..- HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR DECEMBER 1993 _-

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "..- HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.07 DECEMBER 1993 _-"

Transkript

1 ..- HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR DECEMBER 1993 _-

2 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR Lokalplanens formål 2. Lokalplanens område 3. Områdets anvendelse 4. Vej- og stiforhold 5. Bebyggelsens omfang og placering 6. Bebyggelsens ydre fremtræden 7. Ubebyggede arealer 8. Tekniske anlæg 9. Tilladelser fra andre myndigheder 1 O. Vedtagelsespåtegning Side Kortbilag nr. 1 1 :4.000 Kortbilag nr. 2 1: Kortbilag nr. 3 1 :I.O00 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens indhold og område Lokalplanens forhold til anden planlægning Kom m u ne p la n læg n i ng Regionplanlægning Kystnærhedszonen Lov om planlægning Tekniske anlæg Lokalplanens retsvirkninger RAMMETILLÆG NR. 31 Rammetillæg nr Bilag A 1 :4.000

3 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.07

4 1 LOKALPLAN NR for etablering af campingplads ved "Nygaard", Sønderskovvej i Hals kommune. I henhold til lov om planlægning (lov nr. 388 af 6. juni 1991) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i stk. 2.1 nævnte område : 1. LOKALPLANENS FORMÅL 1.I Formålet med lokalplanen er at fastlægge de nærmere retningslinier for områdets delvise anvendelse som campingplads. Lokalplanen skal sikre : & der ved placering og udformning af campingpladsen tages størst mulig hensyn til områdets nuværende naturtilstand, ei vejadgang til campingpladsen alene foregår fra Sønderskovvej ad vejen langs vandløbet "Vadet", - at der i områdets grænser etableres og bevares en afskærmende beplantning. - at der indenfor lokalplanområdet kan drives en put and take sø. beboelses- og avlsbygninger indenfor lokalplanområdet stadig kan anvendes i landbrugsmæssig øjemed.

5 2 2. LOKALPLANENS OMRÅDE 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på bilag 1 og omfatter del af matrikelnummer 32 a, Gåser by, 0. Hassing, samt alle parceller, der efter d. 22. april 1993 udstykkes fra denne ejendom indenfor lokalplanens område Yderligere udstykning af lokalplanområdet må ikke finde sted. Lokalplanens område er beliggende i landzone og forbliver beliggende i landzonen efter planens endelige vedtagelse. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE Området må kun anvendes som campingplads og må kun benyttes i overensstemmelse med campingreglementet. Den hidtidige lovlige anvendelse af beboelses- og avlsbygninger samt put and take-søen kan fortsætte uændret. Indenfor området kan opføres eller indrettes en helårsbolig, når denne anvendes som bolig for bestyrer, portner eller anden person med lignende tilknytning til campingpladsen, og der kan opføres eller indrettes bygninger som er nødvendige for områdets anvendelse til campingplads (kontor, fælles opholdslokaler, toiletter og lignende). Der kan opstilles hytter indenfor området, dog kun med Hals kommunes forudgående tilladelse i medfør af campingreglementets 5 8 samt frikommuneregulativ nr. 12 for Nordjyllands Amt. 4. VEJ- OG STIFORHOLD 4.1 Vejadgang til området må kun finde sted fra Sønderskovvej ad vejen langs vandløbet "Vadet", som vist på bilag nr Veje og stier på campingpladsen fastlægges i princippet som vist på bilag 2.

6 3 Veje skal etableres med en bredde på mindst 5 m og stier med en bredde på 3 m. 5. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. 5.1 Indenfor lokalplanområdet må kun opføres bebyggelse i overensstemmelse med punkt 3.1, 3.2 og Bygninger må ikke opføres i mere end en etage med udnyttet tagetage. 5.3 Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives højde der overstiger 8,5 m, undtaget herfra er dog bygninger eller lignende som er nødvendige for ejendommens drift som land brugsejendom. 6. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN 6.1 Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materialer, som efter byrådets skøn virker skæmmende. 6.2 Skiltning og reklamering må kun finde sted med Hals kommunes tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 7. UBEBYGGEDE AREALER 7.1 Langs lokalplanområdets grænser er udlagt areal til et 5,0 m bred afskærmende beplantningsbælte, som vist på bilag nr. 3 Dette beplantningsbælte skal være tætsluttende, således at størst mulig afskærmende effekt opnåes. Beplantningsbæltet skal bestå af egnskaraklteristiske træer og buske. 7.2 Indenfor lokalplanområdet må beplantning ske i det omfang, det er nødvendigt for campingpladsens drift. Ved nyplantning skal der anvendes robuste og egnskarakteristiske træer og buske.

7 4 7.3 Ubebyggede arealer, udover de i stk. 8.1 og 8.2 nævnte, skal ved beplantning eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved henstilling af campingvogne, oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 8. TEKNISKE ANLÆG 8.1 Ledninger og kabler må kun udføres som jordkabler. 8.2 Belysning af veje og opholdsarealer skal være lav parkbelysning, nedadrettet og afskærmet. 8.3 Vandforsyning skal ske fra Ulsted-Aalebæk vandværk. 8.4 Fremtidigt spildevand fra feriefaciliteterne (excl. ferieboligerne i østsiden) skal tilledes til et nyt nedsivnings-/sandfilteranlæg. Såfremt eksisterende trixtankanlæg ikke kan rense tilfredsstillende skal alt spildevand tilledes det nye anlæg. 9. TILLADELSER FRA MYNDIGHEDER 9. I Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold indenfor lokalplanområdet, før der foreligger : - tilladelse fra jordbrugskommissionen for Nordjyllands amt til ændret anvendelse i henhold til landbrugsloven, - tilladelse fra Nordjyllands amt til etablering af nedsivnings- /sandfilteranlæg for afledning af husspildevand for mere end 1 O personækvivalenter, - tilladelse fra Hals kommune til udlejning af areal til campering, jf. lovbekendtgørelse nr. 920 af 22. december 989 og Nordjyllands amts frikommuneregulativ nr tilladelse fra Hals kommune til opstilling af hytter, jf. carnpingreglementets 8 samt frikommuneregulativ nr. 12.

8 5 10. VEDTAGELSESPÅTEGNING Hals byråd, den 15. december 1993 /' /' // I i / I Evald Martinsen Borgmester %midt wfomm~~ao)pektør L'

9 / 28a :I signatur.ti.. lokalplangrænse O O mal ca.l:4000 Lokalplan nr, 1.07 Hals kommune Bilag nr, 1 /

10 . \ \ \ \ \ \ a \ \ \ siqnatur u O. O O O o... *. :[<<((..Lo k a 1 p 1 an o mr Ci de mal 1:lO.OOO Lokalplan nr Hals kommune Bilag nr, 2

11

12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR REDEGØRELSE

13 6 REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Baggrunden for udarbejdelsen af nærværende lokalplan er et ønske fra ejeren om at udvide sine aktiviteter på ejendommen Sønderskovvej 192, Gaaser. I øjeblikket forefindes der cykelcamping efter aftale med Dansk Cykelunion, værelsesudlejning for turister samt en "put and take" SØ, som er meget velbesøgt. Der er på ejendommen endvidere en hestestald og det er meningen på et senere tidspunkt at tilbyde en form for aktiv ferie med fiskeri og heste ud lej n i ng. Da turismen i Hals kommune er i stadig udvikling er det intentionen at udvikle et produkt, som kan medvirke til at gøre turisttilbuddet større og mere alsidigt. I nærheden af ejendommen vil den kommende regionale sti - Limfjordsstien - blive etableret, og campingpladsen og de øvrige aktiviteter på ejendommen er et godt supplement til de støttepunkter langs det regionale stisystem, som i øjeblikket er under etablering. LOKALPLANENS INDHOLD OG OMRÅDE Lokalplanområdet omfatter et ca 3,3 ha. stort areal, som benyttes til dels landbrugsmæssig formål dels beboelses- og avlsbygninger samt "put and take" SØ. Vejadgang til området foregår ad markvejen langs vandløbet "Vadet" fra Sønderskovvej. I de eksisterende bygninger tænkes indrettet bad- og toiletfaciliteter. Lokalplanen indeholde retningslinier for lokalplanområdets anvendelse udstrækning og adgangsforhold. I første omgang tænkes campingpladsen indrettet med 25 enheder, dog således, at der med tiden kan udvides med yderligere 25 enheder. En mindre del af enhederne ønskes anvendt til opstilling af hytter. Campingpladsen vil komme til at ligge i tilknytning til en kommende ny regional sti, og der vil være mulighed for opstilling af op til 15% af pladsens samlede antal enheder som hytter. Der vil på campingpladsen endvidere blive etableret friskvandsforsyning, tømmefaciliteter for toilet samt elstik for autocampere.

14 7 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLAN- LÆGNING Kommuneplanlæaning Byrådet vedtog d. 11. december 1985 en kommuneplan for hele kommunens udvikling frem til Kommuneplanen er løbende blevet revideret og derfor gælder planen stort set uændret. Lokalplanområdet er ikke indeholdt i kommuneplanens rammer for lokalplanlægningen, hvorfor der er udarbejdet et tillæg nr. 31 til kommuneplanen. Regionplanlæeaninq Lokalplanen er i overensstemmelse med regionplanen for Nordjyllands amt, da campingpladsen vil bidrage til et mere varieret aktivitets- og overnatningstilbud for turisterne. Nordjyllands amt har tidligere, d. 28. november 1991, meddelt principgodkendelse af planerne for campingpladsen. Med denne tilladelse er der således meddelt tilladelse til overskridelse af campingrammen på 350 enheder for Hals kommune. Endvidere er der i det nye forslag til regionplan, marts 1993, foreslået at campingrammen hæves til 500 enheder. Kvstnærhedszonen Lokalplanområdet er beliggende indenfor 3 km zonen fra kysten, hvorfor der kræves særlige argumenter for at byudvikle og placere øvrige anlæg. Da der allerede forefindes værelsesudlejning, primitiv overnatning samt "put and take - SØ" på ejendommen ses det ikke at være et anlæg af nogen særlig betydning, da de eksisterende bygninger eribliver indrettet med toiletfaciliteter og lignende. Lov om planlæaninq I følge lov om planlægning kan der ikke i landzoner uden tilladelse fra landzonemyndigheden foretages udstykning, opføres ny bebyggelse eller ske ændring i anvendelsen af bestående bygninger og ubebyggede arealer. Da der i imidlertid i lokalplanen er indarbejdet bestemmelser, som tager højde for de krav, som der ville blive stillet i en landzonetilladelse, skal der ikke søges særskilt tilladelse hertil.

15 8 TEKNISKE ANLÆG Spildevand fra fællesfaciliteter må afledes til trixtank med sivedræn, mens sanitært spildevand fra autocampere, campingvogne mv. skal afledes til samletank, som tømmes og køres til Hals rensningsanlæg. Vandforsyning af lokalplanområdet skal ske fra Ulsted-Aalbæk vandværk. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge lov om planlægnings 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

16 HALS KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 31

17 9 KOMMUNEPLANTILMG NR. 31 til kommuneplanen for Hals kommune. I henhold til lov om planlægning (lov nr. 388 af 6. juni 1991) fastsættes herved følgende bestemmelser for rammer for indholdet af lokalplaner, som tilvejebringes indenfor det på kortbilag A afgrænsede område: Lokalplaner, der tilvejebringes indenfor tillæggets område, skal indeholde bestemmelser om, at arealerne forbliver i landzone. Rammebestemmelse r Det område, som er omfattet af tillægget, afgrænses som vist på kortbilag A. Området udlægges til fritids og rekreative formål, og lokalplaner der udarbejdes indenfor området skal sikre, at m områdets anvendelse fastlægges til fritids- og rekreative for måi med mulighed for indretning af en campingplads med op til 50 campingenheder bebyggelse ikke opføres med mere end 2 etager, og at bygningshøjden ikke overstiger 8,5 m - m nødvendige anlæg for pladsens drift og vedligeholdelse skal placeres således, at genevirkninger i forhold til omgivelserne undgås. VEDTAGELSESPATEGNING Hals byrid den 15. december 1993 &&&, Evald Martinsen Borgmester

18 Mål I: 4000.e Omrideafgrænsning Bilag A Rammetiliæg nr. 31 Hals kommune

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro Gråsten Kommune Lokalplan nr. 23 Boligformål, Nalmadebro Vedtaget: 13.12.1988 GRÅSTEN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 for et område til boligformål ved Nalmadebro. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Lokalplanen er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14 OFF. OMRÅDE I BAARING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE J.nr. 27 4 nr. 14 Matr.nr.: 2 a, 20 c og 20 d alle af Baaring by, Asperup Anmelder: NØRRE AABY KOMMUNE Gade og hus nr.: Byvejen,

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse SLANGERUP KOMMUNE - for Enggården, Uvelse Lokalplanen omfatter: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. 12, RESEN VEST II 1. S K I V E KOMMUNE. RedegØrelse for lokalplanens indhold og forhold til den Øvrige planlægning for området. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Anmelder: Mtr. nr. 54 c. 54 d. Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup. Hou by, Hals. Tlf. 99.549999. HALS KOMMUNE d- LOKALPLAN NR. 6.13.

Anmelder: Mtr. nr. 54 c. 54 d. Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup. Hou by, Hals. Tlf. 99.549999. HALS KOMMUNE d- LOKALPLAN NR. 6.13. Mtr. nr. 54 c Hou by, Hals 54 d Anmelder: Hals Kommune Borgergade 39 9362 Gandrup Tlf. 99.549999 HALS KOMMUNE d- LOKALPLAN NR. 6.13 r-- rn JANUAR 1994 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 6.13 1. 2. 3. 4.

Læs mere

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 EJBY KOMMUNE GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÂDE I GELSTED LOKALPLAN NR.21 J.nr. O1.02P16 nr. 21 EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR.21 FOR ET BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE IGELSTED

Læs mere

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indhold Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og zonestatus

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 27 for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. 1. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 27 For et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48 Lokalplan nr. 98 for et område ved Vodroffsvej 44-48 Juni 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til offentlige formål i form af daginstitutioner og andre offentlige funktioner,

Læs mere

Lokalplan 1.25. Tranegården

Lokalplan 1.25. Tranegården Lokalplan 1.25 Tranegården Ishøj Kommune 2003 Lokalplan l.25 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter et område på ca. 11.000 m 2 afgrænset af Vejledalen, Vejlebrostien, Strandparkstien og Ishøj Strandvej.

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 92 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR.22 FOR SPORTSPLADS VED VESTRE SKOLE STEMPELMÆRKE. RETTEN l GRENAA 0000500^00

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 92 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR.22 FOR SPORTSPLADS VED VESTRE SKOLE STEMPELMÆRKE. RETTEN l GRENAA 0000500^00 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 92 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR.22 FOR SPORTSPLADS VED VESTRE SKOLE STEMPELMÆRKE RETTEN l GRENAA KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROlAPPARAT D 442057 0000500^00

Læs mere

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Lokalplan nr. 116 for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Oktober 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til erhvervsformål i form af butiks- og kontorvirksomhed. Der åbnes

Læs mere

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 23 Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast Ikast Kommune Ikast ooo Forslag: Teknisk udvalg: 9.4.1984 Byrådet : lo.4.1984 Teknisk udvalg: 18.6.1984 Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen LOKALPLAN NR 44-362 For området ved Næsby-Hallen INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanens baggrund 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-03 TORPGARDEN REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan og

Læs mere

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Juni 1997 Gråsten Kommune REDEGØRELSE 2 FORORD 2 LOKALPLANENS FORMÅL 2 ZONE STATUS 2 KYSTNÆRHEDS ZONEN 2 FORHOLDET TIL KOMMUNEPLANEN OG ANDEN

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Planbilag 1: Afgrænsning af området Planbilag 2: Arealanvendelsesplan Planbilag 3: Bygningernes anvendelse

INDHOLDSFORTEGNELSE. Planbilag 1: Afgrænsning af området Planbilag 2: Arealanvendelsesplan Planbilag 3: Bygningernes anvendelse INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Lokalplanens sagsforløb side 3 Lokalplanens indhold side 3 Forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN L10 1 Lokalplanens område side 5 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune LOKALPLAN NR. 18 i Herlev kommune Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 18 vedrører et areal ved Sandbyvejs nuværende udmunding i Herlevgårdsvej og fastlægger, at området kun må anvendes til beskyttede boliger

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I GRENAA STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA. OOOO5OO.

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I GRENAA STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA. OOOO5OO. F- STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA GRENAA KOMMUNE KUN GYLDIGT MED AFSTEMWJfcG AF OOMMfRKONTORCTS F 732755 OOOO5OO.OO 171934 Sfi 01 LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69 FREDERIKSSUND KOMMUNE LOKALPLAN nr.69 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 69 INDLEDNING FORHOLDET TIL ANDEN PLANUEGNING Frederikssund Kommuneplan 1989-2001 Lokalplan nr. 48 Vej-

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplan H 30 for Else-Mariehjemmet side 3 Baggrunden for lokalplanen side 3 Indholdet i lokalplanen side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN

Læs mere

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7 Lokalplan nr. 2-13 for ÆBLEHAVEN, Andelsboliger i Strøby Egede Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Tillæg nr. 10 til Vallø

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88 Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3,8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Vester Hesseldal es GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 124

Læs mere

LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY

LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN 0 -D 10-Ol SEPTEMBER 1986 LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY Pris: 30 kr. KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT MED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKALPLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Boligområde i Stensved

Boligområde i Stensved Lokalplan nr. 43 S Boligområde i Stensved November 2008 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling samt overordnede

Læs mere

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900 Lokalplan 3.9 For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Bjergsted Kommune 3011501L30900 Bjergsted kommune Lokalplan n r. 3.9 for et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Lokalplan nr. 3.9 for

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Indhold Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n NAKSKOV/ Marts I996 NAKSKOV KOMMUNE

Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n NAKSKOV/ Marts I996 NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n Marts I996 I NAKSKOV/ NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D2 Stormarkskolen Indledende afsnit Lokalplan nr. D 2 (Ib. nr. 46) Stormarkskolen Indholdsfortegnelse

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INDLEDNING... 2 INDHOLDSOVERSIGT... 2 LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... 2 Eksisterende forhold... 2 Fremtidige forhold... 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 28, LØNHØJVEJ/ENGHOLMVEJ I Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup kommunalbestyrelse nedlagde den 8. maj 1989 forbud mod et forslag til udstykning

Læs mere

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 56 For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

Broager Kommune Lokalplan nr. 59

Broager Kommune Lokalplan nr. 59 Område til plejeboliger ved "Strandhjem"i Brunsnæs Broager Kommune Lokalplan nr. 59 Indhold 1 Broager kommune Lokalplan 59 Område til plejeboliger ved Plejehjemmet Strandhjem i Brunsnæs Indledning og redegørelse

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, 27 Boligområde øst for Lundingyej i Starup I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE:

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLAN EL 14 FOR ET OME I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan EL 14 2 Kortbilag Side 1 INDLEDNING Lokalplan EL 14 er vedtaget endeligt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 187. Østergade 14, Lemvig Claudis Have LEMVIG. Lemvig KOMMUNE. Plan & Projekt. Skous Gade. Østerbrogade. Ågade. Østerbom.

LOKALPLAN NR. 187. Østergade 14, Lemvig Claudis Have LEMVIG. Lemvig KOMMUNE. Plan & Projekt. Skous Gade. Østerbrogade. Ågade. Østerbom. FORSLAG LOKALPLAN NR. 187 Østergade 14, Lemvig Claudis Have Skous Gade Østerbrogade Ågade Ågade Østerbom Lemvig Østergade Vænget Enghavevej Rådhusgade Vasen Rådhusvænget Vænget LEMVIG KOMMUNE Plan & Projekt

Læs mere

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg LOKALPLAN NR14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r nr 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

LDHHLPLHN. OBIGIliAL L~M~LA& PIARlH~[H. ROMMUNE

LDHHLPLHN. OBIGIliAL L~M~LA& PIARlH~[H. ROMMUNE LDHHLPLHN rezz OBIGIliAL L~M~LA& PIARlH~[H. ROMMUNE Anmelder: L. B. L. -planlægning 9510 Arden 17.iU~fl963 05377 I henhold til skrivelse af 6. okt. 1982 fra Miljøministeriet, Departementet, er det under

Læs mere

LOKALPLAN NR. O 61.01.01

LOKALPLAN NR. O 61.01.01 LOKALPLAN NR. O 61.01.01 Stenhavevej Skolevænget Generalgyden juuskovvej 0 m 50 m 100 m FOR OMRÅDET VED JUULSKOVSKOLEN ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2003 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. O 61.01.01

Læs mere

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.27 Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.1977 Kongsbak Informatik 1081/1 Lokalplan 1.27. Området er beliggende

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 5

Partiel byplanvedtægt nr. 5 Partiel byplanvedtægt nr. 5 for en del af Gram by Gram kommune Udarbejdet af Sv. A. Jensen, H. H. Skaarup & J. M. Jespersen, arkitekter M.A.A.. Landemærket 9, 1119 Kbh. K. Tlf. (01) 1571 31. PBJ/td - den

Læs mere

Ørhage. Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM

Ørhage. Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Ørhage Lokalplan 2.17 Klitmøller/ Nordsø Camping HANSTHOLM KOMMUNE, BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM Indhold Redegørelse for lokalplanen Baggrund for lokalplanen Lx)kalplanområdet Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 96 for et område ved Jyllands Park Zoo Haunstrupvej.

Lokalplan nr. 96 for et område ved Jyllands Park Zoo Haunstrupvej. Videbæk i november 2003 D.nr. 47964 Lokalplan nr. 96 for et område ved Jyllands Park Zoo Haunstrupvej. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 96 med tilhørende tillæg nr. 15 til Videbæk Kommuneplan 1997 for et

Læs mere

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 STØVRING b KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 StØvring kommune RedegØrelse til lokalplan nr. 39 Lokalplanens sammenhænq med anden planlæqninq. Lokalplanens område har en størrelse på ca. 680 ha. Det er beliggende

Læs mere

Skabe. Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43. for Landerslev by

Skabe. Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43. for Landerslev by Skabe Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43 for Landerslev by Jægerspris kommune m LOKALPLAN NR. 43 for Landerslev by Hæftet indeholder: Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold... 2 Redegørelse

Læs mere

Skive kommune Lokalplan nr.

Skive kommune Lokalplan nr. Skive kommune Lokalplan nr. Skive Travbane m.m. J Teknisk forvaltning'december 1981 S K I V E K O M M U N E LOKALPLAN NR. 41. SKIVE TRAVBANE M.M.... Indledning. Skive Travbane er beliggende ved Flyve]

Læs mere

LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9-0203 SØNDERBORG RENSEANLÆG

LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9-0203 SØNDERBORG RENSEANLÆG LOKALPLAN SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9-0203 SØNDERBORG RENSEANLÆG PLAN OG TEKNIK RÅDHUSET 6400 SØNDERBORG TLF 74126430 FAX 74126432 E-MAIL raadhus@sonderborg.dk [ I N D H O L D ] I ndholsfortegnelse

Læs mere

SKÆLSKØR KOMMUNE. Februar 2001. Tillæg nr. 1 til LOKALPLAN NR. 49. Boeslunde Brugs.

SKÆLSKØR KOMMUNE. Februar 2001. Tillæg nr. 1 til LOKALPLAN NR. 49. Boeslunde Brugs. SKÆLSKØR KOMMUNE Tillæg nr. 1 til Februar 2001 LOKALPLAN NR. 49 Boeslunde Brugs. HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f.eks. om

Læs mere

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.14 Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej Høje Taastrup By Centerformål, butikker og liberale erhverv 30.01.1980 Kongsbak Informatik

Læs mere

LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51

LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51 LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i Kommuneplanen udlagt som en del af

Læs mere

KOMMUNE LØKKEN -VRA LOKALPLAN NR. 4.8.3.1. FQR ET OMRÅDE 1 FURREBY TIL CAM- PINGPLADS OG OFFENTLIGT FQRIMÅL.

KOMMUNE LØKKEN -VRA LOKALPLAN NR. 4.8.3.1. FQR ET OMRÅDE 1 FURREBY TIL CAM- PINGPLADS OG OFFENTLIGT FQRIMÅL. LØKKEN -VRA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.8.3.1. FQR ET OMRÅDE 1 FURREBY TIL CAM- PINGPLADS OG OFFENTLIGT FQRIMÅL. LØKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4.8.3.1 Lokalplan for et omrade nord for Løkken til campingplads

Læs mere

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~ Ri~s~ Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes I ~ tekniske forvaltning Gåsestræde 5700 Svendborg 14 B i~q~j#/fl jj fll7q~j ~ ~t1! i llt.ui.ui ~ SVENDBORG KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen Eremitageparken i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 6 For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE indledning 1 lokalplanens indhold 3 lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. E 1 5 4 ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE VED TARSVEJ JAN. 86 Nakskov kommune Lokalplan nr. E15-I. Erhvervs- og boligområde ved Tårsvej. Hæftet omfatter følqende:

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01. - a P.

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01. - a P. AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01 - a P. Aabybro kommune Lokalplan nr. 2.01 Rækkehuse, J. P. Pedersensvej, Biersted. Indledning... side 1 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... side 1 Lokalplanens

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby

Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 REDEGØRELSE Samsø er af Energiministeriet udnævnt til Danmarks Vedvarende EneriØ i 1997. Målsætningen er, at Samsø på sigt skal blive selvforsynende med vedvarende

Læs mere

SKYDEBANE i engene ved Næsgårdvej

SKYDEBANE i engene ved Næsgårdvej SKYDEBANE i engene ved Næsgårdvej Grenaa kommune Lokalplan nr. Grenaa Kommiune LokalpXan nr. 14 Lokalplan for et område til skydebane i engene ved Næsgårdvej r Grenaa. Udarbejdet i november 1979 af planlægningsafdelingen,

Læs mere

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene"

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, Tolvhusene LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene" KØGE KOMMUNE 1989 INDHOLD Redegørelse side Lokalplanens baggrund... 2. formål... 2 - indhold... 2 - forhold til anden planlægning 4 Varmeplanlægning... 4 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 349. for Vinterøen

Lokalplan 349. for Vinterøen Lokalplan 349 for Vinterøen INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 349 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING OG LOVGIVNING

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2009-2021 for Billund Kommune

Tillæg nr. 11 til Kommuneplan 2009-2021 for Billund Kommune Kommuneplan 2009-2021 for Billund Kommune August 2011 Indledning Tillæggets formål Billund Kommune er blevet opmærksom på, at der er et behov for at justere rammerne for særligt pladskrævende varegrupper

Læs mere

Lokaiplan o6 December 1980

Lokaiplan o6 December 1980 OTTERUP KOMMUNE Jj Lokaiplan o6 December 1980 LOKALPLAN o6 OMRÅDE TIL ETAGEBOLIG- BEBY~3GELSE I OTTERUP BY. 2. LOKALPLANENS INDHOLD. Kommunalbestyrelsen ønsker gennem vedtagelse af en lokalpian at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN 14.29. Boligområde på Vesterbjerg 44 i Greve Landsby. GREVE KOMMUNE Rådhusholmen 10 2670 GREVE TLF 43 97 97 97

LOKALPLAN 14.29. Boligområde på Vesterbjerg 44 i Greve Landsby. GREVE KOMMUNE Rådhusholmen 10 2670 GREVE TLF 43 97 97 97 LOKALPLAN 14.29 Boligområde på Vesterbjerg 44 i Greve Landsby GREVE KOMMUNE Rådhusholmen 10 2670 GREVE TLF 43 97 97 97 Lokalplanen er udarbejdet af Teknisk Forvaltning i Greve Kommune i samarbejde med

Læs mere

LOKALPLAN NR. 228. For en daginstitution ved Godthåbsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 228. For en daginstitution ved Godthåbsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 228 For en daginstitution ved Godthåbsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

D-C3-02 LDKALPLAPJ MARTS 19B8

D-C3-02 LDKALPLAPJ MARTS 19B8 OTTERUP KOMMUNE LDKALPLAPJ MARTS 19B8 D-C3-02 i LOKALPLAN O-C3-02 DEL AF CENTEROMRÅDE I OTTERUP BT. PRIS: KR. 10.00. 2 KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT NED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKALPLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Tilbygning til Sydvestjyllands Efterskole

Tilbygning til Sydvestjyllands Efterskole Forslag til lokalplan nr. 21-050-0001 Bramming Landområde Tilbygning til Sydvestjyllands Efterskole Tillæg nr. 1 til LP nr. 120, Bramming november 2010 0 Forslag til Lokalplan nr. 21-050-0001. Bramming

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 45, RØdvig. Campingplads -..-

Stevns kommune. Lokalplan nr, 45, RØdvig. Campingplads -..- Stevns kommune Lokalplan nr, 45, -..- -- Campingplads RØdvig STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 45. Lokalplan for campingplads ved RØdvig. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens omrade og formål Lokalplanens indhold

Læs mere

ALMENE BOLIGER GENERELLE BESTEMMELSER TILLÆG NR. 44 TIL KOMMUNEPLAN 2011

ALMENE BOLIGER GENERELLE BESTEMMELSER TILLÆG NR. 44 TIL KOMMUNEPLAN 2011 TILLÆG NR. 44 TIL KOMMUNEPLAN 2011 ALMENE BOLIGER GENERELLE BESTEMMELSER Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx xx 2015. Offentliggjort den yy yy 2015. HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? Kommuneplantillæg

Læs mere

Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning ApS www.it-knowhow.com Denne lokalplan er

Læs mere

Silkeborg Kommune. Fritidsområde ved F.L. Smidths Vej LOKALPLAN 142.08

Silkeborg Kommune. Fritidsområde ved F.L. Smidths Vej LOKALPLAN 142.08 Silkeborg Kommune Fritidsområde ved F.L. Smidths Vej LOKALPLAN 142.08 Lokalplan nr. 142.08 for et fritidsomrade ved F. L. Smidths Vej INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS FORML OG INDHOLD.. 2 LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 3-16 Søndre Strand

LOKALPLAN 3-16 Søndre Strand LOKALPLAN 3-16 Søndre Strand KØGE KOMMUNE 1984 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-16 SØNDRE STRAND LOKALPLANOMRÅDET. Søndre strand er et værdifuldt rekreativt område for hele Køge by, og som strand er den besøgt

Læs mere

TILLÆG NR. l TIL LOKALPLAN 5.8 NØRKLIT-KÆRET Udvidelse af Campingpladsen

TILLÆG NR. l TIL LOKALPLAN 5.8 NØRKLIT-KÆRET Udvidelse af Campingpladsen TILLÆG NR. l TIL LOKALPLAN 5.8 NØRKLIT-KÆRET Udvidelse af Campingpladsen Hanstholm kommune, Bådsgårdsvej 2, 7730 Hanstholm TIf.: 97961600, Fax: 97961432 Lokalplan 5.8 Nørldit-Kæret blev godkendt af Hanstholm

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, januar 2002. 117 Lokalplan nr Skydebaneanlæg ved Halvej

Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, januar 2002. 117 Lokalplan nr Skydebaneanlæg ved Halvej Lokalplan nr. 117 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, januar 2002 Nyborg Jern centeret Aktivhuset Hyrdegyden 25 m pistolbane 50 m riffelbane Skytternes hus Halvej Nyborghallerne Skydebaneanlæg ved Halvej

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Lokalplan nr. 01-020-0002. Strandby Tillæg nr. 1 til lokalplan 294 Esbjerg Vandrerhjem

Lokalplan nr. 01-020-0002. Strandby Tillæg nr. 1 til lokalplan 294 Esbjerg Vandrerhjem Lokalplan nr. 01-020-0002 Strandby Tillæg nr. 1 til lokalplan 294 Esbjerg Vandrerhjem Maj 2008 Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse og bebyggelse

Læs mere

Langeskov kommune. Erhvervsområde (Exhausto) Birkende

Langeskov kommune. Erhvervsområde (Exhausto) Birkende Langeskov kommune Erhvervsområde (Exhausto) Birkende lokalpian nr. 40 september 1995 LANGESKOV KOMMUNE lokaiplan nr. 40 udvidelse af erhvervsområde 5.E.1 Birkende (Exhausto) j.nr. 01.02.05 P16-0003 dato:

Læs mere

Fuglebjerg - Hashøj Fællesforvaltningen for teknik og miljø

Fuglebjerg - Hashøj Fællesforvaltningen for teknik og miljø Fuglebjerg - Hashøj Fællesforvaltningen for teknik og miljø 1.E.6 Lokalplan nr. 119 for Erhvervsområde ved Korsørvej og Kommuneplantillæg nr. 2 til kommuneplan 2002 2009 Udarbejdelse af lokalplaner Bestemmelserne

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

SKÆLSKØR KOMMUNE. Februar 2004 Tillæg nr. 7 til Kommuneplan 1997-2008 LOKALPLAN NR. 127. Serviceområde ved Smidstrupvej

SKÆLSKØR KOMMUNE. Februar 2004 Tillæg nr. 7 til Kommuneplan 1997-2008 LOKALPLAN NR. 127. Serviceområde ved Smidstrupvej SKÆLSKØR KOMMUNE Februar 2004 Tillæg nr. 7 til Kommuneplan 1997-2008 LOKALPLAN NR. 127 Serviceområde ved Smidstrupvej HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende

Læs mere

Samsø Kommune. Forslag til Lokalplan nr. 67 Detailhandel ved Furden i Tranebjerg

Samsø Kommune. Forslag til Lokalplan nr. 67 Detailhandel ved Furden i Tranebjerg Samsø Kommune Forslag til Lokalplan nr. 67 Detailhandel ved Furden i Tranebjerg Maj 2008 1 Hvad er en lokalplan?... 3 Redegørelse... 4 Indledning... 4 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 4 Lokalplanens

Læs mere

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 GLO S TRUP KOMMUNE OMRADE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. G 37 FOR ET OMRÅDE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ.

Læs mere

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal  ~ ' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse HVIDEBÆK KOMMUNE o o o og, Q ~,,, /, V' km ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' \" Ugertøse " Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse Indholdsfortegnelse Redegørelse Planens forhold til anden planlægning:

Læs mere

Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune

Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune K U L T U R O G U D V I K L I N G Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune for en bioethanolfabrik på Nordhavnen i Grenaa Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. Partiel byplan nr. 45. ^ v, =

BYPLANVEDTÆGT. Partiel byplan nr. 45. ^ v, = Partiel byplan nr. 45. ^ v, = ~~~~~~~~~~~~ ODENSE KOMMUNE IC IC) BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING HANS JENSENS HANS JENSENS STRÆDE - RAMSHERRED - BANGS BODER -OVERSTRÆDE. (H.C.Andersen - kvarteret).

Læs mere

Lokalplan nr. 33. Boligområde ved Krohaven i St. Lyngby

Lokalplan nr. 33. Boligområde ved Krohaven i St. Lyngby Lokalplan nr. 33 Boligområde ved Krohaven i St. Lyngby 28.01.1998 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 33 STEMPELMÆRKE RETTEN I HILLERØD Område ved St. Lyngby Kro Krohaven 20.07.98 10:56 0001200.00 748736 9B

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 43

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 43 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 43 Varde Varde Kommune Juni 2008 Indhold REDEGØRELSE... 3 Baggrund og formål... 3 Forhold til Regionplan 2016... 4 Forhold til planlovens detailhandelsbestemmelser...

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan EL 8.1. 3 10 Ophævelse af tidligere lokalplan

Lokalplan EL 8.1. 3 10 Ophævelse af tidligere lokalplan Lokalplan EL 8.1 for et område ved Ejby Mose, Harrestrup Å, Ballerup Boulevard og Ejby Mosevej. Tillæg nr. 8 til Kommuneplan 1993-2005 Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanområdets beliggenhed

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 129. med kommuneplantillæg nr. 12 for Trustrup-Lyngby Varmeværk A.m.b.A., Trustrup

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 129. med kommuneplantillæg nr. 12 for Trustrup-Lyngby Varmeværk A.m.b.A., Trustrup Anmelder: Grenaa Kommune Teknik og Udvikling Torvet 3, 8500 Grenaa Tlf.: 87 58 59 60 \ *- \ GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 129 med kommuneplantillæg nr. 12 for Trustrup-Lyngby Varmeværk A.m.b.A., Trustrup

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 112

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 112 /-}-,ini ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 112 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 112 for et fritidsområde på Mosegård i Hedeland REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Formålet med lokalplanen er at fastlægge

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 61 for vindmøller ved Torup

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 61 for vindmøller ved Torup for vindmøller ved Torup December 2014 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-21 for et område nordvest for Statene, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 27 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Erhvervsområde samt Blandet bolig og erhverv, Industrivej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 27 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Erhvervsområde samt Blandet bolig og erhverv, Industrivej, Brande Erhvervsområde samt Blandet bolig og erhverv, Industrivej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i

Læs mere