Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Fløjstrupvej i Malling. Juli 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Fløjstrupvej i Malling. Juli 2004 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 701 Boligområde ved Fløjstrupvej i Malling KONGSBAK INFORMATIK Juli 2004

2 Lundshøjgårdsvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Fløjstrupvej i Malling 701 Fløjstrupvej Majsvænget Ajstrupvej Statistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.: 86 Magistratens 2. Afdeling Stadsarkitektens Kontor Juli 2004

3 Om dette hæftes indhold Der indledes med et afsnit om lokalplanens indhold, hvor baggrunden for lokalplanen beskrives, ligesom målet med planen og planens hovedtræk også beskrives. Til afsnittet hører illustrationer, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger afsnittet med de bindende bestemmelser for den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet, bygningers udseende, veje og stiers forløb m.v. Herefter følger et afsnit som beskriver hvordan lokalplanen forholder sig til kommuneplanen og den anden planlægning som vedrører lokalplanen. Det drejer sig f.eks. om veje, stier, skoler, institutioner, støj, teknisk forsyning m.v. Det sidste afsnit omhandler hvilke retsvirkninger forslaget til lokalplanen har, og hvad der vil gælde når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort. Næst bagest i hæftet sidder lokalplankortet som visuelt supplerer bestemmelserne i det andet afsnit og til sidst kommer siden med underskrifter og dato for offentliggørelse af lokalplanen. Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Her ligger lokalplanområdet Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen i samarbejde med: Plusform arkitekter maa. Mejlgade 16, 8000 Århus c.

4 1 ÅRHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 701 Boligområde ved Fløjstrupvej i Malling. INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS INDHOLD Beskrivelse af området, baggrund og mål med planen, planens hovedtræk m.v LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1. Formål Område og opdeling Anvendelse Udstykning Trafikforhold Teknisk forsyning Bebyggelsens omfang og placering m.m Bebyggelsens udseende Opholdsarealer, hegn og beplantning Støjforhold Særlige forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Grundejerforening Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder LOKALPLANEN OG ANDRE PLANER Lokalplanens forhold til kommuneplanen, veje, stier, støj, institutioner, teknisk forsyning m.v LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Retsvirkninger af lokalplanen LOKALPLANKORT Vedtagelsespåtegninger... 15

5 2 LOKALPLANENS INDHOLD Her beskrives baggrunden for lokalplanen, målet med planen samt planens hovedtræk. Eksisterende forhold Denne lokalplan gælder for et område nord for Fløjstrupvej i Malling. Lokalplanområdet der er ca m 2 stort, var ved planens udarbejdelse privat ejet og beliggende i landzone. Beskrivelse af området Området er beliggende i den nord-østlige del af Malling i et forholdsvis fladt terræn. Området anvendes i dag til landbrugsformål. Mod vest er det delvist afgrænset af en åben grøft, "Hovedgrøften" der modtager regnvand fra en stor del af Malling, og delvist af nogle mindre jordbrugsparcelle, og mod øst og nord af det åbne land. Planens baggrund og mål Lokalplanen er udarbejdet efter ønske fra ejerne med det formål at anvende området til boligformål i overensstemmelse med kommuneplanens bestemmelser. Lokalplanen skal derfor ført og fremmest overføre området fra landzone til byzone, samt danne grundlag for tilvejebringelsen af det nødvendige plangrundlag for arealets udnyttelse til boligbebyggelse. Planens hovedtræk Lokalplanområdet opdeles i 2 områder. Område I udlægges til tæt-lav boligbebyggelse og område II udlægges som fælles opholdsareal for hele lokalplanområdet. Område I består af 3 storparceller, hvor bebyggelsen skal opføres som gård-, klyngerække- og kædehuse. Bebyggelsen skal opføres indenfor de udlagte byggefelter, ligesom der på hver storparcel skal udlægges fælles opholdsarealer, evt. i form af fælles gårdrum inde i bebyggelsen.

6 Ho 3 For at bevare udsigten mod det åbne land, er byggefelterne placeret i "vifteform" ud fra vejadgangen fra Fløjstrupvej, og der er bestemmelser i lokalplanen om, at bebyggelsen i det indre af området maksimalt må opføres i 1 etage med udnyttet tagetage hvorimod bebyggelsen i udkanten af lokalplanområdet må opføres i op til 2 fulde etager. Lokalplanområdet vejbetjenes fra Fløjstrupvej. Let trafik vil via områdets interne færdselsarealer - herunder fortovsanlæg langs adgangsvejen og stianlæg langs Fløjstrupvej - kunne ledes frem til en mulig krydsning af Fløjstrupvej overfor Mallinggårdsvejs tilslutning. Via Malinggårdsvej og eksisterende stinet er det muligt for den lette trafik at nå bl.a. Malling Skole. De fælles opholdsarealer er placeret i tilknytning til det åbne land, med en kile ind i bebyggelsen. Kilen forbinder boligområdet med det fælles opholdsareal og tilfører en del af boligerne udsigt over det åbne land m gu gu k 9c Fløjstrupvej Illustration der viser et eksempel på hvordan bebyggelsen kan komme til at se ud. 15gk 15gn Cirkelslaget som afgrænser lokalplanområdet mod nord-øst er kommuneplanens afgrænsning og identisk med 300 m zonen omkring Malling Vandværks indvindingsboring. Lokalplanområdet respekterer således Århus Byråds beslutning af 12. september 2002, om ikke at opføre ny bebyggelse indenfor 300 m zonen ved vandboringer hvor der er et lerlag med en mindre tykkelse end 15 m.

7 4 LOKALPLANENS BESTEMMELSER Dette afsnit indeholder bindende bestemmelser om arealernes anvendelse, bygningers og vejes udformning m.v. 1. Formål Lokalplanen har til hovedformål at sikre: at at at at at området anvendes til tæt-lav boligbebyggelse med mulighed for opførelse af et varieret udbud af boligtyper, boligområdet opdeles i mindre, overskuelige enheder, fastlægge placeringen og udformningen af områdets fælles opholdsarealer, lokalplanområdet overføres fra landzone til byzone, og der oprettes en grundejerforening til at varetage fællesopgaver i lokalplanområdet. 2. Område og opdeling Stk. 1. Lokalplanområdet er afgrænset som vist på lokalplankortet, og omfatter jf. matrikelkortet del af matr. nr. 15 gu, Malling by, Malling, samt alle parceller, der efter den 15. juni 2003 udstykkes i området. Se fodnote 1. Stk. 2. Lokalplanområdet er opdelt i områderne I og II, som vist på lokalplankortet. Se fodnote 1. Stk. 3. Med den offentlige bekendtgørelse af byrådets endelige vedtagelse af planen er lokalplanområdet overført fra landzone til byzone. Stk. 4. Der er landbrugspligt på matr. nr.15 gu Malling by, Malling. Ejendommen skal drives landbrugsmæssigt efter landbrugslovens regler, indtil den tages i brug til det, planen bestemmer. Se fodnote I tvivlstilfælde defineres den nøjagtige grænse af Magistratens 2. Afdeling. 2. Ophævelse af landbrugspligten sker i forbindelse med Jordbrugskommissionen for Århus Amts godkendelse af udstykning, hvor en sådan er nødvendig. Der kan i forbindelse med ophævelsen af landbrugspligten stilles betingelser i medfør af landbrugslovens 4, stk. 3 og/eller stk. 4.

8 5 Lokalplanområdet Udsnit af matrikelkort 3. Anvendelse Område I Stk. 1. Området, der består af storparcellerne 1, 2 og 3 er udlagt til tæt-lav boligbebyggelse (helårsbeboelse) i form af række-, kæde-, gård-, klyngehuse og lignende med tilhørende fællesfaciliteter. En del af bebyggelsen på den enkelte storparcel kan opføres som etageboliger Stk. 2. Magistratens 2. Afdeling kan tillade, at beboerne fra deres bolig driver sådan virksomhed, som almindeligvis kan udøves i boligområder - f.eks. frisør-, læge-, tegnestue-, revisions- samt klubvirksomhed. En forudsætning er dog, at virksomheden ikke vil give ulemper for de omboende ved væsentlig øget parkering, trafik eller på anden måde er til gene. Stk. 3. Der skal på den enkelte storparcel indrettes fælles opholdsareal for storparcellens beboere, som vist på lokalplankortet. Område II Stk. 4. Området er udlagt til fælles opholdsareal, (evt. med regnvandsbassin) for samtlige beboere i område I. Stk. 5. På dette areal må grundejerforeningen (se 12) etablere anlæg til fælles formål.

9 6 Fællesbestemmelser for lokalplanområdet Stk. 6. Placering af mindre bygninger til kvarterets tekniske forsyning skal godkendes af Magistratens 2. Afdeling. 4. Udstykning Stk. 1. Udstykning i storparceller skal i princippet ske som vist på lokalplankortet. To eller flere storparceller kan dog slås sammen og bebygges samlet. Stk. 2. Ved yderligere udstykning af storparcellerne gælder småhusreglementets bestemmelser om mindstegrundstørrelser ikke for lokalplanområdet. 5. Trafikforhold Stk. 1. På lokalplankortet er vist de arealer, der er udlagt til: Vej A-B m bred Veje C-D og E-F... 8 m brede Sti a-b... 5 m bred Stk. 2. Der skal i område II sikres areal til en stiforbindelse mellem punkterne b-c-g, c-d og f-d-e. Stk. 3. Til vejen A-B må der ikke være direkte adgang fra de tilgrænsende grunde. Stk. 4. På hver storparcel skal der etableres vendemulighed for lastbiler (renovationsvogne, flyttebiler m.v.) Stk. 5. Ved vejtilslutninger skal der sikres de nødvendige oversigtsarealer, jf. gældende vejregler. Stk. 6 På hver storparcel skal reserveres areal til parkeringsformål i overensstemmelse med "Retningslinier for anlæg af parkeringsarealer i Århus Kommune". Parkeringsarealerne skal i princippet placeres som vist på lokalplankortet. På en del af parkeringsarealerne kan der opføres garager eller carporte. Se 7 Stk. 1. Stk. 7. Der skal til godkendelse hos Vejkontoret indsendes et projekt for indretning af lokalplanområdets færdselsarealer. 6. Teknisk forsyning Nybyggeri skal tilsluttes Malling Fjernvarmeværks Varmeforsyning på værkets til enhver tid gældende betingelser.

10 7 7. Bebyggelsens omfang og placering m.m. Område I Stk. 1. Ny boligbebyggelse skal placeres inden for de på lokalplankortet viste byggefelter. Inden for byggefelterne kan opføres garager, carporte, skure, udhuse og lignende mindre småbygninger. Garager og carporte kan desuden opføres på de arealer der på lokalplankortet er udlagt til parkeringsformål, jf. 5 Stk. 7, idet maksimalt halvdelen af de anlagte pladser på den enkelte storparcel må være i form af garager eller carpporte.. Stk. 2. Der må på storparcel nr.: 1 opføres maksimalt m 2 etageareal 2 opføres maksimalt m 2 etageareal 3 opføres maksimalt m 2 etageareal I alt maksimalt m 2 etageareal Se fodnote 3. Der kan herudover opføres 10 m 2 udhuse, småbygninger pr. bolig, enten som fritliggende bygninger efter småhusreglementets afsnit 12, eller som sammenbyggede med boligen, eller som indbyrdes sammenbyggede bygninger. Stk. 3. Af støjmæssige hensyn, (jf. krav i 10) skal opholdsarealer og bebyggelse i 1 etage placeres i en afstand på mindst 20 m fra midten af Fløjstrupvej. Tilsvarende skal bebyggelse i mere end 1 etage placeres i en afstand på mindst 25 m fra midten af Fløjstrupvej Støjbyggelinierne er angivet på lokalplankortet. Afstandskravet kan reduceres, såfremt der tages særlige hensyn ved udformning og orientering af bebyggelsen. Se 10, Støjforhold. Stk. 4. På lokalplankortet er det vist med signatur i hvilke byggefelter der må opføres bebyggelse i maksimalt 1 etage med udnyttet tagetage foruden evt. kælder, og i hvilke byggefelter der må opføres bebyggelse med maksimalt 2 etager foruden evt. kælder. Højst 40% af den enkelte storparcels etageareal - jf. 7, stk. 2 - må anvendes til etageboliger. Stk. 5. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må være højere end 8,50 m over terræn (målt i forhold til eksisterende terræn, til et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn eller til et i henhold til bygningslovgivningen fastlagt niveauplan). 3. Det angivne etageareal svarer tilnærmelsesvist til en bebyggelsesprocent på 35. Beregnet af storparcellens areal fratrukket skønnet færdselsareal og tillagt en forholdsmæssig andel af område II. Opmærksomheden henledes på, at det maksimalt tilladte antal m 2 etageareal formentlig ikke vil kunne opføres ved byggeri alene i 1 etage.

11 8 Stk. 7. Til sikring af foranstående bestemmelser må bebyggelse på den enkelte storparcel kun ske på grundlag af en af Magistratens 2. Afdeling godkendt bebyggelsesplan. Se fodnote 4. Område II Ved byggeri i 1 etage med udnyttet tagetage, må skæringen mellem ydervæg og tagflade - bortset fra gavltrekanter - højst være 3,00 m over terræn, og ved byggeri i 2 etager, må skæringen mellem ydervæg og tagflade - bortset fra gavltrekanter - højst være 6,50 m over terræn (målt i forhold til eksisterende terræn, til et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn eller til et i henhold til bygningslovgivningen fastlagt niveauplan). Stk. 6. Internt på storparcellen gælder ingen særlige bestemmelser om højde- og afstandsforhold. Bebyggelsen skal dog i rimelig omfang sikre tilfredsstillende lysforhold og sikre, at der ikke er væsentlige indbliksgener. Planen skal redegøre for: Placering af beboelse med udendørs opholdsareal. Eventuel udstykning Placering af eventuelt fælleshus Placering af garager/carporte (eller evt. fællesparkering). Placering af småbygninger og udhuse. Bygningsprofiler, facader og materialer. Terrænreguleringer. Etablering af ny beplantning jf. 9. Storparcellens interne vej-, parkerings- og stiforhold, herunder tilslutninger til de tilgrænsende veje, stier, storparceller, fællesarealer og lignende. Stk. 8. I området kan opføres et fællesantenneanlæg og et fælleshus, samt enkelte andre mindre bygninger til fælles formål for lokalplanområdets beboere, placeringen skal godkendes af Magistratens 2. afdeling. Fællesbestemmelser for lokalplanområdet Stk. 9. Terrænreguleringer må kun foretages efter tilladelse fra bygningsmyndigheden. Regulering på indtil 0,50 m i forhold til eksisterende terræn eller til et i forbindelse med byggemodningen reguleret terræn og ikke nærmere skel end 0,50 m kan dog finde sted uden tilladelse. 8. Bebyggelsens udseende Stk. 1. Boliger på en storparcel skal udføres i ens materialer og med ens taghældning. Vinterhaver, udestuer, udhuse, garager, carporte og lignende mindre bygninger må udføres i andre materialer og med en anden taghældning, hvis der kan opnås en god helhedsvirkning. 4. Bebyggelsesplanen sikres ved tinglyst deklaration

12 9 Stk. 2. Skiltning og reklamering på en ejendom må kun foretages med tilladelse fra Magistratens 2. Afdeling i hvert enkelt tilfælde. Stk. 3. Almindelige udendørs radio- og tv-antenner - herunder parabolantenner med en diameter på indtil 100 cm - må hvis de anbringes på bygninger højst rage 1,00 m op over disses højeste punkt. Parabolantenner med en diameter større end 100 cm må alene opsættes efter særlig tilladelse fra Magistratens 2. Afdeling. Magistratens 2. Afdeling kan i enkelte tilfælde og efter en konkret vurdering af en antennes udformning - f.eks. antenner for radioamatører - tillade antenner med en større højde end angivet ovenfor. Stk. 4. Såfremt der etableres et anlæg til indvinding af solenergi eller lignende, skal de dele af anlægget, der anbringes udvendigt på en bygning, indgå som en del af tagfladen eller en del af bygningens øvrige ydervægge. Se fodnote Opholdsareal, hegn og beplantning Stk. 1. Opholdsarealer internt på storparcellerne jf. 3, stk. 3, skal i princippet placeres som vist på lokalplankortet, og skal udformes bymæssigt delvis med belægning og inventar som et torv eller plads. Stk. 2. I område II skal der mod nordøst ud mod det åbne land, etableres de, på illustrationen på side 3, i princippet viste beplantninger f.eks. i form af åbne lunde af opstammet tjørn og eg, og efter en plan godkendt af Magistratens 2. afdeling. Stk. 3. I område II kan der etableres regnvandsbassiner såfremt de udformes som et rekreativt vandelement i de fælles friarealer. Stk 4. Langs vej A-B, C-D og E-F skal der plantes løvfældende træer i princippert som vist på illustrationen side 3. Stk. 5. Plan for beplantning af vejarealer samt øvrige dele af område II skal indsendes til godkendelse ved Magistratens 2. afdeling. Se fodnote Støjforhold Stk. 1. Det skal sikres, at det konstante udendørs støjniveau som trafikstøj påføre bebyggelsen og opholdsarealer, ikke overstiger 55 db(a) på døgnbasis. 5. Med denne bestemmelse er der ikke taget stilling til, om der i henhold til fjernvarmeværkets vedtægter kan opnås tilladelse til anvendelse af anlæg til indvinding af solenergi. 6. Specielt henledes opmærksomheden på, at der ved udarbejdelsen af beplantningsplanen skal tages hensyn til placering af forsyningsledninger samt eventuel belysning. I øvrigt henvises til "Vejledning af Træplantning" udgivet af Vejkontoret.

13 Særlige forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Generelt gælder, at ny bebyggelse på den enkelte storparcel ikke må tages i brug før: Den i 6 nævnte tilslutning til Malling Fjernvarmeværk har fundet sted. Veje, stier og parkeringspladser, på storparcellen er anlagt, samt friarealer er planeret og tilsået med græs. Den i 5 stk. 1 nævnte sti er anlagt. Der er anlagt den nødvendige del af de i 5 stk. 1 nævnte veje til betjening af den enkelte storparcel. Der er anlagt en efter Magistratens 2. Afdelings skøn passende del af område II. Se fodnote Grundejerforening Der skal stiftes en forening til at varetage de fælles grundejerinteresser i lokalplanområdet. Se fodnote Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende, lovlige forhold, før der er opnået tilladelse hertil fra: Udledningstilladelse til Hovedgrøften godkendt af Århus Amtskommune, Udvalget for Teknik og Miljø. 7. Såfremt anlæg af opholdsarealer og plantebælter ikke hensigtsmæssigt kan færdiggøres forinden ibrugtagen af bebyggelse, vil der efter en konkret vurdering være mulighed for at give dispensation fra bestemmelserne, dog kun mod sikkerhedsstillelse for anlæg af arealerne inden for en rimelig tid. 8. Supplerende bestemmelser om grundejerforening og parcelforeninger findes i deklarationen, der er udarbejdet for lokalplanområdet.

14 11 LOKALPLANEN OG ANDRE PLANER Her beskrives lokalplanens forhold til kommuneplanen og anden planlægning, som vedrører lokalplanen. Kommuneplanen Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen har været den kommuneplan, som byrådet har vedtaget. Nedenstående kort er et udsnit af kommuneplanens rammekort for den aktuelle bydel, og lokalplanområdet er, som vist, beliggende i rammernes delområde BO, og helt beliggende i landzone. Lokalplanen er i overensstemmelse med kommuneplanen JO OF Lokalplanområdet BO BO BO BO Udsnit af kommuneplanens rammekort Overordnede vej- og stiforhold Lokalplanområdet skal vejbetjenes fra Fløjstrupvej, der igen har forbindelse til øvrige mål i lokalsamfundet, så som skole, institutioner, butikker m.v. Særligt for den lette trafik er der via Mallinggårdsvej og eksisterende stinet adgang til en række betydende mål. Støjmæssige forhold De støjmæssige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens støjbestemmelser.

15 12 Lokalplanområdet er primært belastet af trafikstøj fra Fløjstrupvej. Med udgangspunkt i den fælles Nordiske Beregningsmodel for Vejtrefikstøj, er støjniveauet 10 m fra midten af Fløjstrupvej beregnet til ca. 59 db(a) på døgnbasis. For at kommuneplanens støjbestemmelser kan overholdes, er der i lokalplanen optaget bestemmelser om at bebyggelse i 1 etage og opholdsarealer skal placeres mindst 20 m fra midten af Fløjstrupvej. Endvidere skal bebyggelse i mere end 1 etage placeres mindst 25 m fra midten af Fløjstrupvej. Afstandskravene kan reduceres, hvis der tages særlige hensyn ved boligernes udformning og orientering. Forureningsforhold Affaldskontoret har pr. 23 september 2003 ikke registreret potentielt forurenede aktivitet eller konstateret forurening indenfor eller i umiddelbar nærhed af lokalplanområdet. Overskudsjord Eventuelt bortskaffelse af overskudsjord og byggeaffald skal ske i henhold til Århus Kommunes Regulativ for Erhvervsaffald. Overskudsjord bør så vidt muligt forblive indenfor lokalplanområdets grænser. Vandindvindingsinteresser Lokalplanområdet er beliggende i et OSD-område, område for særlige drikkevandsinteresser. Såvel Malling Vandværk som Århus Kommunale Værker har vandindvindingsinteresser i området. Malling Vandværks indvindingsboring ligger i en afstand af ca. 300 m fra lokalplanområdets østlige grænse. Der er ca. 600 m til Århus Kommunale Værkers nærmeste indvindingsboring. I en deklaration der vil blive tinglyst på området, vil det blive bestemt, at der ikke må anvendes pesticider eller forekomme anden form for forurening i området, som ved nedsivning kan forurene grundvandet. Beboerne bør være opmærksomme på nedsivningsrisiko ved oplagring og håndtering af forurenende stoffer så som opløsningsmidler, olie- og benzinprodukter, som er meget mobile i jord, og som selv i relativt små mængder udgør en væsentlig forureningsrisiko. Arkæologiske forhold Moesgård Museum har den 18. september 2003 foretaget en antikvarisk kontrol af området, og der findes ikke registreret arkæologiske fund indenfor det berørte område, men lokalplanområdet ligger i et område, hvor der tidligere er gjort arkæologiske fund, ligesom planområdet ligger tæt ved et vådområde, der vides at have tiltrukket forhistorisk bebyggelse. Man kan derfor ved et jordarbejde forvente at gøre arkæologiske fund, der vil være omfattet af Museumslovens 27. Hvis der ved kommende anlægsarbejder påtræffes jordfaste fortidsminder (bopladser, gravpladser, kulturlag m.v. ), skal arbejdet standses og fundet anmeldes til museet, jf. museumslovens 27. Kollektiv trafik Planområdet er direkte kollektiv trafikbetjent med linie 103 på Fløjstrupvej. Skoleforhold Ved lokalplanens udarbejdelse ligger området i Malling Skoles distrikt.

16 13 Institutionsforhold I nærheden af lokalplanområdet findes ved planens udarbejdelse følgende institutioner: Integreret institution 0-6 år Intergreret institution 0-6 år Heldagsbørnehave Mallinggårdsvej 6 Tværgade 3 Ajstrupvej 47 Malling Malling Malling Fritidshjem Integreret institution 0-13 år Heldagsbørnehave Ajstrupvej 49 Eghovedvej 1 Tværgade 5 Malling Malling Malling Teknisk forsyning Elforsyning kan ske fra:... Vandforsyning sker fra:... Varmeforsyning sker fra:... Kloakforsyning sker ved:... Østjysk Elforsyning Knudsminde Odder Malling Vandværk Bygvænget Malling Malling Fjernvarmeværk Dampmøllevej 1A 8340 Malling Miljøkontoret Silkeborgvej Åbyhøj Regnvand skal føres til:... Spildevand skal afledes via::... Et eller flere nye regnvandsbassiner med et samlet rumfang på ca. 300 m 3 der etab leres i og nord for området og herfra til Hovedgrøften. Etablering af regnvandsbassin nord for lokalplanområdet forudsætter zonetilladelse En ny pumpestation der etableres i lokalplanområdets sydvestlige hjørne mod Fløjstrupvej, og herfra til eksisterende spildevandsledning i Mallinggårdsvej til Malling Renseanlæg. Bebyggelse af området Ansøgning om byggeri i området skal indsendes til Juridisk-Teknisk Kontor, Rådhuset, 8100 Århus C, i overensstemmelse med Bygherrevejledningen udarbejdet af Magistratens 2. Afdeling. Nærmere oplysninger herom kan fås ved henvendelse til Juridisk- Teknisk Kontor, tlf

17 14 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Retsvirkninger af lokalplanen Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at planen er vedtaget endeligt. Dette indebærer, at hvis en ejendom ønskes bebygget, udstykket eller anvendt på en anden måde end hidtil, skal det ske i overensstemmelse med planen. Lokalplanen medfører derimod ikke pligt til at opføre de bygninger, anlæg m.v., der er indeholdt i planen, og en eksisterende lovlig anvendelse kan fortsætte uændret. Hvis det er af væsentlig betydning for at få planen ført ud i livet, kan kommunen ekspropriere privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme efter Lov om Planlægning, 47. Lokalplanen indeholder i 2 bestemmelse om, at lokalplanområdet overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår af bl.a. af Lov om Frigørelsesafgift. Bestemmelser i private byggeservitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter bortfalder i det omfang, de ikke er forenelige med lokalplanen. Kommunen kan dispensere fra lokalplanen, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Når en dispensation berører omboendes interesser, skal disse underrettes om den påtænkte dispensation og have 14 dages frist til at fremkomme med bemærkninger herom, før dispensation eventuelt gives. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved en ny lokalplan.

18 a c 8k 6h c I A a 45.3 P Hovedgrøften e C B P g 15gu P E P 46.2 D P Fløjstrupvej 15gk d P II 15gn gu I f c P 3 P F Signaturforklaring 50 m 2 II B P b Nord Lokalplangrænse Støjbyggelinie ved bebyggelse i mere end etage q Områdegrænse / storparcelgrænse Storparcelnummer Områdenummer Vej & stiareal / vej- & stibetegnelser STADSARKITEKTENS KONTOR - BYPLANAFDELINGEN Byggefelt for bebyggelse i max. 2 etager Byggefelt for bebyggelse i max. 1 etage med udnyttet tagetage Fælles opholdsareal Fælles opholdsareal Parkeringsareal Regnvandsbassin Lokalplan nr Boligområde ved Fløjstrupvej i Malling. Lokalplankort Støjbyggelinie ved bebyggelse i 1 etage TEGN. NR. MÅL: DATO: TEGN. AF :1000 oktober 2003 SP

19

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Århus Kommune Lokalplan nr.: Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001 743 forslag Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Vilhelm Becks Vej Kaj Munks Vej Vidtskuevej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 670 Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby KONGSBAK INFORMATIK Marts 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til ungdomsboliger ved 670 Oldjordsvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål - Hasle Lokalcenter, ældreboliger og plejeboliger ved Rymarken i Hasle.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål - Hasle Lokalcenter, ældreboliger og plejeboliger ved Rymarken i Hasle. Århus Kommune Lokalplan nr. 732 Område til offentlige formål - Hasle Lokalcenter, ældreboliger og plejeboliger ved Rymarken i Hasle KONGSBAK INFORMATIK April 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.

Århus Kommune Lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 798 Boligområde ved Ladefogedvej i Skejby November 2007 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Ladefogedvej i Skejby 798 ls Vej Skejbyvej Ladefogedvej Sommerlystvej Randersvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Helenelyst, storparcel 5, Brabrand. Se endvidere lokalplan nr. 584. November 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Helenelyst, storparcel 5, Brabrand. Se endvidere lokalplan nr. 584. November 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 736 Boligområde ved Helenelyst, storparcel 5, Brabrand Se endvidere lokalplan nr. 584 KONGSBAK INFORMATIK November 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Helenelyst,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Nyt boligområde ved Klokkeskovvej og Søholmvej i Stavtrup. April 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Nyt boligområde ved Klokkeskovvej og Søholmvej i Stavtrup. April 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 683 Nyt boligområde ved Klokkeskovvej og Søholmvej i Stavtrup KONGSBAK INFORMATIK April 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Nyt boligområde ved Klokkeskovvej og Søholmvej i Stavtrup

Læs mere

Forslag. Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliger ved Elmehaven i Elsted. Teknik og Miljø Planlægning og Byggeri September 2007

Forslag. Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliger ved Elmehaven i Elsted. Teknik og Miljø Planlægning og Byggeri September 2007 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliger ved Elmehaven i Elsted 826 Forslag Blåbærhaven Elmehaven Indelukket Lystrup Busvej Statistikområde/distrikt nr.: 04.30 Registreringskortblad nr.: 27 Teknik og Miljø

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 878

Århus Kommune Lokalplan nr. 878 Århus Kommune Lokalplan nr. 878 Område til boliger og offentlige formål ved Mosegårdsparken i Spørring Marts 2010 Gammel Landevej Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til boliger og offentlige formål ved

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Tilst Parkvej i Tilst. Juni 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Tilst Parkvej i Tilst. Juni 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 702 Boligområde ved Tilst Parkvej i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Juni 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Tilst Parkvej i Tilst 702 Statistikområde/distrikt nr.:

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.:

Århus Kommune Lokalplan nr.: Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligbebyggelse ved Stenvej i Skåde 755 Indeholder tillæg nr. 81 til Kommuneplan 2001 forslag Statistikområde/distrikt nr.: 02.50 Registreringskortblad nr.: 66 Magistratens

Læs mere

Beder Landevej og Agernvej i Beder. Indeholder tillæg nr. 69 til Kommuneplan 2001. Agernvej. Beder Landevej

Beder Landevej og Agernvej i Beder. Indeholder tillæg nr. 69 til Kommuneplan 2001. Agernvej. Beder Landevej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde mellem 742 Beder Landevej og Agernvej i Beder Indeholder tillæg nr. 69 til Kommuneplan 2001 forslag Agernvej Beder Landevej Skoleparken Vilhelmsborgvænget Statistikområde/distrikt

Læs mere

Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget i Beder. Oddervej Kirkebakken. HjvÊnget

Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget i Beder. Oddervej Kirkebakken. HjvÊnget Århus Kommune Lokalplan nr.: Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget i Beder 776 forslag Oddervej Kirkebakken Tofteledet HjvÊnget Jernbanen Beder Landevej Statistikområde/distrikt nr.: 07.10 Registreringskortblad

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 608

Århus Kommune Lokalplan nr. 608 Århus Kommune Lokalplan nr. 608 Boligområde ved Kirkebakken i Beder Oktober 2006 Skoleparken Århus Kommune Lokalplan nr.: 608 Boligområde ved Vestervang i Beder Indeholder tillæg nr. 33 til Kommuneplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse ved Stenvej i Skåde. Juni 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligbebyggelse ved Stenvej i Skåde. Juni 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 755 Boligbebyggelse ved Stenvej i Skåde KONGSBAK INFORMATIK Juni 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligbebyggelse ved Stenvej i Skåde 755 Indeholder tillæg nr. 81 til Kommuneplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand. Oktober 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand. Oktober 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Oktober 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand Indeholder tillæg nr.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 Århus Kommune Lokalplan nr. 673 Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 KONGSBAK INFORMATIK Februar 2005 Århus Kommune Lokalplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 776 Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget i Beder KONGSBAK INFORMATIK November 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: Nyt boligområde syd for Tofteledet og Højvænget i

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Hjelmagerparken i Løgten. December 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Hjelmagerparken i Løgten. December 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 686 Boligområde ved Hjelmagerparken i Løgten KONGSBAK INFORMATIK December 2003 Motorvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Hjelmagerparken i Løgten 686 Kirkeholtvej

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 878 Område til boliger og offentlige formål ved Mosegårdsparken i Spørring

Forslag til lokalplan nr. 878 Område til boliger og offentlige formål ved Mosegårdsparken i Spørring Den 22. september 2009 Forslag til lokalplan nr. 878 Område til boliger og offentlige formål ved Mosegårdsparken i Spørring Århus Kommune Teknik og Miljø Århus Kommune har udarbejdet et forslag til den

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Boliger ved tidligere Ask Højskole. Nordgårdsvej. Østergårdsvej. Ask. Balskildevej. Sletholmsvej

Boliger ved tidligere Ask Højskole. Nordgårdsvej. Østergårdsvej. Ask. Balskildevej. Sletholmsvej Østergårdsvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliger ved tidligere Ask Højskole 807 forslag Nordgårdsvej Askgårdsvej Østergårdsvej Balskildevej Ask Sletholmsvej Statistikområde/distrikt nr.: 7.50 Registreringskortblad

Læs mere

Vestermarken i Stavtrup Indeholder tillæg nr. 77 til Kommuneplan Statistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.

Vestermarken i Stavtrup Indeholder tillæg nr. 77 til Kommuneplan Statistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr. Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved 734 Vestermarken i Stavtrup Indeholder tillæg nr. 77 til Kommuneplan 2001 forslag Klokkeskovvej Ormslevvej Vestermarken Byvænget Stavtrupvej Statistikområde/distrikt

Læs mere

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 12 Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE 1. BESKRIVELSEN Denne lokalplan gælder et område ved Herredsvej i Vamdrup. Området, der er ca. 5.400 m 2 stort, er ved planens udarbejdelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 623 Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme Lokalplan nr.: 623 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde nord for Porsevænget i Jegstrup vest for Tranbjerg. Februar 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde nord for Porsevænget i Jegstrup vest for Tranbjerg. Februar 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 666 Boligområde nord for Porsevænget i Jegstrup vest for Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK Februar 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde nord for Porsevænget i Jegstrup

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde vest for Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg. December 2002 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde vest for Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg. December 2002 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 661 Boligområde vest for Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK December 2002 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde vest for Tranbjerg Hovedgade i Tranbjerg.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Jernaldervej i Brabrand. Maj 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Jernaldervej i Brabrand. Maj 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 656 Boligområde ved Jernaldervej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Maj 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Jernaldervej i Brabrand. 656 Runestenen Runevej Runehøjen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde mellem Søholmvej og Råhøjvej i Stavtrup. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde mellem Søholmvej og Råhøjvej i Stavtrup. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 710 Boligområde mellem Søholmvej og Råhøjvej i Stavtrup KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde mellem Søholmvej og Råhøjvej i Stavtrup Indeholder

Læs mere

Boligområde ved Ladefogedvej i Skejby. Skejbyparken. Statistikområde/distrikt nr.: 5.21 Registreringskortblad nr.: 36

Boligområde ved Ladefogedvej i Skejby. Skejbyparken. Statistikområde/distrikt nr.: 5.21 Registreringskortblad nr.: 36 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Ladefogedvej i Skejby 798 ls Vej forslag Skejbyvej Ladefogedvej Sommerlystvej Randersvej Skejbyparken er Skejbygårdsvej Statistikområde/distrikt nr.: 5.21 Registreringskortblad

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Engskovvænget og Grenåvej i Skødstrup. Maj 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Engskovvænget og Grenåvej i Skødstrup. Maj 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 679 Boligområde ved Engskovvænget og Grenåvej i Skødstrup KONGSBAK INFORMATIK Maj 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Engskovvænget 679 og Grenåvej i Skødstrup

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 768

Århus Kommune Lokalplan nr. 768 Århus Kommune Lokalplan nr. 768 Boligområde mellem Holmkærvej og Lergravvej i Trige Supplerende deklaration tinglyst den 23.01.2008 vedlagt - bemærk ændret lokalplankort Januar 2008 Randersvej Århus Kommune

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lav boligbebyggelse øst for Sabrovej, Sabro. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lav boligbebyggelse øst for Sabrovej, Sabro. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 731 Lav boligbebyggelse øst for Sabrovej, Sabro KONGSBAK INFORMATIK November 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: Lav boligbebyggelse øst for Sabrovej, Sabro Indeholder tillæg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Hjortshøj Møllevej i Hjortshøj. Oktober 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Hjortshøj Møllevej i Hjortshøj. Oktober 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 677 Boligområde ved Hjortshøj Møllevej i Hjortshøj KONGSBAK INFORMATIK Oktober 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved 677 Hjortshøj Møllevej i Hjortshøj Indeholder

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Boligområde mellem Holmkærvej og Lergravvej. Juli 2007

Århus Kommune. Lokalplan nr Boligområde mellem Holmkærvej og Lergravvej. Juli 2007 Århus Kommune Lokalplan nr. 768 Boligområde mellem Holmkærvej og Lergravvej i Trige Juli 2007 Randersvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde mellem Holmkærvej og Lergravvej i Trige 768 Lergravvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde øst for Lystrup Busvej i Elsted. September 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde øst for Lystrup Busvej i Elsted. September 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 721 Boligområde øst for Lystrup Busvej i Elsted KONGSBAK INFORMATIK September 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde øst for Lystrup Busvej i Elsted Indeholder tillæg

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.

Århus Kommune Lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 703 Boligområde ved Indelukket i Elsted Del ophævet i henhold til lp. 826 December 2008 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Indelukket i Elsted 703 Asmusgård Blåbærvænget

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til private ungdomsboliger ved Frydenlunds Allé / Viborgvej i Hasle. Februar 2004 Tinglyst den

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til private ungdomsboliger ved Frydenlunds Allé / Viborgvej i Hasle. Februar 2004 Tinglyst den Århus Kommune Lokalplan nr. 697 Område til private ungdomsboliger ved Frydenlunds Allé / Viborgvej i Hasle. KONGSBAK INFORMATIK Februar 2004 Tinglyst den 12-07-2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Studstrupvej i Studstrup. September 2002 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Studstrupvej i Studstrup. September 2002 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 647 Boligområde ved Studstrupvej i Studstrup KONGSBAK INFORMATIK September 2002 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Studstrupvej i Studstrup. Indeholder tillæg nr.

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 844 Boligområde vest for Lergravvej i Trige

Forslag til lokalplan nr. 844 Boligområde vest for Lergravvej i Trige Den 27. januar 2009 Forslag til lokalplan nr. 844 Boligområde vest for Lergravvej i Trige Århus Kommune Teknik og Miljø Århus Kommune har udarbejdet et forslag til den fremtidige anvendelse af det viste

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Ny Studstrupvej i Skødstrup. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Ny Studstrupvej i Skødstrup. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 778 Boligområde ved Ny Studstrupvej i Skødstrup KONGSBAK INFORMATIK November 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Ny Studstrupvej i Skødstrup Indeholder tillæg

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Borgvold i Viby. December 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Borgvold i Viby. December 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 652 Plejeboliger ved Borgvold i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 2003 Holme Ringvej Kongsgårdsvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Plejeboliger ved Borgvold i Viby Indeholder tillæg

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 848 Boligområde ved Grenåvej, Løgten

Forslag til lokalplan nr. 848 Boligområde ved Grenåvej, Løgten Den 26. august 2008 Forslag til lokalplan nr. 848 Boligområde ved Grenåvej, Løgten Århus Kommune Teknik og Miljø Århus Kommune har udarbejdet et forslag til den fremtidige anvendelse af det viste lokalplanområde,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Asmusgårdsvej i Elsted. Marts 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Asmusgårdsvej i Elsted. Marts 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 735 Boligområde ved Asmusgårdsvej i Elsted KONGSBAK INFORMATIK Marts 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Asmusgårdsvej i Elsted 735 Asmusgårdsvej Asmusgård Lyst

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 792 Boligområde øst for Randersvej i Trige

Forslag til lokalplan nr. 792 Boligområde øst for Randersvej i Trige Den 18.11.2008 Forslag til lokalplan nr. 792 Boligområde øst for Randersvej i Trige Århus Kommune Teknik og Miljø Århus Kommune har udarbejdet et forslag til den fremtidige anvendelse af det viste lokalplanområde,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentligt formål ved Vestre Strandalle i Risskov. Lokalcenter Hørgården. Oktober 2001 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentligt formål ved Vestre Strandalle i Risskov. Lokalcenter Hørgården. Oktober 2001 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 617 Område til offentligt formål ved Vestre Strandalle i Risskov. Lokalcenter Hørgården KONGSBAK INFORMATIK Oktober 2001 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til offentligt formål

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 844

Århus Kommune Lokalplan nr. 844 Århus Kommune Lokalplan nr. 844 Boligområde vest for Lergravvej i Trige Juni 2009 Hjulgårdsvej Randersvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde vest for Lergravvej i Trige Indeholder Tillæg nr. 140

Læs mere

Boligområde ved Solbjerg Hovedgade 48-50, Solbjerg. Statistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.: 83

Boligområde ved Solbjerg Hovedgade 48-50, Solbjerg. Statistikområde/distrikt nr.: Registreringskortblad nr.: 83 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Solbjerg Hovedgade 48-50, Solbjerg 764 Solbjerg Hedevej forslag Solbjerg Hovedgade Solbjerg Sø Gl. Horsensvej Kærgårdsvej Fastrupvej Østergårdsvej Statistikområde/distrikt

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.

Århus Kommune Lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 848 Boligområde vest for Grenåvej i Løgten Januar 2009 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde vest for Grenåvej i Løgten Indeholder tillæg nr. 141 til Kommuneplan 2001 848

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boliggrunde og bypark, Rødkærvej, Mundelstrup. Maj 2000 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boliggrunde og bypark, Rødkærvej, Mundelstrup. Maj 2000 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 595 Boliggrunde og bypark, Rødkærvej, Mundelstrup KONGSBAK INFORMATIK Maj 2000 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliggrunde og bypark, Radkærvej, Mundelstrup Indeholder tillæg nr.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved brendstrupsgårdsvej, Christiansbjerg. Oktober 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved brendstrupsgårdsvej, Christiansbjerg. Oktober 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 749 Boligområde ved brendstrupsgårdsvej, Christiansbjerg KONGSBAK INFORMATIK Oktober 2005 Lokalplan nr.: 749 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Brendstrupgårdsvej,

Læs mere

Boligbebyggelse ved Ormslevvej 297 i Stavtrup, Indeholder tillæg nr. 143 til Kommuneplan Århus Syd Motorvejen

Boligbebyggelse ved Ormslevvej 297 i Stavtrup, Indeholder tillæg nr. 143 til Kommuneplan Århus Syd Motorvejen T T T T T T T Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligbebyggelse ved Ormslevvej 297 i Stavtrup, Indeholder tillæg nr. 143 til Kommuneplan 2001 803 Forslag Råhøjvej Ormslevvej Århus Syd Motorvejen Statistikområde/distrikt

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

730 forslag. Århus Kommune Lokalplan nr.: Lav boligbebyggelse ved Grønvej og Sabrovej, Sabro. Indeholder tillæg nr. 85 til Kommuneplan 2001

730 forslag. Århus Kommune Lokalplan nr.: Lav boligbebyggelse ved Grønvej og Sabrovej, Sabro. Indeholder tillæg nr. 85 til Kommuneplan 2001 Århus Kommune Lokalplan nr.: Lav boligbebyggelse ved Grønvej og Sabrovej, Sabro Indeholder tillæg nr. 85 til Kommuneplan 21 73 forslag Astervej Vistoftvej Grøn vej Damvej Sabrovej Viborgvej Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.

Århus Kommune Lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 73 Boligområde ved Grønvej og Sabrovej, Sabro KONGSBAK INFORMATIK November 26 Århus Kommune Lokalplan nr.: Lav boligbebyggelse ved Grønvej og Sabrovej, Sabro Indeholder tillæg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiks- og boligområde ved Silkeborgvej 340, Åbyhøj. Juli 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiks- og boligområde ved Silkeborgvej 340, Åbyhøj. Juli 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 682 Butiks- og boligområde ved Silkeborgvej 340, Åbyhøj KONGSBAK INFORMATIK Juli 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Butiks- og boligområde ved 682 Silkeborgvej 340, Åbyhøj Indeholder

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 836 Boligområde ved Bakke Alle i Åbyhøj

Forslag til lokalplan nr. 836 Boligområde ved Bakke Alle i Åbyhøj Den 22.juni 2010 Forslag til lokalplan nr. 836 Boligområde ved Bakke Alle i Åbyhøj Århus Kommune Teknik og Miljø Århus Kommune har udarbejdet et forslag til den fremtidige anvendelse af det viste lokalplanområde,

Læs mere

" J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej

 J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej / " J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård Vinderup Kommune Lokalplan nr. 53 Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej BESKRIVELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Denne lokalplan gælder for området mellem Grønningen

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.

Århus Kommune Lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 807 Boliger ved tidligere Ask Højskole December 2008 Østergårdsvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliger ved tidligere Ask Højskole 807 Nordgårdsvej Askgårdsvej Østergårdsvej

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde syd for Vosnæsvej i Løgten. Marts 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde syd for Vosnæsvej i Løgten. Marts 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 687 Boligområde syd for Vosnæsvej i Løgten KONGSBAK INFORMATIK Marts 2004 Motorvej Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde syd for Vosnæsvej i Løgten 687 Kirkeholtvej Segaltvej

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED

Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Forslag til lokalplan nr. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONGSTED Februar 2007 1 REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR. 1000-48 FOR TØMRERVÆNGET VED GRUNDERUPVEJ I KONG- STED Denne redegørelse har

Læs mere

Boligbebyggelse Hvidmosegård ved Bjødstrupvej, Holme. Bjødstrupvej. Statistikområde/distrikt nr.: 2.92 Registreringskortblad nr.

Boligbebyggelse Hvidmosegård ved Bjødstrupvej, Holme. Bjødstrupvej. Statistikområde/distrikt nr.: 2.92 Registreringskortblad nr. Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligbebyggelse Hvidmosegård ved Bjødstrupvej, Holme 750 forslag forslag Bjødstrupvej Karetmagertoften Bjødstrupvej Slet Møllevej Statistikområde/distrikt nr.: 2.92 Registreringskortblad

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til boliger og liberale erhverv ved Silkeborgvej i Åbyhøj. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til boliger og liberale erhverv ved Silkeborgvej i Åbyhøj. November 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 779 Område til boliger og liberale erhverv ved Silkeborgvej i Åbyhøj KONGSBAK INFORMATIK November 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til boliger og liberale erhverv ved

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.:

Århus Kommune Lokalplan nr.: Århus Kommune Lokalplan nr.: 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand Indeholder tillæg nr. 96 til kommuneplan 2001 forslag Statistikområde/distrikt nr.: 6.20+6.31 Registreringskortblad nr.: 44 Teknik

Læs mere

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-0201 BOLIGBEBYGGELSE PÅ DYBBØL LANGBRO SØNDERBORG KOMMUNE Plan- og Teknikforvaltningen Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 12 64 00 Fax 74 12 64 02 E-mail raadhus@sonderborg.dk 1 SØNDERBORG

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Næshøjvej i Harlev. Marts 2001 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Næshøjvej i Harlev. Marts 2001 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 607 Boligområde ved Næshøjvej i Harlev KONGSBAK INFORMATIK Marts 2001 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Næshøjvej i Harlev Indeholder tillæg nr. 159 til kommuneplanen

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Holmkærvej i Trige. Juni 2002 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Holmkærvej i Trige. Juni 2002 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 640 Boligområde ved Holmkærvej i Trige KONGSBAK INFORMATIK Juni 2002 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Holmkærvej i Trige 640 Holmkærvej Randersvej Trige Centervej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 020 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE. VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGGRELSi: Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Marselisboulevard. Rammelokalplan. Se endvidere lokalplan nr. 494.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Marselisboulevard. Rammelokalplan. Se endvidere lokalplan nr. 494. Århus Kommune Lokalplan nr. 619 Område til offentlige formål ved Marselisboulevard. Rammelokalplan. Se endvidere lokalplan nr. 494 KONGSBAK INFORMATIK Juni 2001 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 836

Århus Kommune Lokalplan nr. 836 Århus Kommune Lokalplan nr. 836 Boligområde ved Bakke Allé i Åbyhøj. Januar 2011 Aarhus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Bakke Allé i Åbyhøj 836 Gefionsvej Bragesvej Bakke Allé Ydunsvej Odinsvej

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Sletvej i Tranbjerg. Juni 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Sletvej i Tranbjerg. Juni 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 729 Boligområde ved Sletvej i Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK Juni 2005 Lokalplan nr.: 729 Boligområde ved Sletvej i Tranbjerg. lau sen s Vej tve j Ch Sle ris tia n X' s Ve j

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr.:

Århus Kommune Lokalplan nr.: Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Asmusgårdsvej i Elsted 771 forslag Statistikområde/distrikt nr.: 04.30 + 04.10 Registreringskortblad nr.: 27 Teknik og Miljø Planlægning og Byggeri Maj 2006

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993

BOV KOMMUNE. Lokalplan 1/77. Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov 1993 BOV KOMMUNE Lokalplan 1/77 Boligområde ved Padborgvej i Bov Lokalplanen er udarbejdet af Arkitektfirmaet 78 A/S, Rødekro i samarbejde med

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Skovgårdsvænget i Tranbjerg. Juni 2005 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Skovgårdsvænget i Tranbjerg. Juni 2005 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 727 Boligområde ved Skovgårdsvænget i Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK Juni 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boligområde ved Skovgårdsvænget i Tranbjerg. Indeholder tillæg nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere