NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr Årsrapport Intern overvågning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr. 27 41 28 23. Årsrapport 2006. Intern overvågning"

Transkript

1 CVR/SE-nr Årsrapport 2006 Intern overvågning Årsberetning for intern overvågning og sikring af ikke-diskriminerende adfærd i NKE-Elnet A/S Juli 2007

2 Ærøvej Næstved Tlf.: Fax: Mail: el@nk-forsyning.dk Næstved den 30. juli 2007 Energitilsynet Nyropsgade København V Intern overvågning 2006 NKE-Elnet A/S har udarbejdet en håndbog indeholdende et program for intern overvågning for netvirksomheder på baggrund af bekendtgørelse nr. 635 per 27. juni 2005 med ikrafttrædelse den 1. oktober Programmet er designet under hensyntagen til Energitilsynets afgørelse per 18. december 2006 vedrørende mindre netselskaber med under kunder, hvor NKE-Elnet A/S med kunder og med et samlet medarbejdertal på 5 medarbejdere, har valgt den af Energitilsynet foreslåede kategori 2 i medlemsinformation nr. 40/2007 fra Danskenergi ( Små vertikalt integrerede netvirksomheder med få medarbejdere). Bilag 1 Medarbejdererklæring generelt. Bilag 2 Medarbejdererklæring specifik. Erklæringerne er efter instruktionen i intern overvågning underskrevet af de respektive medarbejdere, som samtidigt hver især har fået udleveret et eksemplar af håndbogen for intern overvågning. Programmet er gældende for NKE-Elnet A/S og det beskriver virksomhedens tiltag for at forhindre diskriminerende adfærd såvel i forbrugerbehandlingen som i forbindelse med adgang til og benyttelse af el-nettet. Samtidigt skal programmet forhindre, at der sker sammenblanding mellem monopol og konkurrence i elforsyningen. Programmet for intern overvågning hos NKE-Elnet A/S er lagt på netselskabets hjemmeside. Det er Energitilsynet der skal føre tilsyn med, at programmet er gennemført og at der er foretaget den beskrevne kontrol af programmet. NKE-Elnet A/S skal hvert år senest den 1. juni offentliggøre og anmelde en årsrapport til Energitilsynet. Årsrapporten skal beskrive det udarbejdede program for intern overvågning, dets gennemførelse og den foretagne kontrol af programmet.

3 Indledning Arbejdet med at designe programmet for intern overvågning har i 2006 været væsentligt påvirket af en del ændringer i forbindelse med selskabsdannelse af det tidligere Næstved Elforsyning. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på at der i netvirksomheden altid har været arbejdet ud fra de samme intentioner om diskretion og ikke-diskriminerende adfærd som angivet i bekendtgørelse nr Organisationen per 1. januar 2006 I 2006 er der foretaget en selskabsdannelse af Næstved Kommunes elforsyning. Den nye organisation ses i nedenstående diagram, hvoraf det fremgår at strukturen indeholder et koncernselskab med to datterselskaber. NÆSTVED ELFORSYNINGS SELSKABSDANNELSE Selskabsetablering med Næstved Holding A/S Organisationsdiagram Næstved Holding A/S CVR/SE-nr NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr NKE-Vejlys A/S CVR/SE-nr Seas-Nve Transmission A/S Transmissionsselskab fælles for Næstved, Køge, Nakskov, Slagelse, Vordingborg og Korsør Seas-Nve Strømmen A/S Fælles forsyningspligt/ kundecenter for Næstved, Køge, Nakskov, Slagelse, Vordingborg NKE-Elnet A/S udfører alene netopgaver i henhold til bevilling efter elforsyningsloven. Der er ansat en direktør/driftsleder for selskaberne og der er ansat fire medarbejdere i NKE-Elnet A/S, hvor måling af elforbrug og visse elafregningsopgaver håndteres, herunder lukninger og åbninger som udføres i et samarbejde med kundecentret i SEAS-NVE Strømmen A/S. Desuden er der fra et serviceselskab i koncernen udlånt en medarbejder, som udfører lukke- og åbningsopgaver. I det fælles kundecenter hos SEAS-NVE Strømmen hvor NKE-Elnet A/S er medejer, foretages elafregning og den af loven omfattede energirådgivning. Ligeledes er der etableret et fælles forsyningspligtselskab i SEAS-NVE Strømmen A/S, hvori der kvartalsvist afholdes møder, hvor blandt andet intern overvågning drøftes løbende. Der er for SEAS-NVE Strømmen A/S fremstillet en samarbejdsaftale hvori blandt andet retningslinierne for intern overvågning for samarbejdet er beskrevet.

4 Program for intern overvågning i NKE-Elnet A/S 1) Selskabets medarbejdere er instrueret i og har bekræftet deres kendskab til kravet om fortrolig behandling af følsomme oplysninger. 2) Selskabets medarbejdere er instrueret i og har bekræftet deres kendskab til, at oplysninger om selskabets egne aktiviteter (som ikke er fortrolige), og som det kan være fordelagtigt for andre at have kendskab til, ikke på diskriminerende måde må videregives til andre. 3) Selskabets betingelser for adgang til og brug af selskabets net er objektive og neutrale og anmeldt til Energitilsynet. 4) Selskabets medarbejdere er instrueret i og har bekræftet deres kendskab til, at de ikke i deres kundekontakt må favorisere bestemte selskaber, kunder, leverandører, konsulenter, håndværkere m.fl. herunder at bestemte elleverandører ikke må anprises. 5) Elforsyningslovens 47 stk. 1-4 om udskillelse af aktiviteter er opfyldt. Selskabet udfører alene de aktiviteter, som er fastsat i selskabets bevilling til netvirksomhed. Eventuelle tilknyttede aktiviteter finder sted i medfør af elforsyningslovens 2 stk. 4. 6) Elforsyningslovens 47, stk. 3 om krav til regnskabsmæssig adskillelse i forhold til andre aktiviteter sker i forhold til selskabets tilknyttede aktiviteter. 7) Elforsyningslovens 45 om habilitetskrav til selskabets ledelse og bestyrelse er ikke relevant, da selskabet ikke er ejer eller medejer af selskaber, der udfører kommercielle aktiviteter. 8) Selskabets aftaler med andre selskaber indgås på markedsmæssige vilkår. Aftaler kontrolleres internt af dedikeret medarbejder, der ikke indgår aftalen. Aftaler efterses af selskabets revisor. 9) Prisfastsættelsen af virksomhedens ydelser sker efter ikke-diskriminerende kriterier og anmeldes til og efterses af Energitilsynet. a) Overholdelsen af ovenstående kontrolleres løbende. Der foretages og medarbejderne informeres løbende om ændringer i programmet. Nye medarbejdere informeres særskilt om programmet ved deres ansættelse. b) Audit: Ovenstående punkter 1) 9) er efterset og gennemgået med samtlige medarbejdere (herunder eventuelle konsulentfirmaer og øvrige personer der udfører arbejde for selskabet) i juli måned c) Årsrapport: Ovenstående er tillige grundlaget for selskabets årsrapport, idet programmet med beskrivelse af årets tiltag og ledelsens / bestyrelsens kommentarer i øvrigt senest 1. august offentliggøres på selskabets hjemmeside / fremlægges på selskabets kontor og fremsendes til Energitilsynet.

