Referat fra afdelingsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra afdelingsmøde"

Transkript

1 Referat fra afdelingsmøde Onsdag den 17. april 2013 kl I AKB s beberhus Agerkær 40 Tilstede: 30 lejemål, bestyrelsen samt Jan Tgersen g Thr Pulsen fra Lejerb Referent: Mna Nielsen Dagsrden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen freslår Pul-Erik Traulsen fra Brøndby afd. Og han vælges. Det blev knstateret, at mødet er indkaldt i verensstemmelse med afdelingens vedtægter. 2. Valg stemmeudvalg Jan Birch fra nr th g Ingrid Keld fra nr. 28 st.th. vælges. 3. Bestyrelsens beretning Der er gjrt indsigelse til sidste referat, da der ikke var skrevet knt nr. g beløb i referatet. Det er rigtigt, men svarerne til de stillede spørgsmål km ud med indkaldelsen til vres ekstrardinære afdelingsmøde mkring A B rdning. Det har bevirket at Hanne Binne ikke ønsker at skrive referatet længere. Bestyrelsen har haft et pslag i pgangene fr at søge en ny referent men uden resultat. Mna Nielsen har herefter tilbudt sin hjælp, g vil skrive et referat så fyldestgørende sm muligt. På sidste afdelingsmøde blev det vedtaget, at vi skulle sende en ansøgning til kmmunen m udtynding af skven md Agerkær. Det har vi gjrt, g vi må ikke udtynde eller tpbeskære ege træerne. Vi har bedt kmmunen m et møde, g de vil vende tilbage. Altanskurerne er færdige på nær tplisten i de lige nr. sm bliver lavet i nær fremtid. Der er sendt seddel ud til de berørte bebere. Vi har knstateret saltudtræk på pladerne, så den sag er bestyrelsen g administratinen blevet enige m skal til syn g skøn, da rådgiver g entreprenør ikke har kunnet kmme til et frlig fr udbedring. Vi har haft en del hærværk i vres kældre, g vi vil i den frbindelse pfrdre beberne til at ringe til plitiet hvis de bserverer sådanne hændelser i kældrene eller vres mråder generelt. Der har været en del skriveri mellem kmmunen, AKB g Afd 60 vedrørende lukning af maglekær. Det er en privat fælles vej, så det er ikke så ligetil. Kmmunen varslede en ny lkalplan g højhusene skulle rives ned, g da det var verstået, skulle vi i gang med altanskurene. Vi vil genptage sagen. Sm alle ved har Rødvre kmmune pålagt alle brgere at kildesrtere dagrenvatin. Det er en str udfrdring at finde placering af affaldsøer i vres mråde, så de skæmmer mindst muligt g samtidig er bedst muligt frdelt. Øknmien til befæstelse bliver dækket af rganisatinen.

2 Spørgsmål Træer, der blev redegjrt fr, at alle ege træer er fredet, g at de ikke kan tpkappes g tyndes. Bestyrelsen vil hlde et møde med kmmunen m sagen. Altanprjektet, der var utilfredshed med skurene med diverse mangler g sjusket udført. Afhjælpning af fejl g mangler vil blive lavet inden udgangen af maj. Bestyrelsen beklager g arbejder videre med at få det udbedret. Affaldssrtering, efter spørgsmål fra salen m placering af affaldsøer blev det besluttet, at placeringen vil blive bestemt på et ekstrardinært afdelingsmøde ud fra de givne kriterier, sm allerede er bestemt af kmmunen. Må man stille andre spørgsmål end budgetspørgsmål til budgetmødet Ja vedtaget af bestyrelsen, vi gør sm vi plejer. Frslag til begge afdelingsmøder. Hærværk, såfremt der er skader på kælderrum, skal man henvende sig hs varmemester. Diskussin m prblemer med hærværk i mrådet. Der pfrdres bl.a. til, at indgangsdørene hldes lukket. Steen fra bestyrelsen redegjrde fra styregruppen m håndtering af prblemerne. Der pfrdres til mere rientering/infrmatin fra styregruppen. Det er taget til efterretning. 4. Fremlæggelse g gdkendelse af regnskab 2012 Der henvises til vedlagte bilag med indkmne skriftlige spørgsmål g svar til regnskabet. Yderligere spørgsmål, svar g kmmentarer til regnskabet på afdelingsmødet: Antennebidrag. Man vil se, hvad der sker med antennebidraget. Frslag m at man, når man kan se budgettet skrider, vedtager højere a/cnt betalinger på huslejerne Der er sendt sager m huslejerestancer samt tab på fraflyttere fr i alt kr ,00 til advkat. Dette beløb ses på knt. 405 Ved gennemgang af afdelingens energifrbrug ses det ikke, at der er brugt strøm fra afdelingen til byggestrøm. Den stre frhøjelse på energifrbrug i 2012 er derfr en knkret merfrbrug i afdelingen. Når der er afsat kr ,00 til imødegåelse af frmdede tab (jf. vennævnte) er der ikke flere lvlige henlagte midler til at dække det fulde tab ved fraflytninger i Derfr er der bgført kr ,00 sm et direkte tab i regnskabet. Frside i POP-regnskabet er rettet. Side 3 i POP-regnskabet er rettet. Det er ikke muligt at tilbageføre frudbetalingen af vres andel af det bligsciale prjekt på knt. 119, uden at skulle åbne hele regnskabet, hvilket gså ville medføre en ekstra revisin. Omkstningsmæssigt er det alt fr dyrt. Da der er frudbetalt fr prjektet i regnskabet 2012, vil afdelingen naturligvis ikke blive belastet af denne pst i Der er ikke nedskrevet kr ,00 på velfærdshuset. Beløbet er en indtægt fra afdelingens trækningsret i Landsbyggefnden. Afstemning m regnskabet. Regnskabet blev gdkendt, dg var der 4 der stemte imd 5. Indkmmende frslag Der var ingen 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsesmedlemmer Jan Lind genvalgt Steen Pedersen genvalgt Suppleanter 1. suppl. Mna Nielsen er genvalgt. 2. suppl. Arne Pedersen er genvalgt.

3 7. Eventuelt Der skal strammes p på prcedurerne mkring regnskabsaflæggelse Eksempelvis at der ikke kunne redegøres fr 1.6 mill 200t i diff på el Svar på spørgsmål blev først sendt ud den dag vi havde afdelingsmødet Mere verskuelighed ved gennemgang af regnskab g derefter gennemgang af indkmne spørgsmål Snak m vaskeriet. Hvr skal man henvende sig med evt. klager, når det ikke er bemandet længere. Jhn T. vil undersøge! Indgangsstierne fra nr g ved Avedøre Havnevej ser dårlig g trist ud. Trappevask: De lyse kanter bliver ikke vasket, g der bliver stadig ikke tørret rdentlig efter. Opfrdring til, at man kan skrive kmmentarer inde på bestyrelsens hjemmeside, g at bestyrelsen kan svare direkte på hjemmesiden Jhn T bemærker, at der strt set ikke er ngle persnlige henvendelser til bestyrelsen den første tirsdag i måneden Mødet sluttede kl Referatet er gdkendt af dirigenten g Referenten Dirigent: Pul-Erik Traulsen Referent: Mna Nielsen

4 Til Afd. 60 Spørgsmål til bebermødet m regnskab. Hvr meget er der brugt til rep. af gamle vandrør i Og hvr meget regner man med der skal bruges i M.V.H. Arne Bryde Maglekær 47. Svar. Der er brugt kr ,00 til rep af gl. Vandrør i 2012 Der er budgetteret med kr ,00 i Med venlig hilsen Bestyrelsen.

5 Spørgsmål stillet af Terry Rupe/Jan Birch Spørgsmålet er stillet før g gentages hermed ver til Regnskabet Spørgsmål 1: Er det ikke muligt at påføre REGNSKABSTAL fr sidste år - i dette tilfælde regnskabstal fr i resultatpgørelsen. Ønsket skal ses ver til et bedre sammenlignings grundlag ver til det aflagte regnskab fr gældende år. Såfremt det er et spørgsmål ver til "lay-ut" så drp budget der er ganske uinteressant i frhld til det realiserede tal fr sidste år. Spørgsmål 2: Knt realiseret tal 2012: : Hvri består denne frskel på ver kr. Spørgsmål 3: Knt 130 Tab ved fraflytninger - realiseret tal 2012: realiseret tal 2011: 42 t.kr. Hvri består denne frskel. Følger administratinen p på eventuelle restancer INDEN fraflytning? Følges der p på skader på lejemål frvldt af lejer IN DEN lejer fraflytter lejemål? Spørgsmål 4: Knt 305 Tilgdehavender Andre Debitrer Regnskabet indehlder et frbehld fra revisrernes side idet der IKKE er pnået tilstrækkeligt revisinsbevis fr værdiansættelsen. Dette punkt udbedes der en frklaring på - er tilgdehavendet ikke validt således det indebærer tab fr afdelingen? Spørgsmål 5: Knt 119: Andel fællesudgifter specifikatin af beløbet udbedes. Spørgsmål 6: Knt Fraflytninger. Tilgdehavende heraf plyses det i regnskabet at er tabsgivende. Hvrledes frhlder det sig at beløbet står til afskrivning. Hvrfr afskrives beløbet ikke i 2012 regnskabet i stedet fr at "puste" aktiverne p med beløb der ikke er valide. Spørgsmål 7: Knt 424 Banklån Realiseret tal 2012: O -realiseret tal 2011: Hvrledes er cash flw gennem 2012 således banklån nulstilles i Med venlig hilsen Terry Rupe / Jan Birch Maglekær 30 2.

6 Svar på spørgsmål stillet af Terry Rupe/Jan Birch 1. Nej, desværre. Lejerbs regnskabsskabeln er udarbejdet efter statens vejledning m drift af almene bliger. 2. Afdelingen har i året haft en del byggesager, g der er trukket byggestrøm på fællesmålerne. Derfr ligger frbruget væsentlig højere end tidligere år Tab ved fraflytning. Tallene er afhængige af hvr mange flytninger der er i året, g hvem sm flytter. Anser vi afdelingens tilgdehavende, fra en fraflytter, sm tab vil beløbene bliver bgført på denne knt. Ved tab frstås at fraflytter er: inslvent, uerhldelig, beløbet er fr småt til videre retsfrfølgelse m.v. Lejerb følger en restanceplitik, g det indebære at ved en pstået restance er der en klar prcedure sm følges. Lejerb er bekendt med, at der er et stigende prblem med afdelingernes tab ved fraflytning, g arbejder på at finde en mdel sm kan frebygge tabene. Blandt andet i det nye administratinssystem SAM BO, g et igangværende frsøgs prjekt i Lejerb København sm indebærer løbende servicebesøg. Derudver har Ministeriet fr By, Blig g Landdistrikter den 19. marts 2013 fretaget en ændring af bekendtgørelsen m drift af almene bliger. Bekendtgørelsen mhandler anvendelsen af dispsitinsfnden, g dens fremtidige dækning af tab ved lejeledighed g tab sm følge af fraflyttede lejeres manglende pfyldelse af istandsættelsesfrpligtelsen. 4. Beløbet dækker en kreditnta fra håndværker, sm endnu ikke var fremkmmet inden regnskabets afslutning. 5. Afdelingens andel i Blig Scialt prjekt, lønudgift. 6. Afdelingens tilgdehavende fr fraflyttede pr. 31/12 er pgjrt til: Fraflyttere til advkat: ,33 kr. Dette beløb skal i regnskabet ses sm værende 100 % tabsgivende. Fraflyttere sm har indgået frlig: ,19 kr. Dette beløbe skal i regnskabet ses sm værende 50 % tabsgivende. Vi afskriver ikke beløbet helt, da sagerne endnu ikke er afgjrt g der derfr er en reel chance fr at afdelingen får sit tilgdehavende. Ved regnskabsafslutning skal afdelingen sikre sig imd fremtidig tab. Det vil sige, at de henlagte midler på knt Tab ved lejeledighed g fraflytning skal tilsvarer denne pgørelse ellers vil der blive henlagt ekstrardinært til knten. 7. Afdelingen havde en byggekredit/banklån i år 2011, mens at byggesagen til Velfærdshuset var i gang. Byggesagen er afsluttet. Der er udarbejdet byggeregnskabet g hjemtaget realkreditlån. Knt 424 i regnskabet fr kr. frdi byggekreditten er indfriet

7 Spørgsmål stillet af Carsten Besen Knt 109 Cntainere g brtkørsel af affald er steget med 73 % ift. regnskab Hvad dækker knten i regnskab 2012 g hvad er årsagen til stigningen? Efter budgetmødet 2012 blev det plyst knten kun dækkede cntainerpser g affaldssække. I 2009 var punktet budgetteret til kr ,- (efter afdelingens køb af cntainer). På daværende tidspunkt blev der gså indkøbt cntainerpser g affaldssække. Blev de indkøb knteret et andet sted dengang? Knt 110 Frsikringer er steget med 31 % i frhld til regnskab Hvad er årsagen til den høje stigning? Knt El g varme til fællesarealer er steget med 83 % ift. regnskab Hvad er årsagen til den høje stigning? Knt Tab ved fraflytninger er steget med 510 % ift. regnskab Hvad er årsagen til den høje stigning? Hvad dækker knten lejeledighed g fraflytning? Har der været ekstrardinært mange tmme lejligheder ver en længere peride eller er det bebere, der er rendt fra regningen? Nte 8 knt Drift af møde- g selskabslkaler kr ,- Hvad er det? Hvilke lkaler eller hvilket lkale? Nte 9 knt 119 Andel i fællesudgifter kr ,- Hvad dækker det? Hvilke fællesudgifter er der tale m? Hnrar, gebyr kr. 3125,-? Begge punkter i nte 9 er nye ift. regnskab Nte 14 knt Underfinansiering skimmelsvamp kr ,- pr. den 31/ Beløbet er midlertidigt dækket af afdelingens midler. Hvrdan sker afviklingen g hvem dækker dette? Nte 16 knt Tilgdehavende hs enkeltpersner kr hvraf kr må anses fr tabsgivende. I 2011 blev kr anset fr tabsgivende. Er det beløb trukket ud af tilgdehavendet i 2012? g er kr trukket ud af tilgdehavendet i 2011? Beløbet var anset fr tabsgivende i regnskab 2010 Nte 18 knt Tilgdehavende hs enkeltpersner i frbindelse med fraflytninger kr ,- Er beløbet der blev anset fr tabsgivende i 2011 kr ,- trukket ud af venstående beløb eller er det helt eller delvist stadig i pgørelsen? Hvrdan med det beløb, der anses fr tabsgivende i 2012 kr ,-? Nte 20 knt Andre debitrer håndværker kr Hvad dækker det? I regnskabet står der at psten var på kr i regnskabet Håndværker fremgår ikke af regnskabet 2011, det gør derimd en pst: Løn vedr på kr ,- Hvad er den rigtige betegnelse fr de t pster i hhv. regnskab 2012 g 2011 g hvad dækker beløbene?

8 Specifikatin af antenneregnskab Her mangler specifikatin af kanaludvalget g hvad evt. betalingskanaler kster. Vi bør sm brugere have mulighed fr at se, m vi mdtager high-pay* prgrampakker g skal have mulighed fr at fravælge disse, hvis de er indehldt i prgrampakken jf. Kulturministeriets krav m frdeling af kanaler i fællesantenneanlæg. *High-pay -prgrammer med en pris på mere end kr. 30,- pr. måned reguleret første gang i 2010 i frhld til indeks Venlig hilsen Carsten Besen Maglekær Rødvre Svar på spørgsmål stillet af Carsten Besen Knt Der har været behv fr ekstra cntainerleje i årets løb udver indkøb af affaldspser Frsikring Der er i året sket en regulering af frsikringspræmien fr Derfr er udgiften i år 2012 væsentlig større end sidste år El Afdelingen har i året haft en del byggesager, g der er trukket byggestrøm på fællesmålerne. Derfr ligger frbruget væsentlig højere end tidligere år Tab ved lejeledighed / Tab ved fraflytninger Leje ledighed er et udtryk fr tmgang, altså bliger sm står tmme i en peride. Ofte vil beløbet blive dækket af dispsitinsfnden eller via afdelingens henlagte midler på knt 405. Der har i regnskabet 2012 været udgifter til lejeledighed på kr. sm er dækket af dispsitinsfnden. Tab ved fraflytning er et udtryk fr at fraflyttere ikke har betalt sin andel af udgifterne ved fraflytning. Det kan være istandsættelsen af lejemålet, frbrugsafgifter g/eller husleje. Desværre er det ikke altid, at fraflytter kan betale måske frdi vedkmmende er døb g der intet er i bet. I tilfælde hvr det vurderes at pengene er tabt vil udgiften blive pålagt de øvrige lejere i regnskabet, på knt 130. Da alle bebere er beskyttet af persndatalven, kan vi ikke udtale s m hvem eller hvilke bebere sm har restancer, men plyse at der i 2012 har været t større fraflytningssager Kntplan er til tider lidt mangelfuldt g derfr er ngle udgifter svære at placere i regnskabet. I dette tilfælde har vi bgført udgifter til møbler til jeres byggesag Velfærdshuset. Regningen er kmmet efter at byggeregnskabet er udarbejdet, g står derfr i driften Andel i fællesudgifter Beløbet dækker ver jeres andel i blig scialt prjekt, lønudgift Hnrar kr. dækker ver et ekspeditinsgebyr til realkredit fr den låneknvertering sm afdelingen har fået fretaget. Det nye lån har samme rest løbetid, men en lavere ydelse. Den årlige besparelse efter knverteringen er på ca kr.

9 Skimmelsvamp Sagen er endnu ikke afsluttet. Når den afsluttes kan afdelingen søge dispsitinsfnden m et tilskud til at dække de ttale udgifter eller søge LBF m hjælp, alt afhængig af hvr mfattende sagen er blevet. Hvis afdelingen selv skal afskrive beløbet kan det gøres ved at ptaget et realkreditlån, eller afskrive det via driften i maximalt 10 år g tilgdehavende Tallene i regnskabet er et status billede g er derfr svære at sammenligne kr. er manglende indbetaling af husleje, hvraf de kr. er sendt til advkat, g de skal sm følger deraf anses sm tabsgivende Andre debitrer, håndværker kr Beløbet dækker en kreditnta fra håndværker, sm endnu ikke var fremkmmet inden regnskabets afslutning. Specifikatin af antenneregnskab Afdelingen har indgået aftale med YuSee m levering af grundpakken.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

Labofaparken 10, Skælskør huslejenævnets afgørelse

Labofaparken 10, Skælskør huslejenævnets afgørelse HD Ejendmme Unsbjergvej 2B 5220 Odense SØ Huslejenævnet Rådhuset Rådhuspladsen 11 4200 Slagelse Tlf.: 58 57 36 00 isbri@slagelse.dk www.slagelse.dk Labfaparken 10, Skælskør huslejenævnets afgørelse Baggrund

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

Vejledning om ansøgning til Særligsoc 2009 / 2010. Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål - frivilligt socialt arbejde - 7. 18. 19.

Vejledning om ansøgning til Særligsoc 2009 / 2010. Tips og Lottopuljen til særlige sociale formål - frivilligt socialt arbejde - 7. 18. 19. VELFÆRDSMINISTERIET Vejledning m ansøgning til Særligsc 2009 / 2010 Tips g Lttpuljen til særlige sciale frmål - frivilligt scialt arbejde - 7. 18. 19. 50 Ansøgningsfrist 16. februar 2009 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Carsten Mejer 29424380

Carsten Mejer 29424380 Emne Ordinær generalfrsamling i Strøby Ladeplads Vandværk Dat fr møde Tidspunkt Sted 26. maj 2013 09.30 Strøby frsamlingshus Referat udarbejdet af Telefn Carsten Mejer 29424380 Mødedeltagere Frede Zeiler

Læs mere

Vejledning om ansøgning til PUF 2015 puljen til frivilligt socialt arbejde til fordel for socialt truede mennesker 15.13.15.10 20.

Vejledning om ansøgning til PUF 2015 puljen til frivilligt socialt arbejde til fordel for socialt truede mennesker 15.13.15.10 20. Ministeriet fr Børn, Ligestilling, Integratin g Sciale Frhld Vejledning m ansøgning til PUF 2015 puljen til frivilligt scialt arbejde til frdel fr scialt truede mennesker 15.13.15.10 20. januar 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Til beboerne i Viby J, den 24. august 2015 afdeling 10, Lykkesholms Alle

Til beboerne i Viby J, den 24. august 2015 afdeling 10, Lykkesholms Alle Til beberne i Viby J, den 24 august 2015 afdeling 10, Lykkeshlms Alle I frlængelse af indkaldelse til rdinært, bligatrisk afdelingsmøde udsendes hermed endelig dagsrden fr mødet, sm afhldes Dagsrden fr

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg Mødet blev afhldt Rådhus. Fra Bligfreningen AAB: Direktør Christian Høgsbr, gruppeleder Henrik Schultz g kundechef Pia Skv. Fra Frederiksberg Kmmune: Leder af Byggeri g Arkitektur Luise Rsendahl Henriksen,

Læs mere

Retningslinjer. for personalereduktioner. i forbindelse med besparelser, faldende børnetal og omstruktureringer. i Langeland Kommune.

Retningslinjer. for personalereduktioner. i forbindelse med besparelser, faldende børnetal og omstruktureringer. i Langeland Kommune. Retningslinjer fr persnalereduktiner i frbindelse med besparelser, faldende børnetal g mstruktureringer i Langeland Kmmune (Børn g Kultur) Sagsnr. 11/4526 Gdkendt i Fælles MED Børn g Kultur 1. Baggrund

Læs mere

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde

Foreningens navn er Wing Tsun Roskilde med Cvr. Nr. 35603824 og dens hjemsted er Roskilde 1 - Navn g hjemsted Freningens navn er Wing Tsun Rskilde med Cvr. Nr. 35603824 g dens hjemsted er Rskilde 2 - Klubbens frmål At fremme udbredelsen af læren (teknik g filsfi) m Wing Tsun. At give interesserede

Læs mere

Vejledning om ansøgning til PUF 2014 puljen til frivilligt socialt arbejde til fordel for socialt truede mennesker 15.13.15.10 11.

Vejledning om ansøgning til PUF 2014 puljen til frivilligt socialt arbejde til fordel for socialt truede mennesker 15.13.15.10 11. Scial-, Børne- g Integratinsministeriet Vejledning m ansøgning til PUF 2014 puljen til frivilligt scialt arbejde til frdel fr scialt truede mennesker 15.13.15.10 11. nvember 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE 1

Læs mere

LÆSØ VARME AIS ÅRSRAPPORT. la t og godkendt på e eralforsamling, CVR-NR. 33 06 37 84. Tlf.: 99 89 1400 saeby@bdo.dk www.bdo.dk

LÆSØ VARME AIS ÅRSRAPPORT. la t og godkendt på e eralforsamling, CVR-NR. 33 06 37 84. Tlf.: 99 89 1400 saeby@bdo.dk www.bdo.dk Tlf.: 99 89 1400 saeby@bd.dk www.bd.dk BDO Statsautriseret Sæbygårdvej 25 DK-9300 Sæby CVR-nr. 20 22 26 70 revisinsaktieselskab LÆSØ VARME AIS ÅRSRAPPORT 2014 la t g gdkendt på e eralfrsamling, CVR-NR.

Læs mere

AL130A. = _ kkesholms Alle. -=-..:=- - ~ ~e som afholdes. r ::: ":C f et:

AL130A. = _ kkesholms Alle. -=-..:=- - ~ ~e som afholdes. r ::: :C f et: AL130A t.llvj EI 8 0~J G R:;AI \I! S A Tl I I AAR US = _ kkeshlms Alle Viby J, den 25. august 2017 -; ~ : -= =..: "_, 3luelse til rdinært, bligatrisk afdelingsmøde udsendes hermed endelig -=-..:=- - ~

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Teknik & Miljø Plan Dat: 21-10-2015 Dialgmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Referat Dialgmøde med Bjerringbr Andelsbligfrening g Bligselskabet Sct. Jørgen, Vibrg Mødedat: Den 21. ktber 2015 Sagsnr.:

Læs mere

REFERAT. Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen på vegne af bestyrelsen.

REFERAT. Møde indkaldt af Helle Nilsson Schmidt, administrationen på vegne af bestyrelsen. 198-699 REFERAT Bestyrelsesmøde 14. april 2016 16:15 Møde indkaldt af Helle Nilssn Schmidt, administratinen på vegne af bestyrelsen. Deltagere: Henrik Brønd HB Kjeld Petersen KP Jacb Nilssn JN Bent Nielsen

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E V O J E N S A N D E L S - B O L I G F O R E N I N G

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E V O J E N S A N D E L S - B O L I G F O R E N I N G B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E V O J E N S A N D E L S - B O L I G F O R E N I N G 1. Indledende bemærkninger...2 1.1 Frmål...2 1.2 Dataansvar...2 2. Behandling

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 11. maj 2016 Mariebo-Møllen Kl. 13:00

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 11. maj 2016 Mariebo-Møllen Kl. 13:00 Referat Sted Start 11. maj 2016 Marieb-Møllen Kl. 13:00 Deltagere Deltg ikke Referent Dirigent Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lars Olsen, Per Carstens, Palle Rasmussen g Ltte Pluzek. Endvidere deltg suppleant

Læs mere

Vejledning til tilskudsordning for Grøn industrisymbiose

Vejledning til tilskudsordning for Grøn industrisymbiose Vejledning til tilskudsrdning fr Grøn industrisymbise Dette er en vejledning til virksmheder, sm ønsker at søge m tilskud til teknisk, finansiel eller juridisk rådgivning i frbindelse med etablering af

Læs mere

1 Baggrund og sammenfatning

1 Baggrund og sammenfatning Byrådssekretariat Sagsnr. 91362 Brevid. 882362 Ref. NIR Dir. tlf. 46 31 80 09 niclair@rskilde.dk NOTAT: Evaluering af Særligt Tilrettelagt Ungdmsuddannelse (STU) Januar 2010 1 Baggrund g sammenfatning

Læs mere

Hegnsloven Infografik

Hegnsloven Infografik Hegnslven Infgrafik Undgå knflikter med din nab. Sådan fungerer hegnslven: Intr De fleste fretrækker et gdt nabskab - en hyggelig snak ver hækken søndag eftermiddag g fælles løsninger på hverdagens prblemer.

Læs mere

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.

