Referat fra beboermøde 21/ kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra beboermøde 21/10-2014 kl. 19.30"

Transkript

1 Referat fra beboermøde 21/ kl Dagsorden: 1. Formalia: a. Valg af dirigent Rådet foreslår beboerrådsformand Andreas Tingvad, Vedtaget. b. Valg af referent Rådet foreslår rådsmedlem Christian Christiansen, Vedtaget. c. Deltagere Deltagere noteres på i selvstændigt dokument der går rundt mellem deltagerne. 91 deltagere. d. Indkomne punkter til dagsorden Ingen indkomne punkter. 2. Præsentation og godkendelse af driftsregnskabet 2014/15 ved Kristian Smestad Kristian beskriver regnskabets betydning for kollegiet. Der er to koncepter, flow som måles mellem to tidspunkter og stock der måles/opgøres til d.d. (et bestemt tidspunkt). Budgettet (og regnskabet) skal gerne gå i nul, da det ikke skal koste unødigt at bo på kollegie. Resultatet er et overskud på 1.5 mio. 53% af dette skyldes kollegiets støttefond er blevet indrulleret i kollegiets eget regnskab. Ca. 10% kommer fra rente- og kursgevinster som opstår fra kollegiet sparer op til investeringer for de næste 10 år. Udgiftsmæssigt er der overbudgetteret med for store udgifter til kloak og vand, da kollegiet har fået for billigt vand. Differencen er en buffer til betaling når fejlen bliver opdaget. Vinteren har også været mild, hvilket medfører en gevinst på 200 tkr. Negative afvigelser er tab fra obligationer samt administration (kontering af udgifter fra låneomlægning bogføres her). Branddøre er en anden udgift til 500 tkr. Fornyelser af f.eks. nedløbsrør har været billigere end antaget. 400 tkr. i indtægt fra udlejning af Kofoedsminde. Dette kunne dog være 200 tkr. højere, hvis hele bygningen var udlejet. Kollegiets reserve er 13 mio. kr., men herfra er der allerede brugt 5 mio. til afdrag af statslån på 9 mio. Resten dækkes af realkreditlån som er blevet omlagt for at mindske udgifterne ved renter. Kollegiets omfattende natur (grund, sø, skov osv.) medfører større driftsudgifter, som kollegiet betaler for at offentligheden kan få glæde af det. PKS vil prøve at få det solgt fra, sådan så vi ikke har ansvaret for vedligeholdet. Søen bør overlades til et naturfredningsorgan, da området ikke kan bebygges og dermed er værdiløst for de fleste investorer. Kofoedsminde kunne måske sælges som attraktivt erhvervsmål. Der gives en uddybelse af at Almindelig vedligeholdelse dækker f.eks. renovering af udflytteres værelser. Hvis folk ikke oplever at deres gulv er nyrenoveret, skyldes det en mildere fortolkning af hvad

2 der er slid. Da folk flytter relativt ofte (et-to-tre års beboelse) kan alt ikke vedligeholdes til samme stand, som hvis man flytter ud af en lejlighed man har boet i, i fem-ti år eller mere. Et minimalt tab (8 tkr.) tilskrives tab fra beboer der er flyttet til Langbortistan og dermed udenfor kontakt. Telefonposten dækker ikke så meget Ronalds arbejdstelefon, men også alarmer mv. Et specielt punkt omkring vores antennebidrag: Antennebidraget reduceres til 55 kr./md./beboer fra 1/1-15 for at sikre en glat overgang til den nye løsning fra Dansk Digitalcenter. Generelt er der flere statslån/interesser i kollegiet fra opførelsen af. Efter samme princip som staten er selvforsikrende, er det også kun en rente der burde være et gennemsnit af renteniveauet. Disse renter må derfor ikke bare konverteres og/eller lån indfries efter forgodtbefindende. Derfor har vi en vis formue, på trods af lån. Til sidst takker Kristian for at Beboerrådet ikke har brugt de bevilgede 62 tkr. Dette skyldes delvist at klimakampagnen med et budget på 50 tkr. ikke er afholdt. Regnskabet godkendes med bifald og enstemmigt vedtaget. 3. Information fra inspektøren ved Ronald Hansen Ronald klager over at folk smider øl- og sodavandsdåser i jernburet i stedet for containeren der håndsorteres. Er man i tvivl skal det i containeren! Især blok 2 har rodet så meget at brandskabene skal være frie for affald/batterier/ Branddørene der er i gang med at blive opsat, har problemer med at lukke stille. Der opfordres til at affaldscontainerne ikke er til storskrald. Det skal afleveres på genbrugspladsen i Nærum. Ronald skal ikke flytte det. Ronald styrer ikke om der er tændt for varmen. Det gør vores automatiske fyr selv. Ronald underholder om folk og deres radiatorer. Det korte af det lange. Virker den ikke, så snak med Ronald og han fikser det. Der kommer et spørgsmål om vaskeriet. Det er lukket 4-6/11 for at opsætte automatisk sæbedosering med svanemærket sæbe. Der kommer et spørgsmål om den polske, hvide bil med rust. Ronald kan bare ikke få fat i rette vedkommende hos politiet. Ronald har ikke et præcist overblik over hvad en renovering efter en ryger koster. Et faktum er dog at en allerede har flyttet på dag 1, da der var røget på værelset. Dette mener Ronald kun er det første tilfælde. Lotte nævner at på halv-offentlige steder, som gang og køkken, må der ikke ryges, da arbejdsmiljøloven gælder her.

3 4. Rygning på kollegiet Niels, 2402: Rygning inden døre skal være forbudt, men udendørs vil være svære at overholde. Nilas, 108: Emma, 2401: Rygning skal være forbudt inden døre (som mange andre steder). Anders, 1010: Spørgsmålet er hvem det er et indgreb for, rygere eller ikke-rygere. Et forbud inden døre vil være ok, da hensynet til ikke-rygere vejer højest. Anders, 1509: En overreaktion hvis det vil gælde hele matriklen, har en nabo der ryger og han går ud, hvis han bliver bedt om det. Niels, 2402: Kræftens Bekæmpelse har lavet undersøgelser der viser at specielt overboer er udsat for passiv rygning. Man skal dog overveje om folk kan føle sig truet ved at klage. Kristian, 2304: Der er forbud mod musik, men rygning er svært at gøre noget ved (ingen regelbrud). Så regler skal bruges som argument ligesom høj musik. Anders, 103: Er beslutningen i dag gældende? Nej, vores anbefaling vil ryge videre til PKS som kommer med en praktisk udformning af regelsæt. AC, 3005 og Carina, 408 har tilsvarende synspunkter. Lotte, KKO: Der er forskellige overbevisninger. Bør rygere/sarte ikke-rygere bo på kollegie? Det er ikke et brud på husordenen, så det er generelt svært at gøre noget ved. Pga. Grundloven, så kan Folketinget ikke komme med nye love, da boligen er krænkende. Derfor bliver vi nød til at lave en lokal aftale der bunder i holdninger. Advokaterne anbefaler at det sker gradvist med ændringer af kontrakter, sådan så det mere er en normændring i samfundet der vil modne samfundet til nye regler. Ronald: Beboere der får ødelagt gardiner ved rygning betaler nye gardiner (1900 kr.). Problemet er at en renovering til 8-12 tkr.nu dækkes af kollegiet, da der ikke er opbakning fra PKS for at inddrive pengene. Nye gulve ved indflytning der er ødelagt, skal nu betales direkte. Kristina, 1412: Værelset skal leveres tilbage i samme stand. Dette gælder dog maling, men ikke nikotin. Der stemmes om: - Der ikke må ryges på kollegiet. Dette bliver et klart nej. - Rygning forbudt på værelset for nyindflyttere vedtages med 90 stemmer. 5. Godkendelse af kollegianerforeningens budget 2015 Ændringer i forhold til sidst er motionsrummet der kommer på med 1000 kr./år fra 2015 og arrangement for frivillige (lær hinanden at kende i Råd, netværksudvalg, CafU osv.). Morten, 2602: Gode ideer? Dette er bloktilskud. Bloktilskuddet bliver nu lavet lidt om. Der er en pulje på 10 tkr./år. Man kan søge (blokken) to gange årligt (1/4 og 1/10). Ansøgninger kan nu være over 2 tkr.

4 Niels, 2402: Om han kan få dækning for hans udlæg på 500 kr. Dette tages under etableringen af motionsrummet. Morten, 2602: De 8 tkr. til Erik Steens Madlegat er Rådets belønning til medlemmernne. Budgettet er godkendt. Simon forklarer på opfordring kort ansøgningsprocessen (skriv til raadet@pbk.dk med ønske, budget og underskrrifter fra så mange som muligt i blokken). 6. Information om rådets arbejde Rådets arbejde gennemgås ved Andreas. Vi har en Facebook-gruppe, hjemmeside og Google-kalender. Vi har lavet et studierum her i centerbygningen. Dette bliver dog ikke brugt af så mange, internet vil komme samtidig med resten af kollegiet. Der skal være adgang, men bliver lukket på baraftener og der åbnes igen dagen efter. Er dette ikke tilfældet, så skriv til CafU-mailen eller rådsmailen. Ronald får sat sæbedispensere op 4-6/11, hvor vaskeriet er lukket. Man kan ikke reservere maskinerne mere. Vi har en projektor og symaskine, hvis folk vil låne dem. Skriv en mail til Rådet. Fællesantennen bliver sat op i december, sådan så det kommer op til januar. Vi skal betale CopyDannafgift på 10 kr./måned/beboer. Motorcyklerne bør flyttes til p-pladserne for at undgå hærværk, da der her er mere oplyst. Der er nu blevet lavet en hyggekrog med en udefrakommende, så det vil blive forsøgt stoppet. Affaldshåndtering. Dåser smides i den store, grønne container der håndsorteres. Benyt det, da vi betaler i dyre domme for det! Køkken 15 lejer kanoer ud til beboere for småpenge. Morten, 2602: Styrer køkkenerne selv deres udlån af bordtennis, kanoer osv. 7. Information om kollegiet: Hjemmeside, Facebook, Bergsøe Bladet Reklame for Rådets arbejde: Klagesager, oprydningsdage, fester, sammenslutningen de forenede kollegier, åbent hus på DTU, udfører brandinspektion, hjemmeside. Rådet mødes ca. en gang om måneden. Vi har en mail: raadet@pbk.dk og en akuttelefon: Siden sidst Skt. Hans fest, trimning af skov, rengøring af studie- og motionsrum, maling af bænke, nyt spillertøj til fodboldholdet, nye køkken/branddøre, ovne i centerbygningen, fjernet solariet, modtaget og afmeldt abonnement på lokalaviser. Det er ikke muligt at få aviserne leveret personligt, men kun i en bunke til kollegiet. Folk vil ikke selv hente dem eller uddele dem. Lotte, KKO foreslår om man ikke kan læse dem på Nettet.

5 9. Update fra Netværksudvalget Hvornår kommer der WIFI? Kristian, 1907 fortæller om Netværksudvalgets (NU) arbejde. WiFi kommer ud 21-13/11. Det vil ikke påvirke det kablede net. Der skal ryddes for evt. blokerede lemme i kældre og på gange, sker dette ikke, så kommer der ikke WiFi foreløbigt i blokken. Brugere skal oprettes manuelt til WiFi og dette ledes der efter en løsning på. NU søger nye medlemmer. Krav er blot kendskab til computere, netværk og servere. Skriv ved interesse som medlem eller ved problemer til nu@pbk.dk. 10. Tilstand for motionsrummet - Er der brug for yderligere udstyr? Præsenteres af Benjamin og Niels fra motionsrumsudvalget. Rummet er blevet indrettet med blandet udstyr. Folk skal huske at tage skoene af, eller have skiftesko med. Udvalget er aktive i Facebookgruppen. Rådet vil gerne sponsere yderligere 5tkr udover de allerede givne 40 tkr. til mere feminint udstyr (ribber, spejle osv.). Plads til store bolde o.lign. kan blive et problem. Der ønskes mattering af vinduer, når de bliver skiftet. De 5 tkr. er godkendt med overvejende flertal. 11. KAF update - Hvornår kommer der en ny TV ordning? Se punkt Kommende arrangementer Nyindflytterfest 15/11. Oprydningsdag og cykelrazzia udføres. Cykler mærkes med strips og er denne ikke væk, fjernes cyklen. Oprydningsdagen er en eftermiddag og involverer pizza som afslutning. 13. Valg til beboerrådet (Suppleanter) Peter Gkatsos, 1011, Rikke Kofoed, 404, Emilie Nyborg, 1705 og Kristian Revsbæk, 2304 stiller op og vælges enstemmigt. Rådet konstituerer herefter sig selv. 14. Ledige stillinger: Redaktør for Bergsøebladet, Teltansvarlig Netværksudvalget søger nye medlemmer (to stk.), vi mangler også en teltansvarlig til at administrerer udlejning af teltet. Kristian Revsbæk, 2304 vil gerne være teltmand. 15. Logo til kollegiet Nanna Hagstrøm, 903 er kommet med to bidrag. Rådet har udloddet et gavekort på 250 kr. Er der andre kreative mennesker på kollegiet? Konkurrencen vil køre til næste beboermøde. 16. Kollegie Konsulent Ordningen (KKO). Lotte præsenterer ordningen. Formålet er at hjælpe med regelfortolkning, psykiske problemer, legater, koncentrationsbesvær. KKO har to udgående medarbejdere der også kommer rundt og ser hvad der sker på kollegierne. KKO kan kontaktes på kko@kko.dtu.dk.

6 17. Evt. Intet at nævne.

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Til stede: Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 09/01-2014 klokken 19.30 Til stede: Simon Pham 1504 4259 8128 Morten Schnack 411 6177 7868 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Camilla Kjeldberg 1508 2773 7566 Kristian Jensen 1013 2424

Læs mere

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Mikkel Munch Jensen

Læs mere

Referat til d. 17/ klokken 19.30

Referat til d. 17/ klokken 19.30 Referat til d. 17/06-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 6177 7868 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Simon Kofoed Andersen 3008

Læs mere

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 10/11-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00

Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Referat til d. 10/02-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30 Referat til d. 06/05-2014 klkken 19.30 Til stede: Mrten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simn Kfed Andersen 3008 4245 7508 Simn Pham 1504 4259 8128 Kim

Læs mere

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset

Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Program for Beboermøde mandag 29. oktober 2007 kl. 20 i fælleshuset Om Beboerrådet Grønjordskollegiets Beboerråd er til for at varetage beboernes interesser i kollegiets bestyrelse samt for at hjælpe med

Læs mere

Beboermøde på Lauritz

Beboermøde på Lauritz Frederiksberg, den 2. oktober 2012 Beboermøde på Lauritz Der indkaldes til ordinært beboermøde tirsdag den 26. september 2012 kl. 19.30 i festlokalet på 6. sal i opgang 5 og 9. Alle beboere forventes at

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

1. +Formalia: Antal deltagere skrevet på sedlen. 1. Valg af dirigent - Godkendt med en blank stemme. Joachim. Bach

1. +Formalia: Antal deltagere skrevet på sedlen. 1. Valg af dirigent - Godkendt med en blank stemme. Joachim. Bach 1. +Formalia: Antal deltagere skrevet på sedlen. 1. Valg af dirigent - Godkendt med en blank stemme. Joachim. Bach 2. Valg af referent - Godkendt med en blank stemme. Pil H. Sørensen 3. Deltagere Vær.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 06/09 2010 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt

Læs mere

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6. januar 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jacob H. S. Rasmussen (JSR), 8C Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø

Læs mere

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00

Referat af beboermøde. 20/10 2015 kl. 19.00 Referat af beboermøde 20/10 2015 kl. 19.00 1. Mødet åbnes 1.1. Valg af dirigent og referent Referent: Daniel Dirigent: Karoline 1.2. Årsberetning v/formand for beboerrådet Formandens beretning Hvor Vi

Læs mere

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. august 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Jacob 8C, Janni 6D, Jesper 4C, Mads 15C. Rådsmedlemmer afbud Kristian 7A, Thea 1D. Suppleanter til stede Claus 6B, Tobias

Læs mere

Referat ekstraordinært Beboermøde

Referat ekstraordinært Beboermøde Referat ekstraordinært Beboermøde 19.05.2016 1. Valg af dirigent: Niels Kristian er valgt. 2. Valg af referent: Aleksandra er valgt. 3. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med ændringer. 4. Godkendelse

Læs mere

1. Godkend Budget Bestyrelses Assistent UBS Jan Hansen 2. TV - Ny lovgivining træder i kraft 01/ Dilan Aksoy & Hjalte Jørgensen

1. Godkend Budget Bestyrelses Assistent UBS Jan Hansen 2. TV - Ny lovgivining træder i kraft 01/ Dilan Aksoy & Hjalte Jørgensen AMK-DAGSORDEN Dato: 27/09/2017 Lokale: Kirsten G. Klokken: 18:00 Mødeform: Beboermøde Formand: Dilan Aksoy Valg af Dirigent: Johan Jakobsen Næstformand: Benjamin Olsen Valg af Referent: Simon Holmstrup

Læs mere

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 27/8 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Sidsel Marie Andersen (SA) 19B Randi Larsen (RL) 11A Kenneth Hytting

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 16/01 2007 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Jakob Becker Kirkegaard (JBK) Sidsel Marie Andersen

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl

Skjoldhøjkollegiet. Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl Kollegiekontoret i Aarhus 13. marts 2019 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Skjoldhøjkollegiet Møde nr. 180 den 11. marts 2019 kl. 14.00 Referat af møde nr. 180 i Skjoldhøjkollegiets

Læs mere

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt

Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra februar fællesmødet Godkendt Fællesmøde d. 18. april 2013, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Morten 12-5 2) Valg af referent Martin 8-41 3) Valg af to stemmetællere Jean Pierre 5-58, Jacob 8-100

Læs mere

Vilh. Kiers Kollegium

Vilh. Kiers Kollegium KOLLEGIEKONTORET 21. marts 2017 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Vilh. Kiers Kollegium Møde nr. 39 den 17. marts 2017 Referat af møde nr. 37 i Vilh. Kiers Kollegiums bestyrelse

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8. september 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Rådsmedlemmer afbud Suppleanter til stede Suppleanter afbud Andre til stede Janni 6D, Jesper 4C, Kristian 7A, Mads 15C

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 28.04.2015 Tidspunkt: 20.00-22.00 Mødested: Fællesrummet Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde

1. Valg af referent og dirigent Referent: MHH Dirigent: Dennis. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde Udskudt til næste møde Rådsmøde den 09/08 2010 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Marie V. Oxfeldt 7D Mads H. Hansen 15C Cecilie Vej-Hansen 19C Dennis Schwartz Knap 20b Solvej Hansen 15F Jesper Bøgsted 16A

Læs mere

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA

1. Valg af referent og dirigent Referent: RL Dirigent: LGA Rådsmøde den 15/12 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Randi Larsen (RL) 11A Bettina Jørgensen () 20F Kasper Ønstergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen

Læs mere

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 9/3 2008 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede:

Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Beslutningsreferat af afdelingsmødet i Utterslevhuse tirsdag den 16.november 2010. Kl. 19 00 i fælleshuset. Til stede: Med stemmeret: Beboere repræsenterede boliger, herunder bestyrelsen. Uden Stemmeret:

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET Valgmandsforsamling, 15. september 2015 1) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid.

Læs mere

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 6/11 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Henrik Mortensen (HHM) Anders M Madsen (AMM) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lærke Lorentzen (JLL) Rådsmedlemmer ikke til stede:

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde d. 28. februar 2007

Referat af ordinært beboermøde d. 28. februar 2007 Referat af ordinært beboermøde d. 28. februar 2007 Fremmødte: - Christian F5 - Bjarke F11 - Camilla E6 - Thomas E11 - Bjørn G3 1. Valg af dirigent Bjarke Ikke mødt: Christian B4 Referent: Camilla E6 2.

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013. 41 fremmødte

Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013. 41 fremmødte Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013 41 fremmødte 1. Valg af dirigent K140. Vælges enstemmigt Dirigenten takker for valget og konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE:

Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE: Referat: Beboermøde d. 17. september 2015 DELTAGERE: - Oliver Christian Laursen (ejendomsadministrator) - Pieter Secuur (ejendomsfunktionær) - Lone Mortensen (regnskabsmedarbejder) - 7 deltagere fra kollegiet

Læs mere

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23.

Boligselskabet Brøndbyparken afd. 3. Lørdag d. 11.10.03. Beslutningsreferat af: Referat nr. 12. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 07.10.03 kl. 18.30 23. DIRIGENT: ERIK AD. 1 Fremmødte / Fraværende: Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, Freddy, David, Torben, Pia, Gert, Erik, Aase. Afbud, Roberto. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 11. Godkendt,

Læs mere

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 5/5 2008 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Andersson (LGA) 19D Gregers Rasmussen (GR) 2D Birte Martin (BM) 18A Mark Anderson (MA) 14D Sidsel Marie Andersen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Referat af beboermøde d. 20. april 2006

Referat af beboermøde d. 20. april 2006 Referat af beboermøde d. 20. april 2006 Fremmødte: - Bjarke F11 - Christian F5 - Elsebeth F1 - Kim F1 - Kim C6 - Christian B4 - Per KK - Lisbeth KK - Jørgen KK Ikke mødt:... Referent: Christian F5 Dagsordenen

Læs mere

Der fremmødte 9 beboere fra afdelingens 27 lejemål. De 9 mødedeltagere var: Ib, Per, Suzanne, Jógvan, Nuala, Dennis, Simon, Asbjørg og Emil.

Der fremmødte 9 beboere fra afdelingens 27 lejemål. De 9 mødedeltagere var: Ib, Per, Suzanne, Jógvan, Nuala, Dennis, Simon, Asbjørg og Emil. Referat af ordinært afdelingsmøde på FSB Peblingehus Peblinge Dossering 8 og Baggesensgade 2 og 4. Søndag den 20. August kl. 16.00, ( - i haven som også var befolket af kriblende flyvemyrer). Der fremmødte

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 8/5 2006 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Henrik Mortensen () Stefan Elmsted Jensen (SEJ) Anne-Sofie A. Hansen (ASH) Jakob Lorentzen (JL) Pernille D. Larsen (PDL) Jakob

Læs mere

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal.

Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Fællesmøde d. 19. april 2012, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Referat 1) Valg af ordstyrer Henrik 11-9 2) Valg af referent Martin 10-7 3) Valg af to stemmetællere Kathrine 10-7, Kenni 5-115

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen

Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmøde den 03/05 2010 kl. 19 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Mads H. Hansen (MHH), 15C Cecilie Vej-Hansen (CVH), 19C Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Solvej Hansen (SH), 15F Marie Viholt Oxfeldt

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden?

DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i afdelingens husorden? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 3 til afdelingsbestyrelserne: Kære afdelingsbestyrelse Hvad bør der stå i afdelingens husorden? DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier,

Læs mere

Beboermøde 25. september 2014

Beboermøde 25. september 2014 Beboermøde 25. september 2014 Til stede: Lizette 11.2.4, Ramesh 9.1.2, Peter 11.1.4, Nina 7.4.2, Nicoline 11.1.2, Zenia 7.2.3, Julie 11.5.2, Tina 13.0.4, Troels 7.2.4, Majken 7.2.4, Malene 5.3.3, Sussi

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 17 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 17 Vestergade/Lillegade Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade :

Ordensregler for Afdeling 25. Ahorngade : o DAB «Lejekontrakt_Adresse» Ordensregler for Afdeling 25 Ahorngade 12-108: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr og lignende.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016.

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016. Referat Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken 10-16 d. 29. september 2016. Forud for generalforsamlingens start blev bestyrelsens nuværende medlemmer præsenteret. Velkomst ved formanden. Dagsorden:

Læs mere

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning

10.Maj 20L6. Referat: Dagsorden: 2.Valg af referent og stemmetællere. 4. Fremlæggelse af afdelingens regnskab for 2014115 til efterretning Referat: 10.Maj 20L6 Mødested : Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg Mødetid: kl. 19:00 Mødeart: Ordinært afdelingsm øde for afdeling 4, Marielyst Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.Valg

Læs mere

Oplysning om Afdeling:

Oplysning om Afdeling: Oplysning om Afdeling: Afdelingsbestyrelsen Afdelingsbestyrelsen vælges af og blandt beboerne på beboermødet. Det er afdelingsbestyrelsens opgave mellem beboermøderne at varetage det løbende samarbejde

Læs mere

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé

Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt. tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé Referat af efterårsgeneralforsamling afholdt tirsdag den 12. november 2013 kl. 19.00 hos Helsingør Byskole, Natur Tekniklokalet mod Marienlyst Allé med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Fremmødte: Theis Palm Julie Ottesen Lena Marie Hybschmann Line Søderberg Degn Kasper Klose Bak Siw Søby Rasmussen Mødets referent: Lena Marie Hybschmann

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmøde den 31/3 2009 kl. 19.00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede: Louise Grann Anderson (LGA) 19D Bettina Jørgensen () 20F Kasper Østergaard Linde (KØL) 8A Solvej Hansen (SH) 15F Cecilie Vej-Hansen

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Kollegiekontoret i Aarhus 25. marts 2019 Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Ravnsbjerg Kollegiet

Kollegiekontoret i Aarhus 25. marts 2019 Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Ravnsbjerg Kollegiet Kollegiekontoret i Aarhus 25. marts 2019 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ravnsbjerg Kollegiet Møde nr. 173 den 13. marts 2019 Referat af møde nr. 173 i Ravnsbjerg Kollegiets

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Kollegiekontoret i Aarhus 14. marts 2018 Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Ravnsbjerg Kollegiet

Kollegiekontoret i Aarhus 14. marts 2018 Udskrift af forhandlingsprotokollen for. Ravnsbjerg Kollegiet Kollegiekontoret i Aarhus 14. marts 2018 jb@kollegiekontoret.dk Udskrift af forhandlingsprotokollen for Ravnsbjerg Kollegiet Møde nr. 171 den 13. marts 2018 Referat af møde nr. 171 i Ravnsbjerg Kollegiets

Læs mere

InteQ Ejendomsadministration ApS

InteQ Ejendomsadministration ApS Referat af generalforsamlingen d. 13 Maj 2019 Dagsorden for mødet var : 1. Valg af dirigent Ad her valgtes Lars Lund Nielsen fra Inteq Ejendomsadministration Dirigenten godkendte generalforsamlingen som

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30

Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 Godkendt referat Tirsdag d. 4. februar 2014 kl. 17.30 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af udsendt referater fra AB-mødet d. 3. december 2013 Godkendt. 3. Til og fra driften: a. Siden

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen

Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmøde den 7. marts 2011 kl. 19:00 i Centerbygningen Rådsmedlemmer til stede Claus Bang (CBG), 11B Dennis Schwartz Knap (DSK), 20B Jesper Bøgsted (JAB), 16A Kristian Fredslund (KF), 7A Mads Housø Hansen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 16. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 23 fremmødte Joan Nielsen Britta

Læs mere

Finlandsgade 18a DK 8200 Århus N. www.daniakollegiet.dk bestyrelsen@daniakollegiet.dk

Finlandsgade 18a DK 8200 Århus N. www.daniakollegiet.dk bestyrelsen@daniakollegiet.dk REFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE (BEBOERMØDE) TIRSDAG D. 9. NOVEMBER KL 19:00 1. Formalia 1.1. Jeppe Winther Sørensen fra fællesrumsudlejerne er valgt som dirigent. 1.2. Nicki T. Hansen fra bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden for kollegierådsmøde Den kl16.00

Dagsorden for kollegierådsmøde Den kl16.00 Dagsorden for kollegierådsmøde Den 22-08-2018 kl16.00 1. Fremmødte. Thomas 1131, Amanda og Martin 2011, Jette 1341, Peter 1340. 2. Gæster. Motionsudvalget 3. Afstemning om lukkede punkter. Lukket punkt

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus

Referat af Generalforsamling 2014. Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Referat af Generalforsamling 2014 Onssdag den 26. marts 2014 kl. 19.30 Elsted Lystrup beboerhus Lystrup den 27. marts 2014 Fremmødte husstande: 14, 20, 24, 26, 29, 32, 33, 34, 38, 39, 37, 47,52, 56, 58,

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 22 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 7. januar 2019 kl. 18.30 Sted: Vaskeri + Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018,

Læs mere

Referat fra fælles beboermøde for; Sønderskov-kollegiet Ungdoms-kollegiet Handels-kollegiet Damgade-kollegiet Humlehøj-kollegiet Alsssund-kollegiet

Referat fra fælles beboermøde for; Sønderskov-kollegiet Ungdoms-kollegiet Handels-kollegiet Damgade-kollegiet Humlehøj-kollegiet Alsssund-kollegiet Referat fra fælles beboermøde for; Sønderskov-kollegiet Ungdoms-kollegiet Handels-kollegiet Damgade-kollegiet Humlehøj-kollegiet Alsssund-kollegiet Dato 27. marts 2019 Tidspunkt 18.00 Sted Fælleslokalet

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

Referat af kollegianerrådsmøde Den kl17.30

Referat af kollegianerrådsmøde Den kl17.30 Referat af kollegianerrådsmøde Den 11-04-2018 kl17.30 1. Fremmødte. Thomas 1131, Christina 3128, Peter, 1340, Amanda og Martin 2011, Hans- Christian (HC) 3311, Jette 1341. 2. Gæster. David Klinker Hansen

Læs mere

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24.

Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 24. Fællesmøde d. 19. juni 2014, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 REFERAT FRA AFDELINGSMØDE I AAB KOLDING AFDELING 23, AFHOLDT DEN 15. SEPTEMBER 2016 I KÆLDEREN SNERLEVEJ 10 Der var mødt 15 beboere. Fra hovedbestyrelsen: Ingen. Fra administrationen: Kurt Olsen, Claus

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 02.05.2012 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7

REFERAT AFDELINGSMØDET AFDELING 7 REFERAT AFDELINGSMØDET 06.09.2018 AFDELING 7 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt.

Referat af ordinær generalforsamling. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret ved fuldmagt. J.nr. 00196 mg/ih Referat af ordinær generalforsamling Den 28. april 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i AB Terslev Skovpark. Det blev konstateret, at 10 ud af 17 boliger var mødt eller repræsenteret

Læs mere

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør.

Byggesagen er afsluttet. Tagudhæng, udskiftning af plader, og nye nedløbsrør. Aktivitet Ansvarlig Status Underlag parkeringspladserne Bestyrelsen Vi vil til foråret smide ekstra jord eller gødning på P- pladserne så græsset måske kan vokse mere op. Der er mange beboer der er faldet

Læs mere

Referat af beboermøde den 19. april 2010

Referat af beboermøde den 19. april 2010 Referat af beboermøde den 19. april 2010 Valg af dirigent: Mads er valgt. Valg af referent: Cecilie er referent. Godkendelse af referat fra sidste beboermøde: Referatet er godkendt. Godkendelse af dagsorden

Læs mere