Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Nørre Boulevard 22, 8900 Randers C.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Nørre Boulevard 22, 8900 Randers C."

Transkript

1 Notat Vedrørende: Sagsnavn: Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Nørre Boulevard 22 Principansøgning vedrørende etablering af dagligvarebutik til Rema 1000, Nørre Boulevard 22, 8900 Randers C. Matr. nr. 198b Randers Markjorder. Sagsnummer: P Skrevet af: Forvaltning: Morten Aabo morten.aabo@randers.dk Plan Dato: Sendes til: Udvalget for Teknik og Miljø Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Nørre Boulevard 22, 8900 Randers C. Miljø og Teknikforvaltningen har haft ansøgningen i nabohøring fra den 25. april 2013 til den 13. maj Ved fristens udløb den 13. maj 2013 var der kommet bemærkninger fra følgende: 1. Karina og Gerald Reis, Nørre Boulevard 25, 8900 Randers C 2. Ole Andersen, Kærsangervej 23, 8930 Randers NØ 3. Helle Sølvsten-Dahl, Vestre Bakkevej 40, 8920 Randers NV 4. Gitte Snitkjær, Kærsangervej 19, 8930 Randers NØ 5. Lotte Bjerrekær, Kærsangervej 17, 8930 Randers NØ 6. Maibrit og Rasmus Jensen, Nørre Boulevard 22D, 8900 Randers C 7. Underskriftsindsamling (51 underskrifter). Anita og Jesper Laursen, Spurvevej 6, 8930 Randers NØ. De modtagne bemærkninger har været forelagt ansøger, som har fremsendt kommentarer hertil. I det følgende gennemgås de modtagne bemærkninger og der stilles forslag til behandling af disse. 1) Karina og Gerald Reis protesterer mod placeringen af indkørslen til butikkens parkeringsplads lige over for indkørslen til deres ejendom, da de mener det vil give gener for dem og i øvrigt vil give færdselsmæssige problemer for afviklingen af trafikken på Nørre Boulevard. Er ligeledes utilfreds med placeringen af vareindleveringen, som efter deres opfattelse vil

2 give problemer med lys og støj. Fremsætter ønske om, at aflæsningen ikke sker før kl. 7 og ikke før kl. 9 i weekenden. Fremsætter ønske om, at lysskilte slukkes senest kl. 21 om aftenen samt at belysning af parkering og aflæsningsplads sker med lampetyper, som ikke blænder. Ønsker at der vælges ikke reflekterende byggematerialer for at sikre mod blænding og reflekser fra solen i facaderne. Forudser en affaldsproblematik fra varegård og kunder i butikken. Oplyser til sidst, at de er i mod etableringen af butikken. Ad 1. Med hensyn til trafikken på Nørre Boulevard, så er vejen en af de meget trafikerede strækninger i Randers. Nørre Boulevard er udstyret med fortov og cykelsti i begge sider, så der er ikke sikkerhedsmæssige problemer i vejens udformning og vejen har kapacitet til trafikken. En flytning af indkørslen til Spurvevej er derfor ikke en oplagt mulighed. Forvaltningen foreslår, at der ikke sker ændringer i antallet og placeringerne af indkørslerne, da to indkørsler vil være med til at fordele trafikken, så den ikke vil være til stor gene. Vareindleveringen ligger ved den vestlige gavl af butikken og lastbilerne vil holde med front ud mod Nr. Boulevard, når der læsses af. Rema 1000 oplyser, at der leveres varer til butikken 5 gange om dagen, men ikke om søndagen. Rema 1000 oplyser endvidere, at aflæsningen sker i tidsrummet fra kl. 7 til kl. 22. Dette lever op til ønskerne, bortset fra lørdag morgen, hvor der leveres varer også fra kl. 7. På den baggrund foreslår forvaltningen, at denne del af indsigelsen afvises. Med hensyn til facadeskilte og belyste pyloner, så oplyser Rema 1000, at skiltene vil være belyste i butikkernes åbningstid, som i øjeblikket er fra kl til kl. 21. Dette imødekommer klagerens ønske om begrænsning af belysningstiden. Rema 1000 forbeholder sig dog ret til senere at ændre lysperioden en eventuelt længere åbningstid. I forhold til anvendelsen af reflekterende og blanke materialer oplyser Rema 1000, at man sammen med Randers Kommune i forbindelse med byggesagsbehandlingen vil sikre, at der ikke anvendes materialer, der vil virke reflekterende. Forvaltningen finder på den baggrund, at problematikken som indsigelsen rejser på dette punkt vil blive løst tilfredsstillende. I forhold til affaldsproblematikken oplyser Rema 1000, at det er selvstændige købmænd, der driver butikkerne på franchisebasis. Det betyder, efter Rema 1000 s opfattelse og erfaring, at købmændene tager omgivelsernes tilstand meget alvorligt, da deres indtjening og omdømme afhænger af, hvordan butikken fremstår både inde og ude. Rema 1000 opfordrer til at man kontakter enten købmanden eller Rema s hovedkontor, hvis der mod forventning skulle opstå problemer af den nævnte art. Forvaltningen kan tilslutte sig Rema 1000 s bemærkninger og forslag til kontakt. 2) Ole Andersen anmoder om, at der gennemføres trafikale tiltag i forhold til den uvedkommende trafik på Kærsangervej.

3 Ad 2. Forvaltningen vil følge den trafikale udvikling i området. Det er dog forvaltningens forventning, at en butik på dette sted vil betyde, at der bliver en mere direkte adgang til at gøre daglige indkøb for beboerne øst for Spurvevej, så den uvedkommende kørsel på Kærsangervej ikke bliver større måske tværtimod. 3) Helle Sølvsten-Dahl protesterer mod, at den eksisterende nordlige udkørsel fra tankstationen flyttes endnu længere mod nord og derved forøger usikkerheden for Spurvevejs beboere. Foreslår, at der ikke laves en indkørsel til butikken fra Spurvevej, eller at man lukker Spurvevej for gennemkørende trafik. Ad 3. Det er forvaltningens opfattelse, at to indkørsler til butikken vil være med til at fordele trafikken på en fornuftig måde, så der opstår så få farlige situationer som muligt på de to adgangsveje. Derfor er lukning af udkørslen fra butikken til Spurvevej ikke en mulighed efter forvaltningens vurdering. Forvaltningen vil overvåge den trafikale udvikling og vil stille forslag til, hvordan man kan afhjælpe problemerne om nødvendigt. 4) Gitte Snitkjær ønsker, at murstensvæggen mod Kærsangervej 19 bevares, og at der etableres støjhegn med grøn beplantning mod nord ligesom hegnet mod vest. Ønsker også, at støj fra kølekompressorer dæmpes mest muligt. Ad 4. Rema 1000 oplyser, at man vil være indstillet på at etablere og tilplante et støjhegn mod ejendommene langs Kærsangervej, ligesom man vil være indstillet på at være med til at bevare muren på strækningen, hvis dette ønskes. Spørgsmålet om hegn er af naboretlig karakter, forvaltningen skal derfor foreslå, at Rema 1000 og naboerne langs Kærsangervej i fællesskab aftaler, hvordan en løsning kunne etableres til alle parters tilfredshed. Randers Kommune kunne eventuelt tilbyde lokaler til et sådant møde. Med hensyn til støj fra kølekompressorer oplyser Rema 1000, at man ved tidspunktet for en forventet åbning af butikken vil have udskiftet kølebilernes køleanlæg med CO2-køleanlæg, som ikke støjer mere end et almindeligt køleskab. Med hensyn til støj i øvrigt skal butikkens drift overholde støjbestemmelserne om virksomhedsstøj i forhold til naboerne (boliger). I tilfælde af en eventuel overtrædelse heraf vil Randers Kommune som miljømyndighed udstede et påbud om, at støjkravene skal overholdes, hvilket selvfølgelig også gælder for butikkens køleanlæg. 5) Lotte Bjerrekær har 3 kommentarer/anmodninger til ansøgningen: Højden nærmest nordskellet for byggeriet må ikke overstige det skrå højdegrænseplan ~ til en højde på 4,20 meter. Ønsker at der etableres en lydmur i skellet mod ejendommene Kærsangervej 19 og 17. Ønsker at arealet mellem butik og skel tilplantes med stedsegrønt.

4 Ad 5. Med hensyn til bygningens højde i forhold til naboskel, så vil den skulle fastlægges efter en konkret helhedsvurdering i forbindelse med byggesagsbehandlingen. Helhedsvurderingen vil tage udgangspunkt i, at bygningen er til andre formål end boligformål. Bygningshøjden vil blive holdt så lav som muligt inden for rammerne udstukket i helhedsvurderingen. Som nævnt under punkt Ad 4, så forslår forvaltningen, at naboerne langs Kærsangervej og Rema 1000 i fællesskab aftaler, hvordan et støjhegn kan etableres og tilplantes. 6) Maibrit og Rasmus Jensen (M & R) fremsætter en række indsigelsespunkter til den fremlagte nabohøring. Punkterne relaterer sig til, at deres ejendom får fælles skel med butikken. Ønsker ikke at få indkørsel så kort fra deres ejendom og samtidig varetilkørsel ned langs deres østskel. (M & R) mener, at der vil blive en masse generende støj fra lastbil-bakning, kølekompressorer samt generende indkig ind i deres have fra de varetransporterne. (M & R) har fået vurderet deres ejendom i forhold til den nye nabo og de oplyser, af ejendomsmæglerne anslår en fald i prisen for ejendommen på kr. (M & R) ønsker, at der laves en anden bebyggelsesplan for butikken, hvor de ikke bliver generet af vareindleveringen. (M & R) oplyser, at de på et tidspunkt har været forelagt en dispositionsplan for butikken, hvor vareindleveringen lå ud mod Nørre Boulevard, og derved efter deres opfattelse ikke var så generende som den foreslåede. Alternativ foreslår de en spejlvending af butikken, så vareindkørslen kommer til at ligge ud mod Spurvevej. Ad 6. I forhold til støjen fra vareaflæsningen, så er den omfattet af bestemmelserne om virksomhedsstøj i forhold til naboerne (boligformål). Rema 1000 har oplyst, at vareaflæsningen sker i tidsrummer kl. 7 kl. 22 alle hverdage samt lørdage. Søndag leveres der ikke varer. Rema 1000 har efter forhandling med denne naboreguleret bebyggelsesplanen sådan, at der er blevet plads til at etablere støjhegn med beplantning samt plantning af en række træer langs skellet, for på den måde, at tage hensyn til naboens privatliv og ejendom. Der har i forløbet været udarbejdet en plan, hvor vareindleveringen var placeret på sydsiden af butikken, og at butikken derfor var rykket tættere på skel, men uden at give de samme gener (for naboen)- indbliksmæssigt og støjmæssigt. Denne løsning er fravalgt, fordi den ville give et mere uordentligt udtryk mod Nr. Boulevard, og ville give problemer i forhold til tilgængeligheden til en del af parkeringspladserne ved butikken. Alternativet med at spejlvende butik og vareindlevering vil efter forvaltningens opfattelse give udfordringer for færdslen på Spurvevej og Nr. Boulevard. 7) Anita og Jesper Laursen har foranstaltet en underskriftsindsamling med 51 underskrifter, hvor de foreslår, at indkørslen fra Spurvevej til butikken lukkes, så der kun er én indkørsel til butiksgrunden. Henviser til at både Rema 1000 butikken i Helsted og den i Dronningborg fungerer med en indkørsel.

5 Ad 7. Som forvaltningen bemærker under kommentarerne til punkt 1 og 3, er 2 indkørsler til butikken at foretrække, fordi de kan fordele trafikken derhen, hvor der er bedst plads og dermed mest sikkert. Forvaltningen vil, som tidligere nævnt, overvåge trafikudviklingen i området og vurdere hvilke færdselsmæssige tiltag i området, der eventuelt vil være nødvendige. Forvaltningens sammenfatning De indkomne spørgsmål falder fortrinsvis inden for følgende punkter Trafikken på Spurvevej Placering af indkørsler Støj Gener fra lygter og lysskilte Trafikken på Spurvevej Bemærkninger om trafikken på Spurvevej koncentrerer sig om beboernes frygt for, at etableringen af butikken vil medføre at trafikken forøges på Spurvevej, og at mange vil bruge Spurvevej og kvarteret nord for butikken til at skyde genvej til butikken. Området nord for Nr. Boulevard er trafiksaneret, med trafikchikaner og med en maksimal skiltet hastighed på 40 km/t. Derfor er området ikke oplagt at skyde genvej igennem. Det er forventningen, at den uvedkommende / unødvendige trafik på Spurvevej ikke vil ændre sig i noget væsentlig omfang efter butikken er etableret. Rema 1000 tilbyder at deltage i udgifterne ved etableringen af en eventuel spærring / yderligere trafikchikane ved indkørslen fra Nr. Boulevard til Spurvevej, hvis Randers Kommune ønsker at etablere en sådan. Forvaltningen foreslår derfor, at indsigelserne på dette punkt afvises, men at det tilkendegives over for beboerne, at forvaltningen vil overvåge den trafiksikkerhedsmæssige udvikling i område og i givet fald vil udarbejde forslag til ændringer af trafikafviklingen i området. Placering af indkørsler Placeringen af de viste ind- og udkørsler til butikken sikrer, at der kan ske en hensigtsmæssig afvikling af trafikken internt på grunden og giver efter forvaltningens opfattelse mulighed for at sprede såvel ind- som udkørsel til begge de viste overkørsler, med deraf følgende lavere trafikintensitet end ved en indkørsel til butikken. Forvaltningen foreslår, at antallet af overkørsler fastholdes på maksimalt 2, men at placeringen af disse revurderes i forbindelse med den endelige godkendelse af byggeprojektet. Støj Støj reguleres af bestemmelserne om virksomhedsstøj, hvor der er fastlagt rammer for støjniveauet fra al virksomhedsstøj. Det gælder både støj fra ventilation, samt støj fra vareaflæsning og støj fra

6 bilkørsel på ejendommen. Det er derfor ikke nødvendigt, at fastsætte særlige krav til støjen fra ejendommen i forhold til naboerne. Gener fra lygter og lysskilte Rema 1000 oplyser, at der vil være lys i skiltene på facaderne og i skiltepylonen i butikkens åbningstid, som i øjeblikket er fra kl. 8 til kl. 21. Rema 1000 forbeholder sig retten til at ændre åbningstiderne for butikken og vil derfor have mulighed for at lysskilte med videre lyser i den nye åbningstid. Forvaltningen foreslår, at lystiderne tages til efterretning og at de følger forretningens åbningstid. I forhold til gener fra billygter på parkeringspladsen tilbyder Rema 1000 at lave en lav beplantning langs Nørre Boulevard og Spurvevej, som kan opfange lyset fra bilerne, som kører ind på parkeringspladsen, så lyset ikke generer de omkringboende. Forvaltningen skal foreslå, at der som et vilkår for godkendelse stilles krav om den nævnte beplantning. Morten Aabo

Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Bøsbrovej 114.

Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Bøsbrovej 114. Notat Vedrørende: Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser Sagsnavn: Ansøgning om principtilladelse til etablering af dagligvarebutik, Bøsbrovej 114, 8940 Randers SV (2013) Sagsnummer: 01.02.03-P16-3-13

Læs mere

- - Miljø og Teknikforvaltningen har haft ansøgningen i nabohøring fra den 8. oktober 2013 til den 24. oktober 2013.

- - Miljø og Teknikforvaltningen har haft ansøgningen i nabohøring fra den 8. oktober 2013 til den 24. oktober 2013. Vedrørende: Notat - Indkomne bemærkninger og indsigelser til nabohøring om etablering af dagligvarebutik på Rådmands Boulevard 45 - Skolevej 3, 8900 Randers C. Sagsnavn: Dagligvarebutik på Rådmands Boulevard

Læs mere

Notat vedrørende indkomne bemærkninger til nabohøring om etablering af bodega på Søvej 1C i Langå

Notat vedrørende indkomne bemærkninger til nabohøring om etablering af bodega på Søvej 1C i Langå Notat Vedrørende: Notat vedrørende indkomne bemærkninger til nabohøring om etablering af bodega på Søvej 1C i Langå Sagsnavn: Ansøgning om etablering af bodega på Søvej 1C, 8870 Langå Sagsnummer: 01.02.03-P16-4-13

Læs mere

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2

Lokalplanforslag Indkomne indsigelser Bilag 2 Lokalplanforslag 19.04. Indkomne indsigelser Bilag 2 Holbæk Kommune Planafdelingen J.nr. 11 / 83563 Den 6. maj 2013 Forslag til Lokalplan 19.04 Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsperioden

Læs mere

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3

Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 , Bemærkninger i forbindelse med fornyet forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Alleé3 Debatoplægget har været i høring fra den 15. maj 2018 til den 29. maj 2018 Ved høringsfristens

Læs mere

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20

HØRINGSNOTAT januar LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 HØRINGSNOTAT januar 2017 LOKALPLANFORSLAG NR. 421 For etageboliger ved Slangerupgade SAMT KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 20 1 INDHOLD Samlet indstilling Oversigt over indkomne høringssvar og forslag Resumé af høringssvar

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage).

Det ansøgte dobbelthus har 1 etage med udnyttet tagetage (1 ½ etage). KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 20-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 8 Koreavej 8 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 23. august 2017 modtaget en ansøgning om

Læs mere

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT

Side 1 af 10. Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr , Fasanvej. Maj 2017 HØRINGSNOTAT Side 1 af 10 Solrød Kommune Teknik og Miljø Team Plan og Byg Forslag til Tillæg nr. 1 til nr. 317.3, Fasanvej HØRINGSNOTAT Maj 2017 Forslag til Tillæg nr. 1 til 317.3, Fasanvej har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 28. Juni 2012

Indstilling. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Aarhus Kommune. Den 28. Juni 2012 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 28. Juni 2012 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Vedtagelse af Lokalplan 921 for dagligvarebutik i Viby 1. Resume Lokalplanen

Læs mere

Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Køge Kommune

Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Køge Kommune 1. maj 2009. Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Køge Kommune Teknisk Forvaltning Side 2 Standsning og parkering. I medfør af færdselslovens 28 stk. 3, 3. pkt. 92, stk. 1

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE:

SLAGELSE KOMMUNE HAR MODTAGET BEMÆRKNINGER FRA FØLGENDE AFSENDERE: Hvidbog Lokalplan nr. 1130 for dagligvarebutik på hjørnet af Ndr. Ringgade og Valbyvej Vækst og Plan Dahlsvej 3 4220 Korsør T: 58 57 36 00 plan@slagelse.dk W: www.slagelse.dk Kontaktperson Darrin Bayliss

Læs mere

Notat. Indledning. Forvaltningen har undersøgt følgende alternativer:

Notat. Indledning. Forvaltningen har undersøgt følgende alternativer: Notat Vedrørende: Notat om forbedrede vejadgange til Østervangsskolen Sagsnavn: Prioritering af midler i 2016 - Mobilitetspulje, anlæg af cykelstier samt sikre skoleveje m.m. Sagsnummer: 05.13.10-P20-23-15

Læs mere

Til politikerne på Københavns Rådhus Fra Grundejerforeningen Vanløse stationsby Den 14. november 2017 Som nærmeste nabo til Kronen i Vanløse, har vi siden november 2008 været udsat for byggestøj, støv,

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Notat. Indledning. Forvaltningen har undersøgt følgende alternativer:

Notat. Indledning. Forvaltningen har undersøgt følgende alternativer: Notat Vedrørende: Notat om forbedrede vejadgange til Østervangsskolen Sagsnavn: Prioritering af midler i 2016 - Mobilitetspulje, anlæg af cykelstier samt sikre skoleveje m.m. Sagsnummer: 05.13.10-P20-23-15

Læs mere

Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id

Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id Esbjerg Kommune Byggeri Teknik & Miljø Torvegade 74 6700 Esbjerg Att.: Ulrik Revsbech Esbjerg den 14. juni 2011 Indsigelse mod udvidelse af Netto på Højtoftevej, 6700 Esbjerg, Sags id 2010-3921 På vegne

Læs mere

Vedrørende: Forslag til lokalplan nr 186 i Langå Kommune, Boligområde i Stevnstrup. Behandling af indkomne indsigelser og bemærkninger.

Vedrørende: Forslag til lokalplan nr 186 i Langå Kommune, Boligområde i Stevnstrup. Behandling af indkomne indsigelser og bemærkninger. Notat Forvaltning: Miljø og Teknik Dato: 14. juni 2007 Sagsnummer: 000037980 Sagsbehandler: Morten Aabo Vedrørende: Forslag til lokalplan nr 186 i Langå Kommune, Boligområde i Stevnstrup. Behandling af

Læs mere

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole.

Indsigelser. til forslag til. Lokalplan nr , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelser til forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Indsigelserne og bemærkningerne kommer fra følgende: I offentlighedsperioden: 1. Jessie og Preben Wandall, Hundegade

Læs mere

Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083

Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083 Til Hedensted Kommune Att: Leni Petersen Teknik & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Hornsyld 18.01.2014 Følgende henstillinger, spørgsmål og overvejelser til Lokalplan 1083 Side 1 Umiddelbart er vi glade for,

Læs mere

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller:

Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af to tidligere debatterede løsningsmodeller: Bilag 1: Svar fra interessenterne (beboere, grundejere og virksomheder på Nyvej ved Herstedlund skole). Interessenterne er den 27. juni i mail fra forvaltningen blevet bedt om at forholde sig til en af

Læs mere

VEJADGANG TIL NY DALIGVAREBUTIK FRA ELVERDAMSVEJ 308 I KIRKE HYLLINGE

VEJADGANG TIL NY DALIGVAREBUTIK FRA ELVERDAMSVEJ 308 I KIRKE HYLLINGE REMA EJENDOM A/S VEJADGANG TIL NY DALIGVAREBUTIK FRA ELVERDAMSVEJ 308 I KIRKE HYLLINGE ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg C TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk TEKNISK NOTAT 1

Læs mere

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1

Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelsesnotat lokalplan 11.C33.1 Indsigelser/bemærkninger til: Lokalplan 11.C33.1 Centerområde på hjørnet af Nygade og skolegade. Lokalplanforslaget har været offentligt fremlagt i perioden 8. februar

Læs mere

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228

Ny bolig- og erhvervsejendom Silkeborgvej 228 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 3. juli 2014 Silkeborgvej 228 Nedrivning af byggeri samt opførelse af ny bolig- og erhvervsbebyggelse på /Odinsvej 2. 1. Resume Der

Læs mere

Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Peter Sindt Tofteaasen Glostrup

Indsiger Resumé af indsigelse Administrationens bemærkninger Peter Sindt Tofteaasen Glostrup Bemærkninger i forbindelse med høring af Forslag til lokalplan HL4.1 Børneinstitution på Skovsletten Forslaget har været fremlagt i høring fra den 4. november 2015 til den 6. januar 2016 Ved høringsfristens

Læs mere

Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan for butik i Kregme. Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/

Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan for butik i Kregme. Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/ Gennemgang af indsigelser Kommuneplantillæg nr. 13 og lokalplan 06.27 for butik i Kregme Sagsbehandler: jkro Dato: November 2014 Sagsnr: 2014/0003337 Nr. Navn Resumé af 1 Jia Chen, Kappelhøjvej 149, 3300

Læs mere

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn»

Partshøring. «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» 1 - Partshøring #2 TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf. 9628 8034 Sagsbehandler:

Læs mere

Foreløbig helhedsvurdering

Foreløbig helhedsvurdering 1 - Foreløbig Helhedsvurdering TEKNIK OG MILJØ Foreløbig helhedsvurdering Vedr.: Ejendommen Østre Kirkevej 25A, 7400 Herning. Matrikel nr.: 547H, Herning Bygrunde Sagsnr.: 02.34.02-P19-583-16 Byggeri,

Læs mere

Indstilling. Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in bageri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Tidligere beslutninger

Indstilling. Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in bageri. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Tidligere beslutninger Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 17. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Langenæs Allé 14, Århus C Langenæs Bageriet - opførelse af drive-in

Læs mere

Forvaltningens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr.

Forvaltningens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Forvaltningens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 16 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Boligområde og blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Administrationens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr.

Administrationens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Administrationens oplæg til Syddjurs Byråds vurderinger af Høringssvar til Lokalplan nr. Med tilhørende kommuneplantillæg nr. 16 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Boligområde og blandet bolig- og erhvervsområde

Læs mere

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178

Notat. Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Notat Resumé og vurdering af høringssvar ved offentlig høring af forslag til lokalplan 178 Forslag til lokalplan 178 for en erhvervsbebyggelse til kontor- og serviceerhverv i Flintholm har været sendt

Læs mere

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten.

Indstilling. Opførelse af rækkehuse på Tålforvej Resume. 2. Beslutningspunkt. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 3. marts 2014 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Opførelse af rækkehuse på Tålforvej 15 Teknik og Miljø bemyndiges til

Læs mere

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune

Indstilling. Udvidelse af Hotel Oasia, Kriegersvej 27. 1. Resume. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Teknik og Miljø. Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 18. marts 2013 Aarhus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø 1. Resume Der er ansøgt om tilladelse til ombygning og udvidelse af

Læs mere

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017

Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej Hvidovre (sendt til Mandag den 2. januar 2017 Hvidovre Komme Plan- og Miljøafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre (sendt til kmv@hvidovre.dk) 1 Mandag den 2. januar 2017 Høringssvar på ændring af kommuneplan for erhvervsområdet 1E3 Jeg har modtaget

Læs mere

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR BEFÆSTIGELSE OG AFLEDNING AF REGNVAND DOK. NR. : 29153-11 AF 16. FEBRUAR 2011 SAGS NR.: 11/5483 SAMMENFATNING OG BEHANDLING AF HØRINGSSVAR til Lokalplan 3.1-4 og Kommuneplantillæg nr. 3 Møllebakken, Tommerup

Læs mere

BUTIK PÅ MALMBERGSVEJ RUDERSDAL - TRAFIKBETJENING INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Eksisterende forhold. 1 Baggrund 1. 2 Eksisterende forhold 1

BUTIK PÅ MALMBERGSVEJ RUDERSDAL - TRAFIKBETJENING INDHOLD. 1 Baggrund. 2 Eksisterende forhold. 1 Baggrund 1. 2 Eksisterende forhold 1 REITAN EJENDOMSUDVIKLING BUTIK PÅ MALMBERGSVEJ RUDERSDAL - TRAFIKBETJENING ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 1 2 Eksisterende

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 6. Godkendelse af lokalplan 7-1-109 Detailhandel, Klarupvej, Klarup (2. forelæggelse) 2017-004039 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-109 endeligt uden ændringer.

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd

NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde ved Trekroner syd Kommunaldirektøren Erhvervsafdelingen Sagsnr. 279681 Brevid. 2510331 Ref. LAHN Dir. tlf. larshn@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkninger og indsigelse til forslag til lokalplan 645 for centerområde

Læs mere

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012.

Planforslagene har været i offentlig høring fra den 10. maj til den 4. juli 2012. Bilag nr. 3: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 370 for et bolig- og centerområde ved Havrevænget i Frederiks samt forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplan 2009-2021 for Viborg

Læs mere

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen

Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer af lokalplanen 1 Februar 2017 Oversigt over høringssvar til Lokalplan 44 Boliger ved Kongeskrænten og kommuneplantillæg 8 Høringssvar nr. Afsender: Navn og adresse Væsentligste indhold Administrationens bemærkninger

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss

Behandling af høringssvar De indkomne skriftlige bemærkninger kan opdeles i følgende emner: 1. Bebyggelsens højde. Planafsnittet Adam Voss Planafsnittet Adam Voss Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 47393 Brevid. 2195608 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af høringssvar lp 517 for boliger ved Dalen Viby

Læs mere

Notat om forslag til dagligvarebutik på Statoilgrunden og planlægningen af Farum Bytorv.

Notat om forslag til dagligvarebutik på Statoilgrunden og planlægningen af Farum Bytorv. Notat om forslag til dagligvarebutik på Statoilgrunden og planlægningen af Farum Bytorv. Arkitektkontoret AK83 har for Ejendomsselskabet Sandbækvej udarbejdet et forslag til dagligvarebutik på 3.000 m²

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere Ask Højskole. 1. Resume. Til Århus Byråd via Magistraten Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 1. september 2008 Århus Kommune Planlægning og Byggeri Teknik og Miljø Endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 807. Boliger ved tidligere

Læs mere

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling

Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Dagsordenpunkt Forslag til tillæg 20 til Kommuneplan 2013 Lokalcentre og lokale butikker, 2. behandling Beslutning Ad 1. at: Dansk Folkeparti stillede følgende ændringsforslag til 2. at: At muligheden

Læs mere

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 RÅDHUSPARKEN BRYGGERGÅRDSVEJ ASYLVEJ NYVEJ KILDEVÆLDETS ALLE SYDVESTVEJ STATIONSPARKEN TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 FEBRUAR 2013 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 og Lokalplan GL90.1 for

Læs mere

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A: Dorthe og Henrik Arvin, Sundbylillevej 36, 3600 Frederikssund

Læs mere

125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse

125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse 125. Forslag til Lokalplan for dagligvarebutik ved Tibirke Sand - igangsættelse 01.00G00-2016/14287 Sagsfremstilling Plan- og Miljøudvalget behandler sagen for at træffe beslutning om igangsættelse af

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

Bekendtgørelse. Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune. Trafik og Ejendomme

Bekendtgørelse. Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune. Trafik og Ejendomme Bekendtgørelse Standsning og parkering i tættere bebygget område i Holbæk Kommune Trafik og Ejendomme Standsning og parkering. I medfør af færdselslovens 28, 92, stk. 1, nr.1, bestemmes med samtykke af

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107 Dato 05.03.2018 Dok.nr. 24671-18 Sagsnr. 18/107 Ref. SLYN Resumé af indkomne bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægning for detailhandel i Ølgod samt udkast til Byrådets

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

NOTAT VEDR. FORSLAG TIL DAGLIGVAREBUTIK PÅ EJENDOMMEN BREDGADE 6 M.FL.

NOTAT VEDR. FORSLAG TIL DAGLIGVAREBUTIK PÅ EJENDOMMEN BREDGADE 6 M.FL. Erhvervs- og Borgerservice Plan og Ejendomsudvikling Dato: 16.04.2013 Sags nr.: 12/34166 Sagsbehandler: Jens Østergaard Larsen NOTAT VEDR. FORSLAG TIL DAGLIGVAREBUTIK PÅ EJENDOMMEN BREDGADE 6 M.FL. Firmaet

Læs mere

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl.

Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Frederikssund Kommune 22. august 2016 Torvet 2 3600 Frederikssund Att: TEAM BYGGESAG - Henrik Fomsgaard m.fl. Tak for dialogmødet d. 15. august 2016 vedrørende byggeriet på Bruhnsvej 22, 3600 (deres sagsnr.

Læs mere

Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et dobbelthus på adressen Nebraskavej 26.

Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et dobbelthus på adressen Nebraskavej 26. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 04-09-2017 Bilag 9 Nebraskavej 26 Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. februar 2017 modtaget en ansøgning om opførelse af et

Læs mere

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C.

Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen Valdemarsgade 11, 8000 Aarhus C. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 29. april 2015 Etagebyggeri i Tilladelse til at opføre etagebyggeri i 4 og 5 etager plus tagterrasse på ejendommen, 8000 Aarhus C.

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål. 5. Sagsfremstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. 3. Baggrund. 4. Relationer til mål. 5. Sagsfremstilling. Til Aarhus Byråd via Magistraten Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 22. august 2013 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Tordenskjoldsgade - udvidet Fakta og to beboelsesejendomme 1. Resume Der er søgt om principgodkendelse

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger

Lokalplan Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger HVIDBOG Lokalplan 2019 06 Vestervangsparken, Asnæs, Tæt-lav boliger Odsherred kommune har modtaget 6 høringssvar rettidigt. Et høringssvar nr. 4 er underskrevet af 12 beboere, fordelt på 6 ejendomme. Et

Læs mere

Behandling af høringssvar

Behandling af høringssvar Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 208124 Brevid. 1555753 Ref. HABR Dir. tlf. hannebb@roskilde.dk NOTAT: behandling af høringssvar til forslag til lokalplan 591 for butiks- og erhvervsområde

Læs mere

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø

Dato 20. november Nr. INDSIGELSER MOD KPT. NR /9651-xx v./ Cecilie Bülow Møller Miljøstyrelsen Haraldsgade København Ø INDSIGELSER I FORBINDELSE MED: Kommuneplantillæg Høring Kpt. nr. 8 til Kommuneplan 2013-25 Lokalplan Høring Lokalplan GL80.5 for etageboliger og offentlige formål på hjørnet af Sydvestvej og Kildevældets

Læs mere

Bilag 5 - Forvaltningens bemærkninger til indsigelserne. Sagsnr

Bilag 5 - Forvaltningens bemærkninger til indsigelserne. Sagsnr NOTAT Bilag 5 - Forvaltningens bemærkninger til indsigelserne Forvaltningen har modtaget to indsigelser mod byggeprojektet på Knuthenborgvej 11 fra henholdsvis naboerne og lokaludvalget. På baggrund af

Læs mere

FORSLAG april 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14

FORSLAG april 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14 FORSLAG april 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 14 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Ansøgeren sendte herefter et revideret projekt. Det nye forslag er mere på linje med andre ansøgninger om dobbelthuse.

Ansøgeren sendte herefter et revideret projekt. Det nye forslag er mere på linje med andre ansøgninger om dobbelthuse. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 17-11-2017 Sagsnr. 2017-0355010 Bilag 11 Knuthenborgvej 11 Teknik- og Miljøudvalget har den 27. marts 2017 besluttet, at der skulle

Læs mere

AFGØRELSE i sag om dispensation til at opføre et hus med lavere taghældning end forudsat i lokalplanen på Gåsemurevej 8 i Stevns Kommune

AFGØRELSE i sag om dispensation til at opføre et hus med lavere taghældning end forudsat i lokalplanen på Gåsemurevej 8 i Stevns Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 20. marts 2014 J.nr.: NMK-33-02145 Ref.: KAGRA AFGØRELSE i sag om dispensation til at opføre et hus med lavere taghældning

Læs mere

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden

Behandling af de væsentlige emner fra høringsperioden Plan og Udvikling Sagsnr. 269243 Brevid. 2397709 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 631 for Kildegården og kommuneplantillæg

Læs mere

Notat - Vurdering af indsigelser

Notat - Vurdering af indsigelser Notat - Vurdering af indsigelser Laulundgade 3, 7400 - Opførelse af etageboliger Adresse: Laulundgade 3, 7400 Herning Dato: 16-05-2018 Sagsnr: 02.34.02-P19-107-18 Sagsbehandler: Sussi Munch Jensen Projektet

Læs mere

Forslag til tillæg 39. til Silkeborg Kommuneplan

Forslag til tillæg 39. til Silkeborg Kommuneplan Forslag til tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 6. januar til 2. marts 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Landzonetilladelse til hundepension, samt dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsen, Vestre Kobbelvej 11, 7000 Fredericia

Landzonetilladelse til hundepension, samt dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsen, Vestre Kobbelvej 11, 7000 Fredericia Vibeke Jakobsen Vestre Kobbelvej 11 7000 Fredericia Landzonetilladelse til hundepension, samt dispensation fra husdyrgødningsbekendtgørelsen, Vestre Kobbelvej 11, 7000 Fredericia Du har ansøgt om landzonetilladelse

Læs mere

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg

Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden. Kommuneplantillæg Plan og Gis Dato: 23-05-2014 Sagsnr.: 12/35955 Dok.løbenr.: 144338/14 Sagsbehandler: Kim Lyster Hansen Direkte tlf.: 73767277 E-mail: klh@aabenraa.dk Notat. Bemærkninger til foroffentlighed - Cimbriagrunden.

Læs mere

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade

Sammenfattende redegørelse. LEGO P-hus og arkade 17. august 2015 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 INDLEDNING 2 2 INTEGRERING AF MILJØHENSYN 2 3 MILJØRAPPORTENS BETYDNING FOR PLANERNES UDFORMNING 2 4 OFFENTLIGHEDSFASEN BETYDNING FOR PLANERNE UDFORMNING

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format.

Der fremkom 39 bemærkninger i høringsperioden, herunder et skyggestudie i form af en animation/filmklip i mp4-format. Bilag 5 Forslag til besvarelse af indkomne bemærkninger og idéer i den forudgående offentlig høring, vedr. ny boligbebyggelse på Trøjborgvej 72-74 I perioden fra den 19. februar til den 11. marts 2016

Læs mere

Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg

Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg Skema til indsigelser og ændringer af Lokalplanforslag nr. C-17.13.02 Valdemarsgades forlængelse, Vordingborg Lokalplanens redegørelse og 1 Lokalplanens formål Keidamsvej 56 Indsiger anfægter formålet

Læs mere

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C

ÅRHUS STIFT Telefon DALGAS AVENUE 46 Telefax ÅRHUS C ÅRHUS STIFT Telefon 86 14 51 00 DALGAS AVENUE 46 Telefax 86 14 55 21 8000 ÅRHUS C www.aarhus.stift.dk E-mail: kmaar@km.dk Århus Kommune plaenlaegningogbyggeri@aarhus.dk Den 10. december 2009 Dokument nr.:

Læs mere

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg.

Viborg, den 14. marts Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Nr. 1 Viborg, den 14. marts 2010 Viborg kommune Teknik- og Miljø Plan Sct. Mogens Gade 3 8800 Viborg Indsigelse til lokalplanforslag nr. 372, Institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg. Som ejer af ejendommen

Læs mere

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Notat af 28. september 2016, Lokalplan , Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø. Sags nr. 15/16590 Forslag til Lokalplan nr. 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole. Notat af 28. september 2016, Lokalplan 40-010-0006, Ribe Bykerne, Gl. Bispegade Skole fra Plan, Teknik & Miljø.

Læs mere

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag

Lokalplan 1078 for boliger i Lellinge. Indsigelser og ændringsforslag Lokalplan 1078 for boliger i Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse.

Læs mere

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion

Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Lokalplan 1062 for et multihus på Lellinge Stadion Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises

Læs mere

BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER

BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER Ansøgninger Der foreligger følgende ansøgninger: Projekt Adresse Ansøgt A Vestervangsvej 12 1 dagligvarebutik på ca. 1.000 m² B Vævervej 1 2

Læs mere

Notatark. Administrationens kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081

Notatark. Administrationens kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081 Notatark Sagsnr. 01.02.05-P16-8-13 Sagsbehandler Christina Duedal Nielsen 22.9.2014 kommentarer til bemærkningerne til forslag til lokalplan 1081 Nr. Navn Resumé 1 Jørgen Broch, Peter Holstvej 9, a) Forslaget

Læs mere

Bemærkninger Oplever megen trafik på Liseborgvej til og fra Liseborg Høje og Liseborg Bakke.

Bemærkninger Oplever megen trafik på Liseborgvej til og fra Liseborg Høje og Liseborg Bakke. Bilag nr. 2 - Indkomne indsigelser Resumé samt selve indsigelserne på de følgende sider. Hvem 1 Torben Fisker Liseborgvej 122 2 Egeborg A/S (ejerforening på Liseborg Have) 3 Jette Thybo og Peter Nybo Liseborgvej

Læs mere

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen

Høringsnotat. Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Høringsnotat Vedr. om- og tilbygning af eksisterende bolig, Jeckelsvej 22, Skagen Ansøgning har været i naboorientering ved omkringliggende naboer på Jeckelsvej 11 og 20, Jens Rasmussens Vej 16, Jens Bergs

Læs mere

Notat om høringssvar om forslag til Lokalplan Tæt lav boligbebyggelse ved Rolighedsvej i Hareskovby

Notat om høringssvar om forslag til Lokalplan Tæt lav boligbebyggelse ved Rolighedsvej i Hareskovby Notat om høringssvar om forslag til Lokalplan 115 - Tæt lav boligbebyggelse ved Rolighedsvej i Hareskovby Forslag til Lokalplan 115 for tæt lav boligbebyggelse ved Rolighedsvej i Hareskovby har været i

Læs mere

LOKALPLAN 316.4 SOLRØD STRAND GRUNDEJERFORENING SOLRØD STRAND GRUNDEJERFORENING

LOKALPLAN 316.4 SOLRØD STRAND GRUNDEJERFORENING SOLRØD STRAND GRUNDEJERFORENING LOKALPLAN 316.4 DAGENS PROGRAM INDHOLD BYGGELINJER BYGGELINJER Byggelinjer som udgør begrænsninger vedopførelse af enfamilies huse på grunde i lokalplanområdet. Nuværende 316.2 og uændret i forslag til

Læs mere

Byggeprojekt på ejendommen beliggende Hjerting Strandvej

Byggeprojekt på ejendommen beliggende Hjerting Strandvej Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 24. januar 2011 Sagsbehandler Merete Holme Nielsen Telefon direkte 76 16 13 27 Sagsid 2010-18461 Notat, bilag 1 Byggeprojekt på ejendommen beliggende Hjerting Strandvej

Læs mere

Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld

Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld Notatark Sagsnr. 01.02.05-P16-11- 13 Sagsbehandler Leni Petersen 17.2.2014 Bilag 2 - indsigelsesnotat Lokalplan 1083 for en dagligvarebutik i Hornsyld Der er i høringsperioden for forslag til lokalplan

Læs mere

Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag nr for butik og boliger ved Blovstrød Kro

Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag nr for butik og boliger ved Blovstrød Kro NOTAT Allerød Kommune Forvaltningen Plan og Byg Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Indsigelser/bemærkninger til lokalplanforslag nr. 1-132 for butik og boliger

Læs mere

Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Max Christensen, Stationsvej 1

Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Max Christensen, Stationsvej 1 Lokalplan nr. 058 for dagligvarebutik på Brobæksgade i Slangerup Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning 1. Max Christensen, Stationsvej 1

Læs mere

FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14

FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14 FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 14 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

Afledte justeringer: I lokalplanens bestemmelser tilføjes, at kikkertens udsynsområde begrænses.

Afledte justeringer: I lokalplanens bestemmelser tilføjes, at kikkertens udsynsområde begrænses. Dato 09.01.2014 Dok.nr. 2217-14 Sagsnr. 13/15214 Ref. AGSC Resumé af de indkomne bidrag til Forslag til lokalplan 05.10.L01 og Forslag til kommuneplantillæg 02 for museet ved Tirpitz samt udkast til Byrådets

Læs mere

Vedr.: Offentlig høring af forslag til lokalplan nr L10 og sagsnummer P

Vedr.: Offentlig høring af forslag til lokalplan nr L10 og sagsnummer P K/S Løkken Ejendomme afs.: K/S Løkken Ejendomme, Jernbanegade 2, 1, 7900 Nykøbing Mors tmplan@hjoerring.dk Hjørring Kommune, Teknik og Miløområdet, Springvandspladsen 5, 26. juni 2017 1382/sls Vedr.: Offentlig

Læs mere

Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget.

Du bedes fremlægge dette brev for politikerne i Erhvervs- og Planlægningsudvalget. Faaborg-Midtfyn kommune Plan og Kultur Nørregade 4 5600 Faaborg. Att: Christian Tønnesen. Dette referat og notat består af 5 sider. Hej Christian. Tak for behageligt møde den 23/8-2013. Jeg sender dig

Læs mere

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej

Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Planafdelingen Kalkværksvej 10, 8100 Aarhus C 26. juni 2015 Boligbebyggelse på Jens Baggesens Vej Dette materiale omhandler et område nær dig. Aarhus Kommune har fået en henvendelse fra en privat grundejer

Læs mere

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst

NOTAT. Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ NOTAT Emne: Til: Høringsnotat om Lokalplanforslag 301.9, Solrød Center Nordøst Økonomi-, teknik- og miljøudvalget Dato: 20. januar 2014 Sagsbeh.: jen Sagsnr.: 10/7600 Byrådet

Læs mere