AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt."

Transkript

1 Møde den: 14. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Helle S. Steffensen (HSS) Fraværende: Sarah Barfoed (SB), Theresa Albøge Laursen (TAL), 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Opfølgningspunkter Opfølgning på procedure for indhentning af resultater v/sb Punktet blev udsat til næste møde. Dato: 24. januar 2015 Ref: Hss Side 1/5 Gennemgang af UVA/EKA pipeline fra 2014 til 2015 v/hss se bilag 1 Følgende emner blev kort vendt med henblik på at skabe en backlog for båndets fremadrettede arbejde: Ide for systemunderstøttelse af UVA- udbud med holdoprettelse. Behandlingen af oplægget er lukket og overdraget til Thomas Nielsen. Indberetning af udenlandsk merit STÅ og meritdatoer v/md. Skal behandles senere i foråret. UVA/EKA båndets prioriteringsmodel. Behandlingen af denne afhænger af, hvordan reorganiseringen falder ud. Afklaring af behov for undervisningsportal v/srj. Er fortsat aktuel. Samarbejde mellem UVA/EKA og driftsenheden om STADS udvikling og implementering. Er forsat aktuelt. Behandlingen af denne afhænger af, hvordan reorganiseringen falder ud. Emnemanchet: 'Brug af kaldenavn og visning af prøveform på Selvbetjeningen v/mar. Er stadig aktuel Roller i STADS v/sos. Er stadig aktuelt. Må gerne igangsættes nu. Afklaring af særlige eksamensformer. HSS afklarer proces med Christian Koch Ramsing. Opsamling på Digital eksamens afklaringspunkter. HSS følger op. Implementeringsplan for afviste eksamensbesvarelse. Udestående er kun opdatering af indstilling, som skal lave. Ansvarlig er SB. Forberedelse af Kristian Thorns besøg i båndet. Afventer udfaldet af reorganisering. Aarhus Universitet Nordre Ringgade Århus C Tlf.: Fax:

2 Snitfalde mellem UVA/EKA og studiesystemstrategigruppen. Fortsat aktuel, men afventer kommissorium for gruppen. Besøg i båndet fra Institutionsakkrediteringsgruppen. Afventer IA gruppen. Fremdriftsreformen: Til behandling i 2015 er sagsfremstilling af Det indre uddannelsesmarked (gæstefag) efter Fremdriftsreformen. Behandlingen afventer Fremdriftsgruppen. Emnemanchetter ID 6. Dumpeudsøgning 3 gangsdumpere, prioritet lav, status igangsat ID 14Oprydning i gamle STADS jobs, ikke prioriteret, status igangsat. ID 16 Tilsynseksamener, prioritet middel, status igangsat ID 19 Overdragelse af studiekortsproduktion status ukendt ID 21 Fjernundervisning: Status ukendt ID 22: Dataintegration af Syllabus status ukendt. HSS og Thomas Nielsen følger op. Side 2/5 HSS laver skema til løbende behandling af sagerne. Ændring af ordførerskab v/hss Efter dagens møde overtager SAA ordførerskabet. Med gennemgang af UVA/EKA backlog er der et opdateret grundlag for mødepunkter og opgaver at tage fat på. Opfølgning på oplysning om prøver, der skal have tilknyttet valgmuligheden 'Deltager ikke' - jf. proceduren 'Tilmelding til obligatorisk omprøve' v/hss Christian Koch Ramsing har på vegne af fremdriftsgruppen bedt om en opsamling på, hvordan fakulteterne benytter sig af valgmuligheden Deltager ikke. Det blev aftalt, at HSS laver oplæg og sender rundt til godkendelse. Bemærk, at der skal være et kommentarfelt til hvert fakultet. 3. Drøftelsespunkter STADS: Kort orientering om planlagte nye funktioner i STADS samt indledende dialog om kobling af fremdriftsfunktioner med AU STADS (Orla Hoppe kommer på besøg) Orla Hoppe gav følgende status: STADS udviklingen står i et vadested pga. leverandørskifte. Fra 1.febuar er CGI er ikke leverandør mere. Efter 24 år bliver CGI udskriftet med KMD. Det betyder, at den sidste del af 2014 har været et færdiggørelses år for CGI, hvilket har betydet, at det sidste halve år har haft karakter af en overdragelsesforretning. Konkret betyder det, at de kommende versioner bliver mindre. Dvs. at 13.5 bliver mindre end først antaget og 14.0 (som bliver den første

3 som KMD leverer) også bliver en lille version. Indholdet i 13.5 vil stort set kun være optagelsesting samt mindre rettelser forventes at blive lagt på omkring 23. jan Til sommer kommer 14.0, datoen er endnu ukendt. I 14.0 forventes at komme fremdriftsfunktionalitet, som indeholder elementer til håndtering af studerende i overgangsfasen til at være omfattet af fremdriftsreformen. I den nye kontrakt indgået med KMD, er der en aftale om, at der inden for det første år skal udvikles første fase i omlægningen af delsystem rammer. Der laves et teknologi skift, hvilket vil sige, at der ikke til at ske så meget på brugergrænseflade samt udvikling af ny funktionalitet. Da rammeomlægningen skal laves inden for det 1 år, betyder det, at der ikke er så mange ressourcer til at lave andre udviklingsopgaver. Der kan presses myndighedskrav ind, men der bliver ikke meget anden nyudvikling. Side 3/5 UVA/EKA havde følgende spørgsmål: MAR: Har der i budbuddet været lagt op til ændrede arbejdsgange? Svar: Det har der ikke. Det handler mere om måden, man organiserer STADS samarbejdet på. Det har ikke været en del af processen. Orla fortæller, at AU arbejder med, hvordan vi får mere værdi ud af det vi investerer i STADS. I studiesystemstrategigruppen har det være et arbejde i gang med at prioritere, hvilke store projekter AU ønsker at prioritere de kommende år. Dette er ikke kommet videre til UVA/EKA. SB/MD tjekker op med båndenes repræsentanter. MAR: Har AU gjort sig nogle overvejelser om, hvad AU har tænkt sig at gøre i ventetiden? Kan vi få gjort noget ved vores interne processer? Svar: Det vil der være mere svar på efter, der er kommet udmeldinger omkring organiseringer i driftsenheden. Der er mange ting, som kan gøres bedre. UVA/EKA vil gerne være med til at komme med bud på denne del. Samlet UVA/EAK: Hvordan får vi gang i implementeringen af fremdriftsfunktionalitet? Svar: Der er lavet initiativ til møde, hvor det afklares, hvad det er der laves workshops omkring. Der er også et arbejde i gang med at få lavet beskrivelser af, hvordan vi tager funktionaliteten i brug. Der vil blive udarbejdet et baggrundsmateriale, som beskriver, hvordan AU s implementering af fremdriftsreformfunktionaliteten bliver, herunder hvilke implikationer og rammer det sætter for arbejdet. Det er planen at mødes nu for at få workshops i kalenderen. De kører i februar, marts og april med start efter vinterferien. Målgruppen for workshops relevante medarbejdere fra SNUK og UVA/EKA.

4 På workshops kan der dukke ting op, som ikke er afklaret. I disse tilfælde må det tages op og sendes videre. Side 4/5 SRJ efterlyser beskrivelse af, hvad det er tælleren i STADS gør. Svar: Orla sender til HSS, som sender videre. Den findes i flere varianter. Orla fortæller, at Fremdriftsgruppen udsender et katalog om alt, hvad der er lavet på fremdriftsreformen, som en del af materialet er der et mindre afsnit om systemunderstøttelse. Generelt er konklusionen, at der mangler en ordentlig dialog om implementering af funktionalitet efter nye releases. Der er enighed om, at det skal der gøres noget ved. Summer University: Hvad man kunne kalde Sommer Kurser (almindelige undervisningsudbud, fx valgfag der bliver udbudt i sommerperioden i stedet for i semesteret) v/srj Baggrunden for drøftelsen er, at UVA/EKA på et tidligere møde har konstateret, at Summer University hører til forårssemesteret, men SJR stiller spørgsmålstegn ved om dette uhensigtsmæssigt. SRJ har erfaret, at det ikke er væsentligt, hvilket semester det hører til, det kan være både i maj og november. Det er der enighed om i båndet. Diskussionen blev dermed lukket. Emnemanchet fra MBJ om udsøgning af 3. gangs dumpere (bilag 2a - 2c) UVA-EKA anbefaler følgende arbejdsgang, som benyttes på BSS: 3. gangs dumpere udsøges via Access delen af STADS til et Excel ark. Adresse kan medtages i trækket. Brevflet fra Excel. BSS Studier er gerne behjælpelig med opsætning af udsøgningsparametrene i Access. Emnemanchetten lukkes hermed. Forslag til ændringer i pultinformationer v/sb se bilag 3 SB havde følgende forslag til ændringer af tekst i pultinformationer: Oprindelig tekst: Hvis du skriver på gennemslagspapir skal dette være skilt ad og lagt i sidenummerorden i kuverter/omslag. (Det blå sæt må du beholde). Bilag påføres identifikation. Hvis du vælger at aflevere kladdepapir, skal du påføre det identifikation og sidenummer og herefter kontakte en eksamensvagt. Afleveret kladdepapir kan ikke forventes bedømt.

5 Forslået tekst: Når eksamen er slut, skal du være færdig med at udfylde og pakke de papirer, du vil aflevere til bedømmelse! Du skal lægge skriveredskaber fra dig øjeblikkeligt, når eksamen er slut Gennemslagspapir skal være skilt ad og lagt i sidenummerorden i kuverter/omslag (det blå sæt må du beholde) Bilag skal være påført identifikation Side 5/5 UVA/EKA tilsluttede sig ændringen, som dermed er vedtaget. Derudover var der enighed om, at der skal indføres en tekst, så den også dækker digital aflevering. Her skal der stå, at hvis man afleverer digitalt, skal opgaven være uploadet, når eksamen er slut. Efter endt eksamen må tastaturet ikke røres. Teksten skrives ind som et selvstændigt punkt eller flettes sammen med ovenstående. UVA/EKA mener, at eksamener skal håndteres ens. Hvis de faglige miljøer mener, at de studerende ikke har tid nok, må de arbejde med at forlænge eksamenstiden. 4. Fremdrift Orientering om kandidatspecialer v/srj Punktet blev ikke nået. Fastlæggelse af fælles procedurer: Hvordan samarbejder vi om at nå frem til de bedste procedurer for de opgaver, vi skal løse i STADS. Herunder også hvordan vi får formuleret, hvilke forventninger vi har til fællesadministrationen på det område v/sb Punktet blev ikke nået 6. Eventuelt HSS sender forslag til ændret mødeplan i forbindelse med vinterferien.

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM.

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM. Møde den: 25. november 3013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS)

Læs mere

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter.

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter. Møde den: 3. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 31. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM),, Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 28. april 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter Møde den: 7. oktober 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 3. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 6. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl

Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl Møde den: 13. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa.

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa. Møde d. 3. februar 2016 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel Rørkjær Sigh

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt. Møde den: 2. juni 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Mariann Holmslykke

Læs mere

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 18. november 2013, kl. 09.00 11.00 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014 Møde den: 16. dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 19. maj 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring.

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring. Møde d. 6. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 9.dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 2. december 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6.

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6. Møde den: 5. november 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA), Helle S. Steffensen (HSS)

Læs mere

Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min)

Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min) Møde den: 27. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

2. Opfølgningspunkter

2. Opfølgningspunkter Møde den: 24. september 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Solveig Sannem (SOS), Søren

Læs mere

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig.

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig. Møde d. 9. september 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Jens Gerner-Smidt (JGS), Mariann Holmslykke (MAR), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt.

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt. Møde den: 8. oktober 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Mette Dremstrup (MD), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Helle S. Steffensen (HSS).

Læs mere

Emnemanchet "Kaldenavn" Emnemanchetten lukkes/annulleres - på emnelisten. Den er ikke længere relevant.

Emnemanchet Kaldenavn Emnemanchetten lukkes/annulleres - på emnelisten. Den er ikke længere relevant. Møde d. 2. marts 2015 1443-413 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Helle

Læs mere

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm.

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm. Møde den: 23. september 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA-båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM)

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM) Møde den: 9. september 2013 Tandlægehøjskolen, bygn. 1611, lokale 121B UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 3. december 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke (MAR),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 17. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN)

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN) Møde den: 2. september 2013 1443/340 UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Mariann Holmslykke (MAR), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ) Fraværende:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016.

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016. Møde d. 3. juni 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB),

Læs mere

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015.

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015. Møde d. 12. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende.

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende. Møde d. 21. oktober 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen

Læs mere

Ingen ændringer. Punktet Fremdriftsreformen er fremefter at finde under punkt 4 Orientering.

Ingen ændringer. Punktet Fremdriftsreformen er fremefter at finde under punkt 4 Orientering. Møde d. 20. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde d. 25. marts 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper.

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper. Møde d. 26. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Gæster: Morten Bak Josefsen (MBJ), Helle S. Steffensen (HSS), Kim Nørskov (KIMN)

Gæster: Morten Bak Josefsen (MBJ), Helle S. Steffensen (HSS), Kim Nørskov (KIMN) Møde d. 1. juli 2015, kl. 09.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design.

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design. Møde den: 6. oktober, kl.10-11.30 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Sarah Barfoed (SB) deltog i stedet for

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 13.januar 2014, kl.12.30-14.30 Bygn. 1443-313 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat. Møde d. 18. november Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat. Møde d. 18. november Videolink UVA/EKA båndmøde Møde d. 18. november 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel Rørkjær

Læs mere

Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 27. januar 2015, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Inge

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet Møde den: 21. august 2013 1443/340 UVAEKA-båndet REFERAT Til stede: Søren Anker Andersen, Mette Dremstrup, Sissel Johansen, Sarah B. MacIntyre, Mariann Holmslykke, Solveig Sannem + gæster under punkt 1

Læs mere

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 15. december, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Bente Mattsson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB).

Læs mere

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 7. april, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Sissel Rendrup

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde.

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde. Møde den: 17. februar 2014, kl.12.30-14-30 Bygn. 1443-313 SNUK Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet.

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet. Møde den: 13. januar, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 8. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 24. april, kl.13-15 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat (5 min) Sikring af at opgaver holdes i spil/ikke bliver glemt, v/ban

REFERAT. 2. Opfølgning på grønne handlingspunkter fra sidste referat (5 min) Sikring af at opgaver holdes i spil/ikke bliver glemt, v/ban Møde d. 9. oktober 2015, kl. 12.30 14.30 1445-025 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel

Læs mere

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 22. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

NY FUNKTIONALITET I STADS

NY FUNKTIONALITET I STADS NY FUNKTIONALITET I STADS CHEFKONSULENT FR FUNKTIONALITET I STADS ORLA HOPP STADS FUNKTIONALITET Kontrol af tilmeldingomfang pr. semester/studieår Bedre understøttelse af tilmelding Selvbetjeningsfunktionalitet

Læs mere

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 27.januar 2014, kl.10-12 Bygn. 1443-413 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina

Læs mere

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8 Lokale: 1443-413 Faste deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST) Michael Mejlgaard Udby (BSS), Anne Christine Teglborg (FS), Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR - ordfører) og Esben Højbjerre Larsen

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 30. juni, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Jacob Buch

Læs mere

Version 2 af Fremdriftskalenderen, tilrettet med de indkomne feedbacks fra før jul

Version 2 af Fremdriftskalenderen, tilrettet med de indkomne feedbacks fra før jul Referat fra fælles ba ndmøde Tidspunkt: 13.01.2014, kl. 10.00 11.15 Sted: Lokale 1443-340 Arts Videolink Indbudte deltagere: Anne Christine Teglborg, Lisette Prins, Eva Kvistgaard Arent, Lone Wraa, Jesper

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA)

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA) Møde den: 25. august 2014, kl.12.30-14.00 Bygning 1443-440 Fælles båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH), Mette Dremstrup (MD),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 19. juni, kl.10-12 Bygning 1443-313 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen (TAL), Merethe Haugaard

Læs mere

Referat: Båndmøde VEST kl

Referat: Båndmøde VEST kl : Båndmøde VEST 8.10.13 kl. 10.00-12.00 Sted : 1611-121b Deltagere: Lisette, Eva og Jesper (referent) Referent: Jesper Dagsorden: Punkt 1 Orientering/drøftelse: Fremdriftsreformen. Se bilag Hvordan griber

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde: den 30. april 2015, kl Lokale: Faculty Club, Konferencecenteret Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde: den 30. april 2015, kl Lokale: Faculty Club, Konferencecenteret Møde i Udvalget for Uddannelse Møde: den 30. april 2015, kl. 13-16 Lokale: Faculty Club, Konferencecenteret Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Peder Østergaard (BSS, næstformand), Marianne Ping Huang

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30.

AARHUS UNIVERSITET. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi. Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Referat af møde nr. 5 i Fagstudienævnet for Erhvervsøkonomi Tid: torsdag den 23. juni 2016, kl. 13:00 til 14:30. Sted: 1325 240 (Bartholins Allé) Dagsorden: 1) Meddelelser 2) Årlig status for ITKO 3) Omprøve

Læs mere

Indmeldelse af punkter skal så vidt det er muligt ske i form af en kort tekst, hvor emne og formål står klart beskrevet.

Indmeldelse af punkter skal så vidt det er muligt ske i form af en kort tekst, hvor emne og formål står klart beskrevet. Møde den: 13.01.2015 1520-732 (Hos Eva) VEST båndmøde REFERAT Faste deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (UDD), Jesper Sølund Hansen (AR), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard

Læs mere

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt.

Sekretariatsunderstøttelse af udvalgene i den nye administrative organisation afventer samlet oplæg på et senere tidspunkt. Møde den: 4. november Rektoratets mødelokale Møde i udvalget for Uddannelse Referat Til stede: Berit Eika, Peder Østergaard, Tom Vindbæk Madsen, Aske Dahl Sløk, Liza Strandgaard, Kristian Thorn, Christian

Læs mere

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 4 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 8. september 2017 kl. 09.00-11.00 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen.

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen. Møde den: 18.06.2019 kl. 10-12 3210-03.068 (vært: Birgitte) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Birgitte Castenskjold Viborg (ASE/Båndordfører),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: torsdag d. 23. november 2017 kl 13-15 Mødested: lokale 1513-314 Forum: Uddannelsesudvalgsmøde Deltagere: Til stede: Frank Jensen (), Henrik Helligsø Jensen (HHJ), Thomas Vosegaard (TV),

Læs mere

Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science:

Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science: Til medlemmerne af Studienævnet for Aarhus University School of Science: Michael Ignatieff Schwartzbach Birgit Olesen Hanne Birgit Schiøtt Michael Hassing Kristensen Jens Carsten Jantzen Bent Odgaard Mads

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 11. november 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021. Videolink: Emdrup A112 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Gæster: Mette Qvist, Artsrådet,

Læs mere

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed:

Bilag 1. Mødetype: Studienævnsmøde Teologi. Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Svendsen Dato: 14. november 2016 Varighed: 14.15 16.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Forum: FAMU. Møde afholdt: 7. september Sted:

Forum: FAMU. Møde afholdt: 7. september Sted: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 1 Forum: FAMU Møde afholdt: 7. september 2011 Sted: 10.1.30 HR- & PERSONALEAFDELINGEN DET HUMANISTISKE

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde Møde den: 17.03.2015 kl. 11.00-12:30 1611-121b (Hos Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (AU UDD.), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard Udby (BSS

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Lokal studieordning for adgangskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Lokal studieordning for adgangskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet 11. juni 2013/mrl Lokal studieordning for adgangskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne i Aarhus) Denne lokale studieordning er et supplement til

Læs mere

Lokal studieordning for adgangskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet. (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet)

Lokal studieordning for adgangskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet. (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Lokal studieordning for adgangskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Aug. 2015/mrl Denne lokale studieordning er et supplement

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde Onsdag 17. september 2014 kl. 10.00

Referat af Studienævnsmøde Onsdag 17. september 2014 kl. 10.00 Referat af Studienævnsmøde Onsdag 17. september 2014 kl. 10.00 Deltagere: Peder Madsen Rene Nejst Mouritzen Nicole Scott Brown Pia Stampe Kenneth Schultz Hanne Larsen Afbud: Steen Scheuer Jette Risom Niels

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 18. december 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023 SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) 25-06-2019 10:15 1445-017/023 Mødeindhold Punkt 1: Godkende dagsorden 1 Punkt 2: Nyt fra Bente Lynge Hannestad (10 minutter) 1 Punkt 3: Maksimal studietid ved bortvisninger v.

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Møde den 19. juni 2018, kl. 12:30 15:00 Lokale: Rektoratets mødelokale Møde i Udvalget for Uddannelse Referat Medlemmer: Berit Eika (formand), Finn Borchsenius (ST), Charlotte Ringsted (HE), Niels Overgaard

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Onsdag den 14. januar 2015 kl. 18.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Engelsk mundtlig kommunikation

Engelsk mundtlig kommunikation DET HUMANISTISKE FAKULTET 30-11-2018 17:51 FAGBESKRIVELSE Engelsk mundtlig kommunikation Indholdsfortegnelse Fagnummer Fagtitel Ansvarligt studienævn Udbudssteder Niveau Udbudsterminer Overordnet målbeskrivelse

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere