Århus Kommune. Lokalplan nr Offentligt område ved Læssøesgade, Århus. Se endvidere lokalplan nr. 695

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr Offentligt område ved Læssøesgade, Århus. Se endvidere lokalplan nr. 695"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 258 Offentligt område ved Læssøesgade, Århus Se endvidere lokalplan nr. 695 Marts 1988

2 Århus kommune Lokalplan nr.: Of f e nt I ig t om rade ved Læssøesgade, Århus I Stat i s t i kom råd e/d i s t ri kt n r. : 1.9 I I Regi st rer i ng skort blad nr.: 56 Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor Marts 1988 I

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 258 Offentligt omrdde ved Lasstaesgade. Århus. INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Illustrationsplan... bilag 1 Lokalplanens retsvirkninger REDEG0RELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanen til og den tavrige planlægning for omriidet Udsnit af kommuneplanen... bilag 2 Tillæg nr. 17 til kommuneplanen LOKALPLANEN s 1. FormAl s 2. OmrAde s 3 Anvendelse s 4. Vej-. sti- og parkeringsforhold s 5. Teknisk forsyning S 6. Bebyggelsens omfang og placering s 7. Bebyggelsens ydre fremtræden S 8. Ubebyggede arealer s 9. Sttajforhold s l0. Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse s l1. Servitutter Matrikelkort... bilag 3 Lokalplankort... bilag 4 Vedtagelsespdtegninger

5 BESKRIVELSEN Lokalplanen omfatter et omrdde ved Læssraesgade, Ssndre Ringgade og Ankersgade, se bilag 1. OmrAdet ejes dels af kommunen og dels af private. Kommunen forventes at overtage hele omrddet. Omradet er i kommuneplanen udlagt til offentligt formdl (sk le, institutioner m.v. og bypark) og udgsr en del af byfor elsesomrddet Frederiksbjerg Vest. I fortsættelse af den offentlige debat omkring byfornyelsen, har kommunen udarbejdet et forslag til omrddets anvendelse og bebyggelse som oplæg til en egentlig byfornyelsesbeslutning. I stedet opfrares et nyt plejecenter og to nye bsrneinstitutioner og en del af tidligere erhvervsbebyggelse indrettes til beboerhus. Endvidere anlægges en bypark og en offentlig legeplads. Læsssesgade skole med tilhrarende boldbaner og eksisterende bsrneinstitution ved Ssndre Ringgade forbliver uændret. Principperne for omrddets anlæg og bebyggelse fremgk af illustrationsplanen, bilag l. I lokalplanforslaget er fastlagt de nærmere bestemmelser for bebyggelsens omfang, placering og udformning og for anlæg af bypark og legeplads m.v.

6 1.2 Endvidere indeholder lokalplanforslaget bestemmelser om vej-, sti- og parkeringsforhold, og endelig indeholder forslaget bestemmelser om stajforholdene i omrbdet.

7

8 1.3 Lokalplanens retsvirkninger Efter byrddets endelige vedtagelse og offentliggsrelse af lokalplanen mb ejendommene, der er omfattet af planen i fsl kommuneplanlovens S 31, kun udstykkes, bebygges eller i 0vrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Deneksisterendelovligeanvendelseafenejendomkan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfsrer ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, er indeholdt i planen. Byradet kan give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispen sationerne ikke er i strid med principperne i planen. Afvigelser fra principperne i lokalplanen kan kun gennemfsres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. LokalplanomrAdet udlægges til offentligt formbl. En del af ejendommene i omradet ejes af private, og ejerne kan, efter kommuneplanlovens S 32, under visse forudsætninger, kræve ejendommene overtaget af kommunen mod erstatning. I henhold til S 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, nar ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeligg~relsen af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, n&r det vil være af væsentlig betydning for gennemfsrelsen af planen.

9 REDEG0RELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den ovrige planlægning for omrddet. Kommuneplanen. I kommuneplanen udgrar 1okalplanomrAdet del af omrdde OF. For omrdde OF er anfsrt fslgende: Planintentioner: Fra at anvendes dels til erhvervsformdl og dels til offentl ge formdl skal omrddet overgd til helt at anvendes til offentlige formdl (skole, institutioner m.v. og bypark), Omradet skal i sin helhed fremtræde med bebyggelser i sammenhængende grsnne omgivelser. Postterminalen skal pd længere sigt flyttes fra kvarteret, sdledes at kvarteret kan fredeliggrares trafikalt. Rammebestemmelser: 1. Omradets anvendelse fastlægges til offentlige formdl og offentlige rekreative formbl. Mindst 20% af omrddets grundareal skal anvendes til Sammenhængende offentligt rekreativt omrdde i form af bypark. 2. Bebyggelsesprocenten for omrddet under &t md ikke overstige 50 (arealer til bypark indgdr ikke i beregningen af bebyggelsesprocenten). 3. Bebyggelsen mb ikke opfrares med mere end 4 etager.

10 Arealet til offentlige rekreative formdl skal friholdes for anden bebyggelse end den, der er nsdvendig for at drive arealet som offentligt rekreativt areal. 5. En lokalplan, der træffer bestemmelser for omriqdet, skal omfatte hele omrbdet. Lokalplanen er i overensstemmelse med kommuneplanens intentioner, men afviger for kommuneplanens rammebestemmelser hvad angdr mindstearealet til bypark og den maksimale bebyggelse procent. I lokalplanen er foreskrevet et areal til bypark pd mindst 15% af omrddets grundareal, hvor kommuneplanen foreskriver min. 20%. Endvidere er bebyggelsesprocenten i lokalplanen fastsat til 75 for omrddet under 6t, hvor kommuneplanen foreskriver en bebyggelsesprocent pb max, 50. Forudsætningen for lokalplanens endelige vedtagelse vil derfor være, at kommuneplanen ændres, hvilket ssges gennemferrt ved omstdende Tillæg nr. 17 til kommuneplan for &hus kommu- ne, se side 2.5. Forragelsen af bebyggelsesprocenten har ikke til formal 0ge at nybebyggelsen i omrddet, men skyldes primært et ændret beregningsgrundlag. Hertil kommer snsket om at kunne tilgodese den seneste u ling i arealkravene til de pdgældende institutioner. Den i henhold til lokalplanen fastlagte bebyggelse i omrddet svarer til i alt ca etagemeter. Heraf udgsr nybebyggelsen ca etagemeter. Det foreskrevne areal til b park pd min. 15% af omrddets are- 3 al svarer til min m. Hertil kommer den offentlige 2 legeplads pd ca m.

11 2.3 Byfornyelse Omrddet udgsr en del af byfornyelsesomrddet Frederiksbjerg Vest, og lokalplanen er udarbejdet i overensstemmelse med de retningslinier, der er fastlagt i "Forslag til byfornyelsesbeslutning for kar& 63, 64 og 65". Stajmæssige forhold De stajmæssige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens stsjbestemmelser. Der er sdledes udarbejdet en rapport, hvori de stsjmæssige forhold og vibrationer fra baneterrænet er behandlet. Lokalplanomr&det er især belastet af vejtrafikstsj fra Ankersgade og af togstsj fra baneterrænet nord for omrddet. Pb baggrund af den nordiske beregningsmodel for vejtrafikstaj er stsjniveauet pb dsgnbasis i en afstand 10 af m fra vejmidte, beregnet til 63 db(a) langs Ankersgade. Ligeledes er togstsjen fra de nærmestliggende spor (mod Sk derborg) beregnet til 58 db(a) i lokalplanomrddets grænse mod nord. Ifalge kommuneplanens stsjbestemmelser mb vejtrafik hsjst pbfare stsjfslsom bebyggelset udendarrs stsjniveau pb 55 db(a) p& dagnbasis. For stsj fra jernbaner er den tilsvarende grænse 60 db(a). Der er dog mulighed for at afvige fra disse bestemmelser, hvis særlige forhold taler for det. Ved opfsrelse af strzljfslsom bebyggelse skal det herefter sikres, at de ovenfor nævnte grænser er overholdt for bebyggelsens ene facade og udendsrs opholdsarealer.

12 2.4 Kommuneplanens stsjbestemmelser er i denne lokalplan lempet som beskrevet ovenfor for at muliggare en hensigtsmæssig udnyttelse af arealet. Derfor er der i lokalplanen indsat bestemmelser om, at ny bebyggelse mod Ankersgade skal opfsres som sammenhængende randbebyggelse, hvor ingen del af bebyggelsen mod Ankersgade er lavere end, hvad der svarer til bebyggelse i en etages hsj Selve bebyggelsen skærmer derved de udendsrs opholdsarealer og byparken mod stsj. I lokalplanen er der endvidere bestemmelser om, at det maksimale indendsrs stsjniveau, som vejtrafik phfsrer stsjfslsomme opholdsrum og arbejdsrum, ikke mb overstige henholdsvis 30 db(a) og 35 db(a) p& dsgnbasis. Denne bestemmelse kan overholdes ved at sikre, at den nordvendte facade yder tilstrækkelig isolation mod stsjen. Det kan for eksempel opnbs ved, at facaden forsynes med vinduer med lydisolation R'w = 35 db. For at forebygge vibrationer fra jernbaner det i kommuneplanen bestemt, at stsjfslsom bebyggelse skal opfsres i en afstand p8 mindst 50 m fra spormidte. Hvor der er tale om mindre trafikerede spor, er mindsteafstanden kun dog 25 m. Med den i lokalplanen forudsatte placering af bebyggelsen er disse afstandskrav overholdt. Vei-. sti- ou Darkerinusforhold Lokalplanen forudsætter, at Gerlachsgade og Steinmannsgade nedlægges p& strækningen fra Læsssesgade til Ankersgade. Dette vil ske efter reglerne i vejlovgivningen. For at sikre en rimelig trafikal adgang til lokalplanomrbd genbbnes forbindelsen for ksrende trafik mellem Ankersgade o Læsssesgade ved en omlægning af krydset Ankersgade, Læsssesgade og Schleppegrellsgade som vist pb bilag 1.

13 2.5 I lokalplanen udlægges areal til en gangsti mellem Ankersgade og Lassnesgade, placeret hvor Gerlachsgade forudsættes ned- lagt. Desuden udlægges areal til en gangsti forlabende syd for plejehjemmet fra Hedemannsgade til Ankersgade. Parkeringsdækningen i omrddet pdregnes aget ved udvidelse af bestdende antal P-pladser i Lasssesgade.

14

15 2.6 Tillæq nr. 17 til kommuneplanen for %irhus kommune Tillægget omfatter omrdde OF beliggende og afgraset som vist pd bilag nr. 2. For omrdde OF gælder fslgende: Planintentioner: Fra at anvendes dels til erhvervsformdl og dels til Offentlige formdl, skal omrddet overgd til helt at anvendes til fentlige formdl (baneformdl, skole, institutioner m.v. Og bypark). Omradet skal i sin helhed fremtræde med bebyggelse i sammenhængende grsnne omgivelser. Rammebestemmelser: 1. Omrddets anvendelse fastlægges til offentlige formdl og offentlige rekreative formdl. Mindst 15% af omrddets grundareal skal anvendes til Sammenhængende offentligt rekreativt omrdde i form af bypark Bebyggelsesprocenten for omrddet under 6t rna ikke overstige 75 (arealer til bypark indgdr ikke i beregningen af bebyggelsesprocenten). Bebyggelsen mb ikke opfsres med mere 4 end etager. Arealet til offentlige rekreative formdl skal friholdes for anden bebyggelse end den, der er n~dvendig for at drive arealet som offentligt rekreativt areal. Kollektiv trafik Omrddet er direkte busbetjent med linie 8 og linie 22 p& Sandre Ringgade.

16 2.7 Teknisk forsyninq ~l-, vand- og varmeforsyningen sker fra &hus Kommunale Værkers bestaende net. Kloakforsyning skal ske i henhold til gældende vedtægt herom ved stadsingenisrens kontor, hygiejnisk afdeling, Thorsvej 2, 8230 byhs j. Spildevand skal afledes til eksisterende ledninger ved lokalplanomradet til Marselisborg renseanlæg, hvor den fornsdne kapacitet er til stede. Regnvand skal afledes via eksisterende ledninger ved lokalplanomradet til overfaldsbygværk og amtsvandlsbet &hus d. Brandhaner skal opstilles i forhold til ændrede vej- og bebyggelsesforhold.

17 LOKALPLANEN Lokalplan nr. 258, offentligt omrdde ved Læssaesgade, &hus. Formalet med lokalplanen er: at sikre at omrddet anvendes til offentlige formb at sikre at omrddet i sin helhed fremtræder med bebyggelser i sammenhængende grsnne omgivelser, at dbne mulighed for opfsrelse af plejecenter og institutioner m.v., at sikre arealer til anlæg af en bypark og en offentlig legeplads O ~ D E Lokalplanomrddet afgrænses af Ssndre Ringgade, Ankersgade og Læsssesgade, som vist p& matrikelkortet, bilag 3, og omfatter matr. nr.: 802a, 802bb, 802cx, 802cy, 802ey, 802f, 802fa, 802fb, 802fc, 802fd, 802fe, 802ff, 802fg, 802fh. og 802fi, alle Marselisborg, &hus grunde samt alle parceller, der efter den 12. november 1986 udstykkes fra ovennævnte ejendomme. Omrddet omfatter endvidere dele af de umatrikulerede vejarealer Gerlachsgade og Steinmannsgade.

18 3.2 s 3. Stk. Stk. ANVENDELSE 1. Omrhdet m& kun anvendes til offentlige formal som skole, plejecenter, institutioner m.v. samt til offentlige, rekreative formal. 2. Mindst 15% af omrddets areal skal anvendes til sammenhængende, offentligt rekreativt omrdde i form af bypark. s 4. VEJ,- STI-OGPARKERINGSFORHOLD Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Stk. 4. Pd lokalplankortet, bilag 4, er med raster vist de arealer, der er udlagt til: Gangsti a-b... 5 m bred. (Se fodnote). Der skal sikres et areal til en 3 m bred gangstiforbindelse mellem punkt c (pa sti a-b) og punkt d (ved Læsssesgade), som vist ph lokalplankortet. Ved hjsrnet Ankersgade/Læsssesgade udlægges et areal til offentlig vej i et omfang som angivet ph lokalplankortet, bilag 4. Der skal anlægges parkeringsarealer i henhold til gældende parkeringsregulativ. Ved udsvelse af skannet over nsdvendige parkeringsarealer tages hensyn til, at der anlægges supplerende parkeringsarealer p& offentlige veje. Fodnote: Gerlachsgade og Steinmannsgade vil, pd strækningen fra Læsssesgade til Ankersgade, blive nedlagt if0lge vejlovgivningen.

19 3.3 S 5. TEKNISK FORSYNING Ny bebyggelse skal tilsluttes &hus kommunale værkers varmeforsyning pb forsyningens til enhver tid gældende bestemmelser. S 6. BEBYGGELSENSOMFANGOGPLACERING Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Bebyggelsesprocenten for omrbdet under &t mb ikke overstige 75, (arealer til bypark mb ikke indgd i beregningen af bebyggelsesprocenten). Bebyggelsen mb ikke opf~lres med mere end 4 etager. Ny bebyggelse skal placeres inden for de p& lokalplankortet bilag 4 angivne byggezoner og i ovrigt i princippet i et omfang som vist p& illustrationsplanen, bilag 1. For at opfylde lokalplanens bestemmelser om st0jforhold i S 9 skal bebyggelse mod Ankersgade udformes som en sammenhængende randbebyggelse, hvor ingen del af bebyggelsen er lavere end, hvad sva- der rer til bebyggelse i en etage. Stk. 4. Stk. 5. Eksisterende bebyggelse kan bibeholdes i det omfang, som er vist p& lokalplankortet, bilag 4. Bebyggelsen mb kun udvides ved enkelte mindre tilbygninger. Udover forannævnte bebyggelse mb opfsres enkelte mindrebygningeritilknytningtildriftenaf institutionerne og friarealerne.

20 3.4 S 7. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN Stk. 1. Stk. 2. Ny bebyggelse skal med hensyn til proportioner, tag- og facadeudformning, materiale- og farvevalg tilpasses det omgivende bygningsmiljar pd en sddan mdde, at der efter magistratens 2. afdelings skarn opniis en arkitektonisk og miljermæssig tilfredsstillende helhedsvirkning i omradet. Ved ombygning af best4ende bebyggelse skal tilgodeses tilsvarende hensyn som anferrt under pkt. 1 for ny bebyggelse. S 8. Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Stk. 4. UBEBYGGEDE AREALER Der udlægges areal til bypark i et omfang som angivet pb lokalplankortet, bilag 4. Arealet skal 2 minimum udgerre m. Omrbdets ervrige friarealer udlægges til opholdsarealer, parkeringsarealer, boldbane, legepladser m.v. efter de principper som er angivet p& illustrationsplanen, bilag 1. Arealernes befæstelse, beplantning, indretning - herunder forlerb af interne stier - msblering og be- lysning m.v. skal ske efter en af magistratens l. afdeling, park- og kirkegardsforvaltningen fastlagt plan for hele omriidet. En eventuel hegning mb kun udferres i det omfang, det er foreneligt med den fastlagte helhedsplan.

21 3.5 s 9. Stk. 1. ST0JFORHOLD sikres, at det konstante udendsrs stsjniveau hidrs Ved opfarelse af stsjfslsom bebyggelse, skal det rende fra vejstsj og togstsj pb mindst en facade, samt p& bebyggelsens udendsrs opholdsarealer ikke overstiger henholdsvis 55 db(a) Og 60 db(a) Pb dsgnbasis. Stk. 2. Stk. 3. Det skal sikres, at det konstante indendsrs stsjniveau, som trafikstsj pdfsrer stsjfslsomme opholdrum ikke overstiger 30 db(a) p& dsgnbasis. Det skal sikres, at det konstante indendsrs stsjni veau, som trafikstsj pdfsrer kontorlokaler og lignende stsjfslsomme arbejdsrum ikke overstiger 35 db(a) pb dsgnbasis. s 10. FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Stk. 1. Ny bebyggelse mb ikke tages i brug, fsr den i S 5 nævntetilslutningtil &huskommunaleværkers fjernvarmeværk har fundet sted. Stk. 2. Ny bebyggelse mb ikke tages i brug, fsr de i S 8 nævnte friarealer, knyttet til den opfsrte bebyggelse, er anlagt. s 11. SERVITUTTER Fslgende servitutbestemmelser ophæves i henhold til kommuneplanlovens S 18, stk. 1, nr. 16: Matr. nr. 802 bh, Marselisborg, &hus Byqrunde: 1. S 5, punktum, samt S 6, stk. 1-3, og stk. 4, punktum, i sksde lyst servitutstiftende den 19. december 1931.

22 S 5, stk. 1-2, stk. 3, punktum, samt stk. 4, punktum, i skade lyst servitutstiftende den 11. oktober S 5, punktum, samt S 6, stk. 1, dog med undtagelse af bestemmelsen vedrarende oldsager, og stk. 2 i skade lyst servitutstiftende den 23. august Matr. nr. 802 cx, Marselisborg, &hus Bygrunde: S 3 samt 4, punktum, og punktum i skade lyst servitutstiftende den 4. januar Matr. nr. 802 cy, Marselisborg, &hus Bygrunde: 2, punktum, og punktum i skade lyst servitutstiftende den 1. juli Matr. nr. 802 ey, Marselisborq, khus Byqrunde: S 5, stk. 1, og S 6, stk. 1, i skade lyst servitutstiftende den 3. september Matr. nr. 802 fa, Marselisborg, &hus Bygrunde: S 5, stk. 1, og S 6, stk. 1, i skade lyst servitutstiftende den 30. december Matr. nr. 802 fb, Marselisborg, &hus Bygrunde: 6, stk. 1-2, samt stk. 4, punktum, i skade lyst servitutstiftende den 11. juni Matr. nr. 802 fc, Marselisborq, &hus Bygrunde: 6, stk. 1-2, samt stk. 4, punktum, i sksde lyst servitutstiftende den 12. juni Matr. nr. 802 fd, Marselisborq, &hus Byqrunde: S 6, stk. 1-2, og stk. 4, punktum, i skade lyst servitutstiftende den 6. juni Matr. nr. 802 fe, Marselisborg, &hus Bygrunde: S 6, stk. 1-2, og stk. 4, 1. punktum, i sknrde lyst servitutstiftende den 30. juni 1942.

23 3.7 Matr. nr. 802 ff, Marselisborg, &hus Bygrunde: si 6, stk. 1-2, og stk. 4, punktum, i skade lyst servitutstiftende den 7. januar Matr. nr. 802 f, 802 fh oq 802 fif Marselisborq, Arhus Bygrunde: S 6 i skade lyst servitutstiftende den 17. april 1902.

24

25

26 3.8 ForanstAende er vedtaget som lokalplan nr. 258 i nuadet den -9 m d &hus byrdd, den 2 8 MRS. f988 p.b.v. Vedtagelsen af lokalplanen er offentliggjort den 13. "p4 / 988

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Trøjborgvej. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Trøjborgvej. Januar 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 328 Boligområde ved Trøjborgvej KONGSBAK INFORMATIK Januar 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: 328 Boligområde ved Trarj borgvej Statistikområde/distrikt nr.: 1.0 II Registreringskortblad

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby. Marts 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby. Marts 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 388 Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Marts 1989 Arhus kommune Lokalplan m : Kontorbebyggelse ved Tranekærvej i Vejlby Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 Århus Kommune Lokalplan nr. 281 Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 August 1986 Arhus kommune,lokalplan nv.: Erhvervsområde ved 281 Osthavnsvej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bolig- og centerområde ved Nordrevej i Åbyhøj. Januar 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bolig- og centerområde ved Nordrevej i Åbyhøj. Januar 1987 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 175 Bolig- og centerområde ved Nordrevej i Åbyhøj KONGSBAK INFORMATIK Januar 1987 Århus kommune Lokalplan nu,: Bolig- og 175 centerområde ved Nordrevej i Åbyhøj Statist i kom

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 300 Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1988 C (o L. u Do l =r C u) 8 3 3 C 3 (D o' h 9) U P) 3 3 0.1 Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 Århus Kommune Lokalplan nr. 344 Erhvervsejendom på hjørnet af N ørreport og Kystvejen D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 A pril 1988

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby. November 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 236 Et erhvervsområde mellem Grenåvej og Voldbjergvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK November 1985 Århus ko,mmune Lokalplan nu.: Et erhvervsområde mel lem' Grenåvej og Voldbjergvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus. November 1983 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus. November 1983 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 206 Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus KONGSBAK INFORMATIK November 1983 Arhus kommune Lokalplan'nr: Et bolig- og erhvervsområde ved

Læs mere

Lokalplan nr Et område mellem Kallerupparken og Østerled. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (renseanlæg)

Lokalplan nr Et område mellem Kallerupparken og Østerled. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng. Teknisk anlæg (renseanlæg) Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 5.08 Et område mellem Kallerupparken og Østerled Hedehusene/Fløng Teknisk anlæg (renseanlæg) 04.02.1992 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 5.08 KALLERUP RENSEANLÆG 2 Redeqgrelse,

Læs mere

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby 1-91 RY KOMMUNE l LOKALPLAN NR. 83 For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby. 16. september 1998 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83 Lokalplan for et offentligt omrdde ved Lasby Skole i Lasby. INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Thorvaldsensgade, Vesterbrogade, Vester Alle, Vestegade, Århus Å. Se endvidere lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Thorvaldsensgade, Vesterbrogade, Vester Alle, Vestegade, Århus Å. Se endvidere lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 195 Et boligområde ved Thorvaldsensgade, Vesterbrogade, Vester Alle, Vestegade, Århus Å Se endvidere lokalplan nr. 591 KONGSBAK INFORMATIK Maj 1983 Om dette hæftes indhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Dagcenter og beskyttede boliger ved Havkærvej i Tilst. Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 479.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Dagcenter og beskyttede boliger ved Havkærvej i Tilst. Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 479. Århus Kommune Lokalplan nr. 219 Dagcenter og beskyttede boliger ved Havkærvej i Tilst Del ophævet i henhold til lokalplan nr. 479 KONGSBAK INFORMATIK Februar 1985 Århus kommune Lokalplan nr.: e boliger

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Århus Kommune Lokalplan nr. 265 Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Se endvidere tillæg til lokalplanen KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.01.10 Et område beliggende mellem Taastrup Nykirkes kirkegårdsareal og Køgevej Taastrup Offentligt formål - kirkelige formål 25.06.1993 Kongsbak Informatik J.nr.

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde mellem Vestergade, Vester Alle, Museumsgade og Århus Å. Se endvidere lokalplan nr. 591.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde mellem Vestergade, Vester Alle, Museumsgade og Århus Å. Se endvidere lokalplan nr. 591. Århus Kommune Lokalplan nr. 057 Et boligområde mellem Vestergade, Vester Alle, Museumsgade og Århus Å Se endvidere lokalplan nr. 591 KONGSBAK INFORMATIK Maj 1983 Århus kommune Lokalplan nk: 57 gomrade

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand. April 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK April 1989 Arhus kommune Lokalplan m : 382 Område til offentlige formål ved Voldbækvej i Brabrand.

Læs mere

Lokalplan nr. 4.18.10

Lokalplan nr. 4.18.10 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.10 Vesterkøb 8 Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, liberalt erhverv, udvalgsvarer 17.04.1990 Kongsbak Informatik HmJE - TAASTRUP KOMMUNE L-OKALPLAN 4.18.10

Læs mere

D el ophæ vet i henhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplan nr. 311,tillæ g til lokalplan nr. 311 og lokalplan nr. 591

D el ophæ vet i henhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplan nr. 311,tillæ g til lokalplan nr. 311 og lokalplan nr. 591 Århus Kommune Lokalplan nr. 017 Blandet bolig- og erhvervsområde ved Nørregade - Nørreport - Studsgade - Paradisgade D el ophæ vet i henhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplan nr. 311,tillæ

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Havn. Nyt havneområde i Østhavnen. November 1986 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Havn. Nyt havneområde i Østhavnen. November 1986 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 274 Århus Havn. Nyt havneområde i Østhavnen KONGSBAK INFORMATIK November 1986 Århus kommune Lokalplan Arhus Havn Nyt havneområde i Ost havnen 274 Statistikområde/distrikt nr.:

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Hasselager Centervej. November 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Hasselager Centervej. November 1987 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 307 Erhvervsområde ved Hasselager Centervej i Viby KONGSBAK INFORMATIK November 1987 Århus kommune Lokalplan 307 Erhvervsomrhde ved Hassel- Centervej ager i Viby Statistikornråde/distrikt

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde. Se endvidere lokalplan nr Marts 1995 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde. Se endvidere lokalplan nr Marts 1995 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 403 Tillæg: Rosensgadekarreen. Saneringsområde i Århus Midtby Se endvidere lokalplan nr. 591 KONGSBAK INFORMATIK Marts 1995 hhus kommune Tillæg tilbkaiplannr. Rosensgadekarreen

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr. 2.07. Frøgård Allé. Høje Taastrup By. Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979. Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr. 2.07. Frøgård Allé. Høje Taastrup By. Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979. Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.07 Frøgård Allé Høje Taastrup By Offentligt formål - Gymnasium 14.12.1979 Kongsbak Informatik LOKALPLAN 2.07 HØje-Taastrup Kommune OMRADET ER BELIGGENDE MELLEM HBJE

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 387 Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56 KONGSBAK INFORMATIK December 1992 Arhus kommune Lokalplan nk: Tillæg nr. 74 til Kommuneplan 1988-96 387 Ældreboliger og -center

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Kejlstrupvej (Posthus) LOKALPLAN 20.11

Silkeborg Kommune. Område ved Kejlstrupvej (Posthus) LOKALPLAN 20.11 Silkeborg Kommune Område ved Kejlstrupvej (Posthus) LOKALPLAN 20.11 Lokalplan nr. 20.11 for et område @st for Ke jlstrupve j. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORMAL... LOKALPLANENS FOLD TIL DEN 0VRLGE

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 134 For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 Århus Kommune Lokalplan nr. 673 Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 KONGSBAK INFORMATIK Februar 2005 Århus Kommune Lokalplan

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 081

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 081 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 081 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l De miljømæssige forhold inden for lokalplanens område 2 Lokalplanens forhold

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 270

Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Havn. Udvidelse af containerhavnen Del ophævet i henhold til lokaplanerne nr. 815, 816 og 859 Januar 1986 Århus kommune Lokalplan nv.: > - hhus Havn' Udvidelse af

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsbebyggelse ved Europaplads og Toldbodgade ved Århus Havn. August 1997 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsbebyggelse ved Europaplads og Toldbodgade ved Århus Havn. August 1997 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 548 Erhvervsbebyggelse ved Europaplads og Toldbodgade ved Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK August 1997 3 Q!2 W. Y (3 (D 7 O0 Om dette hæftes indhold Der indledes med et afsnit

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse ved Dannebrogsgade. December 1990 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse ved Dannebrogsgade. December 1990 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 410 Boligbebyggelse ved Dannebrogsgade KONGSBAK INFORMATIK December 1990 -Arhus kommune Lokalplan nr.: 410 Boligbebyggelse ved Dannebrogsgade Statistikområde/distrikt nr.: 1.9

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN L. Z.11 For et område omkring Lille Skullerupgård mellem Ravnstrupvej og Jernbanen

LOKALPLAN L. Z.11 For et område omkring Lille Skullerupgård mellem Ravnstrupvej og Jernbanen SUSÅ KOMMUNE LOKALPLAN L. Z.11 For et område omkring Lille Skullerupgård mellem Ravnstrupvej og Jernbanen Ravnst 3l 9 21b 60 2b 21a 1æ 3a 3e 2c 1h Forslag til lokalplan vedtaget: 15.02.2001 Fremlæggelsesperiode:

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Blandet område, boligområde og område til offentlige formål ved Silkeborgvej i Åbyhøj. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Blandet område, boligområde og område til offentlige formål ved Silkeborgvej i Åbyhøj. August 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 158 Blandet område, boligområde og område til offentlige formål ved Silkeborgvej i Åbyhøj KONGSBAK INFORMATIK August 1981 Arhus kommune Lokalplan Blandet område, boligområde

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område.

I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 308 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED GLADGÅRDEN I LYNGE. I henhold til lov om planlægning ( lovbek. nr. 746 af 16. august 1994) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN 68. Lokalpian for et område til kolonihaveformål ved Birkallè i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN 68. Lokalpian for et område til kolonihaveformål ved Birkallè i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN 68 Lokalpian for et område til kolonihaveformål ved Birkallè i Skjern by. Udarbejdet i december 1989 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS BESTEMMELSER

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere