LOKALPLAN FERSLEV SKOLE M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATES 2. AFDELING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN FERSLEV SKOLE M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATES 2. AFDELING"

Transkript

1 I, LOKALPLAN FERSLEV SKOLE M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATES 2. AFDELING

2 I m INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens område Side 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommunens 15-rammer 2. Generalplan for Aalborg kommune 3. Skoleplanlægning 4. Kirkegårde 5. Kommunens spildevandsplan , 3. Lokalplanens Lokalplanens Oversigtskort indhold retsvirkninger LOKALPLAN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens område 3. områdets anvendelse 4. Udstykninger 5. Vej- og stiforhold 6. Bebyggelsens omfang og placering 7. Bebyggelsens ydre fremtræden 8. Ubebyggede arealer 9. Ejerlav 10. Eventuelle dispensationer Vedtagelsespåtegning Bilag nr. 1 Bilag nr. 2 Bilag nr. 3

3 REDEGØRELSE

4 Lokalplanens område Det område, som omfattes af lokalplanen, er beliggende mellem Poulstrupvej, Ferslev Byvej og Rævedalsvej. Lokalplanen omfatter et ca. 9,8 ha stort byzoneområde, hvor der i dag findes bl.a. skole, kirke og brugs. Lokalplanen er udarbejdet for at sikre mulighed for: skoleudvidelse og opførelse af idrætshal, kirkegårdsudvidelse saint opførelse af tæt, lav boligbebyggelse. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning. 1. Kommunens 15-rammer. Kommunen og planstyrelsen har indgået en aftale om rammer for de nærmeste års byudvikling i kommunen. Heri indgår nogle midlertidige bestemmelser for indholdet af de lokalplanen, som udarbejdes inden for disse rammer, som kaldes 15-rammer efter den paragraf i kommuneplanloven, hvori rammerne omtales. Lokalplanområdet er omfattet af kommunens 15-rammer, og udgør en del af område 1, som omfatter hele Ferslev. I rammerne anføres bl.a.: områdets anvendelse fastlægges til boligformål med tilhørende kollektive anlæg samt mindre butikker til byens daglige forsyning, der ikke ved bebyggelse af et ubebygget areal åbnes mulighed for, at Bebyggelsesprocenten for det pågældende område under ét overstiger 25, saint at der ikke åbnes mulighed for, at Bebyggelsesprocenten for hver enkelt ejendom overstiger 25, bebyggelsen ikke må opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage r og at bebyggelse i to etager kun må finde steal, hvor forholdene taler derfor, og at bygningshøjden ikke må overstige 8,5 m, mindst 10% af området anvendes til større samlede friarealer af forskellig karakter, fælles for området.

5 2., Gennem lokalplanen foreslås bl.a., at der kan opføres en idrætshal i en højde af indtil 12,5 m inden for området, og det foreslå, at der kan opføres tæt, lav bebyggelse med en bebyggelsesprocent på den enkelte grund på 40, samt at brugsens ejendom kan bebygges op til en bebyggelsesprocent på 40. Disse forhold gør, at lokalplanforslaget ikke er i over ensstemmelse med de 15-rammer for området, som planstyrelsen har godkendt den 18. januar 1978, Lokalplanforslaget kan derfor kun gennemføres, såfremt planstyrelsen godkender et tillæg til 15-rammerne, som bl.a. indeholder bestemmelser om, at områdets anvendelse fastlægges til boligformål med til- hørende kollektive anlæg samt mindre butikker til byens daglige forsyning r at der ikke ved bebyggelse af et ubebygget areal åbnes mulighed for, at Bebyggelsesprocenten for det pågældende område under et overstiger 25, saint at der i øvrigt ikke åbnes mulighed for, at bebyggelsesprocenten for hver enkelt ejendom overstiger 25 til parcelhusformål, 40 for tæt, lav boligbebyggelse og 40 for bolig- og erhvervsformål, at bebyggelse ikke må opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage og at bebyggelse i 2 etager kun må finde sted, hvor forholdene taler der for, at bygningshøjden ikke må overstige 8,5m idet der dog i forbindelse med skolen må opføres en idrætshal med en højde af indtil 12,5 m, at mindst 10% af området anvendes til større samlede fri-. arealer af forskellig karakter, fælles for området. 2. Generalplan for Aalborg kommune. I generalplanen for Aalborg kommune påregnes ikke yderligere byudvikling i Ferslev end i det omfang, der kan tilvejebringes inden for det byzoneareal, som er udlagt i dag. I areal- og byggemodningsundersøgelsen, som er gennemført i 1978, er der konstateret en rummelighed inden for byzonen på ca. 170 boliger, hvorved byen i den påregnede fulde udbygning vil have ca. 750 indbyggere. 3. Skoleplanlægning I skoleplanlægningen har man udpeget Ferslev skole til at blive forsynet med overbygning r ligesom man forventer et stigende børnetal i skoleområdet. Disse forhold nødvendiggør den skoleudvidelse, som sikres gennem lokalplanen. Skoleudvidelsen påregnes at finde sted i to etaper således, at 1. etape forventes gennemført i 1980 og umiddelbart her efter forventes 2. etape igangsat. Foruden skoleudvidelsen åbner lokalplanen mulighed for opførelse af en idrætshal r som forventes at stå færdig i sidste halvdel af 1979.

6 4. Institutionsplanlagning I en nylig afsluttet planlægning af institutionsforholdene er der peget på, at der kan være behov for at opføre en børneinstitution (børnehave) i Ferslev til ibrugtagen omkring En sådan institution er der åbnet mulighed for at opføre inden for lokalplanens område på et areal umiddelbart syd for den kommende idrætshal. 5. Kirkegårde I Aalborg kommune findes der ialt 31 kirkegårde, og det er i planlægningen af kirkegårdene tanken at bibeholde dette antal i kommunen. Gennem lokalplanen foreslås der derfor at sikre fortsat begravelses-mulighed ved Ferslev kirke, hvorfor der nord for den nuværende kirkegård er sikret a- real til kirkegårdsudvidelse. 6. Kommunens spildevandsplan På nuværende tidspunkt ledes spildevandet fra Ferslev til Ferslev renseanlæg, som kan modtage en betydelig større mængde spildevand end den mængde, renseanlægget modtager i dag. Der er således kapacitet i renseanlægget til at modtage den forøgede spildevandsmængde, som kommer fra de nye aktiviteter, som etableres inden for lokalplanens område, d.v.s. fra skole, boliger m.v. I henhold til kommunens forslag til spildevandsplan vil man lade Ferslev renseanlæg fungere indtil byudviklingen vil medføre en sådan spildevandsmængde, at kapaciteten på renseanlægget er nået og først ved en forventet overskridelse vil man etablere en kloakledning fra Ferslev med tilslutning til kloakledningen til renseanlæg Vest med nedlæggelse af Ferslev renseanlæg til følge. Lokalplanens indhold Lokalplanen omfatter et ca. 9,8 ha stort område, som opdeles i følgende områder: A - til bolig- og forretning. Området er ca. 0,2 ha. B- til kirke, kirkegård o.lign. Området er ca. 2,O ha. c - til skole, idrætsbaner, idrætshal o.lign. Området er ca. 5,8 ha. D- til tæt, lav boligbebyggelse. Området er ca. 1,5 ha. E- til en børneinstitution (børnehave). Området er ca. 0,3 ha. Inden for de enkelte områder indeholder lokalplanen følgende bestemmelser: Område A: Området må kun anvendes til bolig- og erhvervsformål. D.V.S. der må være bolig i området, og den eksisterende butik i området må fortsat være der, ligesom denne butik kan overgå til anden butik eller en anden anvendelse, som dog ikke må påføre de omkringboende ulemper. Inden for området må bebyggelse højst opføres i én etage med udnyttelig tagetage, og bebyggelsesprocenten må ikke overstige 40.

7 4. Såfremt den eksisterende butik udvider eller overgår til anden anvendelse, sk al der indrettes mindst 1 parkeringsplads for hver 25 m bruttoetageareal. Område B: Området må kun anvendes til offentlige formål, som er præciseret til kirke, kirkegård, kirkegårdsudvidelse, kapel og lignende, ligesom præsteboligen fortsat kan anvendes til bolig. Gennem lokalplanen er der åbnet mulighed for at anlægge en parkeringsplads med vejadgang fra Poulstrupvej, og det er tanken at opføre et kapel i nærheden af denne parkeringsplads. Område C: Området må kun anvendes til offentlige formål, som er præciseret til skole, idrætsbaner, idrætshal og lignende, ligesom boligen i området fortsat kan anvendes til dette formål. Gennem lokalplanen er der åbnet mulighed for skoleudvidelse, hvor den overvejende del af nybyggeriet opføres nord for den eksisterende skole, ligesom lokalplanen muliggør opførelse af en idrætshal og anlæg af idrætsbaner (b1.a. en ny fodboldbane). I tilknytning til hallen og skolen kan der anlægges en parkeringsplads med vejadgang til Rævedalsvej. Der sikres et stisystem øst og syd om idrætsbanerne således, at b1.a. et fremtidigt boligområde, omfattet af lokalplanen (område D), kan få stiadgang til skolen. Område D: Området må kun anvendes til boligformål og er præciseret til tæt-lav bebyggelse, d.v.s. række-, kædeog gårdhuse og lignende. Husene må kun opføres med en etage og bebyggelsesprocenten på den enkelte grund, som ikke må være mindre end 225 m2, må ikke overstige 40, idet der ved beregning af bebyggelsesprocenten kan tillægges den enkelte grund en andel af det fælles friareal i.h.t. bygningsreglementets bestemmelser herom. For at sikre friarealer i området fastlægger lokalplanen, at mindst 15% af området skal anvendes til friarealer og det fastlagges, at der skal være stiadgang til stisystemet øst og syd om idrætsbanerne. Område E: Områder må kun anvendes til offentlige formål, som er præciseret til en børneinstitution (børnehave). Institutionen, som skal have vejadgang hen over den store parkeringsplads syd for hallen, må ikke opføres med mere end en etage med udnyttelig tagetage. Børneinstitutionen vil her ligge i tilknytning til skole m.v., ligesom den ligger med urniddelbar adgang til et stisystem fra såvel eksisterende som fremtidige boligområder. Lokalplanens retsvirkninger 1. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen i- følge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil, Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen.

8 5.. Aalborg kommune kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af Lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 2. De områder, som omfattes af Lokalplanens afsnit 3, stk. 3.2, stk. 3.3 og stk. 3.5 udlægges til offentligt formål. Det betyder, at ejeren efter kommuneplanlovens 32 under visse forudsætninger kan kræve ejendommen overtager af kommunen.

9 OVERSIGTSKORT

10

11 I, AALBORG KOMMUNE Lokalplan nr for et område mellem Poulstrupvej, Ferslev Byvej og Rævedalsvej i Ferslev. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2, stk. 2.1 nævnte område: 1. Lokalplanens formål Formålet med lokalplanen er at sikre områder til: A - bolig og forretning, B - kirke, kirkegård og lignende, C - skole, idrætsbaner, idrætshal og lignende, D - boliger i form af række-, kæde- og gådhuse og lignende tæt, lav bebyggelse, E - børneinstitution. Inden for område A skal lokalplanen sikre, at bebyggelsen m.h.t. højde og omfang ikke afviger fra den øvrige bebyggelse i byen, bl.a. må bebyggelsen ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage. Inden for område B skal lokalplanen sikre, at at der kan opføres et kapel og anlægges en parkeringsplads, der med adgang fra Poulstrupvej kan etableres vejadgang til kapellet og til parkeringsplads, parkeringspladsen omkranses af beplantning i form af løvfældende træer og buske, den eksisterende beplantning i området i videst mulig udstrækning bevares. Inden for område C skal lokalplanen sikre, at at ny bebyggelse opføres inden for fastlagte rammer m.h.t. placering, højde og omfang (skolens nybyg ninger må kun opføres med én etage og idrætshallen må ikke opføres i større højde end 12,5 m), der er stiadgang til skolen og sportsarealerne fra såvel de eksisterende som fremtidige omkringliggende boligområder, der kan anlægges parkeringspladser i nær sammenhæng med såvel skolen som idrætshallen, og at vejadgang hertil sker fra Rævedalsvej. Inden for område D skal lokalplanen sikre, bygninger kun opføres med én etage, de enkelte grunde ikke bliver mindre end 225 m 2, mindst 15% af området udlægges som fælles opholdsarealer for områdets beboere, et stisystem i området kan tilsluttes stisystemet til skolen,

12 2. at området vejbetjenes fra Poulstrupvej og at der oprettes et ejerlav med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for området og ejerlavet skal forestå drift, vedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og fællesarealer inden for området. 1.6 Inden for område E skal lokalplanen sikre, at bygninger ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage r der udlægges et passende antal vejadgang til området sker hen syd for idrætshallen. parkeringspladser og over parkeringspladsen 2. Lokalplanens område./ Lokalplanen afgrænses som vist på bilag nr. 1, og omfatter følgende matr. nr.e.: 1 a, 1 bc, 1 bd, 3 ah, del af 1 f, del af 1 p og del af 3 ax, Ferslev by, Ferslev, samt alle parceller, der efter den 15. august 1978 udstykkes fra de nævnte ejendomme. Lokalplanens område opdeles i områderne A, B, C og D, som vist på bilag nr mrådets anvendelse mråde A må kun anvendes til bolig- og erhvervsformål. Inden for området må der kun opføres eller indrettes bebyggelse til beboelse saint erhverv som følgende: Butik, kontor samt lignende formål, som efter Aalborg kommunes skøn naturligt hører til i området. Inden for området må ikke opføres eller indrettes bebyggelse til udøvelse af erhverv, som medfører ulemper for de omboende. Område B må kun anvendes til offentligt formål (kirke, kirkegård, kirkegårdsudvidelse, kapel og lignende). Der må inden for området opføres eller indrettes bolig for præst eller person med lignende tilknytning til området. Område C må kun anvendes til offentligt formål (skole, idrætsbaner, idrætshal og lignende). Der må inden for området opføres eller indrettes bolig for skoleleder, lærer, pedel eller personer med lignende tilknytning til området. 3.4 Område D må kun anvendes til boligformål. Bebyggelsen må kun bestå af række-, kæde- og gårdhuse og lignende tæat, lav bebyggelse. På hver ejendom må kun opføres eller indrettes én bolig. Aalborg kommune kan tillade, at der på ejendommen drives et sådant erhverv, som almindeligvis kan udføres i beboelsesbygninger under forudsætning af,

13 3. at erhvervet udføres af den, der bebor den pågældende ejendom, det pågældende erhverv efter Aalborg kommunes skøn drives på en sådan måde, at bygningens karakter af beboelsesbygning ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde ikke brydes, erhvervet ikke medfører ulempe for de omboende, erhvervet ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom. 3.5 Område E må kun anvendes til offentligt formål (børneinstitution). 3.6 Inden for lokalplanens område kan der efter Aalborg kommunes nærmere godkendelse opføres transformerstationer til kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 30 m 2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 4. Udstykninger 4.1 Inden for område D må ingen grund udstykkes med en mindre størrelse end 225 m 2. Et eksempel på udstykning af./. området er vist på bilag nr Vej- og stiforhold Udlæg af nye veje mm../ Der udlægges areal til følgende nye veje og stier med en beliggenhed, som vist på bilag nr. 2: Vejen A-B i en bredde af 9,00 m vejen C-D i en bredde af 7,00 m stien a-b i en bredde af 4,00 m stien a-c i en bredde af 4,00 m stien d-e i en bredde af 6,00 m Vejene A-B og C D afsluttes med vendepladser, som vist på bilag nr. 2. Stien d e afsluttes ved tilslutning til Poulstrupvej med et udlag på 9x85 m som vist på bilag nr. 2 (arealet skal tjene som oversigtsareal ved stiens tilslutning til vejen). Inden for område D skal der sikres mulighed for stiadgang til stierne a-b og a-c i princippet som vist med pile på bilag nr. 2, ligesom vejadgang til område D kun må ske fra Poulstrupvej, i princippet som vist med pile på bilag nr. 2. Et eksempel på vej- og stiføringen er vist på bilag nr.

14 Der skal sikres mulighed for at etablere vejadgang fra vejen A-B til område E over den vest for vejen på bilag nr. 2 viste parkeringsplads. Et eksempel på vejadgangens placering er vist på bilag nr Ved vejtilslutninger skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres, som vist på bilag nr. 2, og tilslutninger til de omkring området liggende veje må kun etableres som overkørsler. Byggelinier 5.5 Langs Poulstrupvej, Rævedalsvej og Ferslev Byvej pælagges byggelinier i en afstand af 5,0 m fra vejskel således, som vist på bilag nr. 2. Arealet mellem byggelinien og vejskellet må ikke anvendes til nogen form for bebyggelse. Parkeringsforhold Inden for område A skal der indrettes mindst 1 bilplads for hver 25 m 2 bruttoetageareal, regnet på grundlag af det i forbindelse med erhverv anvendte bruttoetageareal. Inden for område B må der indrettes parkeringspladser inden for det på bilag nr. 2 med "P" viste område. Inden for område C skal der indrettes mindst 120 parkeringspladser, som skal placeres inden for de på bilag nr. 2 med P viste områder. 5.9 Inden for område E skal der indrettes mindst 10 parkeringspladser. Et eksempel på parkeringspladsernes placering er vist på bilag nr Bebyggelsens omfang og placering 6.1 område A Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 40. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Bygninger må ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage. 6.2 Område B x) Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 10. x) Opmærksomheden henledes på, at den overvejende del af området er omfattet af en Exner-fredning, tinglyst den 6. maj 1952 vedrørende bebyggelsens omfang m.v.

15 I Ud over den på bilag nr. 2 med signatur for eksisterende bygninger viste bebyggelse må der inden for området, efter Aalborg kommunes nærmere godkendelse, opføres bebyggelse til kapel r redskabsrum, toilet o. lign. med en placering i princippet syd for vejen C-D, som vist på bilag nr. 2 under forudsætning af, at bebyggelsen ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage,og at intet punkt af bebyggelsens ydervægge eller tagflader overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. 6.3 område C Opførelse af ny bebyggelse må kun finale sted inden for de på bilag nr. 2 viste byggefelter med et maksimalt etageantal som vist på bilag nr. 2 og med et omfang i princippet som vist på bilag nr. 3. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tag må qives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn (niveauplan) t målt efter reglerne i bygningsreglementet. Denne bestemmelse gælder dog ikke for den på bilag nr. 2 med Hal markerede bebyggelse, som må gives en højde af indtil 12,5 m over terrain (niveauplan), målt efter reglerne i bygningsreglementet. 6.4 Område D Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 40, ligesom bebyggelsesprocenten for området ikke må overstige 25 for området som helhed. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 5,5 m over terræn (niveauplan) målt efter reglerne i bygningsreglementet. Bygninger må kun opføres med én etage. Bygningernes facadehøjde må ikke overstige 3,5 m målt fra terræn (niveauplan) til skæring mellem facade og tagflade. 6.5 Område E Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 25. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over den for grunden fastsatte niveauplan, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Bygninger må ikke opføres med mere end én étage med udnyttelig tagetage. Bygningernes facadehøjde må ikke overstige 3,5 m målt fra niveauplan til skæring mellem facade og tagflade. 7. Bebyggelsens ydre fremtræden 7.1 Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materialer, som efter Aalborg kommunes skøn virker skæmmende.

16 I Ubebyggede arealer Inden for område D skal mindst 15% af området udlægges som fælles opholdsareal for områdets beboere. Inden for område D må terrænreguleringer på mere end - 0,5 m i forhold til det eksisterende terræn og nærmere skel end 1,0 m kun foretages med Aalborg kommunes tilladelse. Indenfor område A skal ubebyggede arealer ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom udendørs oplagring kun må indrettes med Aalborg kommuens særlige tilladelse. Inden for område B skal ubebyggede arealer, der ikke anvendes til kirkegård, have m.v., ved beplantning~ befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, som harmonerer med de eksisterende omgivelser i området. Eksisterende beplantning inden for området skal Så vidt muligt bevares og den fremtidige beplantning skal indpasses i denne. Det på bilag nr. 2 med signatur for beplantningsbælte viste areal udlægges til beplantningsbælte i en bredde som vist på bilag nr. 2. Beplantningen må kun bestå af løvfældende træer og buske. 9. Ejerlav Der skal oprettes et e]erlev med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for område D. Ejerlavet skal oprettes senest når 25% af de udstykkede grunde er solgt, eller når Aalborg kommune kræver det. Ejerlavet skal forestå drift, vedligeholdelse og renholdelse af fællesarealerne, veje, stier og beplantningsbælter inden for området. Ejerlavets vedtægter skal godkendes af Aalborg kommune. 10. Eventuelle dispensationer 10.1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før der er opnået tilladelse hertil af de på den, under den 6. maj 1952 tinglyste Exner-fredning, påtaleberettigede. Vedtagelsespåtegning I henhold til 27 i lov om Kommuneplanen vedtages foranstående lokalplan endeligt.

17 7. 1 Nærværende lokalplan nr er i medfør af kommuneplanlovens 30 offentlig bekendtgjort den 23. august 1979, fra hvilken dato planen har retsvirkning. 8. # Foranstående lokalplan nr begæres herved tinglyst på de under pkt. 2.1 nævnte matrikelnumre samt endvidere på matr.nr. 1 be, Ferslev by, Ferslev.

18

19

20 I m y N 0 60

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LOKALPLAN FERSLEV, BOLIGOMRÅDE NORD-VEST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979

LOKALPLAN FERSLEV, BOLIGOMRÅDE NORD-VEST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979 LOKALPLAN 02-005 FERSLEV, BOLIGOMRÅDE NORD-VEST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE

LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------------- Redegørelse Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommunens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-018 DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------- --------------------- ----- REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 03-009. BOLlGOMRBtDE, BARKEN OST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB 1983

LOKALPLAN 03-009. BOLlGOMRBtDE, BARKEN OST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB 1983 LOKALPLAN 03-009 BOLlGOMRBtDE, BARKEN OST AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING Ir..............................~.~~..........:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~~~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...........~:.:.:.:.........................:.:.:.:.:.:.:.:.:.....................:.:.:.~:.........................:.:.:.:.:.:.:

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab.

Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. l for et område ved Årgab. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2,1 nævnte område. Afsnit

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 03-012 BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING................................... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~:.:.~~:.:.:.:......... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

LOKALPLAN 11-001 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980

LOKALPLAN 11-001 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980 E LOKALPLAN 11-001 KOLONIHAVER M.V., SOFIEDAL AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet dels på baggrund af aktuelle planer om at anlægge

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup

Lokalplan nr Boligområde ved Bredgade, Gandrup Lokalplan nr. 3.23 Boligområde ved Bredgade, Gandrup Fremlagt fra den 08.01.2006 til den 05.04.2006 Endelig vedtaget den 26.04.2006 Side 1 af 1 Plannavn Lokalplan 3.23 Boligområde v. Bredgade, Gandrup

Læs mere

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-005 BOLIGBEBYGGELSE, TYLSTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold 1. 1. Lokalplanens

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde omfattende lstedgade nr

LOKALPLAN NR. 225 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde omfattende lstedgade nr LOKALPLAN NR. 225 for et boligområde omfattende lstedgade nr. 12-16 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 225 FOR ET BOLIGOMUDE OMFATTENDE ISTEDGADE NR. 12. 16 INDHOLDSFORTEGNELSE: S 20-RedegØrelse

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1983

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1983 LOKALPLAN 07-009 BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING \ MAJ 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------- -- --------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund

Læs mere

LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1980 IND ------ HO L D S F O R T E -------------- G N E LSE ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 FOR ET ERHVERVSOMUDE OMFATTENDE SCHAUMBURGVEJ 3-5 INDHOLDSFORTEGNELSE: S 20-RedegØrelse

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-005 KOLONIHAVER, BUDUMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE.-- -. - --- - ------- ----- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by Lokalplan 89-01 samt Kommuneplantillæg nr. 20 Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by LOKALPLAN NR. 89-01 samt kommuneplantillæg nr. 20 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGE

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN BØRNEHAVE OG MENIGHEDSHUS, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB

LOKALPLAN BØRNEHAVE OG MENIGHEDSHUS, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB I LOKALPLAN 12-009 BØRNEHAVE OG MENIGHEDSHUS, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~.:.:.:.:.:.:.:.:.::.~.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~.~.............................................................:.:.:.:.:.:.:.:.::.

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ

LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ LOKALPLAN GL 61 FOR ET OMRADE I HVISSINGE VED FRALIGSVEJ (@STERAGER). INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan GL 61 2 Kortbi lag 1. INDLEDNING. Lokalplan GL 61 er endeligt

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

LOKALPLAN NR. 12. ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT LSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 12. ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT LSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 12 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D. 6. SEPT. 1978 8LSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 12 for et område beliggende syd for Frederikssundsvej (landevej nr. 522) og vest for Ring Syd,

Læs mere

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge

Boligområde Erikstrup. . Store-Heddinge Boligområde Erikstrup. Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 40. Lokalplan for boligområde Erikstrup i Store-Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere