstævne i bowling. Region Syddanmark er inde over fodboldskole hos KFUM Idræt i Odense Regionsudvikling og organisatorisk struktur Kampsportsudvalget har haft møde i Region Midtjylland for opstart af udvalg i regionen. Aftalt at lave netværksmøde for klubberne i september. Arbejdet med talentgruppen for nye ledere har ført til et forsøg med et projekt i Region Syddanmark omkring Futsal. Der er aftalt møde med regionens fodboldudvalg 14. maj. I forhold til rekruttering af ledere og i det hele taget frivillig arbejdskraft, skal der arbejdes videre med en idé om at kontakte og samle tidligere DAI-ledere og/eller deltagere på udvalgte hold o.l. med det sigte at få undersøgt, om der ligger en uudnyttet ressource her Idræt for sindslidende Der er lavet en skriftlig evaluering til DIF af udviklingsprojektet om unge voksne sindslidende. Administrativt evalueringsmøde afholdes 8. maj. Socialstyrelsen har udgivet pjecen Det gør en forskel om livsstilændringer i socialpsykiatrien, hvor der er medtaget artikel om projektet omkring unge voksne sindslidende og en artikel om DAI s idrætstilbud på området. I partnerskabsprojektet er der til dato besøgt 8 kommuner. Årets idrætsfestival er med ca. 240 tilmeldinger udsolgt før deadline. Nyhedsbrevet har med Mikkel Bonnesens indsats fået et flot indholdsmæssigt og visuelt løft. Minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold Manu Sareen åbner Sundbyløbet 6. maj i Søndermarken på Frederiksberg og løber med. Den nye generation har meget svært ved at forbinde sig med ordet sindslidende, hvorfor det er nødvendigt at finde et nyt ord for IFS, men hvor forkortelsen bevares. Forbundsledelsen finder det vigtigt, at man i et nyt navn sørger for, at identificeringen til målgruppen bibeholdes. Den administrative følgegruppe arbejder videre med navnet, som skal godkendes i FL Senioridræt udviklingsprojekt Der er lavet en skriftlig evaluering til DIF af udviklingsprojektet Idræt og motion for ældre. Administrativt evalueringsmøde afholdes 8. maj. I det nye projekt er uddannelsen til Selvtræner Fitness instruktør klar, og det første kursus har været afholdt i Aarhus Uddannelse Udvalget har besluttet sig for at nedlægge ønskelisten på hjemmesiden, da den stort set ikke bliver benyttet. Vil i stedet lave en lille flyer om uddannelse i DAI. Der afholdes et udviklingsseminar om uddannelse i DAI 25. juni kl i Brøndby. Målgruppen er uddannelsesudvalget, konsulenter og formænd/repræsentanter fra regionerne. Der afholdes grundkursus for ledere i DAI s regioner. Regionerne modtager mulige datoer, som de kan vælge ud fra. Forbundet betaler lokaler og forplejning Internationalt arbejde DAI afholder i samarbejde med CSIT internationalt senioridrætskursus september i Brøndby.

4 Der er indbudt til CSIT-mesterskaber i tennis for hold oktober i Eilat, Israel Politisk udvalg JL og PT deltager i Socialdemokraternes kulturkonference 2. maj, hvor idrætspolitisk ordfører Flemming Møller Mortensen har et indlæg om breddeidræt. 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Indmeldelse af foreninger Hovedstaden: Rohan FC, AFUF, FC Apel, Him Hazara, Valhøj FC, Klub Hygge, Wis, BK Odder. Sjælland: IF Sund Stil Syddanmark: Esbjerg Shuri-ryu karate Midtjylland: AC Max 6.2. Udmeldelse af foreninger Hovedstaden: S.S.G. A/S, Fedets Drenge, Lokomotiv Øen, SR United, Wizard 08, Galacticos 04, Bang og Jungen Sport, Upload 18, Huset, Bistro Alliancen, BK Viktoria. Sjælland: IF Kildehaven. Syddanmark: Kirsebærhavens Stolemotion, Bowlingklubben Munkebo 2002, Vejle Gymnastik Forening. Midtjylland: Randers Cykelmotion, Senior Krolf Fristedet Skæring, Trigeparkens IF, Randers Freja Atletik, Hold Ålesen, Team Sunshine, Viborg Gymnastik Forening. Nordjyllan: Club Feo, Hamworthy Svanehøj Boldklub, Personalefor. AKAFA, 9000 Bronx, Nissebanden, Farsø/Ullits IK, FC Limfjorden. Ekstraordinære: Ældremobiliseringen Region Sjælland, Aktivitets of Samværstilbuddet Ottilia, Atrimhuset, Tinghøj Medlemsregistrering Årets medlemsregistrering er nu offentliggjort, og DAI ligger med en medlemsfremgang (i den officielle opgørelse) på medlemmer i top 3 i listen over specialforbund med medlemsfremgang. Vi har nu (i den officielle opgørelse) medlemmer fordelt i 908 foreninger, hvilket er 2 foreninger flere end sidste år. Af den interne opgørelse fremgår det, at de 908 medlemsforeninger tilsammen har medlemmer, hvilket er en fremgang på medlemmer siden sidste år. Med andre ord kan vi sige, at DAI har 908 medlemsforeninger med tilsammen medlemmer, hvoraf de personer er medlem af foreninger, som ikke er medlem af et andet specialforbund eller som dyrker en idræt, som ikke findes i et andet specialforbund i DIF. 7. Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i forbundsledelsen 20. maj Afholdes i Brøndby med start kl Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Afholdte regionsgeneralforsamlinger Region Hovedstaden. Genvalg til alle i ledelsen. Region Sjælland: Ledelse valgt. Deltagerne kom fra senioridræt og krolf.

5 Region Syddanmark: Der er ikke valgt nogen formand, og Annie Nielsen blev valgt som kasserer. Forbundsledelsen accepterede, at AN varetager denne funktion. Plan om at lave en daglig ledelse for Fyn og en daglig ledelse for Sdr. Jylland (Fortsat regionskontor i Odense). Region Midtjylland: Ledelse valgt. Problem med at finde medlemmer til fodboldudvalg. Region Nordjylland: Dorte Larsen valgt som ny formand Følgegruppe satspuljeprojektet Sundhedsfremme for mennesker med psykiske lidelser Sundhedsstyrelsen har inviteret DAI til at udpege et medlem af denne følgegruppe. I aftalen om satspuljemidler for år er der afsat 28 millioner kr. til udviklingsprojekter i kommunerne til fremme af sundhed og trivsel samt forebyggelse af somatisk sygdom hos mennesker med psykiske lidelser, herunder i samarbejde med frivilligsamfundet og foreningslivet. Følgegruppens medlemmer får til opgave at kvalitetssikre projektets udmøntning, afvikling og bidrage med faglig rådgivning til Sundhedsstyrelsen i projektperioden. Det er besluttet at udpege Lisbeth Crafack Årsmøde DIF 3. maj og fællesmøde 2. maj Fællesmødet 2. maj indeholder orientering om udredning af idrættens økonomi og struktur og vision samt drøftelse af udvidelse af Idrættens Hus og nyt politisk program. SSB deltager. På årsmødet 3. maj er Thomas Bach på valg til bestyrelsen. Der er en kandidat mere, end der er brug for. Det blev besluttet at stemme på Thomas. IF Mob din krop fra Frederikshavn er efter indstilling fra DAI blevet nomineret til at blive årets idrætsforening; dette sammen med 4 andre foreninger. Kåring sker på årsmødet. (Det blev desværre ikke IF Mob din krop). JL, JJN og SSB deltager CSIT kongres oktober 2014 i Lignano, Italien Beslutning om deltagere tages på næste møde i forbundsledelsen 20. maj Special Olympics Dansk Handicap Idrætsforbund afholder hvert andet år Special Olympics Idrætsfestival, - et idrætsstævne for mennesker med et udviklingshandicap. Special Olympics Idrætsfestival er tre dage med idræt, udfordringer, glæde, socialt samvær fest og spændende idrætskonkurrencer. Special Olympics Idrætsfestival er for personer over 16 år med generelle indlæringsvanskeligheder eller udviklingshandicap og er et breddeidrætsarrangement for alle, uanset idrætslig niveau. Afholdes i weekenden maj 2014 i Frederikssund Kommune, hvor DAI s ledelse er inviteret til at deltage med to personer i åbningen og festmiddag. JL og JJN finder ud af eventuel deltagelse. Brøndby, den 5. maj 2014 Referent: Palle Thomsen

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-11/14 Dato 13.-14. september 2013 Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-11/14 Dato 9. februar 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-11/14 Dato 6. december 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde 10. januar 2012 Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-11/14 Dato 12. - 13. april 2013 Sted Vilcon Hotel og konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-14/17 Dato 5. januar 2015 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-11/14 Dato 7. februar 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-11/14 Dato 11. marts 2013 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-11/14 Dato 22. august 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-11/14 Dato 13. august 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-11/14 Dato 14. maj 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-08/11 Dato 15. december 2008 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-08/11 Dato 24. januar 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-14/17 Dato 8.-9. april 2016 Sted Vilcon Hotel & Konferencegård Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Stolzenbach (AS), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-11/14 Dato 13. december 2011 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-08/11 Dato 16. februar 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen (AN), Jens-Halvor

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-08/11 Dato 7. december 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-08/11 Dato 28. marts 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Annie Nielsen (AN), Peter Rasmussen (PR),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-05/08 Dato 16. april 2007 kl. 17.00 Sted Hotel Ansgar, Østre Stationsvej 32, Odense Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-17/20 Dato 5. februar 2019 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Brøndby Deltagere Peer Huniche (PH), Peter Rasmussen (PR), Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-05/08 Dato 27. november 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-08/11 Dato 26. april 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-17/20 Dato 21.-22. juni 2019, fredag kl. 16.00 lørdag kl. 12.30 (frokost) Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-11/14 Dato 26.-27. oktober 2012. Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-05/08 Dato 17. august 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-05/08 Dato 21. september 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby.

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundsledelsen 9. oktober 2014 Til regioner og foreninger DAI's 41. kongres 15. november 2014 i Brøndby Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-05/08 Dato 30. oktober 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-08/11 Dato 18. august 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-11/14 Dato 23. 24. marts 2012 Sted Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-05/08 Dato 11. oktober 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-05/08 Dato 20. marts 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 24-08/11 Dato 9. juni 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-08/11 Dato 30. marts 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-05/08 Dato 30. august 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-05/08 Dato 15. juni 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-05/08 Dato 13. maj 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-05/08 Dato 19. august 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-08/11 Dato 12. maj 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-08/11 Dato 31. maj 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-05/08 Dato 19. december 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk arbejder Idrætsforbund

Dansk arbejder Idrætsforbund Referat Dansk arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 29-02/05 Dato 27. oktober 2005 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Rolf Haugaard, Jens-Halvor Jessen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 28-02/05 Dato 6. oktober 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-05/08 Dato 19. juni 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Kristensen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 2-05/08 Dato 13.-14. januar 2006 på Fangel Kro og Hotel Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET Dansk Arbejder Idrætsforbund DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT 20. 21. september 2013 Idrætsforum 2013 Velkommen til Idrætsforum 2013 Idrætten har nu arbejdet i ca. 1 1/2 år efter de retningslinier,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 10-05/08 Dato 2. januar 2007 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013.

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Fredag den 20. september.

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-05/08 Dato 21. februar 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-05/08 Dato 15. marts 2007 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Kristensen,

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted Referat Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl. 17.00 20.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Poul Larsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015 DAI Idrætsforum 2015 Idræt og Kommunikation Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 27. - 28. februar 2015 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider 1 2 3 DAI Præsentation DAI Senioridræt IFS Idræt For Sindet 4 DAI's hjemmeside 5 Regionernes hjemmesider En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk En præsentation af Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk

Læs mere

Fremtiden for din idræt. DAI Idrætsforum 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 20. - 21.

Fremtiden for din idræt. DAI Idrætsforum 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 20. - 21. DAI Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 20. - 21. september 2013 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-05/08 Dato 4. maj 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum.

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Deltagere: Region Syddanmark: Ole Sick, Kurt Andersen (fra kl. 13), Susanne Hansen (fra kl. 13). Region Sjælland: Elna Harder, Aksel Tagmos Region

Læs mere

UNGE, IDRÆT OG RECOVERY

UNGE, IDRÆT OG RECOVERY UNGE, IDRÆT OG RECOVERY Ejgil Jespersen, lektor, centerleder Center for Handicap og Bevægelsesfremme Syddansk Universitet FAK seminar på SDU 19.03.2014, Udviklingsprojektet Målgruppe: Unge voksne med sindslidelser

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI Region Hovedstadens 1. Regionsmøde, mandag den 29.3. 2010

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 Region Hovedstaden Rønnegade 9, 1. 2100 København Ø Telefon 39 29 12 11 DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, mandag den 19.3.2012. Til stede:

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Morsø Kommune mors.dk Idrætsprojekt i Morsø Kommune

Morsø Kommune mors.dk Idrætsprojekt i Morsø Kommune Idrætsprojekt i Morsø Kommune Partnerskabsprojekt fra d. 1.1 2015 til d. 31.12 2017 Præsentation Morsø Kommune Fra Morsø Kommune, Center for Sundhedsfremme, Social og Handicap: Inge Kappel Nielsen, leder

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. KONGRES REFERAT

Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. KONGRES REFERAT EN VERDEN AF GODE OPLEVELSER 11. NOVEMBER 2017 DALUM LANDBRUGSSKOLE, ODENSE Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. KONGRES REFERAT Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. kongres. Dalum Landbrugsskole 11. november

Læs mere

IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl Der er serveret brød - kaffe/kage og frokost

IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl Der er serveret brød - kaffe/kage og frokost MØDE IDRÆTSMØDE SENIORIDRÆTTEN REGION HOVEDSTADEN DATO D. 26. august 2013 kl. 11.30 15.00 STED DELTAGER Genforeningspladsen Kbh. NV Tilstede: Bruno Cavagnaro, Anette Schneider, Per Aune, Vibeke Frandsen,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

DAIs 39. kongres, 22. november 2008 i Idrættens Hus. Til stede: 67 med stemmeret, 22 med adgangskort og 3 gæster

DAIs 39. kongres, 22. november 2008 i Idrættens Hus. Til stede: 67 med stemmeret, 22 med adgangskort og 3 gæster DAIs 39. kongres, 22. november 2008 i Idrættens Hus. Til stede: 67 med stemmeret, 22 med adgangskort og 3 gæster Jan Ludvigsen (JL) bød velkommen til den 39. kongres. Velkommen til foreninger, forbundsledelsen,

Læs mere

Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov

Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov 2019 Hjørring Kommune Indhold Indledning Side 3 B75 Bordtennis Side 4 Hjørring Handicap Idræt Side 5 Idræt for Sindslidende Side 6 Springteam Nordjylland

Læs mere

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018

Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 Oktober 2018 Idrætsfestival Helsingør maj 2018 GYMNASTIKUDVALGET Parasport Danmark Gymnastik dhif.gymnastik@gmail.com Formand Bibiana Gade Tvedvej 197, Tved 5700 Svendborg Mobil: 50 57 45 22 Ansvarsområde:

Læs mere

Ankomst og registrering Velkomst IFS unge voksne og idrætten projektresultater Pause Krop og bevægelse idræt og sindslidelse Frokost

Ankomst og registrering Velkomst IFS unge voksne og idrætten projektresultater Pause Krop og bevægelse idræt og sindslidelse Frokost Program 09:15 Ankomst og registrering (Morgenbrød med kaffe/the) 10:00 Velkomst ved institutleder Jørgen Povlsen, Institut for Idræt og Biomekanik, SDU 10:05 IFS unge voksne og idrætten projektresultater

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 26. marts 2007 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt: 16.15 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Lars Juul Andersen Fraværende: Mødedeltagernes

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

DAI KONGRES Dansk Arbejder Idrætsforbund. 40. Kongres 19. november 2011 Turbinehallen - Aarhus. Dansk Arbejder Idrætsforbund

DAI KONGRES Dansk Arbejder Idrætsforbund. 40. Kongres 19. november 2011 Turbinehallen - Aarhus. Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk Arbejder Idrætsforbund 40. Kongres 19. november 2011 Turbinehallen - Aarhus DAI KONGRES 2011 Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund www.dai-sport.dk - en verden af gode oplevelser DAI s 40. kongres

Læs mere

I år har de også selv skrevet en beretning, så resultater vil jeg ikke komme nærmere ind på i år.

I år har de også selv skrevet en beretning, så resultater vil jeg ikke komme nærmere ind på i år. REGIONSGENERALFORSAMLING DAI Region Midtjylland onsdag den 15. marts 2017 kl. 19.00 Sted: KHIF Hallen, Koltvej 43, 8361 Hasselager Referat: 1. Valg af dirigent Poul Sørensen blev foreslået og valgt. 2.

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje REFERAT DEN 9. NOVEMBER2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 8 BESTYRELSEN Mødedato: Den 6. oktober 2017 Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dansk Squash Forbund Stadionvej 47, st. tv. DK-5200 Odense V Tel. +45 66 19 08 22 Fax +45 66 13 01 98 Giro 7 35 55 56 Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dagsorden: 1. Bemærkninger

Læs mere

Tiltag indenfor handicapidræt i Holstebro Kommune

Tiltag indenfor handicapidræt i Holstebro Kommune i Holstebro Kommune Tiltag indenfor handicapidræt i Holstebro Kommune I Holstebro Kommune vil vi gerne, at alle borgere har de samme muligheder for at dyrke idræt herunder handicapidræt. I denne brochure

Læs mere

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse Vedtægter for 1 Foreningens navn er Tvis Stiftet den 1. januar 2013 ved sammenlægning af Tvis KFUM samt Tvis Idrætsforening. Navnet ændret på ekstraordinær generalforsamling 19. juni 2014 Foreningens hjemsted

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Allerslev Dato: Torsdag den 14. februar 2019 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem) (Medlem) Peter Rasmussen

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Arbejder Idrætsforbund

Vedtægter. for. Dansk Arbejder Idrætsforbund Vedtægter for Dansk Arbejder Idrætsforbund 1: Navn, hjemsted og medlemskaber 2: Formål 3: Forbundet 4: Regionerne 5: Medlemskab, kontingent og foreningernes pligter 6: Appeludvalg, eksklusion, appel og

Læs mere

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11

INDSPIL NR. 35. Februar/marts 2014. susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENT SUSANNE BACH RASMUSSEN susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - 51 43 36 11 Kalundborgmessen2014 invitation til foreninger Kalundborgegnens Erhvervsråd tilbyder - igen i år - foreninger

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov

Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov Foreningstilbud til børn og unge med særlige behov 2019 Hjørring Kommune Indhold Indledning... Side 3 B75 Bordtennis... Side 4 Hjørring Billardklub... Side 5 Hjørring Handicap Idræt... Side 6 Idræt for

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else Referat sendt til bestyrelse og alle aktivitetsgruppemedlemmer samt ansatte DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no. 2 2013/14 Tirsdag den 30. april kl. 17.00-21.00 i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

Læs mere

Parasport og idræt for sindet i Fredericia Kommune. Samarbejdsaftale mellem Fredericia kommune og Bevæg dig for livet Parasport og idræt for sindet

Parasport og idræt for sindet i Fredericia Kommune. Samarbejdsaftale mellem Fredericia kommune og Bevæg dig for livet Parasport og idræt for sindet Parasport og idræt for sindet i Fredericia Kommune Samarbejdsaftale mellem Fredericia kommune og Bevæg dig for livet Parasport og idræt for sindet INDHOLDSFORTEGNELSE Samarbejdsaftale...3 Baggrund...3

Læs mere