5 Afslutning Det er NKE-Elnet A/S opfattelse at selskabet opfylder kravene om ikkediskriminerende adfærd beskrevet i bekendtgørelse nr Implementeringen af programmet i 2006/2007 har ikke medført væsentlige ændringer i selskabets forretningsgange og procedurer. For 2006/2007 kan det oplyses, at NKE-Elnet A/S ikke har modtaget klager eller lignende vedrørende fortrolighed og diskriminerende adfærd. Næstved, den 30. juli NKE-Elnet A/S Bjarne Andreasen Driftsleder Vedlagt: Til Energitilsynets orientering vedlægges Håndbog for intern overvågning hos NKE-Elnet A/S / juli 2007.

6 Ærøvej Næstved Tlf.: Bilag1 Juni a. Medarbejdererklæring generelt: Undertegnede installationsmester (der arbejder med fortrolige oplysninger og som neutralt skal benytte informationer om kunder og forbrug samt videregive informationer herom) er blevet instrueret i og er bekendt med kravet i bekendtgørelsen om program for intern overvågning for netvirksomheder om - fortrolig behandling af oplysninger om kunder. - ikke-diskriminerende anvendelse af og eventuel videregivelse af informationer om kunder. - neutral og ikke diskriminerende videregivelse af ikke fortrolige informationer, der rekvireres ved kundehenvendelser eller af 3. mand. - indgåelse af aftaler med andre på markedsmæssige vilkår. Dato: Underskrift: Jeg bekræfter endvidere at have deltaget i selskabets løbende informationer om og modtaget selskabets instrukser og ændringer i det interne overvågningsprogram samt årets audit angående selskabets interne overvågningsprogram. (Underskrives efter at have modtaget ændringer og/eller deltaget i løbende informationsmøder. Den Underskrift: Den Underskrift: Den Underskrift: Den Underskrift: Den Underskrift:

7 Ærøvej Næstved Tlf.: Bilag 2 Juni b. Medarbejdererklæring specifik til brug f. eks. i forbrugsafdeling, der håndterer kundeforhold: Erklæring om håndtering af Forretningsmæssigt Følsomme Oplysninger (FFO). Jeg bekræfter herved, at jeg har modtaget en kopi af NKE-Elnet A/S fælles program for intern overvågning og at jeg har gjort mig bekendt med reglerne i programmet. Jeg erklærer i den forbindelse, at jeg vil efterleve reglerne i det til enhver tid opdaterede fælles program for intern overvågning, herunder særligt reglerne om modtagelse, behandling og videregivelse af Forretningsmæssigt Følsomme Oplysninger (FFO) samt reglerne om, at medarbejdere med dobbeltroller ikke må misbruge viden mellem NKE-Elnet A/S og SEAS-NVE samt SEAS-NVE Strømmen A/S. Dato: Underskrift:

NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr. 27 41 28 23. Årsrapport 2007. Intern overvågning

NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr. 27 41 28 23. Årsrapport 2007. Intern overvågning CVR/SE-nr. 27 41 28 23 Årsrapport 2007 Intern overvågning Årsberetning for intern overvågning og sikring af ikke-diskriminerende adfærd i NKE-Elnet A/S Ærøvej 2 4700 Næstved Tlf.: 55785150 Fax: 55785160

Læs mere

NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr Årsrapport Intern overvågning

NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr Årsrapport Intern overvågning CVR/SE-nr. 27 41 28 23 Årsrapport 2008 Intern overvågning Årsberetning for intern overvågning og sikring af ikke-diskriminerende adfærd i NKE-Elnet A/S Juni 2009 Ærøvej 2 4700 Næstved Tlf.: 55785150 Fax:

Læs mere

Årsberetning 2009. Vedrørende sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning for netvirksomheder

Årsberetning 2009. Vedrørende sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning for netvirksomheder Næstved den 27. maj 2010 Årsberetning 2009 Vedrørende sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning for netvirksomheder Årsrapporten dækker NKE-Elnet A/S CVR/SE-nr. 27 41 28 23 1 NKE-Elnet

Læs mere

Tarm Elværk Net A/S program for intern overvågning Version 4.0

Tarm Elværk Net A/S program for intern overvågning Version 4.0 J.nr. 1018 Tarm Elværk Net A/S program for intern overvågning Version 4.0 Indledning 1. På baggrund af Energistyrelsens bekendtgørelse nr. 635 af 27. juni 2005 om program for intern overvågning (overvågningsbekendtgørelsen)

Læs mere

J.nr Tarm Elværk Net A/S program for intern overvågning

J.nr Tarm Elværk Net A/S program for intern overvågning J.nr. 1018 Tarm Elværk Net A/S program for intern overvågning 1. Indledning På baggrund af Energistyrelsens bekendtgørelse nr. 980 af 6. oktober 2011 om program for intern overvågning (overvågningsbekendtgørelsen)

Læs mere

Årsberetning 2014 for Intern overvågning

Årsberetning 2014 for Intern overvågning Næstved den 7. maj 2014 Årsberetning 2014 for Intern overvågning NKE-Elnet A/S Ærøvej 2 4700 Næstved CVR/SE-nr. 27 41 28 23 1 Indledning NKE-Elnet A/S har udarbejdet en håndbog med program for intern overvågning

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning J.nr. 1018 Program for intern overvågning Tarm Elværk Net A/S CVR-nr. 25 80 45 62 1. Indledning På baggrund af Energistyrelsens bekendtgørelse nr. 667 af 19. maj 2015 om program for intern overvågning

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning Program for intern overvågning Sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf for elnetvirksomheder Vordingborg Elnet A/S CVR.nr. 27 41 27 69 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning og

Læs mere

Årsberetning 2010 for Intern overvågning

Årsberetning 2010 for Intern overvågning Næstved den 27. maj 2011 Årsberetning 2010 for Intern overvågning NKE-Elnet A/S Ærøvej 2 4700 Næstved CVR/SE-nr. 27 41 28 23 1 Indledning NKE-Elnet A/S har udarbejdet en ny håndbog indeholdende et tilrettet

Læs mere

Intern overvågning. IO Håndborg. Indledning

Intern overvågning. IO Håndborg. Indledning Side 1 af 16 Indledning Virksomheden har udarbejdet et IO-program, der opfylder de krav, der er defineret som IO-krav for at opnå og opretholde en ikke diskriminerende adfærd i Nakskov Elnet A/S. Programmet

Læs mere

Vejledning til a rsberetning om intern overva gning pa elomra det

Vejledning til a rsberetning om intern overva gning pa elomra det Vejledning til a rsberetning om intern overva gning pa elomra det Indhold Vejledning til årsberetning om intern overvågning på elområdet... 3 0. Gennemførsel og kontrol af IO program... 4 Generel gennemgang

Læs mere

ÅRSBERETNING ÅRSBERETNING 2014. Program for intern overvågning. NGF Nature Energy Distribution A/S

ÅRSBERETNING ÅRSBERETNING 2014. Program for intern overvågning. NGF Nature Energy Distribution A/S ÅRSBERETNING 2014 Program for intern overvågning NGF Nature Energy Distribution A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 3 2 Beskrivelse af NGFNE-Ds Program for intern overvågning... 3 2.1 Programmets tiltag...

Læs mere

Rolfsted og Omegns Transformerforenings Netselskab Amba.

Rolfsted og Omegns Transformerforenings Netselskab Amba. Rolfsted og Omegns Transformerforenings Netselskab Amba. Program for intern overvågning. 1. Programmets formål og opbygning. To nødvendige forudsætninger for et velfungerende konkurrencemarked for el er,

Læs mere

Intern overvågningsprogram Årsberetning 2018

Intern overvågningsprogram Årsberetning 2018 Holstebro 27. maj 2019 Intern overvågningsprogram Årsberetning 2018 NOE Net A/S er underlagt reglerne om etablering af program for intern overvågning ifølge gældende bekendtgørelse nr. 933 af juni 2018.

Læs mere

Intern overvågningsprogram Årsberetning 2016

Intern overvågningsprogram Årsberetning 2016 NET A/S Holstebro 31. maj 2017 Intern overvågningsprogram Årsberetning 2016 NOE Net A/S er underlagt reglerne om etablering af program for intern overvågning ifølge gældende bekendtgørelse 667 af 19/05/2015.

Læs mere

Program for sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf Årsberetning 2011

Program for sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf Årsberetning 2011 Program for sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf Årsberetning 2011 Side 1 af 5 1. Gennemførsel og kontrol af IO-program... 3 2. Forretningsmæssigt følsomme oplysninger...

Læs mere

Intern overvågningsprogram Årsberetning 2017

Intern overvågningsprogram Årsberetning 2017 NET AIS Holstebro 31. maj 2018 Intern overvågningsprogram Årsberetning 2017 NOE Net A/S er underlagt reglerne om etablering af program for intern overvågning ifølge gældende bekendtgørelse 667 af 19/05/2015.

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013 ÅRSBERETNING 2013. Program for intern overvågning. Naturgas Fyn Distribution A/S

ÅRSBERETNING 2013 ÅRSBERETNING 2013. Program for intern overvågning. Naturgas Fyn Distribution A/S ÅRSBERETNING 2013 Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Indledning... 3 2 Beskrivelse af NGFDs Program for intern overvågning... 3 2.1 Programmets tiltag...

Læs mere

Midtfyns Elforsyning Amba.

Midtfyns Elforsyning Amba. Midtfyns Elforsyning Amba. Program for intern overvågning. (nov. 2009) 1. Programmets formål og opbygning. To nødvendige forudsætninger for et velfungrende konkurrencemarked for el er, at adgangen til

Læs mere

Årsberetning om intern overvågning

Årsberetning om intern overvågning Årsberetning om intern overvågning år 2016 Side 1 af 5 0. Gennemførsel og kontrol af IO-programmet... 3 1. Forretningsmæssigt følsomme oplysninger... 3 2. Forretningsmæssigt fordelagtige oplysninger...

Læs mere

Ejby Elnet A.m.b.a. Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd

Ejby Elnet A.m.b.a. Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd Ejby Elnet A.m.b.a. Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd _Beskrivelse af implementering af bestemmelserne om intern overvågning 2012 Indhold 1 Indledning 2 2 Information til medarbejderne

Læs mere

Intern overvågning. IO Håndbog. Indledning

Intern overvågning. IO Håndbog. Indledning Filnavn: Nakskov Elnet Side 1 af 13 Indledning Virksomheden har udarbejdet et IO-program der opfylder de krav der er defineret som IO-krav, for at opnå og opretholde en ikke diskriminerende adfærd i Nakskov

Læs mere

Årsberetning 2015 for Intern overvågning

Årsberetning 2015 for Intern overvågning Oprettet: Næstved den 30. maj 2016 Redigeret: Næstved den 12. sept. 2016 Årsberetning 2015 for Intern overvågning NKE-Elnet A/S Ærøvej 2 4700 Næstved CVR/SE-nr. 27 41 28 23 Version 3.0-2016 1 Indledning

Læs mere

Årsberetning om intern overvågning

Årsberetning om intern overvågning Årsberetning om intern overvågning år 2014 Side 1 af 6 0. Gennemførsel og kontrol af IO-programmet... 3 1. Forretningsmæssigt følsomme oplysninger... 3 2. Forretningsmæssigt fordelagtige oplysninger...

Læs mere

Årsberetning om intern overvågning

Årsberetning om intern overvågning Årsberetning om intern overvågning år 2012 Side 1 af 6 0. Gennemførsel og kontrol af IO-programmet... 3 1. Forretningsmæssigt følsomme oplysninger... 3 2. Forretningsmæssigt fordelagtige oplysninger...

Læs mere

Midtfyns Elforsyning Amba.

Midtfyns Elforsyning Amba. Midtfyns Elforsyning Amba. Program for intern overvågning. (juni 2017) 1. Programmets formål og opbygning. To nødvendige forudsætninger for et velfungrende konkurrencemarked for el er, at adgangen til

Læs mere

Årsberetning for 2012 om intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd

Årsberetning for 2012 om intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd Årsberetning for 2012 om intern overvågning af ikke 458.011 / Årsberetning intern overvågning 2012 Ejby Elnet Amba Indhold 1 Indledning 2 1.1 Kontrol med overholdelse af intern overvågning 2 2 Ejby Elnets

Læs mere

ÅRSBERETNING Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S.

ÅRSBERETNING Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S. ÅRSBERETNING 2009 Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S. Indholdsfortegnelse 1 Indledning....3 2 Beskrivelse af Naturgas Fyn Distribution A/S s (NGFD s) Program for intern overvågning...3

Læs mere

Bårdesø og Omegns Elforsyning A.m.b.a. Årsberetning for 2013 om. intern overvågning af ikke. diskriminerende adfærd

Bårdesø og Omegns Elforsyning A.m.b.a. Årsberetning for 2013 om. intern overvågning af ikke. diskriminerende adfærd Bårdesø og Omegns Elforsyning A.m.b.a. Årsberetning for 2013 om intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd 1 Indhold Indhold 1. Indledning... 3 1.1 Kontrol med overholdelse af intern overvågning...

Læs mere

ÅRSBERETNING. Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S.

ÅRSBERETNING. Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S. ÅRSBERETNING. Program for intern overvågning Naturgas Fyn Distribution A/S. Indholdsfortegnelse 1 Indledning...3 2 Beskrivelse af Naturgas Fyn Distribution A/S s ( NGFD s ) program for intern overvågning...3

Læs mere

TRE-FOR El-net A/S Årsberetning 2007

TRE-FOR El-net A/S Årsberetning 2007 El-net A/S Årsberetning 2007 Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd El-net A/S beretning for 2007 - Intern overvågning Indledning Elforsyningslovens 20a kræver, at netvirksomheder

Læs mere

Årsberetning 2017 for Intern overvågning

Årsberetning 2017 for Intern overvågning Næstved den 23. maj 2018 Årsberetning 2017 for Intern overvågning NKE-Elnet A/S Ærøvej 2 4700 Næstved CVR/SE-nr. 27 41 28 23 Version 1.0-2018 1 Indledning NKE-Elnet A/S har udarbejdet et program for intern

Læs mere

Vejledning til det interne overva gningsprogram pa elomra det

Vejledning til det interne overva gningsprogram pa elomra det Vejledning til det interne overva gningsprogram pa elomra det Indhold Indledning... 3 0. Gennemførsel og kontrol af IO program... 4 Hvordan sikres en gennemførelse af programmet?... 4 Hvordan gennemføres

Læs mere

Intern overvågning Årsberetning 2017

Intern overvågning Årsberetning 2017 Intern overvågning Årsberetning 2017 Net8800 A/S Bøssemagervej 8 8800 Viborg CVR-nr. 10 03 64 61 Ledelseserklæring Nærværende program for intern overvågning er etableret i henhold til elforsyningsloven.

Læs mere

TRE-FOR El-net A/S Årsberetning 2008 Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd

TRE-FOR El-net A/S Årsberetning 2008 Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd TRE-FOR El-net A/S Årsberetning 2008 Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd TRE-FOR El-net A/S beretning for 2008 Intern overvågning Indledning Kokbjerg 30 DK-6000 Kolding Elforsyningslovens

Læs mere

NOTAT. Dokumentation for at IO-programmet er gennemført. - Ifølge IO-programmet er der afholdt informationsmøde for medarbejdere i 2. kvartal 2007.

NOTAT. Dokumentation for at IO-programmet er gennemført. - Ifølge IO-programmet er der afholdt informationsmøde for medarbejdere i 2. kvartal 2007. NOTAT Emne: Intern overvågning 2010 Dokument nr.: 2011-598 Dato: 31. maj 2011 Direkte telefon: 96 84 22 45 E-mail: peb@struerforsyning.dk Referent: Per Bergkvist Årsberetning om intern overvågning. 0.

Læs mere

Årsberetning for intern overvågning. gældende for Vestforsyning Net AIS

Årsberetning for intern overvågning. gældende for Vestforsyning Net AIS Årsberetning for intern overvågning gældende for Vestforsyning Net AIS Maj 2015 Vestforsyning A/5 Nupark 51 7500 Holstebro tlf.: 9612 7300 fax 9612 7301 vestforsyning@vestforsyning.dk www.vestforsyning.dk

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR INTERN OVERVÅGNING 2017

ÅRSBERETNING FOR INTERN OVERVÅGNING 2017 ÅRSBERETNING FOR INTERN OVERVÅGNING 2017 Gældende for L-NET A/S MAJ 2018 1 Jf. Elforsyningsloven 20a og bekendtgørelse (LBK nr. 418 af 25/04/2016) om program for intern overvågning skal net- og transmissionsvirksomheder

Læs mere

Årsberetning for Program for Intern Overvågning

Årsberetning for Program for Intern Overvågning Årsberetning for Program for Intern Overvågning - 2013 Dokument nr.: 2014-6214 Dato: 30. maj 2014 0. Gennemførsel og kontrol af IO-program. Generel gennemgang af information og ændringer for netselskabet.

Læs mere

Årsberetning for intern overvågning

Årsberetning for intern overvågning Årsberetning for intern overvågning gældende for Vestforsyning Net A/S Maj 2014 Jf. Elforsyningsloven 20a og bekendtgørelse (BEK nr. 980 af 06.10.2011) om program for intern overvågning skal net- og transmissionsvirksomheder

Læs mere

Årsberetning for intern overvågning 2017 gældende for Vestforsyning Net A/S

Årsberetning for intern overvågning 2017 gældende for Vestforsyning Net A/S Årsberetning for intern overvågning 2017 gældende for Net A/S Maj 2018 Net A/S Nupark 51 7500 Holstebro tlf.: 9612 7300 fax 9612 7301 vestforsyning@vestforsyning.dk www.vestforsyning.dk Jf. Elforsyningsloven

Læs mere

Nyfors Net A/S Årsberetning 2009 for program Intern Overvågning

Nyfors Net A/S Årsberetning 2009 for program Intern Overvågning Nyfors Net A/S Årsberetning 2009 for program Intern Overvågning Nyfors Net A/S Årsberetning for program Intern Overvågning 2009 Side 1 Energitilsynet Center for Energi, Konkurrencestyrelsen Nyropsgade

Læs mere

EnergiMidt Net A/S Tietgensvej 2-4 8600 Silkeborg. Afgørelse

EnergiMidt Net A/S Tietgensvej 2-4 8600 Silkeborg. Afgørelse EnergiMidt Net A/S Tietgensvej 2-4 8600 Silkeborg 29. oktober 2010 Sag 4/0720-0101-0170 / DM Deres ref. Afgørelse ENERGITILSYNET sekretariatsbetjenes af KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN Energitilsynet

Læs mere

Årsberetning om Intern Overvågning 2011 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272

Årsberetning om Intern Overvågning 2011 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272 Årsberetning om Intern Overvågning 2011 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272 24. maj 2012 Galten Elværk Net A/S i det efterfølgende betegnet GE Net har etableret et program til sikring af ikke-diskriminerende

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning Program for intern overvågning Årsberetning 2005 Indhold Hvem er Baggrund Beskrivelse af overvågningsprogrammet - Programmets omfang - Programmets kontroller - Programmets udvikling Programmets gennemførelse

Læs mere

Årsberetning 2016 INTERN OVERVÅGNING. EL-NET Randers A/S Agerskellet 7 DK-8920 Randers NV CVR DK T E el-net.

Årsberetning 2016 INTERN OVERVÅGNING. EL-NET Randers A/S Agerskellet 7 DK-8920 Randers NV CVR DK T E el-net. Årsberetning 2016 INTERN OVERVÅGNING EL-NET Randers A/S Agerskellet 7 DK-8920 Randers NV CVR DK29312435 T +45 70101427 E info@el-net.com el-net.dk INDHOLD 1.0 Indledning 3 2.0 Program for intern overvågning

Læs mere

Vejledning til delt hjemmeside vedr. Intern Overva gning

Vejledning til delt hjemmeside vedr. Intern Overva gning Vejledning til delt hjemmeside vedr. Intern Overva gning Indhold Indledning... 2 Koncernens indgangsportal navn... 4 Koncernens indgangsportal reklamer mm.... 4 Netselskabets hjemmesideområde navn... 5

Læs mere

Årsberetning om Intern Overvågning 2013 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272

Årsberetning om Intern Overvågning 2013 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272 Årsberetning om Intern Overvågning 2013 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272 21. maj 2014 Galten Elværk Net A/S i det efterfølgende betegnet GE Net har etableret et program til sikring af ikke-diskriminerende

Læs mere

Vejledning til særskilt hjemmeside vedr. Intern overva gning

Vejledning til særskilt hjemmeside vedr. Intern overva gning Vejledning til særskilt hjemmeside vedr. Intern overva gning Indhold Indledning... 2 Netselskabets hjemmeside navn... 4 Nethjemmeside påkrævede informationer... 5 Netselskabets hjemmeside reklamer mm....

Læs mere

HMN GasNets program for intern. overvågning

HMN GasNets program for intern. overvågning HMN GasNets program for intern overvågning Dato: 01-05-2019 Version 1.5 HMN GasNet A/S www.gasnet.dk Gladsaxe RIngvej 11 Vognmagervej 14 CVR nr.: 372 700 24 Tlf. +45 6225 9000 2860 Søborg 8800 Viborg EAN

Læs mere

Årsberetning om Intern Overvågning 2012 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272

Årsberetning om Intern Overvågning 2012 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272 Årsberetning om Intern Overvågning 2012 for Galten Elværk Net A/S CVR-nr. 25780272 21. maj 2013 Galten Elværk Net A/S i det efterfølgende betegnet GE Net har etableret et program til sikring af ikke-diskriminerende

Læs mere

REF00100 Program for intern overvågning

REF00100 Program for intern overvågning Indholdsfortegnelse 1..... 2 Formål... 2 Ejerskab... 2 Gyldighedsområde... 2 Distributionsliste... 2 Grundlag... 2 2. Typer af diskriminerende adfærd.... 3 3. Tiltag til forhindring af diskriminerende

Læs mere

Program for intern overvågning i Langeland Forsyning A/S Langeland Spildevand ApS Langeland Vand ApS Langeland Affald ApS

Program for intern overvågning i Langeland Forsyning A/S Langeland Spildevand ApS Langeland Vand ApS Langeland Affald ApS Program for intern overvågning i Langeland Forsyning A/S Langeland Spildevand ApS Langeland Vand ApS Langeland Affald ApS G æ l d e n d e f r a 1. J u l i 2010 Indholdsfortegnelse Generelt om programmet

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning Program for intern overvågning Bøssemagervej 8, 8800 Viborg CVR-nr. 10036461 Indledning Elforsyningen Net8800 (fremover kaldet distributionsselskabet) er ifølge elforsyningslovens 20 a underlagt reglerne

Læs mere

Høringssvar til udkast til vejledning til program for intern overvågning for at forhindre diskriminerende adfærd - elnetvirksomheder

Høringssvar til udkast til vejledning til program for intern overvågning for at forhindre diskriminerende adfærd - elnetvirksomheder Sekretariatet for Energitilsynet Att.: Thi Thuy Trang Nguyen Sendt pr. email: tttn@energitilsynet Dok. ansvarlig: DGR Sekretær: Sagsnr: s2014-611 Doknr: d2018-8793-2.0 16. maj 2018 Høringssvar til udkast

Læs mere

Forskrift G - Diskretionspolitik og procedurer omkring datasikkerhed

Forskrift G - Diskretionspolitik og procedurer omkring datasikkerhed Forskrift G - Diskretionspolitik og procedurer omkring datasikkerhed December 2007 Rev. 1 Nov. 2006 Nov. 2006 Jan. 2007 Jan. 2007 DATE LEG BCM/MRP LEG LSO NAME Nov. 2006 DATE HEP/LEG NAME REV. DESCRIPTION

Læs mere

Redegørelse April 2014 om Program for intern overvågning 2013

Redegørelse April 2014 om Program for intern overvågning 2013 Redegørelse April 2014 om Program for intern overvågning 2013 Dato: Sagsbehandler J.nr. 30. april 2014 JOSKA Internt dokument Indhold Lovgrundlag Beskrivelse af overvågningsprogrammet - Programmets omfang

Læs mere

HMN GasNet P/S program for intern. overvågning

HMN GasNet P/S program for intern. overvågning HMN GasNet P/S program for intern overvågning Version 1.4 HMN GasNet P/S www.gasnet.dk Gladsaxe RIngvej 11 Vognmagervej 14 CVR nr.: 372 700 24 Tlf. +45 6225 9000 2860 Søborg 8800 Viborg EAN nr.: 579 000

Læs mere

REF00100 Program for intern overvågning

REF00100 Program for intern overvågning Indholdsfortegnelse 1..... 2 Formål... 2 Ejerskab... 2 Gyldighedsområde... 2 Distributionsliste... 2 Grundlag... 2 2. Typer af diskriminerende adfærd.... 3 3. Tiltag til forhindring af diskriminerende

Læs mere

Energitilsynets afgørelse af 7. juli 2010 ophæves.

Energitilsynets afgørelse af 7. juli 2010 ophæves. (Elforsyning) Frederiksborggade 15 1360 København K Besøgsadresse: Linnésgade 18, 3. sal 1361 København K Tlf 3395 5785 Fax 3395 5799 www.ekn.dk ekn@ekn.dk KLAGE FRA Syd Energi Net A/S OVER Energitilsynets

Læs mere

Cerius A/S Årsberetning Intern overvågning

Cerius A/S Årsberetning Intern overvågning Cerius A/S Årsberetning 2018 Intern overvågning Indhold 1. INDLEDNING 4 2. GENNEMFØRELSE OG KONTROL AF OVERVÅGNINGSPROGRAMMET 4 2.1 Generel information og ændringer 4 2.2 Dokumentation af programmets gennemførelse

Læs mere

HMN GasNet P/S program for intern. overvågning

HMN GasNet P/S program for intern. overvågning HMN GasNet P/S program for intern overvågning Version 1.2 HMN GasNet P/S www.gasnet.dk Gladsaxe RIngvej 11 Vognmagervej 14 CVR nr.: 372 700 24 Tlf. +45 6225 9000 2860 Søborg 8800 Viborg EAN nr.: 579 000

Læs mere

Uafhængighedskrav til netselskabers interne overvågningsansvarlige

Uafhængighedskrav til netselskabers interne overvågningsansvarlige ENERGITILSYNET Punkt 6 Energitilsynets møde den 25. juni 2013 Dato: 24. maj 2013 Sag:12/14039 Sagsbehandler: PAJ Afd.: Ret og Administration Uafhængighedskrav til netselskabers interne overvågningsansvarlige

Læs mere

program for intern overvågning 16. december 2016 Version 1.1 HMN GasNet P/S CVR nr.:

program for intern overvågning 16. december 2016 Version 1.1 HMN GasNet P/S CVR nr.: HMN GasNet P/S program for intern overvågning 16. december 2016 Version 1.1 HMN GasNet P/S CVR nr.: 37 27 00 24 2/19 1. Indledning På baggrund af Energistyrelsens bekendtgørelse nr. 979 af 6. oktober 2011

Læs mere

Årsberetning 2014 Program for intern overvågning

Årsberetning 2014 Program for intern overvågning Årsberetning 2014 Program for intern overvågning Retningslinjer for indkøb og salg til markedspriser. Februar 2015 Udarbejdet af Susanne K. Kristensen Overvågningsansvarlig Indhold 1 Indledning...2 1.1

Læs mere

HNG I/S s og Naturgas Midt-Nord I/S s. fælles program. for. intern overvågning. 29. maj 2009 Version 4.0. Sagsnr.:

HNG I/S s og Naturgas Midt-Nord I/S s. fælles program. for. intern overvågning. 29. maj 2009 Version 4.0. Sagsnr.: Sagsnr.: 2008060179 HNG I/S s og Naturgas Midt-Nord I/S s fælles program for intern overvågning 29. maj 2009 Version 4.0 HNG I/S Naturgas Midt-Nord I/S 1. Indledning På baggrund af Energistyrelsens bekendtgørelse

Læs mere

Struer Forsyning Vand A/S. Årsberetning 2010. Program for intern overvågning

Struer Forsyning Vand A/S. Årsberetning 2010. Program for intern overvågning Struer Forsyning Vand A/S Årsberetning 2010 Program for intern overvågning. 1 Indledning Struer Forsyning Vand A/S skal i medfør af vandsektorloven etablere et program for intern overvågning. Programmet

Læs mere

Greve Solrød Forsyning

Greve Solrød Forsyning Greve Solrød Forsyning Greve Forsyning Holding A/S Solrød Forsyning Holding A/S Greve Spildevand A/S Solrød Spildevand A/S Greve Solrød Service A/S Program for intern overvågning 2014 1. Indledning I henhold

Læs mere

EnergiMidt Net A/S interne overvågningsprogram Bilag 1.1. Instruks for behandling af egne aktiviteter, som kan være forretningsmæssige fordelagtige for aktører og kunder - Direktionssekretariatet Generelt:

Læs mere

TRE-FOR El-net A/S Att.: Forsyningsdirektør Lars Foged Kokbjerg 30 6000 Kolding. Afgørelse om reklamekampagne rettet mod TRE-FOR El-net A/S kunder

TRE-FOR El-net A/S Att.: Forsyningsdirektør Lars Foged Kokbjerg 30 6000 Kolding. Afgørelse om reklamekampagne rettet mod TRE-FOR El-net A/S kunder TRE-FOR El-net A/S Att.: Forsyningsdirektør Lars Foged Kokbjerg 30 6000 Kolding 29. september 2010 Sag 4/0720-0189-0005 / DM Deres ref. Afgørelse om reklamekampagne rettet mod TRE-FOR El-net A/S kunder

Læs mere

Revision af anmeldelsesbekendtgørelserne på el- og naturgasområdet. Bilagsoversigt. Bilag til punkt 7. Energitilsynets møde den 29.

Revision af anmeldelsesbekendtgørelserne på el- og naturgasområdet. Bilagsoversigt. Bilag til punkt 7. Energitilsynets møde den 29. ENERGITILSYNET Bilag til punkt 7 Energitilsynets møde den 29. april 2014 9. april 2014 Ret & Administration 13/10069 OTS Revision af anmeldelsesbekendtgørelserne på el- og naturgasområdet ENERGITILSYNET

Læs mere

SEAS-NVE Net A/S. Årsberetning 2012

SEAS-NVE Net A/S. Årsberetning 2012 SEAS-NVE Net A/S Årsberetning 2012 Intern overvågning SEAS-NVE Net A/S Maj 2013 Anne Larsen Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Generel gennemførelse og kontrol af IO-program... 3 2.1 Generel gennemgang

Læs mere

NRGi Net A/S. Årsberetning 2012 Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd

NRGi Net A/S. Årsberetning 2012 Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd NRGi Net A/S Årsberetning Program for intern overvågning af ikke diskriminerende adfærd Udarbejdet maj 2013 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 2 2 Årsberetningens og programmets indhold... 2 3 Generelt

Læs mere

VEJLEDNING TIL PROGRAM FOR INTERN OVERVÅGNING FOR AT FORHINDRE DIS- KRIMINERENDE ADFÆRD - ELNETVIRK- SOMHEDER

VEJLEDNING TIL PROGRAM FOR INTERN OVERVÅGNING FOR AT FORHINDRE DIS- KRIMINERENDE ADFÆRD - ELNETVIRK- SOMHEDER VEJLEDNING VEJLEDNING TIL PROGRAM FOR INTERN OVERVÅGNING FOR AT FORHINDRE DIS- KRIMINERENDE ADFÆRD - ELNETVIRK- SOMHEDER Side 2/21 ENERGITILSYNET VEJLEDNING TIL PROGRAM FOR INTERN OVERVÅGNING FOR AT FORHINDRE

Læs mere

Årsberetning Intern Overvågning. Erik Thrane

Årsberetning Intern Overvågning. Erik Thrane Årsberetning 2009 Intern Overvågning Erik Thrane Maj 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Generel gennemførelse og kontrol af IO-program...3 2.1 Generel gennemgang af information og ændringer

Læs mere

Årsberetning 2013 for MES Net A/S Årsberetning om beskrivelse, gennemførsel og kontrol af interne overvågningsprogram (IO-program)

Årsberetning 2013 for MES Net A/S Årsberetning om beskrivelse, gennemførsel og kontrol af interne overvågningsprogram (IO-program) Indholdsfortegnelse Generelt om netvirksomheden... 3 MES Net A/S (netvirksomheden) indgår i følgende selskabsstruktur:... 3 0. Gennemførsel og kontrol af IO-program... 3 A) Generel gennemgang af information

Læs mere

Intern overvågning ( IO )

Intern overvågning ( IO ) VEKSEL A/S Spodsbjergvej 141 5900 Rudkøbing CVR nr. 25 38 71 63 Intern overvågning ( IO ) Gennemførelse og kontrol af IO-program. VEKSEL A/S er en del af LEF koncernen. Moderselskabet Fonden Langelands

Læs mere

Ærø Vand A/S. Program for intern overvågning

Ærø Vand A/S. Program for intern overvågning Ærø Vand A/S Program for intern overvågning 1 Indhold 1. Ledelseserklæring 3 2. Overvågningsansvarlig 4 3. Overordnet politik for indgåelse af aftaler 5 3.1 Hvilke aftaler er omfattet 5 3.2 Markedsvilkår

Læs mere

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER PUNKT 4 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 26. JUNI 2018 BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER 26. juni 2018 Detail & Distribution 18/07653 ENJE, NOJ RESUMÉ 1. Med dette notat forelægges Energitilsynet

Læs mere

NETVIRKSOMHEDERS SÆRSKILTE IDENTI- TET VED FAKTURERERING AF ENGROS- KUNDER

NETVIRKSOMHEDERS SÆRSKILTE IDENTI- TET VED FAKTURERERING AF ENGROS- KUNDER SIDE 1 AF 7 PUNKT 4 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 10. APRIL 2018 NETVIRKSOMHEDERS SÆRSKILTE IDENTI- TET VED FAKTURERERING AF ENGROS- RESUMÉ 1. Sagen forelægges for Energitilsynet, idet sagen er af principiel

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning Program for intern overvågning 1 Formål Formålet med denne procedure er at fastlægge program for intern overvågning af ikkediskriminerende adfærd for KONSTANT Net A/S (herefter KONSTANT), således at selskabet

Læs mere

...[klager] over Energitilsynet af 7. februar 2006 SEAS/NVE s beregning af net- og transmissionsabonnement

...[klager] over Energitilsynet af 7. februar 2006 SEAS/NVE s beregning af net- og transmissionsabonnement (Elforsyning) Afgørelsen offentliggøres i anonymiseret form...[klager] over Energitilsynet af 7. februar 2006 SEAS/NVE s beregning af net- og transmissionsabonnement Nævnsformand, dommer Poul K. Egan Professor,

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning Program for intern overvågning Indhold Indledning... 4 Overvågningsansvarlig... 6 Beskrivelse af overvågningsprogrammet... 7 Operationel og daglig brug af programmet... 9 Indledning Dette er den anden

Læs mere

Program for intern overvågning

Program for intern overvågning Program for intern overvågning Vedr. sikring af at aftaler indgås på markedsvilkår Lolland Forsyning A/S CVR nr. 29 60 30 65 Lolland Spildevand A/S CVR nr. 31 10 19 10 Lolland Vand A/S CVR nr. 31 15 17

Læs mere

Årsberetning 2010. Program til Intern Overvågning

Årsberetning 2010. Program til Intern Overvågning Årsberetning 2010 Program til Intern Overvågning Indhold Indledning... 3 Ledelseserklæring... 3 Beskrivelse af program til intern overvågning... 5 Overvågningsprogrammet... 5 Foretagne kontroller... 5

Læs mere

Struer Forsyning INTERN REVISION

Struer Forsyning INTERN REVISION INTERN REVISION Program til sikring af ikke-diskriminerende adfærd Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. De udsatte områder...6 2.1 Forretningsmæssigt følsomme oplysninger ( 2, stk. 1, nr. 1 og 2)...6

Læs mere

Dragør Kommune Borgmestersekretariat, IT og Personale Marts

Dragør Kommune Borgmestersekretariat, IT og Personale Marts Bilag 5 Databehandleraftale 1. Overholdelse af gældende regler og forskrifter Databehandleren overholder de til enhver tid gældende regler og forskrifter for behandling af personoplysninger under Kontrakten,

Læs mere

Energitilsynets godkendelse af metoderne er en forudsætning for selskabets anvendelse af tarifferne, jf. 1, stk. 2, i metodebekendtgørelsen.

Energitilsynets godkendelse af metoderne er en forudsætning for selskabets anvendelse af tarifferne, jf. 1, stk. 2, i metodebekendtgørelsen. TREFOR Elnet A/S 21. december 2015 Detail & Distribution 15/11171 laa GODKENDELSE AF ANMELDT METODE FOR FASTSÆTTELSE AF RÅDIGHEDSTARIF Sekretariatet for Energitilsynet har modtaget TREFOR Elnet A/S anmeldelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S

VEDTÆGTER. for ENERGIMIDT NET A/S VEDTÆGTER for ENERGIMIDT NET A/S CVR-nr. 28 33 18 78 18. juni 2015 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er EnergiMidt Net A/S. 1 Selskabets binavne er EnergiMidt Net Vest A/S, ELRO Net A/S og ELRO

Læs mere

INTERN OVERVÅGNING. Program til sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf MAJ 2018

INTERN OVERVÅGNING. Program til sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf MAJ 2018 INTERN OVERVÅGNING Program til sikring af ikke-diskriminerende adfærd samt intern overvågning heraf L-NET A/S MAJ 2018 1 INDLEDNING Jf. 20a i lov om elforsyning (LBK nr. 418 af 25/04/2016) skal netvirksomheder

Læs mere

Energitilsynets godkendelse af metoderne er en forudsætning for selskabets anvendelse

Energitilsynets godkendelse af metoderne er en forudsætning for selskabets anvendelse GEV Net A/S 15. marts 2018 Detail & Distribution 18/09414/bf GODKENDELSE AF ANMELDT METODE FOR FASTSÆTTELSE AF STAN Sekretariatet for Energitilsynet har modtaget GEV Net A/S anmeldelse af metode for fastsættelse

Læs mere

HEF Net A/S Over Bækken Aalborg

HEF Net A/S Over Bækken Aalborg HEF Net A/S Over Bækken 6 9000 Aalborg 28. juni 2016 Detail & Distribution 14/10399 NOJ, BEJ AFGØRELSE GODKENDELSE AF ANMELDT METODE FOR FAST- SÆTTELSE AF TARIFFER Sekretariatet for Energitilsynet har

Læs mere

Årsberetning om intern overvågning 2016 for Dinel A/S CVR-nr

Årsberetning om intern overvågning 2016 for Dinel A/S CVR-nr Årsberetning om intern overvågning 2016 for Dinel A/S CVR-nr. 25 70 69 00 Indholdsfortegnelse 0. Gennemførsel og kontrol af IO-program... 2 0.1. Indledning og koncernstruktur... 2 0.2. Ændringer for netselskabet...

Læs mere

Godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardinvesteringsbidrag for nedsat betaling ved tilslutning af ladestandere i det offentlige rum

Godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardinvesteringsbidrag for nedsat betaling ved tilslutning af ladestandere i det offentlige rum Thy-Mors Energi Elnet A/S Godkendelse af anmeldt metode for fastsættelse af standardinvesteringsbidrag for nedsat betaling ved tilslutning af ladestandere i det offentlige rum Forsyningstilsynet har modtaget

Læs mere

1 Indledning 3. 2 Ledelseserklæring 4. 3 Beskrivelse af program for intern overvågning Overvågningsprogrammet 6. 4 Foretagne kontroller 7

1 Indledning 3. 2 Ledelseserklæring 4. 3 Beskrivelse af program for intern overvågning Overvågningsprogrammet 6. 4 Foretagne kontroller 7 Indhold 1 Indledning 3 2 Ledelseserklæring 4 3 Beskrivelse af program for intern overvågning 5 3.1 Overvågningsprogrammet 6 4 Foretagne kontroller 7 4.1 Konklusion på årets kontroller 8 5 Oversigt over

Læs mere

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden.

1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. Aftalens omfang 1.1 Leverandøren er databehandler for Kunden, idet Leverandøren varetager de i Appendiks 1 beskrevne databehandlingsopgaver for Kunden. 1.2 Personoplysninger, der behandles af Leverandøren,

Læs mere

Årsberetning 2014. Program til Intern Overvågning

Årsberetning 2014. Program til Intern Overvågning Årsberetning 2014 Program til Intern Overvågning Indhold Indledning... 3 Ledelseserklæring... 3 Beskrivelse af program til intern overvågning... 4 Overvågningsprogrammet... 4 Foretagne kontroller... 5

Læs mere

Afgørelse om anmeldt metode for tilslutning til ladestander samt deling af eksisterende leveringsomfang

Afgørelse om anmeldt metode for tilslutning til ladestander samt deling af eksisterende leveringsomfang Dong Energy Eldistribution 13.02.2012 Sag 4/0720-0200-0122 / Deres ref. Laa & lba Afgørelse om anmeldt metode for tilslutning til ladestander samt deling af eksisterende leveringsomfang Anmeldelsen Energitilsynets

Læs mere

Der blev truffet afgørelse i sagen d. 19. december 2013, dog med et enkelt forbehold vedr. et særligt tillæg for engros/afgiftsfrie kunder.

Der blev truffet afgørelse i sagen d. 19. december 2013, dog med et enkelt forbehold vedr. et særligt tillæg for engros/afgiftsfrie kunder. EnergiMidt Net A/S 8. maj 2014 Sagnr. 13/12677 / LBA Deres ref. Afgørelse om anmeldte metoder Sekretariatet for Energitilsynet modtog EnergiMidt Net A/S (herefter EnergiMidt) anmeldelse af ny metode for

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere