Dansk Arbejder Idrætsforbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Arbejder Idrætsforbund"

Transkript

1 Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 28-02/05 Dato 6. oktober 2005 kl Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Rolf Haugaard, Jens- Halvor Jessen, Mogens Damgaard og Palle Thomsen Afbud fra Referat til Kredsene, udvalgsformænd, konsulenter, m.fl. Nyt møde 27. oktober 2005 kl Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 27-02/ Opfølgning af sager 2.3. Møde i samarbejdsudvalget 12. september 2.4. Møde i idræts- og projektforum 24. september 3. Sager til behandling 3.1. Personalepolitik 3.2. Projekt med BL-Sport 4. Temadrøftelse: Budget 2006 og skitsebudgetter Økonomi 5.1. Orientering og ansøgninger 6. Orienteringer og drøftelser 6.1. Idræt for sindslidende 6.2. Ældreidræt 6.3. Internationalt arbejde 6.4. Børn og unge samt uddannelse Fuglsølejrens fremtid 6.5. Stavgang Stavgangssamarbejdet med DFIF og DGF 6.6. Idrætsudvalget 6.7. Motion for livet 7. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Optagelse af foreninger 7.2. Udmeldelse af foreninger 8. Kommende mødeaktiviteter Møde i samarbejdsudvalget 11. oktober Møde i forbundsledelsen 27. oktober Kongres 19. november Indkomne forslag; herunder kandidater til forbundsledelsen Indkomne forslag til vedtægtsændringer Forslag til arbejdsprogram til forelæggelse for samarbejdsudvalget Andre forhold, herunder indlæg til kongresberetningen

2 9. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Budgetmøde DIF 2. oktober 2005

3 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen TB bød velkommen. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af punkt Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 27-02/05 Godkendt Opfølgning af sager Annoncebannere på hjemmesiden: Der har været taget kontakt til nogle af de firmaer, der står nævnt på hjemmesiden og der er lavet salgsbrev, der sammen med salgsbreve til annoncer på det nye nyhedsbrev skal drøftes på møde 17. oktober. Lederkursus i karate: DIF kan tilbyde et lignende lederkursus med person og gruppeanalyser under konceptet Belbin til en pris, der betyder en besparelse på ca kr. i forhold til tilbuddet på sidste møde. Kurset er udskudt til 2006, og man er ved at se på, hvorledes konceptet kan indpasses i kurset. Sal af ældreidrætsuddannelse til DFIF: TB har møde med DGF i uge 42 eller 45 omkring et eventuelt salg af ældreidrætsuddannelsen til DFIF Møde i samarbejdsudvalget 12. september Der henvises til referat af mødet Møde i idræts- og projektforum 24. september Mødet forløb tilfredsstillende og Erik Veje Rasmussen gjorde det godt med sit indlæg. Det er stadig problematisk med det dårlige fremmøde, og idrætsudvalget har drøftet muligheden for kun at afholde et møde årligt og tage ud og besøge de enkelte kredses udvalg. Forbundsledelsen mente, at dette kunne gå hen og ødelægge formålet med idrætsforum. Der har været mange forslag fremme, men der er nok ikke gjort så meget for at efterleve dem. Det blev derfor besluttet at plukke de fem vigtigste forslag/ tiltag ud og lade Poul Sørensen (som sekretær for idrætsudvalget) tage vare på, at der bliver gjort noget ved forslagene. 3. Sager til behandling 3.1. Personalepolitik Der forelå forslag fra personalet til en personalepolitik for ansatte i DAI. Forslaget blev drøftet, og PT blev anmodet om at rette forslaget til og foretage en forenkling og forkortelse. Revideret oplæg skal fremlægges på næste møde Projekt med BL-Sport Der forelå forslag til projektbeskrivelse fra Tonny Hoberg målrettet oprettelse og servicering af idrætsforeninger i afdelinger under Boligselskabernes Landsforening. Idéen har været drøftet i Idrætsudvalget, der har anbefalet projektet. Forslaget blev drøftet, og man fandt frem til nogle forhold, der skal afklares inden, at forbundsledelsen tager stilling til projektets iværksættelse. Man anså det bl.a. for væsentligt at få drøftet projektet med kredsene og få aftalt og indskrevet de opgaver, kredsene konkret skal løfte i projektet og, hvem der i så fald skal udføre opgaverne.

4 4. Temadrøftelse: Budget 2006 og skitsebudgetter Der forelå oplæg fra PT til drøftelse af budget for 2006 og skitsebudgetter for 2007 og I budgetterne blev det aftalt på bedre vis at anskueliggøre den reelle udgift til forbundets idrætsarbejde ved at medtage udgiften til idrætskonsulenter i hovedtallene og noterne til det nationale idrætsarbejde. Det blev bemærket, at det til trods for en nedgang i tilskuddet fra DIF vil nedlæggelse af DAI-bladet og FMI give mulighed for at afsætte midler og ressourcer til en generel udvikling af kredsarbejdet og dette i særdeleshed til Københavnskredsen, hvor man er villig til indgå i en medfinansiering af ekstra arbejdskraft. Det blev besluttet at forelægge samarbejdsudvalget et budget for 2006 udvisende et driftsunderskud på kr. Det blev endvidere besluttet at tilrette skitsebudgetterne for 2007 og 2008 med den forventning DIF selv har sat til en meromsætning inden for Tipstjenesten samt det ekstra tilskud DAI må forvente at få som konsekvens af indførelse af den ny fordelingsnøgle i DIF i Dette medfører et forventet driftsunderskud i 2007 på kr. og i 2008 på kr. Skitsebudgetterne nødvendiggør halvårlige budgetopfølgninger i forbundsledelsen. Skitsebudgetterne er behæftet med mange usikkerheder. Dette bl.a. omkring fortsættelse af specialforbundenes betaling til forsikringsordningen samt en eventuel indførelse af fordeling af tilskud til kredsene efter en fordelingsnøgle analog med DIF s i stedet for den nuværende ordning, hvor kredsene modtager kontingentbetalingerne for alle ordinære foreninger. Forslag til budget 2006 samt skitsebudgetter for 2007 og 2008 vil blive drøftet på møde i samarbejdsudvalget 11. oktober. 5. Økonomi 5.1. Orientering og ansøgninger Ingen bemærkninger. 6. Orienteringer og drøftelser 6.1. Idræt for sindslidende Der afventes en tilbagemelding fra Socialministeriet på nedsættelse af udvalget, der skal se på en varig forankring af arbejdet med idræt for sindslidende. Styregruppemøde afholdes Der har været afholdt evalueringsmøde for Idrætsfestivalen, der gentages næste år i perioden juni, og som bl.a. modtager gode tilskud fra Sygekassernes Helsefond og Socialministeriet. Lisbeth Crafack er blevet indstillet til at indtræde i Sundhedsstyrelsens referencegruppe vedrørende fysisk aktivitet i psykiatrien Ældreidræt Mødet i ældreidrættens følgegruppe har valgt Poul Larsen til at indtræde i ældreidrættens forretningsudvalg. Mødet i Vejle besluttede sig bl.a. for at foretage en evaluering af uddannelsen inden for ældreidræt. Der henvises endvidere til referat af møde i FU 8. september Internationalt arbejde Der henvises til referat af møde i internationalt udvalg 12. september. DAI s karate arbejder på at sikre sig deltagelse i CSIT mesterskaberne i Bulgarien i 2006.

5 6.4. Børn og unge samt uddannelse Unglederne er indbudt til møde 18. november med efterfølgende deltagelse i kongressen. På mødet vil DIF s informationschef Morten Mølholm deltage med indlæg, og der skal bl.a. arbejdes med strategiplaner for en ny Sjællandskreds Fuglsølejrens fremtid Der forelå oplæg fra JHJ til et koncept, der kan træde i stedet for den traditionelle Fuglsølejr, ud fra den vurdering, at det fortsat er vigtigt for DAI at have et sted, hvor de unge kan samles op og uddannes. Oplægget blev drøftet, og man fandt det blandt vigtigt at få kendskab til kredsenes indstilling til, om der skal arbejdes på uddannelse af frivillige unge ledere. Dette nye initiativ er lige som Fuglsølejren afhængig af, om der er en platform i form af aktiviteter for unge, således at der kan blive en integreret sammenhæng mellem det at være aktiv i DAI og blive uddannet i DAI. Der arbejdes videre med initiativet Stavgang Stavgangssamarbejdet med DFIF og DGF Der er modtaget en klar melding fra stavgangsudvalget om, at de ikke ser nogen fremtid i at fortsætte et samarbejde med DFIF omkring stavgang. DGF har opsagt den nuværende aftale og DAF vil ikke, som tidligere drøftet, købe sig ind i aftalen. DAF vil i stedet gøre brug af de udbudte kurser m.m. TB har haft en samtale med DFIF s formand Peder Bisgaard, og de er enige om at lade den nuværende aftale udløbe pr. 31. december Idrætsudvalget Det blev bemærket, at man i forhold til de udbudte skiture skal nævne i indbydelsen, at turen kun vil blive gennemført ved tilmelding af et opgivet minimumsantal deltagere Motion for livet Desværre er der modtaget afslag fra Frederiksborg amt på at bidrage økonomisk i 2006 med kr., hvilket betyder, at projektet kan komme til at lukke 31. december. Vestsjællands amt forventer at bevilge kr. til Situationen vil blive taget op møde den 11. oktober (der blev her udarbejdet er kriseplan og følgegruppen mødes igen ). Udviklingen er meget beklagelig, idet vi med projektet står med et synligt bevis på, at det kan lade sig gøre at aktivere inaktive og få sådanne aktiviteter forankret lokalt. 7. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Optagelse af foreninger Følgende foreninger er optaget: København: Fionias Engle, Mangfoldigt.dk, Boldklubben Kysten (alle fodbold), Unglederne, Kreds 57 Ferslev/Skibby (Motion for livet). Fyn: DAI Sport Syd (dart, fodbold, bowling, karate, multisport). Jylland: Randers Cykelmotion (stavgang og motionscykling), Fordskolens Frilufts Klub (friluftsidræt), BL-Sport-Hjørring (boligidræt), Fyrkildevejens Boldklub (fodbold). Ekstraordinære: ASV-Horsens (sind), Møltrup Beboer og Sportsforening (ombold m.m.) Udmeldelse af foreninger Følgende foreninger er udmeldt: København: Hovedstadens Jernbane-Idræt.

6 Sjælland: Fremad Holbæk. Fyn: Drigstrup Boldklub. Jylland: Ancotrans, Unit Partner A/S, Pumac. 8. Kommende mødeaktiviteter Møde i samarbejdsudvalget 11. oktober 2005 Udkast til dagsorden blev godkendt. Medarbejderrepræsentanten og Jyllandskredsens har anmodet om at få drøftet samarbejdet med DFIF Møde i forbundsledelsen 27. oktober 2005 Afholdes som aftalt med start kl i Idrættens Hus, Brøndby. Bliver sidste ordinære møde inden kongressen Kongres 19. november Indkomne forslag; herunder kandidater til forbundsledelsen Der er indkommet følgende forslag til valget af forbundsledelse: Forbundsformand: Jan Ludvigsen Medlemmer: Annie Christensen, Annie Nielsen, Jens Jørgen Nygaard og Peter Rasmussen. Suppleanter: Ninna-With Nielsen og Mogens Damgaard. Der er herudover modtaget et forslag fra Idrætsforeningen Vikingerne vedrørende Idræt for sindslidende Indkomne forslag til vedtægtsændringer Forslagene til vedtægtsændringer er blevet sammenskrevet til brug for mødet i samarbejdsudvalget 11. oktober og til udsendelse til foreninger i uge Forslag til arbejdsprogram til forelæggelse for samarbejdsudvalget Kongresudvalget har haft den sidste drøftelse af forslag til arbejdsprogram, der således nu er klar til drøftelse i samarbejdsudvalget 11. oktober til endelig godkendelse og udsendelse til foreningerne Andre forhold, herunder indlæg til kongresberetningen Gæstetalere: Helle Thorning-Schmidt var optaget af en anden aftale, og der afventes svar fra Poul Nyrup Rasmussen. Alternativt spørges Ritt Bjerregaard. Kai Holm kunne ikke og Preben Staun forventes at holde talen for DIF. Deadline for indlæg til kongresberetningen var sat til 1. oktober, men der er kun modtaget få indlæg. Alle indlæg skal afleveres meget hurtigt. 9. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Budgetmøde DIF 2. oktober 2005 Punktet blev ikke drøftet. Brøndby, den 14. oktober 2005 Referent: Palle Thomsen

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk arbejder Idrætsforbund

Dansk arbejder Idrætsforbund Referat Dansk arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 29-02/05 Dato 27. oktober 2005 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Rolf Haugaard, Jens-Halvor Jessen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-05/08 Dato 21. september 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-05/08 Dato 30. oktober 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-05/08 Dato 20. marts 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-05/08 Dato 19. december 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-05/08 Dato 15. juni 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 2-05/08 Dato 13.-14. januar 2006 på Fangel Kro og Hotel Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-11/14 Dato 13.-14. september 2013 Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-05/08 Dato 16. april 2007 kl. 17.00 Sted Hotel Ansgar, Østre Stationsvej 32, Odense Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-08/11 Dato 15. december 2008 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-08/11 Dato 24. januar 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-11/14 Dato 9. februar 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-11/14 Dato 6. december 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde 10. januar 2012 Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-05/08 Dato 30. august 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-11/14 Dato 13. august 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-05/08 Dato 11. oktober 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-05/08 Dato 21. februar 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-14/17 Dato 5. januar 2015 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-11/14 Dato 13. december 2011 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted Referat Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl. 17.00 20.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Poul Larsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-08/11 Dato 7. december 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-08/11 Dato 16. februar 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen (AN), Jens-Halvor

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-05/08 Dato 27. november 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-08/11 Dato 18. august 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-11/14 Dato 7. februar 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-11/14 Dato 11. marts 2013 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-11/14 Dato 12. - 13. april 2013 Sted Vilcon Hotel og konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Peter Rasmussen

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby.

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundsledelsen 9. oktober 2014 Til regioner og foreninger DAI's 41. kongres 15. november 2014 i Brøndby Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-05/08 Dato 17. august 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-11/14 Dato 22. august 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-05/08 Dato 19. august 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-17/20 Dato 5. februar 2019 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Brøndby Deltagere Peer Huniche (PH), Peter Rasmussen (PR), Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-08/11 Dato 28. marts 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Annie Nielsen (AN), Peter Rasmussen (PR),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-17/20 Dato 21.-22. juni 2019, fredag kl. 16.00 lørdag kl. 12.30 (frokost) Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-05/08 Dato 19. juni 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Kristensen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-08/11 Dato 26. april 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-08/11 Dato 30. marts 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 10-05/08 Dato 2. januar 2007 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-11/14 Dato 26.-27. oktober 2012. Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-05/08 Dato 13. maj 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-14/17 Dato 8.-9. april 2016 Sted Vilcon Hotel & Konferencegård Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Stolzenbach (AS), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-05/08 Dato 4. maj 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-11/14 Dato 14. maj 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-08/11 Dato 12. maj 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 24-08/11 Dato 9. juni 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET Dansk Arbejder Idrætsforbund DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT 20. 21. september 2013 Idrætsforum 2013 Velkommen til Idrætsforum 2013 Idrætten har nu arbejdet i ca. 1 1/2 år efter de retningslinier,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-11/14 Dato 25.-26. april 2014 Sted Vilcon Hotel og Konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Bestyrelsesmøde 18. september 2006

Bestyrelsesmøde 18. september 2006 Bestyrelsesmøde 18. september 2006 Bestyrelsesmøde i Dansk Klatreforbund Mandag den 18. september 2006 kl. 17 på Dansk Klatreforbunds kontor. Tilstede: Peter Harremoës Niels Staun Mads Winsløv Kristensen

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-05/08 Dato 15. marts 2007 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Kristensen,

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider 1 2 3 DAI Præsentation DAI Senioridræt IFS Idræt For Sindet 4 DAI's hjemmeside 5 Regionernes hjemmesider En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk En præsentation af Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk

Læs mere

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013.

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Fredag den 20. september.

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI Region Hovedstadens 1. Regionsmøde, mandag den 29.3. 2010

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015

Idræt og Kommunikation. DAI Idrætsforum 2015. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 27. - 28. februar 2015 DAI Idrætsforum 2015 Idræt og Kommunikation Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 27. - 28. februar 2015 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-11/14 Dato 23. 24. marts 2012 Sted Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Vedtægter for idrætsforeningen IF FREM Bjæverskov

Vedtægter for idrætsforeningen IF FREM Bjæverskov Vedtægter for idrætsforeningen IF FREM Bjæverskov BJ ÆV V O ERSK Pr. 16. marts 2016 - Stiftet april 1901 1. Idrætsforeningen navn er IF FREM Bjæverskov Hjemstedet er Bjæverskov, Køge Kommune, Region Sjælland.

Læs mere

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)?

Evaluering af besigtigelsesturen lørdag den 11. oktober 2014 skal vi gentage arrangementet (altså bare andre afdelinger)? Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Henriette Larsen, Jens Frederiksen, Richard Jensen Gæst: Francisco Ortega under pkt. 2.

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård

Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Dok.nr.: 8871/15 MJOH Referat af 3. ekstraordinære budgetmøde i stiftsrådet den 22. januar 2015 i Aalborg Bispegård Til stede: Ejnar Haugaard Thomsen (Aalborg Vestre provsti), Anne Steenberg (Aalborg Østre

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-08/11 Dato 31. maj 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

REFERAT DEN 26. APRIL 2017

REFERAT DEN 26. APRIL 2017 REFERAT DEN 26. APRIL 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 3 Mødedato: Den 26. marts 2017 Mødestart: Kl. 10.00 fra kl. 9.30 er der morgenmad foran lokalet. Mødested: Preben Elkjær Referent:

Læs mere

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00

Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dansk Squash Forbund Stadionvej 47, st. tv. DK-5200 Odense V Tel. +45 66 19 08 22 Fax +45 66 13 01 98 Giro 7 35 55 56 Referat af DSqF s bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. maj 2006 kl. 17.00 Dagsorden: 1. Bemærkninger

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING Hovedbestyrelsesmøde 02-12-2010 1930-2200 Møderummet i Lyngehallerne Møde indkaldt af Mødetype Referent Deltagere Afbud Ikke til stede Else Vad Ordinært hovedbestyrelsesmøde Ingelil Richter Else Vad, Ingelil

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 757 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 1. september 2016 kl. 16.00 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Ledelsen KomU. 1. Dagsorden Til godkendelse

Ledelsen KomU. 1. Dagsorden Til godkendelse Ledelsen KomU Mødedato: D. 19. august 2015 Starttidspunkt: kl. 9.00 Sluttidspunkt: kl. 13.00 Mødested: Asylgade Mødelokale: Pouls kontor Journalnummer: 7000-14093-2015 Deltagere: Poul Skov Dahl, Kirsten

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Fremtiden for din idræt. DAI Idrætsforum 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 20. - 21.

Fremtiden for din idræt. DAI Idrætsforum 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser. 20. - 21. DAI Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Dansk Arbejder Idrætsforbund - en verden af gode oplevelser 20. - 21. september 2013 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense Velkommen til Idrætsforum

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 3. september 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 3. september 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup 17. oktober 2014 Resumé af referat fra Forretningsudvalgsmøde den 3. september 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 24. september 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den

Læs mere

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14.

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Dato: 29.01.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Jens Andersen, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Kirsten

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Løverne

Vedtægter for Blovstrød Løverne Vedtægter for Blovstrød Løverne Stiftet den 15. december 1980 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Blovstrød Løverne. Dens hjemsted er Allerød Kommune. 2 Foreningens formål Blovstrød Løvernes formål

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere