1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde"

Transkript

1 157 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. marts 2012 Start kl , slut kl Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard, Lise Lotte Kjær og Lotte Bang. Eigil Stausholm har meldt afbud. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 3. Fusion færdiggørelse af due diligence 4. Politik for gaver, studierejser m.v. definition af arrangementer, faglighed og etik 5. Politik for drift og vedligeholdelse 6. Code of Conduct 7. Dato og forslag til emner til næste møde 8. Eventuelt 9. Resume af beslutninger 1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde Christian Vestergaard er ikke enig i ledelsens beslutning om at Søren Brobak Røge er blevet leder af håndværkerafdelingen, hvilket efter hans opfattelse ikke er det der blev beskrevet i forudsætningerne for beslutningsgrundlaget for ansættelse af en driftsmedarbejder. Christian Vestergaard mener der er ændret på et politisk bestemt beslutning. Lotte Bang kommenterer, at det oplæg der blev lavet var det teoretiske udgangspunkt vi søgte ny medarbejder på. Vi fik mange kvalificerede ansøgninger og ansatte ham vi mente havde de bedste kvalifikationer. Det glædelige var, at han havde flere kompetencer end vi havde forventet og ønsker også at udnytte de kompetencer han har. Søren Andersen mener det er politisk besluttet, at vi skal ansætte en driftsmedarbejder, så har Lotte Bang handlefrihed til at uddelegere arbejdsopgaver. Han pointerer at der ikke var politisk tvivl om ansættelsen, Christian Vestergaard var den eneste der var uenig i ansættelsen. Frede Skrubbeltrang og Iver Eriksen er enig med Søren Andersen og Lotte Bang. Christian Vestergaard kommenterer, at det er der ikke noget forkert i, men fastholder, at den politiske beslutning blev taget ud fra den forelagte stillingsbeskrivelse, derfor hvis Søren Brobak Røge skal have nye opgaver skal det vurderes i bestyrelsen. Søren Andersen mener det er super vi har fået en mand der har flere kompetencer og at Lotte Bang bruger medarbejdernes kompetencer.

2 158 Iver Eriksen mener det er forkert af Christian Vestergaard, at skrive til Lotte Bang omkring politiske anliggender. Lotte Bang svarede Christian Vestergaard på mail, trods det var et politisk spørgsmål, fordi hun ikke kunne lade være, det var trods alt kritik af en disposition hun havde foretaget, som hun ikke var enig i. 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapport Christian Vestergaard kommenterede formuleringerne i direktionsrapporten, hvor der ikke er konsistens mellem jeg-form og tredje person. Det er ok at skrive jeg når der øverst står hvem der har skrevet stykket. Lotte Bang har taget det til efterretning. Lotte Bang havde bestilt I-Pad kort efter sidste møde, men til alt held var der så lang leveringstid på dem at vi kunne fortryde så vi afventer I-pad 3 som formentlig kommer i maj Vi har fået Aalborg Kommunes svar fra Ann Bylund Andersen, hvilket ikke gav anledning til bekymringer. Lotte Bang har sendt uddybende forklaringer og materiale til studieturene til teknisk forvaltning. 3. Fusion færdiggørelse af Due diligence Frede Skrubbeltrang har været BL kursus omkring fusion og sammenlægninger. Der blev der sagt at der kunne være ulemper ved at være dobbelt bestyrelse i 2 år mand kan være en stor og ineffektiv bestyrelse. Christian Vestergaard mener der kan være god menig i at køre med overgangs-bestyrelse for at Boligselskabet Østparken føler ejerskab for beslutningen. Tina Holm er enig med Christian Vestergaard. Palle Christensen fortæller at Boligselskabet Østparken har været topstyret og kulturen har været meget anderledes end Boligselskabet Limfjorden, han er bekymret for de lig i lasten der er kendte, men endnu mere de ukendte. Palle Christensen er bange for, at det går for stærkt. Det er svært at sætte sig ind i det, han føler sig ikke gearet til en fusion. Han kan også godt være lidt bekymret for diskussionerne i Viviboligs bestyrelse. Christian Vestergaard forstår godt Palle Christensen s frustration, men mener vi hele vejen igennem samarbejdet har været enige om de store beslutninger.

3 159 Søren Andersen mener det er vigtigt i en bestyrelse, at vi ikke er enige i alt og at vi kan tage nogle politiske diskussioner, det er det der skaber udvikling. Tina Holm mener at vi selvfølgelig skal have Boligselskabet Østparkens skeletter på plads og striden begraves, hun mener også vi skal stole på direktionen. Lotte Bang foreslår at sende det ud til Østparkens repræsentantskab og gennemgå det under eventuelt på repræsentantskabsmødet. Christian Vestergaard pointerer at de mange diskussioner i Østparkens bestyrelse har handlet om ledelse og uenigheder i bestyrelsen, de har ikke haft noget med fremtiden at gøre. Søren Andersen mener ikke vi helt skal glemme momsen, vi kan bruge pengene bedre. Iver Eriksen mener ikke samarbejdet bliver meget anderledes fordi vi fusionerer, han ser det som en umulighed at skille os igen uanset. Palle Christensen mener også det seneste repræsentantskabsmøde gør at Boligselskabet Østparken er splittet. De har følt sig splittet, måske p.g.a. mangel på oplysning. Åbenhed er først kommet nu i det administrative fællesskab. Christian Vestergaard er enig i at vi skal have samlet repræsentantskabet til en enhed. Søren Andersen anbefaler Palle Christensen at fokusere på det han kan gøre noget ved. Iver Eriksen er enig, men forstår godt Palle Christensen og kan godt være bange for et nej, hvis vi ikke får det bearbejdet godt nok. Hvordan gør vi det? Palle Christensen mener vi skal holde et møde alene om det, inviterer folk ind for at få det forklaret. Holde et temamøde også for at få rystet repræsentantskabet sammen. Christian Vestergaard orienterer om, at vi har vedtaget at holde tema møde om emnet. Palle Christensen mener alternativ 1 omkring repræsentantskab hvor man har 1 repræsentant pr. 100 lejemål er bedre end det alternativ der nærmer sig 40/60 fordeling. Lotte Bang regner alle alternativerne igennem for at sikre de er korrekte.

4 160 Regnskabsår, der er enighed om 1/1 31/12 som Vivabolig har. 4. Politik for gaver, studierejser m.v. definition af arrangementer, faglighed og etik. Christian Vestergaard har beklaget at mailen er sendt til Klaus Christensen fra Nord. Han ønsker en uddybning af politikken. Han mener networking er et emne for sig. Politikkere skal networke med politikkere og embedsmænd med embedsmænd. Punkt på næste møde. Frede Skrubbeltrang er ikke enig, da han mener networking giver indsigt og en baggrundsviden til at træffe beslutningerne i bestyrelsen. Søren Andersen mener ikke Christian Vestergaard skal kommentere diskussioner/emner fra bestyrelsesmøderne eller diskutere politiske spørgsmål med Lotte Bang og genere hende og bruge hendes tid til det. Lotte Bang pointerer at hun ikke føler sig generet. Iver Eriksen er enig om at vi skal sætte nogle kriterierier for faglig acceptabelt og etisk acceptabelt. Christian Vestergaard mener det skal tydeliggøres i politikken, som det er nu forudsætter man, at man ved det på forhånd. Generel formulering om at det ikke bør foregå på en restaurant, men i et mødelokale. Søren Andersen siger Nytårskur/Julefrokost det kunne istedet hedde strategi- eller temamøde, med en dagsorden. På den debatterede julefrokost var emnerne der, hvor han sad. - Debat omkring møde med teknisk forvaltning om Lille Tingbakke bæredygtighed - Udenoms arealer med landskabsarkitekt - Materialevalg - Entreprise udbudsregler - Fremtidsbyggerier hvor er fokus - Nye regler for vinterforanstaltninger - Mulige byggegrunde - Kvalitetskrav - Digitalt udbud spare papir m.v. Hvilket for ham var berigende i forhold til de opgaver vi på nuværende er i gang med, men også i forhold til fremtidige

