Bestyrelsesmøde Den 16. september 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Den 16. september 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg"

Transkript

1 Referat. Bestyrelsesmøde Den 16. september 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand Ole Bergmann Lars Simonsen Eivind Blakø Jan Kristensen Hossein Armandi Peter Amstrup Flemming Rømer Ulla Boje Jensen Carsten Nielsen Forbrugerrepræsentant Forbrugerrepræsentant Fraværende: Ulla Boje Jensen, Jan Kristensen Som suppleant deltager: Fra direktion deltager: Henrik Hansen (direktør) Referent: Heidi Lysen Arkitekt Thomas Ringhof deltager under punkt Meddelelser fra formanden. Afholdelse af bestyrelse- og personalefest Tak for et godt arrangement det var godt og skal forhåbentligt gentages snart igen. 2. Forelæggelse af bestyrelsesprotokol med indført protokolliering af sidste bestyrelsesmøde til godkendelse og underskrift. Bilag: 1 Referat af sidste bestyrelsesmøde 5/ Spørgsmål Hvad er status på punkt 7. HHA informerede om at et møde er under forberedelse.

2 3. Direktørens beretning om selskabets virksomhed siden sidste bestyrelsesmøde. 1. Igangværende og afsluttede anlægsarbejder og administrative opgaver. Spildevand. Omlægning af spildevandsledninger / udskiftning af pumper ved Lillevangsvej / Ravnbjerggårdsvej arbejdet afsluttet. Etablering af pumpestation / bassin ved Ullerød Eng arbejdet afsluttet. Kloakering af Grønholt anlægsarbejdet afsluttet. Overtagelse kloaksystem efter privat byggemodning - Langkildeparken Medvirken ved udarbejdelse af Spildevandsplan Planen forventes færdig ultimo Medvirken ved udarbejdelse af Blå Plan Planen forventes færdig ultimo 2010 Etablering af flowmåler Toelt losseplads arbejdet forventes afsluttet oktober Implementering af nyt SRO-system og styretavle for renseanlæg og pumpestationer arbejdet forventes afsluttet oktober Brøndrenovering renovering af 250 stk. brønde forventes afsluttet ultimo 2010 Nyt udløbsbygværk ved Laveskov Villaby Forventes afsluttet ultimo 2010 Ledningsregistrering løbende registrering Kortlægning af energiforbrug rapportering og implementering ultimo 2010 Optimering af drift på Fredensborg renseanlæg løbende optimering Overvågning af overløb til badevandsområder forventes afsluttet 2010 Vandforsyning. Renovering af vandledninger Kastanievej distributionsledning for sektionering af Asminderødområdet inklusiv etablering af flowmåler og nye stikledninger. Licitation afholdt og arbejdet forventes afsluttet ultimo Udbygnings- og renoveringsplan (UR-plan) planen giver overblik over den fremtidige udbygning og renovering af vandforsyningssystemerne, både økonomisk og hydraulisk. Opgaven forventes afsluttet ultimo oktober Kalibreringsmålinger i Nivå og Kokkedal målingerne giver informationer om vandledningsnettes fysiske tilstand f.eks. forbrug, dimensioner og ruhed.

3 Kalibreringsmålingerne blev udført i august 2010 og danner grundlag for en optimering af Forsyningens matematiske vandledningsmodel (AQUIS). Herud benyttes målingerne ifb.m. Udarbejdelse af Udbygnings- og Renoveringsplan. Humlebæk vandværk krav til vandkvalitet er overholdt og filtre er sat i drift. Det forventes at vandværket kan sættes i drift ultimo september Fasanvænget udskiftning af stophaner/ventiler fire gårdhusbebyggelser af i alt 48 udføres i år. Tjørnevej udskiftning af hoved- og stikledning er udført. Udskiftning af vandmålere Det forventes at der i år 2010 i alt udskiftes stk. vandmåler. Affald. I forbindelse med indførelse af nye landsdækkende regler om erhvervsaffald har Fredensborg Forsyning indgået aftale med Fredensborg kommunes Natur & Miljøafdeling om at være behjælpelig med opkrævning, vejledning mv. Administration. Etablering af nyt lønssystem. Etablering af nyt økonomisystem. Hjælp til Kommunen vedr. indførelse af ny erhvervsaffaldsordning. Implementering af interne kontrolprocedurer. Administration vedr. udskiftning af vandmålere stk. i år. Etablering af nyt EDB-system mv. Implementering af Webbaseret system for tømningsordning for bundfældningstanke. Udarbejdelse af udbudsmateriale til nyt afregningssystem (forberedelse). Udsendelse af forbrugsregninger for andet halvår Vand Grand Prix. Repræsentanter fra Fredensborg Forsyning deltog den 4. september 2010 i den regionale smagekonkurrence, der blev afviklet i Roskilde. Her deltog19 vandværker/forsyninger fra hele Sjælland og Bornholm om at levere Danmarks mest velsmagende vand. Fredensborg Forsynings vand blev kåret til det tredje bedste vand og deltager dermed i finalen på rådhuspladsen i København den 4. oktober. Førstepræmien er kr. og går til et velgørende vandprojekt i Tanzania.

4 3. Oversvømmelser i den 14. august 2010 orientering om forsyningens indsats. Direktøren informerede om ovenstående punkter. Direktøren informerede om debatten med herreløst affald. Der er udarbejdet notat fra advokat som henviser til hvilken lovgivning der er gældende på området. Notatet er vedlagt referatet. 4. Selskabernes økonomiske status - vand. På mødet vil kvartalsrapport for 1. kvartal 2010 blive forelagt. I forbindelse med vedtagelse af budget 2010 blev det overordnet besluttet at fremskrive budget 2009 uden hensyntagen til de kommende krav/ forventning til investering Med baggrund i forsyningssekretariatets foreløbige udmelding af prisloft, historiske afskrivninger og den deraf forventede anlægsinvestering i 2010 er det nødvendigt at anlægsbudget for 2010 reguleres med 5,2 mio. kr. Det totale anlægsbudget for 2010 forventes lånefinansieret hos KommuneKredit. Optagelse af lån i Kommunekredit er betinget af en kommunal garanti. Den kommuneal garanti påvirker ikke kommunens låneramme. Det må forventes, at Forsyningssekretariatets endelige udmelding om prisloft hæves. Med baggrund i Forsyningssekretariatets endelige udmelding om prisloft er det herefter bestyrelsens der fastsætter vandprisen for år Fastsættelse af takster vil blive behandlet på novembermødet. Det indstilles, at bestyrelsen tager kvartalsrapporten for det første kvartal til efterretning. Det indstilles, at bestyrelsen godkender en tillægsbevilling af anlægsbudgettet på vandforsyningen for 2010 på 5,2 mio. kr. Det indstilles, at bestyrelsen bemyndiger bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit på det samlede anlægsbudget på 11,4 mio.. Det blev besluttet at udsætte punktet til næste bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte en tillægsbevilling på 5,2 mio. kr. Bestyrelsen bemyndigede bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit på den samlede anlægsbevilling til vand i ,4 mio. Bilag: Kvartalsrapport for 1. kvartal Fredensborg Vand A/S (eftersendes)

5 5. Selskabernes økonomiske status - spildevand. På mødet vil kvartalsrapport for 1. kvartal 2010 blive forelagt. I forbindelse med vedtagelse af budget 2010 blev det overordnet besluttet at fremskrive budget 2009 uden hensyntagen til de kommende krav/ forventning til investeringerne i år Der er derfor for år 2010 budgettet med at Spildevand skulle investere 26 mio. til anlæg. Med baggrund i forsyningssekretariatets foreløbige udmelding af prisloft, historiske afskrivninger og den deraf forventede anlægsinvestering i 2010 er det nødvendigt at anlægsbudget for 2010 reguleres med 39 mio. kr. Imidlertid vurderes det ikke muligt at gennemføre anlægsarbejder for i alt 39 mio. kr. i 2010 grundet manglende personaleressourcer. Det foreslås derfor, at budgettet for 2010 fastholdes. Det totale anlægsbudget for 2010 forventes lånefinansieret hos KommuneKredit. Optagelse af lån i Kommunekredit er betinget af en kommunal garanti. Den kommuneal garanti påvirker ikke kommunens låneramme. Det må forventes, at Forsyningssekretariatets endelige udmelding om prisloft hæves. Med baggrund i Forsyningssekretariatets endelige udmelding om prisloft er det herefter bestyrelsens der fastsætter vandprisen for år Fastsættelse af takster vil blive behandlet på novembermødet. Det indstilles, at bestyrelsen tager kvartalsrapporten for det første kvartal til efterretning. Det indstilles at bestyrelsen bemyndiger bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit. Det blev besluttet at udsætte punktet til næste møde. Bestyrelsen bemyndigede bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit på det samlede anlægsbudget i spildevand 26 mio. kr. Bilag: Kvartalsrapport for 1. kvartal Fredensborg Spildevand A/S (eftersendes). 6. Selskabernes økonomiske status -affald. På mødet vil kvartalsrapport for 1. kvartal 2010 blive forelagt. Det indstilles, at bestyrelsen tager kvartalsrapporten for det første kvartal til efterretning. Det blev besluttet at udsætte punktet til næste møde. Bilag: Kvartalsrapport for 1. kvartal Fredensborg Affald A/S (eftersendes)

6 7. Nyt miljø- og energivenligt forsyningshus Fredensborg Forsyning har konsekvenserne af klimaforandringerne tæt inde på livet i hverdagen, hvor flere og kraftigere regnskyl de seneste år har skabt store udfordringer for samfundet og forsyningen. Skal vi løse udfordringerne er det nødvendigt at nogen går foran og viser hvordan byggeri kan planlægges og udføres, så energiforbrug og miljøbelastninger holdes lave. Projektet kan også ses i lyset af de forpligtelser, som Fredensborg Kommune har påtaget sig som klimakommune. Her har kommunen forpligtet sig til at reducere kommunens CO 2 -udslip med 2 % om året frem til år Byggeriet kan derfor demonstrere hvordan dette kan ske, og danne forbillede i forbindelse med andre byggerier. Ideen er, at bygningen skal opfylde de energikrav, som forventes at blive minimumskrav i 2015, altså de krav som svarer til det glædende bygningsreglements Lavenergiklasse 1. Løsningerne skal vise god funktionalitet, lave drifts- og vedligeholdelsesudgifter og simpel betjening. Det forventes, at etableringen af et fælles Forsyningshus fører til en samlet CO2 besparelse på i størrelsesordenen 50 ton årligt. Den store CO2 besparelse forventes opnået gennem en kombination af virkemidler, hvor solen vil være den primære kilde til opvarmning af brugsvand om sommeren, men en varmepumpe i forbindelse med spildevandsbassinerne vil forsyne bygningerne med varme og varmt vand i vinterhalvåret. Bestyrelsen besluttede på mødet den 5. oktober 2009 at godkende ideoplægget for etablering af et Forsyningshus. Efterfølgende besluttede bestyrelsen på mødet den 5. maj 2010 at undersøge muligheden for eventuelt at etablere det nye forsyningshus på grunden Højvangen 17 A. På denne baggrund har arkitektfirmaet Wuttke & Ringhof udarbejdet forslag til placering af byggeriet: Forslag 1. Alt under ét tag byggeriet placeres på Højvangen 25 Forslag 2. Fordelt i to bygninger - byggeriet placeres delvist på Højvangen 25 og delvist på Højvangen 17 A. Begge forslag til placering af bygninger vil blive gennemgået på mødet ved arkitekt Thomas Ringhoff. Arkitektfirmaet Wuttke & Ringhof har udarbejdet et budget for byggeriet. Den samlede anlægssum for et byggeri hvor hele forsynings personale er samlet ( Alt under ét tag ) anslås at udgøre 38 mio. kr. For et byggeri fordelt på grunde anslås anlægssummen ligeledes at udgøre 38 mio. kr. Det skal hertil bemærkes, at et byggeri på Højvangen 17 vil kræve en dispensation fra kommunen om at hæve bebyggelsesprocenten fra de nuværende 50% til 73%. Da det nye forsyningshus vil komme til at udgøre en del af det øvrige forsyningsanlæg har Indenrigsministeriet udtalt at optagelse af lån en sådant byggeri ikke vil påvirke den kommunale låneramme.

7 Det indstilles, at Forslag 1 vedtages. Det indstilles, at bestyrelsen godkender budgettet for bygning af forsyningshus. Det indstilles, at anmode Fredensborg Kommune om en kommunal garanti for det forventede lån i KommuneKredit. Det indstilles, at bestyrelsen bemyndiger bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit. Forslag 1 blev vedtaget. Bestyrelsen godkendte budgettet for bygning af forsyningshus. Bestyrelsen besluttede at anmode Fredensborg Kommune om en kommunal garanti. Bestyrelsen bemyndigede bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit. 8. Leje af administrationsbygning - Højvangen 23 Fredensborg Forsyning ønsker midlertidig at leje administrationsbygningen Højvangen 23 som pr. 1/ er ledig. Ejeren af Højvangen 23 ønsker ikke at sælge ejendommen. Den årlige leje er fastsat til kr. Fredensborg Forsyning har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at samle personalet på én lokalitet, hvilket giver såvel samarbejds- som manglende stordriftsfordele. Såvel driftspersonale som administrativt personale er i dag fordelt på 3 forskellige lokaliteter hvilket påfører forsyningen unødige driftsudgifter til lys, varme, rengøring mm. Herudover giver dette manglende mulighed for ansættelse af yderligere personale. Med henvisning til opgaveportfølge der er opstået i forbindelse med selskabsdannelsen og de deraf forøgede krav til interne kontroller mm. mangler der i dag personale der er nødvendigt for at kunne udføre de mange nye lovpligtige opgaver. Det indstilles, at bestyrelsen godkender, at Fredensborg Forsyning A/S lejer administrationsbygningen på Højvangen 23. Det indstilles, at udgiften til leje dels finansieres af de nuværende driftsmidler, og dels finansieres som genhusning under gennemførelse af punkt 7. (hvilket vil tillægges det samlede budget for anlægsfinansiering svarende til i alt 38+3 =41 mio. kr.) Det indstilles at bestyrelsen bemyndiger bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit.

8 Bestyrelsen godkendte at Fredensborg Forsyning A/S lejer administrationsbygningen på Højvangen 23. Bestyrelsen godkendte den indstillede finansiering. Bestyrelsen bemyndigede bestyrelsesformand og direktør til at optage lån i KommuneKredit. 9. Strategiplan forslag Med baggrund i direktørens resultataftale er der udarbejdet et forslag til en strategiplan for perioden Strategiplanen har været behandlet på Fredensborg Forsynings sikkerheds- og samarbejdsmøde den 18/ Det indstilles, at bestyrelsen godkender forslaget til strategiplan. Strategiplanen tages op igen på november mødet. Bestyrelsen ønsker borgeren i centrum. Side 2 Køn etnisk sammensætning mm. Ønskes inddraget. Bilag: Strategiplan FORSLAG 10. Kommunikationspolitik forslag. Med baggrund i direktørens resultataftale er der udarbejdet et forslag til en kommunikationspolitik. Kommunikationsplanen har været behandlet på Fredensborg Forsynings sikkerheds- og samarbejdsmøde den 13/ Det indstilles, at bestyrelsen godkender forslaget til kommunikationspolitik. Bestyrelsen godkendte kommunikationspolitikken. Bilag: Kommunikationspolitik - FORSLAG 11. Kommunikationsstrategi forslag. Bestyrelsen i Fredensborg Forsyning A/S vedtog i oktober 2008 en kommunikationsstrategi. Strategien sigtede primært på det provisoriske arbejde i selskabet indtil 1. januar Med baggrund i direktørens resultataftale er der udarbejdet et nyt forslag til en kommunikationsstrategi. Kommunikationsstrategien har været behandlet på Fredensborg Forsynings sikkerheds- og samarbejdsmøde den 13/

9 Det indstilles, at bestyrelsen godkender forslaget til kommunikationsstrategi. Bestyrelsen godkendte kommunikationsstrategien. Bilag: Kommunikationsstrategi FORSLAG. Eventuelt. 1. Fastlæggelse af dato for besigtigelse af Forsyningens anlæg. Det foreslås, at følgende af forsyningens anlæg besigtiges: Fredensborg renseanlæg Endrup Vandværk Spildevandspumpestation Veksebo Vandtårn Karlebo renseanlæg Vandtårn på Vandtårnsvej Nivå renseanlæg Humlebæk vandværk Spildevandsbassin (Teglgårdsvej) Bestyrelsen besluttede at afholde besigtigelsestur den 6/ Næste møde. 10. november kl. 18:00, Fredensborg Forsyning Højvangen 25, 3480 Fredensborg.

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Referat. Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 28. april 2011, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 28. april 2011, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg Refer. Bestyrelsesmøde Den 28. april 2011, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

Bilag 2.1 Dagsorden.

Bilag 2.1 Dagsorden. Bilag 2.1 Dagsorden. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 19. februar 2014, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 23. august 2016, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 21. februar 2017, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 23. februar 2016, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen

Læs mere

Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 21. april 2015, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning

Læs mere

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 7. marts 2016, kl. 18:30 Mødested: Fredensborg Forsyning

Læs mere

BILAG 2.1. Medlemmer: Ole Bergmann Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Bestyrelsesformand Næstformand. Thomas Lykke Pedersen Lars Simonsen Eivind Blakø

BILAG 2.1. Medlemmer: Ole Bergmann Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Bestyrelsesformand Næstformand. Thomas Lykke Pedersen Lars Simonsen Eivind Blakø Referat. Bestyrelsesmøde samt generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 26. april 2012, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Bemærk: Der afholdes stregimøde fra kl. 17:00 kl. 18:00 Den 25. august 2015,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Bestyrelsesmøde samt generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde samt generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde samt generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 24. april 2013, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 5. maj 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 5. maj 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Referat. Bestyrelsesmøde Den 5. maj 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Petersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Refer. Bestyrelsesmøde og generalforsamling i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 23. april 2014, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S.

Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Referat. Bilag 2.1 Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 19. februar 2013, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 21 i Rudersdal Forsyning A/S den 24. marts 2015 ca. kl. 19.15 i Søhuset, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm

Referat af bestyrelsesmøde nr. 21 i Rudersdal Forsyning A/S den 24. marts 2015 ca. kl. 19.15 i Søhuset, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm Referat af bestyrelsesmøde nr. 21 i Rudersdal Forsyning A/S den 24. marts 2015 ca. kl. 19.15 i Søhuset, Venlighedsvej 10, 2970 Hørsholm På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. Den 1. marts 2012, kl. 18:00. Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg. Medlemmer:

Referat. Bestyrelsesmøde. Den 1. marts 2012, kl. 18:00. Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg. Medlemmer: Refer. Bestyrelsesmøde Den 1. marts 2012, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg Medlemmer: Ole Bergmann Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Bestyrelsesformand Næstformand

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 17 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. januar 2014 kl. 16.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen Allan Busk (afbud) Klaus Anker Hansen

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 25. oktober 2016 Blad nr. kl Mødested: Administrationen

NFS SPILDEVAND A/S Tirsdag, den 25. oktober 2016 Blad nr. kl Mødested: Administrationen 12 Fraværende: Per Høegh, Carsten Kudsk og Jan R. Christiansen Dagsorden 23.0 Meddelelser fra formanden 24.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 24.1 Siden sidst Drift - Udskiftningen af SRO anlæg og

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27

Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl på Skovlytoften 27 Referat af bestyrelsesmøde nr. 31 i Rudersdal Forsyning A/S den 12. juni 2017 kl. 16.00 på Skovlytoften 27 På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen - afbud Birgitte Schjerning

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Vi har modtaget statusmeddelesen for indtægtsrammen for 2018 for Køge Vand A/S.

Vi har modtaget statusmeddelesen for indtægtsrammen for 2018 for Køge Vand A/S. Køge Vand A/S Beskrivelse af driftsbudget 2018 Vi har modtaget statusmeddelesen for indtægtsrammen for 2018 for Køge Vand A/S. De generelle effektiviseringskrav til vandselskaberne i 2018 er fastsat til

Læs mere

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 21. april 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 1/2016

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 21. april 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 1/2016 MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S2016-0132 Dato: 21. april 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 1/2016 Mødedato: Torsdag den 21. april 2016, kl. 9.00 til 11.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

Ekstraordinær dagsorden

Ekstraordinær dagsorden Ekstraordinær dagsorden Økonomiudvalget Tid Onsdag den 27. maj 2015 - kl. 15:40 Sted Møde udenfor rådhuset, Skallebølle skole Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsordenen...1 2.

Læs mere

Offentlig udgave. Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S

Offentlig udgave. Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S Offentlig udgave Bestyrelsesmøde i Novafos Spildevand Ballerup A/S og Novafos Vand Ballerup A/S Mødedato 17. juni 2019, kl. 13.00 15.00 Mødested Deltagere Blokken 9, 3460 Birkerød Bestyrelsen: Jesper Würtzen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 27.10.2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0306 Referat Dato: 18. juni 2015

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0306 Referat Dato: 18. juni 2015 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: S2015-0306 Referat Dato: 18. juni 2015 Referent: Karen Pilt Mødenr.: 2/2015 Mødedato: Onsdag den 17. juni 2015, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 06-12-2012 Mødetid: 15.30 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Bjarne Træholt Sørensen Punkt 1. Godkendelse af beslutningsreferat

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato 10. september 2012 Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Hammel Administrationsbygning Afbud fra INDHOLD Favrskov Spildevand A/S 10. september 2012 Sagsnr. Side

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00.

Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 12. juni 2012 Mødedato / sted: 12. juni 2012 / Helsinge Renseanlæg, Skovgaardsvej 1, Helsinge kl. 16-19:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 28 i Rudersdal Forsyning A/S den 3. oktober 2016 kl på Skovlytoften 27

Referat af bestyrelsesmøde nr. 28 i Rudersdal Forsyning A/S den 3. oktober 2016 kl på Skovlytoften 27 Referat af bestyrelsesmøde nr. 28 i Rudersdal Forsyning A/S den 3. oktober 2016 kl. 16.00 på Skovlytoften 27 På mødet deltager følgende: Erik Mollerup, formand Daniel E. Hansen deltog ikke i mødet under

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S DAGSORDEN SAG: Bestyrelsesmøde nr. 34 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 13. december 2016 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen (deltog i pkt. 2-8) Lars Hørsman

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 15 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 24. oktober 2013 kl. 17.00 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen (deltog ikke i pkt. 1 og 2) Morten Lem

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 16. november 2011, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 16. november 2011, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg Refer. Bestyrelsesmøde Den 16. november 2011, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 23, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S

Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S Notat Oprettelsesdato: 22. oktober 2010 Udarbejdet af: Jacob Støving Sagsnummer: Likviditetsbudget 2012 - Middelfart Spildevand A/S Budget 2012 for Middelfart Spildevand A/S indeholder anlægsinvesteringer

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 14. december 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 14. december 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 14. december 2016 kl. 11.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 21. april 2015 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 1/2015 Mødedato: Tirsdag den 21. april 2015, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Dato: 14. juni 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 13 Mødedato: Tirsdag den 14. juni 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs. Lyngby OBS:

Læs mere

Omsætning Variabelt kloakbidrag Der er forudsat et variabelt bidrag fra 2.687.800 m³. Mængden er fastsat med baggrund i realiseret tal fra 2012.

Omsætning Variabelt kloakbidrag Der er forudsat et variabelt bidrag fra 2.687.800 m³. Mængden er fastsat med baggrund i realiseret tal fra 2012. Spildevand A/S Variabelt kloakbidrag Der er forudsat et variabelt bidrag fra 2.687.800 m³. Mængden er fastsat med baggrund i realiseret tal fra 2012. Fast bidrag I budgettet er regnet med 18.144 stik.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013 LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Referat Dato: 16. april 2013 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 21 Mødedato: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Spildevandscenter Avedøre I/S Bilag til bestyrelsesmøde 16. november 2012 (pkt.6)

Spildevandscenter Avedøre I/S Bilag til bestyrelsesmøde 16. november 2012 (pkt.6) Budget 2013-1 Side 1 af 5 1. INDLEDNING J.nr. ØK-0130-0019 2. november 2012 SH/JMP Det er tidligere besluttet at udsætte godkendelse af budget 2013-1 til november måned, da det var forventningen, at Forsyningssekretariatet

Læs mere

Notat til møde i økonomiudvalget i Assens Kommune den 19. februar 2018 vedrørende godkendelse af spildevandstakster.

Notat til møde i økonomiudvalget i Assens Kommune den 19. februar 2018 vedrørende godkendelse af spildevandstakster. Assens den 1. februar 2018 Notat til møde i økonomiudvalget i Assens Kommune den 19. februar 2018 vedrørende godkendelse af spildevandstakster. Økonomiudvalget har på møde den 22. januar 2018 behandlet

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S

ENERGI VIBORG VAND A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 1 Fraværende: Allan Clifford Christensen, Peter Juhl SAG NR. SIDE 1. Bemyndigelser fra bestyrelsen til formand og direktion 3 2. Takster for drikkevand 2017

Læs mere

Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen, Christen Dam Larsen, Kent Falkenvig, Gert Jensen, Jan K. Pedersen

Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen, Christen Dam Larsen, Kent Falkenvig, Gert Jensen, Jan K. Pedersen Herning, den 19.10.2010 Dagorden til bestyrelsesmøde i Herning Vand A/S Dato: 14.10.2010 Tid: 9.00 Sted: Østre Vandværk, Engdahlsvej 11b, Til stede: Bestyrelse: Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms.

Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms. Forudsætninger til foreløbigt langtidsbudget januar 2015 Vedlagte langtidsbudget er ment som et foreløbigt bedste bud på forventede udgifter og indtægter. Her er alle udgifter og indtægter inklusive moms.

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 6. oktober 2010.

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Århus Byråd via Magistraten. Borgmesterens Afdeling. Den 6. oktober 2010. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Borgmesterens Afdeling Den 6. oktober 2010 Århus Kommune Borgmesterens Afdeling 1. Resume Århus Byråd tiltrådte den 16. december 2009 indstilling om overtagelsesbalance

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00. Referat af ordinært bestyrelsesmøde d. 26.01.2011 kl. 15.00. Mødested: Århusvej 22 C, 8500 Grenaa. Sag nr.: 1. Godkendelse og underskrivelse af referat fra bestyrelsesmøde d. 15.12.2010. 2. Redegørelse

Læs mere

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Vallensbæk A/S HOFOR Spildevand Vallensbæk A/S

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Vallensbæk A/S HOFOR Spildevand Vallensbæk A/S BUDGETTER OG PRISER 2017 HOFOR Vand Vallensbæk A/S HOFOR Spildevand Vallensbæk A/S ØKONOMISKE RAMMER 2017, JF. AFGØRELSER FRA FORSYNINGS- SEKRETARIATET Vand Spildevand Oversigt over den økonomiske ramme

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 11 feb DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 11 feb DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger A/S Tirsdag den 19. feb. 2019 Bragesvej

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 25. okt DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 25. okt DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger A/S Tirsdag den 6. dec. 2016, Bragesvej

Læs mere

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 14. juni 2016 Referent: Karen Pilt Mødenr.: 2/2016

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 14. juni 2016 Referent: Karen Pilt Mødenr.: 2/2016 MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S2016-0133 Dato: 14. juni 2016 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 2/2016 Mødedato: Mandag den 13. juni 2016, kl. 9.00 til 11.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 16. feb 2014. DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED SPILDEVAND a/s OG RINGSTED FJERNVARME A/S:

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 16. feb 2014. DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED SPILDEVAND a/s OG RINGSTED FJERNVARME A/S: DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED SPILDEVAND a/s OG RINGSTED FJERNVARME A/S: Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Spildevand A/S og Ringsted

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT. Bestyrelsen for Gentofte Vand A/S, Gentofte Spildevand A/S, Sjælsø Vand A/S, Gladsaxe Vand A/S, Gladsaxe Spildevand A/S.

DAGSORDEN/REFERAT. Bestyrelsen for Gentofte Vand A/S, Gentofte Spildevand A/S, Sjælsø Vand A/S, Gladsaxe Vand A/S, Gladsaxe Spildevand A/S. DAGSORDEN/REFERAT Bestyrelsen for Gentofte Vand A/S, Gentofte Spildevand A/S, Sjælsø Vand A/S, Gladsaxe Vand A/S, Gladsaxe Spildevand A/S. Mødedato 1. november 2017 kl. 08.30-11.00 Sted Ørnegårdsvej 17,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne:

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne: Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskaberne: Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg Affald A/S Nordborg Kraftvarme

Læs mere

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015

MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015 MØLLEÅVÆRKET A/S Journalnr.: S2015-0437 Dato: 18. september 2015 Referat Referent: Karen Pilt Mødenr.: 3/2015 Mødedato: Torsdag den 17. september 2015, kl. 9.00 til 11.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale,

Læs mere

REFERAT BE2016/4 J. nr / Bestyrelsesmøde. Emne. Mødedato 14. december 2016 kl

REFERAT BE2016/4 J. nr / Bestyrelsesmøde. Emne. Mødedato 14. december 2016 kl Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 21-12-2016 BE2016/4 J. nr. 200204/88193 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 14. december 2016 kl. 08.00 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Referent

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 24. april 2012 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 17 Mødedato: Tirsdag den 24. april 2012, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 19 feb DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S

Bestyrelsesmøde Ringsted Forsyninger 19 feb DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S DAGSORDEN FOR FÆLLES BESTYRELSESMØDE I RINGSTED FORSYNINGER A/S Til bestyrelserne. Der indkaldes herved til fælles ordinært bestyrelsesmøde i Ringsted Forsyninger A/S Mandag den 26. feb. 2018, Bragesvej

Læs mere

Anlægsværdier i. vand- og spildevandsforsyningerne

Anlægsværdier i. vand- og spildevandsforsyningerne Anlægsværdier i vand- og spildevandsforsyningerne Forsyningssekretariatet februar 2011 Anlægsværdier i vandog spildevandsforsyningerne 1. INTRODUKTION OG RESUME Alle kommunale vand- og spildevandsforsyninger

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 12. april 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 12 Mødedato: Tirsdag den 12. april 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet, Lyngbygårdsvej 2, 2800 Kgs.

Læs mere

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30

Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Gribvand A/S Bestyrelse 17. december 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Mødedato / sted: 10. december 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted kl. 16:00-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 20 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 26. august 2014 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen (Afbud) Ole Frederiksen Lars Hørsman Klaus Anker

Læs mere

Budget 2019 for Gladsaxe Vand A/S (VGL)

Budget 2019 for Gladsaxe Vand A/S (VGL) Projekt Fra Til Budget - Gladsaxe Vand A/S (VGL) Økonomi Chefgruppe Side 1 6 Budget for Gladsaxe Vand A/S (VGL) 1. Budget I nedenstående tabel er vist hovedtallene i budget for Gladsaxe Vand A/S. For 2017

Læs mere

Omsætning Kloakbidrag - variabelt Der er forudsat solgt m³ som realiseret i regnskab Mængden er forudsat konstant i overslagsårene.

Omsætning Kloakbidrag - variabelt Der er forudsat solgt m³ som realiseret i regnskab Mængden er forudsat konstant i overslagsårene. Budget forudsætninger 2013 Spildevand A/S Kloakbidrag - variabelt Der er forudsat solgt 2.737.553 m³ som realiseret i regnskab 2011. Mængden er forudsat konstant i overslagsårene. Fast bidrag Der indføres

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i (CVR-nr. 30 59 05 03) (CVR-nr. 30 59 04 81) (CVR-nr. 32 26 86 68) (CVR-nr. 33 04 69 87) (CVR-nr. 32 26 82 85) Dato: Tirsdag, den 30. april 2019 Tid: kl.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 27. august 2018

Bestyrelsesmøde 27. august 2018 Bestyrelsesmøde 27. august 2018 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 28/5-2018 3. Godkendelse af tegningsprotokollat 4. Beretning - Direktørens beretning

Læs mere

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S

BUDGETTER OG PRISER HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S BUDGETTER OG PRISER 2017 HOFOR Vand Dragør A/S HOFOR Spildevand Dragør A/S ØKONOMISKE RAMMER 2017, JF. AFGØRELSER FRA FORSYNINGS- SEKRETARIATET Vand Spildevand Oversigt over den økonomiske ramme Oversigt

Læs mere

THISTED SPILDEVAND A/S

THISTED SPILDEVAND A/S THISTED SPILDEVAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den kl. 13.00 i mødelokale 1, Kirkevej 9, Hurup Medlemmer: Benny B. Christensen, Elin Vangsgaard, Jens Vestergaard Jensen, Jørgen Andersen, Ole Westergaard,

Læs mere

2. Forretningsorden for bestyrelsen i Rebild Vand & Spildevand A/S

2. Forretningsorden for bestyrelsen i Rebild Vand & Spildevand A/S Referat Dato 13. februar 2018 Ansvarlig Johnny Kristensen Reference D4843-18/1.0 Bestyrelsesmøde nr. 42 Mødedato: 13-02-2018 Mødested: Rebild Vand & Spildevand A/S, Sverriggårdsvej 3, Skørping Referent:

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Lørdag, den 20. september 2014 kl

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Lørdag, den 20. september 2014 kl Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Lørdag, den 20. september 2014 kl. 10.30 Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen, Troels

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskaberne Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat. Bornholms Forsyning A/S 20.4.2012 120. Bestyrelsesmøde nr. 23 Den 20. april 2012 kl. 13.30 Mødested: Toftelunden 1 A, Hasle.

Referat. Bornholms Forsyning A/S 20.4.2012 120. Bestyrelsesmøde nr. 23 Den 20. april 2012 kl. 13.30 Mødested: Toftelunden 1 A, Hasle. Bornholms Forsyning A/S 20.4.2012 120 Referat Bestyrelsesmøde nr. 23 Den 20. april 2012 kl. 13.30 Mødested: Toftelunden 1 A, Hasle Medlemmer: René Nordin Bloch - (Formand) Martin Steen Jørgensen - (næstformand)

Læs mere

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser fra formanden. Bestyrelsesmøde nr. 45. Afbud: Ole Frederiksen Lars Hørsman

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Meddelelser fra formanden. Bestyrelsesmøde nr. 45. Afbud: Ole Frederiksen Lars Hørsman Referat Dato 14. september 2018 Ansvarlig Johnny Kristensen Reference D14700-18/1.0 Bestyrelsesmøde nr. 45 Mødedato: 11-09-2018 Mødested: Rebild Vand & Spildevand A/S; Sverriggårdsvej 3, Skørping Referent:

Læs mere

Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen, Christen Dam Larsen, Kent Falkenvig, Gert Jensen, Jan K. Pedersen, Carsten Nygaard

Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen, Christen Dam Larsen, Kent Falkenvig, Gert Jensen, Jan K. Pedersen, Carsten Nygaard Herning, den 20.08.2010 Referat af bestyrelsesmøde i Herning Vand A/S Dato: 16.08.2010 Start: 9.00 Slut: 11.00 Sted: Østre Vandværk, Engdahlsvej 11b Til stede: Inger Vejlgaard Jess, Finn Stengel Petersen,

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra Thomas Storm deltog ikke i behandlingen af punkterne 10, 11 og 12. INDHOLD Sagsnr. Side

Læs mere

Aftale om: Etablering af spildevandsanlæg (mellemlager og kloakering) og vandforsyning på Milen

Aftale om: Etablering af spildevandsanlæg (mellemlager og kloakering) og vandforsyning på Milen 19. maj 2017 Aftale om: Etablering af spildevandsanlæg (mellemlager og kloakering) og vandforsyning på Milen mellem Fors A/S og Roskilde Kommune. INDHOLDSFORTEGNELSE RAMME FOR ETABLERING AF SPILDEVANDSANLÆG

Læs mere

Sag nr. Tekst. Beslutning:

Sag nr. Tekst. Beslutning: Herning, den 27.01.2010 Referat af bestyrelsesmøde i Herning Vand A/S Dato: 20.01.2001 Til stede: IVJ, CDL, KF, FSP, JMA, CAN, SAS Referent: Jørgen Marstrand Sag nr. Tekst. Beslutning: 5 Godkendelse af

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 26. september 2013 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Deltagere: Per

Læs mere

Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem

Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem Referat: Bestyrelsesmøde d. 25.10.2016 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 20.00 Deltagere: Kim Røgen (KRØ)

Læs mere

Budget 2019 for Rudersdal Forsyning A/S Vand og Spildevand

Budget 2019 for Rudersdal Forsyning A/S Vand og Spildevand Projekt Fra Til Budget 2019 Rudersdal Forsyning A/S (VRU + SRU) Økonomi Chefgruppe Side 1 8 Budget 2019 for Rudersdal Forsyning A/S Vand og Spildevand 1. Budget 2019 I nedenstående tabel er vist hovedtallene

Læs mere

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Flemming Erichsen, Ole Drost, Anders Koefoed, Anders Nielsen, Lis Tribler, Pernille

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 22. september 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 15 Mødedato: Torsdag den 22. september 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet på Mølleåværket,

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 28-10-2015 Mødetid: 09:00 11:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Jørgensen og Peter Carlsen. Fraværende: Referent: Punkt 1. Referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S

Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Bestyrelsesmøde i Måløv Rens A/S Mødedato 27. september 2018, kl. 16.00 18.00 Mødested Deltagere Afbud Novafos, Blokken 9, 3460 Birkerød Bestyrelsen: Bestyrelsesformand Hella Hardø Tiedemann (Ballerup),

Læs mere

Vand i byer. Hvorfor og hvordan kom Glostrup Forsyning i gang med Klimatilpasning?

Vand i byer. Hvorfor og hvordan kom Glostrup Forsyning i gang med Klimatilpasning? Vand i byer Hvorfor og hvordan kom Glostrup Forsyning i gang med Klimatilpasning? Præsentation ved adm. direktør Bo Nørbjerg og projektleder Bjarne Lange Odense, 11. september 2012 Fakta om Glostrup Antal

Læs mere

NK-Spildevand A/S. Revideret budget baseret på revision af anlægsbudget den 18. januar 2017

NK-Spildevand A/S. Revideret budget baseret på revision af anlægsbudget den 18. januar 2017 NK-Spildevand A/S Revideret budget 2017 baseret på revision af anlægsbudget den 18. januar 2017 og på takstscenarie besluttet på bestyrelsesmøde den 25. januar 2017 Driftsbudget 2017 Note Beløb i kr. Takst

Læs mere