Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min)"

Transkript

1 Møde den: 27. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Helle S. Steffensen (HSS) Fraværende: Theresa Albøge Laursen (TAL) Gæster: Hans Sommer, Hans Jørgen Hansen, Ejvin Sachse 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelser? 2. Opfølgningspunkter (20 min) - STADS høringer -kort opfølgning ved HSS - STADS test - kort opfølgning ved HSS - Genudstedelse af bevis - kort opfølgning ved HSS - Opfølgning på spr. til IC ved procedure for udvekslingsstuderende - kort opfølgning ved HSS. - Indstilling til afviste eksamensbesvarelser - kort opfølgning ved SBM - Opfølgning på møde vedr. udarbejdelse af tjekliste/proces for oprettelse af læringsrum - kort opfølgning SAA, SOS, SBM Dato: 27 januar 2014 Ref: Hss Side 1/8 3. Drøftelsespunkter Emnemanchetten AU Forskning & Talent ophører med at indskrive Ph.d.- studerende i STADS v/ejvin Sachse- Afslutning af oprindelig emne, samt dialog om relation til fremdrift. (15 min) Digital eksamen - drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier (30 min) - Undervisning/workshops i brug af STADS - det skal afklares om, der skal laves en emnemanchet eller hvordan UVA/EKA vil gribe denne opgave an. 4. Orientering fra (10 min) - Det tværgående bånd for uddannelse Orientering ved HSS - Dialogforum - SNUK-båndet Aarhus Universitet Nordre Ringgade Århus C Tlf.: Fax:

2 SNUK referat fra 6. januar VEST-båndet VEST referat fra 20. januar UJS - Driftsenheden - Undervisning/workshops i brug af STADS - det skal afklares om, der skal laves en emnemanchet eller hvordan UVA/EKA vil gribe denne opgave an. Side 2/8 - - Andre? 5. Fremdriftsreform 6. Erfaringsudveksling/aktuelle spørgsmål til afklaring fra HO (10 min) 7. Pipeline (15 min) Overblik over emnemanchettet: - Gennemgang af igangsætte emner - Gennemgang af lukkede/afsluttede emne Drøftelsespunkter: - Seneste ansøgningsfrist i en optagelsestermin på kandidat fra UVA/EKAmøde d Brainstorm på prioriteringsmodel til emnemanchetter Emnemanchetter klar til proioritering: - Emnemanchet 'Oprydning i gamle jobs på STADS PRODUKTION, version 13.1' v/peter Herning. Dato for behandling er ikke fastsat endnu. Emnemanchetter som endnu ikke er beskrevet (pipeline til pipeline) - Emnemanchet: 'Brug af kaldenavn og visning af prøveform på Selvbetjeningen skal omskrives så problem skitses og der ikke forslås en løsning v/mar - Emnemanchet 'Dataflow for holdsætning'. som SBM har under udarbejdelse. Det blev besluttet at tage denne emnemanchet på UVA/EKA møde d. 3. februar - den afventer proces vedr. LMS. 8. Forslag til dagsorden for næste møde

3 9. Eventuelt (10 min) Side 3/8 REFERAT AD 1: Godkendelse af dagsorden Følgende punkter udsættes til næste møde, da opfølgning mangler: - Genudstedelse af bevis - kort opfølgning ved HSS. - Opfølgning på spr. til IC ved procedure for udvekslingsstuderende - kort opfølgning ved HSS. AD 2: Opsamlingspunkter STADS høringer -kort opfølgning ved HSS. Vedhæftet mødeindkaldelsen er bilag Vigtige datoer i STADS-leverancerne i ver.6. Heraf fremgår det, hvornår der er høringer i STADS. Høringer til 13.4 pågår nu og frem til 28.feb. UVA/EKA vil gerne have et overblik over AUs interne proces for kravsindsamlingen og indmelding af krav til STADS samarbejdet. De ønsker en afklaring af, hvordan og hvornår UVA/EKA kan blive involveret i processen. HSS tager fat i STADS teamet for svar. STADS test - kort opfølgning ved HSS. HSS melder tilbage til Birgit HSS meddelte, at Birgit Andersen havde fået informationen, og at Birgit vil vende tilbage til UVA/EKA med forslag til testproces. Indstilling til afviste eksamensbesvarelser kort opfølgning ved SBM. SBM implementerer rettelserne, der er kommet siden sidste møde. Alle er enige om, at indstillingen er klar. SBM stillede spørgsmål ved, om AU har behov for så detaljeret tilbagemelding på, hvorfor afleveringen er blank. Vil man på hovedområderne bruge de 3 muligheder FE, BF og U? Det væsentlige er, om der har været en faglig bedømmelse af opgaven eller ej. Brugt forsøg (BF) kunne derfor være den centrale registrering. SBM laver et andet udkast af indstillingen, hvor den er forsimplet. I udgave 1 understreges det, at detaljeniveauet gør det muligt at levere flere data til Ledelsesinformation. UVA/EKA sender det forbi kolleger i SNUK, der arbejder med ledelsesinformation for at afgøre, hvad behovet er. Mandag d. 3. februar tages det op på UVA/EKA møde igen. Herefter sendes indstillingen til SNUK og endelig til Dialogforum d. 25. februar, hvorefter UVA/EKA håber det kan iværksættes.

