Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde"

Transkript

1 Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Inge Molt Ipsen deltog på vegne af Merethe Haugaard (MH). Fraværende: Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen (TAL), Merethe Haugaard (MH) og Maia Jensen fra Optag. Gæster: Frederik Langkjær, Hanne Kargaard Thomsen og Louise Hauptmann fra Driftsekretariatet samt Lone Urbak fra Optag. Lykke Kjerrumgaard Jensen fra SNUK Arts deltog ved punkt Godkendelse af dagsorden Ingen tilføjelser. Dato: 3. februar 2015 Ref: TAB 2. Drøftelsespunkter Side 1/7 2.1 Institutionsakkreditering v/frederik Langkjær og Hanne Kargaard Thomsen Frederik Langkjær og Hanne Kargaard Thomsen deltog på mødet for at give en status og tage en indledende drøftelse af forårets aktiviteter inden for institutionsakkreditering. Indledningsvist fortalte Frederik, at der i løbet af foråret skal trækkes rapporter lokalt på fakulteterne, og det i den forbindelse må forventes, at udvalgte medarbejdere skal afsætte tid til dette. Hanne fortalte, at der med inddragelse af SNUK-medarbejdere er blevet udarbejdet et program, der kan generere standardrapporter. Dette vil blive stillet til rådighed den 1. april. Der er tale om en række excel-filer og word-skabeloner, som gøres tilgængelige på et fælles drev. Der vil blive stillet vejledninger samt oplæring til rådighed. Frederik tilføjede, at rapporterne skal udarbejdes lokalt på fakulteterne, da Driftsenheden ikke har ressource til det og vigtigst af alt, så kender medarbejderne på fakulteterne meget bedre indblik i de lokale data. Medarbejdere er dog altid velkomne til at kontakte projektgruppen for hjælp eller med spørgsmål. Desuden skal der hen over foråret ses på administrative arbejdsgange. Her forventes det også, at SNUK-medarbejdere skal inddrages i et vist omfang. I den forbindelse vil der være en række dialogmøder i forskellige fora med deltagelse af forskellige parter. Frederik arbejder i øjeblikket på et overblik over dokumenter. I den forbindelse foregår der et større detektivarbejde, hvor der givetvis vil blive behov for at inddrage SNUK-medarbejdere i forhold til at fremfinde referater mm. Aarhus Universitet Tlf.: Fax:

2 SNUK-båndet efterspurgte en samlet procesplan og en samlet kommunikationsplan. Frederik fortalte, at der vil blive udarbejdet en oversigt, så man kan følge status på projektet. Mht. kommunikation, så er denne primært foregået via uddannelsesrådgivere på fakulteterne. Men det er vigtigt, at gode kommunikationsgange sikres, så også SNUK-ledere generelt er informeret. Der vil også blive kigge på en plan for kommunikation snarest. Side 2/7 Afslutningsvist gav Frederik og Hanne udtryk for, at hvis SNUK-båndet har spørgsmål eller mangler noget, så skal de blot tage kontakt. Projektgruppen kommer også gerne ud på besøg efter behov. Der planlægges i øvrigt en besøgsrunde i foråret. Først og fremmest hos fakultetsledelserne og herefter hos institutterne. Der er også mulighed for tilsvarende arrangementer i administrationen. Det blev aftalt, at projektgruppen omkring Institutionsakkreditering deltager på SNUK-båndmøder cirka en gang i kvartalet og giver en status på projektet. 2.2 Afklaring af afslutningstidspunkt v/ktp På baggrund af en konkret sag på BSS blev det drøftet hvornår en studerende anses for at have afsluttet sin uddannelse, hvis det sidste resultat registreres på baggrund af en merit. Dette har stor betydning blandt andet på SU. Arts fortalte, at de betragter bedømmelsesdatoen som det tidspunkt, hvor uddannelsen er afsluttet. Hvis der ikke er en bedømmelsesdato på karakterudskriften, betragtes datoen på udskriften som bedømmelsesdato. SRJ fortalte desuden, at Mette Dremstrup sammen med Ole Bjerrum Lidegaard arbejder på et skriv om diverse problemstillinger i forhold til SU. Efter mødet tog SRJ kontakt til Mette Dremstrup, som melder, at de vil lægge op til at man registrerer så tæt som muligt på det virkelige beståelsestidspunkt. Dette af to hensyn. Dels for at overholde krav fra rigsrevisionen om at registrere korrekt og så virkelighedsnært som muligt. Dels af hensyn til de studerende, der har behov for at få det registreret så tidligt som muligt af to hensyn, dels aktivitetshensyn (for ikke at komme i konflikt med inaktivitetsreglerne) og dels af færdiggørelsesbonus hensyn for de studerende og AU. Jo længere tid de studerende er om at blive færdige, jo mindre færdiggørelsesbonus er der til begge parter.

3 3. Opfølgningspunkter Side 3/7 3.2 Merit ved studieskift/startmerit v/ktp Lone Urbak deltog ved punktet. Maia Jensen deltog ikke pga. sygdom. Som opfølgning på forløbet i forbindelse med sommeroptaget 2014, ønskede SNUKbåndet at drøfte processen omkring sagsbehandling af startmerit med Lone Urbak og Maia Jensen. Da Maia Jensen var syg, blev der kun drøftet obligatorisk merit for kandidat og tilvalg. KTP fortalte, at SNUK-båndet gerne så en mulighed for at ansøgere kan vedhæfte kursusbeskrivelser. Lone svarede, at ansøgningsskemaet til kandidat og tilvalg er opbygget således, at ansøgeren skal svare på en række spørgsmål, hvortil der er knyttet en mulighed for at uploade dokumenter. Der ligger en tekst om obligatorisk startmerit på hjemmesiden for henholdsvis kandidat og tilvalg. Det blev aftalt, at Lone fremsender de nuværende tekster fra websiden, og alle overvejer til næste møde, om de ønsker noget tilføjet omkring dokumentation i forhold til kandidat- eller tilvalgsoptaget. SNUK giver en samlet tilbagemelding til Lone. Lone undersøger desuden, om der kan linkes fra ansøgningssystemet til siden om obligatorisk merit. I forhold til bacheloroptaget ønsker SNUK-båndet også en mulighed for at ansøgeren vedhæfter kursusbeskrivelser. Da Maia var fraværende, blev det aftalt, at Lone beder Maia kontakte SNUK-båndet med henblik på deltagelse i et kommende møde. Det blev også drøftet i hvilken form fakulteterne modtager meritansøgningerne fra Optag. Lone fortalte, at i forhold til tilvalg- og kandidatoptaget var det meningen, at ansøgninger skulle kunne tilgås digitalt, dvs. via ansøgningssystemet (DANS), fra og med vinteroptaget. Desværre er systemet ikke klart endnu, men det forventes, at ansøgningerne kan tilgås digitalt fra og med sommeroptaget for kandidat og tilvalg. JB bakker op omkring digitalisering, men gav udtryk for, at alle medarbejdere ved SNUK Arts indgår i sagsbehandlingsprocessen og at det kan være ressourcekrævende at sætte alle ind i brugen af ansøgningssystemet (DANS). Lone fortalte, at beslutningen om at digitalisere og derved gøre ansøgningerne om merit tilgængelige via ansøgningssystemet (DANS) var truffet af den forhenværende chefkreds i AU Studier. For kandidat- og tilvalgsansøgninger tjekker Optag den vedhæftede dokumentation. Optag rykker ansøger for dokumentation, hvis der ikke er uploadet dokumentation, eller hvis den uploadede dokumentation er indlysende forkert. Optag rykker to gange. Hvis der efterfølgende skal rykkes for (yderligere) dokumentation, foretages dette af fakulteterne. Der rykkes to gange inden sagen overgives til UJS, som viderebehandler den. Lone undersøger mulighederne for at gøre det tydeligt for SNUK, hvilke ansøgere der er rykket af Optag.

4 Louise gav en status på sager vedr. startmerit, som UJS har behandlet i efteråret Der var to sager fra IUP, hvor udfaldet af den ene var, at ansøgeren indsendte den påkrævede dokumentation, og udfaldet af den anden var en disciplinær sag. Desuden var der en sag fra statskundskab, hvor en ansøger ikke ønskede den tildelte merit. Sagen blev indsendt til Styrelsen fra Videregående Uddannelser. Der foreligger endnu ingen afgørelse. Side 4/7 3.3 Tilvalg v/lone Urbak Lone Urbak og Louise Hauptmann deltog ved dette punkt. Sænkelse af ECTS-kravet og flytning af dokumentationsfristen på BSS, HE og ST BSS har tilsluttet sig en sænkelse af kravet fra 90 til 60 ECTS point og flytning af dokumentationsfristen, dog med undtagelse af psykologi, som sænker fra 120 til 90 ECTS point. HE ønsker også at tilslutte sig. Det blev aftalt, at Inge beder MH sende Lone en skriftlig tilkendegivelse herpå. Desuden blev det aftalt, at Lone tager fat i BM for en afklaring på, hvor ST står i denne sag. Tilrettelæggelse af 2. runde optag På SNUK-båndmødet den 3. november 2014 tilsluttede SNUK-båndet sig model 2, dvs. et kortere 2. runde optag (dog længere end i 2014) med et efterfølgende restoptag. Arts var ikke til stede ved mødet i november, men Lone har efterfølgende talt med dem, og de tilslutter sig også model 2. Skift af tilvalg En gruppe uddannelsesledere på Arts har udtrykt bekymring for den mangelende mulighed for at skifte tilvalg for en specifik ansøgergruppe. Der er tale om dem, der er kommet ind på et tilvalg på et andet fakultet, men finder for store faglige udfordringer ved tilvalget på et andet fakultet og ønsker at vende tilbage til Arts. Det blev drøftet hvorvidt man kan lave særregler for tværfakultære tilvalg. Der var generelt ikke stemning for at skulle skelne administrativt mellem tværfakultære tilvalg og tilvalg inden for eget fakultet. Retningslinjerne på de øvrige uddannelser kan siges at være relativt stramme, så der skal tunge argumenter til at lempe på retningslinjerne for tilvalg. Det blev aftalt, at JB vender problemstillingen lokalt på Arts med relevante parter. Generelt var der enighed om, at de studerende skal vejledes bedre i forhold til valg af tilvalg, så der ikke opstår for mange situationer, hvor der vælges forkert. Studerende som ikke vælger et tilvalg Ultimo februar præsenteres Udvalget for Uddannelse for en indstilling om passive studerende samt studerende, der ikke vælger et tilvalg. Mødet i Udvalget for

5 Uddannelse ligger kalendermæssigt placeret efter Tilvalgsdagen. VEST-båndet drøfter på mødet den 27. januar, hvordan der skal vejledes i dette særlige tilfælde. Side 5/7 Lone fortalte, at hun, Louise Hauptmann, Michael Mejlgaard Udby og Christian Koch Ramsing, har drøftet og beskrevet hvordan diverse problemstillinger kan håndteres. Så snart Udvalget for Uddannelse har behandlet indstillingen, mødes disse igen og drøfter de næste skridt. I forhold til tilvalg generelt har Lone aftalt med Michael Mejlgaard Udby, at de sammen udformer en punktliste over hvad vejledere skal være opmærksomme på. SRJ havde i øvrigt medbragt spørgsmål fra Jesper Sølund fra VEST Arts. Han spurgte til, om alle studerende skal kontaktes inden den 15. marts, hvor der er frist for valg af tilvalg. Hertil svarede Lone, at det er op til det enkelte fakultet. Desuden spurgte Jesper til fristen i forbindelse med 2. runde optag på tilvalg. Forslaget går på den 15. juli, som Jesper mener, er for sent. Lone svarede, at datoen er fåreslået i forhold til erfaringer fra optaget på tilvalg forrige år (sommer 2014). Samtidigt er det nødvendigt at tage hensyn til, at de medarbejdere, der håndterer tilvalgsoptaget, også håndterer kandidatoptaget. Da kandidatoptaget følger nationale frister, må opgaver relateret til tilvalgsoptaget tilpasse sig hertil. Men Lone foreslog, at der i valg af dato måske skal tages højde for Arts' ferielukning. NB: Det er efter SNUKbåndmødet aftalt, at Lone, Jesper Sølund og JB mødes for at drøfte fristen. 3.4 Kandidatspecialer v/srj SRJ fortalte, at arbejdsgruppen omkring kandidatspecialer nu er blevet nedlagt, da den har fuldført sit opdrag. Der har været en dialog fakulteterne i mellem og der er opnået en fælles forståelse for problematikken. Overordnet set er gruppen kommet frem til, at tilmelding til specialet og indgåelse af specialekontrakt adskilles. Nu udestår at få afdækket hvordan specialemodulet bruges i dag og om det kan bruges fremadrettet, eller om der skal findes en anden løsning. SRJ arbejder i øjeblikket på en emnemanchet, som efterfølgende skal behandles i både UVA/EKA- og SNUK-båndet. 4. Til orientering 4.1 Udvalget for Uddannelse Næste møde er den 3. februar UVA/EKA båndet Punktet blev ikke nået. 4.3 VEST båndet Punktet blev ikke nået. 4.4 Nyt fra UJS Intet nyt.

6 4.5 Nyt fra EDDI-teamet Kim Nørskov deltog i mødet og gav en status på diverse emner. Side 6/7 Kursusadministration Leverancen af kursusadministration forventes udgivet i uge 8. Alt efter hvor mange fejl, der bliver fundet i accepttesten i uge 6 og 7, kan udgivelsen blive skubbet til ultimo uge 8. Det blev aftalt, at hvis dette giver fakulteterne udfordringer, så skal man give Kim besked snarest muligt. Accepttesten bliver i øvrigt udført af arbejdsgruppen. Det blev desuden aftalt, at det er arbejdsgruppen, der beslutter hvorvidt leverancen er god nok til at blive udgivet. Der bliver sendt en nyhed ud til brugerne via STADS & EDDI Supportens nyheder, hvori indholdet af leverancen vil være beskrevet. Hvorvidt der er behov for en præsentation for fakulteternes brugere, bliver arbejdsgruppen bedt om at tage stilling til. Foreløbig har BSS takket ja til et præsentation. Oplæg til retningslinjer for hvordan man skal udfylde felterne er blevet sendt rundt til arbejdsgruppen, som er blevet bedt om at kigge herpå. Retskrav På SNUK-båndmødet den 1. december 2014 besluttede SNUK-båndet, at det nuværende felt "Adgangskrav og forudsætninger" fint kan benyttes til information om retskrav, og at der ikke er behov for at oprette et separat felt hertil. Dette ud fra et synspunkt, at den eksisterende løsning for beskrivelse af retskrav er tilstrækkelig. Der foreligger dog en ønske fra tidligere om at udskille retskrav fra "Adgangskrav og forudsætninger" som forberedelse til en forbedring af eksamensbevisernes Diploma Supplement. Umiddelbart kræver det ikke en stor indsats at oprette et separat felt til retskrav i EDDI, men der vil i så fald blive en opgave for SNUK med at kopiere teksten om retskrav over i det nye felt. Det blev aftalt, at Kim samler op på emnet og rundsender en mail herom. Kursuskataloget IT har ansat en ny udvikler med god erfaring i Typo3. Dette betyder, at der til juni kan ske udvikling på kursuskataloget. Oprettelse af UVA og EKA udbud i STADS fra EDDI Der er blevet fundet nogle åbengrænseflade procedurer i STADS, som gør, at der kan oprettes UVA og EKA udbud i STADS fra EDDI. Ved lejlighed skal arbejdet med dette prioriteres. Grænsefladerne er mangelfulde, så der vil stadig være behov for en udvidelse. Kim arbejder i øjeblikket på at formulere krav, som kan blive prioriteret i STADS-samarbejdet.

7 4.6 Nyt fra SNUK-bånd koordinator/tab KTP/TAB informerede om, at Michael Mejlgaard Udby fra VEST BSS repræsenterer BSS i SNUK-båndet indtil der er fundet en ny leder af SNUK BSS. Side 7/7 5. Pipeline Ændringer af indberetningspraksis i forhold til udgående mobilitet v/jb Behandling af sagsfremstilling Det indre uddannelsesmarked (gæstefag) efter Fremdriftsreformen (2015) Håndtering af skæve studerende (løbende) Opfølgning på sharepoint 6. Eventuelt SRJ spurgte til beslutningerne omkring forhåndsmerit, som blev taget i samarbejde med Forskning og Talent (FT) i 2014 i forbindelse med ændrede ansøgningsfrister på udgående studentermobilitet. Ifølge den aftalte plan med FT skal studerende, som har modtaget plads i efterårssemestret, ansøge om forhåndsgodkendelse senest 1. februar, og senest den 1. april skal der forelægge en afgørelse fra studienævnet på ansøgningen om forhåndsgodkendelse. 7. Næste møde Tirsdag den 17. februar kl

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet.

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet. Møde den: 13. januar, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 13.januar 2014, kl.12.30-14.30 Bygn. 1443-313 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum

Læs mere

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 22. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 30. juni, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Jacob Buch

Læs mere

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design.

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design. Møde den: 6. oktober, kl.10-11.30 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Sarah Barfoed (SB) deltog i stedet for

Læs mere

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 15. december, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Bente Mattsson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB).

Læs mere

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 7. april, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Sissel Rendrup

Læs mere

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 8. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 19. juni, kl.10-12 Bygning 1443-313 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen (TAL), Merethe Haugaard

Læs mere

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 27.januar 2014, kl.10-12 Bygn. 1443-413 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina

Læs mere

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 24. april, kl.13-15 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa.

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa. Møde d. 3. februar 2016 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel Rørkjær Sigh

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde.

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde. Møde den: 17. februar 2014, kl.12.30-14-30 Bygn. 1443-313 SNUK Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt. Møde den: 2. juni 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Mariann Holmslykke

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 3. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 6. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM.

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM. Møde den: 25. november 3013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS)

Læs mere

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter.

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter. Møde den: 3. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 31. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM),, Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig.

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig. Møde d. 9. september 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Jens Gerner-Smidt (JGS), Mariann Holmslykke (MAR), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN)

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN) Møde den: 2. september 2013 1443/340 UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Mariann Holmslykke (MAR), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ) Fraværende:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter Møde den: 7. oktober 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014 Møde den: 16. dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 28. april 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 14. januar 2015 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke

Læs mere

Indmeldelse af punkter skal så vidt det er muligt ske i form af en kort tekst, hvor emne og formål står klart beskrevet.

Indmeldelse af punkter skal så vidt det er muligt ske i form af en kort tekst, hvor emne og formål står klart beskrevet. Møde den: 13.01.2015 1520-732 (Hos Eva) VEST båndmøde REFERAT Faste deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (UDD), Jesper Sølund Hansen (AR), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 2. december 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 19. maj 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 18. november 2013, kl. 09.00 11.00 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

2. Opfølgningspunkter

2. Opfølgningspunkter Møde den: 24. september 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Solveig Sannem (SOS), Søren

Læs mere

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8 Lokale: 1443-413 Faste deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST) Michael Mejlgaard Udby (BSS), Anne Christine Teglborg (FS), Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR - ordfører) og Esben Højbjerre Larsen

Læs mere

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023 SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) 25-06-2019 10:15 1445-017/023 Mødeindhold Punkt 1: Godkende dagsorden 1 Punkt 2: Nyt fra Bente Lynge Hannestad (10 minutter) 1 Punkt 3: Maksimal studietid ved bortvisninger v.

Læs mere

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring.

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring. Møde d. 6. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM)

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM) Møde den: 9. september 2013 Tandlægehøjskolen, bygn. 1611, lokale 121B UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl

Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl Møde den: 13. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 9.dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt.

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt. Møde den: 8. oktober 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Mette Dremstrup (MD), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Helle S. Steffensen (HSS).

Læs mere

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen.

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen. Møde den: 18.06.2019 kl. 10-12 3210-03.068 (vært: Birgitte) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Birgitte Castenskjold Viborg (ASE/Båndordfører),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6.

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6. Møde den: 5. november 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA), Helle S. Steffensen (HSS)

Læs mere

Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts

Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts Notat Principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten på heltidsuddannelser, Arts Formål Formålet med dette notat med bilag er at beskrive principper og proces for fastsættelse af optagskapaciteten

Læs mere

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm.

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm. Møde den: 23. september 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA-båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

Se bilag 1. VEST-båndet vil gerne fortsat være involveret i arrangementet og takker Gitte Heide for evalueringsnotatet.

Se bilag 1. VEST-båndet vil gerne fortsat være involveret i arrangementet og takker Gitte Heide for evalueringsnotatet. Møde den: 19.05.2015 1611-121b (Hos Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Eva Kvistgaard Arent (ST), Anne Christine Teglborg (AU UDD.), Michael Mejlgaard

Læs mere

Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min)

Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min) Møde den: 27. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

Status på fakulteter Opfølgning på fælles kickoff-møde (bilag fremsendes pr. mail)

Status på fakulteter Opfølgning på fælles kickoff-møde (bilag fremsendes pr. mail) Møde den: 31.05.2016 1521-220 (Vært: Eva) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Referat: Båndmøde VEST kl

Referat: Båndmøde VEST kl : Båndmøde VEST 8.10.13 kl. 10.00-12.00 Sted : 1611-121b Deltagere: Lisette, Eva og Jesper (referent) Referent: Jesper Dagsorden: Punkt 1 Orientering/drøftelse: Fremdriftsreformen. Se bilag Hvordan griber

Læs mere

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016.

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016. Møde d. 3. juni 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB),

Læs mere

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA)

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA) Møde den: 25. august 2014, kl.12.30-14.00 Bygning 1443-440 Fælles båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH), Mette Dremstrup (MD),

Læs mere

Gæster: Gitte Pedersen Viftrup (Vejledning og studiestøtte, AU UDD) og Helle Stolzenbach Steffensen (Studiesystemer, AU UDD) medvirker under pkt. 1.

Gæster: Gitte Pedersen Viftrup (Vejledning og studiestøtte, AU UDD) og Helle Stolzenbach Steffensen (Studiesystemer, AU UDD) medvirker under pkt. 1. Møde den: 13.12.2016 1443-313 (vært: Jesper) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE/ordfører for båndet), Jesper Sølund Hansen (AR), Michael Mejlgaard Udby (BSS), Eva Kvistgaard Arent (ST)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde Møde den: 17.03.2015 kl. 11.00-12:30 1611-121b (Hos Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (AU UDD.), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard Udby (BSS

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Christian Ramsing, Gitte Stavad, Louise Hauptmann og Birgit Andersen opridser status på reformens implementering på AU. Se vedhæftede bilag.

Christian Ramsing, Gitte Stavad, Louise Hauptmann og Birgit Andersen opridser status på reformens implementering på AU. Se vedhæftede bilag. Møde den: 20.05.2014 1443-413 (Hos Jesper) Båndmøde VEST kl. 10.00-12.30 REFERAT Faste deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Jesper Sølund Hansen (AR), Michael Mejlgaard Udby (BSS), Anne Christine Teglborg

Læs mere

Styrelsen/ministeren har nu fastlagt datoer og bestemt modellen for den fremtidige fremdriftsbetingede SU-aktivitetskontrol. Mads orienterer.

Styrelsen/ministeren har nu fastlagt datoer og bestemt modellen for den fremtidige fremdriftsbetingede SU-aktivitetskontrol. Mads orienterer. Møde den: 03.01.2016 1443-313 (Vært: Michael) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (FS/båndordfører), Eva Kvistgaard Arent (ST) og Esben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: (Vært: Jesper) VEST båndmøde DAGSORDEN

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: (Vært: Jesper) VEST båndmøde DAGSORDEN Møde den: 07.02.2017 1443-240 (Vært: Jesper) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Jesper Sølund Hansen (ordfører/ar), Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (AU UDD), Michael Mejlgaard Udby (BSS) og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. 1. MoveON status fra projekt- og styregruppe

AARHUS UNIVERSITET. 1. MoveON status fra projekt- og styregruppe Deltagere: Mette Glerup Thomsen, Rikke Korgaard Præstegaard, Jesper Sølund Hansen, Katrine Breum Rosenbeck, Rikke Nielsen Gæst: Mette Brandenborg fra INT-bånd-møde d. 3. juni 2019 1. MoveON status fra

Læs mere

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Deltagere: Gorm Hansbøl, Karen Lund, Elina Maslo, Bent B. Andreasen, Nina Tange, Anne Larson, Hanne Knudsen,

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende.

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende. Møde d. 21. oktober 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen

Læs mere

SÅDAN UDFYLDER DU EN ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ ET BACHELORTILVALG

SÅDAN UDFYLDER DU EN ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ ET BACHELORTILVALG SÅDAN UDFYLDER DU EN ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ ET BACHELORTILVALG OPRET ANSØGNING For at starte din ansøgning skal du vælge fanebladet Opret ansøgning. Udfyld nu felterne [Institutionsnavn] og [Uddannelsestype]

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl Møde den: Mandag d. 11-11-2013 i studienævnet for idræt kl. 14.00-16.00 REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Ask Vest Christiansen, Kristian Olesen. Fra Administrationen: Merethe Haugaard, Drude Katrine

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et bachelortilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Dialog med studenterrådet hvordan kan vi bruge hinanden?

Dialog med studenterrådet hvordan kan vi bruge hinanden? Møde den: 07.03.2017 kl. 10-11* 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (AU UDD), Eva Kvistgaard Arent (ST) og Esben Højbjerre Larsen (koordinator)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde d. 25. marts 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

og øvrige dokumenter i VEST-båndet fremover vil blive journaliseret efter. Studiestartsgruppen indbydes til båndmødet den 18. juni.

og øvrige dokumenter i VEST-båndet fremover vil blive journaliseret efter. Studiestartsgruppen indbydes til båndmødet den 18. juni. Møde den: 07.05.2019 kl. 10-12 1521-220 (vært: Eva) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Anne Christine Teglborg (AU UDD), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Birgitte

Læs mere

Båndet briefes om forventet service i vejledningscentret i løbet af sommerperioden.

Båndet briefes om forventet service i vejledningscentret i løbet af sommerperioden. Møde den: 04.03.2016 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD./ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt.

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt. Møde den: 12.01.2010 AU, Teknisk Forvaltning UNI-lab projektgruppemøde nr. 4 REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (ST) TEK, Anders Roed (AR) SUN, Ole Bjørn Hansen (OBH) DMU, Christina Breddam (CB) DJF, Bent

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Indhold AARHUS UNIVERSITET. Modtager(e): SNUK. Principper for journalisering af studentersager

Indhold AARHUS UNIVERSITET. Modtager(e): SNUK. Principper for journalisering af studentersager Modtager(e): SNUK Notat Principper for journalisering af studentersager Indhold Formål 2 Hvem journaliserer? 2 Hvad journaliseres? 2 Enkeltsagsprincippet 2 Principper for fordeling af sager 3 Videndeling

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

UDLANDSOPHOLD WHAT TO DO?

UDLANDSOPHOLD WHAT TO DO? WHAT TO DO? BIRGITTE JENSEN OG MARIE BUCHARDT STUDIEVEJLEDERE FOR BIOLOGI UNI VERSITET 1. Afklaring 8. Ansøgning om merit 2. Forhåndsgodkendelse 7. Under udlandsopholdet 3. Ansøgning til AU 6. Housing

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper.

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper. Møde d. 26. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen.

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen. Møde den: 17.05.2016 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Vejledning til log-in i DANS for faglige bedømmere

Vejledning til log-in i DANS for faglige bedømmere Vejledning til log-in i DANS for faglige bedømmere Introduktion / Ansøgninger til faglig vurdering Formålet med denne vejledning er at give en enkel anvisning til faglig vurdering af studerendes digitalt

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Guide til Sagsgrupper og Oplysninger på studentersager

Guide til Sagsgrupper og Oplysninger på studentersager Guide til Sagsgrupper og Oplysninger på studentersager Nedenstående er et tillæg til journalplanen og journaliseringsprincipperne. Her beskrives, hvordan sager skal markeres i WorkZone. Sagsgrupper Alle

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Finn Borchsenius (ST), Charlotte Ringsted (HE), Niels Overgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl (vært: Lisette) VEST båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl (vært: Lisette) VEST båndmøde Møde den: 22.08.2017 kl. 10-12 1611-048 (vært: Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Anne Christine Teglborg (ordfører/au UDD), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Jesper Qvistgaard (Aarhus

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet Møde den: 21. august 2013 1443/340 UVAEKA-båndet REFERAT Til stede: Søren Anker Andersen, Mette Dremstrup, Sissel Johansen, Sarah B. MacIntyre, Mariann Holmslykke, Solveig Sannem + gæster under punkt 1

Læs mere

Journaliseringsprincipper for studienævnsbetjening, Aarhus Universitet, februar 2019

Journaliseringsprincipper for studienævnsbetjening, Aarhus Universitet, februar 2019 Journaliseringsprincipper for studienævnsbetjening, Aarhus Universitet, februar 2019 Indhold HVEM SKAL JOURNALISERE?... 2 Indblik... 2 SAGEN... 2 Enkeltsagsprincippet... 2 Oprettelse af sag... 2 Sagstitel...

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Guide til Sagsgrupper og Oplysninger på studentersager

Guide til Sagsgrupper og Oplysninger på studentersager Guide til Sagsgrupper og Oplysninger på studentersager Nedenstående er et tillæg til journalplanen og journaliseringsprincipperne. Her beskrives, hvordan sager skal markeres i WorkZone. Sagsgrupper Alle

Læs mere

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015.

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015. Møde d. 12. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem!

Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Sa dan udfylder du ansøgningen om optagelse pa et kandidattilvalg Sådan udfylder du ansøgningen Velkommen til det digitale ansøgningssystem! Når du har logget på ansøgningssystemet, åbner systemet op i

Læs mere

Dialog med studenterrådet med udgangspunkt i følgende emner:

Dialog med studenterrådet med udgangspunkt i følgende emner: Møde den: 22.05.2018 kl. 10-12 1611-121b (vært: Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST/Ordfører), Anne Christine Teglborg (AU UDD), Lisette Prins (HE), Jesper Qvistgaard (Aarhus

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere