DBf medlemsundersøgelse 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DBf medlemsundersøgelse 2013"

Transkript

1 DBf medlemsundersøgelse Danmarks Bridgeforbund Rapport udarbejdet af Bo Lønberg Bilde (analysekonsulent i Danmarks Statistik) på vegne af Danmarks Bridgeforbund

2 Indholdsfortegnelse DBf medlemsundersøgelse... Indledning og sammenfatning... Medlemsprofil... Kontakt med sekretariatet... Kontakt og tilfredshed med bogholderi... Betaling/fakturering... Betalingsform bogholderiet... Kontakt med bridgeforlaget... Turneringsdeltagelse... DBf kurser... Handicap og mesterpoint... DBfs kommunikation... Dansk Bridge... BBO... Frivilligt arbejde og BridgeCentralen... Appendix...

3 Indledning og sammenfatning Formål med undersøgelsen Formålet med denne undersøgelse er at få input fra DBfs medlemmer og brugere. DBf og sekretariatet har daglig kontakt med mange brugere. Denne undersøgelse giver mulighed for at tegne et bredere billede af, hvem brugerne er, hvorledes de bruger DBfs forskellige tilbud, og hvad de synes, forbundet og sekretariatet gør godt og skidt samt deres ønsker og forventninger til fremtidige aktiviteter. Indhold: Rapporten beskriver indledningsvis de deltagende medlemmer på nogle få baggrundsspørgsmål. Hovedkonklusionen er; En meget stor del af DBf s medlemmer er over år og har nået pensionsalderen. Undersøgelsen viser en stor vilje og et ønske om at involvere sig. Det ses i den høje deltagelse, hvor mere end har deltaget. Det ses også på de mange kommentarer, der både indeholder konkrete ideer og forslag, samt enkelte kritiske kommentarer til, hvad der kan forbedres. DBf s medlemmer er engagerede og fulde af ressourcer, uanset hvilket fødeår, der står på fødselsattesten. De er meget aktive ved bridgebordet og deltager i stort omfang i DBf s turneringer og følger aktivt med i transmissioner på BBO. De mest aktive er ikke overraskende de rutinerede spillere, der også aktivt deltager i DBf s turneringer, herunder bridgefestivalen. De mindre rutinerede, der har spillet under år, er (endnu) ikke så aktive og engagerede i forbundets arbejde. Mange rutinerede har udført frivilligt arbejde for klubber, distrikter og DBf. DBfs medlemmer er som udgangspunkt tilfredse med DBf, sekretariatet og forlaget. De er ligeledes meget tilfredse med Dansk Bridge. Medlemmerne har i vidt omfang taget BBO til sig, men der ligger endnu et uudnyttet potentiale. Mange spillere udnytter mulighederne for spil og træning, og mange synes, at det er vigtigt, at DBf transmitterer live fra de vigtigste nationale holdturneringer (slutspil og pokalslutspil). Der er også interesse for transmission af parturneringer som f.eks. Copenhagen Bridge Invitational. Tilgangen af nye medlemmer til DBf sker især blandt spillere + år. Det positive er, at der bliver flere og flere af disse, så rekrutteringsbasen bliver ikke tømt. Der ligger fortsat et stort arbejde foran DBf og sekretariatet med at fange de nye medlemmers interesse. Dette gælder både for Dansk Bridge og øvrige kommunikationskanaler, og det gælder for turneringsdeltagelsen. Resultaterne vidner også om, at rekruttering og fastholdelse af juniorer fortsat er en stor udfordring. Ganske få medlemmer under år har deltaget i denne undersøgelse, men til gengæld er der en stor tilslutning til undersøgelsen og DBf blandt medlemmer i alderen år og op, uanset hvor længe de har spillet bridge.

4 Medlemsprofil Figur Køn og alder + år år Mand Kvinde i alt % af de deltagende er år eller derover. % er - år og under % er under år Figur Region Danmarksbefolkning Deltagere Her sammenholdes medlemmerne med Danmarks befolkning (kilde: Danmarks Statistik) Der er relativt flere af deltagerne i undersøgelsen, der bor i Østdanmark (Region Sjælland og Region Hovedstaden) i forhold til Danmarks samlede voksne befolkningen. Midt- og Nordjylland er underrepræsenterede.

5 Uddannelse og erhvervsaktivitet Figur Uddannelse i alt Kvinde Mand Højest fuldførte uddannelse. Medlemmerne har generelt et højere uddannelsesniveau end befolkningen generelt. Der er dog ingen direkte sammenlignelige tal for befolkningen, da aldersfordelingen for medlemmerne er relativt høj. Figur Erhvervsaktiv i alt Kvinde Mand Erhvervsaktiv Pensioneret / pa efterløn Andet Under uddannelse En stor del af medlemmerne er ikke længere erhvervsaktive. Dette skal sammenholdes med den høje gennemsnitsalder. Når den relativt høje gennemsnitsalder tages i betragtning, er en relativt stor del erhvervsaktive, især blandt mænd.

6 Figur Spillehyppighed i alt Kvinde Mand - gange om ugen - gange om ugen gang om ugen gang om måneden Sjældnere Medlemmerne er meget aktive ved bridgebordet. Over % spiller mere end én gang per uge. Kvinder lidt mere aktive ved bridgebordet end mænd, men har til gengæld spillet i færre år. Figur Anciennitet i alt Kvinde Mand - år - år - år > år Hvor længe har du spillet bridge Mænd har generelt spillet bridge i flere år end kvinder. % af mændene har spillet i mere end år. Tilgangen af nye bridgespillere er lidt større blandt kvinder, hvor % har spillet under år.

7 Figur Anciennitet x alder og erhvervsaktivitet % % % % % % % % % % % Meget rutineret + år Rutineret - år Begynder - år Blandt de - årige er der flere urutinerede/begyndere end blandt de - årige. Dette skal sammenholdes med, at % af alle bridgespillerne er netop i denne aldersgruppe. Det vidner om, at mange begynder at spille bridge, når de er - år. Ancienniteten er næsten ens for erhvervsaktive og ikke aktive, hvor man umiddelbart skulle forvente flere rutinerede blandt de ikke-aktive på grund af den høje anciennitet blandt + årige. Dels spiller det en rolle, at mange først starter, når de stopper med arbejde. Dertil fortsætter mange bridgespillere med at være erhvervsaktive efter den almindelige pensioneringsalder.

8 Kontakt med sekretariatet Dette afsnit omhandler medlemmernes kontakt til sekretariatet. Ca. % af de deltagende medlemmer har taget kontakt til sekretariatet. Alle de følgende grafikker er med udgangspunkt i medlemmer, der har haft kontakt. Figur Kvinde Mand I alt Via Telefonisk Personlig henvendelse Samlet kontakt Ikke kontakt % har haft kontakt til sekretariatet. Mænd kontakter oftere sekretariatet Kunne sekretariatet hjælpe dig med din henvendelse? Figur Ja Ja, delvist Nej i alt Kvinde Mand % kunne helt eller delvist få hjælp ved henvendelse til sekretariatet. Tallet er % blandt mændene, der står for den største del af henvendelserne.

9 Figur Kunne sekretariatet hjælpe dig med din henvendelse? % % % % % % % % % % % Alle Urutineret Rutineret Meget rutineret Nej Ja, delvist Ja Flere blandt rutinerede bridgespiller oplever at sekretariatet kunne hjælpe. De urutinerede, der står for de færreste henvendelser, oplever i lidt mindre grad at blive hjulpet. Figur Hvordan oplevede du den service, du modtog? % % % % % % % % % % % i alt Kvinde Mand Dårlig/Meget dårlig Hverken god eller dårlig God Meget god % oplever servicen som god eller meget god.

10 Figur Hvordan oplevede du den service, du modtog? % % % % % % % % % % % Alle Urutineret Rutineret Meget rutineret Dårlig/Meget dårlig Hverken god eller dårlig God Meget god % oplever god eller meget god service. Ca. % oplever dårlig eller meget dårlig service. Blandt de urutinerede oplever flest meget god service, mens der også er flere, der bedømmer servicen som hverken god eller dårlig.

11 Kontakt og tilfredshed med bogholderi Figur Kontakt og tilfredshed med bogholderiet I de følgende spørgsmål om bedømmelse af bogholderiet er kun medtaget besvarelser fra deltagere, der svarer, at de har haft kontakt. I skemaet har nogle bedømt service og betalingsform uden at have tilkendegivet at have haft kontakt. Disse besvarelser er der set bort fra i de følgende grafikker. Kontakt bogholderiet % af alle tilkendegiver at have haft kontakt til bogholderiet. Kontakt med bogholderi er langt hyppigere blandt rutinerede spillere og blandt turneringsdeltagere. Figur Har haft kontakt ( %) Meget god God Hverken god eller dårlig dårlig Meget dårlig Blandt de % der har haft kontakt til bogholderiet oplever % god eller meget god service, mens ca. % oplever dårlig eller meget dårlig service.

12 Betaling/fakturering Figur Oplevet problemer med fakturering/betaling Ja Nej Ca. % af alle, der har haft kontakt til bogholderiet, har oplevet problemer med fakturaer. Oplevede problemer er ikke nødvendigvis dækkende for den nuværende situation i bogholderiet, da de oplevede problemer kan være fra kontakt, der ligger år tilbage. % af kontakterne til bogholderiet er blandt meget rutinerede spillere. % af de oplevede problemer er blandt meget rutinerede spillere. Betalingsform bogholderiet Figur God Acceptabel Ved ikke/ubesvaret Mindre god Mangelfuld % finder betalingsformen god. % finder betalingsformen mindre god blandt de %, der har haft kontakt til bogholderiet

13 Kontakt med bridgeforlaget Figur Ca. % af medlemmerne er bekendt med DBf s Webshop. Kendskabet hænger sammen med alder og rutine. Blandt de meget rutinerede under år er kendskabet størst med %. årige har et større kendskab end øvrige aldersgrupper, og mænd lidt større kendskab end kvinder Bekendt med WEB-shoppen Ikke bekendt med Meget rutineret år+ Meget rutineret < år Rutineret Urutineret + år Mand Kvinde Alle % % % % % %

14 Figur Handlet hos bridgeforlaget.. I Webshoppen.. I Bridgeforlagets butik i Asminderød i Bridgeforlagets stand under Dansk Bridgefestival % har handlet hos bridgeforlaget. Flest har benyttet butikken i Asminderød Hvad synes du om - Webshoppen..? Figur % % % % Mangelfuld Mindre god % % % % Ubesvaret Acceptabel % % God % Bedømmelsen blandt alle, der er bekendt med Webshoppen ( %) Generelt opleves Webshoppen som god eller acceptabel

15 Figur Har du været i kontakt med Bridgeforlagets personale? % har været i kontakt med Bridgeforlagets personale. De meget rutinerede spillere og turneringsspillere har i højere grad været i kontakt med Bridgeforlagets personale Figur Hvordan oplevede du den service, du modtog? Alle Kvinde Mand Meget god God Hverken god eller dårlig Dårlig Meget dårlig

16 Figur Har du nogensinde købt bridgeudstyr, bridgelitteratur eller CD-rom er enten til dig selv eller andre? Købt bridgeudstyr Nej Ja, i DBf s bridgeforlag Ja, hos andre forhandlere af bridgeudstyr % har handlet hos Bridgeforlaget. % handlet hos andre forhandlere. Figur Har du selv noget af følgende bridgeudstyr..? Bridgeudstyr i form af meldekasser er meget udbredt. % af alle har dette udstyr og kun % angiver ikke at have bridgeudstyr.

17 Figur Hvilket af følgende udstyr overvejer du at anskaffe? Overvejer køb Meldekasser Kortmapper Bridgebord Bøger Andet % overvejer køb af bridgebøger.

18 Turneringsdeltagelse Figur Har du deltaget i turneringer arrangeret af DBf (Danmarksmesterskaber, Dansk Bridgefestival)? % % % % % % % % % % % Ubesvaret Nej Ja % har deltaget i turneringer arrangeret af DBf. Blandt mænd har % deltaget, hvor andelen blandt kvinder er %. Figur Bedømmelse turneringsafvikling alle Meget god God Mindre god/dårlig % % % % % % % % % % % Afvikling af turnering er bedømt af alle, for hvem det synes relevant. Vinoble open og DM begyndere får bedste bedømmelse, mens Danish Open skiller sig ud med med den dårligste bedømmelse ( % Mindre god/dårlig).

19 Figur Bedømmelse turneringsafvikling blandt turneringsspillere Andel turneringsspillere, der har vurderet turneringen God/Meget god Mindre god/dårlig DM Begynder og DM Senior får lidt bedre bedømmelse end de øvrige turneringer. Blandt turneringsspillere angiver %, at afviklingen af Danish Open er Mindre god eller dårlig. Figur Interesse for turneringsdeltagelse % af alle Stor interesse Interesse Lav interesse Tabellen viser tilkendegivet interesse blandt alle, uanset om de måtte være i målgruppen eller ej. Alle har således haft mulighed for at tilkendegive interesse for deltagelse, uanset om de måtte være for unge, for rutinerede, for gamle eller af et forkert køn (læs mand).

20 Der er således ikke filtreret på køn, alder etc. Dette er for at øge sammenligneligheden, idet det ikke er muligt alene at vise svarene for henholdsvis begyndere og seniorer m.fl. Forskellige gruppers interesse er angivet for hver enkelt turnering i de følgende tabeller. Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: Pokal. Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: Divisionsturnering

21 Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM for Klubhold Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM seniorhold

22 Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Damehold Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: Vinoble åben Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: Danish Open

23 Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: Klubsølv Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Åben Par Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Mixed par

24 Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Damepar Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Seniorpar Stor interesse Interesse Lav interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Begyndere

25 Lav interesse Interesse Stor interesse Interesse for turneringsdeltagelse: DM Mixed hold Figur Hvad afholder dig fra at deltage i (flere) turneringer i DBf-regi? Hovedårsagen, der angives som årsag til ikke at spille flere DBf-turneringer, er mangel på tid. Alle turneringsdeltager Ikke turneringsdeltager Data for alle deltagere i undersøgelsen

26 Alle Erhvervsaktiv Ikke Erhvervsaktiv Data for de erhvervsaktive deltagere i undersøgelsen

27 DBf kurser Figur Oplevelse af DBf-kurser Andel deltagere/bedømmelser Rigtig God God Mindre God Dårlig Generelt vurderes DBf s kurser godt. Kurser i Bridgecentral og i BridgeMate får en lidt mindre god bedømmelse. Dette kan skyldes de problemer folk generelt har oplevet med Bridgemate og Bridgecentral, som nævnes af en række af undersøgelsens deltagere i kommentarer. Der er rigtig mange ( %), der tilkendegiver at have deltaget i turneringlederkurser, mens de øvrige kurser vurderes af %.

28 Handicap og mesterpoint Figur Følger du med i handicap og mesterpoint? % % % % % % % % % % % Mesterpoints Handicap Ubesvaret Slet ikke I mindre grad I nogen grad I høj grad Figur Hvad synes du om, at DBf har indført et handicapsystem? i alt Kvinde Mand % synes handicapsystemet er en god ide, % synes ideen er dårlig, mens % er neutrale/ikke har nogen klar holdning. Blandt mænd er der flere, der finder ideen god.

29 DBfs kommunikation Figur Og hvad synes du om Super I orden Mindre tilfredsstillende Ikke tilfredsstillende % % % % % % % % % % % Dansk Bridge får en rigtig god bedømmelse og kendes/bedømmes af % af deltagerne. Alle tiltagene får af flertallet i orden eller super. DBfs Facebook bedømmes af færrest. Ligeledes er de seneste tiltag på bridge.dk med debatten og opslagstalen ikke slået igennem endnu, idet relativt få kender/bedømmer dem. Bedømt Kender ikke/ubesvaret % % % % % % % % % % %

30 Figur Hvor ofte besøger du Ved ikke/ubesvaret Sjældnere Månedligt Ugentligt Dagligt Bridge.dk Din klubs hjemmeside % besøger bridge.dk ugentligt eller oftere. Mindst % bruger bridge.dk. Figur Vurdering af informationsniveau og relevans I hvor høj grad oplever du, at du er orienteret om, hvad der rører sig i DBf? % % % % % % % % % % % Interessere mig ikke/ubesvaret I mindre grad/lav grad I høj grad/nogen grad % oplever at være informeret fra DBf i nogen grad eller i høj grad. % oplever at være informeret i mindre grad eller i lav grad. Medlemmer, der aktivt deltager i DBfs turneringer oplever i højere grad at være orienteret

31 Figur Vurdering af information relevans % % % % % % % % % % % Interessere mig ikke/ubesvaret I mindre grad/lav grad I høj grad/nogen grad Informationen opleves at være relevant i høj grad eller nogen grad af %, mens % oplever mindre eller lav grad af relevans. Information fra DBf til de menige medlemmer er således et område, hvor der er plads til forbedring. Medlemmerne føler sig ikke orienteret i særlig høj grad. Turneringsspillere finder i højere grad informationen relevant.

32 Dansk Bridge Figur Læser du Dansk Bridge? Ubesvaret Både pa nettet og det trykte blad Det trykte blad Jeg læser ikke Dansk Bridge På nettet % angiver at læse den trykte udgave af Dansk Bridge. % angiver at læse Dansk bridge på nettet. Figur I hvor høj grad oplever du, at der er artikler i Dansk Bridge relevante for dig? I høj grad I nogen grad I mindre grad I lav grad Ved ikke/ubesvaret % af alle oplever artiklerne i Dansk bridge som relevante i høj grad eller i nogen grad

33 Figur Hvad synes du om det trykte format af Dansk Bridge? Ubesvaret Formatet er uden betydning for mig Jeg foretrækker detjeg onsker et større nuværende A format som fx A % foretrækker det nuværende A format, mens % ønsker større format. Dette er af alle besvarelser inklusiv de få, der aldrig læser Dansk Bridge eller kun læser dansk bridge på nettet.

34 BBO Figur Kendskab til og brug af BBO Hørt om BBO Har profil Spille bridge Se bridge Andet (fx meldetræning) % kender BBO, % har en profil på BBO, % anvender BBO til spil, % anvender BBO til at se bridge. % af medlemmerne, der aktivt deltager i DBf s turneringer har en profil, og % af disse følger transmissioner på BBO.

35 Figur BBO transmissioner Fra hvilke af følgende turneringer i DBf-regi har du fulgt live-transmissioner.. Set Live på BBO Det er især holdturneringerne, der bliver fulgt på BBO. Dog har % af alle fulgt Copenhagen Bridge Invitational på BBO, hvilket gør den til den parturnering med flest medlemmer som tilskuere på BBO. Figur BBO transmissioner Hvor vigtigt synes du, det er, at DBf laver BBO-transmission fra følgende turneringer? Meget vigtigt Vigtigt Mindre vigtigt Ikke vigtigt % af alle finder det vigtigt eller meget vigtigt, at DM-slutpillet transmitteres.

36 Frivilligt arbejde og BridgeCentral Figur Frivilligt arbejde Udfører/tidligere udført frivilligt arbejde for Klubber Distrikter DBf % af medlemmerne har udført frivilligt arbejde for klubber. Figur BridgeCentralen % af de frivillige har stiftet bekendtskab med BridgeCentral, og vurderingen er overvejende god. Ja Nej Stiftet bekendskab med BridgeCentral som frivillig Kontakt uden for åbningstid

37 Figur Vurdering BridgeCentral Meget god God Hverken god eller dårlig Dårlig Meget dårlig Ved ikke Vurdering af Bridgecentral af brugere/tidligere brugere Figur Vurdering service BridgeCentral BC Service Meget god God Hverken god eller dårlig Dårlig Meget dårlig

38 Figur Vurdering hjemmeside BridgeCentral BC Hjemmside

39 Appendix De fremstillede resultater og grafer baserer sig på svarene, der var indkommet den /. På dette tidspunkt var der indkommet svar. En række af besvarelserne indeholdt udelukkende svar på de indledende spørgsmål. Disse er ikke inkluderet i datasættet, der ligger til grund for tabeller og resultater. I alt indgår besvarelser. I denne undersøgelse har DBf henvendt sig pr. mail til alle medlemmer med en registreret mail i vores kartotek (ca..). Desuden har det været muligt at deltage i undersøgelsen via link fra hjemmesiden bridge.dk og fra DBf s facebook gruppe. Data er via surveymonkey.com. Undersøgelsens spørgsmål er udarbejdet af DBf s sekretariat. Tabeller og kommentarer er af Bo Bilde (analysekonsulent i Danmarks Statistik) på vegne af Danmarks Bridgeforbund.

Medlemsfordele. Læs om dine fordele ved et DBf medlemsskab

Medlemsfordele. Læs om dine fordele ved et DBf medlemsskab Medlemsfordele Læs om dine fordele ved et DBf medlemsskab Danmarks Bridgeforbund (DBf) er en fælles interesseorganisation for bridgeklubber i Danmark. DBf sørger for fælles løsninger af mange opgaver,

Læs mere

Danskernes e-julehandel i 2013 Gang i e-julegavehandlen

Danskernes e-julehandel i 2013 Gang i e-julegavehandlen Notat Danskernes e-julehandel i 2013 Traditionen tro er julehandlen gået i gang, og danskerne bruger meget tid og mange penge på at købe julegaver til familie og venner. Dansk Erhverv har, på baggrund

Læs mere

August Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede

August Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede August 2017 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede Tak for en herlig festival og

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2018

Nyhedsbrev for juni 2018 Nyhedsbrev for juni 2018 Nyheder Begynderundervisning på hjemmesiden Alle bridgespillere oplever jævnligt at blive kontaktet af en, der gerne vil lære at spille brigde? Derfor har vi netop lanceret et

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

Klubnyt. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer. Ideen bag Klubnyt Kære klubformænd,

Klubnyt. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer. Ideen bag Klubnyt Kære klubformænd, Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Ideen bag klubnyt Bridgelæreruddannelse del II Efterlysning af undervisere til turneringslederkurser Velkomstpakker til K-medlemmer sendt afsted DBf s klubforsikring

Læs mere

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Tilstede: 25 personer fra 16 klubber og distriktsbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet,

Læs mere

Klubnyt. Bridgens Dag. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt. Bridgens Dag. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Herlev, 12. september 2016 Bridgens Dag Juniorcamp Klubsølv

Læs mere

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Tilstede: 23 personer fra klubber og distriksbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet, ved

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse. Undersøgelsens hovedkonklusioner. Kampagne og analyse 11. januar 2009

Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse. Undersøgelsens hovedkonklusioner. Kampagne og analyse 11. januar 2009 Kampagne og analyse 11. januar 2009 Det siger FOAs medlemmer om lederuddannelse FOA stillede i november 2009 en række spørgsmål til sine ledermedlemmer om deres lederuddannelse og ledelsesansvar. Undersøgelsen

Læs mere

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen

Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen Ifølge Ribe Bridgeklubs vedtægter, punkt 2, er det formandens opgave at aflægge beretning, og denne gang er det for bridgesæsonen 2015-2016. Det er Ribe Bridgeklubs beretning nr. 73 og det er i dag den

Læs mere

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015

Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Medlemsundersøgelse i Ballerup Bridge Club - resultatet Marts 2015 Først og fremmest tak for de mange besvarelser og ikke mindst kommentarer og gode forslag. Bestyrelsen har haft en indledende drøftelse

Læs mere

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST KONKLUSION

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST KONKLUSION SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST KONKLUSION En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at det ikke er på de, befolkningen debatterer mere politiske emner men det varierer med bl.a.

Læs mere

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION

HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION HOLBÆK KOMMUNES KOMMUNIKATION BORGERPANELUNDERSØGELSE AUGUST 2015 Indholdsfortegnelse Indledning Side 3 Om undersøgelsen Side 4 Sammenfatning Side 5 Resultater fordelt på emnerne: Information om Holbæk

Læs mere

Læserundersøgelse af En venlig hilsen. Odense Kommunes blad til borgere over 65 år. December Rapport

Læserundersøgelse af En venlig hilsen. Odense Kommunes blad til borgere over 65 år. December Rapport Læserundersøgelse af En venlig hilsen Odense Kommunes blad til borgere over 65 år December 2010 Rapport Rapporten er udarbejdet af Christian Krogsgaard Indholdsfortegnelse 1. Indledning 2. Formålet med

Læs mere

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt. Juniorcamp. Nyt om turneringer. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Herlev, 26. august 2015 Juniorcamp Nyt om turneringer Nye

Læs mere

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST

SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST SOCIALE MEDIER BRUG, INTERESSEOMRÅDER OG DEBATLYST En anden væsentlig konklusion i rapporten er, at det ikke er på de sociale medier, befolkningen debatterer mere politiske emner men det varierer med bl.a.

Læs mere

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af: Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00 tilmelding påkrævet (nederst)

Læs mere

Nykøbing F Bridgeklub

Nykøbing F Bridgeklub Medlemsmåling Nykøbing F. Bridgeklub Nykøbing F Bridgeklub Totalrapport Antal besvarelser: 107 Denne rapport indeholder besvarelser for 107 respondenter og undersøgelsen har en svarprocent på 66,9% af

Læs mere

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Deltagere Hovedbestyrelsen København Nordsjælland

Læs mere

Elektroniske netværk og online communities

Elektroniske netværk og online communities Elektroniske netværk og online communities BD272 Business Danmark juni 2010 Indholdsfortegnelse Hovedkonklusioner... 2 Indledning... 2 Metode og validitet... 2 Medlemmernes kendskab til online netværk

Læs mere

Voksne børn til modtagere af hjemmehjælp 2015

Voksne børn til modtagere af hjemmehjælp 2015 Voksne børn til modtagere af hjemmehjælp 2015 1 Voksne børn til modtagere af hjemmehjælp Bo Bilde 2015 Danmarks Statistik DST Survey Telefon 3917 3255 / 3917 3271 Mail: bbi@dst.dk Danmark Statistik Sejrøgade

Læs mere

Klubnyt. Velkommen til vores nye direktør. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt. Velkommen til vores nye direktør. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Velkommen til vores nye direktør Radisson BLU Scandinavian

Læs mere

Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset

Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset Hvem er vi i KBHFF? Resultater fra den 1. Medlemsundersøgelse Evalueringskorpset Svar indsamlet i perioden 8. til 17. januar 2014 Første resultater fremlagt på stormøde lørdag den 25. januar 2014 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forundersøgelse til kampagne om biocider. 1 Kort om undersøgelsen NOTAT

Forundersøgelse til kampagne om biocider. 1 Kort om undersøgelsen NOTAT Forundersøgelse til kampagne om biocider NOTAT 1 Kort om undersøgelsen Miljøstyrelsen er ved at udvikle en informationskampagne, der skal skabe kendskab til miljø- og sundhedseffekter af hverdagsgifte

Læs mere

Markedsanalyse. Danskernes forhold til naturen anno 2017

Markedsanalyse. Danskernes forhold til naturen anno 2017 Markedsanalyse 22. maj 2017 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danskernes forhold til naturen anno 2017 I en ny undersøgelse har landbrug & Fødevarer

Læs mere

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018.

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018. Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018. Indledning

Læs mere

Kendskabs- og læserundersøgelse

Kendskabs- og læserundersøgelse Kendskabs- og læserundersøgelse Magasinet Sammen om Rødovre Konsulent: Connie F. Larsen Konsulent: Asger H. Nielsen Gennemført d. 16. til 21. november, 2016 1 Om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

Økonomisk analyse. Danskerne vil gerne leve mere klimavenligt

Økonomisk analyse. Danskerne vil gerne leve mere klimavenligt Økonomisk analyse 21. april 2017 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danskerne vil gerne leve mere klimavenligt Danmark og danskerne går op i

Læs mere

Nyhedsbrev for december 2018

Nyhedsbrev for december 2018 Nyhedsbrev for december 2018 Nyheder Klubguide I det nye år lancerer vi et helt nyt afsnit på hjemmesiden, som vi kalder Klubguide. Klubguiden vil ikke alene erstatte afsnittet om Hvidbogen for klubber

Læs mere

Medlemsundersøgelse 2011

Medlemsundersøgelse 2011 Medlemsundersøgelse 2011 September 2011 1 Indhold Sammenfatning..3 Hvordan ser det typiske skolebestyrelsesmedlem ud?...4 Skolerne 5 Skolebestyrelsernes virksomhed.7 Bistand fra Skole og Forældre 9 Hvor

Læs mere

Markedsanalyse. Danskerne er stadig storforbrugere af naturen. 15. juni 2016

Markedsanalyse. Danskerne er stadig storforbrugere af naturen. 15. juni 2016 Markedsanalyse 15. juni 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danskerne er stadig storforbrugere af naturen Hvad er danskernes holdning til

Læs mere

Markedsanalyse. Danskerne har tillid til Fairtrade-mærket. 17. juli 2017

Markedsanalyse. Danskerne har tillid til Fairtrade-mærket. 17. juli 2017 Markedsanalyse 17. juli 2017 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Danskerne har tillid til Fairtrade-mærket Fairtrade-mærket er en af de bedst

Læs mere

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere

Deltidsansættelser i Danmark

Deltidsansættelser i Danmark Side 1 af 6 Deltidsansættelser i Danmark BESKÆFTIGELSE OG ARBEJDSLIV Side 2 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Deltidsansættelser fordelt på køn... 3 2. Deltidsansættelse blandt akademikere... 5 Hovedkonklusioner

Læs mere

Den danske befolknings deltagelse i medicinske forsøg og lægevidenskabelig forskning

Den danske befolknings deltagelse i medicinske forsøg og lægevidenskabelig forskning december 2006 j.nr.1.2002.82 FKJ/UH Den danske befolknings deltagelse i medicinske forsøg og lægevidenskabelig forskning omfang, befolkningens vurderinger Af Finn Kamper-Jørgensen og Ulrik Hesse Der er

Læs mere

Status for kendskabet til Passagerpulsen

Status for kendskabet til Passagerpulsen Status for kendskabet til Passagerpulsen December 2017 Side 2 Indhold 1. Indledning 3 2. Resultater 4 3. Kommentarer til resultaterne 6 4. Om undersøgelsen 6 5. Om deltagerne i undersøgelsen 8 6. Spørgeskema

Læs mere

Medlemsundersøgelse op til OK18. Generelt. Marts Nørre Farimagsgade København K Tlf.:

Medlemsundersøgelse op til OK18. Generelt. Marts Nørre Farimagsgade København K Tlf.: Medlemsundersøgelse op til OK18 Generelt Marts 2017 Nørre Farimagsgade 15 1364 København K Tlf.: 7070 2722 www.uddannelsesforbundet.dk Generelt om medlemsundersøgelsen Alle medlemmer, der er ansat på en

Læs mere

Danmarkspanel uge 47 2015. DIGNITY - Tortur

Danmarkspanel uge 47 2015. DIGNITY - Tortur Danmarkspanel uge 47 DIGNITY - Tortur Om analysen Vil du vide mere? Metode Undersøgelsen er foretaget i A&B Analyses Danmarkspanel. Panelet består af ca. 15.000 tilfældigt udvalgte danskere. Indsamling

Læs mere

Boligkontoret Danmark. 1007 respondenter

Boligkontoret Danmark. 1007 respondenter Boligkontoret Danmark Telefoninterview foretaget 4. 16. oktober 2012 1007 respondenter 1 01. Hvad er de primære årsager til, at du bor i din nuværende bolig? 1193 besvarelser 0% 10% 20% 30% 40% Pris og

Læs mere

som I som. hele DBf starter nu

som I som. hele DBf starter nu Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 535 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Ideen bag klubnyt Bridgelæreruddannelsee del

Læs mere

Pensionsbarometer Kun en ud af otte danskere kender deres egen pensionsalder.

Pensionsbarometer Kun en ud af otte danskere kender deres egen pensionsalder. Pensionsbarometer Kun en ud af otte danskere kender deres egen pensionsalder. Ann Lehmann Erichsen, Forbrugerøkonom Januar 2019 Seks ud af ti danskere kender deres egen pensionsalder eller gør de? Af de

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA

Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA Kampagne og Analyse 6. september 2012 Det siger FOAs medlemmer om smartphones, apps og nyheder fra FOA FOA har i perioden 27. april - 8. maj 2012 gennemført en undersøgelse om medlemmernes brug af

Læs mere

Undersøgelse af kommunikationsindsatsen under oktoberstormen Allan

Undersøgelse af kommunikationsindsatsen under oktoberstormen Allan Undersøgelse af kommunikationsindsatsen under oktoberstormen Allan Beredskabsstyrelsen Rigspolitiet RAPPORT November 2013 Indhold INDHOLD 1 2 Executive summary Side 3-5 Befolkningsundersøgelsen Side 6-17

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

beskæftigelsesområdet

beskæftigelsesområdet Medlemsundersøgelse op til OK18 beskæftigelsesområdet Marts 2017 Nørre Farimagsgade 15 1364 København K Tlf.: 7070 2722 www.uddannelsesforbundet.dk Generelt om medlemsundersøgelsen Alle medlemmer, der

Læs mere

Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014

Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014 Rapport resumé om oplevelser i Ringsted Kommune Udarbejdet for Ringsted Kommune, april 2014 Indledning Om undersøgelsen Undersøgelsen er udsendt via e-mail, til Ringsted Kommunes Borgerpanel. Deltagernes

Læs mere

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande Kundeanalyse 2012 blandt 1000 grønlandske husstande Udarbejdet af Tele-Mark A/S Carl Blochs Gade 37 8000 Århus C Partner: Allan Falch November 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formålet

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016

Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016 Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016 1 2. version Indhold Indledning... 3 Sammenfatning... 3 Metode... 3 Spørgeskemaet... 4 Samlet tilfredshed... 5 Sammenligning med landsplan... 5

Læs mere

Turistmæssigt grundlag for færgeforbindelse mellem Mols og Århus

Turistmæssigt grundlag for færgeforbindelse mellem Mols og Århus Turistmæssigt grundlag for færgeforbindelse mellem Mols og Århus Syddjurs Kommune, Region Midtjylland, Århus Kommune, Visit Århus og Århus Cityforening Rapport Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse:

Læs mere

beskæftigelsesområdet

beskæftigelsesområdet Medlemsundersøgelse op til OK18 beskæftigelsesområdet Marts 2017 Nørre Farimagsgade 15 1364 København K Tlf.: 7070 2722 www.uddannelsesforbundet.dk Generelt om medlemsundersøgelsen Alle medlemmer, der

Læs mere

Medlemsundersøgelse op til OK18. produktionsskoler. Marts Nørre Farimagsgade København K Tlf.:

Medlemsundersøgelse op til OK18. produktionsskoler. Marts Nørre Farimagsgade København K Tlf.: Medlemsundersøgelse op til OK18 produktionsskoler Marts 2017 Nørre Farimagsgade 15 1364 København K Tlf.: 7070 2722 www.uddannelsesforbundet.dk Generelt om medlemsundersøgelsen Alle medlemmer, der er ansat

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016

Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016 Brugertilfredshedsundersøgelse Ambulant genoptræning 2016 1 1. udkast Indhold Indledning... 3 Sammenfatning... 3 Metode... 3 Spørgeskemaet... 4 Samlet tilfredshed... 5 Sammenligning med landsplan... 5

Læs mere

FOA-medlemmernes brug af sociale medier

FOA-medlemmernes brug af sociale medier 10. oktober 2017 FOA-medlemmernes brug af sociale medier Facebook, Messenger, Instagram og Snapchat er de sociale medier, hvor FOAs medlemmer er mest til stede, og de følger primært FOA og FOAs valgte/talspersoner

Læs mere

SoMe og demokratiet. en befolkningsundersøgelse om danskernes holdning til den politiske debat i sociale medier

SoMe og demokratiet. en befolkningsundersøgelse om danskernes holdning til den politiske debat i sociale medier SoMe og demokratiet en befolkningsundersøgelse om danskernes holdning til den politiske debat i sociale medier DEL 1: PERSPEKTIVER INDHOLD DEL 1: PERSPEKTIVER DEL 2: RESULTATER SOCIALE MEDIER OG DEMOKRATI...

Læs mere

Nyhedsbrev for december 2018

Nyhedsbrev for december 2018 Nyhedsbrev for december 2018 Nyheder Klubguide I det nye år lancerer vi et helt nyt afsnit på hjemmesiden, som vi kalder Klubguide. Klubguiden vil ikke alene erstatte afsnittet om Hvidbogen for klubber

Læs mere

Rapport. for undersøgelse af brugernes opfattelse af Sekretariatet for Ecodesign og Energimærkning af Produkters Besvarelse af henvendelser

Rapport. for undersøgelse af brugernes opfattelse af Sekretariatet for Ecodesign og Energimærkning af Produkters Besvarelse af henvendelser Rapport for undersøgelse af brugernes opfattelse af Sekretariatet for Ecodesign og Energimærkning af Produkters Besvarelse af henvendelser samt brugernes anvendelse af Energistyrelsens vejledninger Januar

Læs mere

Scleroseforeningen Sociale/handicappolitiske spørgsmål

Scleroseforeningen Sociale/handicappolitiske spørgsmål Scleroseforeningen Sociale/handicappolitiske spørgsmål Undersøgelsen er gennemført d. 4. 9. august 2011 1 01. For at du kan leve et liv svarende til din alder og få din hverdag til at fungere, hvilke af

Læs mere

AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019

AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019 AARHUS KOMMUNE LGBT+ PERSONERS SYN PÅ AARHUS RAPPORT MARTS 2019 INDHOLD 3 BAGGRUND OG FORMÅL 4 HOVEDKONKLUSIONER 5-7 RESPONDENTERNES BAGGRUND 8-12 AARHUS EN GOD BY FOR ALLE 13-15 TRIVSEL OG ENSOMHED 16-19

Læs mere

Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010

Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010 d l AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, bopæl, alder, medlemstyper og handicap Banen og træningsfaciliteterne 18 hullers banen, par-3-banen, drivingrange, indspilsgreen og puttinggreen Serviceområder

Læs mere

Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010

Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010 Læserundersøgelse 2010 Denne undersøgelse af DGI magasinet Udspil er foretaget i efteråret 2010 og i vid udstrækning parallel med en læserundersøgelse, foretaget i efteråret 2007. Så når der i tabellerne

Læs mere

Min arbejdsplads hvordan er den? resultat af undersøgelse

Min arbejdsplads hvordan er den? resultat af undersøgelse Min arbejdsplads hvordan er den? resultat af undersøgelse Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. Teglkamp & Co. har i samarbejde med jobportalen StepStone A/S taget temperaturen på vores arbejdspladser.

Læs mere

Status på danskernes interesse for aktiesparekontoen

Status på danskernes interesse for aktiesparekontoen ANALYSE Status på danskernes interesse for aktiesparekontoen Resumé For at gøre det nemmere og mere attraktivt for danskerne at investere i aktier, indførte Regeringen fra 1. januar 2019 en aktiesparekonto,

Læs mere

Solidaritet, risikovillighed og partnerskønhed

Solidaritet, risikovillighed og partnerskønhed Rockwool Fondens Forskningsenhed Arbejdspapir 36 Solidaritet, risikovillighed og partnerskønhed Jens Bonke København 1 Solidaritet, risikovillighed og partnerskønhed Arbejdspapir 36 Udgivet af: Rockwool

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

ANALYSENOTAT Streaming boomer frem

ANALYSENOTAT Streaming boomer frem ANALYSENOTAT Streaming boomer frem AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Nye tal for streaming Andelen af forbrugerne som streamer fortsætter med at stige. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at andelen som

Læs mere

Medlemsundersøgelse op til OK18. sprogcenterområdet. Marts Nørre Farimagsgade København K Tlf.:

Medlemsundersøgelse op til OK18. sprogcenterområdet. Marts Nørre Farimagsgade København K Tlf.: Medlemsundersøgelse op til OK18 sprogcenterområdet Marts 2017 Nørre Farimagsgade 15 1364 København K Tlf.: 7070 2722 www.uddannelsesforbundet.dk Generelt om medlemsundersøgelsen Alle medlemmer, der er

Læs mere

Singler i København KØBENHAVNS KOMMUNE

Singler i København KØBENHAVNS KOMMUNE KØBENHAVNS KOMMUNE Singler i København Indholdsfortegnelse 1. Singlernes by 2. Singlers boligforhold 3. Singlers indkomst og brug af kommunale ydelser 4. Singlers socioøkonomiske status 5. Singlers uddannelse

Læs mere

- Knap halvdelen af befolkningen er helt eller overvejende enige i, at vikarer har lav status blandt de fastansatte.

- Knap halvdelen af befolkningen er helt eller overvejende enige i, at vikarer har lav status blandt de fastansatte. Analysenotat Befolkningsundersøgelse om vikarbureauer Til: Fra: Dansk Erhverv/LBU Capacent har på vegne af Dansk Erhverv gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt befolkningen på 18 år eller derover.

Læs mere

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018

Evaluering af arrangementet Åbne Seniormøder 2018 BBBBBBBBhghghgfhghgfhghg Evaluering af arrangementet Viden & Strategi 2018 1 Indledning og formål Ringkøbing-Skjern Kommune har for femte år i træk afholdt åbent seniormøde for alle borgere som er 65 år

Læs mere

Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F.

Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F. Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl. 19.00 i Nykøbing F. Deltagelse af 22 medlemmer, der repræsenterede 14 ud af distriktets 20 klubber.. Formanden bød velkommen til alle

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer om efterlønnen

Det siger FOAs medlemmer om efterlønnen Det siger FOAs medlemmer om efterlønnen FOA Kampagne og analyse Februar 2010 FOA undersøgte i januar 2011, hvilke medlemmer, der vil benytte efterlønsordningen, hvorfor de betaler til den, og hvornår de

Læs mere

Undersøgelse om rejsekort i den danske befolkningen, der bruger kollektiv transport mindst 1 gang i kvartalet

Undersøgelse om rejsekort i den danske befolkningen, der bruger kollektiv transport mindst 1 gang i kvartalet Undersøgelse om rejsekort i den danske befolkningen, der bruger kollektiv transport mindst 1 gang i kvartalet Rejsekort 15. dec 2014 Summary for befolkningsundersøgelse! I forhold til 2013, synes en større

Læs mere

For Myndighedsafdelingen Voksenhandicap 2013

For Myndighedsafdelingen Voksenhandicap 2013 Brugertilfredshedsundersøgelse For Myndighedsafdelingen Voksenhandicap 2013 UDGIVER Socialforvaltningen Center for Socialfaglig Udvikling Værkmestergade 15 8000 Aarhus C KONTAKT Birthe Kabel, udviklingskonsulent

Læs mere

DANSKERNES KENDSKAB OG HOLDNING TIL FOLKEKIRKENS SOCIALE ARBEJDE

DANSKERNES KENDSKAB OG HOLDNING TIL FOLKEKIRKENS SOCIALE ARBEJDE DANSKERNES KENDSKAB OG HOLDNING TIL FOLKEKIRKENS SOCIALE ARBEJDE Undersøgelsen er gennemført for Presse og Kommunikation i Aalborg Stift Udarbejdet af: af JYSK ANALYSE A/S, A/S foråret 2017 Om undersøgelsen

Læs mere

Status for kendskabet til Passagerpulsen

Status for kendskabet til Passagerpulsen Status for kendskabet til Passagerpulsen Februar 2017 Side 2 Indhold 1. Indledning 3 2. Resultater 4 3. Kommentarer til resultaterne 6 4. Om undersøgelsen 7 5. Om deltagerne i undersøgelsen 8 6. Spørgeskema

Læs mere

N G EN I KOMMUNERNE PÅ

N G EN I KOMMUNERNE PÅ S TATISTIK FOR M EDARBEJDERSAMMENSÆT NI N G EN I KOMMUNERNE PÅ K ØN, ALDER OG ETNICI TET Den 10. juni 2009 Ref AKA aka@kl.dk Kønsfordeling blandt kommunalt ansatte Som det ses i tabel 1, er fordeling af

Læs mere

Brugerundersøgelse om hjemmehjælp i eget hjem og i plejebolig/plejehjem

Brugerundersøgelse om hjemmehjælp i eget hjem og i plejebolig/plejehjem t Brugerundersøgelse om hjemmehjælp i eget hjem og i plejebolig/plejehjem Social-, Børne- og Integrationsministeriet Aarhus December 2013 AARHUS COPENHAGEN MALMÖ OSLO SAIGON STAVANGER VIENNA 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Børnefamilier: Aftensmaden er noget, vi samles om

Børnefamilier: Aftensmaden er noget, vi samles om Børnefamilier: Aftensmaden er noget, vi samles om November 2018 Markedsanalyse, Forbrugerøkonomi & Statistik Markedsanalyse 2. november 2018 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45

Læs mere

1.1 Børneforældre over 30

1.1 Børneforældre over 30 1.1 Børneforældre over 30 Jeg kommer der med mine børn de bruger det rigtig meget i skolen. De tager derned for at søge efter bøger. Børneforælder over 30, kvindelig bruger Segmentet er, som navnet antyder,

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Flere medlemmer til distriktets klubber hvad gør vi? I de sidste mange år har vi som distriktsbestyrelse set vores

Læs mere

UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN

UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN UNDERSØGELSE AF TILFREDSHED MED HJEMMEHJÆLPEN FREDERIKSSUND KOMMUNE 5. april 2017 Indholdsfortegnelse Formål og metode 3 Hovedresultater 4 Spørgsmålsformuleringer 5 Repræsentativitet 6 Læsevejledning 7

Læs mere

Distrikt Nordsjælland

Distrikt Nordsjælland 2018/19 Møde 1 referent: KR Blev afholdt hos: Jakob Deltagere: Ole Vinberg Larsen (OVL) Pernille Nielsen (PN) Henning Mikkelsen (HVM) Gurli Gøbel (GG) Henrik Sattrup (HS) Kirsten Rask (KR) Jakob Søegaard

Læs mere

Tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet

Tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet December 2016 Tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet Indhold Hovedresultater... 1 Forventet tilbagetrækningsalder... 2 Fastholdelse på arbejdsmarkedet... 4 Bekymringer på arbejdspladsen... 6 Arbejdsmarkedet...

Læs mere

Vejen til et bedre seniorarbejdsmarked

Vejen til et bedre seniorarbejdsmarked Side 1 af 7 Vejen til et bedre seniorarbejdsmarked UNDERSØGELSE AF SENIORARBEJDSLIVET FEBRUAR 2019 Side 2 af 7 Indholdsfortegnelse 1. Ikke alle akademikere kan arbejde på samme måde hele vejen til pensionen...

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1 Form Herlev, 30. april 2014 På

Læs mere

BRUGERUNDERSØGLSE AF DIGITAL POST

BRUGERUNDERSØGLSE AF DIGITAL POST Digitaliseringsstyrelsen BRUGERUNDERSØGLSE AF DIGITAL POST 2012 Endelig version 14. december 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 2. Opsummering af resultater... 1 3. Profil af brugerne... 3 4.

Læs mere

Penge- og Pensionspanelet

Penge- og Pensionspanelet Metoderapport: Større forbrugerundersøgelse Penge- og Pensionspanelet Århusgade 110 2100 København Ø Spørgsmålene i Barometer-undersøgelsen, må ikke eftergøres uden udtrykkelig aftale med Penge- og Pensionspanelet.

Læs mere

PUBLIKUMS- ANALYSE 2013

PUBLIKUMS- ANALYSE 2013 1 PUBLIKUMS- ANALYSE 2013 INTRODUKTION Mangfoldighedsfest Smag Verden Københavns Kommune har hvert år siden 2003 afholdt en event, der har til formål at sætte fokus på mangfoldighed og kulturel forskellighed.

Læs mere

ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017

ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017 ANALYTICS & INSIGHT DECEMBER 2017 METODE Dataindsamling & Målgruppe Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer i alderen 18 år+. Målgruppen svarer til ca. 4,5 millioner danskere. Interviews Der

Læs mere

PGA Medlemsanalyse Assistent 2011

PGA Medlemsanalyse Assistent 2011 PGA Medlemsanalyse Assistent 2011 1. Køn Mand 81,8% 9 Kvinde 18,2% 2 2. Hvor i landet er du ansat? Nordsjælland 0,0% 0 Øvrige Sjælland 100,0% 11 Fyn 0,0% 0 Jylland 0,0% 0 3. Hvem er du ansat af? Klubben

Læs mere

Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer

Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk IT-opdatering Så er der bridgelærerkursus Fremtidig

Læs mere

Analyse af dagpengesystemet

Analyse af dagpengesystemet Analyse af dagpengesystemet Udarbejdet september/oktober 2011 BD272 Indhold Indledning... 2 Metode og validitet... 2 Dataindsamling fra... 2 Dataindsamling fra den øvrige befolkning... 2 Forventninger

Læs mere

Man burde jo bruge det (biblioteket) men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal bruge det til

Man burde jo bruge det (biblioteket) men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal bruge det til 1.1 Senioren Man burde jo bruge det (biblioteket) men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal bruge det til Mandlig senior, ikke-bruger Seniorerne skiller sig primært ud ved at være det ældste segment samt

Læs mere

Danmarkspanel Uge E-mærket

Danmarkspanel Uge E-mærket Danmarkspanel Uge 39 216 E-mærket Hvilke af følgende nethandelsmærker kender du? Trustpilot 62 63,2 68,4 8,6 e-mærket 74,6 66,9 64,7 71,1 Figuren viser, hvilke af de illustrerede nethandelsmærker, forbrugerne

Læs mere

Brugerundersøgelse i Københavns Stadsarkiv 2016

Brugerundersøgelse i Københavns Stadsarkiv 2016 Brugerundersøgelse i Københavns Stadsarkiv 2016 10. -24. oktober 2016 afholdt Københavns Stadsarkiv en brugerundersøgelse. Det er første gang i en længere årrække at stadsarkivet afholder en brugerundersøgelse,

Læs mere

Udsagn fra FOA s medlemmer om aktuelle velfærdspolitiske spørgsmål

Udsagn fra FOA s medlemmer om aktuelle velfærdspolitiske spørgsmål Udsagn fra FOA s medlemmer om aktuelle velfærdspolitiske spørgsmål December 2005 Analysesektionen. Indholdsfortegnelse Baggrund og konklusioner s. 3 Spørgsmål om kompetenceudvikling og arbejdstilrettelæggelse

Læs mere

For Center for Myndighed, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne 2014

For Center for Myndighed, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne 2014 Brugertilfredshedsundersøgelse For Center for Myndighed, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne 2014 UDGIVER Socialforvaltningen Center for Socialfaglig Udvikling Værkmestergade 15 8000 Aarhus C KONTAKT Birthe

Læs mere

Kom til reception i DBf s Fredag den 11. april holder DBf s sekretariat og bridgeforlag reception i de nye lokaler på Hørkær 32B i Herlev.

Kom til reception i DBf s Fredag den 11. april holder DBf s sekretariat og bridgeforlag reception i de nye lokaler på Hørkær 32B i Herlev. Nyhedsbrev Til alle bridgespillere i Danmark Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Reception på Hørkær Copenhagen Bridge Invitational III Slutspil

Læs mere

Bilag C. Deltagelse og repræsentativitet

Bilag C. Deltagelse og repræsentativitet B i l a g C D e l t a g e l s e o g repræ s e n t a t i v i t e t Bilag C. Deltagelse og repræsentativitet 237 Svarpersoner i spørgeskemaundersøgelsen I alt fik 538.497 personer tilsendt en invitation

Læs mere