Referat af bestyrelsesmøde i 3F Roskildeegnen den , Hotel Prinsen Algade 13, 4000 Roskilde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i 3F Roskildeegnen den 27-5-09, Hotel Prinsen Algade 13, 4000 Roskilde."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde i 3F Roskildeegnen den , Hotel Prinsen Algade 13, 4000 Roskilde. Afbud fra: Flemming Rylander, John Pedersen, Linda Henriksen, Bjarne Pedersen. Referat: til 8.30 Ankomst og morgenkaffe. 1. Velkomst v/formanden. Allan Kierulff bød velkommen, især til de nye bestyrelsesmedlemmer og Gurli Holm, der er dagens tovholder / ordstyrer. Bestyrelsen holdt en præsentationsrunde. AK oplistede de mål og formål der var for mødet. Drøftelse af rækkefølge af punkterne på dagsorden. 2. Projekt medlemsservice. Beslutningsproces om hvorvidt vi skal forsætte! Der var udsendt bilag. AK omtalte baggrunden for dette samt de focusområder der fra afdelingen kunne sættes focus på i en forsøgsperiode. Oplæg omdeles efterfølgende. Daglig ledelse anbefaler at vi går ind i arbejdet som prøveafdeling på udvalgte områder, motiveret i en vurdering, der skulle opveje fordele og ulemper, med et positivt resultat for afdelingen. Det blev vedtaget at parkere punktet til beslutning efter behandling af punkt Tilpasning af afdelingens arbejdsopgaver i forhold til ressourcer. Mission og vision gennemgået. Referat af drømme fra bestyrelseskonference efterår 2007 udsendt og gennemgået samt skema med de 3 udvalgte temaer for indsatsområder gennemgået affødt af samme konference. Bestyrelsen blev herefter opdelt i 3 grupper og over 3 omgange arbejdede den i gruppearbejde.

2 Gurli Holm: I har nu været ude i gruppearbejde et svært et af slagsen, og nu skal vi så fremlægge og debattere de opgaver I har arbejdet med. Hvad er det I vil dele med os andre? og hvordan løser vi så opgaverne i fællesskab?. Fremlæggelse af gruppearbejdet i plenum: Opgave 1: Gruppe 1: Vi har søgt efter hovedproblem: Medlemshvervning. Løsning arbejdspladsbesøg. Ressource mindre internt arbejde. Mindre mødeaktivitet. Gruppe 2: Vi har søgt at prioritere. Besøg på arbejdspladser må opprioriteres. Det tror vi er vigtigt. Vi så også på resurser og vi mener at de er til stede og der må derfor prioriteres og struktureres. Det er umiddelbart ikke synligt hvad der foregår i omdelt udvalgsliste. Det er opfattelsen, at de tillidsfolk der er aktive får god service og de mindre aktive sejler lidt. Det politiske kunne i en periode nedprioriteres. Gruppe 3: Vi tror at socialrådgivning, a-kassearbejde og fagligt arbejde bliver løst. Op med arbejdspladsbesøg. Særligt at den er tværfagligt, er et kendetegn. Vi mener ikke der er noget der kan nedprioriteres. Debat: Vi må skære ned i det politiske arbejde. Det må vurderes, hvad der er givtigt for afdeling / medlem at deltage i. Man skal kunne forklare hvorfor vi gør en indsats i de forskellige råd, nævn, udvalg. Med udgangspunkt i det vi har fået udleveret, ligger der 1 årsværk i ekstern mødeaktivitet. En prioritering må være medlemshvervning herefter politisk arbejde og så udvalgsarbejde. Set udefra, kunne det godt se ud som om der er tilstrækkelige resurser, men det indefra kunne synes som om der mangler resurser. GH: Hvornår har man sidst i faglig gruppe drøftet årsagen til manglende opsøgende arbejde.? Opsamling: I får minus 1 medarbejder. Der bruges 1 årsværk på mødeaktivitet. Der må laves hjælp til selvhjælp via TR /SR.

3 Opgave 2: Gruppe 1: Det kunne være nogle bestyrelsesmedlemmer der varetog politiske poster og det må så være DL der ser på hvilke der kan overdrages. Gruppe 2: Vi siger at alt er vigtigt, men det må prioriteres og vurderes om det reelt er til gavn. Får vi noget retur på den? Gruppe 3: Er enig i gruppe 1 s udsagn. Der sidder nogle rigtigt dygtige tillidsmænd rundt omkring. Det må være op til en konkret vurdering at prioritere. Opgave 3: Gruppe 1: De interne udvalg 2 og 13 kunne sammenlægges kunne også sammenlægges. Endagsarrangementer kunne løses af samme gruppe. Gruppe og 16 kunne lægges sammen med sommerhus også. Vi gerne bevare et juletræsudvalg. Gruppe 3: Hvordan fungere udvalgene gør de en forskel?. Nr. 4 funger ikke, 5-8 kunne sammenlægges, ditto. Debat: Forsøge at komme ud af dødvandet. Vi er bestyrelsen, og vi må melde ud af hvor der skal skæres og hvor der skal sættes ind. Hvor langt skal vi gå i detaljen som bestyrelse?. Hjælper det at slå udvalg sammen der fungere mindre godt.? Der nu sket det at vi ialt har 2 huse med fuld åbningstid ialt mod tidligere 3 huse med fuld åbningstid. Telefonsystem med omstillingsbord og bemanding af det koster mindst kr. der skal fragå andre områder. Ikke budgetlagt midler vi der taler om. Set indefra mangler vi resurser. Der må stilles krav om at hver faglig må præstere et antal arbejdspladsbesøg i en given periode. Udvalg bliver ikke mere effektive af at blive slået sammen. Der må mere struktur på udvalgene og alle må tage ansvar på at de fungere.

4 Kunne man forstille sig en forsøgsordning med telefonsystemet i f.eks. ½ år.? Tillidsfolkene og sikkerhedsrepræsentanterne må mere på banen. Hvad kom der ud af undersøgelsen i oplysningsudvalget?. Temadage for TR / SR kunne knytte dem tættere på afdelingen. Hvis vi mangler resurser, kunne vi sælge sommerhuse, så ville der også være et udvalg mindre. Vi kunne være mere politisk aktive. Ser man på el-sagen, så måtte vi snurre rundt et par gange, før der kunne findes politisk organiserede tillidsfolk. Det er en personlig sag, om man vil være organiseret politisk. Det var godt at vi var synlige i el-sagen det gav synlighed og positiv omtale. Ikke entydigt at vi skal være politiske, men der kan være sager vi skal og må gå ind i. Vi kom på landkortet med el-sagen, modsat mange af de oplistede udvalg. Hvordan skal det opsøgende foregå er det alle faglige, eller skal der frigøres og om struktureres?. Pause. Opsamling : Hvordan arbejder DL videre med dette: 1. Udvalgsstruktur, kan DL arbejde med oplæg.? 2. Det opsøgende arbejde hvordan? 3. Hvilke udvalgsposter kan vi foreslå, at TR eller bestyrelse besætter?. 4. Telefonsystem. 5. Andet. Ad 1. Ja. Ellers må det gøres på torsdag til bestyrelsesmødet. Ad 2. Der kunne være et samarbejde i forhold til skolekontakten imellem de faglige og A-kassen. Optagelse i A-kassen / fagforeningen. De faglige må afrapportere det opsøgende arbejde. Der må være styring på det opsøgende arbejde fra DL og der må være en handlingsplan for dette på de enkelte områder, med prioritering og vurdering af effekt. Ad 3. Kan DL vurdere på eksterne udvalgsposter?. Ja og de enkelte poster må vurderes. Det overordnede signal er at prioritere dem der direkte er relateret til afdelingens medlemmer i forhold til den økonomiske og ressourcemæssige situation. Ad 4. Telefonsystem. Skal beslutningen ændres? Kan vi ændre system senere?

5 Beslutning: Forbundet kontaktes, for at afdække mulighederne og så må vi slås søm i en beslutning den Ad 5.Beslutningspunkter må placeres fornuftigt på kommende dagsorden. Det må vurderes hvorledes vi får fat i alle tillidsfolkene og giver dem mulighed for at være aktive medspillere. Tillidsfolkene på de mindre arbejdspladser må også have bevågenhed. De interne udvalg skal arbejde med kommissorier i den kommende tid Projekt medlemsservice: Genoptagelse af punkt 2: AK: Opdraget var at finde fordele og ulemper: Fordele: Vi får indflydelse på beslutningsprocessen. Vi får hjælp fra forbundet til at planlægge, strukturere Vi får en direkte kontakt til forbundet. Vi får kendskab til nye redskaber. Vi får mulighed for at krybe før vi skal kunne løbe. Ulemper: Der vil være deltagelse i konferencer / møder på ledelsesplan, men er det en ulempe.? Man må yde noget for at få noget men er det en ulempe?. Det opsøgende arbejde, målrettethed, fastholdelse af medlemmer er ingredienser. Socialrådgiverindsatsen, netværk imellem forsøgsafdelingerne har en værdi. Systematisere lærlingeindsatsen det har vi også talt om i dag som potentiale. Uddannelsestilbud til vores medlemmer. Der kommer vi ikke tilstrækkeligt ud over kanten med i dag,men vi har talt om at prioritere det op. Vi mener alt i alt fra DL at vi skal fortsætte arbejdet som forsøgsafdeling. Debat: Har vi resurserne? De valgte må være mere ude på arbejdspladserne. Vi har besluttet at vi skal de nævnte pinde så kan vi lige så godt få hjælp til det. Hvis vi ikke prøver noget nyt, så får vi heller ikke ændret noget. Vi har besluttet opsøgende arbejde Det vi selv ønsker prioriteret bliver støttet op af at være forsøgsafdeling.

6 Beslutning: Der var enighed om at forblive forsøgsafdeling afslutning v/formanden. Formanden takkede Gurli Holm for indsatsen, der inden da, havde sagt tak for indsatsen især til de nye bestyrelsesmedlemmer middag. Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Michael Strømgren, Michael Haugaard, Anne Pedersen, Annette Nelausen, Lone Nielsen, Linda Henriksen, Inge Kristiansen, Peter Nielsen, Poul Erik Olsen, Anders Moth-Poulsen, Svend Erik Petersen, John Petersen, John Gotfredsen, Jens Hansen, Lars Christiansen og Flemming Rylander. Suppleanter: Gitte Sørensen, Kaj Midjord, Liselotte Madsen, Bjarne S. Pedersen, Palle Carstensen. Medarbejderrepræsentant : Dorthe Pedersen og suppleant herfor Bo Henriksen Referat: Poul Christensen

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09.

Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Referat af bestyrelsesmødet, torsdag den 4-6-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Palle Carstensen, Dorthe Pedersen, Flemming Rylander, Svend Erik Petersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-2-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Nielsen, Anne Gregersen, Inge Kristiansen, Michael Haugaard..

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-2-09.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-2-09. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-2-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Lilian Lauge,.. Fraværende: Marianne Andersen, Peter Smidt. 1. Velkomst,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-4-10.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-4-10. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-4-10. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Peter Jensen Biltriss, Allan Kierulff, Palle Carstensen, Kaj Midjord,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 19 marts 2013 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen. 2. Valg af 2 dirigenter. Lars Christiansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-5-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09.

Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09. Referat af bestyrelsesmødet, onsdag den 21-1-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Annette Nelausen, Inge Kristiansen, Laila Jensen, Lars N. Hansen...

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den

Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den Referat fra bestyrelsesmødet, tirsdag den 24-11-09. Sted : Holbækvej 106 B, med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Poul Erik Olsen, Laila Jensen, Annette Nelausen, Lone Nielsen, Kaj Midjord,

Læs mere

3. Personalesituationen lige nu. Vikar for socialrådgiver ansat. Anna Marie Zami er startet 2-12-08 som vikar.

3. Personalesituationen lige nu. Vikar for socialrådgiver ansat. Anna Marie Zami er startet 2-12-08 som vikar. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 16-12-08. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Jens Hansen, Inge Kristiansen, Lilian Lauge, Lars Christiansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 31-8-2010.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 31-8-2010. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 31-8-2010. Sted : Møllebjergvej 2, Hvalsø med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Jens Peter Leitritz, Christian Carlsen, Michael Strømgren, Svend

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 20-9-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-3-09.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-3-09. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 17-3-09. Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Dorthe Pedersen( Bo Henriksen deltog), Lars N. Hansen, Flemming Rylander,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. februar 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B., 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag 10. september. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag 15. maj 2012 Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Michael Strømgren, Michael Haugaard, Anne Pedersen, Annette Nelausen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 18-1-2011, 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 18-1-2011, 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 18-1-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-6-10

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-6-10 Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-6-10 Sted : Holbækvej 106 B 1 sal med møde fra 17.00. til 21.00. Mad fra kl. 16.30 Afbud : Poul Christensen, Lone Nielsen, Allan Kierulff, Jens Leitritz, Michael

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan kl Holbækvej 106 B Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan kl Holbækvej 106 B Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag den 15. jan. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 16. april. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 16. april. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 16. april. 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 11. marts 2014 kl Holbækvej 106 B Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 11. marts 2014 kl Holbækvej 106 B Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 11. marts 2014 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 18. sep. 2012, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 18. sep. 2012, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 18. sep. 2012, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen.

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den , 3F Roskildeegnen. Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag den 15-3-2011, 3F Roskildeegnen. Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul Christensen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 19. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 19. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet, tirsdag 19. juni 2012 Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Laila Jensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch, Anders Moth-Poulsen, Anne Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 21. maj 2013, Holbækvej 106 B Roskilde

Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 21. maj 2013, Holbækvej 106 B Roskilde Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 21. maj 2013, Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch, Anders Moth-Poulsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i 3F Roskildeegnen, tirsdag den

Referat af bestyrelsesmødet i 3F Roskildeegnen, tirsdag den Referat af bestyrelsesmødet i 3F Roskildeegnen, tirsdag den 16-11-2010 Sted: Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde. Møde fra kl. 17:00 til 21:00. Mad fra kl. 16:30 Bestyrelsen består af: Allan Kierulff, Poul

Læs mere

Lars Christiansen valgt til mødeleder Carsten Tang-Holbek valgt til referent

Lars Christiansen valgt til mødeleder Carsten Tang-Holbek valgt til referent Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 18. juni 2013 kl. 17.00 21.00. Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat.

Bjørg Jensen (suppleant Kirsten Velschow) Fraværende: 1 Dirigent Anne Sørensen 2 Godkendelse af referat. Dagsorden/referat af bestyrelsesmøde 25.03.2010. Deltagere Bestyrelsen: Anette Jørgensen, Anne Bjerregaard, Bente Jakobsen, Henning Jakobsen, Ingerlise Thage, Anne Sørensen, Randi Pedersen, Helle Marqweis,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 05-09-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:00 Tilstede:

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Afbud: Elfa Brynjolfsdottir, Marie Nielsen, Peter Jensen Biltriss

Afbud: Elfa Brynjolfsdottir, Marie Nielsen, Peter Jensen Biltriss Referat af bestyrelsesmødet tirsdag 26. november 2013 kl. 17.00 21.00. Holbækvej 106 B. 4000 Roskilde. Bestyrelsen består af Allan Kierulff, Poul Christensen, Anne Gregersen, Ole H. Olsen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Bo Henriksen Faglig medarbejder - Roskilde Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post

Bo Henriksen Faglig medarbejder - Roskilde Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post 130115 Ole Holtse Olsen Formand Tlf.: 88 92 45 78 Mobil: 27 87 11 05 Bo Henriksen Faglig medarbejder - Tlf.: 88 92 45 63 mobil: 40 45 09 94 Fagligt område: Transport, Lager, Vikar, Vaskeri, Industri, Post

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Velkommen til workshop

Velkommen til workshop Velkommen til workshop Socialt ansvar inden for jordbrug og gartneri - Det nye Garland Jobboxen 25-04-2017 Program 1. Velkomst 2. Hvad går projektet ud på? 3. Oplæg v. Dorthe om hvordan man på Elite Miljø

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af forventningsafstemningsmøde mellem Ældrerådet og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019

Referat af forventningsafstemningsmøde mellem Ældrerådet og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019 Referat af forventningsafstemningsmøde mellem og Kommunalbestyrelsen. Mødedato: 26. marts 2019 Tidspunkt: 09:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: M11 i Ringe Indkaldelse Hans Stavnsager Herdis Hanghøi Helene Bækmark

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af møde i Jersey Avlsforum

Referat af møde i Jersey Avlsforum Referat af møde i Jersey Avlsforum Tid: Torsdag d. 5. maj 2011 Sted: Mødeleder: Referent: Til stede: Bygholm Landbrugsskole, Horsens Anders Levring Regitze Reinhold Jersey Avlsforum, Svenske repræsentanter,

Læs mere

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017

7. hovedbestyrelsesmøde den 7. og 8. januar 2017 Referat til 7. hovedbestyrelsesmøde DATO: Lørdag/søndag den 7. og 8. januar 2017 TID: Kl. 10.00 16.00 STED: Feriekolonien Birkely Tømmerupvej 29, Ulkestrup 4400 Mørkøv Repræsentanter Navn Deltog Afbud

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde, tirsdag den 8. oktober 2013, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Birthe Hansen Nicki Hagesen Svend Jensen Bent Christensen LP BH NH SJ BC Afbud

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

Bestyrelsesreferat 15/3 2012

Bestyrelsesreferat 15/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 15. marts 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume, Ellen Christiansen,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde nr. 06 2015 i 3F Roskildeegnen Tirsdag 16. juni 2015 kl. 17.00 21.00, Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde nr. 06 2015 i 3F Roskildeegnen Tirsdag 16. juni 2015 kl. 17.00 21.00, Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde Indkaldelse til bestyrelsesmøde nr. 06 2015 i 3F Roskildeegnen Tirsdag 16. juni 2015 kl. 17.00 21.00, Holbækvej 106 B, 4000 Roskilde Deltagere: Ole H. Olsen, Michael Strømgren, Anne Gregersen, Anders Berg-Munch,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER).

Referat fra bestyrelsesmødet er udsendt og findes på hjemmesiden (www.kda.dk > OM KDA > BESTYRELSESREFERATER). Fremmødt: Afbud: Referent: Hjalmar Nielsen, formand (HNI) Per Wistisen (PEW) Lisette S. Bertelsen (LSB) Jørgen Mouritzen (MOU) Jacques Johsman (JAJ) Jan Andersen (JAN) Per Horn (PHO) Morten Munkesø (MMU)

Læs mere

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden:

SOCIALPÆDACOCERNE. Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september Dagsorden: SOCIALPÆDACOCERNE Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 28. september 2015 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent.

Jørn Clemmensen blev valgt til ordstyrer. Anette Ørsted blev valgt til referent. 1 Referat fra Generalforsamling i faggruppen: Dagbehandling af børn, unge og familier. Generalforsamlingen blev holdt på Metropol i Odense den 26. maj 2014. Vi har forinden generalforsamlingen brugt formiddagen

Læs mere

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent.

E. Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastlæggelse af kontingent. Generalforsamling Nordisk Film, Valby Den 27. marts 2014 Referat fra den ordinære generalforsamling i Dansk Rengøringsteknisk Forening Dagsorden: A. Valg Af dirigent. B. Formandens beretning. C. Regnskab

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Dagsorden blev godkendt idet punkt 7 blev flyttet ned til efter punkt

Godkendelse af dagsorden: Dagsorden blev godkendt idet punkt 7 blev flyttet ned til efter punkt Herlev Kommune Referat af skolebestyrelsesmødet d. 10.10.01 Lindehøjskolen Borgerdiget 105 2730 Herlev Telefon 44 50 73 00 Telefax 44 50 73 08 E-mail lindehoej.163001@lindehoejskolen.dk Dato 24/10-01 Skrevet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsprotokol fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 31. januar 2018 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. Afbud Karen Lisbeth Rasmussen. For mødet er fastsat følgende

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november

Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Pædagogisk sektor, bestyrelsesmøde Tirsdag den 18. november Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia a. Velkomst og præsentation af den nye bestyrelse. b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018

Vækstforum. Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Vækstforum Udkast til Referat af møde 01/2018 mellem det afgående og det tiltrædende Vækstforum Torsdag den 15. marts 2018 Mødet holdtes i: Regionshuset Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Mødelokale: Regionsrådssalen

Læs mere

Referat møde i gruppen om Dokumentation og forskning, DSPR, Torsdag d. 27/8 kl. 10-15 Sukkertoppen, Vejle. Deltagere: Lea, Mette, Ruth, Lisbeth, Knud

Referat møde i gruppen om Dokumentation og forskning, DSPR, Torsdag d. 27/8 kl. 10-15 Sukkertoppen, Vejle. Deltagere: Lea, Mette, Ruth, Lisbeth, Knud Referat møde i gruppen om Dokumentation og forskning, DSPR, Torsdag d. 27/8 kl. 10-15 Sukkertoppen, Vejle Deltagere: Lea, Mette, Ruth, Lisbeth, Knud Dagsorden: Emne Indhold OBS = at der skal handles af

Læs mere

VELKOMMEN TIL TRIVSELSUNDERSØGELSE OG LEDELSESEVALUERING. Leder NN HR Hospitalsenheden Vest

VELKOMMEN TIL TRIVSELSUNDERSØGELSE OG LEDELSESEVALUERING. Leder NN HR Hospitalsenheden Vest VELKOMMEN TIL TRIVSELSUNDERSØGELSE OG LEDELSESEVALUERING Leder NN Program for TULE dialog Program for dialogmøde Kort præsentation af TULE Målsætning for dialogen Hvilke temaer er særlige vigtige at arbejde

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.

Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere. Region Sjælland. Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09. Deltagere: Landsbrancheklubben for 3F kommunale- og regionale specialarbejdere Region Sjælland Tema og valgmøde onsdag d. 5. december kl.09.00 3F Sydsjælland, Vingevej 1, Vordingborg Referat Christian

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Dagsorden og beslutningsreferat

Dagsorden og beslutningsreferat Bestyrelsesmøde i 3F Bornholm 14-08-2012 Møde indkaldt af: Jens Skovgaard Deltagere: Jens Skovgaard, Merete Koch, Steffen Finne, Ole Kure, Klaus Garberg, Jann Poulsen, Henning B. Pedersen, Søren Kjøller,

Læs mere

Snitflader og funktionsbeskrivelse for HK MidtVest

Snitflader og funktionsbeskrivelse for HK MidtVest Stillingsbetegnelse Afdelingsformanden Kontorchef (A-niveau) Reference Repræsentantskabsgeneralforsamlingen Afdelingsbestyrelsen Nærmeste overordnede Ansvarsområde Øverste politiske leder af afdelingen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor, Tirsdag den 17. maj 2016 Referat Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer: Tina d. Referent: Aase e.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

The Danish Association of Hospital Engineers. Tirsdag den 14. og onsdag den 15. april 2015 Hotel Park, Middelfart

The Danish Association of Hospital Engineers. Tirsdag den 14. og onsdag den 15. april 2015 Hotel Park, Middelfart Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark The Danish Association of Hospital Engineers Til: FSD s regionsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter og bestyrelse 07. april 2015. Dagsorden. Tirsdag den 14.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014.

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014. Igen blev generalforsamlingen afholdt i Uddannelsescenter UIUs lyse og rummelige lokaler. LEV København havde fået tilsagn fra to oplægsholdere til at indlede kredsens generalforsamling: Anna-Belinda Fosdal,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær DM generalforsamling og DM Temadag

Indkaldelse til ordinær DM generalforsamling og DM Temadag TIL SAMTLIGE AKTIVE MEDLEMMER SAMT UDSALGSSTEDER Kolding den 7. oktober 2009 Indkaldelse til ordinær DM generalforsamling og DM Temadag Det vil glæde os rigtig meget at se alle vore medlemmer og ledende

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 7

AAB Silkeborg Afdeling 7 AAB Silkeborg Afdeling 7 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 12 september 2016 Deltagere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Teddy Pedersen Poul Rosenkvist Flemming Jensen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør.

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør. REFERAT FOR MØDE I FRIVILLIGRÅDET D. 10.12.18 KL. 16.00 ca. 20.30 STED: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Pl. 3, Vejle Tilmelding til Susanne Clausen på mail susanne@broenvejle.dk Mødedato Mandag d.

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 1. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1878,1 10 1878,1 10 2 Kolding 1 1852,4 8 1852,4 8 3 Bredstrup-Pjedsted 1 1846,0 6 1846,0 6 4 Hvidovre SF 1 1839,9 4 1839,9 4 5 Viborg 1 1835,7 2 1835,7

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN:

MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN. Dagsorden for Bestyrelsesmøde. ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL på Mariager Skole DAGSORDEN: MARIAGERSKOLE SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden for Bestyrelsesmøde ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2016 KL. 17.00-19.30 på Mariager Skole DAGSORDEN: 1. Meddelelser fra Elevrepræsentanterne 2. Høring: Regler for valg

Læs mere

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Dansk Jernbaneforbund Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Den 9. oktober 2014 2 Protokol fra hovedbestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 Deltagere: Forbundsformand Henrik Horup Næstformand Preben S. Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø. 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16, 4140 Borup

********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø. 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16, 4140 Borup Vi byder dig velkommen på Holbækvej 106 B, 1. sal, 4000 Roskilde Telefon 70 300 878 ********* Lokalkontorer 3F Roskildeegnen, Hvalsø Møllebjergvej 2, 4330 Hvalsø 3F Roskildeegnen, Borup Hovedgaden 16,

Læs mere

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017

Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 1 Kære deltager ved vort ældrestævne i Hjørring 2017 Vi starter som sædvanlig i cafeteriaet til en kop kaffe og et rundstykke, så vi er friske til de forhåbentlig gode og sportlige kampe. Kaffen er klar

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær bestyrelsesmøde Tirsdag den 1. februar 2005 kl. 19.00. i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Tilstede var: Palle, Alex, Poul, Jens Otto, Ivan,

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 23-09-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 København S, lokale S-09 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag, den 4. februar 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa:

Bestyrelsesmøde onsdag, den 4. februar 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Bestyrelsesmøde onsdag, den 4. februar 2014 på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Leif Poulsen Svend Jensen Birthe Hansen Bent Christensen Lise Poulsen Nicki Hagesen LP SJ BH

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 30. april klokken 16.00 17.00 på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8, 7500 Holstebro. Holstebro den 22. april 2014 1. Præsentation af deltagerne i bestyrelsen

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold

Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Dato: tirsdag d. 8. januar 2019 Tid: 19.00-21.00 Bestyrelsesmøde i F.f.I-fodbold Sted: Ordstyrer: Referent: Fodboldvej Anders Brandt Sørensen Poul Beck Referat Tilstede: Anders, Laila, Pernille, Lindy,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ORGANISATIONSBESTYRELSEN Søborg, den 15. marts 2018 JLS/gj REFERAT fra ekstraordinært møde mandag den 12. marts 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Helle Vestergaard og Ulrik Kragh bød velkommen til bestyrelsesmødet.

Helle Vestergaard og Ulrik Kragh bød velkommen til bestyrelsesmødet. Referat af fælles bestyrelsesmøde for Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole Horsens Statsskole, Møderum 4, d. 28. maj kl. 16-18.30 Mødet indledes med en rundvisning på Horsens Statsskole Helle Vestergaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Dagsorden til bestyrelsesmødet (Døgn) Onsdag og torsdag den 19. og 20. april 2017 kl. 9.30 16.00 Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Nr. Punkt Kommentar og opsamling Deltagere Alle SSP-kredse

Læs mere