b) Ansogers navn, adresse, tlf., , fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "b) Ansogers navn, adresse, tlf., e-mail, fax"

Transkript

1 ROSKILDE KOMMUNE /obcenter Roskilde ANS0GNINGSSKEMA Det Lokale BeskaeftigelsesrSd Jobcenter Administration Ansogningsfrist 28. oktober GENERELLE OPLYSNINGER a) Projektets navn "Langtidsledighed en intensiveret og samordnet indsats" b) Ansogers navn, adresse, tlf., , fax Inhouse Consulting Amaliegade 14, parterre 1256 K0benhavn K Tlf.: Fax: info@inhouseconsulting.dk c) CVR og P nr. CVRnr d) Projektansvarliges navn, adresse, tlf., , fax Direkt0r, seniorkonsulent Karsten Hillestrom Inhouse Consulting Amaliegade 14, parterre 1256 Kobenhavn K Tlf.: Fax: kh@inhouseconsulting.dk e) Okonomisk ansvarliges navn, adresse, tlf., , fax (Er som udgangspunkt den projektansvarlige). Direkt0r, seniorkonsulent Karsten Hillestrom Inhouse Consulting Amaliegade 14, parterre 1256 Kobenhavn K Tlf.: Fax: kh@inhouseconsulting.dk

2 2. PROJEKTOPLYSNINGER Projektets malgruppe a) => Langtidsledige borgere i Roskilde Kommune indenforalle malgrupper og med saerligt fokus pa borgere med foraeldede eller begraensede kompetencer. => Medarbejdere og ledelse i Jobcenter Roskilde. => LBR Roskilde. => Medarbejdere og ledelse, akasser og uddannelsesinstitutioner. => Politiske beslutningstagere i Roskilde Kommune. => De forskellige forvaltningsgrene i Roskilde Kommune. b) Projektets formal Projektets overordnede formal er: => At reducere antallet af langtidsledige i Roskilde Kommune gennem en intensiveret og samordnet indsats med saerligt fokus pa borgere med foraeldede eller begraensede kompetencer. => At bryde "f0dekaeden" frem mod langtidsledighed ved at modvirke, at ledige borgere udvikler sig til at blive langtidsledige. Til de overordnede formal er der knyttet en raekke delmal omfattende: => At der blandt virksomheder i Roskilde Kommune/lokalomradet gennemf0res en kortlaegning af de fremadrettede kompetencebehov. => At der implementeres og anvendes et vaerkt0j, som (med et meget begrasnset ressourceforbrug) g0r det muligt I0bende at male den lokale arbejdsmarkedsbalance, omfattende savel udbuds som eftersp0rgselssiden. => At der implementeres og anvendes et vaerkt0j, som samtidig abner mulighed for at udbrede borgernes arbejdsmarkedsperspektiv og styrke motivation til efteruddannelse/opkvalificering, samt at fa gennemf0rt en kompetenceafdaekning med anvendelse af savel IKV som RKV. => At der etableres et systematisk samarbejde mellem Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner omfattende savel de strategiske som operative aspekter. c) Projektets succeskriterier (malbare resultatkrav) Projektets succeskriterier er: => At antallet af langtidsledige borgere i 2012 reduceres med mindst 10 pet. (og i de f0lgende ar med mere end 10 pet. arligt). :=> At antallet af borgere, der bliver langtidsledige i 2011, reduceres med mindst 10 pet. (og i de f0lgende ar med mere end 10 pet. arligt).

3 => At mindst % af de medarbejdere og ledere i henholdsvis Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner, som operativt har medvirket i projektet, oplever, at den intensiverede og samordnede indsats i h0j grad er effektiv. =^> At der i den fremadrettede drift i Jobcenter Roskilde benyttes et (elektronisk) vasrktoj, der abner mulighed for lobende at male den lokale arbejdsmarkedsbalance omfattende savel udbuds som eftersporgselssiden. => At der i den fremadrettede drift i Jobcenter Roskilde benyttes et vaerktoj, der samtidig abner mulighed for at udbrede borgernes arbejdsmarkedsperspektiv, styrke motivation til efteruddannelse/ opkvalificering, samt gennemforelse af IKV. => At der i den fremadrettede drift i Jobcenter Roskilde gennemfores et systematisk samarbejde mellem Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner med det formal at styrke intensiteten og samordningen af indsatsen overfor langtidsledige. d) Aktiviteter og tidsplan Projektet indeholder 4 faser omfattende: => => => => Forberedelsesfasen Afprovningsfasen Evalueringsfasen Implementeringsfasen Forberedelsesfasen, der har en varighed pa 3 maneder, vil omfatte folgende hovedaktiviteter: => Visitering af langtidsledige, der skal deltage i projektet. Visiteringen af langtidsledige til deltagelse i projektet foretages af Jobcenter Roskilde. => Kortlasgning af de fremadrettede kompetencebehov blandt virksomheder i Roskilde Kommune/lokalomradet. Kortlaegningen gennemfores af Inhouse Consulting og ved, at der etableres et virtuelt virksomhedspanel omfattende (garanteret) 100 virksomheder i Roskilde Kommune, repraasenterende forskellige storrelser og brancher, som modtager et sporgeskema, der udsendes og besvares elektronisk. Forud herfor vil der blive taget kontakt til hver enkelt af virksomhederne med henblik pa at afklare, om virksomhederne vil vaere indforstaet med at vaere omfattet af panelet, og i bekraeftende fald at fa oplyst navn og adresse pa den person i virksomheden, der skal besvare sporgeskemaet. Derforventes en besvarelsesprocent pa mindst 75 ved kortlaegningen. ^> Tilpasning af (elektronisk)vaerkt0j, der I0bende (og med et saerdeles begraenset internt ressourceforbrug) muliggor malinger af den lokale arbejdsmarkedsbalance, saledes at det svarer til de konkrete behov i Jobcenter Roskilde.

4 Det pagasldende vaerktoj er allerede udviklet af Inhouse Consulting og er p.t. i drift i 6 jobcentre, nemlig Fredensborg, Hiller0d, Helsing0r, Halsnaes, Egedal og Frederikssund. (Som led i projektet vil Inhouse Consulting vasre indforstaet med, at vaerktojet vederlagsfrit kan stilles til radighed for projektet). => Tilpasning af vaerkt0j, der samtidig abner mulighed for at udbrede arbejdsmarkedsperspektivet, styrke motivation til efteruddannelse/ opkvalificering, samt gennemforelse af savel IKV som RKV. Vaerktojet er allerede udviklet af Inhouse Consulting og anvendes i flere sammenlignelige projekter i andre jobcentre, fx Jobcenter Fureso. Der skal ske en tilpasning af vaerktojet til de lokale forhold i Jobcenter Roskilde. => Udvikling af samarbejdsmodel mellem Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner omfattende savel de strategiske som operative aspekter. Der tages afsaet i det allerede eksisterende samarbejde mellem Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner, samtidig med at der via interview med parterne foretages en kortlaegning af detfremadrettede behov for (yderligere) samarbejde, forventningerne hertil, samt organiseringen af samarbejdet, herunder konkrete snitflader og processer mv. => Etablering af projektlogistik, omfattende savel arbejdsgange, processer og snitflader i forbindelse med afpravningsfasen. Projektlogistikken saetterfokus pa, hvordan afprovningsfasen organiseres, dels intemt i Jobcenter Roskilde, dels i forhold til de deltagende akasser og uddannelsesinstitutioner. Som led heri beskrives behovet i indsatsen for de deltagende borgere og hvilke "leverancer", derforventes fra de enkelte deltagende parter. => Planlaegning og gennemforelse af workshop (1/1 dag) for de medarbejdere og ledere i henholdsvis Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner, der medvirker i projektet. I forbindelse med workshoppen introduceres og droftes savel vaerktojer som projektlogistik. Afprovningsfasen, der haren varighed pa 6 maneder, vil omfatte folgende hovedaktiviteter: => Afpr0vning af den intensiverede og samordnede indsats i forhold til de langtidsledige, der er visiteret til projektet. Det forventes, at projektet omfatter 100 borgere i malgruppen, som er visiteret til projektet. I forbindelse med afprovningsfasen forventes opgaverne i hovedtraek fordelt mellem de deltagende parter pa folgende made: Jobcenter Roskilde: Kontakt til virksomheder i forbindelse med bl.a. virksomhedsrettet aktivering.

5 => Vejledning og samtaler med deltagende borgere med anvendelse af de "nye" vaerkt0jer. Hvis forsikrede deltagere, da i samarbejde med akasser. => Udarbejdelse af uddannelses og jobplan for deltagende borgere. => Udpegning af intern "tovholdertsuperbruger", der kan understotte den driftsmaessige koordinering i afprovningsfasen. => Samarbejde med uddannelsesinstitutioner om opkvalificering/ kompetenceloft for deltagende borgere. Akasser: => Samarbejde med Jobcenter Roskilde i forhold til vejiedning og samtale med deltagende forsikrede. => Samarbejde med Jobcenter Roskilde om udarbejdelse af uddannelses og jobplan for deltagende forsikrede. Uddannelsesinstitutioner: => Gennemforelse af IKV/RKV for deltagende borgere. => Vejledning til Jobcenter Roskilde om muligheder i forbindelse med uddannelse og opkvalificering. Inhouse Consulting yder processtotte i forbindelse med afpr0vningen. Processt0tten vil have fokus pa, at den udviklede projektlogistik fungerer, samt pa at afklare eventuelle tvivlssp0rgsmal. Evalueringsfasen, der har en varighed pa 1 maned, vil omfatte f0lgende hovedaktiviteter: => Registrering af det (aktuelle) fors0rgelsesgrundlag for de langtidsledige, der har deltaget i projektet. => Udsendelse af elektronisk sp0rgeskema til de langtidsledige, der har deltaget i projektet. Temaerne vil bl.a. omhandle, hvordan deltageme har oplevet henholdsvis indsatsen og resultatet af indsatsen. => Udsendelse af elektronisk sp0rgeskema til de medarbejdere og ledere i henholdsvis Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner, som har medvirket i projektet. Blandt temaerne vil bl.a. vaere, hvordan medarbejdere og ledere har oplevet de benyttede vasrkt0jer, resultaterne af indsatsen, samt den projektlogistik, der har vaeret anvendt i forbindelse med afpr0vningen. => En analyse af det indsamlede datamateriale og udarbejdelse af en (kortfattet) evalueringsrapport, der indeholder hovedresultaterne af evalueringen.

6 => Planlaegning og gennemforelse af en workshop (1/1 dag), hvor hovedresultateme af evalueringen praesenteres og droftes. Workshoppen vil have samme deltagerkreds som den workshop, derer indeholdt i forberedelsesfasen, jf. foran. Implementeringsfasen, der haren varighed pa 2 maneder, vil omfatte folgende hovedaktiviteter: => Gennemforelse af eventuelle justeringer af vaerktojer, arbejdsgange, processerog snitflader, jf. den gennemforte evaluering. => Implementering af vaerktojer og processer mv. i Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner. Inhouse Consulting etablerer i tilknytning til implementeringsaktiviteterne en hotline (mail/telefonisk) svarende til en ramme pa 15 konsulenttimer. Savel Jobcenter Roskilde, akasser, som uddannelsesinstitutioner kan traekke pa hotline i forbindelse med implementeringsaktiviteterne. Projektets tidsplan er vist i nedenstaende oversigt i forhold til de forskellige projektfaser: 2012 Januarmarts Aprilseptember Oktober Novem berdecem ber e) PROJEKTFASE Forberedelsesfasen Afpr0vningsfasen Evalueringsfasen Implementeringsfasen Egen plan for evaluering Der henvises til de aktiviteter, der er omtalt foran i pkt. 2. d) vedr0rende hovedaktiviteteme i evalueringsfasen. f) Beskrivelse af patasnkt formidling af projektets resultater til andre aktorer Formidlingen af projektets resultater til andre aktorer vil i lobet af projektperioden blive konkretiseret ved droftelser mellem LBR Roskilde/Jobcenter Roskilde. Blandtformidlingsaktiviteterne vil forventeligt bl.a. indga: =^> I forbindelse med projektets afsluttende aktiviteter praesenteres projektets resultater, vasrktojer mv. for de involverede medarbejdere og ledere i Jobcenter Roskilde, akasser og uddannelsesinstitutioner. => Presentation af resultater og erfaringer for LBR Roskilde/Jobcenter Roskilde i ovrigt. => Forankring af projektets resultater og erfaringer pa hjemmesiden for LBR Roskilde og Jobcenter Roskilde.

7 g) Eventuelle samarbejdspartnere? Vedlaeg samarbejdserklasring som hentes pa hjemmesiden Som led i projektet vil der operativt blive samarbejdet med: Roskilde Handelsskole Bakkesvinget Roskilde jf. vedlagte samarbejdserklaering. Samarbejdet vil derudover omfatte Jobcenter Roskilde, jf. projektindholdet, samt et antal akasserog uddannelsesinstitutioner i 0vrigt. (Hviike akasser og uddannelsesinstitutioner, der vil blive opfordret til at deltage i projektet, vil blive fastlagt efter dr0ftelser med Jobcenter Roskilde. Derfor er der ikke vedlagtsamarbejdserklaeringerfra de pagaeldende). 3. PROJEKTVARIGHED OG ANS0GT BEL0B a) Projektvarighed angives i maneder Fra d til d Ans0gt st0ttebe!0b i DKK (ekskl. moms): ,00 Hvis flerarigt projekt; angiv st0ttebe!0b fordelt pa ar: 20XX: 3 20XX: H 20XX: D b) Budget (projektets budgetposter angives i f0lgende hovedgrupper, og uden moms ) L0nninger Eksternt rekvireret undervisning og/eller konsulentbistand Formidling Forankring Materialer/udstyr Kontorhold Revision Andre udgifter (transport) I ALT , , , , ,00 Specificeret budget vedlaegges som bilag (anvend gerne nedenstaende Budget og Regnskabsskabelon) 4. REVISION Autoriseret eller registreret revisors navn, adresse, tlf. og AP/Statsautoriserede Revisorer N0rre Farimagsgade 11, 1364K0benhavn K Tlf.: Statsautoriseret revisor Carsten Ingemann Johansen cai@ap.dk

8 5. ELEKTRONISK FAKTURERING Betalingsforbindelse med kontaktperson og adresse Danske Bank Erhverv Direkte HolmensKanal212, 1092 Kobenhavn K Tlf.: Reg.nr. og kontonr.: Leverandorer der handler med det offentlige, skal sende elektronisk faktura til EAN nr Kontakt evt. Jobcenter@roskilde.dk for yderligere oplysninger 6. ANS0GERS UNDERSKRIFT Dato: Dato: Karsten Hillestrom Ansvarshavende for organisationen Karsten Hillestram Projektansvarlig Ansogning skal vaere modtaget senest d. 28. oktober Sendes til Jobcenter@roskilde.dk eller Jobcenter Administration, Plan og Udvikling Postboks 100 Radhusbuen 3, 4000 Roskilde Att.: Det Lokale Beskaeftigelsesrad KH/AR

9 Bilag: Budget og Regnskabsskabelon. (Det anbefales at nedenstaende skabelon udfyldes ved budgetlaagning, og sendes sammen med ansogningsskemaet. Skabelonen kan derefter anvendes ved evt. tilpasning af budget, og ved endeligt regnskab) Regnskab for projektet: "Langtidsledighed en intensiveret og samordnet indsats" 2012 Budgetposter (Specificeres evt.) Lonninger: Budget 2012 (ex. moms) Evt. Tilpasning af Budget 2011 * (ex. moms) Regnskab 2010 (ex. moms) Eksternt rekvireret undervisning og/eller konsulentbistand 1 ': Formidling: Forankring: Materialer/udstyr: Kontorhold 2) : Revision 3 ': Andre udgifter (Transport) 4) : , , , ,00 I alt 379,000,00 Noter: Antallet af konsulenttimer er estimeret til 360 til en konsulenttimepris pa DKK 1.000,00 (ekskl. moms). 2) Budgetteret med i gennemsnit DKK 1.000,00 (ekskl. moms) manedligt i projektperioden og baseret pa erfaringer pa gennemf0re/se af sammenlignelige projekter. 3) If0lge indhentet tilbud. 4) Transport i egen bit i forbindelse med bl.a. projektm0der, gennemf0relse af workshops, samt interview. Det n&vnte be!0b er maksimeret. Timer, der anvendes til transport, faktureres ikke. Dato: Karsten Hillestr0m

10 ROSKILDE /obcenter Roskilde Skabelon for samarbejdserklaeringer Til brug for samarbejdsparter i projekter, der anseger om midler fra Det Lokale Beskaeftigelsesrad i Roskilde Roskilde Handelsskole, Bakkesvinget 67,4000 Roskilde Samarbejdsparts navn /organisation Bekraefter hermed at vaere interesseret i at samarbejde med: Inhouse Consulting, Amaliegade 14, parterre, 1256 K0benhavn K v/direkt0r, seniorkonsulent Karsten Hillestr0m (Projektans0gers navn / organisation) Om projekt: "Langtidsledigheden intensiveret og samordnet indsats" Langtidsledighed en intensiveret og samordnet indsats Undertegnede organisation skal bidrage til projektet i form af: Gennemf0relse af IKV for malgruppen Gennemf0relse af RKV for deltagende borgere Vejledning til Jobcenter m.fl om muligheder i forbindelse med uddannelse og opkvalificering For rigtigheden af de afgivne oplysninger og med forpligtigelse til at meddele projektet og Det Lokale Beskaeftigey&rad i Roskilde, hvis projektsamarbejdet oph0rer. skilde Handelsskole Kutsuscentiet (Dato, stempel o^m^r^ifflra ansvarslrifl/ende for organisa!ionen)

ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration. Ansøgningsfrist 28. oktober 2011

ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration. Ansøgningsfrist 28. oktober 2011 ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration Ansøgningsfrist 28. oktober 2011 1. GENERELLE OPLYSNINGER a) Projektets navn Ung i Uddannelse b) Ansøgers navn, adresse, tlf., e-mail,

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration. Ansøgningsfrist 28. oktober 2011

ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration. Ansøgningsfrist 28. oktober 2011 ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration Ansøgningsfrist 28. oktober 2011 1. GENERELLE OPLYSNINGER a) Projektets navn Vejen Frem b) Ansøgers navn, adresse, tlf., e-mail, fax

Læs mere

Danske Bank 9402 4800 1976 86

Danske Bank 9402 4800 1976 86 ANSØGNINGSSKEMA Pilotprojektet - Samtaler og indsatser, der modvirker langtidsledighed Ansøgningen må maksimalt fylde 6 sider i alt. Ansøgning sendes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering elektronisk

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA. Finanslovens konto 17.46.67.80 Helhedsorienteret hjælp til aktivitetsparate Mulighed for arbejdsmarkedserfaring for udsatte ledige

ANSØGNINGSSKEMA. Finanslovens konto 17.46.67.80 Helhedsorienteret hjælp til aktivitetsparate Mulighed for arbejdsmarkedserfaring for udsatte ledige ANSØGNINGSSKEMA Finanslovens konto 17.46.67.80 Helhedsorienteret hjælp til aktivitetsparate Mulighed for arbejdsmarkedserfaring for udsatte ledige Ansøgningen sendes til: Styrelsen for Arbejdsmarked og

Læs mere

Fra Jobcenter til uddannelse

Fra Jobcenter til uddannelse Projekttitel Fra Jobcenter til uddannelse Ansøgningen sendes til: Jobcenter Skive Att. LBR Skive v. Stine Mark Mail: scma@skivekommune.dk Tlf.: 9915 7254 Mobil: 2498 4988 Ansøgningen skal sendes i underskrevet

Læs mere

Vi støtter dit projekt - Vejledning

Vi støtter dit projekt - Vejledning Vi støtter dit projekt - Vejledning 1. Råd om ansøgning Hjælp til ansøgning For at Det lokale beskæftigelsesråd kan udvælge de bedste projekter er det vigtigt, at projektansøgningerne er så præcise og

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Styrket og arbejdsmarkedsrettet ADHD-indsats. Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/nanna Bruhn Lilhav Søvej 1 8600 Silkeborg E-post: nbl@silkeborg.dk

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: FREMTIDENS MEDARBEJDER Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/lauge Clemmensen Drewsensvej 58-60 8600 Silkeborg E-post: lc@silkeborg.dk Tlf. 8970

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Dynamisk Virksomhedsmentornetværk Projektperiode: 12 måneder startende

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Rummelighed i forhold til psykisk sårbare på arbejdsmarkedet Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/lauge Clemmensen Søvej 1-3 8600 Silkeborg E-post:

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Flere 50+ i arbejde i Silkeborg kommune Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/lauge Clemmensen Drewsensvej 58-60 8600 Silkeborg E-post: lc@silkeborg.dk

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Gang i rotationen Projektperiode: 1.12.2011 31.12.2012 Målgruppe:

Læs mere

Initiativer til mindskelse af frafald på uddannelserne (Vejledning og uddybende retningslinjer findes nederst på skemaet)

Initiativer til mindskelse af frafald på uddannelserne (Vejledning og uddybende retningslinjer findes nederst på skemaet) Ilinniartitaanermut Ilisimatusarnermullu Naalakkersuisoqarfik Departementet for Uddannelse og Forskning Initiativer til mindskelse af frafald på uddannelserne (Vejledning og uddybende retningslinjer findes

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Flere elev- og praktikpladser i Silkeborg kommune Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/lauge Clemmensen Drewsensvej 58-60 8600 Silkeborg E-post:

Læs mere

Projektansøgning til udviklingsprojekt vedr.: Fastholdelse af unge, der har fået uddannelsespålæg

Projektansøgning til udviklingsprojekt vedr.: Fastholdelse af unge, der har fået uddannelsespålæg Projektansøgning til udviklingsprojekt vedr.: Fastholdelse af unge, der har fået uddannelsespålæg Ansøgningen sendes til: Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland brhs@ams.dk Mrk: Unge med uddannelsespålæg

Læs mere

Skema til brug ved ansøgning om projektdeltagelse

Skema til brug ved ansøgning om projektdeltagelse Skema til brug ved ansøgning om projektdeltagelse Kommune (adresse, e-mail, tlf.) Formål med projektet Iflg. regionens retningslinjer er det overordnede formål med projektet at få i arbejde eller ordinær

Læs mere

Bilag til ansøgningen: Regneark budget_application.xls til detaljeret budget

Bilag til ansøgningen: Regneark budget_application.xls til detaljeret budget Ansøgningsskema II Projektansøgning til udviklingsprojekt vedr.: Udvikling af den tidlige tværfaglige og virksomhedsrettede indsats for kontanthjælpsmodtagere i match 2 Ansøgningen sendes til: Beskæftigelsesregion

Læs mere

Ansøgningsskema for støtte til udvikling og genbrug af Open Source komponenter og løsninger

Ansøgningsskema for støtte til udvikling og genbrug af Open Source komponenter og løsninger Ansøgningsskema for støtte til udvikling og genbrug af Open Source komponenter og løsninger Ansøgningsskemaet skal udfyldes og vedlægges ansøgningen. Ansøgningsskema samt projektbeskrivelse sendes til:

Læs mere

Strategi for Jobcenter Aalborgs virksomhedssamarbejde 2014-2015

Strategi for Jobcenter Aalborgs virksomhedssamarbejde 2014-2015 Strategi for Jobcenter Aalborgs virksomhedssamarbejde 2014-2015 1 1. Indledning Et stort udbud af kvalificeret arbejdskraft bidrager til at virksomhederne kan vækste til gavn for samfundet. Det er således

Læs mere

2. Selvevaluering for projekter under Puljen til jobrettet opkvalificering

2. Selvevaluering for projekter under Puljen til jobrettet opkvalificering 2. Selvevaluering for projekter under Puljen til jobrettet opkvalificering Projekt:_Fra ufaglært til_faglært Glostrup Projektansvarlig: Heine Hansen Slutevalueringen består af følgende dele: Et skema som

Læs mere

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune

Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Vision og sigtepunkter for arbejdet i LBR i Frederikssund Kommune Opsamling på LBR-seminar den 6. september 2010 mploy a/s www.mploy.dk Gothersgade 103, 3. sal 1123 København K Tlf: 32979787 Email: mploy@mploy.dk

Læs mere

Projektansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd

Projektansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd Projektansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd Ansøgningen sendes til: LBR Koordinator Tina Juul Kjellberg LBR/Jobcenter Frederikshavn Parallelvej 27,2. th. 9900 Frederikshavn Ved udfyldelse af ansøgningsskemaet

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Målgruppe : Projektansvarlig organisation Kontaktperson

Læs mere

Pulje til særlig indsats til ledige over 50 år

Pulje til særlig indsats til ledige over 50 år Ansøgningsskema for Pulje til særlig indsats til ledige over 50 år Finanslovskonto 17.46.43.30 Projektets navn: Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn, adresse, telefon, e-mail) Seniorvikar

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Fredag den 28. august 2009

Fredag den 28. august 2009 Til alle institutioner og private udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser Til alle efteruddannelsesudvalg Afdelingen for erhvervsrettet voksenuddannelse Vester Voldgade 123 1552 København V Tlf. 3392 5600

Læs mere

Udfordringer, muligheder og de første erfaringer

Udfordringer, muligheder og de første erfaringer Udfordringer, muligheder og de første erfaringer Afdelingsleder Susanne Nielsen, Jobcenter Ringkøbing-Skjern A-kasse konsulent Lisbeth Kiilerich, HK, Midt Vest Vi er glade for vores fælles samtaler Skaber

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt: Knallerter til brug for ledige og sygemeldte i Mariagerfjord Kommune

Ansøgning om støtte. til projekt: Knallerter til brug for ledige og sygemeldte i Mariagerfjord Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd for Mariagerfjord Kommune Ansøgning om støtte Fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Mariagerfjord Kommune til projekt: Knallerter til brug for ledige og sygemeldte i Mariagerfjord

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Netværksklubber for langtidsledige Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/nanna Bruhn Lilhav Søvej 1 8600 Silkeborg E-post: nbl@silkeborg.dk Tlf.

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Opkvalificering og fastholdelse til uddannelse Unge-Indsats. Afklaring

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Projektforløb for langtidsledige, ledige i risiko for langtidsledighed og seniorer

ANSØGNINGSSKEMA Projektforløb for langtidsledige, ledige i risiko for langtidsledighed og seniorer ANSØGNINGSSKEMA Projektforløb for langtidsledige, ledige i risiko for langtidsledighed og seniorer Ansøgning sendes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering elektronisk i én samlet pdf-fil med udfyldt

Læs mere

Projektansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd

Projektansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd Projektansøgning til Det Lokale Beskæftigelsesråd Ansøgningen sendes til: LBR Koordinator Tina Juul Kjellberg LBR/Jobcenter Frederikshavn Parallelvej 27,2. th. 9900 Frederikshavn Ved udfyldelse af ansøgningsskemaet

Læs mere

GODE RÅD - OM AT SØGE PROJEKTMIDLER FRA DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD FOR AARHUS

GODE RÅD - OM AT SØGE PROJEKTMIDLER FRA DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD FOR AARHUS GODE RÅD - OM AT SØGE PROJEKTMIDLER FRA DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD FOR AARHUS Det Lokale Beskæftigelsesråd for Aarhus Beskæftigelsesforvaltningen i Aarhus Kommune Jægergården, Værkmestergade 15 8000

Læs mere

Strategi for. bekæmpelse af langtidsledighed 2015-2016

Strategi for. bekæmpelse af langtidsledighed 2015-2016 Strategi for bekæmpelse af langtidsledighed 2015-2016 1 Strategi for bekæmpelse af langtidsledighed Indledning. Næsten 10.000 personer henvender sig årligt i Jobcenter Esbjerg på grund af arbejdsløshed.

Læs mere

X Tidlig opsporing af skadeligt alkoholforbrug

X Tidlig opsporing af skadeligt alkoholforbrug Skema 2: Projektbeskrivelsesskema 1. Projektets titel: En vej væk fra misbrug - arbejdsmarkedsrettet sundhedsindsats 2. Styrket sundhedsindsats for socialt udsatte og sårbare grupper Indsats(er) der ansøges

Læs mere

Udkast til uddybning af LBR ansøgning vedr. projekt

Udkast til uddybning af LBR ansøgning vedr. projekt Svendborg den 9. februar 2009 Udkast til uddybning af LBR ansøgning vedr. projekt 360 - En helhedsorienteret indsats. Anja Jørgensen Jobcenter Svendborg har på vegne af LBR kontaktet Jobressourcer.dk med

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Målgruppe : Projektansvarlig organisation Kontaktperson

Læs mere

FREMTIDENS MEDARBEJDER

FREMTIDENS MEDARBEJDER Ansøgning om støtte til projekt: FREMTIDENS MEDARBEJDER Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/niels Baj Rye Søvej 1 8600 Silkeborg E-post: NielsBaj.Rye@silkeborg.dk Tlf. 3046 3741

Læs mere

1. ADMINISTRATIONSOPLYSNINGER

1. ADMINISTRATIONSOPLYSNINGER D E T L O K A L E B E S K Æ F T I G E L S E S R Å D F O R AAR H U S Vejledning i udfyldelse af ansøgningsskema 1. ADMINISTRATIONSOPLYSNINGER 1.1 Ansøger Her angives hvem, der søger bevillingen, her under

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Beskæftigelse. Referat. Mødelokale 5 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Beskæftigelse. Referat. Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 5 Hedensted Rådhus Deltagere:, Per Heller, Erling Juul, Erik Kvist, Steen Christensen, Fraværende: Bemærkninger: Mødet sluttede kl. 17.45 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Etablering af et formaliseret rekrutteringssamarbejde mellem 9 jobcentre i Nordsjælland - Nordsjællands Rekrutteringsservice

Etablering af et formaliseret rekrutteringssamarbejde mellem 9 jobcentre i Nordsjælland - Nordsjællands Rekrutteringsservice Arbejdsmarkedskontor Øst 25.oktober 2015 Etablering af et formaliseret rekrutteringssamarbejde mellem 9 jobcentre i Nordsjælland - Nordsjællands Rekrutteringsservice Jobcentrene i Nordsjælland styrker

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Personlig mentor et skridt nærmere arbejdsmarkedet. Projektperiode:

Læs mere

Til uddannelsesinstitutionerne herunder VEU-centre og private udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser samt efteruddannelsesudvalg

Til uddannelsesinstitutionerne herunder VEU-centre og private udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser samt efteruddannelsesudvalg Til uddannelsesinstitutionerne herunder VEU-centre og private udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser samt efteruddannelsesudvalg Afdeling for Ungdoms- og Voksenuddannelser Vester Voldgade 123 1220 København

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Next step Projektperiode: 1.11.2011 31.12.2012 Målgruppe: Projektansvarlig

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Det Lokale Beskæftigelsesråd for Mariagerfjord Kommune Ansøgning om støtte Fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Mariagerfjord Kommune til projekt: Ansøgning sendes til: Henrik Terp LBR konsulent Det Lokale

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Mobilt værktøj til mobile medarbejdere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Mobilt værktøj til mobile medarbejdere Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Projektets titel: Mobilt værktøj til mobile medarbejdere Projektperiode: 1. januar 2014 1. oktober

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Okt.2011 Maj 2013 Målgruppe : Projektansvarlig organisation

Læs mere

Projektbeskrivelse: Fagligheder på beskæftigelsesområdet

Projektbeskrivelse: Fagligheder på beskæftigelsesområdet Projektbeskrivelse: Fagligheder på beskæftigelsesområdet Baggrund for projektet Projektet startede på idéplan i foråret 2014 og blev yderligere aktualiseret ved reformen på beskæftigelsesområdet, der blev

Læs mere

Evalueringsrapport LBR Svendborg Projekt Dynamisk mentornetværk. MENTOR company September 2010

Evalueringsrapport LBR Svendborg Projekt Dynamisk mentornetværk. MENTOR company September 2010 Evalueringsrapport LBR Svendborg Projekt Dynamisk mentornetværk MENTOR company September 2010 Indhold Sammendrag af projektet Forudsætning for fortsat drift Elementer i fremadrettet strategi og handlingsplan

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Et kærligt skub til borgere på ledighedsydelse Projektperiode : 02.11.09

Læs mere

Udbud af individuel og intensiv indsats for langtidsledige a-dagpengemodtagere

Udbud af individuel og intensiv indsats for langtidsledige a-dagpengemodtagere Udbud af individuel og intensiv indsats for langtidsledige a-dagpengemodtagere Bilag 3 Skabelon til delaftale Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Aftalens parter...3

Læs mere

Vejledning til ansøgning:

Vejledning til ansøgning: Vejledning til ansøgning: Puljen for bedre mad til ældre i eget hjem Ansøgningsfrist: d. 1. juni 2017 kl.12.00 Ansøgningsskema sendes udfyldt og underskrevet til Sundheds- og Ældreministeriet sum@sum.dk

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : PGG Projekt Gråt Guld Projektperiode : Januar 2009 februar 2009 Målgruppe

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA. CVR/CPR-nummer: 64942212 Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

ANSØGNINGSSKEMA. CVR/CPR-nummer: 64942212 Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen ANSØGNINGSSKEMA Ansøgningen sendes til Arbejdsmarkedsstyrelsen ams@ams.dk. 1. Projektets navn og projektperiode Projektets navn: Fra faglig refleksion til innovation Projektperiode Starttidspunkt: 2. kvartal

Læs mere

Ansøgning til projekt støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd i Høje-Taastrup Kommune Ansøgningen må maximalt fylde 10 sider

Ansøgning til projekt støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd i Høje-Taastrup Kommune Ansøgningen må maximalt fylde 10 sider LBR Høje-Taastrup Ansøgning til projekt støttet af Det Lokale Beskæftigelsesråd i Høje-Taastrup Kommune 2012 Ansøgning sendes til: Sekretariatet for det Lokale Beskæftigelsesråd På mail: louiseras@htk.dk

Læs mere

Side 1 af 9 ANSØGNINGSSKEMA. Det lokale Beskæftigelsesråd, Jobcenter København Ansøgningsfrist 18. januar og 12. april 2010

Side 1 af 9 ANSØGNINGSSKEMA. Det lokale Beskæftigelsesråd, Jobcenter København Ansøgningsfrist 18. januar og 12. april 2010 Side 1 af 9 ANSØGNINGSSKEMA Det lokale Beskæftigelsesråd, Jobcenter København Ansøgningsfrist 18. januar og 12. april 2010 Vejledning skal følges ved udfyldelse af ansøgningsskemaet 1. GENERELLE OPLYSNINGER

Læs mere

Favrskov-modellen Favrskov Kommune har siden oktober 2014 afprøvet en model for arbejdsfastholdelse

Favrskov-modellen Favrskov Kommune har siden oktober 2014 afprøvet en model for arbejdsfastholdelse NOTAT 11. maj 2017 Sammen om fastholdelse J.nr. 16/17959 Arbejdsmarkedsfastholdelse GBH/CFR Baggrund Det er omdrejningspunktet i sygedagpengereformen, at sygemeldte skal hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet

Læs mere

Sammen om fastholdelse (FL )

Sammen om fastholdelse (FL ) Side 1 af 5 (/da.aspx) Sammen om fastholdelse (FL 17.46.66.10) Formålet med ansøgningspuljen er at afprøve en model for at bevare sygemeldte medarbejderes tilknytning til arbejdspladsen. Baggrund Det er

Læs mere

Informationsmøde om ansøgningspulje til samarbejder mellem plejefamilier og døgninstitutioner og/eller opholdssteder

Informationsmøde om ansøgningspulje til samarbejder mellem plejefamilier og døgninstitutioner og/eller opholdssteder Informationsmøde om ansøgningspulje til samarbejder mellem plejefamilier og døgninstitutioner og/eller opholdssteder Dagens program 1) Baggrund og formål med projektet v., Center for Børn, Unge og Familier

Læs mere

Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft

Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft Ansøgningsskema for Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft Finanslovskonto 17.46.41.60 Projektets navn: Ansøger Kommune(r) Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn, adresse, telefon,

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Mobilt sundhedstilbud til aktivander i Svendborg Kommune Projektperiode

Læs mere

Til ansøgningsskema Øget brug af videotolkning

Til ansøgningsskema Øget brug af videotolkning VEJLEDNING Til ansøgningsskema Øget brug af videotolkning Skema 1 Generelle oplysninger om projektet 1.1 Projektets titel anføres i rubrik 1.1 1.2 Ansøgerorganisationens navn, adresse og CV-nummer. Projektleders

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Nyt Jobcenter nye kompetencer nye teams Kompetenceudvikling hos medarbejderne

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Det Lokale Beskæftigelsesråd for Mariagerfjord Kommune Ansøgning om støtte Fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Mariagerfjord Kommune til projekt: Knallerter til brug for ledige i Mariagerfjord Kommune

Læs mere

Opkvalificering på transportområdet

Opkvalificering på transportområdet Ansøgningsskema for Pulje til opkvalificering på transportområdet Finanslovskonto 17.46.41.65 Projektets navn: Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn, adresse, telefon, e-mail) Opkvalificering

Læs mere

Tilbud til Jobcenter Fredensborg og Jobcenter Hillerød

Tilbud til Jobcenter Fredensborg og Jobcenter Hillerød Tilbud til Jobcenter Fredensborg og Jobcenter Hillerød Udvikling af metode til matchning af de lediges kompetencer med arbejdsmarkedets behov i Nordsjælland Indholdsfortegnelse: 1. Baggrund... 2 2. Forudsætninger

Læs mere

Pulje til projekt Uddannelsesambassadører Pulje

Pulje til projekt Uddannelsesambassadører Pulje Ansøgningsskema for Pulje til projekt Uddannelsesambassadører Pulje 17.46.43.10 Ansøgningen skal sendes til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering via Tilskudsportalen Ansøger Kommune Jobcenter Randers

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009 ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER PÅ UDDANNELSESOMRÅDET I REGION SJÆLLAND 2009 Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes gerne på mail: rukomuddarb@regionsjaelland.dk eller pr. post til Region

Læs mere

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008 Opfølgning iht. resultatkontrakt november 2008 Konsortium: KompetenceVækst Horsens Hedensted Udfyldt af Lead-Partner: VIA Erhvervsuddannelser Dato: 25-11-2008 Nedenstående skema udfyldes som et led i den

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration. Ansøgningsfrist 26. oktober 2012

ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration. Ansøgningsfrist 26. oktober 2012 ANSØGNINGSSKEMA Det Lokale Beskæftigelsesråd Jobcenter Administration Ansøgningsfrist 26. oktober 2012 1. GENERELLE OPLYSNINGER a) Projektets navn think:act:rethink Kompetencer til fremtidens arbejdsmarked

Læs mere

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol

Brønderslev Kommune. Beskæftigelsesudvalget. Beslutningsprotokol Brønderslev Kommune Beskæftigelsesudvalget Beslutningsprotokol Dato: 23. juni 2008 Lokale: Jobcentret Tidspunkt: kl. 15.30-17.55 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/131 Jobsøgningskursus for

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Målgruppe : Projektansvarlig organisation Livlinen

Læs mere

Handlingsplan 2009-2012. Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser

Handlingsplan 2009-2012. Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser Handlingsplan 2009-2012 Job og uddannelse for borgere med varige funktionsnedsættelser 1. december 2008 1 1. FORMÅL Handicapstrategien på beskæftigelsesområdet supplerer Københavns Kommunes overordnede

Læs mere

Pulje til indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere

Pulje til indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere Ansøgningsskema for Pulje til indsats for jobparate kontanthjælpsmodtagere Finanslovskonto 17.46.41.85 Projektets navn: Motivation som drivkraft til job Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn,

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Projektperiode : Målgruppe : Flere i arbejde et udviklingsprojekt

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Dialogcafe i en forandrings tid Projektperiode : 1.11-15.12.09 Målgruppe

Læs mere

Ansøgning om midler til kompetenceudvikling af mentorer i Mentornetværk Mariagerfjord

Ansøgning om midler til kompetenceudvikling af mentorer i Mentornetværk Mariagerfjord Ansøgning om midler til kompetenceudvikling af mentorer i Mentornetværk Mariagerfjord 12. januar 2011 1 Baggrund LBR Mariagerfjord har de senere år haft stærk fokus på samarbejdet med de lokale virksomheder

Læs mere

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Generelt Ansøgningsskemaet indeholder 5 delskemaer: Skema 1: Generelle oplysninger om projektet Skema

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2012

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2012 ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM 2012 Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter

Læs mere

Velkommen til Workshop 2

Velkommen til Workshop 2 Velkommen til Workshop 2 Kvalitet i ressourceforløb hvad skal der til? Direktør Niels Kristoffersen, mploy a/s Afdelingschef Dorte Jarratt, Lyngby-Taarbæk Kommune Beskæftigelsestræf 2014 KVALITET I ARBEJDET

Læs mere

Bypuljen. Ansøgningsskema til Bypuljen. 1. Generelle oplysninger. Ansøgers navn. CPR-/SE-nummer. Adresse. Postnr. Tlf.nr.

Bypuljen. Ansøgningsskema til Bypuljen. 1. Generelle oplysninger. Ansøgers navn. CPR-/SE-nummer. Adresse. Postnr. Tlf.nr. Ansøgningsskema til Bypuljen 1. Generelle oplysninger Ansøgers navn CPR-/SE-nummer Adresse Postnr. Tlf.nr. By Fax-nr. E-mail Policenr.. på ansvarsforsikring 2. Navn på den tegningsberettigede for institutionen/virksomheden

Læs mere

Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft

Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft Ansøgningsskema for Pulje til virksomhedsservice på områder der mangler arbejdskraft Finanslovskonto 17.46.41.60 Projektets navn: RekrutteringsService Fyn Platform - Opbygning af platform til koordinering

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016-2020. Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning

Beskæftigelsesplan 2016-2020. Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning Beskæftigelsesplan 2016-2020 Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning Indhold Indhold... 2 1 Indledning... 3 2 Københavns Vision 2020... 3 3 Ministermål 2016... 4 4 Status, udfordringer

Læs mere

Projekt fra ufaglært til faglært. Work-shop. Et samarbejde mellem Jobcenter Glostrup, Jobcenter Albertslund, CPH West og 3F, FOA og HK København.

Projekt fra ufaglært til faglært. Work-shop. Et samarbejde mellem Jobcenter Glostrup, Jobcenter Albertslund, CPH West og 3F, FOA og HK København. Work-shop Et samarbejde mellem Jobcenter Glostrup, Jobcenter Albertslund, CPH West og 3F, FOA og HK København. Hvad er GVU? GVU: Grundlæggende voksen uddannelse GVU, grunduddannelse for voksne ledige,

Læs mere

Randers Social- og Sundhedsskole Projektlederhåndbog

Randers Social- og Sundhedsskole Projektlederhåndbog Randers Social- og Sundhedsskole Projektlederhåndbog - Guide til projektlederen 2012 Indhold Begrebsafklaringer... 2 Projekt... 2 Projektgruppe... 2 Projektleder... 2 Følgegruppe... 2 Styregruppe... 2

Læs mere

UNGE INDSATS en ny livsstil

UNGE INDSATS en ny livsstil Til: Det lokale beskæftigelsesråd Att. Anja Conny Jørgensen Ramsherred 12 5700 Svendborg 20 Oktober 2008 Ansøgning om LBR midler i 2009 UNGE INDSATS Et projekt hvor job, fritid, privatliv, økonomi og livskvalitet

Læs mere

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen Til Silkeborg 25.11.2015 Folkeoplysningen Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Fra AOF Viborg Aftenskole AOF Midt, Ørnsøvej 5 8600 Silkeborg Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med

Læs mere

Styring og samspil regionalt med særlig fokus på den virksomhedsrettede indsats Oplæg v. Palle Christiansen, Regionsdirektør Beskæftigelsesregion

Styring og samspil regionalt med særlig fokus på den virksomhedsrettede indsats Oplæg v. Palle Christiansen, Regionsdirektør Beskæftigelsesregion Styring og samspil regionalt med særlig fokus på den virksomhedsrettede indsats Oplæg v. Palle Christiansen, Regionsdirektør Beskæftigelsesregion Midtjylland Hvorfor virksomhedskontakt? Synliggøre job

Læs mere

Projektplan for projekt uddannelsesambassadør - Jobcenter Kolding. 1. Baggrund for deltagelse i projekt uddannelsesambassadør... 2

Projektplan for projekt uddannelsesambassadør - Jobcenter Kolding. 1. Baggrund for deltagelse i projekt uddannelsesambassadør... 2 Projektplan for projekt uddannelsesambassadør - Jobcenter Kolding 31. maj 2017 Indhold 1. Baggrund for deltagelse i projekt uddannelsesambassadør... 2 2. Formålet med projektplanen for projekt uddannelsesambassadør...

Læs mere

Faxe Kommune Center for Familie, Social og Beskæftigelse. Tingvej 7

Faxe Kommune Center for Familie, Social og Beskæftigelse. Tingvej 7 Faxe Kommune Center for Familie, Social og Beskæftigelse Tingvej 7 Tilsagn fra puljen 14.62.10.20 til projekt Pulje til ansættelse af en integrations- og beskæftigelsesambassadør, j.nr. 1096-049 Ansøgningen

Læs mere

Elbiler i håndværksvirksomheder

Elbiler i håndværksvirksomheder Kvartalsrapport Denne skabelon skal anvendes ved den kvartalsvise rapportering og statusrapportering af projekter om energieffektive transportløsninger. Kvartalsrapporten skal være en kortfattet statusopgørelse

Læs mere

Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner

Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner Ministeriet for Ligestilling og Kirke Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner Ansøgning sendes med alm. post eller e-mail til: Ministeriet for Ligestilling og Kirke, Frederiksholms

Læs mere

Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang

Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang Hvilke oplysninger skal ansøgningen indeholde? Vedlagte ansøgningsskema, projektbeskrivelsesskema og budgetskemaer udfyldes elektronisk ved indskrivning

Læs mere

I Friluftsrådets vurdering af projektet sammenholder vi om aktiviteterne hjælper med at opfylde projektets delmål og formål.

I Friluftsrådets vurdering af projektet sammenholder vi om aktiviteterne hjælper med at opfylde projektets delmål og formål. Vejledning Alle punkter i ansøgningsskemaet skal beskrives. I Friluftsrådets vurdering af projektet sammenholder vi om aktiviteterne hjælper med at opfylde projektets delmål og formål. Se endvidere nedenstående

Læs mere

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Ansøgningsskema for Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Finanslovskonto 17.46.41.30 Projektets navn: Projekt Læseløft Ansøger Kommune(r) Projekt- og tilskudsansvarlig:

Læs mere

Projektansøgning til Udviklingsprojekt: Flere unge årige i uddannelse

Projektansøgning til Udviklingsprojekt: Flere unge årige i uddannelse Projektansøgning til Udviklingsprojekt: Flere unge 16-25-årige i uddannelse Ansøgningen sendes til: Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland brhs@ams.dk Mrk: Flere unge 16 25-årige i uddannelse. Bilag

Læs mere

Vi understøtter alle borgere i at deltage aktivt i fællesskabet og udnytte deres personlige ressourcer

Vi understøtter alle borgere i at deltage aktivt i fællesskabet og udnytte deres personlige ressourcer Det vil vi i 2015 I Randers Kommune er hovedopgaven på arbejdsmarkedsområdet at få nedbragt antallet af borgere på offentlig ydelse og øge udbuddet af kvalificeret arbejdskraft. Det betyder at vi skal

Læs mere