Referat af ekstraordinær generalforsamling d. 16/8-2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ekstraordinær generalforsamling d. 16/8-2010"

Transkript

1 Referat af ekstraordinær generalforsamling d. 16/ Deltagere på mødet: 40, st. Labano Morten Labæk 40, 1. tv. Helle Breinholdt og Michael Isachsen 40, 2. th. Anders Abild 40, 2. tv. Hans Peter Hartsteen 40, 3. th. Christina og Thomas Ditzel 40, 3. tv. Pernille og Jakob Preisler 40, 4. th. Tine og Morten Skovgaard 42, st. th. Chriistofer Iversen (Ved fuldmagt til Niklaus) 42, st. mf. Niklaus Sonne 42, 1. th. Espen og Rikke Hjøllund 42, 1. Ægir Michael Kofoed 42, 2. th. Sara Bengtsson og Morten Bergstedt 42, 3. th. Niels-Otto Fisker 42, 4. th. Signe Kongebro og Martin Stahl 42, 5. tv Ulrik Sorber Herudover deltog administrator Thomas Marker, revisor Per Larsen og Michael Schau fra BRFkredit. Under eksklusion: 40, 1. th. Cecilie Vedel 42, st. th. Vinbaren

2 1- Valg af dirigent og referent Punktet udsættes til efter gennemgang af BRFkredit. Frem til dette er Thomas Marker ordstyrer. 2- BRFkredit Gennemgang af vores nuværende lån: - Cirka halvdelen af vores lån er i et traditionelt obligationslån på 5 % - Den anden halvdel er i et rentetilpasningslån på 2,28 % - Der afdrages ikke på nuværende tidpunkt. BRF gennemgik de forskellige muligheder og samlede op på deres anbefalinger. Vores 5 %-lån vil de anbefale bliver ændret til to omtrent lige store 4 %-lån, hvoraf det ene er med afdrag, og det andet er afdragsfrit. Den årlige ydelse vil være omtrent det samme. Vores rentetilpasningslån anbefales omlagt til et femårigt lån, hvor øjebliksrenten er på 2,36 %. (Der blev udleveret en liste med rentesatser for de forskellige F-lån) BRF kan godt lide vores fordeling mellem faste og variable lån, men vil gerne starte på at have afdrag på de enkelte lån. Anbefalingen var også, at der skulle arbejdes mod en løsning frem mod årets udgang. BRFkredit fremsender efter forespørgsel tilbud på den samlede omlægning af alle lån, således at vi kan vurdere den samlede stigning i andelsafgift. Der blev talt om vores obligationsbeholdning, og det blev fremhævet, at vi betaler omkring 0,7 % i bidrag på denne beholdning. Overordnet set blev det fremhævet af både revisor og BRFkredit at foreningen har en sund og fornuftig økonomi, der er forvaltet på en ansvarlig måde.

3 Foreningen bør træffe en afgørelse i forhold til de tre hovedspørgsmål: a- Hvad vil man gøre med sine 5 %-lån? b- Hvad vil man gøre med sine variable lån? c- Hvad vil man gøre med sine obligationer? 1- Punktet fortsat, efter at BRFkredit har forladt mødet Der var en kort diskussion om, hvorfor og hvordan den første ekstraordinære generalforsamling blev aflyst. Niklaus var utilfreds med, at den oprindeligt indkaldte generalforsamling blev flyttet. Bestyrelsen fremhævede, at de netop flyttede datoen for, at Niklaus kunne deltage. Efter en kort diskussion blev det fremhævet, at det vigtige lige nu var at se på indholdet af de enkelte punkter. Thomas Marker blev valgt til dirigent. Morten Bergstedt blev valgt til referent. 3- Krav om fremlæggelse af alle lånedokumenter og lånebilag fra Punktet drejede sig om låneomlægningen efter den ekstraordinære generalforsamling i december 2008 og den ordinære generalforsamling i Niklaus forklarede, at han havde udbedt sig dokumentation flere gange og stadig ikke vidste, hvad der var sket. Niels-Otto forklarede, at vi allerede havde gennemgået låneomlægningen efter den ekstraordinære GF i december 2008 ved den ordinære GF i Bestyrelsen, revisor og administrator forklarede, hvilke dispositioner der var blevet valgt i forbindelse med låneomlægningerne i 2008 og Der kunne ikke konverteres til F1-lån i december 2008, da dette skulle have været gennemført ultimo november Niklaus mente, at bestyrelsen burde have gennemført konverteringen primo januar Man oplevede et kurstab i forbindelse med omlægning i juni 2009, hvilket blev forklaret af revisor, da man samlede op til 50 % af lånene i F1, men oplevede samtidig en stor besparelse på de årlige renteudgifter.

4 Niklaus og Ulrik mente, at referatet fra december 2008 er forkert, og at foreningen har mistet penge ved gennemførelsen af punkterne. Diskussionen bevægede sig videre, og Ulrik ville gerne have en undersøgelse af, om bestyrelsen har levet op til deres forpligtelser. Niklaus, Ulrik og andre blev tilbudt at komme ind hos Thomas Marker og se på dokumenterne. Ulrik vil gerne se, hvor det står, at man ikke kan ændre på et rullende lån efter 30. november. Der blev opfordret til, at Niklaus og Ulrik formulerer deres spørgsmål, således at bestyrelsen kan finde svarene på dem. Niklaus mente ikke selv, at han har været med til at vedtage den faktiske konvertering, som har givet et kurstab. 4- Politik for lånesammensætningen, fejlagtig eller ej. Niklaus havde taget punktet med fordi han gerne ville have ændret reglerne for, hvordan der må ned- og opkonverteres. Morten Bergstedt kom med en forklaring af bestyrelsens forslag 9 og 10. Thomas Marker forklarede, at man kunne fjerne alle regler om, hvem der kan varetage konvertering af lån fra vedtægterne, og indføje et ekstra fast punkt til dagsordenen for generalforsamlingerne, hvor det kommende års konverteringspolitik skal vedtages. Der var generel enighed om dette, og Niels-Otto samlede op på forslaget og kom med følgende forslag: Ændring af vedtægter Paragraf 28.2 bliver slettet fra vedtægterne. Der indføjes et nyt punkt 5 under paragraf 24.2 om fast dagsorden for generalforsamlingen: Fastlæggelse af foreningens politik for optagelse, afvikling og omlægning af lån frem til førstkommende generalforsamling Alle var enige i forslaget, der dermed er vedtaget.

5 Fastlæggelse af rammer for konvertering i 2010 Bestyrelsen arbejder på en omlægning inden for følgende rammer: - Foreningens 5 %-lån omkonverteres til to tilnærmelsesvist lige store 4 %- lån, det ene med og det andet uden afdrag. Omlægningen skal foretages hurtigst muligt med en kurssikring hos BRF. Sammensætningen skal aftales således, at den samlede ydelse for de to nye lån ikke væsentligt overstiger ydelsen på det gamle 5 %-lån - Foreningens flexlån omlægges til et F5-flexlån, hvis renten ligger på 2,36 % eller lige deromkring, således at ydelsen kommer til at ligge på omkring samme ydelse som vores nuværende flexlån. Hvis forudsætninger ændres i forhold til ovenstående, indkalder bestyrelsen til ekstraordinær GF tidsnok til, at en alternativ låneomlægning kan vedtages og gennemføres. Alle var enige i forslaget, der dermed er vedtaget. 5- Genfremsættelse af Niklaus' fulde forslag om lånestyring og tilladte lånetyper samt krav til højst mulige kuponrente, således at yderligere gældsforhøjelser forhindres. 6- Alternativ fremsættelse af forslag om, at TAGAHUS kun kan optage lån i længst mulige konverterbare realkreditobligationer. 7- Forslag om udskiftning af vores revisor og administrationsselskab med øjeblikkelig virkning. Forslaget blev trukket tilbage af Niklaus.

6 8- Information fra bestyrelsen om arbejde. Inden generalforsamlingen havde bestyrelsen udsendt en gennemgang af de seneste måneders arbejde. Punktet blev debatteret under eventuelt. Der var generel opbakning bag bestyrelsens arbejde for at nedbringe størrelsen på foreningens tilgodehavender blandt dens medlemmer. 9- Forslag til vedtægtsændring Bestyrelsen foreslår, at en ny paragraf 28.3 bliver indføjet i vedtægterne. Idéen er, at rammer for låneomlægning kan vedtages ved almindeligt flertal på generalforsamlingen, og at bestyrelsen herefter skal følge disse. Vedtages der ikke noget, skal bestyrelsen i samarbejde med administrator kunne tage stilling: Bestyrelsen er i samråd med administrator kompetent til at varetage omprioritering af foreningens lån i ejendommen uden særskilt generalforsamlingsgodkendelse. Generalforsamlingen kan dog ved almindeligt flertal beslutte, inden for hvilke rammer bestyrelsen i samråd med administrator kan omprioritere. En sådan beslutning vil være gældende indtil førstkommende ordinære generalforsamling, eller indtil andre rammer vedtages på en eventuel ekstraordinær generalforsamling. Bestyrelsen skal, for så vidt det er lovligt og gennemførligt, følge generalforsamlingens afgørelse. 10-Forslag til vedtagelse af rammer for omprioritering. Bestyrelsen foreslår følgende ramme vedtaget for omprioritering af lånene frem til generalforsamlingen i 2011: Bestyrelsen er frem til førstkommende generalforsamling bemyndiget til at omprioritere foreningens lån, som det skønnes bedst muligt under forudsætning af, at den månedlige andelsafgift ikke stiger som resultat af omprioriteringen. Ydermere må der ikke omprioriteres i tilfælde af, at en eventuel gevinst på renten tabes på baggrund af en dårlig kurs.

7 11-Eventuelt Fullerton har opsagt sin lejlighed til udgangen af oktober Det blev vedtaget, at der arbejdes mod et salg af lejligheden. Kan der ikke indhentes en ordentlig pris, skal mulighederne for at udleje lejligheden til en eventuel vicevært undersøges. Arbejdsweekend den 11. september Den 11. september er der arbejdsweekend i foreningen. Folk bedes sende forslag om opgaver til bestyrelse@tagahus.dk Lås til Porten Der er indkøbt og opsat lås på porten, således at der kan låses af for uvedkommende. Den almindelige hoveddørsnøgle kan bruges til at åbne hængelåsen med. Det er aftalt, at porten må stå åben hver morgen fra omkring kl. 07:00 09:00 og igen fra kl. 15:30 17:30, da det meste trafik foregår på dette tidspunkt. Oplever du problemer med din nøgle, bedes du kontakte bestyrelsen. Drifts- og vedligeholdelsesplan samt energimærkning. Der skal udarbejdes en drifts- og vedligeholdelsesplan for ejendommen. Denne plan foreslås udarbejdet i forbindelse med vores energimærkning. Bestyrelsen igangsætter dette arbejde hurtigst muligt.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 25. marts 2019 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE

ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ADVOKATFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE ANDERS BOELSKIFTE (H) MARTIN LETH HANSEN (L) KRISTIAN MØLGAARD (H) JØRGEN JACOBSEN (H) ESKE HALD (L) ANNE TRANKJÆR Beslutningsreferat År 2011, torsdag

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Aaen, fælleslokalet den 30. juni 2009 kl.19.00 Fremmødte andelshavere: nr. 5, 8, 13, 16, 18, 32, 36, 41, 45, 52, 53, 63, 68, 70, 71, 74, 86, 89, 90, 91,

Læs mere

Indkaldelse til. Ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til. Ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til Tirsdag den 12. juli 2016 kl 19.00 I Lysthuset Indhold Dagsorden... 2 Indkomne forslag... 3 Fuldmagt og stemmeregler... 6 Vedhæftet bilag til punkt 4a 21. juni 2016 Indkaldelse_Ekstraordiner_GF_2016_07_12

Læs mere

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen

Som dirigent valgtes advokat Birgitte Grubbe, og som referenter valgtes Anne Sofie Pedersen År 2009 den 29. oktober kl. 19.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Halgreen i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, lokale 413, 4. sal, 2300 København S. Formanden, Asbjørn Lenbroch

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Referat af ordinær generalforsamling i A/B Parkhøj Afholdt på Bellahøj Vandrehjem, d. 25.10.2018 kl 20:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - vedhæftet. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Juleaften ligger lige om hjørnet og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul.

Juleaften ligger lige om hjørnet og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul. København den 22. december 2014 Kære andelshavere, Juleaften ligger lige om hjørnet og bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul. Lånomlægningen er nu gennemført. Bestyrelsen

Læs mere

A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat

A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat Referat A/B Ingolf Ekstraordinær generalforsamling den 30. august 2003 Beslutningsreferat År 2003, lørdag den 30. august kl. 13.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i gården til AB Ingolf Dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og referat. Mødereferat nr. 03/2010. Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30. Deltagere Bestyrelsesmøde Mødereferat nr. 03/2010 Tid Mandag den 1. marts 2010 kl. 19:30 Deltagere Camilla Antonsen (CA) Peder Nyborg Madsen (PNM) Helle Dahl (HD) Tommy Kok Annfeldt (TKA) Torsten Hasle Nielsen (THN)

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Andelsboligforeningen Aabo

Andelsboligforeningen Aabo NW Andelsboligforeningen Aabo www.aabonet.dk/bestyrelsen@aabonet.dk Hillerødgade 27, st.tv. 2200 København N. År 2018, den 12. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø

Samejet Øster Søgade 96, 2100 København Ø REFERAT Projekt Øster Søgade 96 Emne Ordinær Generalforsamling Dato 2011-08-30 Sted Tine og Christian, stuen til venstre Møde nr. 01 Referent Christian Østerby Knudsen Deltagere 5 th Thomas Belsø tb@belso.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FORENINGEN ANDELSGAARDE

VEDTÆGTER FORENINGEN ANDELSGAARDE VEDTÆGTER FORENINGEN ANDELSGAARDE 1. Navn Foreningens navn er Andelsgaarde. 2. Formål Formålet med foreningen er at opkøbe små landbrug og sætte dem på andele i form af medlemskab af foreningen at designe

Læs mere

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11

A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 Referat af ekstraordinær generalforsamling, der blev afholdt den 4. april 2006 i A/B Jagtvej 177 / Samsøgade 1-11 i Niels Steensens Gymnasiums kantine, Australiensvej 38, 2100 København Ø. Der var følgende

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på begæring af medlemmer. Onsdag den 14. maj 2014 Dagsorden i følge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Velkomst ved formand Claus Skytte

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16

Referat ordinær generalforsamling. A/B Ærtevej 8-16 Referat ordinær generalforsamling A/B Ærtevej 8-16 År 2012, den 30. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Ærtevej 8-16 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling Til Andelshaverne i andelsboligforeningen AB Skydebanen København, den 9. april 2018 Ejd.nr. 460 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling På bestyrelsens vegne skal jeg hermed indkalde medlemmerne i A/B

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/vj REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE mandag den 19. august 2013 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening

Vedtægter for Hjallerup Jagtforening Vedtægter for Hjallerup Jagtforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Hjallerup Jagtforening 1.2. Foreningens hjemsted er Brønderslev kommune. 2. Forholdet til Danmarks Jægerforbund 2.1. Foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B.

ORDINÆRE GENERALFORSAMLING FOR E/F VALBYGÅRDSVEJ 76, 76 A & 76 B. EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B ADR. FORMAND ALLAN RASMUSSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 B, ST.TV., 2500 VALBY - TLF. & FAX 36 17 51 12 Valby, fredag den 28. maj 2004 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN

Læs mere

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2.

År 2011, den 5. april kl afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Hollændervænget Blok 1 & 2. Frederiksberg, 10. April 2011 Ref.: 8035/AH/KN G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T HOLLÆNDERVÆNGET BLOK 1 & 2 År 2011, den 5. april kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 27. April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Hesseløgård tirsdag den 24. april 2012 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling, og ser frem til at holde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende.

Referat. År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Kirke Såby d. 1. maj 2013. Referat År 2013, onsdag den 3. april afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Skovåsen. 24 andelshavere var repræsenteret, 3 fraværende. Dagsorden i henhold til indkaldelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TRANSPORTØKONOMISK FOR- ENING

VEDTÆGTER FOR TRANSPORTØKONOMISK FOR- ENING Lett Advokatfirma Adv. Michael Skovgaard J.nr. 273782-SMO VEDTÆGTER FOR TRANSPORTØKONOMISK FOR- ENING VEDTÆGTER FOR TRANSPORTØKONOMISK FORENING Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er TRANSPORTØKONOMISK

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd

Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd Vedtægter for Foreningen Læsø Bredbånd 1. NAVN OG HJEMSTED: 1.1 Foreningens navn er Foreningen Læsø Bredbånd 1.2 Foreningen er en selvstændig forening hjemmehørende i Læsø kommune. 2. FORMÅL: 2.1 Foreningen

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent.

Finn Jørgensen bød velkommen og foreslog Jens Duus som dirigent. År 2002, den 22. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Mariaborg i restauranten i B93 klubhus, Ved Sporsløjfen 10. Til stede eller repræsenteret ved fuldmagt var følgende andelshavere:

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter for Reality Bites Oktober 2016 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Reality Bites. Stk. 2. Foreningens hjemsted følger kassererens hjemadresse. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling SWE Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 0304201 2 744 /wh l Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012, kl. 19.00 i menighedslokalerne til Filipskirke,

Læs mere

VEDTÆGTER for effektivitet.dk

VEDTÆGTER for effektivitet.dk VEDTÆGTER for effektivitet.dk 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er effektivitet.dk, og dens hjemsted er København. 2. Mission Vi skaber et fundament for faglig udvikling og networking gennem formidling

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag den 22. marts 2006 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014.

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Borups Plads, afholdt den 21. januar 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold:

Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: Vedtægter for Gødvad GIF - Håndbold: 1 Navn: Stk 1: Afdelingens navn er Gødvad GIF Håndbold. Afdelingen er medlem af Gødvadd GIF - Hovedforening. Stk 3: Afdelingen er tilsluttet Danske Gymnastik & Idrætsforeninger

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 16. oktober 2007. 1. Valg af dirigent. Henrik blev valg til dirigent og Lillian til referent. Dirigenten konstaterede

Læs mere

Til medlemmer af Den 6. oktober 2009 A/B Ringertoften

Til medlemmer af Den 6. oktober 2009 A/B Ringertoften Til medlemmer af Den 6. oktober 2009 A/B Ringertoften INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B RINGERTOFTEN Hermed indkaldes til ekstraordinær generalforsamling i A/B Ringertoften, der afholdes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 8. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling i AB Hesseløgård, mandag den 22. april 2013 klokken 19:00 Bestyrelsen takker for en god og ordentlig generalforsamling samt det gode fremmøde. Der skal

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2016 i A/B Fægtegården

Referat af ordinær generalforsamling 2016 i A/B Fægtegården VIRUM TORV EJENDOMSADMINISTRATION VS EVA MEILING ODYSSEUS THAGAARD Advokat Advokat (L) Frederiksdalsvej 70 Virum Torv 2830 Virum Telefon 45 85 64 02 CVR nr. 36317280 info@virumtorvadvokater.dk 25. april

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004

Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Referat af ekstraordinær generalforsamling for Andelsboligforeningen Valhøjs Allé, Rødovre den 25.11.2004 Deltagere: Lejlighed 1, 2 (m. fuldmagt), 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20 og 22

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Bilag 1 Forslag til Vedtægtsændringer for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

Bilag 1 Forslag til Vedtægtsændringer for Dansk Selskab for Virksomhedsledelse Paragraf Ændring Nye vedtægter: 1 Anden linje: København erstattes med Gentofte. Selskabets navn er Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (Danish Management Society). Dets hjemsted er Gentofte Kommune.

Læs mere

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 1386 Udenbys Vester Kvarter Side 1 Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling 2005 Dato og tid: tirsdag den 15. februar 2005 kl. 19 30-20 30 Sted: Navernes lokale Ingerslevsgade 108, kld. tv 1705

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde

Vedtægter for. Foreningen Visit Roskilde Vedtægter for Foreningen Visit Roskilde 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens navn er Visit Roskilde. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune. 2 FORMÅL: Foreningens har til formål at fremme turisterhvervet

Læs mere

Ejerforeningen Falen 6 14, 5000 Odense C www.falen.dk

Ejerforeningen Falen 6 14, 5000 Odense C www.falen.dk Referat ordinær generalforsamling vedr. regnskabsåret 2009/10, 6. oktober 2010 Dagsorden Iht. foreningens vedtægter afholdes generalforsamling med følgende dagsorden: 0. Valg af dirigent og referent 1.

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening

Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening Vedtægter for teaterforeningen Nørrebro Musicalteater Teaterforening 1. Foreningens navn og formål. Stk. 1. Foreningens navn er Nørrebro Musicalteater Teaterforening. Stk. 2. Foreningens formål er på amatørbasis

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter

VAOB. Vestsjællands Aktive Ordblinde. Vedtægter VAOB Vestsjællands Aktive Ordblinde Vedtægter Vedtægter for foreningen Vestsjællands Aktive Ordblinde (VAOB). 1: Navn & Hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Vestsjællands Aktive Ordblinde i daglig tale

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion.

Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Vedtægter for TISVILDE HEGN OK gældende pr. 16. 3. 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er TISVILDE HEGN OK. Klubben er medlem af Dansk Orienteringsforbund og Gribskov Kommunes Idrætsunion. Klubbens hjemsted

Læs mere

Formand Ulrik Larsen bød forsamlingen velkommen til årets generalforsamling og forestod valget af dirigent jf. dagsordenens punkt 1.

Formand Ulrik Larsen bød forsamlingen velkommen til årets generalforsamling og forestod valget af dirigent jf. dagsordenens punkt 1. Foreningen EMANUEL REFERAT af generalforsamling 2018 i Foreningen EMANUEL. Generalforsamlingen blev afholdt lørdag den 24. februar 2018 kl. 13:00 i Sejl-og Motorbådsklubben Grønsunds klubhus, Jernbanestien,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for Lyngby Fan Trust

Vedtægter for Lyngby Fan Trust Vedtægter for Lyngby Fan Trust 1. Navn, hjemsted og definition Stk. 1. Foreningens navn er Lyngby Fan Trust Stk. 2. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. Stk. 3. Foreningen er en støtteforening

Læs mere

Vedtægter for Kom og Dans Roskilde

Vedtægter for Kom og Dans Roskilde Vedtægter for Kom og Dans Roskilde 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er Kom og Dans Roskilde. Foreningen er hjemhørende i Roskilde Kommune. 2 - Tilknytning Foreningen er en selvstændig lokalforening,

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Brugergruppen Albatros

Vedtægter for Brugergruppen Albatros Vedtægter for Brugergruppen Albatros 1. Foreningens navn er Brugergruppen Albatros. Foreningens hjemsted er den til enhver tid værende formands hjemstedskommune. 2. Foreningens formål er: 1. At varetage

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Bestyrelsen bemyndiges til at underskrive alle relevante dokumenter forbundet hermed, herunder fastkursaftale. Låneberegning vedlægges.

Bestyrelsen bemyndiges til at underskrive alle relevante dokumenter forbundet hermed, herunder fastkursaftale. Låneberegning vedlægges. År 201 torsdag den 11. oktober kl. 1.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sorgenfrilyng hos DATEA A/S Lyngby Hovedgade 4 200 Kgs. Lyngby med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere