Intern Service

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "651039 Intern Service"

Transkript

1 Intern Service 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel Indtægter I alt i rammen Tjenestekørsel I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Inden for de almindelige overførselsregler overføres kr. fra 2013 til Overskuddet vedrører hovedsagligt sparede lønudgifter (vakancer m.v.). Det overførte beløb skal i 2014 dække et forventet merforbrug vedrørende indkøbsfunktionen.

2 It 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel I alt i rammen Tjenestekørsel Konsulentbistand It-udstyr Leasing Vedligeholdelse KMD-betalingsaftaler Faglicenser It-handleplan GIS Varekøb til udkontering I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Inden for de almindelige overførselsregler overføres kr. fra 2013 til Uden for rammen søges mindreforbruget vedrørende It-handleplan, kr., overført til Det samlede beløb er disponeret, men udgiften falder først i Vedrørende forbruget på IT-udstyr bemærkes, at der i 2013 er afholdt udgifter vedrørende digitale valghandlinger for i alt kr.

3 Udvikling & Erhverv 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel I alt i rammen Udviklings- og omstillingspuljen Tjenestekørsel Det kommunale fællesskab, UDC Bredbånd I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Overskuddet på personaleudgifter kommer fra vakante stillinger i Det forventes at blive mindre i Merforbruget på Materiale og aktivitetsudgifter kommer fra Kommuneplankontoen, hvor der mangler at blive tilført kr. fra Digitaliseringspuljen. Endvidere har der været en konteringsfejl på en ikke momsbærende konto. Området forventes at gå i nul.

4 Bygningsservice 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel Indtægter I alt i rammen Tjenestekørsel Kantinedrift I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Personaleudgifterne har i året været lavere end lagt, hvilket skyldes vakancer i afdelingerne. I 2013 har der været færre udgifter og flere indtægter fra tilsynet med udliciteret rengøring end lagt, hvilket giver et samlet mindreforbrug.

5 Borgerservice 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel I alt i rammen Tjenestekørsel Lægeerklæringer Indtægter I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Overskuddet på kr ønskes overført til Betaling for konsulentbistand til gennemgåede regressager finder først sted, når sagerne er afsluttet, hvilket betyder, at der løbende over de næste år, forventes udgifter på området. Mindre udgiften til lønninger og vagtordning ønskes ligeledes overført. Mindre udgiften til løn skyldes bl.a. 2 vakante stillinger, som ikke har kunnet besættes på grund af manglende ansøgere med de fornødne kompetencer (fagligkoordinator har været søgt 3 gange). Opgaverne løses p.t. af vikar.

6 Teknik & Miljø 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel Indtægter I alt i rammen Tjenestekørsel Harmonisering af service- og turismevejledning Indtægter fra gebyrer Indtægter fra forsyningsvirksomheder I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Overskuddet kr. ønskes overført til Beløbet vedr. primært uforbrugte midler under Materiale og aktivitetsudgifter. Spildevandsplanlægning kr. Arbejdet pågår og fortsætter i 2014 Test for skimmelsvamp kr. IT-programmer, hardware kr. Digitalisering til Byg & Miljø systemet. Udgifter hertil afholdes primært i Agenda 1 ton mindre kr.

7 Social & Ældre 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel Grunde, arealer og bygninger Betaling fra andre offentlige myndigheder Indtægter I alt i rammen Tjenestekørsel Tolkning Lægeerklæringer Betaling for udviklingshæmmede lovovertrædere I alt udenfor ramme Korrektion af overførsler: Udgifter til rengøring I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme. 2. Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme har budt på en del udfordringer i handicap og psykiatrirådgivningen med ny chefkonsulent og et stort behov for såvel implementering af fælles kultur som implementering af nye sagsbehandlings- og opfølgningsværktøjer. Afdelingen har derfor prioriteret at bruge ekstra ressourcer til kompetenceudvikling, coaching samt styrings- og it værktøjer. Fra 2014 er der balance mellem forbrug og, ligesom der er kalkuleret med nedbringelse af det overførte underskud og de midler der skal overføres til Borgerservice vedrørende kørselskontoret.

8 Sundhed & Familie 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel Indtægter I alt i rammen Tjenestekørsel Lægeerklæringer I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Overskud svarende til kr bedes overført til 2014 tet. Overskudet skal bl.a. bruges til udskiftning og opgradering af IT udstyr.

9 Dagtilbud & Skole 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel I alt i rammen Tjenestekørsel I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme I 2013 er kommet indtægter på en tidligere medarbejder, som påvirker årets resultat positivt.

10 Ungekontakten 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel I alt i rammen Tjenestekørsel I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Merudgifterne på personaleområdet skyldes en langtidssygemelding, hvor det har været nødvendigt at ansætte en vikar i længere tid end forventet.

11 Jobcenter 400 Personaleudgifter Materiale- og aktivitetsudg IT, inventar og materiel I alt i rammen Tjenestekørsel Lægeerklæringer I alt udenfor ramme I alt Der kan højst overføres 10% af den oprindelige driftsramme Et eventuel underskud må højst udgøre 5% af den oprindelige driftsramme Resttet fra 2013 stammer delvist fra færre udgifter til sundhedskoordinator og færre udgifter til inventar.

Økonomi- og Erhvervsudvalget. Budgetopfølgning pr. 30. september 2016

Økonomi- og Erhvervsudvalget. Budgetopfølgning pr. 30. september 2016 Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. september 1 Direktørerklæring for Økonomi- og Erhvervsudvalgets område På baggrund af økonomiopfølgningen pr. 30. september forventes driftsudgifterne,

Læs mere

10 Budgetkonti. 12 Budgetoverførsler mellem årene 10120000 Budgetoverførsler, løn 40120000 Budgetoverførsler, ikke løn

10 Budgetkonti. 12 Budgetoverførsler mellem årene 10120000 Budgetoverførsler, løn 40120000 Budgetoverførsler, ikke løn 10 Budgetkonti 11 Budgetpuljer 10110000 Budgetpuljer, løn 18110000 Budgetpuljer, lønrefusioner 22110000 Budgetpuljer, fødevarer 23110000 Budgetpuljer, brændstof og drivmidler 27110000 Budgetpuljer, anskaffelser

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. juli 2017

Budgetkontrol pr. 1. juli 2017 Politikområde Politikere 1 Fælles formål 535 220 740 205 2 Kommunalbestyrelsesmedlemmer 9.416 3.932 9.472 56 3 Kommissioner, råd og nævn 293 138 293 0 4 Valg m.v. 1.701 9 2.001 300 5 Sekretariat og forvaltninger

Læs mere

Regnskab Regnskab Anlæg

Regnskab Regnskab Anlæg Bemærkninger til regnskab Politikområdet består af Politikområdet IT omfatter budget til kommunens IT-systemer og IT-udstyr som udgangspunkt er fastlagt. Herunder budget til indkøb, servicering og vedligeholdelse

Læs mere

Overførsler Ved Økonomi- og Aktivitetsrapport 1 søges om at overføre uforbrugte budgetbeløb fra 2009 til 2010. Der søges om tre typer overførsler:

Overførsler Ved Økonomi- og Aktivitetsrapport 1 søges om at overføre uforbrugte budgetbeløb fra 2009 til 2010. Der søges om tre typer overførsler: Overførsler Ved Økonomi- og Aktivitetsrapport 1 søges om at overføre uforbrugte budgetbeløb fra 2009 til 2010. Der søges om tre typer overførsler: 1. Overførsler vedrørende Én pose penge 2. Formålsbestemte

Læs mere

Beretning 2011 for politikområderne:

Beretning 2011 for politikområderne: Beretning 2011 for politikområderne: Politisk organisation Administration Erhverv og Turisme Fælles funktioner Bevillingsoversigt drift (inkl. refusion og overført over- og underskud): (i 1000 kr.) Oprindeligt

Læs mere

Vangeboskolens økonomiske situation

Vangeboskolens økonomiske situation Vangeboskolens økonomiske situation Analyse af perioden fra 2013/14 og frem Februar 2017 1 Indledning Igennem de seneste 4 år har den økonomiske situation på Vangeboskolen ændret sig i betydelig grad.

Læs mere

Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget

Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget Regnskab 2015 1 Overblik - Børneudvalget Områder der er omfattet af mål- og rammeaftaler samt lønsumsstyring må overføre et overskud på 5%

Læs mere

Beretning 2010 for politikområderne:

Beretning 2010 for politikområderne: Beretning for politikområderne: Politisk organisation Administration Erhverv og Turisme Fælles funktioner Forsørgelse Fælles funktioner Bevillingsoversigt drift (inkl. refusion og overført over- og underskud):

Læs mere

Opgørelse af over/underskud til overførsel til næste år vedrørende året 2014: Tillægsbev/ omplac. Korr. budget Regnskab Afvigelse At overføre

Opgørelse af over/underskud til overførsel til næste år vedrørende året 2014: Tillægsbev/ omplac. Korr. budget Regnskab Afvigelse At overføre Føvling børnehave 000 Puljer m.v. 0-296 -296 0-296 -296 200 Ledelse og administration 271 19 290 231 59 59 400 Personaleudgifter 1.533 260 1.792 1.836-43 -43 500 Materiale- og aktivitetsudg. 84 15 99 71

Læs mere

Regnskab Regnskab Anlæg

Regnskab Regnskab Anlæg Politikområdet består af kommunens IT-systemer og IT-udstyr som udgangspunkt er fastlagt. Herunder budget til indkøb, servicering og vedligeholdelse af systemer og diverse udstyr. Området dækker de fleste

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2019 for Børne- og Familieudvalget

Økonomivurdering 2. kvartal 2019 for Børne- og Familieudvalget Økonomivurdering 2. kvartal 2019 for Børne- og Familieudvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og Merforbrug jævnfør disponeringen. særlige behov ungeområde Dagtilbud

Læs mere

Oversigt over budgetoverførsler og forklaring af over/underskud 2008

Oversigt over budgetoverførsler og forklaring af over/underskud 2008 Til: Social- og Sundhedsudvalget Kopi til: [Navn] Fra: Budgetgruppen Oversigt over budgetoverførsler og forklaring af over/underskud 2008 20. februar Ifølge Økonomiregulativet er der mulighed for at overføre

Læs mere

Specifikation af overførsler fra 2014 til 2015 Økonomi- og Erhvervsudvalget

Specifikation af overførsler fra 2014 til 2015 Økonomi- og Erhvervsudvalget Specifikation af overførsler fra 01 til 015 Økonomi- og Erhvervsudvalget Drift Opr. Budget Korr. Budget Regnskab Rest korr. Årsbudget 001 Kommunalbestyrelse og adm. 111.11 15.869 10.81.055 00 Erhverv og

Læs mere

Konsekvenser af inddragelse af overførte midler 2014 til 2015 til understøttelse af udviklingsstrategien

Konsekvenser af inddragelse af overførte midler 2014 til 2015 til understøttelse af udviklingsstrategien Konsekvenser af inddragelse af overførte midler 2014 til 2015 til understøttelse af udviklingsstrategien Herunder følger en oversigt over fag- og stabschefernes forslag til reduktion af tidligere ansøgte

Læs mere

Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget

Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget Regnskab 2016 1 Overblik - Børneudvalget Områder der er omfattet af mål- og rammeaftaler samt lønsumsstyring må overføre et overskud på 5%

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2019 for Børne- og Familie-udvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2019 for Børne- og Familie-udvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2019 for Børne- og Familie-udvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og særlige behov ungeområde Merforbrug jævnfør disponeringen. Dagtilbud

Læs mere

Overførsel af driftsmidler fra 2018 til Anmodninger om dispensation fra overførselsreglerne

Overførsel af driftsmidler fra 2018 til Anmodninger om dispensation fra overførselsreglerne Overførsel af driftsmidler fra 2018 til 2019 Anmodninger om dispensation fra overførselsreglerne Overførselsreglerne giver mulighed for, at der i ganske særlige tilfælde kan ansøges om dispensation fra

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Den centrale administrative funktion viser følgende for regnskabsåret 2016:

ØKONOMIUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Den centrale administrative funktion viser følgende for regnskabsåret 2016: Bevillingsramme 60.62 Den centrale administrative funktion Ansvarligt udvalg Økonomiudvalget Sammendrag Bevillingsramme 60.62 Den centrale administrative funktion viser følgende for regnskabsåret : Det

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget. Korr. budget. Forventet afvigelse All 180, , , % 49, , , ,312 Aktiviteter.

Social- og Sundhedsudvalget. Korr. budget. Forventet afvigelse All 180, , , % 49, , , ,312 Aktiviteter. opfølgning 10 Center for Borgerservice - SSU sprocent All 180,403 186,450 137,050 74 % 49,400 413,762 413,762-227,312 Forventning Rest Prognose Forventning sprocent Rest Lønforbrug 33,954 38,387 28,810

Læs mere

Ansøgning om overførsel af mindreforbrug over 3 pct. af korrigeret budget

Ansøgning om overførsel af mindreforbrug over 3 pct. af korrigeret budget 823 Rådet for almene Boliger 8232 Rådet for almene Boliger Korrigeret budget 2014 for totalrammen: 10.805 Samlet mindreforbrug på totalrammen: 2.848 Automatisk overførsel under 3 pct. 33 Mindreforbrug

Læs mere

Budget for Højvangskolen 2014

Budget for Højvangskolen 2014 Budget for Højvangskolen 2014 Skolens samlede økonomiske situation er som bekendt udfordret af tidligere års merforbrug i forhold til det udmeldte budget. Derfor blev der i januar nedsat en økonomisk taskforce

Læs mere

Økonomivurdering 3. kvartal 2017 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 3. kvartal 2017 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 3. kvartal 2017 for Børne- og Ungdomsudvalget Resume Sektor Område Bemærkning Børn og unge med Specialiseret børne- og Vi forventer resultat tæt på 0 kr. i afvigelse. særlige behov ungeområde

Læs mere

Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 2. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Samlet viser økonomivurderingen for Børn og Ungdomsudvalget et merforbrug på -11,5 mio. kr. inkl. overførsler fra regnskab 2014. Børn og unge

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Samlet viser økonomivurderingen for Børn og Ungdomsudvalget et mindreforbrug på 0,3 mio. kr. ekskl. overførsler fra regnskab 2014. Der er

Læs mere

Udvikling i normeringer på konto 6

Udvikling i normeringer på konto 6 Udvikling i normeringer på konto 6 Udvikling i normeringer 2007-2013 Besparelser -20,17 Midlertidige stillinger 2,43 Midlertidige stillinger fra kommunesammenlægningen -5,35 Prioriteringsforslag 40,59

Læs mere

Virksomhed Årets resultat 2015

Virksomhed Årets resultat 2015 Virksomhed Årets resultat 2015 Forbrug Pct. Korrigeret Budget Bruttobudget (Takstfinan.) HALSNÆS KOMMUNE 804.143.771 803.102.163 Økonomiudvalget 217.751.109 224.743.668 Administrationen 209.525.026 213.401.864

Læs mere

Overførsel af over-/underskud Børneudvalget

Overførsel af over-/underskud Børneudvalget Overførsel af over-/underskud Børneudvalget Regnskab 2013 1 Overblik - Børneudvalget Områder der er omfattet af mål- og rammeaftaler samt lønsumsstyring må overføre et overskud på 5% af budgetrammen og

Læs mere

Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. juni 2016

Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. juni 2016 Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. juni 1 2 Direktørerklæring for Økonomi- og Erhvervsudvalgets område På baggrund af økonomiopfølgningen pr. 30. juni forventes driftsudgifterne, ved

Læs mere

Korrigeret årsbudget. Udgifter Indtægter Netto

Korrigeret årsbudget. Udgifter Indtægter Netto 1 Bevilling: 03.22.02 SSP-samarbejde Udgifter 1.346.000 1.346.000 1.374.948-28.948 Indtægter 0 0 0 0 Netto 1.346.000 1.346.000 1.374.948-28.948 Mariagerfjord Kommunes udgifter til SSP-samarbejde (Socialforvaltning,

Læs mere

Jobcenter Bornholm 69.540.091 66.992.017 73.287.604

Jobcenter Bornholm 69.540.091 66.992.017 73.287.604 Jobcenter Bornholm 69.540.091 66.992.017 73.287.604 Produktionsskoler 1.973.571 3.615.798 1.975.798 Betalinger til/fra off. myndigheder 1.973.571 3.615.798 1.975.798 Betalinger til/fra off. myndigheder

Læs mere

År til dato - overblik (FIBL30)

År til dato - overblik (FIBL30) År til dato - overblik (FIBL30) Periodens Samlet resultat 9.817.460,19 9.818.169 709 100,0 295 0,0 Redningsberedskabet - daglig drift 7.017.942,39 6.799.760-218.182 103,2 295 0,0-1.208.236,34 1.330.364

Læs mere

1. Budgetområdet i hovedtal

1. Budgetområdet i hovedtal Regnskab Budgetområdet indeholder til folkeskolen, skolefritidsordninger, befordring af skolebørn, kommunens specialskoler, sprogstimulering af førskolebørn, bidrag til statslige og private skoler, efterskoler,

Læs mere

Regnskab 2014. Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde 18. marts 2015

Regnskab 2014. Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde 18. marts 2015 Regnskab 2014 Økonomi- og Erhvervsudvalgets møde 18. marts 2015 Regnskab 2014 - Økonomioversigt Forv. Opr. budget regnskab Korr. budget Regnskab mio.kr. (-) angiver indtægt/overskud 2014 30/9 14 2014 2014

Læs mere

Politikområde Børn og unge med særlige behov (Aftaleområdet) Budgetopfølgning ultimo januar Overførte midler fra 2013 gæld

Politikområde Børn og unge med særlige behov (Aftaleområdet) Budgetopfølgning ultimo januar Overførte midler fra 2013 gæld Overordnet konklusion: Politikområde Børn og unge med særlige behov (Aftaleområdet) Budgetopfølgning ultimo januar 2014 Tabel 1: (1.000 kr.) Forventning til årets resultat samt forventet overførsel fra

Læs mere

Korrigeret årsbudget. Udgifter Indtægter Netto

Korrigeret årsbudget. Udgifter Indtægter Netto 1 03.22.02 SSP-samarbejde Udgifter 1.716.000 1.714.000 1.639.409 74.591 Indtægter 0 0 0 0 Netto 1.716.000 1.714.000 1.639.409 74.591 Mariagerfjord Kommunes udgifter til SSP-samarbejde (Socialforvaltning,

Læs mere

Model for indregning af overskud eller underskud i taksterne

Model for indregning af overskud eller underskud i taksterne Bilag 4: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster Model for indregning af overskud eller underskud i taksterne Udgangspunktet for modellen er det samlede faktiske provenu i regnskabsåret,

Læs mere

Specifikation af overførsler fra 2015 til 2016 Økonomi- og Erhvervsudvalget

Specifikation af overførsler fra 2015 til 2016 Økonomi- og Erhvervsudvalget Specifikation af overførsler fra 2015 til 2016 Økonomi- Erhvervsudvalget Drift Opr. Budget Korr. Budget Regnskab Rest korr. Årsbudget 001 Kommunalbestyrelse adm. 115.281 11.020 104.484 26.56 002 turisme

Læs mere

Driftsoverførsel fra 2017 til 2018

Driftsoverførsel fra 2017 til 2018 Driftsoverførsel fra til 2018 1. Indledning og opgørelse af driftsoverførsel -18 Reglerne for overførsel af uforbrugte driftsbevillinger (restbudget) sker ifølge Principper for økonomisk styring, jf. bilag

Læs mere

Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget

Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Økonomivurdering 3. kvartal 2015 for Børne- og Ungdomsudvalget Samlet viser økonomivurderingen for Børn og Ungdomsudvalget et merforbrug på 9,4 mio. kr. inkl. overførsler fra regnskab 2014. Børn og unge

Læs mere

Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 31. marts 2016

Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 31. marts 2016 Økonomi- og Erhvervsudvalget Budgetopfølgning pr. 31. marts 1 2 Direktørerklæring for Økonomi- og Erhvervsudvalgets område På baggrund af en opfølgning af økonomien pr. 31. marts forventes driftsudgifterne,

Læs mere

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget

Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget Økonomivurdering 1. kvartal 2017 for børne- og ungdomsudvalget Resume Børne- og ungdomsudvalget har i alt fået overført et overskud på 6,6 mio. kr. fra regnskab 2016. På nuværende tidspunkt forventer vi

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Den centrale administrative funktion viser følgende for regnskabsåret 2017:

ØKONOMIUDVALGET BEVILLINGSRAMME Bevillingsramme Den centrale administrative funktion viser følgende for regnskabsåret 2017: Bevillingsramme 60.62 Den centrale administrative funktion Ansvarligt udvalg Økonomiudvalget Sammendrag Bevillingsramme 60.62 Den centrale administrative funktion viser følgende for regnskabsåret : Det

Læs mere

Der forventes mindreforbrug på alle 4 politikområder under økonomiudvalget. Hvorfra størstedelen kan henføres til Administration med 38,4 mio. kr.

Der forventes mindreforbrug på alle 4 politikområder under økonomiudvalget. Hvorfra størstedelen kan henføres til Administration med 38,4 mio. kr. Økonomiudvalget - Vurdering Holder det korrigerede budget? Der forventes et forbrug, der er 40,4 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Der forventes mindreforbrug på alle 4 politikområder under økonomiudvalget.

Læs mere

12:38:24 1. Regnskab Navn Forbrug 2016 Korr. budget Rest budget Transportudgifter uddannelse -

12:38:24 1. Regnskab Navn Forbrug 2016 Korr. budget Rest budget Transportudgifter uddannelse - 12:38:24 1 30052017 kd033 Struktur og tekst Regnskab 2016 Navn Forbrug 2016 Korr. budget Rest budget Forbrugspct. 010116 311216 010116 311216 02 Børn og skoleudvalget 17.272.11 17.381.616 10.47 04 Familie

Læs mere

MIDTJYSK BRAND & REDNING

MIDTJYSK BRAND & REDNING 1 095 U 52.841.587 52.830.000 52.830.000 52.830.000 52.830.000 I 52.946.937 52.830.000 52.830.000 52.830.000 52.830.000 F1 U 52.841.587 52.830.000 52.830.000 52.830.000 52.830.000 F1 I 52.946.937 52.830.000

Læs mere

Området har 2 selvforvaltningsrammer Boligkontoret og Administrationen. Regnskab 2017

Området har 2 selvforvaltningsrammer Boligkontoret og Administrationen. Regnskab 2017 Politikområdet består af Administrationens organisation og bygninger. Det omfatter lønninger og andre driftsudgifter vedrørende administrationen i kommunen. Området har 2 selvforvaltningsrammer Boligkontoret

Læs mere

Området har 2 selvforvaltningsrammer Boligkontoret og Administrationen. Regnskab 2016

Området har 2 selvforvaltningsrammer Boligkontoret og Administrationen. Regnskab 2016 Bemærkninger til regnskab Politikområdet består af Administrationens organisation og bygninger. Det omfatter lønninger og andre driftsudgifter vedrørende administrationen i kommunen. Området har 2 selvforvaltningsrammer

Læs mere

Overførsler fra 2011 til. Korrigeret budget inkl. Overførsler

Overførsler fra 2011 til. Korrigeret budget inkl. Overførsler Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret inkl. Overførsler Oprindeligt Budget 31.05.2012 Økonomiudvalget

Læs mere

Vejledning i brug af omkostningsartsgrupper

Vejledning i brug af omkostningsartsgrupper Side 1 af 9 sider Vejledning i brug af omkostningsartsgrupper Denne vejledning viser de almindeligt brugte arter - arter som kun bruges i specialtilfælde kan findes via transaktion KAH3 Eksempel: Artsgruppe

Læs mere

Økonomirapport pr. 30. september 2017 for Børne-, Skole og Uddannelsesudvalget.

Økonomirapport pr. 30. september 2017 for Børne-, Skole og Uddannelsesudvalget. Økonomirapport pr. 30. september for Børne-, Skole og Uddannelsesudvalget. Drift Økonomirapport 2 for perioden 1. januar 30. september viser et samlet forventet overskud på 22,1 mio. kr. Børne- Skole og

Læs mere

I likviditetsprognosen herunder indgår det forventede resultat ved budgetrevision 3 som forudsætning.

I likviditetsprognosen herunder indgår det forventede resultat ved budgetrevision 3 som forudsætning. Økonomiudvalget Ultimo august Holbæk Kommune Forventet årsresultat Ved revision 3 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 28,9 mio. kr. Der er flere faktorer, der tilsammen skaber overskuddet

Læs mere

Økonomiudvalg og Byråd

Økonomiudvalg og Byråd Økonomiudvalg og Byråd Økonomi- og aktivitetsopfølgning August, 2013 For hele Holbæk Kommune forventes et merforbrug på driftsudgifterne på 19,2 mio. kr., som ligger på niveau med estimatet fra juni. Merforbruget

Læs mere

Udvalget for Børn og Skole

Udvalget for Børn og Skole Udvalget for Børn og Skole -2018 Vurdering Holder det korrigerede budget? På udvalget for Børn og Skole forventes et samlet merforbrug på 9,2 mio. kr. Det forventede merforbrug skyldes hovedsageligt bidraget

Læs mere

Budgetforudsætninger 2017 Økonomiudvalget /serviceudgifter

Budgetforudsætninger 2017 Økonomiudvalget /serviceudgifter Budgetforudsætninger 2017 Økonomiudvalget /serviceudgifter Overblik Økonomiudvalget - serviceudgifter I 1.000 kr. I 2016 priser Regnskab 2015 15-pl Opr. Budget 2016 16-pl Opr. Budget 2017 Budgetforslag

Læs mere

Overførsler fra 2016 til 2017 på Økonomi- og Erhvervsudvalgets område

Overførsler fra 2016 til 2017 på Økonomi- og Erhvervsudvalgets område Overførsler fra 2016 til 2017 på Økonomi- og Erhvervsudvalgets område Specifikation af overførsler fra 2016 til 2017 Økonomi- og Erhvervsudvalget Drift Opr. Korr. Regnskab Rest korr. Årsbudget 001 Kommunalbestyrelse

Læs mere

Budgetopfølgning 1 Økonomiudvalget /serviceudgifter

Budgetopfølgning 1 Økonomiudvalget /serviceudgifter Budgetopfølgning 1 Økonomiudvalget /serviceudgifter Pr. 28. februar 2018 Økonomiudvalg Budgetopfølgning 1 pr. 28. februar 2018 1 Overblik BOP 1 I 1.000 kr. Regnskab 2017 Korr. Budget 2018 Forv. Regnsk.

Læs mere

12:36:38 1. Regnskab Navn Forbrug 2016 Korr. budget Rest budget

12:36:38 1. Regnskab Navn Forbrug 2016 Korr. budget Rest budget 12:36:38 1 30052017 kd033 Struktur og tekst Regnskab 2016 Navn Forbrug 2016 Korr. budget Rest budget Forbrugspct. 010116 311216 010116 311216 02 Børn og skoleudvalget 37.373.586 37.338.993 34.593 04 Familie

Læs mere

Akumuleret overskud Personale - inkl. Ledelse og adm

Akumuleret overskud Personale - inkl. Ledelse og adm Data trukket 02.09.2016 Glumsø Forbrug 01.08.201 Herlufmagle Akumuleret overskud -1.139.676-671.525 0000 Budgetreguleringer m.v. Refusion for gennemførte linjefagsudd. 002 Overskud efter udbud, rengøring

Læs mere

Månedsmøde Maj Opsamling til Byrådet

Månedsmøde Maj Opsamling til Byrådet Månedsmøde Maj - Opsamling til Byrådet Budget - Hvordan forventes regnskab at holde i forhold til budgettet? Grøn for at budgettet holder, med uændret adfærd Gul for faresignaler Budgettet holder, men

Læs mere

Månedsmøde Juni Opsamling til Byrådet

Månedsmøde Juni Opsamling til Byrådet Månedsmøde Juni - Opsamling til Byrådet Budget - Hvordan forventes regnskab at holde i forhold til budgettet? Grøn for at budgettet holder, med uændret adfærd Gul for faresignaler Budgettet holder, men

Læs mere

Bilag til Økonomiregulativ

Bilag til Økonomiregulativ Bilag til Center for Økonomi og Personale Hold-an Vej 7 2750 Ballerup Telefon: 4477 2000 balkom@balk.dk www.ballerup.dk Godkendt den 20-05-2014 1 Indhold 1.... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Baggrund... 3 1.3.

Læs mere

Overførsler fra 2012. Korrigeret budget. til 2013

Overførsler fra 2012. Korrigeret budget. til 2013 Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("- "=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/5-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. maj 2013 Økonomiudvalget

Læs mere

SPECIFIKATION TIL BASISBUDGET UDVALGET FOR BØRN OG FAMILIER KOLONNE 2,3,5 og 7

SPECIFIKATION TIL BASISBUDGET UDVALGET FOR BØRN OG FAMILIER KOLONNE 2,3,5 og 7 UDVALG FOR BØRN OG FAMILIER - Serviceudgifter -1.000-1.957-4.902 22.589 3 01 Folkeskolen SPECIFIKATION TIL BASISBUDGET 2013-2016 Øks 1. behandling 3. september 2012 15.000 Der tilføres 15 mio. kr. i 2013

Læs mere

Budgetforudsætninger 2017 Økonomiudvalget /serviceudgifter

Budgetforudsætninger 2017 Økonomiudvalget /serviceudgifter Budgetforudsætninger 2017 Økonomiudvalget /serviceudgifter Overblik Økonomiudvalget - serviceudgifter I 1.000 kr. I 2016 priser Regnskab 2015 15-pl Opr. Budget 2016 16-pl Opr. Budget 2017 Budgetforslag

Læs mere

Bemærkninger til regnskab 2017 Politikområde Dagpasning

Bemærkninger til regnskab 2017 Politikområde Dagpasning Bemærkninger til regnskab Politikområdet dækker al pasning af førskolebørn, og i denne sammenhæng skal pasning forstås som en sikring af det enkelte barns udvikling. Området består af Fagcentrets fælleskonti,

Læs mere

Mindreforbrug, Merforbrug, der skal overføres til Driftsoverførsler fra 2014 til 2015 (hele kr.) (udenfor selvforvaltning)

Mindreforbrug, Merforbrug, der skal overføres til Driftsoverførsler fra 2014 til 2015 (hele kr.) (udenfor selvforvaltning) Driftsoverførsler fra 2014 (hele kr.) (udenfor selvforvaltning) ØKONOMIUDVALGET skal 02 Politikere 641 01 001 08 Søges overført til betaling af fakturaer for aktiviteter i 17 stk. 4 udvalget i 2014 og

Læs mere

Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 8,262 mio. kr.

Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 8,262 mio. kr. Samlenotat for Børn & Undervisning Budgetopfølgning pr. 30. juni Sammenfatning. Samlet set viser budgetopfølgningen for Børn & Undervisning et forventet mindreforbrug på 8,262 mio. kr. Resultatet på de

Læs mere

Budgetforudsætninger 2016 Økonomiudvalget /serviceudgifter

Budgetforudsætninger 2016 Økonomiudvalget /serviceudgifter Budgetforudsætninger 2016 Økonomiudvalget /serviceudgifter Tværgående funktioner, puljer m.v. Mindreforbrug = - Merforbrug = + I 1.000 kr. 2015 prisniveau Regnskab 2014 Opr. budget 2015 Basisbudget 2016

Læs mere

Udvalget for Klima og Miljø

Udvalget for Klima og Miljø Udvalget for Klima og Miljø - Oktober Holbæk Kommune årsresultat Ved revision 4 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 58,9 mio. kr. Det er flere faktorer, der skaber forventningerne

Læs mere

Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Budgetopfølgning pr Dok. nr.: 77755/15

Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget. Budgetopfølgning pr Dok. nr.: 77755/15 Frederikshavn Kommune Kultur- og Fritidsudvalget Budgetopfølgning pr. 30.04. Dok. nr.: 77755/15 1 Drift UDVIKLING I VIST PÅ HOVEDOMRÅDER - = overskud 30/4 31/8 1 2 3 4 3-2 Bibliotek og Borgerservice 128.168

Læs mere

Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget

Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget Overførsel af over-/underskud Øvrige overførsler Børneudvalget Regnskab 2014 1 Overblik - Børneudvalget Områder der er omfattet af mål- og rammeaftaler samt lønsumsstyring må overføre et overskud på 5%

Læs mere

Månedsmøde Oktober Opsamling til Byrådet

Månedsmøde Oktober Opsamling til Byrådet Månedsmøde Oktober - Opsamling til Byrådet Budget - Hvordan forventes regnskab at holde i forhold til budgettet? Grøn for at budgettet holder, med uændret adfærd Gul for faresignaler Budgettet holder,

Læs mere

Fordelingen af de 50 mio. kr. er indarbejdet i budgetrevision 2.

Fordelingen af de 50 mio. kr. er indarbejdet i budgetrevision 2. Økonomiudvalget Budgetrevision 2 Marts Holbæk Kommune Budgetrevision 1 Budgetrevision 1 viste et forventet merforbrug på driften på 41 mio. kr. Det skyldtes primært et merforbrug på beskæftigelsesområdet

Læs mere

Driftsoverførsel fra 2018 til 2019

Driftsoverførsel fra 2018 til 2019 Driftsoverførsel fra til 2019 Indholdsfortegnelse 1. Indledning og opgørelse af driftsoverførsel -2019...2 2. Driftsoverførslen specificeret på udvalg...3 3. Udvikling i driftsoverførsler siden 2008...3

Læs mere

Overførsler fra 2012 til. Korrigeret budget. (incl. Overførsler)

Overførsler fra 2012 til. Korrigeret budget. (incl. Overførsler) Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2013 Overførsler fra 2012 til 2013 Korrigeret (incl. Overførsler) Oprindeligt Budget 31. marts 2013 Økonomiudvalget

Læs mere

Regnskab 2005. Ældreudvalgets bevillingsområde:

Regnskab 2005. Ældreudvalgets bevillingsområde: Regnskab 2005 Ældreudvalgets bevillingsområde: 990 Ældrepleje og omsorg 991 Folkepension 992 Omsorgstandpleje 99 Bevilling 990 Ældrepleje- og omsorg Beløb i 1.000 kr. Ældreboliger Udg. Indt. Regnskab Budget

Læs mere

Budgetopfølgning 2 Økonomiudvalget /serviceudgifter

Budgetopfølgning 2 Økonomiudvalget /serviceudgifter Budgetopfølgning 2 Økonomiudvalget /serviceudgifter Pr. 31. maj 2018 Økonomiudvalg Budgetopfølgning 1 pr. 31. maj 2018 1 Overblik BOP 2 I 1.000 kr. Forventet regnskab BOP 1 2018 Korr. Budget 2018 Forv.

Læs mere

På Arbejdsmarkedsudvalgets område er der tale om budgetoverførsler på i alt 0 kr.

På Arbejdsmarkedsudvalgets område er der tale om budgetoverførsler på i alt 0 kr. Budgetoverførsler fra 2008 til 2009 Arbejdsmarkedsudvalget - budgetoverførsler fra 2008-2009 På Arbejdsmarkedsudvalgets område er der tale om budgetoverførsler på i alt 0 kr. Samtlige funktionsområder

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Økonomiudvalget Center for HR, Økonomi & IT

Budgetopfølgning pr. 31. maj 2016 Økonomiudvalget Center for HR, Økonomi & IT Afvigelse mellem seneste skøn og korrigeret budget Ændring i forhold til seneste opfølgning 31/8 31/5 31/3 Forbrug pr. 31/5-2016 Korrigeret budget incl. overførsler Overførsler fra sidste finansår Afvigelse

Læs mere

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30. november 2018 (forbrug pr. 7. januar 2019)

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30. november 2018 (forbrug pr. 7. januar 2019) Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30. november 2018 (forbrug pr. 7. januar ) 2018 2017 Hele 1.000 kr. Oprindeligt Korrigeret Forbrug pr. 7. jan. regnskab afvigelse * Regnskab 2017 Drift 259.962 258.545

Læs mere

Tillægsbevillinger. Funktion - Hovedfunk U/I DKK DKK DKK DKK DKK

Tillægsbevillinger. Funktion - Hovedfunk U/I DKK DKK DKK DKK DKK Bemærkninger til bevillingskontrol pr. 30.04. - Børne- og Kulturudvalget. Drift Udgiftsbaseret s % Funktion - Hovedfunk U/I 1.000 DKK 1.000 DKK 1.000 DKK 1.000 DKK 1.000 DKK 0322 Folkeskolen m.m. U 30.485

Læs mere

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014.

Samlet set forventes der rammeoverholdelse på Børne- og Skoleudvalgets område set i forhold til udvalgets korrigerede budget 2014. Økonomi og Administration Sagsbehandler: Helle Ellemann Andersen Sagsnr. 00.30.14-G01-14-14 Dato:21.5.2014 Børne- og Skoleudvalget, budgetopfølgning pr. 30. april 2014 Børne- og Skoleudvalgets korrigerede

Læs mere

Budgetrevision I. Det samlede resultat for hele Holbæk Kommune forventes at blive et overskud på 76,0 mio. kr.

Budgetrevision I. Det samlede resultat for hele Holbæk Kommune forventes at blive et overskud på 76,0 mio. kr. Budgetrevision I Resultatet af Budgetrevision I er samlet set en forbedring på 10,8 mio. kr. Det skyldes færre udgifter på beskæftigelsesområdet og på det almene børneområde. Derudover øges indtægterne,

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. juli 2017

Budgetkontrol pr. 1. juli 2017 Budgetkontrol pr. 1. juli 2017 Politikområde Ældre i 1.000 kr. Korrigeret budget * Forbrug 31/5 Forventet regnskab Afvigelse i 2017 Udenfor selvforvaltning 1 Ældrerådet 251 0 251 0 2 Tomgangsleje 3.498

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Budgetopfølgning pr. 30. september 2014 1. Resume Drift Oprindelig budget Korrigeret budget uden over- /underskud Forventet resultat Afvigelse (- = mindreforbrug) I 1.000 kr.

Læs mere

Budgetopfølgning 30. juni 2009 Økonomiudvalget

Budgetopfølgning 30. juni 2009 Økonomiudvalget Forbrug Korrigeret Oprindeligt Till gsbevilling Omplacering Økonomiudvalg 30.06 budget budget Nettoudgifter Mio. kr. Mio. kr. Mio. kr. Mio. kr. Mio. kr. % Samlet resultat 77,5 149,4 152,0-2,6 0,0 51,9

Læs mere

Budget Hvordan forventes regnskab 2017 at holde i forhold til budgettet?

Budget Hvordan forventes regnskab 2017 at holde i forhold til budgettet? Hedensted Kommune 27-11- Budget - Hvordan forventes regnskab at holde i forhold til budgettet? Grøn for at budgettet holder, med uændret adfærd Gul for faresignaler Budgettet holder, men påkrævet ændret

Læs mere

Budgetopfølgning 30. september 2008

Budgetopfølgning 30. september 2008 Generel beskrivelse Budgettet indenfor består af følgende: Politisk administration Administration Arbejdsmarked, administration Erhverv og Fritid, administration Familie, administration Social og Sundhed,

Læs mere

Overførsler fra 2014 til 2015

Overførsler fra 2014 til 2015 1 Overførsler fra 2014 til 2015 Sundhed og ældre Side Aftaleområde Overført 2013-2014 Korr budget 2014 Forbrug 2014 Overførsel til 2015 Overførsel i pct. Sundhedsområdet Rehabiliteringsenheden 423,8 19.348,1

Læs mere

Budgetoverførsler fra 2018 til 2019

Budgetoverførsler fra 2018 til 2019 Budgetoverførsler til 2019 Udvalg: Økonomi og Erhverv Drift Indenfor rammen: til 2019 2017 til 502 Teknik og Miljø: Ubestemte formål/arealer til udlejning -698.944-766.417 67.473 1 122.689 00.22.05 Faste

Læs mere

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30.4.2012

Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30.4.2012 Økonomiudvalget Budgetopfølgning pr. 30.4.2012 1. Resume Drift Oprindeligt Korrigeret Forventet resultat Afvigelse I 1.000 kr. Drift i alt 259.391 259.391 259.391 0 Politisk organisation 6.601 6.601 6.601

Læs mere

Budgetområde: 826 Administration

Budgetområde: 826 Administration Regnskab På budgetområde 826 Administration udgør størstedelen af budgettet administrative personaleudgifter i kommunens 7 fagcentre og 4 fællescentre i. Derudover er der udgifter til IT, administrationsbygninger,

Læs mere

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018

Varde Kommune Bemærkninger - regnskab 2018 Udvalg: Hovedkonto: Hovedfunktion: Udvalg for Kultur og Fritid 00 Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25 & 32 Faste ejendomme og fritidsfaciliteter Samlet regnskab: 2017 Korrigeret budget 2.851.754

Læs mere

Økonomiudvalget. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 3

Økonomiudvalget. Budgetrevision Vurdering. Budgetrevision 3 Økonomiudvalget - Vurdering Holder det korrigerede budget? er forventes et forbrug, der er 32,0 mio. kr. lavere end det korrigerede budget. Mindreforbruget kan henføres til Administration med 29,5 mio.

Læs mere

Budgetopfølgning Økonomiudvalget Center for Økonomi og HR. Drift

Budgetopfølgning Økonomiudvalget Center for Økonomi og HR. Drift Afvigelse ml. seneste skøn og korr. ("-"=merforbrug) Skøn 31/8 Skøn 31/5 Skøn 31/3 Forbrug pr. 31/3-2012 Overførsler fra 2011 til 2012 Korrigeret Oprindeligt Budget 31.03.2012 Økonomiudvalget Center for

Læs mere

Forventet regnskab 2017, halvårsregnskab pr. 30. juni 2017

Forventet regnskab 2017, halvårsregnskab pr. 30. juni 2017 Forventet regnskab 2017, halvårsregnskab pr. 30. juni 2017 Side 1 af 6 sider Halvårsregnskab og forventet regnskab 2017 Oprindeligt Tillægs- Korrigeret Forv. Forv. Forventet Halvårs- Pct. budget bev. og

Læs mere

Forbr. pct Forventet regnskab Afvigelse mellem korr. Budget og forventet regnskab

Forbr. pct Forventet regnskab Afvigelse mellem korr. Budget og forventet regnskab Bilag 4 A opfølgning pr. 30.9. Økonomiudvalget Driftsvirksomheden U/ Forbrug pr ult. 9- Forbr. pct og Økonomiudvalget U 283.687 288.808 209.598 73 284.808-4.000-16.408-16.598-17.764 109-16.598 00 Byudvikling,

Læs mere

Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge

Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge Udvalget Læring & Trivsel for Børn og Unge - Oktober Holbæk Kommune årsresultat Ved budgetrevision 4 er forventningen til årets samlede resultat et overskud på 58,9 mio. kr. Det er flere faktorer, der

Læs mere

Budgetkontrol pr. 1. november 2018

Budgetkontrol pr. 1. november 2018 Budgetkontrol pr. 1. november 2018 Politikområde Børn og Unge i 1.000 kr. Korrigeret budget * Forbrug 30/9 Forventet regnskab Afvigelse i 2018 Aktivitetsområder Anbringelser 114.523 94.507 129.000 14.477

Læs mere