5 161 opgaver og problemstillinger. Iver Eriksen spørger hvordan vi kan få den samme erfaringsudveksling og viden ved networking med en politikker? Christian Vestergaard mener det kunne have været skrevet ned på en dagsorden, men mener det burde være på embedsmandsniveau. Potentiel mulighed for nybyggeri, mener han, det er forkert at diskutere, i det forum, det hører under administrationen. Søren Andersen, spørger hvorfor Christian Vestergaard mener det er problematisk eller etisk angribeligt at networke med embedsmænd. Søren Andersen ser det som informationer i et uformelt forum som ruster til fremtidige udfordringer og beslutninger i bestyrelsesarbejdet. Søren Andersen kan ikke se der er noget til hinder for at vi kan høre på vandrørene og derefter bede Lotte Bang om at agere, derved kommer adskillelsen automatisk. Palle Christensen forstår godt at Østparken ikke har bygget. Han var for nylig til afslutning på tagrenoveringen med Palle W. Hansen, hvor vi uofficielt diskuterede forskellige problemstillinger, hvilket gav ham noget indblik, han ikke havde haft før. Palle Christensen har aldrig talt med politikkere. Palle Christensen syntes uformelle samlinger kan bruges til at få nogle gode relationer til det fortsatte samarbejde. Iver Eriksen mener det handler om at kende sin egen plads. Brian Skræm sagde en gang, at han kendte Boligselskabet Limfordens bestyrelse bedre efter 2 år end den bestyrelse han havde siddet i mange flere år. Man kan se det som en begrænsning, kun at have oplysninger fra et sted, direktionen er vi så ikke tilbage ved topstyring. Søren Andersen mener hele hans eksistens er bygget op omkring networking, både i arbejdsliv, privatlig og i fritidserhverv som dette er. Frede Skrubbeltrang pointerer at det ikke er nybyggerierne vi får serveret til en social kom sammen, det er de sociale relationer der fører til godt samarbejde. Lotte Bang er som udgangspunkt helt enig med Christian Vestergaard i, at man skal skille tingene ad, politikkere politikkere og embedsmænd - embedsmænd. Vi taler dog ikke her om at bestyrelsen alene networker med rådgivere, vi embedsmænd er med. Som hun ser det er det i relationerne der fødes idéer, vi skaber sammen en nysgerrighed, vi bliver i stand

6 162 til at føre ligeværdige diskussioner, det styrker samarbejdet mellem ledelse, drift og bestyrelse o.s.v. Tina Holm mener ikke vi skal tvivle på det administrationen siger, trods det vi har været igennem. Palle Christensen tør godt prøve det, for at sige om det er noget, men kan godt se det fra Christian Vestergaard s side og er enig i at vi skal være påpasselige. Mener ikke nødvendigvis Brian Skræm kom tilbage til bestyrelsen med noget. Søren Andersen ved, at der er lavet målinger på networking, ca. 80 % af stillinger bliver besat via networking. Ellers ved han ikke at der er målt på networking. Christian Vestergaard mener måske ikke vi i aften kan blive enige. Vi skal have et bedre grundlag at lave vurderingen udfra. Palle Christensen mener vi skal passe på med ikke at være for bange, det er det der slår igennem i diskussionerne. Tingene er på et andet plan end det har været tidligere. Vi har aldrig før bedt om at være med, vi skal tør, at turde. Han spørger om det er menuen eller om det er princippet? Vi er låst i vores opfattelse i Østparken. Vi skal slå en streg og tage de kritiske briller på. Søren Andersen siger at vi laver udbud på rammeaftale med rådgivere, hvilket gør at vi sikre en uafhængighed. De formelle rammer er vi enig i. Christian Vestergaard mener det grundlæggende er forkert med networking, etikken i restaurantbesøg og diagonale dialog. Iver Eriksen mener når vi har en værdi der hedder udvikling så er vi også nødt til at se efter ideerne. Vi bør ud af til signalere en fælles etisk holdning Vi kunne evt. lave en positiv/negativ liste for fagligt og etisk korrekt. Christian Vestergaard mener ikke politikken og virkeligheden hænger sammen. Iver Eriksen mener vi til politikken kan tilføje at vi skal have noget at kunne vurdere etik og faglighed ud fra, en dagsorden, deltagerliste m.v.

7 Politik for drift og vedligeholdelse Skal vi ansætte en murer eller skal vi afvente behovet. Sidst talte vi om at der p.t. er arbejde til ½ murer. Iver Eriksen mener Håndværkerafdelingen skal drives så hensigtsmæssigt som muligt. Søren Andersen mener ikke der som udgangspunkt skal ydes tilskud til den. Palle Christensen mener der mangler genkendelighed, synlighed og tryghed i målsætningen. Ekstra service i lejlighederne som vi ikke får fra eksterne håndværkere. Søren Andersen mener stadig vi skal have det økonomiske grundlag in mende. Punkt på næste møde 6. Code of Conduct Værdier for Vivabolig adfærd på værdierne. Hvad forventer vi af hinanden og hvad kan omverden forvente sig af os. VN har haft ønske om at arbejde med værdierne Udsættes til næste møde 7. Dato og forslag til emner til næste møde Dato for næste møde: 11. april 2012 kl. 17 (flyttet til den 10. april 2012) Punkter til næste møde: Politik for I-pad Dagsorden som til i dag. Punkter til kommende møder: Fællesmøde bestyrelse og personale Reklamer tænk ud af boxen 8. Eventuelt Iver Eriksen følte sig personligt forulempet af påstand fra Christian Vestergaard om han ikke forholder sig til bestyrelsesbeslutningerne og det sprogbrug, som Christian Vestergaard havde benyttet i flere mails efter sidste møde, som ud over til Iver selv var sendt til flere bestyrelsesmedlemmer m.v. Iver Eriksen har bedt om skriftlig dokumentation for de i mails ene anførte påstande sendt til Vivaboligs bestyrelse. 9. Resume af beslutninger Fusionen vi afholder fællesmøde hvor Due Diligence bliver gennemgået, udsendt, afholder temamøde og efterfølgende afstemning.

8 164 Gave og studierejse - Definition på næste møde - Hvad er faglighed og etisk Politik for drift og vedligeholdelse på næste møde Code og conduct udsættes til næste møde. Næste møde den 11. marts 2012 (efterfølgende ændret til 10. april 2012). Christian Vestergaard svarer Iver Eriksen på mail til hele Vivaboligs bestyrelse. Lotte Bang Referent Frede Skrubbeltrang Christian Vestergaard Søren Andersen Konstitueret Formand Eigil Stausholm Tina Holm Iver Eriksen Palle Christensen

Dagsorden er godkendt

Dagsorden er godkendt 134 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 5. oktober 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 19.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Frede Skrubbeltrang,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 165 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. april 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 21.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand

2. Strategiplan for driftsafdelingen, håndværkerafdelingen og input til due diligence vedrørende bygningernes tilstand 151 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. februar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt

Dagsordnen godkendt. Referatet er godkendt 178 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2012 Start kl. 17.00, slut kl. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen og Lotte Bang. Afbud fra

Læs mere

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt

1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde. Godkendt 83 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 2. juni 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 18.30 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Iver

Læs mere

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten

Ændret dagsorden godkendt. Den ændrede dagsorden, med tilføjelse af punkt 6, blev godkendt 2. Spørgsmål og kommentarer til direktionsrapporten 188 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten.

1. Velkomst og præsentation Frede byder velkommen til Johnny og Carsten. 145 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. januar 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 20.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, og Lotte Bang.

Læs mere

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud.

Frede Skrubbeltrang gik efter punkt 1, Winni Jensen, Egon Jensen og Lise Stender havde meldt afbud. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 3. december 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Udarbejdet af LB den 04.10.2012

Udarbejdet af LB den 04.10.2012 194 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. oktober 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.50 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Palle Christensen,

Læs mere

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

Dagsorden er godkendt. 1. Velkomst og godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 128 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. september 2011 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00 Tilstede var Brian Skræm, Eigil Stausholm, Christian Vestergaard, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen,

Læs mere

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud.

Eigil Stausholm og Iver Eriksen havde meldt afbud. 30 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. juni 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 21.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsordnen samt referat fra sidste møde 170 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 9. maj 2012 Start kl. 17.00, slut kl. 19.45 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Tina Holm, Søren Andersen, Iver Eriksen, Palle Christensen, Eigil Stausholm,

Læs mere

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen.

Iver Eriksen har meldt afbud. Jytte Faitanini fra udlejningen deltog i det første punkt på dagsordnen. 78 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. maj 2010 Start kl. 16.30, slut kl. 19.45 Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Ann Bylund Andersen, Søren Andersen, Christian Vestergaard, Eigil

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12.

1. Godkendelse af dagsorden og referater fra sidste møde Det planlagte møde den 7. november 2012 er blevet flyttet til 12. 783 Referat fra bestyrelsesmøde den 12. november 2012 Start kl. 17.00 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Carl Aage Poulsen, Steen Købsted, Kim Martens og

Læs mere

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud.

Kirsten Sørensen, Steen Købsted, Søren Andersen og Kim Martens havde meldt afbud. 21 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. april 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 19.15. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen

Godkendt. Ellers ingen bemærkninger. 3. Strategiplan for håndværkerafdelingen 68 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 10. marts 2010 Start kl. 16.30, slut kl. Tilstede var Brian Skræm, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Iver Eriksen, Ann Bylund Andersen, Christian Vestergaard,

Læs mere

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde.

Lise Stender, Inge Häuser og Palle Christensen havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde. 46 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 14. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Tina Holm, Eigil Stausholm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Dagsorden med rettelser blev godkendt

Dagsorden med rettelser blev godkendt 202 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. december 2012 Start kl. 17.00, slut kl.19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Lise Lotte Kjær

Læs mere

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011

Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Offentligt Referat af bestyrelsesmøde den 10. maj 2011 Fraværende fra Tina Holm og Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referatet fra mødet den

Læs mere

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde

Eigil Stausholm havde meldt afbud. 1. Godkendelse af dagsorden samt referat fra sidste møde 36 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 4. september 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.30. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Winni Jensen, Tina Holm, Kirsten Sørensen, Pia

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Mandag d. 5. maj 2014 kl. 17:00 Mødet hævet : Tirsdag d. 13.

Læs mere

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken

Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Forretningsorden for organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Østparken Introduktion Valg til organisationsbestyrelsen sker hvert år på boligorganisationens repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst

Læs mere

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014

Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00. 2. maj 2014 Indkaldelse til Repræsentantskabsmøde for Vivabolig Mandag den 2. juni 2014 kl. 18.00 2. maj 2014 Bestyrelsen Vivaboligs bestyrelse består, frem til repræsentantskabsmødet i 2014, jf. fusionsaftalen af

Læs mere

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl

Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl Offentligt referat af møde den 16. august 2011 kl. 17.15 20.45 Fraværende med afbud Henrik Yde og uden afbud Verner Frederiksen 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden Datoen på referatet punkt 2 var ikke

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej

2. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse til dagsordnens punkt 9 a afdeling 1 Bornholmsgade m.fl. og b afdeling 4 Konvalvej 29. november 2011 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. november 2011 kl. 17.15 20.00 Deltagere: Christian Vestergaard, Brian Skræm, Iver Eriksen, Verner Frederiksen, Palle Christensen, Henrik Yde,

Læs mere

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30

tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 10. januar 2012 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. januar 2012 kl. 17.15 20.30 Deltagere: Christian Vestergaard, Iver Eriksen, Palle Christensen, Henrik Yde, Kirsten Sørensen, Tina Holm, Winnie

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 7 Lotte Bang Referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23 Mødetidspunkt : Onsdag d. 11. juni 2014 kl. 17:00-20:00 Mødet hævet : Onsdag d. 11. juni

Læs mere

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde

Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Side 1 af 8 Lotte Bang Proforma referat fra Bestyrelsesmøde Vivabolig - Organisationsbestyrelsesmøde Mødested : Vesterbro 23-2. sal Mødetidspunkt : Onsdag d. 9. april 2014 kl. 17:00-20:00 Tilstede : Bjarne

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Onsdag den 5. november 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Palle Christensen, Egon Jensen, Pia

Læs mere

Thorvald går hjem og regner en pris på projektet som vi får om ca. 14 dage. (Prisen er efterfølgende oplyst til kr. 88.000 incl. kunst moms.

Thorvald går hjem og regner en pris på projektet som vi får om ca. 14 dage. (Prisen er efterfølgende oplyst til kr. 88.000 incl. kunst moms. 729 Referat fra bestyrelsesmøde den 17. februar 2011 Start kl. 17.00 20.30 Tilstede var indbudt gæst Thorvald Odgaard, Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Lise Stender, Karen Nielsen, Egon Jensen, Eigil

Læs mere

Vi lejer ikke et rums boligerne ud på kort tids kontrakter

Vi lejer ikke et rums boligerne ud på kort tids kontrakter 771 Referat fra bestyrelsesmøde den 20. juni 2012 Start kl. 17.00 19.30 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Lise Stender, Egon Jensen, Søren Andersen, Eigil Stausholm, Carl Aage Poulsen, Kim Martens og Lotte

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Da Frede Skrubbeltrang havde meldt afbud, overtog Pia Hornbæk mødeledelsen.

Da Frede Skrubbeltrang havde meldt afbud, overtog Pia Hornbæk mødeledelsen. Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Tirsdag den 12. april 2016 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Egon Jensen, Tina Holm, Pia Hornbæk, Christian Vestergaard,

Læs mere

Lise Lotte Kjær og Søren Andersen havde meldt afbud.

Lise Lotte Kjær og Søren Andersen havde meldt afbud. 14 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 6. marts 2013 Start kl. 17.00, slut kl. 20.00. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Iver Eriksen, Winni Jensen, Tina Holm, Christian Vestergaard, Palle Christensen,

Læs mere

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra Organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Torsdag den 5. november 2015 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Frede Skrubbeltrang, Egon Jensen,

Læs mere

Referat af møde i Centerrådet for CSB den

Referat af møde i Centerrådet for CSB den Referat af møde i Centerrådet for CSB den 30.4.2013 Tilstede: Steen Stavngaard, Helmer Buch, Twiggy Liljehult, Vibeke Bohmann, Steffen Ingemann Hansen, Claus Nielsen, Jesper Storskov, Åse Porup Christensen,

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 26. februar 2019 Referat udsendt den 19. marts 2019 BMR Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 6. oktober 2014 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Frede Skrubbeltrang, Pia Hornbæk, Christian Vestergaard,,

Læs mere

Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005

Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005 Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005 Ole Olsen (OO) indledte mødet med forklaring om, at mødet blev afholdt, så sektionsbestyrelsen kunne være bedst mulig forberedt til forårets generalforsamling.

Læs mere

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet

Fremtidens mål for SAB. 10 november - Arbejdermuseet . Koden til internettet er: Stauning Fremtidens mål for SAB 10 november - Arbejdermuseet Konsulenter: Anette Kristensen og Christian Berg Larsen cbl@modusplus.dk Tlf: 22263238 Program 10.00 Velkomst ved

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Dagsorden godkendt referat godkendt

Dagsorden godkendt referat godkendt 712 Referat fra bestyrelsesmøde den 30. juni 2010 Start kl. 16.30 19.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Lise Stender, Carl Aage Poulsen, Egon Jensen, Torben Knudsen, Eigil Stausholm,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Fokusgruppeinterview. Gruppe 1

Fokusgruppeinterview. Gruppe 1 4 Fokusgruppeinterview Gruppe 1 1 2 3 4 Hvorfor? Formålet med et fokusgruppeinterview er at belyse et bestemt emne eller problemfelt på en grundig og nuanceret måde. Man vælger derfor denne metode hvis

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg

Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg Referat - fra ordinært afdelingsmøde i Afdeling 3 Mødested: Mødetidspunkt: Den 3. maj 2016 Antal deltagere: Gæster: Organisationsbestyrelse: Vejgaardhallen, Vejgaard Torv 3, 9000 Aalborg 95 beboere, heraf

Læs mere

Bilagsliste til bestyrelsesmøde d. 09.02.2015 Kommentar mm.

Bilagsliste til bestyrelsesmøde d. 09.02.2015 Kommentar mm. Ad. O.2.: Bilagsliste til bestyrelsesmøde d. 09.02.2015 Kommentar mm. Rettelse til 3 (Brian) Teksten Formanden tilrettelægge og bestyrelsesmøderne af et udnævnt ordstyrer. Rettes til: Formanden tilrettelægger

Læs mere

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018

Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Referat: Generalforsamling 2018, d. 10. februar 2018 Antal fremmødte: 8 fremmødte; heraf 7 medlemmer, som er stemmeberettigede. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og minimum 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Tema: Årsmødet 2016.

Tema: Årsmødet 2016. Odense d. 14.02 2016 Referat fra bestyrelsesmøde for Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN tirsdag d. 2. februar 2015 kl. 18.00-21.00 hos Vivi Krigslund, Ejersmindevej 27, 5250 Odense SV Tema: Årsmødet

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 18 & 25 Tirsdag den 21. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Inge Haüser bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Henrik Foght Hansen, ejendomsfunktionær

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Susanne Axelsen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen. Lenette Andersen, Teknik- og Miljøforvaltningen (referent)

Susanne Axelsen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen. Lenette Andersen, Teknik- og Miljøforvaltningen (referent) Møde Styringsdialogmøde Vivabolig Tid 02-10-2013, kl. 13.00-15.00 Sted Stigsborg Brygge 5 160 Deltagere Lotte Bang, Direktør Vivabolig Søren Røge, Driftsmedarbejder Vivabolig Susanne Axelsen, Familie-

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse?

DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Hellerup 10.01.2008 DUAB-retningslinie nr. 2 til afdelingsbestyrelserne: Hvad bør der stå i forretningsordenen for arbejdet i en DUAB-afdelingsbestyrelse? Kære afdelingsbestyrelse DUAB s organisationsbestyrelse

Læs mere

Vi investerer i kunstværket Kunstfonden betaler 50 % og søger tilskud til resten

Vi investerer i kunstværket Kunstfonden betaler 50 % og søger tilskud til resten 707 Referat fra bestyrelsesmøde den 27. maj 2010 Start kl. 16.30 20.00 Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Søren Andersen, Lise Stender, Karen Nielsen, Carl Aage Poulsen, Egon Jensen, Torben Knudsen, Mogens

Læs mere

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 7. Januar 2015 Klokken 13.00-16.00 Høgevej 25 B Hos Claus 1. Nyt fra Formanden: Kristine er inviteret til møde omkring indkøbsaftaler sammen med Stefan fra Skolelederforeningen.

Læs mere

Etablering af selvstændige netværksgrupper Peer-Netværket Danmark

Etablering af selvstændige netværksgrupper Peer-Netværket Danmark Etablering af selvstændige netværksgrupper Peer-Netværket Danmark Formål med og vision for netværksgruppen FORMÅL OG VISIONER Vision: Peer-Netværket Danmark tilbyder peer-støtte medarbejdere et fagligt

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU Møde nr.: 2015-08 Dato: 29. sep. 2015 Tid: 9.00 til 11.00 Deltagere: LFK, MC, FB, KHN, LD, CGLA, HH Fraværende uden afbud: Afbud: Referenten: JTL Dagsorden Emne Tid Start Fremstilling Beslutning Opfølgning

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

DEMOKRATI OG DELTAGELSE

DEMOKRATI OG DELTAGELSE DEMOKRATI OG DELTAGELSE Arne Juul, Slagelse Boligselskab Ønsket om øget inddragelse Mange taler om det, men færre gør noget ved det. Mange har ønsket om det, men færre ved hvordan de skal gøre det. Hvordan

Læs mere

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014

SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 SERVICESEKTOREN Aalborg den 24. september 2014 FOA AALBORG PO/pn FiU-nr. 9501-14-24-01 Referat fra sektorbestyrelseskonference 16. og 17. september 2014, på Rønnes Hotel, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER

FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN ... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER SILKEBORG BOLIGSELSKAB FORRETNINGSORDEN FOR ORGANISATIONSBESTYRELSEN... Kap. 1 ORGANISATIONSBESTYRELSENS BEFØJELSER 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen forestår den overordnede

Læs mere

1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer

1. Præsentation af bestyrelsesmedlemmer 1 Referat fra bestyrelsesmøde i Vivabolig den 7. januar 2013 Start kl. 17.00, slut kl.20.05. Tilstede var Frede Skrubbeltrang, Christian Vestergaard, Søren Andersen, Palle Christensen, Iver Eriksen, Tina

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 14. april 2015 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 14. april 2015 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 14. april 2015 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 24 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med?

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med? Udkast til referat af fokusgruppeinterview angående temaet det gode specialeforløb. Tirsdag d 24.03.09, Det biovidenskabelige fakultet. Deltagere: Interviewer/ordfører: Jakob Lundgren Willesen Medinterviewer/logbogsholder:

Læs mere

- fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig

- fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde i Vivabolig Mødested: Kayerødsgade 43, 9000 Aalborg Mødetidspunkt: Mandag den 21. januar 2019 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Pia Hornbæk, Egon Jensen, Peter Karlsen,

Læs mere

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015

Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 Referat af beboermøde i Vivaboligs afdeling 4. Tirsdag den 14. april 2015 1. Velkomst: Afdelings formand Christian Vestergaard bød velkommen til alle fremmødte beboere, teamleder Stefan Rask Knudsen, Thorkild

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag

Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig. 1. Godkendelse af referat af 7. april 2016, se pkt. 3 (forslag fra Ursula). Bilag Referat Organisationsbestyrelsesmøde i Alabu Bolig Tid: Tirsdag, den 17. maj 2016 kl. 16.30 Sted: Brohusgade 2B, 9000 Aalborg Deltagere: Laila Thomsen (LT) Susan Jørgensen (SJ) Søren Thomsen (ST) John

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

Arbejdet i forældrebestyrelsen. Svendborg 2015

Arbejdet i forældrebestyrelsen. Svendborg 2015 Arbejdet i forældrebestyrelsen Svendborg 2015 1 DAGTILBUDSLOVEN 4 - Byrådet skal sørge for det nødvendige antal pladser 23 Alle børn indtil skolestart har adgang til at blive optaget i et dagtilbud 2 FORMÅL

Læs mere

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015

A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 A/B Andelsbo Dagsorden udsendt den 23. marts 2015 Referat udsendt den 9. april 2015 Referat fra konstitueringsmøde efter repræsentantskabsmøde Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej

Læs mere

Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde

Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde Referat - fra organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Vesterbro 23 Mødetidspunkt: Mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 20.00 Tilstede: Fraværende: Referent: Egon Jensen, Tina Holm, Pia Hornbæk, Christian

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. 27. juni 2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2013 i Elmelyparken 1D, Solrød. Deltagere: Ulrik Steffensen, Frank Polauke, Olaf Wacherhausen, Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen. Poul Reynolds.

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Bestyrelsens beretning til repræsentantskabsmødet 25. oktober 2011

Bestyrelsens beretning til repræsentantskabsmødet 25. oktober 2011 Så er der næsten gået endnu et år, siden vi gjorde status her sidst, og når der bliver sagt næsten, er det jo fordi vi nu skal afholde repræsentantskabsmøderne senest 5 måneder efter regnskabsårets afslutning,

Læs mere

KOLLABORATION. Vejledning til elevnøgle, klasse

KOLLABORATION. Vejledning til elevnøgle, klasse Vejledning til elevnøgle, 6.-10. klasse I denne vejledning vil du finde følgende: Elevnøgler forklaret i elevsprog. Vejledning og uddybende forklaring til, hvordan man sammen med eleverne kan tale om,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling

DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling DVB FYN LANGELAND Ekstraordinær Generalforsamling Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 22. september 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden Deltagere Bestyrelsesmøde Carsten L, S, Niels R, Kim K, Ellen S Lahnsgade 35 D, 5000 Odense C 7. marts 2011 Kl. 19.00 Afbud Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Evt. tilføjelse af nye punkter 3. Opsummering

Læs mere

KonfliktHåndtering Instruktioner til mødeleder

KonfliktHåndtering Instruktioner til mødeleder Lektion Konflikter med kunder Dias 1/16? Konflikter med kunder Formålet med denne lektion er at lære hvad vi kan gøre i en konfliktsituation med en kunde at øve håndtering af konflikter med kunder KonfliktHåndtering

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe

Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Bestyrelsesmøde på Lyngåskolen, personalestuen Onsdag den 20. maj 2015 kl. 17.00-19.00 Referat: Til stede: Mette, Anni, Marianne B., Zarah, Lonnie, Marianne C, Birgit, Uffe Referent: Dorthe Afbud: Astrid,

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015

Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Hovedbestyrelsens årlige beretning til repræsentantskabet torsdag den 26. november 2015 Vi har siden sidste repræsentantskabsmøde den 21. maj afholdt 6 hovedbestyrelsesmøder, 2 byggemøder, et målsætningsmøde,

Læs mere

Konstruktiv Kritik tale & oplæg

Konstruktiv Kritik tale & oplæg Andres mundtlige kommunikation Når du skal lære at kommunikere mundtligt, er det vigtigt, at du åbner øjne og ører for andres mundtlige kommunikation. Du skal opbygge et forrådskammer fyldt med gode citater,

Læs mere

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015

Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 Hovedbestyrelsens halvårlige beretning til repræsentantskabets møde torsdag den 21. maj 2015 En status på mødeafholdelser siden repræsentantskabsmødet i november 2014 er et repræsentantskabsmøde, 5 hovedbestyrelsesmøder.

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr.15

Referat af bestyrelsesmøde nr.15 Referat af bestyrelsesmøde nr.15 Torsdag den 27. september 2012 kl. 11.30-15.00 på Hilton i København Deltagere: Harald E Mikkelsen, Brian Krog Christensen, Randi Brinckmann Wiencke, Nils O. Andersen Afbud

Læs mere

Kontraktstyring Målopfyldelse for mål 2010 (målskema 8)

Kontraktstyring Målopfyldelse for mål 2010 (målskema 8) Kontraktstyring Målopfyldelse for mål 2010 (målskema 8) Børnehuset Egevolden, Egevolden 126-128, 2650 Hvidovre Nr. Mål Målemetode Resultater fra måling af målet Kommentarer og erfaringer 1 Tværfagligt

Læs mere

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres.

Astrid spurgte til hvordan LSU gerne vil spørges, hvordan MUS skulle evalueres. Møde den: Fredag d. 28. februar 2014, kl. 13.00-15.00 Bygning 1327, lokale 326 Ordinært LSU møde Institut for Marketing og Organisation REFERAT Deltagere: Karen Brunsø, Lone Larsen, Steffen Korsgaard,

Læs mere