Svebølle Antenneforening Generalforsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail. Svebølle Antennefrening Generalfrsamling d. 22-09-2010 i Svebølle hallen Hjemmeside: www.svantenne.dk email: svantenne@mail.dk tlf: 5929 3112 Tilstede: Bestyrelsen (5), suppleanterne (2) g 26 medlemmer

Læs mere

Hummingen Strand Grundejerforening

Hummingen Strand Grundejerforening Dannemare 26 april 2013 Hummingen Strand Grundejerfrening Referat Bestyrelsesmøde 26 april (Stre bededag) 2013 kl. 14.30-18.00 Hummingen Strandvej 14 Mødedeltager: Hans Ove Jørgensen (HOJ), Flemming Grættrup

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for E/F

Privatlivsbeskyttelsespolitik for E/F Dat 25.05.2018 Privatlivsbeskyttelsesplitik fr E/F Dataansvarlighed Vi tager din persndatabeskyttelse alvrligt E/F behandler persndata g har derfr vedtaget denne privatlivsbeskyttelsesplitik, der frtæller

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00

Referat af ordinært afdelingsmøde i Vibos afdeling 819 torsdag den 27. februar kl. 18.00 i Referat af rdinært afdelingsmøde i Vibs afdeling 819 trsdag den 27. februar kl. 18.00 Mødet var indkaldt med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent 2, Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Fremlæggelse

Læs mere

Beskæftigelse og Uddannelse

Beskæftigelse og Uddannelse Beskæftigelse g Uddannelse - Vurdering Hlder det krrigerede budget? Nej der frventes et merfrbrug på 14,6 mi. kr. før mplaceringer. Det frventede merfrbrug frdeler sig med 13,3 mi. kr. på plitikmrådet

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Frmandens beretning fr året 2014 Side 1 af 9 Min beretning vil i år have følgende verskrifter: Indledning Årets resultat Grønne mråder Retssager Nrdfrbrænding Sag md andelshaver Vedligehldelsesprjekter

Læs mere

Referat - Bestyrelsesmøde

Referat - Bestyrelsesmøde Referat - Bestyrelsesmøde Dat: Tirsdag den 3. april 2018, kl. 17.00-19.00 Sted: Deltagere: Samt: Afbud: Fraværende: Bligkntret Thrkild, Line g Martin Michel g Jens Dagsrden 1. Ordinær Generalfrsamling

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 24. FEBRUAR 2009 Fremmødte Nr. 1-2 fremmødte Nr. 2 repr. 2 stemmer Nr. 3-2 fremmødte Nr. 4 repr. 2 stemmer Nr. 6 repr. 2 stemmer Nr. 8 repr. 2 stemmer Nr. 9 repr. 2 stemmer

Læs mere

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR

Generalforsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radio, CVR Generalfrsamlingsreferat Kanal Gladsaxe Radi, CVR 31222028 Dat: 29. marts 2019 Sted: Gladsaxevej 315 2860 Søbrg Klkken 20:00 Udsendt dagsrden den 16. januar 2019, med varsel m generalfrsamlingsafhldelse

Læs mere

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30.

Referat. Generalforsamling for året i Egnssamlingens Støtteforening. Restaurant Nordstjernen, Blokhus, onsdag den 30. Referat Generalfrsamling fr året 2010 i Egnssamlingens Støttefrening Restaurant Nrdstjernen, Blkhus, nsdag den 30. marts 2011 Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af rev.

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00.

Grundejerforeningen Engen. Referat af Generalforsamling onsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. Grundejerfreningen Engen Referat af Generalfrsamling nsdag den 21. april 2010 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent, jfr. 15, stk. 1 Bestyrelsen freslg Erik Møller, der blev valgt med akklamatin Dirigenten knstaterede

Læs mere

Referat Direktørforum for almene boliger

Referat Direktørforum for almene boliger Referat Direktørfrum fr almene : Onsdag den 06. april 2016 Mødetidspunkt:Kl. 11:00 Sluttidspunkt: Kl. 12:30 Mødested: Det Blå Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Deltagere: Marianne Hff Andersen

Læs mere

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn

Generalforsamling søndag den 01/03 2015. Repræsentanter fra følgende lejligheder: Lejlighed Deltagers navn Ejerfreningen Frmand: Jimmy Nguyen Ryvej 36 F Kasserer: Kåre Grønbrg Ryvej 32 F 8210 Århus V Mail: kaare@hasletppen.dk Bank: Nrdea PBS nr.: 0135 2849 Reg.nr.: 2412 Kntnr.: 9840 022 166 Kntnr.:9845 621

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Ejerforeninger

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Ejerforeninger Privatlivsbeskyttelsesplitik fr Ejerfreninger Dataansvarlighed Vi tager din persndatabeskyttelse alvrligt En ejerfrening behandler persndata g har derfr vedtaget denne privatlivsbeskyttelsesplitik, der

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- g Kulturudvalget Beslutningsprtkl Dat: 10. december 2009 Lkale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 14:45-16:45 Eskild Andersen, Frmand (A) Gitte Krgh (V) Runa Christensen (V) Marianne Jensen

Læs mere

RETTEBEMÆRKNINGER TIL SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN 2011 Side 1 af 7 sider

RETTEBEMÆRKNINGER TIL SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN 2011 Side 1 af 7 sider Side 1 af 7 sider RETTEBEMÆRKNINGER TIL SKRIFTLIG KVALIFIKATIONSEKSAMEN FOR REGISTREREDE REVISORER 26. AUGUST 2011 Side 2 af 7 sider Generelt. Ved bedømmelsen lægges dels vægt på de i efterfølgende vejledning

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for lejere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for lejere Privatlivsbeskyttelsesplitik fr lejere Dataansvarlighed Vi tager din persndatabeskyttelse alvrligt Udlejer af bligejendmme/erhvervsejendmmene behandler persndata g har derfr vedtaget denne privatlivsbeskyttelsesplitik,

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Udlejer

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Udlejer Dat 25.05.2018 Privatlivsbeskyttelsesplitik fr Udlejer Dataansvarlighed Vi tager din persndatabeskyttelse alvrligt Udlejer behandler persndata g har derfr vedtaget denne privatlivsbeskyttelsesplitik, der

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra ansøgningspuljen til frivillige organisationers uddeling af julehjælp FL

Vejledning til ansøgning om støtte fra ansøgningspuljen til frivillige organisationers uddeling af julehjælp FL Scialstyrelsen Vejledning til ansøgning m støtte fra ansøgningspuljen til frivillige rganisatiners uddeling af julehjælp FL 15.75.78.10. Ansøgningsfrist den 23. august 2018 kl. 12:00 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Dette notat omhandler således alene ansøgning om afhændelse af almene boliger, i henhold til almenboliglovens 27 (salg) og 28 stk. 2-5 (nedrivning).

Dette notat omhandler således alene ansøgning om afhændelse af almene boliger, i henhold til almenboliglovens 27 (salg) og 28 stk. 2-5 (nedrivning). 27. januar 2015 Afhændelse/nedrivning af almene bliger Lv m almene bliger mv. (almenbliglven) mfatter flere frmer fr afhændelse af almene bliger. Blandt andet 75 a-m, der mhandler salg af almene bliger

Læs mere

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling

Referat fra Byggeforeningen af 1933`s generalforsamling Referat fra Byggefreningen af 1933`s generalfrsamling Afhldt tirsdag den 15. maj 2018 på Vandrehjemmet Ahlgade 1B, 4300 Hlbæk. Deltagere/tilmeldte: 79 Organisatinsbestyrelsen: Knud Nielsen, Helle Hjrt,

Læs mere

Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu. kom foran på ventelisten. boli.nu for alle

Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i boli.nu. kom foran på ventelisten. boli.nu for alle km fran på ventelisten Tid til lejlighed? fleksibel udlejning i bli.nu bli.nu fr alle FLEKSIBEL UDLEJNING NYE MULIGHEDER I DE ALMENE BOLIGOMRÅDER Fredericia Kmmune g bli.nu har indgået en aftale m nye

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. Indledende bemærkninger...2 1.1 Frmål...2 1.2 Dataansvar...2 2. Behandling af persnplysninger relateret til udlejning mv....2

Læs mere

Opfølgning og fremadrettet tiltag ift. tidligere vedtagne strategi for voksenområdet på Handicap og Psykiatri, 2013-2016

Opfølgning og fremadrettet tiltag ift. tidligere vedtagne strategi for voksenområdet på Handicap og Psykiatri, 2013-2016 Opfølgning g fremadrettet tiltag ift. tidligere vedtagne strategi fr vksenmrådet på Handicap g Psykiatri, 2013-2016 den indledende tekst under hvert punkt er fra den tidligere besluttede strategi, pfølgning

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Andelsboligforeninger

Privatlivsbeskyttelsespolitik for Andelsboligforeninger Dat 19. juni 2018 Privatlivsbeskyttelsesplitik fr Andelsbligfreninger Vi tager din persndatabeskyttelse alvrligt Dataansvarlighed Andelsbligfreninger behandler persndata g har derfr vedtaget denne privatlivsbeskyttelsesplitik,

Læs mere

Privatlivspolitik for

Privatlivspolitik for Privatlivsplitik fr Kntaktplysninger: Døssing & Partnere, Revisinsinteressentskab Rskildevej 12 a 3400 Hillerød Telefn +45 48247314 CVR: 54879911 Telefn 48247314 Fax 48247310 Mail dssing@dssing.dk Kmmune

Læs mere

Skansen Den 30. marts 2013

Skansen Den 30. marts 2013 Grundejerfreningen Side 1 af 5 Frmanden Skansen Den 30. marts 2013 Referat fra rdinær generalfrsamling den 30. marts 2013 Generalfrsamling nr. 37 blev afhldt den 30. marts 2013 kl. 10.00 på The Cttage,

Læs mere

Det er det omkostningsbaserede regnskab, som er regionens officielle regnskab til forelæggelse for Regionsrådet.

Det er det omkostningsbaserede regnskab, som er regionens officielle regnskab til forelæggelse for Regionsrådet. 6. Regnskab 2017 Reginsrådet 2018-2021 3527949 Brevid: Åbent Resume Reginens fficielle regnskab fr 2017 frelægges med henblik på versendelse til revisinen. Endvidere skal Reginsrådet i henhld til gældende

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 3. ktber 2013 Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Nina Rytter (NR), Per Zffmann (PZ) g Jørgen Lu (JL) BO-VEST: Driftsleder Michael

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Deltagere: Referat fra Afdelingsbestyrelsesmøde tirsdag d. 7. august 2012 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Nina Rytter (NR), Per Zffmann (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl

Læs mere

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016

Vejlauget Frederiksvej. Mathildevej. Referat af ordinær generalforsamling den 2. marts 2016 Referant 43+45 Mathilde Metta Vejlauget Referat af rdinær generalfrsamling den 2. marts 2016 Velkmmen ved frmand Jens Christian. Freslår Metta Frst sm dirigent. Ingen indsigelser. Frst er dermed valgt

Læs mere

Effektiv digital selvbetjening

Effektiv digital selvbetjening Udviklingsønsker fr Navne- g adressebeskyttelse 1. Indledning Nedenstående beskriver kmmunale frslag til udviklingstiltag fr eksisterende g nye løsninger inden fr mrådet Navne- g adressebeskyttelse. Frslagene

Læs mere

Ringsted Kommune godkender hermed, at der er sket opfyldelse af meddelt Caroline og Svend Pedersen Høedvej 15 4174 Jystrup Midtsj.

Ringsted Kommune godkender hermed, at der er sket opfyldelse af meddelt Caroline og Svend Pedersen Høedvej 15 4174 Jystrup Midtsj. Opfyldelse af undersøgelsespåbud, frvarsling af prydningspåbud efter spild fra villalietank på ejendmmen Høedvej 15, 4171 Jystrup Midtsj. Ringsted Kmmune Ringsted Kmmune gdkender hermed, at der er sket

Læs mere

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S

År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Frankrigshuse. Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S År 2014, den 12. marts kl. 19.00 afhldtes rdinær generalfrsamling i Ejerfreningen Frankrigshuse Sted: Krunch, Øresundsvej 14,2300 København S Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Søren Vinther Knudsen,

Læs mere

LOKALSAMFUNDET BYGGER BRO Ny hverdag i Danmark

LOKALSAMFUNDET BYGGER BRO Ny hverdag i Danmark LOKALSAMFUNDET BYGGER BRO Ny hverdag i Danmark Lkal inddragelse af flygtninge g deres deltagelse i Lkalsamfundet Bygger Br I Lkalsamfundet Bygger Br er ét af de tre centrale elementer inddragelse af flygtninge

Læs mere

Styrelsesvedtægt for daginstitutionen. Nørrehus. Fra 0 år og indtil skolestart

Styrelsesvedtægt for daginstitutionen. Nørrehus. Fra 0 år og indtil skolestart Styrelsesvedtægt fr daginstitutinen Nørrehus Fra 0 år g indtil sklestart Lvgrundlag...2 Byrådet...2 Frældrebestyrelse...2 Institutinslederen...2 Valg af frældrerepræsentanter...3 Valg af medarbejderrepræsentanter...3

Læs mere

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th.

A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20. l. Mie Kirstine Rasmusseq 16, st. th. A/B Margueritten Ny Carlsberg Vej 16-20 1760 København V I _: I 'å : ufl IErl u ar [! lhi 11: Lr ui::til! L- 'flii i]l'l L ulr'tl-.s ur-r lrdrl.q..,ir-eir =11..* Ifi tii llil rll ffi København I 6. januar

Læs mere

Annoncering omfattende rådgiverressourcer til udarbejdelse af spildevandsstrategi i Forsyning Ballerup. Beskrivelse af opgaven

Annoncering omfattende rådgiverressourcer til udarbejdelse af spildevandsstrategi i Forsyning Ballerup. Beskrivelse af opgaven Annncering mfattende rådgiverressurcer til udarbejdelse af spildevandsstrategi i Frsyning Ballerup Frsyning Ballerup d. 9. juni 2015 Frsyning Ballerup ønsker på vegne af Afløb Ballerup A/S tilbud på rådgiverressurcer

Læs mere

Notat. Udvikling af ny Folkeregisteradministration BESKÆFTIGELSE OG BORGERSERVICE

Notat. Udvikling af ny Folkeregisteradministration BESKÆFTIGELSE OG BORGERSERVICE Til: Kpi til: BESKÆFTIGELSE OG BORGERSERVICE Dat: 1. maj 2014 Tlf. dir.: E-mail: Ntat Udvikling af ny Flkeregisteradministratin Indledning Flkeregisteret er indgangen ved tilflytning til kmmunen, g efterfølgende

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E. 1. Indledende bemærkninger Formål Dataansvar...

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E. 1. Indledende bemærkninger Formål Dataansvar... B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. Indledende bemærkninger...2 1.1 Frmål...2 1.2 Dataansvar...2 2. Behandling af persnplysninger relateret til udlejning mv....2

Læs mere

Principbeslutning omkring tolerancetærskel for ændringer af boliger i renoveringsprojektet Afdeling Fruehøj

Principbeslutning omkring tolerancetærskel for ændringer af boliger i renoveringsprojektet Afdeling Fruehøj Principbeslutning mkring tlerancetærskel fr ændringer af bliger i renveringsprjektet Afdeling Fruehøj Princip fr, hvrnår bebere SKAL flytte blig (midlertidig genhusning) Bligen får færre antal rum, OG

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste

Generalforsamling i en brugsforening. Tjekliste Generalfrsamling i en brugsfrening Tjekliste Før generalfrsamlingen... 3 Adgang g tilmelding... 3 Indkaldelse... 3 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 4 Under generalfrsamlingen... 5 Mdtagelse...

Læs mere

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014

Dialogmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Teknik & Miljø Plan Dat: 12-11-2015 Dialgmøde 2015 Med baggrund i regnskab 2014 Sagsnr.: 15/53176 Sagsbehandler: vpevg Referat Dialgmøde med Bligselskabet Kølvrå, Merkurkllegiet g Bligselskabet Vibrg Mødedat:

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019.

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019. Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015, 15. april 2016, 19. maj 2017 samt d. 24. maj 2019. Navn g relatiner.

Læs mere

Annoncering vedrørende frit-valgsområdet i Faaborg-Midtfyn Kommune

Annoncering vedrørende frit-valgsområdet i Faaborg-Midtfyn Kommune Annncering vedrørende frit-valgsmrådet i Faabrg-Midtfyn Kmmune 1 1 Indledning Nærværende annncering af fritvalgsmrådet vedrører persnlig pleje g praktisk hjælp efter servicelven 83 i Faabrg-Midtfyn Kmmune

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER 1.1 Frmål 1.1.1 Hs Bmiva (herefter "Bligrganisatinen") vil vi løbende kmme til elektrnisk g på anden

Læs mere

Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej 15 om gennemgang af servitutter

Forslag fra Keld Boeck, Fjordvej 15 om gennemgang af servitutter Dagsrdenens punkt 7.2 Ved Strandgaarden: Frslag fra Keld Beck, Fjrdvej 15 m servitutter Frslag fra Keld Beck, Fjrdvej 15 m gennemgang af servitutter Bestyrelsens reaktin på frslaget er det af bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene.

Bestyrelsens beretning Først gennemgås bestyrelsens beretning og efterfølgende gennemgås projektet med altanskurene. Referat af Lejerbos beboermøde d. 12. april 2011 i AKBs beboerhus 52 fremmødte husstande. Referent: Hanne Bine. John T bød velkommen. JohnT spurgte om det var i orden at formanden Ann Berthelsen fra afd.331

Læs mere

Tema og udviklingsudvalget

Tema og udviklingsudvalget Referat Tema g udviklingsudvalget kl. 08:30 Jammerbugt Kmmune Tema g udviklingsudvalget Punkter på åbent møde: 81. Ekskursin - genptaget august 1 82. Kndemnering - 3-6 ejendmme i kmmunen - genptaget august

Læs mere

1.1 Formål Dataansvar BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER RELATERET TIL UDLEJNING MV Oprettelse af sag... 2

1.1 Formål Dataansvar BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER RELATERET TIL UDLEJNING MV Oprettelse af sag... 2 B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1.1 Frmål... 2 1.2 Dataansvar... 2 2. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER RELATERET TIL UDLEJNING MV.2 2.1 Oprettelse af sag... 2

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

Privatlivsbeskyttelsespolitik for EJERFORENINGEN Duevej og Mariendalsvej 65-67

Privatlivsbeskyttelsespolitik for EJERFORENINGEN Duevej og Mariendalsvej 65-67 Dat 27.5.2018 Privatlivsbeskyttelsesplitik fr EJERFORENINGEN Duevej 42-60 g Mariendalsvej 65-67 Dataansvarlighed Vi tager din persndatabeskyttelse alvrligtejerforeningen Duevej 42-60 g Mariendalsvej 65-67

Læs mere

Oplæg til at skabe et budget i balance på ældreområdet via omlægning af afregningsmodel

Oplæg til at skabe et budget i balance på ældreområdet via omlægning af afregningsmodel Oplæg til at skabe et budget i balance på ældremrådet via mlægning af afregningsmdel Frskellige faktrer har gennem de seneste år presset øknmien på ældremrådet på såvel myndighedsmrådet sm mrådecentrenes

Læs mere

Kvalitetsstandard for støtte i eget hjem ( 85) Høringsmateriale 1.-26. juni 2015

Kvalitetsstandard for støtte i eget hjem ( 85) Høringsmateriale 1.-26. juni 2015 11 Kvalitetsstandard fr støtte i eget hjem ( 85) Høringsmateriale 1.-26. juni 2015 1 Frmålet med kvalitetsstandarden En kvalitetsstandard er et andet rd fr serviceniveau. Den beskriver indhldet g mfanget

Læs mere

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER Formål Dataansvar...

B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER Formål Dataansvar... B E H A N D L I N G A F P E R S O N O P L Y S N I N G E R O M B E B O E R E 1. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER...3 1.1 Frmål...3 1.2 Dataansvar...3 2. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER RELATERET TIL UDLEJNING MV....3

Læs mere

Undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med Jobcenter Esbjergs ydelser og service i 2015

Undersøgelse af virksomhedernes tilfredshed med Jobcenter Esbjergs ydelser og service i 2015 Undersøgelse af virksmhedernes tilfredshed med Jbcenter Esbjergs ydelser g service i 2015 Esbjerg, marts 2016 Side 1 af 13 1. Indledning Denne virksmhedstilfredshedsundersøgelse er baseret på udsendelse

Læs mere

REFERAT. Ordinært afdelingsmøde. afd

REFERAT. Ordinært afdelingsmøde. afd REFERAT Ordinært afdelingsmøde afd. 16-17-18 Sted: Htel Pauli Dat: 29. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: 28 bebere frdelt på 20 husstande Finn Søndergaard, frmand Jørgen M. Knudsen, næstfrmand Pul Erik

Læs mere

Principbeslutning omkring tolerancetærskel for ændringer af boliger i renoveringsprojektet Afdeling Fruehøj

Principbeslutning omkring tolerancetærskel for ændringer af boliger i renoveringsprojektet Afdeling Fruehøj Seneste ændringer er vedtaget på rganisatinsbestyrelsens møde nr. 106, mandag den 7/5 2018 Principbeslutning mkring tlerancetærskel fr ændringer af bliger i renveringsprjektet Afdeling Fruehøj Senarier

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i grundejerforeningen Ved Rævebakken. Generalforsamlingen afholdes i Greve Borgerhus den 26/11 kl. 19. Indkaldelse til ekstrardinær generalfrsamling i grundejerfreningen Ved Rævebakken. Generalfrsamlingen afhldes i Greve Brgerhus den 26/11 kl. 19. I henhld til freningens vedtægter 7 skal indkaldelsen ske

Læs mere

Sundhedsstyrelsen indkalder hermed ansøgninger fra private organisationer om tilskud fra puljen Børn som pårørende til psykisk syge og misbrugere

Sundhedsstyrelsen indkalder hermed ansøgninger fra private organisationer om tilskud fra puljen Børn som pårørende til psykisk syge og misbrugere OPSLAG AF SATSPULJE Børn sm pårørende til psykisk syge g misbrugere indkalder hermed ansøgninger fra private rganisatiner m tilskud fra puljen Børn sm pårørende til psykisk syge g misbrugere Under satspuljen

Læs mere

Sagkyndig beslutning

Sagkyndig beslutning Sagkyndig beslutning AB92 /ABT93 46 Praksis ved sagkyndige beslutninger Det Danske Selskab fr Byggeret 14. september 2016 Civilingeniør Jens Wichmand Jørgensen Sagkyndig beslutning Frdeling på typer (min

Læs mere

Checkliste ved revision

Checkliste ved revision Lederhåndbg side 8.4.1 Checkliste ved revisin Grundlag til brug ved revisin af freningens tilskudsregnskab: Kmmunens regler fr revisin. Fra 1.januar 2003 er det kmmunen, sm fastsætter reglerne fr revisin.

Læs mere

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben tillægsdagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 17. marts 2016 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben tillægsdagsrden til mødet i Bestyrelsen fr Midttrafik 17. marts 2016 kl. 09.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indhldsfrtegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering m møde med Teknisk Udvalg i Aarhus

Læs mere

Fagligt og økonomisk tilsyn på BPA-ordninger

Fagligt og økonomisk tilsyn på BPA-ordninger Fagligt g øknmisk tilsyn på BPA-rdninger Tilsynspunkt Stikrd Frberedelse Egne bservatiner Afdækning af behvet fr hjælp Nuværende behv, jf. bevilling Aktivitetsbehv med ledsagelse det seneste år Seneste

Læs mere

Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold

Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Ministeriet fr Børn, Ligestilling, Integratin g Sciale Frhld Vejledning til ansøgning m støtte fra puljen Samarbejdsaftaler m pladser på phldssteder g døgninstitutiner med frhøjet sikkerhed til børn g

Læs mere

Generalforsamling Tjekliste

Generalforsamling Tjekliste Generalfrsamling 2017 Tjekliste Intrduktin... 3 Før generalfrsamlingen... 4 Adgang g tilmelding... 4 Indkaldelse... 4 Dagsrden... 4 Øvrig frberedelse af mødet... 5 Under generalfrsamlingen... 6 Mdtagelse...

Læs mere

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt

BESTYRELSESMØDE I LAG MANK. 1) Velkomst, godkendelse af dagsorden og referat fra seneste møde. Dagsorden godkendt Referat godkendt BESTYRELSESMØDE I LAG MANK Tid: Trsdag d. 28.5.2015 kl. 19 Sted: Vissenbjerghallen Til stede Pul Rasmussen, Lars B Jensen, Finn Sørensen, Lars Greve, Olaf Erichsen, Helle Besen, Trine Wenckheim, William

Læs mere

Principbeslutning omkring tolerancetærskel for ændringer af boliger i renoveringsprojektet Afdeling Fruehøj

Principbeslutning omkring tolerancetærskel for ændringer af boliger i renoveringsprojektet Afdeling Fruehøj Principbeslutning mkring tlerancetærskel fr ændringer af bliger i renveringsprjektet Afdeling Fruehøj Senarier Lejer SKAL flytte tilbage til samme blig (bligselskabets krav) Lejer KAN flytte tilbage til

Læs mere

FOA Aalborg den 18. juni Tjekliste. Høringssvar til påtænkt uansøgt afsked

FOA Aalborg den 18. juni Tjekliste. Høringssvar til påtænkt uansøgt afsked 1 FOA Aalbrg den 18. juni 2014 Tjekliste Høringssvar til påtænkt uansøgt afsked 1 Indledning I det følgende gives der en tjekliste til, hvad man bør være pmærksm på, når der udarbejdes høringssvar til

Læs mere

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015

Lovændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. oktober 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 og 8. maj 2015 Vedtægter fr Dansk Thraxkirurgisk Selskab Lvændringer vedtaget den 9. maj 1992, 18. ktber 1999, 23. maj 2003, 12.juni 2008 g 8. maj 2015 Navn g relatiner. 1 Selskabets navn er Dansk Thraxkirurgisk Selskab;

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat

Ordinær generalforsamling afholdt i Stenstrup Forsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00. Referat Grundejerfreningen Lumsås Sønderstrand Stiftet 1960 www.lumsås-sønderstrand.dk Ordinær generalfrsamling afhldt i Stenstrup Frsamlingshus Lørdag den 10. juni 2017 kl. 14:00 Referat Gyda Schreiner indledte

Læs mere

Privatlivspolitik for EJENDOMSVISIONER A/S

Privatlivspolitik for EJENDOMSVISIONER A/S Privatlivsplitik fr EJENDOMSVISIONER A/S I tager vi din persndatabeskyttelse alvrligt. Vi behandler persnplysninger på vegne af vres kunder, sm vi er databehandlere fr. Ejendmsvisiner er selv dataansvarlig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Bilag: Et faktaark pr. retning i censorkorpset... 7

Indholdsfortegnelse. Bilag: Et faktaark pr. retning i censorkorpset... 7 Indhldsfrtegnelse Beretning fra censrfrmandskaberne fr Ingeniøruddannelserne g Diplmuddannelserne fr IT g Teknik fr periden september 2013 til september 2014... 2 Resume... 2 Uddannelsernes niveau... 2

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal

REFERAT Generalforsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslokalet på 1. sal REFERAT Generalfrsamling 2016 Onsdag den 13. april 2016 kl. 19.00 i Fælleslkalet på 1. sal Dagsrden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab frelægges til gdkendelse 4.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00

Generalforsamling Torsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Referat: Generalfrsamling Trsdag d. 25. februar 2010, kl. 19.00 Dagsrden ( 5 stk.2): 1. Valg af dirigent g referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab g status til gdkendelse

Læs mere