Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde"

Transkript

1 Hovedbestyrelsen Journalnr marts 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 28. februar 2013 kl i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. 2. Økonomiudvalget. 3. Regnegruppen. 4. COOR. 5. ATK. 6. OK13 7. Meddelelser. Ad 1: Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. Forbundsformand Peter Ibsen bød Hovedbestyrelsen velkommen til ordinært hovedbestyrelsesmøde, og rettede i den forbindelse en særlig velkomst til Carsten Weber der mødte som ordinært hovedbestyrelsesmedlem for Sydøstjyllands Politiforening, Peter Jørgensen (Østjyllands Politiforening), der mødte som suppleant for Mogens Winding. Ligeledes en særlig velkomst til specialkonsulent Annette Drewsen, Rigspolitiets HR Strategi og Udvikling, der vil indlede mødet med en orientering om version 2.0 af Etik i Spil. Forbundsformanden foreslår på given foranledning, at der tilføjes et punkt 2a - Forbundets kørselsordning til beslutning. Sekretariatschef Hans Bundesen foreslår tilføjet et punkt 6a Afslag på juridisk bistand i forbindelse med straffesagen vedrørende schæferhunden Thor til beslutning. 22.

2 Hovedbestyrelsens beslutning: Hovedbestyrelsen godkendte med tilføjelsen af disse 2 beslutningspunkter hovedbestyrelsesmødets dagsorden. Tom Steffensen har fremsendt indsigelse til referat fra hovedbestyrelsesmødet d. 8. februar 2013: I afsnittet under BT-sagen : I tilknytning til de anførte drøftelser i Hovedbestyrelsen ønskes følgende tilført referatet som særstandpunkt: Jeg udtalte, at dokumentationen fra mødet den 25. juni 2009 ikke bekræfter nogen som helst beslutning eller bekræftelse omkring forbrug af kørselsgodtgørelse for Peter Ibsen det er det sorte der er bogstaverne, som forbundsformanden en gang imellem selv udtaler. Og der er sikkert grunden til en journalist kunne få 4 hovedbestyrelsesmedlemmer til at udtale sig som de har gjort, hvorunder jeg står ved det citerede i bt. Politiforbundet må fremover dokumentere økonomiske beslutninger bedre og korrekt så situationen ikke opstår igen. Steffen Daugaard har fremsendt følgende til præcisering til referat fra hovedbestyrelsesmødet d. 8. februar 2013: I afsnittet under BT-sagen : I tilknytning til 1. afsnit ønskedes følgende præcisering tilført den eksisterende tekst Forbundsformanden var ligeledes uforstående overfor hvordan en journalist kan være i besiddelse af kopier af fortrolige dokumenter udleveret eller udsendt i papirform/elektronisk alene til hovedbestyrelsens omfattende mailliste.. Denne uanstændige samarbejdsform skader i høj grad Politiforbundets troværdighed og omdømme overfor medlemmerne samt samarbejdspartnere generelt. Referat fra ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde 8. februar 2013 blev herefter godkendt. Referat fra Hovedbestyrelsesmødet 11. februar 2013 blev godkendt uden bemærkninger. Ad 2: Økonomiudvalget (j.nr ). Resultatet af Økonomiudvalgets arbejde blev fremlagt og gennemgået under Hovedbestyrelsesmødet 11. februar Det under mødet 11. februar 2013 udleverede materiale indgår under forelæggelsen. Samlet oversigt over elementer i spørgsmålet om kontingentfordeling vedhæftet. Kontingentberegning - 40% beregningsmodel vedhæftet. 23.

3 Det indstilles, at hovedbestyrelsen, som aftalt under orienteringen den 11. februar 2013, under mødet træffer beslutning om kontingentfordelingen. Økonomichef Steen Vedsted Sørensen havde en grundig gennemgang i forhold til en økonomisk regnskabsoversigt for perioden Derefter blev det af økonomiudvalget fremlagte materiale vedrørende oplæg til ændring af kontingentfordeling mellem Politiforbundet og Politiforeningerne gennemgået, herunder særligt i forhold til den generelle kontingentudvikling. Der var ligeledes en gennemgang af de økonomiske konsekvenser i forbindelse med ændret frekvens af studiekredsafslutningerne. Hovedbestyrelsen havde en meget nøje og grundig drøftelse om det økonomiske oplæg og der var en samlet tilslutning til følgende økonomiske tiltag - Kontingentrefusionen til Politiforeningerne reduceres med 30 % pr. 1. juli Afholdelse af studiekredsafslutninger i Politiforeningerne fastholdes til hvert år. - Kontingent for politistuderende på politiskolen fastholdes til 50 kr. pr. måned. - Grundlaget for medlemskontingentet ændres pr. 1. juli 2014 fra skalatrin 29 til skalatrin Der udarbejdes forslag til kongresbeslutning om forhøjelse af medlemskontingentet pr. 1. januar Hovedbestyrelsen havde endvidere en kort drøftede om vigtigheden af at have fokus på kvalitetssikring af den fremadrettede økonomiske strategi. Ad 2a: Politiforbundets kørselsordning. (j.nr ). Forbundsformand Peter Ibsen fremlagde på given foranledning den i Politiforbundet annvendte kørselsordning i forhold til indtil videre stilling og 60-dages reglen. I den forbindelse var der ønske om en drøftelse af den fremadrettede anvendelse af den hidtidige praksis. Hovedbestyrelsen besluttede, at princippet om, at Politiforbundets kongresvalgte skal holdes økonomisk skadesløse uanset om de er valgt i Vestjylland eller København. Hovedbestyrelsen besluttede ligeledes, at den nuværende udmøntning af ordningen fremadrettet skal forelægges for SKAT. 24.

4 Ad 3: Regnegruppen (j.nr ). Regnegruppen ønsker hovedbestyrelsens syn på - og accept af og medvirken til indsamling af data vedrørende statistisk materiale til brug for personaleprognosen frem mod Sagen er sat på dagsordenen til FU-mødet tirsdag den 26. februar 2013, hvorefter der udsendes supplerende materiale. Indstilling fra Forhandlingsudvalget d. 26. februar I tilknytning til den af Hovedbestyrelsen nedsatte regnegruppe, der skal fremkomme med et eller flere bud på ressourceudviklingen for politiuddannede i politiet frem mod år 2020, er der modtaget en anmodning om iværksættelse af spørgeskemaundersøgelse udsendt til medlemmer der er født mellem 1949 og Spørgeskemaet udsendes til ca medlemmer via politimail i samarbejde med firmaet Feldborg Informatik. Den økonomiske omkostning er på kr. 950,- eks. moms. Anmodningen indstilles til imødekommelse. Hovedbestyrelsen tiltrådte forhandlingsudvalgets indstilling. Ad 4: COOR (j.nr ). Uddrag af referat fra FU-møde 29. januar 2013: Kvaliteten af COOR Der blev med baggrund i et udsagn fra København stillet spørgsmål til, om COOR økonomisk og kvalitetsmæssigt lever op til forventningerne? Der var enighed om at afvente en nærmere drøftelse til alle havde implementeret serviceordningen - og i mellemtiden følge udviklingen tæt med fokus på om aftalerne omkring serviceydelserne logistisk og økonomisk er rentable. Emnet sættes derfor på dagsordenen til HB-mødet den 28. februar Under hovedbestyrelsesmødet forventes respons på positive og negative erfaringer til facility management og kredsenes samarbejde med COOR. Efter gensidig erfaringsudveksling i Hovedbestyrelsen var der enighed om, at der er fremskridt i udmøntningen af aftalen, men fortsat plads til forbedring, hvorfor udviklingen følges nøje. 25.

5 Ad 5: ATK (j.nr ). I forbindelse med den udvidede ATK-måling er kravene til kollegernes ophold væsentligt forøget. Bilerne skal i år køre i toskiftet tjeneste og hver levere - i Sydsjælland og Lolland-Falsters politikreds timer/køretøj. Det betyder, at kollegerne skal tilbringe mindst 5 timer af 8 timers tjeneste i bilerne. I relation hertil er kravet om aktionsradius øget - i Sydsjælland og Lolland-Falsters politikreds fra 30 km til 50 km fra udkørselsstedet. Kollegerne presses i forhold til Arbejdsmiljølovens generelle vilkår om 10 minutters kørsel mellem opholdssted og toilet/håndvask. Hertil kommer frokostpauser og lignende, der bør afvikles under rimelige vilkår. Hovedbestyrelsen drøftede i særdeleshed den arbejdsmiljømæssige anvendelse af køretøjerne, hvorefter det blev det præciseret, at der er APV under udarbejdelse i forhold til anvendelsesformålet og at kredsene i den forbindelse skal sikre, at køretøjerne anvendes til formålet samt at der skal ske en arbejdsmiljømæssig planlægning i forbindelse til ophold i køretøjernes målerrumsdel. Ad 6: OK13 (j.nr ). Uddrag af referat fra Hovedbestyrelsesmøde 11. februar 2013: Forbundsformand Peter Ibsen henviste til det ekstraordinære hovedbestyrelsesmøde, der blev afholdt fredag d. 8. februar 2013 i forhold det foreløbige resultat af overenskomstforhandlingerne. 4-ugers vinduet åbnes d.d. og der skal tages stilling til, om aftaleresultatet skal fremlægges på en ekstraordinær kongres. Afholdelse af ekstraordinær kongres søges afviklet i forbindelse med afholdelse af hovedbestyrelsesmødet i Vestdanmark d marts I tilknytning til en eventuel varsling af konflikt som følge af et nej til aftaleresultatet, skal Hovedbestyrelsen beslutte sig for en eventuel konfliktstøtte samt eventuel efterfølgende økonomisk genopretning af strejkepuljen. Hovedbestyrelsen skal tage stilling til godkendelse - herunder afholdelse af en ekstraordinær kongres. Det er indstillingen, at den ekstraordinære kongres afholdes i forlængelse af 2-dages hovedbestyrelsesmødet i Vest-Danmark, nærmere bestemt onsdag den 20. marts 2013 kl i Silkeborg. Underskrevet generel del af CFU forliget vedhæftet. 26.

6 Aftaleresultatet ved OK13 set i forhold til SKAF's generelle krav vedhæftet. OK13 - Sammenligning af rammerne for CFU-forliget og KTO-forliget vedhæftet. Der var enighed i Hovedbestyrelsen om at afvente beslutning om afholdelse af ekstraordinær kongres indtil der forelå en afklaring af OK13. Ad 6a: Afslag på juridisk bistand i forbindelse med straffesagen vedrørende schæferhunden Thor (j.nr ). I tilknytning til at forhandlingsudvalget har meddelt afslag på anmodning om juridisk bistand til en kollega fra Nordsjælland i forbindelse med, at han i sin fritid uden tjenstlig grund fra politistationen i Hørsholm tilegnede sig en patruljevogn for at bortføre en hund, der på politiets foranledning i en hundesag var anbragt på internat med henblik på aflivning, har kollegaen benyttet sig af muligheden for, at få afslaget behandlet i Hovedbestyrelsen. Hovedbestyrelsen har på mødet fået udleveret relevant materiale. Hovedbestyrelsen tiltrådte forhandlingsudvalget indstilling. Ad 7: Meddelelser. -fra forbundsformanden. Peter Ibsen gav en generel orientering om status på aftale- og overenskomstfornyelsen 2013, særligt i forhold til interne drøftelser indenfor Centralorganisationernes Fællesudvalgs (CFU) område set i lyset af, at AC sideløbende har ført forhandlinger og opnået et udkast til aftale for gymnasielærerne, hvilket sandsynligvis vil have indflydelse på reguleringsordningen i negativ retning. Finansministeriet har d.d. varslet lockout mod visse overenskomstansatte lærergrupper på det statslige område. Kommunernes Landsforening (KL) har d.d. varslet lockout med virkning fra d. 1. april 2013 for de ca lærere og børnehaveklasselærere, idet der ikke kan opnås enighed om lærernes arbejdstid. Forligsmanden har indkaldt parterne til nærmere afklaring d. 1. marts Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. 27.

7 Der er modtaget en henvendelse fra TV2 om Politiforbundets deltagelse i et samarbejde vedrørende anvendelse af personaleressourcer i forbindelse med politiets tilstedeværelse ved superligakampe i Danmark. Hovedbestyrelsen tilsluttede sig deltagelsen i projektet. I tilknytning til oprettelse af Tungvognscenter Øst (TCØ) har der været afholdt indledende møde med Rigspolitiet i forhold til tillæg/lokalløn, idet det fremtidige personale, bortset fra PU-stillinger, vil blive stationeret i Midt- og Vestsjællands Politikreds. Det samme gælder for de 2 andre tungvognscentre i de respektive kredse, ligesom det fremadrettet er vigtigt at udfinde en kvalificeret beslutning om modellen både i forhold til vilkår og tillæg. Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Peter Ibsen meddelte, at han ikke genopstiller til formandsposten i forbindelse med Politiforbundets kongres i Aalborg. Beslutningen har været taget i længere tid, men som aftalt i hovedbestyrelsen skulle offentliggørelsen afvente afslutningen på aftaleforhandlingerne. Beslutningen om ikke at genopstille har således intet at gøre med den seneste presseomtale. I den forbindelse meddelte Claus Oxfeldt, at han er kandidat til posten. -fra forhandlingsudvalgsmedlemmer. Niels Hedeager orienterede om, at der har været afholdt møde i Uniforms- og Udrustningsudvalget og Det Centrale Arbejdsmiljøudvalg d. 25. februar 2013, herunder særligt - Elektronisk indberetning af brug af magtmidler forventes færdigudviklet primo marts. Leder og tillidsrepræsentant modtager samtidig indberetningen via Share- Point og har begge læse- og skriveret. Opstart i de 2 forsøgskredse, Københavns Vestegn og Fyn primo marts måned. Der vil efterfølgende ske en udrulning af systemet resten af landet inden udgangen af april måned - Der er nu udviklet og APV-godkendt en bagagerumsløsning til patruljevognene. Løsningen er klar til levering og består af nogle slagfaste plastkasser, som monteres på en særlig bundplade i bagagerummet. Kasserne kan udtages og medbringes efter behov. - Om politiets nye arbejdsmiljøpolitik, som ser fornuftig ud. Rigspolitiets Arbejdsmiljøsektion kan på grund af manglende ressourcer ikke yde en optimal service og hjælp til politikredsene. Det vil i kredsene betyde øgede udgifter ti ekstern konsulentbistand og formentlig uens uddannelse og uddannelsesniveau. Hovedbestyrelsen tog de givne orienteringer til efterretning. Claus Oxfeldt orienterede om en henvendelse om Politiforbundets holdning til indkøb og anvendelse af private beskyttelsesveste (skudsikre veste) bl.a. i forhold til forsikringsmæssig dækning. Forhandlingsudvalget har haft en drøftelse af henven- 28.

8 delsen og der er enighed om, at anvendelsen af materiel der ikke er udleveret tjenstligt er en problemstilling, der skal løses af den lokale sikkerhedsorganisation. Det skal præciseres, at privat indkøbt materiel ikke frasiger den enkelte pligt til at anvende tjenstligt udlevereret materiel. Anvendelse af privat indkøbt materiel skal bero på en ledelsesmæssig sikkerhedsvurdering. I tilknytning til regeringens udspil om en ny SU-reform er det undersøgt via FTF, at udspillet ikke får nogen indflydelse på forholdene omkring politielever. Hovedbestyrelsen tog de givne orienteringer til efterretning. Jørgen Jensen orienterede i tilknytning til revideringen af arbejdstidsaftalen om, at der har været afholdt møde med Rigspolitiet om de sidste 2 uafklarede forhold - I forhold til 19 stk. 6 bytning af weekend med en kollega tæller med som friweekend er det konstateret, at der i Vejledning til aftale af 25. januar 2008 mellem Rigspolitichefen og Politiforbundet om arbejdstidsregler for tjenestemænd i politiet står anført, at Retten til friweekends nedsættes dog med antallet af weekendtjenester, som er foranlediget af medarbejderen selv (f.eks. i forbindelse med bytninger). Hovedbestyrelsen konstaterede, at der ikke er tale om nogen regel- eller praksisændring, hvorfor der var tilslutning til at dette punkt fastholdes som anført i den reviderede arbejdstidsaftale. - I forhold til den tekniske opsætning af pol-vagt Frivillige bytninger/ændringer af weekend vagter i de semi-låste 5. og 6. uge før tjeneste medfører nedsættelse af antallet af det samlede antal friweekender på samme måde som i uge 1-4. Hovedbestyrelsen fastholdt en låsning 4. uger før tjenesten, indenfor hvilken den enkelte ved frivillige bytninger kan frasige sig kompensationer og medregning af fri weekender. Hovedbestyrelsen ønskede ikke at udvide dette til 5. og 6. uge, hvilket meddeles Rigspolitiet. -fra hovedbestyrelsesmedlemmerne. Peter Jørgensen orienterede om, at der afholdes generalforsamling i Østjyllands Politiforening d. 21. marts Politiforeningsformand Mogens Winding genopstiller ikke til formandsposten. Kaj Rasmussen meddelte, at han er genvalgt som formand for Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politiforening efter gennemførelse af ur-afstemning. Henrik Schwarz orienterede om, at der afholdes generalforsamling i Bornholms Politiforening d. 5. marts

9 Jørgen Olsen orienterede om, at der i flere tilfælde er medarbejdere der sygemeldes med stress-symptomer m.v. som følge af økonomiske stramninger i politiet. Når medarbejderne sygemeldes og går hjemme, følges der ikke op fra ledelsen side. Problemet tages op i det lokale Hovedsamarbejdsudvalg. -fra sekretariatet. Sekretariatschef Hans Bundesen orienterede i tilknytning til planlægning af Kongres 2013 om, at der til foreningernes videre foranstaltning d. 25. februar 2013 er udsendt formel indkaldelse til ordinær Kongres Indkaldelsen, der ligeledes har været bragt i januar nummeret af fagbladet Dansk Politi, orienterer også om, at der snarest vil blive udsendt oplysninger om yderligere praktiske forhold. Det aktuelle medlemstal er pr. 1. januar 2013 opgjort, bl.a. ved hjælp fra de enkelte foreninger, og vil blive lagt til grund for deltagerfordelingen på kongressen. Politieleverne står med nummer anført under Politiforbundet og tæller således ikke med i mandatfordelingen. Der skal gennemføres en evaluering af den særskilte elevordning i løbet af foråret. Hovedbestyrelsen tog orienteringen til efterretning Afslutning af mødet. Næstformand Claus Hartman henledte opmærksomheden på, at Hovedbestyrelsen, med Peter Ibsen udmelding om ikke at genopstille som formand, havde en passende lejlighed til at samle sig og sikre et godt og konstruktivt samarbejde fremadrettet. Der var flere tilkendegivelser om vigtigheden af snarest muligt at samle Hovedbestyrelsen, ligesom det ville være et stærkt signal til medlemmerne, hvis Hovedbestyrelsen forinden kongressen kunne blive enige om en fælles indstilling til formandog næstformandsposten. Det næste ordinære hovedbestyrelsesmøde varsles til afholdelse d marts 2013 kl på Hotel Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, 8600 Silkeborg. For referat Svend-Erik Jakobsen 30.

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01095 20. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 16. januar 2014 kl. 0930 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00863 4. november 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 31. oktober 2013 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00041 3. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 5. februar 2015 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00303 21. maj 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00139 22. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 24. april 2014 kl. 1000-1200 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference)

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl. torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00068 8. juni 2015 CRM/dl Ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 4. juni 2015 kl. 0930-1215 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00410 27. juni 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2012-00972 17. januar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 9. januar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00688 2. marts 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 26. februar 2016 Politiforbundet, H.C. Andersens Boulevard 38, 1553 København V DAGSORDEN:

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01108 23. juni 2015 SB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde lørdag den 20. juni 2015 kl. 1000 på Marienlyst, Helsingør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00064 24. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 27. februar 2015 kl. 1200 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00700 19. november 2014 HB/mk Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. november 2014 på Hotel Tønderhus DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00259 23. april 2013 CRM Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 17. april 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00085 18. februar 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 11. februar 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01111 1. april 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 19 og 20. marts 2014 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00140 27. maj 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde fredag den 23. maj 2014 kl. 1000-1600 i Forbundshuset Mødet blev indledt med 2 temadrøftelser: De nye

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00171 2. april 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde den 19. - 20. marts 2013 kl. 1000 på Scandic i Silkeborg DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset

Hovedbestyrelsen. Ad pkt. 1 Mødet åbnes. Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 12. september 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01017 7. januar 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 18. december 2013 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat.

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00687 15. februar 2016 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 0930 (videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes. 2. Flygtningesituationen

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00017 7. marts 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 26. februar 2014 kl. 1000 i forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder underskrift og godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00699 3. november 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 6. november 2014 kl. 0930-1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00066 30. april 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 23. april 2015 kl. 0900 på Comwell Middelfart DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00306 2. juli 2013 Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde onsdag d. 26. juni 2013 kl. 1000 i forbundshuset. DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes m.v. 2. Forslag til projektorganisering

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-01112 6. august 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 12. - 13. august 2014 på Comwell Sorø DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af referat. 2.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 22. maj 2012 på Hotel Comwell i Middelfart med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00701 11. december 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 16. december 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes onsdag d. 11. januar 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00067 2. juni 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 21. maj 2015 kl. 1000 i Forbundshuset Uden for mødets dagsorden var indbudt politiinspektør

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00539 20. august 2013 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 13. 14. august 2013 kl. 1000 på Comwell Grand Park Korsør DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-01116 20. januar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 15. januar 2015 kl. 1000 1530 i Forbundshuset Mødet blev indledt med en temadrøftelse: Klaus

Læs mere

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2013-00302 31. juli 2013 FO Referat af ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 11. oktober 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes torsdag den 1. marts 2012 i forbundshuset med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved- og Centralorganisationsforhold.

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes mandag d. 26. til onsdag d. 28. november 2012 i Tønder med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved-

Læs mere

LOV FOR POLITIFORBUNDET

LOV FOR POLITIFORBUNDET LOV FOR POLITIFORBUNDET AFSNIT 1 ORGANISATIONSFORHOLD Organisationen 1 Navn og hjemsted 1. Forbundets navn er Politiforbundet. 2. Forbundets hjemsted er, hvor forbundskontoret er beliggende. 3. Forbundet

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00065 10. marts 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 17. - 18. marts 2015 på Sinatur Hotel Storebælt DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2017. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 30. marts

Læs mere

Vedtægter for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark 2014

Vedtægter for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark 2014 Navn og hjemsted 1 Organisationens navn er Hovedorganisationen af Officerer i Danmark. Det forkortes HOD. Stk. 2. HOD hjemsted er København. Stk. 3. HOD er stiftet 1. januar 1994. Formål 2 Det er HOD formål

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen).

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i JSF 1940. torsdag d. 25. marts 2010 kl. 16:00 i. Luftfartshuset; Mødelokale A (ved receptionen i stuen). Historisk materiale. Det følgende er klippet fra Julespareforeningens gamle hjemmeside, der indeholdt originale dokumenter fra foreningens generalforsamlinger fra 2001 til og med 2011. Indkaldelse til

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d juni 2012 på Hotel Nørrevang i Marienlyst med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d juni 2012 på Hotel Nørrevang i Marienlyst med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 15. 17. juni 2012 på Hotel Nørrevang i Marienlyst med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes. 2. Godkendelse af referat. 3. Hoved-

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. oktober 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM september 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende Hovedbestyrelsen Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde, der afholdtes d. 14. 15. august 2012 på Comwell Klarskovgaard i Korsør med følgende DAGSORDEN 1. Mødet åbnes 2. Godkendelse af referat 3. Evaluering

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 18. februar 2015 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre.

Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den 18. februar 2015 kl på kredskontoret, Idrætsvej 73, 2650 Hvidovre. Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 email: 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk 19. februar 2015 Til Kredsstyrelsen Referat af kredsstyrelsesmøde

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013

Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013 Brøndby, den 04.03.2013 TS/ Indkaldelse Den 28. februar 2013 Brøndbyernes Andelsboligforening Mødeart: Hovedbestyrelsesmøde nr. 70 Mødested: Afd. 3 s lokaler Afdeling: Gillesager 258 Mødetid kl. 18.00

Læs mere

Forretningsorden for Movias bestyrelse

Forretningsorden for Movias bestyrelse Forretningsorden for Movias bestyrelse Gældende tekst Forslag til ny tekst A. Bestyrelsens møder 1 Bestyrelsen udøver sin virksomhed i møder. Der fastsættes inden 1. november en mødeplan for bestyrelsens

Læs mere

Seniorforeningen Told & Skat

Seniorforeningen Told & Skat Til Seniorforeningen Told & Skat Bestyrelsesmedlemmer, suppleanter, revisorer og klubformænd 29. juni 2017 www.dts.dk/senior Formand Bjørn Wikkelsøe Jensen Elsegårde Skovvej 12 8400 Ebeltoft Mobil 2147

Læs mere

Notat. Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken.

Notat. Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Dato: 1. oktober 2009 Referat af 5. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken. Kirkeministeriet KM-3 Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted tirsdag den 25. august

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke

a. Opsamling på referat af mødet i Kredsudvalg Syd d. 4. januar og på klubledermødet tirsdag d 31. januar. Intet at bemærke Dansk Orienterings-Forbund Til Kredsudvalg Syds medlemmer Referat fra møde 2, 2012 i Kredsudvalg Syd Mødested Niels Skousvej 21, Vejle Mødedato Tirsdag d. 7/5 kl. 18.30 Deltagere Afbud Kate Nielsen, Knud

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Indkomne forslag til vedtægtsændringer 2014

Indkomne forslag til vedtægtsændringer 2014 Indkomne forslag til vedtægtsændringer 2014 Følgende forslag skal behandles på repræsentantskabsmødet under punktet Indkomne forslag. DE KONKRETE FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF VEDTÆGTERNE ER OMTALT I VEDLAGTE

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

LOV FOR POLITIFORBUNDET

LOV FOR POLITIFORBUNDET LOV FOR POLITIFORBUNDET AFSNIT 1 ORGANISATIONSFORHOLD Organisationen 1 Navn og hjemsted 1. Forbundets navn er Politiforbundet. 2. Forbundets hjemsted er, hvor forbundskontoret er beliggende. 3. Forbundet

Læs mere

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger

1. Ansøgning til Nordeafonden - Strategi for med at få flere medlemmer, frivillige og afdelinger Referat af 23. forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 17. juni 2014 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36 17 72 00 Forretningsudvalget Navn Deltager Afbud Stig Møller,

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00281 9. september 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde 25. - 26. august 2015 på Klinten, Søndervej 8, 4673 Rødvig DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed

Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed 1 Hovedbestyrelsens opgaver Ansvaret for samtlige driftsmæssige opgaver er jf. lovenes 18 henlagt til Badminton Danmarks direktør, og Hovedbestyrelsens

Læs mere

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København.

1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. VEDTÆGTER FOR PERSONALEFORENINGEN I FTF/A 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er personaleforeningen i FTF/A. Foreningens hjemsted er København. 2. Personaleforeningen er en sektion

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken

Andelsboligforeningen Frydenhøjparken R E F E R A T af bestyrelsesmøde i den 6. februar 2003 kl. 18:30 i Pavillonen ved Materielgården, Frydenhøjparken 23 A Deltagere Bestyrelsen: Kaj Stauning, Ken Gregor, Jørgen Frederiksen, June Hansen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019.

Referat af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 28. marts 2019. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 29. marts

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 16. maj 2018 kl. 17.00 på Torvehallerne i Vejle. Til stede: Lotte Klein, Henrik Mikkelsen, Bo Christensen, Rune Søe, Rikke Belcher,

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

Hovedbestyrelsesreferat

Hovedbestyrelsesreferat Dansk Told & Skatteforbund Hjalmar Brantings Plads 8 Postboks 2507 2100 København Ø Hovedbestyrelsesreferat HB-referat nr. 2/2015 12. februar 2015 Ordinært hovedbestyrelsesmøde mandag den 2. februar 2015,

Læs mere

Aftale om Samarbejdsudvalget (SU)

Aftale om Samarbejdsudvalget (SU) Aftale om Samarbejdsudvalget (SU) i Indholdsfortegnelse 1. Baggrund 2. Samarbejdsudvalgets formål 3. Samarbejdsudvalgets sammensætning 4. Samarbejdsudvalgets opgaver 4.1. Dagligt samarbejde 4.2. Grænsedragning

Læs mere

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Hovedbestyrelsen Journalnr oktober 2015 SEJ/dl. Referat. af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00283 22. oktober 2015 SEJ/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 8. oktober 2015 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro.

-51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. -51- Ekstraordinært Hovedbestyrelsesreferat for perioden 2008-2012 Ekstraordinært Hovedbestyrelsesmøde afholdt lørdag den 12. marts 2011 på Blommenslyst Kro. Der var afbud fra: Mona Dahl (Kreds 9) Conni

Læs mere

Forretningsorden for Peqqissaasut Kattuffiat. Om valg til formand og bestyrelse:

Forretningsorden for Peqqissaasut Kattuffiat. Om valg til formand og bestyrelse: Noorlernut 8-004 Postboks 670 3900 Nuuk Formanden: +299 361060/533717 Sekretariatsleder: +299 361061/582669 E-mail: formanden@pk.gl & sl@pk.gl 16. Juni 2016 Forretningsorden for Peqqissaasut Kattuffiat.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn.

Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Referat af: Bestyrelsesmøde den 21. februar 2017 kl. 18.00 i klubhuset Virksund Lystbådehavn. Deltagere: Mogens Hansen (MH) formand Kåre Foss Johannesen (KJ) næstformand Leif Folke (LF) kasserer Niels

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Arresthuset har oplyst at malerarbejdet i celle 17 (den ene af dobbeltcellerne) er udført i august 2002, og at cellen nu fremtræder i pæn stand.

Arresthuset har oplyst at malerarbejdet i celle 17 (den ene af dobbeltcellerne) er udført i august 2002, og at cellen nu fremtræder i pæn stand. FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 26. august 2002 afgav jeg en opfølgningsrapport (nr. 2) om min inspektion den 6. juni 2001 af Arresthuset i Haderslev. I rapporten meddelte jeg at jeg afventede underretning

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007 18. december 2007 J.nr.: 2300-10244-00002-07 Sagsbehandler: Marianne Birck FYNS POLITI Ledelsessekretariatet Hans Mules Gade 1-3 5100 Odense C Telefon: 6614 1448 Direkte: 2555 5856 Lokal: 6717 E-mail:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 22. september 2016.

Referat. af hovedbestyrelsesmøde afholdt den 22. september 2016. Politiets Sprogforbund, H.C. Andersens Boulevard 38, 3. th. 1553 København V. Telefon 45 15 20 88. Telefax 33 14 81 15. E-mail: mail@politiets-sprogforbund.dk * www.politiets-sprogforbund.dk Den 25. september

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

Keld Jørgensen Mogens Ginnerup-Nielsen Knud Arne Sebens

Keld Jørgensen Mogens Ginnerup-Nielsen Knud Arne Sebens Forretningsudvalgsmøde. (2008-2012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 14. april 2011 kl. 14.00 på Oslobåden. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Keld Jørgensen Mogens Ginnerup-Nielsen

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 24.-25. sep. 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Budget 2015-16, 2. drøftelse 2.2 Strategiplan 2016, procesplan

Læs mere