4 Opfølgning på møde vedr. udarbejdelse af tjekliste/proces for oprettelse af læringsrum - kort opfølgning SAA, SOS, SBM Der har været møde i fredags med LMS-gruppen med henblik på tydeligere afklaring af konsekvenserne af de foreslåede forretningsregler for LMS. Side 4/8 Det bliver en udfordring at sætte underviseren på hold i STADS, da det er tungt at oprette undervisere i STADS. Dertil kommer, at det p.t. kun er ARTS, der sætter underviser på hold i STADS, og at man overvejer at gå væk fra dette, da der ikke er den gevinst, man havde håbet på, bl.a. kan der ikke tilføjes nok undervisere. Det er UVA/EKA s anbefaling, at underviser kobles på i Syllabus og derfra kommer ind i LMS. ST og HE bruger ikke Syllabus endnu, derfor skal der være en midlertidig løsning for dem. UVA/EKA vil gerne høre mere om den kommende proces og om, hvad der er sket med de anbefalinger og forslag, som UVA/EKA kom med på sidste møde. HSS tager fat i Morten Bak Josefsen for afklaring og inviterer ham evt. med til næste møde. AD 3. Drøftelsespunkter Emnemanchetten om AU Forskning & Talent ophører med at indskrive Ph.d.- studerende i STADS.v/Ejvin Sachse Ejvin deltog i mødet med henblik på at afsluttet emnemanchetten om AU Forskning & Talent ophører med at indskrive Ph.d.-studerende i STADS. Konklusionen på arbejdet med emnemanchetten er, at der er beskrevet to praksisser for ST og BSS, da man på disse hovedområder anvender kandidataktiviteter initieret af en Ph.d. Ejvin kan konkludere, at begge praksisser er fornuftige og velfungerende, derfor er der ingen grund til at ændre på det. Emnemanchetten er nu lukket og hovedområderne er ansvarlige for at bringe relevant information videre. I forbindelse med Fremdriftsreformen skal der muligvis kikkes på håndteringen af Ph.d. studerende. Dette gives videre til Birgit Andersen og gruppen omkring Fremdrift. De er dermed ansvarlige for se på sagen, når det passer ind i den tidsplan, der er lagt for håndteringen af Fremdriftsreformen på AU. HSS giver ovenstående videre. Digital eksamen- drøftelse af implementering ud fra fastsatte kriterier Hans Jørgen Hansen og Hans Sommer deltog i mødet for at drøfte, hvordan AU kommer videre i planlægningen af pilottest, som skal afvikles i foråret Derudover blev det diskuteret, hvordan implementeringen af Digital eksamen skal foregå, og hvilke ressourcer, der skal bruges. Projektet har behov for UVA/EKA s input til implementeringsplan, som AU styregruppen skal godkende.

5 Følgende blev diskuteret og besluttet: Pilottest i foråret 2014: - System til pilottest er en kombination af RUC løsningen (den administrative del) og en nyudviklet løsning (den del der skal benyttes af studerende og bedømmere). Den bliver en skrabet model i forhold til den, der på sigt skal benyttes. - D. 28. januar har UVA/EKA mulighed for at få en kort demo af det system, der skal bruges til pilottest. På mødet vil tilpasninger også blive præsenteret. HSS sørger for, at UVA/EKA bliver inviteret til møde. - Hvert hovedområde skal finde 2 eller flere prøver, som de ønsker at lave pilottest på. ARTS udvælger formentlig flere prøver. - Hans Sommer udarbejder en skabelon med kriterier til prøverne, hovedområderne udfylder en skabelon pr. prøve. Skabelonen skal fastholde så mange fakta om prøven som muligt og indeholde en risikovurdering af den enkelte prøve. - Stedprøver giver den største udfordring. De stedprøver, som vælges til pilottest, skal være med et begrænset antal studerende. Det minimerer risiko for, at netværk belastes for meget og andre tekniske ting kan gå galt. - Hovedområderne skal huske at overveje, hvilke VIP er de inddrager i testen. Det skal være VIP er, som kan være gode ambassadører på lang sigt. - Prøverne skal opfylde Styregruppens kriterier, som fremgår af udsendte bilag. - Plan B: Det er meget vigtigt, at der styr på en plan B for alle prøver. På den ovenstående skabelon, skal der være et felt, hvor hovedområdet kan beskrive hvilke risici, der er ved den enkelte prøve. Herunder kan der også laves forslag til Plan B. UVA/EKA mener, det er vigtigt, at Annotering virker i en pilottest, ellers tjener det ikke noget formål med en pilottest. Dette skal afklares på mødet d. 28. januar. - Hvis ikke annotering virker, findes der på Fuglesangs Alle et printerteam. Dette team kunne evt. tænkes ind i en plan B med udskrivning af opgaver, så derfor bør det klarlægges, hvad deres kapacitet er. MAR tager en snak med Christian Koch Ramsing om dette. - UVA/EKA skal melde oversigt over udvalgte prøver tilbage projektgruppen midt i februar. - UVA/EKA vil gerne have en organisering omkring pilottesten, som kører parallelt med projektet. Deltagerne i denne gruppe vil være de involverede eksamenssekretærer og relevante bedømmere og evt. studerende. Ved udvælgelse af prøver skal hovedområdet derfor prøve at vælge prøver, som en primær sekretær står for, men der anbefales være en sikring af denne ressource i form af en sekundær sekretær, som følger med på sidelinjen. Der ønskes en separat tidsplan for pilotprojektet indeholdende møder og aktiviteter, som hovedområderne skal deltage i. Projektgruppen skal levere dette til UVA/EKA. Side 5/8

6 Projektorganisering Samtidig med pilotprojektet er hovedprojektet i fuld gang. UVA/EKA ønsker et overblik over, hvor mange ressourcer hvert hovedområde skal afsætte til dette. Alle hovedområder har haft medarbejdere med i referencegrupper. Der er enighed om, at man med fordel kan udpege deltagere i en projektgruppe fra disse grupper. Det er vigtigt at få klarlagt, hvordan implementeringen skal finde sted på det enkelte hovedområde. Hvem der tager sig af denne opgave er ikke klarlagt. Side 6/8 Generel status fra projektet: - Systemet implementeres i faser. - Sidste leverance kommer i forår Derudover er der afsat midler til at foretage øvrige integrationer. - Alle 5 universiteter er stadig med i projektet og forventer at underskrive kontrakten. - Kontrakten forventes underskrevet i slutningen af måneden. AD 4: Opfølgning fra Det tværgående bånd for uddannelse Torsdag d. 16. januar var der minimøde i Det tværgående bånd. Det blev besluttet, at igangsætte arbejdet med emnemanchet 2 Gennemgang af studieordning (+ tilhørende datapakke), dvs. at prodekaner har bedt studienævn gå i gang med opgaven. Der er sendt mail ud til hovedområderne d. 21. januar med skabelon og materialer til løsning af opgaven. Der udarbejdes dataark med oplysninger om blandt andet frafald, ECTS optjening, gennemsnitlige studietider etc. Der skulle have været møde mandag d. 20. januar i det tværgående bånd det blev aflyst. I stedet er der minimøde mandag d. 27. januar. Det skubber planen for at få indstilling af klynge 1 til Uniled, så den først kan komme på deres møde d 5. februar. Fredag d. 31. januar er der ordinært møde i Det tværgående bånd, det handler ikke kun om fremdrift. AU forum for uddannelse Der er møde i AU forum for uddannelse d. 20. feb., hvor studiefremdrift forventes at være på dagsordenen. Fremdriftsreform generelt Der arbejdes intensivt på mange fronter ift. Studiefremdriftsreformen. Der pågår bl.a. et arbejde med at beregne Studiefremdrift, herunder beregninger på gennemførselstider og effekter fra enkelte uddannelsers gennemførselstider ift. de samlede gennemførselstider på AU. Der bliver lavet analyser på kroner og øre. Det er et meget komplekse beregninger, og det er meget usikre tal/data der bruges i forhold til den økonomiske beregning. AU (Marianne Toftegaard) har stillet en del spørgsmål til styrelsen og er inviteret til møde derover for at få svar på

7 spørgsmål og indvi styrelsen i hvorfor disse spørgsmål opstår. Kommunikation har lavet kommunikationsplaner for fremdriftsreformen. Planen dækker ansatte og kontakt til pressen. Vejledning laver målrettet kommunikation til studerende, der er hos os og studerende som kommer til os. Onsdag den 29. januar er der stormøde for hele AU Studier om fremdriftsreformen d. 29. jan samme møde holdes i Emdrup d. 18. feb. Side 7/8 Kommentar: UVA/EKA vil gerne have en yderligere præcisering af, hvad mødet d. 29. januar går ud på. De vil være sikre på, at medarbejderne får et udbytte af at deltage. Der er enighed om, at der efterhånden er et godt vidensniveau om Fremdriftsreformen blandt UVA/EKA medarbejdere. SAA meddelte, at ST ikke kommer, da de har et andet arrangement, som er prioriteret højere. Christian Koch Ramsing er orienteret om dette. HSS tager en snak med Christian Koch Ramsing og beder ham melde noget ud om mødet. - - Dialogforum - - SNUK-båndet Ingen kommentar til referatet. - - VEST-båndet Ingen kommentar til referatet. - - UJS - - Driftsenheden Undervisning/workshops i brug af STADS - det skal afklares om, der skal laves en emnemanchet eller hvordan UVA/EKA vil gribe denne opgave an. HSS har talt med Thomas Nielsen og har følgende tilbagemelding til UVA/EKA. Der er ingen behov for at lave emnemanchetter. Studiesystemer vil meget gerne tilbyde at afholde workshops, hvor en forretningskonsulent og Orla Hoppe stiller op for at besvare spørgsmål. Man kan evt. overveje at lave nogle temaer for disse workshops, så det er forretningskonsulenten, der er procesejer, der deltager i workshoppen. Deltagere fra hovedområderne skal tilmelde sig en workshop og kan på dagen medbringe de spørgsmål, de må have. UVA/EKA takker for buddet og overvejer videre i forhold til behov. Det blev fremhævet, at man ikke altid er i stand til at stille spørgsmål, hvis man ikke kender et modul særlig godt. Der kan også være behov for en mere detaljeret gennemgang af STADS moduler, så hovedområderne kan blive inspireret til at arbejde med dem eller udvikle deres arbejdsgange. I sådan en gennemgang er det vigtigt, at forretningskonsulenterne anskuer processen holistisk, dvs. ikke kun tager udgangspunkt i STADS, men også de ting der sker omkring STADS. Det kan f.eks.

8 være øvrige håndholdte arbejdsgange, bekendtgørelser eller andet som er styrende for administrationen. Side 8/8 - - Andre? Intet nyt. AD 5: Erfaringsudveksling/aktuelle spørgsmål til afklaring fra HO Der var ingen punkter. AD 6: Pipeline Punktet blev ikke nået. AD 7: Dagsorden til næste møde Pipeline skal på næste møde som et af de første punkter. AD 8: Eventuelt

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter.

Status på digital eksamen. Opfølgning på møde d. 28. januar samt dialog om øvrige aktiviteter. Møde den: 3. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM.

- Orientering af status på planlægningssystem efter møde i Chefkredsen /SBM. Møde den: 25. november 3013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS)

Læs mere

Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl

Emnemanchet 'Fjernundervisning' v/pernille Lemming. Her ville jeg invitere Pernille til at komme og præsentere fra kl Møde den: 13. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 28. april Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 28. april 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 31. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 31. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM),, Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. januar Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 6. januar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014

- Emnemanchet ' Analyse af muligheden for at benytte AUID som studienummer' v/helle Steffensen behandles d. 6. jan 2014 Møde den: 16. dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. Møde den: 18. november 2013, kl Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 18. november 2013, kl. 09.00 11.00 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 3. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 3. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Theresa Albøge

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 2. december Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 2. december 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Under eventuelt vil HSS kort drøfte møder efter sommerferien. Dagsordenen blev derefter godkendt. Møde den: 2. juni 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Mariann Holmslykke

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 19. maj Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 19. maj 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter

1. Godkendelse af dagsorden 2. Drøftelsespunkter 3. Opfølgningspunkter Møde den: 7. oktober 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 9.dec Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 9.dec. 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),,

Læs mere

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa.

1. Endelig udgave af fælles overblik over udveksling af informationer mellem UVA/EKA og Optagelsen - placeret på O-drevet, v/saa. Møde d. 3. februar 2016 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Søren Anker Andersen (SAA), Terkel Rørkjær Sigh

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. marts Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 17. marts 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 26. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 27.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 27.januar 2014, kl.10-12 Bygn. 1443-413 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 14. januar 2015 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke

Læs mere

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN)

1. Opfølgning på sidste møde (BAN) 2. Sharepointliste til opgaveoverblik en første præsentation (BAN) Møde den: 2. september 2013 1443/340 UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Mariann Holmslykke (MAR), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ) Fraværende:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde den: 17. februar 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Søren Anker Andersen (SAA), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem

Læs mere

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm.

- Indstilling til eksamenshåndtering v/sbm. Møde den: 23. september 2013 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA-båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen

Læs mere

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM)

1. Kommende design-reviews på Studerendes Rammer (Ejvin + BAN) 2. Indstilling til eksamenshåndtering (SBM) Møde den: 9. september 2013 Tandlægehøjskolen, bygn. 1611, lokale 121B UVA/EKA-båndet REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah B. MacIntyre (SBM), Sissel Johansen (SRJ),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde.

1. Godkendelse af dagsorden Mødet blev kortet ned til 1½ time, og enkelte punkter er derfor skubbet til næste møde. Møde den: 17. februar 2014, kl.12.30-14-30 Bygn. 1443-313 SNUK Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

2. Opfølgningspunkter

2. Opfølgningspunkter Møde den: 24. september 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Solveig Sannem (SOS), Søren

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt.

1. Godkendelse af dagsorden HSS ville gerne have en dialog om mulighed for møde samme dag for alle bånd. Dette tages op under eventuelt. Møde den: 8. oktober 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Mette Dremstrup (MD), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Helle S. Steffensen (HSS).

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6.

1. Godkendelse af dagsorden SOS ønskede, at der kom et punkt på dagsorden ved nye regulativer for censorafregning. Punktet behandles under punkt 6. Møde den: 5. november 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA), Helle S. Steffensen (HSS)

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK

REFERAT. Møde den: 13.januar 2014, kl Bygn SNUK Møde den: 13.januar 2014, kl.12.30-14.30 Bygn. 1443-313 SNUK REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum

Læs mere

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig.

Husk at sætte BAN på cc. ved mailkommunikation så BAN kan følge med i fremdriften på de enkelte handlingspunkter og om nødvendigt være behjælpelig. Møde d. 9. september 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Jens Gerner-Smidt (JGS), Mariann Holmslykke (MAR), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Emnemanchet "Kaldenavn" Emnemanchetten lukkes/annulleres - på emnelisten. Den er ikke længere relevant.

Emnemanchet Kaldenavn Emnemanchetten lukkes/annulleres - på emnelisten. Den er ikke længere relevant. Møde d. 2. marts 2015 1443-413 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA), Helle

Læs mere

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design.

De øvrige hovedområder (BSS, ST og IHA) skal give Kim en melding senest fredag den 10. oktober, hvis de ikke kan tilslutte sig det nye design. Møde den: 6. oktober, kl.10-11.30 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Sarah Barfoed (SB) deltog i stedet for

Læs mere

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring.

Status omkring gæstefagsrammer v/saa SAAs skema for anvendelse af gæstefagsrammer, inkl. endelig praksisafklaring. Møde d. 6. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet

REFERAT. Møde den: 21. august /340 UVAEKA-båndet Møde den: 21. august 2013 1443/340 UVAEKA-båndet REFERAT Til stede: Søren Anker Andersen, Mette Dremstrup, Sissel Johansen, Sarah B. MacIntyre, Mariann Holmslykke, Solveig Sannem + gæster under punkt 1

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 3. december 2014 1443-340 Arts Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Til stede: Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Solveig Sannem (SOS), Søren Anker Andersen (SAA) Mariann Holmslykke (MAR),

Læs mere

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 24. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 24. april, kl.13-15 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 22. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 22. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH)

Læs mere

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 7. april, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 7. april, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Sissel Rendrup

Læs mere

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 30. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 30. juni, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Afbud: Jacob Buch

Læs mere

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper.

Vedr. ønsket om flere genvejstaster fremsender SAA forslag til konkrete behov for genvejsknapper. Møde d. 26. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 8. september, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 8. september, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen

Læs mere

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende.

Som foreslået i følg til nærværende dagsorden besluttede båndet at henlægge opfølgning på lynpejlingen for indeværende. Møde d. 21. oktober 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen

Læs mere

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016.

Praksis for håndtering af gæstefag skal gendrøftes i båndet ultimo januar 2016. Møde d. 3. juni 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sarah Barfoed (SB),

Læs mere

Referat: Båndmøde VEST kl

Referat: Båndmøde VEST kl : Båndmøde VEST 8.10.13 kl. 10.00-12.00 Sted : 1611-121b Deltagere: Lisette, Eva og Jesper (referent) Referent: Jesper Dagsorden: Punkt 1 Orientering/drøftelse: Fremdriftsreformen. Se bilag Hvordan griber

Læs mere

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde

REFERAT. 2. Opfølgningspunkter (20 min) Møde d. 25. marts Videolink UVA/EKA båndmøde Møde d. 25. marts 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Sarah Barfoed (SB), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8

Orientering fra Møde i kommunikationsgruppen den 21/8 Fællesmøde med SNUK og UVAEKA den 25/8 Lokale: 1443-413 Faste deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST) Michael Mejlgaard Udby (BSS), Anne Christine Teglborg (FS), Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR - ordfører) og Esben Højbjerre Larsen

Læs mere

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015.

Opdateret bilag om PWC revisionsprotokollat med statuskommentarer er udsendt pr. 11.08.2015. Møde d. 12. august 2015, kl. 10.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG),

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde

REFERAT. Møde den: 19. juni, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 19. juni, kl.10-12 Bygning 1443-313 SNUK-båndmøde REFERAT Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen (TAL), Merethe Haugaard

Læs mere

Ingen ændringer. Punktet Fremdriftsreformen er fremefter at finde under punkt 4 Orientering.

Ingen ændringer. Punktet Fremdriftsreformen er fremefter at finde under punkt 4 Orientering. Møde d. 20. maj 2015 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mariann Holmslykke (MAR), Mette Dremstrup (MD), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Søren Anker Andersen (SAA),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: kl : b (Hos Lisette) VEST båndmøde Møde den: 17.03.2015 kl. 11.00-12:30 1611-121b (Hos Lisette) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Anne Christine Teglborg (AU UDD.), Eva Kvistgaard Arent (ST), Michael Mejlgaard Udby (BSS

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 29. marts 2017, kl Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 29. marts 2017, kl Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS UNIVERSITET Møde den: 29. marts 2017, kl 8.15-15.00 Fredrik Nielsens Vej 4, Mødelokale 2.3 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer.

Referat fra studienævnsmøde den 3. september blev godkendt uden yderligere kommentarer. HD studienævnsmøde den 2. december 2015 kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1325, lokale 312 Til stede: Jan Laursen, Finn Schøler, Søren Erik Nielsen Afbud fra: René Franz Henschel, Karsten Bay Referent: Rita

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Version 2 af Fremdriftskalenderen, tilrettet med de indkomne feedbacks fra før jul

Version 2 af Fremdriftskalenderen, tilrettet med de indkomne feedbacks fra før jul Referat fra fælles ba ndmøde Tidspunkt: 13.01.2014, kl. 10.00 11.15 Sted: Lokale 1443-340 Arts Videolink Indbudte deltagere: Anne Christine Teglborg, Lisette Prins, Eva Kvistgaard Arent, Lone Wraa, Jesper

Læs mere

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet.

Det blev aftalt, at emnet tages op igen på næste SNUK-båndmøde. Marianne Toftegaard Hansen inviteres med for at drøfte emnet. Møde den: 13. januar, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Bente Mattson (BM), Theresa Albøge Laursen

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010

Referat af 1. møde i studienævnet den 12. februar 2010 Møde den: 12. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt (MM), Malou Juelskjær (MJ), Lars Geer Hammershøj (LGH), Søren Kruse (SK), Søs Bayer (SB), Morten Høyer (MH) og Stella Marie Klausen (SMK)

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Seminar den: 25. april 2018, kl Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET Seminar den: 25. april 2018, kl 08.15-15.00 Fuglesangs Alle 4, 2630-K101 Seminar i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer Studienævnsformænd

Læs mere

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen.

Referat godkendt. Dagsorden godkendt, dog spørgsmål til relevansen af pkt. 8. Det blev besluttet, at pkt. 8. fastholdes på dagsordenen. Uddannelsesudvalgsmøde, Arts Møde den 11. november 2014 kl. 12.00-15.00 Aarhus. Bygning 1431, lokale 021. Videolink: Emdrup A112 Referat Deltagere: Medlemmer af UU, Arts Gæster: Mette Qvist, Artsrådet,

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Gæster: Morten Bak Josefsen (MBJ), Helle S. Steffensen (HSS), Kim Nørskov (KIMN)

Gæster: Morten Bak Josefsen (MBJ), Helle S. Steffensen (HSS), Kim Nørskov (KIMN) Møde d. 1. juli 2015, kl. 09.00 12.00 1443-340 Videolink UVA/EKA båndmøde REFERAT Deltagere: Mette Dremstrup (MD), Mette Qvist Jensen (MQJ), Pia Behrens Gammelgaard (PBG), Sissel Johansen (SRJ), Søren

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: torsdag d. 23. november 2017 kl 13-15 Mødested: lokale 1513-314 Forum: Uddannelsesudvalgsmøde Deltagere: Til stede: Frank Jensen (), Henrik Helligsø Jensen (HHJ), Thomas Vosegaard (TV),

Læs mere

Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 27. januar 2015, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 27. januar 2015, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), og Tina Andreasen Bjerrum (TAB). Inge

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde

Referat. Møde den: 15. december, kl Bygning SNUK-båndmøde Møde den: 15. december, kl.10-12 Bygning 1443-413 SNUK-båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Jacob Buch (JB), Bente Mattsson (BM), Merethe Haugaard (MH) og Tina Andreasen Bjerrum (TAB).

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Kl Frandsensalen FALK-møde nr. 137 Faste deltagere: JJ, SEF, KJ, LG, ST, FB, FLA, KRTH, LM, MVL, NDH, OJ, SHJ, CBR, NIHD

Kl Frandsensalen FALK-møde nr. 137 Faste deltagere: JJ, SEF, KJ, LG, ST, FB, FLA, KRTH, LM, MVL, NDH, OJ, SHJ, CBR, NIHD Den 7. januar 2013 Dagsorden Kl. 13.30-15 Frandsensalen FALK-møde nr. 137 Faste deltagere: JJ, SEF, KJ, LG, ST, FB, FLA, KRTH, LM, MVL, NDH, OJ, SHJ, CBR, NIHD Afbud: SEF, MVL, FLA Gæst: Mødeleder: JJ

Læs mere

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen.

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen. Møde den: 17.05.2016 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner

Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af forløbsplaner Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1601025 Dok. nr.: 365099 Dato: 11-05-2017 Dagsordensmateriale til 8. styregruppemøde for digital understøttelse af

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus

Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus VIA University College Dato: 24. april Handleplan for opfølgning på studentertilfredshedsundersøgelse og undervisningsmiljøvurdering 2014 på VIA Administrationsbachelor i Aarhus Ultimo 2014 er der gennemført

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 20. maj 2015 kl.: 10:00-13:00 i lokale 1.02, NJV 6A Tilstede: Lars Bo Langsted, Carsten Munk Hansen, Sten Bønsing, Ulla

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen.

Charlotte Kaas Hansen og Christian Haaber Rasch deltager på vegne af gruppen. Møde den: 18.06.2019 kl. 10-12 3210-03.068 (vært: Birgitte) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Eva Kvistgaard Arent (ST), Jesper Sølund Hansen (AR), Lisette Prins (HE), Birgitte Castenskjold Viborg (ASE/Båndordfører),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

AU Studieadministration de tværgående bånd. - Brugerorientering - Professionalisering - Standardisering (90 10) - Digitalisering - Effektivisering

AU Studieadministration de tværgående bånd. - Brugerorientering - Professionalisering - Standardisering (90 10) - Digitalisering - Effektivisering Modtager(e): Ledere af SNUK, UVAEKA og Information & Vejledning AU Studieadministration de tværgående bånd Dato: 12. december 2011 Ref: mvl Side 1/6 Det fremgår af udmeldingen af 9. marts, at fællesadministrationen

Læs mere

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPLMK Koordineret med: Sagsnr.: 1706920 Dok. nr.: 453055 Dato: 12-10-2017 Dagsorden til møde i styregruppen for Program for digital almen praksis

Læs mere

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023

SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) : /023 SNUK-Bånd (SNUK-Båndmøde) 25-06-2019 10:15 1445-017/023 Mødeindhold Punkt 1: Godkende dagsorden 1 Punkt 2: Nyt fra Bente Lynge Hannestad (10 minutter) 1 Punkt 3: Maksimal studietid ved bortvisninger v.

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA)

Afbud: Bente Mattsson (BM), Jacob Buch (JB), Theresa Albøge Laursen (TAL) og Gitte Stavad Andersen (GSA) Møde den: 25. august 2014, kl.12.30-14.00 Bygning 1443-440 Fælles båndmøde Referat Deltagere: Klaus Tolstrup Petersen (KTP), Sissel Rendrup Johansen (SRJ), Merethe Haugaard (MH), Mette Dremstrup (MD),

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014

REFERAT. Koordineringsgruppemøde. 28. november 2014 DATO KONTAKTPERSON MAIL 28-11-2014 Rasmus Fuglsang Jensen rfj@vd.dk REFERAT EMNE Koordineringsgruppemøde TIDSPUNKT 28. november 2014 STED DELTAGERE Videomøde: Femern A/S, København / Vejdirektoratet, Skanderborg

Læs mere

Projektkommissorium for den elektroniske genoptræningsplan.

Projektkommissorium for den elektroniske genoptræningsplan. Afdeling: Kommunesamarbejde Udarbejdet af: Tove Charlotte Nielsen Journal nr.: 1.01.72./07/801 E-mail: Tove.C.Nielsen@regionsyddanmark.dk Dato: 21. juni 2007 Telefon: 76631321 Projektkommissorium for den

Læs mere

Dagsordensmateriale til 10. møde i styregruppen for forløbsplaner

Dagsordensmateriale til 10. møde i styregruppen for forløbsplaner Sundheds- og Ældreministeriet Enhed: SUNDOK Sagsbeh.: DEPSSBO Koordineret med: Sagsnr.: 1601025 Dok. nr.: 411845 Dato: 23-08-2017 Dagsordensmateriale til 10. møde i styregruppen for forløbsplaner Mødet

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. 1. MoveON status fra projekt- og styregruppe

AARHUS UNIVERSITET. 1. MoveON status fra projekt- og styregruppe Deltagere: Mette Glerup Thomsen, Rikke Korgaard Præstegaard, Jesper Sølund Hansen, Katrine Breum Rosenbeck, Rikke Nielsen Gæst: Mette Brandenborg fra INT-bånd-møde d. 3. juni 2019 1. MoveON status fra

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere