Overbliksvurdering af ejendommen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Overbliksvurdering af ejendommen"

Transkript

1 Overbliksvurdering af ejendommen Vestgrønningen 9, 2791 Dragør Sags-nr A Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej Dragør Att.: Kommunaldirektør Per Ullerichs

2 1. Vurderingens tema og formål Tema: Vurderingen skal fastsætte markedsprisen, en kyndig sælger og en kyndig køber på vurderingstidspunktet ville aftale for ejendommen som den er og forefindes og under hensynstagen til ejendommens gældende plangrundlag, lokalernes beliggenhed, anvendelse, størrelse, kvalitet og vedligeholdelses-stand m.v. Der lægges til grund, at både køber og sælger har handlet vidende, hæderligt og ikke under tvang. Vurderingen gennemføres til brug for rekvirentens overvejelser om et eventuelt fremtidigt salg af ejendommen. Vi har fra rekvirenten ikke fået udleveret nogen ejendomsdokumenter eller øvrige oplysninger andet end adressen. Vi har således ikke haft adgang til at besigtige bygningen indvendigt, men baserer alene vurderingen på baggrund af de offentlige tilgængelige oplysninger og det vi har kunnet konstatere ved den udvendige besigtigelse. 2. Vurderingens genstand og arealer Det vurderede udgør Dele af matrikel 1, Dragør by Det vurderede areal udgør Vestgrønningen 9 som ifølge OIS (BBR oplysninger) har følgende arealer: Arealopgørelse Bruttoareal Stue - undervisning 167 kvm. 1. sal - undervisning 167 kvm. Tagetage - undervisning 158 kvm. Samlet bygningsareal 492 kvm. Arealerne er ikke kontrol-opmålt. 3. Forudsætninger Der er for vurderingen i henhold til temaet opsat nedenstående Forudsætninger: at ejendommen fysisk overtages som den er og forefindes. at de tinglyste servitutter ikke er særligt belastende, økonomisk belastende eller usædvanlige. Servitutterne er ikke gennemgået og er derfor ikke tillagt særlig

3 positiv eller negativ indflydelse på prisen. Vi henleder opmærksomheden på, at servitutters indhold kan betyde en ikke uvæsentlig ændring af prisen på en ejendom. at de begrænsninger i anvendelsen som ejendommen i dag er underlagt som følge af gældende lokalplan, forudsættes ændret/ophævet. at der ikke er forekomst af skadelige eller farlige materialer, som for eksempel asbest mv. på ejendommen. at der på ejendommen ikke er forurening, der påvirker dens værdi. 4. Plangrundlag Ejendommen er omfattet af lokalplan 53. Lokalplanen udlægger hele matriklen offentlige formål, herunder skole, fritidshjem og andre institutionslignende formål. En fremtidig anvendelse til bolig, kontor eller andet formål end offentligt formål, vil således kræve en ændring af lokalplanen. Endvidere foreskriver lokalplanen, at der ikke kan foretages yderligere udstykning, hvilket ligeledes skal ændres såfremt et salg af Den gamle skole skal kunne gennemføres. Den maksimale bebyggelsesprocent for matriklen er fastsat til 110. Ved en udstykning af den gamle skole skal det derfor tilsikres, at grund-størrelsen vil modsvare en bebyggelsesprocent på Vurderingsansættelse Den gamle skole er beliggende ud til Vestgrønningen og ligger i forlængelse af Dragør skole. Bygningen er beliggende på samme matrikel som den nye skole men vurderes uden de store problemer at kunne udstykkes på en selvstændig matrikel (kræver dog ændring af lokalplan) og derved fungere uafhængigt af den øvrige skole. Beliggenheden på Vestgrønningen i den centrale del af Dragør og ved siden af den gamle bydel, gør den anvendelig til såvel bolig, kontor og fortsat undervisningsformål. Uanset hvilken fremtidig anvendelse bygningen skal have, vil der være behov for en ombygning/istandsættelse. Ved den udvendige besigtigelse kunne det konstateres at vinduer og døre trænger til maling. Endvidere er bygningen naturligt nok indrettet med undervisningslokaler, hvilket alene kan genbruges ved udlejning til fortsat undervisningsbrug. Der vurderes dog ikke, at i Dragør er et stort udbud af private undervisning, hvorfor det ikke er sandsynligt at forvente en fortsat udlejning til undervisning og derved en minimal istandsættelse/ombygning. Kontor er et mere sandsynligt scenarie på en fremtidig alternativ anvendelse af den eksisterende bygning, som kræver en mindre ombygning end boliger og hvor momsen på ombygningen bliver refunderet (modsat boliger).

4 Vi har forsøgt at finde sammenligningslejemål i Dragør for kontorer, men der har ikke inden for det seneste år ikke været ét lejemål til udlejning blandt de erhvervsmæglere der er aktive i Hovedstadsområdet. Det er overraskende at der ikke findes kontorer til udlejning i Dragør, hvilket sandsynligvis skyldes et meget begrænset antal kontor-arealer i Dragør kommune. Det vurderes dog, at der er et behov for kontorer i kommunen til eksempelvis den lokale revisor, advokat mv. Denne type lejere efterspørgsel som regel relativt små kontorlejemål fra kvm., hvilket er foreneligt med mulige lejemålsstørrelser i nærværende bygning. Forinden ejendommen kan anvendes til kontorformål, kræver det dog en ombygning af lokalerne til kontorformål, herunder etablering af nye toiletter og køkkennischer, ny opdeling af lokalerne samt maling. Idet vi ikke har besigtiget bygningen indvendigt, er der tale om et meget overordnet skøn på udgiften. Vurderingsmanden vurderer at der ud- og indvendigt skal renoveres for følgende: Maling af vinduer og døre udvendigt Nye køkkennischer og toiletter Maling og gulv Diverse ændringer Samlet anslået indvendig vedligeholdelse kr. ekskl. moms kr. ekskl. moms kr. ekskl. moms kr. ekskl. moms kr. ekskl. moms Det må således forventes, at der skal anvendes ca. 1,5 mio. kr. på ejendommen for at denne fremtræder velvedligeholdt og indflytningsklar til kontorbrug. Fremtidig brug til erhvervsformål Nedenstående er forudsat at planrammerne ændres, så bygningen kan anvendes til erhvervsformål. Det vurderes derfor at ejendommen ved anvendelse til kontorformål, vil kunne sælges på følgende nøgletal: Værdiansættelse ved kontoranvendelse Lejeindtægter Beliggenhed Anvendelse Areal anslået Markeds-leje (netto) Samlet lejeværdi Stue Kontor sal Kontor sal - tagetage Kontor Beløb Ejerbetalt drift ekskl moms Administration - 3% Forsikringer - anslået til 13 kr./kvm Udvendig vedligeholdelse, bygning (anslået til 60 kr./kvm.) Udgifter ialt Nettoleje til forrentning af købesum Kontantpris ved afkast på 5,75% Anslået ind- og udvendig istandsættelse Kontantpris ved erhvervsanvendelse Kontantværdi pr. kvm Den anførte markedsleje er en nettoleje, dvs. at lejeren udover lejen betaler en andel af skatter og afgifter, øvrige driftsomkostninger og eget forbrug af el, vand og varme.

5 Fremtidig anvendelse til bolig (ejerboliger) Herunder vil ejendommen blive værdiansat med udgangspunkt i en konvertering af bygningen til boligformål. Bygningen vurderes at kunne konverteres til ejerboliger, ud fra et bygningsmæssigt udgangspunkt. Det kræver dog en ændring af planrammerne. Men hvad er værdien af en bygning som kan konverteres til boligformål? Det afhænger naturligvis af hvad det er muligt at opnå i salgspris for de færdige boliger. Ejendomspriserne for ejerlejligheder er nærmest eksploderet i de senere år, hvilket har medført meget høje priser pr. kvm. i stort set alle områder i Storkøbenhavn. Vi oplever dog netop i disse dage et meget afventende marked, idet der er en bred forventning om boligpriserne skal korrigeres i nedadgående retning. Af bilag 1 fremgår de aktuelle udbudspriser for rækkehuse og lejligheder til salg i Dragør. Bilag 1 er en oversigt over 7 rækkehuse/ejerlejligheder i størrelsen kvm. som pt. udbydes til salg hos ejendomsmæglere via 1. Den gennemsnitlige udbudspris pr. kvm. er pt kr./kvm.. Den nedre kvartil (de 2 billigste) koster i gennemsnit knap kr./kvm. Vi vurderer ikke at nye boliger i den gamle skole vil kunne sælges for mere end kr./kvm. henset til de alternativer der eksisterer i Dragør. Det er alt andet lige mere attraktivt at have et rækkehus med egen have eller lejlighed med hav-kig end en lejlighed ud til den lidt trafikkerede Vestgrønningen, nabo til en skole og uden noget nævneværdigt grønt areal. Det er vigtigt at bemærke at de bolig-arealer som fremgår af bilag 1 er netto-arealer. Ved salg af ejerlejligheder skal det tinglyste areal anvendes, hvilket modsvarer et nettoareal. De beregnede gennemsnitspriser for boliger i Dragør skal således omregnes til bruttoarealer, inden de anvendes i værdiberegningen. Til brug for værdiansættelsen af bygningen ved konvertering til boliger tages udgangspunkt i en gennemsnitlig salgspris pr. bolig-kvm. på kr. Såfremt der er fællesarealer på 15%, vil den gennemsnitlige salgspris pr. brutto-kvm. bolig udgøre kr./kvm. ( kr./kvm./ 1,15). I værdiansættelsen anvendes kr./kvm. Herunder er der foretaget en baglæns beregning. Med udgangspunkt i en indtægt på kr./kvm. pr. bruttoetagemeter ved salg som bolig er værdien af byggeretten beregnet til ca kr./kvm. 1 er ejendomsmæglernes fælles database, hvor danske ejendomsmæglere er pligtige til at annonce alle de boliger de har til salg.

6 Vestgrønningen 9, Dragør Værdi af byggeret som ejerboliger Indtægt ved salg pr. brutto kvm. * Developer fee - 18% af salgspris Developer fee i alt Entreprisesum, kr/kvm. incl. moms Arkitekt/ingeniørhonorar 10% 900 Uforudsete - rådighedsbeløb 10% 900 Byggesagsbehandling ca. 1,25% 112 Entreprisesum, i alt incl. moms Tilslutningsafgifter - anslået Tilslutningsafgifter i alt (ANSLÅET), incl. moms Opdeling i ejerlejligheder - anslået Gebyr pr. etagemeter boligareal 16 Grundgebyr pr. ejendom 3 Gebyr pr. særskilt opmålt ejerlejlighedsareal 12 Omk. til opdeling i alt, incl. moms Salgsomkostninger - anslået Ejendomsmægler 2,5% inkl. moms og ann. 695 Ejendomsmægler i alt, incl. moms Finansieringsomkostninger, 12 mdr. á 7% Grundværdi pr. brutto-kvm * Ved salg af ejerlejligheder skal det tinglyste areal anvendes. Det tinglyste areal er et nettoareal. Når den gennemsnitlige udbudspris for ejerlejligheder eksempelvis er kr. pr. kvm er det for et nettoareal.. I nærværende beregning er forudsat en salgspris på kr./kvm. og med et fællesareal på 15%, vil prisen pr. bruttoetagemeter være lig kr. (32.0'00 / 1,15). Det efterlader følgende estimerede værdi ved konvertering af bygningen til ejerboliger: Værdi ved konvertering Bruttoareal Værdi pr. kvm. Samlet værdi Stue 167 kvm. * = sal 167 kvm. * = Tagetage 158 kvm. * = Samlet værdi 492 kvm Konklusion På grundlag af de foreliggende oplysninger, besigtigelse samt beregninger, ansættes ejendommens kontante værdi i niveauet kr ,- Værdien er fastsat uden at der er foretaget en indvendig besigtigelse af bygningen og under forudsætning af planrammerne for bygningen kan ændres.

7 6. Underskrift og datering Nærværende vurdering må ikke uden vores skriftlige tilladelse benyttes af andre end rekvirenten til andre formål end angivet eller i øvrigt gengives helt eller delvist. Vurderingen må kun anvendes ved inddragelse af samtlige oplysninger angivet i vurderingen. Anvendelse af dele af vurderingen kan give et misvisende billede. København, den 17. august 2006 Nicholas Thurø Partner Statsautoriseret ejendomsmægler MDE, HD (f)

8 Sammenligningspriser for eksisterende rækkehuse og ejerlejligheder Data indsamlet pr. medio august 2006 Bilag 1 Gennemsnitlig salgspris pr. kvm Øvre kvartil - salgspris pr. kvm. (2 dyreste) Nedre kvartil - salgspris pr. kvm. (2 billigste) Adresse Kontantpris Tinglyst areal vær. Bygget Kvm. pris (afrundet) 1 Kongevejen Øresunds Alle Øresunds Alle Dragør Lige Nord For Gl.By Dragør Lige Nord For Gl. By Engvej Poppelvej

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Jægervejens fritidshjem Jægervej 30, 2791 Dragør Sags-nr. 2006-141 D Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7 2791 Dragør Att.: Kommunaldirektør Per Ullerichs 1. Vurderingens

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Opvisningsbanen på Engvej, 2791 Dragør Opvisningsarealet på Engvej Rækkehusbebyggelse fra år 2000 på nabogrund Sags-nr. 2006-141 B Rekvirent: Dragør kommune Kirkevej 7

Læs mere

Overbliksvurdering af ejendommen

Overbliksvurdering af ejendommen Overbliksvurdering af ejendommen Vierdiget skole, Vierdiget 2-4, 2791 Dragør Udsigt fra Vierdiget over det grønne areal og Øresund (kan ses) Dele af skolen Sags-nr. 2006-141 C Rekvirent: Dragør kommune

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Små hus på 691 m 2. Adresse Bregnevej Gentofte NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom Små hus på 691 m 2 Adresse Bregnevej 18 2820 Gentofte Prisforlangende Kontant kr. 17 mio., svarende til et nettoafkast på 4,70% Ansvarsfraskrivelse Informationer

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom. I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 NOTAT (fortroligt) Blandet bolig & erhvervsejendom I alt 2 boliglejemål samt 1 erhvervslejemål i underetagen, fordelt på i alt 498 m 2 Adresse Ryvangs Allé 10 2100 København Ø Prisforlangende kr 25,0 mio.

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom. Små hus på 513 m 2. Adresse Esthersvej Hellerup. Prisforlangende kr 13,2 mio.

NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom. Små hus på 513 m 2. Adresse Esthersvej Hellerup. Prisforlangende kr 13,2 mio. NOTAT (fortroligt) Blandet bolig og erhvervsejendom Små hus på 513 m 2 Adresse Esthersvej 34 2900 Hellerup Prisforlangende kr 13,2 mio. kontant Sagsnr. 1710030 Ansvarsfraskrivelse Informationer i nærværende

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010

SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 010 Møllegade 2A + 2B, 6280 Højer R Rødstensejendom med 2 lejligheder Pris kontant: Kr. 125.000 Anslået afkast: 17 % Etageareal: 166 m 2 Grundareal: 278 m 2 Jernbanegade

Læs mere

VURDERING PARCELHUSGRUNDE

VURDERING PARCELHUSGRUNDE VURDERING PARCELHUSGRUNDE Beliggende: Ejer: Kirsebærvænget, 9620 Aalestrup Brombærvej, 9620 Aalestrup Solbærvej, 9620 Aalestrup Vesthimmerlands Kommune Side 1 af 8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Rekvirent:...

Læs mere

VURDERING PARCELHUSGRUNDE

VURDERING PARCELHUSGRUNDE VURDERING PARCELHUSGRUNDE Beliggende: Ejer: Stenildhøjdalen, 9600 Aars Vesthimmerlands Kommune Side 1 af 7 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Rekvirent:... 3 2. Vurderingsmænd:... 3 3. Vurderingsobjekt:... 3 4. Adkomstforhold:...

Læs mere

VURDERINGSRAPPORT. Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Sags nr.: Vurderet pris: Kr

VURDERINGSRAPPORT. Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Sags nr.: Vurderet pris: Kr VURDERINGSRAPPORT Beliggende: Matrikelnummer: Ejer: Ved Exnersgade, 6700 Esbjerg 1417 A Esbjerg Bygrunde (en del heraf) Banedanmark Sags nr.: 670 00670 Vurderet pris: Kr. 500.000 560.000 Side 1 af 7 1

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Rummelig udlejningsejendom med tre lejemål og fælles gårdhave Dampmøllegade

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

V U R D E R I N G S R A P P O R T

V U R D E R I N G S R A P P O R T SAG 284208 CS/ HRR Dato 28. marts 2017 Rev.nr. A1713 Dok. id:10840098 V U R D E R I N G S R A P P O R T Ejendommen: Rekvirent: Byggeretter på Vestre Havnepromenade m.v., 9000 Aalborg (Del af matr. nr.

Læs mere

3 parcelhuse TIL SALG. Sag Odense S - Sønderdalen 23, 31 og 35 Fritliggende, selvstændige parcelhuse Fuldt udlejet God løbende drift

3 parcelhuse TIL SALG. Sag Odense S - Sønderdalen 23, 31 og 35 Fritliggende, selvstændige parcelhuse Fuldt udlejet God løbende drift 3 parcelhuse Sag 25093 TIL SALG Odense S - Sønderdalen 23, 31 og 35 Fritliggende, selvstændige parcelhuse Fuldt udlejet God løbende drift Kontantpris kr. 3.350.000 1. års nettoafkast % 6,80 Etageareal

Læs mere

Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C

Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C Projektejendom med 5 ejerlejligheder midt i Aarhus C Sag 501552MH TIL SALG Aarhus C - Godthåbsgade 9 Leveres tom for lejere Kan opdeles i 5 ejerlejligheder Attraktiv beliggenhed God størrelse lejligheder

Læs mere

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG Agerhatten 5, 5220 Odense SØ Salgspris kontant 19.200.000 kr. Gældende nettoleje p.a. 1.688.722 kr. Nettoleje p.a. lokaler u/udlejning 212.250 kr. Samlet nettoleje p.a. 1.900.972

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Sag 24903 TIL SALG Odense C - Vindegade 81A Central beliggenhed Tæt på gågadenettet Kontantpris kr. 4.500.000 1. års nettoafkast % 5,47 Etageareal m 2 321 1. BESKRIVELSE EJENDOMSBESKRIVELSE:

Læs mere

Ejendom med 3 udlejede lejligheder sælges

Ejendom med 3 udlejede lejligheder sælges Ejendom med 3 udlejede lejligheder sælges Opdelt i 2 ejerlejligheder Sag 534639PJ TIL SALG Herning - Paghs Alle 12 Lejekontrakterne er med fast årllig huslejeregulering Gode genudlejningsmuligheder Kontantpris

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom 2 lejligheder Sag 25241 TIL SALG Odense SØ - Toftevej 13 Velholdt ejendom med bl.a. nyere vinduer Vaskefaciliteter i kælder Fælles have Kontantpris kr. 1.775.000 1. års nettoafkast

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Ejerlejlighed til detailhandel Én af Næstveds bedste beliggenheder. Torvestræde 13, 4700 Næstved Sag ERH13041

SALGSPROSPEKT. Ejerlejlighed til detailhandel Én af Næstveds bedste beliggenheder. Torvestræde 13, 4700 Næstved Sag ERH13041 ½- SALGSPROSPEKT Ejerlejlighed til detailhandel Én af Næstveds bedste beliggenheder Torvestræde 13, 4700 Næstved Sag ERH13041 Meget sjældent udbudt ejerlejlighed i den"bedste" gågade i Næstved. 179 m²

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed. bestående af 4 lokaler. fordelt på ca. 120 m 2. Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø

NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed. bestående af 4 lokaler. fordelt på ca. 120 m 2. Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø NOTAT (fortroligt) Erhvervsejerlejlighed bestående af 4 lokaler fordelt på ca. 120 m 2 Adresse Vejlegade 12 kælder 2100 København Ø Prisforlangende Kontant kr 2,3 mio., svarende til et nettoafkast på ca

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom 6 boliglejemål i dobbelthus/rækkehuse Sag 24845 TIL SALG Faaborg - Møllehøj 7-17, Åstrup Beliggende i nyere udstykning i Åstrup tæt ved Faaborg Alle boliger er beliggende på egen

Læs mere

Boligudlejningsejendom - 12 ejerlejligheder

Boligudlejningsejendom - 12 ejerlejligheder Boligudlejningsejendom - 12 ejerlejligheder Mejlholmparken Sag 25274B TIL SALG Odense C - 1 m.fl. Nye boliger i Odense - opdelt i ejerlejligheder Vedligeholdelsesfrie materialer Meget efterspurgte boliger

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Renoveret 2-familiesejendom. Sterkelsvej 27A, 4700 Næstved. Sag ERH15134 (Udbud_1)

SALGSOPSTILLING. Renoveret 2-familiesejendom. Sterkelsvej 27A, 4700 Næstved. Sag ERH15134 (Udbud_1) SALGSOPSTILLING Renoveret 2-familiesejendom Sterkelsvej 27A, 4700 Næstved Sag ERH15134 (Udbud_1) Begge lejligheder er gennemgribende renoveret i 2015 Ejendommen har fået nye vinduer og nyt tag Indvendigt

Læs mere

Ejendom med 3 lejligheder og 2 garager sælges

Ejendom med 3 lejligheder og 2 garager sælges Ejendom med 3 lejligheder og 2 garager sælges Sag 534636PJ TIL SALG Herning - Silkeborgvej 58AB Lejekontrakterne er med aftalt årlig huslejeregulering Gode genudlejningsmuligheder i kraft af central beliggenhed

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Blandet bolig og erhvervsejerlejlighed 20 meter fra Strøget. Torvegade 7c, 7100 Vejle. Sag 34241

SALGSOPSTILLING. Blandet bolig og erhvervsejerlejlighed 20 meter fra Strøget. Torvegade 7c, 7100 Vejle. Sag 34241 Rådhustorvet 4, 4.sal., 7100 Vejle Tlf.: 75840123 hesel@hesel.dk - www.hesel.dk SALGSOPSTILLING Blandet bolig og erhvervsejerlejlighed 20 meter fra Strøget. Torvegade 7c, 7100 Vejle Sag 34241 Gode og stabile

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom med 5 lejligheder. Beliggende med udsigt til vandet. Strandvej 14, 4220 Korsør.

SALGSOPSTILLING. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom med 5 lejligheder. Beliggende med udsigt til vandet. Strandvej 14, 4220 Korsør. SALGSOPSTILLING Fuldt udlejet boligudlejningsejendom med 5 lejligheder. Beliggende med udsigt til vandet Strandvej 14, 4220 Korsør Sag ERH13103 Ejendommen er meget velholdt - bl.a. nyt tag og vinduer Nem

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017

SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 017 Nørregade 41, 6280 Højer Udlejningsejendom med 9 lejligheder Pris kontant: Kr. 250.000 Etageareal i alt: 430 m 2 Grundareal: 184 m 2 Jernbanegade 22, 1. th.,

Læs mere

Gladsaxe Ringvej 51A, 2720 Herlev SALGSOPSTILLING 2014

Gladsaxe Ringvej 51A, 2720 Herlev SALGSOPSTILLING 2014 Gladsaxe Ringvej 51A, 2720 Herlev SALGSOPSTILLING 2014 Side 2 Kort over ejendommen Beliggenhed Ejendommen er beliggende syd for Ringvej B3, vest for Motorringvejen og afgrænses i øvrigt af den sydvestlige

Læs mere

Stationscenter med udviklingspotentiale. Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup

Stationscenter med udviklingspotentiale. Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup Stationscenter med udviklingspotentiale Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup EJENDOMMEN: Tåstrup Stationscenter er opført i 1973 med etagehøje betonelementer og built-up tag. Ejendommen

Læs mere

SALGSOPSTILLING. 6 ejerlejligheder i butikscenter - sælges samlet. Alt er udlejet - afkast på mere ende 10% årligt

SALGSOPSTILLING. 6 ejerlejligheder i butikscenter - sælges samlet. Alt er udlejet - afkast på mere ende 10% årligt SALGSOPSTILLING 6 ejerlejligheder i butikscenter - sælges samlet. Alt er udlejet - afkast på mere ende 10% årligt Byagervej 13+15+17+19+47a+47b+49, 4250 Fuglebjerg Sag ERH15107 Butikscenter med i lalt

Læs mere

Projektejendom til boligudlejning

Projektejendom til boligudlejning Projektejendom til boligudlejning Sag 23882S TIL SALG Odense N - H.C. Lumbyes Vej 15, Lumby Centralt placeret erhvervsejendom midt i Lumby God solid bygning Mulighed for indretning af f.eks. 4 boliger

Læs mere

MARKEDSLEJEVURDERING. Bredgade 80A, 5492 Vissenbjerg. Assens kommune. Sagsnr: Vurderet pris: Årlig leje kr. 500 pr. m².

MARKEDSLEJEVURDERING. Bredgade 80A, 5492 Vissenbjerg. Assens kommune. Sagsnr: Vurderet pris: Årlig leje kr. 500 pr. m². MARKEDSLEJEVURDERING Beliggende: Matrikelnummer: Ejer: Bredgade 80A, 5492 Vissenbjerg 11r Bred By, Vissenbjerg Assens kommune Sagsnr: 51201113 Vurderet pris: Årlig leje kr. 500 pr. m² Side 1 af 9 1 Rekvirent...

Læs mere

Ejendom med muligheder

Ejendom med muligheder Ejendom med muligheder Beliggende i kort afstand af Randers C Sag 6244 TIL SALG Randers C - Søren Møllers Gade 10 A-C Facadejendom i roligt kvarter Mulighed for spændende gårdmiljø Selvstændig bolig i

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Meget velholdt forretningsejendom i centrum Lækkert nyanlagt gågademiljø foran ejendommen. Gl.Torv 3, 4200 Slagelse.

SALGSPROSPEKT. Meget velholdt forretningsejendom i centrum Lækkert nyanlagt gågademiljø foran ejendommen. Gl.Torv 3, 4200 Slagelse. SALGSPROSPEKT Meget velholdt forretningsejendom i centrum Lækkert nyanlagt gågademiljø foran ejendommen Gl.Torv 3, 4200 Slagelse Sag ERH14119 3 lejemål, to er udlejet - ét er p.t. ledigt... Butik i stueplan,

Læs mere

Boligudlejningsejendom - 3 lejemål

Boligudlejningsejendom - 3 lejemål Boligudlejningsejendom - 3 lejemål Sag 25345 TIL SALG Odense C - Gartnerhaven 2 God beliggenhed Lejlighed i stuen ledig Billig husleje i 2 udlejede boliger Kontantpris kr. 2.500.000 1. års nettoafkast

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

Velbeliggende boligudlejningsejendom med 2 lejligheder - overtages tom for lejemål

Velbeliggende boligudlejningsejendom med 2 lejligheder - overtages tom for lejemål Velbeliggende boligudlejningsejendom med 2 lejligheder - overtages tom for lejemål Sag 20927 TIL SALG Horsens - Thorsgade 42 Velbeliggende boligudlejningsejendom tæt på centrum. 2 lejligheder begge på

Læs mere

Blandet bolig/erhvervsejendom

Blandet bolig/erhvervsejendom Blandet bolig/erhvervsejendom Sag 26012 TIL SALG Broby - Østergade 48 Mange kvadratmeter for pengene Ejendommen er i fin vedligeholdelsesstand Gode parkerings- og udenomsarealer Anvendelse til butik, grossist,

Læs mere

Spændende ejendom til boligprojekt eller institution

Spændende ejendom til boligprojekt eller institution Spændende ejendom til boligprojekt eller institution KONTOR Skive - Godthåbsvej 7A-B Central beliggenhed Opført i gode og solide materialer Gode parkeringsforhold Velegnet til boligprojekt eller institution.

Læs mere

Beliggende i forlængelse af gågade

Beliggende i forlængelse af gågade Beliggende i forlængelse af gågade 1 erhvervs og 1 boliglejemål Sag 20189 TIL SALG Nordborg - Storegade 7 Stor butik i stueplan Boliglejemål på 1. sal I område med gågade, Netto, Super Brugsen m.m. Kontantpris

Læs mere

Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom

Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom Regulær blandet bolig- og erhvervsejendom Sag 25352 TIL SALG Odense S - Landbrugsvej 16 Bolig på 154 m² og erhvervslokaler på 592 m² incl. indskudt dæk God beliggenhed tæt på Odense C, nyt OUH samt motorvej

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 110

SALGSPROSPEKT Sag nr. 110 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 110 Torvet 14, st.th., 6870 Ølgod Fuldt udlejet erhvervsejerlejlighed på Torvet i Ølgod Pris kontant: Kr. 250.000 Afkast 1. år, anslået: 13,1% Årlig lejeindtægt:

Læs mere

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag E2208. Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov. Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781.

Investeringsejendom. Salgsopstilling. Sag E2208. Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov. Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781. Salgsopstilling Investeringsejendom Sag E2208 Springvandspladsen 5 st. V. Hassing, 9310 Vodskov Central beliggenhed Årlig lejeindtægt kr. 781.501 Kontantpris kr. 7.125.000 / Startforrentning 9,91 % Etageareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 143

SALGSPROSPEKT Sag nr. 143 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 143 Borgergade 17, 6823 Skovlund Ejendom med to gode beboelseslejligheder Pris kontant kr. 625.000 Afkast 1. år, anslået 9,1% Årlig lejeindtægt kr. 82.500 Etageareal

Læs mere

Bolig- og erhvervsejendom

Bolig- og erhvervsejendom Bolig- og erhvervsejendom Sag 24368 TIL SALG Odense M - Læssøegade 60 Butik til eget brug - kan evt. udlejes til nuværende ejer Udlejet bolig på 84 m² på 1. sal Attraktivt kvarter Kontantpris kr. 2.300.000

Læs mere

SALG AF BOLIG-/ ERHVERVSEJENDOM. Rosenvangs Alle 213a, 8270 Højbjerg

SALG AF BOLIG-/ ERHVERVSEJENDOM. Rosenvangs Alle 213a, 8270 Højbjerg SALG AF BOLIG-/ ERHVERVSEJENDOM Rosenvangs Alle 213a, 8270 Højbjerg Ceres Park & Arena Jydsk Væddeløbsbane Mindeparken Fredensvang Runddel Marselisborg Slot Varna Palæ Thors Mølle Marselisborg Dyrehave

Læs mere

Ringstedgade 19A, st., 4700 Næstved

Ringstedgade 19A, st., 4700 Næstved SALGSOPSTILLING 177 m² ejerlejlighed til erhverv - fri for lejemål. Ringstedgade 19A, st., 4700 Næstved Sag ERH15105 God erhvervsejerlejlighed - beliggende i hyggelig handelsgade Her god gående trafik

Læs mere

Vilkår for salg af ejendommene

Vilkår for salg af ejendommene Vilkår for salg af ejendommene Vestermarken 3 og Søbysøvej 5, Kølkær, 7400 Herning. Salgsmappe Udarbejdet af Herning Kommune, Udbud og Jura, i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 144

SALGSPROSPEKT Sag nr. 144 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 144 Søndergade 1 og 3, 6823 Ansager Velholdt udlejningsejendom med 5 boliger Pris kontant kr. 1.800.000 Afkast 1. år, anslået 9,1% Årlig lejeindtægt kr. 210.600 Boligareal

Læs mere

8600 Silkeborg. : 497 D Silkeborg Markjorder. : Andelsboligforeningen Naverparken. : Revisor Martin Husted, Revisorerne Hostruphus. Sagsnr.

8600 Silkeborg. : 497 D Silkeborg Markjorder. : Andelsboligforeningen Naverparken. : Revisor Martin Husted, Revisorerne Hostruphus. Sagsnr. VURDERINGSRAPPORT FOR EJENDOMMEN Beliggende Mr. nr. Tilhørende Rekvirent : Navervej 9A-11U 8600 Silkeborg : 497 D Silkeborg Markjorder : Andelsboligforeningen Naverparken : Revisor Martin Husted, Revisorerne

Læs mere

Salgsprospekt. Midtergade 23, 45 og 47, 9370 Hals

Salgsprospekt. Midtergade 23, 45 og 47, 9370 Hals Mægler: Sag: Per Fragtrup VIB000408 Salgsprospekt Midtergade 23, 45 og 47, 9370 Hals 3 ERHVERVSEJERLEJLIGHEDER SÆLGES - I ALT 1.051 M² ALLE 3 ERHVERVSEJERLEJLIGHEDER ER UDLEJET PRIS KR. 8.500.000,00 KONTANT

Læs mere

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Udbudsprospekt for ejendommene Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Vejledende salgspris kontant: 1.300.000 kr. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m2 iflg. tingbogen, boligareal iflg. BBR 76 m2 Helligsøvej

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Kælderejerlejlejlighed til erhvev 100 kvm. Prinsesse Maries Alllé 7, kl., 1908 Frederiksberg C Sag 848

SALGSPROSPEKT. Kælderejerlejlejlighed til erhvev 100 kvm. Prinsesse Maries Alllé 7, kl., 1908 Frederiksberg C Sag 848 SALGSPROSPEKT Kælderejerlejlejlighed til erhvev 100 kvm. Prinsesse Maries Alllé 7, kl., 1908 Frederiksberg C Sag 848 . Mægler: Tommy Häggmark Dato: 23. maj 2007 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED: Adresse

Læs mere

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER V/NIELS J. KØBKE

LYNGBYVEJ SAL 2820 GENTOFTE TLF.: UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER   V/NIELS J. KØBKE Blushøjvej (15), 2450 København SV. Beliggenhed: Grunden er beliggende i erhvervsområde ved Gammel Køge Landevej og Ellebjergvej. Ejendommen har jernbane som nabo og på den anden side af jernbanen ligger

Læs mere

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby

Udlejet parcelhus. Salgsopstilling. Sag 24237. Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Salgsopstilling Udlejet parcelhus Sag 24237 Østerågade 32, Nr. Broby, 5672 Broby Mulighed for overtagelse af attraktiv finansiering Beliggende ud til grønt område Kontantpris kr. 500.000 / Startforrentning

Læs mere

254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter.

254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter. Sag L3801-PG 254 m 2 lyst kontorlejemål på 1. sal udlejes i Birkerød s it- kvarter. Bregnerødvej 132, 1. sal 3460 Birkerød ART REGULÆRT KONTORLEJEMÅL PÅ 1. SAL MED FLOT INDGANGSPARTI. BELIGGENHED Er beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 107

SALGSPROSPEKT Sag nr. 107 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 107 Torvet 14, 1., 6870 Ølgod Velbeliggende lokaler til liberale erhverv på Torvet i Ølgod Pris kontant: Kr. 650.000 Etageareal i alt: 273 m 2 Mulighed for opdeling

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendom på byens torv Synlig ejendom med butik og bolig

Salgsprospekt. Investeringsejendom på byens torv Synlig ejendom med butik og bolig Mægler: Sagsbehandler: Sag: Jesper Hansen Lotte Silberbauer ABB5109 Salgsprospekt Investeringsejendom på byens torv Synlig ejendom med butik og bolig Torvet 5, 9600 Aars Side 1 af 8 1. EJENDOMMEN Beliggenhed:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Marskvej 27A, 4700 Næstved. Sag ERH12105

SALGSOPSTILLING. Marskvej 27A, 4700 Næstved. Sag ERH12105 SALGSOPSTILLING Marskvej 27A, 4700 Næstved Sag ERH12105 Ejendommen er pæn og velholdt udvendigt. Moderne og indbydende indvendigt. Kontorer/lejemål i varierende størrelser. Super flotte fællesfaciliteter

Læs mere

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT

ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT ATTRAKTIV GRUND SÆLGES MULIGHED FOR BOLIGPROJEKT Sag 11339 FJORDGADE 10, 8930 RANDERS NØ Salgspris kontant (ekskl. moms): 4.000.000 kr. Muligt bruttoetageareal ca. 2.370 m² Grundareal i h.t. tingbog 3.950

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

Blandet bolig/erhverv

Blandet bolig/erhverv Blandet bolig/erhverv Sag 25397 TIL SALG Odense S - Hindbærvej 16 Totalistandsat stor bolig samt kontorer Ligger tæt på natur, men samtidig centralt i Odense Perfekt til håndværkeren eller handelsvirksomheder

Læs mere

Investeringsejendom i Kolding Nord

Investeringsejendom i Kolding Nord Salgsopstilling Investeringsejendom i Kolding Nord Sag 113292 Kokholm 13, 6000 Kolding Fuldt udlejet logistikejendom Få minutters kørsel til motorvej E45/E20 Flere sluseporte med rampe Større flisebelagt

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Kirkegade 2, Allinge, 3770 Allinge.

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Kirkegade 2, Allinge, 3770 Allinge. SALGSPROSPEKT Kirkegade 2, Allinge, 3770 Allinge Sag 4396 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Carsten Schou Dato: 9. december 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

Vurderingsrapport. Vurderingsrapporten er udarbejdet for. Arealet er vurderet til. Ubebygget areal, Energivej, 8740 Brædstrup Sag 105.

Vurderingsrapport. Vurderingsrapporten er udarbejdet for. Arealet er vurderet til. Ubebygget areal, Energivej, 8740 Brædstrup Sag 105. Vurderingsrapport Ubebygget areal, Energivej, 8740 Brædstrup Sag 105.746 Vurderingsrapporten er udarbejdet for Horsens Kommune Arealet er vurderet til Kr. 80 pr. m². Købesummen tillægges moms Indholdsfortegnelse

Læs mere

Præstøvej 111, 4700 Næstved

Præstøvej 111, 4700 Næstved SALGSOPSTILLING Velholdt kontorejendom med synlig beliggenhed Præstøvej 111, 4700 Næstved Sag ERH15008 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 11. september 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Præstøvej

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Del af Faxe Sundhedscenter bygningerne 7-9, 11 og 19. Præstøvej 78A, bygning 7-9, 11 og 19, 4640 Faxe.

SALGSOPSTILLING. Del af Faxe Sundhedscenter bygningerne 7-9, 11 og 19. Præstøvej 78A, bygning 7-9, 11 og 19, 4640 Faxe. SALGSOPSTILLING Del af Faxe Sundhedscenter bygningerne 7-9, 11 og 19 Præstøvej 78A, bygning 7-9, 11 og 19, 4640 Faxe Sag ERH12189 Vær med til at sætte præg på Faxe Sundhedscenter - Sammenhængskraft - Fælleskab

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Sag 25770 TIL SALG Odense M - Møllervænget 8 Velholdt ejendom med 3 boliglejemål Fuld kælder med vaskerum m.m. Attraktiv beliggenhed i Odense M Kontantpris

Læs mere

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder Sag 8413 TIL SALG Skive - Brårupvej 80a Beliggende tæt på offentlig transport, indkøb, daginstitution etc. Parkeringsmulighed og tilhørende have Udhus på 48 kvm

Læs mere

Hillerødvej 51, 3540 Lynge

Hillerødvej 51, 3540 Lynge SALGSPROSPEKT Hillerødvej 51, 3540 Lynge Sag 94500010998 Boligudlejningsejendom beliggende i landlige omgivelser . Mægler: Johnny Hallas Dato: 7. april 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Hillerødvej

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 230

SALGSPROSPEKT Sag nr. 230 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 230 Lillebæltsvej 40, 6715 Esbjerg N Erhvervsejendom med mange anvendelsesmuligheder Pris kontant: kr. 2.200.000 Grundareal: 3.092 m 2 Lager/produktion: 479 m 2 Kontor:

Læs mere

Engmarken 22, Brabrand

Engmarken 22, Brabrand Engmarken 22, Brabrand Erhvervsgrund sælges Grundareal: 10.180 m² Udlagt til kontorerhverv-, lager- handel- og servicevirksomhed 5.090 m² byggeret - 10 meters bygningshøjde 8 km til Aarhus C - 3 km til

Læs mere

Byggeprojekt med 13 boliger

Byggeprojekt med 13 boliger Byggeprojekt med 13 boliger Sag 25667 TIL SALG Årslev - Kirkeløkken 17-41 Igangværende byggeri af 13 boligenheder på i alt 1.206 m² Velbeliggende tæt på Nr. Lyndelse Kan med fordel købes via selskab uden

Læs mere

Investeringsejendom med 4 lejemål

Investeringsejendom med 4 lejemål Salgsopstilling Investeringsejendom med 4 lejemål Sag 2103 Løngang 20, 6400 Sønderborg Gode, store lejligheder Central beliggenhed Lejepotentiale i 2.+3. sals lejlighed Kontantpris kr. 2.375.000 / Startforrentning

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027

SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 027 Lillebæltsvej 20 og 20A, 6715 Esbjerg N VELBELIGGENDE EJENDOM MED STORE UOPVARMEDE HALLER Pris kontant: Kr. 2.500.000 Erhvervsareal: 2.435 m 2 Boligareal: 80

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 022

SALGSPROSPEKT Sag nr. 022 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 022 Poulsgade 6-8, 7400 Herning UDLEJNINGSEJENDOM MED GOD BELIGGENHED Pris kontant: Kr. 55.000.000 Afkast 1. år, anslået: 7,7% Etageareal i alt: 5.601 m2 Central

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Sag 25825 TIL SALG Odense C - Kochsgade 32 Central beliggenhed Fremtræder yderst velvedligeholdt 3 lejligheder Kontantpris kr. 4.000.000 1. års nettoafkast % 5,08 Etageareal m 2

Læs mere

Jernbanegade 51A, 4690 Haslev

Jernbanegade 51A, 4690 Haslev SALGSOPSTILLING Gedigen byejendom - bedste beliggenhed! ét erhvervslejemål og to boliger - fuldt udlejet! Jernbanegade 51A, 4690 Haslev Sag ERH14134 . Mægler: Jakob Duemose Dato: 19. juni 2015 EJENDOMMEN

Læs mere

SALG/LEJE AF KONTOR-/ LAGEREJENDOM I GRENAA. Djursgade 31, 8500 Grenaa

SALG/LEJE AF KONTOR-/ LAGEREJENDOM I GRENAA. Djursgade 31, 8500 Grenaa SALG/LEJE AF KONTOR-/ LAGEREJENDOM I GRENAA Djursgade 31, 8500 Grenaa INDLEDNING Ejendommen Djursgade 31 er yderst velbeliggende i Grenaa Midtby mod udviklingsområdet Dampvæveri-grunden og har siden 1.

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom Sag 25694 TIL SALG Odense M - Læssøegade 106 Cykelforretning, 2 lejligheder samt værelser i kælder Attraktiv beliggenhed Kontantpris kr. 2.700.000 1. års nettoafkast % 6,10 Etageareal

Læs mere

Lundby Hovedgade 93, 4750 Lundby

Lundby Hovedgade 93, 4750 Lundby SALGSPROSPEKT Udlejningsejendom med 4 boliger og 2 erhvervslejemål Lundby Hovedgade 93, 4750 Lundby Sag ERH13077 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 26. januar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse

Læs mere

TVED KIRKEVEJ 3D, 5700 SVENDBORG

TVED KIRKEVEJ 3D, 5700 SVENDBORG Attraktiv udlejningsejendom - god forrentning TVED KIRKEVEJ 3D, 5700 SVENDBORG Kontantpris kr. 4.995.000 7 ATTRAKTIVE BOLIGLEJEMÅL SAMT ERHVERVSLEJEMÅL Jens-Erik Meng Ejendomsmægler & valuar Sankt Nicolai

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Grundtvigsvej 14, 7000 Fredericia. Sag 10674

SALGSPROSPEKT. Grundtvigsvej 14, 7000 Fredericia. Sag 10674 SALGSPROSPEKT Grundtvigsvej 14, 7000 Fredericia Sag 10674 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Grundtvigsvej 14 7000 Fredericia Matr.nr. 30 g

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 121

SALGSPROSPEKT Sag nr. 121 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 121 Niels Bohrs Vej 6, 6700 Esbjerg Enestående udlejningsejendom i uddannelsesområde Pris kontant kr. 18.000.000 Afkast ved 15% sikkerhedsmargin/tomgang, anslået

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 150

SALGSPROSPEKT Sag nr. 150 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 150 Nørregade 22, 6870 Ølgod Velholdt udlejningsejendom med 4 gode lejligheder Pris kontant kr. 2.150.000 Afkast 1. år, anslået 9 % Årlig lejeindtægt kr. 247.606

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Byejendom i centrum. Ejendommen består af i alt 3 bygninger. Algade 10, 4760 Vordingborg. Sag ERH13086

SALGSOPSTILLING. Byejendom i centrum. Ejendommen består af i alt 3 bygninger. Algade 10, 4760 Vordingborg. Sag ERH13086 SALGSOPSTILLING Byejendom i centrum. Ejendommen består af i alt 3 bygninger Algade 10, 4760 Vordingborg Sag ERH13086 Forhus: erhvervslejemål (detail) i stueplan samt 2 store beboelseslejligheder Baghus:

Læs mere

Håndværks- eller værkstedsejendom

Håndværks- eller værkstedsejendom Håndværks- eller værkstedsejendom Sag 25789 TIL SALG Otterup - Søndergårdsvænget 11 Regulær ejendom i god stand 1.087 m² incl. overdækket areal på 176 m² Store udvidelsesmuligheder Kontantpris kr. 2.300.000

Læs mere

Restejerlejligheder i hjertet af København

Restejerlejligheder i hjertet af København Restejerlejligheder i hjertet af København 5 restejerlejligheder i indre København Sag JH4333S TIL SALG København K - Kompagnistræde 8 3 stk. beboelsesejerlejligheder og 2 stk. butiksejerlejligheder Attraktiv

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom 6 lejligheder Sag 25126 TIL SALG Odense C - Dronningensgade 75 Central beliggenhed God finansiering Lejepotentiale Kontantpris kr. 5.000.000 1. års nettoafkast % 5,17 Etageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Vestergade 14, 7400 Herning Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgspris kontant: 2.800.000 kr. Bruttoleje: 237.360 kr. Startforrentning

Læs mere

God investeringsejendom

God investeringsejendom God investeringsejendom Beliggende centralt i Vejen Sag 112312-1 TIL SALG Vejen - Rosengade 3 Samme lejer gennem mange år Udlejet til lav m² leje Charmerende og flot lejemål Kan handles sammen med yderligere

Læs mere

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Blandet bolig og erhvervsejendom. Adresse Bagsværdvej 93, 2800 Kgs. Lyngby

NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom. Blandet bolig og erhvervsejendom. Adresse Bagsværdvej 93, 2800 Kgs. Lyngby NOTAT (fortroligt) Investeringsejendom Blandet bolig og erhvervsejendom Adresse Bagsværdvej 93, 2800 Kgs. Lyngby Prisforlangende kr. 6.5 mio. kontant Sagsnr. 1710025 Ansvarsfraskrivelse Informationer i

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Boligudlejningsejendom 8 lejligheder Sag 25586 TIL SALG Odense C - Sdr. Boulevard 80 Beliggenhed overfor Ansgar Anlæg og ca. 1 km fra Odense City To store lejligheder i stueplan 6 lejligheder på 1.- 3.-

Læs mere

Flot investeringsejendom (ejerlejlighed)

Flot investeringsejendom (ejerlejlighed) Flot investeringsejendom (ejerlejlighed) Evt. brugerejendom Sag KM6061S Slangerup - Kongensgade 14A Høj forrentning Lejekontrakt til 2018 Gode anvendelsesmuligheder TIL SALG Kontantpris kr. 1.300.000 1.

Læs mere

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro.

Vedrørende: Vurdering af erhvervsgrunden matr. nr.: 3 FA Klejtrup by, Klejtrup, beliggende Skårupvej 46, Klejtrup, 9500 Hobro. Svend Døssing Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE, CVR nr. 11992994 Formand Jon Pugholm Den Selvejende Institution Klejtrup Friplejehjem Fuglevænget 48 Klejtrup 9500 Hobro Viborg, den 24-01-2013

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 304

SALGSPROSPEKT Sag nr. 304 Og i- LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 304 Vagervej 5, 6700 Esbjerg Veldisponeret ejendom på Esbjerg Havn Pris kontant: kr. 2.950.000 Erhvervsareal: 650 m 2 Grundareal (lejet): 1.038 m 2 Mange anvendelsesmuligheder

Læs mere

Investeringsejendom i Fredericia

Investeringsejendom i Fredericia Investeringsejendom i Fredericia Sag 112552 TIL SALG Fredericia - Treldevej 86 Opført i 2002 Vel beliggende dagligvarebutik Udlejet til Aldi Stor tilhørende parkeringsplads Kontantpris kr. 8.000.000 1.

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 112

SALGSPROSPEKT Sag nr. 112 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 112 Storegade 12, 6870 Ølgod Fuldt udlejet investeringsejendom med bolig og erhverv Pris kontant: Kr. 1.195.000 Afkast 1. år, anslået: 6,7% Årlig lejeindtægt: Kr.

Læs mere