Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. Indledning side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. Indledning side 1"

Transkript

1

2 VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING NOVEMBER 1986 Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. I~DHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 1 Lokalpianbestemmelser - 2 i Lokaiplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse 4 Vej- og parkeringsforhold 5 Bebyggelsens omfang 09 placering 6 Bebyggelsens ydre fremtræden 7 Ubebyggede arealer 8 Forudsætninger for ibrugtagen af fly bebyggelse Vedtagelsesp&tegriing 7 Kortbilag 1. Kortbilag 2. Lokalplanéns område I llustrationsskitse 1: 1000

3 INDLEDNING 1. Lokaiplan nr. 84 for et boligområde i Vestbyen, etape II. Lokalpian nr. 84 omhandler et område ved Ågade, Vesterbrogade, Vedelsgade, Thorsgade og Tønnesgade. Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de fremtidige forhold inden for lokaiplanens område. En lokalplan kan f.eks. indeholde bestemmelser om, hvad et område skal anvendes til, hvordan vej og stisystemet skal udformes, hvordan bebyggelsen skal placeres og udformes, og hvilket omfang den må have, hvordan friarealerne skal udformes og en lang række andre forhold. Lokalpianen kan være mere eller mindre detaljeret efter behov. Hvorfor udarbejdes en lokalplan? I kommuneplanloven er det bestemt, at der skal udarbejdes en lokalplan, når det er nødvendigt for at sikre kommuneplanens virkeliggørelse, og når man Ønsker at gennemføre større udstykninger og bygge- og anlægsarbejder. Hensigten hermed er at sikre, at disse dispositioner får en hensigtsmæssig udformning og sammenhæng med anden planlægning og evt, eksisterende bebyggelse. Lokalplanens varige retsvirkninger. Efter den offentlige bekendtgørelse af den endeligt vedtagne lokalplan må ejendomme inden for lokalpianens område ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i Øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalpianens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokaiplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokaiplan. I henhold til kormnuneplanlovens 34 kan der foretages ekspropriation af private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når det vil være af væsentlig betydning for b- kaiplanens virkeliggørelse. Private tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokal planen, fortrænges af planen.

4 SflMPELMÆRKE 2 -VEJLE C~tvIL~ET -~r~ ~ ~-e~r- /1 ~ ~-/I-i~I~ ~ \ KUN GVIOPGT MED~ÇSTEMPUNG A~.1 LOKALPLANBESTEMMELSER. VEJLE KOMMUNE ;-O~OO4OQ~OC~i tjtj9gl7 SJ~ ~ Lokaiplan nr. 84 for et område ved Ågade, Vesterbrogade, Vedelsgade, Thorsgade og TØnnesgade samt et område ved TØnnesgade, Vedelsgade, Nyboesgade og Odinsgade. I henhold til kommuneplanboven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. LOKALPLANENS FORMÅL. Det er bokalplanens formål at sikre, -&JAN FEB at den fremtidige anvendelse fastlægges overvejende til boligformål, herunder at der sker en regulering af de forskellige erhvervsfunktioners indpasning i området, således at det kan fungere som et område med gode boligforhold. 1.2 at forbedre boligforholdene i sammenhæng med den for området udarbejdede byfornyelsesplan, bl.a. ved at udlægge fælles friarealer. 1.3 at fastlægge en bebyggelsesplan samt bygningsregulerende bestemmelser, der sikrer, at ny bebyggelse udformes i overensstemmelse med områdets karakter. 1.4 sikre, at OmlØbsåen indgår som et rekreativt element i bybilledet, og at der åbnes mulighed for gående færdsel langs åen. 2. OMRÅDE OG ZONESTATUS. 2.1 Området afgrænses som vist på kortbilag i og omfatter matr. nr. 79 c, 79 e, 79 f, 79 g, 79 k, 79 1, 79 rn, 83 c, 83 f, 83 g, 83 h, 83 i, 83 k, 83 i, 83 rn, 83 n, 83 o, 83 q, 83 r, 83 s, 83 t, 83 u, 84 a, 84 h, 84 i, 84 i, 84 rn, 84 r, 274 e, 274 g, 274 i, 275, 284 a, 284 c, 284 d, 306, 307 a, 307 b, 307 c, 307 d, 307 e, 308,309, 3T0, 311, 318, 319, alle En~ene, V~j1e Jorder, samt alle parceller, der efter den 1/ udstykkes fra de nævnte ejendomme.

5 3 I kortbilag 3 er der vist et matrikelkort. 2.2 Området opdeles i kvartererne B 1, B 2 og B 3 som vist på kortet, bilag Alle ejendomme ligger i byzone. 3. OMRÅDETS ANVENDELSE. Kvarter B 1, B 2 og B Området må kun anvendes til boligformål og kollektive anlæg, som kan indpasses i et boligområde, såsom boliger for ældre, børneinstitutioner og lignende samt mindre butikker og mindre virksomheder til områdets daglige forsyning eller nærmere angivne erhvervstyper, der kan indpasses i området uden genevirkninger i forhold til omgivelserne. x) 3.2 Langs Vedelsgade og Vesterbrogade må bebyggelsens stueetage ikke uden byrådets særlige tilladelse anvendes til andet end butikker og mindre - ikke generende - fremstillingsvirksomhed i tilknytning til butikkerne. 3.3 Uanset foranstående bestemmelser kan byrådet tillade: a. genopførelse efter brand og lignende-af tidligere logligt eksisterende erhvervsbebyggelse. b. opførelse af transformerstationer og lignende offentlige anlæg, når de ikke har mere end 30 m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse i området. 4. VEJ-, STI- OG PARKERINGSFORHOLD. 4.1 Der udlægges en gangsti à-b i en-bredde àf min. -2,5 m langs OmlØbsåen i en afstand af indtil 10 m fra åen, i princippet som vist på kortbilag 1. Arealet skal være tilgængeligt for almindelig gående færdsel. 4.2 Der udlægges areal til en gangsti c-d over matr. nr. 319 fra Ågade til stien Øst for OmlØbsåen, som vist på kortbilag 1. x) Sådanne erhvervstyper kan omfatte mindre lager. hånd værks og servicevirksomhed (f.eks. cykelreparation, malerværksted, elektriker og VVS) uden udendørs oplag og med minimal til- og frakørsel.

6 4 4.3 Der udlægges areal til en gangsti e f over matr. nr. 275 fra Ågade til stien Øst for OmlØbsåen, som vist på kortbilag 1. Parkering. 4.4 Der skal indrettes parkeringspladser svarende til 0,8 plads pr. bolig og i plads for hver 75 m2 etageareal til andet formål. x) 5. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING: Fællesbestemmelse for kvarter B 1, B 2 og B Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 90 for hvert kvarter som helhed. Kvarter B 1, B 2 og B Den eksisterende facadebebyggelse forudsættes bevaret i overensstemmelse med byfornyelsespianen for området. 5.3 Ny bebyggelse skal i princippet opføres som sluttet bebyggelse i vej skel i mellem 2 og 3 etager og en dybde på mellem 8 og 12 m, som vist på kortet, bilag 1. I område B i er den gennemsnitlige bebyggelsesramme beregnet til bebyggelse i 2 etager med udnyttet tagetage langs Vesterbrogade og Vedelsgade og i 2 etager langs Thorsgade i ii m dybde. xx) I område B 2 er den gennemsnitlige bebyggelsesramme beregnet til bebyggelse i 2 etager med udnyttet tagetage langs Vesterbrogade og i 2 etager langs Ågade og Tønnesgade i 11 m dybde. xx) I område B 3 er den gennemsnitlige bebyggelsesramme beregnet til bebyggelse i 2 etager med udnyttet tagetage langs Vedelsgade og Nyboesgade og i 2 -etager langs Odinsgade og TØnnesgade i 9 m dybde. xx) 5.4 Langs Vesterbrogade, Vedelsgade og Nyboesgade må bebyggelsen kun opføres i 2 etager med udnyttet tagetage eller i 3 etager. 5.5 Langs Vesterbrogade, Vedelsgade og Nyboesgade må bebyggelsens facadehøjde ikke overstige 8,5 m målt fra terræn til skæringen mellem facade og tagf lade. x) Grundejerne kan evt, med byrådets særlige tilladelse frigøre sig fra kravet om parkering på egen grund. xx) En forudsætning for at udnytte den maksimale bebyggelsesramme er, at lokalplanens bestemmelse om parkering og ophold kan overholdes.

7 5 5.6 Langs Odinsgade, TØnnesgade og Ågade må bebyggelsen kun opføres i 2 etager eller i 2 etager medudnyttet tagetage. 5.7 Langs Odinsgade, Tønnesgade og Ågade må bebyggelsens facadehøjde ikke overstige 7 m målt fra terræn til skæringen mellem facade og tagf lade. 5.8 Facadebebyggelsens dybde i stueetagen kan tillades -forøget, ligesom 1-etages baghuse kan tillades opført med brandmur i naboskel. 5.9 HjØrnebebyggelse skal opføres med hjørneafskæring efter nærmere aftale med byrådet Bebyggelsen skal indrettes således, at gående adgang sker fra gaden. x) Tagene må ikke uden særlig tilladelse udføres som andet end symmetriske sadeltage med en taghældning på mellem 35 og 50 grader. Støj forhold Hvor det ikke er muligt at bringe det udendørs støjniveau ned på 55 db(a), skal der foretages sådanne bygningsmæssige foranstaltninger, at der opnås et indendørs støjniveau, der ikke overstiger 30 db(a) i bebyggelsens arbejds- og opholdsrum. Opholdsareal Der skal tilvejebringes et opholdsareal svarende til 50 % af boligetagearealet og 25 % af erhvervsetagearealet. Sammenlægning af lejligheder Ved ombygninger af den eksisterende bebyggelse kan der foretages sammenlægning af lejligheder efter byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. 6. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. 6.1 Ny bebyggelse skal i sine væsentlige træk have en sådan ydre udformning og fremtræden, herunder farveholdning, at der i forbindelse med den eksisterende bebyggelse opnås en god helhedsvirkning. 6.2 Lange facader skal opdeles i mindre enheder i overensstemmelse med områdets karakter, dvs, klart opfattelige enkelthuse med en facadelængde på m. x) Bestemmelsen skal sikre, at en bebyggelse ikke alene har indgang fra bagarealer som parkerings eller op holdsarealer. Alle trapperum skal således have indgang fra vej eller færdselsareal.

8 6 6.3 Ydervægge kan udføres af røde teglsten eller fremstå som pudsede facader. Med byrådets særlige tilladelse kan andra materialer anvendes helt eller delvist som facadernateriale, når de anvendes på en sådan arkitektonisk måde, at de kan indgå i en samlet helhed sammen med den eksisterende bebyggelse. 6.4 Tagene må ikke uden særlig tilladelse dækkes med andet end rødt tegl, betontagsten, skifer eller sorte eter nitplader med samme længde som tegl. 6.5 I facadebebyggelse, hvor der indrettes sikringsrum over terræn, skal bebyggelse udformes eller placeres således i gaden, at bygningen ikke virker fremmed i området. 6.6 Skiltning og reklamering må kun finde sted med byrådets tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 6.7 Skiltning skal i omfang begrænses til det nødvendige. Det enkelte skilt skal være tilpasset bygningen og gadestrækningens arkitektoniske holdning og må ikke ved sin udformning få karakter af facadebeklædning. 6.8 Skiltning må have indvendig belysning eller belyses med ikke blændende spots. 7. UBEBYGGEDE AREALER. Kvarter B 1, B 2 og B De på kortet, bilag i, viste arealer udlægges som fælles opholdsarealer med en størrelse og form i princippet som vist på kortet. 7.2 Drift og vedligeholdelse af de fælles opholdsarealer forudsættes at ske efter overenskomst mellem de pågældende grundejere. 7.3 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende. 7.4 Indretning af ubebyggede arealer, herunder beplantning, belægninger, belysning, hegning m.v. skal ske på baggrund af en af byrådet godkendt plan. 7.5 Der skal reserveres areal i det fælles opholdsareal ± kvarter B i til etablering af offentligt beskyttelsesrum svarende til 125 % af det forventede antal beboere. I arealet må ikke nedlægges nogen form for forsynings og afløbsledninger.

9 7 8. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE. 8.1 Ny bebyggelse må ikke uden byreådets tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter byrådets anvisning. 8.2 Uanset bestemmelsen i 8.1 kan byrådet meddele særlig tilladelse til indretning af alternative opvarinningsanlæg. 8.3 Ny bebyggelse må ikke uden byrådets tilladelse tages i brug, før der er etableret eller sikret etableret de i ~4.4 og 5.14 nævnte parkerings- og opholdsarealer. VEDTAGELSESPÅTEGNING. -- Således vedtaget af Vejle byråd den ~6 JANO den i 2 JAN. 1987,~ Således endeligt vedtaget af Vejle byråd den 2 5 AUG ci~~ 23 DEC Nærværende lokalpian begæres i medfør af 30, stk. 3, i lov nr. 287 af 26. juni 1975 om kommuneplanlægning tinglyst på de i 2 nævnte matrikelnumre. - Udvalget for teknik og miljø, den 4. januar P. u. v direktør

10 ~~~Vg,JLg ~IVILRET B JAN LYST / / /~/9,~ Nærværende lokalpian begæres endvidere i medfør af 30, stk. 3, i lov nr. 287 af 26. juni 1975 om kommuneplanlægning tinglyst på følgende matr. nr.e: 83 i med ejerlejlighederne i, 2, 3 og 4, 83 rn med ejerlejlighederne 1, 2, 3 og 4, 84 i med ejerlejlighederne i, 2 og 3 samt 309 med ejerlejlighederne 1, 2, 3, 4 og 5, alle Engene, Vejle Jorder. Udvalget for teknik og Miljø, den 9. februar 1988 P. u. v. Larsen direktør f~3flv~j~j CIVILRET i 2 FEB. i~aa LYST

11

12

Vejle kommune. Teknisk forvaltning Januar 1987 ~. Lokalpian nr.86 for et omrâde ved Fredericiagade, Sønderbrogade og Fredericiagades forlægning

Vejle kommune. Teknisk forvaltning Januar 1987 ~. Lokalpian nr.86 for et omrâde ved Fredericiagade, Sønderbrogade og Fredericiagades forlægning Vejle kommune. Teknisk forvaltning Januar 1987 ~. Lokalpian nr.86 for et omrâde ved Fredericiagade, Sønderbrogade og Fredericiagades forlægning VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Lokaiplan nr. 86 for et

Læs mere

I7~~ Lokalpian nr.92 for et område ved ørstedsgade, Østerbrogade, Windfeld-Hanséns Gade, Havnegade og Langelinie.

I7~~ Lokalpian nr.92 for et område ved ørstedsgade, Østerbrogade, Windfeld-Hanséns Gade, Havnegade og Langelinie. j~~i Vejle kommune. Teknisk forvaltning Oktober 198 OBS! Se rettelsesblad bagerst 0~ Lokalpian nr.92 for et område ved ørstedsgade, Østerbrogade, Windfeld-Hanséns Gade, Havnegade og Langelinie. I7~~ C

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

LOKALPLAN NR.54. NORSEk1~VEJ O(i FOR ET OMRÅDE VED 5TEENSE~5VEJ JULI

LOKALPLAN NR.54. NORSEk1~VEJ O(i FOR ET OMRÅDE VED 5TEENSE~5VEJ JULI JULI 1982 VEJLE TEKNISK KOMMUNE FORVALTNING LOKALPLAN NR.54 FOR ET OMRÅDE VED NORSEk1~VEJ O(i 5TEENSE~5VEJ INDLEDNING Dette lokalplanforslag omhandler et område ved Horsensvej og Steensensvej. Hensigten

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

VEJLE KOMMUNE / TEKNISK FORVALTNING FOR ET OMRÅDE VED GULKROG

VEJLE KOMMUNE / TEKNISK FORVALTNING FOR ET OMRÅDE VED GULKROG VEJLE KOMMUNE / TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED GULKROG NR.34 é () ~ / frt~~ t~7% i ~1 MAJ 1980 1. INDLEDNING. Dette lokalpianforslag omhandler et område ved Nørrebrogade, Skovgade og jernbanen.

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center.

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Juni 1991 LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Februar 1991 Lokalpian nr. 112 for

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

LOKALPLAN NR Jens Benzons Gade-Odinsgade-Thorsgade-Vesterbro,

LOKALPLAN NR Jens Benzons Gade-Odinsgade-Thorsgade-Vesterbro, LOKALPLAN NR. 10-303 Jens Benzons Gade-Odinsgade-Thorsgade-Vesterbro, I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Område- og zonestatus 1 AFSNIT 3. Områdets anvendelse

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune

Lokalpian nr for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune Lokalpian nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben i Tønder kommune TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 4. 21 for bolig- og institutionsområde nord for Viben Sydvesten-Reklame, Tønder I henhold

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade.

STEMPELMÆRKE. Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT. for et område mellem Østergade og GrØnsgade. Holstebro kommune Matr. nr. 65 a m.fl., Holstebro bygrunde. Stempel: 25,OO kr. g- i733 LOKALPLAN NR. 115. Anmelder: STEMPELMÆRKE Mlfi$%bro KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

~ Bjcnmerfskk -, ss ~,,

~ Bjcnmerfskk -, ss ~,, FAABORG KOM MVNE LOKALPLAN NB. G.25 Sv4r~s~ d ~To I ~ - - 22 ~:4\.? 15~ : - 2, - : Z,. Fjurdblin k,,. ~ Bjcnmerfskk -, ss _ _~,, ii BJfrrne/C- og - N /,- (./. - I. \.t4,1 / - S~gy*ri 1v / \ \ ~-\, ~ /

Læs mere

DEL AF MARSTAL I MÅL 1:4.000 LOKALPLAN NR. 5 I. L meter

DEL AF MARSTAL I MÅL 1:4.000 LOKALPLAN NR. 5 I. L meter MARSTAL KOMMUNE DEL AF MARSTAL I MÅL 1:4. L 1 2 meter LOKALPLAN NR. 5 I INDHOLDSFORTEGNELSE -kapr.34 939 Side 1: Planens indhold Forhold til den Øvrige planlægning Lokaiplanens retsvirkninger Side 3: 1.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 71. for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Lokalplan nr. 71 for et område ved hjørnet af Thorvaldsensvej og Hostrupsvej Februar 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af Den

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980

LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 LOKALPLAN NR. 7.4 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7i~ REFSVINDINGE I henhold til kommuneplanloven ( Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B. 5700 Svendborg 14.

Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B. 5700 Svendborg 14. . Matr.nr. 494-f m.fl., Anmelder: Svendborg bygrunde. Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B 08381 5700 Svendborg 14.~7B7 SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 001.156 for et område ved Korsgade,

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING

LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆRØSKØBING LOKALPLAN. NR.9-i FOR ET OMRÅDE VED VRÂVEJEN, ÆROSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indhold Indledning side i Lokalpianens formål side i Område og zonestatus side i Områdets anvendelse side i. Udstykninger side

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten)

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) -sl Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund, ^,,,,, I Lokalplanens indhold,,,,, I Lokalplanens retsvirkninger,,,,,,, 2 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej.

Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej. Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts 1990 Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FbRVALTNING Marts 1990 Lokalpian nr. 105 for et erhvervsområde syd for

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune

Lokalplan nr. 74. for en boligbebyggelse ved Nørregade. Hundested Kommune Lokalplan nr. 74 for en boligbebyggelse ved Nørregade Hundested Kommune Indhold Redegørelse s. 5 Indledning Lokalplanlægning Området for lokalplanen Forhold til anden planlægning Lokalplanens midlertidige

Læs mere

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. LOKALPLANNR. 131 for et bo1igomr~deved Høj skolevej i Vinding. April 1995

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. LOKALPLANNR. 131 for et bo1igomr~deved Høj skolevej i Vinding. April 1995 Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Delvis ophævelse af vedtagen lokalplan Da lokalplan nr. 1236 den 08.03.2017 (PlanId 3275525), blev vedtaget af Vejle Byråd, medførte det, at der skal udtages del af lokalplan

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken

LOKALPLAN 4-13 Adventkirken LOKALPLAN 4-13 Adventkirken KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-13 ADVENTKIRKEN INDHOLD : side Redegørelse Forhold til anden planlægning 5 6 Retsvirkninger 7 Lokalplanen 9 Kortbilag bagerst i hæftet KØGE KOMMUNE,

Læs mere

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng

Lokalplan nr Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej. Høje-Taastrup Kommune. Hedehusene/Fløng Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.4 Det østlige hjørne af Hovedgaden og Hotelvej Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, detailhandel og liberalt erhverv 16.01.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

for Åløkke Byplanafdelingen

for Åløkke Byplanafdelingen ny boligbebyggelse på ejendommen AI lå 35 1985 for Åløkke Byplanafdelingen Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om - anvendelse,

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14.

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. For et offentligt omrade mellem Hans Schacksvej, Borgmester Hansensvej, Askvej. AUG. 1982 . INDHOLDS FORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

Dette lokalpianforslag omhandler et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade.

Dette lokalpianforslag omhandler et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade. INDLEDNING Dette lokalpianforslag omhandler et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade. Hensigten med at udarbejde en lokalpian er blandt andet at fortælle, hvordan veje, stier, bygninger,

Læs mere

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992

LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LOKALPLAN 106 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1992 LQKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED LINDEGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE NR.106 TEKNISK DIREKTORAT

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29

FREDERIKSSUND KOMMUNE. Lokalplan for et område ved Kirkegade. Vedtaget af byrådet den 3. juli LOKALPLAN nr.29 FREDERIKSSUND KOMMUNE Lokalplan for et område ved Kirkegade Vedtaget af byrådet den 3. juli 1984 LOKALPLAN nr.29 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE A Indledning B B 1 B 2 B 3 B 4 C D Forholdet

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 11. mellem Banestien og Køjevænget. for et område vest for Hartkornsvej

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 11. mellem Banestien og Køjevænget. for et område vest for Hartkornsvej DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 11 for et område vest for Hartkornsvej mellem Banestien og Køjevænget 1. LOKALPLANOMRÅDET Nærværende lokalplan omfatter et område beliggende vest for Hartkornsvej mellem Banestien

Læs mere

LOKALPLAN NR. 9-6 FOR ET OMRADE VED STATENE ÆRØSKOBING

LOKALPLAN NR. 9-6 FOR ET OMRADE VED STATENE ÆRØSKOBING LOKALPLAN NR. 9-6 FOR ET OMRADE VED STATENE ÆRØSKOBING ÆRØSKOBING KOMMUNE Indhold Indledning Lokalplanens formål Område og zonestatus Områdets anvendelse Udstykninger Vej- og stiforhold Byggelinier Parker

Læs mere

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune.

LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. LOKALPLAN NR. 2 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 2 vedrørende et stort set ubebygget område øst for Højsletten og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik

Høje-Taastrup Kommune. Lokalplan nr Et område øst for Reerslev kirke. Landsbyer og landområder. Boligformål Kongsbak Informatik Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 6.05 Et område øst for Reerslev kirke Landsbyer og landområder Boligformål 11.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET ER BELIGGENDE I REERSLEV UMIDDELBART OST FOR KIRKEN.

Læs mere

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune

Lokalplan nr BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE. Herning kommune Lokalplan nr. 0.02.1 BETHANIAGADE-ROLIGHEDSVEJ NØRGÅRDSALLE-CARITETLARS GADE Herning kommune Lokalplanen består af: side Lokalplanen består af: 1 Lokalplanens formål. 2 2 Område og zonestus. 2 3 Områdets

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt.

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. LOKALPLAN NR. 1.38 l B2 Hotel Søfryd i Jyllinge. Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. Lokalplanens baggrund og formål Baggrunden for at udarbejde denne lokalplan for området

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere