KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET"

Transkript

1 REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2014 Tirsdag d. 16. september 2014, kl i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 26 valgmænd er fremmødt, samlet Kllegianerråd g repræsentanter fr kntret. 1. Valg af dirigent Kllegianerrådet indstiller Christian Vrist Hlm Valgt. 2. Valg af referent Kllegianerrådet indstiller Simn Skarum Valgt 3. Valg af 2 stemmetællere Andreas, 9,1. Jóvør, 8,3. 4. Gdkendelse af dagsrden Indkaldelse er sket rettidigt. Dagsrden gdkendt SIDE 1 AF 8 5. Kllegianerrådets beretning med særligt henblik på Kllegiernes øknmiske situatin. Hans, KR: Sankt Hans: Str succes. Sket i fællesskab med Studenterhus Aarhus, g det har været gdt. Overdragelse af Kllegierne til AAUF: Har frmelt fundet sted, pr. 1. juli. Sket stille g rligt. Gdt arrangement i frbindelse med verdragelsen. Universitetssamvirket nedlægger sig selv i løbet af efteråret. Bestyrelsespst er muligvis sikret. KR indkaldt til møde med rektr g AAUF. Dagligt virke: Dispensatinsansøgninger, klager, afgørelse af skærmydsler. Vi har fået flagstang. Arbejder på pslagstavler på gangene. Arbejder med digitalisering af arkiv ver værelsesnavne g dnatrer. Nilles, 5. st.: Kan man få værelsesnavn plyst? Hans: Ja, ved henvendelse. 6. Fremlæggelse af budget fr 2015 ved Jhn (Vedlagt 3. indkaldelse) Jhn, kntret: Småhuslejestigninger på 2 %. Sker på grund af stigninger på vand, varme g henlæggelser. Henlæggelser vurderes ikke til at være tilstrækkelige til frnyelse g vedligehld.

2 SIDE 2 AF 8 Hans, KR: Elektricitet: Udgiften falder, men i beregningen er der stilet an til at bruge mere strøm end vi plejer Jhn, kntret: Nej, vi får gevinster fra NRGi. Det er skønnet lidt højere i år. Hans, KR: Stigning i renhldelse på mkring kr. Hvad kmmer det af? Jhn: Nej, den er faldet. Vi har haft medhjælp på renvering af køkkenener, g derfr falder de lidt. Hans, KR: Almindeligt vedligehld stiger kraftigt? Jhn: Ja, vi får lidt udgifter. Fx klak g faldstammer. Hans, KR: Fald i vedligehld af IT-netværk? Jhn: Vi havde budgetteret en del mere til nye switches til netværket. Dem får vi betalt ud i år, så det er blt almindeligt vedligehld g drift i år. Tharben, KR: Henlæggelser. Revisren siger altid at vi ikke har nk. Hvad ville være nk? Jhn: Ikke beregnet, men der er lavet en str renveringsplan fr Kllegierne er lige pt., sm er gdt på 100 milliner. Faktisk en beskeden huslejestigning i frhld til renveringen. Tharben: Skal man ikke hen at låne? Udbetalingen af dette kan vel strække sig ver en lang peride? Jhn: Selvfølgelig. Men henlæggelserne er gså med hensyn til almindelig drift. Tharben: Kunne være interessant at se beregning fr hvad nk henlæggelser ville være? Jhn: Selvfølgelig. Det er gså det vi arbejder på. Gdkendelse af budget: 25 stemmer fr. Enstemmigt vedtaget. 7. Tekniske spørgsmål v/ Kllegiernes Kntr Andreas, 9, 1.: Vi har et strt kælderrum hvr man går igennem ned til kælderen, i gennemgangen mellem Kllegium 9 g 8. Kan man få lv til at stille et brdfdbldbrd der. Jhn, kntret: Jeg vil gerne undersøge det. Har ikke nget prblem med det. Det er udelukkende brandmyndighederne. Tharben: Alumnefreningen vil meget gerne være med til at købe brdtennis/brdfldbld-brd Jhannes, 4,2.: Mulighed fr maling af altangelændere? Jhn: Det er en del af renveringsplanen, I må ikke gøre det selv Jhannes, 4,2.: Mulighed fr genbrugscntainere til metalaffald? Jhn: Ikke umiddelbart. Vi har spurgt. Heri 8,1.: Må man sætte lidt plast til afskærmning p på altanen? Jhn: Umiddelbart er det ikke et prblem. Det afhænger af lkalplanen. Hans: Det er mest på Kllegium 7, hvr der er altaner ver hvedindgangen, fr at flk ikke får krukker g glasskår i hvedet. Henriette, 3,2.: Tiletterne har vi døjet med længe. De stpper g de lugter. Jhn: Det er nget vi arbejder med.

3 SIDE 3 AF 8 Pul: Vi skifter dem hen ad vejen. Vær pmærksm på at skylle rdentligt ud. Brug rigeligt med vand! Jhn: Der er mere flw i de nye tiletter. Vi er pmærksmme på prblemet. Tharben, KR: Afløbene til bruserne stpper stadig til. Hvad gør vi? Pul: Afløbene er ikke ret gde. Vi sørger fr at rense en gang i mellem. Jhn, kntret: Hvrdan går det med støvsugerne? Rasmus: Vi vil meget gerne have en ny. Den gamle falder sammen. Jhn: Prøv lige at rense den. Desuden kan pser hentes gratis på kntret. Heri, KR: I trappepgangen på Kllegium 8 er der intet lys? Jhn: Henvend dig på kntret Andreas, 9,1.: Kntaktalumner? Intet nyt? Anni, kntret: Vi mangler stadig ngle. Skarum, KR: Intet nyt er gdt nyt. Det er kun i nødstilfælde g ved presserende sager at vi bruger kntaktalumnerne. 8. Behandling af indkmne frslag Ingen indkmne frslag. 9. Diskussinspunkt vedrørende indstillingsret. Tharben, KR: Omhandler Kllegianerrådets indstillingsret. Kllegierne er stiftet med private midler, g alle værelser er dneret af ffentlige institutiner eller private persner eller firmaer. Med dnatinen følger en indstillingsret (i dag ikke til et specifikt værelse). Ved indstilling mdtager indstillede et værelse så hurtigt sm muligt. Kllegianerrådet har indstillingsret. Adam, KR: Jeg er ikke str fan af at retten bliver udnyttet. Der er en traditinel venteliste, g så en kntakt til kllegianerrådets medlemmer. Det er vigtigt fr mig at vide at Valgmandsfrsamlingen er indfrstået med denne ret. Når man henvender sig til udvalget, sker det direkte, g der bliver ikke ført lgbg ver det her. Det er aldrig blevet brugt mere end 3 gange. Jeg ved gdt at retten ikke bliver afskaffet, men jeg vil indstille til at retten ikke bliver brugt sm den gør i dag. Jeg vil indstille at det bliver en rådsbeslutning, g ikke andet. Der skal ligeledes føres arkiv ver det. Om det skal ffentliggøres, er et andet spørgsmål. Skarum, KR: En idé m ikke at drukne i mtiverede (g derved ligegyldige) ansøgninger. Bagge, KR: Det kan fremstå suspekt, men gså en vis styrke i at vi kan styrke det sciale på kllegierne. Hans, KR: Der er i dag 3 ptagelsesstrenge. Helt almindeligt ptaget, særlige mstændigheder (fx handicap eller fysisk lidelse sm gør det frdelagtigt at persnen br hs s), g sidst findes indstillingsretten. Indstillingsretten kan ikke afskaffes, men spørgsmålet må gå på de Rådets indstillingsret. Det er beskrevet sm nget suspekt det er jeg ked af. Under tidligere kllegianerråd har dette været misbrugt, men der er sat klare grænser fr det. Det er blevet understreget at

4 SIDE 4 AF 8 det ikke handler m venner eller kærester, men netp flk sm vil styrke det sciale miljø på Kllegierne. Tharben, KR: Kan gdt være enig i at det ikke er gdt at der ikke føres regnskab ver det. Det har kørt ver hukmmelse. Emnet er interessant sm diskussinspunkt, men jeg er ked af at dette kun er et diskussinspunkt, g har derfr udarbejdet et reslutinsfrslag. Jørgen, 6,2.: Vi stiller s meget kritisk ver fr reglen, men synes at det er hensigtsmæssigt ikke at ffentliggøre reglerne fr at undgå at drukne. Hvis det ikke er muligt at afskaffe reglen, så er det tilfredsstillende at føre regnskab. Adam, KR: Udtryk fr kriterier fr hvad der skal til før retten kan udnyttes. Det bør være tilgængeligt fr alle alumner. Det har været en mulighed at alle alumner skal kunne indstille, g så skal det behandles i rådet. Dette er jeg ikke umiddelbart enig i. Det er umiddelbart bedre hvis vi frsøger at føre lgning. Der bliver lagt p til at det gøres fr at styrke det sciale. Det er ikke min pfattelse. Jeg synes stadig at det virker suspekt. Tharben, KR: Vil starte med at sige at vi sm sagt ikke kan afskaffe retten. KR administrerer blt denne rettighed. Valgmandsfrsamlingen kan beslutte at Kllegianerrådet ikke administrerer denne rettighed. Hvis Kllegianerrådet ikke skal administrere indstillingsretten, så falder den tilbage på bestyrelsen. Steffen, 9,2.: Der bliver sagt at det varierer hvr tit retten bliver udnyttet. Hvis det ikke sker, fyldes alle værelser så ikke af ventelisten. Tharben: J, hvis et værelse er ledigt skal det nk blive fyldt. Steffen: Så hvis I behldt retten uden at anvende den, så vil det næsten svare til at phæve den? Tharben: Nej, så vil det blt påhvile bestyrelsen at varetage den. Jsva, 3,3.: Min første tanke er, at når bestyrelsen har givet afkald på den, vil de så have den brugt verhvedet? Skarum, KR: Nej, det er frdi de ikke har villet administrere den. Jsva: Så ser jeg det ikke sm et prblem, når der er kvter. Andreas, 4,1.: Prblemet ligger hvr den anvendes, g hvem der kmmer ind. En masse usikkerhed kan afskaffes ved lgningssystem g faste prcedurer. Åbenhed vil være en gd ting. Det der skader er at det fregår lidt bag lukkede døre. Jnas, KR: Jeg synes egentligt ikke at det er slemt. Jeg kan gdt frstå at man ønsker mere åbenhed. Alternativet er ikke at afskaffe den, men at finde en løsning hvr der er mere infrmatin g klare retningslinjer fr hvrdan det skal fregå måske at alle kllegianere kan indstille. Med hensyn til det m det bliver brugt efter hensigten; jeg har persnligt sagt nej til flere, da det ikke skal bruges frkert. Det kan man tr på eller lade være, men det er sådan sm det er. Jóvør, 8,3.: Der bliver argumenteret fr at hvad er en gd kllegianer? Hvis man nu er kmmet ind under særlige mstændigheder, vil man så ikke være mere engageret?

5 SIDE 5 AF 8 Skarum, KR: Én der netp ikke bliver et gangspøgelse, sm vil deltage aktivt g engageret. En persn der gerne vil b HER, g ikke bare frdi det er billigt g tæt på. Adam, KR: Jeg vil understrege at der bliver snakket m at afskaffe indstillingsret. Jeg ved gdt at det ikke er en mulighed. Jeg synes at KR skal lytte til VFs bekymringer. Jeg synes at det skal lgges, samt hldes ffentligt af hvem, hvr tit g hvrdan. Jeg synes ikke at man kan gøre det til en bagatelsag. Det skal gså hldes sammen med dispensatinssagerne, hvr vi ngle gange tager ngle tunge beslutninger. Der er intet i mit frslag sm frhindrer det eksempel sm Jnas beskriver. Jeg taler ikke fr en afskaffelse, men fr infrmatin. Skarum, KR: Man skal hlde dispensatin g indstilling fr sig. Henrik, 7,2.: Jeg vil gså starte med at understrege at jeg ikke synes at det er et strt prblem. Under de vilkår sm det er. Sm VF giver vi et ansvar til KR, i frm af hvem der skal have den her ret, g sm kan tænkes en særlig tillid. Jeg ser Parkkllegierne sm et særligt fællesskab. Jeg mener gdt at det kan gøres til en diskussin på Rådet, men måske kan egentlige bjektive krav anføres. Tharben, KR: Jeg har udarbejdet et reslutinsfrslag angående rettens fremtidige anvendelse. Reslutinsfrslag stilles. Rasmus, 4, st.: Jeg frstår det sådan at der gså findes private indstillingsretter er det krrekt? Skarum, KR: Ja, g de benyttes gså fra tid til anden. Det er p til rettighedsindehaverne selv hvem de vil indstille g vi skilter ikke med det. Vi har intet at indvende imd denne. Heri, KR: Spørgsmål til Adam? I frhld til lgningssystem: Skal det gså stå fficielt? Hans: Nej, det må vi ikke, da der er tale m persnsager. Jesper, 5.st.: Ngle gange bliver Kllegianerrådsmedlemmer valgt ved fredsvalg. Det er j ikke alle der bliver stillet tillid, men bare vælges ind by default. Skarum, KR: Så må man j eventuelt engagere sig, hvis man ikke har tillid til den pstillede. Ellers må stilhed agere samtykke. Adam, KR: Jeg er ked af at der pstillet reslutinsfrslag, sm ikke indehlder lgning. Tharben, KR: Det vil fremgå af Kllegianerrådets referat, hvis mit frslag bliver indstillet. Jeg havde glemt lgning, men det synes jeg sagtens at man kan. Adam, KR: Så støtter jeg gerne Tharbens frslag. Hans, KR: Vil gerne stille ændringsfrslag til, at det bliver almindeligt flertal, sm det ellers fregår i Kllegianerrådet, i stedet fr halvdelen af rådet. Jsva, 3,3.: Jeg synes faktisk at det er en rigtig fin ting at vi kan finde ngle af de alumner vi gerne vil have ind. Det er en lille måde vi kan påvirke det demkratisk gennem vres repræsentanter i Kllegianerrådet. Andreas, 4,1.: Jeg skal være sikker på at der føres lgning ver hvem der kmmer ind. Det vil skabe gennemsigtighed at man laver lister ver hvr mange der er

6 SIDE 6 AF 8 kmmet ind per semester. Pinten er at det vil være rart at man kan reelt få at vide hvr mange der er kmmet ind g hvrfr ikke hvem. Tharben, KR: Tilføjelse til indstillingsfrslaget: Kllegianerrådet fører arkiv ver hvem der indstilles gennem Rådets indstillingsret. Lars, 6,3.: Jeg vil starte med at sige, at det er gdt at diskussinen er kmmet. Jeg kendte ikke de præcise mstændigheder vedrørende indstillingsretten. Jeg er glad fr tilføjelsen m lgning. Mangler der ikke hvem der har brugt sin indstillingsret? Hans, KR: Det skal vi nk føre til referat. Lars, 6,3.: Hvilken kraft har en reslutin? Hans, KR: Mralsk bindende, men den skal vi selvfølgelig følge. Lars, 6,3.: Jeg trr at vi har fået en på gangen g vi er glade fr persnen. Jeg trr at Kllegianerrådet vil blive glade fr reslutinen på sigt. Reslutinsfrslag: Reslutinsfrslag: Kllegianerrådets indstillingsret Der stilles frslag m en ændring af prcedure i frbindelse med de indstillingsretter sm Kllegianerrådet i dag administrerer på Kllegiernes bestyrelses vegne. Fremver hviler indstillingsretten ved det samlede kllegianerråd således at det afgøres ved afstemning m en persn kan indstilles til et værelse på kllegierne. Således kan rådet indstille en persn såfremt 50 % af rådet finder dette ønskværdigt. Alle kllegianere kan indstille en persn til kllegierne, g gennem en anbefaling gdtgøre hvrfr de synes at pågældende skal indstilles til et værelse. [Tilføjelse]: Kllegianerrådet fører arkiv ver hvem der indstilles gennem Rådets indstillingsret. Afstemning m ændringsfrslag ved Hans: Stemmer fr: 26 Stemmer imd: 0 Ændringsfrslaget er enstemmigt vedtaget. Endeligt reslutinsfrslag: Stemmer fr: 25. Stemmer imd: 0 Blanke stemmer: Diskussinspunkt vedrørende ptagelse med BA fra andet universitet Hans, KR: Det frhlder sig sådan at man kan få rabat på ventetiden alt efter hvr længe man har været på Aarhus Universitet, men gså hvis man har en uddannelse fra andet universitet. Imidlertid vil vi gerne høre Valgmandsfrsamlingen m en bachelr sm er adgangsgivende til en uddannelse på Aarhus Universitet, skal disse mfattes af reglen, selvm denne BA ikke er fra et universitet, f.eks. en prfessinsbachelr. Tharben, KR: Det er ikke frdi bachelrer fra Aarhus Universitet bliver snydt. Et hvert afsluttet studieår, giver således en måneds rabat p til 3

7 11. Valg til KR SIDE 7 AF 8 måneder. Derudver synes jeg at det er en slem frm fr rynken på næsen ikke at ville lukke flk ind hvis de har en adgangsgivende uddannelse. Jacb, 7,3.: Jeg synes at det er fuldstændigt lige meget hvr en adgangsgivende uddannelse kmmer fra. Alt andet er snbberi. Heri, 8,1.: Jeg synes gså at det er lige meget, så længe at det bliver brugt sm adgangsgivende uddannelse. Adam, KR: Jeg synes bare at vi skal følge AU s retningslinjer, alt andet vil være fjllet. Hans KR: Det handler i bund g grund m vi skal frtlke udvidende på reglerne Jsva, 3,3.: Hvrdan fungerer det i praksis? Tharben, KR: Hidtil blevet behandlet af Kllegianerrådet. Sm det blev besluttet ved sidste valgmandsfrsamling bliver alle almindelige ansøgninger sendt til kntret. Kllegianerrådet behandler dispensatinssager g sager vedrørende særlige frhld. Derfr skal vi have Valgmandsfrsamlingens gdkendelse af denne frtlkning af reglerne. Valgmandsfrsamlingen giver deres samtykke til gdkendelse udvidet frtlkning af de nuværende regler. a. Valg af rdinært medlem til KR fr Kllegium 1 3 Adam Hede, 3,1. er valgt ved fredsvalg. b. Valg af rdinært medlem til KR fr Kllegium 1 9 Hans, 7,1. er valgt ved fredsvalg. c. Valg af suppleant fr Kllegium 1-3 Jsva, 3,3. er valgt ved fredsvalg. d. Valg af suppleant fr Kllegium 4-6 Nilles, 5, st.: 11 stemmer Thmas, 6, 1.: 14 stemmer Blanke stemmer: 1 Thmas, 6,1. er valgt e. Valg af suppleant fr Kllegium 7-9 Heri, 8, 1.: 17 stemmer Henrik, 7,2.: 6 stemmer Blanke stemmer: 3 Heri, 8,1. er valgt

8 SIDE 8 AF Eventuelt f. Valg af suppleant fr Kllegium 1-9 Nilles, 5, st.: 5 stemmer Henrik, 7,2.: 20 stemmer Blanke stemmer. 1 Henrik, 7,2. er valgt. Bjarke, 3,1.: Sm tidligere rådsmedlem har jeg arbejdet med at få pslagstavler p på gangene. Eftersm dette har valgmandsfrsamlingens pbakning, så vil jeg anbefale det nuværende råd til at arbejde videre med det. Nilles, 5, st.: Jeg vil gerne pfrdre alle til at deltage i alumnefreningens arbejde g gså Legendarisk Lørdag. Det går ud på at man kan leje Efren gennem Alumnefreningen til at hlde en fest, g verskuddet går til gangen. Hvis man ikke får dækket udgifterne, så dækker Alumnefreningen disse såfremt man ikke ligefrem deler drikkevarer gratis ud. Hvis det har interesse kan man kntakte på Alumnefreningen enten via Facebk eller sm findes på kllegiernes hjemmeside. Tharben, KR: Stadig 2 ledige bestyrelsespster i Alumnefreningen, så hvis man vil være med til at bruge den pse penge vi har, så tag fat i s. Der er generalfrsamling i KIF i næste måned, g jeg vil selvfølgelig pfrdre alle til at deltage i dette. Jnas, KR: Hvis ngen har ngle gde idéer til Alumnefreningen, så kan vi hjælpe med at føre dem ud i livet. Vi har ngle midler sm vi gerne vil have hjælp til at bruge. Hans, KR: Tak fr i aften. Christian, 7, st.: Nedlægger sit hverv sm dirigent.

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN EFTERÅR 2013 Tirsdag d. 17. september 2013, kl. 19.00 i fælleshuset Efren ved Kllegium 6 1. Valg af dirigent - Kllegianerrådet indstiller Nanna Ravn Rasmussen, 3, 3. Vedtaget

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN I AARHUS KOLLEGIANERRÅDET REFERAT FRA VALGMANDSFORSAMLINGEN Tirsdag d. 09. marts 2010, kl. 19.00 i fælleshuset, Efren ved kllegium 6 1. Valg af dirigent N. Stenberg (3,4) valgt 2. Valg af referent Thue Bay Jørsel (4,2) valgt 3.

Læs mere

Rådsmøde d. 01/05-2013

Rådsmøde d. 01/05-2013 Rådsmøde d. 01/05-2013 Til stede: Jhanne Jensen 1607 2857 2399 Mrten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Frnitz 2507 2243 5821 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Bjarke Heesche

Læs mere

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012

Referat af Studenterrådet ved Roskilde Universitets generalforsamling 2012 Referat af Studenterrådet ved Rskilde Universitets generalfrsamling 2012 24. nvember 2012 kl. 11.00-18.30 på RUC Åbning af Studenterrådets generalfrsamling 2012 Alle lvmæssige krav vedrørende afhldelse

Læs mere

Interview med Kristine. J: 00:00: Hvor gammel er du? K: 25. J: Studerer eller arbejder du? K: Jeg studerer. J: Hvor er du opvokset henne?

Interview med Kristine. J: 00:00: Hvor gammel er du? K: 25. J: Studerer eller arbejder du? K: Jeg studerer. J: Hvor er du opvokset henne? Interview med Kristine J: 00:00: Hvr gammel er du? K: 25 J: Studerer eller arbejder du? K: Jeg studerer J: Hvr er du pvkset henne? K: I slagelse J: Hvilket pstnummer br du i? K: 2000 J: Er du rgandner?

Læs mere

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019

Referat fra generalforsamling i foreningen»dansk Øldommere«lørdag den 23. marts 2019 29 medlemmer deltg, bestyrelsen undtagen Mette Eis-Hansen var til stede. 1. Valg af dirigent. Søren Fynb (SF) blev valgt. Dirigenten knstaterede at generalfrsamlingen var lvligt indkaldt g derved beslutningsdygtig.

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 Fremmødte Nr. 1-2 fremmødte Nr. 2 repr. 2 stemmer Nr. 3-2 fremmødte Nr. 4 repr. 2 stemmer Nr. 6 repr. 2 stemmer Nr. 8 repr. 2 stemmer Nr. 9 repr. 2 stemmer

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup.

1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Søren Baatrup. Referat af ekstrardinært landsmøde i Landsfreningen fr bøsser g lesbiske Lørdag den 16. februar 2008 LBLs frmand, Maren Granlien, bød velkmmen g freslg på landsledelsens vegne Søren Baatrup til dirigent.

Læs mere

Hegnsloven Infografik

Hegnsloven Infografik Hegnslven Infgrafik Undgå knflikter med din nab. Sådan fungerer hegnslven: Intr De fleste fretrækker et gdt nabskab - en hyggelig snak ver hækken søndag eftermiddag g fælles løsninger på hverdagens prblemer.

Læs mere

Vedtægter for Sager der Samler

Vedtægter for Sager der Samler Vedtægter fr Sager der Samler 1 Navn Freningens navn er Sager der Samler g har hjemsted i Aarhus. 2 Frmål Freningen arbejder fr et samfund, hvr vi løser fælles udfrdringer i fællesskab. Freningens frmål

Læs mere

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012 Referat af Lean Cnstructin-DK: Generalfrsamling 2012 Afhldt den 22. marts kl. 16.00-17.30, Teknlgisk Institut, Taastrup. Til generalfrsamlingen var der fremmødt bestyrelsen samt ca. 10 medlemmer af freningen.

Læs mere

CENTRET Højdedraget 1, Taulov

CENTRET Højdedraget 1, Taulov TAVLHØJCENTRET TAVLHØJ- CENTRET Højdedraget 1, Taulv 7000 Højdedraget Fredericia 1, Taulv 7210 70005257 Fredericia - CVR 36 25 73 77 brugerraadet-tavlhej@stfanet.dk 7210 5257 Generalfrsamling på Tavlhøjcentret

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse

Grundejerforeningen»Blomstervænget«, Stillinge Strand 4200 Slagelse Referat af generalfrsamling d. 28/6-2009 kl. 10.00, afhldt i»skvhuset«26 persner inkl. bestyrelsen var mødt. 1. Velkmst Mødet indledtes med en bid blødt brød g vres traditinelle sang. g frmanden bød velkmmen.

Læs mere

Mig og min ADHD -profil:

Mig og min ADHD -profil: Mig g min ADHD -prfil: - et hjælperedskab til dig, sm kan have svært ved at beskrive dine vanskeligheder g hvad ADHD gør ved lige netp dit liv. Denne skabeln kan du bruge, hvis du ligesm mange andre med

Læs mere

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn Ejerfreningen Frmand: Jimmy Nguyen Ryvej 36 F Kasserer: Kåre Grønbrg Ryvej 32 F 8210 Århus V Mail: kaare@hasletppen.dk Bank: Nrdea PBS nr.: 0135 2849 Reg.nr.: 2412 Kntnr.: 9840 022 166 Kntnr.:9845 621

Læs mere

Er genopretningsaftalen er et forvarsel om nye måder at tænke tilskud?

Er genopretningsaftalen er et forvarsel om nye måder at tænke tilskud? nr. 32 Er genpretningsaftalen er et frvarsel m nye måder at tænke tilskud? INDHOLD Genpretningsaftalen - finanslv 2011. Regeringens aftale med Danske Flkeparti indebærer en nedsættelse af tilskuddet til

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsphld Udveksling til: Kenya Udvekslingsperide: 3. februar 13. april 2013 Navn: Email: Anne Therese Sørensen annetherese86@gmail.cm Tlf. nr. 22914550 Evt. rejsekammerat: Simne, Christina

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelokale 1 Tilmeldt til spisning: 28 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 13/5 2014 kl.17.15 i mødelkale 1 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: gdkendt Gdkendelse af referat fra sidste

Læs mere

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen

REFERAT 1. gårdgruppemøde Boyesgade-karréen REFERAT 1. gårdgruppemøde Byesgade-karréen Afhldt i Kulturstaldene ved Halmtrvet, Onkel Dannys Plads 5, 1711 Kbh. V, nsdag d 14.5.2014. Deltagere: 31 bebere 43 var med på gårdvandringen. Karin Nygaard

Læs mere

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afhldtes rdinær generalfrsamling i Ejerfreningen Frankrigshuse Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Søren Vinther Knudsen,

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. november 2013. Slbjerg Fællesråd. Referat af rdinært repræsentantskabsmøde mandag den 04. nvember 2013. Anvendte frkrtelser findes sidst i referatet Beretningerne findes i frm af frelæggerens uredigerede manuskript sidst

Læs mere

Virker Hverdagen. Håndbog til facilitering og gennemførsel af e-learningcases.

Virker Hverdagen. Håndbog til facilitering og gennemførsel af e-learningcases. Virker Hverdagen Håndbg til facilitering g gennemførsel af e-learningcases 1 Indhld Indledning... 3 Den didaktiske stjerne... 4 Frmål:... 4 Deltagere:... 4 Miljø:... 4 Frm:... 4 Rller:... 5 Gennemførsel

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO BRUGERUNDERSØGELSE PLEJEBOLIG KÆRBO Sundheds- g Omsrgsfrvaltningen Brugerundersøgelse : Plejeblig 1 Brugerundersøgelse Plejeblig Brugerundersøgelsen er udarbejdet af Epinin P/S g Afdeling fr Data g Analyse,

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19. Indkaldelse til ekstrardinær generalfrsamling i grundejerfreningen Ved Rævebakken. Generalfrsamlingen afhldes i Greve Brgerhus den 26/11 kl. 19. I henhld til freningens vedtægter 7 skal indkaldelsen ske

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

Effektiv digital selvbetjening

Effektiv digital selvbetjening Udviklingsønsker fr Navne- g adressebeskyttelse 1. Indledning Nedenstående beskriver kmmunale frslag til udviklingstiltag fr eksisterende g nye løsninger inden fr mrådet Navne- g adressebeskyttelse. Frslagene

Læs mere

Hej konfirmand J. God fornøjelse. Julie 1/5

Hej konfirmand J. God fornøjelse. Julie 1/5 Hej knfirmand J Her er første sæt pgaver til knfirmandundervisningen, så lige lidt indledende vejledning: Det er vigtigt, at du læser teksterne g laver alle pgaverne, du må gerne skrive lange svar. Husk

Læs mere

Undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med Jobcenter Esbjergs ydelser og service i 2015

Undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med Jobcenter Esbjergs ydelser og service i 2015 Undersøgelse af virksmhedernes tilfredshed med Jbcenter Esbjergs ydelser g service i 2015 Esbjerg, marts 2016 Side 1 af 13 1. Indledning Denne virksmhedstilfredshedsundersøgelse er baseret på udsendelse

Læs mere

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET

KOLLEGIERNE I UNIVERSITETSPARKEN KOLLEGIANERRÅDET Valgmandsforsamling, 15. september 2015 1) Valg af dirigent Kollegianerrådet indstiller Christian Vrist Holm, 7, st. Vrist er valgt. Valgmandsforsamlingen er rettidigt indkaldt og budgettet i rette tid.

Læs mere

Referat fra interview med to ledige borgere

Referat fra interview med to ledige borgere Referat fra interview med t ledige brgere Interviews fretaget den 19. g 20. ktber 2015. Interviewfrmål: Test af indsigter g antagelser fra wrkshppen den 7. ktber 2015. Interviews fretaget af: Kristina

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelokale 1 Tilmeldt til spisning: 25 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelkale 1 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: OK Gdkendelse af referat fra sidste RSV-møde:

Læs mere

Sådan undgår du, at dit barn bliver mobbet

Sådan undgår du, at dit barn bliver mobbet Sådan undgår du, at dit barn bliver mbbet Bliver dit barn mbbet, bør du gribe ind, fr mbning kan give alvrlige ar på sjælden. I denne guide kan du læse en masse gde råd m, hvrdan du sm frælder håndterer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Bilag: Et faktaark pr. retning i censorkorpset... 7

Indholdsfortegnelse. Bilag: Et faktaark pr. retning i censorkorpset... 7 Indhldsfrtegnelse Beretning fra censrfrmandskaberne fr Ingeniøruddannelserne g Diplmuddannelserne fr IT g Teknik fr periden september 2013 til september 2014... 2 Resume... 2 Uddannelsernes niveau... 2

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN

SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN SOLRØD KOMMUNE DIREKTIONEN Emne: Retningslinje fr brug af sciale medier g særligt Facebk Dat: 5. januar 2018 Sagsbeh.: Direktinen Sagsnr.: 85.10.00-G00-2-17 På baggrund af dialg med KL er der udarbejdet

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

Torsdag d. 26. januar 2015 Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Kl. 16.00 19.00

Torsdag d. 26. januar 2015 Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Kl. 16.00 19.00 Den Danske Skiskle Bestyrelsesmøde 26. februar 2015 Dagsrden Dat Mødested Mødetid Deltagere Trsdag d. 26. januar 2015 Idrættens Hus, Brøndby Stadin 20, 2605 Brøndby Kl. 16.00 19.00 Rasmus Lundby (RL) Tue

Læs mere

Kajakpolitik på Faaborgegnens Efterskole

Kajakpolitik på Faaborgegnens Efterskole Kajakplitik Kajakplitik på Faabrgegnens Efterskle Indledning De sidste år er der i samfundsdebatten, g inden fr kajakmiljøet, blevet et større g større fkus g diskussin mkring sikkerhed i kajaksejlas.

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsrden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 9.Januar 2018, kl. 16:30,, Til stede: Jnathan, Jhanne, Katrine, Rune, Signe, Sebastian, Maria, Emil, Jnas, Bettina 1. Frmalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria

Læs mere

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm HHX/HTX tillægsspørgsmål... 21

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm HHX/HTX tillægsspørgsmål... 21 INDHOLDS- FORTEGNELSE Baggrund... 1 Prcessen... 1 Svarprcent... 2 Resultater... 3 Herningshlm HHX/HTX tillægsspørgsmål... 21 Baggrund Hvert år gennemfører Herningshlm trivselsundersøgelser blandt eleverne

Læs mere

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30 Referat til d. 06/05-2014 klkken 19.30 Til stede: Mrten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simn Kfed Andersen 3008 4245 7508 Simn Pham 1504 4259 8128 Kim

Læs mere

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen DRK Regin Nrdsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18 Emne: Årsmøde 2011 Dat: 18-01-2011 Sted: Åbjergsklen, Frederikssund Referent: Carline Ditlefsen Frdeling: Dirigent, reginsledelsen, sekretariat Altin:

Læs mere

REFERAT KREDSRÅDSMØDE, 14. SEPTEMBER 2017 DCH, KREDS 6

REFERAT KREDSRÅDSMØDE, 14. SEPTEMBER 2017 DCH, KREDS 6 DATO 14. september 2017 STED DELTAGERE Chr. VI Overdrevskr Lkalfreninger: Frederikssund, Hlbæk, Herfølge, Jyderup, Kalundbrg, Humlebæk, Køge, Næstved, Rskilde, Stevns, Fakse, Haslev, Nykøbing/Rørvig, Slagelse,

Læs mere

På bagside/li får du at Vide, hvad det ha/lidler OlM.

På bagside/li får du at Vide, hvad det ha/lidler OlM. Peter, devl ser! ige tjfag, hvr jeg kavl BfDf OWlItLT til dig, er evltjfelig kowlwlet! Hr Peter Knudsen A L Meyers Vænge 3 6 Tv 2450 København Sv DENMARK Patrick Guerin 17.03.2010 Kære Peteri Du undrer

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00 i Referat af rdinært afdelingsmøde i Vibs afdeling 819 trsdag den 27. februar kl. 18.00 Mødet var indkaldt med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent 2, Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Fremlæggelse

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 20. Referat Generalfrsamling fr året 2012 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 20. marts 2013 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt BESTYRELSESMØDE I LAG MANK Tid: Trsdag d. 28.5.2015 kl. 19 Sted: Vissenbjerghallen Til stede Pul Rasmussen, Lars B Jensen, Finn Sørensen, Lars Greve, Olaf Erichsen, Helle Besen, Trine Wenckheim, William

Læs mere

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8.

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8. Medlemsmøde/Februar/2011møde/Februar/2011 Så fik vi endelig afhldt det første rigtige medlemsmøde i RyCC. Omkring 35 mødte frem g det er vel meget gdt i betragtning af, at møde var lagt lige i den travle

Læs mere

Tjekliste Medfødt immundefekt

Tjekliste Medfødt immundefekt Tjekliste Medfødt immundefekt Familien g barnet Daginstitutin g skle Pasningstilbud med få børn Frældrene hlder barnet hjemme pga. infektinsrisik. Kmpensatin fr tabt arbejdsfrtjeneste Pædaggiske støttefranstaltninger,

Læs mere

Verdensborger. Hjem. Målgruppe: Spirer og grønsmutter. Varighed: 3 trin + et engagement

Verdensborger. Hjem. Målgruppe: Spirer og grønsmutter. Varighed: 3 trin + et engagement Verdensbrger Hjem Målgruppe: Spirer g grønsmutter Årstid: Hele året. Evt. i frbindelse med Spejderhjælpsugen Varighed: 3 trin + et engagement Hjem - niveau 1 g 2 - trin fr trin Danske pigespejdere skal

Læs mere

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina.

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Espen 1. Valg af rdstyrer Gunvr 2. Valg af referent 3. Navnerunde Espen, Gunvr, Frederik, Uffe,

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

Allan B. Grønkjær (sportschef) samt skytterepræsentanterne Jan Bang (compound), Nynne Holdt-

Allan B. Grønkjær (sportschef) samt skytterepræsentanterne Jan Bang (compound), Nynne Holdt- DBSF Eliteudvalgsmøde 26. nvember 2012 Sted: Lavia Odense Til stede var: Klaus Lykkebæk, Jeanette Riis Nielsen, Dan Hansen (alle medlemmer af Eliteudvalg), Allan B. Grønkjær (sprtschef) samt skytterepræsentanterne

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lokale A1-05.01

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Torsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lokale A1-05.01 Tilstede: 71 Tilmeldt til spisning: 71 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Trsdag d. 18/9 2014 kl.17.15 i lkale A1-05.01 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: k Gdkendelse af referat

Læs mere

Styrelsesvedtægt for daginstitutionen. Nørrehus. Fra 0 år og indtil skolestart

Styrelsesvedtægt for daginstitutionen. Nørrehus. Fra 0 år og indtil skolestart Styrelsesvedtægt fr daginstitutinen Nørrehus Fra 0 år g indtil sklestart Lvgrundlag...2 Byrådet...2 Frældrebestyrelse...2 Institutinslederen...2 Valg af frældrerepræsentanter...3 Valg af medarbejderrepræsentanter...3

Læs mere

Retningslinjer ved arrangementer. Retningslinjer ved udendørsarrangementer 2. Særlige retningslinjer ved større arrangementer (+100 personer)..

Retningslinjer ved arrangementer. Retningslinjer ved udendørsarrangementer 2. Særlige retningslinjer ved større arrangementer (+100 personer).. Retningslinjer ved arrangementer Retningslinjer ved udendørsarrangementer 2 Særlige retningslinjer ved større arrangementer (+100 persner)..4 Retningslinjer fr arrangementer på kirkegårde.6 Center fr Trafik

Læs mere

LOKALSAMFUNDET BYGGER BRO Ny hverdag i Danmark

LOKALSAMFUNDET BYGGER BRO Ny hverdag i Danmark LOKALSAMFUNDET BYGGER BRO Ny hverdag i Danmark Lkal inddragelse af flygtninge g deres deltagelse i Lkalsamfundet Bygger Br I Lkalsamfundet Bygger Br er ét af de tre centrale elementer inddragelse af flygtninge

Læs mere

Side 1 af 6. 2005-01-25 Referat af bestyrelsesmøde NB Frederiksbo

Side 1 af 6. 2005-01-25 Referat af bestyrelsesmøde NB Frederiksbo 2005-01-25 Referat af bestyrelsesmøde NB Frederiksb Tilstede: Mille Frhn (MF), Kim Bech (KB), Kåre Jakbsen (KJ) g Henrik Metzger (HM) (ref.) Fraværende: Linda Hansen (LH) Suppleanter: Henrik Philip Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00 Til stede: Isak Krnerup Hue, Ladingkær, Cathrine Jeppesen, Sif Hlst, SUMHs sekretariat: Steffen (rdstyrer), Benedikte, Miriam g Ditte (referent) Afbud: Rie Lynge Rasmussen, Rebecca Delfs Bestyrelsesmøde

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Referant 43+45 Mathilde Metta Vejlauget Referat af rdinær generalfrsamling den 2. marts 2016 Velkmmen ved frmand Jens Christian. Freslår Metta Frst sm dirigent. Ingen indsigelser. Frst er dermed valgt

Læs mere

Carsten Mejer 29424380

Carsten Mejer 29424380 Emne Ordinær generalfrsamling i Strøby Ladeplads Vandværk Dat fr møde Tidspunkt Sted 26. maj 2013 09.30 Strøby frsamlingshus Referat udarbejdet af Telefn Carsten Mejer 29424380 Mødedeltagere Frede Zeiler

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 2013 17. marts

Referat fra Generalforsamlingen 2013 17. marts Referat fra Generalfrsamlingen 2013 17. marts Sted: Højby Frsamlingshus, Højbyvej 23, 5260 Odense S. Dat: 17 marts 2013 Tid. 13.00 Kl. 18.00 Referent: Line Grundtvig Sørensen/ Drte Andersen Frmål Generalfrsamling

Læs mere

Referat fra møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 23. oktober 2014

Referat fra møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 23. oktober 2014 Referat fra møde i Sundhedsplitisk Dialgfrum d. 23. ktber 2014 Del 1: Status vedr. Plitisk Sundhedsaftale Det er stadig de samme 4 verrdnede pejlemærker i Den Plitiske Sundhedsaftale. Fkus på at få indsat

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

dec Emne: Høringssvar lovforslag om bedre rammer for tilsyn med frie grundskoler m.v.

dec Emne: Høringssvar lovforslag om bedre rammer for tilsyn med frie grundskoler m.v. Undervisningsministeriet Departementet Frederikshlms Kanal 25 1220 København K AUDGRUND@uvm.dk dec. 2017 Emne: Høringssvar lvfrslag m bedre rammer fr tilsyn med frie grundskler m.v. Dansk frisklefrening

Læs mere

Virksomhedsoplysninger

Virksomhedsoplysninger Alt det inf du behøver... Frretningsbetingelser & persndataplitik Virksmhedsplysninger Den-design A/S (datterselskab af HFP) CVR NR.: 17023292 Adresse: Hestehaven 16, 8721 Daugaard, DK Mail: Michela@den-design.dk

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 28.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 28. Referat Generalfrsamling fr året 2011 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 28. marts 2012 Dagsrden jf. vedtægter: 1. valg af dirigent 2. bestyrelsens beretning 3. aflæggelse

Læs mere

Persondatapolitik for Give Vandværk A.m.b.a

Persondatapolitik for Give Vandværk A.m.b.a Persndataplitik fr Give Vandværk A.m.b.a Den nye persndatafrrdning træder i kraft d. 25. maj 2018. Dette dkument er udarbejdet af Give Vandværk g gdkendt af hele bestyrelsen. Desuden er Give Vandværks

Læs mere

Forældreindflydelse. Dagtilbud Bornholm En ø et fællesskab. Styrelsesvedtægt for bestyrelse, forældrenetværk og forældreråd

Forældreindflydelse. Dagtilbud Bornholm En ø et fællesskab. Styrelsesvedtægt for bestyrelse, forældrenetværk og forældreråd Frældreindflydelse Dagtilbud Brnhlm En ø et fællesskab Styrelsesvedtægt fr bestyrelse, frældrenetværk g frældreråd Gdkendt af Kmmunalbestyrelsen 10. ktber 2013 1. Frmål Virksmheden drives i henhld til

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15 Tilstede: 80 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: Gdkendt Gdkendelse af referat fra sidste RSV-møde: Gdkendt

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Sklebestyrelsen Ølsted Skle Dagsrden g referat til møde den 23. september 2008 kl. 19.00 til 21.30 i mødelkalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakbsen, frmand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tlstrup Nielsen

Læs mere

Hummingen Strand Grundejerforening

Hummingen Strand Grundejerforening Dannemare 26 april 2013 Hummingen Strand Grundejerfrening Referat Bestyrelsesmøde 26 april (Stre bededag) 2013 kl. 14.30-18.00 Hummingen Strandvej 14 Mødedeltager: Hans Ove Jørgensen (HOJ), Flemming Grættrup

Læs mere

En mobbefri kultur giver mulighed for, at den enkelte medarbejder/leder tør folde sine ideer og ressourcer ud.

En mobbefri kultur giver mulighed for, at den enkelte medarbejder/leder tør folde sine ideer og ressourcer ud. Udkast til CenterMED 24. marts 2011 Mppeplitik Mppefri-kultur ja-tak! En mbbefri kultur giver mulighed fr, at den enkelte medarbejder/leder tør flde sine ideer g ressurcer ud. En mbbefri kultur fremmer

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail. Svebølle Antennefrening Generalfrsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.dk tlf: 5929 3112 Tilstede: Bestyrelsen (5), suppleanterne (2) g 26 medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Vejledning om ansøgning til Særligsoc 2009 / 2010. Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål - frivilligt socialt arbejde - 7. 18. 19.

Vejledning om ansøgning til Særligsoc 2009 / 2010. Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål - frivilligt socialt arbejde - 7. 18. 19. VELFÆRDSMINISTERIET Vejledning m ansøgning til Særligsc 2009 / 2010 Tips g Lttpuljen til særlige sciale frmål - frivilligt scialt arbejde - 7. 18. 19. 50 Ansøgningsfrist 16. februar 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016 Team Hjørring 2017 Infmøde 18 januar 2016 Prgram Velkmst Histrik 2013 / 2015 Frening - Rtary Team Hjørring 2017 hvad g hvrnår Cykel tøj Jysk Firmatøj Cykler Vendelb cykler Hjørring Berlin 2016 Kaffe pause

Læs mere

DiEM25 Democracy in Europe Movement 2025

DiEM25 Democracy in Europe Movement 2025 ROLLEKORT: Demnstratinsteamet Vi frbereder demnstratinerne i 1. g 2. sessin. De andre teams deltager naturligvis i demnstratinerne. I tredje sessin skriver vi en t minutter lang tale m DiEM25s visin fr

Læs mere

Forretningsplan til Danmarksmesterskabet og bedømmelseskriterier:

Forretningsplan til Danmarksmesterskabet og bedømmelseskriterier: Frretningsplan til Danmarksmesterskabet g bedømmelseskriterier: Frretningsplan: Skriftstørrelse 12 Max 15 sider á 2400 anslag (alt der verskrider, tæller ikke med i bedømmelsen) Idéens navn Ideén på 3

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn 24. ktber 2016 kl. 19.00 Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria Afbud: Sune & Bjørn Sted: Tusindfrydvej 4 hs Ole & Birgit BESTYRELSESMØDE Grundejerfreningen Klkkergården DAGSORDEN Grundejerfreningens virke

Læs mere

Skansen Den 30. marts 2013

Skansen Den 30. marts 2013 Grundejerfreningen Side 1 af 5 Frmanden Skansen Den 30. marts 2013 Referat fra rdinær generalfrsamling den 30. marts 2013 Generalfrsamling nr. 37 blev afhldt den 30. marts 2013 kl. 10.00 på The Cttage,

Læs mere

skriv disse seks tal omhyggeligt ned

skriv disse seks tal omhyggeligt ned Kære Peter, 3Ør d;3 f/ar: Æ//erede OM.f'å. da:je v;/ d;t /;v ændre 5;3 (t;/ det bedre J) J Hr Peter Knudsen A L Meyers Vænge 3 6 Tv 2450 København Sv DENMARK Marcs vn Ring 15 14 3 6 16 19 Kære Peter, skriv

Læs mere

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium

Dagsorden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dagsrden til Campusbestyrelsesmøde Sankt Annæ Gymnasium Dat: 1. december 2015 Tid: 18.30 20.00 Sted: Mødedeltagere: Afbud: Gæster: Referent: Lærerværelset Jens Kramer Mikkelsen, Marianne Zibrandtsen, Nynne

Læs mere

Vedtægter foreningen Samtaleboblen

Vedtægter foreningen Samtaleboblen Vedtægter freningen Samtalebblen Navn g hjemsted 1 Freningens navn er Samtalebblen g hjemsted Odense Frmål 2 Freningens virke bygger på et tredelt fundament: 1) Flkeplysning - infrmatin g undervisning

Læs mere

Persondatapolitik for Samn Forsyning ApS. Maj 2018

Persondatapolitik for Samn Forsyning ApS. Maj 2018 Persndataplitik fr Samn Frsyning ApS Maj 2018 1 Intrduktin Fr at kunne levere vand g aflede spildevandet har vi behv fr at kunne behandle ngle vigtige persnplysninger. Vres persndataplitik er ment sm en

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

Opsamling, Workshop, Bedst Praksis Ledelse

Opsamling, Workshop, Bedst Praksis Ledelse Opsamling, Wrkshp, Bedst Praksis Ledelse I frbindelse med prjektet Bedst Praksis Ledelse blev der d. 24. ktber afhldt en wrkshp, hvr de 1. linieledere g øvrige ledere i AaK, sm er blevet interviewet i

Læs mere

Personalepolitik. Værdigrundlag for. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Personalepolitik. Værdigrundlag for. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Persnaleplitik Værdigrundlag fr Midt- g Sydsjællands Brand & Redning Telefn 5578 7800 Frrd Det persnaleplitiske værdigrundlag fr Midt- g Sydsjællands Brand & Redning (MSBR) er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Din læringsrejse. En guide til Det Fælles Lederaspirantforløb. i Aarhus Kommune

Din læringsrejse. En guide til Det Fælles Lederaspirantforløb. i Aarhus Kommune Din læringsrejse En guide til Det Fælles Lederaspirantfrløb i Aarhus Kmmune Indhldsfrtegnelse 1. Indledning 3 2. Samtale med nærmeste leder 4 3. Skabeln fr samtale med nærmeste leder 4 4. Lederpraktikken

Læs mere