Skanderborg Kommune Job- og personprofil for chef for Teknik og Miljø

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skanderborg Kommune Job- og personprofil for chef for Teknik og Miljø"

Transkript

1 Skanderborg Kommune Job- og personprofil for chef for Teknik og Miljø 8. februar 2018

2 Skanderborg Kommune Side 2 af 9 1 Baggrund Skanderborg Kommune søger ny fagchef for fagsekretariatet for Teknik og Miljø. Den nye chef får ansvar for 65 medarbejdere og bliver medlem af kommunens koncernledelse på i alt 11 medlemmer. Skanderborg Kommune er et ressourcestærkt lokalsamfund, hvor Søhøjlandets enestående natur, engagerede og aktive borgere plus høj beskæftigelse og attraktive bomuligheder går op i en højere enhed. Skanderborg Kommunes organisation rager op i det kommunale landskab, når det gælder erfaring med nye politiske arbejdsformer og nye måder at definere organisationens kerneopgave på. Samspillet mellem politikere, borgere og organisationens fagfolk udvikles løbende. I det politiske arbejde er der lang erfaring med tidlig dialog og opgaveudvalg efter 17, stk. 4. I organisationen bruges overskriften 'Kommunen 3.0' til at slå fast, at kerneopgaven består i at styrke det enkelte menneskes muligheder for at være styrmand i eget liv og indgå i berigende fællesskaber med andre. På baggrund af interviews med formanden for de Miljø- og Planudvalget, repræsentanter fra direktionen samt ledelses- og medarbejderrepræsentanter er denne job- og personprofil udarbejdet, så ansøgerne kan få et konkret billede af de krav og forventninger, som Skanderborg Kommune har til den nye chef. I forhold til øvrigt relevant materiale om kommunens fakta og aktiviteter henvises til Skanderborg Kommunes hjemmeside Du vil desuden kunne læse meget mere om Skanderborg Kommune i de til job- og personprofilen vedhæftede bilag. Der kan ligeledes rettes fortrolig henvendelse til direktør Frederik Gammelgaard, tlf eller til souschef for KL s Konsulentvirksomhed (KLK) Peter Bogh, tlf og chefkonsulent i KLK Claus Herbert tlf , der er konsulenter på opgaven. 2 Skanderborg Kommune Skanderborg Kommune er en kommune i vækst med stigende befolkningstal og mange engagerede og aktive borgere. Kommunen har en vision om De fællesskabers land, hvor kommunen opfattes som et politisk ledet lokalsamfund, hvor borgerne sætter deres ressourcer i spil sammen med andre. Det gælder fx de 800 aktive mennesker i borgerrepræsentationer (råd, nævn, institutionsbestyrelser). For Skanderborg Kommune er 'Kommunen 3.0' en strategi for at skabe et bedre samfund, hvor fællesskaber er bærende for det gode liv. Alle borgere skal have mulighed for at bidrage med netop de ressourcer, de har, og hensigten er at skabe et samfund, hvor fællesskabet er i stand til at løfte flere og større opgaver i samfundet.

3 Skanderborg Kommune Side 3 af 9 Skanderborg Kommune er et attraktivt sted at bo og drive virksomheder i både et nationalt og internationalt perspektiv. Kommunen har fem større byer og mange stærke landsbyer, der hver især spiller en væsentlig rolle i at tiltrække nye borgere og virksomheder. Med udgangspunkt i tankerne om kommunen som et fællesskab, hvor velfærd er noget, vi skaber sammen, vil Skanderborg Kommune øge bytætheden og skabe byer, der både kan rumme øget vækst og fungere effektivt og bæredygtigt. 'Kommunen 3.0' kommer fx til udtryk i sagsbehandlingen på teknik- og miljøområdet, hvor behandlingen af borgernes og virksomheders sager indenfor rammerne af de politiske de politiske visioner og retningslinjer sker med afsæt i inddragelse af borgerne og fagfaglige hensyn. Skanderborg Kommunes politiske organisation består af et byråd på 29 medlemmer, der har konstitueret sig med et økonomiudvalg med ni medlemmer og fire stående udvalg med hver syv medlemmer: Undervisnings- og Børneudvalget Socialudvalget Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget Miljø- og Planudvalget Den kommende chef deltager i møderne i Miljø- og Planudvalget og indstiller sagerne til politisk behandling. I Skanderborg Kommune arbejder de stående udvalg politikformulerende og politikkontrollerede i forhold til Byrådets udviklingsstrategi, politikker, planer og budgetter. Det betyder også, at der ikke behandles konkrete borger- og virksomhedsrettede myndighedssager i Miljø- og Planudvalget. Udvalget ønsker dog at være meget tæt på praksis. Det er derfor forventningen, at den kommende chef skal være orienteret om, hvad der foregår på teknik- og miljøområdet og kunne give overordnede tekniske svar uden dog at være nede i materien i alle sagerne. Den kommende chef kommer til en kommune, hvor der er et bredt politisk samarbejde. Alle byrådets partier står bag budgetaftalen for Skanderborg Kommunes administrative organisation består udover borgmesteren, som er den øverste ansvarlige for kommunens administration, af en direktion på tre medlemmer, fire fagchefer samt fire stabschefer. Direktionen og cheferne for de otte fagcentre udgør tilsammen kommunens velfungerende koncernledelse. Ledelse I Skanderborg Kommune er ledelse noget, der skabes sammen. Men det er også et krav, at man som leder går foran og skaber retning. Ledelse er lederens pligt, snarere end en ret, og ledelse handler om at motivere, engagere og få andre med sig snarere end at bestemme over andre. Alle medarbejdere har også medansvar for den samlede

4 Skanderborg Kommune Side 4 af 9 ledelsesopgave fx gennem at lede sit eget arbejde og øve indflydelse på både kolleger og ledelsen. I Skanderborg Kommune har lederne et stort og forpligtende ledelsesrum. Det giver plads til lokale prioriteringer, indsatser, engagement, udvikling og nytænkning inden for de meget vide rammer i politikker, aftaler, værdier og fortællinger i Skanderborgkulturen. For at skabe de bedste vilkår for et stærkt og bæredygtigt arbejdsfællesskab, hvor resultaterne skabes sammen med borgere, lokale aktører og politikere, arbejder Skanderborg Kommune efter fire værdibårne kulturforstærkere: Vis tillid Skab relationer Del ressourcer Tænk nyt Som chef vil du komme til en kommune, hvor politikerne vil fællesskab og udvikling, og dermed også er tydelige i at sætte retning og lave politik. Politikerne ønsker også at være tæt på den faglige praksis uden direkte at blande sig i de enkelte sager og afgørelser. Hvert år fremlægger direktionen den fælles retning for kommunens udvikling i form af tre udviklingsspor. Alle ledere er bedt om, at de tre spor kommer til at præge udviklingsindsatser og udviklingsaftaler for I 2018 er disse tre spor: Folkestyre-sporet Kommunen 3.0-sporet Det Fælles Vi-sporet Skanderborg er også en kommune med en relativ god økonomi, men som i alle andre kommuner er der brug for løbende effektivisering af driften. Opgaven med løbende effektivisering er en helt naturlig del af det at bedrive ledelse i Skanderborg Kommune, uden at dette nødvendigvis indgår som et overordnet strategisk mål. 3 Chefens ansvarsområde og opgaver Den nye chef refererer til direktøren med ansvar for blandt andet teknik- og miljøområdet og bliver medlem af kommunens koncernledelse. Teknik- og miljøområdet har i Skanderborg Kommune stor bevågenhed fra både borgere og politikere. Der er en tydelig forventning om, at området drives og udvikles med høj professionalisme, med fokus på involvering af borgerne i sagsbehandlingen og med tydeligt politisk gehør.

5 Skanderborg Kommune Side 5 af 9 Som medlem af koncernledelsen forventer Skanderborg Kommune, at chefen er en teamspiller, der er i stand til at samarbejde samt bidrage på tværs og dermed også se mulighederne i at skabe ressourcer ved aktiv deltagelse i og brug af fællesskabet. De mangeartede opgaver på teknik- og miljøområdet spiller sammen med kommunens øvrige opgaveløsning på næsten alle områder. Der forventes en særlig opmærksomhed på samarbejdet med Staben for Kultur, Borgere og Planlægning. Chefen er chef for Teknik og Miljø og har det direkte ansvar for ledelse af de fire afdelingsledere på området, chefen for Entreprenørafdelingen (som er en selvstændig kontraktenhed) samt for de to medarbejdere i Teknik og Miljøs sekretariat. Der er i alt 65 fuldtidsansatte i Teknik og Miljø. Som chef får du ansvaret for et driftsbudget på 132 mio. kr. og anlægsprojekter for 102 mio. kr. Teknik- og Miljø er et fagsekretariat, der løser opgaver bredt inden for teknik- og miljøområdet, inklusive myndighedsområderne for vej, trafik, byggeri, virksomheder, kommunale bygninger, natur og miljø. Fagsekretariatet består af fire afdelinger med hver sin leder. Fagsekretariat for Teknik og Miljø Teknik og Miljø vakant Sekretariat Vej og Trafik Jens Peter Sørensen Byg og Ejendom Torben Lykke Nielsen Bygningsafdelingen Lars Bak Natur og Miljø Hans Brok Brandt Medarbejderne i Teknik og Miljø er i omfattende grad højt uddannede specialister og besidder stor viden og erfaring på de mange specialiserede områder, fagsekretariatet beskæftiger sig med. Som chef kommer du til en driftssikker organisation, hvor maskinrummet kører. For 1½ år siden flyttede Teknik og Miljø sammen med den øvrige administrative organisation i Skanderborg Kommune ind i et nyt rådhus. Her er hele kommunens administrative forvaltning nu samlet med henblik på at skabe øget fællesskab i opgaveløsningen og synergier mellem stabe og fagcentre. I det nye rådhus er der åbne kontorer uden faste pladser.

6 Skanderborg Kommune Side 6 af 9 Dagsordenen for chefen vil blandt andet være: Strategisk omsætte de tre overordnede udviklingsspor Folkestyre, Kommunen 3.0 og Det Fælles Vi til daglig praksis i teknik og miljøområdet Opfyldelse af udviklingsmålene for Teknik og Miljø som beskrevet i Udviklingsaftale 2018 for Teknik og Miljø og de politisk besluttede forandringer Udvikling af strategien for Teknik og Miljø med inddragelse af medarbejderne blandt andet med henblik på at understøtte bedre sammentømring af afdelingerne i Teknik og Miljø, skabe flow i sagsbehandlingen på tværs og udvikle kulturen Skabe gode relationer både på tværs inden for Skanderborg Kommune og med de vigtige eksterne samarbejdspartnere som fx Skanderborg Forsyning, Reno Syd og Erhverv Skanderborg Håndtering af økonomi, løbende effektivisering og løbende justering af ressourcerne mellem områderne inden for Teknik og Miljø med henblik på at leve op til opgaverne 4 Chefens profil Skanderborg Kommune ønsker en chef for Teknik og Miljø, der kan leve kommunens værdier ud i praksis, og som går forrest i de processer, der involverer borgerne. Chefen er loyal i tale og handling og ønsker at se resultaterne af sine indsatser. Du brænder for fællesskabet og er strategisk orienteret, også ud over eget område. Ansøgere forventes at kunne dokumentere god erfaring, resultater og succes fra ledelse i politisk styrede organisationer. Du forstår, hvad det vil sige at arbejde i en kommune, hvor borgere og andre interessenter er tæt på. Det forventes, at du har erfaring med ledelse af fagpersoner. Chefens eksakte uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det forventes, at den nye chef vil teknik- og miljøområdet og evner at sætte sig ind i de ofte komplicerede forhold på området. Du har formentlig en formel lederuddannelse og balancen mellem ledelse og fag-faglighed tipper stort til ledelsessiden. Du vil den vedvarende udvikling både for organisationen og dig selv og ved, at løbende kompetenceudvikling er et must. Chefens faglige ballast forventes at være præget af: Overordnet forståelse for og indsigt i vilkårene for arbejdet i en politisk styret organisation som en kommune. Chefen skal have en god fornemmelse for, hvordan man agerer i et politisk rum med respekt for den politiske dagsorden. Chefen kan formidle og oversætte overordnede politikker, strategier og værdier som fx borgerinddragelse til arbejdet på teknik- og miljøområdet

7 Skanderborg Kommune Side 7 af 9 Forståelse af kompleksiteten i at lede et fagligt område med politisk fokus samt fagligt stærke og dedikerede medarbejdere, og hvor processen og dialogen med borgerne er et helt central element i at skabe den gode løsning Sans for detaljerne men også evnen til at skabe overblik og se sammenhænge. Du sikrer, at bolde bliver grebet, og at opgaverne bliver koordineret og løst med fokus på at skabe fælles løsninger og inddragelse af ressourcer på tværs Kommunikativ styrke både skriftligt og mundtligt. Du kan over for såvel fagudvalg som for organisationen tydeliggøre retning, handlemuligheder og udfordringer, og i mødet med borgerne sikrer du reel medinddragelse og dialog Balancen mellem at sikre udvikling af egen organisation og kommunens interne fællesskab og det at skabe og vedligeholde de nødvendige eksterne netværk i Skanderborg til, fx forsyningsselskaberne, Reno Syd og Erhverv Skanderborg Du kan nikke genkendende til de fleste af nedenstående ledelsesmæssige kompetencer: Kan med holdninger, værdier og synlighed sætte præg på teknik- og miljøområdet, så samskabelse, inddragelse og dialog sammen med solid fag-faglighed og respekt for politiske prioriteringer bliver bærende for arbejdet på teknik- og miljøområdet Vil se, forstå og give plads til medarbejderne. Du kan skabe mening for medarbejderne og give troværdige forklaringer på, hvorfor vi gør, som vi gør. Du er lyttende og samarbejdsorienteret både i egen organisation og i det tværgående. Du bidrager til samskabelse og nedbryder siloer med henblik på at skabe løsninger på tværs og forpligtende fællesskaber Udvikler ledere og medarbejdere på både egne områder og på det indbyrdes samarbejde Sætter retning og skaber følgeskab gennem eget personlige virke. Du går forrest og får andre med gennem motivation og engagement. Du samler og sætter retning og tør også skære fra Er involverende og lyttende med god relationel forståelse. Du kan yde tillidsfuld sparring. Du er synlig for medarbejderne, viser reel interesse for den enkelte og kan mærkes gennem dine ledere. Ordentlighed og sammenhæng mellem tale og handling er helt naturligt for dig Viser tillid og skaber dialog, men er også tydelig om egen dagsorden. Du formår at se muligheder for løsninger og har beslutnings- og handlekraft, når der er brug for det. Du er robust og kan tåle at være skydeskive, fx i håndteringen af de dilemmaer der kan opstå, når beskyttelse står over for benyttelse af kommunens naturområder

8 Skanderborg Kommune Side 8 af 9 Inddrager medarbejderne i skabelse af løsninger og forstår værdien af en aktiv MED-organisation 5 Ansættelsesproceduren Skanderborg Kommune har nedsat et ansættelsesudvalg bestående af tolv medlemmer: Direktøren (formand for ansættelsesudvalget), to politikere (hhv. formand og næstformand i Miljø- og Planudvalget), en stabschef, to afdelingsledere fra Teknik og Miljø, en kontraktholder samt fem medarbejderrepræsentanter. Derudover har Skanderborg Kommune ønsket at benytte konsulentbistand fra KL s Konsulentvirksomhed (KLK) i forbindelse med ansættelsen. Ansøgningsfristen udløber torsdag den 1. marts 2018 kl , hvor ansøgninger skal være modtaget. Ansøgning sendes til KLK s chefsekretær Lone Sørensen på mailadresse: loe@kl.dk. Ansøgere bedes anføre telefonnummer og en fortrolig mailadresse, vi kan anvende i den efterfølgende kommunikation. Ikke-elektroniske bilag eftersendes, hvis det ønskes, senere i ansættelsesforløbet. Ansættelsesudvalget gennemgår sammen med konsulenterne ansøgningerne onsdag den 7. marts med henblik på at udpege kandidater til første samtale, der finder sted onsdag den 14. marts I forbindelse med denne samtale vil kandidaterne blive stillet over for én eller flere opgaver. Forberedelsen vil finde sted umiddelbart inden samtalen. Samtalen gennemføres primært af KLK under overværelse af ansættelsesudvalget. Efter første samtalerunde udvælges kandidater til en anden samtale, der finder sted torsdag den 22. marts Mellem første og anden samtale skal de kandidater, som er gået videre til anden samtalerunde, gennemføre en test, ligesom der indhentes referencer fra politikere, ledere og medarbejdere efter nærmere aftale. For kandidater, der går videre til anden samtalerunde, holdes individuelt møde med direktør Frederik Gammelgaard for at få svar på eventuelle spørgsmål inden anden samtale. I anden samtale vil KLK gennemgå testresultatet samt de indhentede referencer sammen med kandidaten under overværelse af ansættelsesudvalget. Herudover stiller ansættelsesudvalget spørgsmål. Tiltrædelsen forventes pr. 1. maj 2018.

9 Skanderborg Kommune Side 9 af 9 Stillingen besættes på overenskomstvilkår. Den samlede årsløn udgør ca kr. eksklusive pensionsbidrag. KLK tilbyder inden ansættelsen en opfølgende samtale til den ansøger, der er blevet valgt som ny chef. Efter nærmere aftale med Skanderborg Kommune tilbyder KLK en opfølgning på ansættelsen ca. ½ år efter den nye chefs tiltræden. Opfølgningen sker med henblik på at evaluere, i hvilken grad der er match mellem Skanderborg Kommune og chefens gensidige krav og forventninger i relation til den til jobbet udarbejdede job- og personprofil. Opfølgningen er ikke en personalejuridisk evaluering af ansættelsesforholdet. BILAG Bilag 1: Ledelse og styring i Skanderborg Kommune - Håndbog for kontraktholdere og aftaleholdere Bilag 2: Udviklingsaftale 2018 for Teknik og Miljø Bilag 3: FAQ Kommunen 3.0 Bilag 4: Skanderborg Kommunes Ledelsesgrundlag

Ringsted Kommune Job og personprofil for chef for Teknik- og Miljøcenter

Ringsted Kommune Job og personprofil for chef for Teknik- og Miljøcenter Ringsted Kommune 18. maj 2017 Ringsted Kommune Side 2 af 8 1 Baggrund Ringsted Kommune søger en chef for Teknik- og Miljøcenter, da den tidligere chef har fået et nyt job. Chefen skal sikre fortsættelsen

Læs mere

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør

Morsø Kommune Vicekommunaldirektør 17.06.2015. Morsø Kommune Vicekommunaldirektør Job- og personprofil Baggrund Morsø Kommune har gennemført en evaluering og udvikling af den eksisterende organisations- og ledelsesstruktur. Dette har medført,

Læs mere

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune

Kommunaldirektør til Ishøj Kommune til Ishøj Kommune Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 01-12-2016 www.malenehansen.dk Den korte introduktion

Læs mere

Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef

Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef 7. september 2012 1. Baggrund Skanderborg Kommune søger ny jobcenterchef. Et job med en masse spændende udfordringer og opgaver i en tid, hvor

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne

Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Skanderborg Kommune søger ny leder for Bostederne Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre stærke værdier er styrende

Læs mere

Genopslag Frederikssund Kommune Job- og personprofil for fagchef til Byrådssekretariatet

Genopslag Frederikssund Kommune Job- og personprofil for fagchef til Byrådssekretariatet Genopslag Frederikssund Kommune Job- og personprofil for fagchef til Byrådssekretariatet 10. august 2015 1. Indledning Frederikssund Kommune søger en fagchef til Byrådssekretariatet. Det er et spændende

Læs mere

Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme

Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme 11. marts 2014 1. Baggrund Hillerød Kommune søger en leder til kommunens afdeling for Ejendomme. Afdelingen med 26 medarbejdere blev

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN Frederikssund Kommune søger en afdelingsleder til den nyoprettede Klimaafdeling i Center for By og Landskab. Frederikssund Kommune, der har ca. 45.000 indbyggere,

Læs mere

Skanderborg Kommunes. Ledelsesgrundlag. Fag- og stabschef. Afltaleholder. Kontraktholder Direktør. Leder af leder. Medarbejder. Leder af medarbejder

Skanderborg Kommunes. Ledelsesgrundlag. Fag- og stabschef. Afltaleholder. Kontraktholder Direktør. Leder af leder. Medarbejder. Leder af medarbejder Skanderborg Kommunes Ledelsesgrundlag Fag- og stabschef Kontraktholder Direktør Medarbejder Leder af medarbejder Leder af leder Forord s. 2 Direktør s. 3 Fag- og stabschef s. 6 Afltaleholder s. 10 Leder

Læs mere

Thisted Kommune Side 2 af 8 Job- og personprofil for Økonomichef

Thisted Kommune Side 2 af 8 Job- og personprofil for Økonomichef Thisted Kommune 1. juli 2016 Thisted Kommune Side 2 af 8 1 Indledning Thisted Kommune med ca. 44.000 indbyggere og ca. 4.500 ansatte skal have ny økonomichef med ansvar for økonomi og løn, idet den tidligere

Læs mere

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere.

LEDERPROFILER STÆRK 6SKANDERBORG KOMMUNE LEDELSE. Medarbejder. Direktør. Leder af medarbejder. Fag- og stabschef. Leder af ledere. v LEDERPROFILER 6SKANDERBORG KOMMUNE Medarbejder Direktør Leder af medarbejder STÆRK Fag- og stabschef Leder af ledere Kontraktholder STÆRK SGRUNDLAG Den meget tillidsbaserede kultur og organisationsform

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune Job- og personprofil for Fagchef Teknik

Faaborg-Midtfyn Kommune Job- og personprofil for Fagchef Teknik Faaborg-Midtfyn Kommune Job- og personprofil for Fagchef Teknik 14. august 2009 1. Indledning Faaborg-Midtfyn Kommune søger en fagchef for Teknik. En attraktiv fagchefstilling, som skal udfoldes i en kommune,

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsledere for: I job og uddannelse 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune en fuldstændig

Læs mere

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 2 af 6 Chef for HR, Økonomi & IT 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran at skulle ansætte ny chef for centeret HR,

Læs mere

Udviklingssporene for 2018

Udviklingssporene for 2018 Udviklingssporene for 2018 Udviklingskontrakter og aftaler - helt kort: Hvert år i uge 43 fremlægger direktionen den fælles retning for organisationens udvikling. Vi beder alle ledere om, at de tre udviklingsspor

Læs mere

Skanderborg Kommune. Ledelsesevaluering Direktionsrapport

Skanderborg Kommune. Ledelsesevaluering Direktionsrapport Skanderborg Kommune Ledelsesevaluering 2018 Direktionsrapport OVERBLIK - Total Jeg er en god leder 4 3 5 2 6 1 Meget uenig 7 Meget enig () () () () Niveauet er ikke tilfredsstillende. Der bør ske forbedringer.

Læs mere

Odsherred Kommune Side 2 af 7 Job- og personprofil for skoleleder til Sydskolen

Odsherred Kommune Side 2 af 7 Job- og personprofil for skoleleder til Sydskolen Odsherred Kommune Job- og personprofil for skoleleder til Sydskolen 6. april 2017 Odsherred Kommune Side 2 af 7 1 Indledning Sydskolen i Odsherred Kommune søger ny skoleleder pr. 1. august 2017 eller snarest

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Kommunale Ejendomme Oktober 2017 1. Baggrund Center for Kommunale Ejendomme har ansvaret for kommunens ejendomsstrategi, bygningsdrift og ejendomsadministration

Læs mere

Direktør. Job- og kravprofil

Direktør. Job- og kravprofil Direktør Job- og kravprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger ny direktør. Det er Hvidovre Kommunes vision at være Børnenes og Familiernes by med udfordrende tilbud om læring og fritidsliv. Visionen

Læs mere

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE

JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE København, juli 2019 Job- og personprofil JOBCENTERCHEF ROSKILDE KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 3552 4258 Indledning Roskilde Kommune søger

Læs mere

Allerød Kommune Rekruttering af direktør. 9. august 2015

Allerød Kommune Rekruttering af direktør. 9. august 2015 Allerød Kommune Rekruttering af direktør 9. august 2015 1. Indledning Allerød Kommune har rettet henvendelse til KL s Konsulentvirksomhed (KLK) med henblik på bistand til rekruttering af ny direktør. Stillingen

Læs mere

Thisted Kommune Job- og personprofil for beskæftigelseschef

Thisted Kommune Job- og personprofil for beskæftigelseschef Thisted Kommune Job- og personprofil for beskæftigelseschef 15. august 2013 1. Indledning Thisted Kommune med knapt 45.000 indbyggere og ca. 5.000 ansatte skal have ny beskæftigelseschef. Et job med mange

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for skole- og dagtilbudschef

Allerød Kommune Job- og personprofil for skole- og dagtilbudschef Allerød Kommune Job- personprofil for skole- dagtilbudschef Allerød Kommune søger en skole- dagtilbudschef til at lede kommunens Skole- dagtilbudsafdeling. Om Allerød Kommune Allerød Kommune har i dag

Læs mere

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ GULDBORGSUND KOMMUNE DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er den hidtidige direktør for referenceområdet

Læs mere

Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Struer Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 20.december 2007 1. Indledning Struer Kommune søger ny kommunaldirektør, da den nuværende gennem 18 år har valgt at gå på pension. Struer Kommune

Læs mere

Skanderborg Kommune søger Ældreog Handicapchef

Skanderborg Kommune søger Ældreog Handicapchef Skanderborg Kommune søger Ældreog Handicapchef Kan du løfte stillingen som Ældre- og handicapchef i Skanderborg Kommune og sikre styringen og den fortsatte udvikling på området? En udvikling hvor vi sætter

Læs mere

Ledelsesgrundlag. Dato 19. maj 2017 Sagsnr.: A Din reference Pernille Bang Tlf:

Ledelsesgrundlag. Dato 19. maj 2017 Sagsnr.: A Din reference Pernille Bang Tlf: Ledelsesgrundlag At vi i Skanderborg Kommune er ambitiøse i forhold til ledelse afspejles i at Klog ledelse er et af fire strategispor i Personalepolitikken. Her slås fast, at vi ser ledelse som lederens

Læs mere

Direktionens Udviklingsspor/Direktionens Udviklingsramme for fra kontraktstyring til udviklingsledelse

Direktionens Udviklingsspor/Direktionens Udviklingsramme for fra kontraktstyring til udviklingsledelse Direktionens Udviklingsspor/Direktionens Udviklingsramme for 2018 - fra kontraktstyring til udviklingsledelse Indledning Hvert år i uge 43 giver Direktionen bolden op til den proces, hvor den enkelte aftaleholder

Læs mere

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage

Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Holbæk Kommune Job- og personprofil, leder til Alle kan Bidrage Afdelingsleder for: Ydelsesservice/kontante ydelser 1. Indledning og baggrund for stillingen Den 1. januar 2015 satte Byrådet i Holbæk Kommune

Læs mere

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune

DIAmanten. God ledelse i Solrød Kommune DIAmanten God ledelse i Solrød Kommune Indhold 1. Indledning 3 2. Ledelsesopgaven 4 3. Ledelse i flere retninger 5 4. Strategisk ledelse 7 5. Styring 8 6. Faglig ledelse 9 7. Personaleledelse 10 8. Personligt

Læs mere

Lejre Kommune Side 2 af 5 Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps

Lejre Kommune Side 2 af 5 Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps Lejre Kommune Job- og personprofil for kommende leder af socialt tilbud for borger med psykiske handicaps 9. august 2018 Lejre Kommune Side 2 af 5 1 Baggrund Lejre kommune står foran, at skulle ansætte

Læs mere

Direktør for Sundhed og Social. Jobprofil

Direktør for Sundhed og Social. Jobprofil Jobprofil direktør for Sundhed og Social Direktør for Sundhed og Social Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774916 Side 1 af 6 KLK - Vi kender kommunerne 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står

Læs mere

Teknisk direktør. Jobprofil

Teknisk direktør. Jobprofil Teknisk direktør Jobprofil Sags ID: SAG-2019-02840 Dok. ID: 2774917 Side 1 af 6 1. Ringsted Kommune Ringsted Kommune står over for at skulle ansætte en ny Teknisk direktør. En attraktiv mulighed for dig,

Læs mere

Plan- og byggechef STILLINGS- OG PERSONPROFIL

Plan- og byggechef STILLINGS- OG PERSONPROFIL Plan- og byggechef STILLINGS- OG PERSONPROFIL Stillings- og personprofil for Plan- og byggechef Indhold 1. Indledning.... 2 2. Middelfart Kommune... 2 Byrådets vision... 2 3. Organisationen... 3 Administrativ

Læs mere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere

Slagelse Kommune. Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Slagelse Kommune Job- og personprofil for Centerchef for Innovation og Karriere Februar 2016 1. Baggrund I juni 2015 godkendte Økonomiudvalget direktionens oplæg om en ændret administrativ organisering.

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Jobprofil 12. november 2018

Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Jobprofil 12. november 2018 Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Side 2 af 6 Chef for Familie, Social & Beskæftigelse 12. november 2018 Chef for Familie, Social & Beskæftigelse Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran

Læs mere

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre

KULTURHUSLEDER. Kulturhus Trommen. Hørsholm Kommune. København september Jobprofil. gør god ledelse bedre København september 2018 Jobprofil KULTURHUSLEDER Kulturhus Trommen Hørsholm Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Baggrund Stillingen

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Allerød Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Allerød Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 29. april 2015 1. Baggrund Allerød Kommune søger en ny kommunaldirektør, som med strategisk udsyn kan se Allerøds mange muligheder for fortsat

Læs mere

Ringsted Kommune Job- og personprofil for direktør for børn og skole

Ringsted Kommune Job- og personprofil for direktør for børn og skole Ringsted Kommune Job- og personprofil for direktør for børn og skole 23. januar 2018 Ringsted Kommune Side 2 af 10 1 Baggrund Ringsted Kommune søger en direktør, der står i spidsen for børne- og skoleområdet

Læs mere

Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge

Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge Genopslag Tønder Kommune Job og personprofil for fagchef for Børn og Unge 4. december 2015 1. Indledning Tønder Kommune skal have ny fagchef for Børn og Unge. En fagchef, der skal have tilstrækkelig ballast

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2

LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2 LEDELSESGRUNDLAG UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR PÅ 4 LEDELSESNIVEAUER OG 6 TEMAER - DEL 2 Ledelsesgrundlaget er lavet med udgangspunkt i Leadership-Pipeline modellen. 2 Politisk betjening - Lede opad

Læs mere

Lederkompetencer - Skanderborg Kommune

Lederkompetencer - Skanderborg Kommune Lederkompetencer - Skanderborg Kommune Medarbejderprofilen er inddraget i samme oversigt som lederprofilerne her er hovedvægten på ns deltagelse i opnåelse af målet indenfor hver lederkompetence. Tekst

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur

Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur Roller og ansvar Grundlaget for ledelse i en ny organisationsstruktur NOTAT HR-stab Arbejdet med en mere klar og tydelig ledelse er med dette oplæg påbegyndt. Oplægget definerer de generelle rammer i relation

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Nordfyns Kommune Rekruttering af direktør for Børn og Kultur

Nordfyns Kommune Rekruttering af direktør for Børn og Kultur Nordfyns Kommune Rekruttering af direktør for Børn og Kultur 23. januar 2013 1. Indledning Nordfyns Kommune ved kommunaldirektør Morten V. Pedersen har rettet henvendelse KL s Konsulentvirksomhed (KLK)

Læs mere

Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole

Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole Allerød Kommune Job- og personprofil for afdelingsleder med souscheffunktion til fremtidens specialskole Allerød Kommune søger en afdelingsleder med souscheffunktion til Maglebjergskolen med tiltrædelse

Læs mere

Job- og personprofil for Leder af Faxe-Mentorerne

Job- og personprofil for Leder af Faxe-Mentorerne Job- og personprofil for Leder af Faxe-Mentorerne 21. november 2013 1. Baggrund Faxe Kommune vedtog i 2011 en inkluderende beskæftigelsespolitik, som betyder, at der skal arbejdes hen imod større helhed

Læs mere

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme

Næstved Kommune. Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Job- og personprofil for teamleder for Team Ejendom i Center for Trafik og Ejendomme Indledning I forbindelse med den nye organisering i Næstved Kommune pr. 1.1.2017 er det besluttet, at

Læs mere

Genopslag Slagelse Kommune Job- og personprofil for skolechef

Genopslag Slagelse Kommune Job- og personprofil for skolechef Genopslag Slagelse Kommune Job- og personprofil for skolechef 1. maj 2014 1. Baggrund Slagelse Kommune, som er i gang med en meget spændende udvikling, skal have ny skolechef. På baggrund af interview

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé:

Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Evt. sorteringsnøgle: Placering:Jobadministration» Jobprofiler 2017» Dokumenttitel: Skoleleder - Ramløse Skole Resumé: Redaktion: Alle Målgruppe: Intern Offentlig Nyhed: Ja Nej Periode: 29-06-2017 -> portal:

Læs mere

Chef for Handicap og Psykiatri

Chef for Handicap og Psykiatri Udarbejdet af Herning Kommune 13-12-2018 Chef for Handicap og Psykiatri JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Chef for Handicap og Psykiatri

Læs mere

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv.

Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune. Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv. Skoleleder til Søholmskolen, Ringsted Kommune Denne job- og personprofil indeholder følgende afsnit: Rammer og perspektiv 1) Stillingen 2) Ansættelsesvilkår 3) Skoleområdet i Ringsted 4) Søholmskolen Forventningerne

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune

Dagtilbudschef til Guldborgsund Kommune til Job- og personprofil Denne job- og personprofil indeholder: Den korte introduktion Organisationen og jobbet Personen Rekrutteringsprocessen 05-10-2014 www.malenehansen.dk Den korte introduktion Overordnet

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre.

LEDELSESGRUNDLAG. Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. LEDELSESGRUNDLAG Ledelse i Greve Kommune at skabe effekt gennem andre. Du sidder nu med Greve Kommunes ledelsesgrundlag. Ledelsesgrundlaget er en del af ledelseskonceptet, som sætter retning for Greve

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling

Slagelse Kommune. Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling 14. april 2013. Slagelse Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Jura og Forhandling Job- og personprofil Baggrund Slagelse Kommune søger en ny afdelingsleder til Jura og Forhandling. Slagelse Kommune

Læs mere

Job- og personprofil for områdechefer

Job- og personprofil for områdechefer Job- og personprofil for områdechefer Direktionsledelse Hvert af de 9 områder i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune ledes af en direktion, som tilsammen besidder kompetencerne indenfor både faglig, økonomisk

Læs mere

Albertslund Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Albertslund Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Albertslund Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 15. august 2012 1. Baggrund Albertslund Kommune skal have ny kommunaldirektør, da den nuværende er tiltrådt tilsvarende job i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

Skanderborg Kommune søger ny Chef for Aktivitet og Træning pr. 1. marts 2018

Skanderborg Kommune søger ny Chef for Aktivitet og Træning pr. 1. marts 2018 Skanderborg Kommune søger ny Chef for Aktivitet og Træning pr. 1. marts 2018 Job- og personprofil Organisationen Skanderborg Kommune I Skanderborg Kommune tror vi på, at tillid betaler sig. Denne og andre

Læs mere

Job - og personprofil Stabschef

Job - og personprofil Stabschef Udarbejdet af Personalerådgivning juli 2010 Revideres inden udgangen af 2011 Job - og personprofil Stabschef Århus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg I Magistratsafdelingen for Sundhed

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016)

Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Roller og ansvar Grundlaget for god ledelse i Ringsted Kommune (juni 2016) Dette dokument definerer de generelle rammer i relation til roller og ansvar for de forskellige ledelsesniveauer og ledelsesfora.

Læs mere

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje 1. Baggrund Afdelingslederen for Trafik og Veje i Favrskov Kommune har fået nyt job, og vi søger derfor en ny afdelingsleder. Favrskov

Læs mere

LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016

LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016 LEDELSESGRUNDLAG DEL 2 UDVALGTE ROLLER, OPGAVER OG ANSVAR DECEMBER 2016 Ledelsesgrundlaget er lavet med udgangspunkt i Leadership-Pipeline modellen. Ledelsesgrundlaget viser ledelsesfunktionerne i Guldborgsund

Læs mere

Hedensted Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør

Hedensted Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør Hedensted Kommune Job- og personprofil for kommunaldirektør 2. oktober 2014 1. Baggrund Hedensted Kommune, som er i gang med en meget spændende og innovativ udvikling, søger kommunaldirektør, da den nuværende

Læs mere

Tønder Kommune Job- og personprofil for direktør Social, Arbejdsmarked og Sundhed

Tønder Kommune Job- og personprofil for direktør Social, Arbejdsmarked og Sundhed Tønder Kommune Job- og personprofil for direktør Social, Arbejdsmarked og Sundhed 13. september 2013 1. Indledning Tønder Kommune skal have ny direktør for Social, Arbejdsmarked og Sundhed (SAS), idet

Læs mere

DIA (Direktion og Koncernledelse den 5. oktober) Billeder ala sidste års DIA sættes ind

DIA (Direktion og Koncernledelse den 5. oktober) Billeder ala sidste års DIA sættes ind DIA 2017 (Direktion og Koncernledelse den 5. oktober) Billeder ala sidste års DIA sættes ind Indledning Direktionens ide-og arbejdsgrundlag (DIA) understøtter Byrådets politikker og politisk besluttede

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...

Læs mere

DIA Direktionens idé- og arbejdsgrundlag

DIA Direktionens idé- og arbejdsgrundlag DIA 2017 Direktionens idé- og arbejdsgrundlag Indledning Direktionens idé- og arbejdsgrundlag (DIA) understøtter Byrådets politikker og politisk besluttede forandringer og udgives én gang årligt. DIA udstikker

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE

AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR UNGE OG SKOLE KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 Indledning

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Billund Kommune Job- og personprofil for Social- og Sundhedsdirektør

Billund Kommune Job- og personprofil for Social- og Sundhedsdirektør Billund Kommune Job- og personprofil for Social- og Sundhedsdirektør 19. november 2015 1. Indledning Billund Kommune søger ny Social- og Sundhedsdirektør en direktørstilling med stor bredde. Et særdeles

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Stillings- og personprofil Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Opdragsgiver UU Djursland Ungdommens Uddannelsesvejledning på Djursland - et samarbejde mellem Norddjurs Kommune

Læs mere

Silkeborg Kommune Job- og personprofil for ordførende direktør

Silkeborg Kommune Job- og personprofil for ordførende direktør Silkeborg Kommune Job- og personprofil for ordførende direktør 29. april 2015 1. Baggrund Silkeborg Kommune søger en ny ordførende direktør, som kan sætte sig i spidsen for realisering af kommunens visioner

Læs mere

indeholder flere berøringsflader og løses i samspil med andre af kommunens enheder,

indeholder flere berøringsflader og løses i samspil med andre af kommunens enheder, Job- og personprofil Afdelingsleder, Natur og Miljø Gentofte Kommune, den 3. februar 2016 Jobbet Opgaverne i Natur og Miljø kan grupperes i to typer: Myndighedsopgaver med afsæt i lovgivning, og strategi-

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses.

Såvel centerledelse, som afdelingsledelse, AMR og TR har alle bidraget til processen, og i det følgende materiale kan resultatet læses. Forord Inden for det specialiserede socialområde stilles der løbende øgede og andre krav til opgaveløsningen, for såvel af medarbejderne, afdelingsledere og centerledelsen. Det har forårsaget et andet

Læs mere

Skoleleder på Låsby Skole

Skoleleder på Låsby Skole JOB- OG KRAVPROFIL Skoleleder på Låsby Skole Børn og Unge, Skanderborg Kommune 1. Introduktion 1.1 Baggrund Låsby Skoles nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, og derfor er stillingen som skoleleder

Læs mere

Jobprofil. Vicedirektør BUPL

Jobprofil. Vicedirektør BUPL Jobprofil Vicedirektør BUPL 1. Indledning BUPL ønsker at ansætte en vicedirektør med reference til forbundsdirektøren. Stillingen er nyoprettet som følge af en større organisationsændring på forbundskontoret.

Læs mere

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør

Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Job- og personprofil for Erhvervsdirektør Direktøren i Næstved Erhverv A/S har besluttet at tiltræde en direktørstilling i andet regi. Stillingen som direktør opslås derfor til besættelse cirka 1. november

Læs mere

Økonomiudvalg. Ledelsesadfærd, der understøtter udviklingsstrategien

Økonomiudvalg. Ledelsesadfærd, der understøtter udviklingsstrategien 2015-2016 Økonomiudvalg Ledelsesadfærd, der understøtter udviklingsstrategien Koncernmål (01-01-2015-31-12-2015) Motivation Den nye udviklingsstrategi Sammen om nødvendige forandringer sætter retning på

Læs mere

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan

Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan Holbæk i fællesskab Koncernledelsens strategiplan 2016+ Indledning Holbæk står, som mange andre kommuner i Danmark, overfor både økonomiske og komplekse samfundsudfordringer. Det klare politiske budskab

Læs mere

Solrød Kommune Job- og personprofil

Solrød Kommune Job- og personprofil Solrød Kommune Job- og personprofil Leder af Ungdomsskolen februar 2013 1 1. Baggrund Solrød Kommune med ca. 1500 ansatte søger en ny leder af Ungdomsskolen, idet den nuværende leder har valgt at gå på

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima. Teknik og Miljø, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af afdelingsleder for Miljø og Klima Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Marts 2019 Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta,

Læs mere

Job- og personprofil, Centerleder i Holstebro Kommune

Job- og personprofil, Centerleder i Holstebro Kommune Job- og personprofil, Centerleder i Holstebro Kommune Udgangspunktet Pr. 1. oktober 2016 justerer vi organiseringen af Sundhedsafdelingen i Kultur- og Sundhedsforvaltningen i Holstebro Kommune. Vi etablerer

Læs mere

1. Indledning og baggrund for stillingen Ansættelsesvilkår Faxe Forsyning Faxe Forsynings bestyrelse...

1. Indledning og baggrund for stillingen Ansættelsesvilkår Faxe Forsyning Faxe Forsynings bestyrelse... Job- og personprofil 8. marts 2019 Jakob Lundgaard Lundgaard Konsulenterne bistår ved rekruttering af Direktør til Indhold 1. Indledning og baggrund for stillingen... 2 2. Ansættelsesvilkår... 2 3....

Læs mere