DIGITALISERINGSDIREKTØR VIA UNIVERSITY COLLEGE. København december Jobprofil. gør god ledelse bedre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DIGITALISERINGSDIREKTØR VIA UNIVERSITY COLLEGE. København december Jobprofil. gør god ledelse bedre"

Transkript

1 København december 2018 Jobprofil DIGITALISERINGSDIREKTØR VIA UNIVERSITY COLLEGE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

2 1. Indledning VIA University College har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny digitaliseringsdirektør. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor, og den vil blive anvendt til at: 1. Sikre en fælles forståelsesramme mellem VIA og Genitor i forhold til stillingen og profilen for den nye digitaliseringsdirektør. 2. Give kandidater, som er interesserede, uddybende materiale i forhold til stillingen. 3. Vurdere kandidaternes kvalifikationer og egnethed i forhold til stillingens indhold, de formulerede krav og forventninger til den nye digitaliseringsdirektør. Jobprofilen bygger på informationer fremkommet ved interviews med udvalgte repræsentanter i VIA samt skriftligt materiale. Alle, der på baggrund af stillingsopslaget samt jobprofilen overvejer at søge stillingen, er meget velkomne til at kontakte rektor Harald Mikkelsen, VIA University College, tlf eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon med henblik på uddybende spørgsmål. 2. Kort om VIA University College VIA University College (herefter VIA) er en af landets allerstørste uddannelsesinstitutioner og udbyder mere end 40 mellemlange videregående uddannelser samt mere end 30 efter- og videreuddannelser rettet mod det offentlige og private arbejdsmarked. VIA uddanner blandt andet til lærer, pædagog, ingeniør, bygningskonstruktør, designer, animator, producer inden for film/transmedia, sygeplejerske, bioanalytiker og socialrådgiver. Udover grund- og efteruddannelser har VIA en række forsknings-, udviklings- og innovationscentre, der udvikler ny viden i samarbejde med offentlige og private virksomheder i ind- og udland. VIA har mere end studerende, cirka årlige deltagere på efter- og videreuddannelser samt 2100 medarbejdere. VIA har en årlig omsætning på ca. 1,7 mia. kr.

3 VIA s uddannelser ligger i Region Midtjylland med de største campusser i Aarhus, Randers, Horsens, Silkeborg, Viborg, Herning og Holstebro. Læs mere på VIA s hjemmeside: 3. VIA s organisering VIA har hidtil været organiseret med en bestyrelse, en direktion (bestående af syv medlemmer), fire hovedområder og Fællesfunktioner (stabsfunktioner), men fra 1. januar 2019 ændrer VIA organisering, således at den hidtidige organisering i fire hovedområder bliver opløst, digitalisering gives mere fokus, og administrationsopgaven bliver organiseret mere enkelt. Samtidig ændres direktionens sammensætning, så den fremover består af rektor, en prorektor, en professionshøjskoledirektør og en digitaliseringsdirektør. Den nye organisering indebærer i korte træk følgende: Uddannelser: Alle VIA s uddannelser samles under prorektor. Uddannelserne ledes af 11 uddannelsesuddannelsesdekaner, som dermed får direkte reference til VIA s direktion. Forskning og udvikling: Al forskning og udvikling samles under rektor. Aktiviteterne ledes af otte forskningschefer, der ligesom uddannelsesdekanerne får direkte reference til direktionen. Fællesområderne: VIA får én fælles administration som fremover skal løfte de administrative opgaver, der i dag ligger hos hovedområderne, og dem, der ligger hos de nuværende fællesfunktioner, bortset fra IT og Digitalisering. Opgaverne samles under professionshøjskoledirektøren, og aktiviteterne ledes af ni chefer, som får direkte reference til direktionen. Digitalisering: Arbejdet med at styrke VIA s digitale kapacitet og kompetencer i uddannelserne og fællesområderne samles under digitaliseringsdirektøren og får dermed også direkte reference til direktionen. Området skal opbygges over tid, men en del af området udgøres af det nuværende IT og Digitalisering. Læs mere om omorganiseringen i nyheden på VIA s hjemmeside:

4 Den nye organisering fremgår af nedenstående figur.

5 4. VIA s vision, mission, strategi og ledelsesgrundlag VIA s vision og mission VIA s vision frem til 2020 sætter fokus på, hvordan VIA gennem tidssvarende og praksisnære videregående uddannelser og forsknings-, udviklings- og innovationsaktiviteter vil bidrage til løsningen af samfundets udfordringer sammen med samarbejdspartnere i den offentlige og private sektor. Visionen lyder: - Vi uddanner til praksis sammen med praksis - Vi udvikler viden, udfordrer og inspirerer sammen med praksis - Vi skaber muligheder for den studerende - Vi engagerer os globalt med lokalt afsæt - Vi handler med mod, passion og nysgerrighed Missionen lyder: Det er VIA s mission at udvikle og udbyde professionsuddannelser og professionsorienteret viden i lærings- og dannelsesmiljøer af høj kvalitet, så uddannelsesmuligheder, videnproduktion og formidling tilgodeser og udfordrer samfundets behov såvel regionalt som globalt. VIA s strategi for Med VIA s strategi for blev de første skridt i realiseringen af visionen taget. Det primære fokus var her at ruste organisationen indadtil til de krav, som omverdenen stiller til VIA. Strategien for var mere udadrettet: den havde ambitioner om at sætte et endnu stærkere aftryk på den omgivende verden. VIA s strategi for bygger videre på grundelementerne fra strategi 2017, som udtrykker fire udfordringer, der skal håndteres ved at sætte følgende aftryk:

6 - Fremtidens uddannelser - Styrket samarbejde med det private erhvervsliv - Et stærkt samfundsengagement - Smidigt og effektivt samarbejde Læs mere om udfordringerne og VIA s strategi her: VIA s ledelsesgrundlag VIA arbejder ud fra ledelsesgrundlaget Ledelse der inviterer og insisterer, som har følgende omdrejningspunkter: - Integrerende ledelse (med fokus på relationerne indadtil) - Innovationsledelse (med fokus på fornyelse udadtil) - Resultatskabende ledelse (med fokus på resultater udadtil) - Kontinuitetsledelse (med fokus på stabilitet indadtil) Med afsæt i det nuværende ledelsesgrundlag er VIA ved at reformulere sin tilgang til ledelse i en på strategien funderet bevægelse fra en hierarkisk organisering mod en mere grænsekrydsende ledelse. Digitaliseringsdirektøren bliver sammen med den øvrige direktion en central spiller i denne ændring. Ledelsesgrundlaget findes som bilag til stillingsannoncen på Genitors hjemmeside. 5. Digitaliseringsdirektørens ansvarsområde Digitalsering og et stærkt fokus på, at VIA s studerende skal dannes og uddannes til fremtidens digitaliserede arbejdsmarked, har en fremtrædende plads i VIA s strategi, og med den nye organisering bliver der oprettet et nyt område i VIA målrettet digitalisering. VIA er på mange områder langt fremme på digitaliseringsområdet, f.eks. i forhold til informationssikkerhed og på visse uddannelser også IT-pædagogisk/didaktisk ligesom VIA proaktivt foretager målinger af sin egen digitale modenhed. Formålet med oprettelsen af et selvstændigt digitaliseringsområde er at medvirke til:

7 at VIA som uddannelsesinstitution udnytter digitaliseringens muligheder for at skabe et bedre og mere tilgængeligt uddannelsesmiljø, der afspejler de samarbejdsformer, de studerende vil møde på deres fremtidige arbejdsplads. at VIA som samarbejdspartner og leverandør af fremtidens medarbejdere bliver gearet til at forholde sig kritisk og konstruktivt til den digitale udvikling af samfundet og påvirke den i positiv retning. at VIA som organisation også bliver dygtigere til at udnytte digitale redskaber til at analysere og effektivisere arbejdsprocesser og service. Det nye område skal skubbe på den digitale udvikling af VIA og medvirke til at sprogliggøre og konkretisere VIA s digitale transformation, så den slår igennem overalt i organisationen. Området vil blive udviklet over tid og vil til at starte med bestå af den nuværende afdeling: IT og digitalisering, som har 90 medarbejdere. Hovedparten af medarbejderne er placeret i Campus Aarhus N, men afdelingen har medarbejdere på alle VIA s otte campusser, og afdelingen driver også et IT-fællesskab for eksterne aktører (20 ungdomsuddannelser og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole). IT og Digitalisering består af fem afdelinger: En afdeling for Teknologi og læring, en Digital stab, en Servicedesk, en afdeling for IT udvikling og en afdeling for IT infrastruktur. Hver afdeling har sin afdelingsleder. Lederteamet er velfungerende og sammentømret: Lederne er i tæt dialog på tværs af fagområderne og har fokus på, at sikker drift skal gå hånd i hånd med udvikling på området. Organiseringen fremgår af nedenstående figur. Det er endvidere besluttet, at de enheder for digitale læringsdesign, der i dag findes i hovedområderne, fremover også bliver en del af det nye område for digitalisering.

8 I forbindelse med etableringen af det digitale område vil digitaliseringsdirektøren sammen med den øvrige direktion vurdere den mest hensigtsmæssige organisering af området, herunder bl.a. hvordan VIA s øvrige digitale læringsmiljøer og enheder, der pt. er i uddannelserne samt i forsknings- og udviklingsregi, kan indgå i og/eller kobles til arbejdet i det digitale område. 6. Digitaliseringsdirektørens opgaver Det digitale område ledes af digitaliseringsdirektøren, som indgår i VIA s direktion. Ledelsesopgaven er overordnet og strategisk. Opgaven indebærer, at direktøren anlægger et helhedssyn på VIA s arbejde og udvikling. Herudover skal digitaliseringsdirektøren sammen med de øvrige direktionsmedlemmer og med input fra den strategiske ledelsesgruppe og VIA s samlede ledelseskæde lede VIA, så VIA udvikler sig responsivt i forhold til omverdenens krav og forventning. En første opgave for direktøren bliver at tage ledelse på organiseringen af området i VIA. Som nævnt skal digitaliseringsområdet udvikles over tid. Helt centralt for områdets virke bliver det at fungere som integrator for alle dele af VIA s kerneforretning såvel didaktisk, pædagogisk, professionsfagligt, procesmæssigt som administrativt, og det bliver derfor en særlig opgave for den nye digitaliseringsdirektør at tegne områdets organisering med dette for øje. Mobiliseringen af den digitale udvikling skal ske på følgende arenaer: Digitale uddannelses- og undervisningsmiljøer VIA har et vedvarende strategisk fokus på anvendelse af digitale muligheder og virkemidler i undervisningen. For at styrke VIA s position, videreudvikle uddannelserne og medarbejderne samt markere VIA som en uddannelsesinstitution, der fokuserer på det private erhvervsliv og den digitale omstilling, mange virksomheder står overfor, etableres der et forsknings- og udviklingscenter inden for digital produktion og digitale forretningsmodeller. Digitaliseringsområdet skal understøtte, at uddannelses- og undervisningsmiljøerne har øje for og bruger de digitale muligheder pædagogisk og didaktisk og VIA skal være med i front, når det gælder fremtidens digitale uddannelsesformater og digitale virkemidler som f.eks. VR, AR, delingsmodeller mv. I tråd med VIA s strategi er det endvidere helt centralt, at uddannelserne sætter de studerende i stand til at navigere på fremtidens digitaliserede arbejdsmarked. Uddannelserne herunder efter- og videreuddannelserne skal både give de

9 studerende generel digital dannelse og de nødvendige professionsspecifikke digitale kompetencer. Dette stiller tilsvarende krav til kompetencerne hos VIA s medarbejdere. Interaktive rum og bygninger VIA s fysiske rum skal i højere grad indrettes og geares, så de kan håndtere fremtidens teknologiske muligheder. De skal fungere som tidssvarende didaktiske rammer for VIA s uddannelser, både når det gælder muligheder for internetbaseret undervisning og i forhold til didaktiske muligheder, f.eks. i form af simulationer eller VR-baserede træningsfaciliteter. Hertil kommer, at de teknologiske muligheder skal udnyttes fuldt ud i forbindelse med driften af bygningerne og til at styre f.eks. bygningskapaciteten. Digitalisering af processer VIA har en ambition om også i forhold til de interne forretningsgange i højere grad at udfolde digitale potentialer. Det gælder f.eks. i forhold til økonomi- og HRprocesser, som kan effektiviseres og smidiggøres, ligesom en mere analytisk datahåndtering skal bruges til at tilvejebringe bedre ledelsesinformation. Også de studerendes rejse gennem VIA skal digitaliseres yderligere. Digitalisering af kommunikation På kommunikationsområdet skal VIA arbejde med next generation i forhold til digitale platforme og medier med nye digitale virkemidler, f.eks. VR, AR og markedsføring via digitale fodspor. Der er udarbejdet to strategiske rammepapirer for strategiperioden et for administrativ digitalisering og et andet for IT-pædagogisk udvikling. Begge indeholder målsætninger og strategiske temaer, som vil være retningsgivende for den strategiske udvikling på det IT-administrative og -pædagogiske område i strategiperioden. De to rammepapirer vil være afsæt for det videre arbejde i digitaliseringsområdet og dets samarbejde med uddannelses- og forskningsområdet samt fællesområdet. Ambitionerne i rammepapirerne vil blive udvidet i takt med opbygningen af det digitale område. Læs rammepapirerne her: Strategisk rammepapir for administrativ digitalisering i VIA Strategisk rammepapir for IT-pædagogisk udvikling

10 7. Kvalifikationer og kompetencer VIA lægger vægt på, at den nye digitaliseringsdirektør besidder en række formelle kvalifikationer (uddannelse og erfaring) og personlige/ledelsesmæssige kompetencer: Har en stærk baggrund inden for digitalisering og digital anvendelse gerne fra en lignende organisation. Dokumenteret erfaring med at gennemføre digitaliseringsprocesser i en kompleks organisation er afgørende. Det vil være en fordel men ikke et krav med et godt kendskab til uddannelsessektoren og interessenterne omkring den. Det er afgørende, at man hurtigt kan sætte sig ind i VIA s komplekse virkelighed og demonstrere forståelse for VIA som uddannelses- og vidensinstitution og forretning. Det er ligeledes afgørende, at man demonstrerer et godt blik for koblingen mellem digitalisering og det pædagogiske/didaktiske felt. Har tung ledelseserfaring, gerne fra en politisk styret organisation. Erfaring med ledelse af ledere er et krav, og en coachende (fremfor instruerende) ledelsesstil foretrækkes. Har politisk tæft og et stærkt strategisk afsæt. Er struktureret og analytisk skarp. Skal kunne overskue komplekse sammenhænge og er i stand til at reducere kompleksiteten i kommunikationen. Er en processtærk integrator. Har med en sikker hånd modet til at forstyrre organisationen på en konstruktiv måde og drive de for VIA s udvikling nødvendige handlinger fremad med sans for at skabe og vedligeholde ejerskabet til beslutningerne helt ind i alle dele af VIA s kerneforretning. Er en dygtig formidler af det digitale. Formår at kommunikere et mindset for digitalisering på VIA, der i højere grad fokuserer på, hvordan digitalisering kan højne kvaliteten af uddannelserne, end på effektiviseringspotentialer. Er visionær, innovativ, har internationalt udsyn og kan lede på retning med afsæt i VIA s strategi. Det er afgørende, at der ledes med blik for sammenhængen og helheden i VIA.

11 Er udadvendt, netværksdannende og relationelt orienteret. Er omgængelig, empatisk, rummelig, imødekommende, samarbejdsorienteret og uhøjtidelig. Er robust og kan bevare roen under pres. Har personlig gennemslagskraft indadtil og udadtil. Er humoristisk anlagt og dygtig til at finde professionelle og pragmatiske løsninger på problemer. 8. Ansættelsesvilkår og betingelser Stillingen forventes klassificeret i lønramme 38. Løn, pension og ansættelsesforhold i øvrigt vil fastsættes med afsæt i gældende aftaler og overenskomst for området. Der vil blive tale om en åremålsansættelse på 6 år. Stillingen er uden højeste arbejdstid. 9. Ansættelsesprocessen Konsulentvirksomheden Genitor rådgiver ansættelsesudvalget i ansættelsesprocessen. Stillingen kan søges via Genitors hjemmeside under fanen rekruttering. Ansøgningsfristen udløber den 24. januar De udvalgte kandidater til første samtalerunde indkaldes til samtale den 29. januar 2019 om eftermiddagen. Første samtalerunde afvikles den 5. februar 2019, og anden samtalerunde afvikles den 19. februar Ansættelsesbeslutning træffes hurtigst muligt derefter. Mellem de to samtalerunder gennemføres testforløb hos Genitor, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Test vil finde sted i Aarhus den 7. februar I forbindelse med anden samtalerunde præsenteres kandidaterne for en case. Forventet tiltrædelse er den 1. april 2019.

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING

København september Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING København september 2018 Jobprofil TO KONTORCHEFER STYRELSEN FOR IT OG LÆRING 1. Indledning Styrelsen for It og Læring (herefter: STIL) har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

København juli Jobprofil HR- C H E F, V I A U N I V E R S I T Y C O L L E GE

København juli Jobprofil HR- C H E F, V I A U N I V E R S I T Y C O L L E GE København juli 2018 Jobprofil HR- C H E F, V I A U N I V E R S I T Y C O L L E GE 1. Indledning VIA University College (herefter: VIA) har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA

CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA København september 2018 Job- og personprofil CHEFØKONOM TIL TÆNKETANKEN DEA GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Tænketanken

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København, december 2018 Job- og personprofil HVIDOVRE KOMMUNE AVEDØRE SKOLE SKOLELEDER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Hvidovre

Læs mere

OMRÅDECHEF FOR VIDEREGÅENDE UDDANNELSE & VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT. København december 2018.

OMRÅDECHEF FOR VIDEREGÅENDE UDDANNELSE & VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT. København december 2018. København december 2018 Jobprofil OMRÅDECHEF FOR VIDEREGÅENDE UDDANNELSE & VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter Job og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter I det følgende beskrives jobbet som direktør i Danske Fysioterapeuter og de kompetencer og kvalifikationer, foreningen lægger vægt på i forbindelse med

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

København oktober Jobprofil VICEDIREKTØR UDDANNELSESSERVICE KØBENHAVNS UNIVERSITET

København oktober Jobprofil VICEDIREKTØR UDDANNELSESSERVICE KØBENHAVNS UNIVERSITET København oktober 2018 Jobprofil VICEDIREKTØR UDDANNELSESSERVICE KØBENHAVNS UNIVERSITET 1. INDLEDNING Københavns Universitet har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny vicedirektør

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

REKTOR. Tårnby Gymnasium og HF. København januar Jobprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

REKTOR. Tårnby Gymnasium og HF. København januar Jobprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København januar 2018 Jobprofil REKTOR Tårnby Gymnasium og HF GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning Tårnby Gymnasium og HF (TG)

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER

PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER København, september 2017 Jobprofil HVIDOVRE KOMMUNE PRÆSTEMOSESKOLEN - SKOLELEDER 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder til Præstemoseskolen.

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

RUNGSTED PRIVATE REALSKOLE

RUNGSTED PRIVATE REALSKOLE København september 2018 Jobprofil RUNGSTED PRIVATE REALSKOLE SKOLELEDER GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011

Læs mere

København december Jobprofil

København december Jobprofil København december 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON HR-CHEF 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny HR-chef. Job- og

Læs mere

AFDELINGSLEDER TIL BOTILBUD DER OMFATTER STU OG EFTERSKOLEN

AFDELINGSLEDER TIL BOTILBUD DER OMFATTER STU OG EFTERSKOLEN København marts 2017 Jobprofil AFDELINGSLEDER TIL BOTILBUD DER OMFATTER STU OG EFTERSKOLEN SYNSCENTER REFSNÆS GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

FORSTANDER HULEGÅRDEN DEN SOCIALE VIRKSOMHED REGION HOVEDSTADEN. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

FORSTANDER HULEGÅRDEN DEN SOCIALE VIRKSOMHED REGION HOVEDSTADEN. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil FORSTANDER HULEGÅRDEN DEN SOCIALE VIRKSOMHED REGION HOVEDSTADEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane

Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane Tina Overgaard & Ri Kofod København den 11.12.2013 JOBPROFIL Rekruttering af Kontorchef til Center for Jernbane 1. Indledning Trafikstyrelsen har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Job- og personprofil. Administrerende direktør KLAR Forsyning

Job- og personprofil. Administrerende direktør KLAR Forsyning Job- og personprofil Administrerende direktør KLAR Forsyning munikationen med forbrugerne, f.eks. ved at have velfungerende hjemmesider og tage nye medier i brug. Klimaændringerne udfordrer byerne, infrastrukturen

Læs mere

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil KULTURHUSLEDER Kulturhus Trommen Hørsholm Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Baggrund Stillingen

Læs mere

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE

CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE København, februar 2019 Job- og personprofil CHEF FOR EKSTERNT SAMARBEJDE FONDEN NOVAVI GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Fonden

Læs mere

LEDER SEKRETARIAT & JURA LEJRE KOMMUNE. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

LEDER SEKRETARIAT & JURA LEJRE KOMMUNE. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil LEDER SEKRETARIAT & JURA LEJRE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. INDLEDNING Lejre Kommune

Læs mere

DIREKTØR FARMAKONOMFORENINGEN. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

DIREKTØR FARMAKONOMFORENINGEN. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København september 2017 Jobprofil DIREKTØR FARMAKONOMFORENINGEN GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 I det følgende beskrives jobbet som

Læs mere

UNDERDIREKTØR FOR FORRETNINGSUDVIKLING I ATP/AES ( A RBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING)

UNDERDIREKTØR FOR FORRETNINGSUDVIKLING I ATP/AES ( A RBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING) København januar 2019 Job- og personprofil UNDERDIREKTØR FOR FORRETNINGSUDVIKLING I ATP/AES ( A RBEJDSMARKEDETS ERHVERVSSIKRING) GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune JOBPROFIL Direktør, Halsnæs Kommune 1. Indledning Halsnæs Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny direktør. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS, og den

Læs mere

STRUENSEE & CO. HR-CHEF. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS

STRUENSEE & CO. HR-CHEF. København, december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS København, december 2018 Job- og personprofil STRUENSEE & CO. HR-CHEF GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. Indledning Job- og personprofilen

Læs mere

København februar Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON UDDANNELSESLEDER TIL ADMINISTRATIONSBACHELORUDDANNELSEN

København februar Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON UDDANNELSESLEDER TIL ADMINISTRATIONSBACHELORUDDANNELSEN København februar 2018 Jobprofil PROFESSIONSHØJSKOLEN ABSALON UDDANNELSESLEDER TIL ADMINISTRATIONSBACHELORUDDANNELSEN 1. Indledning Professionshøjskolen Absalon har bedt Genitor om at assistere i forbindelse

Læs mere

FORBUNDSSEKRETÆR HK DANMARK. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS

FORBUNDSSEKRETÆR HK DANMARK. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS København maj 2019 Jobprofil FORBUNDSSEKRETÆR HK DANMARK GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING HK har bedt Genitor om at assistere

Læs mere

CENTERCHEF TEKNIK OG MILJØ GREVE KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF TEKNIK OG MILJØ GREVE KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF TEKNIK OG MILJØ GREVE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 Indledning Direktør

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL)

Jobprofil. Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) Jobprofil Direktør Gymnasieskolernes Lærerforening (GL) 1. Indledning GL søger en ny direktør, som er den øverste administrative ansvarlige i organisationen. Den nuværende direktør går på pension, og forlader

Læs mere

CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE

CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE 21. marts 2019 Jobprofil CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE PROFESSIONSHØJSKOLERNE I DANMARK GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Stillings- og personprofil Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Opdragsgiver UU Djursland Ungdommens Uddannelsesvejledning på Djursland - et samarbejde mellem Norddjurs Kommune

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

POLITISK CHEF TIL PHARMADANMARK

POLITISK CHEF TIL PHARMADANMARK København oktober 2018 JOB- OG PERSONPROFIL POLITISK CHEF TIL PHARMADANMARK GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 1. INDLEDNING Pharmadanmark

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE København, juli 2019 Job- og personprofil JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 Indledning Roskilde Kommune søger

Læs mere

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil Aarhus, februar 2019 Job- og personprofil ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Syddansk Musikkonservatorium søger vicerektor

Syddansk Musikkonservatorium søger vicerektor Syddansk Musikkonservatorium søger vicerektor Syddansk Musikkonservatorium (SDMK) søger en vicerektor med stort kendskab til videregående uddannelser samt ledelse og organisation inden for det kunstneriske

Læs mere

Strategisk partnerskabsaftale

Strategisk partnerskabsaftale Version 28. februar 2017 Strategisk partnerskabsaftale 2017-2020 mellem VIA University College og En rammeaftale for samarbejdet mellem VIA University College og Januar 2017 1. Parterne i aftalen Den strategiske

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 Indledning

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

Danmarks største professionshøjskole

Danmarks største professionshøjskole Danmarks største professionshøjskole VIA University College er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner og det forpligter Vias værdier er: originalitet VIA udvikler uddannelser og løsninger, som

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

STATUS MÅL. Flere skal fuldføre Flere skal fuldføre en erhvervsuddannelse (fuldførelsen skal stige til mindst 60 procent i 2020 og 67 procent i 2025).

STATUS MÅL. Flere skal fuldføre Flere skal fuldføre en erhvervsuddannelse (fuldførelsen skal stige til mindst 60 procent i 2020 og 67 procent i 2025). STRATEGI 2020 STATUS Strategi 2016 2020 udformes i en tid præget af mange forandringer på skolen og uddannelsesområdet. Erhvervsuddannelsesreformen (EUD-reformen) fra 2015 er under indfasning, den fremtidige

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune JOBPROFIL Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Ældre- og Sundhedschef. Jobprofilen er udarbejdet

Læs mere

Stillings- og personprofil UNIVERSITETSDIREKTØR SDU

Stillings- og personprofil UNIVERSITETSDIREKTØR SDU Stillings- og personprofil UNIVERSITETSDIREKTØR SDU Vinteren 2017 Opdragsgiver SDU Adresse SDU Campusvej 55 5230 Odense M Telefon: 65 50 10 00 www.sdu.dk Stilling Universitetsdirektør Refererer til Rektor

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016

HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 HOLBÆK KOMMUNE JOB- OG PERSONPROFIL FOR AFDELINGSLEDER TIL HR OG ARBEJDSMILJØ JANUAR 2016 1. BAGGRUND Denne job- og personprofil er udarbejdet på baggrund af interview med ansættelsesudvalget med henblik

Læs mere

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR ØKONOMI & ADMINISTRATION ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR ØKONOMI & ADMINISTRATION ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil Aarhus, februar 2019 Job- og personprofil ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR ØKONOMI & ADMINISTRATION ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178

Læs mere

DIGITALISERINGS- STRATEGI IBA ERHVERVSAKADEMI KOLDING

DIGITALISERINGS- STRATEGI IBA ERHVERVSAKADEMI KOLDING DIGITALISERINGS- STRATEGI IBA ERHVERVSAKADEMI KOLDING 2019-2021 STATUS Produktet Denne digitaliseringsstrategi skal ses i forlængelse af IBA s overordnede strategi, Tændt af at lære, og skal således mål-

Læs mere

REKTOR HORSENS GYMNASIUM & HF. Aarhus marts Jobprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS

REKTOR HORSENS GYMNASIUM & HF. Aarhus marts Jobprofil. gør god ledelse bedre GENITOR KØBENHAVN & AARHUS Aarhus marts 2019 Jobprofil REKTOR HORSENS GYMNASIUM & HF GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 Indledning Det kommende Horsens Gymnasium & HF

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Special-/chefkonsulent

Special-/chefkonsulent Stillings- og personprofil Special-/chefkonsulent Nyt Hospital Nordsjælland August 2017 Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter Opdragsgiver Nyt Hospital Nordsjælland Adresse Nordsjællands Hospital

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

Leder til det fælles beredskab

Leder til det fælles beredskab Henning Meldgaard Nielsen/ Sidsel Diemer Leonhardt København, 8.3.2015 JOB- OG PERSONPROFIL Leder til det fælles beredskab Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby- Taarbæk Kommune 1. Indledning Ballerup,

Læs mere

P R O J E K T L E D E R O G I N N O V A T I O N S K O N S U L E N T TIL I D R Æ T T E N S I N N O V A T I O N S L A B

P R O J E K T L E D E R O G I N N O V A T I O N S K O N S U L E N T TIL I D R Æ T T E N S I N N O V A T I O N S L A B København januar 2017 Tina Overgaard og Ri Kofod Jobprofil P R O J E K T L E D E R O G I N N O V A T I O N S K O N S U L E N T TIL I D R Æ T T E N S I N N O V A T I O N S L A B D A N M A R K S I D R Æ

Læs mere

Jyllandsgade 2 DK- 7600 Struer. Tlf.: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer- statsgym@stgym.dk www.struer- gym.dk

Jyllandsgade 2 DK- 7600 Struer. Tlf.: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer- statsgym@stgym.dk www.struer- gym.dk Jyllandsgade 2 DK- 7600 Struer Tlf.: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer- statsgym@stgym.dk www.struer- gym.dk Oktober 2014 Stillings- og personprofil Rektor - Struer Statsgymnasium Generelle oplysninger Adresse

Læs mere

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum 08.04.2013. ARoS Aarhus Kunstmuseum Rekruttering af ny direktør Job- og personprofil Baggrund Direktør Jens Erik Sørensen slutter efter 30 år i spidsen for ARoS Aarhus Kunstmuseum. Derfor søger vi hans

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ GULDBORGSUND KOMMUNE DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er den hidtidige direktør for referenceområdet

Læs mere

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2017 Job- og personprofil TEAMLEDER VAND OG NATUR CENTER FOR PLAN OG MILJØ NÆSTVED KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef

Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef JOB- OG KRAVPROFIL John Reynolds Hellerup, den 13. november 2013 Rekruttering og udvælgelse af Erhvervs- og udviklingschef AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND FRANCE GERMANY

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

Skoleleder på Låsby Skole

Skoleleder på Låsby Skole JOB- OG KRAVPROFIL Skoleleder på Låsby Skole Børn og Unge, Skanderborg Kommune 1. Introduktion 1.1 Baggrund Låsby Skoles nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen som skoleleder

Læs mere

VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder er blevet til på baggrund af VIAs koncernstrategi med de fire udfordringer:

VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder er blevet til på baggrund af VIAs koncernstrategi med de fire udfordringer: Gør tanke til handling VIA University College Dato: 30.04.2015 U0200-7-02-1-14 Aftryk på verden Sådan arbejder vi med strategien VIA Sundheds strategiske initiativer og indsatsområder er blevet til på

Læs mere

Samtidigt præges fritids- og idrætsområdet af en række udfordringer og forandringer, som optræder på landsplan, men også i Holstebro:

Samtidigt præges fritids- og idrætsområdet af en række udfordringer og forandringer, som optræder på landsplan, men også i Holstebro: Job- og personprofil, chef for biblioteks- og fritidsområdet Udgangspunktet Pr. 1. juni 2015 sker der en omlægning af organisationen i Kultur og Sundhedsforvaltningen i Holstebro Kommune. Her samles biblioteksområdet

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF DANSKE FODTERAPEUTER. København, januar Jobprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

SEKRETARIATSCHEF DANSKE FODTERAPEUTER. København, januar Jobprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København, januar 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF DANSKE FODTERAPEUTER GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 I det følgende beskrives jobbet

Læs mere

københavns universitet det juridiske fakultet JURA TIL FREMTIDEN STRATEGI

københavns universitet det juridiske fakultet JURA TIL FREMTIDEN STRATEGI københavns universitet det juridiske fakultet JURA TIL FREMTIDEN STRATEGI 2018-2023 VISION Det Juridiske Fakultet bidrager aktivt til samfundets udvikling. Vi udforsker, udfordrer og udvikler det ret lige

Læs mere

Introduktion. Randers HF & VUC har som kerneopgave at skabe læring og værdi for kursister og elever ved at uddanne inden for følgende områder:

Introduktion. Randers HF & VUC har som kerneopgave at skabe læring og værdi for kursister og elever ved at uddanne inden for følgende områder: Strategi 2019-2024 Introduktion Randers HF & VUC er en skole, der sigter efter at løfte kursister og elever til bedre muligheder og til at blive aktive samfundsborgere. Vi møder vores kursister og elever,

Læs mere

Financial Controller til Fors A/S

Financial Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Financial Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Financial Controller

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole

Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vicemusikskoleleder Herning Musikskole Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil, og sikre udvikling og implementering af tiltag, der fremmer musikskolen? Så er

Læs mere

Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Analyse, HR og Kvalitet NOTAT Jobprofil for direktør til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Genopslag 1. Indledning Stillingen

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF CENTER FOR REGIONAL UDVIKLING REGION HOVEDSTADEN. København, 5. januar Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF CENTER FOR REGIONAL UDVIKLING REGION HOVEDSTADEN. København, 5. januar Jobprofil. gør god ledelse bedre København, 5. januar 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF CENTER FOR REGIONAL UDVIKLING REGION HOVEDSTADEN GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

Stillings- og personprofil Skoleleder

Stillings- og personprofil Skoleleder Stillings- og personprofil Skoleleder Skovshoved Skole Maj 2015 Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Skovshoved Skole Korsgårdsvej 1 2920 Charlottenlund Telefon: 39 98 55

Læs mere

Generelle oplysninger. Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk. Skole og Ungechefen

Generelle oplysninger. Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk. Skole og Ungechefen [Skriv tekst] Generelle oplysninger Adresse Stilling Reference Ansættelsesvilkår Gentofte Skole Baunegårdsvej 33 2820 Gentofte Telefon: 39650228 www.gentofte.gentofte skoler.dk Skoleleder Gentofte Kommune

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Professionshøjskolen VIA i en international vækstregion

Professionshøjskolen VIA i en international vækstregion Gør tanke til handling VIA University College Professionshøjskolen VIA i en international vækstregion Besøg af det rådgivende udvalg for Regional Udvikling den 6. august 2014 1 Vision 2020 de fem intentioner

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

ledelse der inviterer og insisterer

ledelse der inviterer og insisterer Find vejen frem VIA University College VIAs ledelsesgrundlag Aftryk VIA ledelse der inviterer og insisterer Introduktion VIA University College FORORD Ledelsesgrundlag 2 Aftryk VIA ledelse der inviterer

Læs mere

Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015. August 2015/PBA

Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015. August 2015/PBA Jobbeskrivelse DIREKTØR --- LANGELAND FORSYNING A/S --- 2015 August 2015/PBA Indhold 1. Baggrund... 2 2. Kort om Langeland Forsyning A/S... 3 3. Stillingen... 4 4. Opgaver og ansvarsområder... 4 5. Kravprofil...

Læs mere

Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof"

Strategi-plan 2020: På vej mod Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Skolens VISION for 2020

Læs mere

Sundhedschef. Frederikssund Kommune

Sundhedschef. Frederikssund Kommune Sundhedschef Frederikssund Kommune 1. Indledning Frederikssund Kommune ønsker at ansætte en sundhedschef. Stillingen, der er nyoprettet i forbindelse med en organisationsændring, er vakant og ønskes besat

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Afdelingssygeplejerske Plejecenter Lundehaven, Ballerup Kommune

Afdelingssygeplejerske Plejecenter Lundehaven, Ballerup Kommune Jobprofil Afdelingssygeplejerske Plejecenter Lundehaven, Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekruttering af en ny afdelingssygeplejerske

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere