Alkymiens Regelsæt. Det er alle frit at læse regelsættet, også selvom man ikke spiller alkymist eller på anden vis har adgang til alkymi.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alkymiens Regelsæt. Det er alle frit at læse regelsættet, også selvom man ikke spiller alkymist eller på anden vis har adgang til alkymi."

Transkript

1 Alkymiens Regelsæt Dette regelsæt gælder udelukkende karakterer, som har adgang til alkymistiske evner. Alle andre spillere behøver ikke at læse dette kapitel, så hvis du spiller som kriger, da kan du nemt springe dette regelsæt over. Det du behøver at vide om magiske og alkymiske effekter kan du finde i generelle regler, men i tilfælde af du støder ind i effekter, som du ikke har kendskab til under spillet, så er det alkymistens pligt at informere dig. Det er alle frit at læse regelsættet, også selvom man ikke spiller alkymist eller på anden vis har adgang til alkymi. Note: Praktiserer man alkymi er det nødvendigt at medbringe reagensglas, beholdere og drikkeglas til scenariet, ellers kan man ikke kaste formularer. Det er ligeledes ens eget ansvar at sørge for, at drikkeglas og beholdere indeholder en drikbar væske eller lignende. Ripen Liverollespil låner ikke sit inventar ud til personlig brug.

2 Indholdsfortegnelse Hvad er alkymi?... 3 Begrebsafklaring... 4 Fokuspoint... 4 Brugen af alkymi... 5 Gendannelse af fokuspoint... 6 De Alkymistiske Grene... 7 De Alkymistiske Grene (Formularer)... 9 Almen Alkymi... 9 Gift Ki Transmutation Lister over formularer... 11

3 Hvad er alkymi? Alkymien er en magisk videnskab, som er blevet praktiseret næsten lige så længe som magien selv. Den, som praktiserer alkymi, brygger miksturer og eliksirer, som giver fantastiske kræfter! Verden er styret af naturlige love, som guderne har bestemt dem. Det gælder f.eks., at når man giver slip på en ting i luften, så falder det, og når man varmer noget længe nok, så vil det i sidste ende brænde eller smelte. Men guderne har ligeledes gjort det muligt at ophæve de naturlige love igennem magi! Magi er derfor per definition overnaturligt. Nogle materialer og væsener har en større tilknytning til magi end andet. Tag f.eks. en elver, som er udødelig, så længe elveren aldrig bliver forælder. Og sølv f.eks. gør overnaturligt skade mod lykantroper. Alkymien kombinerer magisk viden med naturvidenskabelige teorier. En alkymist er derfor en indirekte magibruger. Han tager en ting og bruger sin videnskabelige viden til at udvinde det magiske potentiale i den. Dermed kan han, selvom han ikke er en direkte magibruger, alligevel gøre brug af en form for magi! Som indirekte magibrugere er alkymister ikke anset som en direkte trussel af magikontrollatet. De har ingen forbindelse til den magiske verden og besidder således heller ingen overnaturlige kræfter, og derfor gider magikontrollatet ikke investere kræfter i at holde øje med dem - det er besværligt nok med troldmænd! Men det sker ind imellem, at der også bliver kigget skævt til alkymister.

4 Begrebsafklaring Fokuspoint Som alkymist er der flere begreber, som du skal have styr på. Du aktiverer dine magiske brygge gennem dit fokus. Alt hvad du har lavet, hvad enten eliksirer, miksturer eller andet, har ingen aktiv magisk effekt uden brug af dit fokus. Derfor har alle magibrugere, også alkymister, et antal fokuspoint, som man bruger til at kaste magi ud fra. Dette symboliserer alkymistens evne til at manipulere overnaturlige kræfter. Hvis du rammer 0. Fokuspoint Til forskel fra andre professioner, der besidder fokus, sker der ingenting, når alkymisten ikke har flere fokuspoint tilbage, siden alkymisten ikke er en rigtig magibruger! Men skulle det på nogen måde forekomme, at alkymisten får adgang til bare ét trin i magien, så tæller alkymisten som en magiker - og bliver fanget i drømmeverden ligesom én! At gendanne fokus. Du har kun de fokuspoint til rådighed, som du starter dagen med, men det er muligt dog ikke altid lige til at gendanne tabte fokuspoint. Se sektionen Gendannelse af fokuspoint. Specielt for alkymister: Alkymistens miksturer virker kun, når alkymisten bruger sit eget fokus. Det at brygge en elixir, er en rollespils- og stemningsskabende effekt, som f.eks. kan tage alt mellem 1-10 min - medmindre der står noget specielt under den valgte formular! Vi råder alle alkymist-spillere til at gøre noget ud af oplevelsen at brygge en formular. Det kan være underholdende at se på. En alkymist skal kunne forudsige og planlægge, hvad han har brug for, da han ikke kan kaste direkte magi, som en direkte magibruger. Når først man har lavet sin bryg, kan man ikke fortryde sit brug af fokuspoint. Det er snyd. Vigtigt! En alkymists miksturer kan gives videre til andre, men en mikstur holder kun i det scenarie, hvor den bliver skabt - derefter bliver miksturen steril. Formularer Dette er en betegnelse for hvilke magiske effekter, du har adgang til som alkymist, en indirekte magibruger, når du starter i skoven. Som alkymist får du én gratis formular, som du selv vælger fra dit første trin i den valgte alkymiske startsgren. Når du i fremtiden skal købe formularer, så koster de 1 EP per formular. Undtagelsen er når du køber evnen Alkymisk Kunnen - I den sammenhæng får du én gratis ny formular, som passer til det nye trin du vælger. Note: Se mere om Trin og Grene senere.

5 Brugen af alkymi Alkymiens kundskaber er blevet praktiseret i virkeligt langt tid, og til at starte med havde man en mystisk og primitiv tilgang til den. Men efter årtusinder har man gennem videnskabelig forskning udviklet en streng universel teori, som alle alkymister baserer deres teknik på. En alkymist moser og blander forskellige materialer for at trække magien ud af det. Denne magi aktiverer alkymisten gennem en såkaldt formular for at få en effekt. Formularen kan tage form af en drik, en olie eller pulver. Fokus En formular koster et bestemt antal fokuspoint for at have en magisk effekt. Prisen på formularen er bestemt af trin-niveauet, som formularen hører til. Undtagelsen er de specielle grene, Gift, Ki og Transmutation, som koster trin-niveauet og yderligere 3 fokuspoint. Det vil sige, at en trin 1 Almen Alkymi koster 1 fokuspoint at fremstille og en trin 2 formular koster 2 fokuspoint osv En trin 1 specialiseret gren koster 4 fokus at fremstille, og en trin 2 specialiseret gren koster 5 fokus at fremstille osv... Indgiftningsvej Formularer kan have meget bestemt måde, hvorpå miksturer skal indtages eller på anden vis benyttes for at have en effekt. Oralt: Denne formular skal indtages som noget drikbart eller spiseligt, før den aktiveres. Hud: Denne formular skal smøres på huden for at give en effekt. Blod: Formularen aktiveres først, når den forbindes direkte med at give dødeligt skade til en spiller. Som f.eks. igennem våben. Luftveje: Formularen aktiveres, så snart den spredes. (Dette fungerer rent spilteknisk ved, at man kaster en håndfuld mel mod den, som man vil påvirke. Spillere skal ikke inhalere melet - det er nok, at det rammer på kroppen.) Særlige Ingredienser Nogle formularer kræver specielle ingredienser for at kunne blive tilberedte. Ingredienser bliver opbrugt, så snart de indgår i en formular. Det kan drejes sig om ting som mel eller rasp, som man bør skaffe off-game, eller det kan være ingredienser, som man skal tilegne sig in-game; ressourcer som Galne Bær eller guldmalm. Note: Her kan forekomme kropsvæsker (fx blod), men i det tilfælde skal det af gode grunde ikke repræsenteres med off-game blod. Den klarer I ved at spille jer til det in-game. Komponenter Formularer kan kræve særlige komponenter, før formularen kan tilberedes. Komponenter kan genbruges i en formular og bliver ikke opbrugt. Det kan dreje sig f.eks. altid om glas og beholdere, som man skal skaffe off-game, men det kan f.eks. også være beholdere af drømmesten, som man kan tilegne sig in-game.

6 Gendannelse af fokuspoint Enhver magibruger har et begrænset antal fokuspoint om dagen til at kaste magi for. Disse fokuspoint generes tilbage igen hver morgen, efter magikeren har haft en god nats søvn. Det er IKKE muligt at meditere, studere hårdt eller lignende for at gendanne fokus i spil. Vi har valgt denne tilgang til fokus både fordi vi har en vision om at magi er noget særligt og mystisk, som magibrugeren ikke benytter som en krykke, men også fordi vi ønsker at undlade at opfordre til off-game lignende aktiviteter for at opfylde spillereglerne. MEN som spilmestre er vi mere rundhåndet, hvis I kommer til os med en fed idé til at gendanne fokuspoint på i spil. Reglementet er til for rollespillets skyld, ikke omvendt. Her er nogle alternative eksempler på, hvordan man genvinder fokus som alkymist: Drømmesten: 1 Drømmesten kan knuses til pulver, som ved indtagelse restaurerer 2 fokuspoint, men så går meget af den mystiske kraft i stenen til spilde. Stenen har også bivirkninger som svimmelhed, milde hallucinationer og hovedpine. Det er mere fordelagtigt at ofre drømmesten i et magisk ritual - drømmestenene bliver absorberet, men tilføjer 3 fokus pr. sten til ritualet. Tip: En alkymist kan lære at raffinere stenen i en formular, som gør den mere gunstig at indtage. Drømmevæsener: Et væsen fra drømmeverden vil måske være villig til at indgå i en handel - fokus for tjenester. Jo mere fokus, jo højere værdi eller jo flere tjenester kan væsenet forlange. En sådan forhandling foregår dog oftest omvendt - en magiker som laver en aftale med et drømmevæsen til gengæld for fokus. Så forvent en dårlig handel. Dette kræver kontakt med drømmevæsener, og det bestemt ikke en alkymists fagområde. Zanas præsteskab: Hvis du er gode venner med Zana-præsteskabet vil de måske være villige til at skænke dig nogle inspirerende tanker gennem et mirakel, som restaurerer tabte fokuspoint. Kollegaer: Det er muligt for alkymister at overføre deres fokuspoint ved formularen Centrere Sind. Måske en venlig sindet kollega ville være villig til at distribuere sine fokuspoint som en god gestus eller ved en handel?

7 De Alkymistiske Grene Der findes flere forskellige forgreninger inden for alkymien. Alle specialiserer sig i noget bestemt. De fleste alkymister vælger én gren, som de følger hele deres liv, men det er muligt at studere flere grene end ens primære. Mange forskellige grene af alkymien at studere, og alkymister kan sagtens dele deres felt ved at studere flere grene, men dette tager på deres koncentration og gør det svært for dem, at opnå de højder, som det kræves for i sandhed at mestre én gren af alkymien. Hver eneste gren af alkymien har trin. Hvert eneste trin er forskelligt og giver adgang til at kunne købe nye og ofte stærkere formularer. Der hører et antal formularer med på hvert trin. Én af disse formularer følger gratis med, når alkymisten køber evnen Alkymistisk Kunnen. Almen Alkymi: Denne gren er nødvendig for at forstå de øvrige, mere komplekse grene af magien. Alle alkymister starter i netop denne kategori. Gift: Følgere af denne gren kaldes for giftkyndige. De er specialister i lidelse og kan bringe det mest frygteligste og dødbringende frem i en substans. Man finder desværre alt for ofte en giftkyndig blandt ordensmagten - desværre for uromagere. Giftkyndige er fremragende torturmestre og findes i underverden såvel som hos magtens elite. Man anser giftkyndige som et nødvendigt onde. De er som regel ikke vellidt. Transmutation: Udøvere af denne gren kaldes forvandlere. En forvandler udnytter det magiske potentiale til ændre virkelighedens form. De er berømte for at kunne omdanne bly til guld, gøre de svage stærke, og for at kunne transformere deres egne kroppe. Det rygtes endda, at der findes forvandlings formularer, der kan omdanne ælde til ungdom! Ki: De, som benytter denne gren, kaldes for vismænd- og kvinder. Deres speciale er at udnytte forbindelsen til gamle, fortabte energier, som den dødelige krop aldrig var skabt at skulle kunne rumme. De tapper substansen for den ældgamle kraft og bruger den til at styrke sig selv og udføre fantastiske kundskaber. En vis-kvinde har stor forstand på kroppen og kan lære at inhalere energi, opnå overnaturlig styrke og sågar helbrede andre. Det er dette mønster, som alle alkymister følger, når de stiger i graderne. Det er intet krav, at en alkymist skal tage alle sine trin i samme gren. En alkymist der har deltaget i 15 scenarier kan f.eks. godt have 1 trin i Gift og 1 trin i Transmutation - ud over de nødvendige 3 trin i Almen Alkymi. Se venligst følgende tabeller:

8 Trinindelingen Scenarier XP Almen Alkymi Scenarier XP Specialiseret Gren - - Fokuspoint Trin - - Fokuspoint Trin (Udlært) Specialiseret Gren (Udlært Specialist)

9 De Alkymistiske Grene Almen Alkymi Formularer Trin 1 (0 XP) Centrere Sind Glorias Søvn Hektors Fæle The Manabryg Usynlig Blæk Trin 2 (4 XP) Kræver Trin 1 Guldfeber Kropslig Armering Olims Klæbrige Salve Stabiliserende Salve/Serum Yersinias Hæmmende Saft Trin 3 (8 XP) Kræver Trin 2 -- Udlært Alkymist -- Amos Forfriskende Elixir Fredsvind Magisk Opløsning Modgift

10 Gift Ki Transmutation Specialiserede Formularer Trin 1 (18 XP) - Kræver Trin 3 i Almen Alkymi Galskabens Kys Lammende Olie Skindødens Bryg Tavshedens Tonikum Flydende Held Noahs Bevidstheds Forstærkende The Oksens Styrke Sandhedsserum Trin 2 (28 XP) Kræver Trin 1 i valgte gren Blodets Skjold Bæstets Kløer Filtrerende Tonikum Jern-næver Udlært Giftkyndig Udlært Vismand Udlært Forvandler Blændende Pulver Eros Strejf af Kærlighed NiiiB Sovestøv Bedragets Drik Farsoms Uendelige Inspiration Opsnuse Magi Tale med Døde Trin 3 (38 XP) Kræver Trin 2 i valgte gren Alkahest Barhows Usynligheds Elixir Oksens Styrke Væltende Sten Dæmonens Olie Dødens Skygge Flamels Latter Sløvende Olie Blodets Bånd Gøralts Viljedrænende Pulver Jern-næver Sindsros Elixir Trin 4 (48 XP) Kræver Trin 3 i valgte gren Brand-Salt Gerbers Stålhud Kattens Øje Racernes Slør Dødens Kys Dødens Olie Sindets Korruption Vanvid Dødens Skygge Forvirringens Filter Genial Glemsomhed Regeneration Trin 5 (68 XP) Kræver Trin 4 i valgte gren Alderdommens Saft Raffinere Liv Ungdommens Nektar Vitaliserende Nektar Udlært Giftmester Udlært Overvismand Udlært Forvandlingsmester Kun giftmestre kender til dette trin Kun overvismænd kender til dette trin Kun forvandlingsmestre kender til dette trin

11 Lister over formularer Alderdommens Saft: Varighed: Permanent Særlig ingrediens: Azorella Tilberedningstid: 8 minutter Effekt: Den der indtager denne formular ældes betydeligt. Som følge af deres fremskredne alder er deres styrke nedsat med 3 (til minimum 1), man har 1 mindre i LP og ekstra EP. Den, der indtager formularen, skal sminkes, så vedkommende ser betydeligt ældre ud. Det er alkymistens ansvar at sørge for dette. Specielt: Denne formular kan ikke ophæves med Modgift, men kan modvirkes af formularen Ungdommens Nektar. Note: Når denne formular indtages, skal den der har drukket den kontakte en spilleder. Alkahest: Varighed: Straks Indgiftningsvej: Specielt Komponenter: Beholder eller andre remedier behandlet med drømmesten. Tilberedningstid: 7 minutter Effekt: Alkahest er et universelt opløsningsmiddel, der kan opløse alle substanser. Den er så effektivt, at det har været problematisk at finde noget, der er kan indeholde det uden at blive opløst. Det eneste alkahest ikke kan opløse er drømmesten. Det er derfor nødvendigt, at opbevare alkahesten i en beholder af dette, samt at behandle sit udstyr, så det får en overflade af drømmesten, da det ellers opløses. Hældes alkahest på noget, så bliver det opløst. Det har derfor mange forskellige anvendelsesmetoder, og man kan ekstrahere det opløste stof, hvis man filtrerer opløsningen gennem et filter af drømmesten. Hældes en hel portion alkahest på en person, forårsager det 3 i skade (Man kan ikke kaste den efter andre). Drikkes det af en person, tager den person 6 i skade, men da det opløser alt, kan det ikke hældes i folks krus, medmindre kruset er lavet af drømmesten. Amos Forfriskende Elixir: Varighed: Straks Effekt: Du genvinder 2 LP og føler dig frisk. Barhows Usynligheds Elixir: Varighed: 15 min.

12 Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Denne formular gør den, der indtager miksturen, usynlig i en begrænset periode. Effekten ophører, hvis du samler noget op, bruger en formular, taler eller angriber en person. Se de generelle regler for hvordan man korrekt viser, at man er usynlig. Bedragets Drik: Varighed: 15 min. Effekt: Ofret kan ikke fortælle sandheden om noget som helst så længe effekten varer. Med denne formular, kan man lyve under tortur. Man kan faktisk kun lyve. Blodets Skjold: Varighed: 30 sekunder Tilberedningstid: 10 sekunder Effekt: Når dit blod får kontakt med luften, så bliver det så tykt som tjære og så tungt som bly. Du tager stadig skade som normalt, men alle våben du rammes af bliver næsten ubrugelige på grund af det. Hver gang nogen rammer dig imens denne effekt er aktiv, skal du råbe Afvæbne. Blodets Bånd: Varighed: 20 minutter Særlig Ingrediens: 7 dråber blod fra mindst 3 forskellige personer. Effekt: Denne formular lader alle, der har tilsat sit blod ved brygningen, drikke af formularen og modtage 1 midlertidigt LP for hver dråbe blod de har tilsat - i alt 7. Denne formular har ingen effekt, hvis den bliver drukket af nogen, som ikke har fået tilsat sit blod i formularen. Som bivirkning føler personen, der drikker miksturen, sig meget knyttet til alle, der har doneret blod til formularen. Blændende Pulver: Varighed: 1 minut Indgiftningsvej: Luftveje Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Pulveret kastes på ofret, som derefter bliver blindt. Når pulveret kastes på ofret, skal du sige Blindhed - 1 minut. Brand-Salt: Varighed: Straks Indgiftningsvej: Specielt Særlig ingrediens: Rasp Komponent: Beskytte Handske

13 Tilberedningstid: 4 minutter Effekt: Når saltet rammer hud, tøj eller metal, brænder det kortvarigt, men meget intenst. Alle der rammes tager 2 i skade. Bæstets Klør: Varighed: 5 minutter Komponent: Tydelige klør (evt. en handske med påsatte bløde klør - disse skal være godkendt i våbentjek). Effekt: Når du indtager denne formular, gror du klør. Kløerne er naturlige våben og giver 1 i skade pr. slag. For at angribe med disse, skal man bruge store armbevægelser. Du kan ikke blande formularer, imens du har kløer. Centrere Sind: Varighed: Straks Tilberedningstid: 10 sekunder Effekt: Den som indtager miksturen genvinder 1 tabt fokus. Du kan bruge yderligere fokus på denne formular, hvilket lader den, som indtager miksturen, genvinde 1 yderligere fokus for hvert fokus du bruger under brygningen. Dæmonens Olie: Varighed: 30 sekunder Indgiftningsvej: Blod Effekt: Når denne olie når ofrets blodbane, giver det en brændende følelse indeni. Smerten er så voldsom, at ofret falder om med massive krampetrækninger. Når et våben, der er påsmurt med olien, rammer sit offer, skal bæreren råbe Smerte - 30 sekunder. Oliens er ufarlig at drikke og smager som stærk chili. Dødens Kys: Varighed: 2 minutter. Særlig Ingrediens: Galnebær Tilberedningstid: 5 minutter Effekt: Miksturen påføres på et våben, og våbenet får en effekt på næste slag. Ofret får fråde om munden, går i voldsomme kramper og begynder at hallucinere. Efter 30 sekunder begynder ofret at kvæles, og ofret besvimer 30 sekunder efter dette. Modtager ofret ikke hjælp indenfor 1 minut efter besvimelsen indtræffer, dør ofret. Husk at informere ofret om hele effekten, skriv den eventuelt ned på en seddel og giv det til offeret. Dødens Olie: Indgiftningsvej: Blod Særlig Ingrediens: Dødelig Natskygge

14 Effekt: Miksturen påføres på et våben, og våbenet får en effekt på næste slag. Når denne gift når blodet, falder ofret til jorden og paralyseres i 5 sekunder. Herefter vil ofret tage 1 i skade hvert 2. minut indtil ofret er dødt, eller giften kureres. Når du angriber en person med denne gift påsmurt dit våben skal du råbe Vælt - Paralyse - 5 sekunder!, og i de 5 sekunder gøre det klar for ofret, hvad der efterfølgende sker. Dette kan evt. gøres med et stykke papir. Dødens Skygge: Varighed: 20 minutter Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Denne formular gør det umuligt for ofrets krop at heles. Ofret vil være komplet følelsesløs i hele sin krop, og kan derfor heller ikke påvirkes af smerte-effekter, og vil heller ikke kunne reagere på berøringer. Rent spilteknisk gør denne formular, den der indtager den, immun overfor alle helende effekter. Dette gælder både magiske og ikke-magiske effekter. Denne formular kan stadig ophæves med Modgift. Eros Strejf af Kærlighed: Varighed: 1 time Særlig Ingrediens: 1 hår fra personen ofret skal forelske sig i Effekt: Denne formular gør den, der indtager den, vanvittigt forelsket i personen vis hår er tilsat formularen. Når personen ofret er forelsket i ikke er i nærheden af ofret, vil ofret ikke kunne tale om andet. Når ofret er ved sin elskede, vil ofret opføre sig fuldstændigt irrattionelt. Farsoms Uendelige Inspiration: Varighed: 10 minutter Særlig Ingrediens: Spids Nøgenhat Effekt: Når denne drik indtages, får brugeren et kort glimt ind i en verden af ren inspiration. En halmballe kan pludselig ligne den prægtigste præmieko, rædselsskrig kan lyde som den skønneste symfoni, og stanken fra en mødding kan dufte som den fineste parfume. Denne mikstur er svært populær at benytte i forbindelse med ritualer for Al-Moderen, hvorfor den er blevet navngivet efter Hendes ypperstepræst. Under denne effekt er du ikke kampdygtig, og du vil ikke forstå, at du tager skade. Brugeren genvinder 1 fokus i minuttet under denne effekt - til slut har du restaureret op til 10 fokus.

15 Filtrerende Tonikum: Varighed: 1 time Indgiftningsvej: Luftveje Komponenter: Mel Effekt: Denne formular skaber en slags filter i luftrøret på den der indtager den. Det gør brugeren immun overfor luftbårne sygdomme og formularer, som indtages ved luftveje (mel), mens Filtrerende Tonikum er i effekt. Flamels Latter: Varighed: 32 minutter Tilberedningstid: 4 minutter Effekt: Når ofret indtager denne gift, begynder denne at grine ukontrolleret. Dette bliver ved i 30 sekunder hvorefter ofret vil besvime. Besvimelsen varer i 2 minutter, hvis ofret ikke vækkes før. Når ofret vågner føler denne sig meget afkræftet, og kan ikke bevæge sig uden hjælp i 30 minutter. Så længe ofret er på dette stadie har det 0 i styrke. Tip: Det er nok en god idé at skrive effekten ned til dit offer. Flydende Held: Varighed: 15 minutter Særlig Ingrediens: Et stykke guld Effekt: Du vinder det næste spil du deltager i. Denne sejr er udtryk for, at du har vundet som følge af rent held, og kan derfor ikke opdages ved h jælp af Opdag Snyd. Forvirringens Filter: Varighed: 30 minutter Effekt: Denne formular skaber et filter af forvirring i dit sind. Forsøger nogen at påvirke dit sind, stoppes effekten af dette filter. Det gælder både for besværgelser, mirakler, formularer og hypnose. Dette gør dig ikke immun overfor Brændende Sandhed, Smerte, paralyse, søvn effekter. Fredsvind: Varighed: 2 minutter Indgiftningsvej: Luftveje Komponent: Mel Effekt: Denne formular fjerner al lyst til kamphandlinger fra den, der inhalerer den. Når pulveret kastes på en person, skal du råbe: Pacifisme - 2 minutter

16 Galskabens Kys: Varighed: 5 minutter Tilberedningstid: 5 minutter Effekt: Efter offeret har indtaget denne mikstur, mister vedkommende besindelsen. Ofret vil forsøge at angribe alt og alle det kan komme i nærheden af. Ofret vil altid anvende sit mest effektive våben, men kan ikke fokusere nok til at kaste besværgelser, ytre bønner eller anvende en formular. Besidder ofret Raseri og Berserk bliver disse evner aktiveret. Genial Glemsomhed: Varighed: Permanent Særlig Ingrediens: Blod fra brugeren Tilberedningstid: 8 minutter Effekt: Denne formular får en person til at glemme alle sine evner, formularer, mirakler og besværgelser, men personen bibeholder sine minder og erfaring. Formularen virker kun, hvis dén der indtager den frivilligt ønsker at glemme. Den har brug for et roligt og frivilligt sind for at have en effekt. Men for hver kundskab man glemmer, da lærer man noget nyt! Note: Rent spilteknisk lader denne formular en person fjerne sine evner, besværgelser m.m og efterfølgende købe nye med de nu frigjorte EP. Dette gør det f. eks. muligt for en magiker at skifte sine magiske trin fra Mentalis til Nekromantia eller bryggen kan transformere en soldat til en alkymist. Gerbers Stålhud: Varighed: 4 timer Særlige ingredienser: Jernmalm, Alkahest Komponenter: Sminke Tilberedningstid: 8 minutter Effekt: Din hud bliver til stål. Du får 4 ekstra LP og al ikke-magisk skade vil blive konverteret til chok-skade. Alle ikke magiske angreb, der før konvertering af denne effekt gav chokskade er du nu immun overfor. Lyngreb, lyn & tordenstorm giver dobbelt skade, og skade fra disse konverteres til dødelig skade! Da din hud bogstaveligt talt bliver til stål, skal den farves grå. Denne effekt kan ikke ophæves af en almindelig Ophæv Magi eller Stjæle Magi besværgelse. Ophæv magi i rituel form ophæver stadig effekten. Glorias Søvn: Varighed: 5 minutter Effekt: Når ofret indtager denne gift, falder han i søvn, og sover i 5 minutter, hvis han ikke vækkes.

17 Guldfeber: Varighed: 30 min. Indgiftningsvej: Hud eller luftveje Tilberedningstid: 5 minutter Særlige ingredienser: et stykke guld Effekt: Miksturen kan laves som enten en salve, der skal i kontakt med offerets hud eller som pulver, der kan kaste på et offer. Dit påvirkede offer bliver pludseligt enormt grådig og kan ikke tænke på andet end penge, skatte og valuta i en halv time efter kontakt. Specielt: Som salve kan den smøres på en mønt, juvel eller et stykke guld (det skal være én af førnævnte) og den næste der rører ved objektet bliver smittet med guldfeber effekten. Virker ikke hvis offeret har handsker på, og hvis ingen rører ved objektet inden for 30 min. efter påsmørelsen forsvinder effekten. Gøralts Viljedrænende Pulver: Varighed: 10 minutter Indgiftningsvej: Luftveje Effekt: Denne formular kastes i ansigtet på ofret, og fjerner ofrets vilje fuldstændigt. Offeret har minimal hjerneaktivitet og er nu modtagelig for en hvilken som helst ordre - men alle kan påvirke ham! Den påvirkede følger kun den sidste ordre han har fået, og en ny ordre annullere den gamle. Eksempel: Vismanden kaster Gøralts Viljedrænende Pulver på Sven og siger Sven, du skal dræbe krofatteren.. Sven går nu direkte krofatteren for at dræbe ham. Da krofatter ser Sven udbryder krofatter Sven, sæt dig ned hos mig, så drikker vi en kande øl!. Sven sætter sig nu viljeløst ned ved krofatter og drikker øl efter bedste evne. Riter: Give, Død, Tanke Hektors Fæle The: Varighed: 30 minutter. Effekt: Miksturen både lugter og smager afskyeligt, men den der drikker den får en vis resistens overfor gifte. Miksturen beskytter imod den første formular brugeren påvirkes af efter at have indtaget denne the. Om den næste formular er gavnlig eller ej er underordnet. Effekten udløses desuden også, hvis brugeren indtager mad eller drikke. Bliver man påvirket af en formular ørler brugeren i stedet ukontrollerbart i 30 sekunder. The en kan ikke tilberedes som andet end en væske. The en kan både nydes kold eller varm. Kattens Øje: Varighed: 2 timer Særlig ingrediens: Katteøjne (kontaktlinser)

18 Effekt: Miksturen giver dig et overnaturligt syn, som lader dig se hvad andre ikke kan. Du kan se igennem usynlighed, og du kan se omvandrende sjæle. Du kan ikke blændes af magiske effekter, mens denne effekt er aktiv. Når effekten af denne mikstur er aktiv, skal du have kontaktlinser på. Kropslig Armering: Varighed: 10 minutter Effekt: Denne mikstur giver brugeren 2 midlertidige LP. Lammende Olie: Varighed: 1 minutter Indgiftningsvej: Blod Tilberedningstid: Effekt: Miksturen påføres på et våben, og våbenet får en effekt på næste slag. Når olien når blodbanen lammes ofrets krop fuldstændigt. Ofrets sanser virker stadig som før, hvorfor det stadig vil forstå alt hvad der foregår omkring dem. Skades ofret før effekten er udløbet, vil den straks ophøre. Når et våben, der er påsmurt olien rammer sit offer skal bæreren råbe Paralyse - 1 minut. Magisk Opløsningsmiddel: Varighed: Straks Effekt: Denne formular fjerner den første magiske effekt, som den der indtager den, er blevet påvirket af. Kan denne effekt ikke fjernes af en almindelig Ophæv Magi effekt, virker denne formular på en anden effekt brugeren er blevet påvirket af. Ellers har den ingen virkning. Manabryg: Varighed: Straks Særlige ingrediens: Drømmesten Effekt: Formularen restaurerer 4 fokuspoint ved indtagelse. Modgift: Varighed: Straks Særlig ingrediens: Giften man ønsker at kurere (kan ekstraheres fra den forgiftedes blod) Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Formularen ophæver den gift man brygger den med.

19 NiiiB: Varighed: 10 minutter Effekt: Denne formular ændrer alle ord ofret forsøger at sige til NiiiB. Ofret kan på intet tidspunkt sige andet end NiiiB, ligegyldigt hvad vedkommende udsættes for. Dette forhindrer en gejstlig i at udføre mirakler og en magiker i at udtale besværgelser. Noahs Bevidsthedsforstærkende The: Varighed: 30 minutter Effekt: Denne formular forstærker den, der indtager dens, hukommelse, og giver en dybere kontakt mellem bevidstheden og underbevidstheden. Sker der noget, der ellers vil påvirke ens hukommelse, som fx. at man bliver slået ned, mister man ikke hukommelsen af dette. Man kan desuden huske alt man har hørt, imens man har været bevidstløs. The en kan ikke tilberedes som andet end en væske. Jern-næver: Varighed: 30 sekunder Effekt: Dine næver bliver så hårde som stål, og kan bruges som stumpe våben i en begrænset periode. Hvert slag med dine næver giver 1 i chok-skade. For at skade en anden person med dine næver, skal du sørge for at få momentum nok bag. Her er altså ikke tale om berøringer, men deciderede slag. Lad dog ikke dine slag falde hårdt på din modstander. Som med rollespilsvåben skal du sørge for at markere dit slag. Du skal kunne nå at sige 1 i chok-skade for hvert slag - ellers snyder du. Når du indtager denne mikstur, knyttes dine hænder automatisk, og kan ikke åbnes igen før effekten er aftaget. Du kan ikke holde et våben eller noget andet i hænderne. Magikere, som indtager denne formular, kan ikke bruge håndtegn til besværgelser. Olims Klæbrige Salve: Varighed: 10 minutter Indgiftningsvej: Hud Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Denne formular bliver utroligt klæbrig, når den kommer i kontakt med hud. Når salven smøres på ofret vil det klistre sig fast til det næste det næste ofret rører med området, der er påvirket af formularen. Ofret vil så være klistret fast til dette i 10 minutter. Som et biprodukt af salvens fremstilling, laves også et opløsningsmiddel, der kan opløse salven før effekten ellers ville ophøre. Oksens Styrke: Varighed: 10 minutter

20 Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Denne mikstur øger brugerens styrke med 1 for hvert fokus alkymisten anvender, når miksturen brygges. Specielt: Formularen koster kun det fokus, som du kommer i bryggen. Opsnuse Magi: Varighed: 15 minutter Effekt: Denne formular gør det muligt for dig at lugte magi. Rent effektivt kan du i den tid effekten er aktiv bruge Opdage Magi gratis, ved at lugte til det du vil bruge effekten på. Ottos Slumrende Elixir: Varighed: 1 scenarie eller til opbrugt Særlig Ingrediens: Aktiveringsordet Effekt: Denne formulars effekt aktiveres så snart ofret hører det aktiveringsord, som formularen blev brygget med. Er formularen koldbrygget er effekten 30 sekunders smerte. Er formularen brygget over ild er effekten 1 minuts dans. Racernes Slør: Varighed: Permanent Særlige Ingredienser: Kviksølv, Blod fra den ønskede races udseende Komponenter: Sminke Tilberedningstid: 7 minutter Effekt: Denne formular lader brugeren ændre sit udseende, så vedkommende ligner et medlem af en anden race. Ændringen er rent kosmetisk, og foretages en grundig undersøgelse fra en læges side, vil formularen sandsynligvis afsløres. Effekten kan desuden ses som enhver anden effekt med Opdag Magi. Denne formular kan ikke ophæves af en normal Ophæv Magi -effekt, men kræver et ophæv magi -ritual. Raffinere Liv: Varighed: Permanent Særlig ingrediens: Forårs frugt, menstruationsblod eller sæd Krav: Alkahest Komponenter: Beholder dækket i drømmesten (til alkahesten) Tilberedningstid: 5 minutter Effekt: Denne formular kan forfine den potentielle livsenergi, der findes i alt frugtbart. Denne livsenergi kan bruges på mange måder.

21 Ekstraheres energien med alkahest, man den bruges til at udvide en genoplivningsstens virkeområde, så to kan genoplives med samme sten. Begge personer skal dog genoplives i samme ritual og genoplivningsstenen bliver stadig brugt. Regeneration: Varighed: 10 minutter Særlig ingrediens: Ingefær (Krydderi), Salamander (Kød) Effekt: Du genvinder 1 tabt LP hvert minut. Rustningshud: Varighed: 10 minutter Effekt: Når du har indtaget denne mikstur, bliver din hud hårdere, når den modtager slag. Dette konverterer al dødelig skade du modtager til chok-skade. Du tager stadig chok-skade, som du ellers ville gøre. Råddenskabens Olie: Varighed: Permanent Indgiftningsvej: Blod Effekt: Miksturen påføres på et våben, og våbenet får en effekt på næste slag. Når denne olie rammer offerets blod, mister offeret førligheden i den ramte legemsdel. Rammer du ofrets torso, har ofret nu 1 LP, der ikke kan helbredes før råddenskaben er udbedret. Førligheden kan genvindes, hvis giften kureres, og legemsdelen efterfølgende helbredes. Når et våben, der er påsmurt olien rammer sit offer, skal bæreren råbe Råddenskab. Sandhedsserum: Varighed: 6 minutter Særlig ingrediens: Bulmeurt Effekt: Ofret kan ikke lyve så længe han er påvirket af denne gift. Sandhedsserum tvinger ikke den påvirkede til at tale, men giften kan kombineres med evnen Tortur. Kombineres giften med evnen Tortur, virker evnen som Torturmester, hvis den modvirkes af evnen Jernvilje. En kombination af sandhedsserum og evnen Torturmester kan ikke modvirkes. Det er desuden kun nødvendigt at torturere dit offer i 5 minutter, hvis du har anvendt denne gift. Sindets Korruption: Varighed: Til Kureret

22 Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Efter denne gift er indtaget, mister ofret 1 fokus hvert minut. Denne gift kan bringe en magibruger til 0 fokus. Når giften kureres vender alle de tabte fokus tilbage, men er magibrugeren i koma, vækkes vedkommende ikke af dette. Sindsros Elixir: Varighed: 5 minutter Effekt: Denne formular giver den, der drikker den, komplet ro i sindet. Denne effekt gør brugeren immun overfor frygt-effekter. Så længe effekten er aktiv, skal brugeren spille på at være fuldstændigt rolig uanset, hvad der sker omkring ham. Så længe denne effekt er aktiv har brugeren 2 midlertidige fokus. Skindødens Bryg: Varighed: 10 minutter Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Den, der indtager denne formular, falder omgående om og vil virke død i alle henseender og kan ikke opdages med evnen Diagnose. Den eneste måde dette kan detekteres på, er hvis man undersøger den, der har indtaget formularen, for gifte. Man vågner ikke, når man tager skade. Specielt: Bruges evnen Obduktion på den påvirkede, så dør denne. Sløvende Olie: Varighed: Straks Indgiftningsvej: Blod eller oralt Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Miksturen påføres på et våben, og våbenet får en effekt på næste slag. Når denne formular når ofrets blod, sløves hans sind, og han mister 3 fokus. Du skal sige 3 Fokus-skade, når du rammer dit offer med et våben, der er påsmurt denne olie. Virker kun én gang! Olien kan også drikkes i stedet og forårsager ligeledes 3 fokus skade - men der er ikke nok i en portion til både at smøre på våben og at drikke! Sovestøv: Varighed: 3 minutter Indgiftningsvej: Luftveje Ingrediens: Mel (til at kaste med) Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Pulveret blæses ind i ansigtet på ofret, som efterfølgende falder i en dyb søvn.

23 Stabiliserende Salve/Serum: Varighed: 5 minutter Indgiftningsvej: Hud eller oralt Tilberedningstid: 10 sekunder Effekt: Denne formular kan stabilisere en person, der er ved at forbløde og kan midlertidigt tilbageholde virkningen af gift, sygdom og smerte - men efter 5 min. vender alt dårligdommen stærkt tilbage! Når effekten udløber begynder personen at forbløde forfra. Salven skal smøres på ofrets sår og som serum skal miksturen indtages. Tale Med Døde: Varighed: 10 minutter Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Du kan tale med døde lig og sjæle, som var de stadig i live. Denne formular lader dig dog kun kommunikere verbalt med dem og lader dig altså ikke se eller føle dem. Tavshedens Tonikum: Varighed: 30 minutter Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Når ofret indtager denne gift, mister vedkommende stemmen. Dette forhindrer at en magiker kaster besværgelser, og at gejstlige udfører mirakler. Ungdommens Nektar: Varighed: Permanent Særlig ingrediens: Ambrosia Tilberedningstid: 8 minutter Effekt: Denne formular gør den der drikker den betydeligt yngre. Grundet den sænkede alder har man 1 ekstra LP, har 2 ekstra i styrke og mister én af sine evner, men får ikke sine EP returneret. Denne effekt kan ikke ophæves på normal vis, men modvirkes af Alderdommens Saft. Note: Når denne formular indtages, skal den der har drukket den kontakte en spilleder. Usynligt Blæk: Varighed: Permanent Effekt: Denne formular gør det muligt at skrive et dokument, som det blotte øje ikke kan se. Som et biprodukt af brygningen af denne formular, fremskaffes et pulver, der kan afsløre usynlig skrift. Rent spilteknisk virker formularen ved at du skriver dit dokument og indleverer det til en spilleder. Når man forsøger at læse et dokument med usynlig skrift, skal plotvagten kontaktes.

24 Vitaliserende Nektar: Varighed: Straks Effekt: Brugeren genvinder 4 LP. Vanvid: Varighed: 5 minutter Indgiftningsvej: Luftveje - Masse Komponent: Mel (til at kaste med) Særlig ingrediens: Eventuel åndedrætsværn Tilberedningstid: 3 minutter Effekt: Alle der rammes af pulveret mister besindelsen og begynder at angribe alt og alle omkring sig. Ofrene vil anvende det mest effektive våben, de har ved hånden, men kan ikke fokusere nok til at bruge besværgelser, formularer eller skabe mirakler. Når du bruger denne formular og kaster melet skal du råbe Masseamok - 5 minutter. Obs: Bruger du ikke noget for at beskytte dig imod pulveret, bliver du også selv ramt af det Væltende Sten: Varighed: Straks Særlig Ingrediens: 1 Sten Komponent: Kastesten (skal godkendes ved våbentjek) Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Formularen lader stenen, der bruges til at fremstille den med, give voldsom trykkraft. Når stenen kastes på en person. da vælter personen omgående. Husk at råbe Vælt!, så ofret ikke er i tvivl om, hvad der sker. Stenen Yersinias Dårlige Dag: Varighed: 1 time Tilberedningstid: 1 minut Effekt: Denne formular gør bare livet mere træls. Larm synes højere, konen grimmere, naboen mere strid, menigheden dummere, ventetiden længere og ens egne interesser synes mindre spændende. Dit offer får generelt bare en virkelig dårlig dag og bliver som konsekvens mere gnaven og umedgørlig. Du skal huske at fortælle dit offer, at det en magisk effekt, som kan ophæves.

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2

Alkymistsæt. Indhold Stier... 2 Alkymistsæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Stier... 2 Stiernes betydning for brygning... 3 Hvordan man brygger... 3 Opskrifter... 3 Ingredienser... 4 Opskrifter på drikke m.m.... 5 1/8 Indledning Med evnen

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst:

Som smed skal du bruge følgende ting for at kunne lave noget som helst: Smedesættet v. 4.2 At være smed Det er meget simpelt at være smed. Dette hæfte giver dig overblik og hjælper dig med at huske hvad der kræves af en smed og hvilke muligheder han får til gengæld. Krav for

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Magiens Regelsæt. Indhold

Magiens Regelsæt. Indhold Magiens Regelsæt Denne del af Ramvalts regelsæt er skrevet til magibrugerne. Når du starter med at spille i kampagnen er magireglerne ikke noget, som du behøver at sætte dig ind i. Du kan i de generelle

Læs mere

Alkymi. aldrig have flere opskrifter på én grad end han har på den foregående grad.

Alkymi. aldrig have flere opskrifter på én grad end han har på den foregående grad. Alkymi Alkymi er læren om specielle brygge, operationer og ritualer, som involverer mere videnskab end magi. Alkymisterne får adgang til ritualer og opskrifter, som kan give nærmagiske effekter. Ritualer

Læs mere

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos.

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos. Naturkundskab Til læseren: Dette er tre systemer som er blevet sat sammen til et. Systemerne som er blevet sat sammen er Urtekundskab, Sejdbryg og Giftkundskab. Jeg vil gerne give en stor tak til, alle

Læs mere

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed

Runesmedning. Indledning. Regler for runerne. At smede en rune. Runeopskrifter. Runers synlighed Runesmedning Indledning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed ÅNDETALE Effekt: Personen som indtager denne sejdbryg kan kaste besværgelsen Tale med Død indenfor 30 sekunder af at bryggen er indtaget. Remedier: En spiseskefuld smør, et halvt fed hvidløg. Tilberedning:

Læs mere

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP.

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Ritualer og Opskriftspriser... 2 Ritualer... 2 Brygge... 2 At bruge andres opskrifter... 2 At eksperimentere... 2 Alkymistiske Ritualer... 3 Alkymist Analyse... 3 Grad

Læs mere

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner

De Okkulte. Vigtigt - Om Okkulte! Tjeneste og Belønning. Særlige Evner De Okkulte Rundt om på kontinentet Falthea findes der individer der har særlige evner som ingen andre end dem selv helt ved hvor kommer fra. Disse individer siges at være i kontakt med overnaturlige væsner

Læs mere

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille apoteker Alkymi opskrifter..3 Valgfrie evner for apoteker Apoteker karakterark 5 Oversigt

Læs mere

Runesmedning. Regler for runerne

Runesmedning. Regler for runerne Runesmedning Runesmedningens kunst handler om at bruge kraftfulde tegn til at fortrylle våben og andre genstande med mægtige egenskaber. Dværgene er ophavsmænd til dette stolte håndværk, men for nylig

Læs mere

De Gejstlige. Om at spille gejstlig

De Gejstlige. Om at spille gejstlig De Gejstlige Dette regelsæt er skrevet for de, der ønsker at spille gejstlig. Når du starter en karakter, der ikke er gejstlig, er det ikke nødvendigt for dig at gennemlæse dette regelsæt. Alle spillere

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Babylons Juniorkampagne - regelsystem, Version 1 Velkommen til Babylons Junior- kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3

Smedesæt. Indhold Perfektionist... 3 Smedesæt Opdateret 11-03-2018 Indhold Perfektionist... 3 Runesmedning... 3 Runer... 4 Runeskjolde... 4 Runerustning... 5 Runevåben... 6 1/6 Indledning Smeden er mester i alle praktiske håndværk. Du kan

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Guide: Magiske genstande

Guide: Magiske genstande Guide: Magiske genstande Om at lave magiske genstande Når man som spiller skaber en magisk genstand skal det ikke forståes som om man fysisk fremstiller genstanden, men nærmere at man fortryller en allerede

Læs mere

Magi, magiske væsner og fortryllede genstande

Magi, magiske væsner og fortryllede genstande Magi, magiske væsner og fortryllede genstande Dette system giver oplysninger omkring magiske genstande, magiske væsner, og en lang række andre fænomener man kan støde på i Niraham. Det adskiller sig fra

Læs mere

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0

fantasiens hersker Indholdsfortegnelse Indledning Mesterevner og multiclass version 2,0 fantasiens hersker Mesterevner og multiclass version 2,0 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Ekstra professioner...2 XP pris...3 Mester evner...4 Efterskrift...8 Indledning Dette hæfte er skrevet til de

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog.

Generelle evner. Grønhudsskrift(2EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive goblinernes og orkernes skriftsprog. Generelle evner Læse og skrive evner Elvisk(3 EP): Spilleren er i stand til at læse og skrive det ældgamle elversprog. Glyseisk(4 EP): Spilleren er i stand til at læse og tegne de ældste hieroglyffer.

Læs mere

TROLDMANDS SYSTEMET. Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014. BABYLON Temous Vivo kampagne

TROLDMANDS SYSTEMET. Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014. BABYLON Temous Vivo kampagne TROLDMANDS SYSTEMET Kaste/ Skrive magi 24. JULI 2014 BABYLON Temous Vivo kampagne Indholdsfortegnelse Kaste/Skrive Magi... 2 Formularer og gradpriser... 2 Inddeling af troldmandsskolerne... 2 Elementalisme:...

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

H E L L IG M A G I H Æ F TE T

H E L L IG M A G I H Æ F TE T H E L L IG M A G I H Æ F TE T Dette er hæftet som alle Hellig magi kastere skal bruge. I starten af hæftet er der en kort introduktion med oversigt og regler om hvordan magien virker i dette regelsystem.

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Elementerne Ild Vand Jord Luft Shamanens funktion

Elementerne Ild Vand Jord Luft Shamanens funktion Elementerne Et sted under skabelsen af universet skete der en grufuld ulykke og gudernes yngste søster Giu, som var gud for naturen, blev revet i 4 stykker. Disse 4 stykker blev senere kendt som elementerne.

Læs mere

Når daggry truer. Bryggekunst

Når daggry truer. Bryggekunst Bryggekunst Med bryggekunst har vi stræbt efter at finde en balance imellem at sikre, at alle bryggere har muligheden for at lave nogle relativt gængse drikke, så de har noget at rollespille efter, og

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

Heksemagi regler Utopia Live

Heksemagi regler Utopia Live Reglerne er lavet af foreningen Utopia og må ikke bruges uden tilladelse fra bestyrelsen. Ønsker du mere viden om Utopia, kan du læse mere på www.utopialive.dk Side 1 af 5 Heksemagi Hekse trækker på ånder

Læs mere

Apoteker regelsæt -Læge og alkymist

Apoteker regelsæt -Læge og alkymist Apoteker regelsæt -Læge og alkymist Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Apoteker Evner... 2 Alkymi niv 1... 3 Alkymi niv 2... 3 Alkymi niv 3... 4 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 4 Apoteker

Læs mere

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular Kaste/Skrive Magi Troldmænd er magibrugere, der specialiserer sig i at manipulere med forskellige aspekter af deres omgivelser. Ved hjælp af rå koncentration fokuseret de deres riter og håndtegn, bøjer

Læs mere

Magi. Fordeling af magier

Magi. Fordeling af magier Magi Alle remser skal siges højt og tydeligt, man skal have symbol/fokus (stav el.lign.) når man kaster magi. Man kan ikke have mere end 1 beskyttende formular kørende af gangen, alle nye formularer fjerner

Læs mere

Alkymi til Skyggekrigene

Alkymi til Skyggekrigene Alkymi til Skyggekrigene Et rollespil arrangeret af Version 3,0 S. 1 / 13 INDHOLD Introduktion... 3 In-game om alkymisten... 3 Regelteknisk om alkymisten... 4 Sådan laver du drikke:... 5 Detaljer om de

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere

Vogter af Naturens Sjæl

Vogter af Naturens Sjæl Vogter af Naturens Sjæl Druider er magibrugere, der får besværgelser fra 1. til og med 3. grad. Derefter udvikler de sig gennem forskellige former for evner. Kald, grader og priser Druiders kræfter er

Læs mere

Evner og professioner

Evner og professioner Evner og professioner Tyv Natten er ung, tyven er på rov, og folkets hjem er usikre, ingen kan vide sig sikre, når tyven render rundt i nattens mulm og mørke. Tyven er den ukendte skikkelse, som ingen

Læs mere

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer)

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer) Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Smedekunstens håndbog V.7.0

Smedekunstens håndbog V.7.0 Smedekunstens håndbog V.7.0 Velkommen til smedekunsten. Inden for Smedefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Karakterark Einherjernes Første Søndag. Bebor i lenet

Karakterark Einherjernes Første Søndag. Bebor i lenet Spillernavn Rollenavn Race Oprettelsesdato Hjemstavn Bebor i lenet Nuværende Racemaksimum KG HP RP MRP KG HP RP MRP = + + = + + Start Karrierer 1. Karrierer skifte 3 4 5 6 7 8 9 10 Profession Karrierer

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Shamanerne. Om at spille shaman

Shamanerne. Om at spille shaman Shamanerne For stammefolkene og de primitive folkeslag, er Glysea ikke en gud eller en entitet som eksisterer i én bestem form eller har ét bestemt sæt regler. Glysea er de ånder der eksisterer i en parallel

Læs mere

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Præst. Gudebeskrivelser. Oversigt over påkaldelser, velsignelser, valgfrie evner og karakterark 2018, v Om

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Regler for Frimurerne

Regler for Frimurerne Regler for Frimurerne Egenskaber Immunitet over for blodsbånd: Frimurenes magikere er immune over for blodets bånd der kommer fra at drikke vampyrblod. De kan derfor heller ikke bliver til Ghouls som normale

Læs mere

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Start tal for alle Alle karakter har 3 vigtige tal der bestemmer hvad de kan. Ingen af disse tal kan aldrig overstige 4, og normalt ikke komme under 0, hvis de ender på -1 som F.eks. en normal ork kriger

Læs mere

Professioner og Evner

Professioner og Evner Professioner og Evner Her følger profession- og evnesættet til Ramvalt kampagnen, hvor du kan finde de forskellige professioner, som det er muligt at spille under scenariet. En spiller vælger ved karakterskabelse

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev

Evnesæt version AUGUST, Halenir Liverollespil i Haderslev Evnesæt version 1.0 1. AUGUST, 2016 WWW.HALENIR.DK Halenir Liverollespil i Haderslev Evner i Halenir... 2 Kort om evner... 2 Specielle evner og magi... 2 Almindelige evner... 3 EKSTRA LP... 3 STYRKE...

Læs mere

Forord... 2 Talismars oprindelse... 4 Liv og død... 5 FKP... 5 RP... 5 Magisk beskyttelse... 5 Skade... 6 Nævekamp... 6 Døende, død og taget til

Forord... 2 Talismars oprindelse... 4 Liv og død... 5 FKP... 5 RP... 5 Magisk beskyttelse... 5 Skade... 6 Nævekamp... 6 Døende, død og taget til Forord Dette regelsæt er skabt af og til foreningen LOFALI Lolland-Falsters Liverollespilsforening. Der er lagt meget arbejde bag dette, så ønskes det brugt i andre sammenhæng, bedes der venligst rettes

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

Eliksirsystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Eliksirsystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Contents Vær på vagt når du plukker urter fra skoven!... 2 Urtekenderens eliksirer... 3 Urteekspertens eliksirer... 5 Urtemesterens eliksirer... 8 1 Eliksirsystem Vær på vagt når du plukker urter fra skoven!

Læs mere

Lyng Rollespils Mager Regelsæt

Lyng Rollespils Mager Regelsæt Lyng Rollespils Mager Regelsæt Indholdsfortegnelse Magi og Mana... 2 Ritualer... 2 Magernes Magi... 4 Niveau 1 magier... 5 Niveau 2 magier... 6 Niveau 3 magier... 7 Niveau 4 magier... 8 Niveau 5 magier...

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

Spillelegle. Hlgelnl. Foemåg. Spillets st. Mon elnl. Side 1 Kampen mod Dystopia Spilleregler Side 2

Spillelegle. Hlgelnl. Foemåg. Spillets st. Mon elnl. Side 1 Kampen mod Dystopia Spilleregler Side 2 Spilleregler Spillelegle Hlgelnl Foemåg Spillet går ud på at besejre Wizor, den onde troldmand som hersker over Dystopia. Spillerne arbejder sig gennem en række forskellige baner ved på sin vej at besejre

Læs mere

Naturmagi Formular Forklaringer Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse: OBS Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse:

Naturmagi Formular Forklaringer Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse: OBS Niveau: Navn (Nøgleord): Komponenter: Beskrivelse: Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven

Grundsystem. Indledning. Race. Ridestierne. At lave en karakter. Sådan spiller vi i Tempus Vivo. Racerne. Oprydning i skoven Grundsystem Indledning Dette er det grundsystem, hvor de allervigtigste regler for anden søndag i Vestskoven er gennemgået. Vi forventer at enhver spiller har sat sig ind i disse regler. Der findes flere

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn

Frugtfaste. Fadervor. Jabes bøn Frugtfaste Faste er en vej til at rense ud i dit liv og åbne din ånd. Her finder du en frugtfaste, som varer 10 dage. Selve programmet, kræver ikke meget af dig, kun at du er frisk på at spise frugt morgen,

Læs mere

appendix Hvad er der i kassen?

appendix Hvad er der i kassen? appendix a Hvad er der i kassen? 121 Jeg går meget op i, hvad der er godt, og hvad der ikke er. Jeg er den første til at træde til og hjælpe andre. Jeg kan godt lide at stå i spidsen for andre. Jeg kan

Læs mere

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Vølvens Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille vølv... Vølv påkaldelser... Vølv gudtjenester... Valgfrie ever for vølv... Vølv karakterark... 6 Vølv karakterark.

Læs mere

Generelle evner Indholdsfortegnelse

Generelle evner Indholdsfortegnelse Generelle evner Indholdsfortegnelse Lærdes evner... 2 Læse og Skrive evner... 2 Magirelaterede evner... 3 Andre evner... 4 Mentale evner... 4 Sociale Evner... 5 Naturvidenskabelige evner... 6 Alkymistevner...

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter Hellig Ed Præster er magibrugere, der på samme tid kan kaste besværgelser og får adgang til en række mirakler. Præster vælger en gud, som de vil tilbede, og får derved tildelt en gudeskole. Præster og

Læs mere

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt

Agara Evner - Beta. Agaras Evnesæt Agaras Evnesæt Velkommen til Agaras evnesæt. Her i finder du alle de forskellige evner du kan købe for at skabe din karakter. Evner er der for at repræsentere ting vi ikke kan uden at bruge regler. Da

Læs mere

Coach dig selv til topresultater

Coach dig selv til topresultater Trin 3 Coach dig selv til topresultater Hvilken dag vælger du? Ville det ikke være skønt hvis du hver morgen sprang ud af sengen og tænkte: Yes, i dag bliver den fedeste dag. Nu sidder du måske og tænker,

Læs mere

Hund - Kend dine evner.

Hund - Kend dine evner. KURT VERUP RUNEFELT Hund - Kend dine evner. E-bog på forlaget SAXO 3. udgave 2013..en moderne hundetræningsbog STRESS Kroppen: Hovedpine (Kan vi jo ikke se) Infektioner (Hot Spot) Hud irritationer (Klør

Læs mere

Om metoden Kuren mod Stress

Om metoden Kuren mod Stress Om metoden Kuren mod Stress Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin, der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af mere end 5000 samtaler og mere end

Læs mere

Lægekundskabens håndbog V.8.0

Lægekundskabens håndbog V.8.0 Lægekundskabens håndbog V.8.0 Velkommen til lægefaget. Inden for lægefaget er der 3 sværhedsgrader (niveauer) af specielle professions- evner du kan lære hver niveau koster 2 EP. For hvert niveau du har

Læs mere

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark

Mager. Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Mager Oversigt over magier, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille mager... 2 Magiordene... 3 Magernes Magi niveau 1-6... 4 Valgfrie ever for mager... 8 Mager karakterark... 9 Mager

Læs mere

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde.

Side 1. En farlig leg. historien om tristan og isolde. Side 1 En farlig leg historien om tristan og isolde Side 2 Personer: Tristan Isolde Isolde Kong Mark Side 3 En farlig leg historien om Tristan og isolde 1 En kamp på liv og død 4 2 Isolde den skønne 6

Læs mere

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi

4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi 4 trin, der får en stressramt til at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi Trin 1: Genskab energibalancen Stress opstår, når vi gennem længere tid har brugt mere energi, end vi har fyldt

Læs mere

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående.

Caspershus. Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Caspershus Til den, der står over for at skulle miste en nærtstående. Ud over informationen i denne folder, står vi naturligvis altid til rådighed med støtte, råd og vejledning. Det er meget individuelt,

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for.

Når du starter en SK, får du 20 EP at købe evner for. Når du får din baggrundshistorie godkendt, får du 10 EP mere at købe evner for. Specialkaraktersystem Dette system skal du læse, Når du bliver medlem af Zone2 og gerne vil have en specialkarakter. Specialkarakter (SK) En specialkarakter, også kaldet en SK, er en rolle, som du kan

Læs mere