Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 26. maj Beretning for år 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 26. maj Beretning for år 2014."

Transkript

1 Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 26. maj Beretning for år Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total vandmængde, faktureret vandmængde, vandspild i mængde og % af vandspildet( = ledningstab, skylning af nye ledninger og vand til brandslukning) til sammenligning er indlagt posterne år 2010, 2011, 2012 og 2013: år Indvinding m3 Købt m3 Total m3 udpumpet Faktureret m 3 Spild m3/% , /10, /9, / /7, /10,77 Køb af vand er anført i skemaet med købt mængde i tal og %, pris pr. m3 og det total køb i kr. af vand og til sammenligning er indlagt posterne for år 2010, 2011, 2012 og 2013: år Købt m3 % Kr. pr. m3 Kr , ,68 5, ,09 5, ,29 6, ,26 6,

2 Køb af vand var i 2014 begrænset se foranstående tabel. Køb af vand fra HoFor sker kun i forbindelse med indvindingsstop og for at holde vandet friskt i HoFor-ledningen, hvis der skal skiftes til "nødforsyningen". Køb af vand er ikke mere en nødvendighed for at opretholde den daglige vandforsyning, idet vi den 27. januar 2014 startede indvindingen fra vor nye boring på Toftevej 10. Vallensbæk Strands Vandforsyning har pr. 1. august 2013 fået godkendt en ny indvindingstilladelse for m3 pr. år gældende til den 1. august Vi har der for en indvindingstilladelse, der dækker vort årlige vandforbrug, ligesom vi pt. har de nødvendige boringer, som kan levere vandet. Ved selvforsyningen af vand er der sket en stor besparelse, som bevirker, at prisen for vand er sat med kr. 1,75 pr. m3 i år Vi har den 13. november 2014 ansøgt Vandmyndigheden om tilladelse til at etablere endnu en boring på grundstykket Toftevej 10 under henvisning til opretholdelse af den nødvendige forsyning, idet vor gamle boringer i området omkring vandværket står for sløjfning i nær fremtid, da vandkvaliteten ikke opfylder de lovmæssige kvalitetskrav. Vandmyndigheden har lovet at sagsbehandling på vor ansøgning indledes ultimo januar Denne boring kan etableres for et beskedent beløb, idet vi allerede har stort set alle de tekniske dele ( dele fra de boringer som nedtages) for at ekvipere en nyboring - ligesom råvandsledningen "løber lige forbi" og er let at koble op på.

3 Vandforsyningen vil herefter være sikret mange år frem i tiden. Der er i 2013 tilført nogle lovændringer omkring driften af almene vandforsyningsanlæg. I medfør af 56 a og 84, stk. 2, i lov om vandforsyning mv. jf. lovbekendtgørelse nr. 635 af 7. juni 2010 træder lovbekendtgørelse nr. 132 i kraft den 14. februar 2013 med bilag nr. 1 og 2 hvoraf det bla. fremgår, at der - kvalitetssikring ved indførelse af ledelsesmæssig rammer, der sikrer systematiske arbejdsrutiner med henblik på at forebygge forurening af drikkevandet - den driftsansvarlige for et alment vandforsyningsanlæg skal gennemfører kurser om almindelig vandforsyningsdrift og elementær vandværkshygiejne - indførelse af et ledelsesværktøj til at kortlægge vandforsyningens driftsrutiner og vedligeholdelse Bekendtgørelsens krav skal være indført senest den 31. december Dette er sket/ iværksat og meddelt til Vandmyndigheden. Administrationen og den daglige drift af vandforsyningen: Formanden forestår vandforsyningens kontor/administration - der også har adresse på formanden bopæl - hertil går al post, telefoniske henvendelser samt mailhenvendelser, korrespondance og trykning/udskrivning af måleraflæsningskort. Kassereren forestår al fakturering, bogføring, rykkerskrivelser, noteringer af ejerskifte, budgetter mv. fra hendes egen bopæl.

4 Vandforsyningen betaler ikke nogen form for husleje, men formanden og kassereren får betaling for dette arbejde, hvilket fremgår af årsregnskabet. Vandværkets daglige drift/døgnvagt - tilsyn med vandværk, boringer, ledninger, indkøb af reservedele - samt tilsyn med fremmede entreprenører/deres håndværkere herunder projekteringen/færdiggørelsen af boringen på Toftevej samt den ca m råvandsledning fra boringen til boringen nord for boldbanen ved Egholmskolen (se link) samt projekteringen af ny forsyningsledning (opgradering af Ø 80 mm til Ø160 mm med nye stikledninger til skel )fra og med krydsfeltet Egholmvej/Gammel Køge Landevej ad Gammel Køge Landevej og Bækkeskovvej til overfor Bækkeskovvej 25.- foretages af formanden For dette modtager formanden betaling, hvilket fremgår af årsregnskabet. Det skal bemærkes, at nogle af bestyrelsens medlemmer også deltager aktivt i vandforsyningens drift og selvfølgelig modtager betaling herfor. Det er eksempelvis ved de årlige udskiftninger af vandmålere, pasning af vore grønne områder, snerydning., omdeling af måleraflæsningskort og aflæsning af vandmåler mv. Dette gør, at omkostningerne kan holdes på et lavt niveau, ligesom bestyrelsens medlemmer får indsigt i vandforsyningens arbejdsgange og kontakt til andelshaverne. Vandværksgrunden - Vejlegårdsvej 28 - er endnu ikke blevet solgt, da der ikke er modtaget et acceptabel bud for grundstykket. Grunden er pt. "taget af markedet", for at afvente "bedre tider"..

5 Vandindvindingen/boringer mv. Vore boringer er som anført i tidligere beretninger nedslidte, og der er konstateret fluorid og strontium med værdier, der overstiger de tilladte maximale grænser ved udpumpning. Vand fra disse boringer kan kun benyttes, når det blandes op med vand fra boringen på Toftevej, så det udpumpede vand får den kvalitet, som foreskrives i bestemmelserne. De skal nedlægges "hen ad vejen", da det ikke vil være muligt af regenere boringerne, så der kan indvindes en tilfredsstillende vandkvalitet. Disse betragtninger deles med vandforsyningens rådgivere - A/S Krüger, brøndborerfirmaet Brøker og Dons laboratorium. Vi har pt. tilladelse til at indvinde m3 vand pr. kalenderår ved 20 m3/t. fra boringen på Toftevej under iagttagelse/opfyldelse af en række specifikke betingelser. Anlægsprojektet for nedlæggelse af råvandsledningen startede den 2. oktober 2013, men bliver desværre forsinket i ca. 4 uger på grund af at fremmede ledningsejere ikke var bekendt med deres ledningers nøjagtige placeringer og yderligere 14 dage, da arbejdet lå stille i julen og nytåret 2013/2014 og var først færdigt den 26. januar Vandværket. I år 2014 er iltningen af råvandet ændret fra at passere gennem en rislebakke og falde ned i "vandtårnet" til at blive ledt ind gennem en

6 lukket beholder, der er placeret inde i "vandtårnet", hvor der mod den faldende vand er en opgående luftstrøm produceret af en kompressor. Dette giver en bedre beluftning af råvandet, ligesom vi har elimineret lækagerne i "vandtårnets" betonkonstruktion. SRO -anlægget er blevet udvidet, og styresystemet er omlagt på en ny computer og arbejder upåklageligt. Signalerne/meldingerne fra flowmålerne i distriktsmålerbrøndene indgår også via SRO-anlægget, således vi kun har et indgående rapporteringsmedie. Den nye og udvidede indvindingstilladelse pålægger os, at der sker nogle justeringer af rapporteringsmulighederne af vandværkets drift. Træer og buske er blevet kraftigt beskåret på vandværksgrunden - Egholmvej -, ligesom højden på hækken til naboen i nr. 8 er blevet justeret ved klipning. Plankeværkerne omkring vandværksgrunden - Egholmvej - blevet renset og malet, så de nu fremstår meget flot. Ledningsnettet, distriktsmålerbrønde(kvartermålerbrønde) mv. I 2014 har Krüger A/S udarbejdet en rapport for dimensionering af et kommende/renoveret ledningsnet. Under henvisning til denne rapport er der foretaget en ny lægning af en forsyningsledning Ø 160 mm med tilhørende stikledninger fra og med krydsfeltet Egholmvej/ Gammel Køge Landevej ad Gammel Køge Landevej mod vest og ad Bækkeskovvej til overfor nr. 25 ( umiddelbart før ringvejskrydset).

7 Anlægsarbejdet måtte ændres og med følge af højere omkostninger ved, at HMN naturgas har placeret deres ledning for tæt på vore forsyningsledninger, idet HMN ikke har overholdt afstanden ved ledningernes parallelføring. Den nye ledning Ø 160 mm er en erstatning for den gamle jernledning Ø 80 mm. Denne ledning er en forberedelse til omlægning/sænkning af den nuværende Ø 90 mm ledning under ringvejen i forbindelse med anlægningen af letbanen samt fremtidig forsyning til en ny bebyggelse på "tømmerhandlergrunden". Ledningen mellem Kokkedalsvej og Frydendalvej, der var placeret via grundstykkerne Frydendalvej 8 og Kokkedalsvej 9 er sløjfet/lukket ned, da den sprang læk. Ledningen var ikke nødvendig mere under henvisning til den ny ledning i Bækkeskovvej. Forsyningsområdet er inddelt i 7 distrikter, og distriktsmåler-brøndene er forsynet med elektroniske flowmålere med trådløse sendere, som vil rapportere ind til vandværkets SRO-anlæg Vi har derfor nu mulighed for at konstatere selv de mindste ændringer, og herved evt. lækager, som måtte være i området. Kontrollen med vandmængderne til de enkelte distrikter giver mulighed for på et tidligt tidspunkt at lokalisere vandspild. Vi har i indeværende år foretage lækagesøgning i distrikt 5, hvor vi fandt 5 lækager på jordledninger på de private grundstykker og 2 lækager på stik-/forsyningsledninger i offentlig vej.

8 Det skal bemærkes, at et ikke ubetydeligt vandspild sker via de private jordledninger (gamle utætte jernledninger), hvor vi løbende må lækagesøge hos vore forbrugere. En god del af vandspildet sker også ved frostsprængninger af rør/vandinstallationer hos vore forbrugere. Bestyrelsen har bestemt, at der skal betales for vandspild iht. vedtægterne/leveringsregulativet, ligesom der i nogle tilfælde gives påbud om etablering af målerbrønde. Stophanernes dæksler skal være placeret i terrænniveau og være tilgængelig, så vandforsyningen kan foretage lækagesporing ved placering af en akustisk mikrofon på stophanens spindel. Jeg skal igen i år ikke undlade at nævne, at ikke alle vandmålere er placeret hensigtsmæssigt eller efter reglerne i norm for vandinstallationer, så det ikke er muligt at foretage en korrekt og nøjagtig aflæsning af vandforbruget, og ikke mindst at foretage en udskiftning af vandmåleren, hvilket skal ske mindst een gang hver 6. år. Det bør også iagttages, at ventilerne/hanerne på hver side af vandmåleren er funktionsdygtige og kan lukke for vandet, ligesom rørledningerne skal i være en sådan stand, at de kan holde til, at der arbejdes med/på dem. Og ikke mindst stophanen, hvor er den placeret, er den tilgængelig, er den funktionsdygtig, og kan den lukke for vandet. Vandforsyningen har til erhvervsvirksomheder og institutioner udsendt et spørgeskema angående, hvad de bruger vandet til og deres vandinstallationers konstruktion herunder med særlig interesse på

9 tilbagestrømningssikringer/-ventiler med henblik på at kortlægge en evt. forureningsfare af ledningsnettet. En del af spørgeskemaerne er returneret og vurdering af evt. forureningsfare er kortlagt, og påbud givet om ændring /montering af korrekt/forskriftsmæssig tilbageløbssikring. Jeg skal gøre opmærksom på, at via vor hjemmeside indlægges alle referater fra bestyrelsesmøderne samt årsrapporterne og revisionsprotokollaterne mv. Jeg skal hermed overgive beretningen til forsamlingens behandling.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 28. maj 2013. Beretning for år 2012. Vandmængder er som anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015.

Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj Beretning for år 2015. Vallensbæk Strands Vandforsyning generalforsamling tirsdag den 31. maj 2016. Beretning for år 2015. Vandmængder er anført i skemaet for indvinding/egen produktion, køb af vand, udpumpet total vandmængde,

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba generalforsamling tirsdag den 24. maj 2011. Beretning for år 2010. 2010 var et travlt år for vor vandforsyning med mange opgaver. Den udpumpede vandmængde er år Indvinding

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. maj 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 13. oktober 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Referat. Stemmeberettigede i alt 36: 27 fremmødte andelshavere, + 10 medbragte fuldmagter.

Referat. Stemmeberettigede i alt 36: 27 fremmødte andelshavere, + 10 medbragte fuldmagter. Referat. 1 Vallensbæk Strands Vandforsyning a.m.b.a., afholdt tirsdag den 28. maj 2013, kl. 19:00 ordinær generalforsamling, på Korsagergård 121, Vallensbæk. Til stede var: Formand Børge Ravn, (BR), kasserer

Læs mere

Mødeindkaldelse. - Service rapport for 2015 fra a/s Krüger for vandværk og boringer Kopi sent til bestyrelsen og vandmyndigheden.

Mødeindkaldelse. - Service rapport for 2015 fra a/s Krüger for vandværk og boringer Kopi sent til bestyrelsen og vandmyndigheden. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 30. november 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse.

Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. - udskiftning af el-kabel til boringen bag rentvandstanken og delvis udskiftning af el- kabel til rentvandstanken,

Mødeindkaldelse. - udskiftning af el-kabel til boringen bag rentvandstanken og delvis udskiftning af el- kabel til rentvandstanken, Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, torsdag, den 25. februar 2016 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 5. januar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 5. januar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 5. januar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde mandag, den 15.september 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 16. marts 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 16. marts 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 16. marts 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 20. april 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. august 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, onsdag, den 18. juni 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, onsdag, den 18. juni 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, onsdag, den 18. juni 2014 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 12. januar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 12. januar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 12. januar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Bekendtgørelse om kvalitetssikring på almene vandforsyningsanlæg

Bekendtgørelse om kvalitetssikring på almene vandforsyningsanlæg (Gældende) Udskriftsdato: 23. december 2014 Ministerium: Miljøministeriet Journalnummer: Miljømin., Naturstyrelsen, j.nr. NST-4600-00036 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om kvalitetssikring

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. juni 2013 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. juni 2013 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 17. juni 2013 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 18. maj 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 18. maj 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 18. maj 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD. NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget.

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD. NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget. FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget. Vandværksforeningen er ikke en kontrol- eller tilsynsmyndighed. Det ligger ved Kommunen. Eksisterende lovgivning:

Læs mere

De små & mindre vandværker. Ledelses kvalitetssikring. BEK nr. 132 af 08.02.2013 fra. Miljøministeriet. Skal være indført senest 31.

De små & mindre vandværker. Ledelses kvalitetssikring. BEK nr. 132 af 08.02.2013 fra. Miljøministeriet. Skal være indført senest 31. NYHEDSBREV Kvalitetssikring på vandværker De små & mindre vandværker Ledelses kvalitetssikring BEK nr. 132 af 08.02.2013 fra Miljøministeriet Skal være indført senest 31. december 2014 [Indsæt billedtekst

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 23. februar 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba.

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 14. september 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba.

Mødeindkaldelse. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, lørdag, den 23. november 2013 kl. 10:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 9. februar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 9. februar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 9. februar 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vandværksbygningen: Før: Taget var tilgroet med mos og utæt flere steder.

Vandværksbygningen: Før: Taget var tilgroet med mos og utæt flere steder. Status i hovedtræk pr. 27. maj 2008 over Vallensbæk Strands Vandforsyning amba og et resumé i hovedtræk over efterfølgende renovering og nyanlæg samt effektivisering af administrationen og den daglige

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2016 Som en del af beretningen kan vi til orientering oplyse følgende om antal andelshavere og vandmængder. Antal andelshavere pr. 31.12.2016: Sommerhuse

Læs mere

Ledelsessystem. Dalby-Rode VANDVÆRK. for. Foreningen af Vandværker i Danmark. medlem af

Ledelsessystem. Dalby-Rode VANDVÆRK. for. Foreningen af Vandværker i Danmark. medlem af Dalby-Rode Vandværk Karisevej 5/Højtoften 15 Dalby, 4690 Haslev www.dalby-rodevandvaerk.dk CVR: 23703319 tlf 20154748 Ledelsessystem for Dalby-Rode VANDVÆRK medlem af Foreningen af Vandværker i Danmark

Læs mere

Tilsynsrapport/tjekliste

Tilsynsrapport/tjekliste Tilsynsrapport/tjekliste TILSYNSRAPPORT Sagsnr.: 201300439 Sagsnavn: Tilsyn Vallensbæk Strands Vandforsyning Kommune: Vallensbæk Kommune Kontaktoplysninger på tilsynsførende: Navn: Lone Annbritt Jacobsen

Læs mere

Nøgletallene fra Vandforsyningen kan ses i nedenstående tabel, og ligger på niveau med sidste år bortset fra det øgede vandtab.

Nøgletallene fra Vandforsyningen kan ses i nedenstående tabel, og ligger på niveau med sidste år bortset fra det øgede vandtab. Å rsberetning 2015 Rugmarken 38 Postboks 153 3520 Farum Generelt om året 2015 Bestyrelsen kan i fællesskab glæde sig over endnu et år med stabil vandforsyning, kun med mindre afbrydelser af vandforsyningen

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, mandag, den 12. oktober 2015 kl. 19:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018

Torkilstrup d. 25. marts TLV beretning for 2018 Torkilstrup d. 25. marts 2019 TLV beretning for 2018 Indledning: 2018 har generelt været et godt år for vandværket. De vanskeligheder vi tidligere havde med ammonium og nitrit i drikkevandet har vi ikke

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bøgesø-Flintemose vandværk V/ Jørn Erik Hansen Flintemosevej 36 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Team Vand

Bøgesø-Flintemose vandværk V/ Jørn Erik Hansen Flintemosevej 36 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Team Vand Bøgesø-Flintemose vandværk V/ Jørn Erik Hansen Flintemosevej 36 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Team Vand Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 5588 www.naestved.dk Dato 24-9-2015 Sagsnr.

Læs mere

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen

Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole. Dagsorden. Flemming Lunde Hansen. Mona Rasmussen Generalforsamling d. 13.04.15 Kl. 19.30 på Faldsled gl. skole Dagsorden 1. Valg af dirigent / stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget for

Læs mere

Greve landsby vandværk primo 2018

Greve landsby vandværk primo 2018 Greve landsby vandværk primo 2018 Hjemmeside: www.grevelandsbyvand.dk Bestyrelsen indkalder herved i henhold til vandværkets vedtægter til ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag d. 12. marts 2018 kl. 18.00 Forsamlingshuset

Læs mere

Ledelsessystem. Dalby-Rode VANDVÆRK. for. Foreningen af Vandværker i Danmark. medlem af

Ledelsessystem. Dalby-Rode VANDVÆRK. for. Foreningen af Vandværker i Danmark. medlem af Dalby-Rode Vandværk Karisevej 5/Højtoften 15 Dalby, 4690 Haslev www.dalby-rodevandvaerk.dk CVR: 23703319 tlf 20154748 Revision: 24.07.2015 Ledelsessystem for Dalby-Rode VANDVÆRK medlem af Foreningen af

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling i Vindinge vandværk A.m.b.a. den 19.03. 2014

REFERAT Ordinær generalforsamling i Vindinge vandværk A.m.b.a. den 19.03. 2014 REFERAT Ordinær generalforsamling i Vindinge vandværk A.m.b.a. den 19.03. 2014 1. Valg af dirigent Formanden Jens Sørensen (JS) bød velkommen. Herefter ifølge vedtægterne, valg af dirigent: Jørgen Herholdt

Læs mere

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen.

Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår. En særlig tak til VVS firma Finn Olsen. GENERALFORSAMLING. 2019 Formandens beretning om driftsåret 2018 Driftsåret: 2018 Godt nytår til alle. Jeg vil igen i år takke alle dem som har hjulpet Gadstrup vandværk a.m.b.a. med at få et godt driftsår.

Læs mere

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 28 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Vandforsyningsselskaber skal i medfør af 28 i Bekendtgørelse 1024 af 31-10-2011

Læs mere

Statsforvaltningens brev til en borger

Statsforvaltningens brev til en borger Statsforvaltningens brev til en borger Resumé: Statsforvaltningen fandt ikke, at kommunens påbud om udskiftning af en jordledning i tilfælde som det foreliggende var i strid med proportionalitetsprincippet.

Læs mere

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget.

Formanden foreslog Børge V. Rasmussen, forsamlingen godkendte valget. Referat fra Generalforsamlingen i Liseleje Vandværk Afholdt på restaurant Solskin i Liseleje Søndag den 7. august kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsen aflægger beretning om det forløbne

Læs mere

Skema med de vigtigste datoer for vores ansøgningers gang :

Skema med de vigtigste datoer for vores ansøgningers gang : Skema med de vigtigste datoer for vores ansøgningers gang : datoer Skrivelser: Efterår 2010 Bestyrelsen drøfter mulighederne for at indvinde vand ved Vallensbæk landsby - evt. på Toftevej 10, der ejes

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning:

2. Bestyrelsens beretning Herefter fik formanden Per Nielsen ordet for aflæggelse af bestyrelsens beretning: BURESØ VANDVÆRK Maj 2018 Referat fra Generalforsamlingen torsdag den 19. april 2018 på Slagslunde Skole, hvor 8 andelshavere var mødt op ud over 6 andelshavere fra bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Formand

Læs mere

Syddjurs Kommune 10. april 2013

Syddjurs Kommune 10. april 2013 Møde mellem Vandværker og Syddjurs Kommune 10. april 2013 Morten Hundahl Steen S. Wengel Anna Okkerlund Brahe Anne-Mette Randrup Rasmussen Velkomst: v/ Morten Hundahl Dagsorden: 1. Klima og energioptimering

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

Indvindingstilladelser så let kan det gøres

Indvindingstilladelser så let kan det gøres Indvindingstilladelser så let kan det gøres Så enkelt kan en vandindvindingstilladelse til enkeltindvinder laves! Hvem behøver tilladelse? Hvor få vilkår er nok? Område Enkeltindvinding = En brønd eller

Læs mere

Beretning for 2016 (Det talte ord gælder) Indledning

Beretning for 2016 (Det talte ord gælder) Indledning Beretning for 2016 (Det talte ord gælder) Indledning Dette er min beretning nummer 13 som formand for Lille Næstved Vandværk. Som jeg plejer at gøre når jeg forbereder mig på, hvad der skal siges til de

Læs mere

Betalingsreglerne beskriver de anlægsbidrag og øvrige bidrag, som Århus Kommunale Værker opkræver.

Betalingsreglerne beskriver de anlægsbidrag og øvrige bidrag, som Århus Kommunale Værker opkræver. Betalingsregler - Anlægsbidrag og øvrige bidrag 1. Anlægsbidrag 2. Øvrige bidrag 3. Betaling 4. Øvrige bestemmelser 5. Udregning af anlægsbidrag 6. Definitioner Nærværende Betalingsregler er godkendt af

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2010 ved generalforsamlingen mandag den 21. Marts 2011 i Elverhøjsalen på Haarlev kro.

Bestyrelsens beretning for 2010 ved generalforsamlingen mandag den 21. Marts 2011 i Elverhøjsalen på Haarlev kro. HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2010 ved generalforsamlingen mandag den 21. Marts 2011 i Elverhøjsalen på Haarlev kro. Andelshavere: Vandværket har i beretningsperioden haft en netto tilgang

Læs mere

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer.

Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Søbjerg Vandværk generalforsamling 24. april 2014. Kære andelshavere, velkommen til generalforsamlingen. 2013 har været et år som så mange andre i vandværket og dog er der sket ændringer. Jeg vil gerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2018 Bestyrelsen Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med formand Peder Andersen, næstformand Jørn Stålfos, kasserer Peter Riis-Hansen,

Læs mere

I bilag 2 er tabel med produktions- og forbrugsdata for 2013 og 2014.

I bilag 2 er tabel med produktions- og forbrugsdata for 2013 og 2014. BLOVSTRØD VANDVÆRK I/S Blovstrød Allé 13, 3450 Allerød Telefoner: Vandværk 4817 0136, Formand 4814 1260, Kasserer 4817 1419 e-post: bvv@mail.dk, hjemmeside: www.blvv.dk Bestyrelsens beretning for året

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Betingelser for Kvarmløse Tølløse Vandværk Regnskab 1 af 5 Indhold: Betingelser ved tilslutning til Kvarmløse - Tølløse Vandværk Betingelser ved tilslutning til Kvarmløse - Tølløse Vandværk... 2 1. Normer...

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan

Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan Tillæg nr. 1 til Vandforsyningsplan 2018-2025 Indholdsfortegnelse Tillæg 3 Tillæg 1 - Stikkelskær 4 Grundlag for tillægget 5 Politisk godkendelsesprocedure 6 Miljøvurdering 7 Planforhold 8 Eksisterende

Læs mere

Vejle Kommune Tilsynsførende: Navn: Mette K. Temløv Telefon:

Vejle Kommune Tilsynsførende: Navn: Mette K. Temløv   Telefon: TILSYNSRAPPORT Sagsnr.: 13.02.03-K08-48-07 Sagsnavn: VAND - Tilsyn - Bølling Vandværk - Knudsbølvej 5 Vejle Kommune Tilsynsførende: Navn: Mette K. Temløv Email: MEKTE@vejle.dk Telefon: 76 81 24 49 Dato:

Læs mere

Betalingsregler Verdo Vand A/S

Betalingsregler Verdo Vand A/S Betalingsregler Verdo Vand A/S VERDO Agerskellet 7 8920 Randers NV Tel. +45 8911 4811 info@verdo.dk CVR-nr. 2548 1968 Indholdsfortegnelse 1. Tilslutningsbidrag... 3 1.1 Indledende bestemmelser... 3 1.2

Læs mere

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016

-Der er i 2017 udpumpet m3. mod m3. i Der er leveret m3. tilbage til Ore: mod m3. i 2016 BERETNING for 2017: 1 -Åstrup Vandværk har i dag: 274 forbrugere, det er 4 mindre end sidste år. -Vi har haft 4 nedrivninger i 2017, det drejer sig om: Brydsbjergvej 7, Klosterstræde 8, Stenlyvej 6 og

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk Beretning for 2017 Generalforsamling marts 2018 Blovstrød Vandværk 2017 (2016) Medlemmer/interessenter 990 (970) Indbyggere 2.211 (2.202) Målere 862 (842) Nye medlemmer 20 (2) Nye tilslutninger

Læs mere

Korinth Vandværks beretning 2017.

Korinth Vandværks beretning 2017. Korinth Vandværks beretning 2017. 2017 blev igen et år med mange opgaver og udfordringer for bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet har desværre været præget af urimeligt meget alvorlig sygdom i bestyrelsen,

Læs mere

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro.

ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. BERETNING 2018. ANDELSSELSKABET HAARLEV VANDVÆRK Bestyrelsens beretning for 2017 ved generalforsamlingen den 22. marts 2018 i Elverhøjsalen på Hårlev kro. Andelshavere: Haarlev vandværk har i beretningsperioden

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA Generalforsamling 2014. Formandens beretning. 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Danske love Bekendtgørelser. Vejledninger, normer. 1. Bestyrelsens ansvar i forhold til lovgivningen. Lovgivning om vandforsyning og -kvalitet

Danske love Bekendtgørelser. Vejledninger, normer. 1. Bestyrelsens ansvar i forhold til lovgivningen. Lovgivning om vandforsyning og -kvalitet Bestyrelsens rammer og ansvar Vandråd Syddjurs 27 januar 2016 Robert Jensen Juridisk Rådgiver 1. Bestyrelsens ansvar i forhold til lovgivningen EU Direktiv Danske love Bekendtgørelser Vejledninger, normer

Læs mere

CHECKLISTE. Checkliste over mulige energibesparelser. Januar 2013

CHECKLISTE. Checkliste over mulige energibesparelser. Januar 2013 CHECKLISTE Checkliste over mulige energibesparelser Januar 2013 Vand og Teknik A/S Michael Drewsens vej 23 8270 Højbjerg Tlf.: 8744 1055 mail@vandogteknik.dk www.vandogteknik.dk SKITSERING & RÅDGIVNING

Læs mere

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg

Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Annoncering på SK Forsynings hjemmeside i henhold til 29 i bekendtgørelsen om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg Vandforsyningsselskaber skal i medfør af 29 i Bekendtgørelse 1584 af 10-12-2015

Læs mere

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK

AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK 1 AASTRUP OG OMEGNS VANDVÆRK Ordinær generalforsamling tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19oo i Åstrup Forsamlingshus. BERETNING for 2016: -Aastrup Vandværk har i dag: 278 forbrugere, hvilket er en mindre

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2016. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året

Bestyrelsens beretning for året Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2015 Som en del af beretningen kan vi til orientering oplyse følgende om antal andelshavere og vandmængder. Antal andelshavere pr. 31.12.2015: Sommerhuse

Læs mere

Beretning for 2014. Side 1 af 9. Indledning. (Det talte ord gælder)

Beretning for 2014. Side 1 af 9. Indledning. (Det talte ord gælder) Beretning for 2014 (Det talte ord gælder) Indledning Bestyrelsen kigger endnu engang tilbage på et travlt år. Denne gang er året så 2014. Det er nu 11. gang jeg aflægger bestyrelsens beretning, og det

Læs mere

Esbønderup Skovhuse Vandværk a.m.b.a.

Esbønderup Skovhuse Vandværk a.m.b.a. Esbønderup Skovhuse Vandværk a.m.b.a. Formand: Mogens Kilstrup Kukkerbakkevej 6 48 39 08 69 / 25 53 88 15 Kasser: Kim Oreskov Kukkerbakkevej 8 48 39 08 82 / 40 40 14 64 Formandens beretning for året 2015/16

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen.

Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. 1 Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 29. april 2014 på Vemmedrupskolen. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. De reviderede regnskaber forelægges

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling mandag den 27. marts 2017 Mandag den 27. marts 2017 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling tirsdag den 19. Marts 2013 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere:

Ejstrupholm Vandværk. Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts Antal forbrugere: Ejstrupholm Vandværk Beretning for 2015 på generalforsamlingen d. 29. marts 2016 Antal forbrugere: Ved slutning af 2015 var der tilsluttet 967 forbrugere på vandværket. Det er en stigning på 3 forbrugere

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl

I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Onsdag den 21. marts 2018 kl I/S HØVELTE VANDVÆRK REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 21. marts 2018 kl. 19.30 på KFUM's soldaterhjem, Hesselgårdsvej 29, 3460 Birkerød. 0. Indledning På bestyrelsens vegne har formand Bendt

Læs mere

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk

Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk Forslag til tillæg til vandforsyningsplan Mølvang Vandværk Mølvang Vandværks nuværende forsyningsområde og ansøgt udvidelse (skraveret) Vejle Kommune, Teknik & Miljø side 1 af 5 Formål Mølvang Vandværk

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Teknisk tilsyn på almene vandværker i 2014

NOTAT. Allerød Kommune. Teknisk tilsyn på almene vandværker i 2014 NOTAT Allerød Kommune Natur og Miljø Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Teknisk tilsyn på almene vandværker i 2014 Natur og miljø foretager teknisk

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse.

Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Andelsselskabet Stenløse Vandværk Ordinær Generalforsamling i Stenløse Vandværk tirsdag den 9. april 2013 kl. 19:30 i Sognegården, Engholmvej, Stenløse. Deltagere: Vagn Handlos (VH), Bent Berg (BB), Klaus

Læs mere

STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig Kommune

STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig Kommune 23. august 2018 Sagsnr.: NMK-42-00605 KlageID: 226189 RIKNU-NMKN AFGØRELSE FRA MILJØ- OG FØDEVAREKLAGENÆVNET STADFÆSTELSE i sag om afslag på tilladelse til indvinding af vand til landbrugsdrift i Lemvig

Læs mere

Lækagesøgning i sektionerede ledningsnet m.v.

Lækagesøgning i sektionerede ledningsnet m.v. Lækagesøgning i sektionerede ledningsnet m.v. Erling Nissen 211 Total ledningslængde er ca. 1. km. 1 Forsyningsområde vand januar 211 Vandværk Højdebeholder Trykforøger st. Hovedledn. - zone 1 Hovedledn.

Læs mere

6aa, Attrup by, Torslev - Kokkedalsvej 62, 9460 Brovst

6aa, Attrup by, Torslev - Kokkedalsvej 62, 9460 Brovst ATTRUP VANDVÆRK Fyrrebakken 6 9460 Brovst Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Vandmængder: Udpumpet vandmængde m m 3 Leveret til forbrugerne m m 3 Ledningstab m 3 16.

Vandmængder: Udpumpet vandmængde m m 3 Leveret til forbrugerne m m 3 Ledningstab m 3 16. Bestyrelsens beretning for året 01.01. - 31.12. 2017 Bestyrelsen Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med formand Peder Andersen, næstformand Jørn Stålfos, kasserer Peter Riis-Hansen,

Læs mere

Bilag nr. 1. Notat Emne: Baggrundsoplysninger om ikke almene vandværker. Baggrund

Bilag nr. 1. Notat Emne: Baggrundsoplysninger om ikke almene vandværker. Baggrund Bilag nr. 1 Notat Emne: Baggrundsoplysninger om ikke almene vandværker Baggrund I Viborg Kommune har Forvaltningen registreret ca. 50 ikke almene vandværker, der forsyner mellem 3 og 9 ejendomme og oppumper

Læs mere

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV).

2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). 2016 har været et tilfredsstillende år for Vemmelev Forlev Vandværk (VFV). Produktion: VFV har i 2016 produceret 154.700 m³ drikkevand, af god kvalitet, til 1320 forbrugere. Forbrugerene har afregnet 141000m3,

Læs mere

VAND OG SPILDEVAND LOKALT

VAND OG SPILDEVAND LOKALT Uddrag af VAND OG SPILDEVAND LOKALT HOFORs otte vandselskaber og otte spildevandsselskaber har deres egne regnskaber. Udgifterne til renovering og modernisering af vand og spildevand bliver afholdt inden

Læs mere

Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg.

Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg. Punkt 7. Vandforsyningsplanlægning - tilslutning til almen vandforsyning, Egholm 55, 9000 Aalborg. 2008-16762. Forsyningsvirksomhederne indstiller, at Forsyningsudvalget godkender, at det påbydes, at drikkevandskvaliteten

Læs mere

Lovtidende A 2013. Bekendtgørelse om kvalitetssikring på Almene Vandværker BEK. nr. 132

Lovtidende A 2013. Bekendtgørelse om kvalitetssikring på Almene Vandværker BEK. nr. 132 Lovtidende A 2013 Bekendtgørelse om kvalitetssikring på Almene Vandværker BEK. nr. 132 1. En ledelsesmæssig ramme. Ledelsessystem er et bestyrelsesansvar! Alle vandværker uanset størrelse skal have et

Læs mere

Afgørelse. efter 6-8 i bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg:

Afgørelse. efter 6-8 i bekendtgørelse nr af 11. december 2007 om vandkvalitet og tilsyn med vandforsyningsanlæg: MILJØKLAGENÆVNET Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 11 00 Telefax: 72 54 11 01 mkn@mkn.dk www.mkn.dk Den 26. november 2010 J.nr. MKN-200-00069 Afgørelse efter 6-8 i bekendtgørelse nr. 1449

Læs mere

Retningslinjer for VVS-installatører

Retningslinjer for VVS-installatører Retningslinjer for VVS-installatører Retningslinjerne skal overholdes af alle VVS-installatører, og rådgiver som arbejder med vandinstallationer i Skanderborg Forsyningsvirksomheds forsyningsområde. Generelle

Læs mere

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019

Blovstrød Vandværk Beretning for Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk Beretning for 2018 Generalforsamling marts 2019 Blovstrød Vandværk 2018 (2017) Medlemmer/interessenter 1.035 (862) Nye medlemmer 173 (20) Forventede nye medlemmer i 2019 30? Forventede

Læs mere

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING

Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Referat af KARREBÆK VANDFORSYNING Generalforsamling den 17. april 2018, kl. 19.30 i selskabslokaler på Kanalkroen Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Ole Munk som blev valgt. OM konstaterede

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2008-2009.

Bestyrelsens beretning 2008-2009. Bestyrelsens beretning 2008-2009. Så er der igen generalforsamling i Skovby Vandværk. I beretningen vil jeg komme ind på hvilke aktiviteter, der har været hen igennem året, og samtidig indvi jer i nogle

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Lejre Vandråd. Repræsentantskabsmøde og bekendtgørelse om kvalitetssikring. 18. april 2013 Lejre Vandråd 1

Lejre Vandråd. Repræsentantskabsmøde og bekendtgørelse om kvalitetssikring. 18. april 2013 Lejre Vandråd 1 Lejre Vandråd Repræsentantskabsmøde og bekendtgørelse om kvalitetssikring 18. april 2013 Lejre Vandråd 1 Dagsorden 19.00 Der bydes velkommen 19.05 Repræsentantskabsmøde i henhold til dagsorden 19.50 Pause

Læs mere

Vandforsyningsplan

Vandforsyningsplan Vandforsyningsplan 2010-2021 Tillæg nr. 1 Vandforsyningsplantillæg nr. 1 ændrer grænserne for forsyningsområderne mellem Bjæverskov Vandværk og Ejby Vandværk. Køge Kommune har i august 2010 vedtaget en

Læs mere