Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige"

Transkript

1 BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Borgerpanelsundersøgelse Evaluering af kommunens app Naturens Rige Viden & Strategi Juni 2016

2 Om undersøgelsen Ringkøbing-Skjern Kommune lancerede i 2015 app en Naturens Rige. Med app enkommer du helt tæt på Danmarks geografisk største kommune og alt det, der foregår. Du kan finde aktiviteter fra hele kommunen, du kan navigere rundt i naturens mange muligheder og få nyheder og informationer om alt fra genbrugspladser til spændende oplevelser. App enhar været aktiv siden november 2015 og er downloadet mere end gange. I perioden, hvor undersøgelsen er gennemført, har der været en nettotilgang på ca. 200 enheder, som har Ringkøbing-Skjern Kommunes app på deres smartphone eller tablet. App ener ment som en dynamisk platform, der skal udvikle sig løbende. Der er derfor foretaget en evaluering af app engennem kommunens borgerpanel, som består af ca borgere i kommunen. Borgerpanelet er repræsentativt for borgere over 18 år i Ringkøbing-Skjern Kommune. For at evaluere app ener borgerpanelet blevet bedt om først at downloade app en, hvis de ikke har downloadet den på forhånd. Det kræver, at borgerne har en iphone/ipad eller en android-mobil. Alle, der har modtaget undersøgelsen på mail, er blevet opfordret til at deltage i undersøgelsen, også de der ikke havde mulighed for at downloade app en. Specielt kendskabet til app ener interessant at få alle respondenters svar på. Undersøgelsen er nået ud til 1906 respondenter, hvoraf 685 har deltaget i undersøgelsen, hvilket giver en besvarelsesprocent på 36%. Når der tolkes på resultater, er det vigtigt, at have den forholdsvis lave svarprocent for øje. Selvom der blev opfordret til at besvare spørgeskemaet, uanset om respondenterne havde downloadet app eneller ej, er der flere, som har gjort opmærksom på, at de ikke har mulighed for at downloade app enog derfor ikke deltager i undersøgelsen. Det kan derfor formodes, at flere har undladt at svare, hvis de ikke har haft mulighed for at downloade app en. Bortfald Der er lavet en bortfaldsanalyse for at se, om nogle grupper er overeller underrepræsenteret i undersøgelsen. Det har ikke været muligt at foretage en detaljeret bortfaldsanalyse, da oplysningerne om respondenterne er sparsomme. Der er lavet bortfaldsanalyse på alder og køn, hvor de 682 respondenter i undersøgelsen er sammenholdt med kommunen generelt set. Bortfaldsanalysen viser, at undersøgelsen er repræsentativ i forhold til køn. I forhold til alder viser bortfaldsanalysen, at de unge under 38 år er underrepræsenteret i forhold til kommunen generelt set, mens de årige er overrepræsenteret i undersøgelsen.

3 Alle har haft mulighed for at besvare de to indledende spørgsmål i spørgeskemaet, ligegyldigt om respondenterne har downloadet app eneller ej. Specielt spørgsmålet omkring kendskab til app envar vigtigt at få alle respondenternes svar på. Blandt de 685 respondenter, der har deltaget i undersøgelsen, havde 32% hørt om kommunens app Naturens Rige, inden de modtog denne undersøgelse. 38% har downloadet app eni forbindelse med denne undersøgelse eller tidligere. Blandt de årige, som har deltaget i undersøgelsen, har 52% downloadet app en, mens 36% af de årige har downloadet app en. Blandt respondenterne over 67 år har 25% af deltagerne i undersøgelsen downloadet app en. De 253 respondenter, som har downloadet app en, enten i forbindelse med denne undersøgelse eller tidligere, har fået den resterende del af spørgeskemaet, som omhandler holdninger til selve app enog de kategorier, som app enindeholder. Det er vigtigt at holde for øje, at under halvdelen af respondenterne i undersøgelsen svarer på holdningstilkendegivelser vedrørende app en.

4 Ringkøbing-Skjern Kommunes app Naturens Rige indeholder seks overordnede kategorier: Nyheder Børnefamilier Natur Kommunen Aktiviteter Kompasset Den første del af spørgeskemaet omhandler respondenternes tilfredshed med netop disse kategorier samt deres vurdering af, hvor vigtige de mener, at kategorierne er for kommunens app. Nyheder I forhold til kategorien Nyheder angiver 53% af respondenterne, at de overordnet set er meget tilfredse eller tilfredse med kategorien. 21% har svaret Hverken eller, mens 5% svarer, at de enten er utilfredse eller meget utilfredse. 12% angiver, at de ikke har anvendt kategorien. Når det kommer til hvor vigtig respondenterne mener, at kategorien Nyheder er for kommunens app, har 76% svaret meget vigtig eller vigtig. 9 respondenter mener, at kategorien Nyheder er mindre vigtig eller slet ikke vigtig. 11% har svaret ved ikke.

5 Børnefamilier 40% af respondenterne svarer Meget tilfreds eller Tilfreds i forhold til spørgsmålet om deres tilfredshed med kategorien Børnefamilier. 19% svarer Hverken eller, mens 5% angiver, at de enten er utilfredse eller meget utilfredse med kategorien Børnefamilier. 15% svarer Ved ikke, mens 20% angiver, at de ikke har anvendt kategorien. 68% af respondenterne mener, at kategorien Børnefamilier er meget vigtig eller vigtig for kommunens app, mens 11% svarer, at kategorien er middel vigtig. 4% angiver, at kategorien er mindre vigtig eller slet ikke vigtig, mens 17% har svaret Ved ikke.

6 Natur 65% er overordnet set meget tilfredse eller tilfredse med kategorien Natur, mens 11% har svaret Hverken eller hertil. 6% er utilfredse eller meget utilfredse, mens 10% ikke har anvendt kategorien. Når det kommer til, hvor vigtig respondenter mener, at kategorien Natur er for kommunens app, så har 82% svaret Meget vigtig eller Vigtig. 7% angiver, at kategorien er middel vigtig, mens 4 respondenter har svaret, at kategorien er mindre vigtig/slet ikke vigtig.

7 Kommunen Lidt over halvdelen af respondenterne (55%) svarer, at de enten er meget tilfredse eller tilfredse med kategorien Kommunen. 16% har svaret Hverken eller, mens 7% er utilfredse eller meget utilfredse med kategorien. 12% svarer, at de ikke har anvendt kategorien. I forhold til hvor vigtig respondenterne mener, at kategorien Kommunen er for app en, svarer 69% meget vigtig eller vigtig. 14% angiver, at kategorien er middel vigtig, mens 5% svarer mindre vigtig eller slet ikke vigtig.

8 Aktiviteter Godt halvdelen af respondenterne (53%) er meget tilfredse eller tilfredse med kategorien Aktiviteter. 20% har svaret, at de hverken er tilfredse eller utilfredse, mens 9% er utilfredse eller meget utilfredse. 10% har ikke anvendt kategorien. 80% angiver, at en kategori som Aktiviteter er vigtig (meget vigtigt eller vigtig), mens 8% angiver, at den er middel vigtigt. 3 respondenter har svaret, at kategorien Aktiviteter slet ikke er vigtig.

9 Kompasset 42% af respondenterne angiver tilfredshed (meget tilfreds eller tilfreds) med kategorien Kompasset. 22 % angiver, at de hverken er tilfredse eller utilfredse, mens 11 respondenter er utilfredse eller meget utilfredse med Kompasset. Næsten hver femte har ikke anvendt denne kategori. 48% mener, at Kompasset er vigtig (meget vigtig eller vigtig) for kommunens app, mens 21% finder den middel vigtig. 8% svarer Mindre vigtig eller Slet ikke vigtig til dette, mens næsten hver fjerde har svaret Ved ikke. Langt hovedparten af de respondenter, som har svaret Ved ikke til dette spørgsmål, har enten svaret Har ikke anvendt denne kategori eller Ved ikke til spørgsmålet om, hvor tilfredse eller utilfredse de er med kategorien Kompasset.

10 Gennemsnitlig tilfredshed og vigtighed Nyheder 3,66 4,09 Børnefamilier 3,62 4,10 Natur 3,92 4,32 Kommunen 3,67 3,97 Aktiviteter 3,64 4,29 Kompasset Vigtighed Tilfredshed 3,73 3,65 Ovenstående figur giver et samlet billede af respondenternes tilfredshed samt vurdering af vigtigheden af de enkelte kategorier i kommunens app. Tabellen viser gennemsnitsværdierne for de enkelte kategorier. Gennemsnitsberegningerne er foretaget ud fra nedenstående kodning: Meget tilfreds Tilfreds Hverken eller Utilfreds Meget utilfreds Meget vigtig Vigtig Middel vigtig Mindre vigtig Slet ikke vigtig Kategorierne Ved ikke og Har ikke anvendt denne kategori er udeladt af gennemsnitsberegningerne. Kategorien Natur har det højeste gennemsnit, når der ses på tilfredsheden, efterfulgt af Kommunen og Nyheder. Den kategori, som har den laveste gennemsnitlige tilfredshed, er Børnefamilier. Sammenholdes tilfredsheden og vigtigheden findes det største gab ved kategorien Aktiviteter. Her er den gennemsnitlige tilfredshed på 3,64, mens vigtigheden af kategorien ligger på 4,29. Respondenterne er blevet spurgt til, om de har forslag til andre kategorier, som app en Naturens Rige bør indeholde. Spørgsmålet er det første sted, hvor respondenterne med egne ord har haft mulighed for at kommentere på app en. Flere af kommentarerne går derfor på andre forhold end kategorier til app en herom senere. Blandt svarene er der blandt andet kommet følgende forslag til yderligere kategorier: Hundeskove/aktiviteter for hunde, lokale historier, Ta på tur, cykel-og løberuter, aktiviteter i naturen, gratis aktiviteter, vejrudsigt, indberetninger, ledige jobs samt boliger til salg.

11 Kategorien Aktiviteter skal være med til at synliggøre de mange aktiviteter, der foregår i hele kommunen. Her samler app en arrangementer fra hele kommunen. Respondenterne er blevet spurgt til, hvor enige eller uenige de er i, at det er nemt at navigere i aktiviteterne. Respondenter som tidligere i undersøgelsen har svaret, at de ikke anvender kategorien Aktiviteter er udeladt af dette spørgsmål. 56% angiver, at de er meget enige eller enige i, at det er nemt at navigere i aktiviteterne, 22% svarer Hverken eller, mens8% er uenige heri. 8% har ikke prøvet at navigere i aktiviteterne.

12 Under kategorien Kommunen er der informationer om mange af kommunens services. Det er også her, du kan læse om kommunens vision, om kommunens projekter, finde boliggrunde og adresser på kommunens afdelinger mv. I forhold til kategorien Kommunen er respondenterne blevet spurgt til, i hvilken grad de mener, at de informationer, der eri kategorien, er relevante. Respondenter som tidligere i undersøgelsen har svaret, at de ikke anvender kategorien Kommunen er udeladt af dette spørgsmål. 44% mener i meget høj grad eller i høj grad, at informationerne er relevante, mens 34% har svaret, at de i nogen grad mener, at informationerne er relevante. 6% har svaret i mindre grad, mens kun 1 ud af de 240 respondenter har svaret, at vedkommende slet ikke mener, at informationerne er relevante. 10% svarer, at de ikke har anvendt kategorien.

13 Med kompasset i midten af app enkan det på et kort ses, hvor kommunens skoler ligger, hvor der er offentlige parkeringspladser, genbrugspladser og legepladser. Kompasset kommer også med forslag til, hvor i kommunen der kan overnattes i det fri. Respondenterne er blevet spurgt ind til, hvor enige eller uenige de er i, at det er nemt at bruge kompasset. Respondenter som tidligere i undersøgelsen har svaret, at de ikke anvender Kompasset er udeladt af dette spørgsmål. 59% er enige eller meget enige i, at det er nemt at bruge kompasset, 17% svarer hverken eller, mens 5% er uenige eller meget uenige. 14% har svaret, at de ikke har anvendt kategorien. Respondenterne har også her haft mulighed for at angive, hvis de har kommentarer eller nye ideer til kategorien Kompasset. Nogle af ideerne er : muligheder for handicappede, nærmeste hjertestarter og geocaching. Et par af de mere generelle kommentarer til Kompasset går på, at kortdelen er langsom at indlæse.

14 Respondenterne er i to forskellige spørgsmål blevet spurgt til, om der er informationer de mangler i kategorien Kommunen, og om de har kommentarer eller nye ideer til kategorien kompasset. I forhold til kategorien Kommunen er der kommet få forskelligartede kommentarer. Men kommentarerne går blandt andet på, at visioner og lignende ikke hører sig til i en app, der mangler information ud for hvert tilbud om hvad det koster at deltage, at der mangler informationer om blandt andet kommunens areal, indbyggertal, toiletter og madpakkehuse. I forhold til kommentarer og nye ideer til Kompasset er følgende blandt andet nævnt: muligheder for handicappede, nærmeste hjertestarter og geocaching. Et par af de mere generelle kommentarer til de to spørgsmål går på, at kortdelen er langsom at indlæse samt et ønske om, at app en indeholder data, og ikke så mange links til hjemmesiden. Netop dette med at app enmange steder linker til en hjemmeside er der ligeledes mange som har kommenteret på i det første åbne kommentarfelt.

15 De respondenter, der i starten af spørgeskemaet svarede, at de havde downloadet app enpå et tidligere tidspunkt, har fået spørgsmålet om, hvor ofte de anvender app en Naturens Rige. 67 respondenter har svaret på dette spørgsmål. Ud af de 67 respondenter anvender 13% app enugentligt, 28% anvender den månedligt, mens 37% svarer, at de anvender app ensjældnere. 16% har angivet, at de aldrig anvender app en. De respondenter, som har svaret, at de anvender app en Ugentligt, Månedligt eller Sjældnere har fået spørgsmålet om hvilke kategorier i app en, de anvender. Respondenterne havde mulighed for at angive flere svar. 66% har svaret Natur, 60% anvender kategorien Aktiviteter, 49% anvender Nyheder, mens 40% svarer, at de bruger Kommunen. De to kategorier, der er mindst anvendt, er Børnefamilier og Kompasset, som henholdsvis 17% og 28% anvender.

16 De respondenter, som tidligere eller i forbindelse med denne undersøgelse har downloadet app en, er blevet spurgt til i hvilken grad de forventer at anvende app eni fremtiden. 220 respondenter har svaret på spørgsmålet. 24% har svaret, at de i meget høj grad eller i høj grad forventer at anvende app eni fremtiden. 42% angiver, at de i nogen grad forventer at anvende app eni fremtiden, mens 25% i mindre grad har en forventning om at anvende app en i fremtiden. 5% har ikke en forventning om at anvende app eni fremtiden. De respondenter, der i mere eller mindre grad har en forventning om at anvende app eni fremtiden, er blevet spurgt til hvilke kategorier de forventer at anvende. På forrige side kunne det ses, at de kategorier, som flest anvender, er Natur og Aktiviteter, mens de kategorier som færrest anvendte er Kompasset og Børnefamilier. Det er de to samme kategorier; Natur og Aktiviteter, som flest har en forventning om at anvende i fremtiden, mens det ligeledes er Kompasset og Børnefamilier, som færrest forventer at anvende i fremtiden.

17 Respondenter, som har downloadet app en,er blevet spurgt til, i hvilken grad de mener, at app ener nem at anvende. Halvdelen svarer, at app eni meget høj grad eller i høj grad er nem at anvende, 30% svarer I nogen grad, mens 7% enten har svaret i mindre grad eller slet ikke. 13% har svaret Ved ikke. Respondenterne er ligeledes blevet bedt om at angive deres samlede bedømmelse af app en. Bedømmelsen er sket på en skala fra 0 til 10, hvor 0 er meget dårlig og 10 er meget god. 71% af respondenterne giver app enen samlet bedømmelse over middel. 42% har bedømt app eni en af de tre højeste kategorier. 6% har vurderet app ensom middel, mens 11% har givet app enen bedømmelse under middel. 3% har placeret deres bedømmelse i en af de tre kategorier, der indikerer den laveste grad af tilfredshed. 12% har svaret Ved ikke.

18 Til sidst i undersøgelsen har respondenterne haft mulighed for at komme med forslag til forbedringer til app en. Igen er der flere som har nævnt, at data skal være i app eni stedet for at linke til hjemmesider. Derudover er følgende kommentarer blandt andet blevet nævnt. Kortindlæsningen er langsom, mangler opdateringer, mangler mulighed for indberetning af fejl og mangler via app en herunder Giv os et praj, organisere kategorien Aktiviteter, flere sprog så også turister kan anvende app en, evt. en kategori for turister, mulighed for at gemme egne favoritter, bedre muligheder for svagtseende samt samarbejde med andre kommuner om app en evt. landsdækkende.

Borgerpanelsundersøgelse

Borgerpanelsundersøgelse Borgerpanelsundersøgelse Genbrugspladser, vejnettet og iværksætteri Genbrugspladser, vejnettet og iværksætteri 2014 Datagrundlag Borgerpanelet i Ringkøbing-Skjern Kommune består af ca. 2.000 borgere, som

Læs mere

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018 BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet Viden & Strategi 2018 1 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for femte år i træk afholdt åbent seniormøde for alle borgere som er 65 år

Læs mere

Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen. Analyse, Viden & Strategi Efteråret 2017

Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen. Analyse, Viden & Strategi Efteråret 2017 Det gode liv Et uddrag af resultaterne fra borgerpanelsundersøgelsen Analyse, Viden & Strategi Efteråret 207 Baggrund og formål Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune vedtog i 204 politikken om det gode liv.

Læs mere

Borgertilfredshedsundersøgelse Virksomheden. 3. kvartal 2013

Borgertilfredshedsundersøgelse Virksomheden. 3. kvartal 2013 Borgertilfredshedsundersøgelse Virksomheden 3. kvartal 2013 Magnus B. Ditlev Direkte tlf.: 20 14 30 97 MagnusBrabrand.Ditlev@silkeborg.dk Staben Job- og Borgerserviceafdelingen Søvej 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Faktaark om psykisk arbejdsmiljø og jobtilfredshed 2014

Faktaark om psykisk arbejdsmiljø og jobtilfredshed 2014 Faktaark om psykisk og jobtilfredshed 2014 Ref. KAB/- 12.06.2015 Indhold Hovedresultater... 2 Jobtilfredshed... 3 Trivsel... 5 Psykisk... 5 Tale åbnet om psykisk... 7 Forbedring af det psykiske... 8 Dette

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES DEMOKRATI, MØDET MED KOMMUNEN OG BORGERPANELET

HOLBÆK KOMMUNES DEMOKRATI, MØDET MED KOMMUNEN OG BORGERPANELET HOLBÆK KOMMUNES DEMOKRATI, MØDET MED KOMMUNEN OG BORGERPANELET BORGERPANELUNDERSØGELSE - RESULTATOVERSIGT OKTOBER 2015 Undersøgelsen Holbæk Kommune skal være en stærk medspiller for vores borgere og virksomheder.

Læs mere

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 30. juni 2011 Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 1. Indledning I perioden fra 7. juni til 21. juni 2011 fik de personer der har modtaget sygedagpenge hos Silkeborg Kommune

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse af Tilskud til pasning af egne børn. Viden & Strategi Efteråret 2015

Tilfredshedsundersøgelse af Tilskud til pasning af egne børn. Viden & Strategi Efteråret 2015 Tilfredshedsundersøgelse af Tilskud til pasning af egne børn Viden & Strategi Efteråret 2015 Om Tilskud til pasning af egne børn Byrådet besluttede den 16. december 2014 at give tilskud til pasning af

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE AF SAGSBEHANDLINGEN I ADOPTIONSNÆVNET OG SEKRETARIATET

BRUGERUNDERSØGELSE AF SAGSBEHANDLINGEN I ADOPTIONSNÆVNET OG SEKRETARIATET 2010 BRUGERUNDERSØGELSE AF SAGSBEHANDLINGEN I ADOPTIONSNÆVNET OG SEKRETARIATET Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 Felt og fremgangsmåde 3 2. Basisoplysninger om respondenterne 3 3. Kontakten til Adoptionsnævnets

Læs mere

Evaluering af Fase 2 Netværk. Viden & Strategi 2014

Evaluering af Fase 2 Netværk. Viden & Strategi 2014 Evaluering af Fase 2 Netværk Viden & Strategi 2014 Indledning og formål Fase 2 Netværk er en videreudvikling af PPR s konsultative team, hvor Fase 2 Netværk har til hensigt at få inddraget flere forskellige

Læs mere

Evaluering af arrangementet 75 års fødselsdag

Evaluering af arrangementet 75 års fødselsdag Evaluering af arrangementet 75 års fødselsdag Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune fejrede for andet år i træk fødselsdag for alle borgere over 75 år. Arrangementet fandt sted fire steder i kommunen

Læs mere

Tandplejens Brugerundersøgelse. Rapport over brugernes tilfredshed med Tandplejens service i 2008

Tandplejens Brugerundersøgelse. Rapport over brugernes tilfredshed med Tandplejens service i 2008 Tandplejens Brugerundersøgelse Rapport over brugernes tilfredshed med Tandplejens service i 2008 Byrådsservice Odder Kommune 2008 Indholdsfortegnelse 1. Formålet med brugerundersøgelsen... 2 2. Design

Læs mere

Ref. MSL/ Advokateksamen. Juni Djøf

Ref. MSL/ Advokateksamen. Juni Djøf Ref. MSL/- 22.08.2017 Advokateksamen Juni 2017 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner, der

Læs mere

Medlemmernes vurdering af arbejdsforholdene på skolerne

Medlemmernes vurdering af arbejdsforholdene på skolerne ANALYSENOTAT Februar 2014 Medlemmernes vurdering af arbejdsforholdene på skolerne I perioden november 2013 til januar 2014 har Danmarks Lærerforening gennemført en spørgeskemaundersøgelse om arbejdsforholdene

Læs mere

RESULTAT AF DDB S TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016

RESULTAT AF DDB S TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 RESULTAT AF DDB S TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 6. marts 2017 DDB Sekretariatet Indhold Om undersøgelsen... 2 Highlights fra undersøgelsen... 2 DDB s resultater i 2016... 3 Indkøbsområdet... 3 Synliggørelse

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2015 dagtilbud i Silkeborg Kommune. Silkeborg Kommune, september Udarbejdet af:

Tilfredshedsundersøgelse 2015 dagtilbud i Silkeborg Kommune. Silkeborg Kommune, september Udarbejdet af: Side 1 Tilfredshedsundersøgelse 2015 dagtilbud i Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune, september 2015. Udarbejdet af: Nikolaj Monberg Jensen, Økonomi- og udviklingskonsulent Thea Hviid Lavrsen, AC-medarbejder

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2017

Tilfredshedsundersøgelse 2017 Tilfredshedsundersøgelse 2017 Den korte udgave Spørgeskemaundersøgelse blandt medlemmer af Dansk Psykolog Forening Afrapportering af en spørgeskemaundersøgelse blandt Dansk Psykolog Forenings medlemmer.

Læs mere

Skænderier og konflikter

Skænderier og konflikter 11. september 2017 Skænderier og konflikter Hvert fjerde medlem oplever skænderier eller konflikter på arbejdspladsen månedligt eller oftere. Undersøgelsen viser desuden, at skænderier og konflikter påvirker

Læs mere

UDDANNELSESKONFERENCE 2018 EVALUERING

UDDANNELSESKONFERENCE 2018 EVALUERING EVALUERING HOVEDRESULTATER CENTRALE INDIKATORER Svarprocent HOVEDRESULTATER OG TENDENSER 63% Svarprocent: 70 respondenter ud af 112 inviterede har besvaret evalueringen, hvilket giver en samlet svarprocent

Læs mere

Ref. MSL/ Advokateksamen. Marts Djøf

Ref. MSL/ Advokateksamen. Marts Djøf Ref. MSL/- 15.05.2017 Advokateksamen Marts 2017 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner, der

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 Behandlingsskolerne

FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 Behandlingsskolerne FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 16 Behandlingsskolerne I løbet af marts 16 gennemførte vi på Behandlingsskolerne en forældretilfredshedsundersøgelse. Formålet var at få belyst forældrenes tilfredshed

Læs mere

Brugerundersøgelse 2014

Brugerundersøgelse 2014 19. december 214 Brugerundersøgelse 214 I efteråret 214 er en større gruppe af Danmarks Statistiks (DST) brugere blevet bedt om at svare på 11 spørgsmål om deres vurdering og brug af DST. Formålet var

Læs mere

For Myndighedsafdelingen Voksenhandicap 2013

For Myndighedsafdelingen Voksenhandicap 2013 Brugertilfredshedsundersøgelse For Myndighedsafdelingen Voksenhandicap 2013 UDGIVER Socialforvaltningen Center for Socialfaglig Udvikling Værkmestergade 15 8000 Aarhus C KONTAKT Birthe Kabel, udviklingskonsulent

Læs mere

HOLBÆK IMAGES - INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I HOLBÆK KOMMUNE

HOLBÆK IMAGES - INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK IMAGES - INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I HOLBÆK KOMMUNE BORGERPANELUNDERSØGELSE HIGH LIGHTS NOVEMBER 2016 Indhold Rapporten er inddelt i: Om undersøgelsen.. Side 2 Om resultat og rapport Side 3 Sammenfatning.

Læs mere

Brugerundersøgelse af IDAs portal 2004

Brugerundersøgelse af IDAs portal 2004 Brugerundersøgelse af IDAs portal 2004 Som led i realiseringen af IDAs IT-strategi blev IDAs hjemmeside, portalen, i august 2004 relanceret med nyt design og ny struktur. For at undersøge hvordan brugerne

Læs mere

Undersøgelse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland Jord og Råstoffer

Undersøgelse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland Jord og Råstoffer Region Midtjylland Jord og Råstoffer Undersøgelse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland Jord og Råstoffer Spørgeskemaundersøgelse November 2011 Indhold 1 2 3 4 5 6 Introduktion 3 Målgruppe

Læs mere

Dimittendundersøgelse 2013 PB i Laboratorieteknologi

Dimittendundersøgelse 2013 PB i Laboratorieteknologi Dimittendundersøgelse 0 PB i Laboratorieteknologi Indhold.0 Indledning.0 Dimittendernes jobsituation.0 Overordnet tilfredshed med uddannelsen.0 Arbejdsbelastningen på uddannelsen 5.0 Fastholdelse 6 6.0

Læs mere

Efteråret 2014. Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild

Efteråret 2014. Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild Efteråret 2014 Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild Indholdsfortegnelse 1. Rapport Borgertilfredshedsundersøgelse Jobcenter Rebild... 3 1.1 - Kort om undersøgelsen... 3 1.2 - Formål...

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNE SOM STED AT BO

HOLBÆK KOMMUNE SOM STED AT BO HOLBÆK KOMMUNE SOM STED AT BO BORGERPANELUNDERSØGELSE - RESULTATOVERSIGT JANUAR 2017 Undersøgelsen Holbæk Kommune skal være en stærk medspiller for vores borgere og virksomheder. Byrådet har derfor et

Læs mere

LOKALDEMOKRATIET RAPPORT 2019

LOKALDEMOKRATIET RAPPORT 2019 LOKALDEMOKRATIET RAPPORT 2019 FREDERICIA KOMMUNE POLITIK & KOMMUNIKATION LOKALDEMOKRATIET I FREDERICIA RAPPORT 2019 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. HOVEDKONKLUSIONER... 3 2. VIDEN OM LOKALDEMOKRATIET... 5 Afsnittet

Læs mere

Beboerundersøgelsen 2019 En overordnet beboertilfredshed på lidt over middel med plads til forbedringer

Beboerundersøgelsen 2019 En overordnet beboertilfredshed på lidt over middel med plads til forbedringer Beboerundersøgelsen 2019 En overordnet beboertilfredshed på lidt over middel med plads til forbedringer Analysehuset TeleFaction har hjulpet os med at lave en beboerundersøgelse, så vi kan danne os et

Læs mere

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2013

TRIVSELSUNDERSØGELSE 2013 e Antal besvarelser: 19 TRIVSELSUNDERSØGELSE 213 Svarprocent: 1 RESULTATER PÅ HOVEDOMRÅDER 1 Nedenfor fremgår resultaterne på undersøgelsens hovedområder. Hvert hovedområde er sammensat af enkeltspørgsmål,

Læs mere

HOLBÆK IMAGES - INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I HOLBÆK KOMMUNE

HOLBÆK IMAGES - INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK IMAGES - INTERNATIONALT KUNSTPROJEKT I HOLBÆK KOMMUNE BORGERPANELUNDERSØGELSE - RESULTATOVERSIGT NOVEMBER 2016 Undersøgelsen Holbæk Kommune skal være en stærk medspiller for vores borgere og virksomheder.

Læs mere

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Undersøgelsens resultater. 4 3. Vurdering af den telefoniske kommunikation..5 4. Vurdering

Læs mere

af integrationsrådenes høringsret og økonomiske midler

af integrationsrådenes høringsret og økonomiske midler UNDERSØGELSE af integrationsrådenes høringsret og økonomiske midler Rådet for Etniske Minoriteter Marts 2004 BAGGRUND FOR UNDERSØGELSEN Rådet for Etniske Minoriteter afholdt den 3. maj 2003 en konference

Læs mere

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande Kundeanalyse 2012 blandt 1000 grønlandske husstande Udarbejdet af Tele-Mark A/S Carl Blochs Gade 37 8000 Århus C Partner: Allan Falch November 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formålet

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE I HJEMMEPLEJEN OG PÅ PLEJECENTRE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE I HJEMMEPLEJEN OG PÅ PLEJECENTRE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE I HJEMMEPLEJEN OG PÅ PLEJECENTRE NORDDJURS KOMMUNE 5. marts 2014 INDHOLD 1. Om rapporten 2. Tilfredsheden med hjemmeplejen i Norddjurs Kommune 3. Leverandører af hjemmepleje

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018

NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018 NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018 01 Metode 02 Resultater 03 Konklusion 01 Metode 02 Resultater 03 Konklusion METODE DATAINDSAMLING & MÅLGRUPPE Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer i alderen

Læs mere

Evaluering af arrangementet 75-års fødselsdag

Evaluering af arrangementet 75-års fødselsdag BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet 75-års fødselsdag Viden & Strategi 2016 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for tredje år i træk fejret fødselsdag for alle borgere over

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013

NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013 NEMID IMAGEMÅLING 2013 MEC - OKTOBER 2013 # METODE METODE Evaluering af holdningen til NemID MÅLGRUPPE Målgruppen er personer i aldersgruppen 18 år+, svarende til godt 4,4 millioner danskere. DATAINDSAMLING

Læs mere

FRILUFTSLIV OG NATURSYN PIXIE-UDGAVE 2018

FRILUFTSLIV OG NATURSYN PIXIE-UDGAVE 2018 FRILUFTSLIV OG NATURSYN PIXIE-UDGAVE 2018 FREDERICIA KOMMUNE POLITIK & KOMMUNIKATION FRILUFTSLIV OG NATURSYN PIXIE-UDGAVE 2018 2 SAMMENFATNING Fredericia Kommune har mange varierende naturområder med et

Læs mere

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014

Borgerpanelundersøgelse. Kommunikation og information. Januar 2014 Borgerpanelundersøgelse Kommunikation og information Januar 2014 Strategi og Analyse, januar 2014 1 Indhold Metode og resultater... 3 Hovedresultater... 4 Information fra BRK til borgerne... 5 Nyheder

Læs mere

Opsamling af undersøgelse om forhold for ældre i Østerbro Borgerpanel

Opsamling af undersøgelse om forhold for ældre i Østerbro Borgerpanel Opsamling af undersøgelse om forhold for ældre i Østerbro Borgerpanel Spørgeskemaundersøgelse om forholdene for ældre på Østerbro har været sendt ud i Østerbro Borgerpanel fra den 19.-26. september 2017.

Læs mere

Faktaark: Ledelseskvalitet

Faktaark: Ledelseskvalitet Faktaark: Ledelseskvalitet Dette faktaark omhandler djøfernes vurdering af deres nærmeste personaleansvarlige leder i sammenhæng med forskellige faktorer i det psykiske arbejdsmiljø. Resultaterne stammer

Læs mere

HELSINGØR KOMMUNE Borgerundersøgelse af kommunens image 2017

HELSINGØR KOMMUNE Borgerundersøgelse af kommunens image 2017 HELSINGØR KOMMUNE Borgerundersøgelse af kommunens image 2017 Indhold Om 2017 undersøgelsen... 2 Undersøgelsens brug af indeks... 3 Læsning af grafik... 4 Overblik over kommunes image... 5 Udvikling af

Læs mere

Ref. EMB/ Advokateksamen. November Djøf

Ref. EMB/ Advokateksamen. November Djøf Ref. EMB/- 04.01.2018 Advokateksamen November 2017 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner,

Læs mere

Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010

Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010 Rapport om brugerundersøgelsen af Gladsaxe Kommunes foreningsportal 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Sammenfatning 3 3. Baggrund og metode 5 3.1 Baggrund for undersøgelsen 5 3.2 Metode 5 4.

Læs mere

Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006

Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006 Rapport vedr. Studievalgscentrenes samarbejde med de enkelte uddannelses institutioner 2006 1. Indledning I oktober og november blev de gymnasiale uddannelser, HF, HHX, HTX, STX, VUC og Studenterkurser

Læs mere

FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FØDEVARESTYRELSEN KUNDETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE August 2013 1 Om undersøgelsen Læsevejledning til rapporten. Advice A/S har på vegne af Fødevarestyrelsen gennemført en måling af tilfredsheden hos styrelsens

Læs mere

Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse

Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse Notat Kontor/afdeling SEG Dato 3. juli 2018 Evaluering af Videncenter for energibesparelser i bygninger - resultat af spørgeskemaundersøgelse J nr. 2018-14137 /mra, hlm Resumé Videncenter for energibesparelser

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE AUGUST 2015 Indholdsfortegnelse Indledning Side 3 Om undersøgelsen Side 4 Sammenfatning Side 5 Resultater fordelt på emnerne: Information om Holbæk

Læs mere

Trivselsundersøgelse

Trivselsundersøgelse Trivselsundersøgelse Kommunerapport April 2010 Netop at tage fat i trivselsarbejdet er et kodeord. For hvis undersøgelsen står alene og ikke bliver fulgt op på, er den stort set værdiløs. Derfor er der

Læs mere

Hovedrapport - daginstitutioner Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune

Hovedrapport - daginstitutioner Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Indholdsfortegnelse Introduktion til undersøgelsen...3 Sammenfatning...4 Samlet tilfredshed...5 Samlet tilfredshed på tværs af institutionerne...6 Barnets

Læs mere

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012

Aarhus Kommune. Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Aarhus Kommune Samlet rapport vedrørende sagsbehandling og kontakt i Aarhus Kommune i perioden 2010-2012 Denne rapport er en opsamlende, konkluderende sammenfatning baseret på fem undersøgelser gennemført

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI

Brugertilfredshedsundersøgelse. www.webstatus.dk DMI Brugertilfredshedsundersøgelse www.webstatus.dk DMI http://www.dmi.dk 13. september 2010 Om undersøgelsen Undersøgelsen er foretaget som en pop-up spørgeskemaundersøgelse på http://www.dmi.dk. Undersøgelsen

Læs mere

NOTAT Ledelsesspændet i kommuner og regioner

NOTAT Ledelsesspændet i kommuner og regioner Louise Kryspin Sørensen (mlf@dsr.dk) Juni 2018 NOTAT Ledelsesspændet i kommuner og regioner Dansk Sygeplejeråd har spurgt ledende sygeplejersker om blandt andet forhold som ledelsesspænd, hvilket dette

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse 2018

Brugertilfredshedsundersøgelse 2018 Brugertilfredshedsundersøgelse 2018 Spørgeskemaundersøgelse af borgernes tilfredshed med støtte efter Lov om social service 83. Brugertilfredshed i hjemmeplejen 2018 Tønder kommune HR Baggrund og metode...2

Læs mere

Borgerpanelsundersøgelse

Borgerpanelsundersøgelse Borgerpanelsundersøgelse Energi 2014 Datagrundlag Borgerpanelet i Ringkøbing-Skjern Kommune består af ca. 2.000 borgere, som repræsenterer et minibillede af befolkningen i kommunen. 1.350 respondenter

Læs mere

Unge på udvekslingsophold i udlandet 2008/09

Unge på udvekslingsophold i udlandet 2008/09 Fiolstræde 44 1171 København K Tlf 3395 7000 Fax 3395 7001 cirius@ciriusmail.dk www.ciriusonline.dk CVR-nr. 11 85 20 25 Unge på udvekslingsophold i udlandet 2008/09 Om CIRIUS tilskudsordning...2 Rapportens

Læs mere

Rapport om kommunikation i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, august 2014

Rapport om kommunikation i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, august 2014 Rapport om kommunikation i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, august 2014 Indhold Indledning... 4 Om undersøgelsen... 4 Oplægget til borgerne... 5 Sådan læses grafikken... 6 Kommunens information...

Læs mere

Borgerevaluering af Akuttilbuddet

Borgerevaluering af Akuttilbuddet Lyngby d. 24. april 2012 Borgerevaluering af Akuttilbuddet Akuttilbuddet i Lyngby-Taarbæk Kommune har været åbent for borgere siden den 8. november 2010. I perioden fra åbningsdagen og frem til februar

Læs mere

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Besvarelser af elektronisk modulevaluering Efterår 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik Kolofon Maj 2017 Besvarelser af elektronisk modulevaluering efteråret 2016 Diplomuddannelsen i Erhvervspædagogik

Læs mere

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017

Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Landbrugsstyrelsen Kundetilfredshedsundersøgelse 2017 Rapport RAMBØLL 19-12-2017 Indhold 3 Indledning Kort om undersøgelsen samt indledning 4 Overordnede konklusioner Udvikling siden 2013 og 2015, på tværs

Læs mere

AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019

AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019 AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019 INDHOLD 3 BAGGRUND OG FORMÅL 4 HOVEDKONKLUSIONER 5-7 RESPONDENTERNES BAGGRUND 8-12 AARHUS EN GOD BY FOR ALLE 13-15 TRIVSEL OG ENSOMHED 16-19

Læs mere

Unge på udvekslingsophold evalueringsrapport for skoleåret 2011-2012

Unge på udvekslingsophold evalueringsrapport for skoleåret 2011-2012 Unge på udvekslingsophold evalueringsrapport for skoleåret 2011-2012 1. februar 2013 Om s tilskudsordning... 2 Rapportens formål og opbygning... 3 Metode... 3 Del 1: Før opholdets begyndelse... 5 Informationsmaterialet...

Læs mere

Samlet rapport for alle folkeskoler i Varde Kommune

Samlet rapport for alle folkeskoler i Varde Kommune 3505 Samlet rapport for alle folkeskoler i Varde Kommune Introduktion Varde Kommune har i starten af gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse blandt forældre til elever i Varde Kommunes folkeskoler

Læs mere

Ref. MSL/ Advokateksamen. Oktober Djøf

Ref. MSL/ Advokateksamen. Oktober Djøf Ref. MSL/- 29.11.2016 Advokateksamen Oktober 2016 Djøf Indhold 1. Indledning...3 1.1 Resume...3 1.2 Metode...3 2. Analyse af besvarelser...4 2.1 Fri til læsning...4 2.2 Praktisk erfaring med de emner,

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Teknik- og Miljøcenter. Antal besvarelser: 44 Svarpocent: 96%

APV Ringsted Kommune. Teknik- og Miljøcenter. Antal besvarelser: 44 Svarpocent: 96% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 44 Svarpocent: 96% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Skolecenter. Antal besvarelser: 531 Svarpocent: 68%

APV Ringsted Kommune. Skolecenter. Antal besvarelser: 531 Svarpocent: 68% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 531 Svarpocent: 68% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Børnecenter. Antal besvarelser: 350 Svarpocent: 83%

APV Ringsted Kommune. Børnecenter. Antal besvarelser: 350 Svarpocent: 83% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 350 Svarpocent: 83% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Ressourcecenter. Antal besvarelser: 51 Svarpocent: 100%

APV Ringsted Kommune. Ressourcecenter. Antal besvarelser: 51 Svarpocent: 100% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 51 Svarpocent: 100% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Ledelsescenter. Antal besvarelser: 26 Svarpocent: 96%

APV Ringsted Kommune. Ledelsescenter. Antal besvarelser: 26 Svarpocent: 96% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 26 Svarpocent: 96% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Erhverv, Fritid og Kommunikationscenter. Antal besvarelser: 86 Svarpocent: 84%

APV Ringsted Kommune. Erhverv, Fritid og Kommunikationscenter. Antal besvarelser: 86 Svarpocent: 84% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 86 Svarpocent: 84% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Vej- og Ejendomscenter. Antal besvarelser: 77 Svarpocent: 90%

APV Ringsted Kommune. Vej- og Ejendomscenter. Antal besvarelser: 77 Svarpocent: 90% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 77 Svarpocent: 90% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Arbejdsmarkedscenter. Antal besvarelser: 128 Svarpocent: 93%

APV Ringsted Kommune. Arbejdsmarkedscenter. Antal besvarelser: 128 Svarpocent: 93% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 128 Svarpocent: 93% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

For Center for Myndighed, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne 2014

For Center for Myndighed, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne 2014 Brugertilfredshedsundersøgelse For Center for Myndighed, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne 2014 UDGIVER Socialforvaltningen Center for Socialfaglig Udvikling Værkmestergade 15 8000 Aarhus C KONTAKT Birthe

Læs mere

Hvordan du bruger læsevejledningen... 2. Overordnet om afdelingsrapporten... 2. Afrapportering af kommentarfelter... 3. FORSIDE Dimensionsfigur...

Hvordan du bruger læsevejledningen... 2. Overordnet om afdelingsrapporten... 2. Afrapportering af kommentarfelter... 3. FORSIDE Dimensionsfigur... Læsevejledning til: Afdelingsrapporten Hvordan du bruger læsevejledningen... 2 Overordnet om afdelingsrapporten... 2 Afrapportering af kommentarfelter... 3 FORSIDE Dimensionsfigur... 3 1. OVERBLIK... 4

Læs mere

Undersøgelse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland Jord og Råstoffer

Undersøgelse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland Jord og Råstoffer Region Midtjylland Jord og Råstoffer Undersøgelse af samarbejdet mellem kommunerne og Region Midtjylland Jord og Råstoffer Spørgeskemaundersøgelse November 2011 Indhold 1 2 3 4 Introduktion 3 Målgruppe

Læs mere

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune

Evaluering af Materielgården Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune Evaluering af Materielgården 2016 Analyse gennemført blandt et repræsentativt udsnit af borgerne i Egedal Kommune 1 Indhold 1. Metode 2. Konklusion 3. Snerydning, saltning og asfalt 4. Fejning, bekæmpelse

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Total. Antal besvarelser: 1847 Svarpocent: 80%

APV Ringsted Kommune. Total. Antal besvarelser: 1847 Svarpocent: 80% APV 2017 Total Antal besvarelser: 1847 Svarpocent: 80% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9 KRÆNKENDE

Læs mere

Brugerundersøgelsen 2016

Brugerundersøgelsen 2016 Marts 2017 Formidlingscenter Brugerundersøgelsen 2016 Danmarks Statistik arbejder målrettet på at udvikle sig i takt med brugernes krav. Vores strategi udstikker målsætningerne for, hvordan denne udvikling

Læs mere

Statusrapport brug af- og holdning til Leg på streg. Denne rapport er udarbejdet ved: Kræftens Bekæmpelse, Leg på Streg

Statusrapport brug af- og holdning til Leg på streg. Denne rapport er udarbejdet ved: Kræftens Bekæmpelse, Leg på Streg STATUSRAPPORT 2016 Statusrapport 2016 - brug af- og holdning til Leg på streg Denne rapport er udarbejdet ved: Kræftens Bekæmpelse, Leg på Streg Kræftens Bekæmpelse og NordeaFonden 2017 Kræftens Bekæmpelse

Læs mere

Tema 2: Udfordringer

Tema 2: Udfordringer Analyse af danske virksomheders investeringer Fordele og udfordringer ved at investere i Danmark Tema 2: Udfordringer - Virksomhederne vurderer Danmarks attraktivitet som investeringsland med et gennemsnit

Læs mere

Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat

Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat UNI C Statistik & Analyse december 2012 Brugerundersøgelse 2010 af Navision Stat UNI C Statistik & Analyse december 2012 Af Lone Juul Hune Indledning 3 Indhold

Læs mere

R A P P O R T. Hvordan arbejder du med dokumentation i din hverdag? Afrapportering blandt socialrådgivere i Kontanthjælp i Beskæftigelse

R A P P O R T. Hvordan arbejder du med dokumentation i din hverdag? Afrapportering blandt socialrådgivere i Kontanthjælp i Beskæftigelse R A P P O R T Hvordan arbejder du med dokumentation i din hverdag? Afrapportering blandt socialrådgivere i Kontanthjælp i Beskæftigelse // Marts 2017 Indholdsfortegnelse 1. Undersøgelsens formål og genstandsfelt...

Læs mere

Udsagn fra FOA s medlemmer om demokrati, indflydelse og service i FOA

Udsagn fra FOA s medlemmer om demokrati, indflydelse og service i FOA Udsagn fra FOA s medlemmer om demokrati, indflydelse og service i FOA Januar 2005 Analysesektionen. 1 Indholdsfortegnelse Baggrund og konklusioner s. 3 Medlemmernes ønske om indflydelse på FOAs arbejde

Læs mere

BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER

BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER Boligmarkedet DANSKERNES FORVENTNINGER MAJ 2014 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 1 2 Tabeloversigt... 1 3 Figuroversigt... 2 4 Sammenfatning... 3 5 Undersøgelsen

Læs mere

APV Ringsted Kommune. Social- og Sundhedscenter. Antal besvarelser: 546 Svarpocent: 82%

APV Ringsted Kommune. Social- og Sundhedscenter. Antal besvarelser: 546 Svarpocent: 82% APV 2017 Ringsted Kommune Antal besvarelser: 546 Svarpocent: 82% INDHOLD 3 OM DENNE RAPPORT 4 TILFREDSHED 5 LEDELSE OG SOCIAL KAPITAL 7 KRÆNKENDE ADFÆRD - MOBNING 8 KRÆNKENDE ADFÆRD - TRUSLER OM VOLD 9

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE - RESULTATOVERSIGT AUGUST 2015 Undersøgelsen Holbæk Kommune skal være en stærk medspiller for vores borgere og virksomheder. Byrådet har derfor et

Læs mere

Advokateksamen Ref. EMB/ Djøf Gothersgade København K. Telefon Telefax

Advokateksamen Ref. EMB/ Djøf Gothersgade København K. Telefon Telefax Ref. EMB/- emb@djoef.dk Advokateksamen 2018 14.01.2019 Djøf Gothersgade 133 1123 København K Telefon 33 95 97 00 Telefax 33 95 99 99 djoef@djoef.dk www.djoef.dk Indhold 1. Indledning...3 1.1. Resume...3

Læs mere

METODE Dataindsamling & Målgruppe

METODE Dataindsamling & Målgruppe METODE Dataindsamling & Målgruppe Målgruppe Målgruppen er personer i aldersgruppen 18 år+, svarende til ca. 4,5 millioner danskere. Interviews 1500 interviews i målingen. Dataindsamling Dataindsamlingerne

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi

Det Tekniske Fakultet. Studiestartsundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi Det Tekniske Fakultet Studiestartsundersøgelsen 2017 Diplomingeniøruddannelsen i kemi og bioteknologi TEK Uddannelseskvalitet Mar. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Metode... 2 Undersøgelsens svarprocent...

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse. Undersøgelsens hovedkonklusioner. Kampagne og analyse 11. januar 2009

Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse. Undersøgelsens hovedkonklusioner. Kampagne og analyse 11. januar 2009 Kampagne og analyse 11. januar 2009 Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse FOA stillede i november 2009 en række spørgsmål til sine ledermedlemmer om deres lederuddannelse og ledelsesansvar. Undersøgelsen

Læs mere

Opfølgning på borgertilfredshedsundersøgelsen 2014

Opfølgning på borgertilfredshedsundersøgelsen 2014 SOLRØD KOMMUNE Opfølgning på borgertilfredshedsundersøgelsen 214 Supplerende tilfredshedsundersøgelser i BorgerService og Jobog SocialCenteret Indhold Indledning... BorgerService...4 Metode...5 Udvælgelsen

Læs mere

SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE

SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE Til Silkeborg Kommune Dokumenttype Rapport Dato November, 2010 SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE SILKEBORG BORGERPANEL DIGITAL SERVICE Dato 2010-11-17 Udarbejdet af Karen Nørskov Jensen Kontrolleret

Læs mere

Borgerne skal opleve øget tilfredshed med jobcentrets service Langt flere virksomheder skal se fordele ved at samarbejde med jobcentret

Borgerne skal opleve øget tilfredshed med jobcentrets service Langt flere virksomheder skal se fordele ved at samarbejde med jobcentret Brugerundersøgelser februar-marts 2019 Kerneområdet Alle Kan Bidrage Kerneområdet Alle Kan Bidrage gennemførte februar/marts 2019 to brugerundersøgelser henvendt til henholdsvis borgere og virksomheder.

Læs mere

Virksomhedstilfredshedsmåling 2016

Virksomhedstilfredshedsmåling 2016 Virksomhedstilfredshedsmåling 2016 Som en del af Aftalen om Bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser er der opsat et mål om, at praktikvirksomhedernes tilfredshed skal øges frem mod 2020. Den første

Læs mere

BORGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BORGERSERVICE EFTERÅRET 2015

BORGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BORGERSERVICE EFTERÅRET 2015 BORGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BORGERSERVICE EFTERÅRET 2015 Rapporten indeholder resultaterne af borgertilfredshedsundersøgelsen udført i Borgerservice efteråret 2015. Undersøgelsen er udført på baggrund

Læs mere

FADLs 12. semesterundersøgelse efteråret 2013

FADLs 12. semesterundersøgelse efteråret 2013 FADLs 12. semesterundersøgelse efteråret 2013 I 2008 gennemførte Sundhedsministeriet en række ændringer i uddannelsen af speciallæger, herunder den meget omtalte 4-årsregel. Ændringerne var en del af en

Læs mere

ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017

ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017 ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017 METODE Dataindsamling & Målgruppe Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer i alderen 18 år+. Målgruppen svarer til ca. 4,5 millioner danskere. Interviews Der

Læs mere